Serie A - souhrn 37. kola

18.05.2019, 16:57, aktualizováno 20.05.2019, 22:36
Komentáře a souhrny
Atalanta veze bod ze hřiště Juventusu a Ligu mistrů má stále ve svých rukou, po triumfu nad Frosinone stále živí naději i AC Milán, uškodil si naopak Inter a ztrátu zaznamenal i AS Řím. Dramatická je rovněž situace na opačném pólu tabulky, na sestupovou osmnáctou příčku klesl Janov. Zato Bologna už je po remíze v pondělní dohrávce na hřišti Lazia definitivně zachráněna.

SS Lazio - Bologna FC 3:3

20.05.2019 20:30

Góly: 14. Joaquín Correa, 59. Bastos, 80. Sergej Milinković-Savić - 50. Andrea Poli, 51. Mattia Destro, 63. Riccardo Orsolini

Římské Lazio sice velmi rychle vedlo, ale přesto narazilo na odvážného soupeře. Boloňa ve Věčném městě totiž dokázala ze druhého poločasu vytěžit maximum a otočila skóre. Přesto jí to na tři body nestačilo, protože díky senzačnímu závěru Lazio srovnalo.

Lazio mělo možnost rozloučit se v tomto ročníku vítězně s domácím stadionem a hodlalo to udělat ve velkém stylu. Proti stála Boloňa, které se pod vedením trenéra Mihajloviće, v Laziu dobře známé figury, začalo opět perfektně dařit. Pryč jsou doby, kdy se Felsinei obávali pádu do druhé ligy. Poslední dobou jsou naopak v laufu a hranici 40 bodů už vyrovnali.

Lazio bylo doma jasně aktivnější, ale menší problémy mu dělala přesnost. Záložník Marco Parolo se na pravém křídle dokázal protlačit až k přízemní nabídce na volného Correu, který v dobré pozici trefil pouze špatně postaveného Luliće. Do brány Lazia se postavil mladík Guido Guerrieri, který si připsal svůj debut v dresu Lazia. A měl poměrně dost práce.

Svým sólem ho vyzkoušel Riccardo Orsolini a následně na dobrý centr jen těsně nedosáhl Mattia Destro. Boloňa ukázala, že umí zahrozit a že nehodlá Laziu dát vůbec nic zadarmo. Přesto kapitulovala jako první. Útočnou akci svého celku táhl Immobile, jenž našel pod sebou lépe postaveného Leivu, ten nahrál Joaquínovi Correovi. Mladý útočník se s míčem senzačně otočil a propálil brankáře Skorupskiho!

Lazio od 14. minuty vedlo a to byl stav, který mu naprosto vyhovoval. Boloňa naopak neměla mnoho sil s výsledkem něco udělat. Dnes se jí zkrátka moc nedařilo. Druhá půle ale byla už o něčem naprosto jiném. V prvním poločase se hostům nedařilo téměř nic, ale vše si po změně stran náležitě vychutnali.

Hostující Boloňa celkem dlouho dobu okupovala útočnou polovinu, až si na levé křídlo dokázal seběhnout Rodrigo Palacio. Tomu se povedlo prostrčit míč na Andreu Poliho, který z velkého úhlu překonal mladého brankáře Lazia Guida Guerrieriho - 1:1.

Lazio nevědělo, kam dřív skočit, protože náhle bylo převálcováno drtičem hostí. V 51. minutě se míč odrazil k Palaciovi, který našel ještě lépe postaveného Mattiu Destra. Zkušený útočník nedal brankáři Lazia šanci a Boloňa vedla. To trvalo jen osm minut, protože poté se míče chopil sprintující obránce Bastos a krásným obstřelem překonal brankáře Skorupskiho.

Vedení se přelévalo z jedné strany na druhou a v 64. minutě se po závaru v pokutovém území prosadil talentovaný Riccardo Orsolini a Boloňa znovu vedla. Ani tentokrát jí to ale na tři body nestačilo, protože deset minut před koncem si ke standardní situaci stoupl střídající záložník Biancocelesti Sergej Milinković-Savić a krásnou ranou srovnal na konečných 3:3!

Více informací k zápasu

Juventus FC - Atalanta Bergamo 1:1

19.05.2019 20:30

Góly: 80. Mario Mandžukić - 33. Josip Iličić

Juventus dokázal obrat Atalantu o dva body, protože před vlastními fanoušky s ní neprohrál. Hladová návštěva z Bergama měla sice v Turíně navrch, ale deset minut před koncem zajímavého utkání inkasovala. Na trefu Josipa Iličiće z první půle odpověděl Mario Mandžukić.

Pokud by Atalanta vyhrála, zajistila by si Ligu mistrů. Takhle bude muset čekat do posledního kola, aby odrazila útok AC Milán, které ještě neřeklo poslední slovo. A cíl získat třetí příčku má i Inter. Atalanta dobře věděla, že je v sázce hodně, takže trenér Gasperini postavil do prestižního duelu, co mohl. Na trávník vběhla jména jako Zapata, Masiello, Iličić, Gómez nebo Freuler s Hateboerem.

Juventus už minule nepříjemně zaváhal a vypadá to, že zbytek sezony prostě jen z povinnosti dohrává. Teď měl ideální šanci přesvědčit své fandy o opaku, k čemuž vybízeli Dybala, Ronaldo, Pjanić nebo Cuadrado s oslavencem Barzaglim.

Atalanta chtěla hrát aktivně, ale musela si dávat pozor i na zadní vrátka. To jí rázně připomněl Cristiano Ronaldo už ve druhé minutě. Na pravé straně vnikl do šestnáctky Juan Cuadrado, který přihrál pod sebe, kde se nacházel Emre Can. Ten nahrával na malé vápno právě Ronaldovi, jenž ale přestřelil! Do práce pak musel i brankář Wojciech Szczęsny, který vyrážel hodně povedenou přízemní ránu z dílny mistra Freulera.

Atalanta mohla vést o minutu později. Po prvním centru od rohu ještě dokázal polský strážce tří tyčí zasáhnout a vyrazit míč, jenže ten se dostal k dobíhajícímu Hansi Hateboerovi. Zkušený univerzál ho ale z první poslal trestuhodně nad bránu! Další centr od rohového praporku mířil na první tyč, kde míč dopadl na ruku Aléxe Sandra. Sudí se podíval na video a k nelibosti trenéra Gasperiniho i celé Atalanty vymyslel jen roh místo penalty.

Zahrozil i Duván Zapata. Kolumbijský střelec si převzal míč ne středu hrací plochy, proskočil mezi obránci do šestnáctky, ale střelou na zadní tyč jen těsně minul. Následně Paulo Dybala vymyslel krásný pas na Ronalda, ale ten jednak hlavičkoval mimo a jednak byl v ofsajdu.

O pouhou minutu později už se příznivci Atalanty mohli zbláznit radostí. Centr od praporku na první tyči prodloužil obránce Andrea Masiello a míč pak doputoval až na zadní tyč. Tam si naběhl pozorný Josip Iličić a zakončení do odkryté branky mu nedělalo žádný problém - 1:0 pro La Dea.

Konec první půle patřil Atalantě a brankář Szczęsny musel opět zasahovat. Tvrdou ranou ho pořádně vyzkoušel útočník Duván Zapata, který jen bezmocně sledoval umění polského brankáře Juventusu.

Stará dáma se vepředu dost trápila a změnit to měl Federico Bernardeschi, který zavítal na hřiště po změně stran místo Sandra. Z pravé strany odcentroval Juan Cuadrado, který poslal balon na zadní tyč. Před dotírajícím Matuidim ale balon včas zkonfiskoval bránící Masiello. Po hodině hry si vlastní branku málem vstřelil Hateboer, který tečoval pokus od Cuadrada jen těsně nad bránu.

Hodně emotivní domácí rozlučku pak zažil stoper Andrea Barzagli, který za ohromného potlesku zaplněných tribun smutně a v slzách odcházel. Nechtěl ve svém předposledním utkání kariéry prohrát a spoluhráči mu to splnili. Deset minut před koncem utkání totiž Juan Cuadrado našel perfektním pasem nabíhajícího Maria Mandžukiće a chorvatský veterán uklidil míč spolehlivě do brány - 1:1. V závěru ještě neudržel nervy na uzdě Bernardeschi a byl vyloučen.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Inter Milán 4:1

19.05.2019 20:30

Góly: 16. Piotr Zieliński, 61. Dries Mertens, 71. Fabián Ruiz, 78. Fabián Ruiz - 81. Mauro Icardi (pen.)

Neapol neměla s Interem slitování a ještě odložila jeho oslavy návratu do Ligy mistrů. Velký večer prožil zejména španělský záložník Fabián Ruiz, který se stal autorem dvou branek. Celkově Neapol stihla dát čtyři góly, zatímco na straně hostí korigoval nepříznivý výsledek jen Mauro Icardi.

Inter chtěl definitivně potvrdit svůj návrat do Ligy mistrů a zajistit si třetí místo. Jenže i přesto, že v souběžně hraném utkání Atalanta jen remizovala, on je až čtvrtý po porážce od Neapole. Znovu se ukázalo, že tým trenéra Luciana Spallettiho má ještě co dohánět a kvalitativně se s Neapolí nebo Juventusem nemůže měřit. Herně to nebylo ono a především čtyři inkasované góly budou fanoušky ještě nějakou dobu asi strašit.

Neapol začala pod Vesuvem hodně aktivně a Inter především v obraně působil dost zmateným dojmem. Po souhře Allana s Malcuitem zblízka zakončoval belgický technik Dries Mertens, mířil však nad břevno hostující branky. Velmi zajímavou průnikovou nahrávku přes velkou část hřiště vymyslel Kalidou Koulibaly, který oslovil Fabiána Ruize. Ten ale míč nakonec na hrací ploše těsně nezachytil.

V 16. minutě už se poprvé měnilo skóre zápasu a byla to nádherná podívaná. Ne tedy pro Kwadwa Asamoaha, který vymyslel velkou minelu, když nahrál přes šíři hřiště v podstatě jen na nohy Fabiána Ruize. Ten ihned posunul míč na Piotra Zielińskiho, který si věděl rady. Nádhernou pumelicí pod břevno nedal Handanovičovi šanci - 1:0.

A Neapol v náporu pokračovala. Ruizovu štiplavou střelu Handanovič pevně ukryl do svých rukavic, takže blížící se Milik už dorážet nemohl. Hostující duo Politano a Martínez, které mělo hlavní podíl na ofenzivních manévrech, dnes vůbec nepůsobilo nebezpečně, o což se starala perfektně pracující záloha Partenopei.

Excentrický záložník Radja Nainggolan se pokusil napodobit Zielińského při Polákově úvodní trefě zápasu, ale branku přestřelil o velký kus. Do druhého poločasu už v dresu hostí vlétl někdejší kapitán Mauro Icardi, který je stále největší hrozbou Interu. Svou první ránu ale namířil jen do pozorného obránce Albiola. Další kombinaci Neapole vedl Mertens, který si ale v dobré vzdálenosti od brány hrubě neporozuměl s Milikem a o míč přišel.

Po hodině hry navíc zvýšil zkušený Dries Mertens, který dokázal, že pouze centimetry z vás dobrého hlavičkáře nedělají. Belgický útočník si počkal na nadýchaný pas od Zielińskiho a přes dvojici obránců Interu se zvládl prosadit!

Inter kontroval vzápětí, ale neúspěšně. Perišićův centr Icardi v pokutovém území sklepl k volnému D'Ambrosiovi, jehož střelu Karnezis vytáhl mimo. V další šanci zase za zkušeného brankáře zaskočil Koulibaly, který prakticky z brankové čáry vyhlavičkovával pokus Lautara Martíneze. A Neapol tuhle chybu hned potrestala.

Nejprve po krásném pasu nabíhal na zadní tyči Milik, jehož pokus Handanovič vyrazil jen k Malcuitovi. Ten nesobecky oslovil nebráněného Fabiána Ruize, který už se do odkryté brány trefil v pohodě. V 78. minutě pak Mertens vymyslel krásnou průnikovou nahrávku na Ruize, který postupoval až do vápna. Ani padající Miranda nedokázal jeho tvrdou ránu na přední tyč nijak ohrozit - 4:0.

Tohle skóre už zavánělo debaklem a Inter jej dokázal alespoň trochu kosmeticky upravit. Devět minut před koncem totiž Mauro Icardi upadl ve vápně po kontaktu s Albiolem a Koulibalym, což sudí Doveri ocenil penaltou. K ní se postavil právě kritizovaný manžel ještě kritizovanější Wandy Nary a snížil na 4:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - Frosinone Calcio 2:0

19.05.2019 18:00

Góly: 57. Krzysztof Piątek, 66. Suso

Milánské AC zvládlo prolomit obranu Frosinone a v klíčovém utkání si připsalo tři body. Díky klopýtnutí AS Řím se posunulo na pátou příčku, takže by nemuselo bojovat v předkolech Evropské ligy. Ve hře je navíc stále ještě sen Ligy mistrů.

Asi není potřeba dlouze psát o tom, jak moc velký favorit AC proti Frosinone bylo. V sázce byly evropské poháry a pokud by v posledních dvou duelech Atalanta zaváhala, stále žila i Liga mistrů. I proto trenér Gennaro Gattuso nasadil to nejlepší, co měl k dispozici. Obranu Frosinone tak mohl vesele terorizovat polský kanonýr Piątek, kterému byli k ruce Borini se Susem.

První chvíle utkání se ale nesly ve znamení nudné podívané a boje o míč - šancí bylo pomálu. Několik centrů do vápna, které AC vymyslelo, obránci Frosinone bez větších potíží zvládli odvrátit. Po pětadvaceti minutách zkoušel prudký centr na zadní tyči zasáhnout Fabio Borini, jenže nakonec jej v krkolomné pozici minul.

Ofenziva Rossoneri dnes nenabízela moc příjemnou podívanou a většina akcí končila špatnou nahrávkou. Potichu byli kanonýr Piątek, na nějž AC v těchto chvílích hodně spoléhá. Jeho ránu z otočky po nahrávce od Çalhanoğlua nakonec brankář Bardi bez problémů vykryl.

Před koncem první půle domácí AC zahrávalo ještě standardní situaci a gól do šatny by se mu určitě moc hodil. Çalhanoğlu zkoušel najít v šestnáctce Abateho, ale balon jen prošel do autu. Do druhé půle nakráčelo AC mnohem aktivnější a sebevědomější.

Jen tři minuty po návratu obou jedenáctek na trávník okusil jeho tvrdost Polák Krzysztof Piątek. Situace ale pokračovala, takže do vápna mohl snadno proniknout Fabio Borini. Ten ale v obrovské šanci naprosto selhal a míč napálil mimo! Pak ale mohl pro fanoušky AC nastat obrovský šok, protože jejich miláčci nebyli daleko od katastrofy jménem inkasování.

Abate fauloval v šestnáctce Paganiniho a rozhodčí byl nekompromisní - penalta. Frosinone mělo velkou šanci jít do vedení, jenže Camillo Ciano nedokázal překonat skvěle zasahujícího brankáře Gigiho Donnarummu, který balon skokem k tyči vyrazil! V 57. minutě přišel trest. Po několika centrech skončil míč u Boriniho, který našel velmi přesným pasem před bránou naprosto neobsazeného Krzysztofa Piąteka a ten se nemýlil - 1:0.

Definitivní zlom v utkání přišel v 66. minutě. Zkušený obránce Niccoló Brighenti totiž musel rozeběhnutého Hakana Çalhanoğlua před vápnem po souboji faulovat a AC zahrávalo standardní situaci. K ní se postavil Španěl Suso, který si přesně poradil a krásnou ranou k tyči navýšil vedení na 2:0! A protože s tímto stavem už bylo AC spokojené, zatímco Frosinone mělo problémy prakticky se vším, skóre už se do konce zápasu nezměnilo.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - ACF Fiorentina 1:0

19.05.2019 15:00

Góly: 80. Gerson (vl.)

Fiorentina nepřestává udivovat. Tým, který ještě nedávno byl schopen jakéhosi herního projevu, teď naprosto dramaticky tápe. Výběr trenéra Montelly prohrává duel za duelem a výjimkou nebylo ani dnešní střetnutí s Parmou.

Na stadionu Ennio Tardini v Parmě se začal od prvních minut hrát aktivní fotbal. Oba týmy potřebovaly bodovat, protože oběma hrozil boj o záchranu až do posledního kola. Teď je v tom jen Viola, která hraje poslední kolo s Janovem. První zakončení zkoušel Federico Chiesa, který vyslal přízemní střelu jen kousek vedle vzdálenější tyče. To mu ale nevyšlo stejně jako dorážka Mirallase.

V 10. minutě se k balonu dostal zkušený rychlík Gervinho, který se na kraji šestnáctky kličkou zbavil prvního protihráče a střelou orazítkoval tyč! Parma byla po celou dobu aktivnější a o patnáct minut později se dostal do šance Barillà, který zamířil po zemi do míst, kde byl připravený brankář Alban Lafont.

Po dlouhém nákopu z hloubi pole si zpracoval míč Simeone. Následně se do něj opřel z hranice velkého vápna a poslal jej jen těsně vedle pravé tyčky! Velkou šanci v první půli spálila i Parma. Po centru z pravé strany se do vzduchu zavěsil Iacoponi, míč ale poslal hlavou do břevna, přičemž dorážející Sprocati mířil jen do brankáře Lafonta.

Fialkyse po změně stran zlepšily a výsledkem byla velká šance Daba. Střídající záložník se propracoval až ke střele ve vápně, ale vylámal si zuby na brankáři Sepem. Pak se k prudké hlavičce po centru dostal Hugo, balonem ale trefil jen svého spoluhráče Benassiho. Po hodině hry se k míči dostal i Juraj Kucka, který vyzkoušel brankáře Lafonta povedenou hlavičkou.

Následně pak musel domácí brankář Luigi Sepe zasahovat proti akci talentovaného Chiesy, který se elegantně a dravě prodíral obranou soupeře až do zakončení. Zápas ve finále rozhodla 80. minuta. Milenković nejprve trefil tyč a z následného protiútoku Parma získala standardní situaci. Centrovaný míč Scozzarelly hlavičkoval Gerson ale do vlastní brány, takže vlastencem rozhodl o výhře domácích.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Turín FC 4:1

19.05.2019 15:00

Góly: 27. Afriyie Acquah, 65. Matteo Brighi, 70. Giovanni Di Lorenzo, 89. Francesco Caputo - 56. Iago Falqué

Turín FC se do Evropské ligy nakonec nepodívá. Rozhodla o tom jeho dnešní porážka na půdě Empoli. To se naopak mohlo radovat, protože se dostalo mimo sestupové pásmo a rapidně zvýšilo své šance na záchranu.

Bitva o všechno. Na jedné straně stál domácí tým, který usiloval o záchranu a potřeboval získat víc bodů než Janov. Na opačné straně přijeli Býci z Turína, které by výhra mohla dostat blíž k pohárové Evropě. O motivaci obou soupeřů tedy bylo rozhodně postaráno. Větší chuť a touha vyhrát ale vyzařovala z týmu trenéra Andreazzoliho. Empoli se tlačilo do zakončení a rychle odebíralo svému soupeři míče od kopaček.

Farías ve dvanácté minutě potáhl míč k pokutovému území a pokusil se technicky překonat Sirigua, který měl plné ruce práce. Ve 27. minutě už ale kapituloval. Hostující obrana nedokázala odvrátit míč dost daleko a od Pajače se balon dostal k Acquahovi. Někdejší záložník Turína napřáhl a ve vápně namířil míč na vzdálenější tyč!

Turín mohl kontrovat prostřednictvím svého kapitána. Andrea Belotti si ve vápně počkal na skvělý centr od Ainy a razantně vyzkoušel Dragowskiho schopnosti! První půle ale jinak mnoho fotbalových momentů nenabídla. Druhá byla o mnoho lepší. V 53. minutě se do hry dostal záložník Iago Falqué a jen o tři minuty později dokázal po nahrávce Belottiho krásným technickým obstřelem překonat Dragowskiho.

Šance Turína ale brzy vzaly za své. V 65. minutě je načal Matteo Brighi, který byl na hřišti jen minutu! I to mu ale stačilo, aby doklepl míč do sítě. Celou akci vymyslel Di Lorenzo, který perfektně zakončoval předchozí šanci a kterou obrana Býků opět nepohlídala.

Za dalších pět minut se na střeleckou listinu přidal i dnes výtečně hrající obránce Giovanni Di Lorenzo. Na zadní tyči ho nikdo nepohlídal, Di Lorenzo udělal zasekávačku před prvním obráncem a poslal míč k tyči - 3:1.

Velmi zmatená a nekoncentrovaná obrana Turína dostala další úder ještě v 89. minutě, když Farías našel ve vápně nebráněného Francesca Caputa. Ten už se před brankářem Siriguem nemýlil a překonal ho snadno.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 0:0

19.05.2019 12:30

Góly: -

Sampdorii se nepovedlo vyhrát nad domácím Chievem ani přesto, že Mussi Volanti hráli skoro hodinu bez vyloučeného obránce Barby. Zápas byl hodně živý a to především zásluhou nejlepšího střelce ligy, ale Quagliarella dnes měl hodně smolný den.

První minuty se nesly ve znamení poklidné atmosféry a mírného oťukávání na obou stranách. V 10. minutě se ale domácí fanoušci mohli alespoň nakrátko radovat. Skvělou práci s míčem ukázal Mehdi Léris, který zkrotil dlouhý nákop a obhodil si vracejícího se obránce Colleyho. Následně chladnokrevně prostřelil brankáře Rafaela Cabrala a skóroval. Sudí Aureliano ale pomocí videa postřehl ofsajd, takže branku neuznal.

Na opačné straně vystrašil brankáře Šempera tvrdou ranou záložník Albin Ekdal, který poslal míč jen těsně vedle tyče! Po přihrávce do pravé části pokutového území střílel na zadní tyč Depaoli a chyběl mu jen kousek. Další fotbalovou parádu měl na svědomí Sergio Pellissier, který prodloužil skákající míč na Stępińského a ten v tutovce nepochopitelně selhal!

Pak se ozval také nejlepší střelec Serie A. Fabio Quagliarella dostal krásný míč na zadní tyč, který si skvěle zpracoval a po kličce do strany vypálil, jenže trefil jen prvního obránce před sebou. O tři minuty později se likvidačním způsobem na Defrela prezentoval Barba a za pozdní zákrok po odehrání míče byl okamžitě vyloučen.

Domácí tedy měli před sebou hru v oslabení trvající bez nastavení 50 minut. Tři minuty po změně stran toho Sampdoria málem využila, když se balon dostal do vápna k Defrelovi, jenž si jej elegantně připravil na silnější nohu a mířil těsně nad břevno! Důležitý zákrok vytáhl Šemper proti Gabbiadinimu, který střílel z pravé strany šestnáctky.

Dvacet minut před koncem se do šance dostal Quagliarella, ale ani tuto možnost nevyužil. Ze standardní situace totiž mířil těsně vedle. A poslední Quagliarellova šance v 80. minutě skončila pro změnu v náručí brankáře Šempera, který si s hlavičkou hostujícího veterána zvládl poradit. Pro Dorii je to další zaváhání, které přispělo k tomu, že se Námořníci opět nepodívají do pohárů.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - AS Řím 0:0

18.05.2019 20:30

Góly: -

AS Řím jen remizovalo s domácím Sassuolem, což by mohlo znamenat definitivní konec jeho nadějí na Ligu mistrů. Na Mapei Stadium se mu dnes nedařilo a pro domácí Sassuolo je to naopak velký úspěch.

Římané nutně potřebovali vyhrát a použili k tom hráče jako Mirante, Florenzi, Juan Jesus, Cristante, Ünder, Zaniolo nebo Džeko. Domácí vsadili na Consigliho, Lirolu, Demirala, Locatelliho, Duncana, Berardiho, Djuričiće nebo Bogu.

Domácí Lirola dostal míč na prvou stranu a hned ho posílal po lajně na Berardiho. Míče se ale zmocnil hostující Jesus. Římané to zkoušeli převážně centry a další z nich našel kanonýra Džeka, ale ten svoji hlavičku do branky neumístil. Kolarov centroval z levé strany do vápna. Jeho centr našel hlavu El Shaarawyho, ale ten hlavičkoval pouze vedle branky.

K zajímavé střele se z vápna dostal Florenzi, který ale trefil pouze soupeře. Následně se s míčem dostal až do vápna Zaniolo, ale ten si pomohl faulem. Následně nebezpečnou ránu Kolarova vyrazil brankář Consigli, který dostal míč alespoň na rohový kop. Z něj už Giallorossi neudeřili.

Po levé straně utekl domácí Duncan a hledal na druhé straně před prázdnou brankou Berardiho, ale jeho nahrávka postrádala přesnost. Sassuolo hodně spoléhalo na protiútoky, které často vedl Domenico Berardi. Jeho rána na bránu stráženou Mirantem ale mířila nad. AS po změně stran zase tak moc do hry nemluvilo a aktivním týmem byl naopak domácí tým.

Druhá půle byla obecně hodně pasivní ze strany AS, zatímco Sassuolo se neustále snažilo tvořit hru a střílet. Brankář Antonio Mirante si ale s většinou jeho střel poradil bez problémů a zbytek pokryla obrana AS. To obecně hodně zaostávalo za pozicí favorita. V 60. minutě Edin Džeko pálil zpoza vápna jen do tyče, zatímco Bryan Cristante mířil hlavou jen do míst, kam se brankář Consigli stihl přemístit.

Po hodině hry se do hry dostali Kluivert a Pastore, což bylo vcelku logické, neboť AS nemohl bod stačit. Hrálo stále o Ligu mistrů a k tomu potřebovalo především tři body. To se ale týmu z Věčného města vůbec nedařilo. Ve slibné pozici byl naopak na středu domácí Boga, které se otáčel s míčem a následně nahrál do vápna. Jenomže jeho nahrávku zastavil Florenzi.

Domácí Djuričič dostal míč do vápna, ale následně si ho špatně zpracoval. Poté ho Mirante přistrčil, ale rozhodčí penaltu nepískal. V další šanci se ocitl mladík Justin Kluivert, jehož ránu dokonce zastavila tyč! Po centru do vápna z pravé strany se k hlavičce dostal střídající Brignola, ale jeho zakončení brankáře Miranteho z klidu nevyvedlo. K odraženému míči se v nastavení na zadní tyči se dostal hostující Fazio, ale jeho zakončení se do branky nevešlo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Cagliari Calcio 1:1

18.05.2019 18:00

Góly: 89. Domenico Criscito (pen.) - 40. Leonardo Pavoletti

Janov na domácí půdě naprosto selhal a jen remizoval s Cagliari, čímž si hodně zkomplikoval svou cestu za záchranou. A mohlo být ještě mnohem hůř, protože vyrovnávací branku vstřelil Criscito z penalty až v 89. minutě.

Je dost možné, že v příští sezoně přijdeme i o janovské derby. Před sezonou bylo jasné, že veronské derby nějakou dobu nebude a s velkou pravděpodobností potká podobný osud i janovský střet. Domácí CFC totiž z utkání s Cagliari vytěžilo jen bod a v tuto chvíli ztrácí na Empoli jeden bod.

Prakticky od začátku utkání bylo vidět, že na hráčích trenéra Prandelliho leží těžká deka, se kterou někdo jen tak nehne. Cagliari se stále častěji hlásilo o slovo a domácí brankář Radu musel čelit několika náročným situacím. Létal na něj jeden centrovaný míč za druhým a jeho obránci špatně soupeřovy hráče dostupovali.

Jako první se do šance dostal Goran Pandev, který přebral míč od Lapaduly a uháněl sám na brankáře Cragna. Mladý talent ale jeho ránu perfektně vyrazil! Na druhé straně se dostal k dlouhému nákopu střelec Leonardo Pavoletti, který dokonce přešel přes Radua, jenže jeho snahu zakončit mu na poslední chvíli překazil vracející se obránce Biraschi!

To ale Pavolettimu zase tak moc vadit nemuselo, protože jen o tři minuty později si spravil náladu. Další nákop si zpracoval prvním dotykem parádně na prsa a druhým dotykem ho z otočky poslal nádherně do sítě!

Janov reagoval nasazením Kouamého, takže v tuto chvíli měl na hřišti tři útočníky. Právě Kouamé se z nich pokoušel prosadit jako první a málem by mu to vyšlo, kdyby se znovu neukázal ve skvělém světle brankář Cragno. Na obraně před ním si vylámal zuby i Pandev a později i Lapadula.

Janov byl stále více nervóznější, protože v životně důležitém utkání potřeboval vyhrát. To se sice nestalo, ale přesto mají Grifoni ještě šanci. V 89. minutě totiž po centrovaném míči sudí postřehl ve vápně ruku a Domenico Criscito se z nařízené penalty nemýlil.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - SPAL 2013 3:2

18.05.2019 15:00

Góly: 6. Samir, 31. Stefano Okaka, 35. Stefano Okaka - 53. Andrea Petagna, 59. Mattia Valoti

Udinese doma slaví cennou výhru nad SPALem, kterou mu dvěma góly zajistil Stefano Okaka Chuka. Hosté zápas dokázali zdramatizovat a po skvělé úvodní desetiminutovce ve druhém dějství se dotáhli alespoň na rozdíl jediné branky.

Pro Udinese to bylo hodně důležité utkání, protože mu stále šlo o záchranu. Hráči to moc dobře věděli a od prvních minut ukazovali svou chuť vyhrát. V ochozech Dacia Areny panovala skvělá atmosféra, k čemuž vydatnou měrou přispěl povedený úvod domácích. Rodrigo De Paul opět výborně tvořil hru a už v 6. minutě vysunul parádním nákopem obránce Samira. Ten nedal brankáři Gomisovi žádnou šanci zasáhnout!

Problémy v dresu Zeber měl záložník Sandro, který musel hřiště opustit pro zranění už v 16. minutě. Na jeho místo se dostal ofenzivnější Marco D‘Alessandro, který začal soupeři ihned zatápět. Stefano Okaka se později poměrně snadno prodral do šestnáctky, ve které vymyslel jenom teatrální pád. Reputaci i chuť si napravil o tři minuty později, když Rodrigo De Paul zahrával rohový kop. Na ten si naběhl právě zkušený útočník a přesnou hlavičkou navýšil na 2:0.

První půle se SPALu opravdu hrubě nepovedla. Nedařilo se mu po herní stránce a ruku v ruce s tím šla i stránka výsledková. Aby toho neměli hosté málo a nenapadlo je náhodou snížit, přidaly Zebry další trefu. Deset minut před koncem první půle se stala naprosto identická situace. Další rohový kop posadil De Paul opět na hlavu Okaky, který naskakoval prakticky nebráněn - 3:0.

V šatně SPALu asi neproběhlo úplně příjemné povídání, ale bylo to třeba. Hosté totiž po změně stran zabrali a chtěli za každou cenu umazat ten nepříjemný náskok domácích. V 53. minutě se jim to postupně začalo dařit.

K míči se u vápna dostal kanonýr Andrea Petagna a po chytré kličce před prvním obráncem nepolapitelně zavěsil - 3:1. O pouhých šest minut později si navíc na parádní centr od Kurtiće naskočil Mattia Valoti a upravil skóre na 3:2. Byly to pro Udinese nervy, ale SPAL za tu půlhodinku už nic dalšího nevymyslel.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC37286370:2890
2.SSC Neapol37247672:3379
3.Atalanta Bergamo37199974:4566
4.Inter Milán37199955:3266
5.AC Milán371811852:3465
6.AS Řím371712864:4763
7.Turín FC371515749:3660
8.SS Lazio371781255:4359
9.UC Sampdoria371481558:5150
10.US Sassuolo379161252:5743
11.SPAL 2013371191742:5342
12.Bologna FC3710111645:5441
13.Cagliari Calcio3710111635:5241
14.Parma Calcio3710111640:5941
15.ACF Fiorentina378161347:4540
16.Udinese Calcio3710101737:5240
17.Empoli FC371081950:6838
18.Janov CFC378131639:5737
19.Frosinone Calcio37592329:6924
20.Chievo Verona372132225:7516
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (152)

Přidat komentář
ACSPARTAPRAHA

......Grazie mille Sassuolo ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz verim ze aj tych 66 bude stacit lol :DDD

Reagovat
smazaný uživatel

Takto vypadá parodie na kvalitní fotbal, jediná naše střela nebyla povedená, Kluivert máchá rukama místo toho, aby uklízel míč do prázdné branky, a v létě čekám příchod Berardiho, tože je to šašek s rychlostí Nzonziho a s technikou na úrovni Cristanteho, tj. že by zapadl do našeho týmů komiků a mentálně hendikepovaných sportovců.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

pro Inter i Bergamo dnešní remíza AS dobrá zpráva

Reagovat
FORZAMILAN

pro nás takyyyyyyyyyy

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že los máte lehčí, takže jste trochu černej kůň ..bude to zajímavý

Reagovat
FORZAMILAN

taky doufám v toho koně

Reagovat
pistacik11

Dúfam, že zajtra Milan 3 body, Neapol a Juve tiež, nech sa konečne predstaví aj AC v LM

Reagovat
FORZAMILAN

molto graie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wiggum

Naše jediná záchrana! Marseille se prý chystá propustit Garciu

Rudi Garcia dostal před několika měsíci v Marseille nový kontrakt a ten dost možná nedodrží. Slavný klub letos pravidelně ztrácel body, sezonu zakončí přinejlepším na páté příčce tabulky a na to má reagovat vedení, a to odvoláním kormidelníka.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho chceš za trenéra????

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, znovu ne. V Marseille měl hodně slušný kádr, o ničem. U nás jedna super sezona bez herního stylu zato s neskutečnými MDS, Benatiou, Strootmanem Frantou, Maiconem bojujícím o MS a Gervaie kterého ještě neznali v Itálii.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to snad ne, zase toho magora? To jsme si rovnou mohli nechat toho hňupa Di Fra.

Reagovat
Lech

Proboha ne

Reagovat
Lech

Bielsa zustava s Leeds v Championshipu, bral bych nejradsi jeho

Reagovat
smazaný uživatel

v Marseille v podstate vyhorel, pro me je to jeho pusobeni velke zklamani

Reagovat
Emmett Brown

Preboha nestraš

Reagovat
wiggum

Samozřejmě, že to nebylo vážně. Jenom ty osly je schopné napadnou cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia?

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli

Reagovat
AjaxFans

Super Parmice

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kucka

Reagovat
The Krupy

Parma Empoli tak to má byť, akurát som chcel dole Udinese, Janovské derby by v SA chýbalo. Ale radšej oni ako Empoli.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomanatura

Viola jednoznacne nejvetsi zklamani sezony, kdyby se hrali jeste 3 kola tak leti. Chiesa musi pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete ještě Viola spadnout? Hraje v Janově, který musí, Empoli sice musí vyhrát na Interu, Bologna bod na Laziu Udinese bod v Cagliari, ale teoreticky by zůstal Janov s Violou na 40, Janov by měl lepší vzájemné, první mač 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina hrá doma s Janovom, to neprehrá. Janov podľa mňa pojde nižšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistý bych si nebyl, Janov má samé plichty nebo těsné prohry o gól, Viola má z posledních 10 kol 3 body

Za mě nezvládačka od vedení, neházel bych to na trenéry, ten tým je hrozně nevyzrálý a krom stoperů nezkušená děcka.

Reagovat
Tomanatura

Kvuli Interu ne, Empoli to neda.

Reagovat
Liquid

no vypadá to, že klidně ještě můžou spadnout, byť výhra Empoli na Interu není moc reálná

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen teorie. I když výhra Empoli by zas pomohla nám Aspoň přiživit naději.

Reagovat
Nuno čomes

Vy už před náma neskončíte.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Lech

Bohuzel uz ani to. Nas muze zachranit jen Jj se Sassuolem kteri porazi Atalantu, nic jinyho

Reagovat
Liquid

z posledních 13 zápasů má Janov jen jedinou výhru - nad Juventusem

Reagovat
Liquid

před 14 dny jsem byl poprvé v Itálii na té Parmě, jak jsem avizoval, ikdyž vytrvale pršelo celý odpoledne tak zápas jsem trefil skvěle, se Sampdorií 3:3, 2 penalty, 2 červené, a hrál i slavista Jankto, který se podílel na 2.gólu Sampdorie

https://www.youtube.com/watch?v=JBMimeqgSpc&feature=onebox

zajímavostí bylo, že k zápasu nastoupily oba týmy ve speciálních dresech ve stylu svého soupeře

překvapili mě velký rozdíly co se týče cen do různých sektorů, do protilehlé tribuny proti lavičkám se snad vůbec neprodává a mají to možná permantkáři nebo sponzoři, ale hlavní tribuna stojí až 100€, já tradičně nechtěl za branku, takže jsem bral hlavní tribunu na kraji kde už byly lístky za 60€ směrem ke středu a za 40€ směrem k roh.praporku, který jsem pořídil, byť jsem seděl na místě pro těch 60€

k dresu Crespa z roku tuším 1999 ve kterým jsem tam jel, přibylo černé triko Parmy, první produkt od Errey co mám, fanshop je přímo na stadionu, ale pouští tam nejprve prominenty z vedlejšího muzea zleva, zatímco fanoušci zprava musí čekat, dokud neklesne počet v obchodu pravděpodobně pod 20 či to dělají podle oka, další velká fronta pak vzniká u pokladny, kde jsou sice 2 baby, ale funguje jen 1 a 1 pc, překvapilo mě, že mi vůbec nekontrolovali batoh při vstupu na stadion, ale zajímal je jen pas, který jsem zároveň musel předkládat při koupi vstupenky

snad se tam ještě někdy podívám, čili doufám že nenastane 3.bankrot, ale vede to ten kamarád Lamborghiniho, tak snad sešup hrozit nebude

čistě náhodou jsem se tam potkal s pěticí Čechů na konci, ti byli autem a chtěli co nejblíže k hranicím, ale Udine i Verona jim hrála v sobotu a oni potřebovali neděli, tak dojeli do Parmy

shrnutí tedy 1. zápas v zahraničí loni bundesliga Lipsko-Hoffenheim 2:5 - 7 gólů, 1 červená

2. zápas v zahraničí Serie A Parma - Sampdoria 3:3 - 6 gólů, 2 červené

snad trefím někdy příště i 3.zahraniční zápas

Reagovat
Kucka

na přestřelky máš čuch

Reagovat
FORZAMILAN

Dobrý Parma byla na začátku devadesátek mým oblíbeným týmem ....

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
The Krupy

super

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Rudnevs

Pekne. Až teraz som vďaka tebe zistil, že Parma a Sampdoria sú spriatelené, dva veľmi sympatické kluby.

Inak, tou výmenou dizajnu to tak mali i v Bundeslige Schalke a Nürnberg. Ale na Talianov sa to nechytá, všeobecne tie talianske dresy sú asi krajšie, i v Nemecku sa mi vždy najviac páčia dresy od tých talianskych značiek ako trebárs Kappa, Macron a podobne.

Ale teda štadión Parmy nič moc, nie?

Reagovat
Liquid

ano stadion Parmy stařičký obyčejný, pro mě až nepochopitelně vysektorovaný, jen na hlavní tribuně 6 typů jinak vypadajících sektorů a zkratky na 3 písmena, což pro mě nepůsobilo jednoduše (TLB, TCF, PBB, PAH...), ale Itálie tam teď na konci března dokonce hrála kvalifikaci proti Lichtenštejncům, na ten Janov i přes mizerný počasí tam přišlo 16992 což bylo více než v Neapoli, i tak ale v ČR stadion s větší kapacitou než ten parmský není, takže ho zas nemůžu shazovat, atletická tam nebyla a nekrytý tribuny byly jen ty za brankami, co se týče sportovní módy tak všeobecně to hodně sleduju, ty značky, v ČR se dají sehnat v pohodě produkty od Lotta a Kappy případně Legey, sem tam Diadory, ale Erreu a třeba i ten Macron jsem neviděl, dobře to mají na wikipedii, kde u značek mají seznamy týmů https://en.wikipedia.org/wiki/Macron_(sportswear) jinak letos se mi vůbec nelíbí dres Neapole, belasou barvu mám rád, ale proč tam Kappa nacpalu tu křiklavou zelenou nechápu

jestli jsem to dobře pochopil tak ta výměna dresů byla zároveň nějaká akce na podporu handicapovaných protože se prodávali právě ty dresy a velmi brzy ty parmský byť drahý kolem 100€ byly vyprodaný, Sampdorii obléká španělská Joma, v Praze má obchod, ale již nějakou dobu bývá zavřený, když na to teď koukám, tak mě překvapuje, že Violu oblíká francouzský Le Coq Sportif, který se tu také nedá sehnat, znám ho z Anglie, kde léta dělal dresy Man City, Evertonu, Stoke, ale pak vymizel a skoro jsem si myslel, že skončil. Z dalších týmů, který bych chtěl navštívit tak u bundesligy Düsseldorf, jemuž dělá dresy Uhlsport - po prodaných rukavicích rovněž nic nemám a právě Fiorentinu kam doufám půjde ten Souček, a oba, že se v příští sezóně udrží. V obou případech mě láká i to samotné město.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CubONE

Tie ceny su hrozne, na AC je to lacnejsie.

Reagovat
El Matador

To teda, ja sem loni kupoval listky na inter x lazio za 45.

Reagovat
Liquid

v tom přehled nemám, ale jelikož flixbus stavil v Lampugnanu, tak jsem si těch 15 minut pěšky k G.Meazze dal, platí ale taky, že i na těch monstrech bych zas nechtěl do vyššího patra, stejně jak v O2 Areně, ale ta čtvrť San Siro se mi moc nelíbila

Reagovat
CubONE

Ten balkon je tam fajn, ja som mal permanentku v prvom rade na balkone minuly rok, cca v strede, super super vyhlad ako v TV. Zabradlie mi tam nevadilo.

Jasne, nizsie na hlavnej tribune su tie ceny potom vyssie aj tam.

Reagovat
Kaka14

21 eury na zapas coppa o finale AC - Lazio v strede stadiona na strednom poschodi celkom dole, to som fakt necakal

Reagovat
Dejwa

Janov v posledním porazí Violu a ta padne? Nesmál bych se a na jednu stranu dobře jim tak a Montella by skončil kompletně

Reagovat
GEGE

Atalanta stejně večer neprohraje a i kdyby náhodou jo jsme schopní to dojebat poslední kolo se Spalem...

Reagovat
pistacik11

Dúfam, že vám pomôžeme a Neapol tiež

Reagovat
Eldarion

človek by si povedal, že po tých ich posledných prehrách a rozlúčke s Barzaglim a Allegrim by aj chceli vrátiť Atalante tú potupu z Coppy ale vidím to tiež tak na takú remizku 0:0 bohužial, snád sa mýlilm

Reagovat
CubONE

Pri tej rozlucke Abateho mi bolo normalne smutno.

Reagovat
bobis21

on odchází? To mi nějak uniklo

Reagovat
smazaný uživatel

Může ještě AS skončit před Interem?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že ne, máme lepší vzájemný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je rozdíl 3 body tak ne. Vzájemný zápas mají lepší. Museli by mít tři kluby rovnost bodů, pak rozhoduje Mini tabulka a bylo by to jinak, jen už nevím, pro koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo rozdíl 3 bodů. Oba vzájemný zápasy plichta, tak asi podle skóre ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že Inter doma nerupne s Empoli, aby byla jistota. Budou hrát o lm

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre máme nejhorší, obdržených moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Dejwa

Roma Champions League if…

They beat Parma by at least five clear goals and Inter lose 1-0, Atalanta avoid defeat and Milan lose

OR

They beat Parma, while Atalanta, Inter and Milan all lose

Reagovat
Gimme

Těžký sci-fi...Atalanta, Inter a AC prohrají jedině v případě, že to projede i AS

Reagovat
ED91

Keby sa to naozaj stane tak by to bolo krásne vyvrcholenie tej paraolympiády

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a modleme se

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Votas

Banda kreténů toto fakt. Klidně ať spadnou do té EL, aspoň bude o důvod víc aby nezůstal kámen na kameni.

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
cresposuper

Jasne, lebo kazdy rok tie prestavby, kedy "nezustal kamen na kameni", vysli vyborne. Bez LM mozme ist do riti.

Reagovat
Votas

dycky tam aspoň zdánlivě bylo na čem stavět. Teď kromě Škriniara je tam 0.

Reagovat
cresposuper

Handanovic, De Vrij, Skriniar, Politano, Lautaro, asi Godin. Asamoah odohral dobru polovicu sezony, Nainggolan sa ku koncu zacal dvihat, dostaneme zrejme slusny balik za Icardiho. Od 2012 je to najlepsi kader.

Reagovat
Largo

Reagovat
cink

Hlavne poslat do hajzlu brozovoce

Reagovat
Nuno čomes

Prosím.

Reagovat
Nuno čomes

Co se jich pořad zastavas? My nemame kromě stoperů nic. Absolutně nic. Ani hrot ani křídla ani stred. Tragédie. Na druhou stranu musí být LM, vyhodit trenéra, půlku kádru a mít dobrou ruku při nové volbě. Tady se ukáže, jak na tom Marotta je.

Reagovat
cresposuper

Napisal som, ze LM je klucova, vsak to pises aj ty. A mame, Handa je super golman, Politano aj Lautaro su dobri hraci, na ktorych mozme stavat. Treba stavat na pevnej obrane a zjesnodusit rozohravku. A ano, zalohu a utok musime posilnit, o tom sa nikto nehada.

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic,Icardi jdou pryč asi...dalši hrači jako Miranda,Dalbert,Valero,Mario,Candreva v interu ani nemaji co delat od Gagliardiniho jsme cekal taky daleko vic než 5 povedenych zapasu za sezonu..takže cisty prumerak...Vecino a D ambrosio to je taky cisty prumer....Keitu Spaletti odepsal.....prostě ten kadr se musí změnit jinak se nikam neposunem tech hracu na kterych se da stavet je max 8 zbytek vyhazet

Reagovat
lnterista

Jeste jsi zapomnel na Brozovice

Reagovat
Nuno čomes

Ano souhlas, ale hlavně odepsat Spallettiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to ma spočítane od příchodu Marotty myslím

Reagovat
eliskafan

Je to fajné

Reagovat
Coutinho10

pozitivní je, že to Inter i Bergamo má ve svojí moci, ale jestli takto bude Inter hrát i příští kolo, tak už tolik optimistický asi nebudu

Reagovat
eliskafan

Ještě, aby se Empoli zachránilo a bude krásné léto

Reagovat
madridcan
Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi dal gól ze hry v lize naposledy 2.12.2018

Reagovat
smazaný uživatel

Bye bye LM, skurveny Pallotta si nic ine nezasluzi. Za De Rossiho uz duplom. Bravo Monchi za rozjebanie muzstva po semifinale LM. Jedine zelanie do novej sezony, predaj klubu niekomu schopnejsiemu

Reagovat
Dron

S tou hrou kterou aktuálně předvádíte bohužel stejně nemáte v LM co pohledávat.. včera to byla tragédie

Reagovat
Largo

Jo no.

Reagovat
Lech

Reagovat
ED91

Tak AC aj Inter detto. Ale to AS aspoň malo nejaké výsledky v LM.

Reagovat
Dron

Mně přijde, že z těchto tří klubů je letos AS herně nejvíc mimo.

A nevím jaký výsledky v LM myslíš, že postoupili ze skupiny s náskokem 2 bodů na poslední CSKA ? bohužel AS je letos obrovský zklamání ať už v Calciu a nebo LM.

Reagovat
ED91

AC a Inter je mimo dlhodobo, takže to podla mňa moc nejde zrovnávať. Myslel som to tak, že posledné roky okrem Juve, žiadny ITA tím moc vody v LM nenamútil. Až na to AS ktoré sa naučilo postupovať zo skupiny a sem tam spravit aj krôčik ďalej, môžeš si to porovnať s takým Neapolom ktorý hrajú lepší futbal, ale v tej LM nič moc.

Reagovat
Dron

Souhlas, ale řeším aktuální situaci (sezonu).

Reagovat
dinss

Co ten Simič? Kam půjde?

Reagovat
Visca el barca

Inter tu LM nedá. Už vidím, jak tito labilové doma v klídku seknou tým co bojuje o záchranu. Můj tip je, že LM udělá AC a Atalanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Má šanci ještě AS na Ligu mistrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takovou jako, že Schick bude nejlepším střelcem

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně teoretickou.

Když Inter prohraje o gól a my vyhrajeme o 5, Atalanta aspoň bod a AC prohraje.

Reagovat
Rip

Já bych toho Spallettiho na to poslední kolo vyhodil. A posadil tam třeba Zanettiho nebo nekoho jineho. S takovou se ta LM prosere.

Reagovat
BaggioRoberto

Škoda, že Juventus nevyhrál. Ale pořád máme naději. Empoli vyhrálo poslední tři kola a jde jim o záchranu, Inter jsou šašci, ti to ještě projedou.

Reagovat
The Krupy

Empoli musí to by bola nádhera vidieť Empoli zachránené a AC namiesto Interu v LM.

Reagovat
cresposuper

Na slabych doma celkom vieme, ak budu zdravi De Vrij a Politano, tak si to postrazime.

Reagovat
Dejwa

Když si vzpomenu na PSV, tak ne že bych neměl obavy.. navíc je hra čím dál větší holomajzna (to ještě jde?)

Reagovat
lnterista

Jj taky nejsem plnej optimismu ale porad musi AC vyhrat

Reagovat
cresposuper

Tak s PSV sme mali k dispozicii tusim dvoch zaloznikov, hrali sme so silnejsim superom a navyse sme malo aj smolu. Navyse pre Empoli sa remiza prakticky rovna prehre, takze nebudu moct len branit, a to nam bude vyhovovat.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Podle Tuttosportu máme Sensiho!

Cena je 13 mega + Sassualu odpustime 12 mega za Locatelliho. Zároveň to znamená, ze neuplatnime opci na Bakayoka.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pipo123

Strašná pálka, za mňa Locatelli je lepší než Sensi, si spomínam keď hral v Cesene o akom talente sa vravelo, no príde mi že ten potenciál až tak nenaplnil. Kam sním vôbec? Podľa mňa to nie je na základ klubu akým je AC, vlastne ani neverím že sa presadí

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kaka14

este by do toho obchodu mohli pridat, ze Sassuolo musi v nasledujucom zapase s Atlantou ziskat aspon bod, inac budeme mat zlavu

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

Ilicic do Neapoli a Atalanta rozprodává ještě ani neskončila sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to do té LM nemusí ani chodit

Reagovat
The Krupy

Tieto špekulácie budú brutálne, najnovšie je vraj favoritom Sarri dúfam že je to fakt len kačica a nikto v klube neuvažuje nad jeho angažovaním, horší by bol len Mourinho. Tisíckrát radšej Inzaghi ako Sarri.

Reagovat
Mr.Jindros

Snad ani jeden... myslel jsem, že vedení má po odvolání Allegriho úplně jasno... a možná i má, akorát se čeká na konec ligy.

Reagovat
The Krupy

micromanagement aký je v štruktúrach Juventusu sa fakt len tak nevidí, bol by som prekvapený, keby nemali vytipovanú náhradu-

Reagovat
Pipo123

To načasovanie mi príde zlé, momentálne sú free len dvaja top tréneri a to Conte a Mourinho, hlavne Conte má blízko k Interu, zvyšok o ktorých sa písalo sú pre Juve asi nereálne mená, Deschamps neopustí repre, Guardiola vyhlásil že zostáva v City a Pocche má dlhodobý kontrakt u Spurs. Juve nie je Real aby platilo 10 mega odstupné za trénera.

Ten Inzaghi dáva logiku, vraj sa mal Paratici sním stretnúť začiatkom mája v Piacenze. Majú spolu výborné vzťahy, to isté aj Nedved takže by v tom problém, do toho slová Inzaghiho po Coppe kedy povedal že jeho zotrvanie by sa nemalo brať ako samozrejmosť.

Na druhú stranu Sarri a jeho futbal v Juve to by bolo zaujímavé, od toho nechutného futbalu čo ste hrali v posledných 2-3 rokoch prejst na ten Sarriho často hurá futbal by bolo super

Reagovat
pistacik11

Tak zas n druhú stranu, aspoň sa bude dalo na ten futbal pozerať.

Reagovat
ED91

a ligu by sme mali dať aj s ním.

Reagovat
stuff

Za mna po Contem najziadanejsia volba

Reagovat
Pettirosso

#AllegriIN

Reagovat
ED91

Reagovat
Liquid

Mourinho by s váma ale dal treble

Reagovat
ED91

Alebo skôr trouble...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že Sarri si ukusol veľký kus koláča a nevie ho stráviť. Serie A je pre neho ideálna a mohol by v nej žať úspechy, ale to by musel ustúpiť od svojej tvrdohlavosti, ktorá z neho robí idiota.

Reagovat
10

Sarri je pro mě 2. nejlepší volba z těch variant, o kterých se mluví... Taktická neohebnost je jeho jediný problém, byť docela zásadní

Reagovat
DelPiero137

nemam ho moc v laske (SSC - Juve). Ale pracu odvaza slusnu. Nedokazem odhadnut jeho psychicku odolnost keby sa jednalo o najvyssie priecky.

Myslis ze by si doniesol so sebou aj Jorghina?

Reagovat
ED91

Tej psychickej odolnosti by ho naučil klub, respektíve v tíme plnom šampiónou a hlavne Ronalda by cítil vačšiu “odolnosť”.

Reagovat
Hachim Mastour

https://gianlucadimarzio.com/en/juventus-sarri-simeone-inzaghi-the-favorites-to-replace-allegri-the-latest To je komédia. Sarri dostane Chelsea do TOP 4 a aj tak ho vyhodia. Juve vyhodí Allegriho ale Conte pôjde aj tak do Interu a Juve preferuje 1.Inzaghiho 2. Sarriho.

Reagovat
Whitemedia

Juventus have made first contact with Chelsea manager Maurizio Sarri's repre­sentatives as they search for a replacement for their outgoing coach Massimiliano Allegri. – @NizaarKinsella

Sarriball s Ronaldem bude velká jízda

Reagovat
Yanek

Zní to zajímavě a po Allegrim to asi i dává smysl, akorát si stále pamatuju jak klasicky sedlácky pičoval na protekci Juve když trénoval Neapol.

Reagovat
Whitemedia

Mě by hlavně zajímalo, co by fanoušci Juventusu říkali na setrvání Higuaina, které by v tomhle případě asi nastalo

Reagovat
Yanek

Jeho osud mě bude v létě taky hodně zajímat, ale v Juve podle mě určitě nezůstane.

Reagovat
The Krupy

Nech idú handry fajčiť.

Reagovat
Airus

On pravdepodobne zustane i kdyz prijde Conte. Samozrejme zalezi na jeho kondici, protoze prezit Conteho treninky bude zahul i pro Ronalda. Ale pry ho chce jako 9. Jsem docela zvedavej

Reagovat
The Krupy

Ronaldo, Dybala, Kean, Mandžu, Gonzalo nech ide o dom ďalej, jeho fakt nepotrebujeme.

Reagovat
Airus

Mandzukic pujde, Kean tezko rict... Mozna dalsi hostovacka

Reagovat
Whitemedia

Při příchodu Sarriho by teda Kean asi mohl jít hostovat, akorát by pod ním ztrácel čas..

Reagovat
The Krupy

Tak nech ide Sarri do p..e vyslovene nechcem len dvoch trénerov, jeho a Mourinha, ale u toho druhého menovaného dúfam, že sú to len špekulácie médií, Juventini ho nenávidia, by zapálili mesto ak by prišiel.

Reagovat
ED91

Tak na tom bude mať hlavné slovo zrejme vedenie, ktoré pochybujem, že by stálo o jeho zotrvanie, alebo by to znamenal Mandzukičov odchod.

Reagovat
Airus

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1535&v=IKA8YpopUWw

Takže čekáme na konec LM... Ale zábavné video

Reagovat
stuff

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty 37.kola na foru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele