37. kolo
19.05.2019 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Nudný zápas Parmy s Fiorentinou rozhodla vlastní branka hostí

Fiorentina nepřestává udivovat. Tým, který ještě nedávno byl schopen jakéhosi herního projevu, teď naprosto dramaticky tápe. Výběr trenéra Montelly prohrává duel za duelem a výjimkou nebylo ani dnešní střetnutí s Parmou.

Na stadionu Ennio Tardini v Parmě se začal od prvních minut hrát aktivní fotbal. Oba týmy potřebovaly bodovat, protože oběma hrozil boj o záchranu až do posledního kola. Teď je v tom jen Viola, která hraje poslední kolo s Janovem. První zakončení zkoušel Federico Chiesa, který vyslal přízemní střelu jen kousek vedle vzdálenější tyče. To mu ale nevyšlo stejně jako dorážka Mirallase.

V 10. minutě se k balonu dostal zkušený rychlík Gervinho, který se na kraji šestnáctky kličkou zbavil prvního protihráče a střelou orazítkoval tyč! Parma byla po celou dobu aktivnější a o patnáct minut později se dostal do šance Barillà, který zamířil po zemi do míst, kde byl připravený brankář Alban Lafont.

Po dlouhém nákopu z hloubi pole si zpracoval míč Simeone. Následně se do něj opřel z hranice velkého vápna a poslal jej jen těsně vedle pravé tyčky! Velkou šanci v první půli spálila i Parma. Po centru z pravé strany se do vzduchu zavěsil Iacoponi, míč ale poslal hlavou do břevna, přičemž dorážející Sprocati mířil jen do brankáře Lafonta.

Fialkyse po změně stran zlepšily a výsledkem byla velká šance Daba. Střídající záložník se propracoval až ke střele ve vápně, ale vylámal si zuby na brankáři Sepem. Pak se k prudké hlavičce po centru dostal Hugo, balonem ale trefil jen svého spoluhráče Benassiho. Po hodině hry se k míči dostal i Juraj Kucka, který vyzkoušel brankáře Lafonta povedenou hlavičkou.

Následně pak musel domácí brankář Luigi Sepe zasahovat proti akci talentovaného Chiesy, který se elegantně a dravě prodíral obranou soupeře až do zakončení. Zápas ve finále rozhodla 80. minuta. Milenković nejprve trefil tyč a z následného protiútoku Parma získala standardní situaci. Centrovaný míč Scozzarelly hlavičkoval Gerson ale do vlastní brány, takže vlastencem rozhodl o výhře domácích.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele