37. kolo
19.05.2019 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sampdoria veze z Chieva jen bod

Sampdorii se nepovedlo vyhrát nad domácím Chievem ani přesto, že Mussi Volanti hráli skoro hodinu bez vyloučeného obránce Barby. Zápas byl hodně živý a to především zásluhou nejlepšího střelce ligy, ale Quagliarella dnes měl hodně smolný den.

První minuty se nesly ve znamení poklidné atmosféry a mírného oťukávání na obou stranách. V 10. minutě se ale domácí fanoušci mohli alespoň nakrátko radovat. Skvělou práci s míčem ukázal Mehdi Léris, který zkrotil dlouhý nákop a obhodil si vracejícího se obránce Colleyho. Následně chladnokrevně prostřelil brankáře Rafaela Cabrala a skóroval. Sudí Aureliano ale pomocí videa postřehl ofsajd, takže branku neuznal.

Na opačné straně vystrašil brankáře Šempera tvrdou ranou záložník Albin Ekdal, který poslal míč jen těsně vedle tyče! Po přihrávce do pravé části pokutového území střílel na zadní tyč Depaoli a chyběl mu jen kousek. Další fotbalovou parádu měl na svědomí Sergio Pellissier, který prodloužil skákající míč na Stępińského a ten v tutovce nepochopitelně selhal!

Pak se ozval také nejlepší střelec Serie A. Fabio Quagliarella dostal krásný míč na zadní tyč, který si skvěle zpracoval a po kličce do strany vypálil, jenže trefil jen prvního obránce před sebou. O tři minuty později se likvidačním způsobem na Defrela prezentoval Barba a za pozdní zákrok po odehrání míče byl okamžitě vyloučen.

Domácí tedy měli před sebou hru v oslabení trvající bez nastavení 50 minut. Tři minuty po změně stran toho Sampdoria málem využila, když se balon dostal do vápna k Defrelovi, jenž si jej elegantně připravil na silnější nohu a mířil těsně nad břevno! Důležitý zákrok vytáhl Šemper proti Gabbiadinimu, který střílel z pravé strany šestnáctky.

Dvacet minut před koncem se do šance dostal Quagliarella, ale ani tuto možnost nevyužil. Ze standardní situace totiž mířil těsně vedle. A poslední Quagliarellova šance v 80. minutě skončila pro změnu v náručí brankáře Šempera, který si s hlavičkou hostujícího veterána zvládl poradit. Pro Dorii je to další zaváhání, které přispělo k tomu, že se Námořníci opět nepodívají do pohárů.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele