Serie A - souhrn 26. kola

01.03.2019, 22:29, aktualizováno 03.03.2019, 22:27
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál na půdě Neapole a na svého největšího konkurenta má aktuálně náskok již 16 bodů. Lazio ovládlo římské derby a dotáhlo se na AS na rozdíl tří bod. Inter Milán překvapivě zavázal s Cagliari, čehož využil městský rival AC Milán, jenž se po výhře nad Sassuolem posunul na třetí příčku. Snahu o postup do pohárové Evropy dalšími tříbodovými zisky udržely při životě Turín, Sampdoria a Atalanta Bergamo...

SSC Neapol - Juventus FC 1:2

03.03.2019 20:30

Góly: 61. José Callejón - 28. Miralem Pjanić, 39. Emre Can

Juventus udělal zásadní krok na cestě za obhajobou, když ovládl šlágr v Neapoli a tamní SSC porazil 2:1. Stará dáma tak má na čele už ohromný šestnáctibodový náskok a je velmi nepravděpodobné, že by o něho ve zbytku sezony přišla. Na Stadio San Paolo se odehrálo skvělé drama, Juventus si v průběhu utkání vytvořil dvoubrankový náskok a navíc hrál v početní převaze, jenomže po změně stran bylo všechno jinak a nebýt zahozené penalty Insigneho, mohlo utkání dojít minimálně do remízového konce.

Pro Neapol to byla jedna z posledních možností, jak ještě otevřít boj o scudetto, ale čekal ji silný soupeř, který je v italské Serii A jako jediný neporažen. Zajímavé bylo i střetnutí dvou zkušených koučů, na jedné straně Carlo Ancelotti, na druhé Massimiliano Allegri.

Juventus začal trochu nervózně a po chybě Bonucciho střílel těsně vedle na zadní tyč Piotr Zielinski. Obrovskou chybu vyrobil i na druhé straně Malcuit a ta měla pro Neapol fatální následky. Jeho zpětnou přihrávku zachytil Ronaldo, jenž po kontaktu s Meretem upadl na zem a sudí sice nenařídil penaltu, ale jen trestný kop, brankáře domácích však vyloučil. Do branky tak musel David Ospina a na Pjaničovu dobře trefenou ránu přes zeď těsně nedosáhl. Neapol se v oslabení dostala do velké příležitosti a po perfektně narýsované přihrávce za obranu pálil do tyče opět Piotr Zielinski.

Ve 39. minutě se Juventus dostal už do dvougólového trháku. Po centru z pravé strany se ve vápně prosadil hlavou nikým neobsazený Emre Can.

Neapoli nakonec pomohl moment ze začátku druhého dějství, kdy Miralem Pjanič zasáhl balón rukou a i on musel po druhé žluté kartě předčasně do sprch, takže počet sil na hrací ploše se vyrovnal.

Po hodině hry pak Partenopei utkání zdramatizovali kontaktní brankou. Insigne našel ve vápně Callejóna a ten zblízka snížil. Ancelottiho svěřenci se hnali za vyrovnáním, ale dlouho nemohli obranu Staré dámy překvapit. Sedm minut před koncem však Alex Sandro zahrál ve vápně rukou, což přísně potvrdilo i video a Neapol měla k dispozici pokutový kop. Lorenzo Insigne však ideální možnost na vyrovnání promrhal a penaltu poslal do tyče. Juventus si následně vedení pohlídal a už je jen krůček od obhajoby mistrovského titulu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 3:1

03.03.2019 18:00

Góly: 28. Josip Iličić, 34. Alejandro Gómez, 59. Robin Gosens - 3. Luis Muriel

Atalantě se povedlo skvělé utkání, protože ačkoli s Violou prohrávala už od třetí minuty, nezlomilo ji to. Naopak, Bergamaschi díky třem gólům otočili nepříznivý vývoj zápasu a mohli se radovat z hodně důležitého vítězství nad přímým konkurentem v boji o poháry.

Na obou týmech byla už před utkáním vidět obrovská chuť vyhrát, protože Atalanta s Fiorentinou bojuje o místenku v Evropě. Tohle utkání mohlo napovědět, jak jsou na tom oba soupeři se silami a s vyhlídkami. I když se oba týmy snažily hlavně neudělat chybu, tak právě obrovská chyba pramenící z nervozity stála na počátku prvního gólu.

Už ve třetí minutě poslal De Roon špatnou nahrávku na beky do prostoru, kde se aktuálně nepohyboval ani jeden jeho spoluhráč. Toho využil rychlík Luis Muriel, který vystihl jeho špatný úmysl, prošel až do vápna v něm chladnokrevně nedal brankáři Gollinimu žádnou šanci zasáhnout - 1:0.

Atalanta se samozřejmě snažila to co nejdřív odčinit. Iličićovi se podařilo přejít kolem protihráče, avšak poté mu nevyšla další přihrávka na Zapatu. Fialky sice držely nadějný náskok, ale Atalanta byla jasně aktivnější. Postupem času přepnula na vyšší rychlostní stupeň a brzy za to byla odměněna.

Ve 28. minutě byl Gómez faulován poměrně blízko u vápna a Atalanta standardní situaci rozehrála hodně rychle. Josip Iličić si vzal míč pod patronát a po několika kličkách ho napálil směrem na bránu. Její ochránce Alban Lafont by ránu asi měl, kdyby však nebyla tečována obráncem Biraghim - 1:1.

Fiorentina se v podstatě nestačila ani pořádně rozkoukat a už prohrávala. Deset minut před koncem první půle se totiž nikomu z obránců Violy nepovedlo zastavit sprintujícího kapitána La Dea Alejandra Gómeze, který s balonem u nohy přeběhl v tři čtvrtiny hřiště. Aby toho nebylo málo, před vápnem natáhl ke střele a ta se mu povedla fantasticky.

Po změně stran se Fialky pokusily zlepšit přechodovou fázi, která jim dělala do té doby poměrně velké potíže. Hrozila ale domácí ekipa. V 59. minutě se k zakončení dostal faulovaný Josip Iličić. Jeho rána směřovala přesně pod horní konstrukci, kam se ale stačil natáhnout mladý brankář Lafont.

Ještě v té samé minutě ale Atalanta konečně zvýšila vedení. První šanci sice ještě nevyužila, ale po další rychlé akci Iličiće se snesl nádherný pas na zadní tyč. Nejdůraznější ze všech byl domácí univerzál Robin Gosens, který hlavou zvýšil na 3:1.

Fialky umí dramatizovat zápasy a dotahovat soupeře, což zkusily i dnes. A byly poměrně blízko, protože Federico Chiesa napálil dvacet minut před koncem břevno Golliniho brány! Konec utkán ale patřil domácím, konkrétně dvěma neproměněným šancím útočníků Iličiće a Gómeze.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Bologna FC 2:1

03.03.2019 15:00

Góly: 25. Rodrigo De Paul (pen.), 79. Ignacio Pussetto - 39. Rodrigo Palacio

Ryze záchranářský duel mezi Udinese a Boloňou zvládl lépe domácí celek, který má před sestupovými pozicemi už sedmibodový náskok. Zebry porazily Boloňu 2:1, když rozhodující trefa padla až po změně stran a postaral se o ní Ignacio Pussetto.

V zápase na Stadio Friuli šlo o hodně. Udinese i Boloňa bojují o záchranu a i když je na tom o něco lépe domácí celek, body potřebovaly oba týmy. Zápas neměl výrazného favorita, ale lépe do utkání vstoupila Boloňa. Ve 12.minutě měla obrovskou příležitost, kdy nejprve nebezpečnou střelu vyrazil Musso, ale dorážející Ibrahima Mbaye z vyložené pozice trefil jen tyčku! Domácí to o několik minut později potrestali. Andrea Poli se ve vlastním vápně provinil faulem a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Rodrigo De Paul.

Z vedení se Zebry neradovaly dlouho. Ve 39.minutě předvedla Boloňa pohlednou akci na jejímž konci Orsolini přihrával před prázdnou branku Rodrigu Palaciovi - 1:1.

Vrátit vedení na stranu Udine mohl po změně stran De Paul, ale dobře ho vychytal Skorupski. I ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal a postupem času bylo jasné, že kdo vstřelí druhý gól, s největší pravděpodobností získá všechny body. A právě to se podařilo hráčům Udinese. Jedenáct minut před koncem si naskočil na Pelusův centr Ignacio Pussetto a hlavou strhl vedení na stranu Zeber.

Boloňa ještě měla trochu času na vyrovnání, ale domácí už si výsledek pohlídali. Udine zvládlo klíčový záchranářský duel za tři body a od sestupového pásma ho dělí sedmibodový náskok. Boloňa musí nadále bojovat, i po tomto kole zůstává na osmnáctém místě.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Frosinone Calcio 0:0

03.03.2019 15:00

Góly: -

Janov hrál doma s Frosinone 0:0 a rozhodně nemůže být spokojen. Hosté totiž hráli už od 34.minuty bez vyloučeného Cassaty, ale všechny šance Grifonů zůstaly nevyužity. Bod má pro Frosinone svojí cenu, ovšem hostující klub nadále zůstává na předposledním místě.

Svěřenci trenéra Prandelliho byli před utkáním favoritem, nicméně se čekalo, že Frosinone bude nepříjemným soupeřem. Kanárci potřebují v boji o záchranu každý bod a utkání na stadionu Luigi Ferraris nebylo výjimkou.

Frosinone začalo v Janově nebojácně, ovšem na první brankovou příležitost se muselo čekat až do 28.minuty, než se z přímáku zkoušel prosadit domácí Radovanović. Klíčový moment však přišel o šest minut později. Francesco Cassata šel do souboje ve skluzu, což sudí ocenil žlutou kartou a jelikož už Cassata jednu měl, musel předčasně do sprch. To byla pro Frosinone velká komplikace, hosté se od té doby jenom bránili.

Grifové do poločasu udeřit nestihli a do druhé půle přišel oživit ofenzívu někdejší vítěz Ligy mistrů v dresu Interu Milán Goran Panděv. Janov ale dlouho nemohl ohrozit Sportiellovo svatyni, až v 69.minutě střílel z voleje Lazović, ale obrana Kanárků zvládla zablokovat na rohový kop. Čas se začal janovským rychle krátit a Frosinone stále drželo nerozhodný výsledek 0:0. Závěrečný tlak Grifonů nic zásadního nepřinesl a co naplat, že Frosinone za celé utkání ani jednou nevystřelilo na branku, když si nakonec z Janova odvezlo cenný bod za bezbrankovou remízu.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - UC Sampdoria 1:2

03.03.2019 15:00

Góly: 90+4. Jasmin Kurtić - 4. Fabio Quagliarella, 11. Fabio Quagliarella

Fabio Quagliarella dál táhne Sampdorii a dnes se postaral o obě její branky do sítě domácího SPALu. Oba góly italský veterán zaznamenal během prvních jedenácti minut a ani povedený závěr SPALu na body nestačil.

Utkání ve Ferraře začalo hodně zhurta. Hned v první minutě se SPAL dostal ke standardní situaci. Záložník Jasmin Kurtič ale trefil zprava jen boční síť brány Sampdorie. Mnohem přesnější byl o pouhé tři minuty později Fabio Quagliarella. K němu se dostal míč po centru od Bereszyńskiho a zkušený veterán jej nůžkami poslal mimo dosah brankáře Viviana!

Doria jasně ukazovala, že bude na hřišti kralovat, a zejména Fabio Quagliarella působil dojmem nadšeného mladíka s neuvěřitelným zápalem a fyzickým fondem. O jeho schopnostech se dnes SPAL dokonale přesvědčil. V jedenácté minutě se mu povedlo dát další branku, když se od míče nenechal odstavit Karol Linetty. Po několika kličkách vymyslel přesný centr a Quagliarella se ve výskoku nemýlil - 2:0.

Od té doby bylo pro domácí tým hodně těžké něco vymyslet a dostat se znova do zápasu. Ke všemu byl na hřišti ještě Manolo Gabbiadini, jehož chuť do hry byla rovněž vidět. Právě po nahrávce od něj se ke střele dostal obránce Joachim Andersen, který pálil těsně nad bránu.

Ještě na konci první půle domácí málem srovnali, o což se mohl zasloužit univerzál Mohamed Fares. Ten zasáhl letící míč po centru ze strany ještě ve vzduchu, jenže napálil jej o zem tak nešťastně, že balon přeskočil bránu a zamířil do hlediště. Když už se SPAL dostal do zakončení nebo vymyslel nějakou zajímavější akci, vždycky narazil na obránce Andersena nebo brankáře Audera, který podává v dresu Námořníků perfektní výkony.

Po hodině hry sice SPAL vstřelil branku díky Floccariho hlavičce, ale sudí Pasqua následně gól pro ofsajd odvolal. Přeci jen se SPAL dočkal regulérní branky, neboť ve čtvrté minutě nastavení korigoval na 2:1 perfektně zahraným volným přímým kopem Jasmin Kurtić. Utkání se neobešlo bez červené karty, kterou o tři minuty později dostal ještě Thiago Cionek.

Více informací k zápasu

Turín FC - Chievo Verona 3:0

03.03.2019 12:30

Góly: 76. Andrea Belotti, 90+2. Tomás Rincón, 90+3. Simone Zaza

Chievo dlouho odolávalo atakům domácího FC Turín, ale nakonec odjíždí z Turína vyloženě zklamané. Býci totiž navázali na gólově bohaté zápasy 26. kola a v závěru nasázeli Chievu tři branky.

Turín vyslal do boje obvyklou sestavu s Belottim, Falquém, N‘Koulouem nebo Siriguem, zatímco Chievo kromě brankáře Sorrentina spoléhalo na dvojici útočníků Meggiorini a Djordjević. Velké problémy hostující obraně dělal určitě Andrea Belotti, který musel být často zdvojován, aby mohl být Sorrentino trochu klidnější.

Turín prakticky celou první půli obléhal pokutové území Chieva, ale jeho obrana působila velmi koncentrovaným a pevným dojmem. Býci asi nečekali, že budou mít takové potíže najít skulinku, kterou by jejich útočníci mohli dostat míč až k Sorrentinovi. Před něj sice létal jeden centr za druhým, jenže přesnost jim chyběla a Sorrentino si s nimi poradil vždycky velmi jistě.

O první střelecký pokus celého zápasu se postaral Riccardo Meggiorini až ve 30. minutě, ale nedal své ráně dostatek přesnosti. Domácí brankář Sirigu musel do konce první půle řešit v podstatě jen jednu šanci, kterou se staral rána Filipa Djordjeviće. Právě ten se dostal k obrovské šanci ve 49. minutě. Centrovaný míč od Depaoliho mu skončil u nohou a Djordjević dokonce dvakrát mohl pálit. V obou případech ale mířil jen do ležícího brankáře Sirigua!

O pět minut později se na hřišti zjevil Simone Zaza a s ním se ofenziva Býků značně zkvalitnila. Andrea Belotti nejprve prodlužoval míč za sebe na Zazu, ale tentokrát jejich spolupráce ještě ovoce nenesla. V 67. minutě hlavičkoval na zadní tyči Belotti skoro sám, ale jen těsně mimo!

V 76. minutě už to ale Býkům konečně vyšlo a obrana Chieva kapitulovala. Dlouhý výkop od Sirigua se dostal až k Belottimu, který ze vzdálenosti asi třiceti metrů mířil přesně a Sorrentino plachtil marně!

A to nebylo všechno. Střídající Tomás Rincón ve druhé minutě nastavení sebral míč Dioussému, potáhl míč a dvacet metrů od brány s pomocí teče překonal Sorrentina. Dioussé následně nešikovně prodloužil míč za sebe, Simone Zaza obral posledního obránce před sebou a prostřelil i Sorrentina - 3:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Řím 3:0

02.03.2019 20:30

Góly: 12. Felipe Caicedo, 73. Ciro Immobile (pen.), 89. Danilo Cataldi

Římské derby jasně ovládlo Lazio, které s AS vytřelo podlahu a nasázelo mu tři branky. V obraně naprosto dezorientované AS překonali Caicedo, Immobile a Cataldi. Vlci naopak utkání naprosto nezvládli.

AS bylo před začátkem bitvy o Věčné město mírným favoritem, ale v derby jakékoliv předpovědi zpravidla neplatí. To se trenér Simone Inzaghi snažil podpořit postavením co nejsilnější sestavy, takže se diváci na vyprodaném Olimpicu dočkali Milinkoviće-Saviće, Luliće, Bastose, Leivy nebo Alberta s Acerbim. Na lavičku usedl Ciro Immobile, který doufal, že se do hry dostane v průběhu zápasu.

Sestava AS zase tolik změn nevyžadovala, třebaže klíčový stoper Kostas Manolas hodně chyběl. Místo něj se do hry dostali Jesus s Faziem, které doplňovali hráči jako Florenzi, De Rossi, Pellegrini, El Shaarawy nebo Zaniolo s Džekem.

První minuty ale patřily Laziu, které se mnohem častěji dostávalo do šancí a zakončení. Velmi zajímavou příležitost měl Luis Alberto, který už v páté minutě zahrával standardní situaci z místa kolem vápna, jenže jeho ránu odrazila obrana ve zdi.

Velká pozornost byla upřená na mladého záložníka AS Zaniola, jehož ihned po převzetí míče obklopovali dva až tři protihráči. Biancocelesti se od prvních minut usadili na půdě AS a neustále hrozili velmi dobrou kombinací. Brankář Robin Olsen se musel mít neustále na pozoru a jeho obránci mu moc nepomáhali.

Vidět to bylo i ze situace ve 12. minutě. Joaquín Correa totiž postupoval s míčem velmi jednoduše přes obranu AS a nahrál do vápna na nabíhajícího Felipeho Caiceda. Obránci Jesus s Faziem mu laxně nevěnovali pozornost a Caicedovi umožnili oběhnout i Olsena. Zkušený útočník pak jen snadno zasunul míč do sítě a Lazio šlo do vedení!

Od té doby to z hlediska Giallorossi byla velká slabota, neboť se tým trenéra Di Francesca nedokázal dostat do šance a vytvořit si souvislejší tlak. Místo toho se dařilo Laziu, které bylo na obou stranách hřiště mnohem jistější než jeho protivník. Vlkům se absolutně nedařila ofenzivní fáze, takže brankář Strakosha mohl být naprosto v klidu.

Ofenzivně naprosto bezzubé AS mělo velké problémy s obranou Lazia, která působila velmi kompaktním a soustředěným dojmem. První poločas "domácí" zvládli velmi dobře, ale po změně stran se Vlci přece jen více dostali do hry.

Vydařenou ránu ze střední vzdálenosti si přichystal Alessandro Florenzi a pořádně protáhl brankáře Strakoshu. Mladý gólman ale výborně zasáhl a vyrazil mimo bránu. Stejně tak si poradil s centrem Diega Perottiho.

O chvíli později Džeko v hlavičkovém souboji důrazně hlavičkoval a dostal míč před bránu, kde stáli dva hráči v rudých dresech. Pastore nakonec zakončil těsně mimo.

Dvacet minut před koncem utkání upaloval na bránu Olsena Joaquín Correa, jeden z nejlépe hrajících mužů na ploše. Federico Fazio neobratně zasáhl nohy útočníka Lazia místo míče a kopala se penalta. K ní se postavil střídající Ciro Immobile a trefil přesně - 2:0.

Obrana Říma byla dnes jen prázdným pojmem a Lazio si kolem vápna AS dělalo, co chtělo. Nakonec Giallorossi kapitulovali také potřetí. Do hry se dostal i mladý záložník Danilo Cataldi, který po rychlé kombinaci pálil přesně k tyči a brankář Olsen opět inkasoval.

Totální debakl ještě potvrdil červenou kartou Aleksandar Kolarov.

Více informací k zápasu

AC Milán - US Sassuolo 1:0

02.03.2019 18:00

Góly: 35. Pol Lirola (vl.)

AC Milán zvládl další domácí utkání a Sassuolo porazil po jediné brance 1:0. Rossoneri se tím pádem posouvají už na třetí místo před konkurenční Inter a v boji o Ligu mistrů získávají před dalšími soupeři navrch. Sassuolo bylo na San Siru nepříjemným soupeřem a o body bojovalo i přes oslabení do posledního hvizdu.

Milán byl ve formě a také věděl, že pokud vyhraje, dostane se před Inter na třetí místo. Městský rival totiž nezvládl páteční zápas v Cagliari, kde prohrál. V boji o Ligu mistrů to byl důležitý duel, protože zároveň bylo jasné, že ztratí alespoň jeden z římských celků, které se utkaly v derby.

Domácí začali lépe, v úvodu kontrolovali hru, ale ve 21. minutě klidně mohli inkasovat, kdyby Djurićićovu střelu nezlikvidoval Donnarumma. Pak už začal úřadovat Milán, Paquetá z dobré pozice sice netrefil ideálně, ale ve 35. minutě už červenočerní vedli. Rohový kop prodloužil Musacchio a nešťastník Lirola si vstřelil vlastní gól. Sassuolo se neostýchalo a ještě do šaten hodlalo srovnat, střela Bogy k další smůle hostů orazítkovala brankovou konstrukci.

Trenér AC Gennaro Gattuso si uvědomoval důležitost utkání a už v 56. minutě raději stáhl záložníka Bakayoka, který měl na svém kontě už jednu žlutou kartu a nahradil jej uzdraveným Lucasem Bígliou. Jeho tým sice neměl velkou převahu, nicméně stále držel křehký náskok.

Po hodině hry potkala Sassuola velká pohroma, brankář Andrea Consigli si vyběhl na dlouhý balón za vápno, ten ho však přeskočil a brankář Sassuola pak zezadu sáhl po Piatekovi, načež sudí odpískal faul a Consigliho červenou kartou rovnou vykázal ze hřiště.

V oslabení to měli hosté složité, nicméně stále se drželi. Pojistit výsledek druhým gólem mohl Calhanoglu, ale zblízka ho výtečně vychytal náhradní brankář Pegolo. Zvýšit vedení se nepovedlo ani Kessiému, který zase trestuhodně přestřelil. Milán mohly nevyužité příležitosti mrzet, protože v počínajícím nastavení jen těsně netrefil branku z volného přímého kopu Domenico Berardi.

Rossoneri však nakonec zvládli bez úhony i nastavený čas a doma získali veledůležité vítězství, které je posouvá na třetí místo za Juventus a Neapol.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Parma Calcio 3:3

02.03.2019 15:00

Góly: 19. Cristian Dell'Orco, 59. Francesco Caputo (pen.), 90+1. Matías Silvestre - 13. Gervinho, 45+1. Luca Rigoni, 82. Bruno Alves

Pořádnou divočinu nabídlo utkání italské soutěže mez toskánským Empoli a Parmou. Hosté na stadionu Carla Castellaniho pokaždé vedli, jenomže Azzurri dokázali vždy zareagovat a nakonec vybojovat remízu 3:3. Prosadilo se přitom hned šest různých střelců, za domácí vsítili gól Dell'Orco, Caputo a Silvestre, zatímco za Parmu stříleli Gervinho, Rigoni a Alves.

Utkání v Toskánsku rozhodně nenudilo. Empoli potřebovalo zvítězit aby zlepšilo své vyhlídky na záchranu a tři body potřebovala i Parma, které se v posledních zápasech přestalo dařit. Empoli sice začalo lépe, ale Farías přízemní střelou Sepeho nepřekonal, zatímco na druhé straně se to po "hokejové" kličce podařilo rychlonohému Gervinhovi. Parma díky němu rychle vedla 1:0. Z vedení se Ducali radovali pouhých pět minut, pak totiž zafungovala spolupráce Faríase, jenž ve vápně vymyslel přesnou přihrávku na Dell'Orca a ten neměl problém trefit odkrytou branku a vyrovnat.

Od vyrovnání Empoli převzalo iniciativu, bylo častěji na balónu, jenomže do vedení šla opět Parma. Těsně před koncem prvního poločasu zakroutil balón do vápna Alves a Luca Rigoni hlavou vrátil vedení na stranu Ducali.

Ani opětovné vedení hostům nevydrželo. Zhruba po hodině hry fauloval v šestnáctce Caputa Gagliolo a sudí odpískal pokutový kop. Francesco Caputo se rozhodl penaltu zahrávat a i když trefil směr, kam skákal Sepe, balón do sítě poslat dokázal. Empoli pak bylo znovu lepší, vytvářelo si šance, ale neuvěřitelně spalovalo. Krunićovu střelu vyrazil Sepe, za chvíli si na hostujícím brankáři vylámal zuby i Farías a světe div se, v 82.minutě Parma zase udeřila. Radost Bruna Alvese sice nemohla být bezprostřední, protože branku dlouho zkoumalo video, ale nakonec se o žádný přestupek nejednalo a gól platil. Parma na Empoli potřetí vedla, ale zápas do vítězného konce dotáhnout nedokázala. V nastavení nedokázali Ducali odkopnout balón do bezpečí a až z třetí vlny propálil vše co mu stálo v cestě Matías Silvestre. Empoli remizovalo v bláznivém utkání s Parmou 3:3.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Inter Milán 2:1

01.03.2019 20:30

Góly: 31. Luca Ceppitelli, 43. Leonardo Pavoletti - 38. Lautaro Martínez

Cagliari se postaralo o poměrně velký šok, protože se dokázalo úspěšně postavit favoritovi. Inter sice na Sardinii nehrál špatně, ale ani trefa útočníka Lautara Martíneze nestačila na dva zásahy Ceppitelliho s Pavolettim.

Milánský Inter byl jasným favoritem, ať už hrál na domácí půdě nebo ne. Do utkání nasadil od prvních minut hráče jako Brozović, Martínez, Perišić, Handanović, De Vrij nebo Nainggolan. Domácí Cagliari se spoléhalo na mladého brankáře Cragna, dále pak Srnu, Pellegriniho, Faragá nebo Pedra s Pavolettim.

Cagliari se nijak neostýchalo a od prvních minut se dostávalo do větších šancí. Faragova přihrávka podél postranní lajny našla Barellu, který však z prvního doteku centroval do šestnáctky, kde Pedro sice upadl ve vápně, leč sudí Banti faul neviděl. Hodně práce měl i brankář domácího celku Alessio Cragno, který musel likvidovat střelu, jež z kopačky vypustil Ivan Perišić. Jeho rána prosvištěla kolem vápna.

Ani hostující favorit se neobešel bez minel. Pavolettiho ránu z otočky hostující brankář Handanovič neudržel v rukavicích a k dorážce se tak mohl prodrat útočník Pedro, který ale z blízkosti přestřelil. Po dvaceti minutách se ke standardní situaci Cagliari připletl Kwadwo Asamoah, který po centru ze strany dokonce zasáhl míč rukou, ale arbitr Banti nedovolený zákrok neviděl.

První branky jsme se dočkali až po třiceti minutách. Standardní situaci si vzal na starosti záložník Luca Cigarini, který centrem oslovil v prostoru penalty hlavičkujícího obránce Lucu Ceppitelliho. Jeho hlavička už bezchybně zapadla k tyči a Cagliari doma bezpečně vedlo nad favoritem.

Pět minut před koncem první půle se Inter konečně dočkal. Belgický záložník Radja Nainggolan, kterému se zatím nedaří navazovat na svoje spěchy v dresu AS Řím, totiž zavezl míč k vápnu a přesným centrem jej nasměroval na kopačku nabíhajícího útočníka Lautara Martíneze. Jeho přesný volej dostal míč do brány a Inter srovnal.

Ještě do konce první půle ale domácí Cagliari vedlo. Zkušený veterán Darijo Srna vymyslel parádní centr ze strany do vápna, kde se aktuálně pohyboval útočník Leonardo Pavoletti. Na jeho přesné zakončení neměl brankář Handanovič šanci zareagovat.

Po změně stran Inter přidal a svého soka doslova mačkal. Chorvatský křídelník Ivan Perišić šikovně prodloužil míč hlavou k Martínezovi. Mladý Argentinec ale ránou zpoza vápna brankáře Cragna neohrozil. Inter se málem dočkal vyrovnání, když Nainggolan vysunul do šance útočníka Martíneze, který ale ve skluzu nechal jen vyniknout Cragna.

Inter se v posledních minutách hodně snažil sevřít obranu Cagliari do kleští, ale to se mu ani přes jednoznačně lepší technickou stránku nedařilo. V samém závěru mohl vedení Cagliari pojistit ještě mladý talent Barella, jenže ten svou penaltu po faulu na Slováka Milana Škriniara poslal jen nad břevno Handanovičovy brány!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC26233055:1672
2.SSC Neapol26175447:2056
3.AC Milán26139439:2248
4.Inter Milán26145738:2247
5.AS Řím26128649:3644
6.Atalanta Bergamo26125954:3741
7.Turín FC261011533:2241
8.SS Lazio25125836:2741
9.UC Sampdoria26116943:3339
10.ACF Fiorentina26812641:3236
11.US Sassuolo26710935:4131
12.Janov CFC26791032:4130
13.Parma Calcio26861228:4030
14.Cagliari Calcio26691123:3727
15.Udinese Calcio25671221:3225
16.SPAL 201326581323:3923
17.Empoli FC26571433:5122
18.Bologna FC26391420:4018
19.Frosinone Calcio26381519:4917
20.Chievo Verona261101519:5110
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (225)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Kluci místo aby si ten náskok na LM nějakým způsobem hlídali, tak si to chtějí zdramatizovat a hrát o 4. flek. Škoda, že na to není kádr, AC se chytlo a AS má z minulých let větší zkušenosti jak hrát o LM.

Chybí tam zkušenost, chlap co to tam dá do latě. Milan na to ještě nemá, de Vrij s tím jeho výrazem jdu si čutnout to tam fakt jde odkopat a v záloze nikdo. Brozovic by místo toho mohl pořád jen běhat kolečka kolem Meazzy. No a kapitán Handanovic mluví za vše, to je výsměch. Ten chlap beztak přijde do kabiny, sedne si do koutku a mlčí. Nevěřím, že je ostatní nějak nahecuje, když mnohdy ma problém na zápas nahecovat sám sebe.

Chybí emoce.

Reagovat
Deki

pápá Godín, pápá vysněné posily, k čemu Suning, k čemu Marotta? pokud sezonu zakončíme na 5. místě, je to prostě v hajzlu...

Reagovat
Eldarion

Zajtra povinne na tretie miesto Grazie Cagliari

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som to tu spominal, ze tipujem Inter ako to nakoniec pokazi v prvej stvorke ;) Nema s tym nic spolocne rivalita s AC. Jednoducho tak to vidim s ich hrou, ze to nakoniec poseru. Forza AC. Ked toto nevyuziju tak uz iba o to stvrte miesto mozu potom bojovat. Dufam, ze zajtra povinne vitazstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Preeeesne

Reagovat
robbik

Reagovat
Milan.B

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.....................

Cagliari vyhrálo zaslouženě, gratuluji.........

Reagovat
Ranoth

naco si tam drzia toho spagetiho ? ten uz tam davno nemal byt

Reagovat
Deki

pokud nedá LM, po sezoně jde na 100%

Reagovat
Nuno čomes

To zase bude ale klasicky pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Priznam sa, ze som mu veril ked zacal trenovat Inter a aj som Vam ho zavidel. Prial som si niekoho ako on do AC miesto Gattusa ale teraz by som uz nemenil.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne by som sa smial, ak by sme skoncili pred spickovym Spallettim po tom ich naskoku

Reagovat
stas87

Nepotrebovalo by Udinese rok v Serii B? Pridu mi rok od roku horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak skončíme v TOP 4, tak budem riadne prekvapený, pretože podľa našej "formy" to vyzerá na ďalšie stratené body v nasledujúcich zápasoch. A k tomu ešte Icardi možno do konca sezóny mimo, Keita asi čoskoro začne hrať, ale tiež mu bude chvíľu trvať po tom dlhom výpadku, kým sa do toho dostane. Takže vyhliadky vôbec nie sú dobré. Pričom tí ťažkí súperi ako Juventus, Neapol a Lazio nás ešte len čakajú.

Reagovat
Nuno čomes

Proto bylo dobrý, ze jsme měli ten náskok. Jenže ti vypatlanci ho ztratí s cagliari, turinem a spol. Jako co mysli, ze stylem prihrej to na kraj, odcentruj a tref prvního hráče porazime Neapol nebo juventus? A jako eso v rukávu tam pak přijde dědek Candreva bože fakt ať už ten spalletti táhne, to je trenér ideál tak na 5. místo.

Reagovat
LesyJePan

To nie je len o trénerovi. Naťahali ste si do klubu plno plevelu a teraz sa to ukazuje, nie je tam poriadný vodca, Hráči poskupinkovaní, nedržia spolu a v tíme tým pádom bordel. to je moj subjektivny nazor.

Reagovat
Nuno čomes

Tak já to píšu i nahoře přece. Ale nic to nemeni na tom, ze Spalletti je traged. Není náhoda, ze nikdy nic nevyhrál.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A koho by si chcel a čo ťa vedie ku tomu že je tragéd, či len to že nikdy nič nevyhral? Napr. v takom ríme bol považovaný za jedneho naj trénerov na svete, kde dva krát za sebou bol vyhlásený za trénera roka serie A. Spravil aj takú malú revolúciu vo futbale, podľa ktorej neskôr išla Guardiolova Barca s totálnym futbalom, ked hrali prakticky bez klasického útočníka a dal svetu falošnú 9. Ten chlap má oveľa viac úspechov a futbalového myslenia ako ktokoľvek z tunajších odborníkov tu na eurofutbale.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalové myslenie je ti na dve veci, keď ho nevieš poriadne aplikovať do praxe. Špagety dostal v lete troch obrancov (Vrsaljko, de Vrij, Asamoah), záložníka (Nainggolan) a troch útočníkov (Keita, Martinez, Politano), teda SIEDMICH nových hráčov, pričom žiadny kľúčový alebo polokľúčový hráč z minulej sezóny neodišiel. A ako to nakoniec dopadlo? Z LM sme vypadli, keďže sme na domácej pôde nedokázali poraziť PSV, potom sme vypadli aj s Laziom, ktoré sme taktiež na domácej pôde nedokázali poraziť. Potom sme síce postúpili v EL, ale proti akému tímu? Proti tímu, ktorý je v rakúskej lige na 8. mieste (z celkových 12 tímov). A čo Seria A? Tam sme naposledy prehrali s Cagliari (prehra mohla byť ešte vyššia, ak by Barella premenil penaltu), doma sme dokonca prehrali s 18. tímom tabuľky (Bologna), nedokázali sme doma vyhrať ani nad Sassuolom. Od toho fantastického trénera, ktorého opisuješ, by sa snáď očakávalo viac.

Reagovat
Inzaghi

Úplně stejně by šlo argumentovat o Sarrim nebo Contem. Občas je tam těch faktorů, kvůli kterým si to nesedne, zkrátka víc. Ať už je to vztah vedení - trenér, nebo toxická kabina. Stejně je to s hráči. Jedno nevydařené angažmá nemusí být vždy vypovídající

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kixi Syhimour

Conte?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak "false 9" nie je Spalettiho výmysel, rovnako ako totálny futbal nie je Guardiolov výmysel.

Totálny futbal sa hral už v časoch, keď Guardiola sedával na nočníku a Cruijff hrával to, prečo sa vžilo neskôr pomenovanie falošná 9.

Isté je, že Cruijff Guardiolu inšpiroval, dokonca bol jeho tútor. Žeby ho inšpiroval Spaletti o tom neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta malá revolucia byla jediným řešením s tím kádrem bez útočníka a jeho štěstí na genialitu Tottiho.

Reagovat
Eldarion

Ako sry ale môžte tam mať aj Guardiolu ale keď tam budete mať hráčov typu Nainggolan čo posledných 10 minut proti Cagliari vkuse len nadával pri rozhodcovi, namiesto toho aby hral a apatického Brozovica, Perisica ktorý hrajú jak sa im zachce a kedy sa im zachce. Vecino, Politano, Ambrosio priemer ktorý ako tak vynikol, keď sa darilo popri Icardim a pod.

Reagovat
ED91

Ale na takých výkonoch má zásluhy práve tréner.

Reagovat
sinter

ty len frfleš, všetci sú tragedi

Spall...kto namiesto neho? však daj meno koho by si chcel,

zo zostavy chceš vyhodiť 8z11 + vymeniť celu lavičku...to bude drahé mercato

Reagovat
Kruth

"Ještě do konce první půle ale domácí Cagliari vedlo. Zkušený veterán Darijo Srna vymyslel parádní centr ze strany do vápna, kde se aktuálně pohyboval útočník Leonardo Pavoletti. Na jeho přesné zakončení neměl brankář Cragno šanci zareagovat"......byl by to ale neskutecny frajer kdyby dokazal reagovat na zakonceni do cizi branky

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, už je za dveřmi

Reagovat
zoff

: :razz::

Reagovat
The Krupy

Cagliari

Reagovat
mojmira

Ve druhém poločase jsme měli ten zápas rozhodnout, při každém útoku Sassuola jsem ho tam viděl. Ale že jsme před merdou je paráda FORZA MILAN ♥

Reagovat
Yanek

Je to tam

Reagovat
Eldarion

Oči ma bolia a pretrpených 90 minúť, park the bus proti 10 člennému Sassuolu nejdem radšej komentovať. Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak toto bol márny výkon. 3 nezasluzene body ale tešia

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou bych to rád viděl takhle

_________Donnarumma

Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez

____________Biglia

________Kessié - Bakayoko

___________Paquetá

_________Cutrone - Piatek

To teda byla holomajzna, povinné 3 body jsou však doma. Hakan - to byla parodie na fotbalistu s číslem 10

Forza Milan !

Reagovat
Milan.B

Tragedia... Ale za 3 body

Reagovat
lnterista

To je spatny

Je na case se probrat

Reagovat
GEGE

9 zápasu bez porážky 6 čistých kont.obrana v nejlepší formě za poslední roky.Gattuso se postupně zlepšuje a i když hra vypadá často hrozně je to spíš špatnou formou několika individualit...Suso hraje tragicky už dlouho, Hakan byl zas mimo celý podzim...atd

Jestli se vyhraje v Chievu a zvládne se derby tak už by se LM měla po letech udělat... Jestli ji fakt uhraje i po těch problémech během sezony hlavně se zraněnými tak ať ho prodlouží na další sezonu.

FORZA MILAN!

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Eldarion

Reagovat
mojmira

Reagovat
Milan.B

Reagovat
cervo

ma zmluvu este na dva roky

Reagovat
Alberto Aquilani

"Inzaghi nikdy nič nezmení"

"Inzaghiho už má každý prečítaného"

oleee oleeee hipsteeer hipsteeeer

Reagovat
smazaný uživatel

PARALYMPIÁDA POKRAČUJE IDEME ĎALEJ CHLAPCI CHLAPCI!!!!!!!!

Reagovat
Pipo123

Parada, pri gole Cataldiho neskutocne emocie

Reagovat
Maritazzi

"Nel secondo tempo abbiamo reagito bene, potevamo pareggiare. 3-0 risultato pesante per quello che si è visto."

To je fakt čuráků král.

Reagovat
Pipo123

Jedno sa musi nechat, sice casto hrame hrozne, ale ten team vie prekvapit. Inzaghiho casto kritizujem, ale ten team ide za nim, emocie po zapase ako keby vyhrali titul. Ked som videl ako Cataldi bežal k fans tak to bola Parada, jemu som ten gol v derby želal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád to na paralympiádě nic nemění, budete ztrácet v debilních zápaech, Milán se už vystřílel z haluzí a Inter zůstane Interem takže to stejně nakonec bude do posledního kola. Ani se moc nezměnilo tento víkend.

Největší prdel bude jak Turín dostane do konce roku 3 góly a z těch výher a remíz vytřskajíí 4. flek

Reagovat
Pipo123

AC upadne, nehraju nic extra, mne sa herne nepáčia, ale ta obrana! Paralympiáde to je, ale nie od nas. Držíme sa hore, pritom konkurencia na tu LM tlači viac, je vlastne zázrak ze držíme krok

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je fajn, ale když nebudou schopni dát gól..?

A jak jsem psal, Mazzari do LM

Reagovat
Pipo123

Všetko je možné podla mňa to bude boj do posledného kola, vďaka bohu že sme vypadli v EL tak skoro, teraz sa môžeme sústediť na LM, dva dobré výkony proti AC a AS nás môžu trošku nakopnúť. Aj napriek tomu ste pre mňa stále favoritom + Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Coppa Vás taky vyždíme, i když je t jen pár zápasů, ale na 120%.

My musíme, ale bude to jedna velká haluz vzhledem k nulovému progresu, který jsme udělali za ty dva roky. Spalovi bych přál, aby se dojebal, z respektovaného trenéra je z něho egoistcká zapšklá postavička, který už ani trenérksy nepředvede nic, co by tu nebylo před 10 lety, když byl v Udinese. Ale nepřeju to ani AC proože mě sere, jakým způsobem jim dovolili spláchnout celé FFP zkurveně směšnou pokutou.

Reagovat
Largo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Celé FFP je výsměch.

Reagovat
Inzaghi

Přesně tak. Systém vytvořený pouze k tomu, aby si nejbohatší mohli dělat co chtějí, aby si udrželi stávající pozici a ostatní je nemohli dotáhnout. AC svým kritickým postojem k UEFĚ a poukázáním na to, že se neměří všem stejným metrem, prokázalo ostatním klubům spíše službu tím, že se snad vymyslí spravedlivější systém, soustředící se spíše na ekonomickou stabilitu a zdraví klubů, než nesmyslně omezující majitele klubů, kteří chtějí investovat a nastartovat tak ekonomický růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Myslím si, že tohle je velmi důležitá skutečnost.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Těžce protrpěná výhra. Jediné pozitivum je Kessie a čisté konto, můžeme děkovat Consiglimu za školáckou chybu. Teď hlavně doufám, že se hráči dají fyzicky dohromady, zejména ve druhem poločase už většina těžce slapala vodu..

FORZA Milan!

Reagovat
lajka30

Co budou dělat až budou hrát LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono pokud se LM vybojuje, tak v létě přijdou posily (už jenom, že skončí smlouva Bertolaccimu, Montolivovi atd.) tak se ušetří na platech dost a hlavně letos jsme měli dost smůlu na zranění, ale právě díky nim se z Bakayoka stal nepostradatelný hráč a teď i na něm trochu jde vidět únava, teď konečně týden volno a pak na Chievu čekám lepší výkon

Reagovat
Eldarion

Bude to tesné ale verím, že ak porazíme povinne Chievo a podarilo by sa nám aj Inter ktorý je teraz nalomený tak by to bol jednak bodový rozdiel ale hlavne mentálny boost s ktorým by sme to už mohli dať Tá kostra tímu je skvelá (Donna, Romagnoli, Calabria/Conti, Bakayoko, Paqueta, Piatek) a ten tím má vekový priemer 23 rokov či kolko, ak sa správne doplní v lete kvalitou môže to byť super.

Reagovat
Inzaghi

Priorita na léto gólová křídla na obě strany. Někdo jako Bergwijn doleva a Suso by potřeboval minimálně další konkurenci, aby si konečně jednu sezonu udržel formu dýl než do listopadu.

Reagovat
Eldarion

Toho Susa nechápem, to že mu klasicky odíde forma v tejto časti sezóny je už asi klasika (možno únava, hrá v podstate bez zranenia nonstop) ale prečo nehrá viac Castillejo nechápem, pritom ukázal za tých pár momentov viac než Hakan za celú sezónu a bol fakt dobrý posledné zápasy. Pre mňa vysnívané posily by boli Alex Telles alebo Grimaldo, Milinkovic-Savic, Saint-Maximin, predať Hakana a kupiť dalšie LW. Vykúpenie Bakayoka musí byť samozrejmosť.

Reagovat
Inzaghi

Souhlas. Postavit po Empoli, kde byl Samu u všech tří gólů, do dalších dvou zápasů od začátku Susa bez formy, to jsem od Rina moc nepochopil. Rino se musí naučit rotovat, ne stále spoléhat na stejné hráče, jinak na to ve finále doplatí nakumulovanou únavou a poklesem formy u víc hráčů. Nechal bych proti Chievu odpočinout Bakayoka, kreativnější Biglia se do toho zápasu stejně bude hodit víc. Nebo nechat sedět Kessieho - ten neměl pro zranění původně ani hrát a zase ho včera před koncem sundali. S Bakayokem by si potřebovali odpočinout oba. Suso a Alessio jsou pak jednu kartu od vykartování se na derby...

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Eldarion

Gattuso po Sassuolu: "Beru pozitivní výsledky s Empoli, Laziem a Sassuolem, ale musíme hrát lépe. Nechci mluvit o únavě, zajímá mě proč v poslední době nejsme dost nebezpeční. Dnes se nám proti dobře organizovanému soupeři nedařilo. Dobře jsme bránili, ale na míči si musíme vést mnohem lépe. Poslední dva týdny neprocházíme dobrou formou, ale stále máme v boji o LM silnou pozici. Je důležité, aby hráči, fanoušci ani média nepředbíhali, protože tyhle výkony nejsou dost dobré. Jen se nám daří defenzivně a to je celé. Při útočení působíme trochu chaoticky. Sassuolo si zaslouží kredit za to, jakým způsobem kombinovalo."

Gattuso síce nie je žiadny taktický mág ale proste za toto ho mám rád, žiadny bitching a výhovorky kvôli tomu, že mal polovicu sezóny zranenú polku tímu (že Inzaghi), výhovorky na ukrivdenie rozhodcu atď. Aj keď sme súpera porazili dominantne tak ich nikdy nezhadzuje v rozhovoroch a naopak keď vyhráme škaredo tak tiež netrepe tie klasické frázy typu "velké tímy vyhrávaju aj takto" a pod. Dúfam, že spolu s AC pôjde aj on hore čo sa týka kvality a omnoho radšej by som mal na lavičke na niekoľko rokov srdciara a milanistu skrz na skrz, ako nejakých žoldákov ktorý môžu mať lepšie meno

Reagovat
ED91

Reagovat
Yanek

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
FuckT

Ovela schopnejsi trener a vacsi sympatak ako by som bol predtym ocakaval. Len tak dalej.

Reagovat
Ragazzo d'oro

+ je hrozně vidět, že za nim hráči opravdu stojí

Reagovat
Alberto Aquilani

Najhoršie na Di Francescovi ani nie je to, že je to totálny taktický diletant, ktorý futbalu proste nerozumie, jeho futbal je aplikovateľný maximálne tak na Fife, ale to, že to nie je osobnosť. Keby mal aspoň charizmu a mentalitu, že by tí hráči za ním stáli a dreli, že by z nich dokázal aj pri chýbajúcej taktike dostať to najlepšie, tie jeho nedostatky by sa dali ako tak odpustiť. Lenže on z tých hráčov nedokáže dostať nič. Najvravnejšie je, ako tam každý na seba pozerá a rozhadzuje rukami, totálna beznádej v celom tom tíme. "Najkrajší" moment bol o polčase, ako sa tam v tuneli hráči opierali o banery, a o 5 minút na to keď sa už hralo, ako šla lopta medzi Kolarova, De Rossiho a Sharaawiho, a nikto z nich nevedel, kto má po nej ísť.

Pripomína mi to Garciu, lenže Garcia dostal v tej svojej druhej sezóne, kedy to tiež hrozne bolelo, za celú sezónu v lige o 5 gólov menej, ako má Rím už teraz pod Di Franceskokotom. A to tam mal Manolasa v prvej sezóne v Taliansku a Yangu s Astorim. Fazio je bez formy, to je každému jasné, ale načo sa priviedol Marcano? Zatiaľ čo hral, horší od Fazia ani Jesusa nebol.

Ani neviem či chcem, aby cez to Porto postúpili...

Reagovat
Gimme

Mě hlavně rozum nebere, proč postavil Jésuse do začátku, když tři měsíce neodehrál soutěžní utkání. Další věc který nerozumím, proč proboha ustavičně staví na kraj Zaniola, ten kluk je tam totálně utopenej Na tu obranu je prostě smutnej pohled, tam je to na každým postu totální fotbalová mrtvola

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo hra dobre aj na kridle. To je presne hrac, ktory sa vymyka z vasho hesla, za vsetko moze Di Francesco. Dve asistencie a vyborny vykon v Bergame, 2 goly s Portom. Vcera tiez najlepsi hrac

Reagovat
Alberto Aquilani

Borini dal pod Enrikem v 2. polovici sezóny 9 gólov a bol najlepší hráč v tíme. Zastával si sa aj vtedy Enrikeho? Pretože "Boriiiini - To je presne hrac, ktory sa vymyka z vasho hesla, za vsetko moze Enrike" Tiež si ho takto obhajoval? Tým nechcem porovnávať Zaniola zrovna s Borinim, ale to že ti v tejto grcke vyjde jeden hráč, ktorý sa "vymyká normálu" nie je nič, čo by malo hipsterovi dávať kredit. Ale to už tvoja mozgová kapacita proste nie je schopná pobrať. Rýchlo sa ti tu zjavil "faktor" Zaniolo, tak hrrr, poď to sem rýchlo napísať, ako nám všetkým vytreš prdel. Nevytrieš, no, jak vždy

Reagovat
Pipo123

Vcera mi prislo ze su vaši hraci od seba prilis daleko, casto nam stačila prihrávka za vašu zálohu a mali sme tam velmi vela priestoru, navyse Inzaghi spravne prečísloval Florenziho

Reagovat
smazaný uživatel

Tieto tvoje "mudrosti" . Doteraz nechapem, ako to, ze uz neriadis nejaky klub. Spickovy odbornik, co zjedol vsetku mudrost sveta, ale len tliachanim na EF. Pallotta budicek, tu mas genialneho manazera. Marcano je rovnako slaby ako Fazio a Jesus, ten by to urcite vcera vytrhol z biedy

Reagovat
Lech

Tyvole ty bys furt jen hledal co mu vyvratis.. Marcano muze byt slaby jak chce, Pallotta treba kokot taky jaky chce, ale tu grcku co hrajem ma na starost ne Pallotta a Monchi, ale hipster. Pojebanej. Absolutne souhlasim ze obranu Monchi nevyresil idealni kdyz dal jeste na letosek sanci Faziovi a Jesusovi, ti meli byt uz pryc. Ale stejne tak souhlasim ze hrajem hroznou grcku co nedava smysl. Teda dava, tak 5 zaoasu za rok.

No ty proste nedas za pravdu tomu ze je hipster uplne napicu trener, radsi budes furt negovat to co tu nekdo napise, teda hlavne Alberto. Delas ze sebe jen kokota, a to myslim od zacatku co tu jses, podobnej nastup tu mel uz jen jose, ktery teda dostal x banu a pritom ty sis jich zaslouzil mnohem vic a z nejakyho duvodu ti to tu prochazi. Si pamatuju ty vtipne konverzace mezi Albertem a juventinama a pipem atd, ale to ze se tu ted vali jedno sproste slovo za druhym, to si sem dotahl ty

Reagovat
smazaný uživatel

Cim ta oblbol, ze si ho tak zastavas? Sladkymi recickami, ktore ty nedokazes vyslovit, ako si tu raz podotkol? . Ja som sem dotiahol vulgarizmy, sa zobud .

Presne tak, debility sa musia vyvracat neustale. Ak by tu dookola nevypisoval tie iste primitivne kokotiny, tak na neho zvysoka serem. Sak a kde je novy trener, ktory s tymto materialom zacne hrat okulahodiaci futbal? Ty robis zo seba kokotka, ked mi tu vypisujes nezmysli. Ja si zasluzim ban, tak potom polovica tu pritomnych. Uz tomu chyba len, ze podplacam admina. Dokazes pouzivat aj vlastne slova alebo dokola opakovat hipster? Ja si ho nezastavam, kludne ho mozu vyhodit aj zajtra. Ale zvalovat vsetku vinu len na neho je chore.

Reagovat
Lech

O jakych sladkych recich mluvis? ty si sem dotahl vulgarni urazeni, ktere tu nebyvalo, to si dobre pamatuju. Takovedle prestrelky kdo je vetsi kokot atd. Zastavani? Muj prispevek neni o zastavani se alberta, ale o tobe. O nem se vubec nevyjadruju, ale popravde ja jako anonym co to tu denne cte, mam mnohem radsi jeho vecne valky s ostatnima ktere jsou vtipne a nikdy to nebylo o tom kdo je vetsi kokot a dalsi nadavky, to tu musi vnimat kazdej ze je jen s tebou... Tak si to ber jak chces, ale problem mam s vystanim tvojich kecu/prispevku, ne jeho. Novy trener nikde prave bohuzel neni, bxla dost dlouha doba aby jsme si jako fans udelali obrazek na hipstera, coz je btw o dost zkracenejsi a taky trefne oznaceni, nez vecne vypisovat jeho jmeno. Tak se neuraz ze tu vetsina misto jmena pouziva albertove oznaceni. Jestli spis neni problem, ze ty jsi nebyl ten prvni ktery tady difrancesca oznaci za kokota nebo hipstera a ted uz se nemuzes pripojit ke skoro vsemi sdilenyho nazoru ze je proste on nejvetsi brzda AS. Tak si furt meles tu svoji ohranou pisnicku jak je ten tym oslabenej oproti minulym rocnikum, coz tu meles uplne sam.

Popravde me tydle slohovkx vubec nebavi, kor zrovna s tebou, takze diky ale necham ti s radosti posledni slovo, ja se jen neudrzel a napsal co si myslim k tobe jako uzivatelovi ktery me tu obcas pekne sere. Ciao

Reagovat
smazaný uživatel

oni se zastavaj jeho a ne tebe, to je hrozný...

....možná to bude tim, že si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

triggered

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialne ciastky, ktore klub doteraz zaplatil za hracov

Schick - 37,9 mln + 2,7 mln provizie

Nzonzi - 27,9 mln + 1,5 mln provizie - toto je najvacsi hit, Kevin bol pri nom kral

Pastore - 24,7 + 1 mln provizie

95,7 mln vyhodenych do luftu + este neboli vyplatene vsetky bonusy za Schicka a Zombicu.

Vivat Monchi

Dalej hraci, ktori su zatial daleko za ocakavaniami: Cristante 26 mln, Kluivert 17,25 + 4 mln provizie. A ze nie su prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsi kde přišel. Schick byl 5 + 9, 20 mil je splatných v únoru 2020. 8 jsou bonusy.

Pastore - pořád není oficiální, že jsme nefinancoval Qatar. Na pdf se rád podívám.

To není obhajoba těch transferů, Schick nedával smysl, Pastore je prostě v piči a Nzonziho už nemá význam komentovat. Kluivert není o nic horší než byl Under prvních 6 měsíců. Cristanteho nejvíc ničí EDF, nikdo nechápe co od záložníků chce. Měsíc a půl, skoro dva, byl dominantní a tým táhl, pak se zase něco posralo.

Prachy jsou, protože Alisson jde až do letošního účetního období. Na druhou stranu, ne každý k nám chce, a Monchi prostě neumí skládat tým, navíc EDF neví, co a koho chce, kdž dostane, koho si vypptá, neumí ho použít.. je to zamotaný kruh.

V létě čekám další totálku počínaje duem Monchi-EDF, nevím, kdo může trénovat, ale sportovní úsek ať si pořeší Massara s Balzacem. V kádru se protočí 5-7 hráčů.

Až je mi líto, že nikdo z bývalých hráčů období po Scudettu za sebou ještě nemá dobré klubové angažmá, třeba Panucci je přesně ten typ muže (ne trenéra), který by nastavil oravidla v celém klubu.

Mi konec konců ani nevadí, že hrajeme o 4. flek, protože jsme k tomu stejně i do buducna odsouzeni. Milány se buď zvednou samy, nebo se jim pomůže, Juventus možná jeden rok zaváhá, ale zůstane na vrchu, Neapol postupně spadne do vyrovnaného boje o 2. místo, ale ani stadion z nás neudělá víc než jen řadového hráče o Scudetto jednou za čas. Ideálně se špička vyrovná tak, aby se až do konce hrálo o všechny pohárové pozice.

Jdeme dobrou cestou, italských hráčů, ale musí to vést někdo, kdo ty hráče rozvíjí i v tréninku, ne jen tím, že je posílá do zápasů.

Sázka na ofenzivu jako Zeman, systém nastavený podle vlastností hráč jako za Spala, pragmatismus Ranieriho a někdo jako Rudi v prvním roce, kdo umí stmelit tým.

Ale nikdo takový neexistuje.

Reagovat
GEGE

Viola zase 3 fíky...

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta by si tu LM ale opravdu zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ne

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ven ! do Chieva s nim, tam muze hrat tento hnus, tam jsou na to zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší útok nejlepší obrana dost možná útok na bodový rekord ligy, + útok na neprorhu v celé sezoně a ty by si vyhazoval trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Za bricho se popadam.

Reagovat
smazaný uživatel

V LM 3 prohry za sebou, ubozaku.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovym Matrosem Ronaldem, hvezdama prvni kategorie ti projede Seriu A kde hraji paraolympionici i Pepik Csaplar..Ty vtipe.

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Mr.Jindros

Ne, neprojede.

Reagovat
DelPiero137

v sucasnej SA ziadny zazakrak. Nerozumiem ako moze niekto stale argumentovat cislami Juve v lige, ked hra je grc.

Reagovat
JuventusFC1897

Ty tie zapasy aj pozeras? Alebo kuknes len na tabulku? Ten debilek skulavy tam mal skoncit uz minuly rok. Neda sa nato pozerat na tu sracku jeho. S tym kadrom nevyhrat titul by bol vysmech. Na nejake bodove rekordy v tomto pripade sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

neni soutěžní zápas juve kterej bych za poslední roky neviděl sleduji všechny zápasy

Reagovat
JuventusFC1897

Tak tym padom musis vidiet, ze to je hrozna bida. Alebo si spokojny s predvadzanou hrou?

Reagovat
ED91

A herne spravil aký progres za tie roky?

Reagovat
Zark

Tak si fandete Atalante, ta hraje pekne a uz dete doprdele, zmrdecci.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútne nič sa nemení,no aj tak výhra, ja to už nechápem,fakt sa na to nedá pozerať,ak vyhráme titul asi ma to ani veľmi tešiť nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Me to taky netesi, tak spatnej fotbal sme nehrali ani v jedne titulove sezone.To nejde si ho tam drzet i nadale, tohle je Pyrhovo vitezstvi nebo jak se to pise.S timhle stylem nemuzem v Evrope uspet.Ten tym je v celku v pohode, ale vyber hracu oblibencu Allegriho je sileny.Spinazzola hral dva zapasy vzdy zahral dobre, sanci nedostane.Silio hraje furt pritom je v utoku nulovej a v obrane je to casovana bomba.Mandzukic, utocnik styl 90 leta.Kean jednou ho tam dal hral vyborne dal gol, presto si kopne do balonu tak na treninku.Cele zle,zle uz to nechci pozorovat.Neunadim toho cloveka na stridacce.At je Dybala jaky chce, stokrat radsi ho uvidim na hrotu misto Maria.

Reagovat
ED91

Pod Contem sme hrávali ešte menej pozeratelný futbal. Na druhú stranu má Allegri kvalitnejší káder.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší ze všeho je ta záloha (která vlastně není). Říká-li se, že Ligu mistrů vyhrávaji zálohy, nemůžeme se divit, že končíme v osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Našeho záloha je nefunkční to je jasný, já tam vidím největší potenciál v Canovi, Příjde mě že má aspoň tah, nenahrává všechno dozadu, ale mete vše směrem vpřed, dobře doplňuje útok.Podle mě příští rok bude lepší.A další problém prostě vidím v Mandzukičovi, ten si jde pro míč jen níž směrem k naší bráně, pak drží soupeře na zádech a vše sklepává dolů, to jediné umí..Nic nerozběhne dopředu, protože ví že je pomalej, on to hraje jak za komunistů.Potřebujeme hrota který to rozběhne dopředu a záložník to uvidí a dá mu to tam.O víkendu sem sledoval Bayern, takový Lewa takovej rozdíl, ten to rozběhne a vše zbourá je rychlej a prostě jde do sprintu mezi ty beky a chce jít dopředu.Mandzukič je naše brzda, ta jak naše záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zas ten Manžukič přijde docela pracovitej, i když to po píšeš je taky pravda. Can to je takovej labil s nevyrovnanou výkoností (včera jak tam hned na začátku narumploval toho brankaře ) Mě spíš serou ty posouvači míče v záloze - Matuidi, Khedira, Bentancur, Pjanič. Nadávali jsme na Cuadrada, ale ten tam teď podle mě chybí. Je to sice šús, ale rozběhá to. Stejně jako Costa.

Pár let dozadu se nadávalo na Pirla, že brzdí akce, ale jak by se nám dneska jeho přehled hodil, stejně jako bojovnost Vidala nebo střely z dálky Pogby.

Poslední bijec v útoku Juve byl Karlík Tevez na toho vzpomínám, to byl tank!

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez to byl přesně útočník který nám teď chybí, Mandzukič hraje jen zádama k bráně jj.Jednoznačně si vyjmenoval ty posouvače správně.Vesměs si to zhodnotil dobře.podepisuju

Reagovat
ED91

Reagovat
DelPiero137

napodobne, nechcem sa tu stale ohanat Contem, ale za jeho posobenie som sa tesil na tie zapasy, na ten zapal, na tu taktiku, zvalcovanie supera. Mame 2-3 krat drahsi kader a je to hnus.

Max nechce a nenecha tych hracov hrat futbal. Ani jednemu z hracov nestupa forma, prave naopak. Ono sa to v LM prejavi ked ide do tuheho, hraci nevedia ako maju hrat, co maju hrat.

Niektore muzstva sa snazia z minima vyzdimat maximum aj za cenu nepozeratleneho futbalu. My robime opak (az na tu nepozeratelnost).

Reagovat
ED91

Zvalcovanie súpera? Pod Contem to bývala ešte sterilnejšia hra jak teraz...

Reagovat
smazaný uživatel

Letosni rok hrajem horsi fotbal nez za Conteho ery.Ale nebudu ti brat nazor, kazdy ma nejaky.A teda i kdyby, Contemu tam behal Vucinic,Matri,Guacherini, a Allegrimu Ronaldo,Dybala,Costa,Berna atd..trosku rozdil.

Reagovat
ED91

to ano, to som písal vyššie, že proti Allegrimu ide v tomto porovnávaní, že má lepší káder ako mal Conte.

Reagovat
DelPiero137

Hosi, vy zabudate ako sme hrali pod Contem? Nevravim ze kazdy zapas sme boli suveren ale ked nastupila zakladna zostava tak to malo smrnc a gule. Jasne ze boli zapasy ked hralo b-cko, sme mali velmi uzku lavicku a v tych zapasoch slo o to ziskat bod.

Mna Conteho muzstva vzdy bavili, Juve, Squadra aj CFC v LM bola zaujimava. Ked si spomeniem zapasy ked tam Vidal obehaval, vsetci makali, behali, dostupovali, ponukali sa. Jasne ta kvalita hlavne smerom dopredu nebola taka ako teraz ale na moznosti toho kadra to bolo vynikajuce.

Teraz nemame ani obranu ani stred, ale platovo a financne sme nato 2-3 lepsie(ci skor horsie)?

Reagovat
ED91

Contemu nebriem, že vedel namotivovať hráčov a všetci pod ním makali. Aj to, že v obrannej fáze to mužstvo fungovalo, aj, keď to plynulo dosť z toho, že sme hrávali hlbšie v bloku, aj preto sme s takým futbalom moc vody v európe nenamútili. Ale v útočnej fáze to bolo posúvanie lopty z krídla cez zálohu, stopérov na druhú stranu ihriska a celé to trvalo hodinu kým sa súper nestiahol a potom to bolo už len obliehanie hradieb. Samozrejme teraz pod Allegrim to je tiež pekná hitparáda a už celkom strácame aj punc tej vychýrenej obrany, ale to pripisujem tomu, že sa “snažíme” hrať viac dopredu.

Preto aj volám po odvolaní Allegriho, lebo, keď za 5 rokov nevedel vymyslieť viac než len dostať loptu na krídlo a odtial center do 16ky tak to je taktika hodná veľkého mužstva... A to len dokazuje, že už nemá jak posunúť toto mužstvo dalej.

V našej hre mi chýba rychlejší prechod do útoku, nejaké nacvičené automatizmy, krátkodobá výmena pozícií medzi hráčmi, kombinácia rýchlych prihrávok stredom ihriska, nábehy bekov za obranu, jednoducho nejaký nápad, spraviť niečo inak, nie donekonečna tie bezduché, bezmyšlienkovité centre a spoliehať sa, že to tam padne. Stačí trošku lepšia obrana a gól z toho nedáme.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus opět marný.. výsledky sice mají, ale ten herní projev je opravdu tragický. Na Atletico podobný výkon stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

to asi ne

Reagovat
technecium

Ten brankář se Ronalda snad ani nedoknul

Reagovat
Pettirosso

+16

v létě to chce restart.

Reagovat
smazaný uživatel

váš nebo celé ligy?

Reagovat
Pettirosso

když vidím ty trápící se ostatní týmy a klesající kvalitu, tak by to chtělo celé ligy, ale postačí mě, když se dá nový impulz Juve

Reagovat
DelPiero137

V LM s tymto pristupom, bez obrany a stredu pola to nedame. Preco nezacat budovat nieco silne, zdrave. V lige by to mohlo aj tak mohlo stacit na titul. A aspon bol v tom ten zapal, progress...

Reagovat
blaugrana

Krasny dive od toho....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je teprve farmers league

Reagovat
smazaný uživatel

Fanda Bayernu ... fakt tohle napsal fanda Bayernu?

Reagovat
eibe

Poraďte mi prosím, kde koupit lístky za nejlepší ceny (čistě lístky, o zájezd nemám zájem). na zápas Řím - Juve. Děkuju za rady a tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy by to bylo těžké k posouzení, ale v případě, že si hráč ukopne balon někam do hajzlu úplně mimo trajektorii do brány, by se to mělo posuzovat jinak.

Ještě si zakřičel jak kdyby padal na hroty.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Zark

...Dal bych meretovi zltou

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo to v Serii A fakt chybělo

Reagovat
Pinturicchio

Takový hráč v Itálii nebyl od Kuvajtu napadení.

Reagovat
cervo

Reagovat
mastakillah

ale je na něm vidět, že ty pády má parádně nacvičený, vypadá to opravdu věrohodně.. to se mu musí nechat

Reagovat
Anacron

Jak je možné že má Juve takovej náskok? To je zbytek Serie A taková tragédie? Pokaždé co jsem tuhle sezonu viděl zápas Juve tak se na to nedalo absolutně dívat. A to mám v letošní sezóně hodně nízko nasazenou laťku díky Realu.

Reagovat
Deki

ano, zbytek ligy je tragédie

Reagovat
Pinturicchio

Je to možné proto, že tak silný tým, jako je současné Juve, v Itálii nikdy nebyl.

Reagovat
Anacron

Já to myslel spíš ve vztahu k tomu jak hrozně Juve hraje(alespoň vždy když jsem se díval).

Reagovat
pantondavo

Byly silnější a výrazně (AC a Inter v nejlepších letech), ale byly tam minimálně 3, taže tam nebyly takový propasti.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, podle mě bylo i silnější Juve s Davidsem,Nedvědem,Del Pierem,Thuramem,Cannavarem.Mě letošní Juve příjde celkem slabé.Záloha je jedna z nejhorších za poslední roky.Hroťáka taky topového nemáme.

Reagovat
pantondavo

Jo, vzhledem k aktualnimu tymu juve je smutny, ze i presto maj takovej naskok, skoda tech Milanu

Reagovat
smazaný uživatel

Camoranesi - Emerson - Vieira - Nedvěd

Reagovat
Deki

Reagovat
maras93

naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Začal jsem sepisovat o Milánu 91-94, ale vysral jsem se na to.

Už jen kvůli záloze není ten tým nejsilnější ani na papíře, natož hrou.

Reagovat
sinter

Reagovat
smazaný uživatel

jestli nejsilnější tým v italské historii nedokáže vyhrát Ligu mistrů, tak Itálii už není pomoci

Reagovat
Visca el barca

A k čemu to vlastně bude, když vyletíte v osmifinále LM?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Visca el barca

Ostatně Juve mi tak silné nepřijde, ten tým z roku 2015 byl daleko silnější. Obecně se dost přeceňujete na základě Ronaldova přestupu. A pokud z toho bude jen liga, tak je to zklamání ne?

Reagovat
smazaný uživatel

není záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě pořád to jde hrát jinak, třeba 4231 např.. Can-Pjanič, Matuidi-Pjanič nevím trojka před něma Bernardeschi-Dybala-Costa na hrotu Ronaldo..třeba nevím, jde s tím dělat víc.Hráči špatní nejsou, ale my pořád hrajeme to 433, kde chuj hraje Mandzukič,chuj hraje Dybala a je to celé zle zle zle postavené.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

4231, 433... mě to spíš přijde, že to Allegri hraje od 10 k 5-ti

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3 teď nefunguje v Itálii asi nikomu a spousta týmů od toho i ustoupila.

Reagovat
Generalní Gladiator

Čím to je? V jakém rozestavení hraje většina ligy resp.první šestka?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že kromě Barcelony, Pepových týmů a Ajaxu, to jest tam kde je to historicky nebo zcela unikátním přístupem nadrceno do hráčů od mala, to nikomu zásadně nefungovalo v poslední době. Liverpool ještě.

Sarrimu to vycházelo v Neapoli, ale nedosáhl na vrchol a Carlo od toho upustil. AC to hraje, ale nepovažuji to za úplně fungující. U nás o ničem, Inter 4-2-3-1, Atalanta 3-5-2 a obdoby, Lazio 4-3-3 pod Inzaghim podle mě nehrálo.

Je to fantastický systém, ale pouze v top provedení výše zmíněných. Není divu, že trenéři, kteří snily o ofenzivně dokonalém týmu, se upínali na toto rozestavení. Žel, fungovalo to buď jen dočasně, nebo vůbec.

Reagovat
ED91

Reagovat
Generalní Gladiator

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

na přelomu století byla Itálie absolutní špičkou Evropy. Děly se tam největší přestupy a byly tam nejlepší týmy. Dokonce bylo italské finále LM.

Reagovat
Pipo123

Kluby sa zadĺžili, najviac to bolo vidiet u AS a Lazia, chceli sa vyrovnať AC, Interu a Juve, jo herne sa vyrovnali, ale takmer to dotiahli k bankrotu

Reagovat
Visca el barca

Ono je spíš vtipné, jak to pintu podal. Letošní Juve určitě není nejlepší tým co v Itálii byl. Celkově nechápu tu nadřazenost Juventinů. V LM jsou na 90% venku, hra je šílená, záloha v porovnání s Evropou totálně průměrná atd atd. A to jsme tu na podzim stále četl, že jsou největším favoritem LM. Kterou prostě zas a znova neudělají.

Reagovat
Pipo123

Urcite to nie je najsilnejši team v histórii SA, ani len v histórii Juve.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že ani za posledních 20 let v SA nejsou tím nejsilnějším

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen reagoval, že by snad současné Juve mělo být nejlepší v historii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
sinter

Reagovat
LesyJePan

Čo to trepeš, bolo xy lepšich týmov.

Tvoj príspevok mal vyzerať skor takto:

Je to možné preto, že tak slabá konkurencia ako tá súčasná v Taliansku nikdy nebola.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to i tragickýma soupeřama, ale zase si nemyslím že v Bundeslize jsou lepší týmy a Bayern ten náskok nemá.Těžké říct, hrajeme prostě nekoukatelně, ale někteří hráči prostě mají tu kvalitu to rozhodnout.A obranu máme dost slušnou pokud tam nehraje De Silio.Těžko si soupeři vypracovávají velké příležitosti i když jsou opticky lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty na foru

Reagovat
Pinturicchio

16, 8, 36

Ciao, bella, ciao.

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

*35

Reagovat
Eldarion

Repubblica: "Milan a Inter společně postaví nový stadion na místě současného parkoviště vedle San Sira. Oba kluby se již na této variantě shodli, čeká se jen na schválení od města, se kterým by neměl být problém. Půjde o nejvíc inovativní stadion v Evropě. Delegace managementu AC včetně Gazidise byla v posledních dnech v USA studovat modely moderních stadionů. Hlavní inspirací bude MetLife stadium, sdílené rivaly NY Giants a NY Jets. Očekávaná kapacita je 60 tisíc fanoušků, konstrukce stadionu by měla vyjít na 600 milionů eur. Stadion by mohl být připraven v roce 2023 a ponese taktéž název San Siro." (text skopírovaný z FB stránky AC Milán CZ/SK)

https://bit.ly/2Totont

Viac sa mi pozdávala alternatíva prerobiť San Siro. Ale je pravda, že to by to aj stálo podstatne drahšie aby to spĺňalo parametre nových, moderných štadiónov. Ak to je teda pravda, tak snáď nebude AC aj Inter čakať na to povolenie roky ako je už taký taliansky zvyk

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme se rovnou vsadit, že bude stát dřív než Stadio Della Roma.

Reagovat
smazaný uživatel

a dřív než stadion Hradce a zbrojovky zcela jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
Yanek

Jestli se bude taky jmenovat San Siro a design bude poutavý, tak jsem spokojený.

Reagovat
LesyJePan

Určite to nebude San Siro. Kvoli marketingu. Moze to klubom hodit viac ako 20m rocne takze tomu neverim.

Reagovat
Eldarion

The name of the stadium will still be the San Siro which will be key to financing the costs as the naming rights would have a minimum value of €25 million a year.

Reagovat
LesyJePan

čital som to, tá veta si sama tak trocha odporuje. Píše sa že sa to bude volať San Siro a zároveň, že bude možné vytrieskať 25 milionov za práva na meno stadionu. Takze logicky ked chces tych 25 tak to budes musiet premenovať podla sponzora. Nie?

Reagovat
Pipo123

Môže to byť takto Al-chutút al-džawwíja al-kataríja San Siro

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to budou řešit, když je nalosují například v LM oba zápas v jeden den a oba doma.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ako to riešili doteraz

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo...

Reagovat
LesyJePan

Strihnu si a prehraty pôjde vedľa na staré San Siro

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakživa se to přehazuje na jiné dny, to samé na Olimpicu, kde stíhá ještě italský nároďák hrát rugby..

V každém losování jsou dané výjimky.

Reagovat
Pipo123

To rugby je pekne na hovno, vždy len rozjebú trávnik. Inak San Siro a Olimpico by mi chýbali, tie štadióny majú svoje čaro, hlavne keď sú vypredané. Navyše tie projekty ktoré kluby predstavili (AS, Fiore) ma moc nenadchli.

Reagovat
smazaný uživatel

Rugby, no :) Kéž by naši jezdili takové bomby, aby po nich zůstal trávník stejně rozjebaný

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pipo123

V NFL sú najkrajšie štadióny, zrovna, METLIFE je bomba, takže bolo by fajn sa inšpirovať. Naopak štadióny ktoré stavajú futbalovú kluby sa mi moc nepáčia, je to na jedno kopyto.

Reagovat
Panděvova ofina

Vážně nabídlo Juve 120 mega za Felixe?

Reagovat
maras93

Zrovna jsem chtěl jít psát to samý. Šílenost, pokud to je pravda.

Reagovat
Panděvova ofina

Super talentovaný hráč, ale 120 je přestřel. Takových 60-70 je asi max.

Reagovat
ED91

A potom, že nejsú peniaze na Guardiolu...

Reagovat
Pettirosso

jsou ale Guardiola ještě nechce končit v City

Reagovat
ED91

Jo. To som len narážal na tú vtipnú expresku.

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole co ten Icardi? Vždyť mu nic není ne, tak co jede operaci?

Reagovat
Panděvova ofina

To je jak když jsem si vymyslel v práci úraz, jen abych mohl druhý den na zápas, ale zašlo to tak daleko, že jsem šel nakonec se zdravým kolenem na operaci

Reagovat
lnterista

Treba neco ma...najednu stranu me to mrzi ze to takhle dopadlo ale ja takovyho hrace nechci a nejlepsi bude kdyz odejde. Wandicka mu prej zakazala se stykat I s vlastni rodinou o)) to je hroznej tangar

Reagovat
Nuno čomes

Jako tímhle padly všechny možné pochybnosti jak by to mohlo být, teď už musí každému být jasné, kdo nosí u nich trenky. Během pár dní si pokazit celou interovskou auru. Ale tak bohužel, jestli se vrátí na trávník, tak mu to dají sežrat. Škoda, mohl být hráč, na kterého by se vzpomínalo. Ale teď už bez šance..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele