26. kolo
03.03.2019 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Quagliarella zařídil Sampdorii výhru ve Ferraře

Fabio Quagliarella dál táhne Sampdorii a dnes se postaral o obě její branky do sítě domácího SPALu. Oba góly italský veterán zaznamenal během prvních jedenácti minut a ani povedený závěr SPALu na body nestačil.

Utkání ve Ferraře začalo hodně zhurta. Hned v první minutě se SPAL dostal ke standardní situaci. Záložník Jasmin Kurtič ale trefil zprava jen boční síť brány Sampdorie. Mnohem přesnější byl o pouhé tři minuty později Fabio Quagliarella. K němu se dostal míč po centru od Bereszyńskiho a zkušený veterán jej nůžkami poslal mimo dosah brankáře Viviana!

Doria jasně ukazovala, že bude na hřišti kralovat, a zejména Fabio Quagliarella působil dojmem nadšeného mladíka s neuvěřitelným zápalem a fyzickým fondem. O jeho schopnostech se dnes SPAL dokonale přesvědčil. V jedenácté minutě se mu povedlo dát další branku, když se od míče nenechal odstavit Karol Linetty. Po několika kličkách vymyslel přesný centr a Quagliarella se ve výskoku nemýlil - 2:0.

Od té doby bylo pro domácí tým hodně těžké něco vymyslet a dostat se znova do zápasu. Ke všemu byl na hřišti ještě Manolo Gabbiadini, jehož chuť do hry byla rovněž vidět. Právě po nahrávce od něj se ke střele dostal obránce Joachim Andersen, který pálil těsně nad bránu.

Ještě na konci první půle domácí málem srovnali, o což se mohl zasloužit univerzál Mohamed Fares. Ten zasáhl letící míč po centru ze strany ještě ve vzduchu, jenže napálil jej o zem tak nešťastně, že balon přeskočil bránu a zamířil do hlediště. Když už se SPAL dostal do zakončení nebo vymyslel nějakou zajímavější akci, vždycky narazil na obránce Andersena nebo brankáře Audera, který podává v dresu Námořníků perfektní výkony.

Po hodině hry sice SPAL vstřelil branku díky Floccariho hlavičce, ale sudí Pasqua následně gól pro ofsajd odvolal. Přeci jen se SPAL dočkal regulérní branky, neboť ve čtvrté minutě nastavení korigoval na 2:1 perfektně zahraným volným přímým kopem Jasmin Kurtić. Utkání se neobešlo bez červené karty, kterou o tři minuty později dostal ještě Thiago Cionek.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele