Serie A - preview 26. kola

01.03.2019, 09:11, aktualizováno 03.03.2019, 08:22
Previews
Vedoucí Juventus může ve večerním duelu v Neapoli v případě výhry prakticky definitivně rozhodnout o dalším titulu. Domácí ale udělají vše proto, aby alespoň teoretické naděje ještě udrželi při životě. Hraje se však i dalších pět utkání. Atalanta i Fiorentina, které se spolu utkají, se chtějí přiblížit pohárovým příčkám. Klasickým záchranářským soubojem bude mač mezi Udine a Bolognou. Vše odstartuje už po polední Turín proti Chievu...
Turín FC - Chievo Verona  (neděle 12:30)
Turín se po posledních dobrých výsledcích opět škrábe nahoru a ocitá se hodně blízko pohárově Evropě. Los je pro něj navíc hodně příjemný, protože ve 26. kole hostí na domácí půdě poslední Chievo. A tomu se stále nedaří sbírat body pravidelně.

Před sezonou měl Turín to samé, co vždycky. Ambice, důvěru ve vlastní schopnosti a sen o tom, že se po skončení ročníku opět podívá do pohárové Evropy. Tak by se dala charakterizovat jeho dokonalá sezona. Ačkoli to tak na začátku nevypadalo, je dost možné, že se to Býkům nakonec povede. Tým trenéra Waltera Mazzarriho se totiž z průměru dokázal vytáhnout až na současnou sedmou příčku!

Zatím má Turín na kontě 38 bodů a na Atalantu, která už by ze šesté pozice postupovala do Evropy, mu chybí jen lepší skóre. Býci dokázali v posledních pěti zápasech vždy posbírat aspoň bod a ne vždy proti snadným soupeřům. Porazili Inter nebo naposledy Atalantu Bergamo, navíc remizovali i s Neapolí. Teď tedy přichází na řadu soupeř mnohem hratelnější. S Chievem navíc Turín doma už tři roky neprohrál a většinou se mu daří vítězit.

Další výhodou domácích Býků je fakt, že se jim v poslední době vyhýbají zranění a tresty za karty. Čili trenér Mazzarri může počítat s prakticky kompletním kádrem, v němž mu chybí jen Millico. Hostující Chievo takové štěstí nemá a mezi zraněné počítá obránce Freye, Tomoviće a brankáře Seculina, přičemž do hry kvůli karetnímu trestu nenastoupí ani zkušený záložník Hetemaj. Navíc jsou Mussi Volanti až poslední se ztrátou 11 bodů na sedmnácté Empoli.

Útočník Iago Falqué, jeden ze dvou autorů gólu v minulém kole, před duelem s Chievem poznamenal: "Chievo je náročným soupeřem, ať už se mu daří nebo ne. Vždycky se proti němu hraje hodně špatně, protože je po většinu utkání zatažené a brání v deseti lidech. My se tím nesmíme nechat odrazit a musíme najít skulinu, díky které bychom se dostali do vedení. Klíčové bude vstřelit první branku rychle, abychom nehráli pod tlakem," dodává šikovné křídlo.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N'Koulou, Moretti - De Silvestri, Lukić, Baselli, Meitè, Aina - Belotti, Iago Falqué
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Barba, Jaroszyński - Leris, Diousse, Rigoni - Giaccherini - Stepiński, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.08 - 6.87
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Udine si důležitou výhrou nad Chievem z minulého kola pojistilo umístění mimo sestupové pozice, vyhráno však ještě nemá. V rámci 26. kola čeká domácí Zebry možná ještě důležitější klání, neboť na Stadio Friuli zavítá osmnáctá Bologna. Právě mezi ní a Udinese je čtyřbodový rozdíl.

Pro Bolognu to je ideální možnost, jak se přiblížit vytoužené záchraně. Pod novým trenérem Sinišou Mihajlovičem se jí daří, byť před týdnem na body nedosáhla. Rossoblu doma hostili vedoucí Juventus a nesehráli vůbec špatné utkání, ovšem favorit vyučoval produktivitu a nakonec díky jediné brance zvítězil. Pro Bolognu to byla už druhá porážka v řadě, znovu však s výrazným favoritem a až zápas s Udine doopravdy ukáže, jak na tom tým srbského trenéra je.

Forma Udine je hodně nevyrovnaná, výhra nad posledním Chievem se sice hodila, ale koukneme-li na ostatní výsledky, už to tak slavné není. Pro Zebry je domácí zápas s Bolognou nesmírně důležitý, zvláště když první zápas na stadionu Renato Dall'Ara prohrály. "Je to skvělá příležitost získat body a zlepšit si postavení. Pro ně je to důležitý zápas, ale my jim nic nenecháme. Během týdne jsme hodně pracovali na psychice, abychom to byli my komu se díky vítězství otevře budoucnost," prohlásil na tiskové konferenci kouč Nicola.

V utkání nedojde na český souboj Barák kontra Krejčí. Antonín Barák je totiž marodce, stejně jako jeho další spoluhráči Badu, Behrami, Samir a D'Alessandro. Kouč Nicola nemůže počítat ani s potrestaným Fofanou. Siniša Mihajlovič je ve výhodnější pozici, i když ani on nemá k dispozici kompletní tým. Mattiello a Destro zůstávají zranění a Pulgar si odpykává trest.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - De Maio, Troost-Ekong, Nuytinck, Zeegelaar - Larsen, Sandro, Mandragora - Pussetto, Okaka, De Paul
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Mbaye, Danilo, Lyanco, Dijks - Poli, Džemaili - Sansone, Soriano, Palacio - Santander
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.04 - 2.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
CFC Janov chytil solidní formu a v nedělním utkání má ideální možnost přiblížit se první polovině tabulky, pokud zdolá o záchranu bojující Frosinone. Zatímco domácí nenašli už pět kol přemožitele, hosté ztrácejí na nesestupové pozice už šest bodů.

Favoritem tohoto duelu budou jednoznačně Janovští, kteří si i přes zajímavou formu přeci jenom nemohou tolik vyskakovat. Až třinácté místo v tabulce je pro Grifony velkým zklamáním, ale jak se zdá, věci se začínají obracet k lepšímu. Janov pod vedením Cesare Prandelliho konečně začíná stoupat tabulkou. Od sestupových pozic se díky pěti zápasům bez porážky vzdálil už na jedenáct bodů.

Grifoni před týdnem jenom remizovali 0:0 na hřišti posledního Chieva, ale zase venku neprohráli už třetí zápas v řadě. Tentokrát se janovský klub představí na domácím stadionu Marassi a soupeřem mu bude oblíbené Frosinone.

To se pod Baroniho vedením také zvedlo, ale jeho situace je na předposledním místě tabulky nadále kritická. Kanárci minulý měsíc dvakrát loupili venku, zvítězili v Bologni i senzačně na půdě Sampdorie Janov. Právě to jím dodává sebevědomí i do následného utkání na stejném stadionu tentokrát proti CFC.

Frosinone má za sebou dva těžké zápasy s Juventusem i AS Řím a zatímco v první případě nemělo nárok, s Římem sahalo po bodovém zisku a dokonce mohlo vyhrát. Místo toho kvůli pozdní brance Edina Džeka vyšlo nakonec naprázdno.

Janovský celek se musí obejít bez Hiljemarka, Mazzitelliho, Favilliho, Sturara i střelce Lapaduly. Na druhé straně barikády zase chybí český stoper Stefan Simić i klíčoví hráči základní sestavy Dionisi s Ghiglionem.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu -. Biraschi, Romero, Zukanović, Criscito - Lerager, Radovanović, Bessa -. Lazović, Sanabria, Kouamé
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Capuano - Zampano, Chibsah, Viviani, Cassata, Molinaro - Ciano, Ciofani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.66 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SPAL 2013 - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Sampdoria v minulém kole po třech porážkách v řadě konečně vyhrála a znova se pouští do boje o Evropu. V cestě mu nyní ale stojí SPAL, který na stadionu Paolo Mazza ve Ferraře dokázal překvapit už nejednoho soupeře.

Sampdoria se hodně často blížila k příčkám, které by jí po sezoně zaručily pohárovou Evropu, což je veřejně známý sen prezidenta a majitele Massima Ferrera. Letos mu k tomu hodně pomáhal Fabio Quagliarella, který měl především v první polovině sezony fazonu jak víno. V poslední době ale stroj jménem Samdporia trochu zpomalil a v důsledku toho musel vyklidit pohárové příčky.

Sampdoria z posledních pěti duelů prohrála už tři a největším šokem byla zcela jistě porážka proti Frosinone. V minulém kole se ale Námořníci opět vzchopili a zlepšili své výsledky. Proti Cagliari jim k tomu stačila jediná branka, o kterou se zase postaral spolehlivý útočník Quagliarella. Pohled na tabulku ale stále není to pravé ořechové, co by si fanoušci přáli. Sampdoria je až na desátém místě s šestatřiceti body na kontě.

To se ale může rychle změnit, protože na šestou Atalantu, která by si zahrála Evropskou ligu, ztrácejí chlapci z přístavního města jen dva body. Los tedy pro Sampdorii poměrně příjemný, situace u zdravotníků už tolik ne. Mimo hru jsou totiž stále dlouhodobě zranění Caprari, Barreto a Ramírez. K nim musíme přidat ještě Albina Ekdala, který si nuceně odpočine v rámci svého karetním trestu.

Trenér Semplici má v souladu se svým příjmením mnohem jednodušší úlohu, neboť se nemůže spolehnout pouze na zraněného Lazzariho. Sampdoria jela do Ferrary za posledních deset let jen jednou, ale prohrála tam. Tudíž bude chtít napravit svou bilanci.

SPAL na tom nyní s formou navíc není zrovna ideálně. V posledních deseti utkáních se mu povedlo vyhrát jen jednou, takže se sestupová propast logicky rychle přibližuje. Aktuálně patnáctý SPAL má na kontě 23 bodů, jen o dva víc než sedmnácté Empoli. V minulém kole SPAL jen remizoval na půdě Sassuola 1:1 díky pozdní brance Petagny.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Felipe, Cionek, Bonifazi - Murgia, Kurtić, Missiroli, Valoti, Fares - Petagna, Antenucci
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Sala, Andersen, Colley, Murru - Praet, Vieira, Linetty - Saponara - Quagliarella, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 3.24 - 2.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina  (neděle 18:00)
Italská kopaná už dávno není slavné catenaccio, tedy urputná snaha o čisté konto a bezchybnou obranu. To jsme si mohli uvědomit také při posledním střetu Atalanty s Fiorentinou, který nabídl šest gólů. Dočkáme se v Bergamu podobné nadílky?

V rámci Coppa Italia na sebe týmy Atalanty s Fiorentinou narazily minulou středu a ukázaly, že mají co nabídnout. Atalanta začala mnohem lépe a nad svým sokem brzy vedla o dvě branky. Nakonec ale ani to nestačilo na výhru, protože Fiorentina není tým, který by se vzdával. Opět se dokázala vrátit do zápasu a svému soupeři dala tři branky. Celkem šest branek slibuje napínavou odvetu pohárového souboje, který jednoho z týmů přiblíží snu o trofeji.

Ještě předtím se do sebe oba týmy pustí v dalším boji, tentokrát v rámci Serie A. A bude o co hrát, protože oba týmy od sebe dělí jen pouhé dva body. Oba se navíc snaží za každou cenu dostat do příštího ročníku Evropské ligy. Zatím k tomu má blíže Atalanta, která sídlí na šestém místě s odstupem jen šesti bodů na pátý AS Řím. Ani Liga mistrů není pro Bergamaschi zase tak daleko, ale to by tým trenéra Gasperiniho musel vykazovat větší konzistenci.

V posledních deseti soutěžních duelech Bergamaschi vyhráli šestkrát a když se zdálo, že jim to opravdu šlape, opět selhali. Ve třech minulých utkáních nevyhráli ani jednou a prohráli s AC Milán i Turínem. Přesto je jejich mužstvo hodně obávaným soupeřem, který zejména na Stadio Atleti Azzurri d'Italia body jen tak nerozdává. K tomu všemu se Atalanta pyšní druhým nejproduktivnějším útokem v soutěž, neboť dala už 51 branek.

Dobrou zprávou pro domácí tým je také fakt, že je početně prakticky kompletní. Jediným hráčem, který se nebude moci zapojit do hry s Violou, zůstává obránce Varnier. Fiorentina je na tom obdobně a schází jí jen dvojice Mirallas s Pezzellou.

Obrana teď bude všeobecně hodně vzpomínaným sektorem Violy v mnoha médiích. V pondělí tomu totiž bude na den přesně rok od doby, kdy tragicky zesnul obránce a kapitán Violy, Davide Astori. Stoper Fiorentiny zemřel v jednatřiceti letech a liga na něj dá vzpomenout ve třinácté minutě každého zápasu tohoto kola, kdy hlasatel vyzve fanoušky k potlesku.

Emotivní to bude i pro hráče samotné. Obránce Vitor Hugo před duelem s La Dea uvedl: "Máme samozřejmě Davida neustále u sebe, pořád je tu s námi. Nezapomeneme na to, co pro klub udělal a jak skvělý to byl člověk. Soustředíme se ale samozřejmě na hřiště, protože právě výhry budou nejlepším způsobem, jak uctít jeho památku. Atalanta pro nás bude hodně náročným soupeřem, ale máme motivaci navíc."
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Masiello, Djimsiti - Hateboer, Freuler, De Roon, Castagne - Iličić, Gómez - Zapata
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Laurini, Vitor Hugo, Milenković, Biraghi - Benassi, Veretout, Fernandes - Chiesa, Muriel, Gerson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.80 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Juventus FC  (neděle 20:30)
Na Stadio San Paolo se v neděli večer uzavře 26.kolo italské nejvyšší soutěže a to tím nejlepším možným způsobem. Domácí SSC Neapol přivítá ve šlágru vedoucí Juventus a má jednu z posledních možností, jak ještě promluvit do bojů o Scudetto. Stará dáma má na čele luxusní náskok třinácti bodů. Duel bude zajímavý i z trenérského hlediska, neboť proti sobě stanou Carlo Ancelotti a Massimiliano Allegri, oba získali před lety titul s AC Milán, druhý jmenovaný pak i loni s Juventusem.

Určitě je velká škoda, že je mezi oběma celky tak velká bodová propast, nicméně i tak půjde o atraktivní utkání. Juventus a Neapol jsou dva nejlepší týmy na Apeninském poloostrově uplynulých let a rok co rok reprezentují Calcio v Lize mistrů. Letos se zdá že neúspěšně. Neapol se s Ligou mistrů rozloučila už po základních skupinách, zatímco Juventus je po první porážce na Atléticu na pokraji vyřazení.

V Serii A si Neapol i Juventus hrají na svém písečku. Stará dáma má na čele ohromný třináctibodový náskok a stejně velká propast vězí i mezi druhou Neapolí a třetím Interem, v tuto chvíli je to devět bodů. "V Serii A máme před sebou skvělý zápas, poté nás čeká SPAL a pak už Atlético Madrid. Za uplynulé čtyři roky jsme dosáhli skvělých výsledků, letos jsme stále ve hře o Scudetto i Ligu mistrů. Škoda, že jsme vypadli z Coppa Italia, ale vyhráli jsme ho čtyřikrát, takže se to někdy může pokazit," rozpovídal se trenér Allegri. Kouče Staré dámy poněkud zklamaly reakce na porážku na Atléticu, která podle jeho mínění nebyla ostudná.

"Zítřejší zápas je velmi důležitý, protože nás může přiblížit Scudettu. Proti Neapoli je to velký zápas, mají v sobě sílu a neuvěřitelnou touhu nás porazit, dokázat, že jsou na naší úrovni. Je to bitva mezi dvěma stranami, které v posledních letech bojovaly o Scudetto," prohlásil k zápasu Allegri.

Juventus je v Serii A stále neporažen. Naposledy Allegriho parta zvítězila po matném výkonu v Boloni a jak už bylo řečeno, ještě navýšila náskok na čele. V minulém kole vyhrála i Neapol, která si s chutí zastřílela v Parmě a od konce prosince drží ligovou neporazitelnost.

Loni Parthenopei na Juventusu zvítězili, ale na Scudetto to znovu nestačilo. Letos v Turíně prohráli a je na nich, jak se popasují s domácí odvetou.

Younes, Albiol a Mario Rui, to jsou tři hráči, které do hry nepustí zranění. Kompletní nebude ani Juventus, kouč Allegri bude postrádat Khediru, Cuadrada a Douglase Costu. Mimochodem i trenérský duel mezi Ancelottim a Allegrim je dost pikantní, oba trenéři ziskali ve své kariéře titul s AC Milán, zkušenější Ancelotti má však k dobru tři tituly z Ligy mistrů.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Malcuit, Maksimović, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Allan, Fabian Ruiz, Zielinski - Milik, Insigne
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Bentancur, Pjanić, Matuidi - Dybala, Mandžukič, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.46 - 3.23 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Empoli FC - Parma Calcio  (sobota 15:00)
Loni spolu Empoli s Parmou sváděli boje o postup ze Serie B, letos se utkají v rámci nejvyšší soutěže už podruhé. Parma, která si v právě probíhající sezoně vede o poznání lépe, ovládla domácí utkání výsledkem 1:0. Dokáže Empoli porážku oplatit a udržet se i po tomto kole mimo sestupové příčky?

Výhra nad Sassuolem sice Empoli dodala entuziasmus, ovšem následná porážka na půdě AC Milán 0:3 ho vrátila zpátky do reality. Nováček Serie A vyhrál od nového roku jen jednou a po zbytek sezony ho čeká boj o udržení. Svěřenci trenéra Giuseppe Iachiniho mají před osmnáctou Boloňou tři body k dobru a mezi dalšími soupeři v boji o udržení jsou těsné rozestupy. "Parma je velmi nebezpečný tým a jak to ukazují čísla, především na hřištích soupeřů, kde několikrát zvítězili," varuje před soupeřem kouč Iachini. "Náš tábor je naše pevnost, náš domov a s pomocí našich fanoušků si tu musíme vytvářet šance na záchranu a získat tu co nejvíce bodů, jak jen to bude možné," dodal Iachini.

Ani Parmě se aktuálně nedaří. Forma z konce loňského roku je pryč a od ledna už Ducali vyhráli jen jedno utkání. Severoitalský celek čeká na výhru pět kol, dokázal sice remizovat s Juventusem, ale minulý týden dostal čtyřbrankový debakl od Neapole.

Parma zatím múže být v klidu, na třináctém místě má luxusní jedenáctibodový náskok, na druhou stranu do konce sezony stále zbývá dost kol. D'Aversovi svěřenci by potřebovali pětizápasovou sérii utnout a na půdě dalšího nováčka Empoli by se to mohlo podařit. Parma bude mít na hřišti Azzurri co oplácet, když se tu představila naposledy v Serii B, odvezla si čtyřbrankový příděl.

Iachini nebude moci počítat s Polvanim, Antonellim i Mčedlidzem, všichni tři mají zdravotní potíže. Podobně je na tom i soupeř, jenž má na marodce ještě o jedno jméno navíc. Parma se představí na stadionu Carla Castellaniho bez Grassiho, Scozzarelly, Sierralty a Dimarca.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Veseli, Silvestre, Dell'Orco - Di Lorenzo, Acquah, Bennacer, Krunić, Pasqual - Farías, Caputo
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Gagliolo, Bastoni - Kucka, Stulac, Barilla - Gervinho, Inglese, Biabiany
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.47 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - US Sassuolo  (sobota 18:00)
AC Milán neprohrál už osm soutěžních zápasů v řadě a o tři body bude usilovat i doma proti Sassuolu. Případný zisk tří bodů posune Gattusovu družinu už na třetí místo před Inter, který překvapivě prohrál na Cagliari. Sassuolo je až jedenácté a na San Siru naposledy uspělo v roce 2015.

Milán se dostal do dobré formy a porazit ho se naposledy podařilo Juventusu v polovině ledna v zápase italského Superpoháru. V lize je porážka ještě starší, před Vánocemi se o to postarala jedinou brankou Fiorentina, jinak začal jeden z nejslavnějších týmů Itálie a světa konečně šlapat. Hodně se pod to podepsaly nové posily - Krzysztof Piatek a Lucas Paquetá.

V minulém kole si AC poradilo s Empoli 3:0 a pojistilo si průběžnou čtvrtou pozici, před dotírajícím AS Řím a dalším pronásledovatelům (Atalantě a Laziu) dokonce odskočilo. Díky třem výhrám v řadě se Rossoneri zapojili i do boje o třetí místo, na městského rivala Inter teď ztrácí jen dva body. Milán je rovněž ve hře o trofej Coppa Italia, v týdnu si Gattusův tým přivezl z Lazia remízu 0:0, takže o postupujícím do finále rozhodne dubnové utkání na San Siru.

V rámci 26.kola se Milán utká se Sassuolem a znovu potřebuje být stoprocentně úspěšný. "Zítřejší zápas je pro nás rozhodující, potřebujeme doma uspět a nepřemýšlet nad derby nebo nad jinými věcmi. Znám De Zerbiho dobře. V minulé sezoně jsem proti němu získal jen jeden bod, dobře vím jaký fotbal rád hraje. Sassuolo má důležité hráče, musíme si dávat pozor, protože hrají dobře s balónem. Připravujeme se na tento zápas jako bychom čelili velkému chlapci," nechal se slyšet na tiskové konferenci Gennaro Gattuso.

Svého času dokázalo Sassuolo Milánu zle zatápět, aktuálně ale vzájemná bilance hovoří ve prospěch domácích. I tak se musí mít AC na pozoru, Sassuolo je dlouhodobě úspěšné v bojích s milánským rivalem Interem, takže klidně může zaskočit i druhý ze slavných týmů.

Svěřenci Roberta De Zerbiho naposledy remizovali se SPAL 1:1 a počtvrté v řadě nevyhráli. Neroverdi jsou v tabulce jedenáctí s dostatečným náskokem na sestupové pozice, takže v zápase na San Siru nebudou pod žádným velkým tlakem a to by jim mohlo hrát do karet. Marodka AC Milán se nijak nemění, chybět budou nadále Caldara s Bonaventurou a zdravotní potíže mají i stoper Zapata a záložník Mauri. Sassuolo je na tom podobně, Sernicolu s Marlonem do hry nepustí zranění, zatímco Duncana karetní trest.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetá - Suso, Calhanoglu, Piatek
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Peluso, Ferrari, Rogerio - Sensi, Locatelli, Magnanelli - Berardi, Babacar, Djuričić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.01 - 6.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AS Řím  (sobota 20:30)
Lazio prožívá v poslední době poměrně smutné období a trenér Inzaghi už delší dobu čeká na výhru. A proti žádnému jinému soupeři by ji neoslavil tak moc jako proti AS. Jubilejní sto padesátá bitva o Řím může začít!

Sobotní večer bude pro fotbalového fanouška hodně atraktivní. Ve Španělsku se chystá slavné El Clásico, tedy souboj rivalů z Barcelony a Realu Madrid. Itálie si taky nachystala třešničku na dortu, kterou bude Derby della Capitale. Souboj dvou úhlavních a navzájem si nepřejících týmů Lazia s AS Řím se bude konat na společné půdě Stadia Olimpica od půl deváté pod dohledem arbitra Paola Mazzoleniho.

Lazio má obrovskou motivaci v podobě odplaty, protože první derby tohoto ročníku dopadlo lépe pro AS. V tradičně hodně vyhecovaném utkání udělala víc chyb obrana Lazia, což AS potrestalo třemi góly. Celkově se Giallorossi mohli radovat v poslední době daleko častěji, s čímž chce Lazio udělat rázný proces. Naposledy se nad svým soupeřem Lazio z výhry radovalo téměř na den přesně před dvěma lety.

Pokud bychom počítali jen jejich vzájemné střety v lize, pak bychom zjistili, že nadcházející událost bude mít pořadové číslo 150. Už 54 zápasů vyhrálo AS, zatímco Lazio se radovalo v sedmatřiceti zápasech. A teď má co dohánět, protože jeho forma není zrovna oslnivá. Lazio vyhrálo soutěžní duel naposledy začátkem února, když si poradilo s Empoli. Od té doby tři zápasy prohrálo a muselo se rozloučit i s Evropskou ligou.

Ke všemu ještě tým trenéra Simoneho Inzaghiho absolvoval hodně náročné utkání s AC Milán v rámci Coppa Italia, kde zůstává ve hře o trofej. S milánským protějškem v Římě jen bez branek remizoval a do odvety tedy zůstává vše otevřené. Teď je ale čas soustředit se jen na derby, které je hodně specifické.

Mluví o tom i někdejší trenér Lazia Giuseppe Materazzi. "Lazio možná není ve zcela ideální formě, ale to v derby nic neznamená. Občas je to tak, že tým, který je jednoznačně v horší formě, nakonec v pohodě vyhraje. Je to otázka momentálního přístupu a nasazení, ne formy nebo role favorita. V sobotu podle mého názoru trenér Inzaghi ukáže svoji opravdovou hodnotu."

Lazio nenastoupí v kompletní sestavě, i když někteří zranění hráči se mu do hry vrací. Mimo hru budou ale zřejmě ještě Wallace, Luiz Felipe, Lukaku nebo Berisha. Římané se nemohou spoléhat na Cengize Ündera, ale do hry se vrací Patrik Schick s Rickem Karsdorpem. A fit by měl být i stoper Manolas.

Vlci pod vedením trenéra Di Francesca vykazují celou sezonu hodně nevyrovnané až labilní výkony. Přeci jen ale dokázali v posledních čtyřech duelech vyhrát, i když herně rozhodně nepřesvědčili. Nyní na dálku bojují s AC Milán, na něhož ztrácí jen bod.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakosha - Bastos, Acerbi, Radu - Rómulo, Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Correa - Immobile
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi, Pellegrini - Zaniolo, Džeko, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.52 - 3.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (pátek 20:30)
Inter musí zase zabrat, protože jeho největší dva konkurenti se na něj po minulém kole úspěšně dotahují. Pro další tři body mu los zvolil přinejhorším hratelného soupeře. Cagliari se celkově v této sezoně nedaří a jeho vzájemné bitvy s Interem pro něj také nevyznívají nejlíp.

Inter hraje Evropskou ligu a další klání ho čeká už příští týden ve čtvrtek. Než ale parta trenéra Luciana Spallettiho změří síly s Eintrachtem Frankfurt, musí se nejprve popasovat s dalším nepříjemným soupeřem, který si žádá její pozornost. Inter bude samozřejmě jasným favoritem, protože rozdíl mezi oběma týmy, ať už z hlediska kvality, zkušeností nebo formy, je evidentní. Navíc se Interu proti celku ze Sardinie v poslední době dost daří.

V posledních deseti soutěžních duelech Inter prohrál s Cagliari jen dvakrát a už ve čtyřech posledních zápasech v řadě vyhrál. V posledních dvou duelech se mu povedlo udržet čisté konto a to soupeřovo naopak zatížil šesti góly. Nerazzurri navíc před nedávnem přežili zásah do kádru v podobě absence a sporů Maura Icardiho a jeho ženy s vedením a opět vypadají jako jeden bojovný celek.

To vystihují i slova útočníka Ivana Perišiće, který poznamenal: "Ať se děje cokoli, ať o nás mluví kdokoli negativně, my se tím nikdy nesmíme nechat rozhodit. Naším cílem je získat co nejvíc bodů a dostat se do Ligy mistrů. Na tom se nic nezmění. Ať už budeme hrát v jakékoli sestavě, vždycky musí být naším cílem Liga mistrů. V týmu panuje dobrá nálada a společně táhneme za jeden provaz," míní zkušený Chorvat.

Inter musel po minulém kole cítit hodně velkou nespravedlnost. V utkání s Fiorentinou byl lepším týmem a ještě v 90. minutě nad ní vedl. Dokonce až ve 111. minutě po extra dlouhém nastavení se ale domácí dočkali hodně sporně odpískané penalty a díky ní srovnal Jordan Veretout na konečných 3:3.

I přesto je tým z Milána na skvělém třetím místě, takže plán na Ligu mistrů zatím plní výtečně. V kádru Interu budou stále chybět Vrsaljiko, Keità a také Icardi, který nemá v týmu prozatím místo. Ani Cagliari nebude kompletní, jelikož jeho kádr je decimován zraněními. Mimo hru jsou Klavan, Castro, Faragò, Birsa, Thereau, Cerri, Despodov a Romagna. Navíc kvůli kartám nemůže nastoupit ani Deiola.

Cagliari se v letošní sezoně zatím propadlo až do podprůměru a v tabulce se nachází až na 14. místě, což pro něj není zrovna ideální příčka. V posledních deseti utkáních se mu navíc povedlo vyhrát jen ve dvou případech. Ani minulé kolo pro něj nebylo ničím zrovna pozitivním, neboť Sampdorii Janov stačila jediná branka Fabia Quagliarelly ke třem bodům.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Pellegrini - Padoin, Cigarini, Ionita - Barella, Pedro - Pavoletti
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Brozović, Nainggolan, J. Mário - Politano, Martínez, Perišić
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 3.63 - 1.76
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25223053:1569
2.SSC Neapol25175346:1856
3.Inter Milán25145637:2047
4.AC Milán25129438:2245
5.AS Řím25128549:3344
6.Atalanta Bergamo25115951:3638
7.Turín FC25911530:2238
8.SS Lazio24115833:2738
9.ACF Fiorentina25812540:2936
10.UC Sampdoria25106941:3236
11.US Sassuolo25710835:4031
12.Janov CFC25781032:4129
13.Parma Calcio25851225:3729
14.Cagliari Calcio25591121:3624
15.SPAL 201325581222:3723
16.Udinese Calcio24571219:3122
17.Empoli FC25561430:4821
18.Bologna FC25391319:3818
19.Frosinone Calcio25371519:4916
20.Chievo Verona251101419:4810
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (273)

Přidat komentář
LesyJePan

FORZA MILAN, MERDA INTER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Daje Luca P

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Zark

neni spatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odehraje těch pár zápasu, na pristí sezónu musí zůstat v kádru a hrat.

Reagovat
Largo

Presne tak. Pellegrini a jako back up Santon. Na druhym kraji Karsdorp a jako back up Florko.

Reagovat
Zark

Jde na nem videt ze nechce hrat alibisticky a je dravej.. to je u krajniho obrance velke plus!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Forza Inter! Žádné merda, jako zdejší pacienti, psát nemusím, to je automatika, ostatní nás nezajímají!

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Nuno čomes

A ne? Je to tady samá urážka a porovnávání si péra

Reagovat
LesyJePan

Myslím, že tu v calcio sekcii sa až na pár výnimiek neurážame a ked niekto už napíše Merda Inter či AC tak je treba to brat z nadhladom a neopustat sa preto

Reagovat
Lech

Proto mas ban?

Reagovat
Largo

Reagovat
raduinho

ale i tak pro jistotu: merda AC

Reagovat
Nuno čomes

Ty jako některé věci psát nemusím, pak se tady slítnou a nadávají ti do kokotů. Ale zase je jasný, že se s nima nedá normálně diskutovat, což tady obecně upadá. (ne že bych tady vždy vevdl diskuze, spíš čtu).

Reagovat
Shevchenko

Vamos Kepa

Reagovat
Nuno čomes

Jinak jestli to dnes nebude za tři body, tak už budou velké problémy. Náskok na 4. místo jsme si totiž už projebali.

Reagovat
Yanek

https://www.football-italia.net/135246/locatelli-was-messi-milan-then

Loca přiznal, že neustál tlak. Docela škoda, ale je dobře, že odešel.

Reagovat
Eldarion

Preto by som ani zo Zaniola ešte nerobil neviem čo, nie každý mladý talent ustojí ten tlak po kritike keď mal tak dobrý vstup do pro karíery

Reagovat
Deki

Dneska musíme! FORZA INTER PER SEMPRE

Reagovat
Eldarion

Faragoo

Reagovat
Mihal

To je zase sracka co hrame

Reagovat
Deki

co to hrajeme? a Handa socha tu dlouho nebyl

Reagovat
cresposuper

Handa socha? Vsak chytil cisty gol

Reagovat
Deki

koukám po očku a útržkovitě, ale kdykoli jsem se mrknul, tak to stálo za nic.

Reagovat
cresposuper

To mas pravdu, hrame strasne, ale Handa ziadnu chybu neurobil, naopak tam mal paradny zakrok.

Reagovat
Inter Eterno Amore

He no jump ?

Reagovat
Mihal

Handovi by som goly nepripisoval, skor stoperi dnes hraju (l),vlastne celkovo obrana je k hovnu. Cagiari mohlo dat kludne 4 kusy...

Reagovat
cresposuper

Pri tom Pavolettiho gole to stoperi zahrali zle, ale inac to nie je primarne ich chyba. Cagliari sa uplne lahko dostane k centrom, pri ktorych nas takmer vzdy v sestnastke precisli, to sa potom neda branit.

Reagovat
Nuno čomes

Sleduje to někdo? Tragédie?

Reagovat
Mihal

Osobne si myslim, ze dnes to bude bez bodu... Neviem co by sa muselo stat aby sme to dnes otocili...

Reagovat
snuff24

Být fanoušek Interu je fakt hodně špatně placená práce...

Reagovat
Mihal

Tebe za to platia?

Reagovat
snuff24

naposled v ruce 2010 ...ale pokud bych byl masochista tak jsem nyní kurevsky uspokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy jen pár let, skutečný masochista si vybírá AS, tak nebeč

Reagovat
The Krupy

Tak fandi AC, rovnaké mesto, omnoho sympatickejší tím

Reagovat
Inter Eterno Amore

Napísal človek, čo nemá vkus

Reagovat
The Krupy

Juve, Parma, Empoli, sympatickejšou cestou sa ísť už nedá

Reagovat
snuff24

rovnako vyhořelí... z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

Hm......................

CAGLIARI si ten Inter zatím slušně vodí................

Reagovat
Deki

sleduje tu někdo blíž Frankfurt? mam si dělat naděje?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu ze inter hraje hovno a frankfurt je vysokov lize a hraji dost dobre tak si myslim ze inter dostane cocku.

Reagovat
Panděvova ofina

Není náhodou šestý?

Reagovat
stas87

Dneska hraju od 15:30 zaujimavy zapas proti TSG. Ja osobne verim viac SGE, pod Hütterom akurat zatraktivnili svoju hru ale aj tak dokazu tie zapasy v europe odohrat zodpovedne vzadu a ta trojica vpredu si velmi dobre rozumie. Tipujem, ze Inter popravi Rebic. Ale samizrejme tie sance su 50 na 50, ja nefavorizujem nikoho. Inter som nevidel velmi dlho hrat a sudit podla zostrihov nebudem. Realita je potom dost casto ina.

Reagovat
cresposuper

Prehravame s Cagliari a v 63. minute sme striedali 0-krat. Spall je neuveritelne mimo

Reagovat
Deki

ty vole, my prohráváme a on tam dá Valera...

Reagovat
Nuno čomes

Nemá koho. Ale to nic nemění na tom, že jestli tak bude pokračovat, tak v létě prostě musí skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spaluv čas je 70.-75. Dělá to stejne uz od dob Udinese.

Reagovat
Mihal

Hovorim dnes mojej, ze vecer je Inter, budem pozerat. Ona na to ze zase sa budes nervovat? Ja ze nieee, dnes bude 0:3 v pohodicke... Ja som ale kokot optimisticky

Reagovat
stuff

Ach, Borja

Reagovat
Deki

Icardi dnes chybí, šance zabíjíme, on by tam něco určitě šoupnul...

Reagovat
LesyJePan

Presne toto som si vravel

Reagovat
Deki

Rano opět hroťáček?

Reagovat
Deki

hm, tohle už začíná být kritický. že góly nedáváme, nebo zabíjíme šance (což byl dnešní případ), jsem si už zvyknul, ale bohužel selhává i obrana.

jak jsem si byl ještě o zimní pauze jistý LM, tak teď už teda vůbec a můžeme si za to sami. AS a AC už si smůlu asi vybrali, nečekám, že budou ve velkým ještě ztrácet...

achjo, fakt řehole

Reagovat
LesyJePan

Dnes na Sassuolo vypredanych 70 000 lístkov

Reagovat
Eldarion

Z minulosti už viem, že práve v takýchto zápasoch zlyhávame ale tento rok mám z toho kádru úplne iný pocit a verím, že ich zožerieme Snáď to zlomíme už v prvom polčase

Reagovat
Ragazzo d'oro

tak to je velká paráda!

Reagovat
FORZAMILAN

Respekt ne jako na juve frosinone deset tisíc

Reagovat
Yanek

Reagovat
Largo

Forza Roma!

Reagovat
Pipo123

Vyzerá to tak že Ciro hrať nebude

Reagovat
Inzaghi

Snad dnes bude San Siro faktorem, který povede k pohodovému zápasu. Čeká se 60+ tisíc a ta atmosféra bude určitě ještě přiživená vidinou třetího místa a předskočení Interu. Dnes a s Chievem se to prostě musí urvat i přes (ne)formu křídel. Sass poslední kola hrozné, navíc dnes bez Duncana. Hodilo by se, kdyby se dnes zase po delší době ukázal Suso. Forza Milan!

Reagovat
Eldarion

Mateoooooo

Reagovat
Eldarion

https://bit.ly/2tQaabH dnešné choreo

Reagovat
Yanek

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes dosť trápenie z pohľadu AC, Bakayoko nič a hlavne hrozí mu červená mal by ísť dole.

Reagovat
Yanek

Genaro změň něco

Reagovat
Eldarion

Katastrofa, Castillejo vo skvelej forme bude sedieť ale Suso ktorý je snáď horší než Hakan posledné zápasy tam bude nonstop ...

Reagovat
Eldarion

Si robia srandu zo mňa že ideme doma zo Sassuola robiť Neapol

Reagovat
LesyJePan

Consigli nam to pekne uľahčuje. Vďakabohu!

Reagovat
mojmira

Ale za tohle bych mu červenou teda nedal ... Piatek sebou hodil jen proto, že věděl že dřív než obránce tam nebude, to už by se muselo dávat karty za úplně všechno.

Reagovat
LesyJePan

pravda

Reagovat
ED91

Ale brankár po ňom očividne čapol.

Reagovat
mojmira

No to sice jo, ale hráči po sobě hrabou furt - tohle je přesně důvod proč mají všichni fotbalisty za slečinky, když tam hází takové piruety po ničem.

Reagovat
ED91

Tak jasne ten pad bol teatralny a tu loptu by nedobehol skor ako obranca. Len brankar nedal rozhodcovi moc na výber.

Reagovat
Eldarion

Prvý krat vidim, že ideme hrať 4-2-3-1 tak na to som zvedavý

Reagovat
LesyJePan

Podla mna sme to ani nechceli hrat. Calha sa stiahol do zalohy namiesto Paquetu.

Reagovat
Yanek

Kessie hraje dobře, dnes rozdal slušné pasy a je kde má být.

Reagovat
KillSwitch

Dnes ta obrana Jesus, Fazio neviem neviem

Reagovat
KillSwitch

Co som hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

Katastrofa zapas a nezasluzene 3 body. Ale sok rad te aj taky zapas sme dokazali vyhrať. Ale ako sme sa stiahli po cervenej ... to je hanba .. tak nas hrat nechcem viac vidiet... priposrané...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Manolasa to bude iny emental

Reagovat
smazaný uživatel

13.

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo 12 minut a uz sa stoperi predviedli

Reagovat
Largo

jsem na ně fakt alergickej.

Reagovat
Alberto Aquilani

WOU, Lázio je z tej našej špeciálnej taktiky ťahať to všetko cez Florenziho a už nie cez Kolarova totálne v prdeli Majstrovský ťah trtko Ale trebars to do druhého polčasu tie strany útoku prehodí, a nejak ich ubijeme.

Jebnúť Jesusa po zranení po 2 mesiacoch bez zápasu zrovna na derby je ďalšia hipsterovinka Marcano sa priviedol na čo?

Brutálna hra, pohladenie na duši. Toto vyprodukoval ten kokot za skoro 2 roky. Bravó.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Ivan byl v pohodě ty poslední zápasy, když hrál, minule byl lepší než Kostas.

Zpátky na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, pořád to můžeme hodit na Nzonziho....

Reagovat
GEGE

V létě 50 mega do Lazia za balík SMS + Alberto

Reagovat
Pipo123

Alberta neee, ten by vam dvihol celu zálohu o level vyssie. pre nas najdôležitejší hrac

Reagovat
El Matador

To by byl pro Lazio těžkej prokauč. Když vemeš, jaký částky lítaly okolo SMS loni. A hlavně když se prodali Hoedt a Anderson jakožto náhradních taky za 50

Reagovat
Pinturicchio

50 je totální nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

50 mega.

Reagovat
Pipo123

Vzdy ked hraje Alberto aj Correa tak hrame dobre, podobne to bolo proti Juve. Musis hrat spolu,

Reagovat
mickey mouse

Ty dresy Lazia jsou jak z devadesátek

Reagovat
Pipo123

Ved aj su, obcas ich vytiahnu ako spomienkové dresy

Reagovat
smazaný uživatel

PASTORE vypadni naspet do PSG ty skurvysyn,nikdy som ti neveril...to co nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Este to aj zobral lepsie postavenemu

Reagovat
smazaný uživatel

fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Fazio si jednotka. Po sezone predajte Manolasa a privedte dalsich kokotov

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

mexes-juan.....benatia-marquinhos.......teraz co mame na stoperoch to je parodia

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Benatia Marrquinhos spolu nehráli a Marcos sám byl součást jedné z nejhorších obran pod Zdenkem.

¨

Nechápu, jak můžeš zapomenout na Lea Castana, který, kdyby neměl tu cavernomu, byl dávno druhý kapitán a perfektně by se doplňovali s Manolasem.

Tohle Saba uměl, přivést super CB za dobré peníze, a bylo to klíčovější než hledání křídla s potenciálem, a nejhorší že to přineslo i víc peněz.

Jestli na toto zná Ricky Massara Sabovy finty, ať t radši vede on.

Reagovat
Gimme

Co na toho Fazia říct...bych blil. Jesus po třech měsících taky skvělej Středeční Porto v zájmu psychického zdraví raději vynechám

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

nakladajte Porto za baraky...s touto obranou nam da gol aj vyber deti do 12 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je velmi očekávatelné, že to v Portě neskončí 0:0.

Ale oni taky nelétají na obláčku, v lize mají nejhorší období a teď ztratili i první flek.

Reagovat
lajka30

Ale je tam docela klidná atmosféra dřív mi to teda přišlo vyhrocenější jak na hřišti tak v hledišti.

Reagovat
lajka30

Tak VAR trošku nezafungoval no.

Reagovat
lajka30

Aha tak nic.

Reagovat
Maritazzi

Zkurvenec Di Francesco, naprostá ostuda a padá to na jeho hlavu. Co odešel Zaniolo, tak už tam není jedinej hráč, co by něco udělal, ostatní jsou naprosto utopení v tom nesystému, neexistovala záloha, problémy obrany jsme si ještě znásobili před zápasem, když vidíme, že naši stopeři pod tlakem nerozehrajou, hrajem to celou dou přes ně. Ostudnej Fazio, Florenzi, Jesus. Humus, ať už táhne Di Francesco i s Monchim, minulý zápasy s Bolognou a Frosinone byly dostatečnym varovánim toho, co se dneska stalo.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vystřídal Daniho, vypnul jsem to, letos poprvé jsem se nedodíval.

Reagovat
Alberto Aquilani

Do stredy asi nového kouča nezoženeme, ale dal by som to zatiaľ upratovačke v Trigorii. Pretože nikto nemôže byť menej kompetentný viesť tento team ako hento hipsterské hovado!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kiez by bol Di Francesco trenerom este aspon 5 rokov. Aspon by ta stale slaktrafovalo

Reagovat
GEGE

Cataldi

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto obranou a brankarom by nam nepomohlo ani sedem Guardiolov

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Teba by mali angazovat, potom by sme konecne dosiahli Seriu B

Reagovat
Alberto Aquilani

Po Fiorentine si prvýkrát napísal, že Di Francesco musí odísť. A teraz si znova ideš svoju klasiku. Mimochodom, na Fiorentíne hral Manolas, ako to, že sme tam vybuchli?

Bože, ty si chumaj. Teba by mal hipster angažovať ako asistenta, to by ste prekonali aj kombo Golonka - Lukáč v chumajstve.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky kokot jak ty sa moze narodit len na Slovensku. Sak nech ho tvoj idol Monchi odvola, lenze kokot na to nema gule. Ty si dobra klasika. Ja uz sa len tesim na noveho trenera, ktory z tych zebrakov urobi 5 nasobneho vitaza LM. Mame podpriemernych hracov na cele s tvojim BRUTALNE NEDOCENENYM NAJVACSIM KOKOTOM NA SVETE NZOMBIM

Reagovat
Alberto Aquilani

nezvládaš

Reagovat
Frantszek

Ty vaše hádky jsou kořením

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel že největší experti jsou hlavně v PL a LL sekci, no vidím, že ani Serie není ušetřená díky bohu za tu ok BL sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nezvladam , sa pozri na tvoju prvu reakciu jeblina. Po kazdom zapase psychicke vylevy na Di Francesca svedia o tom, kto co nezvlada. Pre mna si len zakomplexovany saso

Reagovat
cink

Reagovat
Alberto Aquilani

Rimskyvlk02.03.2019 22:04#

Fazio si jednotka. Po sezone predajte Manolasa a privedte dalsich kokotov

Rimskyvlk02.03.2019 22:35#

Ja uz sa len tesim na noveho trenera, ktory z tych zebrakov urobi 5 nasobneho vitaza LM. Mame podpriemernych hracov na cele s tvojim BRUTALNE NEDOCENENYM NAJVACSIM KOKOTOM NA SVETE NZOMBIM

Ty si to aj po sebe niekedy čítaš?

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem, kdy zmíníš Nzonziho a už je to tady #blamenzonzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa cakat, ze aj dalsi psychopat sa ukaze. Nzonzi je kokot, kolkokrat to chces este pocut

Reagovat
smazaný uživatel

A co to má společnýho s dnešní prohrou proti Laziu? Pak kdo je tady zakomplexovaný šašo a kokot.

kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Ze si kokot? Nic, si kokot stale

Reagovat
smazaný uživatel

"A takto to dopadne, ked si niekto zabudne zobrat lieky"

kokote

Reagovat
smazaný uživatel

, no pooood, este si na mne poliec komplexy, ja ti doprajem

Reagovat
smazaný uživatel

čteš si to občas po sobě? a čteš si vůbec někdy, co ti kdo píše? zřejmě ne, jinak bys neměl takhle kokotský reakce

kokote

Reagovat
smazaný uživatel

, slabe, pridaj, naloz mi poriadne, zaber. Chces aj mokry papier?

Reagovat
smazaný uživatel

kokotská reakce again

jesli tě to baví, tak v tom pokračuj, já du spát

nezapomeň tam dát víc vysmátejch smajlíků, jakože si strašně nad věcí, přitom si nejvíc triggered osoba tady :)

dobrou, kokote, forza DiFra

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne kapo, ty si predsa kurva frajer . A nezabudni ma aj nabuduce otravovat ty spodina . Dufam, ze ta dnes poriadne priviazu v ustave, aby si si neublizil, ked ta budem celu noc zozierat

Reagovat
smazaný uživatel

triggered

Reagovat
smazaný uživatel

Neser si do huby, isiel si predsa drichmat

Reagovat
smazaný uživatel

seru tobě do huby, triggered kokote

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

A takto to dopadne, ked si niekto zabudne zobrat lieky

Reagovat
Largo

Olsena bych zas tak nevinil, ta obrana před ním byla hrůzostrašná.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim celkovo ako chyta, treti gol mal chytit

Reagovat
Largo

Jo, jistota to rozhodně není. Ale dneska mě ta obrana vytáčela neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz minuly rok bola obrana slaba a dost ju drzala zaloha a brankar. Este viac ju picus Monchi oslabil

Reagovat
Largo
Reagovat
Frantszek

Bravisimo pico. Zápas v suchým triku.

Reagovat
KillSwitch

Hanba ako hrom dostal od Lazia trojku. Tak chaoticky futbal som este nevidel a to som videl iba prvy polcas (nastastie). Fakt netusim co si slubovali od dvojice Fazio, Jesus. To bola ista potupa dopredu znama. Radsej by som dal hrat nejakych tinedzerov ako ich. Bud sa zmeni to neschopne vedenie s tou ich jebnutou politikou prestupov, alebo sa s LM mozme rozlucit. Milanske kluby prevezmu stafetu. Najvacsi uspech vyradenie Barcelony bude jedine na co budeme spominat este 10 rokov. Kedze sa do LM uz viacej nekvalifikujeme. Bravooo

Reagovat
Frantszek

Až na to že ten chaotický fotbal je k vidění po celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo, akorát u toho většinou nějak vyvázneme.

Reagovat
Alberto Aquilani

Rimskyvlk02.03.2019 22:04#

Fazio si jednotka. Po sezone predajte Manolasa a privedte dalsich kokotov

Rimskyvlk02.03.2019 22:35#

Ja uz sa len tesim na noveho trenera, ktory z tych zebrakov urobi 5 nasobneho vitaza LM. Mame podpriemernych hracov na cele s tvojim BRUTALNE NEDOCENENYM NAJVACSIM KOKOTOM NA SVETE NZOMBIM

Ty si to aj po sebe niekedy čítaš?

Reagovat
Alberto Aquilani

to nemalo ísť sem, tak vám aspoň hodím recept na segedín:

Bravčové pliecko umyjeme, zbavíme mastných častí a nakrájame na kocky. Okoreníme ho gulášovým korením (3 polievkové lyžice) a necháme chvíľu postáť. Môžeme ho nechať odležať cez noc v chladničke, mäsko bude ešte chutnejšie.

Cibuľu si nakrájame na kocky, nemusí byť úplne nadrobno, pretože sa rozdusí a zahustí nám aj samotný guláš.

Do väčšieho hrnca pridáme bravčovú masť alebo olej. K rozohriatému tuku pridáme nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita. Odstavíme. Stiahneme zo sporáka a pridáme 3 polievkové lyžice mletej červenej papriky. Premiešame. Pridáme nakrájané bravčové kocky, trošku kurkumy (výborná na kĺby), mletého čierneho korenia, vegetu (nemusíme), polievkovú lyžicu celej rasce (môže byť aj drvená), bobkový list. Solíme až na koniec, záleží to od kapusty. Premiešame. Vrátime na sporák a necháme bravčové kocky zatiahnuť (mäso je také do biela). Prikryjeme a necháme pustiť vlastnú šťavu cca 10 minút. Podlejeme hrnčekom horúcej vody a dusíme cca 20 minút. Ak je potrebné, môžeme ešte podliať, mäso má byť zakryté vodou.

Pripravíme si kapustu. Ak je veľmi kyslá, prepláchneme ju. Môžeme ju aj trochu nakrájať, keď sú veľmi dlhé rezance.

K podusenému bravčovému pliecku pridáme kyslú kapustu, môžeme pridať aj šťavu s kyslej kapusty. Záleží to od kyslosti kapusty. Ak je potrebné, podlejeme vodou. Mäso s kapustou by malo byť ponorené v šťave. Dusíme podľa potreby, približne 20 minút. Pridáme roztlačený alebo nadrobno nakrájaný cesnak. Dusíme ďalších cca 10 minút, podľa potreby, aby bolo mäso mäkké, nie rozvarené.

Pridáme šľahačkovú smotanu, premiešame a prevaríme. Ja segedínsky guláš nezahusťujem, obľubujeme taký redší, je to zároveň aj bezlepková verzia. Keď chceme, aby bol hustejší, do smotany pridáme lyžicu hladkej múky, vymiešame, aby sa nevytvorili hrudky a zahustíme. Môžeme doliať podľa potreby vodu, prevariť a dochutiť soľou.

Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, najlepšie domácou, alebo aj s čerstvým chlebom. Najlepší je však na druhý deň, keď prejdú všetky chute.

Reagovat
LesyJePan

Trapas

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

u vás se dělá segedín z koček?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit keď si čítaš to čo je to za divočinu nad týmto komentárom...

Reagovat
LesyJePan

Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to démon!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Atalanta se úplně posrala. Ještě před měsícem sahali po LM a teď se nedostanou ani do EL

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se neposrali

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, otočili

Reagovat
smazaný uživatel

rimskyvlk: please aké liečiky berieš? U nás v práci je tiež jeden podobne preafektovany debilko tak mu chcem poradiť

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala zas sedi, hvezda.

Reagovat
smazaný uživatel

potřebuje mít někoho kdo muze zmenit prubeh zapasu na lavičce zdá se mi to logická volba

Reagovat
smazaný uživatel

vidim poprvé že juve hraje venku v domácích dresech co to?

Reagovat
CR7RONALDO

Neviem, či tam bol kontakt

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byl, tak určitě hodně jemný dotyk

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo si priamy kop s Pjaničom na ihrisku už tak ľahko nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

metr za vápnem je to pro Míru akorát z větší dálky už ne

Reagovat
CR7RONALDO

Ono som čítal asi pred mesiacom, že sa Pjanič s Ronaldom kvôli priamym kopom pohádali, lebo Pjanič chce byť hlavný exekútor. A ono to pravda možno aj je, pretože odvtedy fakt kope z kratšej vzdialenosti každý priamy kop Pjanič, pritom na jeseň Ronaldo kopal aj z malej vzdialenosti. Ale musím uznať že Pjaničovi to ide lepšie než Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je kopal úplně na píču

Reagovat
kaja900

Z tyhle vzdalenosti by mel kopat zleva pjanic a z druhy strany dybala.. a z dalky ronaldo

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
M11

PJANIC !!!

Reagovat
Melchior

přiveďte zpátky olise, bez něj je to nuda

Reagovat
The Krupy

Nestraš ty vole, konečne je tu kľud

Reagovat
Raylan

Jak normálně hraje Can? Prijde mi hrozně slabý...

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejslabší trojička v Juve Can,Matuidi,Khedira

Reagovat
Airus

Záloha je fakt otřesná. Mira je tam takovej Mega gem

Reagovat
Melchior

ve chvíli, kdy začal ve středu nastupovat i Cuadrado si člověk řekl, že je něco špatně...

Reagovat
Airus

O to víc mě mrzí odkopnutí Claudia

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ramsey si myslim, že se chytne zcela jistě

Reagovat
Airus

Mno nevím, na štýlo "calma calma" jsou to vyhozený prachy. Uvidíme kdo bude mít taktovku v další sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

calma už tam nebude

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se bojím...

Reagovat
smazaný uživatel

ono Bentancur a další, jim zdatně sekundujou

Reagovat
Pettirosso

Konecne to kopne nekdo jinej nez Ronaldo a je z toho hned gol

Reagovat
Airus

Je to zázrak. Většinou to musí třikrát zkonit aby pak horší pozice přenechal druhým

Reagovat
CR7RONALDO
Reagovat
Airus

V manu byl super, ale jak se vyvíjela jeho hra v pohybu tak standartky šli do hoven. Ale on chce být nejlepší ve všem

Reagovat
CR7RONALDO

Ani prvé sezóny v Reale nebol zlý podľa mňa. Až po sezóne 2013-14 sa veľa zhoršil v priamych kopoch.

Reagovat
lajka30

Na co tam maj ten VAR mohu-li se zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby potrestali Inter, keď treba

Reagovat
M11

CAN !!!

Reagovat
Airus

Neapol brání rohy jako Juve

Reagovat
Mr.Jindros

Kde berete streamy hoši? Poslední dobou po tom nějak jdou, rybníček vyschnul.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

soccerstreams reddit + acestream fungujú vždy, síce to musíš pochopiť ako to funguje ale to máš zachvílu a stojí to za to, všetky LM+TOP Ligi a medzinárodné zápasi čo som chcel pozerať som tam vždy našiel.

Reagovat
Mr.Jindros

Ha, soccer streams reddit už zase funguje jo... myslel jsem, že to přiškrtili právě.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase rychle škrtnou

Reagovat
Inzaghi

sport365live, i když zrovna poslední dny mi tam streamy hodně lagují. Parádní je ronaldo7.net, ale tam není vše. Juve však vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

sopcasty zmizeli

Reagovat
Pinturicchio

Livetv.ru

Reagovat
Mr.Jindros

Díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to zase zrušili :DDDDDD

Ahhhhhh

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz si pripadam jako blazen.U me je Can zaloznik ktery musi hrat pravidelne.Ma tah a je golovej.Naopak Dybala musi sedet.De Sciglio uz prosim nikdy..At hrava jako backup Spina.Mandzukic pryc, to je dalsi trn.Ja myslim ze z Atleticem se porad da hrat pokud nenastoupi De Sciglio a Dybala a hrat bude Can.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že jich dal víc jak Dybala

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

v lete ocekavam ze odejde Dybala a za něj dorazí nějaké velké jméno

Reagovat
Airus

Dybala je do budoucna nepostradatelnej. Navíc máme díry v záloze, ještě do toho řešit náhrady do útoku.

Reagovat
kiciN
Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je slepý a zaujatý, napr. raz voči nám nariadil penaltu za faul, ktorý sa stal mimo pokutového územia.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ronaldo dobrej letec

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Neviděl jsem

Reagovat
DelPiero137

Prvy polcas som sledoval cez livesport a dobru chvilu tam bolo ze cervenu mal Szczensny az po gole to zmenili na Mereta

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se o pause koukl na záznam a teď bude Juve řezat

Reagovat
smazaný uživatel

nevim za co řezat, jasnější červená snad ani nejde vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu ruku červenou? Vždyť to nešlo vidět jako úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

zabranil slibně se rozvijejici akci, jasna zluta tam nebylo o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba, nevěděl jsem že měl ještě jednu žlutou, tak v tom případě to chápu

Reagovat
mastakillah

Joseeee

Reagovat
DelPiero137

Co to tam Giorgio predvadzal?

Reagovat
PP

to byla Vojtova chyba ale.. malé vápno musí brankář ovládat.

Reagovat
DelPiero137

Ale nemoze nechat hraca takto zbehnut. Musi ho dostupovat az kym to nema brankar. Chapem myslienku ale posral to aj on.

Reagovat
PP

ten náběh byl precizní a přišlo mi, že to Chiello Vojtovi nechával.. ale mohl ho zkusit odstavit, o tom žádná.

Reagovat
ED91

mal to brat Szczesny, keby Giorgio pokračuje v pohybe tak by zrámoval Wojciecha.

Reagovat
smazaný uživatel

spatna domluva s Vojtou

Reagovat
PP

Juve zůstalo v kabině nebo co? Čumím od 50.minuty a Juve se prakticky nedostalo 15 minut za půlku..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol teď hraje fakt dobře a pokud se to nezmění očekávám že dají gól.

Reagovat
Pettirosso

Porad ta stejna pisnicka.. jakmile vedem, prestanem uplne hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

spis bez Pjaniče se nám vždy hra rozpadne i když tady vetsina fandů nejvic nadává pro naši hru je momentálně skoro nepostradatelnej

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
PP

kdyby vám hořeli jen kraje, tak to pochopím, Neapol má ty křídla parádní, ale střed nulový, vysoké balony, Neapol si to vyťuká až k 16ce.. Zachraňují vás skvělé bloky.

Reagovat
DelPiero137

To je nasa typicka a mam pocit jedina herna varianta. Vyhrame? => tak sa postami pred 16-ku v dvoch liniach a cakame. Ziadny presing, ziadna snaha (skor neschopnost) podrzat loptu, skludnit hru atd...

Zufale, uz aj Ronaldo sa rozculoval preco vsetci stoja a nenapadaju.

Reagovat
Airus

Co to zase parkujeme za autobus

Reagovat
kiciN

Neapol dejte jim jeste 2, zaslouzi si to

Reagovat
DelPiero137

Toto 11-ka nebola, jedna to slo od hrude a za druhe to bolo v pohybe kedy chcel hlavickovat.

Reagovat
PP

od hrudi jsem si nevšimnul, ale zblízka z voleje mu to napálil do ruky, když byl prakticky otočený a půl metru od něj.. tentokrát spravedlnost zafungovala.

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi ze to šlo také od hrudi a navíc ve výskoku tam se dá mluvit o prirozene poloze ruky, ale to pravidlo o ruce je všebecně dost hloupé

Reagovat
DelPiero137

Ukzovali jeden zaber zlizka (fakt ze zoom) kde to islo jemne od hrude az potom ruka. Aj tak mi to prislo ze sa snazil hlavickovat a bol v pohybe, pritom dopadne bol v pohybe okolo svojej osi a tak nejak prirodzene ruka nasledovala telo.

Nijak zvlast by ma nesralo keby premenili z principu, podla mna to ruka nebola.

Reagovat
ED91

A ešte bol v ten moment vo vzduchu, tak nemal ani šancu zareagovať.

Reagovat
mastakillah

Hrají tohle nekoukatelný hovno už několik let v kuse a stejně se jich to štěstí prostě drží

Reagovat
PP

tomu se říká psychika a značí to velké sportovce / týmy.. Ale druhá poločas je Neapol bila jak žito teda..

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Btw, ty si spokojny s hernym prejavom, formnou jednotlivych hracov?

Reagovat
The Krupy

Samozrejme že nie, písal som to po zápase v LM. Čoraz viac by som privítal zmenu trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

v létě bude

Reagovat
DelPiero137

Som nevedel aky mas postoj k tomu

Uprimne, paci sa mi pozicia a cesta AC ale aj AS. Viacero nadejnych Talianov, angazovat spravneho trenera a mozu si sperkovat muzstvo skladackami ktore im chybaju. Kludne zo zahranicia a za viac penazi.

Tam ten entuziasmus vidno, Talianska kostra a radost cakat na dalsi zapas.

Nieco take by som prijal aj v Juve. Kludne na ukor 7x titulov v rade a LM. V ktorej aj tak nemame sancu, posledne dva rocniky a prave prebiehajuci ukazauju ze nato ideme nespravne. Smeje sa PSG, United ale robime to iste a blizime sa ich prestupovym ciastkam. Kupujeme hracov podla mena, zasluch a vyplatnej pasky. Nezdravo ideme po LM...

Problem je ze sme dali hracom take zmluvy ze si musime za kazdu cenu udrzat tak vysoke prijmy a zviditelnovat znacku. Ale nechapem koho moze takyto herny prejav pritahovat. Aj nabliskany Ronaldo musi davat goly a vyhravat trofeje aby sme to mohli predat.

Reagovat
Airus

Tak ale dát i žlutou? To chce prostě úpravu pravidel.

Reagovat
DelPiero137

Koulibaly je tiez dobry magor, najprv ta vledi nohay napred na Cana (este ze ich stiahol) a teraz narempluje Dybalu (tie salta si moze odpustit).

Reagovat
Airus

A druhá žlutá stejně nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ven, ba jak sem tam videl naklusat toho podtizeneho De Silia, chtel sem to vypnout.Nechapu Allegriho myslenky, dokud nezmeni svuj pohled na fotbal at tahne trenovat Chievo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna v tomto jako ve většině věcí si mimo toto střídání ofenzivního beka Cancela se žlutou kartou za defenzivního beka De Sciglio za stavu 2:1 kdy vedem a soupeř nás přehrává a tlačí se úplně nabízelo

Reagovat
smazaný uživatel

Spinazzola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele