26. kolo
03.03.2019 15:00 CET
2 : 1
(1:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese zvládlo záchranářský duel s Boloňou a vyhrálo 2:1

Ryze záchranářský duel mezi Udinese a Boloňou zvládl lépe domácí celek, který má před sestupovými pozicemi už sedmibodový náskok. Zebry porazily Boloňu 2:1, když rozhodující trefa padla až po změně stran a postaral se o ní Ignacio Pussetto.

V zápase na Stadio Friuli šlo o hodně. Udinese i Boloňa bojují o záchranu a i když je na tom o něco lépe domácí celek, body potřebovaly oba týmy. Zápas neměl výrazného favorita, ale lépe do utkání vstoupila Boloňa. Ve 12.minutě měla obrovskou příležitost, kdy nejprve nebezpečnou střelu vyrazil Musso, ale dorážející Ibrahima Mbaye z vyložené pozice trefil jen tyčku! Domácí to o několik minut později potrestali. Andrea Poli se ve vlastním vápně provinil faulem a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Rodrigo De Paul.

Z vedení se Zebry neradovaly dlouho. Ve 39.minutě předvedla Boloňa pohlednou akci na jejímž konci Orsolini přihrával před prázdnou branku Rodrigu Palaciovi - 1:1.

Vrátit vedení na stranu Udine mohl po změně stran De Paul, ale dobře ho vychytal Skorupski. I ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal a postupem času bylo jasné, že kdo vstřelí druhý gól, s největší pravděpodobností získá všechny body. A právě to se podařilo hráčům Udinese. Jedenáct minut před koncem si naskočil na Pelusův centr Ignacio Pussetto a hlavou strhl vedení na stranu Zeber.

Boloňa ještě měla trochu času na vyrovnání, ale domácí už si výsledek pohlídali. Udine zvládlo klíčový záchranářský duel za tři body a od sestupového pásma ho dělí sedmibodový náskok. Boloňa musí nadále bojovat, i po tomto kole zůstává na osmnáctém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele