26. kolo
03.03.2019 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov nevyužil dlouhou početní převahu a doma s Frosinone remizoval

Janov hrál doma s Frosinone 0:0 a rozhodně nemůže být spokojen. Hosté totiž hráli už od 34.minuty bez vyloučeného Cassaty, ale všechny šance Grifonů zůstaly nevyužity. Bod má pro Frosinone svojí cenu, ovšem hostující klub nadále zůstává na předposledním místě.

Svěřenci trenéra Prandelliho byli před utkáním favoritem, nicméně se čekalo, že Frosinone bude nepříjemným soupeřem. Kanárci potřebují v boji o záchranu každý bod a utkání na stadionu Luigi Ferraris nebylo výjimkou.

Frosinone začalo v Janově nebojácně, ovšem na první brankovou příležitost se muselo čekat až do 28.minuty, než se z přímáku zkoušel prosadit domácí Radovanović. Klíčový moment však přišel o šest minut později. Francesco Cassata šel do souboje ve skluzu, což sudí ocenil žlutou kartou a jelikož už Cassata jednu měl, musel předčasně do sprch. To byla pro Frosinone velká komplikace, hosté se od té doby jenom bránili.

Grifové do poločasu udeřit nestihli a do druhé půle přišel oživit ofenzívu někdejší vítěz Ligy mistrů v dresu Interu Milán Goran Panděv. Janov ale dlouho nemohl ohrozit Sportiellovo svatyni, až v 69.minutě střílel z voleje Lazović, ale obrana Kanárků zvládla zablokovat na rohový kop. Čas se začal janovským rychle krátit a Frosinone stále drželo nerozhodný výsledek 0:0. Závěrečný tlak Grifonů nic zásadního nepřinesl a co naplat, že Frosinone za celé utkání ani jednou nevystřelilo na branku, když si nakonec z Janova odvezlo cenný bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele