Serie A - souhrn 24. kola

05.02.2011, 19:59, aktualizováno 06.02.2011, 22:42
Komentáře a souhrny
Milánské AC znovu ztratilo, tentokráte jenom remizovalo v Janově. To nedokázalo potrestat Lazio, nezaváhaly naopak Neapol, Palermo, Juventus a Udinese. Už na třetím místě je Inter Milán, který přestřílel AS Řím 5:3. Do boje o záchranu si připsaly důležité výhry Bologna a Brescia.

Inter Milán - AS Řím 5:3

06.02.2011 20:45

Góly: 3. Wesley Sneijder, 35. Samuel Eto'o, 63. Samuel Eto'o (pen.), 71. Thiago Motta, 90. Esteban Cambiasso - 13. Fábio Simplício, 75. Mirko Vučinić, 81. Simone Loria

Závěrečný duel 24. kola se proměnil v dramatickou přestřelku, na kterou fanoušci dlouho nezapomenou. V osmigólovém dramatu nakonec zvítězil domácí Inter Milán, který porazil AS Řím 5:3. Ačkoliv dohrávali hosté o desíti, dokázali v závěru snížit na rozdíl jediného gólu, víc už však nedokázali.

AS Řím v tomto střetnutí v lize neprohrál už šest let, jenže dnes už třetí minuta naznačila, že série možná skončí. Jen 130 sekund totiž trvalo Wesleymu Sneijderovi, než se střelecky prosadil. Nizozemský navrátilec do sestavy obhájce titulu dostal míč od Maicona a levačkou vymetl šibenici. Marco Borreillo mohl vzápětí srovnat, když se zbavil čtyřech obránců, ale Julio Cesar ho vychytal. Římané nakonec vyrovnali ve 13. minutě po dobré kombinaci. Vučinič poslal míč Cassettimu a ten dlouhým pasem na zadní tyč našel Simplicia, který před Maiconem zavěsil.

O minutu a půl později už to vypadalo, že Giallorossi úžasně duel otočí, jenže Julio Cesar předvedl tři neskutečné zákroky. Nejprve zlikvidoval Meneze, rychle se postavil zpátky na nohy, aby čelil dorážce Borriella a vzápětí na něj znovu pálil Menez. Ani jeden pokus se však neujal, Cesar byl skvělý. Vlci byli v tu chvíli lepším týmem, jenže ani další šance nevyužili a ve 35. minutě přišel trest. Samuel Eto'o se rozeběhl po pravé straně do vápna, obešel Riiseho a přesným finišem na bližší tyč překvapil Julia Sergia.

Po změně stran zvyšoval na 3:1 Pazzini, ale gól mu nebyl uznán pro těsný ofsajd. V 62. minutě už to ale bylo s Římany špatné. Pazzini si totiž ve vápně sklepl pas Sneijdera, načež byl sestřelen Nicolasem Burdissem a jelikož byl v jasné šanci, následovala penalta a červená karta. Pokutový kop proměnil Eto'o a poslal Inter do dvoubrankového vedení. Na hřiště se pak po 23 měsících vrátil v dresu AS Simone Loria a málem sledoval, jak Inter přidává další gól. Klasický protiútok zakončoval Pazzini a jen skvělý zákrok Julia Sergia ho obral o oslavy. Čtvrtý gól nakonec přišel z následujícího rohového kopu, po němž hlavičkou rozvlnil síť Thiago Motta.

Čtvrthodiny před koncem hosté vývoj zdramatizovali, když se po standardní situaci trefil Vučinič. A aby toho nebylo málo, dokázal AS Řím v desíti snížit dokonce na 4:3. Juan po rohovém kopu hlavičkou trefil břevno, míč se odrazil k Loriovi a ten oslavil návrat vstřeleným gólem. Ačkoliv hosté chtěli srovnat, už neměli v závěru dostatek sil, a tak v posledních minutách pojistil výhru Interu přesným finišem Cambiasso.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - AS Bari 2:0

06.02.2011 15:00

Góly: 17. Alessandro Diamanti (pen.), 90. Andrea Caracciolo

Bari nezvládlo utkání pravdy a pokud se nestane zázrak, čeká ho sestup do Serie B. A to i navzdory tomu, že do konce soutěže zbývá stále dost kol. Brescia svého klíčové soupeře skolila dvěma brankami, v prvním poločase zavěsil Diamanti, v tom druhém Caracciolo.

Domácí se ujali vedení v 17. minutě. Gazzi fauloval ve vápně Koneho a Diamanti pokutový kop bezpečně proměnil - 1:0 pro Brescii. Bari mohlo vyrovnat, ale Castillo absolutně selhal v souboji jeden na jednoho, do kterého ho vyslal geniální přihrávkou Sergio Almiron. V závěru prvního poločasu se hosté dožadovali pokutového kopu, a to za údajnou ruku Begy. Hráč Brescie skutečně rukou zahrál, jenomže jí měl pevně u těla a rozhodčí situaci posoudil zcela správně. I proto skončil první poločas vedením Brescie 1:0.

Ve druhém poločase muselo Bari nutně zabrat, to se sice stalo, ale obrana Brescie hrála pozorně a hosty k ničemu nepouštěla. Výjimkou byla střela Rudolfa, které však scházela přesnost. Svěřenci trenéra Ventury museli postupem času otevřít obranu, a to se jim stalo osudným. V nastavení totiž z brejku uprchl Caracciolo a sám proti Gilletovi uspěl - 2:0 pro Brescii.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 1:1

06.02.2011 15:00

Góly: 45. Hernanes - 64. Boštjan Cesar

Lazio doma nedokázalo přehrát Chievo a ztratilo důležité body v boji o Ligu mistrů. Biancocelesti přitom vedli, jenže na trefu Hernanese odpověděl ve druhém poločase Bostjan.

Jako první ohrozil hostujícího brankáře Sorrentina Libor Kozák, jeho střelecký pokus ale Sorrentino zneškodnil. O pár minut později se souboj Kozák - Sorrentino opakoval a znovu z něj vyšel vítězně brankář veronského celku. Práci měl rovněž Muslera, který se musel činit při přímém kop Pellissiera.

Ve 38. minutě se ocitl v tutovce Zarate, ale Lazio z jeho šance vytěžilo pouze rohový kop. Z něho následně hlavičkoval Dias a Fernandes na brankové čáře zachránil. Defenzíva Chieva nakonec přeci jenom inkasovala a jako kdyby zafungovala telepatie. V nastaveném čase totiž ve stejnou dobu a prakticky ze stejného místa zahrával přímý kop Miccoli v zápase s Lecce a úspěšně se trefil. Totéž na chlup stejně platilo i pro Hernanese, díky nemuž Lazio vedlo 1:0.

Chievo ale nechtělo odjíždět z hlavního města Itálie s prázdnou. V úvodu druhé půle muselo přečkat akci Lichtsteinera, který nebezpečně cpal míč na Kozáka, ale k českému útčníkovi se míč nedostal. Pak už přišla vyrovnávací trefa, rohový kop proplul až na zadní tyč, kde jej dopravil do sítě Cesar - 1:1. Lazio se z vrovnávácí trefy nevzpamatovalo a s Chievem pouze remizovalo 1:1.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Cesena 2:0

06.02.2011 15:00

Góly: 13. Edinson Cavani, 90. José Sosa

Neapol zvládla zápas s Cesenou a díky zaváhání milánského AC ztrácí na první místo již jen tři body. Výhru domácím zařídili Cavani a v nastavení Sosa. Cesena se propadla na předposlední místo.

Domácí začali aktivněji a nebezpečná rána Zunigy skončila jen těsně vedle. Ve 13. minutě rozjel akci Marek Hamšík, přihrál Maggiovi a ten našel před brankou Cavaniho - 1:0 pro Neapol. Ceseně se zanedlouho podařilo vyrovnat, Jimenez byl ale v jasném ofsajdu a rozhodčí jeho branku správně neuznal. Do další šance vyslal Lavezzi Zunigu, ale ten pálil do břevna. Hosté byli až na neuznanou branku neškodní, a i proto skončil poločas zaslouženým vedením Neapole.

Ani ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Neapol měla vést 2:0, ale nevedla. Po centru Zunigy hlavičkoval Maggio, a brankář Antonioli míč vyboxoval z branky. Toho si postraní rozhodčí a ani hlavní sudí nevšimli. Dokonce ani sám Maggio nikterak neprotestoval. Vše odhalil až opakovaný záznam, že by další důvod k zavedení videorozhodčích?

Nicméně hra za stavu 1:0 pokračovala, Lavezziho centr prodloužil Mascara a Aronica si zblízka na Antonioliho nepřišel. Cesena si pak vypracovala zajímavou šanci, bohužel pro hosty nedokázal hlavičkující Bogdani trefit branku. V nastaveném čase se podařilo domácím vstřelit pojistku, Mascara našel před brankou Sosu, a ten se nemýlil - 2:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 1:1

06.02.2011 15:00

Góly: 45. Antonio Floro Flores - 29. Alexandre Pato

Vedoucí AC Milán nedokázal zvítězit v Janově a podruhé zasebou jen remizoval, tentokráte 1:1. Rossoneri o vedoucí pozici nepřijdou, nicméně Neapol se na ně nebezpečně dotáhla. Branky vstřelili na domácí straně Floro Flores, za Milán se trefil Pato.

O první rozruch se postarali Robinho a Floro Flores, na branku si ale diváci museli počkat. Janovští v prvním poločase ztratili Destra, toho pro zranění vystřídal Palacio. Ve 24. minutě protáhl Abbiatiho Criscito a Janovští měli možnost rohového kopu, ze kerého ale nic nevzešlo. Milán brankově udeřil po půlhodině hry, Ibrahimovič uvnitř pokutového území přesně přihrál Patovi a mladý Brazilec zblízka nezaváhal - 1:0 pro AC Milán. Zanedlouho byl Pato v další šanci, nikým nehlídaný se chystal ke střele, když v tom ho na poslední chvíli zablokoval Dainelli.

Pokud Grifové hrozili, bylo to skrze útočníka Floro Florese. Ten nejprve ve 42. minutě z přímého kopu těsně přestřelil, ale v nastavení prvního poločasu už se prosadil. Defenzíva Rossoneri ho neuhlídala a Floro Flores v poklid vyrovnal na poločasových 1:1.

Ve druhém poločase měl první šanci Milán, před Flaminim ale rychle zasáhl brankář Eduardo. Ten byl ústřední postavou i dalšího okamžiku, kdy před hlavičkujícím Ibrahimovičem boxoval na rohový kop. Dlouho se pak nic nedělo, hrála se vyrovnaná a nepříliš atraktivní podívaná. Až v nastaveném čase měl velkou šanci Paloschi, Abbiati ale proti němu zasáhl. Utkání nakonec skončilo remízou 1:1.

Více informací k zápasu

US Lecce - Città di Palermo 2:4

06.02.2011 15:00

Góly: 17. Guillermo Giacomazzi, 50. Jeda - 45. Fabrizio Miccoli, 57. Javier Pastore, 60. Abel Hernández, 62. Josip Iličić

Sicilské Palermo přestřílelo na stadionu Via del Mare domácí Lecce 4:2 a přiblížilo se vysněným pohárům. Naopak Lecce po několika zápasech prohrálo a zůstává v sesupovém ohrožení. Ukání rozhodl až druhý poločas, kdy padly celkem čtyři branky.

Lecce se proti Palermu dokázalo prosadit už po třinácti minutách, ovšem Munari byl v ofsajdu. První regulérní branka ukání padla po sedmnácti minutách a vstřelili jí domácí borci. Centr Munariho zasahl úspěšně hlavou Giacomazzi - 1:0 pro Lecce.

V závěru prvního poločasu se odehrálo několik klíčových momentů. Nejprve orazítkoval hlavou tyčku domácí Giacomazzi, poté byl v další velké šanci Tomovič. Palermo šance Lecce ustálo a v nastaveném čase samo udeřilo. Fabrizio Miccoli se chopil volného přímého kopu z dobré vzdálenosti a neomylně zamířil. Jeho přímý kop byl naprosto dokonalý, brankář Lecce byl bez šance - 1:1. Sám Miccoli vyrovnávací trefu neslavil.

Po změně stran se spustil hotový brankostroj. Lecce se krátce po obrátce opět zmocnilo vedení, když se po cenru včas zorientoval Jeda a stanovil na 2:1. Opětovné vedení domácích dlouho nevydrželo, Palermo totiž znovu srovnalo krok. Parádní přihrávku za obranu v podání Iličiče zužitkoval umístěnou střelou k tyči Javier Pastore - 2:2. Neuběhly ani čtyři minuty a Palermo vedlo. Hernandez postupoval sám na Rosatiho a uspěl - 3:2 pro Palermo. Obrana Lecce se v ten moment sesypala a za chvíli znovu inkasovala. Sicilané dobře zakombinovali a Iličič zvýšil už na 4:2. Do konce zápasu už další branka nepadla a Sicilané mohou slavit další klííčové vítězství.

Více informací k zápasu

Parma FC - ACF Fiorentina 1:1

06.02.2011 15:00

Góly: 15. Amauri - 49. Gaetano D'Agostino (pen.)

Amauri se ve svém druhém vystoupení v dresu Parmy předvedl se vší parádou, když nádherným akrobatickým kopem otevřel skóre zápasu Parma - Fiorentina. Viola ale nakonec s prázdnou ze Stadia Tardini neodjíždí, krátce po změně stran totiž z penalty srovnal na konečných 1:1 D'Agostino.

V šesté minutě se poprvé radovalo, jenže jásání hostů netrvalo dlouho. Gilardino sice po Behramiho střele, která se odrazila od tyče, doklepl do branky, ale stál v ofsajdu. Santana pak využil chyby v obraně soupeře a vyslal Marchionniho, ale ten prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

V 15. minutě se skóre již měnilo. Giovinco našel padajícím centrem Amauriho, který zády k brance poslal kopem přes hlavu míč do horního růžku Boručovy brány. Spolupráce bývalých hráčů Juventusu zafungovala i posléze, po Giovincově trestném kopu hlavičkoval Amauri, jenže těsně nad. Brazilský útočník se pak snažil o další akrobatické zakončení, ale Boruč ho tentokrát zneškodnil.

Fiorentina se své chvíle slávy dočkala až čtyři minuty po přestávce, kdy sudí Gava odpískal pokutový kop za faul Gobbiho na Camporeseho. D'Agostinu "desítku" bezpečně proměnil a vyrovnal. Odpovědět mohl Blerim Dzemaili, ale poté, co vystoupal nejvýš, nedokázal hlavičku usměrnit. Giovinco pak vyslal střídajícího Crespa, jeho pokus olízl břevno. Giovinco měl dnes asistencí plné kapsy, Boruč tak musel vybíhat proti dalšímu nájezdu Amauriho. Dobrou pozici ke skórování měl na druhé straně Behrami, ale zklamal a následně kvůli zranění uvolnil místo na hřišti Mutuovi, jenž nastoupil poté, co mu vedení klubu odpustilo samovolné opuštění tréninku. Hned při svém prvním dotyku rumunský útočník pálil a donutil Miranteho k akci. Rozhodující moment mohl přijít v 86. minutě, ale Amauri odmítl tři body pro Parmu, když hlavičku poslal do břevna. Zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Calcio Catania 1:0

06.02.2011 12:30

Góly: 41. Daniele Portanova

Bologna využila více než hodinové přesilovky a po jediné brance Portanovy zvítězila nad Catanií 1:0. Rossoblu se díky třem bodům posunuli alespoň dočasně na 11. místo, pokud pak budou hrát další výsledky v neprospěch Catanie, může se propadnout až do sestupového pásma.

Už v sedmé minutě sice padl první gól, ale radost Maximu Lopezovi zhatil jasný ofsajd. Ve 22. minutě došlo ke klíčovému momentu utkání, Pablo Alvarez totiž stihl do té chvíle nasbírat už dvě žluté karty, když fauloval unikajícího protihráče a musel hodně předčasně do kabin. Otevřít skóre pak mohl Marco Di Vaio, ale jeho trestný kop Andujar vyrazil. Ve 40. minutě měl velké štěstí Ledesma, který uklouzl a sestřelil unikajícího Di Vaia, ale sudí to posoudil jako nechtěný zákrok a červenou kartu nevytáhl. Z výsledné standardky už však Bologna udeřila. Perezův míč nasměroval zblízka do brány obránce Portanova. Ještě do poločasu mohla Catania vyrovnat, ale Viviano své mužstvo při střele Lodiho podržel.

Po změně stran si mohl připsat přesný zásah také Di Vaio, když si naběhl na dlouhý Meggioriniho pas, ale pálil přímo do brankáře. Po 66 minutách to byl opět Di Vaio, který po dobré přihrávce Meggioriniho sám zakončoval, jenže zpětný pas nečekal a přestřelil. Nepříjemně se pak srazili Britos se Schelottem, domácí borec měl tržnou ránu nad obočím a také Schelotto výrazně krvácel. Domácí v posledních devíti minutách museli rovněž dohrávat prakticky o desíti, protože si natáhl sval Ekdal, ale už nebylo k dispozici střídání.

Catania se tak nechtěla vzdát a v závěrečných minutách pálil Martinho, těsně nad. A aby toho nebylo pro Bolognu málo, zranil se ještě Moras a zcela v pořádku bylo na hřišti jen devět hráčů. Ekdal se sice nemohl příliš hýbat, ale málem si připsal gól, když jeho pokus těsně minul vzdálenější tyč. Na druhé straně mohl srovnat hlavičkující Ricchiuti, ale ani on neuspěl a Bologna zvítězila 1:0.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Juventus FC 1:3

05.02.2011 20:45

Góly: 51. Robert Acquafresca - 20. Alessandro Matri, 75. Alessandro Matri, 84. Luca Toni

Juventus si v důležitém zápase připsal tři body, když porazil domácí Cagliari 3:1. Katem sardinského celku se stal jeho bývalý hráč, útočník Alessandro Matri, jenž vstřelil dvě branky. Třetí zásah měl na svědomí bombarďák Luca Toni.

Domácí měli první šanci zápasu, ve druhé minutě donutil dalekonosným pokusem k zákroku Buffona Radja Nainggolan. Cagliari sice mělo první šanci zápasu, ovšem do vedení šli hosté. Agazziho zblízka ještě Matri nepřekonal, ale to mu nemuselo vadit, neboť ve 20. minutě už se střelecky prosadil. Matri z hranice pokutového území napálil míč nekompromisně do sítě - 1:0 pro Juventus. Matri pochopitelně svojí premiérovou trefu v dresu Juve proti bývalému zaměstnavateli neslavil. Stará dáma vstřelila do konce prvního poločasu ještě jednu branku, ta ale nebyla pro ofsajd uznána.

Cagliari se dokázalo prosadit až po změně stran. Cossu vykouzlil parádní, jemný centr, a Acquafresca dostal pravačkou míč za Buffonova záda - 1:1. Sardiňané rázem ožili a za chvíli musel Buffon lapit Astoriho střelu. Další velkou šanci měl Conti, po volném přímém kopu se nebezpečně položil do střely a míč jen těsně minul pravou tyč.

Vedle střílel i Juventus, konkrétně hlavou Matri. Čtvrthodiny před koncem vstřelil druhou branku v zápase Alessandro Matri. Chiellini mu už uvnitř pokutového území načechral centr a nehlídaný Matri z voleje prostřelil Agazziho podruhé - 2:1 pro Juventus. Matri branku opět neslavil. Sedm minut před koncem se podařilo Cagliari znovu vyrovnat, avšak vzrušení bylo zbytečné, neboť kvůli útočnému faul nebyla branka správně uznána. Okamžik na to už Stará dáma odskočila na rozdíl dvou branek. Střídající Luca Toni skvěle hlavičkoval a Agazzi plachtil vzduchem zbytečně - 3:1 pro Juventus. Cagliari do konce zápasu neodpovědělo a doma prohrálo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - UC Sampdoria 2:0

05.02.2011 18:00

Góly: 18. Alexis Sánchez, 39. Antonio Di Natale

Antonio Di Natale dnes mohl v dresu Udinese oslavit svůj již 100. gól v Serii A a zároveň tři body, protože Bianconeri porazili Sampdorii. Druhý gól zápasu přidal jeho parťák z útoku Alexis Sanchez.

Dvojice Sanchez - Di Natale tak opět ukázala, jak moc důležitá pro Udinese je. Přitom Di Natale si při rozcvičce poranil koleno a jeho start byl ohrožen. Nakonec ale bylo vše v pořádku, a tak se v základní sestavě objevil. Jako první sice zahrozil hostující Biabiany, který trefil boční síť, ale pak už úřadovalo Udinese. Nejprve Volta skvělým zákrokem zastavil v zakončení Di Nataleho a v 18. minutě již Blucerchiati kapitulovali. Di Natale poslal do vápna standardní situaci a Sanchez se hlavičkou nemýlil. Vzápětí to mohlo být už 2:0, jenže Di Natale svým parádním balonem nepřekvapil jen soupeře, ale i spoluhráče Abdiho se Sanchezem.

Udinese zápasu zcela dominovalo a pět minut před poločasovým hvizdem pojistilo vedení. Hrdinou okamžiku se stal Di Natale, který ve svém 215. vystoupení vstřelil 100. gól! Velkou zásluhu na tom má kdo jiný než Sanchez, který vedl výborný protiútok a připravil pro Di Nataleho pozici, kterou zkušený útočník zpravidla neodmítá. Stadion byl na tento okamžik samozřejmě připraven a jeden nápis hlásil: "Vstřelil jsi v tomhle dresu 100. gól, s tímhle klub si se oženil a jsi jedním z nás."

Ještě do přestávky mohli domácí vstřelit další góly. Po spolupráci Sancheze a Di Nataleho šel sám na branku Isla, ale místo přihrávky na lépe postaveného Asamoaha se rozhodl střílet a přestřelil. Další pokus Di Nataleho skončil rovněž nad brankou.

Hned po změně stran byl v akci opět Di Natale a jeho pokus olízl břevno. Největší šanci měla Sampdoria skrze Zieglerův trestný kop, který mířil přesně do horního růžku branky, jenže gólman Belardi hostům radost skvělým zákrokem upřel. Koman pak vyslal Dessenu, jenž šel sám, ale svůj half-volej špatně načasoval a neuspěl. Udinese se v závěru soustředilo především na protiútoky a málem tato taktika vyšla. Střely Di Nataleho i Sancheze ale byly sraženy. Na druhé straně likvidoval Belardi Gubertiho a také Machedu. Jakoby bylo vstřelení gólu pro Sampdorii prokleté. Nepovedlo se ho vstřelit ani Manninimu, jehož střela skončila na břevně. Střelecké prokletí Dorie tak trvá už pět zápasů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán24147340:1949
2.SSC Neapol24144638:2246
3.Inter Milán23135544:2744
4.SS Lazio24126630:2242
5.Città di Palermo24124842:3140
6.Udinese Calcio24124839:3040
7.AS Řím23116635:3039
8.Juventus FC24108640:3038
9.Cagliari Calcio24951028:2632
10.Chievo Verona24710726:2331
11.ACF Fiorentina2378823:2429
12.Bologna FC2388725:3029
13.Janov CFC2377919:2228
14.UC Sampdoria2369820:2527
15.Parma FC24681023:3026
16.US Lecce24661224:4324
17.Calcio Catania24581119:3123
18.Brescia Calcio24641420:3122
19.AC Cesena24561317:3121
20.AS Bari24351614:3914
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (338)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!! Zajtra si s AS vytrieme prdel

Reagovat
smazaný uživatel

len aby to nebolo naopak

Reagovat
Yanek

Zdravím

Reagovat
smazaný uživatel

vitaj :)

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim Vas paani

Reagovat
10

Reagovat
Francesco Totti AS

originální a vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

A pravdivé...

Reagovat
dylan

po bitvě každý generál ty kokot!!!

Reagovat
Slejdy

si fakt mega traged

Reagovat
lnterista

jdi do...

Reagovat
Tigerinho

Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale 1+1

Sánchez 1+1

Udinese FantaCalcio

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že s tebou teď nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria konecne tam kde patri

Reagovat
Tigerinho

a Udine taky

Reagovat
smazaný uživatel

Udine prajem Sampdoriu nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Udine .. prajem Vám LM

Reagovat
smazaný uživatel

Budou to mít těžké, je tam mnoho konkurentů, myslím, že AC a Inter mají LM jistou, ale pak tam je Juve, AS, Udine, Napoli, možná i Lazio a Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

no áno hlavne Neapol a Lazio budu velmi neprijemni v tomto smere

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Juve dnes, snad už to udrží

Reagovat
smazaný uživatel

No neviděl jsem JUVE ale snad to bylo pěkné a začína se blískat na lepší časy.

Reagovat
homeles8

Jojo, Del Piero dobrej centr :-) A Matriii konečně, zrovna proti Cagliari Tak snad mu to bude střílet dál! FORZA JUVE!

Reagovat
REPLIKATOR

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

krasa dnes exceloval matri a este jednu tutovku zahodil :) dufam ze sa takto presadia s tonim aj dalsie kolo hlavne aby sa proti nam nepresadili ani raz v dalsiom kole

Reagovat
One-Real

Matri 2 góly, Marchisio a Cossu asistence, jo takhle by to šlo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Sanchez 1+1, Matri 2+0, Cossu 0+1. Tsigi dostaneš latu.

Reagovat
Shevchenko

Tak nic no, všiml jsem si, že tobě se trefil 2x Eto'o, Vučinić, Iličić, Hernanes a asistenci mají navíc Eto'o a Iličić. To bude pěkná přestřelka.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu si přát výhru Interu... AS není moc oblíbeným soupeřem, nicméně, kvalita je na naší straně... nicméně rozhodnou detaily, AS je také velmi silným týmem....

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Shevchenko

To je slovo chlapa.

Reagovat
božský John

Matri

Zítra doufám ve výhru AS,ale na Meazze se nevyhrává každý den ...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes i ich podíme hochou jendnc neposlusnchv!!! inter cmapione delo mondi

Reagovat
Shevchenko

Tys to rozjel.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Matri... zase tam jednu spálil... ale potom ty dva goly ty mu pomuzou.. A Toni?? kolikrat mu tam muze padnout takovy gol?? Ale jo konečně dali goly utočníci!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim na udinese v EL

Reagovat
FuckT

hmm atdhe ma na webe zapasy zo vcerajsku ...este,ze mame livetv.ru :D

Reagovat
Yanek

Výkon = nula. Víc k tomu nemám co říct, Oddo nedá jediný dobrý centr. Druhý poločas místo abysme potvrdili roli týmu, který vyhraje tak hrajeme defenzivně. Ibra bez chuti.

Posledních 20 minut jenom nákop, nákop, nákop.

Jestli se takto hraje o Scudetto, tak mi prosím Maxi vyliž prdel.

Ahoj.

Reagovat
panca

je rozdil vykon a kvalita oni drou, ale pokud na to nemaj, tak to proste neurvou. A pokud hraje jenom ibra a zbyek tymu je slabej, tak se ani nedivim. Byt letos ibra v interu, tak bojujem tak mozna o LM.

Reagovat
Yanek

A Van Bommel, Gattuso a Flamini nemají kvalitu? Největší chyba je dávat je od začátku všechny spolu. A druhá chyba byla stáhnout alespoň trochu útočného Flaminiho. Van Bommel si to tam šolíchá s Gattusem celý zápas a když teda už někdo dá míč Ibrovi, tak se zastaví na vápně a čeká. Nehledě na to, že vyjma Flaminiho, Yepese a výtečného Thiaga sem neviděl sprint. Možná ještě od Robinha, místo kterého dal další zápas špatného Cassana.

Řekl bych, že v současné formě je větším favoritem na titul Inter a chci vidět následky, pokud tu ligu nevyhrajem.

Reagovat
panca

nemaji!!! Meli a to je rozdil rino tezce za zenitem, van bommel podobny. Kde jsou jeho nabehy do vapna, strely?! Uz vubec nestihaj rychlostne. Flamini jednou hraje, pak zase 2 tydny mimo, to je taky uplne k nicemu

Reagovat
Yanek

Ježiš, zas nesuď podle jednoho zápasu. Rino měl v této sezoně dost dobrých a odmakaných zápasů, vrchol už má za sebou, ale svoje si odehraje. Já říkal, ať ho tam nedává, když je po zranění, kdyby dal rači Merkela. Van Bommel umí podržet balon, je dobrej v defenzivě, teda aspoň byl první poločas, ale Max mu musí říct, že ve fotbalu se snaží tým dávat tomu druhému góly. Ne jen bránit.

Sem zvědavý na Tottenham, si utrhneme ostudu před celým světem.

Reagovat
panca

podle jednoho zapasu? rino je dole uz dlouhodobe / uz min rok mel byt nekde v rangers / a bommel asi nejspis taky, kdyz jde zadara z bayernu

Reagovat
Yanek

Rino dole není, dnes to posral, hrál po zranění. Max ho tam vubec neměl dávat.

K Van Bommelovi, nevim, v současné době se hodí, pokud změní styl. Proti Catanii si ho chválil pokud vím.

Reagovat
panca

chvalil, ale myslel jsem, ze ma prehled a dobrou nahravku. Jako DM bych ho nechal, ale jako jedinyho a ne spolu s rinem. To jde pak do kopru

Reagovat
smazaný uživatel

Rino je ještě trochu použitelnej, když má vedle sebe Pirla s Boatengem. Ale prostě hráč, kterej i přesto, že maká na 100%, je ve většině soubojů pozdě, to už není na velkoklub. Jeho zachraňuje, že Serie A je přece jen pomalejší. Jestli jsi ho viděl v LM, tak tam už to bohužel nejde vůbec. Bojím se toho, že nastoupí proti Tottenhamu.

Reagovat
panca

jj moje slova. Rino jeste jako DM ok, ale musi okamzite na 5 metru odevzdat balon a nesmi ho jit videt a ne nahravat na 35 metru na ibru.

Reagovat
Yanek

Boateng se těžko uzdraví do Tottenhamu, takže záloha nejspíš Gattuso - Flamini - Pirlo. A to bude taky prdel.

Podle tebe je Gattuso za zenitem, a potom zas na DM je jako v pohodě a může hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini by tu kvalitu mít měl, ale víme, jak to s ním je. Když se někdo zraní 4x za sezonu, tak těžko na něm jde stavět. Bommel je záplata na půl roku a Rino sice maká, ale že už bohužel nestačí, to taky vidí skoro všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

v tutu chvili jeste neni inter favoritem na titul.... tim se stane az kdyz vecer porazi AS v tu chvili bych se zacal bat byt fanouskem AC

Reagovat
smazaný uživatel

s takovou na to Scudetto můžem zapomenout..., víc k té absolutní zvrácenosti ve druhém poločase nemám co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ad toho Oda někdo nauči centrovat a Cassano ad de do pr...... zahral prvni dva zapasi pak už nic

Reagovat
Jajinek

hmm...tak tohle je nečekaná a hodně solidně hozená rukavice na večer!!!!

Že by můj letošní cíl, aby Madonnina byla v rámci 3 bodů o titul se nezdá až tak nereálný, už je to na nás!! Snad mě chlapci nezklamou.

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci sa dnes riadne hecnú

Reagovat
smazaný uživatel

Čoto no epochopil som a Cassano ma sklamal ... hlavne ta posledna akcia to mohol stihnut A toho Floresa .... jak ho mohli pustit ? !!! Parmu musia dat v to verim

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešním zápase bych na místě vyhodil Odda...to byl cirkus co tam dnes předváděl, ani jeden dobrý centr a ještě zahrává přímáky...záloha totálně zmatená...útok se s tím veze...1 z 10 nákopu co si utok zpracuje pak čeká půl minuty než mu někdo přijde z té zálohy pomoc....ani se mě o tom nechce mluvit...střídání Flamini ??? nechapal sem... Bommel jakoby ani nechtěl hrát asi se dám na modlení ať už jsou Pirlo s Prince zpátky...doufám že se proberem. S takovou hrou nechci vidět co by s náma udělal ten Tottenham Doufam že večer AS zabere....

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto otřesnej 2. poločas, záloha nejvíc na hovno, to už opravdu mohl hrát Merkel jak sem řikal před začátkem. Už ať se vyprázdní ta marodka, tohle už se fakt nedá

btw Interu stačí vyhrát 2 zápasy, který má k dobru a je 2 body za náma...po totálně posranym podzimu..

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE, LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Je to čekání na apoň trochu kreativity do zálohy. S tou trojicí, která nastoupila dnes, se sice občas vyhrát dá. Ale ne vyhrávat. Nejvíc mě sere, že z té původní zálohy, která svůj vrchol měla před 4 a více lety, je jedinej použitelnej Ambro a ten je na 2 měsíce out...

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je taky použitelny...a s ním je ta hra uplně jina. Pořád na to má a pokud bude hrát na te levé straně a mít víc ofenzivních ukolu tak to bude parada

Reagovat
smazaný uživatel

jj já ho, ani nevím proč, mezi veterány nepočítám. On a Prince jsou hráči, kteří zálohu můžou zálohu o třídu zvednout. Ale nutně je potřebujeme zdravý...

Reagovat
Francesco Totti AS

hmm tak to je výzva jako prase! Teď nebo nikdy...vykompenzujme si tu Brescii!!!

FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to dopadne dobře, zž proto, že to málokdo čeká. nemyslel sem, že to kdy řeknu, ale možná je dobře, že bude chybět Totti. Marco a Mirko to zvládnou, 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - AS 2:2

Reagovat
Jajinek

Lidi...vzpamatujte se!!! AC Milán je nejžhavější kandidát na titul...Inter bude favoritem, ža bude první v tabulce...a to se asi bohužel jen tak nestane (vzhledek k aktuálnímu losu a tomu, že nějakou superformou fakt neoplýváme.)

Já jen doufám, že ten boj o Scudetto bude dramatický, na což to pomalu vypadá. Pořád to má ale AC dost ve svých rukou a až se vrátí zranění, může to být zase válec. Já doufám, že je proženeme a že bude krásné derby a jeho vítěz bude brát vše!

Reagovat
smazaný uživatel

pořád to máme ve svých rukou..., ale to je MOMENTÁLNĚ vše. mě i přes marodku a další improvizovanou sestavu zklamal hlavně herní projev ve druhý půli..., zklamal je možná slabé slovo, vyděsil mě:

Oddo posílá nepřesný nákop na Ibru, obrana Janova odráží a jde do útoku, Milán ubránil, předává Oddovi a ten posílá nepřesný nákop na Ibru, obrana Janova odráží a jde do útoku..., celý poločas !!! když už jsme to zkusili jinak, ztratil míč Cassano bez formy, nebo Ibra, který si neměl s kým dát a poslední dobou se rozčiluje kvůli každému byť jen nevinně ztracenýmu míči.

vždycky je pro budoucí vývoj důležitější předvedená hra než výsledek, výsledek se dá urvat, ale předvedená hra napovídá, co bude dál a my odehráli ten druhej poločas absolutně zoufale, přitom první byl vzhledem k okolnostem dobrý, včera mě zklamal Allegri, tentokrát zaslouží kritiku, hra se mu druhej poločas rozpodla. ta záloha je problém, nutně potřebuje dravost (Boateng) a myšlenku (Pirlo), páč jinak je mezi ní a útokem velká propast, kterou vyplňujou nákopy a na to se v takovém případě nedá koukat. na druhou stranu nemůžem čekat, že s těmito dvěma otočíme o 180°, i když by to bylo hezký. na nový rok je ta forma kolísavá, 5-4-0 je na vedoucí celek slabé, je třeba zapnout výstražná světla, zase se nakopnout..., strašně moc doufám, že tím impulzem bude návrat zraněných hráčů, například i na Abateho se začínám fakt těšit.

Derby bude klíčové..., věřím nám, ale včerejší druhá půle mě opravdu vyděsila.

Reagovat
lnterista

po dnesnim kole bych to uz jednoznacne pro AC nevidel ano je to 5bodu ale uz to mame ve svych rukach plus AC hraje v Rime a Udine(jasne nic to neznamena ale je to jeste daleko). Vidim to tak 55:45 pro AC

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom jak to s Římanama, pokud budou mít jistotu LM, tak to AC pustěj si myslim, přece jen má AS s AC lepší vztahy než s Interem

Reagovat
lnterista

Takze za to co se tu kritizovalo Lazio udela i AS?Neverim a stejne to bude boj az do konce takze to nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě neříkám že to bude správně a kdyby se to stalo,tak AS ztratí spoustu sympatií od spousty fanoušků,zase na druhou stranu,pokud de o to aby scudetto nezískal Inter.... ale máš pravdu bitva to bude, liga je šíleně vyrovnaná, včera ste porzaily nás, příští tejden můžete prohrát s Juve...záleží už jen na AC, jesli si nechá sebrat titul,pořád je čekaj Neapol,Juve,my,vy,Udinese, který se neskutečně zvedlo....nakonec se ještě stane že to přece jen urveme

Reagovat
lnterista

jako vsechno je mozne a jak rikas je to vyrovnane takze cekam tuhej boj az do konce

Reagovat
Francesco Totti AS

ještě do včerejška jsem tomu věřil..jenže ta prohra nás odtrhla od Interu a pokud vyhrajou dohrávku s Violou, tak to bude ještě větší propast než teď...když vyhrajem v Bologni, budem ztrácet 4 body na Neapol což není tak moc, takže 3. flek vidím ještě reálně...ale 2. nebo Scudetto? To by se museli dít hodně divné věci aby se nám něco takového povedlo....pokud teď prohrajem s Napoli tak se můžem začít bát o předkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Piniila z Palerma??

Reagovat
smazaný uživatel

Zranený je

Reagovat
smazaný uživatel

Zranený je

Reagovat
homeles8

5x jsem to aktualizoval, jestli náhodou to jméno střelce gólu za Parmu nejni špatně...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne sa pozerá na tú tabuľku . Tie zbytočne straty z Bresciu,Lecce,Bari,...mrzia dvojnásobne

Večer remíza!

Reagovat
cubazi

Juri Kucka sa nabehal jaq srnka...paradny a obetaví výkon ako sme uňho zviknutý

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - AS 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

José Ernesto Sosa

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral ten nas slovensky kohut ?

Reagovat
FuckT

typicky,prvy gol bol prevazne jeho zasluha,potiahol od stredu pola,nahral do sestnastky krasne Maggiovi a ten posunul na Cavaniho,ktory uz musel dat ...ptm hral dobre,prihravky daval s kludom ...navyse dnes mal zase kapitansku pasku,lebo nehral Cannavaro ...vykon sa neda hodnotit ako nejaky extra u nikoho z Neapolu,ale logicky hrali to co potrebovali

Reagovat
nani92

Kucka?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto kde na akej stránke možem pozerať inter - as online, zdarma??? ďakujem

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

diky moc máš tu umňa :)

Reagovat
homeles8

jedinej souhrn, kde se dá přečíst celá diskuze :-) Forza calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je tu ale neobvykle málo příspěvků, vždy to bylo v řádu stovek...

Reagovat
homeles8

Ale mě se to takhle docela páčí lepší než těch 1442 komentů u PL

Reagovat
smazaný uživatel

No, zápas Chelsea-Liverpool a zvlášť jeho výsledek tam asi přitáhl spoustu diskutujících, druhá věc je úroveň diskuse...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Radin

Sneijder to běž takovej gol na začátku :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tymy co jsou na 17.-20miste by tam takhle mohli zustat a jsem spokiojen .

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Caseny...sympatický tým, jened z mála opravdu fotbalových stadionu v Serii A (+slušná návštěvnost), rozhodně větší oživení, než třeba Siena, Livorno nebo dokonce Novara a Varese, které se tam cpou letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja z tech mene znamych tymu preju Chievu , Bologna a Lecce az na posledne jmenovane si myslim ze nebude problem . Takze rikas Cesenu vymenit za Catanii a tak to nechat jo .

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to bude zajímavá sezona až dokonce, jak nahoře, tak dole v tabulce. Podle mě se do záchrany zapojí i Parma a také Janovské kluby na tom nejsou v poslední době vůbec dobře Catanie by mi bylo i líto, nějaké kluby z jihu by tam taky měly být

Reagovat
DelPiero137

Catania a Cesena by mohli ostat. Je to zaujimave okorenie + ta futbalovost ako hovoris.

Hlavne Cesena vie spravit velmi dobru choreografiu a atmosferu a ma dobru navstevnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka - MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Inter drtííí AC traste se

Reagovat
maras93

Ještě to bude bitva o Scudetto. Myslím si , že rozhodne derby .. ale vcelku se dalo očekávat , že Inter se někdy zvedne , že nebude celou sezónu hrát to co hrál na podzim. Jen doufám , že AC se probere a tu bitvu vyhraje. Na 3. flek počítam s Napoli , letos hrají slušně.

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol uz tu CHL udela podle me tak na 99% coz bude pro ne velkej uspech .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vysněné poháry pro Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Už som teším, koľko nadelíme Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Rostou křidýlka, rostou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak :D

Reagovat
Yanek

Spadni z té hrušky

Reagovat
lnterista

Luxusni zapas...musim pochvalit AS

Forza Inter

Reagovat
panca

co jsem na to jenom parkrat kouknul, tak byl nejakej zavar pred branou

Reagovat
smazaný uživatel

pro nezaujatýho divaká určitě dobrej zápas. I mě se svym způsobem líbil,ale bohužel to něco kazilo (nebudu se o tom víc rozepisovat,užsem toho napsal dost),jinak gratulace Interu,náš útok byl horší než ten váš

Reagovat
Pinturicchio

100. pro vítězství Juventus v Derby d'Italia

Reagovat
smazaný uživatel

kez by se to stalo nemuzem si dovolit ztracet body at uz je to Inter nebo treba Bari... kouzlo serie A je ze kazdej muze porazit kohokoliv...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jenom doufám že tomu štěstíčku pudete naproti víc než Inter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Portieri: Buffon (Juventus), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna);

Difensori: Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Criscito (Genoa), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter);

Centrocampisti: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Giovinco (Parma), Mauri (Lazio), Montolivo (Fiorentina), *Motta (Inter), Nocerino (Palermo), Palombo (Sampdoria);

Attaccanti: Borriello (Roma), Cassano (Milan), Matri (Juventus), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal).

hmmm Nocerino ,čo tam ale robí Montolivo

Reagovat
panca

mne se ta italska repre zda slabsi a slabsi

Reagovat
Tsigi

Když si člověk vezme hráče absolutní světový třídy tak to je Chiellini a možná De Rossi, což je hrozně málo

Reagovat
panca

a to jeste de rossi nema formu jako driv

Reagovat
Tsigi

O stavu tý repre taky dost vypovídá to, že draftujou 28 letýho Mottu do nároďáku

Reagovat
panca

to jsem ani nevedel a kdyz jsem to dnes videl, tak jsem si rikal, kterej motta to vubec je

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to podobně. A ten Motta to má spasit? Že je hamba nefackuje.

Reagovat
panca

hlavne me zarazi, ze nemaji hrdost berou hrace, kterej nema misto ve svoji repre

Reagovat
lnterista

taky to nechapu

Reagovat
Tsigi

Už předtím tam vzal Amauriho, takže to takový překvapení není

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky fakt. Podobnej typ průměráka.

Reagovat
Tsigi

Přesně. Když už chtějí draftovat, tak to chce dělat německým stylem od mlada a talentovaný a ne starý a průměrný

Reagovat
lnterista

nerikam ze Motta je nejaka hvezda to ne ale srovnavat ho s Amaurim to je zase trochu ulet

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to zdá přiměřený

Reagovat
smazaný uživatel

Mota 10 zápasov 4 góly a 3 asistencie, a hrá na CM. Ako je na tom Amauri ?

Reagovat
smazaný uživatel

Naviac, nebudeme posudzovať len dopredu samozrejme, dozadu si to taktiež celkom dobre odvedie, i keď s porovnaním napr so Zanettim je to markantný rozdiel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Amauriho "nakoupili" teď? Já myslím, že se bavíme o dobách, kdy ti hráči do italský repre přišli. A podle toho srovnatelní jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně. A ještě víc zaráží, že je to vlastně průměrný hráč. Žádná hvězda. Žádnej rozdílovej hráč. Dokonce i v týhle pro italský fotbal dost těžký době mají dost hráčů, co by zahráli podobně jako Motta.

Je to dost nepochopitelný.

Reagovat
DelPiero137

uz by si mohli dat pokoj s tym naturalizovanim. miesto toho aby tam dotiahli niekolko kreativnych-mladych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna tých mladých aspoň ako tak kvalitných hráčov má Taliansko celkom dosť , zbytočne aj počítať...

Reagovat
smazaný uživatel

Koho mladého by si tam dal ?

Reagovat
Tomanatura

Proc by tam nemel byt Montolivo? Zadny z tech stredaku nema lepsi formu, lepsi neni a na nem to muze v pristich letech stat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak priznám sa,od kedy sa uzdravil som ho hrať nevidel.Začiatok sezóny nemal ale dobrý,potom sa zranil.Keď zoberiem výkonnosť za celú sezónu,tak Montolivo patril k tým horším čo su nominovaní,ak vôbec nebol najhorší.Tak som sa nato pozeral ja,ale ak po návrate hraje dobre,čo ty vieš určite lepšie ako ja,tak potom sa ospravedlňujem. A áno,môže to v budúcnosti naňom stáť,ale ako to tu už niekto dávnejšie povedal,reprezentovať sa má za zásluhy a nie za to že je mladý,prespektívny.

Reagovat
Tsigi

Ten zápas mě bavil. Dobrý zákusek před Super Bowlem

Reagovat
smazaný uživatel

těším se na to taky, ale nevím, zda to vydržím až do konce.

Packers for Super Bowl

Reagovat
Tsigi

Taky budu přát Packers. Kdyby se Rodgersovi povedlo během pár týdnů porazit zabijáka psů Vicka, simulujícího Cutlera a znásilňovače Roethlisbergra, tak to je naprosto fámozní výkon. Tolik padouchů nesundal ani Superman

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,remízka by bodla

Reagovat
Paddy

do haje, tak to se nam nepovedlo, ale musime vyhrat ten odlozeny zapas a budeme zase ve hre FORZA AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sme späť v boji o titul

Reagovat
DelPiero137

AS moze lutovat nepremene sance hlavne v prvom polcase.

Tento trend cervena + 11-ka by mohli zrusit. Je to obrovske oslabanie a velmi nespravodliva kompenzacia.

Motta mohol ostat radsej zranenym. Velky simulant jeto, nieco ako Busquets. A nie ze raz za cas, ale aby sa clovek bal okolo neho prejst lebo hned bude skusat finty a rozhodcovia mu to zeru...

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei ešte väčší bol...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není ani maďarština

Reagovat
DelPiero137

Ja som si Rodriga nevsimol nic take. ak mas namysli ten kontakt s Etom tak mozno. nie som si isty ale z jedneho zaberu sa mi zdalo ako keby sa mu dostala Eto-ova ruka-prst na bradu. ale bola to nejasna situacia.

ja mam z Mottu velmy zly dojem, mne sa zda ze zakazdym aj ked nemusi tak provokuje, skusa...

Reagovat
smazaný uživatel

je to dvojitý trest a mělo by se to fakt upravit. Pentle a žlutá by byl dostačující trest.

Nicméně těch věcí, co by se mělo upravit, je víc - trestat simulování klidně i zpětně po zápase. JASNĚ definovat pravidlo o zakázané hře rukou ...

Nicméně FIFA teď řeší důležitější věci, jako je vymyslet, jak vlastně hrát MS v katarských výhních či nebezpečnost používání nákrčníků ...

Reagovat
DelPiero137

je to toho vela co by sa malo, to mas pravdu...

Bohuzial aj to s tou nemohucnostou FIFA, katar

Reagovat
Jajinek

Geniální diskuze v preview...Romanisti a jejich věčný pláč vs. MSgoo, kterého by měli zavřít do klece s páskou na puse (vlastně rukách).

Děkuju Bohu za výhru, páč to byly vážně nervy. Musím to napsat už asi po třicátý...ale KDY UZ KURVA ZACNE LEO NECO DELAT S TOU OBRANOU!!!!!!!!!!

My dáme rychlou branku, a místo abychom se pokusili kontrolovat hru tak pouštíme AS do jedné šance za druhou. Za 15 minut měli 5 střel na bránu, z toho všechny vyložené. ještě že je Julione zpět, jinak jsme fakt v prdeli. AS mi přišlo v prvním poločase nejmíň vyrovnaným soupeřem, šancí tam měli hafol, my zase asi více tlačili. Druhá půle už byla o něco lepší, zejména její začátek...AS už se nedostávalo tak za zálohu a dařilo se být hdoně na míči. Ten konec už se těžko hodnotí, protože oba góly padly ze standartek poměrně nešťasně...ale i na to si musíme dávat pozor, na druhou stranu je dobře, že to hráči zvládli.

Co se týče Tagliaventa...ano, je do debil, ale že by tenhle zápas nějak dosral? Faul na Boriella v prvním poločase jasný...ale předcházel mu mávaný ofsajd. Pak sice nezvládal fauly na obou stranách, Kharja několikrát vzal míč, stejně tak Motta kolikrát simuloval až běda a foulován nebyl, hlavně na Marca byl sudí dost přísný. (Já nemít Mottu v týmu, tak ho děsně nesnáším, tvrdý, ale neumí ránu přijmout a je strašná plačka).

No a penalta...jasné, že tomu Pazzo přidal a kácel se dobrovolně...ale tohle se prostě musí pískat...šel po něm rukama i nohama...sice ani jedno nebylo na pád, ale byl to faul, to mi prostě nikdo nevymluví. Jinak trest penalta a rudá je debilní, to všichni víme...ale tady bohužel podle pravidel jiná možnost nebyla.

Jednotlivě k hráčům. Já myslím, že ten návrat úročné (opravdu jen útočné formy), není ani tak díky Leovi, ale zejména díky Maiconovi...opět vynikající...stále v nbáběhu, střílí, kličku, centruje, dává narážečky a je nezastavitelný. Vyrábí přečíslení, jde mu to jeden na jednoho a dokáže získat míč. Dozadu je to slabší, ale pokud bude hrát před ním Zanetti, tak to půjde.

O Samym nemá cenu nějak mluvit...ale líbil se mi Wes. Tak ja naučili Maicona o vánocích centrovat, tak Wese konečeně někdo naučil střílet..hrál dobře v tempu, měnil dynamiku hry...takhle by měl pokračovat.

Stopeři, zejména první půli úplně v pasti...jak Anderea, tak Cordóba...Menéz s Vučiničem si tam s nimi dělali co chtěli a Motta jim moc nepomáhal, spíš zbytečně propadával ve středu hřiště. Po změně stran už to bylo lepší, hlavně Ranocchia nabral na jistotě. Snad získá sebevědomí a začne pořádně hrát.

Kharja spíš podrpůměr...hodně míčů vybojuje, ale dál to u něj končí...v závěru jsem pak z něj místy tekl.

Pazzo a Milito...kapitola sama pro sebe. Pazzo úplně neviditelný...jeho první dotek s míče, který za něco stál byl až ten před tou penaltou...Milito nadruhou stranu daleko více ve hře (AS už méně bránilo). Dobře kombinoval s Nagatomem, dobrý náběh do šancí...ale zase to vše spálil (ani bych mu nezazlíval tu práznou bránu, rychlej odraz když Samy zahodil tutovku a sjelo mu to...)...ale spíš ty dvě šance po přihrávca Maicona a potažmo Cambiassa. My bychom potřebovali nějakého klona těch dvou. Pazzo se tam celej zápas jen toulá, ale když přijde na něc, dá gól či chytře spadne...jenže do těch situací se moc nedostává, na rozdíl od Milita, který by ale netrefil ani trajekt.

no a Nagatomo, šikovnej směrem dopředu...dozadu bude asi nechávat vrata...spíše to vidím na variantu proti slabším soupeřům, v klíčových zápase jasný Chivu či Zanetti (lterý dnes opět 100% až do konce).

No, jsme 5 bodů za AC + zápas ve Viole, takže se dá počítat potencionálně 4...to je úžasné.

Stále jsou však oni favorit a my znepříjemňujeme. Mohou nastat dva scénáře, buď dá leo do pořádku obranu a bude to válec jako vloni na konci, a nebo Leo upostí tak klika, kterou má..(a že ji má) a v klidu si to dohrajeme na LM a budem koukat jak si Ibra zvedá pohár. Já pevně věřím v první variantu, i když mám fakt strachz té druhé. Takový Gomez, Robben a spol by si z nás dnes udělali cedník.

Každopádně jsem se zase bavil, výborný zápas, AS zaslouží pochvalu za bojovný a kvalitní výkon, těch 5 gólů je pro ně opravdu krutých. Jejich zdejší fanoušci ale opět nezklamali, páč ten brekot v preview...to už je fakt nečitelné ( i když je jeden ... provokoval no).

(Líbilo se mi celozápasové choreo v hledišti s kapesníkama... )

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že by si Bayern z nás udělal cedník.. nicméně, snad se dá obrana před LM alespon toršku do kupy... holt asi Inter razí heslo, jedno kolik dostaneš, hlavně dej o jeden víc než soupeř...

Reagovat
Jajinek

no ale s touto filosofií nemůže zrovna Inter nic uhrát...

Reagovat
Pinturicchio

Bayern ale momentálně taky nic moc. Podle mě to bude mít stejný průběh, jako vaše poslední zápasy - prostě je přestřílíte.

Reagovat
Lorcan

přesně tak to bude krásnej zápas bayern taky dostává dost laciný góly

Reagovat
Jajinek

Ja to ale memyslim jen ve vztahu k Bayernu. Ti maji deravou obranu, tak to snad nejak pujde. Ale my nemame hrace na to, hrat s lepsimi tymy takoveto prestrelky. Utok nam stoji na dvou lidech a stesti, to proti dobre organizovanym defensivam nemuze stacit. Hlavne v zapasech venku. A tam by mela prijit ke slovu obrana.

Reagovat
lnterista

jj prvni test uz prijde pristi tyden

Reagovat
Pinturicchio

Já bych ten váš útok "nepodcenoval", máte velké množství golových hráčů a hráčů, kteří jsou schopní vytvořit spoustu šancí. Navíc, těch opravdu těžkých zápasů, kde by vás ten druhý tým byl schopný přestřílet, zase tolik není ( bavím se o lize, CHL je neskutečně těžké obhájit a myslím, že se to letos nepovede ani vám ). Do obrany se vám vrátí Chivu, Lucio a to bude okamžitě sakra znát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepáči sa mi to tvrdenie, že náš útok stojí na dvoch hráčoch, to fakt ne. To by sme potom mohli tvrdiť o 90 % mužstiev a hneď môžme začať od prvého miesta v SA, AC- Ibrahimovič plus atď

Reagovat
Jajinek

o ostatních týmech se tedy nebavím...jistě...je to znakem většiny mužstev. Lae náš útok momentálně stojí jen na Eto´oovi a Maiconovi...oni jsou ti rozílový hráči. Při každém faulu na Eto´oa se modlím, aby se mu něco nestalo. Neříkám, že je to špatně...ale prostě se mi nelíbí, jakým stylem se Interu ubírá. Soupeře přestřílet je totiž založeno děsně na náhodu, kdežto propracovaná defensiva dává větší jistotu a navíc s ním dokážeš uspět i na evropské scéně. Inter nemá tým postavený tak, aby v třeba v LM soupeře ničil útočnou hrou s otevřeným hledím. Leo zaslouží pochvalu za to, kolik zápasů vyhrál, ale vyhrál je kvůli mnoha faktoruům. Ovšem to, co za tak krátký čas udělal s naší defensivou (při skoro plném lsožení záložní řady) je opravdu žalostné. My nejsme Real Madrid, my jsme Inter a to bychom si měli uvědomit!

Reagovat
Yanek

To já se zase modlím při faulech na Thiaga

Reagovat
lnterista

Vcera jsem si to neskutecne uzival a fotbal to byl luxus. Obrany slabsi to je pravda ale nahoru dolu a porad se neco delo...jsem rad jakym smerem se ted Inter ubira...ono se to po case trochu ustali a nebude to takova divocina. Nepamatuji si ze bych se nekdy pri zapasech interu tak bavil jako ted. Jinak posledni mesic na San Siru at hraje AC nebo Inter neskutecny zapasy jestli to bude v takovem trendu pokracovat tak nevim co se stane pri derby

Musim opakovat nejzabavnejsi fotbal se hraje momentalne v Milane.

Forza Inter

Reagovat
Jajinek

no vzhledm k tomu, že fandím Interu, tak se mi právě moc nelíbí, jakým směrem se to ubírá...když máme až 9. nejlepší obranu v lize...já se nechci fotbalem bavit a přestřelky 5:3...já chci takticky dobře zvlánuté klidně i nudné vítězství 2:0, kdy se soupeř k ničemu nedostane a my budeme mít třeba 4 přechody a dáme z toho dva góly. Proto jsem si vybral Inter a takový má Inter být.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný Takhle si představuji naši hru.

Reagovat
lnterista

Ja si kvuli tomu Inter nevybral spis jsem si na to musel zvyknout Taky jsem radeji pro 2:0,3:1 a tak ale na druhou stranu jde si to uzit a zapomenou na vsedni starosti a pri nudnem fotbalu to jaxi nejde a zarvat si 5x gol je nadhera

Ale pevna obrana je zaklad no

Reagovat
smazaný uživatel

Zařvat si pětkrát gól je nádhera, ale zařvat si gól v poslední minutě (samozřejmě když znamená vítězství nebo aspoň remízu) to mi přijde kolikrát ještě lepší. Jenom ty nervy dostávají zabrat.

Reagovat
lnterista

jasne ze zalezi na scenari

Reagovat
Jajinek

Na druhou stranu, pokud bude Inter dále vyhrávat, neřeknu ani popel a budu spokojen, ať to bude jakýmkoli způsobem. jen jsem věčněj skeptik a upozorńuju na možné problémy,..však mě znáš...

Reagovat
smazaný uživatel

To se pozná trávník.

Reagovat
Jajinek

jj, trávník byl na Meazze vždycky špatněj...

Reagovat
smazaný uživatel

Pardón, právník .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já Tě třeba neznám, ale čtu si diskuze, občas připěju, a zdá se mi, že to docela hrotíš, chápu, že máš obavy o obrannou hru, podle mě dokázal Inter i pod Mourinhem hrát hezkej ofenzívní fotbal..pokud zrovna nejel na Nou Camp nebo Stamford Bridge, ale i při hře na rychlej přechod do utoku dokazali dávat docela dost branek, a málo jich dostali.. ale přece nebudeš malovat čerta na zed, když se ted vyhrává, i když při tom dostaneme dva, tři goly.. obrana je jak cedník, ale je to hlavně tím, že je to lazaret, letos si snad nepamatuju plné složení obrany... Leo obranu musí látat, lepit jak to jde... útok bych nepodcenoval... není to jen Eto, Maicon... Wesley to dokáže taky pěkně rozdat, Zanetti vytvoří taky mnoho šancí tím, jak vyveze, dokáže i s balonem pěkně zrychlit po křidle, středem, Javier má životní formu snad... ten Kharja taky dokáže zakombonovat co to sleduju, narážečky, to je silná zbran Interu momentálně... i ten Esteban dokáže útok vydatně podpořit... z útočné fáze strach opravdu nemám... jen ta obrana... ted nám prostě nezbývá, než dávat 3,4 góly...protože obrana s nulou prostě skoro nezahraje...

Reagovat
Jajinek

no jo...tak zase jsem tu za debila, kterej jen kritizuja a je věčně nespokojenej....

Přitom chvalozpěvů na Inter jsem tu za 6 let co tu přispívám naspsal požehnaně. Jen prostě jsem toho s Interem zažil tolik, že se snažím pospat stav, který by pro něj byl nejlepší a vidím i nedostatky. ˇutočná fáze nám nyní opravdu šlape, nemáme problém s tvořením šancí a v podstatě ani z jejih proměňováním...ale je to prostě na úkor obranné hry...což je způsobno několika faktory, které už jsem tu několikrát vypisoval a zranění mezi ně taky patří. A tady ten přerod Interu je něco, čeho jsem se u Lea obával a celkem se to řeší i v Itálii...protože dlouhodobě to pro Inter není únosné. To je celé...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, za debila Tě nepovažuji, tvoje příspěvky se mi zamlouvají, svědčí o inteligenci, znalosti Interu, českého jazyka, ale občas i o subjektivitě názoru já jsem samozřejmě s tebou zajedno v tom, že Inter se vždy vyznačoval precizní, tvrdou obranou, a tak bych si to přál i dále, ale musím říct, že by nebylo od věci si tento nastolený trend v ofenzivě udržet, ale s tou defenzivou, ale je fakt, že asi nemužeš hrát beton a zaroven krásně utočně jako s AS například.... ale doufám, že to sedne a že Leo nebude chtít kompletně překopat historický styl našeho milovaného klubu... těžko budeme druhá Barcelona, ale řekni, neměl by jsi radost, kdyby na San Siro každej nejezdil jen s pocitem toho, že na 96 procent prohraje,a le že na 90 procent prohraje o dvě třídy

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký příklad hezkého ofenzivního fotbalu pod Mourinhem by nebyl ? Pěkný fotbal to je dost subjektivní , ale ofenzivní Inter pod Mourinhem opravdu nikdy nebyl .

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosím Tě, v lize to bylo několik zápasů, jmenovat je..já nevím , v Janově 5:0, hezkej zápas, v římě 0:4, hezkej zápas, 0:4 s AC výhra, hezkej zápas... bylo jich daleko víc... ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

a to ze my niesme real madrid my sme inter si dufam nemyslel nejako tak ze inter je menej ako real madrid ako spravny fanusik alebo????? inter je inter .........real interu moze prat dresy na bernabeu

Reagovat
Jajinek

né...myslel jsem to tak, že se v historii vyznačujeme obranou hrou, v tom jsme dobří, v tom jsme známí, v tom jsme specifičntí, vtom jsme nejlepší a exkluzivní...a proto bychom neměli strácet tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neřekl, že ztrácíme tvář, jen ukazujeme druhou stranu.. ofenzívní sílu... tu jsem taky vždy měli velmi dobrou.. není-liž pravda, vždy za nás hráli ofenzívní hvězdy at už Meazza, Mazzola v historii starší, tak v novodobější třeba Klinsmann, Ronaldo, Zamorano, Vieri, ted Eto... atd atd

Reagovat
Jajinek

ano...ale ten styl i přes tyhle hvězdy nikdy nebyl nějaký superofensivní...útočné hvězdy jsou pro styl Interu třeba a vždycky byly. Jen prostě je škoda vzdávat se něco, v čem jsme nejlepší ve prospěch něčeho, v čem nejlepší ani být nemůžeme...

Reagovat
smazaný uživatel

to ze hra interu bola historicky zalozena predovstekym na velmi kvalitnej defenzive je pravda.........prave preto sa mi inter pacil a paci vzdy mal poriadok v obrane a okrem toho stale dostatok kvalitnych hracov vpredu aby davala aj goly..........akurat ta obrana momentalne trochu pokrivkava ale to bude dobre....verim tomu

Reagovat
DelPiero137

s tou obranou by sa malo nieco robit lebo zapasov kde super nepotresta chyby v obrane bude velmi malo.

Dufam ze na Bayern to uz bude ina kava.

Ked sa nato pozeram, ziadne ITA muzstvo nema poriadnu obranu. Mozno AC tuto sezonu ale zdaleka to nie je obrana podla predstav(nie je to ITA standard). Pred 5 rokmi boli v SA 3-4 muzstva s najlepsou obranou v Europe.

Reagovat
lnterista

jasne obrana neni moc dobra ale na druhou stranu musime rict ze utok AS byl vyborny

Reagovat
Lorcan

tak na Robbena bude hrát Zanetti, takže bych se toho moc nebál

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní objektivní zpracování výkonů, fakt sem nemohl z věty: ..." na rozdíl od Milita, který by ale netrefil ani trajekt."

DOufám, že příští týden bude Derby stejně zajímavý ne-li zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

jajinek vo viacerych veciach mas pravdu....hlavne ze ta obrana interu hra fakt hrozne neda sa nato pozerat pritom aj bez lucia ja zlozena az na ranocchiu so spickovych obrancov nechapem tomu a okrem toho aj v zalohe hra dost defenzivne zalozenych hracov napr.cambiasso,motta aj kharja.......ale myslim si ze v zapasoch ako bude ten s bayernom sa bude muzstvo ovela viac koncentrovat a aj hra obrany bude lepsia.....najradsej by som bol keby hral inter vzadu ako minulu sezonu ale to asi nebude mozne uz len preto ze chyba samuel pretoze to je fakt PAN obranca ale dovodov je tam viac...........a este jedna vec pises ze inter stoji v predu na 2rozdielovych hracoch.....a to nestaci???kolko by si tak chcel mat rozdielovych hracov??ci 13?? akurat by som nepovedal ze maicon ja tym rozdielovym hracom tohtorocny maicon je tienom toho maicona z predoslych sezon......vpredu ano precisluje a podobne veci ale predtym bol pre supera daleko daleko nebezpecnejsi a to co hra maicon ako pravy bek smerom dozadu co je jeho hlavna praca??to je katastrofa hrozne ved jeho obide kazdy uplne jednoducho......prial by som si raz hrat lave kridlo aby ma branil maicon....dal by som asi 5golov a na 3nahral ako bale nie vazne maicon je zly tuto sezonu a je to skoda vazne by som na leovom mieste rozmyslal nad tym ci ho 1-2zapasy neposadim s eto om sa neda nesuhlasit to je kral......ja myslim ze sneijder ten oddych po narocnej sezone velmi potreboval zranenie mu aj pomohlo mozno oddychl si a uz vcera bolo vidno ze je to iny sneijder-dobry vykon......inak pisal ze sneijdera naucili strelat???????tak potom si mimo asi si nevidel sneijdera este hrat alebo pises o niekom inom.....sneijder vzdy vedel mimoriadne nebezpecne strielat a to ze mu v interu istu dobu neslo??? hmm stava sa..........sneijder je rozdielovy hrac....bol vlani a bude aj tento rok...len sa k nemu neprida milito ale eto o........a nebojim sa ofenzivu interu vobec hraci ako milito,pazzini,stankovic aj dalsi vedia byt vlemi nebezpecny......nekritizuj uz tolko ten inter ..........mne je tiez zle z ich obrannej hry ale inak to naozaj nieje take zle ako tu pises.....neboj po sezone sa inter bude znovu tesit

Reagovat
Tomanatura

Maiconova hlavní práce není bránit, ale útočit. Hlavně pod Leem momentálně.

Reagovat
Jajinek

no přelouskal jsem to a tak nějak popřadě se pokusím na to zareagovat...

1) Maicon je nyní naším druhýmrozdílovým hráčem, on nemá bránit, ale přečíslovat z poczice obránce, to nyní dělá znamenitě a poslední týdny je v top formě

2) Já nechce, abychom těch rozdílových hráčů měli 13, jen podotýkám, že máme nyní 2

3) Wes rozdílovým hráčem vloni nebyl, letos už vůbec ne, pokud bude pokračovat ve výkonech, co včera, má náběh jím být na jaře

4) Wesovi střely za rok a půl v Interu byla čistá tragédie. Z dálky zpoza vápna nedal jediný gól (nepočítám přímé kopy) asi z 500 pokusů...nyní mu to létalo dobře, proto ta poznámka

5) Můj vztah k Interu tu nikomu nemusím nějak dokazovat, všichni víme, že jsem hodně kritický ale dokážu i hodně chválit a prožívat euforii...

Reagovat
smazaný uživatel

ok mas iny nazor ako ja na niektore veci.........len podtknem ze samozrejme ma maicon utocit a caka sa to od neho ale ak nevies hra na poste obrancu a prvoradou povinnostu kazdeho obrancu aj v prvom rade branit a ked to zvlada a veri sa moze podporovat utok........aj ked chapem ze maicon neni tak celkom radovy obranca

Reagovat
Jajinek

no vidíš...a prvořadým úkolem Maicona prostě není bránit...

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa.....mas kopu dobrych nazorov ale neviem ako ti vysvetlim ze ked hra krajneho obrancu tak jeho prvoradou ulohou je branit..lebo je to OBRANCA a este som zabudol reagovat na toho sneijdera.........uz dlhsiu dobu si vsimam ze sneijder neni tvoj oblubeny hrac a dost ho davas dole......ale skratka cela futablva verejnost na cele s odbornikmi a samotnymi hracmi uznaly ze sneijder bol minulu sezonu mozno najlepsi hrac na svete a dost sa to aj v mediach riesilo ak si to sledoval takze nemozes zrazu ty prist a povedat ze sneijder bol nic.......skratka sa zmier s tym ze on tym rozdielovym hracom bol a aj je......je to velmi kvalitny futablista to musis aj ty uznat

Reagovat
Jajinek

fotbalová veřejnost prostě žere tu pohádku o Wesovi...já to tady nebudu vypisovat po 250té. Wes byl v lize průměrný, v LM nadprůměrný, nebyl celkově ani jeden ze tří nejdůležitějších hráčů Interu v sezóně. Letos měl tragický podzim. Tečka, nemíním to nějak řešit, kdyžtak si to najdi ve starších diskuzích, mám tam pro to tunu argumentů, které mi ještě nikdo nedokázal vyvrátit. Není to zaujatost, jen se najde drtivá většina lidí, co to nevidí, tak to působí, že ot píšu pořáíd dokola.

Co se týče Maicona...jeho hlavní úloha v Interu spočívá v náběhu ze strany, zakládání útoku, protiútoku a přečíslení soupeře z obrany, čímž jsme v minulosti a i nyní velice těžili. Je pro něj tak uzpúsobená hra a je jasné, že je to na úkor obrany, což je kompenzováno Zanettim na jeho straně...to, že Maicon neumí moc brátit všichni víme, ale pořád je pro tým přínosem právě tou ofensivní stránkou, která je u něj důležitější a PRIMARNI!!!...i když nastupuje na pozici obrance.

Chápu, že máš jiný názor, nepočítám s tím, že tě logickými argumenty přesvědčím o jiném. Tímto bych to ukončil, jsem fakt děsně přetaženej a podrážděnej...

Reagovat
smazaný uživatel

ako si to nazval rozpravka o wesovi???to ze bol v minulej sezone skvely potvrdily samotny hraci ako napr.xavi a podobne takze nieco na tej tvojej zaujatisti teba vaci nemu bude nemyslis?........toho maicona ti necham pretoze mam podobny nazor je to klucovy hrac len hovorim ze smerom dozadu je vazne strasny...skratka hroza........ale v pripade sneijdera si dost mimo je pravda ze v serii a minulu sezonu nievzdy hral dobre ale proste stale je to spolu s eto om a maiconom najlepsi futbalista v interi.....ma super techniku,strelu,klucku je pomerne rychly a jeho prihravky su super....po cisto futbalovej stranke by som povedal ze sa mu nevyrovna snad ani eto o........mozno keby hral snwijder v muzstve ako barca myslim stylom hry tam by sa ukazaly jeho kvality este viac pretoze myslim ze je rovnaky mozno este lepsie futbalista ako xavi ci iniesta.........viem ze toto odpiskas asi ale vazne si to ymlsim

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi ho strčí do vačku, lenže Xavi je najlepší na svojom poste... Wes hrá trochu inak...a k tomu Wesovi a minulej sezóne:1.Milito, 2.Samuel, 3.Cambiasso, 4.Sneijder !!!-dôležitosť hráčov pre tým

Reagovat
smazaný uživatel

5.Kapitán(aby sme mali prvú päťku + na Pupiho sa nesmie zabúdať!!!)

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave ze xavi hra celkom inak ako sneijder.....to ze ho strci do vacku je tvoj nazor ale nie moj.......ked sledujem hru xaviho a sneijdera daleko viac obdivujem tu sneijderovu pretoze xavi to hra o dost jednoduchdie pretoze vacsinou hra xavi stale celom k brane a viac zozadu ma vsetkych pred sebou tak s amu to hra a okrem toho hra v barcelone kde je kazdy jeho spoluhrac uzastny futbalista co sa tyka ofenzivy ma super ponuku a podobne.......sneijder to ma tazsie hra v interi ktory je skor defenzivnym muzstvom v zostave je plno defenzivne zalozenych hracov a ako si pisal wesley hra vyssie a preto casto dostava loptu ked je chrbtom k brane a napriek tomu dokaze velakrat chrbtom k brane a sprvej najst vpredu spoluhraca......skratka moj nazor je ze sneijder sa xavimu v pohode vyrovna mozno ho aj prevysi.....to by sa ukazalo keby hrali s polu v barce alebo v interi kto z nich je lepsi

Reagovat
Jajinek

mohl by jsi mi vypsat ligové zápasy datované do ruku 2010, ve kterých Wes hrál, tak jak říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

stebou rozpravat o sneijderovi nema vyznam........poradim ti zmen si nick z jajinek na ANTI-SNEIJDER

Reagovat
Jajinek

proč...já Wese nekritizuju, jen předkládám argumenty a ptám se, mohl by jsi mi napsat ty ligové zápasy roku 2010, ve kterých Wes předvedl výše zmíněné vlastnosti a hrál nadprůměrně?

Reagovat
smazaný uživatel

z 38 ligovyhc zapasov ti mam vypisat v ktorych hral dobre alebo co???.......to nemyslis vazne alebo ano?? podla mna hral vo vacsine zapasov dobre nie vo vsetkych ale vo vacsine........ja ti skor vie povedat ze v dolezitych zapasov ako bol prvy semifinalovy s barcou ci osemfinalova odveta na chelsey bol prave sneijder tym rozdielovym hracom ktory tie zapasy pre inter z velkej casti vyhral.....a to boli naozaj top zapasy proti top timom kde ukazal sneijder ze on je naozaj top hrac

Reagovat
Jajinek

na Chelsea hrál dobře, proti Barceloně sice dal ten gól, ale jinak byli lepší jiní....v LM byl důležitý...já se tu bavím o lize.

V roce 2010 odehrál naprůměrně tyto zápasy...proti Sieně, Atalantě, Fiorentině a na podzim proti Udinese a Bari...z toho jen proti Sieně byl nejlepším hráčem Interu v tom zápase. V ostatních zápasech byl průměrný až podprůměrný. Vyber si kterýkoli zápas a já ti do detailu rozeberu jeho hru. odehrát 5 povedených ligových zápasů za rok je naprosto a žalostně málo!!!!

Nemůže za to ani tak on, ale nároky, které se na něj kladli. Do pevných obrana bloků se prostě svou hrou neumí prosaditm protože to není vyložený tvůrce hry...navíc se mu hodně nedařila střelba.

Nyní doufám, že by se to pod Leem mohlo zlepšit, protože Inter bude produkovat trcohu jiný styl hry.

Tvůj názor, že hrál ve většině zápasů dobře jen potvrzuje fakt, že už v téhle diskuzi dva dny naprosto nevíš o čem se točí...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre nechajme to..........neviem preco chces stale odporovat celemu svetu co sa tyka nazoru na sneijdera noa le je to tvoja vec ked bol taky na nic preco prave jeho vsetci futbalovy odbornici a potvrdila to aj drvyva vacsina samotnych hracov oznacili za jedneho z top hracov sveta a diskutovalo sa o tom preco nevyhral zlatu loptu prave sneijder????boli na strane interu v minulej sezone iste aj dolezitejsi hraci ale po futbalovej strannke asi nebude ten sneijder tak nanic ako to ty vsade pises....nemyslis??

Reagovat
Jajinek

Podívej, já Wese považuju za dobrého nadprůměrného hráče, který má určité herní vlastnosti světové, pohyb, napadání, přechod do útoku, volné přímé kopy, hru bez míče a dynamiku. Ale není to prostě ten Top hráč, jak z něj dělají médie.

Viděl jsem Wese v každém zápase, ve kterém hrál za Inter...kdo z těch lidí fotbalové veřejnosti, kteří tvoří tyto určité ankety, to může říct? O tom je pak ta Wesova pohádka, že on se zviditelnil v LM, na MS...kde podal slušné výkony a byl u tripletě Interu a hned si každý řekne, že je prostě nejlepší. Ale v Itálii, kde ho vidí děnně, už na něj takové názory nejsou a hodnocení např. gazzetty tomu odpovídá.

A já nebudu papouškovat názory jiných lidí a anket, které většinou dopadají hrůzostrašně, ale udělám si vlastní názor na hráče, podle toho co vidím. A rozhodně te názor nemám sám. Tvoje jediné argumetny, které jsi zatím předložil, je názor široké veřejnosti. Já se chci bavit konkrétně! Dnes jsem dal zkoušku z finančního práva a tak už mám čas. Pojď sio klidně rozbrat celý rok 2010 Wese v lize zápas po zápase a uvidíš, že prostě MÁM PRAVDU!!!!

Jinak tvé příspěvky o tom, jak si mám měnit nick, jak jsem proti Wesovi atd jsou fakt trapné. Já mám Wese rád, za jeho styl hry ho uznávám, ale nedělám z něj nic, co není. A o tom to je...

...a jak tu psal největší odborník na Italský fotbal široko daleko, kterého já uznávám, merengues....ve světě prostě všichni baští tu pohádku o Sneijderovi, který ji umí prodat a málokdo vidí, kdo vlastně vyhrával pro Inter trofeje. Už jsem to tu psal, ale leží mi na stole gazzetta z 23. května 2010...a velice bych ti přál si ji přečíst...italská veřejnost totiž ví, kdo byl minulý rok král...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre podla teba to nie je top hrac ale podla mna to top hrac proste je........problem bude mozno v tom koho ty uznavas ako top hracov???........u mna wes proste medzi tych top hracov rozhodne patri.....dnes sa futbal stava stale viac a viac niecim co je velmi zviazane vselikaymi taktickymi a podobnymi speklulaciami a vytracaju sa z ihriak skutocny futbalisti na ukor samych bojovnikov a kopacov....pre mna prave sneijder je ten kto este v interi robi futbal futbalom len tolko by som k tomu povedal..........neviem kto bol podla talianksej verejnosti kralom minulej sezony a gazetu si tazko precitam kedze neviem taliansky podla mna to bol mourinho a s hracov iste boli pred sneijderom dolezitejsi pre inter ako milito,maicon,cambiasso,samuel mozno aj dalsi ale v mnoho zapasoch ako spomenute velmi dolezite zapasy v LM s barcou a chelseou bol sneijder najlepsi na ihrisku to urcite vtedy ocenila aj gazeta aj coriere aj neviem kto este a to boli zapsy proti top tymom a top hracom a vtejto konkurencii sneijder dokazal vsetky tie hviezdy na ihrisku zatienit.........je to top hrac

Reagovat
Jajinek

proti Barceloně rozhodně nebyl nejlepší na hřišti, ani podle fanoušků, ani podle médií, ani podle mě. Ale to je vedlejší.

Pojď si rozebrat konečně nějaké argumenty. Proč si myslíš, že je Wes TOP hráč?

Vždyť Wes právě splňuje daleko více tu tvoji definici těch kopáčů...není to žádný technik, hračička, tvůrce hry. Je to hráč, který svou hru má založenou na dynamice, fyzičce, pohybu, napadání, střele, dlouhých pasech. Žádné kličky či uličky. Kdyby byl top hráč, tak by pro tým zápasy rozhodoval, byl v něm nejlepší, byl by vůdčí postavou. To Wes v Interu není, i když je pro ně určitě důležitý. V LM odehrál svůj part výborně, vyhovoval mu styl fotbalu, který tam Inter produkoval, ale jak jsem psal, v lize mu to nešlo a ze své pozice nedokázal hře Interu vtisknout tvář a rozvrátit pevné bloky obran ve chvílích, kdy to nejvíc potřeboval. Tohle všechno můžu doložit konkrétními zápasy a situacemi. Bohužel se mu pak nedařila ani střelba a byly z toho průměrné výkony. Proto říkám, že Wes nepatří mezi 10 TOP hráčů světa, tak jak to prezentují média. je to velmi kvalitní fotbalista, ale ne tak, jak z něj média dělají. To, že pro tebe je, je samozřejmě možné, ale není to objektivné či jakkoli podložené...

Reagovat
smazaný uživatel

neni to ziadny technik ani tvorca hry????? tak teraz si sa uz fakt totalne zakopal....vsak ty sam protirecis celemu svetu...........sorry ale co sa tyka sneidjera si uplne ale uplne mimo a uz s tebou temu sneijder nechcem vobec rozoberat pretoze mas nato velmi tly a nepresny pohlad.........ale inak mas ok nazory povacsinou

Reagovat
Jajinek

ne, není...dělá mu problém zpracování, kdy mu míč nadskočí trochu do vzduchu, hlavně u levé nohy. Přihrávky za obranu dává povětšinou vzduchem, kolmice po zemi příliš nehraje. Hru pak trochu brzdí otáčením se kolem své osy, kdy chce přihrát do strany. Výborné vlastnosti má takové, které jsme vypsal...ale typickým tvůrcem hry alá Xavi, Cossu, Diego...kteří se vyžívají v přihrávkách do uliček, kolmicích po zemi...nebo typickým technikem alá Ronaldinho, C. Ronaldo také ne. Je to taková pohyblivější verze Dejana Stankoviče.

Chceš ty vlastnosti doložit na konkrétních minutách jednotlivých zápasů? o víkendu bych ti mohl vyrobit sestřih.

Je nejvíc úsměvné, jak jsi v celé diskuzi nepředložil ani jediný argument, pořád je říkáš jak jsem mimo, přitom já ti trpělivě vše polopatisticky vysvěluji s konkrétními příklady. Navíc mi přijde úsměvné, že vedu diskuzi o Sneijderovi s člověkěm, který buď Wese neviděl ve všech hápasech a nezná jeho základní herní charakteristiku, nebo je natvrdlý jako pouštní dikobraz.

Reagovat
smazaný uživatel

nepotrebujem tu davat presne argumenty kedy a ako sneijder hral........problem je v tom ze natvrdly asi nebudem ja ale skor niekto kto sa prieci uplne vsetkym a tvrdi ze sneijder je na nic......potom sice povies ze ho mas rad a ze je to dobry hrac ale napriek tomu dalej pokracujes v jeho ponizovani ak yb to tak mohol nazvat........sneijder vs. cosuu?????? si normalny??? ...skus si konecne uvedomit ze tvoje minuty zo zapasov ktore si vsimas len preto lebo voci sneijderovi zaujaty nikoho nezaujimaju vobec neviem ci som videl celkom vsetky zapasy interu ale mylsim ze ano a nepotrebujem si vypichovat co hrac urobil zle........sam som nieco odohral na pomerne vysokej urovni aj ked samozrjeme nie za inter a viem co to asi obnasa a preto hovorim ze sneijder je top hrac a v mojich ociach je lepsim futbalistom ako xavi........to co hra xavi by som ucite dokazal hrat skor ako to co hra sniejder........a toto ber obrazne samozrejme niesom xavi ani sneijder ......ides si svoje sam proti vsetkym a dokonca si si dal taku namahu ze sledujes a zapiusujes si chyby hraca ktory hra za tvoj oblubeny klub hmm zaujimave...........ja som asi natvrdly

Reagovat
Jajinek

ano, jsi natvrdlý a ještě bych doplnil, že nejsi inteligentní! Na tohle opravdu nemám nervy. Končím

Reagovat
smazaný uživatel

ok urcite mas pravdu ........ty si ale zjavne vysoko inteligentny ked si tvrdohlavo ides proti vsetkym alebo lepsie povedane proti drvivej vacsine a potom povies koncim to jedine ma potesilo odteba lebo viem ze tebe to nikto nevysvetli

Reagovat
Jajinek

dobře...zkusím to tedy naposled, a chtěl bych tě poprosit, opravdu si to pozorně přečti a třeba počkej s odpovědí, až se ti to uleží v hlavě.

1) Wesley Sneijder je velice kvalitní fotbalista, jen jsem se snažil říct, že je všeobceně trochu přeceňován, protože ho nepovažuju za úplného TOP hráče, početně řekněmě mezi 10 nejlepších hráčů světa. Proč tento názor mám jsem ti doložil množstvím argumentů.

2) Wesleyho jsem charakterizoval herně, pod což jsem opět přiložil množství argumentů

3) Rozhodně jsem nechtěl naznačit, že je třeba Cossu lepším fotalistou než on...to jsi opět nepochopil. Jen jsem chtěl naznačit, že Wes není typem fotbalista, jako Cossu nebo Xavi. Že má jiné přednosti.

4) Já si u Wese přece nedělám nějaké záznamy co udělá špatně a neponižuju ho. Jen jsem vypíchl některé jeho špatné herní vlastnosti, také jsem vypíchl jeho dobré vlastnosti. Tkahle bych to mohl udělat u všech hráčů Interu. U Wese pak můžu říct, že ty dobré rozhodně převažují nad těmi zápornými.

5) To, že jsem tě označil neinteligentním a natvrdlým, jsem udělal až po několikátém příspěvku, kdy absolutně nereaguješ na to, co jsem napsal já, jako by jsi to snad ani nečetl, nebo si to zcestně dezinterpretuješ. Předložil jsem konkrétní argumenty co se týče zápasů, které se mu nepovedly, že je není vyloženě tvořívým typem hráče a že v Interu hráli důležitější roli jiní fotbalisté. Chápu, že můžeš mít na věc jiný názor, ale tak pojdme se o něm pobavit ve stylu "nemáš pravdu, tohle si nemyslím, protože je tehle a tehle zápas se mu povedl, má tyto a tyto herní vlastnosti, a byl takhle a takhle konkrétně důležitý"...a ne reagovat ve stylu...

"cela futablva verejnost na cele s odbornikmi a samotnymi hracmi uznaly ze sneijder bol minulu sezonu mozno najlepsi hrac na svete" nebo "vsak ty sam protirecis celemu svetu...........sorry ale co sa tyka sneidjera si uplne ale uplne mimo"

Pověz mi v kterých dílčích věcech o Wesovi jsem konkrétně mio a pojďme si je rozebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=sPbJ4Z5D-n4 nooo fakt je hrozny ten sneijder

Reagovat
Jajinek

opravdu tě nehodlám přesvědčovat o opaku...nemělo by to smysl. Pokud tě to téma zajímá, zkus si projít historii EF a minulé diskuze. Tolik asi k tomu.

Reagovat
Jajinek

ještě bych doplnil...Wes je velmi kvalitní fotbalista...nemůžu říci ani popel proti tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi kvalitná

na toto som čakal od príchodu Weslyho, kým to povieš...a on sa to stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

ono*

Reagovat
Jajinek

já to tvrdil vždycky...jen ty to pořád nechápeš

Reagovat
Tomanatura

Na druhou stranu pod Leem mu to muze sedet daleko lip, jak uz jsem to psal pred par tydny, tak nedela to potvrdila. Urovne, na ktere ho vidi hodne lidi(jako treba ten diskutujici nad tebou), sice nikdy nedosahne, ale treba se zvedne na tu uroven, ktera se od nej ocekava.

Reagovat
Jajinek

jj, psal jsem to taky...ten první zápas pod Leem mu sednul a jsem na něj zvědavej dál.

Reagovat
Yanek

Jen bych se vyjádřil k tomu, že je Jajinek moc kritický. Já si to nemyslím, jako jeden z mála Interistů je sympatický, dá se s ním mluvit a hlavně je objektivní a nevidí jen svůj tým.

Reagovat
lnterista

nekdy az moc kriticky

Reagovat
Jajinek

uznavam...

Reagovat
lnterista

rozhodne to nemyslim spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkal Interista, Kharja je velice inteligentní hráč a v některých situacích je výbornej. Sice někdy zbytečně ztratí míč ve středu hřiště, ale dopředu by to mohlo jít. Mě teda mile překvapil, tebe asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by sa malo AC báť ? veď počkajte ked sa vráti náš silny kader do zostavy ... hlavne Boateng A pirlo ... potom je Scudeto náš

Reagovat
Jajinek

Zanetti musi byt v zaloze pred Maiconem. Chtelo by to si ho naklonovat.

Reagovat
lnterista

Nagatomo je hroznej sympatak...doufam ze v Interu vydrzi hodne dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

to dufam aj ja ... a hlavne nech sa mu darí ... včera este hral dosť malo aby sme ho mohli nejako hodnotiť

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno jak hraje Inter nebo Neapol, jde o to že pokud nezačnem zase pravidelně vyhrávat tak můžem na titul zapomenout! Je pravda že především v záloze máme celou sezonu spoustu zraněných ale na to se nemůžem vymlouvat, chceme-li vyhrát. Ovšem největší příčinou včerejší ztráty vidím fakt, který byl k vidění už v zápase s Lecce. Vedeme, máme utkání pod kontrolou a místo abysme proměnili některou ze šancí a rozhodli utkání tak si necháme z ojedinělý akce úplně vyrovnat a pak je z toho holomajzna, protože do plnejch s touhle zálohou se nic nevymyslí.

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Javier včera nádherný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

ako vzdy......je to otrepana fraza uz ale vazne klobuk dole....zanetti je fakt kral

Reagovat
smazaný uživatel

ošklivá porážka

Reagovat
smazaný uživatel

Na středeční přátelský zápas v Německu povolal Cesare tyto hráče:

Portieri: Buffon (Juventus), Sirigu (Palermo), Viviano (Bologna).

Difensori: Astori (Cagliari), Bonucci (Juventus), Cassani (Palermo), Criscito (Genoa), Chiellini (Juventus), Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter).

Centrocampisti: Aquilani (Juventus), De Rossi (Roma), Giovinco (Parma), Mauri (Lazio), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Nocerino (Palermo), Palombo (Sampdoria).

Attaccanti: Borriello (Roma), Cassano (Milan), Matri (Juventus), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal).

Až na toho Mottu se mi nominace líbí

Reagovat
Yanek

Motta tam nemá vůbec co dělat, a jak už někdo psal, je hodně smutné, že v té nominaci jsou POUZE dvě extratřídy - Chiellini a De Rossi. Postavil bych to takto:

Buffon

Cassani - Astori - Chiellini - Criscito

Aquilani - De Rossi - Palombo

Cassano

Matri - Pazzini

Reagovat
Jajinek

Motta tam sice nemá co dělat...ale polovinu té zálohy strčí do kapsy

Buffon - Cassani, Ranocchia, Chiellini, Criscito - Aquilani, De Rossi, Motta - Cassano - Borriello, Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych šoupnul k sobě osvědčenou dvojici Ranocchia - Bonucci a Chiella zleva. Domenica bych nechal sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak som to aj včera písal, Chiellini by bol na ľavom bekovi určite istejšou variantou ako Criscito.

Reagovat
Jajinek

no momentálně asi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Giorgio tam nemá co dělat...

Reagovat
Jajinek

pořád je to jediný potenciální vůdce...i když hraje pod psa

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdou je, že když zavřu obě oči, může reprezentovat Astori a Cassani, jinak je to hroznej šrot a nikdy by mě nenapadlo, že právě v reprezentaci Itálie si bude muset terenér vybírat z takovéto "kvality".

Reagovat
j_mrazik

Ta Itálie šla neskutečně dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Už není TOP, ale spíš nadprůměrná. Ale kupa hráčů může během 2-3 let ještě značně vyrůst a do Eura nebo MS ten tým může být na vrcholu. Pokud se Cesarem podaří vytvořit z těch hráčů soudržný tým, tak ještě mnohé překvapí.

Reagovat
Yanek

Napadá mě Abate, Ranocchia, Bonucci, Poli, Paloschi. Potenciál tam rozhodně je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tem tam byl, je a bude vždycky, jenom jde o to, jak se prosadí a zdali se jim dá v Calciu dostatek prostoru. Stačí se podívat na Giovinca, jaký udělal za ten půl rok v Parmě pokrok. Není to žádný top hráč, ale ušel kus cesty, získal další zkušenosti a má hlavně herní praxi. Patří mezi stěžejní hráče Parmy. Ranocchia s Bonuccim si taky o šanci řekli a využili ji. Chce to čas a hlavně herní praxi.

Reagovat
j_mrazik

Řekl bych, že máme i lepší juniorku než oni. Jenom oni mají solidní ligu, kde se pak ti hráči uchytí a pak se můžou i přiučit. To u nás nejde. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zase až takový šlágr to není. Ti mladí hráči se taky povětšinou dostanou do A týmu v Serii A výjimečně. Většinou paběrkují mezi Serii A a B v malých klubech, které hrají o záchranu a i tam nemají místo jisté, když řada týmů dá přednost latinskoamerickým hráčům.

Reagovat
j_mrazik

Je zapotřebí jim nedávat italský pasy. Každej Argentinec ho má.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to říkat nemusíš, vidím to úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Motta reprezentuje Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, aspoň z mého pohledu. Někdo to třeba přivítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se dočetl, že je to Ital narozený v Brazílii (příjmení by tomu odpovídalo), tak bude asi půlčík. Nicméně už reprezentoval Brazílii, narodil se tam, tak by neměl mít právo reprezentovat jinou zemi, třebaže v ní má původ.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak Brazílii nereprezentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Na wiki jsem si našel, že má tři starty za brazilskou sedmnáctku a 2 straty za áčko. Nakolik jsou statistiky přesné, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v mládežnických výběrech může reprezentovat koho chce. Až když nastoupí za A tým, tak už nesmí nikoho jiného. Kdo ví, jak je to s těmi starty za Brazílii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatně nedávno byl nominovám do reprezentace také Argentinec Cristian Ledesma, nemýlím-li se, že? No mě se to moc nelíbí, když nastoupíš za reprezentaci (třebaže juniorskou) jedné země, už bys neměl reprezentovat jinou zemi. Navíc, když k tomu nemá prakticky žádný jiný důvod, než sportovní. Kdyby pocházel například z válkou nebo náboženskými či rasovými nepokoji zmítané země, pak by se třeba dalo přivřít jedno oko.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nemusím, zvlášť v případech Ledesma a teď Motta nebo i Amauri, jsem byl, jsem a budu vždycky proti. Ale když už je trenér povolá, tak s tím asi těžko někdo hne.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Balloteli ? Docel vtipný, Balotelli, který rozhodně jako Ital nevypadá, je papírově víc Ital, než jako Thiago Motta nebo Cristian Ledesma, kteří jako Italové celkem vypadají a mají a (minimálně Motta) italská jména. Motta snad i původ.

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli mi nevadí. Respektive jako člověk je to pro mě totální magor, ale fotbalově ho beru. Navíc je to rodilý Ital, navíc Sicilián. Zatímco Amauri, Ledesma nebo Motta ne. Co na tom, že je černoch? To je jen předsudek. Od mládeže reprezentuje Itálii, nevidím tam žádný problém. Ale v Itálii se to těžko nese, že za ně hraje černoch. Ale je holt nová doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nová doba . Já Balotelliho moc nemusím, přijde mi, že se chová jako debil. Barva jeho kůže mi nevadí, i když přiznám se, působí to na mě divně, když vidím Afričana hrát za italskou reprezentaci, ale tak když se tam narodil. Mimochodem ty asi nemáš nějaké zajímavé informace o ultras Juventusu? Drughi Bianconeri, Fighters atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem tam mrknu na web Drughi, ale nijak zvlášť to nesleduji, spíš vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten web má výborné intro .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baloteli byl jako malé děcko nominovaný echt italskou rodinou. Takže jméno má italské, žije celý život v Itálii, je to prostě Ital, akorát černej

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se mi povedlo samozřejmě adoptovaný

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal, co mi tam nesedí

Reagovat
DelPiero137

som natom rovnako. Camo bola jedna z mala vynimiek ktoru som zniesol v Squadre a na dlhu dobu to aj stacilo. Nechapem ze Taliani sa neburia a neprotestuju...

Keby Aqua a Cassano mali dobru formu, tak by to nemuselo byt az take zle. K Tomu Gio na kridle (aspon na polcas).

Reagovat
smazaný uživatel

Bude teraz prvýkrát. Dobrými výkonmi si získal pozornosť trénera talianskej reprezentácie a po schválení FIFOU môže nastupovať za Taliansko.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že mu povolili reprezentovat již druhou zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam chci Diamantiho!

Reagovat
smazaný uživatel

S ním by ta sestava byla vyšperkovanější?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takovej hráč se musí povolávat vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tam chybí Pirlo, Abate, ale ti byli/jsou zranění. Jinak ta záloha otřes - tam nikdo nic nevymyslí. Jsem si tuhle tak sám pro sebe říkal že by nebylo špatný i do budoucna Buffon - Abate, Chiellini, Rannochia, Criscito - Aquilani, Pirlo, De Rossi - Quagliarela, Pazzini, Cassano

Reagovat
Shevchenko

200 pro MILAN!

Reagovat
Jajinek

výsledky fanty Série C na fóru..tohle kolo jakoby nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Naštval jsi mě Zpropadený Cuchu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter tohle kolo na odstřel, mě zas potopil Eťák.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Slejdy

uf cekal sem prohru,pac sem hral jakkdyby bez golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Kuca v sestave kola jak hral ?

Reagovat
smazaný uživatel

No fans AC se musí hodně obávat. Inter jede. to bude zajímavej konec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Parma, Chievo, Neapol musí být 9 bodů jinak si beru provaz a jdu hledat nejbližší větev

Reagovat
terry

Kucka v sestavě kola!

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobře . Ale trochu mi nejsou jasný ty tvoje smajlíky.

Reagovat
terry

Prostě že jsem rád.

Reagovat
Yanek

Zasloužil si to.

Reagovat
terry

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

kucka je fakt kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

co v tej zostave robi Julio Cesar? ako nesledujem to az tak extra,ale brankar dostane 3 goly a je tam?

Reagovat
Jajinek

ani za jeden nemohl a další 4 zázračně chytil

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Francesco Totti AS

chytal skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Milito se včera zas zranil

Reagovat
lnterista

tezka sezona ale verim ze na konci se bude smat

Reagovat
Dejwa

je to pro něj jako zlej sen tahle sezona, moc tomu nevěřím, že se do toho ještě dostane.. od léta ho ale očekávám zpátky v plné síle

Reagovat
lnterista

bylo by to super a kdyby ne tak neva...nemusi nikomu uz nic dokazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to blbé, možno nezahrá ani v dvojzápase s Bayernom. Len nieeeeee Pandev....

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze niesom sam komu je z pandeva na vracanie nepochopim ako sa taky hrac mohol do interu vobec dostat......este ze prisiel pazzini lebo by soms a na pandeva musel pozerat este castejsie

Reagovat
lnterista

vypada to ze na mesic

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Trewinne máš ešte link na tie známky zo Serie B?

Reagovat
panca

kdy budou vysledky fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

už na tom pracujem

Reagovat
panca

tak doufam, ze to neudalas tak, aby jsi me porazil

Reagovat
smazaný uživatel

O to sa neboj,mne zahrali dobre tak 2 hráči

Reagovat
lnterista

citim ze vyhraji...chudak pintu...ja vyhral snad tak 3x a jenom s nim

Reagovat
Pinturicchio

Jj, pokaždé, když Inter předvede takovou smrst, tak hrajeme spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

muj tym vcera 4 goly, takze konecne jednou trochu forma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam,nakoniec tesne.Pol boda dole a bola by to remíza...

Nejak mi blbol excel tak keď nájdete chyba tak nekričte na mňa,ešte to idem prekontrolovať

Reagovat
panca

interista 90,5 bodu ja dam 4 goly a mam jen 77. Kdo mu tolik nahral?

Reagovat
smazaný uživatel

Interista-4+5,5+6+6+10,5+6+11,5+7,5+14,5+6+11+2 za domáce prostredie

panca-4,5+6+5,5+6+5,5+10+9+5+9+6,5+10

Reagovat
panca

14,5 je urco etak a 11 natale ne?! Kdo ma 11,5 ze zalohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale-11 Et´o-14,5 Iličič-11,5 Sneijder-10,5 Zanetti-7,5

Vučinič-10 Cambiasso-10 Diamanti-9 Pato-9 Borriello 6,5

Päť najlepše hodnotených

Reagovat
panca

diky

Reagovat
Jajinek

www.fantagazzetta.com

doporučuju...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík,už to snáď nikde nezapatroším

Reagovat
lnterista

OT: co je pravdy na tom ze kouzelnik Rafa Benitez je jednim z kandidatu na noveho trenera Juve?

Reagovat
Yanek

To Juve fakt nepřeju

Reagovat
Pinturicchio

Ty voe, jdi do řiti, s Benitezem, i s Fantou

Reagovat
smazaný uživatel

kiežby by sa to z novín prenieslo aj do reality

Reagovat
Pinturicchio

Držhubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Dejwa

nic horšího by je potkat nemohlo.. doufám, že ten hňup se už v Itálii neukáže

Reagovat
Pinturicchio

To by byla od našeho vedení šílená bota.

Reagovat
10

takovou kravinu by nenapsal snad ani Goal...

Reagovat
smazaný uživatel

Píše to jen Goal a to asi tak se třičtvrtěročním odstupem

Reagovat
Jajinek

Diego vydrž!! Jak říkal Leo...ty už nikomu nikdy nemusíš nic dokazovat, budeš navždy legendou Interu, i kdyby už jsi nekopl do míče. Ty zranění jsou vážně děs, jestli dobře počítám, tak letos už 5.té. vklidu zrehabilituj a 15. března v Mnichově se na Tebe těším v plné parádě a doufám, že si na plný koule na celou Allianz zazpívám Deigo Milito facci un goooooooool!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

............inak s tym militom je to uz neskutocne......nedarisa mu herne a este je aj vkuse zraneny......ale ako pises spolieham sa ze milito tie dolezite goly co inter potrebuje nastriela aj v tejto sezone

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele