24. kolo
06.02.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Brescia Calcio - AS Bari 2:0

Bari nezvládlo utkání pravdy a pokud se nestane zázrak, čeká ho sestup do Serie B. A to i navzdory tomu, že do konce soutěže zbývá stále dost kol. Brescia svého klíčové soupeře skolila dvěma brankami, v prvním poločase zavěsil Diamanti, v tom druhém Caracciolo.

Domácí se ujali vedení v 17. minutě. Gazzi fauloval ve vápně Koneho a Diamanti pokutový kop bezpečně proměnil - 1:0 pro Brescii. Bari mohlo vyrovnat, ale Castillo absolutně selhal v souboji jeden na jednoho, do kterého ho vyslal geniální přihrávkou Sergio Almiron. V závěru prvního poločasu se hosté dožadovali pokutového kopu, a to za údajnou ruku Begy. Hráč Brescie skutečně rukou zahrál, jenomže jí měl pevně u těla a rozhodčí situaci posoudil zcela správně. I proto skončil první poločas vedením Brescie 1:0.

Ve druhém poločase muselo Bari nutně zabrat, to se sice stalo, ale obrana Brescie hrála pozorně a hosty k ničemu nepouštěla. Výjimkou byla střela Rudolfa, které však scházela přesnost. Svěřenci trenéra Ventury museli postupem času otevřít obranu, a to se jim stalo osudným. V nastavení totiž z brejku uprchl Caracciolo a sám proti Gilletovi uspěl - 2:0 pro Brescii.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

vidím že souboj o titul... jasný šlágr kola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele