24. kolo
05.02.2011 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Juventus FC 1:3

Juventus si v důležitém zápase připsal tři body, když porazil domácí Cagliari 3:1. Katem sardinského celku se stal jeho bývalý hráč, útočník Alessandro Matri, jenž vstřelil dvě branky. Třetí zásah měl na svědomí bombarďák Luca Toni.

Domácí měli první šanci zápasu, ve druhé minutě donutil dalekonosným pokusem k zákroku Buffona Radja Nainggolan. Cagliari sice mělo první šanci zápasu, ovšem do vedení šli hosté. Agazziho zblízka ještě Matri nepřekonal, ale to mu nemuselo vadit, neboť ve 20. minutě už se střelecky prosadil. Matri z hranice pokutového území napálil míč nekompromisně do sítě - 1:0 pro Juventus. Matri pochopitelně svojí premiérovou trefu v dresu Juve proti bývalému zaměstnavateli neslavil. Stará dáma vstřelila do konce prvního poločasu ještě jednu branku, ta ale nebyla pro ofsajd uznána.

Cagliari se dokázalo prosadit až po změně stran. Cossu vykouzlil parádní, jemný centr, a Acquafresca dostal pravačkou míč za Buffonova záda - 1:1. Sardiňané rázem ožili a za chvíli musel Buffon lapit Astoriho střelu. Další velkou šanci měl Conti, po volném přímém kopu se nebezpečně položil do střely a míč jen těsně minul pravou tyč.

Vedle střílel i Juventus, konkrétně hlavou Matri. Čtvrthodiny před koncem vstřelil druhou branku v zápase Alessandro Matri. Chiellini mu už uvnitř pokutového území načechral centr a nehlídaný Matri z voleje prostřelil Agazziho podruhé - 2:1 pro Juventus. Matri branku opět neslavil. Sedm minut před koncem se podařilo Cagliari znovu vyrovnat, avšak vzrušení bylo zbytečné, neboť kvůli útočnému faul nebyla branka správně uznána. Okamžik na to už Stará dáma odskočila na rozdíl dvou branek. Střídající Luca Toni skvěle hlavičkoval a Agazzi plachtil vzduchem zbytečně - 3:1 pro Juventus. Cagliari do konce zápasu neodpovědělo a doma prohrálo.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych poslední šance Juve... Jestli prohrajeme s Cagliary, tak to nebude ani EL

FORZA JUVE!!!!!!

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
PePiG7

1-2 Aquafresca-DelPiero,Matri

Reagovat
PePiG7

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

uz i EF tipuje proti juve musime to dat... 0:1 Del Piero z primaku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Juventus konečně bude hrát fotbal a zvítězí 2:0...

Reagovat
smazaný uživatel

No,tak o dvě branky jsme vyhráli,sláva...Ale ten fotbal ,který jsme hráli byl opět hroznej,výkon Gigiho,který zjevně stále není ve formě byl taky špatný,několikrát tam zaplaval vzduchem a balonu se ani nedotkl.Krasič v poslední době hraje bez chuti,jelikož si to v pohybu nemá s kým narazit,tak pak jen otráveně střídá Matri nebyl moc vidět ,ale splnil na sto procent svoji úlohu!Jinak super práce od Bonucciho a Chielliniho,ty hrají většinou nejlíp,jinak zbytek týmu průměr...Hrát dneska proti silnějšímu týmu,asi bychom opět odešli s prázdnou...

Reagovat
Airus

snad je ta výhra řádně nakopne.... DO TOHO!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele