24. kolo
06.02.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Chievo Verona 1:1

Lazio doma nedokázalo přehrát Chievo a ztratilo důležité body v boji o Ligu mistrů. Biancocelesti přitom vedli, jenže na trefu Hernanese odpověděl ve druhém poločase Bostjan.

Jako první ohrozil hostujícího brankáře Sorrentina Libor Kozák, jeho střelecký pokus ale Sorrentino zneškodnil. O pár minut později se souboj Kozák - Sorrentino opakoval a znovu z něj vyšel vítězně brankář veronského celku. Práci měl rovněž Muslera, který se musel činit při přímém kop Pellissiera.

Ve 38. minutě se ocitl v tutovce Zarate, ale Lazio z jeho šance vytěžilo pouze rohový kop. Z něho následně hlavičkoval Dias a Fernandes na brankové čáře zachránil. Defenzíva Chieva nakonec přeci jenom inkasovala a jako kdyby zafungovala telepatie. V nastaveném čase totiž ve stejnou dobu a prakticky ze stejného místa zahrával přímý kop Miccoli v zápase s Lecce a úspěšně se trefil. Totéž na chlup stejně platilo i pro Hernanese, díky nemuž Lazio vedlo 1:0.

Chievo ale nechtělo odjíždět z hlavního města Itálie s prázdnou. V úvodu druhé půle muselo přečkat akci Lichtsteinera, který nebezpečně cpal míč na Kozáka, ale k českému útčníkovi se míč nedostal. Pak už přišla vyrovnávací trefa, rohový kop proplul až na zadní tyč, kde jej dopravil do sítě Cesar - 1:1. Lazio se z vrovnávácí trefy nevzpamatovalo a s Chievem pouze remizovalo 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
Petr325

2:1...Snad se třeba i Kozák trefí:)

Reagovat
cetto

ne vždy je posvícení, snad nevypadne ze základu .)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele