24. kolo
06.02.2011 15:00 CET
2 : 4
(1:1)

Reportáž

US Lecce - Città di Palermo 2:4

Sicilské Palermo přestřílelo na stadionu Via del Mare domácí Lecce 4:2 a přiblížilo se vysněným pohárům. Naopak Lecce po několika zápasech prohrálo a zůstává v sesupovém ohrožení. Ukání rozhodl až druhý poločas, kdy padly celkem čtyři branky.

Lecce se proti Palermu dokázalo prosadit už po třinácti minutách, ovšem Munari byl v ofsajdu. První regulérní branka ukání padla po sedmnácti minutách a vstřelili jí domácí borci. Centr Munariho zasahl úspěšně hlavou Giacomazzi - 1:0 pro Lecce.

V závěru prvního poločasu se odehrálo několik klíčových momentů. Nejprve orazítkoval hlavou tyčku domácí Giacomazzi, poté byl v další velké šanci Tomovič. Palermo šance Lecce ustálo a v nastaveném čase samo udeřilo. Fabrizio Miccoli se chopil volného přímého kopu z dobré vzdálenosti a neomylně zamířil. Jeho přímý kop byl naprosto dokonalý, brankář Lecce byl bez šance - 1:1. Sám Miccoli vyrovnávací trefu neslavil.

Po změně stran se spustil hotový brankostroj. Lecce se krátce po obrátce opět zmocnilo vedení, když se po cenru včas zorientoval Jeda a stanovil na 2:1. Opětovné vedení domácích dlouho nevydrželo, Palermo totiž znovu srovnalo krok. Parádní přihrávku za obranu v podání Iličiče zužitkoval umístěnou střelou k tyči Javier Pastore - 2:2. Neuběhly ani čtyři minuty a Palermo vedlo. Hernandez postupoval sám na Rosatiho a uspěl - 3:2 pro Palermo. Obrana Lecce se v ten moment sesypala a za chvíli znovu inkasovala. Sicilané dobře zakombinovali a Iličič zvýšil už na 4:2. Do konce zápasu už další branka nepadla a Sicilané mohou slavit další klííčové vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele