Serie A - souhrn 21. kola

26.01.2019, 16:59, aktualizováno 28.01.2019, 22:30
Komentáře a souhrny
Janov zvítězil v Empoli a vzdálil se sestupovému pásmu, Domácí naopak zůstávají na hraně. Neapol se s AC Milán rozešla bez branek a vedoucí Juventus tak opět navýšil náskok, i když proti Laziu se pořádně nadřel. Milánský Inter nečekaně podlehl Turínu a zaváhalo rovněž AS Řím, které sice nad Atalantou vedlo o tři branky, nakonec ale získalo jenom bod za remízu 3:3. Tříbodové zisky si zapisují také Sampdoria a Fiorentina...¨

Empoli FC - Janov CFC 1:3

28.01.2019 20:30

Góly: 63. Giovanni Di Lorenzo - 18. Christian Kouamé, 70. Darko Lazović, 73. Tonny Sanabria

Gólové hody jednadvacátého kola Serie A pokračovaly i v pondělní dohrávce. Empoli doma nepodalo špatný výkon, ale Janov byl nadmíru efektivní a Provedel inkasoval třikrát.

Empoli viditelně posilněné skvělou atmosférou začalo aktivněji a Janov se chvíli rozkoukával. Francesco Caputo dostal výtečný pas za obranu a obrovskou šanci mu pokazil jen ofsajd. Miha Zajc se zpoza hranice pokutového území opřel do odraženého míče a sledoval, jak balon letí těsně vedle tyče!

Neuplynulo ani dvacet minut a Janov ukázal, jak jednoduché může být střílení branek. Ačkoli se s Christianem Kouamém vraceli hned dva stopeři, ani jeden z nich nedokázal odhadnout dráhu nakopnutého centru, takže si Kouamé v klidu míč zpracoval, protáhl se do vápna a krásnou střelou na zadní tyč překonal brankáře Provedela!

Horko bylo i na opačné straně před Raduem. Záložník Rade Krunić totiž dostal přihrávku do pokutového území a ačkoli u něj nikdo nebyl, napálil míč jen do náruče brankáře Radua. Ten držel svůj celek nad vodou a znovu potvrzoval, že Janov udělal dobře, když si ho vybral jako Perinova nástupce. Po rohovém kopu se do míče opřel pozorný Ismaël Bennacer, jenže Radu vytáhl reflexivní zákrok a vyrazil balon.

Ještě do konce první půle Janov několikrát zahrozil a zejména Kouamé dělal obráncům Empoli potíže. Skóre se ovšem neměnilo.

Francesco Caputo se po změně stran na malém vápně natahoval po stříleném centru z pravé strany, jenže na balon nakonec těsně nedosáhl. Po hodině hry už se dočkalo i Empoli. Zlepšený výkon, který předvádělo po změně stran, mu vynesl srovnání. Zasloužil se o to především obránce Giovanni Di Lorenzo, který sprintoval při nenápadné akci až před soupeřovu bránu a se štěstím míč po nahrávce ze strany uklidil do sítě - 1:1.

Jenže radost Empoli netrvala dlouho. Grifové totiž zvládli bleskurychlý kontr, balon se dostal na hranici pokutového území k Darku Lazovićovi a srbský záložník snadno obešel protihráče. Pak zamířil a nádhernou ranou vymetl roh domácí brány. O tři minuty později Janov definitivně rozhodl, když si na nádherný pas do vápna naskočil střídající Tonny Sanabria. Brankář Provedel navíc centr podskočil, takže mladý útočník měl snadnou úlohu a debutoval v novém dresu gólem.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Juventus FC 1:2

27.01.2019 20:30

Góly: 59. Emre Can (vl.) - 74. João Cancelo, 88. Cristiano Ronaldo (pen.)

Juventus už má na čele jedenáctibodový náskok, rozhodla o tom vydřená výhra na půdě Lazia. Stará dáma ve druhém poločase s Biancocelesti prohrávala, ale skóre dokázala otočit, když dvě minuty před koncem proměnil pokutový kop Cristiano Ronaldo. Lazio si porážku nezasloužilo, na Stadio Olimpico předvedlo velmi dobrý výkon, ovšem doplatilo na horší efektivitu.

Pro Lazio bylo utkání s Juventusem velkým svátkem a svého soupeře se rozhodně nezaleklo. Naopak Inzaghiho hoši hýřili v úvodu utkání aktivitou a místy Starou dámu výrazně přehrávali. Také co se týče šancí, byli o poznání nebezpečnější. První pozdrav směrem k Szczesnymu vyslal Correa, ale polský brankář balón bezpečně ztlumil.

Szczesnyho pak znovu zaměstnali Parolo i Immobile, žádná z možností se neujala. Juventus nebyl směrem dopředu vůbec nebezpečný a v prvním poločase se víceméně hledal. Před koncem první půle nejspíše přibyly na čele Massimiliana Allegriho vrásky, neboť ze hry musel kvůli zranění odstoupit stoper Bonucci. V tu chvíli tak utvořili stoperské duo nově příchozí Chiellini a Daniele Rugani. Druhý jmenovaný dobře zasáhl před brankovou čárou po ráně Cira Immobile. Oba celky tak šly do šaten za stavu 0:0.

Trenér Allegri rozhodně nemohl být s výkonem svého týmu spokojen, nicméně Juventus ani po obrátce aktivitou neoplýval. Naopak v 50. minutě pálil těsně vedle Luis Alberto a až poté se do hry začal více zapojovat Juventus. Paradoxně ale v 59. minutě inkasoval. Rohový kop Luise Alberta si do vlastní sítě srazil Emre Can.

Obrovskou radost na Olympijském stadionu mohl ještě umocnit Ciro Immobile. V 65. minutě měl na kopačce druhý gól, ale branku zblízka trestuhodně netrefil a toho později musel litovat. Kdyby Lazio odskočilo na rozdíl dvou branek, kdo ví, zdali by utkání už nedotáhlo do vítězného konce.

Juventus se po selhání Immobileho probral a čtvrthodiny před koncem dokázal vlastně z první výraznější šance vyrovnat. Bernardeschi pronikl po pravé straně do šestnáctky a přihrávkou namazal Dybalovi, kterého ještě vychytal Strakoša, naštěstí pro Juve byl s pohotovou dorážkou připraven Joao Cancelo - 1:1. Vyrovnání bylo pro Lazio velice kruté, ale to ještě zdaleka nebylo všechno. Juve se v závěru přeci jenom zlepšilo a dvě minuty před koncem zasadilo domácím nepříjemný úder. Cancela v šestnáctce fauloval vracející se Senad Lulić a sudí Marco Guida odpískal pro Juventus pokutový kop. Cristiano Ronaldo si nabídnutou šanci nechal ujít a proměněnou penaltou rozhodl o vítězství Juventusu 2:1.

Juventus pokračuje v suverénní jízdě a na čele tabulky má už jedenáctibodový náskok, naopak Lazio si komplikuje boj o čtvrté místo a po tomto kole padá na osmé místo.

Více informací k zápasu

Turín FC - Inter Milán 1:0

27.01.2019 18:00

Góly: 35. Armando Izzo

Inter Milán překvapivě nestačil na domácí Turín, který nad favoritem zvítězil po takticky velmi vyspělém výkonu. Ke třem bodům mu stačila trefa obránce Armanda Izza.

Inter Milán zatím v pohodě hájí třetí příčku a snaží se udržovat si dostatečně velký odstup od svých pronásledovatelů. Dnes se pokusil vyloupit Olimpico v Turíně s hráči jako Martínez, Icardi, De Vrij, Miranda nebo Brozović. Domácí se ale nevzdávají tak snadno a hodlali favoritovi utkání pořádně zatopit. Na trávníku kontrovali Belottim, Ainou, Zazou nebo Izzem.

Už ve čtvrté minutě se k balonu dostal Ansaldi, který parádním pasem našel De Silvestriho. Kooperace dvou beků sice znamenala střelu, ale s ní si Samir Handanovič v pohodě poradil. Začátek zápasu byl hodně aktivní z obou stran a hrozil také Inter. Dalbertův přízemní centr si v pokutovém území našel Lautaro Martínez a tvrdou ranou těsně minul tyč!

O chvíli později upaloval na bránu Nerazzurri Simone Zaza, který je zatím jen stínem tahouna Valencie ze začátku jeho španělského působení. Tentokrát jej na poslední chvíli zastavil Milan Škriniar, se kterým Zaza neměl vůbec lehké pořízení. Obdobně mu v zakončení za dalších pár minut zabránil skvělým skluzem veterán Miranda.

Deset minut před koncem se Olimpico dostalo do varu. Ansaldi poslal po rozehrávce rohového kopu nádherný pas do vápna a na zadní tyči si na něj naběhl urostlý stoper Armando Izzo. Ten vyskočil nejvýš a poslal obloučkem balon k tyči, od níž se odrazil do brány za bezmocného Handanoviče - 1:0.

S takovým výsledkem Inter nepočítal, ale nedalo se říct, že by si za své počínání v první půli zasloužil víc. Navíc mohl prohrávat vyšším rozdílem, kdyby domácí měli více štěstí. Tomas Rincón totiž z voleje napálil míč velmi šikovně a po teči obránce se balon jen lehce vyhnul bráně! Ke konci první půle se zejména v hostujícím týmu začaly objevovat tvrdší zákroky.

Ani po změně stran to s Interem nebylo lepší. Škriniar musel ve sprintu zastavovat Andreu Belottiho a stejný hráč hlavičkoval o chvíli později po Ainově centru mimo. Inter sice držel míč na kopačkách, ale jeho kombinace se odehrávaly dost daleko od brány strážené Salvatorem Siriguem.

Andrea Belotti vypomáhal svému týmu jako správný kapitán také v obranné činnosti, o čemž se několikrát přesvědčil například bek D‘Ambrosio. Na opačné straně se až do zakončení dostal Simone Zaza, který však střelou z úhlu poslal míč jen do Škriniara.

Dvacet minut před koncem utkání se do míče opřel střídající Belgičan Radja Nainggolan, který však tvrdou ranou minul tyč. Stejně dopadl i krajní útočník Matteo Politano, jenž se na hřišti objevil dvacet minut před koncem. Jeho působení nakonec nebylo moc dlouhé, protože v 86. minutě dostal za nesportovní chování rovnou červenou kartu!

Více informací k zápasu

Bologna FC - Frosinone Calcio 0:4

27.01.2019 15:00

Góly: 18. Paolo Ghiglione, 21. Camillo Ciano, 52. Andrea Pinamonti, 75. Camillo Ciano

Filippo Inzaghi už přežil na lavičce Boloni ledacos, ale přežije i domácí výprask od Frosinone? Boloňa záchranářský duel vůbec nezvládla a od Frosinone schytala ošklivý debakl 0:4. Utkání výrazně ovlivnila brzká červená karta pro Federica Mattiella.

Do zápasu nenastoupilo ani jedno české jméno. Zatímco Ladislav Krejčí zůstal na lavičce náhradníků, Stefan Simić zatím nebyl ani v nominaci.

Klíčový moment zápasu nastal ve 13.minutě, Federico Mattiello vlétl do souboje jako smyslu zbavený a přišlápnutím nohy Cassaty si vysloužil rovnou červenou kartu. Filippo Inzaghi se mohl na lavičce Boloni zbláznit, ale to byl teprve začátek. Za další pět minut si naskočil na rohový kop Paolo Ghiglione a hlavou zajistil Kanárků jednobrankový náskok. A příznivci domácích se nestačili divit, ve 21.minutě Beghetto přihrával na malé vápno a Camillo Ciano nekompromisně zvyšoval na 2:0. Boloňa byla úplně vyřazená z provozu.

Frosinone si do přestávky dvoubrankový náskok udrželo a po změně stran přichystalo domácím další dvě překvapení. V 52.minutě podcenil Pinamontiho střelu golman Skorupski a po jeho zaváhání vedli Kanárci už 3:0. Polský brankář předvedl opravdu prapodivný zákrok a střelu prostě měl chytit.

Utkání bylo už dlouho dopředu rozhodnuto, výsledek však nabyl konečnou podobu až čtvrthodinu před koncem, kdy se na Skorupskiho sám řítil Camillo Ciano a šikovnou střelou vstřelil svojí druhou branku v zápase. Frosinone zničilo Boloňu 4:0 a oživilo své šance na konečnou záchranu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 3:3

27.01.2019 15:00

Góly: 45. Timothy Castagne, 59. Rafael Tolói, 71. Duván Zapata - 3. Edin Džeko, 33. Edin Džeko, 40. Stephan El Shaarawy

V Bergamu diváci zažili výtečný zápas dvou naprosto odlišných poločasů. Zatímco v tom prvním dominovalo AS a vstřelilo tři branky, celkově lepší Atalanta se nakonec dočkala dramatického vyrovnání.

Před Římany stál na začátku utkání hodně těžký úkol - zastavit ve formě hrajícího bombera Atalanty Duvána Zapatu. Kromě něj v domácích barvách nastoupili také Gómez, Iličić nebo Pašalić s Tolóiem. Hosté se museli obejít bez křídel Perottiho s Ünderem, takže trenér Di Francesco nasadil na kraj útoku mladou hvězdičku Zaniola. Mírným překvapením byl stoper Marcano namísto obvykle hrajícího Fazia.

Ve třetí minutě se ale mohli začít ozývat fanoušci AS Řím. Krátká kombinace zanesla míč ke Kolarovi, který odcentroval přesně před bránu na Zaniola. Mladý talent sklepl hrudí míč do běhu na Edina Džeka a zkušený veterán už si s Berishou poradil bez potíží! Džeko se trefil v rámci Serie A poprvé od začátku října.

Jako by na stadionu už tak nepanovala dost ledové povětrnostní podmínky, tohle byla studená sprcha navíc. Domácí se ale ihned vrhli do útoku a v určitých pasážích vůbec nepouštěli soupeře k míči. Po nádherném pasu od Gómeze sprintoval na bránu Olsena Josip Iličić, ale jeho střela z první se mezi tři tyče nevešla.

Stejně dopadla jím zahrávaná standardní situace, kterou pro změnu odrazila dobře postavená zeď. Atalanta velmi nebezpečně kombinovala kolem vápna Římanů a ti se naopak dostávali na polovinu soupeře jen díky jednoduchým nákopům. Po další vybídce před bránu Josip Iličić na míč těsně nedosáhl.

Římanům pak stačila jedna povedená rychlá akce. Steven Nzonzi našel krásným pasem nabíhajícího Edina Džeka, kterého strážil jen stoper Tolói. Tomu Džeko pláchl, obešel i vybíhajícího brankáře Berishu a zakončil k zadní tyči - 2:0.

Pět minut před koncem první půle Giallorossi zvládli další povedený útok a míč se u vápna dostal k Zaniolovi. Ten nezazmatkoval, ale našel na zadní tyči úplně volného Stephana El Shaarawyho. Tomu už zbývalo jen zpracovat si míč a prostřelit Berishu. To ale nebylo všechno, protože ke konci poločasu AS trochu vypustilo obranné práce a po centru Gómeze se na zadní tyči prosadil důrazný Timothy Castagne.

Atalanta tlačila svého soupeře před sebou také od začátku druhé půle a hnala se za dalšími góly. Minimálně ve vápně Římanů byla hbitější a důraznější, takže AS mělo často namále. Pozor si ale nedalo. V 60. minutě stačil Gómezův jemný pas na obránce Rafaela Tolóie k tomu, aby Atalanta opět zvýšila tlak na hosty - 3:2.

Už to bylo jen o gól a na domácích nebyla vidět únava. Orobici i díky obrovské podpoře bouřlivých fanoušků hráli prim a v těchto fázích kontrolovali utkání. Pomohl jim k tomu i pád Josipa Iličiće, který se sesunul ve vápně k zemi po faulu Aleksandara Kolarova. Sudí Calvarese sice nejprve udělil zkušenému záložníkovi žlutou kartu za simulaci, ale následně se podíval na video. Díky tomu odvolal kartu a místo toho nařídil penaltu!

K ní se postavil Duván Zapata, jenže mířil mimo! Dramatické chvíle nicméně pokračovaly, protože jen o minutu později Duván Zapata táhl útok Bergamaschi, míč se k němu ve vápně vrátil a Zapata pod chybujícím brankářem Olsenem dostal míč do sítě! Domácí dokázali srovnat a připisují si hodně cenný bod.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - SPAL 2013 2:3

27.01.2019 15:00

Góly: 11. Roberto Inglese (pen.), 53. Roberto Inglese - 70. Mirko Valdifiori, 75. Andrea Petagna, 87. Mohamed Fares

Neuvěřitelný obrat s neuvěřitelnou dávkou štěstí předvedl SPAL na půdě Parmy. Domácí celek byl před zápasem mírnějším favoritem a i průběh utkání nasvědčoval tomu, že Parma získá body. Jenomže domácím byl dvoubrankový náskok málo, SPAL dokázal výsledek z 0:2 otočit na 3:2 a zvítězit, přičemž ještě přežil další velké příležitosti hráčů Ducali.

SPAL zvítězil, ale do zápasu nevstoupil vůbec dobře a po faulu na Ingleseho daroval domácím už v 10.minutě pokutový kop. Sám postižený Roberto Inglese střelou k tyči penaltu proměnil a Parma vedla 1:0. Domácí byli navíc při chuti a další gól Roberta Ingleseho nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení.

Parma držela zápas pevně ve svých rukou a v 54.minutě vedla už 2:0, když Gervinhovu střelu do břevna dorazil za Vivianova záda Roberto Inglese a svojí druhou brankou v zápase přiblížil domácímu týmu tři body. SPAL se však ani za tohoto stavu nevzdával. Dvacet minut před koncem se na trávník dostal Valoti a hned ze své první šance dokázal snížit. Valoti si naskočil na načechraný Lazzariho centr a hlavou vrátil SPAL do hry.

A nakonec to netrvalo dlouho a SPAL dokonce na stadionu Ennio Tardini vyrovnal. Pět minut po Valotiho brance udeřil rovněž ze vzdušného prostoru Andrea Petanga a srovnal na 2:2! Parma mohla znovu vést, Inglese a Gervinho mohli korunovat povedený výkon vítěznou brankou, ale šance, které si v této fázi utkání vypracovali, nedokázali proměnit a to je později muselo hodně mrzet. SPAL totiž tři minuty před koncem završil neuvěřitelný obrat. Mohamed Fares vypálil z hranice šestnáctky přesně k tyči, brankář Sepe se jen ohlédl a domácí příznivci nevěřili vlastním očím. V nastavení promarnil další tutovku Inglese, když zblízka netrefil branku a Parma doslova prohrála "vyhraný" zápas.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - ACF Fiorentina 3:4

27.01.2019 12:30

Góly: 38. Mariusz Stępiński, 60. Sergio Pellissier (pen.), 89. Filip Đorđević - 4. Luis Muriel, 27. Marco Benassi, 79. Federico Chiesa, 86. Federico Chiesa

Hodně divoké utkání zažili diváci ve Veroně. Poslední tým soutěže doma prohrál s oslabenou Fiorentinou 3:4 a nadále zůstává na samotném chvostu tabulky. Fiorentina byla vysoce efektivní, na druhou stranu jí pomohla i jedna neproměněná penalta, kterou zazdil Sergio Pellissier.

Utkání začalo hodně zhurta. Luis Muriel šel už ve 4.minutě s balónem až na malé vápno a střelou pod břevno zařídil brzké vedení Fiorentiny 1:0. Kolumbijský střelec se začal Viole po svém příchodu okamžitě vyplácet. Chievo na inkasovanou branku dokázalo zareagovat a dokonce vstřelilo gól, jenomže ten nebyl uznán. Šlo o dost kuriózní situaci, protože na první pohled se zdálo, že branka Giaccheriniho, vstřelená po obrovské chybě Lafonta je naprosto regulérní. Potíž byla v tom, že při rozehrávce domácí neopustili pokutové území Violy a tudíž gól nemohl být uznán. Celou situaci pochopitelně přezkoumávalo video a konečný verdikt byl pro Chievo poměrně krutý.

A vzápětí bylo domácím ještě hůře, protože ve 26.minutě předvedl krásnou technickou střelu Marco Benassi a zvýšil na 2:0 pro Fiorentinu. Jakoby problémů Chieva nebylo dost, musel po půlhodině hry opustit hrací plochu zraněný Tomović a toho nahradil Boštjan Cesar.

Chievo se s blížícím se koncem prvního poločasu dostalo do tlaku a výsledkem byla důležitá kontaktní branka. Na Depaoliho centr si naskočil Mariusz Stepiński a prudkou hlavičkou nedal Lafontovi šanci. Ještě v nastavení mohl dokonce vyrovnat Giaccherini, ale jeho střelu z přímáku výborně vyrazil Lafont.

I po změně stran se bylo na co dívat, v 56.minutě postupoval sám na Sorrentina Luis Muriel, ale jeho pokus o lob se mu nezdařil. O tři minuty později si Fiorentina utkání výrazně zkomplikovala. Lérisovu střelu zastavil Marco Benassi rukou a sudí nejenže nařídil pokutový kop, ale hostujícího fotbalistu i vyloučil. Sergio Pellissier pak završil pro Fiorentinu trojí trest a nařízenou penaltu i s trochou štěstí proměnil. Lafont vystihl směr, ale na balón těsně nedosáhl. Chievo bylo na koni, nicméně Fiorentina i přes oslabení dokázala být nebezpečná.

Střela Chiesy ze 67.minuty skončila na břevně a o několik minut později stejný hráč dokázal vrátit Viole jednobrankový náskok. Dabo poslal Chiesovi ideální pas a mladý útočník z úhlu propasíroval balón za Sorrentinova záda. Bláznivý zápas začínal gradovat a na stadionu Bentegodi se pak děly neuvěřitelné věci.

Luis Muriel v další tutovce napálil opět břevno a na druhé straně sudí odpískal další pokutový kop. Gerson totiž zahrál rukou, nicméně Sergio Pellissier pověst kanonýra nepotvrdil a pokutový kop nasměroval do skákajícího Lafonta! A hned vzápětí přišel trest, protože po rychlém kontru si vyměnili balón Chiesa s Gersonem a prvně jmenovaný zvýšil na 4:2. Za další tři minuty pak hlavou znovu snížil na rozdíl jediné branky Filip Djordević a tím se gólový fond utkání vyčerpal. Fiorentina už výsledek ubránila a ze stadionu Bentegodi si odváží divoké vítězství 4:3.

Více informací k zápasu

AC Milán - SSC Neapol 0:0

26.01.2019 20:30

Góly: -

Výsledkem 0:0 skončil sobotní šlágr italské Serie A mezi Milánem a Neapolí, přičemž konečný výsledek je pro oba týmy spíše ztrátou. AC může po víkendu přijít o průběžné čtvrté místo a naopak ztráta Neapole na vedoucí Juventus může ještě narůst. Na San Siru to rozhodně žádná nuda nebyla, ale šance na obou stranách zůstaly nevyužity.

Ještě než se šlo na věc, zažilo San Siro dva hvězdné návraty. Tím prvním byl Carlo Ancelotti, kouč hostující Neapole a někdejší lodivod úspěšné éry AC, tou druhou potom Andrej Ševčenko, trenér ukrajinské reprezentace a někdejší skvělý útočník Rossoneri pozdravil před zápasem tribuny a z rukou Ivana Gazidise převzal čestný dres.

Utkání mohlo začít a v prvních minutách byli více na balónu hosté, kteří se sice tlačili do šestnáctky, ale bez zakončení. Podobně si vlastně vedlo i AC, žádné stoprocentní příležitosti se na San Siru nekonaly, ale zápas měl tempo a určitě nenudil. Brazilec Paquetá při své domácí premiéře trefil z dobré pozice jen boční síť a na druhé straně Lorenzo Insigne pálil jen do náruče připraveného Donnarummy. Nepřesně pak stříleli Piotr Zieliński i José Callejón a za domácí znovu Paquetá. Ofenzivně laděnému utkání chyběla lepší finální fáze, takže diváci museli na gól v zápase po prvním poločase čekat.

Ve 48. minutě měl první opravdu velkou příležitost Franck Kessié, po špatně odvráceném balonu si kličkou udělal prostor a následně nepřesně vypálil. Po hodině hry si pak podobný prostor ke střele udělal Zieliński a Donnarumma byl připraven na místě.

Největší šance celého utkání přišla na domácí straně čtvrthodinu před koncem. Po rohovém kopu se dostal do akrobatického zakončení stoper Musacchio a Ospina vynikajícím zákrokem balón vyrazil. Větší šanci si v zápase už nikdo nevypracoval. Před koncem ještě znovu pálil do připraveného Donnarummy Zieliński a další šance už k vidění nebyly. Ve třetí minutě nastavení ještě uviděl druhou žlutou kartu za hru rukou Fabián Ruiz, ale jeho vyloučení žádný vliv na utkání nemělo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 4:0

26.01.2019 18:00

Góly: 33. Fabio Quagliarella (pen.), 56. Fabio Quagliarella (pen.), 68. Karol Linetty, 78. Manolo Gabbiadini

Udinese jede z Janova s hodně depresivními pocity, protože jeho výkon na hřišti Sampdorie byl především v obraně tragický. A postaral se o to někdejší hráč Udinese, Fabio Quagliarella. K debaklu Zeber a rozdílu o čtyři góly přispěl dvěma góly.

O mužích se tvrdí, že zrají jako víno. Rámcově to u fotbalistů neplatí a s věkem spíše ztrácejí na hodnotě, ale existuje pár výjimek. Jednou z nich je zcela jednoznačně Fabio Quagliarella, který představuje největší poklad Janova. V současné době má epesní formu a tentokrát na ni doplatilo Udinese.

Vzhledem k tomu, v jakých problémech se Udinese ocitá, byla Sampdoria Janov jasným favoritem. Po boku Quagliarelly se postavili hráči jako Defrel nebo Saponara, přičemž jen lavička zbyla na Jankta s Gabbiadinim. Už v osmé minutě se nezastavitelný Quagliarella dostal k rozehrávce volného přímého kopu a nemířil vůbec špatně. Jen tak pro zajímavost, Quagliarella se trefil už v deseti zápasech v řadě před tímto kolem. Rekord Serie A je 11 zápasů po sobě a drží ho Gabriel Batistuta.

Tvrdou ranou se na opačné straně prezentoval Seko Fofana, jehož dělovku musel Audero kontrolovat. Na opačné straně se do vápna prohnal Grégoire Defrel a posunul si před obráncem šikovně míč tak, že byl faulován. K penaltě se postavil právě Fabio Quagliarella a nemýlil se! Rekord byl dorovnán.

Ještě před koncem první půle se Quagliarella dostal do další velmi slibné šance, kterou ale Musso vyrazil skvělým zákrokem. Hosté se rozhodli stáhnout ještě před přestávkou kapitána Behramiho a místo něho se do zápasu podíval Ignacio Pussetto. Moc štěstí ale tento tah Zebrám nepřinesl.

V 55. minutě totiž ve vápně zahrál rukou obránce Nicholas Opoku a sudí si toho dobře všiml. Dal tedy prostor Quagliarellovi, aby mohl opět zahrávat pokutový kop. S ním si rodák z Castellammare di Stabia poradil i tentokrát a mohl slavit i podruhé. Fabio Quagliarella se díky dnešní druhé trefě osamostatnil na čele tabulky střelců italské Serie A.

Dvacet minut před koncem utkání se Sampdorii povedla krásná akce, do níž se zapojilo několik hráčů. Rozhodující byl dotyk Riccarda Saponary, který vyslal skvělý pas na Karola Linettyho. Obránci hostí polského záložníka nechytili a mladý středopolař se mohl radovat z další trefy domácích - 3:0 pro dominantní Námořníky.

Frustrované Udinese se sice snažilo dostat se zase do hry, ale moc se mu to nedařilo. Naopak ještě jednou inkasovalo. Opět u toho byl veterán Fabio Quagliarella, který chytrou nahrávkou vysunul nabíhajícího Manola Gabbiadiniho. Střídající posila z Premier League se po skvělé nahrávce zleva pohodlně prosadila a Musso musel lovit míč ze sítě počtvrté.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Cagliari Calcio 3:0

26.01.2019 15:00

Góly: 9. Manuel Locatelli, 45+4. Khouma Babacar (pen.), 87. Alessandro Matri

Sassuolo ukázalo, že i bez Boatenga umí být hodně nebezpečné a s ofenzivou že si nemusí vůbec dělat starosti. Cagliari totiž od domácích dostalo tři branky a Sassuolo se díky tomu posouvá do první poloviny tabulky.

Sassuolo se muselo postavit proti Cagliari bez Boatenga, který si odešel plnit sny do Barcelony. Od prvních momentů ale domácí Neroverdi ukazovali, že i bez něj to půjde. Po prvních dvou rozích se jim totiž povedl rychlý kontr a tvrdou ránu Domenica Berardiho vyrážel brankář Alessio Cragno jen před sebe. Tam včas doběhl nehlídaný Manuel Locatelli a v pohodě míč dorazil do brány.

Berardiho spolupráce s hrotovým útočníkem Khoumou Babacarem dělala ostatně Cagliari velké potíže prakticky po celý zápas. Na opačné straně se zajímavým projektil prezentoval Nicoló Barella, jehož dělovka prosvištěla nad břevnem Consigliho brány. Locatelliho ránu musel vyrážet Cragno nadvakrát, což se mu se štěstím povedlo.

Krátce před koncem první půle se k centru ze strany dostal Pol Lirola, jenž oslovil před bránu nabíhajícího Babacara. Jeho hlavička ale směřovala nad bránu! V nastaveném čase se utkání pro Cagliari stalo ještě obtížnějším. Djuričić byl totiž podle názoru videa faulován Srnou a sudí Irrati jeho verdikt potvrdil nařízenou penaltou. K ní se sebevědomě postavil Khouma Babacar a nemýlil se - 2:0.

Pár minut po změně stran skončily Berardiho nůžky po sraženém pasu od Babacara u obránce Pola Liroly. Jeho ránu z voleje ale brankář Cragno výtečně vyrazil před sebe! Cagliari se sice dostalo k lepší hře a jeho rozehrávka se zkvalitnila, ale ke gólu to nevedlo. Mezi tři tyče nemířil ani Valter Birsa, který natáhl k povedené ráně z pětadvaceti metrů. Poslal ji ale těsně nad břevno!

Obránci Sassuola fungovali téměř bezchybně, což se ale nedá říct o hostech. Nejprve ještě střídající Boga nezvýšil na 3:0, ale v 87. minutě se to povedlo jinému střídajícímu hráči. Tím byl veterán Alessandro Matri, který poslal na zadní tyči do sítě skvělý pas od záložníka Alfreda Duncana.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC21192043:1259
2.SSC Neapol21153339:1848
3.Inter Milán21124531:1540
4.AC Milán2198428:2035
5.AS Řím2197540:2934
6.UC Sampdoria2196639:2633
7.Atalanta Bergamo2195747:3032
8.SS Lazio2195730:2532
9.ACF Fiorentina2179532:2430
10.Turín FC2179527:2230
11.US Sassuolo2178633:3229
12.Parma Calcio2184921:2728
13.Janov CFC21651028:3823
14.SPAL 201321561019:3021
 Cagliari Calcio2149819:3021
16.Udinese Calcio21461117:2918
17.Empoli FC21451225:4217
18.Bologna FC21281116:3414
19.Frosinone Calcio21271216:4213
20.Chievo Verona21181217:428
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (180)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chudáci z vymyšlený penalty

Reagovat
Jeňa

Fabio je král

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem si asi po roce pustil Milán a neskutečná bída co předvádíme. Piatek si musí říkat kam to asi přišel. Gattuso v létě musí ven a s ním polovina hráčů. Je úplně neskutečný jak jsme upadli. Ten fotbal se nedal sledovat a to sem viděl jen druhej poločas. Ve hře žádnej systém a hráči to mají totálně na párku. Světlý okamžiky Donaruma a možná Kessie. 4/10

Reagovat
smazaný uživatel

Po roce si pustil 30 minut jednoho zápasu a stal se z něho fotbalový odborník a manager týmu. Který přesně ví kdo kam má jít a co je pro tým jediné řešení, aby se vymanil z krize.

Přemýšlím jestli jako lidstvo na tyto lidi neplýtváme kyslíkem......

Reagovat
Eldarion

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom kolik peněz se v Miláně investovalo a to že je Gattuso na laviččce už asi rok a zlepšení je prakticky nulové, tak nevidím kde je v mém komentáři problém. Zápasy už nesleduju protože se na ně nedá dívat, neznamená ale že Milán nesleduju vůbec. Svoje poznámky o kyslíku si nech do školy.

Reagovat
LesyJePan

Veď má pravdu. Ešte pochvališ Kessieho, najhoršieho hráča zápasu. To je mi “prehľad”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

nejlepší tyhle experti a ještě pochválí Kessieho ...

Reagovat
Zark

halvně, že v nicku Maldini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Diego2

Reagovat
Vtáky cez tepláky

AC sledujem už dlhé roky a po pravde, nikdy to nebol atraktivny futbal, pre AC plati staré známe, účel svätí prostriedky. No, pre staré AC, pre nové platí, účel už ani tie prostriedky nesvätí.

Reagovat
smazaný uživatel

No práve naopak, pomaly sa na to dá pozerať aj keď do top futbalu to má ešte ďaleko, súhlasím že Gattuso už AC neposunie ďalej,Kessie bohužiaľ posledné zápasy na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac ma hnevalo, ze kazili uplne jednoduche prihravky vo vapne, sa mi zdali vacsinu zapasu premotivovani Ale Piatek bude dobry, je rychlejsi ako Higuain

Reagovat
Rarášek

To mu muselo dát zabrat.

Reagovat
Hachim Mastour

Chiesa

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Atalanta posrala. Soupeře o LM musí porážet

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak, už v 1. polčase si hovorím, že to je presne zápas, kde ti dnes bude na hovno Kluivert. Prvé striedanie a samozrejme hore ide Kuivert Ktorý samozrejme neukázal nič, ale v skutočnosti len zapadol do toho celého. A po zápase sa stane čo? Hipsterík rozčúlený vykrikuje, že Kluiverta v šatni zožere.

Takéhoto mi máme bombastického trénerka To striedanie Fazia a jak tam zas na seba všetci čumeli ani nemá cenu spomínať, to je už taký rímsky hipsterský evergreen.

Reagovat
Alberto Aquilani

*my

Reagovat
smazaný uživatel

Teba musel nejaky hipster dobre nalozit, ked tak strasne trpis komplexami. Ty si uz v polcase vedel ... . Vedel si akurat holy kokot. Cez polcas si drzal picu a teraz dokola omielas stale to iste. Jak obohrata platna. Ze sa vobec takyto odpad dokaze okotit

Reagovat
Alberto Aquilani

Alberto Aquilani27.01.2019 15:53#

Ježišikriste, hento je presne gól, kvôli ktorému to môžu vpohode otočiť...

Inak, ty si ideš svoju klasiku,. O pánovitrénerovi po dojebanom zápase ani slovo, za všekto môže Monchi. Ale keď najbližšie vyhrá s nejakým Frosinone, prvý sem napíšeš Forza Di Francesco.

Jaj a ešte som chcel len dodať, že si KOKOT ty KOKOT. Rozhodol som sa, že ti budem prevenčne nadávať, pretože cukor na teba neplatí a vôbec na teba nemám náladu, takže cus ty KOKOT.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Lech

Reagovat
PP

vy dva fandíte stejnému týmu?

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Mrvinho

Už se hádaj

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Lech

Az ted teprv chapu to Eusebiovo predzapasove mrknuti do kamery

Reagovat
Pipo123

Raz by som chcel zazit atmosféru v Atalante, tazko je to posúdiť na zaklade TV, no mam pocit ze tam je najlepsia atmosfera v ramci Série A.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Eldarion

presne

Reagovat
mastakillah

jim prostě nejde nepřát

Reagovat
bruchy

Dneska zatím luxusní zápasy

Reagovat
bruchy

Dneska zatím luxusní zápasy

Reagovat
Inzaghi

Cristante a N'Zonzi vykartovaní na jeden z vrcholů letošní paralympiády. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Za celu minulu sezonu sme dostali 28 golov, teraz po 21 kole uz 29. Obrana rovnaka, defenziva v strede pola bez De Rossiho totalne nefunkcna. Bravo Monchi, tesim sa na tvoje letne perly

Reagovat
Alberto Aquilani

našťastie to Monchi celé zachránil tým, že opilca a feťáka vymenil za taký klenotík ako je Zaniolo a ešte mu za to aj zaplatili, ty KOKOT.

Reagovat
rezba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať pánbůh, že máme tak skvělého trenéra, přece jen, neprohrát po tom, co vedeš 0:3 venku, to už chce kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že měl někdo na kombíku výhru Parmy a AS.

Reagovat
kris_kros

Zdar Calcio, specialne Lazio fanusici(Pipo123 ) v marci sa chystam do Rima, pozeral som ze 17.3 hra doma Lazio s Parmou. Je nejaka sanca dostat sa k listkom? Byvaju zapasy SS vypredane alebo sa daju v pohode kupit listky aj pred zapasom?

Reagovat
Oxbow

Cus, nejsem Pipo, ale k listkum se dostanes si troufam rict na 100%

Reagovat
sankakofi

Ja idem v Rime na zapas Lazio vs Udinese a kupil som listky cez pochybnu stranku Viagogo, tak snad budu v pohode. Až potom som si uvedomil ze na taky zapas bude listkov dost a nebolo potrebné kupovat ich s predstihom...

Reagovat
mayday

Já jsem si přes Viagogo koupil lupeny na tenis do Monte Carla. Lístky měly asi dva dny před odletem přijít na mail, nic. Psal jsem tam email, prej že v klidu, že dojdou. Furt nic, až na letišti ve Vídni jsem se nasral, volal jsem tam, číslo bylo na nějakou centrálu do Dublinu, bylo mi anglicky řečeno, že během chvíle budu mít hovor a vyřešíme to. Za minutu opravdu číslo, opět z Dublinu a volala slečna česky. Prej jsou nějaký problémy s prodejcem vstupenek, ale že určitě budou. Tak jsem se nechal uchlácholit a nastoupili jsme do letadla furt bez lístků. Po příletu jsem zkontroloval mail s furt nic.

Tak tam volám znovu a od prodejce prý lístky nebudou, ale dostanu náhradou prej jiný, na lepší místo, asi dvakrát dražší. A za 10 minut jsem je měl na mailu.

Takže to vyšlo, ale přes tyhle prekupnický agentury jsem si to koupil naposled.

Reagovat
sankakofi

Diky za pozitívne info ... Snáď to dobre dopadne

Reagovat
mayday

Nejsem si už jistej, jestli to bylo Viagogo nebo Ticketbis. Ale to je jedno, to je stejnej princip. Snad ti to dojde.

Reagovat
DelPiero137

Viagogo najvacsi podpovnici a psychologicky predajcovia. Radsej budem stat za plotom ako zaplatit nieco tym podpovdnikom.

Sa cudujem ze im este usporiadatelia predavaju listky. To je doslova okradanie!

Reagovat
sankakofi

Veľa ľudí má dobré skúsenosti a veľa naopak zlé. Ja viem že od nich už nikdy nič nekúpim a pre tento raz budem dúfať že všetko bude v poriadku. To sa ale dozviem cca o dva týždne.

Reagovat
smazaný uživatel

viagogo dopředu fakt nebrat, není na ně spoleh a hlavně hrozně napálí ceny. Neni to vlastně žádnej oficiální prodejní portál, ale překupnickej web.

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl teď na Juve. Dostal jsem k narozkám lístky koupené přes stubhub a na místech už někdo seděl. A rozhodně jsme nebyli jediní. Navíc cena lístku byla ve skutečnosti něco okolo 50 % než to, co bylo zaplaceno. Naštěstí Olimpico má za poslední řadou velký prostor, kde se dá stát. Po téhle zkušenosti doporučuju počkat, až budou lístky k dispozici na ticketone.it. Dovolím si tvrdit, že vyprodané Lazio nehrozí.

Reagovat
Zark

Zaza vypadá sjetě, i ty výkony by tomu odpovídaly.

Reagovat
10

buď je sjetej, nebo právě přestal

Reagovat
Zark

Býval vždycky tak marnej?

Reagovat
10

přijde mi čím dál horší, asi začal věřit tomu, že je ofenzivní hvězda a nemusí makat...přitom u něj to vždycky bylo jen o tom nasazení a bojovnosti, dneska vypouštěl souboje, nejezdil

Reagovat
Emmett Brown

Ešte že som to nevidel, prečo zrovna ja musím fandiť takému loserskému tímu

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze vsetci jednaju o novej zmluve a zvyseni platu. jediny kto ma sudnost je Perisic, ktory uz poziadal o prestup. ako mozu po prvom polcase prehravat a v druhom nemat ani jednu strelu na branu? banda debilov

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Nuno čomes

Tak co, vytáhne do konce sezóny Spalletti tu hlavu z prdele nebo příští zapas zase budou hrát ti tři plešouni Miranda, Dalbert a Mário?

Reagovat
cresposuper

Spall to posiera tiez, ale kto mal hrat? Nabuduce da Gagliu, Borju a Nainggolana a budete nadavat zas na tych. Ten tim je momentalne bohuzial v rozklade, okrem stoperov bohuzial nefunguje nic.

Reagovat
Nuno čomes

Kdo mal hrat? Určitě ne Miranda Dalbert ani Mario. Radja nám je z lavice prd platný a ano, raději tam uvidím Gagliu místo Vecina. A handanovice snad taky brzy poslem do prdele Politano patří k nejlepším a on tam postaví Mária. Nevím co to pořad zkouší. Spalletti nema na to hrát ani o druhy flek.

Reagovat
cresposuper

Politano je klucovy, ale mal drobne zranenie, preto nehral. Gaglia a Vecino je prast jako uhod, Asamoah mal vela slabsich zapasov a Dalbert naopak slusnych...Mirandu by som tiez nedal (namiesto neho Candrevu), ale to proste nie su veci, ktore by rozhodli zapas- ten rozhodla uplna neschopnost zakombinovat, obist hraca, dat prekvapivu prihravku atd.

Reagovat
Nuno čomes

Jasně, neumíme si vytvořit sanci nebo zakombinovat nebo udělat něco individuálně. Ale jestli měl Dalbert par slušných zápasu, tak se dále nemame o čem bavit.

Reagovat
cresposuper

Dalbert odohral 6 zapasov, prvy proti Sassuolu hral hrozne, v tych zvysnych piatich ma 1+1 a priemerne hodnotenie 6,4 (Tuttosport), 6 (Gazzetta) a 6,5 (Corriere). Tie cisla su nadhodnotene, pretoze slo o zapasy so slabymi supermi, ale SLUSNE vykony to urcite boli.

Reagovat
sinter

ako by si postavil zostavu na ďalší zápas?

ako píše crespo, tam nie nikto kto by vyčnieval, miranda nabuduce nebude hrať a keď áno tak Rano, dalbert za asamoah? a mario za valera? to je prašť jak uhoď

Reagovat
Nuno čomes

Dambro, de Vrij, Skriniar, Asamoah - Gagliardini, Vecino, Brozovic - Politano, Lautaro - Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nemáte zálohu a my potřebujeme náhradu za Louise. My vám pošleme Rafinhu, který u nás nemá místo, klidně Gomese pokud ho Everton nekoupí a my si vezmeme Lautara, kterého si vy nevážíte. Geniální obchod

Reagovat
Nuno čomes

Nechceme ani jednoho, takže bohužel. Lautarův čas přijde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chudák Pippo

Reagovat
Dron

Tohle asi už bude bohužel konečná. Už se pod ním houpe židle pěkně dlouho, poslední výhra v lize byla v září, a teď navíc potupa doma od sestupujícího týmu. Škoda, přál jsem mu s Bolognou úspěch.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
rel7

to už není možný, buď má juve takové štěstí a nebo ostatní týmy ze SA opravdu nekvalitu

Reagovat
ED91

Mentalita vincente

Reagovat
Pipo123

Parada zapas, uz som so zvykol na tie konce zapasov, takze pohoda, dalo sa to cakat. Ale ten vykon klobúk dolu, nasadenie, pekne akcie, kľúčový moment bola nepremenená sanca Cira. Forza SS

Reagovat
ED91

Buď ich Inzaghi dobre pripravil na zápas alebo to bolo klasické hecnutie tímu zo Serie A proti Juventusu. To dostupovanie hráčov Lazia bolo v niektorých momentoch extrém, až ma to vytáčalo . Na druhej strane márny výkon Juventusu. Allegri musí niečo vymyslieť lebo takouto hrou neprejdeme ani cez osemfinále LM...

Reagovat
PP

viděl jsem jen posledních 35 minut, ale od 65.minuty Lazio odpadlo fyzicky bohužel.. A levá strana Juve to pěkně začala sypat před bránu..

Reagovat
Pipo123

Tak na pravo hral Parolo, co je záložník, ten fyzicky odpadol najviac, dalo sa to cakat

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvedavej co s nama udela LM..Hraci to maji v lize na haku.Snaha jen kdyz prohravaji nebo do doby prvniho golu.Opet se ukazala jedna vec, Dybala prvni polocas hral vysoko, takze nemel kdo tvorit nasi hru protoze Can je s Matuidim uplne k nicemu.Dybala dostal instrukce jit jeste niz a uz se na to dalo divat.Udelejme z nej zaloznika..Jedinej schopnej neco udelat.Jeste Cancelo no.Nezahrali sme uz 4 mesice pekny zapas, sem na nas zvedav s Atleticem a budu doufat ze se hecnou.

Reagovat
10

to je klasický přehánění, dneska to bylo nejhorších 65 minut za hoodně dlouhou dobu a nakonec ten tým veze z Lazia 3 body, to není pěknej zápas? máme 59 bodů z 63 možných

Reagovat
smazaný uživatel

Je umění vyhrát, když se nedaří proto sme stále o dost před ostatníma

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zápas dvojzápas s atleticem bude pravděpodobně o jednom gölu tam moc krásy nelze očekávat

Reagovat
ED91

už ho nechceš predať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sulaku, nic si nepochopil.Jestli chceme Dybalu nechat trapit se v utoku kde je mizernej a nikdy davat goly nebude prosim.Ja sem tady z navrhem stahnout ho sakra hloubeji do zalohy.Potom s nim problem nemam.Ale smrdet ho v utoku uz nechci videt.

Reagovat
10

Góly nikdy dávat nebude? Dybala dal tu jedinou sezonu v Juve, kde hrál v útoku, 23 gólů. Minulou sezonu dal 22 gólů z pozice trequartisty, o který nejspíš mluvíš, když píšeš "hlouběji do zálohy".

On logicky nemůže hrát v našem systému hrot, to by mohl třeba v Barceloně nebo Sarriho Neapoli, ale když se hraje 4-4-2/4-2-3-1, tak mu ta role trequartisty/second strikera sedí nejvíc. Musí prostě hrát zprostředka blízko brány, ne na křídle 60 metrů od útočníka, jak to Allegri tolikrát zkoušel. Pak může suplovat absenci kreativního záložníka před dvěma DM.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla, nebudu to rozebírat kolik dal tehdy golů z penalt a přímáků. Zbytečný se o tom bavit, u mě to není střelec tečka.Předloni nebo loni už nevím, měl rozjezd kdy dal za 10 zápasů snad 12 golů už přesně nevím, potom se nebyl schopnej půl roku trefit jinak než z penalty nebo přímáku.Ale je mi to jedno, radši ti dám za pravdu, je to sniper jak prase.

Reagovat
10

bylo by fajn, pokud bys nemlel furt ty stejný sračky a radši si přečetl, co jsem opravdu napsal

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ja by som to tiez postavil okolo Dybalu na SS. Matuidi, Can, po tejto sezone Khedira s Miralemom (on nemoze hrat hlboko a uprednostnil by som Dybalu na trequartistovi) prec.

Priviest siloveho hraca ktory to obeha a ma aj trosku futbaloveho mozgu s technikou. Jedneho schopnejsieho rozohravaca/posuvaca pred obranou.

Kridla mame super, hrot je porieseny skvelo ale ta zaloha... Neuveritelne sa natrapime na sance, brejky katastrofalne.

Reagovat
Largo

Jasně, Dybala je přece v útoku tragickej

Reagovat
ED91

skladáš si to jak sa ti to hodí ty šuláčku... Prečo si to potom nenapísal, vtedy, keď si ho chcel predať ?

Reagovat
Largo

Co bys cekal? Konkurence je slaba. Juventus nemusi hrat hezkej fotbal, nemusi se snazit, ale stejne to nejak ukope. V Serii A to proste staci.

Reagovat
10

panebože

Reagovat
Largo

Ty mi snad chceš říct, že ty hráči makaj na sto procent každej zápas? Ale no tak.

Reagovat
10

myslím, že jinak by neměli 59 bodů z 63 možných...psát tady takový nesmysly o nějaký snaze je prostě mimo

Reagovat
Largo

O to právě jde. Že Juventus dokáže tolik bodů posbírat, i když úroveň jeho hry je častokrát dost nevýrazná.

Reagovat
10

to je ale trošku rozdíl, než psát že se nemusí snažit

Reagovat
Pipo123

V prípade Juve je to také 50na50, veď takto hrajú už roky, často aj proti slabším súperom než je Lazio, 70-80 minút hrajú hovno a potom zapnú na posledných 10 minút a zápas vyhrajú. Či sa snažia alebo nie, to nikto nevieme posúdiť, ale v najdôležitejších momentoch zapnú a dokážu zápas rozhodnúť, to je rozdiel oproti konkurencii ktorá v dôležitých momentoch sa zosype, tú kvalitu Juve bolo vidieť aj včera, stačili im 2 strely a vyhrali, vlastne dve poriadne akcie.

Reagovat
Visca el barca

Juventus je jednooký král mezi skepými. S tímhle LM nikdy nevyhrajete.

Reagovat
10

stejně jako Barcelona ve španělský lize, která navíc pod Valverdem taky nehraje nějak nádhernej fotbal

Reagovat
Visca el barca

Však taky je dost často kritizován

Reagovat
10

takže s tím Barcelona taky nikdy nevyhraje LM?

Reagovat
Visca el barca

Tak Barcelona ji nedávno vyhrála. A vzhledem k tomu, že soupeři ve Španělsku jsou o třídu vejš, tak má pro mě větší šanci na úspěch v LM. Nehledě na to, že Juventus má pro sebe nejtěžšího možnýho soupeře co mohl dostat, hned na startu.

Reagovat
10

poslední 2 roky jste bouchli na soupeři z italský ligy, tak nevím, kde se s tou konkurencí a s tím spojenou větší šancí na LM stala chyba..?

Reagovat
Visca el barca

Úzký kádr. Taky to nění tak dávno co jsme dali Římu šestku vás vyprovodili ve finále a zrovna Inter nám letos taky nekladl dost velký odpor. Letos je ten kádr daleko variabilnější. A i skupina ukázala, že jdem oproti minulým sezonám vpřed.

Reagovat
10

4 roky, no...play off ukáže, já tím chtěl jenom říct, že tyhle závěry v lednu jsou mimo...

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně Barca má každoročně 2x větší šanci ji vyhrát.

Reagovat
10

butthurt alert

Reagovat
Pinturicchio

strašlivý kokot

Reagovat
Nuno čomes

Aaale hotentot se přišel klasicky vysmívat a urážet ty nemáš vlasy?

Reagovat
10

vždyť přesně na to jenom čekáš, zoufalče

Reagovat
Pinturicchio

Napiš radši nějaký ubreceny vyblitek o Juve a dej pokoj.

Reagovat
Nuno čomes

To bych se musel hanbou propadnout. Nemáš že?

Reagovat
Pinturicchio

To by ses musel propadnout už tak milionkrát.

Reagovat
10

pálí ho to, chudáka

Reagovat
Largo

To se nedá tak úplně srovnávat. Ve Španělsku je mnohem lepší konkurence.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10

na špičce s Realem v krizi bych to určitě netvrdil, je tam mnohem kvalitnější spodek tabulky, ale zase stylem hry ta liga Barceloně sedí...to se v minulých sezonách v LM ukázalo

Reagovat
Largo

Atlético, Sevilla, nic?

Reagovat
10

Jak nic? Spíš ty se tady snažíš nesmyslně vytvořit dojem, že v Itálii konkurence není a že ve Španělsku mají i zelenější trávu.

Za ten herní projev, kterej Atléticu v La Lize stačí dlouhodobě k druhýmu místu by se v Itálii kritizoval i Inter, podle mě jsou o dost slabší než dřív a doufám, že to Juve potvrdí. Sevilla má v lize podobnou bilanci jako AC nebo AS, horší než Inter. Jsou podobně nevyrovnaný jako tyhle týmy, z toho se mám posadit na prdel?

Reagovat
Visca el barca

Ty si ale zase protiřečíš. Sevilla má v lize podobnou bilanci jako AC Panebože ta liga je mnohem těžší. Viděli jsme ostatně jak hrál Betis s AC že? Atleti jsou na jaře vždy daleko silnější než na podzim. Nehledě na to finále na Wandě, ty tam nechaj i duši. Vy hrajete o titul každej rok s labilní Neapolí, která nedokáže ani postoupit ze skupiny LM. My s Atleticem a Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale říct, že nikdy nevyhrají LM je klasická přeháňka culé. Je jen otázkou času kdy ji vyhrají. A náročnost La ligy naopak bude pro Španělské kluby v LM nevýhodou.

Reagovat
Visca el barca

Jakou mají bilanci finále od roku 1996? 0-5? Já jim prostě nevěřím s Ronaldem i bez Ronalda. Letos tipuji, že vypadnou už v osmifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud jí opravdu vyhrají, tak můžeš skočit rovnou po vlak

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

To, že mají nějakou negativní bilanci je přece úplně jedno. To je historie. Sice možná zajímavá ale na přítomnost či budoucnost taková statistika nemá vliv. A je jen otázkou času než to prolomí. Kvalitu na vítězství v LM určitě mají a s Ronaldem se jejich šance ještě zvýšili. Navíc jednou se, často chybějící štěstí, musí přiklonit na stranu Juve. I když je pravda, že letos to nejspíš nebude.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
10

V čem si protiřečím? Taky jsme viděli Juve s Valencií, Realem, Barcelonou, AS s Barcelonou...

S tou Neapolí to klasicky ohýbáš, letos měli stejně bodů jako Liverpool, kterej se tady vynáší do nebes a považuje se za favorita na výhru, nepostoupili z nejtěžší skupiny jen díky gólu Di Marii z 93. minutě v Paříži, což je další z favoritů na vítězství. To je trošku jiná skupina, než mít Monaco, Club Bruggy, Plzeň atd.

Taky můžu stejně demagogicky napsat, že vy hrajete o titul s Realem, kterej měl po 13. kole 5 proher a s Atletama, který vyhráli jen polovinu zápasů, no.

Reagovat
Visca el barca

A proč si nezmínil naší skupinu? Která byla druhá nejtěžší? Protože se ti to nehodí a projeli jsme jí jako nůž máslem?

Reagovat
10

kam bys do tý reakce logicky zakomponoval Barcelonu a její skupinu, když je to odpověď na tvůj "argument" o Neapoli, "která nedokáže ani postoupit ze skupiny LM"?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Largo

Real, Atletico a obcas i Sevilla, jsou pro Barcu proste vetsi konkurenci, nez AC, AS nebo Inter. Je to vyrovnanejsi soutez.

Reagovat
ED91

Keď dokázal minulý rok vyhrať "s tímhle" LM Real, prečo nie tento rok Juve?

Reagovat
Pipo123

Zapas sa zle hodnotí, boli sme lepsi, aktivnejsi, lenze ta obrana... staci na nu trosku zatlačiť a zosype sa, do toho Kokoti ako Lulic co v kľúčových momentoch spácha taky faul.

Reagovat
ttopi

Ronaldovka - klasika

Reagovat
10

https://www.football-italia.net/133866/allegri-i-was-wrong-emre-can

Can docela ujde jako "holding" záložník v dvoučlenný záloze, nebo jako B2B, ale když má vedle sebe Matuidiho s Bentou a má chodit pro míče před obranu, tak je to tragédie. Zatím, protože on se do toho imho může dostat, v Liverpoolu se mi v tý roli líbil, ale oni to hrajou jinak, bude to do sebe muset dostat. V druhým poločase šel před obranu Bentancur a začalo to šlapat líp, zároveň se zvedl i Can.

Reagovat
Coutinho10

videl jsem sestrih Juventusu a ten je fakt neuveritelnej Lazio tolik sanci a kdyz uz ten gol da, tak si to Juventus stejne pohlida a otoci...toto je jedina jistota na sazeni, kde byl kurz 2,05

Reagovat
Pipo123

Konečne som si pozrel záznam včerajšieho zápasu, keďže včera som to pozeral len po očku na telefóne, ale kurva ten Leiva!!! To bol výkon panečku, neskutočná dominancia v súbojoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

si děláš prdel, že těch tvých x závěrů a hodnocení po zápase bylo na základě toho, že si to po očku sledoval na telefonu?

Reagovat
Pipo123

Jo, ako videl som skoro vsetko, no par akcii mi utieklo, napr ta krasna strela Alberta, to si pýtalo gol

Reagovat
10

pěkná, možná by tam šla, kdyby to Bentancur netečoval

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Bonucci měsíc out, Barza v 38 letech po těžkým zranění začne trénovat až tak za 3-4 týdny, Benatia už je myšlenkama někde v Kataru...aneb jak se z početně dobře obsazený pozice stane modlení ke Caceresovi, kterej celou sezonu dělal náhradníka Raduovi a dalším komikům z obrany Lazia

Reagovat
Pipo123

Som zvedavý na Martina u vás, mrzí ma že u nás nehral častejšie, na druhej strane keď hral tak to bola hrôza, ale šancí mal dostať viac. Neprekvapí ma keď u vás bude hrať vo forme ako v repre

Reagovat
10

jako backup na víc pozic dobrý, ale na 3. stopera v Juve už to imho není, vždyť on ho v čtyřčlenný obraně v Juve nehrál víceméně nikdy, ve Veroně hrál beka, u vás nastupoval v 3-5-2

Reagovat
Yanek

V LM Rugani - Chiellini?

Reagovat
10

pokud se ještě něco neposere, tak jo

Reagovat
M11

To je docela pruser.. Ruga mel vcera par slabsich chvilek kdy bylo stesti ze to Lazio netrestalo.. snad je to jen nerozehranost

Reagovat
10

měl tam dobrý momenty i dost špatný, hlavně tu šanci Immobileho...ale snad to chlapec zvládne, horší by bylo zranění Chiella

Reagovat
DelPiero137

ak prestal chybovat (ako vcera) bude to super. Chielo to nie je ale ubrani si svoje, len tie chyb, zbrklost.

Reagovat
DelPiero137

Jak je natom Atletico individualne? Su vo forme, dokaze Giez "vyskolit" Ruganiho? Ja som Caceresa nechcel, ked si spomeniem ze on tieto velke zapasy ked ho kazdy podcenuje dokazal svkele odohrat. Dufam ze v tom bude pokracovat.

Btw, preco Leo odohral az 40min? Zraneny bol uz skorej, dufam ze si to nepohorsil predlzenym pobytom.

Reagovat
Pipo123

Del Piero: ‘No club in Italy matches Lazio’s personality’

Nj už tomu chýba len kvalita

Reagovat
10

"v zápasech proti Juventusu" jim tam v překladech vypadlo

Reagovat
Pipo123

Je to Zaujimave, posledne roky sa na vas vieme hecnut, sice casto kritizujem Inzaghiho aj cele Lazio, no vidim tam tu bojovnost, ten klub šľape do plných, lenze tomu chyba kvalita, vcera ukázali charakter, ale ten ukázali uz viac krat, no ta absencia kvality tam je. Btw tesim sa na Sevillu, ked na nich takto vybehneme tak budu mat podstatne vazsie problemy nez Juve vcera

Reagovat
10

Juve má spíš problém s důrazem, to bylo vidět i s Tottenhamem, což tomu vašemu dřevorubeckýmu týmu sedí, ale stejně máte z 9 zápasů proti Juve pod Inzaghim 7 proher...

nechci ti brát nadšení, ale vzpomeň si na Salzburg minulou sezonu, kde jste dostali 3 fíky během 4 minut a bylo po prdeli...Lazio má větší mentalitu perdente než Juve vincente

Reagovat
DelPiero137

Ja sa toho zapasu s Atletmi bojim "uve má spíš problém s důrazem, to bylo vidět i s Tottenhamem". Bena musi hrat, chcem postup Juve!

Reagovat
10

+ Inzaghi na tom má velkou část viny, on je možná motivátor, ale takticky se neposunul za poslední roky vůbec nikam, to tady píšu už poněkolikátý...

Už jen jeho bilance z 29 zápasů s Juve, AS, AC a Interem 7-6-16 mluví za vše.

Reagovat
Pipo123

Tak to kritizujeme uz dlho, vo mne sa to tak láme ze neviem ci to je uplne jeho chyba alebo nie, obcas Mam pocit ze ten team ma naviac, obcas zase ze toto je nase maximum. Inzaghi asi neodíde, je to Laziale takze musim verit ze sa zlepší, patri k mladším trénerom a casu bude mat dost, Lotito ho neodvolá. Uvidime co sa stane v lete, cakam viacero zásahov do zostavy.

Reagovat
Eldarion

Podľa Gattusa by mal byť do týždňa konečne naspäť Caldara a Biglia. Tá obrana si sadla nakoniec dobre, ale na Caldaru som dosť zvedavý čo ukáže. Ale hlavne tá záloha bude obrovský boost lebo na tú dvojku Baka - Kessie doslova bolí sa pozerať, hlavne teda na Kessie-ho ktorý by si mohol sadnúť na lavičku tak do konca sezóny najlepšie.

Reagovat
10

Juventus Football Club S.p.A. announces that an agreement has been finalized with Al Duhail Sports Club for the definitive disposal of the registration rights of the player Medhi El Mouttaqui-Benatia for a consideration of € 8 million to be paid in two instalments within October 2019. The permanent transfer fee may increase of further maximum € 2 million on achieving given conditions in the course of the duration of the contract.

Jsem rád, že jde pryč, to načasování je sice nahovno, ale ten jeho konec i tým, do kterýho odchází, jenom ukazují, co je to za hráče. Paratici by pro jistotu měl udělat ještě někoho na backup, ať nedopadneme s bekama na stoperech jako AC.

Reagovat
10

Pedullá: Juve, nuovi contatti con il Parma per Bruno Alves.

Jinak Martín ještě oficiálně nepodepsal, poslední zprávy jsou o tom, že absolvoval zdravotní prohlídku

Reagovat
stuff

Nerozumiem, ze ho pustame v zime.

Mehdimu rozumiem, ved ma 31, par rokov si este slusne zarobi a na rozdiel od nejakeho Brazilcana alebo Francuza ide do kulturne blizkeho prostredia.

Reagovat
LesyJePan

Tak podla mna to ešte mohol potiahnuť niekde v europe, vykonnostne ešte nešiel tak dole, aby sa musel takto stiahnuť. U nás napriklad by v pohode hral si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych krom Cacerese nikoho nepřiváděl.Za 20-30 dní se vrátí Bonucci a Barzagli a pak tu bude zas přetlak.Rugani,Chiello,Caceres stačí, kdyby se nahodou někdo zmrzačil zaskočí De Sciglio nebo Can.

Reagovat
10

je rozhodně lepší mít na stoperech 4 měsíce přetlak, než jít do klíčový fáze sezony s 2-3 stoperama

Reagovat
smazaný uživatel

něž přivádět na 20 dní nějakýho nýmanda, co akorát bude vysávat rozpočet a bude u nás jen zavazet. Tak to radši měsíc přetrpím s 3 stoperama a když se něco stane zaskočí Can.

Reagovat
ED91

Lenže klub ako Juventus si nemôže dovoliť zamýšľať ako ty, čo, keď prídu 2 zranenia stoperov po sebe? Radšej platiť niekoho pol roka ako ísť do klúčovej fázy sezóny s takto slabo obsadeními pozíciami. A kôli 1-2 miliónom rozpočet Juventusu určite neutrpí.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky 21.kola na foru

Reagovat
Dejwa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele