21. kolo
27.01.2019 15:00 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Boloňa schytala debakl, přežije to její kouč Inzaghi?

Filippo Inzaghi už přežil na lavičce Boloni ledacos, ale přežije i domácí výprask od Frosinone? Boloňa záchranářský duel vůbec nezvládla a od Frosinone schytala ošklivý debakl 0:4. Utkání výrazně ovlivnila brzká červená karta pro Federica Mattiella.

Do zápasu nenastoupilo ani jedno české jméno. Zatímco Ladislav Krejčí zůstal na lavičce náhradníků, Stefan Simić zatím nebyl ani v nominaci.

Klíčový moment zápasu nastal ve 13.minutě, Federico Mattiello vlétl do souboje jako smyslu zbavený a přišlápnutím nohy Cassaty si vysloužil rovnou červenou kartu. Filippo Inzaghi se mohl na lavičce Boloni zbláznit, ale to byl teprve začátek. Za další pět minut si naskočil na rohový kop Paolo Ghiglione a hlavou zajistil Kanárků jednobrankový náskok. A příznivci domácích se nestačili divit, ve 21.minutě Beghetto přihrával na malé vápno a Camillo Ciano nekompromisně zvyšoval na 2:0. Boloňa byla úplně vyřazená z provozu.

Frosinone si do přestávky dvoubrankový náskok udrželo a po změně stran přichystalo domácím další dvě překvapení. V 52.minutě podcenil Pinamontiho střelu golman Skorupski a po jeho zaváhání vedli Kanárci už 3:0. Polský brankář předvedl opravdu prapodivný zákrok a střelu prostě měl chytit.

Utkání bylo už dlouho dopředu rozhodnuto, výsledek však nabyl konečnou podobu až čtvrthodinu před koncem, kdy se na Skorupskiho sám řítil Camillo Ciano a šikovnou střelou vstřelil svojí druhou branku v zápase. Frosinone zničilo Boloňu 4:0 a oživilo své šance na konečnou záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele