Serie A - souhrn 16. kola

15.12.2018, 19:56, aktualizováno 18.12.2018, 22:25
Komentáře a souhrny
Branka z první minuty rozhodla duel Atalanty s Laziem. Neapol naopak pozdním gólem vyhrála na půdě Cagliari, načež se drží osm bodů za vedoucím Juventusem, který pro změnu vyhrál derby s Turínem. Inter se po několika ne právě povedených zápasech dočkal další výhry a doma porazil Udinese. AC Milán veze z Boloni jen bod...

Bologna FC - AC Milán 0:0

18.12.2018 20:30

Góly: -

Bezbrankovou remízu nabídla úterní dohrávka na stadionu Renato Dall'Ara mezi Boloňou a AC Milán. Žádný ofenzivní fotbal se nekonal, zejména Boloňa vyrukovala s ryze defenzivní taktikou, která nakonec slavila úspěch. Výsledek 0:0 však netěší ani jednu stranu.

Utkání bylo pikantní díky oběma trenérům. Filippo Inzaghi i Gennaro Gattuso prožili v červenočerném dresu skvělá léta a vyhráli v něm vše, co se dalo. Vzájemné přivítání dalo jasně najevo, že přátelství mezi nimi v žádném případě nepominulo.

V samotné hře už šlo přátelství stranou. Jediná čeká stopa - Ladislav Krejčí, zůstal pouze na lavičce náhradníků, zatímco Stefan Simić nebyl do utkání vůbec nominován i proto, že se do základní sestavy vrátil stoper a kapitán Alessio Romagnoli. Hosté začali lépe, ovládali hru a obléhali pokutové území gólmana Skorupskiho, jenomže finální fáze hodně pokulhávala. Boloňa vystrčila drápky ve 27. minutě, kdy z dálky nepříjemně vypálil Rodrigo Palacio a Donnarumma musel vyrážet. Byl to jediný výraznější moment domácích v průběhu prvního poločasu. AC Milán byl jasně lepší, ale na rozdíl od Inzaghiho týmu si i přes trvalou převahu žádnou tutovku nevypracoval.

I po změně stran byli Rossoneri aktivnější, i když Boloňa přeci jenom trochu jejich dominanci na balónu narušila. Každopádně Boloňa vsadila na defenzívu a s tou měli Milánští obrovské problémy. Frustraci Milána pak završil čtvrthodinu před koncem zbytečným vyloučením záložník Tiemoué Bakayoko, který postrčil Santandera a jelikož už jednu žlutou kartu měl, musel do sprch. Boloňa měla k dispozici zhruba čtvrthodinu, aby v početní převaze rozhodla utkání ve svůj prospěch, jenomže ani ona si žádnou příležitost nevypracovala.

Z výsledku 0:0 tak nemá radost Filippo Inzaghi a ani Gennaro Gattuso. Boloňa v boji o záchranu opět ztrácí, zatímco Milán sice náskok na čtvrtém místě navýšil, ovšem jen na rozdíl dvou bodů a plichta s osmnáctým týmem soutěže je prostě málo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SS Lazio 1:0

17.12.2018 20:30

Góly: 1. Duván Zapata

Lazio se na čtvrté místo neposune, protože nezvládlo pondělní dohrávku na půdě Atalanty Bergamo. Orobici zvítězili po jediné brance Duvána Zapaty, která přišla už po šedesáti sekundách hry a zároveň se posunuli na šesté místo, které zaručuje Evropskou ligu.

Výsledková krize Lazia tudíž pokračuje. Biancocelesti se mohli posunout na čtvrté místo, pokud by na půdě Atalanty zvítězili a to se nestalo. Utkání rozhodl jediný moment, který přišel hned v samotném začátku. Po centru do vápna hrubě chyboval Radu, který nezvládl odkop a namazal tím Duvánu Zapatovi na první gól.

Pro Inzaghiho svěřence to nebyl dobrý začátek, Lazio sice zahrozilo prostřednictvím Correy, ale vzápětí si zase muselo dávat pozor na Zapatu, po jehož akci si málem vstřelil vlastní gól Lulić. Ve 14. minutě si připsal první těžký zákrok Beriša, když Immobile zakončoval placírkou a brankář domácích skvěle zasáhl nohou. Hra nabízela spoustu nepřesností na obou stranách a celkově vyrovnanou partii. V prvním poločase už další gól nepadl a Lazio muselo ve druhém dějství nutně přidat.

Obrana Atalanty však byla více než pozorná. Lazio si směrem dopředu vůbec nevědělo rady a druhý poločas toho oproti prvnímu zase tolik nenabídl. Římskému celku navíc rychle utíkal čas a až samotný závěr zápasu přinesl velké drama.

Lazio domácí tým zatlačilo a výsledkem byla branka ve čtvrté minutě nastavení! Mělo to ale háček. Sudí celou situaci přezkoumal u videa a odhalil ofsajdové postavení, takže vyrovnávací gól se nakonec nekonal. Lazio po několika remízách padlo a jeho ztráta na čtvrté místo může ještě narůst.

Více informací k zápasu

AS Řím - Janov CFC 3:2

16.12.2018 20:30

Góly: 31. Federico Fazio, 45. Justin Kluivert, 59. Bryan Cristante - 17. Krzysztof Piątek, 33. Oscar Hiljemark

Vlci na Stadio Olimpico dokázali konečně vyhrát, i když s velkými obtížemi. Za oběť jim padl lépe hrající Janov. Ten sice nad domácími rychle vedl, ale Giallorossi dokázali otočit vývoj utkání ve svůj prospěch.

Trenér Di Francesco hrál o vlastní budoucnost na lavičce AS Řím a z velké části se i proto rozhodl pro jednu z posledních možností - změnu systému. Do hry nasadil trojici stoperů a místo klasického hrota vypustil na jeho místo "falešnou devítku" v podobě mladíka Zaniola. Do hry se dostali i Florenzi, Cristante nebo Kluivert.

Patrik Schick tedy začal jen na lavičce s tím, že měl být esem v případě, že by se hra nevyvíjela úplně dobře. O to se měli v dresu Janova starat především dva hrotoví útočníci Kouamé s Piątekem. Kromě nich od prvních minut začali i Zukanović, Romero, Bessa nebo Sandro.

V šesté minutě obránci AS zapomněli na rozeběhnutého útočníka Krzysztofa Piąteka, který upaloval po lajně s míčem vpřed. Všiml se ještě méně obsazeného Hiljemarka, ke kterému ale balon nedokázal přesně poslat! Mladý polský kanonýr se k míči dostal ve vápně ještě jednou a trochu náhodně, ale na brankáře Olsena vyslal jen snadnou a pomalou střelu.

V patnácté minutě se po kombinaci Kluiverta s Ünderem dostal k míči ve vápně mladík Nicolò Zaniolo. Ten sice dokázal udělat kličku prvnímu obránci, ale Ervin Zukanović mu už zakončit nedovolil. A pak vyrobil brankář Robin Olsen obrovskou chybu. Neudržel totiž v rukavicích tvrdou ránu Oscara Hiljemarka a dobíhající Krzysztof Piątek ve skluzu doklepl míč do brány - 1:0 pro Janov.

Po rohovém kop a centru Ündera se k míči dostal Zaniolo, který balon vracel hlavou před bránu. Tam si naběhl obránce Federico Fazio, který však pálil těsně vedle tyče! Mnohem lépe to Fazio udělal ve 31. minutě. Centrovaný míč ze standardní situace se k němu dostal po promáchnutí Cristanteho a Fazio poslal míč z první za záda brankáře Radua - 1:1.

Remíza ale Vlkům nebyla přána moc dlouho. O pouhé dvě minuty totiž Janov vybojoval rohový kop. Rômulo poslal míč na přední tyč, kde jej za sebe prodloužil záložník Sandro. Na zadní tyči mu za to poděkoval Oscar Hiljemark, kterého nikdo nehlídal - 2:1.

Bláznivá první půle pomalu končila a Grifové se nejspíš už viděli v šatně. Z omylu je však vyvedl rychlý protiútok, který po nahrávce Kolarova ještě zrychlil přihrávkou do běhu Cengiz Ünder. Míče se chopil sprintující Justin Kluivert, předběhl pomalého Zukanoviće a když se dostal až do vápna, poslal míč přesně k zadní tyči - 2:2.

Římané na Janov nastoupili hodně zostra a Cengiz Ünder posílal odražený míč jen těsně nad bránu Ionuta Andreie Radua! Následně brankář Robin Olsen překvapil další obrovskou hrubkou, když mu mezi rukama proklouzla nevýrazná střela Lazoviće. Zkušený Švéd měl velké štěstí, že sudí Di Bello gól kvůli předcházejícímu ofsajdu neuznal!

V 59. minutě se trochu překvapivě ujalo vedení domácí AS. Záložník Bryan Cristante si totiž narazil míč s Justinem Kluivertem, který mu balon rychle vrátil. Někdejší opora Atalanty Bergamo pak jednoduše poslala míč k tyči a Římané poprvé v utkání vedli! Právě díky jeho zásahu Římané mohou slavit tři body. A to přesto, že se v závěru Janov několikrát prodral do šance.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:1

16.12.2018 18:00

Góly: 90+1. Arkadiusz Milik

Cagliari dlouho bojovalo s Neapolí a ještě v 90. minutě s ní hrálo bez branek. Pak ale zahrál parádní přímý volný kop Arkadiusz Milik a strhl vedení na stranu hostí.

Cagliari se pokusilo využít možné únavy a frustrace Neapole plynoucí z neúspěchu v Lize mistrů, ale zároveň dobře vědělo, jak dvousečná zbraň tohle může být. Domácí se spoléhali na brankáře Cragna a hráče jako Farias, Pedro nebo Padoin s Klavanem. Velkou posilou byl návrat Barelly, který dokonce nesl kapitánskou pásku.

Neapol vsadila na hodně mladou zálohu s Ruizem, Diawarou nebo Zielińskim, přičemž šanci dostal i urostlý bomber Arek Milik. Strategie Neapole se nijak nelišila od toho, na co jsme u ní zvyklí. Tedy časté a rychlé kombinace, které mají trochu uspat soupeře a vyčerpat ho. Problém byl v tom, že za první půli se to stávalo i fanouškům. Že by totiž Partenopei nějak zásadně hrozili brankáři Cragnovi, to se říct nedá.

Ve dvanácté minutě se o zajímavou ránu pokusil záložník Paolo Faragò, který dostal míč do vápna a předběhl Koulibalyho. Z úhlu ale mířil jen do brankáře Ospiny. Po následném rohovém kopu hosté neodvrátili míč a tak měl Filip Bradarić šanci napálit ho zase na bránu Neapole.

První půle mnoho fotbalové krásy nenabídla a především ze strany potentního útoku Neapole to bylo zklamání. Nutno říct, že ani Cagliari nezůstalo jen němým účastníkem utkání, ale brankáře Ospinu několikrát řádně prověřilo. Krátce po změně stran utekl po straně obránce Malcuit, jehož nahrávku si pohlídal Fabián Ruíz. Jenže jeho sklopená rána po zemi zamířila jen vedle tyče!

Střelecky se Neapoli nedalo nic moc vyčíst a dalším pokusem se prezentoval Arkadiusz Milik. Jeho rána však mířila rovněž mimo tři tyče. Neapol zabrala a její tempo se zvyšovalo, navíc místo defenzivního záložníka Diawary se na hřiště dostal útočník Dries Mertens.

Hlavní postavou útoku Neapole byl Arek Milik, který sváděl střelecké souboje s Cragnem hned několikrát. V 68. minutě málem Partenopei udeřili. Piotr Zieliński se totiž po chybě obrany Cagliari dostal dokonce k hlavičce, která se od břevna odrazil jenom zpátky do pole!

Neapoli tohle skóre nevyhovovalo a nebezpečí před bránou Alessia Cragna měl zvýšit Lorenzo Insigne, který se dostal na hřiště na dvacet minut. S ním na hřišti se Neapol přeci jen víc drala do zakončení a v 82. minutě musel dokonce na poslední chvíli zasahovat obránce Pisacane.

Utkání se chýlilo ke konci a Neapol byla bezradná, ale nevzdávala se. V 90. minutě však Andreolli fauloval unikajícího Mertense a Neapol dostala šanci na standardní situaci. Možná trochu netradičně se jí chopil hrotový útočník Arkadiusz Milik, ale provedl to parádně. Míč poslal k tyči mimo dosah Cragna, čímž rozhodl utkání.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Empoli FC 3:1

16.12.2018 15:00

Góly: 40. Kevin Mirallas, 59. Giovanni Simeone, 78. Bryan Dabo - 24. Rade Krunić

Fiorentina doma prohrávala s Empoli po brance Kruniće, ale nevzdala se a ukázala charakter. Výsledkem jejího zlepšeného projevu byly tři branky, o které se postarali Mirallas, Simeone a také Dabo.

Do zápasu vstupovala Viola jako favorit, kterému se ale v poslední době vůbec nedaří. Empoli působící jako její chudší bratr na druhou stranu našel rytmus a začalo sbírat body. Dnes diváci nebyli ochuzeni o hráče jako Simeone, Chiesa, Mirallas nebo Benassi na straně domácích, zatímco hosté vypustili na hrací plochu Di Lorenza, Kruniće, Traorèho nebo Caputa.

Empoli zlobilo obránce Violy prakticky od začátku. V 15. minutě mladík Traorè našel před vápnem kolegu Caputa, který se obtočil kolem svého strážce a vypálil. Brankář Alban Lafont si ale s jeho dělovkou poradil a vyrazil ji do bezpečí. O tři minuty později se Chiesův krásný centr snesl na hlavu Biraghiho, který přesně zakončil. Jenže stál v ofsajdu, takže gól platit nemohl.

Gól padl na opačné straně a opět to bylo po velmi jednoduché kombinaci Empoli. Antonelli se nenechal obrat o míč a sprintoval s ním až ke kraji vápna. Tam našel Caputa, který předkládal balon na zadní tyč. Možná trochu naslepo, ale ideálně, protože se u tyče zjevil nepokrytý Rade Krunić a ten už měl jednoduchou úlohu - 1:0.

Fiorentina byla odhodlaná okamžitě srovnat. Federico Chiesa vypálil z dálky, ale jeho střela letěla jen vedle levé tyče. Vyrovnat se Fiorentině povedlo až pět minut před odchodem do šaten. Simeone ve středu hrací plochy předal míč, který přesprintoval svého soka a krásnou ranou pod břevno nedal Provedelovi šanci!

Krátce po změně stran se do šance hnal rychlý křídelník Federico Chiesa, který si obhodil svého strážce a upaloval na bránu, jenže jeho střela se mezi tři tyče nevešla. V 59. minutě už to ale Viole vyšlo. Mladý obránce Cristiano Biraghi poslal z levé strany skvělý centr, na který si počkal Giovanni Simeone. Jeho přesná hlavička skončila mimo dosah Provedela - 2:1.

S tím se ale domácí Viola nespokojila a dál hrála hodně aktivně. Sice se jí tolik nedařila finální fáze, ale zkoušela to neustále. Empoli naopak nemělo síly na protiútok a v podstatě se nedostávalo ani k balonu, aby založilo nějakou nebezpečnou akci. Patnáct minut před koncem se na hřiště dostal záložník Bryan Dabo.

A bylo to z pohledu Fiorentiny zlaté střídání. Po pouhých čtyřech minutách dostal míč na úrovni asi pětatřiceti metrů a postupoval s ním k vápnu. A protože ho nikdo nerušil, rozhodl se vypálit. Jeho krásná přízemní rána zaplula za záda bezmocně se natahujícího Ivana Provedela a o výhře Fialek nebylo pochyb.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - US Sassuolo 0:2

16.12.2018 15:00

Góly: 44. Lorenzo Ariaudo (vl.), 58. Domenico Berardi

Frosinone natáhlo sérii bez vítězství už na šest utkání a zůstává předposlední. Svojí nelichotivou sérii naopak přerušilo Sassuolo, které se díky vítězství 2:0 vyhouplo na sedmé místo. Sassuolo se poprvé prosadilo před koncem prvního poločasu, kdy si vlastní branku vstřelil Ariaudo a krátce po změně stran zvýšil povedenou střelou Berardi.

Sassuolo začalo o trochu lépe, i když i domácí vzápětí přispěchali se zajímavou příležitostí. Na střílený Di Francescův centr nedosáhl Babacar a na druhé straně zakroutil z volného přímého kopu balón těsně vedle Ciano. Hodně nepřesný pak byl dalekonosný pokus Sensiho.

Ve 35. minutě mělo Frosinone obrovskou šanci ujmout se vedení. Maiello jakýmsi polocentrem mířil na branku a Consigli musel konečky prstů vyškrábnout balón na rohový kop. I po něm domácí zahrozili, ale závar před Consiglim se Sassuolu podařilo vyřešit. Kanárci ve svých příležitostech neuspěli a před odchodem do šaten nakonec inkasovali. Duncan se stahovačkou zbavil bránícího hráče a balón, který poslal před branku, dostal za brankovou čáru vlastencem Lorenzo Ariaudo. Sassuolo nebylo v průběhu prvního poločasu výrazně lepším týmem, ovšem jednu gólovku dokázalo proměnit.

Frosinone potřebovalo ve druhém dějství zabrat, ale začátek se mu nepovedl. Duncan našel přihrávkou na hranici pokutového území Domenica Berardiho a jeho přesně mířená střela k tyči znamenala už dvoubrankové vedení. Po hodině hry pak Frosinone zachránilo břevno, do vzduchu se nejvýše vyšplhal Ferrari a Sportiello se jenom ohlédl.

Domácí vystrčili drápky až před koncem zápasu a rána Pinamontiho nebyla špatná, ovšem Consigli si s ní poradil. Dvoubrankový náskok už hosté nedali z ruky a z Frosinone si odvážejí tři body.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Parma Calcio 2:0

16.12.2018 15:00

Góly: 66. Gianluca Caprari, 69. Fabio Quagliarella

Tři body zůstávají v Janově. Sampdoria zápas naprosto ovládla a nakonec je skoro zázrak, že zvítězila jen 2:0. Převaha Námořníků byla od začátku patrná, Parma si na Stadio Luigi Ferraris vytvořila jen jednu brankovou příležitost, jinak se povětšinou bránila. Sepeho postupně překonali Caprari a Quagliarella, přičemž hvězdou utkání byl asistující Praet.

Námořníci měli v celém zápase jasně navrch a Parmu vlastně pustili jen do jedné příležitosti. Shodou okolností šlo o vůbec první šanci v zápase, ale Bastoni z dobré pozice minul branku, takže Audera nakonec vůbec nemusel zasahovat. Parma si už nic dalšího do konce utkání nevytvořila.

Naopak, převaha Sampdorie začínala mít konkrétní rysy a po chvíli byla ve vápně Parmy k vidění Rigoniho ruka, po které se však penalta nekopala. Za normální okolností byla hra rukou zcela evidentní, avšak celé situaci předcházel ofsajd, takže vzrušení nakonec bylo marné. Sampdoria nedokázala ze své převahy prozatím nic zužitkovat, takže první poločas branku nenabídl.

Na tu si museli diváci počkat až po změně stran. Nejprve v další šanci zakončoval po přihrávce zprava a z malého vápna Linetty a Sepe reflexivně vyrazil. A pak už to přišlo. Bezbrankový výsledek nakonec vydržel do 66.minuty, kdy perfektní kolmici do šestnáctky vracel zpětnou přihrávkou pod sebe Praet a Gianluca Caprari na malém vápně z první chladnokrevně zakončil! Za další tři minuty přidala Sampdoria i druhý gól a opět v něm měl přihrávkou prsty Praet. Na jeho centr si na zadní tyči naskočil Fabio Quagliarella a hlavou nedal Sepeu žádnou šanci - 2:0.

Sampdoria měla zápas pevně pod svojí kontrolou a mohla klidně zvítězit vyšším orzdílem. Sala tentokrát minul branku, přičemž opět centroval Praet. Třetí branka nakonec nepadla ani v nastavení, kdy vypálil kroucenou střelu Saponara a vynikající zákrok musel předvést brankář Sepe. Nebýt jeho bravurního zásahu, skončil by balón v šibenici.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Chievo Verona 0:0

16.12.2018 12:30

Góly: -

Chievo se zatím jen tak z posledního místa neodlepí. Pod Domenicem Di Carlem sice opět neprohrálo, ale remíza z přímého záchranářského duelu na půdě SPALu je pro něho málo. Zápas na stadionu Paola Mazzy nakonec žádnou branku nepřinesl.

Na první pohled možná neatraktivní, přesto důležitý zápas naservírovala italská Serie A krátce po obědě. Oba celky potřebovaly bodovat, což se sice nakonec splnilo, avšak remíza ze vzájemného utkání je zejména pro Chievo prostě málo. Létající oslíci tak s pouhými čtyřmi body na kontě nadále okupují poslední místo v tabulce. SPAL je na tom o trochu lépe a zatím je mimo sestupové pásmo.

Přitom už po deseti minutách se domácí fotbalisté dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku na Lazzariho, ovšem hlavní sudí nechal hru pokračovat. Po dvaceti minutách měli slibnou šanci jak hráči SPALu, tak i hosté z Verony. Nejprve znovu Lazzari branku přestřelil a vzápětí po něm nevyužil výborné kolmice do rozhozené obrany zkušený Sergio Pellissier, který se s trochou štěstí zbavil vyběhnutého brankáře, ale pak už z úhlu nedokázal dostat balón za brankovou čáru a to i díky tomu, že se tam včas stáhl znovu zmiňovaný Lazzari.

Po změně stran zase pozdravil nepříliš povedeným pokusem brankáře Gomise Giaccherini, SPAL kontroloval dalekonosným pokusem Jasmina Kurtiče. Domácí fotbalista však přestřelil. Utkání mělo poměrně vlažné tempo, ani jeden z týmů nehodlal vsadit vše na ofenzívu, takže zápas pomalu a jistě směřoval k nerozhodnému výsledku. V závěru utkání si Chievo vypracovalo ještě jednu velkou příležitost. Šest minut před koncem zápasu dostal uvnitř vápna trochu prostoru Paloschi a málem bylo pro domácí zle. Paloschi však nedokázal ideálně zkrotit balón a následně svou střelou minul branku, přitom kdyby zamířil přesněji, mohlo si Chievo odvézt z Ferrary všechny body.

Více informací k zápasu

Turín FC - Juventus FC 0:1

15.12.2018 20:30

Góly: 70. Cristiano Ronaldo (pen.)

Dnešní program Serie A rozhodovaly penalty. Inter Milán se nemýlil a Juventus na něj navázal ve stejném duchu. Na trefu Maura Icardiho odpověděl portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo, jehož úspěšný pokutový kop připsal tři body z derby právě Juventusu.

Turín chtěl po dlouhé době Juventus konečně porazit. Trenér Walter Mazzarri mohl počítat prakticky se všemi oporami a do ostře sledovaného a vyhecovaného utkání nasadil hráče jako Zaza, Belotti, Rincón, Ansaldi, Izzo nebo Aina. Jeho protějšek dal šanci triu Dybala, Mandžukić a Ronaldo, jehož podporovali Can s Pjanićem.

Obránci Turína měli před sebou hodně náročnou noc a to se potvrzovalo od prvních minut utkání. Stejně tak ale ukazovali, že to s nimi Ronaldo a spol. nebudou mít vůbec jednoduché. Stará dáma kombinovala převážně kolem pokutového území veterána Sirigua, který však mnoho práce neměl. Poradil si i se zakončením Cristiana Ronalda, který napálil právě někdejší oporu Paris Saint-Germain.

Sirigu se však při zákroku zranil a musel být již poněkolikáté ošetřován. I když se několikrát snažil ve hře pokračovat, nakonec to nešlo a jednička FC Turín musela ze hřiště už po dvaceti minutách. Na opačné straně se o něco zajímavějšího pokoušel Andrea Belotti, jenže ofenzivní tahoun Granaty byl příliš dobře strážen obráncem Leonardem Bonuccim.

Oba soupeři hráli opravdu na sto procent, minimálně co se týče faulů a tvrdších zákroků. Derby je v Turíně slavná záležitost a jde o hodně. I proto, že ve městě samotném má trochu překvapivě víc fanoušků právě FC. I když sudí nastavil dokonce čtyři minuty k dobru, během nich se nic výraznějšího nestalo.

Zajímavější byl poločas číslo dva. Hned po začátku druhé půle se vpřed hnal Andrea Belotti, kterého marně stíhal Miralem Pjanić. Zkušený záložník musel svého soka nakonec faulovat a dostal za to žlutou kartu. S následnou standardní situací si ale zkušená obrana Staré dámy poradila bez potíží.

Turín byl očividně při chuti a pokoušel se překvapit brankáře Mattiu Perina, který dnes dostal šanci na úkor polského veterána Szczesnyho. Když už ale byl Perin volán do akce, uměl si s tím poradit. Neohrozila ho ani přízemní rána obránce Ansaldiho, který se pokoušel svého soka překvapit střelou zpoza obránce.

Juventus dnes nebyl zcela ve své kůži a jeho kombinace postrádaly moment překvapení i větší kvalitu. V 68. minutě se mu ale vyplatil ojedinělý útok. Mario Mandžukić dobíhal míč, proti kterému vyběhl Salvador Ichazo a svého soupeře poslal k zemi! Sudí Guida neměl na vybranou a pískal pokutový kop! K němu se postavila portugalská ikona s číslem sedm a vstřelila rozhodující branku. Mimochodem to byl pro Juventus ligový gól číslo 5000!

Patnáct minut před koncem chtěli hostující Bianconeri stvrdit své vedení dalším gólem a málem by se jim to i povedlo, jenže chorvatský útočník Mario Mandžukić se podle hlavního arbitra utkání nacházel při vstřelení gólu v jasném ofsajdu.

Turínu se naopak nedařilo překonat obranný val Staré dámy a jeho zejména finální fáze postrádala kvalitu i přesvědčení. A to na hřiště nevnesl ani mladý křídelník Vittorio Parigini, který dostal asi patnáct minut. Juventus trochu překvapil nejen přílišným zdržováním hry ke konci zápasu, ale také faktem, že trenér Max Allegri nesáhl k ani jednomu střídání. Přesto si Juve poradilo a derby patří jemu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Udinese Calcio 1:0

15.12.2018 18:00

Góly: 76. Mauro Icardi (pen.)

Inter Milán si nejtěsnějším možným rozdílem poradil s Udinese. Ačkoli hosté na San Siru srdnatě bojovali, o jejich smůle rozhodla úspěšně zahraná penalta, kterou suverénně proměnil Mauro Icardi.

Inter Milán nutně potřeboval zvítězit, aby alespoň částečně nechal zapomenout na neúspěch v Lize mistrů. Ideální šanci k tomu měl dnes v podvečer, protože na svém stadionu přivítal Udinese. Opět u toho byly hvězdy jako Icardi, Handanovič, Škriniar nebo Baldé s Politanem.

Čas na hřišti si užíval i portugalský záložník João Mário, který se snaží dokázat svou kvalitu a obhájit svou cenu. Právě Mário se v šesté minutě dostával k míči a dokázal uvolnit rozběhnutého Vršaljka. Jeho centr ale obrana Zeber dobře zablokovala. A tak to Mário zkusil sám a střelou. S tou si ale brankář Musso velmi dobře poradil.

Udinese hrálo s Interem poměrně vyrovnanou hru a nepouštělo ho do mnoha šancí. Jednu takovou ve 22. minutě spálil Mauro Icardi. Argentinský kapitán Interu si naskočil na rohový kop a hlavičkoval na zadní tyč. Kdyby mířil lépe, brankář Mussi by byl bezbranný. Před něj se ostatně spouštělo velké množství centrů, na které museli jeho obránci velmi pohotově reagovat.

Zkušený obránce Vršaljko hledal přízemním centrem ve vápně Icardiho, jehož sice našel, ale ten se neprosadil. Pár minut před koncem první půle Mário postrčil míč na Baldého, který sice už padal, ale stihl ještě vypálit. Mířil však jen do míst, kam se hbitě přesunul brankář Musso.

Pět minut po změně stran se málem dočkali i hosté. Seko Fofana přihrával z otočky naslepo na zadní tyč, kam si naběhl záložník Rolando Mandragora. Ten sice dal míči velkou razanci, ale mířil nad bránu Handanoviče! Svatyni domácích Nerazzurri pak minul zajímavou křížnou ranou na zadní tyč i obránce Ten Avest!

Interu čas rychle ubíhal a Udinese zatím koncentrovanou obranou zvládalo krotit jeho ataky. Další takový se málem povedl Keitovi Baldému, který servíroval míč svému kapitánovi. Mauro Icardi si na balon sice naskočil velmi pohotově, jenže přední tyč minul o pár centimetrů.

Inter přidával na tempu, remíza mu ani náhodou nestačila. Patnáct minut před koncem se San Siro konečně dočkalo. Seko Fofana zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí Abisso po konzultaci s videorozhodčím pískal penaltu. K ní se postavil Mauro Icardi a panenkovsky proměnil. San Siro explodovalo nadšení, od Zhanga přes Zanettiho nebo Wandu Naru.

Udinese potřeboval zlepšit finální fázi a o zajímavé zakončení se ranou z dvaceti metrů postaral útočník Rodrigo De Paul. Mířil ale těsně vedle brány. Minutu před koncem dal ještě druhou branku Icardi, ale radost z ní pro ofsajd mít nemohl. Při poslední akci utkání ho zase zastavilo břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC16151033:846
2.SSC Neapol16122233:1438
3.Inter Milán16102428:1332
4.AC Milán1676324:1827
5.SS Lazio1674522:1925
6.Atalanta Bergamo1673630:2024
7.AS Řím1666429:2224
8.US Sassuolo1666426:2224
9.UC Sampdoria1665525:1923
10.ACF Fiorentina1657424:1722
11.Turín FC1657419:1722
12.Parma Calcio1663716:2121
13.Cagliari Calcio1638515:2017
14.Empoli FC1644820:2916
15.SPAL 20131644814:2416
16.Janov CFC1644822:3316
17.Udinese Calcio1634913:2213
18.Bologna FC1626813:2412
19.Frosinone Calcio16151011:358
20.Chievo Verona1607912:324
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (180)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Strašně důležitá (a povinná) výhra, i když na začátku druhé půle solidní výpadek a štěstí, jinak jsme byli lepší. Teď to potvrdit v dalších zápasech a něco urvat s Neapolí..

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom k tomu, že sme hrali so 17. tímom tabuľky, tak to bolo celkom dosť veľké trápenie. Keby nebolo VAR-u, tak by to dopadlo presne tak ako v LM - a teda remízou.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tak decembrová kliatba prelomená ?

S Udine to býva vždy ťažké. Zlaté 3 body. Marottova radosť bola sympatická.

Reagovat
widlak

Teď koukám na Turínské derby a překvapilo mě, jak rozhodčí měli před zápasem na sobě něco jako rozlišováky. Bylo tam uvedeno nějaké číslo, ale nepodařilo se mi rozluštit, co to je.

Tak se ptám znalejších, kteří ligu sledují: je to nějaká reklama, nadace, nebo něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby věděli, který z nich bude foukat pro korupčníky

Reagovat
smazaný uživatel

To neumis odpovědět na otázku když už reaguješ děcko?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

To byla bramborajda, kam se hrabe kužel liga.

Fuj, Torino je nechutný tým, od hráčů, přes Mazzarriho až po Caira.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

... a příjemně překvapil komentář na Seznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja tam viděl Tottenham s Arsenalem a bylo to na dobre urovni

Reagovat
Pinturicchio

Neviděl jsem, ale včera dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

"Fuj, Torino je nechutný tým, od hráčů, přes Mazzarriho až po Caira. "

Reagovat
Pinturicchio

A smysl téhle tvojí reakce je?

Reagovat
smazaný uživatel

Postavit vedle Torino a Juve, tak vítěz o 'víc nechutný tým' bude celkem jasný

Reagovat
Pinturicchio

Sympatie jsou docela subjektivní věc, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že jsou.

Jen mi přijde vtipné, když fanda Juve nazývá Toro jako nechutný tým.

To je vše

Reagovat
Pinturicchio

Mně zas přijde vtipné, když fanoušek Interu posuzuje nechutnost u jakéhokoliv týmu ... takže jak říkám, sympatie jsou věc subjektivní.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dolárku, pls.

Reagovat
cresposuper

"Udinese hrálo s Interem poměrně vyrovnanou hru a nepouštělo ho do mnoha šancí." V prvom polcase to bolo 67-33 na drzanie lopty a 9-0 na strely, prvu a aj poslednu velku sancu v zapase malo Udine v 51. minute, okrem 50.-55. minuty neukazali absolutne nic.

Reagovat
oli9

No juve to byl otresny zápas, Can neumi dat snad ani pořádný centr...ale treba to bylo jen dnes.. Jinak Ronaldo si mohl odpustit to co udelal po te penalte golmanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas horší ako na dedine.. Milión nepresností, okopávanie.

Reagovat
rossoneri89

Kukám že včera boli len cigánske výsledky ...

Reagovat
The Krupy

Nedved: “It was strange seeing him [Marotta] at Inter, now that it’s official. He is a professional, but perhaps was never a Juventino.”

Klubizmus sa už v dnešnej dobe nenosí. Futbal stratil veľa zo svojho niekdajšieho čara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, protože v historii se nikdy nic takového nestalo/nedělo aby někdo přešel z Interu do Juve nebo naopak.

Reagovat
The Krupy

Podľa všetkého má priviesť aj Conteho, to by bolo nechutné, nejakých Luciov, Asamoahov a podobné priame prestupy s týmto nemožno ani len porovnávať.

Reagovat
Yanek

Zrovna čtu knihu Pirla a k tomu, jak je hezky napsaná musím taky říct, že on si moc servítky nebere. Miloval Inter, ale tvrdí, že musel odejít a mělo to tak být. AC mu dalo všechno, ale chtěl přestoupit do Realu i Barcy. Byl vděčný Juve, za to, že mu dali novou múzu.

Píše tam o Contem a hráčích, kteří byli strážci a symboly klubu. Za pár let budou taková slova už jen fantasy příběhy.

Reagovat
Nuno čomes

Je to divné, ale naštěstí má rozum, ze tam nezůstal cely život. Uvidíme co předvede v přestupácích.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho nemali vyjebat odtial

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.football-italia.net/132102/pogba-juve-alex-sandro Ideál by bolo vymeniť za Pjanica + doplatok niečo.

Reagovat
Pinturicchio

(Když už teda).

Sandro asi nikam nepůjde, měl by mít na stole nabídku nové smlouvy.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nechápem aké má úlohy Pjanić v zápasoch, hrá pred obranou a brániť nevie, nemá dynamiku, nestíha, toto nie je 352, kde si Pirlo mohol dovoliť menej brániť, kedže sa hralo na 3 stopérov a 2 krajných obrancov. A to ešte nespomínam, že Pirlo menil tempo hry, plus jeho nahrávky boli niečo neskutočné. S Pjanica Pirlo nikdy nebude, čím skôr to Allgeri pochopí, tak tým lepšie.

Nepoviem keby sme hrali 4231 - dm (Can+Bentacur) a AM Pjanic. A hnevá ma hlavne, že nestrieda Costu a Bernu, keď vidí, že ten útok je statický a oni to vedia rozhýbať. A Costa bol náš najlepší hráč minulú sezónu, teraz ho zabijeme takto a pôjde preč.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

ešte to je zbiehanie k stoperom na 2 metre ked maju loptu aby všetky rozohrávky išli cez neho a následne posunie loptu o ďalšie 3metre doľava alebo doprava. Vtedy si hovorím, že na co nam je takýto hráč sak taketo posuvanie lopty môže robiť aj Bonucci s Chiellinim. A namiesto Pjanica tam dat nejakého dynamickejšieho záložníka s technikou.

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
rossoneri89

Jasný faul podľa mňa ....

Reagovat
Nuno čomes

No jasná a Chiellini ještě šlapák

Reagovat
smazaný uživatel

Súboj čo iné, omg. Vo všetko niečo hľadáte.

Reagovat
Pinturicchio

Co jiného jim zbývá.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Hľadáte ? Zaujíma ma názor tak som to sem dal.. nič som nehľadal

Reagovat
Nuno čomes

Ale dáváš to tady zbytečně, je uplně jasné a směšné, jak oni budou reagovat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

už jsem to psal včera, mě teda tohle přijde jako normální souboj v italský lize, kdy si oba vzájemně pomáhají takovým polofaulem a Zaza se pak složí jak pytel brambor, přitom si Sandra drží celou dobu taky...

Reagovat
rossoneri89

No toto bol oveľa väčší faul než napríklad udajny faul na Dybalu proti Empoli

Reagovat
Pinturicchio

... jj, a ten byl zas větší než faul na Bonipertiho před 60 lety.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
ED91

Reagovat
10

pokud koukáš jen na Sandra, tak asi jo

Reagovat
Deki

já nevim, ale mně občas přijde, že si tím svým "objektivním" hodnocením vy Juvefans děláte z nás ostatních tady děsnou hlínu... zápas jsem neviděl, vycházím jen z tohoto videa, ale jestli tohle podle tebe není na penaltu, pak nevím.

Sandro si Zazu drží celou dobu oběma rukama. Zaza si zpracuje míč na prsa a pak v době, kdy měl míč pod kontrolou, je stažen dolů... nemusíte svůj tým a každý svý vítězství za každou cenu obhajovat, zvlášť když máte další titul v kapse

Reagovat
rossoneri89

suhlasim su dost neobjektivni co som si tiez vsimol davnejsie ale tak no ...

Reagovat
sinter

Reagovat
10

"vy Juvefans"? to mám stejně generalizovat a považovat všechny fanoušky Interu za dementy, protože nějakej Interdohoto někdy napsal kravinu? tyhle kecy mě nebaví, stejně jako furt argumentovat tím, že my si něco můžeme dovolit, protože máme titul v kapse atd.

já nemám problém přiznat penaltu proti Juve, třeba tu s Empoli bych nepískal, ale tohle pro mě prostě žádná penalta není, stejně jako nebyla pro minimálně 2 rozhodčí v tom zápase...

Reagovat
Deki

no, vlastně jsi svou nabubřelost jen potvrdil

Reagovat
10

aspoň že tak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

*demencí

Reagovat
Pinturicchio

Dolárku, pls.

Reagovat
Pinturicchio

Považovat všechny fanoušky Interu za dementy? To je snad automatika, ne?

Reagovat
10

já mu tím chtěl dát za pravdu, abych jí furt neměl jenom já

Reagovat
Pinturicchio

To dělají ty Vánoce.

Reagovat
10

přesně

Reagovat
10

a ten tvůj popis akce, to je objektivita sama, ty tak někoho můžeš poučovat...

https://pbs.twimg.com/media/DufdMfBWwAMgXC0.jpg:large

Reagovat
Deki

super, projel si všechny možné fansweby a narazil konečně na fotku, která ukazuje, že se Sandro vlastně ničeho nedopustil. pro mě tohle je prostě jasný faul a pokud jsi někdy hrál fotbal, potvrdil bys, že by se to pískat mělo. nikoho poučovat nehodlám, u některých je to stejně jen plýtvání energie. jen se již delší dobu pozastavuji nad některými vašimi hodnoceními některých okamžiků, které, světe div, vždy obhájíte ve prospěch svého týmu...

Reagovat
10

tak už to máme komplet, už jsem myslel, že nezazní "pokud si někdy hrál fotbal, musíš mi dát za pravdu"

ta fotka je z photoshopu, nebo co tím chceš říct? ukazuju ti jí proto, že asi očividně vidíš jen faul Sandra, přitom se drží vzájemně od začátku tý akce...

Reagovat
Deki

vidím to, že v vteřinu poté, co si Zaza sklepnul míč na prsa, byl očividně stáhnutý na zem. to je to, z čeho vycházím a za co se penalty pískají...

Reagovat
mastakillah

k tomu se nemá už cenu ani vyjadřovat ...

Reagovat
mastakillah

Sorry špatnej palec

Reagovat
Pinturicchio

Tak se toho drž.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pinturicchio

pan moralizator

Reagovat
Kixi Syhimour

Důkaz?

Reagovat
Pinturicchio

Každý tvůj příspěvek.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kixi Syhimour16.12.2018 20:22#

Důkaz?

I tento?

Reagovat
Pinturicchio

Jj

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímavý pohled na věc....

Reagovat
Pinturicchio

Ten tvůj určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dolárku, pls.

Reagovat
10

tak hlavně že se k tomu vždycky vyjádříš

Reagovat
Pinturicchio

A hlavně, že ty se směješ handicapovany.

Reagovat
mastakillah

S tebou se nikdo nebavil, tak pomlč ...

Reagovat
twelwer

Toto tu už zacina byt ako sekty Real vs Barca ... Akurat tu mi pride ze to je Juve "Obhajime si vsetko" vs ostatní. A kazdy kto si co i len dovoli napisat nieco proti tak ho juventusaci znicia

Reagovat
el Principito

Reagovat
mastakillah

a právě proto přestává mít smysl sem vůbec chodit. Bohužel

Reagovat
twelwer

Ja napriklad pre toto vobec necitam diskusiu ku spanielsku tam som na to rezignoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tady čtu vyhradně jen italskou sekci. Malokdy zabrousim jinam, to už musí byt článek fakt o zajimavym fotbalistovi, připadně nějake udalosti.

Dneska ma každej nazor na všechno a každej ho potřebuje nutně všem nacpat.

Reagovat
Pinturicchio

Tak proč sem chodíš?

Reagovat
10

tyvoe, jak takový křehký bytosti jako vy můžou vůbec přežít v reálným světě mimo FOTBALOVOU diskusi?

Reagovat
twelwer

Zober si ze ja niesom vobec krehka bytost. Ale ide o to ze som na futbalovom fore. Skor som sa naucil prepinat do modu kedy na to pozeram z nadhladu a zaroven aj preto ze niesom nejaky extra skalny fanusik (mam max nejake oblubene tymi) my to pride uplne detinske si tu nadavat.

Ked futbal hram tak som taky isty dement, za tym by som sa vedel rozkrajat, ale tuto mi to pride take nejake zbytocne. Ale je to moj nazor vy ste tak povediac "fanatickejsi" a ja vam to neberiem, len to straca taku nejaku hodnotu. Kedysi davnejsie ked som tu zacinal chodit som rad chodil do ITA sekcie bolo prijemne citat napriklad teba a pinturicia o prestupoch a zakulisnych veciach, nejake podpichovacky... ale takto ked je to same urazanie to stoji za hovno ta diskusia.

Reagovat
10

To beru, vidím to podobně, ale kdo tady začal s těma nefotbalovýma věcma?

Tady se řeší nějaká penalta, ke který jsem řekl svůj názor, protože tam prostě vidím oboustranný držení od začátku toho souboje a kvůli tomu bych to nepískal, což je názor taky většiny odborníků, který se k tomu vyjadřovali v médiích. A "nefanoušci" Juve to zase otočí v nějakou sektu Juve, generalizování o neobjektivitě a vysmívání se fans Juve atd., prostě nefotbalový píčoviny jak z nějaký Ulice tyvoe. Tady se furt fanouškům Juve předhazuje, že se nudí, že by měli mít nadhled, protože mají titul v kapse (což je samo o sobě ubohej alibistickej postoj), mě spíš přijde, že nemají co řešit oni.

Reagovat
Deki

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná?

Reagovat
10

když se koukneš na to vlákno, tak se podle tvojí "logiky" spíš nikdo nebavil s tebou

Reagovat
mastakillah

Reagoval jsem na Dekiho, ne na tebe. Jinak chápu, že máš potřebu na mě regovat. Potrefená husa se vždycky ozve, že? To pro tebe platí pokaždé

Reagovat
10

ty vylezeš vždycky, když se řeší Juventus a rozhodčí, tak tady nemel hovna prosimtě...

Reagovat
mastakillah

"nemel hovna" vypadá to, že to nějak nezvládáš. Reaguješ jak děcko co mu sebrali hračku.... Tyhle vaše žvásty kolem a kolem vám tady už nikdo nežere ... můžete se jit s Juve kamošema plácat po zádech. Každej normální člověk vám tady nad tím vašim neustálým obhajováním něčeho co je do oči bijící a pravidelně se opakující raději mávne rukou, protože vy budete neustále mlet to svoje a kdo řekne opak tak má místo srdce odpadkový koš. Tím končí jakýkoli reagování na to co píšeš, protože na tohle vážně nemám čas a ani energii ..

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole, proč se snažíš s nimi konverzovat

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

korupčníci

Reagovat
Pinturicchio

Dolárku, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Dolárku, pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict, nekdy se to piska nekdy ne.Kdyz mas misto srdce odpadkovy kos tak to pulka rozhodcich piskne, pulka co ho nema to nepiskne.Samozrejme to faul je, ale to by se piskalo vse no.To je takove to delani si prostoru rukama, Sandro byl silnejsi.Snazim se byt nestrany a zhodnotit to strzlive a ja bych to asi nechal hrat.

Reagovat
Free_player

zatím dcla golové hody

Reagovat
JuventusFC1897

Neapol setri hracov na EL?

Reagovat
FCSL

Milik luxusní přímák

Reagovat
Largo

To teda .

Reagovat
smazaný uživatel

Velice produktivní Schick, už dnes pouze na střídačce. Ten už to má podle mě v AS spočítané...kolik dostal šancí a jak je využil.

Reagovat
Pinturicchio

Už toho nech, začíná to být nudné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pravdivé

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale letit pod každý článek o Schickvovi a rozdávat tyhle rozumy.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou rozumy, ale skutecnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to rozumy, protože tomu evidentně nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi to objasni. Jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych to dělal? Ty máš evidentně proti Patrikovi averzi, veškerý argumenty, který ti tady někdo napíše, ignoruješ, jen ze sebe děláš pravidelně debila a já s tebou mám tady vést nějakou diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Neveď, tak na mě nereaguj. Když se tě zeptám, tak držíš hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bude, když budeš držet hubu ty ;-)

Reagovat
Pride

Reagovat
mayday

Bohužel musím souhlasit, Džeko je jasnej hrot číslo 1 a Under s Klajvrtem budou hrát taky furt. Škoda, měl teď dost dlouho šanci a nechytil to za pačesy, nedá se nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Justin půjde sedět, jakmile se uzdraví Stephan.

Reagovat
Nuno čomes

Hraje hrozně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Buduci tyzden radsej kontumacne

Reagovat
smazaný uživatel

Milik má v Neapoli 110 minut na gól, i když je pořád zraněný...škoda, že zrovna proti Liverpoolu to nedal

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=zl9FfDsQKDg

4:20 Dneska aj ten horší Olsen chyboval

Reagovat
Pipo123

VAR fungoval znova dokonale, ten faul na Pandeva, co viac chcu este?

Reagovat
LesyJePan

tiez som si vravel prečo si to aspoň nepozrel.

Reagovat
10

spěchal domů

Reagovat
Pipo123

Som rád že ten gól neuznali, nezaslúžili sme si ani bod, Inzaghi nás už nikam neposunie, po zápase proti Dorii kde som videl nejaké zlepšenie to bola dnes zase rovnaká sračka. Bez strely na bránu, žiadna snaha, úplná nemohúcnosť a neschopnosť Inzaghiho reagovať. Lotito by mohol osloviť Reju nech Lazio prevezme do konca sezóny a potom sa uvidí...

Reagovat
Eldarion

Nemáte absolútne zálohu, Inzaghi by sa aj na hlavu mohol postaviť. Lulic by mal hrávať základ tak vo Frosinone, Savic bez formy, Badelj je mega fail čakal som od neho po tom prestupe omnoho viac, Parolo klasika, Marusic tiež nič moc oproti minulej sezóne. Ťažko sa vám bude hrať na 5 záložníkov keď ani jeden nič nehrá v tomto by ale človek čakal zmenu systému alebo aspoň rozostavenia ale zas Inzaghi nie je Allegri.

Reagovat
Pipo123

Ale veď kto si za to môže? Nemáme zálohu? SMS, Alberto, Correa majú svoju kvalitu, ukazujú to pomerne často. Prečo nehraje Lukaku? Berisha? Cataldi? Keď hrali tak hrali dobre

Reagovat
Pipo123

Inzaghi sa na hlavu postavil, v tom že nedá nikomu inému šancu, Cataldi mu zahraje 3 zápasy kde sme vyhrali, dal gól, na ďalší nahral, hral dobre, proti Dorii tam išiel za stavu 0:1 a hral znova výborne, no aj tak postaví v ďalšom zápase Badelja, Alberto to isté, ale aj tak je na lavičke. Lukaku ukázal minulú sezónu že je lepší než Lulič a aj tak nehraje, Murgia minulú sezónu vytláčal Parola, hral dobre, všetci sa tešili že nám rastie talentovaný záložník a túto sezónu má asi 20 minút v drese Lazia. Prišiel Berisha čo je buldog v zálohe, keď hral za Salzburg proti nám tak som pozeral čo je to za hráčika, no aj tak nehráva.

Takže Inzaghi si za to môže sám, hrajú stále jeho kone ktoré nikdy neposadí, tak ako v minulej sezóne spravil progres keď zapracoval Murgiu či Lukakuho, tak teraz ich záhadne ignoruje v prospech Parola a Luliča

Reagovat
Lech

Co na itlasti fans lazia, maji taky tento nazor na Inzaghiho?

Reagovat
Pipo123

Sledujem často diskusie a je to také 50 na 50, veľa ľudí kritizuje Inzaghiho a chce zmenu, ďalší zase kritizujú Lotita. Často je problém v tom že Inzaghi je Laziale a tomu dosť pomáha, to isté Lulič či Parolo, aj keď hrajú zle tak ich moc nekritizujú, im stačí že si pozrú gól Luliča v derby proti AS a striekajú. Já dám ruku do ohňa že otakých 10 rokov budú ultras Lazia mávať vlajkami kde bude Lulič v momente ako dáva gól a bude za legendu.

Reagovat
Lech

Aby te ten Lulic za 10 let nestrasil ne na vlajkach, ale na hristi

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Keby zhrniem najčastejšie reakcie fans Lazia tak sú to tieto

Rozostavenie 3-5-1-1 a neochota ho zmeniť

Preťažovanie hráčov (Parolo, Lulič, Marušič, Wallece) zaujímavé že málokto kritizuje Raduho

Veľká kritika výkonov Milinkoviča

A čo je také očakávané a tiež to tak cítim, fans vyčítajú Inzaghimu predaj Andersona, aj keď on ho nepredal, ale keďže mu nevedel garantovať miesto v zakladnej zostave tak odišiel. Teraz všetci vidia ako moc nám chýba, navyše v PL hraje výborne.

Reagovat
Pipo123

Btw za mňa je to jasné, ak chce hrať na 5 v zálohe tak 3-5-1-1 Lukaku, SMS, Leiva, Murgia, Marušič - Alberto - Immobile, alebo 3-4-3 a Lukaku, SMS, Leiva, Marušič - Alberto, Correa - Immobile. Lenže lepšie je tam dať dôchodcov Parola a Lulič

Reagovat
smazaný uživatel

Ty měníš svoje nazory co dva dny, to je strašny A neni to jen u Lazia, to je u všeho možného, kde tě vidim něco komentovat

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pipo123

V com menim? Lazio hralo dobre par zapasov, to iste Arizona, teraz sa vsetko vratilo do starých koľaji a je to hnus. Aby si ma pochopil, velmi chcem aby Inzaghi zostal a vsetko sa pohlo správnym smerom, na jednu stranu ho lutujem ze nema moc moznosti co zmenit, no na druhu ho kritizujem ze vobec nic nezmeni a stale hrame rovnako. Proti Dorii som videl v druhom polcase to Inzaghiho Lazio a veril ze sa od toho výkonu odrazia, no pride dalsi zapas a je to Hroza, chcem aby zostal Inzaghi, ale zaroven ma nebavi sledovat ako sa Lazio opakovane zosype pod jeho vedenim

Reagovat
Pipo123

Aby som este doplnil, nepochybujem o tom ze Inzaghi Lazio znova nakopne a zacnu vyhrávať, no tak isto nepochybujem o tom ze zase pride nejaky kolaps ako proti Interu :D

Reagovat
Nuno čomes

Jak dlouho už tady píšeš, že ho musí vyhodit, jinak se to nezlepší a nebude se vyhrávat? Dneska jsi to zase poměnil, čekám, že po víkendu se k tomu zase vrátíš

Reagovat
Inzaghi

Pipo123

17.12.2018 22:39

Inzaghi nás už nikam neposunie

Pipo123

18.12.2018 12:36

nepochybujem o tom ze Inzaghi Lazio znova nakopne

Pipo123 12:20

18.12.2018

V com menim?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Alberto Aquilani

Nesmejte sa mu, nevieme totižto, ktorá z jeho 7 osobností, ktoré v ňom žijú, sa zobudila práve dnes. Ale inak ťa mám rád pipo :*

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa, slovensky McAvoy

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Pipo123

To sa vylučuje? Nakopnúť ich nakopne na par zapasov ako vzdy, ale potom sa to zase zosype . Ale dlhodobo Lazio nikam neposunie

Reagovat
10

třeba dneska myslel Pippa nebo tebe...

Reagovat
Alberto Aquilani

ja pri čítaní tvojich príspevkov začínam mať pocit, že som si niektoré len vymyslel v hlave. Dal by som ruku do ohňa za to, že po poslednom zápase EL si napísal, že už chápeš Inzaghiho, prečo nedáva hráčov z lavičky, pretože vtedy sklamali a neukázali kvalitu a teraz by si ich zas dával do základu

Reagovat
Pipo123

Ja netvrdim aby tam jebol celu lavicku, pisem najviac o dvoch hracoch a to Lukaku a Cataldi, mozno este Murgia na ktoreho som sice casto nadaval, no mal nakrocene k slušnej kariére. Zvysok na zaklad nema

Reagovat
mr.Silver

Milik, Piątek, Zieliński - Polaci v Serii A jedou

Reagovat
Largo

Reagovat
mastakillah

Jen ten co měl nejlíp našlápnuto "Zielinski" je docela za očekáváním

Reagovat
Furia Ceca

Dybala

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Vtáky cez tepláky

No nič moč ten dybala.

Reagovat
DelPiero137

Ale tutovku proti Liverpoolu nepremenili

Reagovat
Pipo123

Inzaghi nie je pri zmysloch, po zápase povedal "Za skvelý výsledok sme si zaslúžili víťazstvo"

Nemali sme asi ani jednu strelu na bránu, Atalanta nás prehrávala a on povie toto. On nevidí, alebo nechce vidieť čo sa deje na ihrisku

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
smazaný uživatel

frajer

Reagovat
Mihal

Ak neuhrame tretie miesto v tejto konkurencii, bude to velky krok späť...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fantyy 16.kola na foru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Včera som zápas AC vs Bologna nevidel, do akej mieri sú pravdivé tie štatistiky na whoscored, ktoré hovoria o prevahe AC v podstate vo všetkých štatistikách, len nemohúcnosti dať gól?

Či zase štatistika ukázala hovno?

Reagovat
10

koukal jsem na to jedním okem, AC drželo míč a mělo to relativně pod kontrolou, ale jenom po vápno, nějakou šanci si kromě 2-3 střel z dálky nevybavím

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To som si myslel, vidím tam zopár striel z poza 16 a vo vápne dve ktoré boli aj tak zblokované. Klasická nemohúcnosť sa prebojovať k zakončeniu z bližšej vzdialenosti.

Reagovat
Kaka14

Po tomto zápase som si zase povedal, že to boli zase 2 hodiny zabite pri TV a že má najviac zmysel si pozrieť konečný výsledok na druhý deň na nete a už vôbec nie fandiť .... však okrem strely toho nášho Turka s pred šestnástky, ktorá išla meter vedľa nebola absolútne žiadna šanca . Držali sme lopto a posúvali medzi sebou ako za čias Montellu.... perlička na tom je, že sa v tom zápase vykartoval Kessie na 2 zápasy a Bakayoko kdo vie na koľko .... takze ďalšie zápasy čakám že si oprasi kopačky Montolivo s Bertolacim

Reagovat
Vtáky cez tepláky

alebo budeme hrať 4 2 4 :) Stále sme 4, našťastie nie je tragédia len na našej strane, ale atalanta (vďaka bohu že sú to oni) sa doťahuje, a predpokladám, že ak padne ešte 1-2 zaváhania pôjdeme tabuľkovo dole.. Bohužiaľ, Gattuso nemá ľahkú úlohu, hráči sú zranení a tí čo boli, nenašli ešte formu. Pozitívum je pre mňa aspoň ten Zapata. Budem fandiť ak keby sme vypadli zo SA, nebolo by to 1. krát :)

Reagovat
Kixi Syhimour

whoscored

Reagovat
cresposuper

Moc sa to tu neriesi, ale nebola ta druha zlta Bakayokovi trochu prisna?

Reagovat
10

asi to vyhodnotil jako zastavení slibně se rozvíjející šance, protože tam šla Bologna 3 na 3...ale stejně, dost přísná

Reagovat
Yanek

Byla, ale nikdo to nechce řešit, protože výkon stál zase za hovno a není se na co vymlouvat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele