16. kolo
17.12.2018 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lazio prohrálo v Bergamu a zůstává páté

Lazio se na čtvrté místo neposune, protože nezvládlo pondělní dohrávku na půdě Atalanty Bergamo. Orobici zvítězili po jediné brance Duvána Zapaty, která přišla už po šedesáti sekundách hry a zároveň se posunuli na šesté místo, které zaručuje Evropskou ligu.

Výsledková krize Lazia tudíž pokračuje. Biancocelesti se mohli posunout na čtvrté místo, pokud by na půdě Atalanty zvítězili a to se nestalo. Utkání rozhodl jediný moment, který přišel hned v samotném začátku. Po centru do vápna hrubě chyboval Radu, který nezvládl odkop a namazal tím Duvánu Zapatovi na první gól.

Pro Inzaghiho svěřence to nebyl dobrý začátek, Lazio sice zahrozilo prostřednictvím Correy, ale vzápětí si zase muselo dávat pozor na Zapatu, po jehož akci si málem vstřelil vlastní gól Lulić. Ve 14. minutě si připsal první těžký zákrok Beriša, když Immobile zakončoval placírkou a brankář domácích skvěle zasáhl nohou. Hra nabízela spoustu nepřesností na obou stranách a celkově vyrovnanou partii. V prvním poločase už další gól nepadl a Lazio muselo ve druhém dějství nutně přidat.

Obrana Atalanty však byla více než pozorná. Lazio si směrem dopředu vůbec nevědělo rady a druhý poločas toho oproti prvnímu zase tolik nenabídl. Římskému celku navíc rychle utíkal čas a až samotný závěr zápasu přinesl velké drama.

Lazio domácí tým zatlačilo a výsledkem byla branka ve čtvrté minutě nastavení! Mělo to ale háček. Sudí celou situaci přezkoumal u videa a odhalil ofsajdové postavení, takže vyrovnávací gól se nakonec nekonal. Lazio po několika remízách padlo a jeho ztráta na čtvrté místo může ještě narůst.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele