Serie A - souhrn 10. kola

27.10.2018, 16:57, aktualizováno 29.10.2018, 22:33
Komentáře a souhrny
Inter v pondělní dohrávce jednoznačně předčil Lazio. Díky střelecky potentnímu Icardimu vyhrál už pošesté za sebou a poskočil na druhé místo za vedoucí Juventus, který otočil zápas v Empoli. Třetí je Neapol, která zásluhou pozdní branky vybojovala alespoň bod s AS Řím. AC Milán ovládl přestřelku se Sampdorií, přičemž se na svého protivníka dotáhl a je sedmý...

SS Lazio - Inter Milán 0:3

29.10.2018 20:30

Góly: 28. Mauro Icardi, 41. Marcelo Brozović, 70. Mauro Icardi

Inter Milán jasně zvítězil v dohrávce kola na půdě Lazia a v tabulce je druhý za vedoucím Juventusem. Nerazzurri tak navázali na dobré ligové výkony a v Serii A vyhráli šestý duel v řadě. O výhře Interu rozhodli dvěma brankami Mauro Icardi a Marcelo Brozović.

Na Olympijském stadionu v Římě se utkaly dva celky s velmi dobrou formou a také nevyřízenými účty. Právě loňský vzájemný duel ve věčném městě rozhodl o postupu Interu do Ligy mistrů a Lazio na to pochopitelně nezapomnělo, ovšem revanš se domácím fotbalistům vůbec nepovedl.

Na svěřencích Luciana Spallettiho nebyla vůbec znát středeční porážka v Lize mistrů od Barcelony. Milánský celek předvedl dobrý výkon a už v prvním poločase několikrát zaměstnal obranu Biancocelesti. Vůbec poprvé v 9. minutě, kdy Perišič dobře posílal balón do ohně a Icardimu nechybělo mnoho, aby ho uklízel do branky.

Inter Milán se opět mohl spolehnout na Maura Icardiho. Argentinský kanonýr byl znovu ve správný čas na správném místě a poté, co mu Perišič ve 28. minutě patičkou posunul balón, se z malého vápna nemýlil! Nabuzený Inter měl i další šance, tu největší asi Vecino, který nepropálil Strakošu. Zcela zaskočené Lazio inkasovalo do šaten ještě jeden gól. Marcelo Brozović se ze střední vzdálenosti dostal k odraženému balónu a přízemní ranou k tyči po druhé překonal Strakošu. Dvoubrankový náskok Interu už pro Lazio znamenal velké problémy.

Lazio se dostalo více do hry až po změně stran. Cataldiho pokus musel likvidovat Handanovič a totéž platilo i po ráně Marušiće. Defenzíva Interu byla jinak velmi pozorná a zcela vymazala ze hry domácího střelce Cira Immobileho. Zato hostující Icardi řádil jako černá ruka. Dvacet minut před koncem si zasekl obránce, střelou na přední tyč vsítil třetí branku a definitivně rozhodl.

Římský celek nedokázal ani zkorigovat, neboť Correu i Immobileho vychytal Handanovič. Inter na Stadio Olimpico opět zvítězil a v tabulce mu patří druhá příčka za vedoucím Juventusem.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Řím 1:1

28.10.2018 20:30

Góly: 90. Dries Mertens - 14. Stephan El Shaarawy

Neapol se proti Římanům v zakončení dlouho trápila, ale v 89. minutě se konečně dočkala zcela zaslouženého vyrovnání. Na první branku Stephana El Shaarawyho odpověděl střídající Dries Mertens.

Neapol má za sebou výtečně sehrané utkání Ligy mistrů s Paris Saint-Germain, ve kterém opět ukázala, že je velmi náročným soupeřem a na obou koncích hřiště má velkou kvalitu. Tu dnes ztělesňovali Hysaj s Koulibalym na jedné straně, zatímco vepředu se měli s obranou Vlků prát zejména Milik, Insigne nebo Ruiz.

V dresu AS Řím jsme dnes viděli postrach Neapole, Edina Džeka, kterému se proti Partenopei tradičně velmi daří. Kromě něj od prvních minut nastoupili Olsen, Santon, Manolas, De Rossi, Ünder, Lorenzo Pellegrini či El Shaarawy. Jen lavička zbyla na ne zcela zdravého Florenziho. Pro Neapol to byla příležitost opět se postavit do pozice vyzyvatele Juventusu, zatímco AS hledalo ztracenou kontinuitu.

Kvůli potížím s komunikací mezi arbitry začalo utkání se zpožděním, ale rozhodně se čekání vyplatilo. Římané od prvních minut dominovali v kombinaci a domácí se k balonu pořádně dostali až v sedmé minutě, ale hned to stálo za to. Fabián Ruiz míč u vápna nikomu nepůjčil a protančil s ním u kopaček přes dva padající obránce AS. Poté nahrál vedle stojícímu Insignemu, který i kvůli zásahu obránců AS mířil nad bránu!

Z následného rohu se balon snášel k Milikovi, který mířil hlavou opět nad. Ve 13. minutě udělala Neapol chybu v rozehrávce, z čehož těžil krásnou ranou Edin Džeko. Jeho tvrdá rána minula tyč asi o metr. To bylo pro Neapol varování, které domácí ignorovali.

O pouhou minutu později Cengiz Ünder pronikl do vápna domácích a nahrával Edinu Džekovi. Ten balon posunul na Stephana El Shaarawyho, jehož obrana Neapole nechala trestuhodně osamoceného. El Shaarawy včera oslavil narozeniny a dnes si k nim dal jednoduchý dárek - 1:0.

Neapol ale rozhodně neskládala zbraně. Nejprve pálil nepříjemně Milik a později se o další vzrušení před Olsenovou bránou postaral Marek Hamšík. Jeho ostrá střela nadělala zkušenému brankáři velké problémy! Neapol dostala soupeře pod velký tlak a AS hodně často chybovalo. Přesto mohlo vést o dvě branky. Deset minut před koncem první půle totiž Džeko obešel Ospinu a mířil do opuštěné brány, v níž se náhle objevil obránce Albiol a balon hlavou vyrazil!

Velké problémy pro trenéra Di Francesca znamenalo zranění De Rossiho. Kapitán Giallorossi musel ze hřiště už ve 43. minutě a pod tlakem hrající AS tak ještě oslabilo. Další ostrý centr těsně před Insignem schoval do náruče brankář Olsen. Zasahovat musel také po změně stran, když ho hned v první minutě prověřil ostrý pas Callejóna! Neapol začala hodně agresivně a Řím opět jen bránil.

Řím velmi snadno a ochotně odevzdával míče soupeři a po další takové chybě Cristanteho pálil těsně nad bránu Mario Rui. O chvíli později upadl Edin Džeko ve vápně Neapole bez jakéhokoli kontaktu s Ospinou, za což byl oceněn žlutou kartou. Následně se trenér Ancelotti rozhodl poslat do hry Driese Mertense a využít matné obrany AS.

Neapol drtila obranu Říma a dostat ji na kolena mohl Callejón. Jeho hlavička ale trefila jen tyč! Po parádní kolmici od Ruize běžel do vápna Marek Hamšík, který si všiml volného Driese Mertense. Ten však z místa kolem penalty mířil příliš vysoko nad!

Patnáct minut před koncem dostal míč do Olsenovy sítě José Callejón, jenže jeho branka po kombinaci s Mertensem pro ofsajd neplatila. Platila ale ta další. V 89. minutě totiž jednoduchý pas do vápna Říma netrefil José Callejón, ale nechtěně tím nahrál na volného Driese Mertense. Ancelottiho žolík tak srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - UC Sampdoria 3:2

28.10.2018 18:00

Góly: 17. Patrick Cutrone, 36. Gonzalo Higuaín, 62. Suso - 21. Riccardo Saponara, 31. Fabio Quagliarella

Inter a Betis jsou prozatím zapomenuty. AC Milán doma porazil v nelehkém utkání Sampdorii Janov 3:2 a alespoň trochu vylepšil svojí stávající situaci. Rossoneri nejprve vedli, poté prohrávali, ale nakonec zase dokázali zvrátit výsledek na svojí stranu. Prosadila se kompletní útočná trojice Suso, Higuaín a Cutrone.

Přitom posledně dva jmenovaní spolu nehrávají. Kouč Gennaro Gattuso se však rozhodl pro hru na dva klasické útočníky a vyšlo to. Stadio San Siro mohl poprvé rozveselit už v 5.minutě Gonzalo Higuaín, ten si ve vápně našel odražený balón a svojí střelou orazítkoval tyčku! Sampdoria se také osmělila, ale golmana Donnarrumu zaměstnat prozatím nedokázala. AC Milán se dostal do vedení přesně v 17.minutě, kdy Calabria poslal za obranu Blucerchiati dlouhý balón, Suso si jej zpracoval a do vápna odcentroval lahůdkovou přihrávku, kterou Patrick Cutrone hlavou "zatloukl" do sítě! Mladý útočník AC Milán opět prokázal svůj střelecký instinkt a ukázal, proč si jej v Miláně tolik váží.

Jenomže vedení domácím nevydrželo. Nastal klasický milánský pokles koncentrace po vstřeleném gólu a Riccardo Saponara přízemní ranou k tyči překonal Donnarummu. Mimochodem právě Saponara v minulosti dres AC oblékal, ale v jeho A týmu se neprosadil. Ve 31.minutě Sampdoria přidala druhý gól a výsledek dokonale otočila, když znovu Saponara tentokrát poslal krásný pas do běhu Quagliarellovi a zkušený útočník si již věděl rady. V tu chvíli byl trenér Gennaro Gattuso nejsledovanějším mužem na hřišti, pod kterým se trenérská židle pořádně rozkývala.

Uklidnit ho mohl ve 36.minutě jeho druhý elitní střelec Gonzalo Higuaín, Argentinec na hraně šestnáctky převzal pas a nekompromisně k tyči zakončil. První poločas tedy skončil remízou 2:2.

Dělba bodů ale byla pro Milán málo. Rossoneri sice neměli nijak výrazně více ze hry, ale po hodině hry se znovu a naposledy dostali do vedení. Suso si s balónem u nohy klasicky udělal prostor do středu hřiště a krásnou střelou k tyči nedal Auderovi příležitost! Sampdoria tentokrát zareagovat nedokázala a i když nějaké šance měla, vyrovnání už se nedočkala. Naopak Milán mohl ještě zvýšit, ale Laxaltův pokus skončil na tyčce! AC Milán dal prozatím zapomenout na porážky od Interu a Betisu a v lize porazil Sampdorii Janov 3:2.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Chievo Verona 2:1

28.10.2018 15:00

Góly: 15. Leonardo Pavoletti, 59. Lucas Castro - 79. Mariusz Stępiński

Ani druhý zápas pod Giampierem Venturou body nepřinesl a veronský celek je nadále poslední s mínus jedním bodem. Nad síly Fly Donkeys se ukázala být sardinská soudržnost a Cagliari především díky dobrému výkonu Leonarda Pavolettiho zvítězilo 2:1.

Domácí vstoupili do utkání výrazně lépe a od začátku ukazovali Chievu, kdo je na stadionu Sant'Elia pánem. Po deseti minutách se hostující obraně představil ještě nepřesnou střelou Pavoletti, ale jen o pět minut později už byl stejný hráč úspěšný. Po rohovém kopu si Pavoletti nejvýše vyskočil a hlavou překonal golmana Sorrentina.

Nápor Cagliari úvodní brankou neskončil a domácí nadále vytrvávali v aktivitě. Po dalším rohovém kopu nebezpečně zakončoval Bradarić a o chvíli později si střihl nůžky Castro, ovšem ani tento krásný fotbalový moment gólem neskončil. Jedinou velkou šanci hostů v prvním poločase měl Depaoli, který vyslal na branku křižnou ránu a i když se Cragno natahoval, zasáhnout nakonec nemusel, protože rána prosvištěla těsně vedle.

Po změně stran neuspěl se svým pozdravem ani zkušený Giaccherini a Cagliari to vzápětí potrestalo druhým gólem. Po Pavolettiho přiťuknutí vyslal dělovku ze své kopačky Lucas Castro a ani tady Sorrentino neměl nárok.

Čtvrthodinu před koncem se Chievo konečně přihlásilo o slovo. Nejprve spálil další možnost Giaccherini a pak vykřesal naději kontaktní brankou Mariusz Stepinski, který hlavou uklidil Depaoliho centr. V závěrečných minutách se ještě hosté tlačili do koncovky, ale vyrovnat nakonec nedokázali. Chievo tak pod Giampierem Venturou prohrálo i druhý zápas.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 2:2

28.10.2018 15:00

Góly: 32. Rômulo (pen.), 67. Cristian Romero - 65. Kevin Lasagna, 70. Rodrigo De Paul

Janov před vlastními fanoušky vedl nad Udinese hned dvakrát, ale vedení neudržel. Na góly Rômula s Romerem odpověděli v barvách Udinese Lasagna s De Paulem a Zebrám hodně pomohlo také vyloučení Romera patnáct minut před koncem.

Domácí Janov opět spoléhal na služby polského kanonýra a překvapení začátku sezony Piąteka, kterému měli sekundovat Bessa nebo Lazović s Kouamém. V základní sestavě Zeber jsme viděli Baráka, který měl podporovat dvojici útočníků Lasagnu s De Paulem. První zajímavý míč mířil na polskou senzaci Krzysztofa Piąteka, jenž u vápna Udinese nedosáhl na balon.

Polský útočník byl po patnácti minutách faulován před vápnem soupeře a jelikož má sebevědomí na rozdávání, vzal to na sebe. Zeď sice přestřelil, ale s ní také celou bránu Zeber. O chvíli později se málem Janov dočkal z další standardní situace, když si balon postavil a rozehrál Domenico Criscito. Ten prostřelil zeď před Juanem Mussem, ale argentinského brankáře si nepřišel.

Po třiceti minutách už se diváci dočkali první branky utkání a měl ji na svědomí zkušený záložník Rômulo. Na dlouhý pas si nabíhal sprintující Daniel Bessa a z brány vyběhl brankář Mussa dost nešťastně. Při pokusu o odražení ataku fauloval pronikajícího protihráče a sudí pískal penaltu! K ní se postavil právě zkušený střední záložník Janova a s přehledem proměnil.

Dost práce měl také Ionut Andrei Radu v bráně Janova. Toho pořádně protáhl svým projektilem Rodrigo De Paul a sledoval, jak Radu vytěsnil míč na bránu! Poslední ránu první půle měl na starosti záložník Seko Fofana, jenž pálil těsně nad bránu. Zebry pokračovaly ve stejném duchu také po změně stran a hodlaly se co nejdřív dostat na stejnou úroveň s domácími.

Delší dobu ale narážely na dobrou obranu Janova. Ta polevila až v 65. minutě, když rychle rozehraný rohový kop z pravé strany následoval centr. Na něj si skvěle naskočil Kevin Lasagna a srovnal!

Jenže veškeré nadšení hostů rychle zmrazil další gól domácího Janova. Po pouhých sto dvaceti vteřinách rozehrál rohový kop z levé strany Bessa a posadil míč na hlavu Cristiana Romera, který se prosadil bez problémů! Na tři body to ale nestačilo, protože o další tři minuty později se dočkalo také hostující Udinese.

Do vápna po levé straně se dostal Rodrigo De Paul, který možná chtěl nahrávat, ale viděl spoluhráče pouze dobře obsazené. Proto udělal to nejlepší, co mohl a vystřelil. Rána z jeho kopačky poslala míč od brány a mladý brankář Janova Ionut Radu nestačil k tyči včas doletět - 2:2. O chvíli později dostal červenou kartu za ostrý faul Cristian Romero, ale Udinese toho už nevyužilo.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Frosinone Calcio 0:3

28.10.2018 15:00

Góly: 40. Raman Chibsah, 53. Camillo Ciano, 89. Andrea Pinamonti

První výhru v sezoně si připsalo Frosinone. Kanárci nebyli před zápasem ve Ferraře favoritem, ale svého soupeře dokázali dokonale zaskočit a nakonec zvítězili vysoko 3:0. Mezi střelce se zapsali Chibsah, Ciano a Pinamonti.

SPAL přitom nesehrál špatné utkání, měl více ze hry, ale předposlední tým soutěže ho vyučil v efektivitě. Na stadionu Paola Mazzy dlouho žádná gólovka k vidění nebyla. Hostující Chibsah sice po půlhodině hry vstřelil gól, jenže přitom úmyslně zahrál rukou a tak místo radosti musel přijmout žlutou kartu. Každopádně Chibsah se nakonec přeci jenom prosadil. O chvíli později nedokázala domácí obrana zareagovat na Cianův rohový kop a Chibsah ho ve vápně uklidil do sítě. SPAL chtěl ještě do šaten vyrovnat, u sudího si zkoušel vymodlit pokutový kop, ale marně.

Frosinone vytěžilo v prvním poločase z minima maximum a možná trochu nečekaně vstoupilo lépe i do druhého poločasu. V 53. minutě našel Campbell zpětnou přihrávkou volného Camila Ciana a ten přesnou placírkou k tyči zvýšil už na 2:0. SPAL byl v problémech, ale zápas jakoby byl pro něj zakletý. Mirko Antenucci trefil v následující šanci jen tyčku a domácí ne a ne vstřelit kontaktní gól.

Domácí fotbalisté stále častěji drželi balón na svých kopačkách, ale obrana Frosinone byl hodně pozorná. Minutu před koncem uštědřili Kanárci SPALu ránu z milosti. Další zpětnou přihrávku zakončil střelou pod břevno Andrea Pinamonti. Frosinone poprvé v sezoně vyhrálo, na půdě SPALu zvítězilo jasně 3:0.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Bologna FC 2:2

28.10.2018 12:30

Góly: 17. Marlon, 85. Kevin-Prince Boateng (pen.) - 2. Rodrigo Palacio, 56. Ibrahima Mbaye

Sassuolo dnes v poledne před vlastními diváky nepředvedlo moc dobrý výkon a dvakrát s Boloňou prohrávalo. V obou případech ale dokázalo vyrovnat a především díky závěrečné trefě Boatenga může mít trenér De Zerbi radost.

Sassuolo vstupovalo do hry jako jasný favorit, pomáhalo mu domácí prostředí a také jeho aktuální forma. Všechny předpoklady však rychle vzaly za své, když se už ve 2. minutě prosadili hosté! Boloňa šla do vedení po krásné akci Federica Santandera, který ve vápně krásně našel nabíhajícího Rodriga Palacia. Zkušený kanonýr na přední tyči pohotově překonal brankáře Consiglia a hosté vedli!

V šesté minutě si domácí fanoušci mohli málem zakřičet gól, nebýt čistého amatérismu, který předvedl Babacar. Dokonce dva útočníci Sassuola běželi sami na brankáře Skorupskiho a vše se zdálo být jasné. Jenže Babacar vlastně nevěděl, co chce udělat, takže dost váhal. A když už se konečně po sprintu rozhodl nahrávat na nabíhajícího spoluhráče, bylo pozdě. Balon mu sebral vracející se obránce!

V 17. minutě už se přeci jen Sassuolo mohlo radovat z tolik kýženého srovnání. Po delší kombinaci se dostal míč ke stoperu Marlonovi, který se toho nebál a ze třiceti metrů krásnou ranou poslal balon k tyči! Tady byl brankář Skorupski bezbranný.

Berardi zkoušel střelu podobnou té Marlonově, jenže na rozdíl od svého spoluhráče ji poslal mimo. Ke konci první půle se Sassuolo dostalo ještě do několika zajímavých šancí. Záložník Francesco Magnanelli se dostal k odraženému míči, avšak jeho následná rána z voleje proletěla pouze nad břevnem. Nástup do druhého poločasu se povedl spíše Boloni.

Nejprve pálil Svanberg z velké vzdálenosti pod břevno a brankář Consigli musel ukázat hodně rychlé reflexy, aby jeho ránu vyrazil nad! O minutu později už ani Consigli nestačil. Po rohovém kopu se míč dostal ke Gonzálezovi, který jej nacentroval před bránu. Tam si všiml nabíhajícího Ibrahimy M‘Bayeho, který balon lehce lízl těsně před Consiglim, čímž mu jakýkoli zákrok hodně ztížil - 2:1 pro Felsinei.

Útočník Khouma Babacar si o chvíli později nabíhal na centrovaný balón, avšak do zakončení se nedostal, neb mu chyběl krok. Dvacet minut před koncem se do zakončení pomalu dostával také Domenico Berardi, jenže ten nastřelil jen prvního protihráče. Stejný hráč pálil o chvíli později nad bránu. Tlak Sassuola byl evidentní.

A vyvrcholil v 84. minutě, když se střídající mladík Sensi přimotal do vápna a byl v něm zcela zřetelně faulován. K pokutovému kopu se postavil osvědčený matador Kevin-Prince Boateng a nezaváhal - 2:2. V samém závěru pak střídající Matri neproměnil tutovku a před prázdnou bránou mířil po akci Bourabii jen nad břevno!

Více informací k zápasu

Turín FC - ACF Fiorentina 1:1

27.10.2018 20:30

Góly: 13. Alban Lafont (vl.) - 2. Marco Benassi

Dělbou bodu skončilo utkání mezi dvěma ambiciózními týmy Turínem a Fiorentinou. Všechno podstatné nabídla úvodní čtvrthodina. Už ve druhé mnutě se prosadil hostující Benassi, ale zanedlouho bylo vlastní brankou golmana Lafonta vyrovnáno.

Ani ne dvě minuty trval na Stadio Olimpico zahajovací stav. De Silvestriho centr do vápna propadl a změnil směr, načež Marco Benassi za obranou nezaváhal! Odpověď Turína na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 13.minutě se zpoza vápna přesně trefil na bližší tyč Ola Aina a balón se od zad brankáře Lafonta štastně odrazil do sítě. Po divokém začátku tempo hry opadlo, i když aktivnější byl domácí celek. Granata měla spoustu náznaků šancí, ale v koncovce se trápila. Před koncem prvního poločasu vyzkoušel Lafontovu pozornost De Silvestri, kterýho však v nadějné pozici nepropálil.

Fiorentina nemohla být s výkonem v prvním poločase spokojena a po změně stran přichystala hned dvojí střídání. Hra Violy se pak přeci jenom trochu zlepšila, i když šanci si dlouho nemohl vypracovat žádný z týmů.

Až v 64.minutě nedosáhl na nadějný pas Chiesa a na druhé straně donutil k zákroku Lafonta technickou střelou Falqué. Rozhodující branka zápasu nepadla ani osm minut před koncem, kdy k ní byla Fiorentina velmi blízko. Salvatore Sirigu nejprve vyrazil střelu Chiesy a po něm si poradil i s dorážkou Mirallase. Další gól už v zápase prostě nepadl a jak Turín, tak i Fiorentina si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Juventus FC 1:2

27.10.2018 18:00

Góly: 28. Francesco Caputo - 54. Cristiano Ronaldo (pen.), 70. Cristiano Ronaldo

Juventus měl poněkud překvapivé problémy v Toskánsku, když s domácím Empoli ještě po poločase prohrával kvůli brance Francesca Caputa, ale po změně stran nasadil zbraň hromadného ničení v podobě Cristiana Ronalda.

Empoli se dočkalo návštěvy portugalské ikony s číslem 7 na dresu a hostující trenér Allegri vytáhl svůj trumf od první minuty. Kromě někdejší opory Realu Madrid se na stadionu Carla Castellaniho od začátku uvedli De Sciglio, Bonucci, Chiellini, Bernardeschi, Pjanić nebo Dybala. Domácí spoléhali na Di Lorenza, Antonelliho, Acquaha, Kruniće nebo Caputa.

Empoli se v prvních minutách trochu ostýchalo a nechalo hrát favorita z Turína. Juventus sázel jako vždy na portugalskou eleganci v podobě Ronalda. Ten si už v 6. minutě navedl míč na silnější nohu a vypálil tvrdou ránu mířenou vedle brány. Mnohem nebezpečnější ránu vyslal od své kopačky zkušený tvůrce hry Miralem Pjanić. Asi dával pozor, když se o něm domácí trenér Andreazzoli pochvalně vyjadřoval na tiskové konferenci a hodlal dostát pověsti fotbalového estéta.

Brankář Ivan Provedel si musel dávat pozor prakticky neustále a jeho schopnosti otestoval také Sandro povedeným centrem. Stará dáma určovala tempo hry po celou dobu a diktovala soupeři své představy o tom, jak se bude zápas vyvíjet. Nebylo pochyb o tom, kdo sem přijel vyhrát. Empoli se spoléhalo na minimální počet šancí, které se rodily především z nemnohých protiútoků.

Jeden z nich využilo už ve 28. minutě. Rade Krunić povytáhl Francesca Caputa, který nejprve uhnul šanci svého spoluhráče, ale když se k němu ve vápně dostal míč, nekompromisně jej napálil do míst, kam ani zkušený Polák Wojciech Szczęsny nedosáhl - 1:0.

Tohle skóre samozřejmě Juventus nečekal a ihned se dal do útočení. Odražený míč napálil směrem na bránu Paulo Dybala, ale mladý Argentinec neměl dostatek štěstí. Ke konci první půle se ke své oblíbené situaci dostal Cristiano Ronaldo, jenže jeho střela z volného přímého kopu taktéž v bráně neskončila.

Stejně tak se Stará dáma neprosadila z několika rohových kopů, které ještě v rámci prvé půle zahrávala. Hned po změně stran se Miralem Pjanić rozhodl pro kombinaci se Sandrem, jehož rána z úhlu vyzkoušela schopnosti brankáře Provedela.

Miralem Pjanić byl hodně aktivním hráčem Juve a ve 49. minutě se znovu dostal k míči. Na pravém kraji pokutového území napřáhl ke střele, kterou Provedel konečky prstů vytěsnil pouze na pravou tyč. O chvíli později už to Juventusu vyšlo. Domácí záložník Ismaël Bennacer totiž sáhl ve vápně po Dybalovi, který se složil a sudí pískal penaltu! K ní se postavil Portugalec Cristiano Ronaldo a rozšířil svou sbírku branek - 1:1.

Ofenzivní síla Juventusu se v těchto fázích hry začala naplno projevovat, zatímco tempo Empoli opadávalo. Federico Bernardeschi ještě chvíli zaměstnával obránce Empoli a posléze uvolnil místo čerstvému Juanu Cuadradovi. Ten byl jen pár kroků od Cristiana Ronalda, když dvacet minut před koncem utkání rozhodl. Nádhernou ranou z pětadvaceti metrů vyslal nechytatelnou dělovku, která skončila v síti!

S tímhle projektilem se moc dělat nedalo a brankář Provedel to věděl. Celé Empoli se rázem ocitlo v situaci, která pro něj byla mnohem náročnější. Juventus navíc nehodlal složit zbraně a bránit, takže se do konce utkání pokusili prosadit ještě Dybala nebo Sandro, ale skóre se už neměnilo. A to ani po ráně domácího útočníka Caputa těsně vedle.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Parma Calcio 3:0

27.10.2018 15:00

Góly: 55. Riccardo Gagliolo (vl.), 72. José Luis Palomino, 80. Gianluca Mancini

Atalanta potvrdila zlepšující se formu a před vlastními fanoušky si jasně poradila s návštěvou z Parmy. První poločas ještě žádnou branku nepřinesl, ale po změně stran se do hostující sítě trefili Gagliolo, Palomino a také Mancini.

Atalanta má delší dobu problémy s tím, že se její útočníci stále nemohou trefit. To dnes měli na starosti především mladík Barrow a jeho o poznání zkušenější kolega Gómez. Parma nastoupila s velmi rychlým útokem ve složení Gervinho, Ceravolo a Siligardi. Už ve čtvrté minutě Atalanta rozjela zajímavou akci, když Gómez hledal velmi dobrou nahrávkou nabíhajícího Freulera. Jeho střela ale nebyla z nejpřesnějších.

Mladý snajpr Musa Barrow stál na konci další kombinace a tentokrát pro změnu nastřelil prvního obránce před sebou. Po dvaceti minutách se pořádně zapotil také brankář Etrit Berisha, když střílený centr po zemi doputoval od Siligardiho k Ceravolovi, který patičkou zakončoval. Nebýt brilantního reflexu brankáře Berishy, hosté by vedli.

Dost práce měl také brankář Sepe, který musel konečky prstů vyrážet ránu Josipa Iličiće. O chvíli později dokázal Sepe vytěsnit střílený centr Gosense a také následnou hlavičku Barrowa. V poslední minutě první půle předvedla Atalanta další rychlou kombinaci, kterou málem zakončil Barrow. Tomu však po centru Gómeze nakonec chyběl krok, takže se hosté ubránili.

Začátek druhé půle vyzníval jednoznačně pro Parmu. Ta však nedokázala své šance proměnit a své fanoušky doháněla k nepříčetnosti. Nejprve pálil z levé strany aktivní Barillà, jehož ránu vyrazil brankář Berisha jen před sebe. Akce Ducali pokračovala a tentokrát to byl Gervinho, který se dostal ve vápně Orobici k míči. Jenže nepředstavitelně poslal z metru míč mimo, i když brankář Berisha už jen bezmocně ležel!

A domácí trestali. Obránce Riccardo Gagliolo nejprve chyboval v rozehrávce a Atalanta postupovala vpřed. Balon se dostal k Iličićovi, který ihned vypálil. Brankář Sepe sice předvedl dobrý zákrok a jeho ránu vyrazil, jenže jen do dobíhajícího Gagliola. Od něj se míč odrazil nešťastně do brány a Atalanta vedla!

Parma se sice nevzdávala a například dělová rána Siligardiho pořádně vystrašila brankáře Berishu, ale byla to Atalanta, kdo dnes pálil přesně. Nejprve se Iličić zjevil sám před Sepem po individuální akci a neproměnil v obrovské šanci. Domácí ale spasili obránci. O dvě minuty později totiž rohový kop prodloužil mladík Mancini a volný José Luis Palomino neměl na zadní tyči slitování - 2:0.

Zapata o chvíli později našel Freulera, který se však musel pro balón vracet, takže jeho rána nebyla nebezpečná. Rohový kop už ale Atalanta využila. Nejvýš do vzduchu se dostal mladý stoper Gianluca Mancini, který nedal Sepemu žádnou šanci a uzavřel utkání na rozdíl tří branek. V závěru ještě Iličić trefil krásnou ranou břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC1091021:728
2.Inter Milán1071216:622
3.SSC Neapol1071219:1122
4.SS Lazio1060413:1218
5.ACF Fiorentina1043316:815
6.UC Sampdoria1043314:715
7.AC Milán943218:1315
8.AS Řím1043317:1315
9.US Sassuolo1043317:1615
10.Turín FC1035212:1214
11.Janov CFC942315:1714
12.Cagliari Calcio103439:1113
13.Parma Calcio1041510:1413
14.Atalanta Bergamo1033417:1212
15.SPAL 2013104068:1312
16.Udinese Calcio1023510:159
17.Bologna FC102358:149
18.Empoli FC101369:156
19.Frosinone Calcio101279:245
20.Chievo Verona100288:26-1
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (239)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atalanta je späť v hre, škoda, že sme ju nechytili v tej najhoršej forme :/

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Uznavam tvoji konzistenci i po takovehle penalte.

Reagovat
Pinturicchio

Po jasné, jako byla tahle? Samozřejmě, že uznáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Podivam se na to jeste jednou. Mozna jsem se spletl a mozna je to biti do prsou na miste.

Reagovat
10

jasná nebyla, byla hoooodně soft, ale takovou za sezonu písknou každýmu týmu v lize, Juve naposledy s Benventem na Higuaina...VAR to potvrdil, protože tam minimální kontakt byl, ale kdyby to bylo jen na citu kvalitního rozhodčího, tak to musel pustit

Reagovat
Pinturicchio

Dybala si pokryl míč, hráč Empoli do něj naběhl, zduchnul do něj a dal mu trochu pod koleno ... pro mě jasná byla a naopak bych se dost divil, kdyby ji nepískl.

Reagovat
ED91

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
FuckT

Pre mna je to ubohe, taketo penalty sa v dnesnom futbale jednoducho piskat nemozu, pretoze hracom dnes staci minimalny kontakt na to, aby sa zosypali na zem. A po zdravom posudeni situacie uz ani nevinim tak tych hracov samotnych, kedze ich cenovky vytvaraju ini a ti hraci sa potom mozu aj pojebat z toho tlaku a kritiku. Proste su tam castokrat az nadludske ocakavania podlozene peniazmi na papieri a ti hraci chcu za kazdu cenu byt ti, ktori za tie peniaze stali. Teda aspon by som to videl ako jeden z faktorov.

Kazdopadne 100% suhlas s tym, ze pisknut to moze a aj piskne hociktory rozhodca hocikomu. Taktiez suhlasim, ze odvazny rozhodca so zdravym rozumom by to asi tak lahko nepiskol. Skor by sa ti odporcovia Juve mali zamerat na to, ze ako je mozne, aby jeden tim doslova ziskal monopol nad celym Talianskym futbalom, a to nie na chvilu. Zosiroka by sa tiez mali zamysliet, ze preco musia peniaze fakt dnes uz vladnut vsade a kazit vsetko... Predsa len jeden z najvacsich faktorov je to, ze ste nemali zrovna problem kupit hraca za vyse 100 mega, hraca po 30...

Reagovat
Pinturicchio

Tak a hejteři ať třeba puknou.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
lajka30

Klub který uplácel ,uplácí a bude uplácet.

Reagovat
Pinturicchio

... je Sparta.

Reagovat
lajka30

Ne je to usvědčený Juventus.

Reagovat
Pinturicchio

Nn, Sparta.

Reagovat
lajka30

Tak určitě.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře že to uznáš

Reagovat
Spalovač šancí

A co třeba kompromis, tj. Juve i sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je spis vtipne.

Reagovat
Pinturicchio

::th

Reagovat
smazaný uživatel

No ale, byla to hruza.Hraci by nemeli furt hledat Ronalda a hrat normalne.

Reagovat
Ross Geller

Cristiano Ronaldo

Reagovat
ED91

Strašne pomalý prechod do útoku. Celý výkon bol taký uťahaný. Allegri by mohol prejsť na dvojčlennú zálohu kedže máme len 3 zdravých záložníkov, takto ich utavý a ten prechod dopredu bude ešte pomalší. De Scigliov prínos do útočenia velice slabý, snáď sa rozbehne. Škoda, že to Cuadrado silil na Ronalda, mohol rozhodnúť a bolo by po zápase. Po takomto výkone zlaté 3 body.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ronaldo má v podstatě 11zápasů a 7+4

Reagovat
Mr.Jindros

Už jen dva góly za Pátkem. Pojď.

Reagovat
Furia Ceca

Ale Piatek má dva zápasy k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIANO the GOAT!!!

Ani nevíš jak nám chybíš..

Reagovat
GEGE

Sice výhra ale nevím Rino,jestli tohle 4-4-2,bude cesta...

Reagovat
Eldarion

Osobne dúfam vo 4-2-3-1

Donnarumma - R.R, Romagnoli, Caldara, Conti - Biglia, Kessie - Posila (Martial, Bailey je mi to jedno hocikto kto má dynamiku), Paqueta, Suso - Higuain

Kessie-mu ale viac sedí táto defenzívnejšia úloha v zálohe kde to má jednoduchšie ako dnes, je furt mladý a tu hernú inteligenciu nemá ešte ako ukazoval vo 4-3-3. Inak ta obrana stále hrôza bohužiaľ modlím sa nech Caldara naplní svôj potenciál a nádeje ktoré sú v ňom vložené a aby bol Conti tak dobrý ako bol pred zranením.

Reagovat
Inzaghi

Veledůležité body, díky kterým snad Rino bude mít na chvíli klid od mediálních spekulací. Pokud zítra Inter porazí Lazio a my zvládneme středeční dohrávku s Janovem, tak jsme na čtvrtém místě.

Celkově mi ta reakce po dvou nepovedených zápasech přišla přehnaná, protože do poslední reprezentační pauzy jsme hráli koukatelný fotbal a podobně tomu bylo i dnes. Inter nám zkrátka nesedí, Špalek si Rina namazal na jaře i teď, když nás stačilo odříznout od naší tradiční křídelní hry. Proti Betisu jsme zase hráli s Bakayokem, Borinim a Jackem z formy, z čehož se snad Gattuso poučí a prvně dva jmenované už v našem dresu budeme vídat co nejméně. Stavění Bakayoka bych ještě rozuměl, u něj je alespoň ještě šance, že se adaptuje a bude platný alespoň v odebírání míčů, i když tomu už příliš nevěřím při tom, jak neohrabaně působí. Stavění Boriniho je pro mě ale skutečnou záhadou, protože u něj jsou ty limity už rok zcela patrné, není u něj žádný prostor pro zlepšení a přišlo by mi rozumější dát šanci třeba Halilovičovi, když už chce Rino stavět někoho, kdo obvykle nehrává. Pouze za snahu na tréninku a profesionalismus by hráči hrát neměli, ale u Boriniho mi to přijde jako jediné logické vysvětlení.

Dnes tedy zase konečně výhra, ale stále to chce některé aspekty hry zlepšit, protože se nedá čekat, že AS zůstane v krizi celou sezonu a boj o top4 bude zřejmě dost tuhý do posledních kol jako loni. Především je hrozně náročné muset dát každý zápas tři góly na to, abychom vyhráli. Dnes opět u obou inkasovaných gólů dvojice Calabria - Musacchio a osobně musím říct, že už vyhlížím návrat Caldary s Contim skutečně netrpělivě. Obrana v současném složení absolutně nefunguje, není tam žádná chemie ve stoperké dvojici, spolupráce mezi hráči skřípe. Při druhém inkasovaném gólu dnes Calabria hraje ofsajd past, Musa udělal nesmyslně krok dozadu a Q už se pak Gigia mohl zeptat kam. Tohle je situace, které by dobře komunikající obrana úplně snadno předešla. Musacchio bude možná dobrý jako třetí stoper, ale je to bohužel hrozný zmatkař a skoro každý zápas po nějakém jeho kiksu dostáváme gól, případně soupeře do šancí. Že má Calabria v bránění rezervy je taky patrné už asi rok. Čím dřív budou Caldara a Conti zpátky a ve formě, tím lépe pro nás. Celkově mi přijde, že máme hodně úzký kádr, a pokud jej Rino chce protočit a udělat nějaké změny, úroveň hry jde hned hrozně dolů. Kromě naší klasické sestavy mají na lavičce nějakou úroveň jen Laxalt a Castillejo, což je hrozně málo, navíc v situaci, kdy hráči jako Jack a Hakan mívají často výpadky formy. Na jaře posilnění o dvojici obránců C+C a Paquetu se snad tyto problémy vyřeší, každopádně zlepšení obranné fáze by teď pro Gattusa měl být cíl číslo jedna. Další věc, která je na naší hře zcela tristní, je rozehrávka rohů. Dnes snad pět rohů, proti Betisu tuším sedm, v derby také několik, ale ani jedno reálné ohrožení brány. To nemáme kouče ryze na standardky?

Kromě Cutroneho a Susa, kteří oba zaznamenali 1+1, bych chtěl dnes vyzdvihnout ještě Kessieho. Jasně, není to žádný driblér a je frustrující, jak si každý zápas alespoň dvakrát ukopne míč v nadějně se rozjíždějící situaci, ale tím množstvím míčů které získá tohle plně vyvažuje a jeho přínos pro tým je obrovský. Přípomínám, že je Kessie jen o rok starší než Cutrone a loni odehrál z hráčů v poli největší porci zápasů, přičemž obvykle patřil k hráčům, kteří toho naběhají nejvíc. Někoho s takovým work-rate naše záloha potřebuje a kdo nevidí Kessieho přínos, ať si ještě jednou pustí zápas s Betisem. Díky Kessiemu naše záloha funguje tak jak funguje a za 3-4 roky to podle mě bude absolutní world-class hráč na černou práci (no racism). FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

borini je neuveritelne slaby hrač za poriadne vysoky plat. toho sa ac zbavi až za dva roky čo mu zmluva skonči. žial. nepredajny s tym platom (ak sa nemylim 2m)

caldara na dva mesiace mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vem, jak je to postavený. Ten tým se měl pro letošek soustředit kolem Pastoreho, jenže ten je, jako každý rok, neustále zraněný, Neapol přivedla Ruize, mi Nzonziho. Tak kvalita je stavěná někam na boj o EL v La Lize, né na zápasy proti technické a pohyblivé Neapoli. Nepodařil se Malcolm, nepřišel nikdo, Strootmana jsme "konečně" prodali jenže tím jsme překopali celou zálohu, nehledě na to jak chybí Radja. A na druhou stranu, z nouze ctnost Pellegrini pod hrotem je Di Franceskovo dílo. V útoku není kam sáhnout, momentálně máme čtyry hráče na tři posty a už druhý rok čekáme na hráče, kterého Di Fra snad nejvíc postráda, leváka na pravý kraj. A obrana Karsdorp, Moreno, Mercano, to jsou hráči na půl roku a pak pryč...

Neříkám že by DiFra neměl jít, ale ať odejde až v zimě, kdy bude víc prostoru na adekvátní náhradu. Navíc prodeji se AS dost podobá Monaku a zrovna v Jardimovi bych spasitele neviděl. Ranieri je doufám špatný vtip. Pokud se nezmění kvalita příchozích hráčů, tak můžeme přivést kohokoliv, páč budeme hrát stejně uboze. Monchiho by si mohl vzít Manchester, tam už není co zkazit, jinak na místě trenéra bych rád viděl Gasperiniho, asi bych se nebránil ani návratu Andreazoliho.

Reagovat
smazaný uživatel

sry špatná reakce

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbil Kessie i proti Interu právě. Z AC asi nejlepsi na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

*mně

Reagovat
Eldarion

Plný súhlas, tá hra potrebuje rapídne zlepšiť ale stále tvrdím že ten tím hrá stále hlboko pod svoj potenciál. Bohužiaľ Caldara mimo dva mesiace čo je mega prúser a Conti nehral rok futbal a dva krát operované koleno čo je tak 50 na 50 že sa tak skoro vráti do jeho formy. Mne sa napríklad dosť páčil Laxalt,jasne nie je to super kvalita ale oproti Hakanovi ktorý hrá ako sa vyspí a má kondičku na jeden polčas tak obrovsky boost,proti Interu aj Betisu im stačilo pokryť stranu kde bol Suso alebo Castillejo a mali pokoj. Ak zvládneme stredu doma Janov tak budeme v tesnom závese za LM a to bude myslím dobré pre hráčov keď sa trošku zbavia toho tlak. Iné je to hrať zw Lazio,Fiore a pod kde sa čaká ten stred tabuľky a všetko nad je úspech ale na AC ako Inter je stále vyvíjaný tlak a očakávanie tých vysokých pozícií.

Reagovat
GEGE

S Caldarou mužem počítat nejdřív někdy na jaře a doufat, že Conti po dvou operacích kolena nás nějak vytrhne je dost naivní... Kessie hraje těžký průměr už další sezónu po sobě a zatím to na nějaké zlepšení nevypadá..natoz,,že by s nej měla byt world class...ta záloha teď stojí těžce na Bigliovi s Jackem (který bohužel zase neudrží formu dlouhodoběji)...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Obrana bude muset vydržet bez Caldary, je 2 měsíce out. Co se týče Contiho, tak od něj po takhle dlouhé pauze neocekavam nejake Supr vykony, navíc to nikdy nebyl pes obranář.

Co se týče Kessieho, tak si myslim, že už teď je jasné, že na 4-3-3 nemá. Jeho technika a řešení situaci je šílená. Pokud bychom hráli 4-4-2 nebo 4-2-3-1, jeho výkony budou lepší. Navíc by i vic pomohl Lucasovi v defenzivní činnosti a tim padem i cele obraně.

Co se týče reakcí na posledním dva zápasy.. Opravdu jsme predtim hráli koukatény fotbal? Proti Olympiakosu to bylo čiré utrpení. Sassualu a Chievu se zas totálně zbláznili stopeři a hráli jeste o dva levely níž, než ti naši. Naše výkony jsou zatim velké zklamání a o nějakém velkém progresu si zatim můžeme nechat jen zdát.

Reagovat
Alberto Aquilani

Absolútne ostudný výkon. Sme nespravili jedinú futbalovú vec. To vyzeralo jak na placku za barákom keď hráš s kamošmi proti sinejším chalanom, a nejakým zázrakom ti to tam na začiatku padne a pak len odkopávaš lopty a čakáš, kým niekoho zavolá mama na obed, aby sa ukončil zápas.

Alisson who? Olsensson

Ak by som mal toto sledovanie zápasu k niečomu prirovnať, tak možno takto sa cítili v Texaskom masakri, keď ich Tommy mal už na stole a zapol pílu.

Najhoršie je, že ten neschopák to drží presne v tej rovine, že má to nahnuté ale nie je to ešte úplne na odvolanie, lebo však remízka z Napoli dobrá, takže klidáro na ďalšie zápasy.

Toto je úplne začarovaný kruh ty vole, som zvedavý na tlačovku, aké pozitíva tam videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně vyhoďme ho a dejme tam Montell nebo Sousu, abychom ztratili další sezonu s ubožáky, než si určití jedinci uvědomí, že může být problém taky někde jinde..

Reagovat
Alberto Aquilani

Jardim? I ten Ranieri by bol teraz riešenie. No, ale hlavne že teraz máme na lavici kapacitu, ktorá trénovala akurát tak Lecce - pamätá si ich niekto? Už vtedy boli otrasní a Sassuolo, to jeho úžasné angažmán, odkial ho v druhej sezóne vyhodili a nahradili Malesanim, ktorý sa už venoval pestovaniu hrozna.

Samozrejme, nikto nevie hrať futbal. Nzonzi lenivý prasivý kkt, to si všimli aj v Seville a tak ho rýchlo predali. Cristante je predsa totálne dno, to že dal minulu sezónu 12 golov a zrazu nevie hrať futbal nie je EDF chyba., Pastore curák, Kolarov lazialska pitcha, všetko na hovno posily. Len ten Eusebio je svätec. Ak prehráme so Spalom, je to všekto chyba hráčov, pretože bud sa im teda nechcelo, alebo bolo v zostave až veľa kktov, proste samé "dná".

Chýba nám Strootman :* Taktne zabudneme na to, že bol posledné 2 sezóny otrasný a na ihrisku pôsobil jak Paris Hilton.

VIVA HIPSTER

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vem, jak je to postavený. Ten tým se měl pro letošek soustředit kolem Pastoreho, jenže ten je, jako každý rok, neustále zraněný, Neapol přivedla Ruize, mi Nzonziho. Tak kvalita je stavěná někam na boj o EL v La Lize, né na zápasy proti technické a pohyblivé Neapoli. Nepodařil se Malcolm, nepřišel nikdo, Strootmana jsme "konečně" prodali jenže tím jsme překopali celou zálohu, nehledě na to jak chybí Radja. A na druhou stranu, z nouze ctnost Pellegrini pod hrotem je Di Franceskovo dílo. V útoku není kam sáhnout, momentálně máme čtyry hráče na tři posty a už druhý rok čekáme na hráče, kterého Di Fra snad nejvíc postráda, leváka na pravý kraj. A obrana Karsdorp, Moreno, Mercano, to jsou hráči na půl roku a pak pryč...

Neříkám že by DiFra neměl jít, ale ať odejde až v zimě, kdy bude víc prostoru na adekvátní náhradu. Navíc prodeji se AS dost podobá Monaku a zrovna v Jardimovi bych spasitele neviděl. Ranieri je doufám špatný vtip. Pokud se nezmění kvalita příchozích hráčů, tak můžeme přivést kohokoliv, páč budeme hrát stejně uboze. Monchiho by si mohl vzít Manchester, tam už není co zkazit, jinak na místě trenéra bych rád viděl Gasperiniho, asi bych se nebránil ani návratu Andreazoliho.

Reagovat
Alberto Aquilani

to s tým Ruizom a Nzonzim som teda vôbec nepochopil. Nzonzi hrá navyše väčšinu zápasov nadpriemerne a v niektorých bol vyložene najlepší. To že niektorí od neho čakajú niečo, na čo ani nie je stavaný nie je jeho chyba.

Na ďalšie veci sa mi už teraz nechce reagovať. Ale toto je čerešnička " Pellegrini pod hrotem je Di Franceskovo dílo"

Ved ho tam dal z núdze, ked sa mu zranil Pastoor. Navyše 4-2-3-1 dlho ingnoroval, aj po tom, čo sme s tým proti Atalante v druhom polčase skoro otočili zápas, na ďalší zápas proti MIlánu šiel na 3-5-2 a pak znova 4-3-3. Sám sa EDF vyjadril, že ten systém nemá rád, hrá ho len z úplnej núdze, lebo "svoj" futbal mu vôbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo kdy Nzonzi hrál nadprůměrně, on nemůže být vedle De Rossiho ta dvojice je nepohyblivá navíc jsou oba zvyklí hrát před stopery a pak je mezi nimi a útočnou čtveřicí strašná díra.

Jasně že Pellegriniho dal trequ z nouze, ale kdyby to neuďál tak by dost možná u toho týmu již nebyl. To že dělá určité "taktické" manévry ve stylu random je jasná věc, ale pořád ta hra odpovídá kvalitě soupisky.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je Nzonziho chyba?

Reagovat
Alberto Aquilani

Vy si s tým Nzonzim niektorí úplne ulietate, to je až neskutočné ako ho podhodnocujete. Len takto z rána ma napadá domáci zápas s Plznou (kde hral vedľa Cristanteho) a predviedol absolútne dominantný výkon. Aj v tom zápase proti Spalu bol podľa mňa najlepší na ihrisku, nestrácal lopty, odoberal ich a dokonca bol jediný, ktorý dokázal dať prienikovú prihrávku za obranu - 2 krát tam poslal do tutovky - raz Sharaawyho a druhýkrát už neviem kto to bol, ale obe veci zadrbali. Pak trebars aj ten zápas s Chievom, najmä v prvom polčase tam predviedol super výkon, kde získal ohromne veľa lôpt. Áno, včera prvý polčas moc nepresvedčil, ale kto áno? Po odchode De Rossiho už hral lepšie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, zas kokot vysiel zo zahrobia. Nespravili jedinu vec ... len Dzeko mal na nohe dva goly. Daj si diazepam a chod pozerat Tommyho

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, gratulujme si, že Santon sa dostal na ľavé krídlo a dal to tam Džekovi do ulice. To, že nás bili celý zápas taktne prehliadnime...

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický komentátori povedali o EDF že je taktický mág a že tie reči o vyhodení musia byť iba chujov*nky a klebety

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis ako tomu rozumeju .

Reagovat
smazaný uživatel

Teba bili cely zivot, inak nie je mozne, aby si bol taky drbnuty

Reagovat
Alberto Aquilani

dáš aj nejaký argument? zápas sa ti páčil teda, áno? Dobre sme hrali?

Reagovat
Largo

Nehrali, ale prirovnal bych to k Atleticu Madrid prori barce. Mezi tema tymama je proste rozdil a ty hrajes, co musis....

Reagovat
smazaný uživatel

Dovol mi otázku. Real zažívá dost podobnou krizi, jako my, je to taky tim, že chudák Lopetegui má k dispozici bandu neschopnejch kreténů?

Reagovat
Largo

A jakej zapas jsi cekal?? Nejsme PSG, abysme je prevalcovali a remiza nam byla malo. Ja jsem spokojenej s vysledkem, proti tyhle Neapoli ma nejakou sanci snad jen Juventus a i ten stezi....

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Di Francesco urobil jedinu moznu taktiku na uspech. Hrat s nimi otvoreny futbal s nasou zalohou by bol debakel. Ak by mal Dzeko svoj den ...

Reagovat
Alberto Aquilani

kde som písal o tom, aby sme ich valcovali? dá sa hrať takticky a zozadu, ale veď toto bol amatérsky výkon, kľudne sme mohli dostať 4ku a nikto by sa nečudoval.

Reagovat
Largo

A taky jsme mohli dat dalsi dve branky. Tohle byl hnus, ale jedinej moznej proti tyhle Neapoli. Vzbud se.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ešte si zabudol dodať, že nie sme PSG... dobre

Reagovat
Largo

Nezapomel, chtel jsem dat prostor tvoji kreativite.

Reagovat
danko10

Jasná vec. Giampaolo by ti to podpísal, napríklad.

Reagovat
Largo

?

Reagovat
danko10

Ja viem.

Reagovat
10

Reagovat
olis

vcerajsi zapas juventusu a to ze dnes nastavil iba 4 minuty ktore ani nenechal dohrat hovoria za vsetko. Keby sme hrali dlhodobejsie nieco ako teraz Rim alebo podobne neviem ci by som to este sledoval pretoze jedine co ma pri tom drzi je cely ten tim kde hraci ale aj cele vedenie a realizacny tim dlhodobo predvadzaju neskutocne veci a keby tu nebolo to korupcnicke hovno tak by uz davno boli navzdy zapisany do historie ovela podstatnejsie ako su teraz. Dnes by som bol spokojny aj keby prehrame pretoze sme hrali super a ja som sa bavil, a kedze o titule je uz dopredu rozhodnute tak toto je jedine kriterium podla ktoreho to mozem hodnotit.

Inak Rim si podla mna len predlzil trapenie(aj ked neviem ci by dostal EdF padaka ak by dnes prehrali), cakal som ze tento rok pojdu hore ale je to skor naopak, vysledky ktore ich budu drzat v boji o top 4 asi budu mat pretoze kvalitou tam patria a zas nie vsetky zapasy uplne doseru ale otazka je ci su s tym takto spokojny

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Largo

Libi se mi, jak to Neapol dela. dlouhodobe jedinej tym schopnej konkurovat Juventusu a jeho rozhodcim.

Reagovat
10

ty taky slušně jedeš poslední dobou

Reagovat
Largo

Reagovat
DelPiero137

Nesledujem vsetky zapasy SA ak niekto piskne SSC alebo AS spornu penaltu, vylucenie, neuzna gol daj vedie pls

Tiez tu budem donekonecna vypisovat ake je to tazke bojovat o titul ked ostatnym pripiskavaju.

Reagovat
M11

7 je uz silene moc.. ja to chapu.. kdyz Inter dominoval taky jsem to nedaval

Reagovat
10

s takovou se ale desátýho ani nedožijí

Reagovat
Pinturicchio

Nedával tímhle způsobem? Určitě ne, vždyť u některých tady už to hraničí s demencí mixnutou s paranoiou.

Reagovat
sinter

matne si spominám, že nie fans juve ale skor AS fans tu vtedy rozoberali kazdy jeden sporny moment v zapasoch interu

Reagovat
Pinturicchio

Je to možné, asi sehrál roli ten titul, který mohlo AS získat a nakonec se to nepovedlo. Upřímně, mě Inter s tím věčným vyhráváním taky vytáčel (a dost), ale že bych tady já nebo Juventini rozjížděli tohle?

Reagovat
FuckT

Only the paranoid survive. Ludia za davnych cias neverili tomu, ze existuje mafia. But they were wrong, damn wrong.

Tym nechcem povedat, ze Juve = korupcia. Ja sa tymto hlupostiam vyhybam, pretoze jednoducho neviem. Ale kazdopadne ako povedal Sokrates, ja aspon viem, ze nic neviem. Ale tu ste na 1 strane vy fans Juve, ktori naivne veria tomu, comu verit chcu, proti fans inych timov, ktori zas z paranoje veria tomu, comu tiez chcu. A nikto vlastne nevie nic ale kazdy veri niecomu na zaklada nicoho. What a beautiful life.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Reagovat
svkmd

mali ste isť rovno do somálska hrať aby ste mali nejaký titul a nie sa stále vyhovárať na to alebo na to veď to je smiešne aj keď ak chce pán psa biť palicu si najde

Reagovat
olis

Fico si to ty?

Reagovat
svkmd

Reagovat
Yzemi

Bééé, fňuky, fňuk

Reagovat
olis

fnuk sem, fnuk tam, beeekat budes pri dalsom Calciopoli

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
svkmd

Reagovat
Yzemi

Bééé, fňuky, fňuk

Reagovat
mastakillah

nad tím se nemá cenu ani rozčilovat ... stejně se nic nezmění. Takto to funguje už několik let, bohužel

Reagovat
10

začínám o tebe mít docela strach...

Reagovat
Melchior

Kdybyste si to radši uhráli na hřišti místo věčnýho brečení. Vaše prohry se Sampdorií i s náma byly přinejmenším směšný.

Reagovat
olis

my si to praveze na ihrisku uhravame, som inak velmi rad ze si spomenul tieto dva zapasy kedze oba boli ovplyvnene rozhodcom, dik

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yzemi

Sype se ti mentální zdraví, začni to řešit, než bude pozdě.

Reagovat
olis

vyzva aj pre teba, najdi niekoho a mozme ist, tebe sa to tiez zide

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tímhle si dal jasně najevo že na víc nemáte. To je škoda a já tak Neapoli věřil

Reagovat
FuckT

Pretoze Olis rozhoduje o tom, na co Neapol ma, nema, bude alebo nebude mat. Good to know...

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Reagovat
stuff

V Neapole robia uzasnu robotu. Bal som sa, ako to sadne Carlovi, ale zatial to vyzera vynikajuco. Najma ta jazda v LM je zatial neskutocna.

Reagovat
svkmd

až na tú červenú hviezdu

Reagovat
stuff

ano, az na nu

Reagovat
Pinturicchio

Nikdy jsem nepochopil, jak můžeš fandit Juve a zároveň přát na poli.

Reagovat
smazaný uživatel

se divím,že to někoho baví v té lize, korupčníci jsou pořád stejní a nejlepší je, jak se seběhnou pod tenhle koment ale každý jiný to vidí a to je nejdůežitější a v LM jsou větší ryby, tam si to naštěstí nekoupí

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomnělo příklad z rána co jsem četl

(...)

Why We Act Irrationally, and How to Avoid These Tendencies

The Big 5

1. Loving/Hating Bias

Every week sports fans are disappointed when their favorite team loses, even if they are the worst team in the league. Before a big game, you'll find fans debating in a sports bar, each utterly convinced that their team will prevail.

They come up with statistics, logical arguments, and historical upsets to prove why their team will win. Yet the other team believes the opposite, just as strongly. How can two groups of people predict, with such strong confidence, two contradicting outcomes?

Because they love their team and hate the opposition.

Humans are wired to naturally favor those we like and disfavor those we dislike, often to an irrational level.

We follow our predispositions to the point that we ignore the faults of our friends and the virtues of our rivals.

When you catch yourself trusting or mistrusting a prediction, ask yourself why?

2.(...)

Reagovat
FuckT

Nemyslim si, ze je to uplne univerzalne pravdive, ale ako pozeram aj tu a na inych miestach, tak vcelku s velkou presnostou vystizne.

Reagovat
Antijuve

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa udialo v zápase korupčníkov?

Reagovat
Fridgiee

Vyhrali

Reagovat
olis

klasika, zase dostali penaltu za nic a minimalne kym som to pozeral tak bol rozhodca jasne na ich strane

Reagovat
smazaný uživatel

Daj video.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Dosť soft, ale kontakt bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
10

zase? první penalta v sezoně...ty máš úplně stejnej styl demagogie a lží jako ruská propaganda

Reagovat
olis

ano zase, tak ako vzdy, jak keby minule sezony neexistovali

Reagovat
10

dlouho jsem měl tendenci se tě zastávat, ale ty si fakt regulérní blázen

Reagovat
Pinturicchio

Zastávat? Vždyť jemu jebe od té Coppy, co jim ten hlavní sedlák řekl, ať si nejdou pro medaile.

Reagovat
Yzemi

Ano, zase jsme dostali první penaltu v sezoně.

Reagovat
Pinturicchio

Zajdi si na psychiatrii, ať ti něco předepíšou, ta tvoje paranoia začíná nabírat obludné rozměry.

Reagovat
olis

vybav niekoho a mozme ist

Reagovat
Pinturicchio

To bude chtít hodně velkého odborníka, aby tě z toho dostal.

Reagovat
svkmd

to by chcelo už skôr zázrak

Reagovat
olis

zase len trepes, uz si davno mohol niekoho zohnat a mohli sme ist, tebe by to tiez prospelo, vodu kazes, vino pijes

Reagovat
DelPiero137

Chocholousek postaci

Reagovat
Pinturicchio

No, snad na to bude stačit.

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
Stiksxx

Proč doprdele nehraje Mertens v základu?

Reagovat
Stiksxx

Proč doprdele nehraje Mertens v základu?

Reagovat
olis

- hral proti PSG

- kvoli MS sa pripojil do pripravy najneskor zo vsetkych takze na zaciatku sezony nebol uplne stopercentny a trocha sa hladal

- momentalne sa az na Koulibalyho, Albiola, Allana a Insigneho neda velmi hovorit o nejakom jasnom zaklade, rotacia je uplne bezna a kedze to zatial funguje viac ako dobre tak ocakavam ze to bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo se poučil

Reagovat
smazaný uživatel

* co se týká rotace

Reagovat
Stiksxx

A ty předchozí sezony nebyly přesvědčivé, že tohodle kluka potřebuje Carlo točit?

Reagovat
olis

o to nejde, toci aj Hamsika, Callejona a inych, vobec nejde o to ze by Driesovi neveril alebo podobne, ale je tam aj Milik ktory si tiez zasluzi a potrebuje hrat, navyse videli sme v minulych rokoch ako to dopadlo ked hral Dries vsetky zapasy, casom uz nebol stopercentny

Reagovat
M11

Skoda AS.. ale i tak zase diky

Reagovat
smazaný uživatel

Futbalisti talianskeho tímu AC Miláno odohrali už 15 stretnutí tamojšej najvyššej Serie A po sebe bez toho, aby si ich brankár udržal čisté konto. Stalo sa tak prvýkrát od roku 1946.

Reagovat
Eldarion

Ďakujeme užívateľovi FC Milanazionale za CTRL+C a CTRL+V máš palec hore

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vyhru Lazia dnes večer

Reagovat
10

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
El Matador

Reagovat
Panděvova ofina

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
The Krupy

Ten Dybala je fakt retard, ďalší príklad toho, že treba rozmýšľať, kým človek niečo zavesí na sociálne siete

Reagovat
svkmd

niečo mi uniklo?

Reagovat
Fridgiee

Hodil selfíčko s Ronaldem, jenom na zdi vedle nich byly taktiky k bránění přímáků

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Necakal som, ze to dnes bude take lahke proti Laziu. Ale tak po tom infarkte v poslednom kole z minulej sezony som rad.

Dvojica Brozovic a Vecino je fantasticka, som velmi rad za nich. Tam nam fakt chyba uz len nejaky kreativny zaloznik za Icardiho.

Obrana dnes tiez velmi dobre, hlavne Miranda, ale tak co ine cakat od najlepsieho stopera ligy. Asamoah po par slabsich vykonoch, dnes super.

Icardi sa uz rozbehol, uz len cakat, na akych cislach sa na konci sezony zastavi. Z hracov, ktorych mame na hostovani by som okamzite kupil Politana a Simeho.

A Handa dnes skvely vykon, na to netreba zabudnut.

FORZA INTER, ako hovori Rytmus "pondelky nejsu zle"

Reagovat
Largo

Kreativni zaloznik? Radja. Nebo Mario.

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Inzaghi skončí, nemôžem sa na toto pozerať, to čo on predvádza, neustále uprednostnuje hráčov ako Parolo, Lulič, Radu a na lavičke ignoruje borcov ako Lukaku, Corraa, Alberto čo sú hráči čo dokážu meniť priebeh hry, naozaj jeho rozhodnutia nechápem. Musím dúfať že Lotito ho odvolá

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jste v LM, to ho neodvolá.

Reagovat
Pipo123

Nezvláda tie zápasy proti lepším klubom, zle zvolí zostavu, Inter dnes nepredviedol žiadny TOP výkon a v pohode vyhrali. Inzaghi sa v tom stráca už vyše roka, je čas na zmenu, aj to jeho preferované 3-5-2 mi lezie už na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys bral?

Reagovat
Nuno čomes

Nechat na lavici Cacerese a Alberta, to klobouk.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses zas z uplne jinyho sveta

Reagovat
cresposuper

Mate po individualnej stranke tim, ktory na najlepsich nema a napriek tomu ste boli dvakrat 5. a teraz ste zatial 4. Lukaku zatial odohral 0 minut, a to, ze nehrali Alberto a Correa predsa nemohlo same o sebe sposobit, ze ste dostali trojku. Bez Inzaghiho budete hrat o 7. miesto.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
10

zase je otázka, jestli se pod Inzaghim mají šanci někam posunout...zvlášť pod tím současným, který dělá pořád stejný chyby a po minulý sezoně se absolutně v ničem neposunul a nepoučil

Reagovat
cresposuper

Tak bez neho sa posunu...ale dole. Za De Vrija prisiel Acerbi, za Andersona Correa, to su v oboch pripadoch horsi hraci, takto to proste nepojde. V obrane im hraju stale ti isti tragedi a Savic siel s formou dole. Vcera hrali fakt zle, ale za jeden zapas sa nevyhadzuje.

Reagovat
Pipo123

Acerbi hraje dobre, ten drzi tu obranu nad vodou, Correa mi pride lepsi nez Felipe, na lopte vyzera naozaj dobre, v poslednych zapasoch hrával a hral dobre, daval aj dolezite goly, no pride Inter a on Inzaghi necha tvorcov hry na lavicke, Ved Inter mal po prvom polcase 70% držanie lopty a to Inter nema ziadnu dominantnú zálohu. Chcel hrat na dvoch utocnikov, pritom cela zaloha bola od utoku daleko, proste Nechapem jeho rozhodnutia. Nechávať na lavicke hracov ako Caceres, Lukaku, Correa a Alberto je proste záhadne rozhodnutie.

Reagovat
Pipo123

Jednoznačne vidim priestor na hru Lazia ktora by bola Zaujimava, Ok nech Inzaghi hraje na troch obrancov, ale nech tomu dodá kreativitu, Strakosha - Bastos, Acerbi, Caceres - Marusic, Leiva, SMS, Lukaku - Alberto, Correa - Immobile. 3-4-2-1, lenze on preferuje stale starých hracov, to ze ich nevie posadiť ked ma lepsie moznosti na lavicke je zahada

Reagovat
Pipo123

Tá šanca tam je, ten team pred rokom mal našlapnuté k dobrému posunu v pred, Lukaku, Murgia si pýtali základ, teraz ich vôbec nevyužíva, tak isto posadenie na lavičku Alberta, pritom vyslovene nehral zle, Correa posledné zápasy dával góly a tiež ho ignoruje. Otázka je či Inzaghi nevidí že Radu, Lulič a Parolo už nemajú na základ, alebo sa ich bojí posadiť aby nestratil kabínu kde majú práve takýto hráči veľké slovo. Stále si myslím že toto je najkvalitnejšie Lazio za posledné roky, Petkovič, Reja ani Pioli nemali takú kvalitu k dispozícii a vedeli uhrať dobré výsledky proti lepším klubom, Inzaghi to nezvláda až na pár zápasom v derby a proti Juve.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát na Laziu 3-0 je super, šestá výhra v SA v řadě je ještě lepší, druhý flek a parádně rozjetá LM je to nejlepší. Zatím skvělý úvod i přes ty úvodní facky. Tatam jsou teď ti, co volali po Spallově hlavě. Na příští úterý se už hodně těším, snad vyjde počasí.

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=uyJhNPq-ho4

Veľký pán mal som podobnú radosť ale toto TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Poraziť Lazio na domácej pôde 3:0 a byť aktuálne na 2.mieste je proste pre každého fanúšika Interu bázeň na oči Zaujímavé, koľko kritiky je tu na účet Inzagiho, ktorý sa momentálne s Laziom nachádza na 4.mieste. Pričom treba ešte dodať, že v minulej a predminulej sezóne skončil na 5.mieste, čo je pre taký klub ako Lazio celkom slušné umiestnenie (v minulej sezóne mu len o chlp ušiel postup do LM). Pretože je tam konkurencia v podobe viacerých tímov ako Juventus, Neapol, Inter, AS Rím ... Ak by ho ale odvolali, tak by mi to vôbec nevadilo, pretože si myslím, že ďalší tréner by nebol o nič lepší. Po prehratom zápase je jednoduché kritizovať, avšak treba si uvedomiť, koľko Inter investoval do hráčov a aké peniaze im dáva každý rok na platy v porovnaní s Laziom V dnešnom zápase sa ukázalo, že predĺženie zmlúv s Brozovičom, Vecinom a Mirandom o jednu sezónu bol správny ťah (žiaden z nich v dnešnom zápase nesklamal, naopak všetci traja potešili a Brozovič dal dokonca gól). Uvidíme, ako to dopadne s Icardim, pretože nechcem si predstaviť, že tam vpredu bude pobehovať nejaké nemohlo Keď Icardi stretil gól v 70. minúte na 3:0, tak striedanie mali prísť ihneď, aby chlapci z lavičky dostali šancu a aby videli, že makanie na tréningoch prináša svoje ovocie. Ale Spalletti striedal až v 87., resp. 88. minúte Taký Keita tam mohol prísť skôr, aby mohol svojou rýchlosťou trochu pocvičiť obranu Lazia, ktorá bola zbičovaná celým zápasom a nepríjemným počasím, ktoré vládlo v Ríme. I keď radšej by som tam uvítal Martinéza, ktorého sme kúpili na trvalo, pričom na Keitu máme opciu na 35 mil. eur, ale za takú sumu sa ho podľa doterajších výsledkov nebude oplatiť kúpiť. V sobotu sa teším na Piatka, som zvedavý, čo dokáže. Ale v našom prípade radšej nedokáže

Reagovat
noustres

Inzaghi by měl i tak zůstat, ale moc tomu nevěřím. Inter to má rozehrané pěkně, faktor Čína se musel projevit. Postup ze skupiny LM je asi jistota. Síla týmu se asi naplno projeví v prosinci. AS a Juve venku.

Reagovat
Nuno čomes

Faktor Čína?

Reagovat
noustres

Suning Holdings Group a Zhang Jindong bez nich by Inter nebyl tam, kde momentálně je.

Reagovat
smazaný uživatel

mozem sa spytat, co znamene spojenie "bázeň na oči"

Reagovat
Mihal

mna dostalo "nebude oplatit kupit"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
johan14

Reagovat
johan14

Nechápem prečo sa toľko špekuluje o novom trénerovi pre AC. Ak vyhrajú dohrávku sú na 4. mieste, a to je maximum čo s tým kadrom môžu dosiahnuť. Juve, Inter aj Neapol sú inde.

Reagovat
Nuno čomes

Klidně ať zůstane.

Reagovat
zoff

Jsem velký fanoušek fotbalu a 41 let fandím Juventusu a vždy jsem měl a mám respekt k fanouškům jiných klubů. Ovšem co tady předvádí člověk mdlého rozumu který si říká olis je opravdu neuvěřitelné!!! Chtěl bych mu poradit jedno, že nenávist kterou v sobě živí a neustále zde předvádí ho lepším člověkem neudělá naopak!!! Psát že je mi ho líto jaký je ubožák je zbytečné,protože mi ho líto není a s celé duše je mi odporný!!! Jsi prostě idiot a každou diskuzi to zde neustále dokazuješ!!! Na závěr pro tebe 3:1 7krát titul a Forza JUVE!!!!!

Reagovat
olis

chudacik nununu, ano dlhorocne volanie po spravodlivosti prerastlo do nenavisti ale ukazujes na nespravnu osobu, pozerat by si sa mal do vlastnych radov pretoze vedenie tvojho klubu a jeho praktiky nicia futbal. Samozrejme je mi jasne ze sa na tom budes iba smiat, predhazovat mi tu nejake cisla a pisat aky som idiot, co ine ti ostava... ja si pockam na nove Calciopoli a ak by k nemu nedoslo tak stale caka na zodpovedne osoby sud bozi

Reagovat
zoff

Forza Juve opět dokazuješ jak moc jsi nemocný....nebudu na tebe reagovat jsi opravdu k smíchu Jen jeden dotaz,to co píšeš myslíš opravdu vážně nebo ti to našeptávají nějaké hlasy???

Reagovat
olis

vzhladom na to ze ty si si uz na tuto otazku dopredu odpovedal je zbytocna nejaka vecna odpoved k tejto otazke, ved nakoniec nikto normalny by sa nieco taketo ani nepytal... inak to ze sa ma na nieco pytas aj ked na mna vraj reagovat nebudes svedci o tom ze nemocny tu asi nebudem ja...

Reagovat
zoff

Ale ty jsi mi neodpověděl,jenom meleš hovna jako vždy

Reagovat
olis

dik za potvrdenie

Reagovat
johan14

Keďže si použil mládežnícky vyraz "meleš hovna" tak pochybujem že si 41 rokov fanda Juve. Ale možné je všetko, ľudia sa menia.

Dino bol skvelý brankár bez debaty. No isto si doteraz pamätá Laca Jurkemika z 80. roku a Johnyho Repa zo 73.

Čo sa týka Juve, tak sa nemôžeš čudovať že ich fanúšikovia iných klubov SA neznášajú. Príliš veľa titulov a príliš veľa podvodníkych afér.

Reagovat
zoff

Jak jsem napsal výše, respektuji ostatní kluby a jejich fanoušky,ale tento "člověk"se ukájí tím že neustále uráží a napadá Juventus a to přece s diskuzí o fotbale nemá nic společného,nebo snad ano?? Spíš to svědčí o "inteligenci"dotyčného. A takové výlevy jen srážejí úroveň jinak výborného EuroFotbalu.

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lech

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Ale zase to podla mna aj vy prehanate, lebo vas to z nejakeho dovodu rani alebo vytaca. Ludia veria na UFO, co je este vcelku v pohode a mozno sa raz ukaze, ze nakoniec mali cely cas pravdu... Ale predsa len, vo svete a najma v storoci, v ktorom 2000 rokov po Eratosthenesovi ludia zacnu propagovat teoriu plochej planety, sa predsa len nejaky ten priestor na podozrenie z korupcie najde, ci nie? Predsa len, korupcia je ovela realnejsia ako to, ze zem je plocha.

Reagovat
mastakillah

Fotbal má stejně jako vše ostatní dvě stránky. Lásku i nenávist. Olis dává jasně najevo nenávist k praktikám Juventusu, čemuž se opravdu nedivím. Kdo Calcio nějakou dobu sleduje, tak musí vidět, kolik těch sporných okamžiků spojených s tímto týmem je ... a to po několik let ... nevidím sebemenší dúvod, proč by měl mít respekt ke klubu, ke kterému nechová sebemenší sympatie ....To, že se tady do něj pouští fanoušci Juve je normální ... protože dovolit si říct něco špatného o Juve je zde jako bodnout do vosího hnízda ...

Reagovat
Nuno čomes

Napsal jsi to dobre, asi by to nikdo takhle nebyl schopen napsat s udrzenymi emocemi. Je to naprosto logické. A místní tady to ještě točí do jiných výšek. I tím je ten klub ještě víc nesnesitelný. Btw. dneska měli predstavovacku v Adidasu v Miláně Torino asi nic moc

Reagovat
10

V Miláně je největší obchod Adidasu v Itálii. Jednalo se o akci Adidasu, sponzora Juventusu. Adidas store není Juvestore. Snad to na tebe nebylo moc informací najednou.

Reagovat
Nuno čomes

Ty abys neprispechal s vysvětlením. Zpochybňují to někde? Ne, ale úsměvné to je

Reagovat
Mihal

Reagovat
10

úsměvnej seš jenom ty

Reagovat
Nuno čomes

Tichucko, to tvoje rádoby být nad věci a mít ve všem pravdu ti už ani půlka ef nezere.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

"už ani půlka ef"

Reagovat
Nuno čomes

Ok, tak 3/4.

Reagovat
10

podle mě mi to žereš už jenom ty

Reagovat
Nuno čomes

Nee kdepak. Ale jsi dobrej. Víš že to můžeš zkoušet na každého, protože se pak můžeš opřít o to, že je Juve vlastně pořád 1.

Reagovat
10

nějak jsem se ztratil v tom, co to vlastně meleš, ale seš taky dobrej snad jednou budu "rádoby nad věcí" a nebudu na tvoje kraviny muset reagovat

Reagovat
Nuno čomes

tak když jsme u toho doufání, snad se jednou bude s tebou dát pobavit tak, abys nebyl nadřazen druhýmu

Reagovat
10

tak zkus nebýt podřazen a tvůj problém je vyřešenej

Reagovat
smazaný uživatel

V Turíně válí FC (AC) !!

Reagovat
Nuno čomes

To je v pořádku

Reagovat
10

"Kdo Calcio nějakou dobu sleduje, tak musí vidět, kolik těch sporných okamžiků spojených s tímto týmem je ... a to po několik let"

Tohle se tady snažíte vytvořit vy tím, že to takhle abstraktně a propagandisticky pořád dokola vytahujete. Když pak máte uvést příklady, tak vytáhnete pořád ty stejný 2-3 situace za poslední roky, který ti najdu ke každýmu týmu.

U Juve se každá situace rozebírá půl roku a vyjádří se k tomu celá Itálie, u Neapole to je každýmu u prdele, to ten váš pocit ublíženosti logicky může zesilovat...když to pak někdo rozebere racionálně a nezaujatě, tak tam žádnej vzorec oproti konkurenci není. Ale to byste svoje neúspěchy neměli za co skrývat, v tom naopak ten vzorec chování je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tohle mě na těch kecech o podvádění dokáže vytočit nejvíc, že ti tragédi (ať už tady na EF nebo v Itálii) vlastní neschopnost schovávají za nějaké žvásty o korupci. Ale jsme v Čechách, takže nevím, čemu se vlastně divím.

Reagovat
Eldarion

Nejdem sa tu teraz hádať čo je a čo nie je pravda ale ktorý tím vo svete má toľko "skandálov" ako Juve? Nejdem tu rozoberať rozhodcov, penalty atď každý úspešný tím toto musí riešiť aj keď je pravda že Bayern, United, Real, Barca nikto nemá takú reputáciu ako Juventus o ktorom to vie skoro každý druhýfanúšik, že akú má Juventus povesť.

Náhoda, že práve Juve bolo zapojené v najväčšom dopingovom škandále ktorý bol aj odsúdeny? (Agricola). Agnelli je spojovaný s Mafiou a aj bol potrestaný a práve Juventus je najviac spojovaný s Mafiou a to ešte viac ako kluby v Južnej Amerike a to už je čo povedať.

Calciopoli netreba ďalej rozoberať to je kategória sama o sebe kde hrá Juventus hlavnú rolu. Dal som si len tak náhodne do googlu "škandály v talianskom futbale". Hádaj v koľkých z týchto 10 škandálov je Juventus? Áno v takmer každom

https://forzaitalianfootball.com/2016/04/top-10-serie-a-controversiesscandals/10/

Tak isto ako nejdem tvrdíť že Berlusconi aka taliansky Fico je svätý tak isto ako ani Moratti, ale človek musí byť mentálne zaostalý aby stále pchal hlavu do piesku ako pštros a nepriznal si, že Juventus je aký je.

Reagovat
10

Real Madrid nebo Barcelona nemá v LM kontroverzní momenty? To si asi nesledoval poslední roky vyřazovací část, třeba jen zápas AS na Nou Campu.

Calciopoli je kapitola sama o sobě, to máš pravdu. Vždycky mě to od fanoušků AC dojme, když to ještě sami vytahujou, jako kdyby jen kvůli tomu, že nespadli do Serie B bylo AC čistý. Tvůj klub tam hrál taky dost velkou roli. Asi si ani neuvědomuješ, že AC původně dostalo trest -44 bodů a po odvolání dostali -30, což jistě jen zcela náhodou stačilo na to, aby hráli i další rok LM. Určitě to nemělo ani žádnou spojitost s tím, že jejich prezident byl zrovna premiér země. Že AC bylo v roce 1980 přeřazený do Serie B za ovlivňování zápasů určitě taky víš, ty největší skandále.

K Agricolovi - https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=379628.html.

To s Agnellim a mafií ani nebudu komentovat, tam očividně vůbec nevíš, o čem mluvíš. Agnelli byl po odvolání taky zbaven obvinění a ban nedostal. To už si spíš mohl vytáhnout Kaddáfího.

Jinak já tady nikde neříkám, že rozhodčí neudělali v prospěch Juve za poslední roky chyby, jen píšu, že jsou nejvíc vidět a říkám, že jich nebylo víc než ve prospěch jiných velkých týmů. A tyhle abstraktní sračky, co tady točí olis s masťou, nebo teď ty s tím "človek musí byť mentálne zaostalý aby stále pchal hlavu do piesku ako pštros a nepriznal si, že Juventus je aký je", to je mimo.

Reagovat
DelPiero137

Si robis prdel ze Barca, Real nie su spojovany so "skandalmi", penaltami a rozhodcami? United za ery Fergusona detto...

CP ani nema zmysel ako vravis...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
olis

jediny kto robi propagandu su miestny juventini, ja som tu dal za tie roky nespocetne vela prikladov avsak snazit sa dalej je zbytocne pretoze ci sa na to snazim ist seriozne alebo podla tvojich slov "abstraktně a propagandisticky" je uplne jedno, reakcie od miestnych propagandistov budu vzdy rovnake. Neviem preco by som mal zbytocne vynakladat energiu na serioznu diskusiu a analyzu, za prve to nic nezmeni, reakcie budu stale rovnake, za druhe na to treba dvoch. Takto je tu moja robota hotova ovela rychlejsie s rovnakym efektom, kto chce ten uz davno pochopil ako sa veci maju a kto nechce ten bude reagovat stale rovnako bez ohladu na formu akou sa to tu napise

Reagovat
ED91

Ale keď niečo pripískne rozhodca Neapolu tak si tichúčko a ani sem nepáchneš . Pán vobec nejsom zaujatý...

Reagovat
olis

aspon nelzi

Reagovat
10

aspoň nelži

Reagovat
olis

klasika

Reagovat
10

ano, klasika je tohle tvoje "už to nebudu psát znovu, nemá to smysl, zbytocne vynakladat energiu na serioznu diskusiu a analyzu, kdo chtěl už dávno pochopil" a podobný sračky, který tady píšeš x let pořád dokola, aniž bys k tomu někdy něco relevantního a konkrétního napsal

Reagovat
olis

aspon nelzi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Nehnevaj sa ale tvoja super analyza v zmysle "ciao Taglia" (ci ako si to pisal) ked popravu vylucil Mario Rui-a vazne nema zmysel. Chlapec niekolko krat isiel slapakom do suboja, prasil ako hovado, so zltou kartou isiel opat to jasneho slapaku. Jediny kto sa cuduje a pozdravuje rozhodcov si ty.

Toto si predvadzal a v zapase LM (uz si nepamatam proti komu) ked si zaslepene obhajoval zakrok vasho hraca ktoreho poprave vylucili.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

"nevidím sebemenší dúvod, proč by měl mít respekt ke klubu, ke kterému nechová sebemenší sympatie "

S tímhle prostě nejde souhlasit Ačkoli Juventus nesnáším, tak ten tým prostě respektuji, ať už kvůli současnosti, kdy dělá nejlepší reklamu Serii A, nebo z historického hlediska, jakožto nejúspěšnější tým v rámci Italské ligy ... Nebo pokud například ty nebudeš mít žádné sympatie ke svému nadřízenému, znamená to automaticky, že jej nebudeš respektovat?

Reagovat
snuff24

..sympatie ke svému nadřízenému, znamená to automaticky, že jej nebudeš respektovat?

1) ne neměl

2) to zní jako by byl Juve nadřízený, nadřízený je možná rozhodčím nikoliv ostatním klubům

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Reagovat
DelPiero137

Toto "kdo Calsio nejaku dobu sleduje..." je take klise ze to ani svet nevidel. Vsetci sa tu tvarite akoby LEN Juve piskli hranicnu situaciu. Pritom kazde kolo sa najde sporne alebo chybne rozhodnutie rozhodcu aj v prospech inych muzstiev.

Nejdem sa tu prsit ze sa obcas rozhodca sekne v nas prospech ale nie je to zdaleka take intenzivne ako sa to tu mnohy snazite propagovat. Rozhodne nam to tituly nevyhrava. Na druhu stranu velmi rychlo zabudate na chyby rozhodcov v neprospech Juve.

Deje sa to u kazdeho muzstva, raz pomoze, raz uskodi.

Ked sa pozries za posledne sezony na pocet pisknutych penalt sme tam vsetci viac menej rovnako.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty 10.kola na foru.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 1.kola na foru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele