10. kolo
27.10.2018 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Turín FC - ACF Fiorentina 1:1

Dělbou bodu skončilo utkání mezi dvěma ambiciózními týmy Turínem a Fiorentinou. Všechno podstatné nabídla úvodní čtvrthodina. Už ve druhé mnutě se prosadil hostující Benassi, ale zanedlouho bylo vlastní brankou golmana Lafonta vyrovnáno.

Ani ne dvě minuty trval na Stadio Olimpico zahajovací stav. De Silvestriho centr do vápna propadl a změnil směr, načež Marco Benassi za obranou nezaváhal! Odpověď Turína na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 13.minutě se zpoza vápna přesně trefil na bližší tyč Ola Aina a balón se od zad brankáře Lafonta štastně odrazil do sítě. Po divokém začátku tempo hry opadlo, i když aktivnější byl domácí celek. Granata měla spoustu náznaků šancí, ale v koncovce se trápila. Před koncem prvního poločasu vyzkoušel Lafontovu pozornost De Silvestri, kterýho však v nadějné pozici nepropálil.

Fiorentina nemohla být s výkonem v prvním poločase spokojena a po změně stran přichystala hned dvojí střídání. Hra Violy se pak přeci jenom trochu zlepšila, i když šanci si dlouho nemohl vypracovat žádný z týmů.

Až v 64.minutě nedosáhl na nadějný pas Chiesa a na druhé straně donutil k zákroku Lafonta technickou střelou Falqué. Rozhodující branka zápasu nepadla ani osm minut před koncem, kdy k ní byla Fiorentina velmi blízko. Salvatore Sirigu nejprve vyrazil střelu Chiesy a po něm si poradil i s dorážkou Mirallase. Další gól už v zápase prostě nepadl a jak Turín, tak i Fiorentina si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele