10. kolo
28.10.2018 12:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

US Sassuolo - Bologna FC 2:2

Sassuolo dnes v poledne před vlastními diváky nepředvedlo moc dobrý výkon a dvakrát s Boloňou prohrávalo. V obou případech ale dokázalo vyrovnat a především díky závěrečné trefě Boatenga může mít trenér De Zerbi radost.

Sassuolo vstupovalo do hry jako jasný favorit, pomáhalo mu domácí prostředí a také jeho aktuální forma. Všechny předpoklady však rychle vzaly za své, když se už ve 2. minutě prosadili hosté! Boloňa šla do vedení po krásné akci Federica Santandera, který ve vápně krásně našel nabíhajícího Rodriga Palacia. Zkušený kanonýr na přední tyči pohotově překonal brankáře Consiglia a hosté vedli!

V šesté minutě si domácí fanoušci mohli málem zakřičet gól, nebýt čistého amatérismu, který předvedl Babacar. Dokonce dva útočníci Sassuola běželi sami na brankáře Skorupskiho a vše se zdálo být jasné. Jenže Babacar vlastně nevěděl, co chce udělat, takže dost váhal. A když už se konečně po sprintu rozhodl nahrávat na nabíhajícího spoluhráče, bylo pozdě. Balon mu sebral vracející se obránce!

V 17. minutě už se přeci jen Sassuolo mohlo radovat z tolik kýženého srovnání. Po delší kombinaci se dostal míč ke stoperu Marlonovi, který se toho nebál a ze třiceti metrů krásnou ranou poslal balon k tyči! Tady byl brankář Skorupski bezbranný.

Berardi zkoušel střelu podobnou té Marlonově, jenže na rozdíl od svého spoluhráče ji poslal mimo. Ke konci první půle se Sassuolo dostalo ještě do několika zajímavých šancí. Záložník Francesco Magnanelli se dostal k odraženému míči, avšak jeho následná rána z voleje proletěla pouze nad břevnem. Nástup do druhého poločasu se povedl spíše Boloni.

Nejprve pálil Svanberg z velké vzdálenosti pod břevno a brankář Consigli musel ukázat hodně rychlé reflexy, aby jeho ránu vyrazil nad! O minutu později už ani Consigli nestačil. Po rohovém kopu se míč dostal ke Gonzálezovi, který jej nacentroval před bránu. Tam si všiml nabíhajícího Ibrahimy M‘Bayeho, který balon lehce lízl těsně před Consiglim, čímž mu jakýkoli zákrok hodně ztížil - 2:1 pro Felsinei.

Útočník Khouma Babacar si o chvíli později nabíhal na centrovaný balón, avšak do zakončení se nedostal, neb mu chyběl krok. Dvacet minut před koncem se do zakončení pomalu dostával také Domenico Berardi, jenže ten nastřelil jen prvního protihráče. Stejný hráč pálil o chvíli později nad bránu. Tlak Sassuola byl evidentní.

A vyvrcholil v 84. minutě, když se střídající mladík Sensi přimotal do vápna a byl v něm zcela zřetelně faulován. K pokutovému kopu se postavil osvědčený matador Kevin-Prince Boateng a nezaváhal - 2:2. V samém závěru pak střídající Matri neproměnil tutovku a před prázdnou bránou mířil po akci Bourabii jen nad břevno!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele