10. kolo
28.10.2018 15:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

SPAL 2013 - Frosinone Calcio 0:3

První výhru v sezoně si připsalo Frosinone. Kanárci nebyli před zápasem ve Ferraře favoritem, ale svého soupeře dokázali dokonale zaskočit a nakonec zvítězili vysoko 3:0. Mezi střelce se zapsali Chibsah, Ciano a Pinamonti.

SPAL přitom nesehrál špatné utkání, měl více ze hry, ale předposlední tým soutěže ho vyučil v efektivitě. Na stadionu Paola Mazzy dlouho žádná gólovka k vidění nebyla. Hostující Chibsah sice po půlhodině hry vstřelil gól, jenže přitom úmyslně zahrál rukou a tak místo radosti musel přijmout žlutou kartu. Každopádně Chibsah se nakonec přeci jenom prosadil. O chvíli později nedokázala domácí obrana zareagovat na Cianův rohový kop a Chibsah ho ve vápně uklidil do sítě. SPAL chtěl ještě do šaten vyrovnat, u sudího si zkoušel vymodlit pokutový kop, ale marně.

Frosinone vytěžilo v prvním poločase z minima maximum a možná trochu nečekaně vstoupilo lépe i do druhého poločasu. V 53. minutě našel Campbell zpětnou přihrávkou volného Camila Ciana a ten přesnou placírkou k tyči zvýšil už na 2:0. SPAL byl v problémech, ale zápas jakoby byl pro něj zakletý. Mirko Antenucci trefil v následující šanci jen tyčku a domácí ne a ne vstřelit kontaktní gól.

Domácí fotbalisté stále častěji drželi balón na svých kopačkách, ale obrana Frosinone byl hodně pozorná. Minutu před koncem uštědřili Kanárci SPALu ránu z milosti. Další zpětnou přihrávku zakončil střelou pod břevno Andrea Pinamonti. Frosinone poprvé v sezoně vyhrálo, na půdě SPALu zvítězilo jasně 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mužu si každý den milionkrát povídat, abych nedával na lupen tým , který předcházející kolo překvapil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele