Primera Division - souhrn 31. kola

09.04.2011, 19:52, aktualizováno 11.04.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Zaragoza si připsala hodně cenné vítězství nad Getafe, které může být rozhodující v závěrečném zúčtování, kdy půjde o sestup. Nicméně i nadále jsou obě mužstva v bojích o udržení vážně namočena a ve zbývajících zápasech potřebují získat co nejvíce bodů...

Real Zaragoza - Getafe CF 2:1

11.04.2011 21:00

Góly: 14. Leonardo Ponzio, 35. Nicolás Bertolo - 45. Javier Casquero

V dohrávce 31. kola dokázala domácí Zaragoza porazit 2:1 trápící se Getafe a vytvořila si tak již tříbodový náskok na zónu sestupu. Během úvodních třiceti pěti minut zápas rozhodli Leonardo Ponzio a Nicolás Bertolo, když dokázali překonat brankáře Ustariho. Zaragoza sice ještě dostala gól do šatny od Francisca Casquera, ale výhru již uhájila a po dvouzápasové odmlce tak může znovu slavit zisk tří bodů.

Svěřenci trenéra Michela posbírali od ledna pouhých 8 bodů z 45 možných, a tak se jejich původní ambice obsadit příčku, která by zajišťovala evropské soutěže, dramaticky změnila v boj o přežití. Getafe se totiž po sérii mizerných výsledků propadlo až do spodních částí tabulky. V zápase proti Zaragoze, která se také snaží udržet v La Lize, tak chtěli konečně vyhrát a zaznamenat obrat k lepšímu. Jenže to se madridským hráčům ani tentokrát nepovedlo.

Zaragoza sice prohrála tři ze svých posledních čtyř zápasů, ale na druhou stranu dokázala v nedávné době na domácím hřišti porazit Athletic Bilbao i Valencii, a tak si hráči věřili, že i v pondělním zápasem mohou získat všechny tři body.

Do první šance zápasu se dostal Ikechukwe Uche, ale ten vypálil mimo bránu, a tak se naskytla příležitost otevřít skóre zápasu jinému domácímu hráči. Ve 14. minutě totiž Leonardo Ponzio na polovině hřiště ukořistil míč,nikým neatakovaný postupoval vpřed, a pak se Argetinec odhodlal ke střele z dálky, na kterou sice Ustari dosáhl, ale nedokázal ji vyrazit mimo svoji bránu.

Lépe si madridský brankář vedl o 6 minut později, kdy zneškodnil dobrou příležitost Bertola, ten se ale ve 34. minutě přeci jen gólu dočkal. Getafe ztratilo míč na polovině Zaragozy a ta využila nezformované obrany soupeře, když se po rychlém brejku dostal k míči Uchemu, který ho dále poslal před bránu na neobsazeného Argentince, který již neměl problém úspěšně zakončit celou rychlou akci.

Pro Getafe se tak zápas začal vyvíjet velice špatně, ale hosté nakonec dokázali ještě v prvním poločase snížit a vykřesat tak naději na bodový zisk. Hlavičku Adriana Colungy nedokázal odvrátit ani jeden ze stoperů domácích, a tak se míč dostal až ke Casquerovi, který ho zblízka neměl problém uklidit do sítě.

V druhém poločase se Getafe snažilo o vyrovnání, ale jedinou vážnější šancí byla střela Casquera, kterou brankář Antonio Doblas dokázal vyrazit na rohový kop. Byla to spíše Zaragoza, která měla více šancí, ale ani jednu nedokázala využít, a tak zápas skončil 2:1 pro domácí.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Villarreal CF 5:0

10.04.2011 21:00

Góly: 14. Roberto Soldado, 56. Juan Mata, 62. Éver Banega, 73. Juan Mata, 75. Roberto Soldado

Ve 31. kole La Ligy se zrodil velice překvapivý výsledek, když Valencie rozstřílela na svém stadionu Mestalle 5:0 Villarreal. Z gólů se mohl radovat dvakrát Soldado a Mata, trefil se také Argentinec Banega. Domácí tak vyhráli druhý zápas v řadě a právě na čtvrtý Villarreal již mají na třetí příčce šestibodový náskok.

Na zápas mezi třetím a čtvrtým celkem byl natěšený nejeden fanoušek španělského fotbalu, ale předzápasové bujaré veselí na Mestalle bylo nakrátko přerušenou minutou ticha, která byla držena na uctění památky zesnulému otci valencijské brankářské jedničky Vicenteho Guaity. Ten zůstal pro tento zápas seděl na lavičce náhradníku, jeho místo mezi tyčemi zaujal náhradník César.

A jako by hráči Valencie chtěli uctít památku i vítězstvím nad Žlutou ponorkou, Roberto Soldado otevřel ve 14. minutě skóre, když po skvělé přihrávce obránce Miguela obstřelil Diega Lopeze a trefil přesně levý dolní růžek brány. A o tři minuty později už mohli domácí vést 2:0. Po rohu hlavičkoval Marius Stankevicius a už už se zdálo, že míč zapadne do sítě, jenže obránce Joan Capdevila nakonec dokázal zastoupit brankáře Diega Lopeze a zachránil svůj tým před druhým inkasováním.

Villarreal byl po celý první poločas horším týmem, ale před koncem prvního poločasu se mu přeci jen málem podařilo vyrovnat. Nejprve se musel César vytáhnout proti střele Nilmara, následně musel po přímém kopu Valera vyrážet míč nad břevno.

V druhém poločasu však již Valencie Villarreal zcela vymazala z trávníku. Nejprve se v 56. minutě po vydařené týmové kombinaci trefil španělský reprezentant Juan Manuel Mata, a sotva fanoušci na tribunách dojásali, už mohli začít oslavovat znovu. Uběhlo totiž necelých šest minut a na 3:0 zvyšoval Ever Banega, který si už u druhého gólu připsal asistenci. Pablo Hernandez se na pravé straně dokázal nádherně individuálně uvolnit, vběhl do pokutového území a předložil přesnou přihrávku argentinskému reprezentantovi, který již neměl moc potíží s uklizením míče do soupeřovy brány.

Ale ani tím valencijský koncert nekončil. V 73. minutě Jérémy Mathieu dlouhou přihrávkou našel neobsazeného Soldada, který míč posunul na Pabla Hernandeze, a tan tváří v tvář vyběhnutému Lopezovi nezpanikařil a poslal míč ještě doprava před bránu, kde se ho chopil Mata a dorazil jej do prázdné svatyně.

A aby těch gólů nebylo málo,tak o dvě minuty později vstřelil svůj druhý gól zápasu také Soldado. Útočník, který v minulém zápase zaznamenal dokonce čtyři góly, se objevil sám před Lopezem a neváhal se ho přehodit elegantním lobem, který se přesně snesl za brankovou čáru.

Valencie tak zcela zaslouženě získala tři body a čtvrtému Villarrealu odskočila již na šestibodový rozdíl. Do konce sezóny zbývá odehrát 7 zápasů,a tak je pravděpodobné, že Valencie svůj náskok již uhájí, a splní tak svůj cíl, a to obsazení 3. příčky, která zajišťuje Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Sociedad 3:0

10.04.2011 19:00

Góly: 12. Filipe Luís, 45. Mario Suárez, 79. Sergio Agüero

Veledůležité utkání dokázalo v rámci 31. kola španělské ligy zvládnout domácí Atlético Madrid, které na stadionu Vicente Calderóna přivítalo nepříjemného soupeře ze San Sebastian. Po jasném průběhu dokázali domácí zvítězit 3:0 a v tabulce si tak udrželi sedmou pozici a stále mají šanci bojovat o páté místo, na které nyní ztrácí bod.

Real Sociedad se v polovině soutěže nacházel dokonce v nejlepší osmičce La Ligy, ale v posledních zápasech šla jeho forma dolů a po porážce od Atlética Madrid se propadlo až na třináctou pozici. Na záchranu má nyní náskok pěti bodů. V závěrečných kolech tak rozhodně nebude mít jednoduchou situaci.

Utkání se od samého začátku vyvíjelo lépe pro Atlético v sestavě s Tomášem Ujfalušim. Už ve 12. minutě Filipe přebral míč od Costy a otevřel skóre utkání - 1:0. Po tomto gólu se hra trochu uklidnila, ale Atlético mělo nadále navrch. O pár minut později se uvedl povedenou ranou José Antonio Reyes, ale gólman Bravo byl na svém místě.

Hosté hrozili spíše střelami z dálky. Jednou z nich se prezentoval Daniel Estrada, ale neměla potřebné parametry. Ve 37. minutě mohli jít domácí do dvoubrankového vedení. Na hranici pokutového území se uvolnil Kun Aguero a ranou k tyči pořádně protáhl Brava, který jeho střelu skvěle vytěsnil na roh.

Ve 45. minutě už však gólman Sociedadu druhému gólu ve své síti zabránit nedokázal. Reyes se na levé straně pokutového území parádně uvolnil přes dva protihráče a poslal před branku bezchybnou přihrávku na volného Suaréze, který neměl problém zasunout balón do odkryté branky a zvýšit na 2:0. Domácí se tak před odchodem do kabin uklidnili druhým vstřeleným gólem.

I ve druhém dějství byl nejaktivnějším hráčem domácích argentinský štírek Aguero, ale stále se mu nedařilo vstřelit gól. V 59. minutě se snažil obstřelit gólmana hostí, ale jeho pokus pouze líznul tyč. Jediná vážnější příležitost Sociedadu ve druhé půli se odehrála v 65. minutě, kdy si na rohový kop naskočil Ion Ansotegi a pořádně vystrašil domácí obranu.

Aguero e dočkal v 78. minutě. Hosté zahráli nepřesně rohový kop a dostali tak domácí do rychlého protiútoku. Ten vedl Tiago a parádní kolmicí našel Aguera, který už tentokrát neměl problém poslat balón po zemi podél padajícího Brava - 3:0. V závěru utkání měl ještě jednu zajímavou příležitost Diego Forlán, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel a zápas skončil vítězstvím Atlética 3:0.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Levante UD 1:1

10.04.2011 17:00

Góly: 32. Nano (vl.) - 90. Rafa Jorda

Ve 31. kole La Ligy remizoval domácí Racing Santander s Levantem 1:1. O branky se přesto postarali pouze valencijští hráči, neboť kromě gólu Ruize Jordy si vstřelil vlastní gól také Victoriano Nano. Bodový rozdíl mezi těmito týmy ze středu tabulky tak zůstává neměnný.

Levante prožívá v druhé půli sezóny skvělé období. Vyhrává jeden zápas za druhým a lepší statistiku má už jen Barcelona a Real Madrid. Hráči z posledních 10 zápasů prohráli pouze jednou,a to 0:2 s Realem Madrid, a tak se očekávalo, že si odvezou tři body i ze zápasu se Santanderem.

Byl to ale Racing, který se jako první dostal do vážnější šance. V 9. minutě se k zakončení totiž dostal dobře hrající Giovani Dos Santos, ale jeho střela nakonec minula cíl. Jenže poté se již iniciativy chopili hosté. Cristian Stuaci byl blízko gólu po povedené hlavičce, Rubén Suarez jen o kousek minul bránu po střele z přímého kopu a Valdo v další příležitosti vypálil nad břevno.

A minutu po Valdově šanci se hosté gólu konečně dočkali. Bohužel pro ně si však vsítili vlastní gól. Hlavička Victoriana Nana z 32. minuty byla nasměrována špatným směrem, a domácí se tak dostali dovedení, aniž by se museli starat o přesné zakončení.

Hosté se s tímto nešťastným skórem nechtěli smířit, a tak začali hrát ještě ofenzivněji, ale ani Giovani, Pablo Pinillos či Pedro Munitis nedokázali své obrovské šance přetavit ve vyrovnávací gól. Teprve v 90. minutě se hráči klubu s netopýrem ve znaku dočkali. Domácímu Marcu Torrejónovi se nepodařilo odkopnout míč z pokutového území, čehož využil Ruiz Rafa Jorda, který propálil brankáře Toňa, a zajistil tak svému týmu alespoň bod.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Deportivo La Coruña 0:0

10.04.2011 17:00

Góly: -

Malaga a La Coruňa se rozešly smírně, přičemž bezbranková remíza neuspokojila ani jeden tým. Domácí zůstali v pásmu sestupu, Deportivo na ně má náskok pěti bodů. Utkání mnoho krásy nenabídlo. Hráče Malagy může mrzet, že nevyužili početní výhody poté, co byl v závěru první půle vyloučen obránce Laure.

Domácí začali o něco aktivněji, přesto se dlouho nemohli přes pozornou obranu soupeře dostat k nebezpečné střele. Ta přišla až po pětadvaceti minutách z kopačky Gameze. O chvíli později ho napodobil Duda a a donutil brankáře Aranzubiu k dobrému zákroku.

V závěru poločasu sílil tlak Malagy, hodně vidět byla dvojice Duda, Rondon, která zdařile kombinovala. Druhý jmenovaný se ocitl ve dvou solidních příležitostech, nedokázal ale míč ani jednou usměrnit mezi tři tyče. Jediné, co z tlaku domácí získali, byly dve žluté karty, a tedy vyloučení Laureho.

Málaga ke své smůle nedokázala navázat na povedený závěr první půle a po přestávce se trápila. Deportivo se soustředilo na obranu a občas zahrozilo, ani domácí se ale nezmohli na víc než na střeky z větší dálky, které pro brankáře neznamenaly nebezpečí. Utkání tak skončilo bez branek.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Espanyol Barcelona 0:0

10.04.2011 17:00

Góly: -

Ve 31. kole La Ligy se zrodila remíza 0:0 mezi týmy Herculu a Espanyolu Barcelony. Hercules tak prošvihl svoji šanci dostat se ze sestupové příčky a Espanyol nedokázal vyhrát ani třetí zápas v řadě, a komplikuje si tak svůj návrat mezi šest nejlepších celků ligy.

Tým z Alicante minule vyhrál pod novým trenérem Miroslavem Djukičem zápas s Realem Sociedadem 3:1, a tak fanoušci doufali, že se podobný kousek podaří i v nedělním zápase s Espanyolem, který prohrál osm ze svých deseti posledních zápasů. Ten chtěl utkání využít k tomu, aby se konečně probudil z letargie, a ziskem tří bodů se zase dostal na příčky, které zajišťují Evropskou ligu.

V prvním poločase si oba týmy vytvořili několik šancí, a bylo tak vidět, že domácí i hosté chtějí ukořistit důležité tři body. Domácí útočník Javier Portillo mohl zpytovat své svědomí, když nedal gól ani z jedné ze svých dvou velkých šancí. Na druhé straně brankář Calatayud skvěle vychytal Osvalda. Ten si nakonec na argentinském brankáři přeci jen smlsnul, když ho po dobrém zpracování přehodil elegantním lobem. Gólale nebyl uznán z důvodu kontroverzního ofsajdu. I přes snahu hráčů na obou stranách se tak fanoušci v první pětačtyřicetiminutovce regulérního gólu nedočkali.

I druhý poločas byl ze začátku velmi vyrovnaný, teprve v poslední půlhodinovce se do velkého tlaku propracoval Hercules. Do první výrazné šance se dostal Royston Drenthe, Nizozemec, který je v Herculu na hostování z Realu Madrid, ale jeho střela byla ztečována mimo bránu. Poté se o otevření skóre pokoušel Thiago Gomez, ale jeho nepříliš razantní střela mířila mimo tyče. V 66. minutě se pak v největší šanci zápasu ocitl Paraguayský útočník Nelson Haego Valdez, jehož hlavičku zastavila až tyč. I Espanyol si v úplném konci zápasu dokázal vytvořit větší příležitost, a to když Luis García dobrou přihrávkou vybídl k zakončení Osvalda, který znovu ztroskotal na Calatayudovi.

Zápas tak skončil bezgólovou remízou, čímž Espanyol promeškal dobrou šanci vrátit se na příčky, které okupoval po většinu sezóny. Hercules díky bodu sice vyrovnal sedmnáctou Zaragozu, ale kvůli horšímu skóre stále zůstává na osmnácté, tedy sestupové příčce, přičemž Zaragoza má navíc ještě zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - CA Osasuna 1:0

10.04.2011 17:00

Góly: 60. David Barral

Gijón vyhrál velmi důležité střetnutí nad konkurenční Osasunou a oddálil se příčkám zaručující pád do druhé ligy, naopak se přiblížil horní polovině tabulky a ve vyrovnané soutěži má rozhodně ještě možnost vylepšit svou jedenáctou pozici. Naopak hostující celek klesl v tabulce na čtrnácté místo s pětatřiceti body a od sestupu je vzdálen pět bodů, musí se proto v dalších kolech ještě hodně bát.

Oba celky měly před vzájemným duelem stejný počet bodů a čekalo se vskutku opatrné střetnutí s minimem branek. Což se nakonec vyplnilo. Domácí zvítězili brankou ze 66. minuty a příliš útočných akcí k vidění nebylo. Přitom ještě před několika koly byl domácí výběr odsouzen k pádu o patro níže, v posledních pěti kolech ale vyválčil neuvěřitelných třináct bodů a situace se proto mávnutím kouzelného proutku náhle změnila.

V úvodu prvního poločasu navštívili domácí nebezpečně gólmana Richarda dvakrát, nicméně ani Miguel De Las Cuevas, ani David Barral úspěšní nebyli. Hosté se poprvé ukázali až těsně před přestávkou, kdy to zkoušel Miguel Flano, jenže mířil vedle. To v podstatě byla největší ofenzivní možnost hostů v první půli. Jenže obrana nemůže být vždy stoprocentní a v polovině druhého dějství se dopustila klíčové chyby.

Hříšníkem se stal Manuel Lolo. Ten se snažil poslat zpětnou přihrávku svému brankáři Ricardovi, jenže nahrál přímo na nohu Barralovi a ten stačil prostrčit balón pod tělem bezmocného brankáře. Osasuna se sice v dalším průběhu snažila tlačit do útoku, jenže vázla finální fáze. Za zmínku snad stojí pouze nepřesný hlavičkový pokus Javada Nekounama. K vyrovnání měli hosté opravdu hodně daleko.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Sevilla FC 2:2

09.04.2011 22:00

Góly: 16. Akihiro Ienaga, 43. Jonathan de Guzmán - 31. Álvaro Negredo (pen.), 68. Ivan Rakitić

Mallorca v krásném utkání remizovala se Sevillou 2:2, tento výsledek však s ohledem na tabulku moc nemění, domácí zůstávají devátí, Sevilla se posunula minimálně do zítra před Athletic na pátou příčku.

Domácí se dostali do vedení již v šestnácté minutě, kdy De Guzman rozehrál na levou stranu na Gonzala Castra, který se, ač v šanci, neunáhlil, nacentroval přesně na hlavu Ienagy, pro kterého již nebyl problém vstřelit svůj první gól v Primera Division.

Ve dvacáté sedmé minutě se situace opakovala, po ose De Guzman-Castro se míč dostal tentokrát k Nsueovi, který však netrefil ideálně a minul. Hosté z Andalusie se do první velké šance dostali přesně po půlhodině hry, kdy si na Caceresův perfektní pas za obranu naběhl Negredo a byl v pokutovém území sražen, následnou penaltu pak sám proměnil.

Hned o tři minuty později mohli jít domácí znovu do vedení, Nsue ovšem sám před brankářem Varasem špatně zpracoval. Dvě minuty před přestávkou se již Mallorca radovali, z nějakých pětadvaceti metrů napřáhl Jonathan De Guzman a jeho přízemní rána zapadla přesně k levé tyči Varasovy brány.

Hosté však vyrovnali i podruhé, Perottiho prudký centr z pravé strany vyboxoval Aouate jen k Rakitičovi, který neměl problém doklepnout míč do opuštěné branky a určil tak konečný stav na 2:2.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - UD Almería 3:1

09.04.2011 20:00

Góly: 52. Lionel Messi (pen.), 64. Thiago Alcântara, 90. Lionel Messi - 49. Corona

Barcelona herně nepřesvědčila, i tak si ale v souboji s poslední Almeríou připsala důležité tři body a nedovolila tak Realu vykřesat naději. Hvězdou utkání se stal Lionel Messi, který vstřelil dvě branky a měl největší zásluhu na výhře. Odpoutal se tak od Cristiana Ronalda z Realu v tabulce střelců Prima Division, Messi má na svém kontě devětadvacet branek.

Na úvod by bylo neslušné nepochválil hostující tým za fantastický výkon po celý průběh zápasu, Almería perfektně bránila a vyrážela do nebezpečných rychlých protiútoků. Nepodařilo se mnoha týmům za poslední dobu držet v poločase bezgólovou remízu a pak se dokonce dostat do vedení, Almería si za poctivý výkon porážku zřejmě nezasloužila.

První šanci zápasu měl až v jedenadvacáté minutě mladíček Thiago, s jeho ranou si však poradil Diego Alves. Jen do jedné šance pustili hosté v první půli Lea Messiho, Diego Alves však své obránce zastoupil a perfektně zasáhl.

Pořádný fotbal se na Nou Campu začal hrát až po přestávce, hned čtyři minuty po pauze se do velké příležitosti dostal Villa, trefil však pouze tyč hostující branky. A hned z protiútoku udeřila Almería, Piatti milimetrovou přihrávkou našel Coronu a ten střelou z první překonal Pinta. Vedení hostů ovšem trvalo jen tři minuty, pak si na dlouhý pas Iniesty naběhl Villa, po zákroku Diega Alvese byla nařízena penalta a tu pak s přehledem proměnil Messi, když poslal Alvese na druhou stanu, než kam šel míč.

Villa se pak dostal tváří v tvář Alvesovi znovu, ale nedal. V šedesáté čtvrté minutě odcentroval od rohového praporku Messi, na jeho centr si bravurně naskočil záložník Thiago Alcantara a nechytatelnou hlavičkou strhl vedení na stranu Blaugranas. Definitivně rozhodl až v nastaveném čase Messi, který si naběhl na obranný odkop Piqueho, využil chyby Silvy a přehodil Alvese.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 0:3

09.04.2011 18:00

Góly: 14. Kaká (pen.), 54. Kaká (pen.), 70. Cristiano Ronaldo

Real potvrdil, že se mu proti Athleticu v poslední době daří. Bílý balet porazil baskické "lvy" na jejich půdě 3-0 dvěma góly Kaká a jedním Cristiana Ronalda. Domácí předvedli klasický bojový výkon, nicméně bez efektu a mírně ztratili v boji o Evropu.

Taktickou bitvu dvou stratégů vyhrál Mourinho nad Caparrósem. Rozhodla efektivita Bílého baletu, průbojnost Di Maríi a přesná muška Kaká z dvou pokutových kopů, které Argentinec vyvolal. Skóre uzavřel vystřídavší Cristiano Ronaldo.

Kouč Athleticu Caparrós nasadil místo Lópeze Orbaíze, zatímco jeho protějšek Mourinho nasadil na horké půdě San Mamés velice obměněnou základní sestavu. Páteř mužstva, tedy Carvalho, Marcelo, Xabi, Ozil a Cristiano Ronaldo zůstala na lavičce, obranu vytvořili tři stopeři Garay a Albiol s předsunutým Pepem, na krajích Ramos a Arbeloa. Lass s Granerem hráli uprostřed zálohy, Di María na křídle, Kaká na spojce a na hrotu nastoupil Higuaín.

Domácí se pustili do zápasu s vervou, Orbaíz napálil míč z přímého kopu do zdi. Přesto se Baskové přes obranu Realu do vážnějších příležitostí nedostávali. První lekce z efektivity udělili hosté ve 12. minutě. Di María se řítil sám na branku a Iraizoz ho ve vápně srazil. Nařízenou penaltu proměnil s jistotou Kaká.

Athletic se nevzdal a pokračoval ve snaze ztéct branku hostí, aktivitou hýřil zejména Muniaín. Na druhé straně zaujmul především Kaká, který po dlouhé době nastoupil v základu. V 25. minutě měl po pasu Brazilce šanci Higuaín, nicméně Iraizoz nohou vyrazil. O minutu nato vyrazil baskický gólman před vápnem při náběhu Di Maríi míč hlavou do hřiště a Higuaín bez přípravy střílel ze 40 metrů mimo.

Ve 33. minutě pálil zpoza šestnáctky Muniaín, ale Casillas zachránil. Poté měl dvě šance Di María, nejprve ve 37. minutě střílel do boční sítě a pak jeho oblouček těsně minul branku domácích. Ve 42. minutě chytře zamířil na zadní tyč Kaká, ale Iraizoz vytáhl výborný zákrok. V závěru poločasu měli dvě příležitosti domácí. Nejprve Gurpeguimu zmařil přesnou střelu zákrokem Albiol a následně Casillas vyrazil na roh pokus Toquera.

Do druhé půle naskočil místo Gurpeguiho David López a zlepšily se i centry do vápna hostí. Přesto gólový účet rozšířil Real, v 52. minutě fauloval Castillo ve vápně opět Di Maríu po akci Ramos a Kaká a další penaltu Brazilec znovu proměnil. Domácí odpověděli šancí Toquera, který ovšem minul těsně Casillasovu branku.

Na hřiště se dostal i Cristiano Ronaldo a jeho první kontakt s míčem a následnou střelu zlikvidoval Iraizoz. Další možnost domácích měl Llorente, leč hlavičkoval nad. Poslední ránu do vazu domácích zasadil v 69. minutě Ronaldo, který převzal výborný pas Granera, vyškolil San Josého a s jistotou prostřelil na zadní tyč Iraizoze.

Zbytek zápasu už proběhl v relativním klidu. V 81. minutě měl další příležitost Ronaldo, ale místo přihrávky na volného Pepeho, volil střelu, která si cestu do sítě nenašla. Další možnost měli Ronaldo s Kaká, ale bez gólového efektu. Poslední šance zápasu vyvstala v 89. minutě po centru Gabilonda, který lehce tečoval vystřídavší Carvalho a znemožnil tak skórovat čestný úspěch Llorentemu.

Real dal vítězstvím najevo, že nic nezvdává, zatímco baskičtí "lvi" přes statečný výkon budou muset v boji o evropské poháry ještě zabrat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona31273185:1684
2.Real Madrid31244372:2276
3.Valencia CF31186751:3560
4.Villarreal CF31166948:3654
5.Sevilla FC311371148:4646
6.Atlético Madrid311361248:4145
7.Athletic Bilbao311431447:4545
8.Espanyol Barcelona311421538:4344
9.Levante UD311161434:4139
10.RCD Mallorca311161433:4239
11.Sporting Gijón319111129:3538
12.Racing Santander319101231:4537
13.CA Osasuna31981436:3735
14.Real Sociedad311121840:5435
15.Deportivo La Coruña318111225:4035
16.Getafe CF31971542:5134
17.Real Zaragoza31891431:4433
18.Hércules CF31861728:4830
19.Málaga CF31861739:6230
20.UD Almería315111532:5426

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (540)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kaka!♥

Ronaldo!♥

Real Madrid!♥

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

♥Cukroušek!♥

Reagovat
smazaný uživatel

Barca pome

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

Kopynho vs. Madridcan priebezne jednoznacna dvojka

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

som si spomenul,ze ti budem musiet vymysliet iny nick,lebo tento mal Sebyk...Aj ked premyslam,ze napisem Sebykovi nech mi to da heslo na ten nick a ti to potom vsetko poslem na FB do spravy a zajtra sa rozhodne,ze ci si to vobec budem moct vychutnat.Som zvedavy na vase derby...

Reagovat
-Kopy-

to já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, to dáš

Reagovat
madridcan

neboj sa,ten nadomnou to nemysli vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Madridčtí Cris, Kaká, Pepe, Lass, Garay

Reagovat
Kluivert9

Zas Slepice

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé Slepičku néééé

Reagovat
Kluivert9

tady je Pepy Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

on má nějaký inhalátor?to je děs to potahování..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně. Dobrý taktický výkon, zajímavá úvodní sestava, čisté konto Ikera, odpočinek kostry mužstva, takže spokojenost. Jen je k nasrání, že se trápíme s týmy s dolní poloviny tabulky a se silnějšími vyhráváme

Za soupeře se mi líbili moc Toquero (takový baskický šikovnější Hartig ) a Muniaín (což ho zkusit v létě?). Baskové klasický silový výkon, ale trošku bezzubí...

Tři body jsou sice OK, nicméně na Nou Campu bude zápas zřejmě otázkou jen skóre...

Reagovat
One-Real

v létě Martínez

Reagovat
Kenneth

V létě nikdo.

Reagovat
One-Real

V létě Martínez a ?krajní bek + případný návrat Pareja (spekulace o Callejónovi)...a pak odchody samozřejmě

Reagovat
Kenneth

Gago,Adebayor ven, Canales hostování. Příchody? Žádný.

Reagovat
One-Real

Martínez jako budoucí náhrada za Xabiho

Reagovat
Kenneth

K čemu nám je ted náhrada za Xabiho? Aby vysedával na lavičce? Xabi bude ještě dost let hrát.

Reagovat
One-Real

Martínez má před sebou velkou budoucnost a do týmu by zapadl, navíc kdo ví jak to bude v létě? Lassův osud taky není jistý a buhví, co by se stalo, kdyby odešel José

Reagovat
Kenneth

To se říkalo i o Canalesovi? Prostě už žádný talenty dokud pro ně nemáme pořádnou herní praxi.

Reagovat
One-Real

Canales a Martínez to je trochu rozdíl nemyslíš?

Reagovat
Kenneth

V čem? Talenti kteří se v Madridu zakopou.

Reagovat
One-Real

No to snad ne, Martínez je člen španělské reprezentace, v Bilbau patří mezi dejme tomu 3 největší opory a stabilně hraje španělskou ligu, versus Canales, to snad nechceš srovnávat. Martínez je minimálně o třídu jinde.

Reagovat
Kenneth

A k čemu nám bude? José není ten který by dával šanci mladým hráčům. Za ´3 roky? Proč ne!

Reagovat
One-Real

Jenže Javi neni nějaký vyjukaný mladík, uvědom si, že ten hráč hraje stabilně ligu (30 a víc zápasů za sezónu) už pátým rokem!!! Canales hraje třetí sezónu v PD a z toho v první 7 zápasů, ve druhé 27 a teď moc dobře víš, kolk jich odehráíl letos. Martínez je hotový hráč, s velkou kvalitou a věřím, že by se tu zabydlel do základu. Na svůj věk je hodně vyzrálý.

Reagovat
Kenneth

Já to nesrovnávám kvalitou ale pozicí. Xabi-jasnej první DM.. Potom tam je Gago,Khedira,Diarra. Jeden z nich odejde,tipuju Gago. A k čemu nám budou opět 4 DM?

Reagovat
One-Real

4 DM je nutnost, vem si že většinou hrajeme na 2 DM a někdy i na 3 DM, jeden se ti zraní, druhý vykartuje a budeš v solidní rejži.

Reagovat
Kenneth

Ano. Ale kolikrát se to za sezonu stane? A Martinez nemůže bejt 4. DM.Ten kluk potřebuje hrát.

Reagovat
One-Real

Kdo řiká 4. DM? Může v klidu hrát základ, navíc nikde nemáš zajištěný, že neodejde třeba Lass místo Gaga, nebo že neodejdou oba. Martínez má na základ v Realu, za tím si stojím.

Reagovat
Kenneth

Tak to ti samozřejmě věřím,zřejmě ho sleduješ. Pokud mu bude dávat José šance(o čemž pochybuju) tak proč ne? Pořád lepší než znovu nějakej megalomanskej kauf.

Reagovat
One-Real

Největší problém je cena. Troufnu si tvrdit, že Baskové ho pustí za 25-30 milionů eur minimálně, oni nemusí prodávat. Ale jo máš pravdu, sleduju ho, je to můj velký oblíbenec, hodně přemýšlím o koupi dresu. Mám dilema mezi ním a Ozilem.

Reagovat
Kenneth

25-30? Děkuju nechceme....... Mesut!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Martínez je hotový hráč, žádný 18letý fracek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mel dojit v lete misto Khediry jako partak k Xabimu...

Reagovat
Filipow

Kdyby odešel Mascherano, tak bych Martinéze chtěl do Barcy. A doufám, že se to jednou stane.. ten kluk je fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenažranci.

Reagovat
One-Real

Tak takhle jednoznačný výsledek jsem nečekal, jsem rád za Rickyho, snad výkonost půjde nahorů. Jinak doufám že Baskové se udrží na pohárových příčkách, v Evropě by nebyli bez šance.

Reagovat
Al Capone

Lass, Granero, Di María, Ronaldo a Kaká za ty penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze nejaky madridista prat Bilbau? Tohle mi hlava nebere.

Reagovat
madridcan

velmi sympaticke muzstvo zalozene na odchovancoch,ktore sa vacsinou vzdy drzi k poharovym prieckam To,ze dneska sem-tam hrali ako hovada na tom nic nemeni

Reagovat
Kenneth

Reagovat
One-Real

Já jim přeju, jsou to sice velcí rivalové, ale dobrá přestupová politika, tým založený na bascích, sympatičtí hráči, hezké dresy. Mně je ten tým zkrátka sympatický.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes hned dvě Clásica pro Madrid - konečně jsme porazili Barcu v basketu!!!

Reagovat
One-Real

To už byla taky pěkně "dlouhá" doba.

Reagovat
madridcan

77:72 po predlzeni

Reagovat
Gazza.8

Reagovat
Losinho

Cristiano pěknej gol Kaká

Reagovat
Infi

Hm Clásico bez Masche ale dalo se to čekat. A chudák Bojan, konečně dostane šanci a zraní se

Reagovat
smazaný uživatel

Ti hráči Almerie jsou jako psi, ale celý zápas to nemůžou vydržet. Snad už tam konečně dá nějaký gól Messi. Škoda Bojana, hrál dobře, měl tam dva parádní průniky...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, uvidíme co s tím kolenem bude mít. Každopádně to je hrozná škoda, začínal se pardáně rozehrávat a dostával v poslední době od Pepka šance...

Reagovat
Losinho

Almeria zatim super, udržet!

Reagovat
vocasisko

tak zatím samý negativa dneska, snad tam aspoň nějakej gól dáme a vyhrajeme, klíčový hráči se šetří a jde to na nich vidět, Almeria brání v 9ti lidech a jsou odhodlaní to tam dneska odjezdit po prdeli, tak snad se nám nějaká akce vyvede, ať se mi pak líp pije

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi! Kdo máte accounty u sázkovek na netu a máte tam prachy tak doporučuji vsadit na výhru Barcelony. Kurzy jsou lahůdkový! Vsadte všechno co máte. A čeká vás 100% jistota zisku. Barcelona nikdy neztratí. Je to záruka zisku.

Reagovat
Losinho

A já se chtěl dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

díky!

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jistoto!!!

Reagovat
smazaný uživatel

rychle než tam Barca šoupne fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

a hned musí dát barca dva góly

Reagovat
Kluivert9

teprve teď du sázet... ještě lepší kurz

Reagovat
smazaný uživatel

tak se to dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kluivert9

Pěkně Messi

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavý, co s tím ted uděláme. Tady už přestává sranda.

Reagovat
Losinho

Almeria!

Reagovat
Kenneth

Dotaz: Sergio Ramos se na El Clásico vykartoval nebo to dneska byla jeho 11. žlutá?

Reagovat
Kenneth

Kurva proč my ten Gijon neporazily kurva

Reagovat
herbage

Kde byl Shakira?

Reagovat
Kluivert9

asi loca(l) loca(l) na baru

Reagovat
herbage

To mě taky pobavilo. Gerard o hlavu a půl vyšší

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Losinho

Škoda.

Reagovat
herbage

Messi 90% penalt kope na pravou stranu, jsem zvědavý kdy na to brankáři přijdou

Reagovat
Kluivert9

až ukončí kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je ten trik, brankáři si vždycky myslí, že už to konečně kopne nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

hmm penalta. nevidel sem to. beztak nasimulovaná co?

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Thiagooooooo

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

to se jim to hraje, když jsou nejlepší na světě.

Reagovat
vocasisko

tady už se na Barcu plive i za to, že jsou nejlepší na světě?

Reagovat
Filipow

To víš, nová doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Thiagooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
delfin

joo nádhera

Reagovat
Rssa

Thiago dal v prvním týmu snad jen 3 góly a z toho 2 hlavou, na sotva 170 cm chlapa dobrý

Reagovat
Rssa

Nechápu dnešní úlohu Maxwella - útočit to neumí, v obraně to nebylo, a míč má na kopačkách snad nejvíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Jak ten po sezóně nepofičí, tak si jdu osobně povykládat s vedením. A to španělsky neumím!

Reagovat
Rssa

Tak on v obraně umí, ale dneska je na křídle v jednom kuse a využívá se překvapivě daleko víc než Dani, který je v útoku tak 58x lepší

Reagovat
Infi

Dani beztak odpočívá a u Maxwella jsem ještě v téhle sezóně výkon, který je aspoň dostačující pro Barcelonu, neviděl.

Reagovat
delfin

Maxwell dneska

Reagovat
Rssa

Reagovat
delfin

Mě se libí, líta nahoru dolů, je tam kde má být...

Reagovat
Infi

Nahoru dolů bez balónu je průměrný, s balónem katastrofální.

Reagovat
delfin

dneska ne:)

Reagovat
herbage

Dneska mi přijde také dobrý, jednu tu kličku ve středu pole měl boží Vys si pořád stěžujete, ale jeslti přivedete Clichyho, tak si moc nepomůžete. Vám by pomohl leda někdo kalibru Coentrao

Reagovat
Rssa

Haha, Clichy se u nás neobjeví ani jako turista, Pep není blbý

Reagovat
herbage

Končí mu za rok smlouva a nejspíš bude chtít odejít

Reagovat
Rssa

Tak ať si jde jinam, my máme Adriana

Navíc já si na něj nestěžuju furt, jen jsem napsal, že nechápu jeho dnešní úlohu, něco co mu není vlastní....

Reagovat
herbage

Roztahoval hru do strany, to by ti mohlo stačit

Reagovat
Rssa

Nestačí, je to alibista, sám nic nevymyslí. Adriano dokáže obejít hráče, Maxwell ne. Adriano dokáže vystřelit a dát gól, Maxwell ne. Adriano je rychlý a technický, Maxwell...dál už to znáš

Reagovat
herbage

Řikám, moc náročný. Já jsem šťastný, když se Clichymu povede 3x za sezónu kvalitní centr

Reagovat
Rssa

Ale prd, prostě Maxwell už dokonal svoji roli v Barce a měl by se posunout dál - říkám, odkladiště vysloužilých barcelonských Brazilců - AC Milán

Reagovat
herbage

Pšt, to korupčníci neradi slyší

Reagovat
Rssa

Ale to není žádné tajemství - Ronaldinho, Rivaldo...aji ten Ronaldo tam nakonec doputoval nehledě na další borce Zambrottu a další...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Já si stěžuju hlavně na Maxwella, protože oproti zbytku týmu je jeho hra vždy poloviční.

Reagovat
herbage

Dneska právě ne. Dneska je Maxwell na své poměry 200% a zbytek vaší sestavy hraje na 50%

Reagovat
Infi

Tak šlo vidět, že to tým vypustil, ale Maxwell vůbec nebyl taková extratřída jak píšeš.

Reagovat
herbage

Neřikám že extratřída, ale dneska ani moc nekiksoval a předvedl celkem spolehlivý výkon

Reagovat
Rssa

Ze které strany šel gól? Z jeho To, že tam nebyl vepředu vytažený Piquenbauer je menší chyba, než že Maxwellova strana byla původcem branky

Reagovat
herbage

No, spíš vám selhala celá obrana

Reagovat
Rssa

Obrana byla vytažená. Toto byla prostě NEJKLASIČTĚJŠÍ branka, jakou mohla Barca dostat - z protiútoku, když jsou všichni vytažení. To nebyla chyba obrany, to byl menší nedostatek systému. A největší chybka byla v tom, že Maxwell dnes plnil to, na co už nemá - křídlo

Reagovat
herbage

Tak stejný gól z breaku dostal od Almérie i Real, oni proti silným jinak než na breaky + standardní situace nehrají. S tím musíte počítat, když hrajete hlavně na půlce soupeře

Reagovat
Rssa

Však s tím bylo počítáno, že to hrozí. Tohle Pepek ani nemůže snad vyčítat nikomu (kromě Maxwella ). Prostě riziko systému, stalo se

Reagovat
herbage

Hlavně, že je to na koho hodit

Reagovat
Rssa

Však říkám, že to nejde na nikoho házet naplno

Reagovat
delfin

asi seš moc rozmlsanej Abidalem...z dvojice Adriano Maxwell, si totiž moc vybírat nejde. Maxwell aspoň nedělá takový fatality v obraně, kterých je schopnej Adriano...

Reagovat
Rssa

Adriano už je daleko lepší a např. proti Šachtoru byl nejlepší obránce...maxwell už je za Barcelonským zenitem, tudíž by mohl odejít do AC

Reagovat
herbage

Z toho Adriana bych tak odvařenej nebyl

Reagovat
Rssa

Adriano je lepší než Maxwell, a to dost. Je to takový Dani Alves 2.0, pro mne parádní koupě Rossella

Reagovat
herbage

Já si to také při přestupu říkal, pak moc nehrál a spíš byly jeho výkony pro mě zklamáním, ale konečně se do toho dostává. Jeho výkony na začátku roky ale byly hodně špatné, hlavně na pravém obránci

Reagovat
Rssa

Tak představ si situaci - přestoupíš do nejlepšího týmu na světě, nejsi sehraný s týmem a ještě tě hodí na úplně opačnou stranu hřiště. Podle mého se Adriano vyprofiloval parádně - navíc dokáže zahrát parádně na křídle (snad nejlepší zápas za Barcu), pravý a levý obránce. Univerzálnost a kvalita, to Pepek požaduje

Reagovat
herbage

Jo, to ano, ale stejně je to v mých očích spíš spolehlivý lepič sestavy a ne hráč pro základ. Přeci jen, aby mohl být lepič za Daniho Alvése, tak nemůže hrát najendou napravo i nalevo, že?

Reagovat
Rssa

Je to hráč do základu, proč by ne. Navíc je mladý. Abidal taky nebyl v počátku zázrak a říkalo se, že je to největší slabina Barcy. Adriano už se prosazuje teď. Já jsem s kanibalem spokojený

Reagovat
herbage

Stejně bych si přál, aby vaše posily do příštího ročníku byli Fontás, Botía, Thiago, Coentrao a Neymar, aby vás přešly chutě na Cesca

Reagovat
Rssa

Thiago a Fontás už jsou skoro najisto, Botía - kdo ví, za 1,5 mil. E by byla Barca blbá aby si ho nestáhla, Contreao je zbytečný a Neymar

Reagovat
Infi

Já upřímně doufám, že Cesc nepříjde, protože tím se zabije Thiago a to by byla nesmírná škoda. Jako naštvaný taky nebudu, protože Cesc je prostě Cesc že, ale...

Reagovat
Footballer

Reagovat
delfin

Adriáno je sice vidět, s balónem je určitě lepší, sprinty k bráně taky super, ale většina z nich je se zavřenáma očima a končí střelou nikam. V obraně pokud na něj dotírají útočníci vytšinou vyrobí neskutečnej kiks...

Reagovat
Rssa

Tak to už si Barcu a Adriana hodně dlouho neviděl

Reagovat
delfin

pravě že tohle dělá pokaždý když hraje, jestli to nevidíš tak není o čem...

Reagovat
Rssa

Tak to jsi asi slepý, dneska byl vytažený extrémně vůči ostatním v týmu. Ale jak říkáš, není o čem...

Reagovat
delfin

Slepý ještě nejsem. Špíš to bude tak, že když se dívám já, tak máš ty zavřený oči a naopak. Ale možná Adriánovi trochu křivdím, přece jenom přišel nedávno. Ale ty jaho centry v běhu ty mu neodpustím...

Reagovat
Infi

To snad nemyslíš vážně, u Adriana jsem snad viděl maximálně 4 lehké hrubky a jednu pořádnou chybu, ale u Maxwella to lítá jedna báseň. A rozmlsaný Abidalem nejsem, Maxwell se mi nelíbí celou sezónu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U Adriana těch hrubek opravdu bylo dost, jako náhradník je super, ale na dlouhodobý základ to asi nebude. Celkově jsem s ním ale spokojený, svou roli "lepiče" plní skvěle.

Reagovat
Infi

Jo, na pravidelný základ zatím nemá. Třeba se to zlepší. Stejně by se měl vrátit Abidal a pokud jo, tak Adriano může dál lepit levou stranu, pravou Bartra/Montoya. Maxwell mi příjde prostě navíc, to už bych radši přivedl nějakého stopera, který umí i vlevo.

Reagovat
Rssa

Lítá nahoru dolů, ale vůbec není tam kde má/měl být, s balónem alibistický, prd vymyslí, zbytečný

Reagovat
Infi

Lidi! Kdo máte accounty u sázkovek na netu a máte tam prachy tak doporučuji vsadit na výhru Almeríe. Kurzy jsou lahůdkový! Vsadte všechno co máte. A čeká vás 100% jistota zisku. Almería dneska neztratí. Je to záruka zisku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Thiaga

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

Co se divíš? Taky bych dal palec, kdyby u vás se prosazoval Canales. Každý prosazující se mladík potěší

Reagovat
herbage

A Cesca v AFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni z toho vyjdou jako vítězové Teda až na daňový úřády..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

jsem chtěl napsat, že se na něj hodně těším na letošní ME21 a koukám, že mám smůlu, celou základní skupinu nejsem doma a pochybuju, že v Turecku budou mít nějaký televizní kanál, na kterém to poběží. No nic, tak uvidím jenom jeden našich proti Španělsku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Footballer

Reagovat
Rssa

Ten Dani v čisté gólovce snad vždy naschvál míří k rohovému praporku Takový brazilský Kuka

Reagovat
Rssa

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a osamostatnění na čele tabulky

Reagovat
vocasisko

Leooooooooooooooooooooooo a tak se nakonec krásně vožeru

Reagovat
Kluivert9

Pěkne Messi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

17.4. Real Madrid - Barcelona (Liga)

20.4. Barcelona - Real Madrid (Finále Poháru - neutrální půda)

27.4. Real Madrid - BArcelona (Semifinale LM)

3.5. Barcelona - Real Madrid (odveta Semifinale LM)

Reagovat
Infi

Tohle bude hodně krutých 17(?) dní

Reagovat
smazaný uživatel

prvni el clasico je 16.4. v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

To bude sakra žrádlo!

Reagovat
Gazza.8

17.4. Real Madrid - Barcelona (Liga)...1:0...Ronaldo

20.4. Barcelona - Real Madrid (Finále Poháru - neutrální půda)...0:1...Ronaldo

27.4. Real Madrid - BArcelona (Semifinale LM)...1:0...Ronaldo

3.5. Barcelona - Real Madrid (odveta Semifinale LM)...0:1...Ronaldo

a bude to rázem už jen 5:4 heheheeee...co bych za to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak neutrální půda to ve Valencii nebude, protože místní, budou-li na stadionu, budou fandit Barceloně, jsou to poloviční Katalánci A při těchto výsledcích by byla aspoň na pár let normální diskuse, protože naplaveniny by odešly a několika usazeninám by jeblo.

Reagovat
smazaný uživatel

"nekolika usazeninam by jeblo" tak po takychto vysledkoch by mi minimalne eblo

Reagovat
Al Capone

bude se o hrát 16

Reagovat
herbage

Zrovna jsem chtěl napsat, že Messi vždycky dával góly alespoň ke konci zápasu nebo v nastavení a dneska prd

Reagovat
Infi

Reagovat
Rssa

Pěkně ho tam prdnul no

Reagovat
herbage

Ale stejně, vždycky tuna šancí za zápas a poslední dobou prd. Hlavně doma proti Almerii bych čekal, že tam šoupne alespoň tři fíky. I když 2+1 taky není k zahození

Reagovat
Rssa

Tak má poslední týdny docela špatnou střeleckou mušku, ale se svojí genialitou ani nemusí být ve formě a stejně je jeden z nejlepších na světě. Ve formě už je no.1

Reagovat
herbage

Tak třeba se jen šetřil na finiš sezóny

Reagovat
Rssa

Je to možné, třeba to byl Pepkův taktický záměr

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Ten blbec mu ho ale krasne nabidnul..

Reagovat
Infi

Pěkný výsledek. Messi opět ukázal svou velikost v podobě 2 branek a jedné asistence. Je dobře, že se před Clásicem takhle rozstřeluje. Barca

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, Messi si to kránsě vypracoval a Ronaldo má zas co dohánět

Reagovat
herbage

Možná ve zlaté kopačce, ale v boji o Pichichi se počítají i Pepeho záda, ne?

Reagovat
Rssa

Když Messi vyhraje Zlatou kopačku, myslíš že remíza v Pičiči bude mít nějakou relevantnost?

Reagovat
Filipow

Myslím si, že když Messi vyhraje zlatou kopku, bude mu pičiči v pi*i.

Reagovat
Rssa

Almeria Neuvěřitelné, jak dokázali vzdorovat a být nebezpeční. Pepek měl pravdu, když varoval. Nakonec je dobře, že nastoupila silná sestava, ačkoliv ostatní tam cpali Afellaye a další.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Affelay je pro mě nový Hleb. Sice moc nehraje, ale když už, tak je to slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A taky pro Milita. Jakkoliv ho nemám rád, tak dnes zahrál dobře, za branku nemohl a krásným pasem našel faulovaného Villu. V Itálii by byl parádní a myslím, že takový Inter by s jeho nákupem udělal terno

Reagovat
herbage

kdyby mu vydrželo zdraví

Reagovat
Tomanatura

Chce ho AS, tak snad to vyjde. On by v Itálii byl stoprocentně jeden z nejlepších, s Thiagem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je lepsi jak Chiellini?

Reagovat
Tomanatura

Jj, stoprocentně.

Reagovat
Shevchenko

Jak hrál Ricky? Jinak Barca dobrá komedie u inkasovaného gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

S Lassem nejlepší. Vypadá to, že má natrénováno, pohyb byl o něčem jiným než před měsícem, užíval si to. Ale musí to potvrdit.

Reagovat
herbage

OT: Matušovič 2 góly za Havířov v divizi E. Ten dopadl

Reagovat
Kily

no mrkni ještě na tabulku

Reagovat
herbage

Jsem líný, ale můžeš hodit odkaz Se spokojím s tím, že jsou někde na dně. Nevíš, jestli hraje za pivo a párek nebo už je to profi soutěž?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí to být ani poloprofi, aby dostával krásně zaplaceno..

Reagovat
Kily

profi soutěží bych to nenazýval, Pardubice hrají ČFL a nejlepší hráč má asi 15 tisíc za měsíc, divize se za párek a pivo nehraje, i když je fakt, že zrovna někdo, kdo si vydělal dost a hraje tam jenom do konce sezony, aby nastupoval k zápasům, by na to kývnout mohl

Reagovat
herbage

Už hrál proti Baníku B?

Reagovat
Kily

už mě s tou leností pěkně sejříš, ty jsi ještě línější, než já v období své největší slávy hrají spolu v Havířově 30. dubna od 14:30, jméno rozhodčího ještě není známo, počet diváků a výsledek ti dopředu taky nenapíšu, i když při pohledu na tabulku by mělo jít o jasnou záležitost

jo, a béčko Baníku je první, kdyby se ti náhodou nechtělo znovu otevírat tabulku

Reagovat
herbage

Děkuji pěkně

Reagovat
kubys

30k/měsíc, už jsem to říkal.

Reagovat
Al Capone

TEN Matušovič?

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
Al Capone

to teda dopadl když to byl taká "hvězda"

Reagovat
Kily

docela zarážející je tam ještě jedna věc, o není žádnej dědek, pořád je mu teprve 30. Docela by mě zajímalo, jestli vůbec a případně jak v zimě probíhala jednání se zájemci

Reagovat
kubys

Zarážející spíš je, že se opovážil vrátit.

Reagovat
Infi

Přece nový Nedvěd

Reagovat
Al Capone

zkoušel sjem něco vygooglit a našel jsem tento mini rozhovor s Matušovičem z roku 2003: http://fotbal.idnes.cz/nejsem-salgado-jsem-miroslav-matusovic-fc1-/fotbal.asp?c=A031210_102823_fotbal_rav

Reagovat
Kenneth

Je Ramosovo statistika na EF aktualizována? Dostal dneska 10. nebo 11. žlutou omg?

Reagovat
Kily

statistiky hráčů se aktualizují ve chvíli, kdy jsou pod zápasem k dispozici branky, karty a sestavy, takže jo. Ne vždy je to stoprocentně správně, ale jelikož on dva zápasy za deset žlutých letos ještě nestál, tak to jedenáctá dneska nebyla

Reagovat
Kenneth

Takže se ten vůl nechal na El Clásico vykartovat? Já bych za tohle strhával platy nebo já nevím,on se nemůže aspon 1 zápas uklidnit a odehrát to bez žlutý.

Reagovat
Kily

řekl bych, že tahle zpráva potěší Messiho více než dvě dnešní branky a tři body

Reagovat
Kenneth

. Už měl určitě nahnáno že mu Ramos přebrousí kotníky. A co, jestli Pepemu rupne v makovici zase tak bude sranda.

Reagovat
Al Capone

Pepe už nasazuje hřeby

Reagovat
Kily

on se moc dlouho radovat nebude, pokud by to měla mít Barcelona rozehrané na postup do finále LM, tak si Ramos může dovolit brutálnější způsoby, protože i bez něho se Real ze základní skupiny v příští sezony dostane. Odveta by se hrála na Camp Nou, takže mu nebudou chybět ani "fanoušci"

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Rssa

Myslím, že i Carlos teď může s klidem konečně oznámit, že se vrací na El Clasico. Doteď to kvůli minulému neskutečně brutálnímů útoku Ramose se bál oznámit

Reagovat
Godwinson

"Neskutečně brutálnímu"

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Ale jo, v tom, o co se tu snažíš, začínáš být dobrej, to musím uznat, upřímně.

Reagovat
Rssa

Je to fuška, ale myslím, že nakonec naučím starobylé umění nadsázky i Kennetha. Je to výzva

Reagovat
Godwinson

Nejde jen o nadsázku, ale rozumíme si :)

Reagovat
Rssa

Tak samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš ten závěr, tak ho váš ctnostný kapitán provokoval taky, takže si přes čuňu zasloužil...

Reagovat
Rssa

Seš jak vycpávka, jen děláš ramena

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze konstatuji fakta

Reagovat
Kenneth

Slavný tvrdák Puyol s dvouma kotrmelci po štouchnutí Ramose.

Reagovat
delfin

Stejně vám už o nic nejde... nehledě na to, že kdybyste znovu prohráli, jeho Ego by to opět neuneslo a sesypal by se jak domeček z karet

Reagovat
Kenneth

Tobě o nic nejde možná tak. Je to El Clásico takže se snad nic vypouštět nebude!!! A je jedno jestli to je o 1 bod nebo o 8.!

Reagovat
delfin

to vysvětluj Rámusovi ne mě

Reagovat
Kenneth

Tomu se říká bít se za madridskej dres.

Reagovat
Al Capone

o nic nejde? tu noc bezohledu na tabulku bude vítěz králem Španělska

Reagovat
delfin

ja vím, stejně tak dobrře vím kdo to bude... Ramos to jistě ví taky

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že zdroje kolem Realu nešílí kvůli žluté kartě, na serverech je psáno devět žlutých a jedna červená. Uvidíme tedy, nicméně ztráta tak velká by to nebyla, hrál by tam Arbeloa, který je v současné době na tom líp a nalevo bude odpočinutý Marcelo.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A dopředu bude hrát kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro karty nebude hrát Pirát, což je škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Devátou. Tu proti Seville mu zrušili.

Reagovat
Kenneth

Je nekdě nějaká statistika? Která je správně?

Reagovat
Al Capone

Di María vybojoval v La Lize už 6 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Titul "Krále simulantů" si právem zaslouží. Gratuluji.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

di vería

Reagovat
Jerichoo

tento krát to penalty aj boli..

Reagovat
Kenneth

Pro něho to byla už 141 nula v La Lize, čímž vyrovnal Paca Buya v tabulce Realu. Zajímavostí je, že Iker debutoval právě na San Mamés.

Rekordní nulu si svatý Iker nechává na El Clásico.

Reagovat
Infi

On je nějak vážně zraněný, že už tuhle sezónu nedochytá?

Reagovat
delfin

Svatý Iker byl rekordní nula i při tom posledním

Reagovat
smazaný uživatel

byt v tej brane vtedy ty , bol by si minimalne rovnaka nula ako bol on

Reagovat
delfin

dobře, zařiď abych přistě misto nuly chytal ja... uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

neviem o co sa tu snazis , ale hovadis sa tu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mě sere, že jsem zápas neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

nenavidim barcu

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu mimo tému.

Ako by vypadala zostava Katalánska, vie niekto pomôcť? S Valdezom nie som si istý a do útoku ma nikto nenapadá. Poprípade aj zostava Baskicka.

? - Capdevilla, Pique, Puyol, Navarro - Xavi, Busquets, Fabregas - Bojan, ?, ?

Reagovat
Kenneth

Valdés je taky katalánec.

Reagovat
smazaný uživatel

me by zajímalo co se stane s drenthem po tehle sezone

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů, Pichichi v týmu ... Díky, kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Bojan si zranil koleno a vypadá to na 2 měsíce. To je blbá smůla pro něj i pro Barcu.

Reagovat
blaugrana

Btw, čo to tam bolo medzi Thiagom a Alvesom po Thiagovom góle?

Reagovat
smazaný uživatel

Real pome

a Farca

Reagovat
smazaný uživatel

nenormalne sa tešim po dalši sezone guardiola odejde z Barci

Reagovat
Filipow

Proč by odcházel? (Vím, že byl v nějakém Španělském bulváru článek o tom, že chce odejít, ale to já neberu vážně).

Reagovat
Rssa

Božanovo zranění znamená více Iniesty na křídle a snad i více šancí pro Thiaga. Aspoň nejaké pozitivum. Ukázal Pepkovi, že s ním musí počítat více. Ve Villarrealu měl herní přínos, včera aspoň ten brankový přínos.

Reagovat
smazaný uživatel

mě napadlo i vyměnění Thiaga a Iniesty. Thiago na křídlo. Iniesta záloha. Zkusit by se to mohlo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jj, o zkoušce Thiaga na křídle jsem tu už kdysi psal. Rozhodně by mě to zajímalo.

Reagovat
Rssa

Mohlo, snad po Clasicu bude spoustu prostoru pro více experimentování

Reagovat
indy

mna len zaujma, kedy chce Pepepk potvrdit tie slova o tom, ako doveruje hracom z lavicky...jasne, thiago zacal hravat, ale v zalohe nas az tak pata netlaci...vcera kludne mohol hrat Fontas miesto toho drevaka Millita, ktory zas len potvrdil, ze na to proste nema a jeho minuty uz davno mal mat niekto iny...jeho zmatena reakcia pri gole ma riadne vytocila..nebol to jeho gol, ale zareagovat sa tam dalo lepsie, a nie sa zdrbat na zem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rssa

Jestli včera někdo byl v obraně jistý, tak Milito. Navíc kdo asi dal neskutečný pas na faulovaného Villu?

A Pepek měl jako vždypravdu - Alméria byla obtížná a bylo potřeba dát to nejsilnější

Reagovat
Infi

Tak jak na Milita nadávám a příjde mi navíc, tak včera zahrál hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej nahravke nemal moc co spravit , ak si si nevsimol tak ta lopta mu sla na patu a snazil sa ju patou odtlacit aby nesla priamo na hrace a pri tom stratil rovnovahu, urcite by som na neho nenadaval ...

Reagovat
blaugrana

Mne to včera prišlo tak, že si tam tri Xavi-Don-Thiago vyložene zavadzalo. Asi ako keď hrá v SPA repre Xavi-Don a Fabregas dokopy.

Reagovat
Footballer

Prosím tě, jak hrál včera Thiago?

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Lískovec v dresech Realu : http://www.fcb.cz/index.php

Reagovat
Kokesh

Nemá někdo link, kde se dají stáhnout zápasy Realu v nějaké slušné kvalitě?

Reagovat
Al Capone

zkus torrentz.eu

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
smazaný uživatel

Hej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kokesh

Thx.

Reagovat
smazaný uživatel

soldadooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Body do fanty

Reagovat
mickey mouse

dopr...

Reagovat
-Kopy-

Oléééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

tino costa ta byla libová skoda soldado,veril jsem mu ze zopakuje čtyřku z getafe

Reagovat
smazaný uživatel

to je palič aby to netopyri nemrzelo

Reagovat
mickey mouse

A ono to půjde a né že né

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemohl myslet Mata vážně. Jednoznačná žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Tino mrzí.

Reagovat
Rssa

Co se mu stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

bez cizího zavinění,asi sval

Reagovat
Rssa

Ten Pablo v životě nemohl dát branku, to je neskutečný palič

Reagovat
Godwinson

Villareal otočit!

Tino

Reagovat
Godwinson

Aha, tak Tino spíš

Reagovat
Rssa

A Joaquín by se mohl živit jako vogelcatcher

Reagovat
smazaný uživatel

mataaaaaaaa

Reagovat
-Kopy-

Góooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rssa

Reagovat
Godwinson

Smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

banega to je teda vyprask pro ponorky

Reagovat
-Kopy-

Olééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

3:0. No to je darda.

Netopýýýýýýýýýýýýýříííííííííííí

Reagovat
-Kopy-

Zbohem dolare

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Nemáš s někým ještě sázku přímo na tento zápas? S CJP nebo madridcanem?

Reagovat
-Kopy-

ne s CJP mam na Espanyol a s madridcanem mam ohledně Realu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

i když až teď si uvědomuju, že to z mojí strany nebylo zas tak chytrý

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on odejde z celého EF?

Reagovat
-Kopy-

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
Shevchenko

Kopyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
mickey mouse

debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim manituuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Marca ukazuje svoji velikost, když tam mají napsaného v záloze hrajícího Guaitu

Reagovat
madridcan

to robia pre teba,aby si si mohol otret papulku

Reagovat
smazaný uživatel

villareal dobrou

Reagovat
-Kopy-

OOJOJOJOJOJOJ Goooooooooooooooooooooooool !

Mata !!!!!

Reagovat
mickey mouse

panebože 4:0 taková ostuda a k tomu ještě zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

bude huř

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

soldado to snad neeeee

Reagovat
-Kopy-

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

VALE

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rssa

Tak tohle je už ostuda...

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Manita

Reagovat
smazaný uživatel

že dostanu bonusové body za manitu zrovna v zápase Netopýrů s Ponorkama, by mě nikdy nenapadlo. Ale díky za ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorky Sympaticky to přenechaly netopýrům kvůli diskuzi na EF

Reagovat
Rssa

Netopýří sonar drtivě poráží sonar ponorkový...Aneb příroda opět vítězí nad technikou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý postřeh

Reagovat
Infi

Reagovat
One-Real

Odchovanci Realu + Banega vs Villareal 5:0 .

Reagovat
-Kopy-

Moc bych se tím nechlubil

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Jsme si je vychovali, proč bychom se tím nechlubili, koukni jak šílí culerdos se "Španělem" Messim

Reagovat
Infi

Smutné že vaší odchovanci hrajou někde v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho. Pro Netopýry musí být hrozně veselé, že jim takhle Real nechtěně pomáhá v téhle papírově těžké době po odchodu obou Davidů

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu.. Jakkoliv jsou ti hráči pro Valencii výborní, tak to co je teď v Realu má kvalitu výš..

Reagovat
smazaný uživatel

Mata by se přes Di Maríu dostal určitě. Soldado by se s Higuaínem mohl poprat o první devítku. Ale to by nejspíš nedal. Nicméně Benzína by vystrnadil

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.. Di Mária je sice padavka, ale je to extratřída, Higuaín ve formě je taky skvělej a Benzema to stejný.. Soldado střídá lepší výkony s horšími..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak momentálně mají obě "odložené" devítky víc gólů, než devítky Realu.

Soldado 12 (+ 6 v LM)

Negredo 12

Benzín 10 (+ 6 v LM)

Higuaín 7

Na minuty je ta statistika:

Soldado 158

Negredo 166

Higuaín 153

Benzín 140

Vem si počet gólů, co ty týmy daly, a máš výsledek. Soldado by mohl ...

Mata by se přes Di Maríu dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na minuty tu statistiku mají lepší.. Soldado dal teď 4 branky, Higuaín byl zraněnej a Benzema dobrý dva měsíce bez formu a pod neskutečným tlakem.. Kvalitou ty kluky prostě nepředčí. Di Mária je lepší jak Mata, ať už se ti to líbí, nebo ne.. Jen moc padá, jinak je to přesně ten typ hráče, kterého Real potřebuje.. Vířivej, kombinačně světovej, vynikající 1 na 1, vytváří standardky/penalty.

Reagovat
Kokesh

Stačí se podívat na poslední dvě sezóny Higuaína, góly mluví za vše. Madridská "devítka" je určitě v dobrých rukách a letos šel konečně nahoru i Karim. To, že budou Negredo i Soldado úspěšní mimo Real věděl snad každý, jsou to kvalitní útočníci a vždy budou...

Reagovat
smazaný uživatel

No, góly v předchozích sezonách se (stejně jako góly v téhle sezoně) musejí brát tak, kde jsou nastříleny. Barca a Real jsou v lize ke svým hráčům statisticky přátelské. To jsem bral jako jasnou věc. Proto jsem tam naspal tu větu o nastřílených góelch týmu (popřípadě získané body, umístění, kvalita týmu).

Reagovat
smazaný uživatel

Statisticky přátelský není hlavně C. Ronaldo, který za zápas chamtí a vystřelí cca 15krát za zápas.. Benzema má v lize dalších 5 asistencí, Di Mária 11 a k tomu tak 5(?) penalt udělaných na něj.. To všechno musíš brát v tý statistice v potaz..

Reagovat
Rssa

Kdo nestřílí, nedá gól

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.. Jenže všeho moc škodí, ale tady to zatím asi nepřekročilo tu únosnou hranici.

Reagovat
Kokesh

6 penalt.

Reagovat
Kokesh

Btw. Cris chamtí? Viděl jsi ho poslední dobou v Realu? To, že má hodně střel v zápase je věc druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli narážíš na to, že nahrává, tak statistika říká, že má 7 asistencí. Nic moc na to, kolik dává Real gólů ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tohle beru. On sežere hodně střel. Zkusím si ověřit, kolik mají jednotliví střelci ran

Reagovat
smazaný uživatel

Takže:

Krystýna 205 ran, procento střelby 14

Benzín 64, 16 %

Higuaín 43, 16 %

On "sežere" víc střel, než jsem myslel. Mimochodem - říká se, jak je obounohý, ale ty zakončení má vcelku jednostranné 146 pravou, 42 levou, 17hlavou.

Negredo 88 ran, 14 %

Soldado 65 ran, 18 %

Údaje z Marci.

Takže nějaký závěr. Soldado s Negredem nemají o moc horší úspěšnost střelby. Střel mají mírně víc, než obě devítky v Madridu. Ale není to tak hrozné.

Jen mimochodem koukám na Barcu:

Messi 130 ran, 22 %, zakončení 106 levou, 19 pravou, 5 hlava

Pedro 55, 24 %

Villa 117, 15 %, 75 pravá, 37 levá

Iniesta 40, 18 % ( )

Reagovat
Kokesh

Stačí se podívat na Pichichi v minulých sezónách a přední umístění střelců. Forlán, Villa, Fabiano, Kanouté, Guiza apod., tohle není jen o Barce a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho sleduješ La ligu? Jako dávat mi jako argument 2 a více let staré vítěze Pichichi ...

Liga je teď prostě jiná.

V roce druhé výhry Forlána byl rozdíl mezi 2. a 3. 8 bodů.

V roce výhry Guizy porazil 2. Villarreal 3. Barcu dokonce o 10 bodů.

Jaká je situace letos a jaká byla loni, to se podívej nahoru ...

Reagovat
Kokesh

O tohle ale vůbec nejde...já jen, že CJP bude mít z velké části pravdu, když tvrdil, že si ty statistiky vytahuješ jen když se tobě hodí...Villa by ty příčky atakoval rok co rok i kdyby byl pořád ve Valencii, to samý Forlán a jemu podobní. Ty taky sám argumentuješ, že by Soldado mohl... - na základě čeho? Počtu minut nebo gólů? To mi přijde taky směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se ještě jednou podívej na moje slova:

"mohl by".

Vidíš tam někde něco určitého? Ne. To, co nemůžu podpořit fakty, tak píšu v kondicionálu.

Naopak marty píše jasně:

"... to co je teď v Realu má kvalitu výš ..."

Prostě to napsal jasně - je to kvalitnější a hotovo.

Jaké statistiky si zase upravuju? Tak argumentuj, když něco vidíš.

Ne, tady už to nemá cenu. Vyprávějí se zde pohádky a jakýkoliv faktický argument tady nemá šance projít.

ARGUMENTUJ

Reagovat
Kokesh

Nesmysl, Di Máriu by nevystrnadil ani za mák a hlavně né když mužstvo trénuje Mou. V každým zápase ze sebe dá maximum, sprinty nahoru dolů a vypomáhá obraně jako málokdo. Pokud přestane zbytečně padat a zlepší svou střelbu, tak mu nemá nikdo co vytknout...

Reagovat
mickey mouse

Gratulace Valencie ke 3. místu , to už si pohlídají

Reagovat
-Kopy-

snad, díky

Reagovat
Godwinson

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

To se hrál dneska autostop místo fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se to tu vsázel, že bude Villareal lepší než Valencie?

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy do toho šel prsama

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem se namlsal

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pro Barcu, Valenci a Kopyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Dík

Reagovat
$dolar$

Gratuluju Kopy

Reagovat
-Kopy-

wau, díky, snad už to dokopem a nezakřikli jsme to.

Reagovat
$dolar$

Gratuluju zatim k dnesnimu vitezstvi, zapas jsem nevidel, ted na to moc casu nemam, venuju se radsi pritelkyni

A jeste prijdu pogratulovat, az to bude jisty

Reagovat
smazaný uživatel

ale dolar začal pohlavně žít,takto cg

Reagovat
$dolar$

Dik, uz to chtelo, 20 let uz bylo preci jenom dost

Reagovat
smazaný uživatel

chapem,panic je nanic

Reagovat
$dolar$

To vis, honit si ho od rana do vecera uz byla nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Anča.D ale nikdy nezklame to pametaj

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a 410. pro dolaráááá

Reagovat
$dolar$

To je jizhlive ironickej palec?

Reagovat
$dolar$

*jizlive

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je reakce na všechny palce nahoře... dalo by se říct trochu

Reagovat
$dolar$

V poho brachu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla jízda. Na Mestalle to má každý soupeř ohromně těžké

Reagovat
Rssa

Velmi dojemného gesta se dočkal mladý bek Realu Betis Miki Roqué, kterému byl před nedávnem zjištěn rakovinný nádor. Barcelonský trenér Guardiola spolu s kapitánem Puyolem totiž pomohli jeho klubu zaplatit nákladnou operaci.

Tleskám.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem ani nepiš. Zde to bude označeno za plitké pokrytecké gesto.

Jinak samozřejmě tleskám taky.

Reagovat
Rssa

Za blbé kecy proti Pepovi bych sekal hlavy. Je jasné, že kdo chce, tak ten si na něj něco vymyslí, ale pravda je jen jedna. A dobré je, že se vůbec nezměnil, už jako hráč byl gentleman a borec (viz. článek na ŠF).

Reagovat
smazaný uživatel

sekat hlavy? Vůbec. Už dávno si neberu k srdci kecy zdejších komunit, zvláště komunit jakkoliv spojených s jedním bílým klubem z hlavního města Španělska a pak taky jakkoliv spojené s nejprofláklejší ligou na světě z britských ostrovů

Reagovat
madridcan

plytke je v Cesku s ,,i"? Dalsia zaujimavost

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavostí by se našlo víc. Třeba to, proč se radši nevěnuješ fotbalovým záležitostem.

Nechtěl bych zde opakovat tu frázi, kdo v diskusích nejvíc opravuje pravopisné chyby.

Reagovat
madridcan

radsej sa budem venovat tymto gramatickym veciam(mimochodom tu frazu som najcastejsie zo zaciatku pouzival ja) ako to,ze ti napisem ci si debil,ze zase len rypes.Je ine ked sa zaplati operacia a ine ked sa stale drzi vzadu-a to som sa ani slovkom nevyjadril o jeho pokrytectvu/skromnosti v diskusiach minulych

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych ti mohl napsat, že jsi debil, když si to vztahuješ zase na sebe. To máš fuk

Reagovat
madridcan

ja narazam nato,ze je v tom rozdiel a podkladam to tym,ze som sa nevyjadroval ani k tejto zalezitosti ani k tej druhej-ze mi je to ako sa spravaju a ako je to vniane voľné Cize som v tychto veciach neutralny a objektivny.Chapes ty ťululum?

Reagovat
smazaný uživatel

No, popravdě tě nechápu, ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Odkaz?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Myslím, že je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

No teda... super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Atletico na pohárových pozicích

Reagovat
Xavi

Tenerife do třetí ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

naši bratři

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
j_mrazik

Valencia. Co se tam stalo? Vyloučení? Mám z toho radost, ale stejně bych rád věděl, co se tam stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny vylouceni, jen Valencia konecne predvedla vykon, kterej ma predvadet celou sezonu. Amunt! :)

Reagovat
madridcan

Ked uz sa v expreskach spomina Ibra-Neviem preco si ho stale viem predstavit u nas

Reagovat
Kokesh

Reagovat
madridcan

proste len predstavit,nevravim,ze ho musime kupit alebo,ze ho nejak potrebujeme Proste sa mi pacil uz v Juve a nejak sa to zachovalo-sice tym rokom v barce ma trosku sklamal,ale tak ked to bol len rok a ked sa vyjadruje o nej ako sa vyjadruje,tak potom pohoda

Reagovat
madridcan

nehovorim velmi casto proste...

Reagovat
Kokesh

Tak on není špatný fotbalista, to o něm nemůže říct snad nikdo. Dokonce věřím, že by byl v našem systému neuvěřitelně efektivní a prospěšný, ale...jeho osobnost do týmu nechcu, hrál v Barce a budoucnost u nás má Pipita + popřípadě Karim, né on.

Reagovat
madridcan

to je pravda,prave preto si to len predstavujem,lebo na ukor nasich sympatickych utocnikov,ktorych vlastnime,by som ho nechcel

Reagovat
Kily

parádní výkon, výhra (a dokonce ne ledajaká) => Kily se konečně může oholit

teda kdybych se toho držel a jednou při koukání na NFL si vousy neostříhal nůžkama, tak můžeme točit nového Krakonoše

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thiago 20

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Brankar Getafe (Codina?) kvalitne zaspal...

Reagovat
smazaný uživatel

Codina nechytá. To jsou mi zajímavosti

Reagovat
madridcan

preco ten smajl?

Reagovat
smazaný uživatel

pravda. Neměla mě tvá neznalost tak překvapit.

Reagovat
madridcan

aby si sa neposral,ale aspon som ti tym prispevkom pomohol sa umelo natiahnut k 500 Ja nesledujem kazdy zapas Getafe a prepol som akurat v momente ked Zara dala gol.Tiez z toho robis dramu,pricom sa nic vazne nestalo.Keby to napisal niekto iny,tak to prehliadnes,ale nie som to ja,tak rychlo nanho zareagujem,lebo budem mat nepokojny spanok a vzdy ma nieco bude tahat spat ku kompu,aby som zareagoval

Reagovat
madridcan

a este k tomu menu dam otaznik Ach jaj jednuducho Jirinho

Reagovat
smazaný uživatel

prostě neinformovanost. Zde nic nenormálního.

Reagovat
madridcan

Codina 24,Ustari 14 zapasov.A vobec neviem preco vlastne nechytal doteraz.Ci je z formy alebo zraneny alebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nepoznáš hráče, co hraje Primeru už x let. Dál bych to neřešil. Prostě neinformovanost.

Reagovat
madridcan

aha x let su styri sezony hej? A v nej intergalaktickych 43 zapasov.Najprv ho nepustal do brany Pato ak si pamatam a teraz Jordi.Cize aj tak nechapem preco Jordi nechytal aj ked Ustari sa asi vracal naspat po vyklbenej papuly

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to tak řešíš? Prostě Primeru nesleduješ, tak nepoznáš hráče. Vždyť na tom není nic špatnýho.

A ano, 4 sezony jsou dost na odpozorování.

Mimochodem - Codina je z Realu. Toho už bys znát mohl, když sleduješ jen ten Real.

Ale už to neřeš. Čím víc se hovno rozmazává, tím víc smrdí. Kdybys to tady nerozpitvával, třeba by si tvé neinformovanosti a nulového přehledu nikdo nevšimnul. Takhle si všimnul asi kde kdo.

Reagovat
madridcan

ja sa nehram na odbornika na La ligu a vobec sa nehanbim povedat,ze ,,mensie" timy sledujem jedine vtedy,ked hraju s Realom,po pripade s Barcelonou a najviac zapasov po Reale sledujem Athletica a ,,europskych" timov(zo zaciatku to bol aj Hercules a neskor Malaga) A ty miesto toho,ze by si mi vysvetlil ako si to vsetko zo zaciatku myslel,tak odpovedas stale rovnako ako mental.Tak dobre uz to neries,aby si sa nahodou neposral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si nehraješ na odborníka, tak co se čílíš, když ti napíšu, že jsi neinformovaný? Rozpitváváš to tady zbytečně.

Reagovat
madridcan

no preto,aby si mi to vysvetlil,ze preco pre teba nieje take necakane,ze chyta Ustari?Tiez si to tak pisal akoby bol jasna jednotka ako Iker alebo Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Ustari, Codina by to chytil

Reagovat
madridcan

a hlavne Boateng neviem naco cakal...

Reagovat
smazaný uživatel

Zara by to měla pojistit. Getafe nepříjemně kouše

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka tam byla, ale šel k zemi jak, kdyby ho uštknul had.

Reagovat
smazaný uživatel

Uche podělal za 5 minut dvě lehké finální přihrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Uche

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce komentátora výborná. Přesně to vystihnul.

"Ježišmarjááá ..."

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem - 3x za zápas hodila lavička domácích do hry druhý balon. To je humus, pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to házení druhého míče na hřiště v posledních minutách je fakt na pěst...

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe v boji o záchranu? Já musel bejt hodnej.

Reagovat
alcantara

getafe miesto almerie, idealnejsia trojica vypadavajucich by sa v sucasnosti tazko hladala

Reagovat
smazaný uživatel

Almería to už bude mít těžký.

Já bych nad čaru ponoru poslal radši Málagu

Reagovat
alcantara

malagu pre ich experiment so sejkami nechcem, ak to myslia uprimne, nech sa pretlkaju segundou, jeden rocnik by im urcite neuskodil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechtěl bych tu upřímnost šejků testovat

Každopádně by si za nevyrovnanost výkonů Segundu zasloužili. To ne že ne.

Reagovat
alcantara

je to dilema, ked vidis na jednej strane zubozene, financne zruinovane kluby, ktore nemaju ani na slanu vodu(hercules, zara, deportivo), ako sa trapia a pretlkaju sutazou a na druhej strane kluby so slusnou buducnostou a predpokladanou akou-takou hracskou kvalitou, ajked s ropnou dotaciou. Je predlzovanie tejto agonie spravna vec? tazka odpoved, asi som prilis konzervativny a chcem vidiet za spanielskymi klubmi spanielov, pri sucasnom stave je ale pravdepodobne docasna situacia a vselijakych magnatikov zrejme bude pribudat.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas ... ve všem.

Jen snad že Herkoule si a to můžou tak trochu sami. Ta kvalita, co tam mají, něco určitě stojí a pokud si to neuměli spočítat, tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
alcantara

anglanom som sa vzdy za ich ligu plnu klubov alias hraciek v rukach vsemocnych panov vysmieval, teraz mame uz dve lastovicky v spanielsku je to kudla do chrbta, ale ked rubes vyssie ako dociahnes, takto to potom dopada. Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

zase bych to nehrotil. Málaga dotáhla pár zajímavých hráčů, ale žádné drahé hvězdy. A Racing se choval zatím ještě nenápadněji. S ropnýma skvrnama z Anglie bych to zatím nesrovnával

Reagovat
Kily

já bych to neriskoval a volil jistotu v podobě ropné očisty v Segunda Division do té doby, dokud jistá skvrna nezvedne kotvy a neodplave o zem dál

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se mýlím, ale tak jako tak nás to asi nemine.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já osobně s tím tedy nemám žádný problém. Může mi někdo vysvětlit, jak hodnotíte "čistotu" peněz? Nikomu nevadí sázkařské firmy a spousty další "špíny", které mají sídlo kdesi na ostrovech a neplatí daně? A budeme brečet, že šejkové mají peníze a chtějí je dát do fotbalu? Samozřejmě nechci další Man City, ale Málaga to zatím dělá rozumně a já věřím, že u toho i zůstane. Myslím si, že i Šejkové se časem naučí, jak mít fotbal jako koníček a k tomu nikterak finančně náročný. Navíc je jasné, že anglická nafouknutá bublina ve Španělsku nikdy nebude. Nejlepší kluby budou vždy vlastněny fanoušky, nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak popravdě - ten příklad na modré skvrny z Anglie hodně varuje, takže se odmítavý názor lidí na další šejky dá pochopit. Ale v podstatě máš pravdu - sponzorovat klub ze sázkařských peněz je podobná špína. Nehledě na to, že by to mohlo přímo evokovat nějaké machinace.

Já osobně mám Málagu pod drobnohledem. Dá se říct, že jim dokonce přeju. Jednoduše proto, že se zatím chovali dost rozumně. Uvidíme dál.

Že Racing vlastní šejk, není prakticky ani vidět.

Dokud budou v domácích rukách klenoty - Barca, Real, Athletic, Atletiko, Vale ... Tak se nemáme, čeho bát.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
alcantara

ide o princip, miera nie je az taka dolezita. Ked do toho este zahrnieme tu nasu "nadaciu" na dresoch, radsej nepokracujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Getafe už lape po dechu a zkouší to na Zaragozu přes dluhy. Madristi se nezapřou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

po 5. kole

Mourinho - 11 b.

Pellegrini - 15 b.

po 10. kole

Mourinho - 26 b.

Pellegrini - 25 b.

po 15. kole

Mourinho - 38 b.

Pellegrini - 37 b.

po 20. kole

Mourinho - 51 b.

Pellegrini - 47 b.

po 25. kole

Mourinho - 61 b.

Pellegrini - 62 b.

po 30. kole

Mourinho - 73 b.

Pellegrini - 77 b.

_______________

po 31. kole

Mourinho - 76 b.

Pellegrini - 77 b.

_______________

Samozřejmě by se našla pozitiva na stranu Mourinha, stejně tak Pellegriniho, v čemž měli (hlavně zpočátku) práci těžší než ten druhý.

Nechám bez závěru.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle kolo fanty vítězí .... jiri - fcb.

Gratuluju si. Byla to fuška.

Reagovat
smazaný uživatel

500. Pro Barcu a její minimálně 2 letošní trofeje. Pro Legendu Dona Andrése. Pro spasitele Pepka Guardiolu. Pro Pichichi pro Lea Messiho. A konečně pro radost všech Culés na světě.

Reagovat
madridcan

cize v skratke zbytocna 500 Inak co sa tyka tej LM,mam pocit,ze ci Real,Ci barcelona vo finale utru od manchestru...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

najsss

Reagovat
madridcan

Albiol,Kaka a di Maria v zostave kola Neviem viac sa mi pacil Garay,velmi velka skoda,ze sa tomu chlapcovi nedava viac priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

Garay "El negro" byl výborný

Reagovat
madridcan

Miimochodom mam pocit,ze Sociedad bude musiet povedat zbohom co ma vzhladom na pociatocne vykony poriadne mrzi.Caka ich rovnaky program ako Real-su za nami dve kola.Cize doma Gijon,vonku baskicke derby,doma Barca,vonku Vale,doma zaragoza a vonku Sevilla.Pri momentalnej forme pochybujem aj nad ich vikendovou vyhrou...

Reagovat
smazaný uživatel

to se zu řešilo už před týdnem. Sociedad bude mít ještě velkou práci. Pokud by spadnul, tak by to byla ohromná škoda. Ohromná.

Reagovat
madridcan

presne tak...preto im dajte vsetky tri body-budu ich potrebovat

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by byl titul jasný, tak bych nebyl proti.

Ťuk, ťuk, ťuk.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
madridcan

Bratr Lionela Messiho Matias v pátek večer unikl střelbě dvou neznámých útočníků, kteří osmkrát vystřelili na jeho dům v Rosariu. Podle argentinských médií se v blízkosti domu nacházela i Messiho matka, nikomu se nic nestalo.

ko*oti...nenavidim takych hajzlov

Reagovat
Hristo Stoichkov

Že by Real používal i jiné, než fotbalové zbraně?

Reagovat
madridcan

takuto blbost si si mohol odpustit...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem tě měl přes tvůj nick za slušného fanouška

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím, že jsem slušný fanoušek, nebuďte hned uražení kvůli jedné nadsázce...

Reagovat
smazaný uživatel

A slovy klasika: "Nechtěli byste jít s tou nadsázkou do prdele?"

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Tomanatura

To urcite nebylo kvuli Leovi...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky si myslím. V Argentině je to s kriminalitou na hovno, ne?

Reagovat
Rssa

Argentina je spolu s Chile a Uruguayí snad nejbezpečnější stát JA.

Reagovat
Tomanatura

Tak zas tak špatné to není, prostě jižní Amerika. V Kolumbii nebo Brazílii je to daleko horší, u ostatních států nevím.

Reagovat
madridcan

ani ja tomu neverim...

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce si dokážu představit, jak ta střelba vypadala a jak ji podala média. Pár floutků si za pomocí pár kulek vyřizovalo účty pár set metrů od Messiho baráku a udělala se z toho takováhle kauza.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu bych i věřil.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Trefil jsem se víc než slušně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele