31. kolo
10.04.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Deportivo La Coruña 0:0

Malaga a La Coruňa se rozešly smírně, přičemž bezbranková remíza neuspokojila ani jeden tým. Domácí zůstali v pásmu sestupu, Deportivo na ně má náskok pěti bodů. Utkání mnoho krásy nenabídlo. Hráče Malagy může mrzet, že nevyužili početní výhody poté, co byl v závěru první půle vyloučen obránce Laure.

Domácí začali o něco aktivněji, přesto se dlouho nemohli přes pozornou obranu soupeře dostat k nebezpečné střele. Ta přišla až po pětadvaceti minutách z kopačky Gameze. O chvíli později ho napodobil Duda a a donutil brankáře Aranzubiu k dobrému zákroku.

V závěru poločasu sílil tlak Malagy, hodně vidět byla dvojice Duda, Rondon, která zdařile kombinovala. Druhý jmenovaný se ocitl ve dvou solidních příležitostech, nedokázal ale míč ani jednou usměrnit mezi tři tyče. Jediné, co z tlaku domácí získali, byly dve žluté karty, a tedy vyloučení Laureho.

Málaga ke své smůle nedokázala navázat na povedený závěr první půle a po přestávce se trápila. Deportivo se soustředilo na obranu a občas zahrozilo, ani domácí se ale nezmohli na víc než na střeky z větší dálky, které pro brankáře neznamenaly nebezpečí. Utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mlaga vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, :(

Reagovat
goodbay

depor aspon bod

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele