Primera División - preview 31. kola

09.04.2011, 08:21, aktualizováno 11.04.2011, 08:42
Previews
Zaragozu a Getafe čeká důležitý zápas, který může znamenat přiblížení se záchraně. Oba celky jsou těsně nad sestupovými příčkami, ani čtyřbodový náskok Getafe ale není dostatečný.
Real Zaragoza - Getafe CF  (pondělí 21:00)
V dohrávce 31. kola La Ligy se utkají dva týmy, které bojují o setrvaní v nejvyšší španělské lize. Domácí Real Zaragoza, který je těsně nad sestupovou zónou, totiž přivítá hráče z madridského Getafe, kteří jsou 15., tedy o pouhé dvě příčky nad nimi. Oba týmy od sebe dělí rozdíl pouhých čtyř bodů.

Záložník Getafe Pedro Rios se vyjádřil, že je znepokojen nedávnou formou svého týmu, která se dramaticky zhoršila, na druhou stanu věří, že právě pondělní utkání bude bodem zlomu. Ještě na přelomu roku si madridský tým vytyčoval za cíl boj o evropské příčky, nyní však musí po sérii mizerných výkonů řešit zcela opačné problémy. Getafe je patnácté a musí začít sbírat body, neboť od zóny sestupu ho dělí pouhých pět bodů.

Forma Getafe není v roce 2011 opravdu vůbec ideální. Z možných 42 bodů dokázalo získat pouhých 8, a tak se, k nelibosti fanoušků, dramaticky propadlo tabulkou. Hráči se tak musí plně koncentrovat na pondělní dohrávku, ze které si chtějí odvést tři body, neboť si uvědomují, že ve zbývajících osmi kolech se ještě budou muset střetnout s takovými velkokluby, jakými jsou Real Madrid, Villarreal či Sevilla.

"Svojí letošní formou jsme trochu znepokojeni, ale všichni věříme, že se nám v posledních kolech podaří nasbírat důležité body, které budeme potřebovat k záchraně. Samozřejmě pokud by naše zápasy měly vypadat jako ty doteď, velice bychom hazardovali s naším účinkováním v La Lize pro příští rok. Zatím jsme ale poměrně klidní, neboť víme, že stačí vyhrát jeden zápas a všechno se změní. Bylo by ideální, kdyby tímto zápasem bylo právě utkání se Zaragozou, neboť v případě výhry bychom si vytvořili již sedmibodový náskok a vzhledem k počtu zbývajících kol by pro ně již bylo velice těžké nás dohnat," shrnuje Pedro Rios.

Zaragoza bude do zítřejšího zápasu vstupovat také s nikterak lichotivou bilancí. Z posledních čtyř zápasů třikrát prohrála, ale nutno dodat, že všechny tyto prohry zaznamenala na venkovních hřištích. Na domácím stadionu La Romareda naopak dokázala zaznamenat dvě nečekané výhry po sobě a to proti Athleticu a Valencii.

Obránce Zaragozy Paulo da Silva k tomu říká: "K tomu, abychom se udrželi v La Lize, je nejdůležitější vyhrát zbývající čtyři domácí utkání. Pokud se nám toto podaří, nemám pochyb, že se zachráníme."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.40 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Levante UD  (neděle 17:00)
V 31. kole La Ligy přivítá Racing Santander na svém stadionu hráče Levante. Oba dva týmy se pohybují uprostřed ligové tabulky, přičemž 11. Santander ztrácí na 9. Levante pouhé dva body, a tak se očekává zajímavá bitva o pořadí. Levante má navíc skvělou formu, a tak se s trochou štěstí může pokusit dobýt i 6. příčku, na kterou valencijský tým ztrácí 8 bodů.

Racing Santander se pohybuje na 11. příčce a na sestupující týmy má náskok 7 bodů, a tak by si své setrvání v La Lize měl již pohlídat. Ovšem mnohem závažnější problémy než ty herní má nyní tým s financemi. Jedenáct hráčů ještě stále nedostalo své peníze, na které mají nárok, a tak hrozí, že v zápase proti Levante nebudou plně koncentrováni a nebudou předvádět to nejlepší, co v nich je.

Trenér Marcelino k tomu říká: "Není to zcela ideální situace. Hráčům bylo řečeno, že jim budou peníze vyplaceny do tohoto týdne, ale ještě se tak nestalo, a tak mí svěřenci možná nebudou v zápase s Levante v tom nejlepším rozpoložení. Ale já přesto věřím, že to jsou naprostí profesionálové, kteří se na zápas dokážou zkoncentrovat a předvést vše, co v nich vězí."

Nejsou to ovšem pouze finance, které komplikují situaci. Dalším nepříznivým faktorem je poměrně rozsáhlá marodka hráčů. Do nedělního zápasu nebude moci nastoupit Francis, Manuel Arana, Marcus Rosenberg a také Oscar Serrano, který se potýká s dlouhodobým zraněním.

To Levante se nachází v mnohem lepší pozici. V druhé polovině ligy se valencijskému klubu více než daří, vždyť lepší formu má už jen Barcelona a Real Madrid. Levante se tak může pyšnit pozicí v první polovině tabulky, neboť se nachází na 9. příčce a od sestupové zóny ho dělí již 9 bodů. Je tedy de facto mimo sestupové ohrožení - na rozdíl od mnoha jiných týmů. Hráči Levante by se spíše měli dívat na druhou stranu tabulky a věřit, že se během zbývajících osmi zápasů ještě dokáží vyšplhat výše. Vždyť se teoreticky můžou ještě stále kvalifikovat do Evropské ligy, ačkoli tuto možnost záložník Levante Xavi Torres moc vážně nebere:

"Chytli jsme sice vynikající formu, ale o kvalifikaci do Evropské ligy nepřemýšlíme. Naším hlavním cílem je spíše udržet se na 9. příčce, případně se dostat ještě o kousek výš."

Do zápasu nenastoupí kvůli zranění dobře hrající útočník Felipe Caicedo. Nejistý start je také u Jeffersona Montera, Juanfrana a Asiera Del Horna.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Toňo - Pinillos, Henrique, Torrejón, Christian - Kennedy, Colsa, Lacen, Munitis - Ariel, Giovani
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Reina - Venta, Rodas, Nano, Del Horno - Pallardo, Torres - Valdo, Suarez, Juanlu - Stuani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Předposlední Málaga hostí na svém hřišti šestnácté Deportivo a jedná se tak o další přímý souboj o záchranu.

Málaga v minulém kole sice nestačila na Levante, předtím si však připsala dvě výhry v řadě a odpoutala se od úplného dna tabulky. Důležitou postavou domácích ve stíhací jízdě za záchranou je útočník Samuel Rondón, který se v posledních zápasech rozstřílel a táhne Málagu za záchranou.

Zlepšil se i Depor, ten získal v posledních osmi duelech solidních dvanáct bodů, zvlášť remíza s Realem se cení. Ruben Perez, záložník Deportiva, si je vědom slušné formy a důležitosti následujících utkání. "Čekají nás tři klíčové zápasy, ze kterých musíme vyválčit minimálně šest bodů," naznačil Perez důležitost následujícího programu, který určil Deportivu za soupeře Málagu, Racing a Hércules, tedy tři přímé konkurenty v boji o záchranu.

Domácím chybí tři důležití hráči základní sestavy, k dlouhodobě zraněným Asenjovi a Weligtonovi je už několik týdnů mimo hru i zimní posila Málagy Julio Baptista. Deportivo hlásí jedinou ztrátu, tou je Yves Hadley Desmarets.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Demichelís, Kris, Eliseu - Apoňo, Recio - Portillo, Fernandez, Duda - Rondon
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubía - Manuel Pablo, Colotto, Lopo, Morel - Rodriguez, Perez, Tomas, Guardado - Adrián, Riki
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hércules CF - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Ve 31. kole La Ligy přivítá Hercules na své půdě barcelonský Espanyol. Zatímco domácí se budou horlivě snažit získat nejlépe všechny tři body, aby se tak pokusili odpoutat od sestupové zóny na úkor Zaragozy, hosté budou chtít uspět, aby se znovu dostali na prestižní příčky, ze kterých je v posledních kolech sesadila dobře hrající Sevilla.

Espanyolu se v posledních kolech vůbec nedaří. Minulý týden prohrál na domácí půdě 1:2 s Racingem Santanderem, a hráči tak zaznamenali již osmou porážku během deseti zápasů. Nelze se tak divit divit, že se barcelonský tým poprvé od 6. kola propadl pod 6. příčku. Momentálně je totiž sedmý, neboť se před něj dostala naopak velice dobře hrající Sevilla, která na konci sezóny očividně chytla skvělou formu.

Espanyolský záložník Joan Verdu však stále věří, že se podaří zvrátit nepříznivou bilanci a hosté se znovu dostanou mezi první šestici týmů. "Ještě před pár měsíci to vypadalo, že jsme jedním z nejlepších týmů soutěže, ale nyní se naše reputace výrazně zhoršila. Jediné, na co se tak musíme soustředit, je vyhrát následující zápasy, a získat tak zpět ztracené sebevědomí. Pokud se nám podaří z osmi zbývajících zápasů vytěžit dostatečný počet bodů, můžeme stále věřit v účast v evropských soutěžích," říká.

Barcelonský tým však má stále problémy se zraněnými hráči. Mimo hru je Sergio García, Raúl Baena, David García a Ivan de la Peňa.

Také tým z Alicante nemá k nedělnímu utkání k dispozici všechny hráče. Zranění se nevyhnula veteránovi v záložních řadách Javieru Farinosovi ani ostřílenému francouzskému útočníkovi Davidu Trezeguetovi. S tímto faktem se bude muset vypořádat nový trenér Miroslav Djukič, který své nové působení ve Španělsku odstartoval výhrou 3:1 nad Realem Sociedad. I přes zisk tří bodů se Hercules stále pohybuje v sestupové zóně, neboť se nachází na 18. místě. Obránce Abraham Paz je však optimistický: "Nemá cenu zabývat se minulostí. Nyní se musíme koncentrovat na nadcházející zápasy, které, na rozdíl od těch již odehraných můžeme ovlivnit. Záchrana v La Lize je v našich rukou!"
Hércules CF - pravděpodobná sestava:
Calatayud-Cortés-Paz-Sarr-Pulhac-Gomés-Aguilar-Kiko-Valdez-Drenthe-Portillo
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni-Chica-Galán-Amat-López-Márquez-Duscher-Callejón-Verdú-García-Osvaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.45 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Sporting na svém hřišti přivítá rozjetou Osasunu a chce navázat na překvapivou výhru na půdě Realu. Jedná se o souboj sousedů v tabulce, oba týmy zatím nemohou být v klidu a o setrvání v Primera Division musí bojovat.

Devět let trvala domácí neporazitelnost "The Special Onea", Josého Mourinha. Než přijel z úplného severu Španělska, z Asturie, Sporting a královský Real zdolal 1:0. Hrdinou Asturie a fanoušků Barcelony se stal střelec jediné branky Miguel De Las Cuevas.

"Porazili jsme Real, to ale neznamená, že teď porazíme kohokoliv. Odehráli jsme fantastické utkání, nesmíme však mít hlavy moc nahoře," krotí emoce záložník Sportingu Alberto Rivera.

Osasuna však není pozadu, i ona už si v letošní sezoně vyzkoušela, jaké to je porazit slavný Real. To však bylo na domácím hřišti v Pamploně. Velmi dobrou formu nabral v poslední době útočník Osasuny Kike Sola, autor tří gólů ve třech posledních duelech. "Potkáváme tým, který je na tom stejně jako my, čeká nás těžký zápas. Nechci přemýšlet, kolik nám stačí bodů na záchranu, soustředíme se jen na neděli, kdy musíme vyhrát, víc nás nezajímá," odhaluje cíle Osasuny Sola.

Domácí se budou muset obejít bez trojice fotbalistů, mimo hru jsou vinou zranění Ayoze, Roberto Canella a Ivan Cuellar. Hosté přijedou bez Carlose Arandy, Masouda, Rupera a vykartovaného Sergia.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Pablo - Lora, Hernandez, Botía, Angel - Rivera, Cases - Las Cuevas, A.Castro, D.Castro - Barral
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Nelson, Flaňo, Lolo, Monreal - Puňal, Nekounam - Cejudo, Camuňas, Calleja - Sola
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Real Sociedad  (neděle 19:00)
Zlé časy prožívá madridské Atlético, to však stále živí svou naději na umístění v nejlepší šestce. V jedenatřicátém kole na svém hřišti přivítá stále se zhoršující Real Sociedad, který si notně komplikuje boj o setrvání v nejvyšší španělské soutěži.

O to hůře to s hostujícím týmem vypadá po prozkoumání následující statistiky, podle které Real Sociedad prohrál všech sedm posledních utkání na hřištích soupeřů. Body pak bral naposledy před více než měsícem za domácí remízu s Levante a momentálně se může "pyšnit" zdaleka nejhorší formou z celé ligy. To logicky znamená pád tabulkou, zatím se Sociedad zastavil na čtrnáctém místě a šesti body náskoku, ostatní týmy se však stále zlepšují.

Ani Atlético na tom není nijak růžově, po výhře v premiérovém ročníku Evropské ligy a účasti ve finále Copa del Rey v minulé sezoně je současná osmá příčka zklamáním. Ztráta na šestý Athletic však činí jen tři body, Atlético má navíc toto utkání k dobru. Nutno však přiznat, že se Rojiblancos zlepšují, výhry nad v současnosti velmi silnou Osasunou a Villarrealem vlévají čerstvou krev do žil.

"Stále se zlepšujeme. Výhra na půdě Osasuny nám vzala spoustu sil, ale byla pro nás obrovsky důležitá. Potřebujeme Basky porazit, abychom se odpíchli blíž evropským pohárům," ví stoper Atlética Diego Godín.

"Není co skrývat, nyní hrajeme o záchranu, ta je naším jediným cílem. Máme to pořád ve svých rukou, není se čeho bát," věří svému týmu i nadále kapitán Xabi Prieto.

Domácí hlásí jedinou absenci, chybí levý obránce Antonio Lopez, nejistý je pak start Diega Forlána. Hostům chybí dlouhodobě zraněný Joseba Llorente a De La Bella.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
De Gea - Ujfaluši, Godín, Dominguez, Luis - Juanfran, Suarez, Tiago, Reyes - Aguero, Costa
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Martinez, Labaka, Ansotegi, Gonzalez - Rivas, Aranburu - Prieto, Zurutuza, Griezmann - Tamudo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.42 - 4.60 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Villarreal CF  (neděle 21:00)
Souboj o třetí místo ligové tabulky uvidí v nedělní večer valencijská Mestalla, domácí Valencia zde přivítá Villarreal, na který má náskok tří bodů.

Právě tyto dva týmy si své pozice vyměnily před týdnem, když Valencie porazila Getafe 4:2, zatímco Villarreal podlehl Barceloně 0:1. První souboj obou celků skončil na stadionu El Madrigal ve Villarrealu remízou 1:1, kterou zařídili svými góly Giuseppe Rossi a Aritz Aduriz. Tato plichta může v konečném účtování rozhodnout, v případě rovnosti bodů se totiž berou v potaz vzájemná utkání.

Villarreal však prohra s Barcelonou nemusí zase tolik mrzet, Žlutá ponorka totiž hrála čtvrteční úvodní čtvrtfinále Evropské ligy a jasně dominovala, Villarreal rozstřílel doma Twente 5:1. Toto utkání však přineslo i špatné zprávy, zlomeninu nohy si totiž přivodil kapitán Gonzalo a od fotbalu si tak na nějaký ten měsíc odpočine. Villarrealu chybí také Senna, Cani a Angel Lopez.

Speciální zápas odehraje stoper (defenzivní záložník, chcete-li) Carlos Marchena, který momentálně působí ve Villarrealu, ještě do loňského léta však působil právě v klubu s netopýrem ve znaku. "Oba týmy hrají o hodně, ve hře je třetí místo, tedy Liga mistrů. Valencia je v mém srdci a navždy tam zůstane," řekl Marchena.

Valencia před týdnem zdemolovala Getafe, když všechny čtyři braky vstřelil kanonýr Roberto Soldado. "Doufám, že jsem si nechal nějaké góly i na neděli. Ani jeden z týmů nebude hrát na remízu, potřebujeme tři body," prohlásil Soldado.

Do sestavy Valencie se vrací Guaita, Joaquin a Miguel, i nadále pak chybí Navarro a Albelda. Domácí mají svému soupeři co oplácet, byl to totiž právě Villarreal, kdo Los Che vyřadil z poháru Copa del Rey.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Bruno, Stankevičius, Ricardo Costa, Mathieu - Joaquin, Topal, Tino Costa, Mata - Aduriz, Soldado
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Mario, Marchena, Musacchio, Capdevila - Valero, Matilla, Bruno, Cazorla - Nilmar, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Real Madrid  (sobota 18:00)
Zajímavý duel čeká ve 31. kole La Ligy diváky na stadionu San Mamés. Domácí Athletic se utká s Realem Madrid. Athletic bojuje o účast v evropských pohárech, Real má stále ještě matematickou pravděpodobnost získat ligový titul.

Střetnutí mezi baskickými "lvy" a Bílým baletem patří mezi ty klasické v rámci Primera División a vynikají povětšinou vypjatou atmosférou a výjimkou nebude ani to nastávající. Domácí potřebují udržet páté místo zajišťující účast v Evropské lize a zároveň nedůvěřují tomu, že by jejich rival vzdal boj o ligu.

Bilance mezi oběma kluby v posledních šesti sezonách svědčí spíše v prospěch Realu, který z jedenácti utkání vyhrál deset a ve třech z posledních čtyř dokonce vstřelil svému soupeři pět gólů. I toto je motivací pro hrdý baskický klub změnit tyto cifry a proti Bílému baletu bodovat.

Trenér Basků Caparrós bude postrádat Koikiliho a Amorebietu, zdravotní potíže mají i Muniaín a David López, ti však na soupisce jsou, stejně jako uzdravení Aitor Ocio a Susaeta. Athletic se pustí do útoku s dvojicí útočníků a dvěma křídly, přestože Caparrós byl s přesnou podobou základní jedenáctky tajemný jak hrad v Karpatech.

V brance se objeví osvědčený Iraizoz, v obraně pak čtveřice zprava Iraola, San José, Ekiza a Castillo, před nimi ve středovém dvojbloku Gurpegi a Javi Martínez. Útok bude na křídlech Muníainovi a Lópezovi nebo Gabilondovi a na útočné dvojici Toquero - Llorente.

Kouč Realu Mourinho nechá ještě odpočívat Benzemu a bude postrádat kvůli chřipce Khediru. Na soupisce není ani Pedro León a Gago.

Na trávník stadionu zvaného "La Catedral" vyběhne základní jedenáctka s Casillasem v brance, s obranou ve složení zprava Ramos, Pepe, Carvalho a buď Marcelo nebo Arbeloa. Místo Khediry, jehož výškové přednosti budou proti Athleticu chybět se postaví k Xabimu Lass. Útočné kvarteto bude mít na křídlech Cristiana Ronalda a Di Maríu, na spojce Ozila a na hrotu Adebayora.

Utkání v baskické "Katedrále" začne v 18:00 CET úvodním hvizdem Close Gómeze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.80 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - UD Almería  (sobota 20:00)
Ve 31. kole La Ligy se na stadionu Nou Camp utká domácí Barcelona s poslední Almeríí. Zatímco Katalánci si nadále drží vedoucí příčku a jsou již pouhý krůček od obhájení ligového titulu, hosté se nachází na zcela opačném pólu tabulky. Sobotní zápas se tak ponese v duchu boje obra s trpaslíkem, přesto nesmí barcelonští soupeře podcenit, neboť ten už si nyní nemůže dovolit ztrácet body ani se silnějšími týmy.

Barcelona vede španělskou ligu znovu již o osm bodů, a má tak nakročeno k další obhajobě titulu. Ve 32. kole se jí její plány ještě pokusí překazit odvěký rival Real Madrid, který Katalánce přivítá na svém stánku Santiaga Bernabeua. Madridský tým si zápasů s Barcelonou vůbec v této sezóně ještě hodně užije. Ve finále Copa del Rey proti sobě totiž rovněž stanou tyto dva týmy, navíc se zdá, že se oba potkají také v semifinále Ligy mistrů. Real Madrid si totiž v úterý lehce poradil s Tottenhamem, když ho dokázal porazit 4:0. O den později se předvedla také Barcelona, která smetla Šachtar Doněck 5:1.

Na všech hráčích je vidět, že se na vzájemná střetnutí dvou nejsilnějších španělských mužstev těší. Brankář Barcelony Victor Valdes k blížícímu se El Clássicu řekl: "Čím více zápasů Barca - Real, tím lépe! Jsou to vždy velmi vypjaté zápasy, ve kterých si nikdo nedovolí nic vypustit. Každý chce vyhrát za každou cenu!"

Zatímco Valdes se už může plně začít koncentrovat na zápas s Realem, neboť do sobotního utkání nebude moci kvůli trestu nastoupit, obránce Maxwell, který je již plně fit, varuje před podceněním Almeríe a také odvetou se Šachtarem na ukrajinské půdě, ačkoli doma zvítězili 5:1. "Je velice nebezpečné, kdybychom se začali věnovat jen zápasu s Realem, protože zápasy s Almeríí a Šachtarem se nevyhrají sami. Musíme si uvědomit, že i tyto dva celky jsou velice dobré, ačkoli možná ne tak jako Real."

Uzdravený Maxwell v sobotním utkání zaskočí za Erica Abidala, který se nadále zotavuje z operace nádoru na játrech. Pep Guardiola však bude muset vyřešit jeden velký oříšek. V bráně mu bude chybět Valdes, ale ani start Josého Manuela Pinta, náhradního brankáře, není jistý. Složité to bude mít trenér Barcelony i se středem obrany. Carles Puyol stále není k dispozici a pro zápas s Almeríí mu bude kvůli trestu chybět také Sergio Busquets.

Jisté je, že proti Almeríi nebude chtít Guardiola postavit béčkovou sestavu, aby byli jeho klíčoví hráči zcela fit proti Realu,n eboť se vyjádřil, že prohra s posledním týmem soutěže je nepřípustná: "Je důležité, abychom jeli na Santiago Bernabeu s osmibodovým náskokem."

Zatímco Barcelona pomýšlí na další titul, Almería řeší zcela jiné problémy. Tým je poslední a po několika porážkách byl odvolán dosavadní trenér José Luis Oltra. Novým lodivodem se tak stal Roberto Olabe, jehož premiéra u týmu nebude vůbec jednoduchá. Přesto se pokusí o skoro nemožné a se svým novým týmem si zkusí z Nou Campu odvést alespoň bod. Ten by se Almeríi více než hodil, neboť momentálně ztrácí na 17. příčku, první nesestupovou, 4 body.

Olabe do zítřejšího zápasu nemůže počítat s Hernane Pelleranem, který si odpykává trest, a jistý není start také u Santiaga Acasieta a Carlose Garcíi.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto-Alves-Piqué-Milito-Adriano-Xavi-Mascherano-Keita-Pedro-Messi-Villa
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves-Luna-Acasiete-Silva-Macedo-Bernardello-Mbami-Crusat-Piatti-Ortiz-Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.07 - 10.50 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Ve 31. kole La Ligy přivítá domácí Mallorca hráče z andaluské Sevilly. Zatímco domácí již nemají de facto o co hrát, neboť se nachází přesně v prostředku tabulky, Sevilla se ze všech sil snaží probojovat na příčky, které by jí zajistily účast v Lize mistrů pro příští sezónu. Momentálně je šestá a na vytoužené čtvrté místo, které okupuje Villarreal, ztrácí 9 bodů. Teoretická šance tu tak nadále existuje a hráči z jihu Španělska si ji budou chtít udržet i po sobotním utkání.

Sevilla neprožila zrovna nejlepší sezónu, když se po její většinu pohybovala uprostřed tabulky, ale jak se zdá, svoji nejlepší formu si dobře naplánovala na konec. V posledních třech zápasech se jí podařilo uhrát důležitou remízu s Barcelonou a porazit Valencii se Zaragozou, a tak se v tabulce vyšplhala na úkor Espanyolu již na šesté místo.

Nyní ztrácí na čtvrtý Villarreal 9 bodů a prezident klubu José Maria del Nido věří, že se jeho klubu může podařit tuto ztrátu stáhnout a kvalifikovat se tak do Ligy mistrů: "Objektivně uznávám, že nyní je ztráta na Villarreal ještě velká. Největšími kandidáty na zbývající dvě příčky, které umožňují hrát Ligu mistrů, jsou tak nadále Valencie a Villarreal. My se nevzdáváme a budeme se snažit hrát co nejlépe, abychom se s trochou štěstí přeci jen dostali před jeden z těchto dvou celků. Důležité je získat co nejvíce bodů. Kdyby se nám podařilo získat všech zbývajících 24, nemám pochyb, že by to na Ligu mistrů stačilo."

Sevilla tak kuje plány na osm následujících výher v řadě a Mallorca by měla být její první obětí. Do zápasu však kvůli zranění nebude moci nastoupit malijský útočník Frederic Kanouté a otazník se vznáší také nad startem křídelníka Jesúse Navase. Zápas bude mít pikantní příchuť také pro sevillského trenéra Gregoria Manzana, jehož minulým působištěm byl právě mallorský klub.

"Víme, že proti nám bude stát Manzano, ale není to pro nás ta hlavní motivace. Jediné, co si přejeme, je porazit Sevillu jako takovou," vyjadřuje se mallorský Kevin García. Ostrovanům v sobotním zápase nepomůže svými góly útočník Pierre Webó, který je suspendovaný.

Tým Michaela Laudrupa se nachází na 10. příčce a má náskok 9 bodů před zónou sestupu, a tak by Mallorca již neměla mít žádné větší potíže s udržením se v La Lize, ačkoli její nynější forma není úplně ideální. Z posledních pěti zápasů dokázala vyhrát pouze dvakrát.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate-Cendrós-Nuňes-Ramis-Kevin-Martí-Victor-Aki-Guzmán-Castro-Nsue
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas-Navarro-Escudé-Fazio-Cáceres-Romaric-Medel-Capel-Rakitič-Perotti-Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona30263182:1581
2.Real Madrid30234369:2273
3.Valencia CF30176746:3557
4.Villarreal CF30166848:3154
5.Athletic Bilbao301431347:4245
6.Sevilla FC301361146:4445
7.Espanyol Barcelona301411538:4343
8.Atlético Madrid301261245:4142
9.Levante UD301151433:4038
10.RCD Mallorca301151431:4038
11.Racing Santander30991230:4436
12.CA Osasuna30981336:3635
13.Sporting Gijón308111128:3535
14.Real Sociedad301121740:5135
15.Getafe CF30971441:4934
16.Deportivo La Coruña308101225:4034
17.Real Zaragoza30791429:4330
18.Hércules CF30851728:4829
19.Málaga CF30851739:6229
20.UD Almería305111431:5126

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (206)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro Titul pro Barcu

Reagovat
Infi

Reagovat
Filipow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu, proč se takovýhle mač hraje v 6 a už vůbec nechápu, proč ho trotlíci ze Sportu TV nedávají v přímým přenosu. Pokud jsem pochopil z jejich upoutávky včera, tak budou dávát od osmi ze záznamu Athletic - Real a pak od desíti ze záznamu Barcu s Almerií. Zní to jako sci-fi, ale opravdu to tak měli ještě včera večer v upoutávce. A mají to i v programu, ale to je něco, čím se stanice Sport TV moc neřídí, takže to píšu nakonec jako irrelevantní informaci .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ještě včera večer (při pokeru) měli v upoutávce Real v 8 a Barcu v 10. A zápas v 6 nic.

Každopádně je to stanice na hovno. Člověk neví, co od nich může a nemůže očekávat.

Reagovat
vocasisko

Sice si myslím, že Mascherano dokáže odehrát takový zápas bez žlutýho kartónu, ale vzhledem k tomu, že Puyolovo zranění se zase odkládá, bych ho dnes nechal odpočívat. Odpočinek pro Messiho je snad samozřejmý a další kdo by ho dle mého potřeboval je Villa.

rád bych viděl sestavu

Pinto/Miňo-Alvés,Pique,Milito,Maxwell-Fontás,Thiago,Iniesta-Pedro,Bojan,Affelay

Xavi s Keitou by si vzhledem k tomu, že v úterý budou hrát celý zápas taky odpočinek zasloužili, Pedro by se měl po zranění rozehrát a toto je ideální zápas a tak jediní dva, kteří budou v těchto perných dnech nejvíce vytěžování budou Pique a Alvés. Alvés to zvládne, Pique je Pique, ale třeba si řekne, že jednou nebude v posteli takovej drak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta tvá sestava dává větší smysl, než ta redaktorova. Já bych jen dal Sergia na jeho místo DM a Adriana místo Maxwella

Reagovat
vocasisko

Sergio minulej týden zaRámosoval

Reagovat
smazaný uživatel

A jo vlastně.

Reagovat
vocasisko

a k Adrianovi, ten by si taky mohl odpočinout, poslední dobou hraje skoro furt a podle mě nastoupí do všech Clasic a tak by si měl i Maxwell zahrát

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pinto/Miňo - Alvés, Piqué, Milito, Maxwell - Masch, Thiago, Iniesta - Pedro, Messi, Bojan

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tou Shakirou je to už opravdu trapné. Co vzít v potaz například to, že od 5. ledna nehrál pouze v jediném zápase (odveta s Arsenalem - vykartovaný), jinak nastoupil do všech zápasů. V lize chyběl pouze poločas (doma se Santanderem střídal Puyola), v CdR také poločas (v Almerii), v LM pro stopku v odvetě s Arsenalem, navíc za repezentaci 3 celé zápasy. Srhnuto to má 23/24 - 1980/2160. To mi přijde jako pěkný tříměsíční záhul. Jestli máme někoho na Ukrajině šetřit, tak určitě jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente y Toquero, una pareja capaz de atacar por tierra, mar y aire

Llorente a Toquero, dvojice schopna útočit po zemi, po moři i ve vzduchu...

Jinak Mourinho asi nechá sedět CR7, Marcela i Di Maríu, což znamená o 60 % příspěvků míň ze strany...ehm...antimadridistů Místo nich zřejmě Arbeloa, Granero a Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak béčkaři včera zase vyhráli, když nasypali 4 banány Granadě a jsou v Segundě třetí. Mají velkou ztrátu, ale kdyby se jim podařilo Segundu vyhrát, tak by to byla velká paráda. Takové stylové by to bylo

LA MASÍA

Reagovat
Footballer

Neskutečné, v poslední době chytli fazónu jako hrom. Z 8 posledních zápasů vyhráli 7, pouze jediná remíza, se skórem 28:9

Reagovat
berger321

I Barca A by mohla taku formu chytnut ne furt jen 1:0 krom toho minuleho zapasu (5:1) sem nevidel zadnu kanonadu doufam ze chlapci naberu formu pred realem a daji aspon 5ku

Reagovat
Kenneth

Barcelona měla vždy skromné fanoušky,nedokážu si představit kolik by fanoušků ztratila kdyby pár krát prohrála.

Reagovat
berger321

Me teda rozhodne ne fandim ji uz 5 roku a jestli neveris mam uz tu prispevky zpred 2 rokama kdys ani neznal tuto stranku.Nejhorsi sezona byla 2007/08 a co se me tam vybavi je prohra s realem 1 4 prohra s betisem 2 3 a to sme vedli 2 0 a pak jeste vyrazeni s man utd

Reagovat
Kenneth

Tak to si velký pán.

Reagovat
berger321

Hmmm schvalne kolik roku fandis realu ty?

Reagovat
Kenneth

Od doby co sem dostal svůj první dres Realu Madrid. 2002/2003?

Reagovat
berger321

Aha ja od te doby co sem videl v televizni upoutavce chelsea barca ronaldinha se me strasne libilo jak dal ty 4 brevna tak sem jim zacal fandit

Reagovat
berger321

To sis s realem spis uzil plno strasti sak od te doby nejak zacali vypadavat v LM

Reagovat
Kenneth

To už ke sportu patří.

Reagovat
berger321

Kdyz se na to tak divam tak se moze za 3-4 kola slavit s predpokladem ze barca vsecko vyhraje a real dnes prohraje a priste taky VISCA EL BARCA a nevite co je s ehmmmem

Reagovat
Kenneth

No bude to ohromně těžký zápas, ale přešto jím věřím. tip: 1:2. José dneska podle mě nebude šetřit nikoho,možná Marcela který má problémy. A snad se Messi vykartuje.

Reagovat
Kokesh

To se spíš vykartuje Di Mária.

Reagovat
Kenneth

Di Máriu můžeme nahradit,Barcelona Messiho ne.

Reagovat
vocasisko

vykartoval by se leda by dostal červenou

Reagovat
Kenneth

Má 4 žlutý a při 5 je stop nebo?

Reagovat
vocasisko

má 3 žlutý

Reagovat
Kenneth

na eurofotbalu je že má 4.

Reagovat
vocasisko

nojo, taky jsem si myslel, že má 4, dokonce někdo na našich stránkách mu je počítal a taky psal, že má 4, ale jak marca tak ligabbva.es píši, že má 3

Reagovat
Kenneth

Tak to je škoda. On by se stejně asi nevykartoval leda že by zdržoval nebo že by si po případným golu sundal dres..

Reagovat
Kokesh

To je udička. Nechá si ju dát a najednou se zjistí, že má pátou.

Reagovat
vocasisko

no právě, proto bych ho dnes pro jistotu nechal sedět

Reagovat
Kokesh

Čas na hovno a zase zápas neuvidím. Tak jen popřeju hodně štěstí. Byla by velká škoda pošramotit náladu v týmu, po výhře na Slepicemi a blížícím se El Clásícem to chce výhru. Jak už psal Kenneth v takovým zápase je těžký někoho šetřit, spíš to vidím na plnou palbu s tím, že v odvetě LM si odpočinou 1-2 hráči a samozřejmě nebude hrát Pepe - to by byla ideální varianta. Jestli ale nechá kvůli zdravotnímu stavu odpočívat Marcela a Crise, tak je to volba druhá. Di Máriu bych každopádně nasadil...

Reagovat
blaugrana

Za tri zápasy sme Almérii nasúkali 16 gólov a neobdržali žiadny, tak dúfam, že na to dnes nadviažeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto/Miňo - Alvés, Piqué, Milito, Maxwell - Thiago, Masch, Iniesta - Pedro, Bojan, Afellay

3:0

Reagovat
blaugrana

Až na Maxwella a Affelaya súhlas. Pravdepododben tam však Maxwell bude a Leo bude na "pľace", o tom žiadna.

Reagovat
Infi

Tak vykartovat by se neměl, protože nefauluje, stačí aby držel hubu Ale přecejenom bych ho tam nenechával celý zápas. A Maxwell ať tam je, já věřím, že doma dokážeme Almérii porazit i s náhradníkama.

Reagovat
vocasisko

Leo má 3 karty, ne 4

Reagovat
Infi

Tak doprdele práce, poslední dny se klepu, aby se nevykartoval a zbytečně? Vždyť ještě nedávno vím, že někdo říkal, že Messimu chybí jedna karta do stopky.

Reagovat
vocasisko

protože jak podle fcbarcelona.cz tak podle EF má karty 4, ale podle Marcy i ligabbva.es má 3... no jsou v tom zmatky, stejně jako s Piqueho 9, resp 8mi kartami

Reagovat
smazaný uživatel

on jednu odstal od stolu. Takže ta třeba není započítána. Ale fakt si myslím, že má 4.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Opravdu má 3. Oficiálně měl napsané nedávno 4, teď už jsou 3, takže to vypadá klasicky po španělsku na neviditelně odepsanou jednu kartu (asi ta oslava s přáním matce).

Reagovat
smazaný uživatel

to odvolání ale zamítli, ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ale nevím, jakou jinou by mu odepsali. Skutečný počet karet je ve Španělsku dlouhodobě těžko zjistitelný (ostatně proto mi vadí, že na svazu s tím mohou manipulovat, jen to přidává na nepřehlednosti).

Reagovat
smazaný uživatel

tak on ten svaz je snad složený z ožralých námořníků, takže to bude ještě dost možná zajímavý..

přijde mi, že jeich rozhodování vypadá dost podobně..http://www.youtube.com/watch?v=oBhrpD1x8zo

Reagovat
vocasisko

nejvíc mě ale zaráže, že Marca, u které bych spíš čekal, že bude mít Messi napsáno, že má 5 karet, má napsáno, že má 3 ale to je fuk, snad se svaz neozve až po udělení 4 (5) karty, to by pak bylo solidní fiasko a že už jich tuto sezónu bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Almeríu musíme zvládnout i s Maxwellem, Adriano nemůže hrát pořád, dopřál bych mu teď odpočinek, protože v následujících zápasech si zahraje víc než dost.

Reagovat
Infi

Já jen doufám, že se nikdo nevykartuje na Clásico, to by byla obrovská škoda. Věřím, že Pep bude vědět co dělá a postaví to tak, ať nejsme moc v ohrožení. Díky bohu za soupeře typu Almería(i když nechci shazovat jejich kvality), nedokážu si představit, kdybychom měli hrát dnes třeba proti Valencii, Espanyolu nebo Villarealu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Piatti je přeci zraněný, ne?

Reagovat
madridcan

Ked uz niekomu hrozi vykartovanie na Clasico,tak nech sa vykartuju na to vikendoe a nie na to poharove.CO sa tyka Athletica,tak neviem aka zostava bude,ale nejak z nich strach nemam-sice sme tam minuly rok prehrali,ale po strelach 1:12.Tak snad bude pekny zapas a Cris zopakuje hattrick Ked bude hrat teda.Tipnut to neviem aj ked tajny tip mam a myslim si,ze padnu minimalne 4 goly

Reagovat
Infi

Dneska ti to nevýjde

Reagovat
madridcan

ved som ani nepovedal nic urcité

Reagovat
smazaný uživatel

Real si dneska lehce poradí s Basky, a potvrdí svou formu, která bude pokračovat do konce sezony. Čekájí nás velice úspěšné 2 měsíce !

Reagovat
vocasisko

jojo a před startem nové sezóny se budete radovat z trofeje Santiaga Bernabéua

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas; Ramos, Garay, Albiol, Pepe, Arbeloa; Lass, Granero; Kaká, Di María, Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

vs.

Iraizoz; Iraola, San José, Ekiza, Castillo; Gurpegi, Javi Martínez, Orbaiz, Muniain; Llorente y Toquero

Reagovat
smazaný uživatel

Pět nejlepších hráčů z pole sedí. Zajímavé , Kaka' jsem si přál.

Reagovat
alcantara

pepe v zalohe?

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme...kazdopadne tohle je docela dobra sance Real porazit

Reagovat
alcantara

verim v remizu, cakam od vas nastup a doraz ako proti nam v pohari, snad vas z protiutokov nepopravia. Bez xabiho, cristiana a marcela to bude o to tazsie.

Reagovat
Infi

V repre hraje/hrával DM pokud se nepletu

Reagovat
madridcan

presne tak

Reagovat
Kenneth

Už i Mourinho vzdal boj o titul. To je sestava jako bysme jeli k soupeřovi z druhé ligy.

Reagovat
vocasisko

Mou chce v La Lize vyhrát aspoň trofej o nejdefenzivnější sestavu roku?

Reagovat
smazaný uživatel

chce potrenovat na Barcelonu

Reagovat
Kenneth

Kakááááááááááááá je zpět.

Reagovat
vocasisko

tím že dal penaltu?

Reagovat
madridcan

nie,tym,ze dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
One-Real

Rickyyyyyyyyyyy Kakááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Kakaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

ano ano kricte si,ze takto vyhravame :-*

Reagovat
madridcan

sudnost ziadna,ob*ebuju nas zozadu,Irazoiz bol jasne neskor,ale Caparosovi sa vzdy daco nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

Vedem 1:0 ale to je tak jediný zatím docela bída..jedinej kdo se mi trochu líbí je Lass..jinak zbytek nic moc ...........snad se to zlepší HALA MADRID

Reagovat
Kenneth

Klíčový hráči po zranění, půlka týmu z lavičky. Pellegrini tam dostal nakládačku s celým týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím ale i tak jsem čekal od Granera a Kaká víc vím,že Kaká je po dlouhým zraněny,ale tak aspon něco by hrát mohl ..jinak zatím je to docela vypjatý tak hlavně ať se nikdo nezraní nebo nenechá zbytečně vyloučit

Reagovat
Kenneth

Tak Granero je tragický stále, Kaká má nahráno minimum,to přijde.

Reagovat
madridcan

PANEBOZE HIGUAIN

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain uz ty sance zase pali..

Reagovat
One-Real

Jak mám Basky rád, tak dneska kosí opravdu znamenitě.

Reagovat
Kenneth

Dneska hrají jak magoři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě do toho ty jejich fanoušci jako obyvkle chtějí pískat každý dotek a za každý druhý by chtěli červenou

Reagovat
Kenneth

Mě tohle vůbec nevadí , jen to prožívají víc než jiní. Díky tomu by případná výhra byla ještě sladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo je mi to jasný no už by to chtělo druhý gol at se to trochu uklidní Jinak ten Lass zatím fakt parádní dnes

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze vy to nekosite

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe zakouší vlastní medicínu, a evidentně se mu to nelíbí.

Reagovat
madridcan

Lass je proste neskutocny

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se mi taky neskutečně líbí...škoda teď Di Marii

Reagovat
Kenneth

To bylo zbytečný,mohl volnému Higuaínovi.

Reagovat
madridcan

di Maria,zoznamte sa

Reagovat
smazaný uživatel

vetsinu polocasu jsme hrali tuzku, ale Clos Gomez rozhodne nezklamal...a idiot pepe taky ne

Reagovat
Kenneth

idiot Pepe? Vaši nás dneska kosí hůř než Pepe v jeho největší slávě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Například ten loket v obličeji Llorenteho....

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že se tu opět bavím s těma objektivníma kteří vidí jen zákroky Pepeho, ale prasárny hráčů Bilbaa jdou mimo ně.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze je to relativne tvrdej zapas z obou stran, ty zas nevnimas zakroky hracu Realu

Reagovat
Kenneth

Já vím že Pepe je prase a v hlavě má nasráno, ale připadá mi že zákroků od vás je tam daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna Ty mluvíš o objektivitě

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

praveze tech "nenapadnych" loktu bylo vic...no co uz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

tak, že Pepe má v hlavě vymleto víme všichni ale vaši taky dneska nezaostávají, Gurpegui a další se toho nebojí

Reagovat
smazaný uživatel

no ja to rikam od zacatku ze Gurpegi nedohraje...uvidime jestli se v satne trochu zklidni...

Reagovat
One-Real

jak hrál Javi minulý kolo? jsem zrovna nekoukal

Reagovat
Kenneth

100. pro Real Madrid

Reagovat
One-Real

Neni to špatné, celkem se mi líbí pohyb Rickyho, Baskové jsou ale nebezpeční a určitě se nevzdají. Čekám že Martínez ♥ taky neřekl poslední slovo.

Reagovat
Al Capone

Dneska se mi líbí Granero, sice někdy to zbytečně zbrzdí, ale i tak je moc dobrý, Lass poračuje ve skvělých výkonech, jenom někdy by mohl zkusit kolmici než jednoduchou nahrávku na 3 metry, a i Di María je hraje dobře, jenom klasicky sobčí a ty jeho kotrmelce jsou vážně úsměvné

Reagovat
Kenneth

Lass by měl hrát místo Khediry

Reagovat
FuckT

no.

Reagovat
Al Capone

fans Barcelony?

Reagovat
FuckT

ee, fan of Mourinho , takze momentalne aj fan of RM;) inak fan of Napoli a Liverpool !

Reagovat
Kenneth

Takže kdyby šel Mourinho do Evertonu tak fan of Everton?

Reagovat
FuckT

tak co je na tom zle ? :P paci sa mi jeho styl a vsetko co dava do toho, Mou je best

Reagovat
Al Capone

no tak to jo, když právě Khediru přivedl Mou

Reagovat
FuckT

o to nejde, podla mna Khedira odvadza perfektnu robotu, proste mi sedi jeho style ;)

Reagovat
Al Capone

tak předvede to co má defenzivná záložník předvézt, ale nic víc, to Lass je jiné kafe

Reagovat
FuckT

tak Lass mal nejake dobre vykony teraz, ale u nho verim v upadok, tak ako to bolo v skorsej casti sezony, proste si nemyslim, ze to vydrzi ;) Kedhira sa mi zda spolahlivejsi a zohratejsi s Alonsom

Reagovat
Al Capone

Lass měl výpadek díky tomu, že nejrál a když nastoupil na posledních deset minut tak to byla bída, ale když hraje v základu tak si mi líbí víc než Khedira

Reagovat
FuckT

vec nazoru ;)

Reagovat
alcantara

lass ide na husenkovej drahe, momentalne zaziva jedno z tych lepsich obdobi, cakam, kedy opat padne stmhlav nadol

Reagovat
Al Capone

a jde vidět, že Pipita se nezměnil, zase potřebuje 10 šancí na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Gómez nám na Clásico vykartoval Piráta . Ale jinak bych řekl, že nás tlačí.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
alcantara

villarato

Reagovat
alcantara

s takto vysunutou obranou hrat proti madridu, hodne si verite, chlapci. Hranie sa iraizoza na victora bolo zabavne, do penaltoveho zakroku tiez nemusel vletiet ako raketa, ajked pri di mariovych certovsky rychlych nohach sa tazko odhaduje, ci ist/neist. Llorentemu by tam mohlo nieco v druhom polcase padnut, chce to jeden vydareny center

Reagovat
Kenneth

Kdyby bl na hřišti Xabi Alonso, tak by to byl jediný hráč na kterého by se asi nepískalo že?

Reagovat
Kenneth

Di Mária opět.

Reagovat
madridcan

dalsia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kakááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Kakaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze to Mariu nekdo jednou poradne prepali za to co predvadi

Reagovat
Kenneth

To Ronalda asi musí srát že sedí na lávce,mohl být už první o Pichichi.

Reagovat
Kluivert9

Penalty by dneska Kaká šly, ale to je tak všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Anděl co si ustlal na prdel .

Reagovat
smazaný uživatel

Di María perlí...

Reagovat
madridcan

juuuj no,Angel chce vstat a on ho drgne spat...Mali ste jednu poriadnu sancu,tak nebudte frustrovany

Reagovat
FuckT

on ho len trochu pohladkal, Di Mariovi to ale staci na to, aby si lahol spat ... Di Maria a Busquets 2 najvacsi buzeranti

Reagovat
smazaný uživatel

Strčil? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Strčil? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

este,ze si si odpovedal Palec hore pre teba

Reagovat
smazaný uživatel

Sám dobře víš, že to bylo kvůli tomu, že se mi to tu objevilo dvakrát. Di María byl k smíchu.

Reagovat
madridcan

jasne,ze viem...nemohol som si odpustit.Tak je,ale ked lezi na zemi a chce vstat,tak co ho ma co drgat spat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že ani od jednoho to nebylo chvályhodné. On do něj neměl strkat, a Di María si mohl odpustit ten další pád.

Reagovat
madridcan

z coho vyplyva,ze by sa normalne postavil

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bereš takhle, tak ano

Reagovat
Mishko

nie som nadšený, že zvíťazíme vďaka penaltám, ale obe boli úplne jasné...

Reagovat
Kenneth

K čemu jde nedoléčenej Ronaldo za stavu 2:0 na hřiště? Aby ho tam okopali?

Reagovat
Kluivert9

aby mohl kopat penalty

Reagovat
Kenneth

To přišel trošičku pozdě.

Reagovat
Kluivert9

třeba ne

Reagovat
Kenneth

uvidíme,třeba si dá Di Mária hattrick dneska.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
FuckT

preco si si taky isty, ze je nedolieceny ? jedna z najslavnejsich hier vo futbale su klamne informacie o zdravotnom stave urcitych hracov ...

Reagovat
Kenneth

Protože proti Tottenhamu brzdil každej útočnej výpad a pomalu nezasprintoval.

Reagovat
FuckT

to bolo proti Tottenhamu ;)

Reagovat
Kenneth

Kdyby byl zdravej tak proč nehraje od začátku?

Reagovat
FuckT

pretoze bezpecnych je len 30 minut, ako povedal Mou 1000 krat, hrac sa moze zranit hocikedy za hocijakych okolnosti ...

Reagovat
Kenneth

zdravý Ronaldo nikdy nesedí na lavičce.

Reagovat
FuckT

Reagovat
Kenneth

Asi máš pravdu,zasprintoval tam ted jako srnka.

Reagovat
FuckT

jj, toto bol fakt pekny gol, dokonalo zvladnuta ofsajdova linia, dokonale spracovanie a prebratie lopty , dokonale zaseknutie a strela ...proste dokonalo prevedene ;)

Reagovat
Kenneth

od dokonalého hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna akce, skoda..

Reagovat
vocasisko

Pinto- Alves, Piqué, Milito, Maxwell- Mascherano, Xavi, Thiago- Iniesta, Messi and Bojan

tak nakonec celkem spokojenost, ikdyž mohl Pepek nechat Xaviho odpočinout

Reagovat
alcantara

este som pinta z fanty vyhodil a hodil tam pedra

Reagovat
Kluivert9

Místo Mascherana to dneska chtělo Keitu...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Xavi si mohli odpočinout...Masch je v karetním ohrožení, ne?

Reagovat
Kluivert9

je právě

Reagovat
Infi

Tak Pep možná počítá i s variantou, že Masch dostane žlutou. Takže ho možná vyšťaví dneska, na Ukrajině a v Clásicu nenastoupí a záloha bude v podání Keita, Xavi, Iniesta - Nebo možná už bude Carles fit a Sergio normálně v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, mám v Pepa plnou důvěru.

Reagovat
Kenneth

Ronááááááááááááldoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
madridcan

Cristiano

Reagovat
FuckT

tak toto bolo sexy, Ronaldo ...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL

Reagovat
Al Capone

takovou zasekávačku momentálně nikdo neumí líp než C.Ronaldo

Reagovat
Al Capone

už to začíná, Ronaldo si začíná z nich dělat prdel a oni to nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně oceňuju, že tradiční horké (portugalské) hlavy udržely nervy (až na jedinou výjimku) na uzdě...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Bilbao je neškodný jak impotent s vyztuženým kondomem

Reagovat
smazaný uživatel

Skodaaa, to mel byt hattrick...

Reagovat
Kenneth

Kdo by to čekal, 3:0 na San Mamés. Ted ta prohra s Gijonem mrzí ještě víc. . Pěknej výkon Kaká,Lasse. Třešnička na dortu je nula Ikera.Díky hoši. Hala Madrid.

Reagovat
Xavi8

Takze clasico bez Mascha

Reagovat
smazaný uživatel

hmm na DM bych to viděl na Keitu

Reagovat
smazaný uživatel

16.4. Barcelona La Liga

20.4. Barcelona Copa del Rey

23.4. Valencia La Liga

27.4. Barcelona LM

3.5. Barcelona LM

8.5. Sevilla La Liga

6.5. semifinále Final Four

8.5. finále Final Four

15.5. Villarreal La Liga

play off ACB

22.5. finále LM

Nejnabitějších šest neděl co pamatuju (a že pamatuju dost )

Reagovat
madridcan

naposledy si take zazil pri novodobych olympijskych hrach v roku 1896 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam Real nebyl

Reagovat
Kily

rytířské souboje na dvoře krále Artuše byly méně zajímavé?

Reagovat
smazaný uživatel

Za krále Artuše klasické rytířské souboje nebyly, to je obecně rozšířený omyl podpořený řadou filmů, což MŮŽU jako očitý svědek potvrdit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

hlavně klid a nohy v teple, 22.5 už to budeš sledovat pouze jako nezaujatý divák

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy mě těší, když naplníš beze zbytku význam svého nicku Vy zase budete sledovat v televizi Final Four.

Reagovat
vocasisko

Tak to samozřejmě, že se na Final Four v telce kouknu (pokud budu mít čas). Nic to ale na tom nemění, že ty se na něj budeš stejně jako já dívat v televizi a tak nechápu tvoje povýšování , leda by si jel na ten souboj do Barcelony, to bych pak to povyšování pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro mě a pro výhry Realu ve všech výše zmíněných zápasech

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

Helfni mi trochu tej tvojej skromnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přes facebook nebo ICQ? A že zrovna vy, experti na ironii když se to hodí, nevíte, že u výročních příspěvků si každý dělá prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti super.

Naopak Sociedad si zkurveně zahrává s osudem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele