31. kolo
10.04.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Racing Santander - Levante UD 1:1

Ve 31. kole La Ligy remizoval domácí Racing Santander s Levantem 1:1. O branky se přesto postarali pouze valencijští hráči, neboť kromě gólu Ruize Jordy si vstřelil vlastní gól také Victoriano Nano. Bodový rozdíl mezi těmito týmy ze středu tabulky tak zůstává neměnný.

Levante prožívá v druhé půli sezóny skvělé období. Vyhrává jeden zápas za druhým a lepší statistiku má už jen Barcelona a Real Madrid. Hráči z posledních 10 zápasů prohráli pouze jednou,a to 0:2 s Realem Madrid, a tak se očekávalo, že si odvezou tři body i ze zápasu se Santanderem.

Byl to ale Racing, který se jako první dostal do vážnější šance. V 9. minutě se k zakončení totiž dostal dobře hrající Giovani Dos Santos, ale jeho střela nakonec minula cíl. Jenže poté se již iniciativy chopili hosté. Cristian Stuaci byl blízko gólu po povedené hlavičce, Rubén Suarez jen o kousek minul bránu po střele z přímého kopu a Valdo v další příležitosti vypálil nad břevno.

A minutu po Valdově šanci se hosté gólu konečně dočkali. Bohužel pro ně si však vsítili vlastní gól. Hlavička Victoriana Nana z 32. minuty byla nasměrována špatným směrem, a domácí se tak dostali dovedení, aniž by se museli starat o přesné zakončení.

Hosté se s tímto nešťastným skórem nechtěli smířit, a tak začali hrát ještě ofenzivněji, ale ani Giovani, Pablo Pinillos či Pedro Munitis nedokázali své obrovské šance přetavit ve vyrovnávací gól. Teprve v 90. minutě se hráči klubu s netopýrem ve znaku dočkali. Domácímu Marcu Torrejónovi se nepodařilo odkopnout míč z pokutového území, čehož využil Ruiz Rafa Jorda, který propálil brankáře Toňa, a zajistil tak svému týmu alespoň bod.

Autor: Jan Michálek / soccernet.com, goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
skorpikk

hodně vyrovnané můj tip 1:1

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

santander vyhraje 2:1 dos santos da gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele