Primera División - souhrn 30. kola

02.04.2011, 20:00, aktualizováno 04.04.2011, 22:55
Komentáře a souhrny
Almería nezvládla domácí dohrávku s Athleticem Bilbao, prohrála 1:3 a nadále zůstává na čtyři body vzdálena nesestupovým příčkám. Hosté se naopak vítězstvím vrátili na místa zajišťující evropské poháry...

UD Almería - Athletic Bilbao 1:3

04.04.2011 21:00

Góly: 6. Pablo Piatti - 29. Iker Muniain, 52. Gaizka Toquero, 60. Pablo Orbaiz

Athletic zvítězil na půdě Almeriy 3:1 a posunul se zpět na páté místo ligové tabulky. Domácí se sice dostali do vedení zásluhou Piattiho, ještě do poločasu ale vyrovnal Muniain a po přestávce už stříleli jen Baskové. Almería zůstává poslední a na záchranu již ztrácí tři body.

Domácí začali skvěle, už v šesté minutě přistrčil nechtěně Orbaiz míč Piattimu, ten přesprintoval oba stopery Athleticu a podél gólmana Iraizoze pohodlně skóroval. Hosté pak svého soupeře, ve snaze o rychlé vyrovnání, zatlačili. Důsledkem byly šance Toquera a Llorenteho, v obou případech se však zaskvěl brankář Diego Alves.

Na první gólovou radost hostů se tak na stadionu Mediterráneo čekalo do devětadvacáté minuty, kdy si na rohový kop Iraoly naskočil Gurpegi, jeho prudkou hlavičku Alves vyrazil jen k úplně volnému Muniainovi, pro něhož již nebyl problém dopravit míč za záda ležícího brankáře domácích.

Prakticky okamžitě mohl odpovědět domácí záložník Bernardello, na jeho šikovné střele si ale smlsnul Iraizoz. Obrovskou šanci spálil v samotném závěru první půle stoper Mikel San Jose, španělský mladíček však hlavičkou nastřelil jen břevno. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Ten však trval jen sedm minut, přesně tolik totiž uběhlo od start druhého dějství, když Llorente posunul míč Toquerovi, který obelstil rychlou kličkou Lunu a prudkou ranou na přední tyč strhl vedení na stranu Athleticu. A již za devět minut to bylo pro hosty ještě lepší, zhruba pětatřicet metrů od domácí branky se do prakticky ztraceného míče opřel, nevědíc co s ním, Pablo Orbaiz a nádhernou ranou nedal plachtícímu Alvesovi v brance Almeriy žádnou šanci.

Velmi aktivní byl po svém příchodu na hřiště Kalu Uche, tomu však, narozdíl od snahy, chyběla přesnost, Almería tak podlehla na domácím hřišti Athleticu 1:3 a dál marně stíhá soupeře v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Atlético Madrid 2:3

03.04.2011 21:00

Góly: 31. Kike Sola, 80. Javad Nekounam (pen.) - 38. Diego Costa, 61. Diego Costa, 63. Diego Costa

Ve 30. kole La Ligy prohrála domácí Osasuna Pamplona ve strhujícím utkání 2:3 s Atléticem Madrid. Domácí dostal do vedení Kike Sola, jenže poté přišel hattrick Diega Da Silvy Costy.

V 80. minutě nakonec snížil Javad Nekounam z pokutového kopu. Atlético se tak nadále drží v těsné blízkosti za Sevillou a pokusí se vybojovat si z posledních kolech místo v Evropské lize. Osasuna se i přes porážku pohybuje uprostřed tabulky, a pokud ji nepotká extrémní výpadek formy, měla by se bez větších potíží udržet v La Lize i pro příští sezónu.

Diváci na stadionu Reyno de Navarra sledovali zápas, který byl od první minuty až do konce doslova strhující. V 15. minutě se do velké šance dostal domácí hráč Soriano, kterého ale skvělým zákrokem vychytal David De Gea. Soriano se dostal ještě ke dvěma dorážkám, ale i s těmi si mladý brankář poradil.

Sorianovi vůbec patřila celá úvodní půlhodinovka, neboť ve 30. minutě znovu zahrozil, ale jeho střela letěla mimo bránu. Jeho řešení situace bylo možná zbrklé, neboť měl hodně prostoru a času, a tak mohl ze své šance vytěžit více. O minutu později se ale už domácí gólu dočkali. Po skvělé kombinační akci uprostřed hřiště se míč dostal až k Alváru Cejudovi, který přesně přihrál Solovi, a ten poslal míč za záda Davida De Gei.

Jenže vedení domácích nemělo dlouhého trvání. Ve 38. minutě Juanfran vyslal parádní přihrávku mezi obránce Pamplony, kam si naběhl Diego Costa, a ten poslal míč kolem brankáře Ricarda. Skóre tak bylo 1:1. Ve druhém poločase bylo Atlético Madrid živější a jejich aktivita přinesla ovoce. V 60. minutě si Raúl García všiml nabíhajícího Costy, a tak mu přihrál skvěle do běhu. Costa si přihrávku bez potíži zpracoval a míč uklidil ke vzdálenější levé tyči.

A za tři minuty se skóre měnilo znovu. Osasuna rozehrála nepřesně, a ztratila tak lacino míč uprostřed hřiště. Toho se chopil znovu Mario Suarez a dobrou přihrávkou znovu našel Costu, který s klidem zamířil mezi Ricardovy nohy, a zkompletoval tak svůj hattrick.

A pro Osasunu mohlo být ještě hůře. V 77. minutě Nacho Monreal fauloval Josého Antonia Reyese před hranicí pokutového vápna, ale bývalý hráč Arsenalu svůj pád šikovně natáhl, čímž zmátl rozhodčího, neboť ten v zápětí, k nelibosti domácích fanoušků, odpískal penaltu pro Atlético. Zahrával ji sám faulovaný Reyes, ale spravedlnost tentokrát nebyla slepá, neboť jeho střelu Ricardo bez problémů vykryl.

Do konce zápasu zbývalo 10 minut, když se věci začaly dramatizovat. Osasuna zahrávala přímý kop, jenže Tiago zahrál ve zdi rukou, a neboť přitom byl ve svém pokutovém území, byla proti Atléticu nařízena penalta, kterou bez problémů proměnil Javad Nekounam.

A zatímco v té chvíli se naděje pamplonských rozzářily, o pět minut později zase pohasly, neboť jejich obránce Sergio uviděl červenou kartu za úmyslný úder loktem do obličeje Diega Costy. Poslední šancí zápasu byla střela domácího Camuňase, ale jeho pokus těsně minul branku hostů, a tak madridští udrželi výhru 3:2, a mohli se tak radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Zaragoza 3:1

03.04.2011 19:00

Góly: 43. Diego Perotti, 56. Frédéric Kanouté (pen.), 90. Álvaro Negredo (pen.) - 47. Jiří Jarošík

Ve 30. kole La Ligy si domácí Sevilla poradila 3:1 s Realem Zaragoza, a pokračuje tak ve své honbě za Ligou mistrů. Díky gólům Perottiho, Kanoutého a Negreda ztrácí na čtvrtý Villarreal 9 bodů, přičemž do konce sezóny zbývá 8 kol, a tak si Sevilla stále drží teoretickou šanci probojovat se do milionářské soutěže. Zaragoza po prohře zůstává stále na 17. příčce, přičemž od sestupové zóny ji dělí pouhý jeden bod.

Sevillský záložník Renato se před zápasem vyjádřil v tom smyslu, že stále věří v účast Sevilly v Lize mistrů, ale zároveň uznává, že o tom rozhodnou nejen výsledky andaluského týmu, ale také forma Valencie či Villarrealu. A zatímco Valencie ve 30. kole neklopýtla, Villarreal na domácí půdě podlehl Barceloně, a tak se sevillští hráči v nedělním utkání snažili ze všech sil vyhrát, aby náskok Žluté ponorky stáhli.

Touha po vítězství byla u hráčů Sevilly očividná od první minuty. Neuběhlo ani 120 sekund a už se do první větší šance dostal Jesús Navas, který se pokoušel rychle otevřít skóre střelou z úhlu, ale jeho pokus mířil mimo bránu.

Do další velké šance se dostal Negredo, který vypálil z voleje jedovatou střelu, ale Leo Franco ji dokázal vyrazit. Španělský útočník se ještě dostal k dorážce, zblízka nedokázal trefit bránu.

Také Zaragoza si vytvořila několik příležitostí, ale Sevilla byla po celý první poločas lepším týmem a ještě v první pětačtyřicetiminutovce se dostala do vedení. Jesús Navas nízkým centrem našel Perottiho, který zblízka dokázal překonat Lea Franca.

Jenže Andalusané se z vedení nemohli radovat příliš dlouho. Hned po dvou minutách druhého poločasu si na centr z přímého kopu skvěle naskočil český stoper Jiří Jarošík a hlavičkou zajistil svému týmu vyrovnání.

Jenže ani hráči Zaragozy se z průběžného stavu moc dlouho těšit nemohli. Po devíti minutách od gólu Jarošíka totiž Leonardo Ponzio fauloval Martina Cacerese ve vlastním pokutovém územím, a tak byla proti Zaragoze nařízena penalta. Nabídnuté příležitosti se chopil útočník Kanouté, který se z pokutového kopu nemýlil.

Jenže scénář se téměř zopakoval, neboť chvíli na to se do další velké šance probojoval znovu Jiří Jarošík, jehož pokus skvělým zákrokem zlikvidoval Javi Varas. Šanci k vyrovnání měl také Nicolas Bertolo, ale ve své šanci selhal.

Navýšit skóre mohli také domácí, a to jmenovitě Perotti a Federico Fazio, ale fanoušci se třetího gólu dočkali až v nastaveném čase, kdy Sevilla zahrávala druhou penaltu v zápase. Paulo Da Silva fauloval Negreda, a jelikož Kanouté již nebyl na hřišti, chopil se zahrání pokutového kopu sám faulovaný Negredo, který se nemýlil.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - RCD Mallorca 2:1

03.04.2011 17:00

Góly: 55. Xisco, 67. Lassad Nouioui - 27. Pierre Webó

Ve 30. kole La Ligy si domácí Deportivo La Coruňa poradila s Mallorcou 2:1, na svém stadionu Estadio Riazor tak získalo důležité tři body. O góly se za Deportivo postarali Xisco a Lassad, za Mallorcu se v prvním poločase trefil Kamerunec Pierre Webó.

Ani jeden z týmů se v letošní sezóně nepohybuje na předních příčkách v horní polovině tabulky, před vzájemným duelem byla v lepší pozici Mallorca, která by se již ze své 10. příčky měla bez problémů vyhnout bojům o setrvání v La Lize. To se ovšem nedá říct o Deportivu, které se stále pohybuje vespod tabulky. Před zápasem bylo pouhé dva body od sestupu, a tak jeho dnešní vítězství bylo velice důležité.

O vítězství ale bojovala i Mallorca, neboť v případě výhry by dosáhla na 40 bodů, což v posledních šesti sezónách vždy stačilo na záchranu. A k vítězství ostrovního týmu udělal první krůček Pierre Webó, který ve 27. minutě otevřel skóre. Jose Luiz Marti našel svým skvělým pasem zprava kamerunského útočníka, který hlavičkou o zem zblízka překonal bezmocného brankáře domácích Daniela Aranzubiu.

Mallorca dokázala udržet své vedení až do 55. minuty, kdy během rychlého protiútoku Deportiva přihrál Juan Carlos Valeron do běhu Xiscovi, který poslal míč podél vyběhnuvšího Duduho Aouateho. Útočník, který v týmu od ledna hostuje z Newcastlu United, tak Deportivu zajistil důležité vyrovnání.

A fanoušci Deporu nemuseli zůstal pouze u oslav vyrovnání, neboť v 67. minutě se v pokutovém území odrazil míč přímo na kopačky neobsazeného Lassada, který vypálil přízemní střelu ke vzdálenější tyči, čímž znovu překonal izraelského brankáře.

A Deportivo nepřestávalo útočit. Do další šance se dostal Ivan Riki poté, co překonal ofsajdovou past, ale selhal v zakončení. O chvíli později mohl navýšit skóre také Adrián López, ale ten trefil pouze bližší tyč branky.

Mallorca ještě chtěla z výsledkem něco udělat, ale její plány byly zkomplikovány přímou červenou kartou v nastaveném čase, kterou uviděl střelec jediného gólu Mallorcy Pierre Webó za potyčku.

Mallorca je tak po 30. kole na 10. příčce, tedy přesně uprostřed tabulky, zatímco Deportivo na 16. příčce odskočilo sestupové zóně na rozdíl pěti bodů.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Racing Santander 1:2

03.04.2011 17:00

Góly: 37. Daniel Osvaldo (pen.) - 50. Gonzalo Colsa, 75. Giovani dos Santos

Ve 30. kole La Ligy nedokázal Espanyol Barcelona na domácí půdě porazit Racing Santander, který si díky dvěma brankám z druhého poločasu odvezl tři body za výhru 2:1. Santander se tak nadále pohybuje uprostřed ligové tabulky, přičemž ze své 11. příčky se už zřejmě sestupu obávat nemusí. To Espanyol podruhé za sebou nezískal ani jeden bod, a tak může přijít o svoji dosavadní pátou příčku.

Na stadionu Cornella El Prat nechtěl ani jeden tým udělat chybu, a tak první poločas nepřinesl mnoho vzrušení. Oba týmy hrály opatrně a na jistotu, jenže devět minut před koncem prvního poločasu přeci jen hosté zachybovali. Obránce Domingo Cisma totiž v pokutovém území zahrál rukou, a tak byla proti jeho týmu zapískána penalta.

Pokutového kopu se ujal Osvaldo, který si kvůli zranění nezahrál téměř dva měsíce. Jeho delší absence ale při zakončení nebyla vůbec znát, neboť povedenou střelou poslal svůj tým do vedení 1:0.

Po vstřelení gólů se hra Espanyolu zlepšila a ten začal Racing převyšovat, jenže po poločase se vše otočilo. Obrana Katalánců začala vytvářet zbytečné chyby a toho Santander využil ve svůj prospěch. Domácí si v 50. minutě nedokázali dobře pohlídat hráče po rohovém kopu, a tak volný Colsa poslal zblízka míč do sítě, čímž srovnal na 1:1.

Racingu ale remíza nestačila a tlačil se do dalších příležitostí. V 75. minutě hosté znovu zahrávali roh, Barcelonští si s ním opět nedokázali poradit, a tak se k střele dostal Mehdi Lacen. Tomu ale rána příliš nesedla, což ovšem v konečném důsledku vůbec nevadilo, neboť Giovani Dos Santos jeho pokus hlavičkou nasměroval do brány. Mladý Mexičan, který je v Santanderu na hostování z anglického Tottenhamu, tak dal na 2:1 pro svůj tým. A jelikož se Espanyol do konce zápasu již na nic nezmohl, zajistil tak Santanderu tři body.

Racing se tak dostal na 11. příčku, přičemž od sestupu ho již dělí 7 bodů. A protože do konce sezóny již zbývá pouze 8 kol, zdá se, že se Santander vyhne nepříjemným bojům o setrvání v lize.

Prohra musela velice zarmoutit všechny fanoušky Espanyolu, neboť ten znovu nedokázal získat ani jeden bod, a tak se před něj mohou dostat Athletic a Sevilla. Pro barcelonský tým, který si téměř celou sezónu hají 5. příčku, by to rozhodně bylo velice nepříjemné.

Více informací k zápasu

Levante UD - Málaga CF 3:1

03.04.2011 17:00

Góly: 6. Cristhian Stuani, 9. Rubén Suárez, 71. Cristhian Stuani - 61. Sebastián Fernández

Domácí tým o svém vítězství rozhodl už v první desetiminutovce, kdy se postupně trefili Stuani a Rubén. Hosté sice zásluhou Fernandéze snížili skóre na rozdíl jedné branky, ale definitivní jistotu tří bodů dal domácím dvacet minut před koncem znovu Stuani.

Levande vstoupilo do utkání nejlépe, jak mohlo. Hned ze své první šance vstřelilo branku. Rubén si všiml rozběhnutého Stuaniho, který v šesté minutě otevřel gólový účet utkání. A o tři minuty se skóre měnilo podruhé. Obrana hostů úplně zapomněla na Rubéna, který měl dostatek času poslat hlavou domácí do dvoubrankového vedení.

Rozjeté Levante, konkrétně aktivní Stuani mohl do poločasu přidat ještě dvě branky, ale byl neúspěšný v koncovce. Do kabin se tak šlo za dvougólového vedení domácího celku.

Hosty do hry vrátil po hodině Fernández, který využil přesné přihrávky Jesúse - 2:1. Domácí však s odpovědí příliš neotáleli a v 71. minutě definitivně potvrdili své vítězství. A znovu u toho byl Stuani, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Pro uruguayského útočníka to tak byl druhý přesný zásah v tomto střetnutí.

Domácí se razantně vzdálili sestupovým příčkám, hosty však na cestě za záchranou čeká ještě hodně tvrdé práce. Momentálně jim totiž patří předposlední příčka nejvyšší španělské soutěže.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Hércules CF 1:3

03.04.2011 17:00

Góly: 90. Diego Ifrán - 70. Javier Portillo, 84. Royston Drenthe, 89. Royston Drenthe

Ve 30. kole La Ligy podlehl domácí Real Sociedad 1:3 hráčům Herculesu. Ti díky dvěma brankám Drentheho a jedné Portilla po čtyřech prohraných zápasech konečně bodovali a poskočili tak na 18. příčku, přičemž na 17. Zaragozu ztrácí pouhý jeden bod. Real Sociedad ani napopáté nedokázal vyhrál, a tak se nadále propadá tabulkou. Momentálně mu patří 14. příčka.

Ani jeden z týmů neměl před utkáním dobrou statistiku, a tak oba celky, které v minulé sezóně postoupily ze Segunda División, doufaly, že právě v nedělním duelu konečně získají 3 body.

První poločas přinesl několik zajímavých akcí, ale diváci se nakonec gólu nedočkali. I v druhém poločase se dlouho hrálo za bezbrankového stavu. Teprve v 70. minutě se s góly roztrhl pytel.

Hosté skvěle přenesli hru z levé strany na pravou, kde se míče ujal Kiko Femenia. Jeho zatočený centr našel Portilla, který přesnou hlavičkou poslal Hercules do vedení. Byl to mimochodem vůbec první venkovní gól Herculesu od října.

V 84. minutě navýšili hosté své vedení na 2:0. Royston Drenthe, který je v klubu na hostování z Realu Madrid, si na levém křídle zpracoval centr od Nelsona Valdeze a předvedl skvělý průnik až do pokutového území, odkud poslal míč přízemní střelou ke vzdálenější tyči.

A o pět minut později už hosté vedli 3:0. Rozvíjející se útok domácích byl zastaven a míč se dostal znovu k Drenthemu, který využil nezformované obrany domácích a předvedl další krásné sólo od půlící čáry až k bráně Claudia Brava, kterého s přehledem překonal.

Real Sociedad se ještě zmohl na snížení stavu, když se v nastaveném čase trefil po přihrávce Xabiho Prieta Diego Ifran, ale zápas již byl rozhodnut, a tak se Hercules mohl radovat z důležitého vítězství, které mu může velmi pomoci v boji o záchranu v nejvyšší španělské lize.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 0:1

02.04.2011 22:00

Góly: 67. Gerard Piqué

Šlágr kola mezi Villarrealem a Barcelonou rozhodl jediný gól, ten vstřelil ve druhé půli obránce Gerard Pique. Barcelona si výhrou zřejmě definitivně zajistila obhajobu mistrovského titulu. Naproti tomu domácí ztratili další důležité body v boji o Ligu mistrů.

Barcelona naskočila do zápasu s množstvím změn, od úvodního hvizdu se na trávníku objevili Thiago, Afellay, Keita nebo Mascherano. Jen na lavičce začínal po drobném zranění se vracející Lionel Messi. Utkání začalo ve velkém tempu, již v páté minutě vynusul Cazorla do samostatného úniku Rossiho, jeho pokus o kličku však vystihl Valdés.

Ve dvanácté minutě se situace opakovala, Cazorla přihrával a Rossi sám před Valdésem tentokrát vypálil, španělský brankář ale jeho ránu na zadní tyč reflexivně vyrazil. V jedenadvacáté minutě se sám za obranou zjevil Afellay, zradilo ho však zpracování míče. O pět minut později se do stejně situace, jen na druhé straně, dostal také Dani Alves, proti tomu umě vyběhl Diego Lopez.

Po půlhodině hry mohl dát Giuseppe Rossi již svůj třetí gól v zápase, nebylo mu ale přáno, tentokrát skončil jeho prudký volej zhruba metr nad hostující brankou. Do druhé půle vlétla Barca ve velkém stylu, Afellay přiťukl míč Iniestovi, jeho pokus vytěsnil Lopez nad břevno.

Naprosto identickou situaci se zápasem proto Česku zažil v padesáté minutě David Villa, tentokrát však po otočce okolo bránících hráčů těsně minul. V šedesáté páté minutě to zkoušel jinak nepříliš výrazný Afellay, Lopez byl na místě. A tak, když to nešlo útočníkům na obou stranách, rozhodl se vše vzít do rukou stoper Pique. Alvesův centr od rohového praporku prodloužil Sergio tak šikovně, že se míč odrazil přesně k vytáhlému Piquemu, který se ničeho nebál a propálil vše, co mu stálo v cestě.

To už na hrací ploše byl také Lionel Messi, který nahradil Afellaye a hned o sobě dal vědět, když volný přímý kop z hranice šestnáctky kroutil přesně do šibenice, kam se na poslední chvíli vymrštil Lopez. Největší šanci celého zápasu měl pět minut před koncem Santi Cazorla, jenž se dostal na malém vápně k vysokému míči a jeho prudký volej naprosto zázračně vykopl Valdés z branky.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 2:4

02.04.2011 20:00

Góly: 13. Manu Del Moral, 88. Adrián Sardinero - 46. Roberto Soldado, 64. Roberto Soldado, 66. Roberto Soldado, 77. Roberto Soldado

V duchu galapředstavení Roberta Soldada se nesl jeden ze šlágrů kola a jednoznačně nejzajímavější zápas sobotního programu. Španělský útočník vstřelil čtyři branky a jeho Valencia tak zvítězila na půdě Getafe 4:2. Valencia se tak osamostatnila na třetí příčce tabulky před Villarrealem, Getafe se propadlo na čtrnácté místo.

Utkání začalo svižně, hned ve třinácté minutě byl k vidění také první gól a spokojeni mohli být domácí příznivci. Manu Del Moral si na hranici šestnáctky narazil míč s Mosquerou a prudkou střelou k zadní tyči nedal Césarovi v bráně Valencie žádnou šanci. Do první vážnější příležitosti hostů se po půlhodině hry dostal Soldado, ale branku minul. Do kabin se tak šlo za poločasového výsledku 1:0 pro domácí Getafe.

To však netrvalo dlouho, hned po minutě druhého dějství se míče ve středu hřiště zmocnil Juan Mata, nádhernou kolmicí vysunul Soldada a ten špičkou kopačky zasunul míč podél vybíhající brankáře Ustaráno do sítě. Situace jako přes kopírák se opakovala v šedesáté čtvrté minutě, jen s tím rozdílem, že Soldadovi na identický gól nahrával Jonas. Po této brance připomněl Soldado tragickou událost, který postihla absentujícího brankáře Husitu, jemuž zemřel otec. Na jeho počest skandoval, i po obdrženém gólu, celý stadion.

Trvalo to jen dvě minuty a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. Domácí kombinovali u vlastního vápna, což se jim po hrubé chybě Maného vymstilo, Soldado totiž vystihl jeho chabou přihrávku a tvrdou ranou na zadní tyč dokonal čistý hattrick.

A čtvrtý gól vstřelil Soldado třináct minut před závěrečným hvizdem, z levé strany odcentroval Mata a jednoznačný muž zápasu (a pravděpodobně i kola) z voleje propálil Ustaráno. V osmaosmdesáté minutě se domácí dočkali alespoň korigování skóre, na konečných 2:4 upravil po přihrávce Del Morala Adrian Sardinero.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sporting Gijón 0:1

02.04.2011 18:00

Góly: 79. Miguel de la Cuevas

Každá serie jednou končí a v zápase mezi Realem a Sportingem skončily hned dvě. Trenér Mourinho prohrál po devíti letech zápas na domácí půdě a Bílý balet letos poprvé ztratil doma. Asturijci se po vítězství 1:0 odpíchli k definitivní záchraně, Real naopak zřejmě definitivně ztratil šanci na triumf v La Lize.

Hrdiny zápasu jsou brankář Juan Pablo a Miguel de las Cuevas, jehož gól v 78. minutě rozhodl o třech bodech pro hosty. Sporting soustředěně bránil a odolal i závěrečnému zoufalému tlaku Bílého baletu. Situaci nezachránil ani uzdravený Higuaín, a tak Real odešel poprvé v sezoně doma poražen.

Obě mužstva nastoupila v očekávaných sestavách, pouze Albiol nahradil na stoperu Pepeho. Před zápasem ještě vzdal Real hold Ronaldovi, který se nedávno rozloučil s kariérou. Hned v úvodu domácím nebyl poprávu uznán gól Carvalha. První šance měl Di María, ale nic z nich nebylo, v 8. minutě nedosáhl na zakončení Argentince Adebayor.

Domácím příliš nevycházela hra zálohy, Özil a Granero se trápili a příliš příležitostí z jejich kopaček nevzešlo. Ani centry Ramose či Khediry k ničemu nevedly. Paradoxně měl největší šanci Sporting ve 35. minutě, kdy Castro těsně přestřelil. Pak zmatku v obraně Realu takřka využil Novo. První náznak šance měl Khedira po přihrávce Özila, ale netrefil branku, poločas uzavřela příležitost De las Cuevase, kterému ale v poslední chvíli míč utekl.

V první minutě druhé půle měl velkou šanci Adebayor, ale nůžkami netrefil míč. Ani střely Di Maríi a nebezpečnější Özila se neujaly. Na hřiště se tak po čtyřech měsících dostal Higuaín a hned měl v 59. minutě měl šanci, ale jeho tvrdou střelu po přihrávce Di Maríi zlikvidoval gólman Pablo. Z následného rohu střílel Di María opět do rukavic Pabla.

V 63. minutě hlavičkoval nebezpečně a těsně mimo Adebayor po centru Özila. O deset minut později prudce centroval před branku Sportingu zprava Higuaín, ale nikdo na míč nedosáhl. Pak přišla obrovská studená sprcha pro domácí a jejich ligové ambice. V 78. minutě pronikl po levé straně Novo, přihrál De las Cuevasovi a ten prostřelil Casillase!

O tři minuty poté mohli domácí vyrovnat, ale Khedira nestihl dorazit vyražený míč do branky po tvrdé střele Adebayora. V poslední pětiminutovce se nejprve pokus Özila otřel o břevno a poté pokusy Carvalha a Ramose zneškodnil Juan Pablo.

Ani Adebayor nedokázal o minutu později skvělého gólmana Sportingu tváří v tvář prostřelit. A když se neujaly ani šance Higuaína, Real byl na kolenou a svým výkonem zřejmě rozhodl o ligovém titulu. Naopak Sporting soustředěným projevem získal tři zlaté body v boji o záchranu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona30263182:1581
2.Real Madrid30234369:2273
3.Valencia CF30176746:3557
4.Villarreal CF30166848:3154
5.Athletic Bilbao301431347:4245
6.Sevilla FC301361146:4445
7.Espanyol Barcelona301411538:4343
8.Atlético Madrid301261245:4142
9.Levante UD301151433:4038
10.RCD Mallorca301151431:4038
11.Racing Santander30991230:4436
12.CA Osasuna30981336:3635
13.Sporting Gijón308111128:3535
14.Real Sociedad301121740:5135
15.Getafe CF30971441:4934
16.Deportivo La Coruña308101225:4034
17.Real Zaragoza30791429:4330
18.Hércules CF30851728:4829
19.Málaga CF30851739:6229
20.UD Almería305111431:5126

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (726)

Přidat komentář
berger321

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

No, generálka na LM se koukám "povedla" oběma.

Reagovat
M11

Reagovat
One-Real

My si titul prohrajeme v zápasech, které by měli být jasné, k čemu nám je, že Sevillu,Vale,Atlety a tak zvládneme, když přijede Gijon a my rupnem.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, konec Josého série sem tak trochu čekal až za 2 tejdny

Reagovat
smazaný uživatel

José to asi odpískal, aby mu sérii nepokazila zrovna Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska futbalová verejnosť okolo Joseho Mourinha zažila veľký míľnik, ale žiaľ v tom negatívnom slova zmysle 10 ročná séria sa nepredĺži, ale zostane dlho a dlho zapísaná v histórii tejto skvelej hry a v našich srdciach zanechá veľký nápis- 10 rokov bez porážky na domácej pôde!!!

napr u nás v zápase so Sienou skoro o to prišiel, to boli neskutočné emócie keď dal Wesly ten prekrásny gól a nakoniec Wallyyyyyyyyyyyy No čo už, možno to urýchli jeho príchod smer Internazionale Ale pomaly si na Leonarda zvykám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nej trenér na světě..Něco na tom bude

Reagovat
Krausio_Real_M

Tak, a teď nás musí Villarreal podržet v boji o titul.

Reagovat
Filipow

Mourinhova první domácí porážka po x letech, né?

Reagovat
Infi

Po nějakých devíti letech. A to je kurevsky velké číslo.

Reagovat
ACSMan

Ještě k tomu kurevskej Gijon nemůžu tomu uvěřit

Reagovat
Infi

To nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak 9 let a 38 dnu..aspon myslim..

Reagovat
ACSMan

docela zajímavý si říct že víc jak půlku mého života Mou doma neprohrál

Reagovat
Infi

"...a pokud Barcelona uspěje proti Villarrealu, může se Bílému Baletu rozplynout sen o titulu... " Docela zavádějící ne? Btw, kdo by to byl čekal, že zrovna proti Gijonu Mourinho padne

Reagovat
smazaný uživatel

S absencema co Real má to neni zase takový překvapení, ani nebylo koho tam poslat z lavičky, krom Higuaina, kterej ale nehrál 4 měsíce. Mourinho na sebe může bejt hrdej, nic netrvá věčně

Reagovat
Infi

No dobře, ale Mourinho si to měl ten kádr udělat tak, aby tam prostě bylo koho poslat. Každopádně rekord úctyhodný

Reagovat
smazaný uživatel

na tom je taky něco pravdy, Real vůbec nemá tak širokej kádr jak by se mohlo na první pohled zdát

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

toto spravili realisti naschval, nechceli aby im tu jseho snuru pretrhla barcelona, sakra, no skoda, ale aj tak potesilo

Reagovat
Al Capone

ale co musíme to brát z té lepší stránky, aspoň Josému Barca neveme neporazitelnost a zase jsme viděli na Bernabeu Ronalda

Reagovat
Infi

El clásico není ještě odehrané

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze Barca vyhraje v El clasicu Ale bylo by to jeste zajimavejsi, skoda ze Ade s Khedirou jsou takovi lempli...

Reagovat
madridcan

no super...to je skoro akoby sme vyhrali titul

Reagovat
Al Capone

titul je už dávno v prdeli, nejduležitější je finále Copy a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Davno? Ja cekal, ze po dnesku to bude o 2 body a o titulu rozhodne El clasico v nas prospech..

Reagovat
Al Capone

po remoze v Alemrii titul už není realny

Reagovat
smazaný uživatel

To uz spis po dnesku,ale ja furt verim..

Reagovat
EmC

tak uz pomalu verit prestan...barcelona si to vzit uz nenecha...snad pristi rok ted je nejdulezitejsi LM

Reagovat
smazaný uživatel

Davno? Ja cekal, ze po dnesku to bude o 2 body a o titulu rozhodne El clasico v nas prospech..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš mi fanoušek.

Reagovat
One-Real

Jestli mě někdo zase bude přesvědčovat, že Adebayor je super a jak tu jednou někdo napsal (nástupce Ronalda v Realu ) tak mně asi klepne.

Reagovat
Al Capone

ano začátek neměl špatný, ale jako nástupce ronaldo ho nikdo normální nemohl nikdy nazvat

Reagovat
One-Real

A to víš, že nazval, schválně si to zkusím dohledat. V kterém kole poprvé nastoupil?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus 21, tušim, že to bylo doma s Osasunou

Reagovat
C-M@ster

Barca snad padne taky.

Reagovat
Infi

Může si to dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho po deviti letech doma prohral?

Reagovat
madridcan

nooo,dneska prvykrat bude mat TV ovladac manzelka

Reagovat
smazaný uživatel

Paráááda, tomu říkám příjemné překvapení. Po tomto výsledku určitě Villareal rozprášíme

Reagovat
smazaný uživatel

No a o titulu je rozhodnuto

Reagovat
madridcan

HOVNO VELKE o ziadnom titule rozhodnute nieje.Ideme dalej,poucme sa z chyb,oprasme kolena po Gijone, zdvihnime hlavy a PODME!!!! PODME REAL PODME

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

+ VILLAREAL PODME!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O titule je rozhodnuto uz par tydnu ne li dyl , vzdyt vy uz ste meli nekolik zapasu na male a Barca naprostou vetsinu zapasu vyhrava s velkym prehledem . Ale snad aspon tu LM neda a v poharu byste ji to taky mohli nandat .

Reagovat
madridcan

ja verim dalej Aj minuly rok som veril az do nejakej 80 minuty,ked barca vyhravala 3:0

Reagovat
EmC

barca uz si to asi nenecha vzit...snad pristi rok...

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Real tak to je mile prekvapenie pred nasim zapasom , kazdopadne , my sme este nevyhrali takze nema cenu robit niake zavery , no ale ak by sme vyhrali bolo by to o 8 bodov , co je sice zaroven dost ale aj malo ..... ale o to sa nestarame , rpsote verim ze dnes to v ponorke zvladneme

Reagovat
Al Capone

i kdby Barca teď prohrála a porhrála by i Clásico tak stejně to už má prakticky jsitý když se podívám na los, jediný koho tam má celkem siilnýho tak je Espanyol, zatímco my hrajem v Bilbau, ve Valenci, v Seville a ve Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je pod větším tlakem, Pepe nebo Mourinho?

Reagovat
madridcan

Pepe nakope tlak do prdele

Reagovat
indy

prehrat mozu s kazdym...tipoval by si, ze vy zakopnete s gijonom?

Reagovat
zde73

ale aleee,velkohuby mOurinHo podlehl a dokonce doma a s tak slabym souperem,no to me tesi!!!bravo JOSE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle výsledku Real Madrid ztratil definitivní naději na titul a jsem zvědavý, co to s týmem udělá v zápase LM s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, chci dostat ban, pomůže mi někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi na bany už trochu starej?

Reagovat
miky10

jak bys zhodnotil dnešní výkon Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz komentář...

Reagovat
miky10

a co ten ban, nic nebude?

Reagovat
madridcan

videl si za celu 109rocnu historiu Realu horsi zapas?

Reagovat
homeles8

Raúl smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty smrdíš, lofasi, každej tvůj příspěvek smrdí jak prdel v létě v koženejch kalhotách Kdo je antimadridista toho jebu do ucha Hala Madrid! Siempre fieles! Venceremos y tocaremos el cielo!

Reagovat
miky10

ban

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přesně tak

Reagovat
homeles8

tak snad ban

Reagovat
Didier Drogba

bože co se to stalo?!José přece doma neprohrává!!!!

Reagovat
vocasisko

Valdés, Alves; Piqué, Busquets, Adriano; Thiago, Mascherano, Keita; Iniesta, Villa y Afellay.

no, jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Tohle bude hodně zajímavý. Těšim se jak malej kluk.

Reagovat
Infi

Věřím nám, jsem rád že uvidím Thiaga. Celkově to Pep složil dobře.

Reagovat
madridcan

neverim,ze by taka bola keby sme vyhrali

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně to kvůli tomu asi je, ale přece jen máme dost zraněnejch a Xavi stojí kvůli kartám. Jediný překvapení pro mně je Thiago.

Reagovat
Footballer

No tý vole, to teda čumím ale nesmírně se těším, zvláště na Thiaga, i když to pro něj rozhodně nebude jednoduchej zápas, ale věřím mu

Reagovat
REPLIKATOR

Lepší sestavu asi poskládat nemohl

Reagovat
vocasisko

On the bench for Barça will be; Pinto, Fontàs, Montoya, Milito, Dos Santos, Bojan and Messi

Je to pravda. Messi a Bojan mají po zranění, tak to nejspíš nechce riskovat, Milito mohl nastoupit, ale ta varianta se Sergiem je přece jen míň o hubu. Ostatní hráči jsou z Bčka.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon vidite kvalitu spanielskej ligy, az tam musel mourinho prist aby konecne doma prehral, nie ako v trapnej PL ci serii A

Reagovat
Infi

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo spíš jakej je Madrid klub když s ním doma prohrál i Mourinho....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real ešte dnes tá ponorka, zajtra málaga, a bude krása :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek je šílenec. S tímhle mišmašem jít do tak důležitého mače? Fůha. Ale i tak se moc těším.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
Al Capone

když vidím ten bodový rozdíl, tak důležitý to až tak moc není

Reagovat
Infi

Je to buď a nebo. Když ví, že v případě prohry to bude pořád max o 5 bodů, tak nechce zbytečně riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo. Ale už bylo na čase, Mou...

Reagovat
-Kopy-

Oléééééééééééééééééééé Soldado hattrick

Reagovat
-Kopy-

Sporting

Parádní den !

Reagovat
smazaný uživatel

Velká gratulace Preciadovi. Myslím, že si zasloužil přesně tuhle odvetu

Reagovat
Footballer

On tam měl tuším s Mourinhem nějakej problém, že? Avšak nevzpomínám si, o co tam tehdy šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado skvěle A ke Sportingu - z toho moc nadšený nejsem, ten tým bych rád příští rok společně s Almerií a Malagou viděl v druhé lize

Reagovat
-Kopy-

Olééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
-Kopy-

Čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně tu mám tu sestavu Barcelony, který jsem se nedočkal proti snad 2x lehčím soupeřům.. Ale co, když máme takovej náskok, tak si to případný zaváhání můžem dovolit Těším se těšíím na Afellaye s Thiagem Ty Afiho stránky na facebooku už mě s tim svým spamováním mírně znervózňovali, a skrejvat jsem je nechtěl

Visca el Barça!

Reagovat
vocasisko

Tady moc nejde o to, že to tak Pepekem chtěl, ale spíš o to, že to tak udělat musel. Ale troufám si říct, že kdyby Real vyhrál tak minimálně Messi nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť právě.. Já se jen pousmíval nad tim, že to muselo přijít až teďka při těch zraněních.. Ale stejně jsem to čekal krapet jinou, tu sestavu..

Reagovat
vocasisko

jo to já taky, čekal jsem že Messi bude chtít na 100% nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Právě.. tim pádem Andrése v záloze s Keitou a Maschem a na křídleeee... ehmmm ... vzhledem k předchozím Afiho (ne)příležitostem jsem počítal s tim, že tam radši dá třeba Maxwella než Afiho, ale naštěstí je opak pravdou

Reagovat
GEGE

Valencia

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
REPLIKATOR

Mám pocit, že venku hrajeme líp jak doma

Reagovat
smazaný uživatel

to ano,a minulu sezonu to iste

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když můžeme Barcu dohnat a potrápit to dojebem jak to nejvíc jde

Reagovat
REPLIKATOR

Mordor To je teda senzace, jen tak dál kluci

Reagovat
smazaný uživatel

I Pan golman se někdy nechytne.

Reagovat
-Kopy-

hattrick za 20 minut, 4 góly za pul hodiny.

Reagovat
$dolar$

No to je kolo zatim...

Reagovat
smazaný uživatel

úžasný

Reagovat
-Kopy-

Ještě výhra Barcy a bude to nádheraaaaaa

Reagovat
Footballer

Reagovat
$dolar$

akorat tak na masli...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Infi

Getafe dá na 1:0, věří ve výhru. Dávají do toho své úsilí. Pak příjde Soldado a mrdne tam čtyřku jak kdyby se nechumelilo.

Reagovat
Kily

držet se ve fantě původního plánu a nasazením celé jedenáctky Getafe, tak má u mě Soldado čtyři pořádné vroubky, ještě že jsem takticky dal jenom Del Morala

Reagovat
smazaný uživatel

neni shakira neni vitastvo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

hmmm tak Real rupl,zajímavé!Dnes mohl umáznout náskok Barca s ponorkou nevyhraje....

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago si to zatím těžce dává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

SKODAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés blázní, už chytil dva jisté goly

Reagovat
Infi

Miluju Mascheranovu hru

Reagovat
Infi

Of course, tohle neměla být reakce

Reagovat
Infi

Miluju Mascheranovu hru

Reagovat
Footballer

Me too

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Barcy mě přijde jako špatnej aprílovej vtip...

Reagovat
Infi

Proč? Nehrajou vůbec špatně.

Reagovat
didosh

Soldado ale

Reagovat
Xavi8

Mal uz Villa loptu?

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
Infi

Zatmění slunce za tmy jde vidět víc, než dneska Villa.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
vocasisko

protrápený první poločas, ale pouze ve zkratce

+Thiago, Mascherano, Adriano

-Tempo, Villa, Piqueho karta

Reagovat
vocasisko

ještě

+ Valdés, za to jak nás na začátku podržel

Reagovat
smazaný uživatel

Villa -? A co má dělat když mu záloha nic nepřipraví?

Reagovat
vocasisko

no rozhodně se nemá přilepit na stopery a čekat jestli mu jeden náběh náhodou nevyjde... má se třeba zkusit občas trochu stáhnout a párkrát si nahrát, ať se taky trochu balónu dotkne a tím se dostane do tempa... prostě by měl zlepšit pohyb, ale uznávám, má to těžké

Reagovat
Footballer

Tempo? Však to je hodně dobré, hra má spád, prozatím se fotbalem bavím

A Thiago rozhodně nezklamal, ba naopak

Masch klasika, čili super. Villa v poslední době taktéž klasika, čili trápení.

Reagovat
vocasisko

já nevím, mně to tempo příjde celkem uspávající, chybí tomu pressing, na kterej jsem zvyklej... ono je to taky tím, že nehrajou hráči jako Pedro, Xavi kteří se starají o ten pressing nejmarkantně

ještě bych chtěl dodat, že se mi vůbec nelíbí dnešní Iniestova pozice, zdá se mi celkem neuvyužívanej a když už hraje na křídle, tak by měl rozhodně hrát zleva -> viděl bych to na střídání Keita- Messi

Reagovat
smazaný uživatel

krasne byla slyset hymna barcelonskych v podani cules za hlasiteho piskotu

Reagovat
smazaný uživatel

Máme převahu, ale za celý poločas jsme neměli ani jednu šanci. Villareal měl dvě golovky, naštěstí to Valdés pochytal...snad tam dá na druhý poločas Messiho, ten už tam nějaký gól snad dá

Reagovat
smazaný uživatel

však už si zalepoval chrániče

Reagovat
Kily

v hospodách a na diskotékách v ČR a na Slovensku je dneska vstup a občerstvení zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

taky koukám

Reagovat
Rage

doufam ze dolu pujde ruben nebo at se aspon prezuje,protoze v tech papucich co ma na sobe jen klouze,jinak tam je do poctu a Caniho misto Macheny protoze jsou zbytecne moc zalezli

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe jak Macháček bych to komentoval snad každý...

Reagovat
Kily

nebyl bych tak kritický, někomu by třeba trvalo hodinu divákům sdělit, že když už komentátor zmiňoval absence, tak zapomněl především na Xaviho a na Abidala a v neposlední řadě je třeba zmínit i absenci Pedra, to mu trvalo 16 minut a za dalších 16 minut si dokonce uvědomil, že nehraje ani Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

co nam povie o dalsich 16 minut?

Reagovat
herbage

"Lépe jak Macháček bych to komentoval snad každý..." Dobrá věta

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi na blití, co si budem povídat..

Reagovat
Rssa

Jak jsem byl z počátku nadšený, tak Afellay se jeví čím dál jako bojácný zajíc,o poločase by měl jít dolů

Reagovat
herbage

Kde bere Albés ty hodiny herectví?

Reagovat
smazaný uživatel

On mu vůbec Marchena nepřišlápl ruku no..

Reagovat
Rssa

Dej sem ruku, šlápnu ti na ni a vysměju se ti taky

Reagovat
herbage

Tak to přišlápnutí jsem neviděl. On se nejdřív chytil za obličej, pak za ruku, pak to vypadalo na nosítka a nakonec odkulhal za postraní čáru, tak co si má člověk myslet

Reagovat
Rssa

Tak byl u toho Marchena, tak ti mohlo dojít, že se něco stalo

Reagovat
herbage

Když Marchena, tak princip presumce viny? To mám u Alvése taky, ale naopak

Reagovat
Rssa

Marchena = prasklé kosti, sádry dosti

Reagovat
herbage

Alvés = škody rány, které padna vedle aneb bij Daniho do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příšel Leo a hned se to rozjelo

Reagovat
smazaný uživatel

vidim dobře ? Mourinho prohrál DOMA?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel..

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Infi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
herbage

To nebyl ofside, tohle by měl pomezní vidět

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooolaaaaaaaazooooooooooooooooo Piquenbaueeeer

Reagovat
herbage

A pusťte na oslavu Waka Waka

Reagovat
Rssa

Reagovat
Infi

Reagovat
Rssa

aaaaaaaaa, Pikénbauer bude mít dneska doma za odměnu waka waka

Reagovat
herbage

Záleží, co pod tím kóduješ

Reagovat
Rssa

Lidskou reprodukci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
vocasisko

no tvl, jak jsem viděl, že ten roh kope Alvés, tak jsem to hned viděl na tribuně a on je z toho Piqueho gól... 2 haluze v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

shakira!

Reagovat
mickey mouse

Pique zrovna

Reagovat
herbage

Když vidím hrát Thiaga, tak si říkám, na co by jim byl Fabregas. Spíš by měli ty prachy dát za nějaké schopné křídlo místo Afellaye. Napříkla Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Spíše stopera, Je tam Pique, Puyol, pak dlouho nic, záložník Sergio, pak zas dlouho nic a Milito. Fontáš se rozehrává a docela mu věřím, ale nevíš jak to bude dál.

Reagovat
herbage

Jenže Piqué a Puyol jsou jasní. Nemůžeš přivést třeba Thiaga Silvu a pak ho nechat leštit lávku. Spíš to vypadá, že třetí do party bude Fontás a vrátí se vám i Botía

Reagovat
Rssa

Milito nejspíš půjde pryč, prostě to chce jednoho zkušeného/ověřeného obránce. Nejlepší by byl Verthongen nebo Sakho, podle mne. Fontás jako 4 stoper ideál, případně Segio

Reagovat
herbage

Nemůžeš čekat, že vám přijde Vertonghen nebo Sakho leštit lávku. Navíc zapomínáš ještě na Erica, který je letos váš nejlepší obránce

Reagovat
Rssa

Jak leštit, zahraje si dostatek zápasů, navíc Puyol i Abidal nejsou žádní mladíci.

Reagovat
herbage

"Milito nejspíš půjde pryč, prostě to chce jednoho zkušeného/ověřeného obránce" Puyol, Abidal - zkušené stáří, Piquebauer - zkušené mládí, Fontás, Botía - nezkušené mládí. + Sergio alternace. Nevím jak tobě, ale mně to přijde ok

Reagovat
Rssa

Puyol je poslední dobou náchylný na zranění a kdovíjak se vrátí Abidal. Ale pokud by to bylo takhle, nestěžoval bych si. 4 z 5 stoperů odchovanci

Reagovat
Infi

Tak jasně, přes Piqueho s Puyolem neprojde žádný, chce to nějakého, který by se smířil s občasnými šancemi a věřím, že takových je hodně.

Reagovat
herbage

Když nám pošlete Fontásbauera s Thiagem, tak vám možná pošlem Squillaciho s Denilsonem

Reagovat
Infi

Pche, nepotřebujeme kus za kus. Ale jsem rád, že se snažíš zbavit Denílsona

Reagovat
herbage

Tak 4 měsíce zpátky jste prý měli zájem, ale nějak opadnul

Reagovat
Rssa

Leda tak včera, na apríla.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba já

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago paráda

Reagovat
Rssa

Masch

Reagovat
Xavi8

svojimi vykonmi si ma plne ziskal dnes je opat vyborny

Reagovat
Infi

Přes něj jen tak něco neprojde, je to takový ten klasický dříč, jehož práci jen tak někdo neocení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď nasbírat těch 16 bodů .... a druhé místo je na dosah ...

Reagovat
Rssa

Messi má ty přímáky daleko lepší než CR

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite..

Reagovat
Rssa

Všimni si, že 70 % přímáků CR je do zdi nebo do pryč, zato Messi skoro vždy trefí bránu. CR je dělá na sílu, Messi technicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taky to kope Messi maximalne 3m za vapnem...

Reagovat
smazaný uživatel

...a Messi se hrozne snazi trefit branu i za cenu toho, ze ta strela je totalne bez razance a golman mu to celkem lehce chytne..

Reagovat
herbage

Bez razance to kope Xavi, Messi dává tak akorát

Reagovat
smazaný uživatel

A proto mu to golman, kdyz to kope 2m za vapnem a leti to do sibenice, lehce chytne, ze?

Reagovat
Rssa

Kdy? Teď to jinak kopl nemohl, zeď byla blízko a bylo to hodně z úhlu. Trefil to naprosto parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to kopl vyborne, ale diky tomu, ze na to pomalu sraly mouchy, tak to golman chytl..

Reagovat
Infi

Dej příklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Ne. Diego Lopez vystihnul úmysl a stejně měl co dělat, aby to vyrazil

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak o to jde. Ja nerikam, ze mu to pokazdy chytne lehce. Ale staci vystihnout umysl (coz neni zrovna tezky, pac on to kope vzdycky pres zed) a pak i kdyz to kopne skoro dokonale, tak to ten golman chytne, protoze ta razance je mala...

Reagovat
herbage

Jenže zeď je od toho, aby tu střelu kryla a gólman si musí hlídat zadní tyčku, jinak by byl za blba. Takže úspěch s tím slavit může

Reagovat
Rssa

Xavi to moc cukruje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Dal i z větší dálky

Reagovat
Rssa

Ale prd, klidně to kopne i 10 metrů za vápne a stejně se trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda nevim, toho jsem si snad jeste nevsiml. Vzdycky (co jsem mel moznost videt) to kope tak do max 5m za vapnem, jak uz to je dal, tak to rozehravaj nakratko. Alves, kterej to zkousel z vetsi vzdalenosti, uz to moc nekope. Kazdopadne pokud to z vetsi dalky nekdy kopal, tak je sice hezky, ze trefil branu, ale ze by dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

..coz je to hlavni..

Reagovat
Infi
Reagovat
smazaný uživatel

Ten je peknej, uznavam (ale je to furt jeden). A Hlavne nechapu, kam to ten golman cekal..

Reagovat
Infi

Tak Barcelona zase tolik těch přímáků nemá a nekope je jen Messi. A navíc je většinou rozehrávají nakrátko, popřípadě centrujou do vápna, málokdy jedou na podobnou střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted jsi mi jen potvrdil jednu z veci, co jsem tu psal

Reagovat
Infi

Však jo, proč ne, když máš pravdu

Reagovat
blaugrana

Na to sa reaguje hodne ťažko. Bolo to technicky dokonale kopnuté + dostatočne razantné a ty zabiješ, na čo tam gólman čakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se jako golman pripravuju na Messiho (a jeho primaky), tak vim, ze to kope vzdycky pres zed a on po tom ani neskocil, vubec nijak nezareagoval, navic zas tak razantni to nebylo..

Reagovat
blaugrana

Toto je bežná reakcia, brankár ostane ako zmrznutý, pri takto zahratých priamych kopoch.

Reagovat
herbage

Možná na zadní tyč, když tam stál i Villa

Reagovat
Tomanatura

Jednoznačně

Reagovat
herbage

Přesně. Pokaždé přesně do růžku, neskutečně je poslední dobou zahrává

Reagovat
smazaný uživatel

Má výhodu v tom, že vyloženě se snaží trefit bránu, což je základ. Ronaldo má ale tu techniku kopu skvělou, když mu to vyjde.

Reagovat
Infi

Běžte doprdele, další takový offside neoffside.

Reagovat
Infi

Aaaaa Jontathan. Ten ho tam fíkne

Reagovat
smazaný uživatel

OMG to si dela kozy Cazorla nebo kdo to byl, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

VALDEZ

Reagovat
indy

Victoor

Reagovat
Rssa

Valdés je fantoooooooooooooooooom

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste to ? kdo to byl ? trochu noha

Reagovat
Infi

Valdés dneska +/- 3 gólovky lapnul. Jde vidět, že jak je potřeba, tak dokáže chytnout naprosto vše.

Reagovat
vocasisko

sergio ala Ramos styl

Reagovat
Rssa

Heh, tak teď se nám to vykartovává...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně se teď vykartovali

Reagovat
smazaný uživatel

titul je náš

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor na goltv "Tactica Mourinho"...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně tři body v chalupě, titul už nejspíš bude tam kde má být

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago,Masch a Valdes dnes zaslouží palec

Reagovat
smazaný uživatel

absolutní souhlas

Reagovat
Footballer

plus Adriano, ten se pomalu, ale jistě rozehrává ke skvělým výkonům.

Reagovat
vocasisko

no, docela by mě zajímalo složení obrany proti Almérii

Pique - 9 karet

Sergio - vykartovanej

Puyol - teoreticky má být fit, ale neměl by ryskovat celej zápas

zbývá nám Milito a Fontás a 2 leváci vedle sebe... no nevim nevim

Reagovat
herbage

Valdés hrál dneska dobře stopera, v bráně by mohl zaskočit Pinto

Reagovat
vocasisko

škoda, že je Valdés taky vakrtovanej

Reagovat
Rssa

Co bude dělat Puyol s tou ryskou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Puyol není žádná měkkota

Reagovat
Kily

jsem se konečně probral a slovo ryskovat mě hned zase oslepilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej Madridskej režísér toho přenosu ne? Už asi po 45125121741tý tam ukazuje jak to Piquému při tom gólu proletělo kolem ruky, a furt né a né se jí to doktnout

Reagovat
smazaný uživatel

tam kde je shakira sa vyhrava a tam kde uz sa ani nehraje sa prohrava

Reagovat
Rssa

Dá letos Barca 100 bodů?

Reagovat
blaugrana

No, poznatky z dnešného zápasu sú asi také, že Masch je pán, Thiago celkom kvalitne a postranní rozhodcovia dnešného zápasu majú šedý zákal.

Reagovat
Infi

Ti pomezní tam fakt kouzlili

Reagovat
blaugrana

Keďže sme vyhrali, tak ma to ani tak nežerie, ale 2x pisknúť hentakú čistú vec, to je na zamyslenie.

Reagovat
Infi

Agree

Reagovat
smazaný uživatel

Hiszpańska liga jest naprawdę nic, co miałoby to zakazane

Reagovat
smazaný uživatel

Hiszpańska liga jest naprawdę nic, co miałoby to zakazane

Reagovat
blaugrana

Niepierdol.

Reagovat
Infi

Není i Messi v ohrožení s Almerií?

Reagovat
vocasisko

ohrožení jsou : Pique, Messi, Mascherano

vykartovaní jsou : Sergio, Valdés

Reagovat
Infi

Proti Almerii bych Piqueho s Messim nenasazoval, protože jejich ztráta by mohla být klíčová. Mascheranova taky, ale určitě né tolik, když má v zádech Sergia s Keitou.

Reagovat
indy

5.tym straca na prveho 40 bodov

Reagovat
Dr. Admess

20.tým ztráci na třetí jen 30 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

virus fifa porazen

Reagovat
blaugrana

A teraz už mi v ušiach znie

http://www.youtube.com/watch?v=ewc6kZHeeFY

Reagovat
Infi

Nesmí Shaktar podcenit

Reagovat
blaugrana

Teším sa na ich arénu.

Reagovat
vocasisko
Reagovat
smazaný uživatel

ruka to byla bylo to videt v tv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

José dlouhých asi 6 let za sebou nepřišel na domácím stánku svého týmu o všechny 3 body. Až teď se to paradoxně podařilo Sportingu Gijón

Reagovat
Infi

Nějakých 9 let, ale nevadí, sekl ses jen o 3 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Předně gratulace Valencii a hlavně Soldadovi. 4 kusy jsou 4 kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Heroické, nečekané, parádní ... vítězství. Díky za ně. Tohle bylo určitě nad plán. I podle toho, co Pepek postavil a i podle toho, jak hráči přistoupili k prvnímu poločasu, tohle byl zápas, co se měl vypustit.

Nejlepší jednoznačně Vicky. Tohle byl jeho zápas. Nula na kontě, tři chycené góly a další asi 4 situace, kde to vyřešil svým včasným vyběhnutím ... Prostě klasa výkon.

Thiago . No, jsem zvědav, jak to dopadne (nebo spíše nedopadne) s Cescem. Thiago ukázal, že mu lavka bude pomalu malá.

Mash - zahrál výborně. Získává si mě zápas od zápasu.

Afe - . Já nevím. Byl jsem hodně pro jeho příchod, ale jeho vedení balonu, zpracování ... nízký level. Nízký. Chce to zamakat.

Střed obrany . Nemít v bráně výtečného Vickyho, tak to dneska tihle dva výtečnýci prohrají. Slabota, pánové.

Pepek . Ušetřil síly, vykartoval půlku těch, co vykartováni být měli a vyválčil tři body, se kterýma nepočítal ani největší optimista.

8 bodů a před námi prakticky jen dva těžké zápasy, ze kterých je větší pravděpodobnost ztráty - clásico a derby. Nechci se chvástat a nechci nikoho podceňovat, ale rozehrané je to hezky . Nicméně tak jako tak si myslím, že ani letos nepadne stovka. Pokud bude mezera takhle obrovská, tak Pepek bude šetřit hráče v lize, tak jako dneska a ztráty přijdou. Je to škoda. Tak dobrou sezonu už taky nikdy nemusíme mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nečekané navýšení náskoku, který vzhledem k losu kdy sme hráli nejtěžší zápasy venku a Real má to stejné před sebou, tak už titul je na 90% doufám náš.

Znovu skvělý Masch. Vicky asi MOTM, ty jeho výběhy a zákroky na začátku a na konci zápasu

Thiago se znovu uvedl velice dobře, a každopádně by potřeboval víc takových zápasů, a pokud bude pokračovat v takových výkonech tak je absolutně zbytečný vyhazovat miliony za Fabregase., kterýho v Barcelonským dresu snad neuvidím ...

Reagovat
rufus

Guardiolu chválíš, když nechal vykartovat hráče před Clasicem, u Mourinha si to v Lize mistrů proti Ajaxu ocenil jiným způsobem:

jiri - fcb24.11.2010 08:51

Mouřenín a Real ... To sedí jak prdel na hrnec. Tam může dělat tyhle svoje sviňárny a fandové ho za to oslaví

jiri - fcb24.11.2010 08:50

To bylo zase divadlo. Doufám, že si UEFA všimla a dají jim to pocítit

Reagovat
smazaný uživatel

No, červená a žlutá jsou rozdíl, ale beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jen takové malé srovnání - tabulka Primery po 30. kole:

Loni pod Pellem:

1. Real Madrid 30 25 2 3 83:26 77

2. FC Barcelona 30 24 5 1 75:19 77

Letos pod Mourinhem:

1. FC Barcelona 30 26 3 1 82:15 81

2. Real Madrid 30 23 4 3 69:22 73

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Účelová statistika, ano.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem účelová?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zrovna postneš počty bodů po kole, kdy Mourinho prohrál a vloni Pelle vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Postnu počty bodů po kole, které je zrovna odehráno. Pokud se ti to zdá účelové, prosím. Já myslím, že je to naopak velmi zajímavé.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní argument. Takový všeříkající

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bavme se na stejné linii, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale abych tě uklidnil, tak postnu počty bodů i po příštím kole, kdy hrajete na San Mamés a i popříštím kole, kdy se bude hrát clásico a klidně můžu postnout počty bodů i po tom dalším, kdy hrajete na Mestalle. Aby to bylo ke tvému favoritovi korektní.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ve tvém světě. Korektní je na konci sezóny.

Kde sice Mourinho nedosáhne na Pelleho, ale aspoň to bude spravedlivé. Tvoje posedlost je neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, když Mouřenín vyhraje všech zbývajících 8 mačů, tak překoná Pelleho o jeden bod.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - Pelle v rozmezí 31. - 38. kola ztratil jen 5 bodů. 3 v clásicu a 2 v posledním kole, kdy už mu o nic nešlo. Můžeme postovat počty bodů kolo co kolo a účelová statistika to nebude, ač bude pro tvého favorita vycházet hůř a hůř.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mého favorita? Tak ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč napadáš statistiku pro účelovost, když ti nejde dle tohohle o to, obhájit tvého favorita?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Protože pokud pokaždé vytahneš některou ze statistik, aby (účel) z toho vyšel líp kdokoliv než Mourinho, logicky ti dám párátka mezi víčka

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, holt pro některé lidi není prosté postavení v tabulce a počty bodů a gólů relevantní statistikou pro úspěšnost a neúspěšnost v některé ze soutěží.

Kdyby jsi napsal, že Mouřenín postoupil dál v LM a v Copě, bral bych to. Napadáním téhle ligové statistiky jsi ukázal, že ti jde o prostou obhajobu za každou cenu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mně nejde o ničí obhajování. Nechápeš situaci. Ty jsi přišel s irelevantní statistikou.

Reagovat
smazaný uživatel

"irrelevantní statistikou" ... hmmm ...

Ale jo, nechám to už tak. Každému na zváženou.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - když jsme u té účelovosti a neúčelovosti. Nebyl jsi to ty, kdo tu asi 3 neděle zpět dával statistiku, ze které vyplývalo, že se Barcelona ještě neotřepala z krize a naopak Real se nastartoval k dobrým výkonům? Nechci ti křivdit, ale mám dojem, že jsi to ty.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jestli to má účel, tak mi klidně křivdi. Jsem to já. Proto jsem taky na tebe šel cestou, který rozumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ta statistika byla účelová. Byla udělána na (tuším) 4 - 5 ligových kol, kdy Real potkal jednoho těžšího (ne pro něj) soupeře. Naopak Barca hrála na Mestalle, doma s Athleticem ...

Prostě taková propaganda-statistika. Pro ty méně informované. Na zvýšení morálky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ty tvý jsou co? Mírumilovný, ve smyslu být neutrální? Ale běž.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec ne. Jsou útočné, kritické, nicméně ne nekorektní, ne účelové a ne neobjektivní. Je to prostě statistika srovnání po 30ti (velký vzorek ke srovnávání) zápasech. A nějak to vyšlo, že jo ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Samo, že to nějak vyšlo... Přece to nemohlo vyjít tak, jak bys nechtěl, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

to jakože jsem to upravil, nebo jak to myslíš? Že Real ztrácí oproti loňsku kvůli mě?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Upřímně - postnul bys to, kdyby to vycházelo líp pro Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

jsi blázen? Jistě že ne. Od toho tady nejsem.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle je jedna z částí, o co mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale o to přece nejde. Účelová není statistika, když ti vyjde podle tvých představ a ty ji postneš. Účelová je statistika, když vybereš špatný vzorek, ze kterého ji děláš, nebo postupy výpočtu nebo špatná kritéria atd. atd. To se tady nestalo. Vzorek velký (30 zápasů) a kritéria relevantní (body, góly).

Reagovat
smazaný uživatel

nic, Pablíto, jdu chrnět. Dořešíme to třeba zítra.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ty jsi mi ale voyeur, jak tam chodíš často?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak jo, běž se vyspat. V noci si promysli postup a přijď zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

já postup promýšlet nemusím. Já jsem hodil syrová čísla. Teď je na tobě ty čísla rozebrat, obhájit a říct mi, kde je zakopaný pes a PROČ je moje statistika ÚČELOVÁ.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

mimochodem - šlo tedy o něco jiného, ale to ty jistě víš. Jenom sis to tak přizpůsobil

Reagovat
smazaný uživatel

ale vůbec ne. V Resumé příspěvku tam jasně stálo, že co jsem tady psal - že se Barcelona ještě nevzpomatovala a naopak Real se nastartoval. Ale to bys měl vědět, když jsi to psal. Schválně se koukni.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já si to moc dobře pamatuju. Šlo o proměňování střelby.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, šlo o efektivitu zakončení. ALE vycházel jsi (víš asi jen sám proč) z účelového vzorku zápasů. To zaprvé.

A zadruhé a hlavně - z efektivity střelby jsi (víš asi jen sám proč) vytvořil závěr, že se Barcelona ještě nedostala z krize a Real se nakopnul.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Už možná pochopíš

Proto jsem ti nahoře napsal (jistě víš proč), že i tvá je účelová. V průběhu celé sezóny jsem tě tady neviděl pověsit jedinou podobnou statistiku. Jen co Mourinho prohraje, přejdeš a s tebou hromady tabulek, který jsi někde okoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

okoukal? Ale běž. To jsou moje okopírované zde z EF. Stačí si najít příslušné kolo loni a letos a máš to.

Už jsem se tady dočkal hodně věcí, ael že budu nařčen z toho, že někde OKOUKÁVÁM tabulky nebo statistiky, to ještě nikdy. Ale jednou to přijít muselo

A ne, moje není účelová. Můžeš si udělat podobné srovnání kolo po kolu a zaručuju ti, že tak od listopadu (minimálně) Mouřenín za Pellem zaostává. Jestli ne dřív.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale jo, nápad dobrej. Jenže situace se v několika ohledech liší.

Nicméně zkusím se podívat

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to super. Ikdyby to mělo vyvrátit, co jsem psal, tak by mě to moc zajímalo. Sám si tu práci dávat nechci, ale když ji uděláš ty, bud ti vděčen.

Dobrou, Pablíto

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dobrou

Reagovat
torcida

teda mal som na teba celkom dobrý názor, ale v tejto diskusii si neskutočne strápnil.

Reagovat
torcida

si sa*

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to je mi líto

Reagovat
blaugrana

To je asi tak, ako keď si tu postol štatistiku s gólmi a porovnával si Barcu a Real v období, keď sa arce strelecky nedarilo.

Reagovat
Losinho

Super - teď by to chtělo udělat srovnání třeba v LM, to znamená v nejdůležitější soutěži.

Reagovat
Dr. Admess

Liga Mistrů důležitější jako národní liga? Aha...

Reagovat
Losinho

Ano, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu snad sám nevěříš....

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě takové malé srovnání:

Loni:

2. FC Barcelona 30 24 5 1 75:19 77

3. Valencia CF 30 16 8 6 48:32 56

4. RCD Mallorca 30 14 6 10 46:34 48

5. Sevilla FC 30 14 6 10 43:35 48

Rozdíl 2. a 3. 21 bodů. 2. a 4. dokonce 29 bodů (!!!)

Letos:

2. Real Madrid 30 23 4 3 69:22 73

3. Valencia CF 30 17 6 7 46:35 57

4. Villarreal CF 30 16 6 8 48:31 54

Rozdíl 2. a 3. 16 bodů a 2. a 4. 17 bodů.

Malý krůček, ale mohl by to být krůček

Reagovat
Kily

po těch malých krůčcích by to mohlo jít, jednak tomu nahrává fakt, že první dva už nemají moc kam utíkat a hlavně my a Villarreal máme potenciál jít nahoru, tedy alespoň bodově, ne na druhé nebo dokonce první místo. Nám se povede umazat část dluhů, už teď máme pro příští sezonu snad vyřešený nejproblematičtější post v sestavě, letos před sezonou jsme nakoupili docela dost hráčů a ti budou příští rok sehranější. Villarrealu zase dozraje kádr, který navíc bude moci vhodně doplnit díky účasti v Lize mistrů. Snad se oba vyvarují ošklivé věci v podobě prodeje důležitých hráčů a udrží osu týmu pohromadě, pak se taky může stát, že za rok už ten rozdíl mezi druhým (ať to bude kdokoli z těch dvou) a třetím (ať to bude kdokoli z těch dvou a dalších dvou) může být po 30 kolech dvanácti, možná i desetibodový

Reagovat
smazaný uživatel

Já u Villarrealu čekám za rok zase o fous víc bodů. U vás bude záležet, jak se podaří sehrát obranu. A to není hned.

Kadopádně je to na palec nahoru

Reagovat
Rssa

Valencijští, proč po druhém gólu Soldado líbal dres Guaity? Mu se stalo něco vážného?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Umřel mu táta. Dokonce Soldado věnoval góly jemu.

Reagovat
Rssa

Dík

Reagovat
alcantara

nevidel som, nehodnotim, ale shakira konecne zabrala necakane, prekvapujuce, priam az sokujuce vysledky na oboch stranach. Nechcem nic zakriknut, ale....no pockajme si este chvilku Visca el Barça!

Reagovat
Losinho

Ztráta Realu mi je celkem šumák, ale mrzí mě konec Mouovi série.

Reagovat
smazaný uživatel

To naopak potěší. Aspoň se zas ten kult osobnosti, kterej kolem sebe postavil, trochu oslabí.

Reagovat
Rssa

Srovnal bych to s bouráním Stalinových soch...kult osobnosti se rozplývá

Reagovat
smazaný uživatel

Vypůjčím si hlášku majora Winchestera: "Takhle padají modly"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle kole si Real dokonale posral boj o titul, parada

Reagovat
niflheim

Vale

Reagovat
-Kopy-

Jinak Jonas si skvěle rozumí se Soldadem, na těch dvou a na Matovi bude příští rok stát útok.

Fenomenální obchod byl ten Jonas, ještě aby začal víc proměňovat šance a bude to super. V létě ještě koupit pravého obránce, když se zadaří tak i stopera a bude to fantastická sestava.

Reagovat
blaugrana

Od Montoyu ruky preč . Na stopera by som Vale doprial Subotiča, ak teda neskončí u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

po nákupu Botíi už nečekám příchod dalšího obránce. Takhle je to dostatečné:

RB - Alvés (kterej odehraje hrozné dardy minut), Bartra, Montoya, popř. Puy, Maxwell

CD - P+P, Fontás, Botía, Bartra, popř. Abi a Sergio

LB - Abi, Adriano, Maxwell

Já bych v létě zvážil další pokračování Maxwella (teda, já bych se ho nejspíš zbavil).

Jeden z mála, koho bych zkousnul, by byl Thiago Silva.

Reagovat
Rssa

Zkousnul Jeden z TOP 5 nejlepších stoperů na světě a ty bys ho zkousnul? Ten je zbytečný, protože by musel být v základu.

Jinak ten Botía už se natuty vrátí? A nevrátí se jen z hostování?

Reagovat
smazaný uživatel

"zkousnul" myšleno tak, že by to byla právě posila. Žádné zkoušky typu Henriqueho nebo Čigiho

Jj, četl jsem, že se vrátí.

A to by se mohl ještě vrátit Cacerés, kterého já osobně ještě neodepisuju

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co s Cáceresem? Pokud mají být v týmu cizinci, tak musí být lepší než odchovanci, což rozhodně není jeho případ. V Pepově úzkém kádru je jeho návrat prakticky vyloučený.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych mu dal další šanci. Jemu jo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A kam? Pep chce opět 20 lidí na soupisce (2-7-6-5?). Jak ho chceš zabudovat mezi 7 obránců? P+P, Abi, Dani, Adriano, Fontás jsou jasní. Tím posledním raději Botíu (dobré reference, odchovanec), nebo jinou posilu. Cáceres sice zahraje plno postů, ale všude je pouze průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě nemám v ruce vůbec žádný argument kromě toho, že mu prostě nějak pocitově věřím a přál bych si, aby se prosadil. Jinak hraje všechno proti mě, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som tiez uz oparkrat vravel ze ak by maxwell odisiel , vobec by som sa nanho nehneval , a ten botia uz je na tuty ??? ..... takze caceres , henrique a spol papa

Reagovat
blaugrana

Uvidíme, uvidíme, každopádne ja sa vždy poteším novej tvári , teda ak nemá podobné kvality ako Čigič,

Reagovat
Footballer

S obranou souhlasím. Po příchodu Botíi žádnou posilu do obrany nepotřebujem, přičemž Maxwell může jít. Adriano ho jednoznačně převyšuje, tudíž je v kádru zbytečný, navíc jeho plat není nejnižší.

Teď je otázka, koho v létě přivedem, jestli vůbec někoho přivedem, jelikož Thiago se usadí v áčku a doufám, že se nebudeme znovu pokoušet o Fabregase, ale asi jo. Ale já říkám, že momentálně není důvod ho podepsat. Takže to vidím na nějaké křídlo (Neymar ?). Rosell, jak známo, má v Brazílii kontakty a nedivil bych se, kdyby ho přivedl. Osobně bych nebyl proti.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že se Rosell o Neymara pokusí.

Reagovat
Footballer

Nemáš prosím tě nastudovaného Botiu? Neviděls ho náhodou hrát v nějakém zápase? Mně na něm zarazil fakt, že v dosavadním průběhu sezóny obdržel již 11 žlutých a 1 červenou

Reagovat
vocasisko

Já ho viděl včera proti Realu, řekl bych hodně slušný výkon, snažil se a byl taky jeden z těch co vyrazil jednu ze střel z brankové čáry, nechyboval a hrál celkem s přehledem. Řekl bych, že je to taková alternativa za Puyola, když mají Pique s Fontásem ty útočné vlohy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to mě taky zarazilo. Jinak ho fakt nastudovaného nemám. Ale vím, že podrobně ho sledoval Jakub.

Reagovat
Footballer

Díky moc oběma

Reagovat
Rssa

Rossell umí nakupovat, to je pravda, tak snad si s tím nějak poradí, věřím mu.

Reagovat
Footballer

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vypadá to parádně. Žádného stopera nepotřebujeme, je tam P+P, Abi + Fontás, nejspíše i Botía (po oznámení jeho návratu jsem projížděl fóra a prý hraje ve Sportingu velmi dobře). Navíc na stoperu může (teď už asi i musí) hrát Sergio, aby bylo více prostoru pro Masche. Takže jediné, nad čím se dá přemýšlet, je ten Maxwell. Je celkem reálné, že poslední kola (samozřejmě, pokud bude rozhodnuto o titulu) dostanou šanci Muniesa, Bartra, Montoya a další. Uvidíme, jak to zvládnou

Takže jediný letní otazník bude, které z velkých jmen přijde. Rossi, Neymar, Cesc?

Reagovat
Footballer

Já osobně jsem pro Neymara. To by byl parádní nákup. Fabregase nechci, ani náhodou. Když vidím, jak hraje Thiago, co si dovolí v takovém zápase, tak se ptám, proč kupovat Fabregase, když Thiago bude za 2 roky lepší než on, samozřejmě pokud mu bude sloužit zdraví, pokud bude mít důvěru Pepa atd atd, ale předpoklady na to rozhodně má. Co se týče Rossiho, no já nevím. Kdyby přišel, tak bych se nezlobil, ale pro mně je do útoku prioritou č. 1 Neymar.

Reagovat
Infi

Myslíš, že Neymar bude chtít čekat na lávce na šanci?

Reagovat
Footballer

Podle mně by si zahrál dost.

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky, když vidím tuhle větičku v souvislosti s Barcelonou, tak se musím smát.

Reagovat
Rssa

Počkej až přiběhne Minerální voda a začne tu jeho písničku o Mascheranovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Tou minerálkou myslíš koho?

Reagovat
Rssa

Jen počkej,ona si to tu za chvíli přibublá a ozve se sama

Reagovat
Footballer

Teď jsem si vzpomněl Tomanatura, že?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Tomanatura

Však uvidíš sám

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pravda s Maschem se teprve ukáže, teď těžko říkat, jak to dopadne. Dlouhodobým zraněním Carlese se to letos vyřešilo tak nějak samo, uvidíme příští rok. Každopádně pro mě to je dost zasádní argument, proč nekupovat stopera (a dost možná ani LB), protože potřebujeme mít ve hře oba (Sergia i Masche).

Reagovat
Infi

No já nevím, Neymar určitě bude chtít hrát hodně a přes Messiho určitě neprojde, přes Villu asi taky moc ne(s ním by se měl postupně střídat Bojan) a Pedro je pro tým důležitější než to vypadá.

Reagovat
Footballer

Ale všichni víme, jak to v Barce funguje. Přijdou karetní tresty, zranění, pokles formy atd atd. Konkurence je potřeba, jak říkám, zahrál by si dost. Tohle se řeší vždycky, před příchodem Masche taktéž. A ejhle, hraje často a dobře.

Reagovat
Infi

Jako já se zlobit určitě nebudu když Neymar příjde, i když mi je nesympatický.

Reagovat
Footballer

Hráč je to senzační

Ročník 92, neskutečný

Reagovat
Infi

No dobře, ale já neberu brazilskou ligu jako nějaké obrovské měřítko. Každopádně by do hry Barcelony zapadnout mohl více než dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

O Cesca se pokusí Rosell určitě. A řekl bych, že po kauze "Toral" a po chování Wengera po vypadnutí odloží Rosell (a i Cesc) rukavičky a bude to nechutnější než loni.

Neymar je Brazilec, tudíž se o něj Rosell pokusí taky. Dost možná to bude plán "B" po tom, kdy nás Arsén zase pošle do kopru .

Na Rossim nevidím nic, co by měl do týmu přinést a čím by mohl být prospěšný. Navíc za Rossiho Ponorky prý v zimě odmítly 35 mega, což je cifra za tohohle nadprůměráka neskutečně směšná.

Pokud by se měl někdo přivádět z Ponorek, tak jsou tam dvě jména, ktará by mohla pomoct - Borja a Cazorla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem pro Cesca. Kvality má obrovské a co je pro mě nejdůležitější, chtějí ho hráči, vedení i trenér. S tím by souviselo více minut pro Iniestu na křídle, čímž by byl prostor pro všechny. Asi by to byl konec pro Afellaye (což by byla škoda), to by se ale dalo přetrpět...

Rossi by nám asi měl co nabídnout, má výbornou techniku a hlavně umí hrát na pár doteků. Já osobně ho ale nechci.

Borja je madridista (nechci), o Cazorlovi se dalo přemýšlet, než nám vyrostl Pedro, teď už by byl zbytečný.

Reagovat
Rssa

No zatím se ukazuje, že Afellay se nehodí do koncepce, včera byl na křídle dost odříznutý a zdálo se mi, že pokrývá méně prostoru než např. Pedro. Ten lítá všude možně, Afellay se držel lajny a nepustil, navíc jen alibisticky nahrával dozadu. Je mi naprosto jasné, že není sehraný a adaptovaný apod., ale zatím je to nepříjemné překvapení. Např. Jeffren by včera zahrál natuty lépe.

Reagovat
Infi

Pokud příjde Cesc, tak se zavře prostor pro Thiaga. A to by byla škoda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nezavře, Iniesta bude hrát více času na křídle.

Reagovat
vocasisko

Na křídle... což ho neuvěřitelně zabijí, včera byl na tom křídle poloviční než jindy a navíc nám to ubírá jednoho klasického rychlíka typu Pedro nebo Affelay, kteří tam dělají vítr, pak to dopadá tak, že na hrotu stojí sám Villa, Messi si tvoří hru uprostřed a Iniesta se taky tahá do prostřed, čimž se zmenšují šance při zahuštěné hře na to vstřelit branku.

Já bych osobně Iniestu vůbec na křídlo nedával, zdá se mi tam nevýrazný.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Iniesta je na křídle skvělý (nalevo). Pro určité typy zápasů je to ideální varianta. Nevím, Afellayovi to vůbec nesedí, on potřebuje hrát přímočarý fotbal, jako se hraje v Anglii. Hráč je to skvělý, ale asi by byla škoda ho brzdit ve vývoji v Barce.

Reagovat
Infi

Přesně jak píše Vocasisko, Iniesta na křídle je blbost. Potřebuje hrát ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak píše ocasisko - Iniesta na křídle je vražda. Včera po návratu do zálohy oživnul a hrál o x desítek procent líp. Pokud by příchod Cesca znamenal přesunutí Iniesty na křídlo, tak ho nechci tuplem. Iniesta herně zraje a jeho hra udělala takovou zvláštní sinusoidu - měl být náhradou Xaviho (dle Pepova vyjádření), pak se z něj stalo čistokrevné individuálnější AM a letos se vrátil k tvorbě hry a hrozně se mi líbí. Hrozně moc. Už jsem to psal několikrát - Iniesta letos v tvorbě hry Xaviho vytlačuje a zastiňuje. A na křídle má jiné úkoly, než je tvorba hry.

Reagovat
Kluivert9

Jinak nějaké nové zprávy ohledně Keirrisona?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím vůbec nic.

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Když jsme u těch zastupů Xaviho, nedávno jsem někde četl, že Thiago nemůže zastoupit Xaviho, protože je zvyklý více útočit a neumí moc bránit.

Včera hrála i přesto, že tam byl Keita čistokrevný CM(ten kdo tam hrál AM byl rozhodně Keita) a šlo mu to skvěle, dokonce se i vracel a měl 6 získaných balónu (Keita jen tak btw 2), rozehrával s přehledem, přidal i nějaký zrychlení, nebal se kličku a kličky mu vycházely.

Navíc ta spolupráce Thiago, Messi, Iniesta ve středu hřiště spolupracovala parádně a dokážu si je za 2 roky takhle představit v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, takhle nějak by to mohlo fugovat s tím, že Iniesta by nahradil Xaviho, Thiago Iniestu. A jede se dál i bez Xaviho.

Ale to jsou jen takovýteorie od klávesnice. Musí se to dlouhodobě zkusit na hřišti. Ještě nevíme, jak se bude Thiago chovat v dlouhodobém zatížení, jaké musí zvládnout hráč základu. Ještě nevíme, jestli mu bude dlouhodobě držet zdraví. Jinak by si s Iniestou sednout herně mohli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já tam ten prostor pro Cesca pořád vidím (narozdíl od Afellaye). Jsem smířený s tím, že jedno velké jméno v létě určitě přijde, tak to v Barce chodí. Cesc je pro mě nejpřijatelnější. Cenově to oproti Rossimu či Neymarovi nebude nějak znatelný rozdíl.

Reagovat
Rssa

Aby nebylo jediné letošní jméno nakonec Ibra

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, ty jseš zlomyslnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hayzle

Reagovat
smazaný uživatel

Informace po různých fórech se liší. Někdo říká, že ho AC musí koupit. Někdo, že ho koupit můžou. Zajímalo by mě, kde je pravda.

Reagovat
Rssa

Jak musí nebo můžou? Myslíš podmínky smlouvy nebo přání fanoušků? V italské sekci se teď spíš přiklánějí k tomu, že by ho AC kupovat nemělo, což mě docela straší

Reagovat
Infi

I kdyby ho Ac nekoupilo, tak o něj bude hodně zájemců. V Barceloně je prakticky nechtěný

Reagovat
Rssa

Zájemců hodně, ale kdo si ho může dovolit? Pro něho připadá v úvahu (kromě AC) snad jen Real a možná AS Řím, pokud nový majitel začne pumpovat prachy.

Inter ho nevezme, Juve potřebuje posílit jinde, Chelsea má plno, City tam by Ibra nechtěl, Arsenal by ho nechtěl a MU jakbysmet.

Reagovat
smazaný uživatel

ee, není to o tom koupí/nekoupí.

Ale mě jde o to, že jsem slyšel názory, že ho ACM koupit musí/může.

Tak jako tak - Ibra odejde. Přesně, jak píše Infy - zájemci budou. Cena už je mi vlastně jedno, jaká by byla.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to zajímavé. Nejprve jsem byl v tom přesvědčení, že ho koupit mohou. Ale poté, co vedení řeklo, že je 50 mega na posily a v tom balíku už je prý započítaných 24 mega za Ibru, si tím nejsem tak jistý. Spíš bych se ale přikláněl k tomu, že mohou (vyjádření hráče a Raioly o možném návratu).

Reagovat
Rssa

Už kvůli tomu zmetkovi Raiolovi ho nechci v Barce už vidět. Maximálně jen když si přijde vyklidit skřínku na Nou Campu

Reagovat
Kluivert9

Mata (Neymar), Coentrao, Caceres in

Milito, Maxwell out

Škoda že to neklapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao? Proč, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

na levyho beka ke stopersky dvojce Pique-Abidal

Reagovat
Rssa

a Puyol jako co? Navíc nemlžeš mít na obou stranách "Daniho"

Reagovat
Kluivert9

Jedinej relativně dostupnej levej bek, kterej se vyrovná na levý straně v útočení Danimu napravo, navíc dokáže v pohodě zahrát i levý křídlo, což při pohledu na současnou situaci v Barce není vůbec od věci. Abidal by byl první volba na LB/CB takže by si taky zahrál dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao na lavičku je podle mně příliš velký luxus.

Reagovat
Kluivert9

Sice je, ale rozhodně menší, než například Pedro, v případě příchodu Fabragase...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč do toho taháš Fabregase? To jako má být v létě "buď a nebo"? Buď přijde Coentrao, nebo Fabregas? Nepotřebujeme ani jednoho.

Reagovat
Kluivert9

Tím sem chtěl říct, že když fanoušci, hráči, trenér a vedení mohou chtít v létě příchod Fabregase (což logicky znamená Pedra na lavičce), tak můžu chtít Coentraa, kterej by se do ty sestavy zanedlouho mohl propracovat, ikdyž do ty doby, než by se tak stalo, tak by to byl luxus.

Reagovat
vocasisko

ee momentálně to vypadá následovně

Alvés(Montoya)-Puyol(Botía)-Pique(Fontás)-Abidal(Adriano)

takže Botía, Fontás IN

Maxwell, Milito OUT

Reagovat
Kluivert9

Bohužel to tak vypadá, proto sem psal že to neklapne...

Reagovat
vocasisko

na druhou stranu si taky myslím, že jeden z dvojice Neymar, Mata přijdou

Reagovat
Kluivert9

Vzhledem k "brazilskýmu syndromu" v Barce, bych se rozhodně přiklonil na stranu Maty Jedinej problém u jeho angažování může být, že je odchovancem Realu

Reagovat
Rssa

Jestli brazilským syndromem myslíš dosažení vrcholu a stanutí se nejlepším hráčem světa, tak jsem pro Neymara

Reagovat
Kluivert9

Myslím tím to, že žádný brazilec si v Barce neudržel dobrou výkonnost déle jak 3,5 sezóny

Reagovat
Rssa

Rivaldo

Reagovat
Kluivert9

Ten snad, ikdyž je pravda že poslední dvě sezóny z jeho strany také už nebyly na úrovni těch prvních tří.

Reagovat
Kluivert9

Snad aspoň ten Alvés bude vyjímka

Reagovat
Kluivert9

Navíc je dost pravděpodobný, že to dopadne:

Fabragas, Rossi In

Milito, Bojan Out

Reagovat
vocasisko

To zase ne, Rossi+ Fabregas by vyšli na nějakých když dobře 80 mega a to Rossel do posil nedá. Navíc si nemyslím, že by Bojan i přesto vše v jaké letos hraje formě odešel.

Když jsme u Bojana, včera se mi za těch pár minutek co tam byl dost líbil, zdál se mi o dost dynamičtější než Villa a dokonce šlo na něm vidět, že hraje ve větší pohodě, nekazil a kdyby mu čárovej nemávl ten nesmyslnej offside, tak si připíše i přihrávku na gól.

Reagovat
Kluivert9

Souhlasím, by Bojan rozhodně měl zůstat, věřím že má klubu co nabídnout a ještě všem ukáže co umí. Na druhou stranu zase sílý hlasy, že mu hostování v přístí sezóně prospěje (nejčastěji se hovoří o Marseille), což jak víme, v Barce znamená jistej konec.

Jinak co se týče toho, kolik zas Barca vyhodí v létě za nesmyslné posily... je to jako dnes, co sem vloni četl, jak Rosell tvrdil, že Barca nebude utrácet, jak má dluhy, jak bude potřebovat reklamu na dresy a jak to dopadlo? Stejně těch 80 mega za nový hráče dal...

Reagovat
vocasisko

nene Rossel rozhodně 80 mega za posily nedal. Villa byl ještě Laportův kauf, takže za Rossela došel Adriano (9 mega) Mascherano (19 mega + 3 mega si zaplatil sám) a Affelay (3 mega), což máme 31 mega a to by bylo v normě vzhledem k tomu, že jsme velkoklub

Reagovat
Kluivert9

Sorry, počítal jsem ještě Villu... jinak Adriano stál 11,5 (byla tam ještě nějaká opce), plus u mascherana mám zafixovanejch těch 22, takže 40 + 11,5 + 22 + 3 = 76,5.

Když zas víc jak 35 nedá, budu jen rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano stál sice 22, ale 3 z toho vážně zaplatil on sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas to bylo v librach, ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

V eurech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu, 22 milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady píšou, že Barcelonu stál 17,6 milionu liber...

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máme každý jiné info

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je, když do Barcelony kecá člověk, který o ní houby ví a přesvědčuje toho, kdo ji sleduje dlouhodobě. Samozřejmě, že je to v eurech a už dej pokoj.

Reagovat
Rssa

Opravdu dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueeeeeeee !!!! JOOOOOOOOOOOOO

ja som vedel preco idem zapijat vitazstvo uz o pol 9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som síce nepozeral ten zápas len som pozeral posledných pár minút na nete ale čo včera predvádzal V.Valdés to bolo niečo nenormálne :D tak som ho ešte nevidel chytať :D

Gratulujem Barcelone a som rád že vyhrala :P :D

Real pekne p..... :D ale pre nás lepšie :P

Reagovat
Kokesh

Nejhorší co se mohlo stát. Fanoušci Barcy spíš počítali se ztrátou a přitom vyhráli, Merengues si prohru doma nepřipouštěli a přesto prohráli. Není čas na lítosti, v út se už hraje LM a já jen doufám, že se dá aspoň Cris a Marcelo dokupy.

Reagovat
Kokesh

Teda spíš aspoň Cris. Marcelo a Karim jsou out.

Reagovat
vocasisko

napadá mě pár otázek:

Co se očekává od nadcházejícího ligového Clasica?

Nebude pro Real lepší šetřit hráče na pohárové finále?

Barca má navrh, takže i ona si teoreticky může dovolit tento zápas vypustit.

Sice ten zápas má svou prestiž, ale něco mi říká, že minimálně jeden z těch týmů zápas vypustí a nasadí hráče ze střídačky a bude se soustředit na zisk CdR.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle otázky jsme s jiným Culém řešili zrovna před chvílí.

Můj názor je ten, že to ligové clásico bude po událostech nynějšího kola hodně ve stínu toho pohárového finále a hráče budou šetřit oba týmy.

Reagovat
Infi

Teoreticky to Barcelona vypustit může, ale pochybuju, že zrovna takový zápas si dovolí nějaký tým absolutně vypustit. Ale něco málo se asi šetřit bude.

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde logičtější, když by ten zápas vypustil Real. Oni potřebují trofej a tak pro ně bude finále Copy lakmusovým papírkem sezony.

Reagovat
Infi

Mě by to taky přišlo logičtější, ale Barcelona asi taky nepůjde do Copy zrovna s tím, že "nemusíme vyhrát".

Reagovat
vocasisko

ona by byla docela sranda, kdyby k tomu "očekávanému" zápasu nastoupili u obou týmů hráči z lavičky

Reagovat
Infi

Tak to třeba není nereálné, Barcelona má 8 bodů náskok, může si dovolit ztrátu, zatímco Real si myslím už moc s titulem nepočítá, protože jej těžké zápasy ještě čekají, zatímco my je máme za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně je to tak prestižní zápas, že do toho oba týmy půjdou naplno.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

vypuštění takovýho zápasu nepřichází snad ani v úvahu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

setril bych messiho iniestu a mache alebo buse

Reagovat
smazaný uživatel

Love ya Gerard !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Radši ani nechtěj vědět, co po nocích dělal Nolan s Carrollem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký dohady mě nezajímaj, hm?

Reagovat
Rssa

Ale vždyť si je tu sám nahodil tou fotkou, Piquenbauer pigluje Shakiru

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago to včera odehrál ve velkém stylu, snad se příští sezónu propracuje napevno do áčka, a bude v rámci možností hrát. A Cesc si může zůstat v Londýně u strýčka Arséna.

Reagovat
madridcan

Tato prehra moze mat zaujimavu odozvu v mojej stavke s Kopym do pizdy

Reagovat
Infi

Včera jsem si na to vzpomněl, jaké to máte vlastně podmínky?

Reagovat
madridcan

Su dve stavky

Prva stavka,ktora bola na moj podnet sme stavili nicky na mesiac,ze Real vyhra v Atleticu,Athleticu, Valencii aj Villareale

Druha stavka je na dva tyzdne nick,ze real zo zapasov s Barcelonou a v Atleticu,Athleticu,Valencii,Villareale a v Seville vytazi 11 a viac bodov,Kopy ma 10 a menej

Zatial sa hralo iba v Atleticu-v moj prospech,ale tato prehra aj ked som si to neuvedomil sprvu moze znamenat,ze Real sa na ligu doslova a do pismena vy*ebe a sustredi sa na LM.Keby o daco islo az do konca ako minuly rok,tak nemam pochyby o svojej vyhre a stacilo by keby sme aj vcera vyhrali.Ja stale verim v titul,ale veria v neho aj hraci?

Reagovat
Infi

Uvidí se po dalším kole a po Clásicu, jestli na Bilbau ztratíte body a v Clásicu taky, tak bych to viděl už hodně černě

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan
Reagovat
Rssa

Musel to být super večer. Ronaldo se ukázal, zamával. No a Real prohrál. Včera byl super den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápal sem, jak se tam bratříčkoval na konci s Mourinhem, když do životopisu píše, jak strašně si v Barce nesedli..

Reagovat
2miguel1

2,65 kurz na Barcu v El Clasicu ? ? to si robíte prdel ? :D podané už teraz dokým ten kurz nepadne :-D

Reagovat
Infi

Já bych to neviděl až tak jednoznačně, Mourinho je doma silný a nic na tom nemění ani včerejší prohra s Gijonem

Reagovat
smazaný uživatel

No,ale Barca je Barca

Reagovat
goodbay

Deportivo vynikajícně Snad už je záchrana nemine!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad odkoupí Xisca

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát si nemuseli dát ten kus.

Reagovat
-Kopy-

příští kolo Kopy vs Dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten Blackpool ti moc nevychází

Reagovat
-Kopy-

proč ? nesestoupí neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 99% sestoupí. Ale aspon ve svy domaci lize sazku vyhrajes

Reagovat
madridcan

v anglicku vyhra,v domacej lige nevyhra ani jednu

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde v té sázce?

Reagovat
smazaný uživatel

O sestup Blackpoolu. Ale nikdo se s nim nevsadil, protože u všech fandů z Anglie byl před sezonou Blackpool největší kandidát na sestup společně s WHU (to se zvedlo v zimě díky výbornýmu přestupnímu období a uzdravení Hitze ve středu zálohy. Byla by to nefér sázka vůči Kopymu, kterej by se měl držet Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žádná sázka není, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
madridcan

ale moze byt-ja sa s tebou stavim,ze Blackpool nevypadne

Reagovat
smazaný uživatel

To se chtěl vsázet i Kopy, ale díky, nesázím. Prosázel jsem v životě 300kč a teď mi běží sázka o pět piv o konečný umístění NUFC vs. WHU v PL. Navíc se nepotkáváme v diskuzích, tak by to nemělo šťávu. A pak by bylo ode mě neslušný se vsázet s jistotou výhry :p

Reagovat
madridcan

niekedy som PL diskusia navstevoval castejsie ked chodila na NOVA Sport,teraz uz vacsinou nemam co komentovat,kedze poriadny stream nikdy neviem najst a sopcast sa mi z nejakeho neznameho dovodu je*e.Blackpool nevypadne a nevypadne a nevypadne Celkom mas moj obdiv,ze len 300 korun si presadzal.To je uz pomaly moja denna minimalna kvota Ja velmi rad idem do stavok,kde si je kazdy isty,ze nevyhram Tak som isiel s Kopym,ktora este prebieha.Tak som isiel so Sebykom,ktoru prehral.Tak som isiel s Jirim ked som tvrdil,ze Cristiano da gol malage a on tomu neveril a stihol to za druhy polcas Jedine co som zatial prehral bol Clasico a som si 100% isty,ze keby si isiel do stavky,tak ju neprehram ani nahodou,lebo Blackpool sa zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to hlavně v letošní sezoně hrozně těžký předpovídat. Je tam 10 týmů namočených na sestup a záleží hodně i na štěstí, kdy se může zranit tahoun a u těhle týmů není dostatečná kvalita na lavičce. Např. pokud by se Poolu zranil Adam s Cathcartem, tak jsou nahraný. Pokud naopak se zraní třeba Brums Foster, tak mají problém oni atd... Uvidíme na konci sezony. A nesázim hlavně proto, že se nedokážu oprostit od osobních sympatií a pak tipuju kraviny.

Reagovat
madridcan

tak hlavne sa pozri na tie zapasy Blackpoolu a vidis,ze neni mozne,aby vypadli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je. Maj naprosto zoufalý kolapsy vzadu. Teď s Fulhamem taky... hrajou si 0:0, tlačí to vpředu a pak Beattie namaže Zamorovi do sólovýho úniku. Každopádně jsou skvělym oživenim PL. Na jejich stadionu padlo hned po St. James' Parku ( ) nejvíc gólů.

Reagovat
madridcan

proste nevypadnu

Reagovat
madridcan

*Cristiano da hattrick Malage

Reagovat
Kily

Kopy asi chtěl psychicky podpořit další klub vyznávající oranžovou barvu a jel podle scénáře "Nizozemsko = vicemistr světa, Valencia = super, letos před Realem", v tom případě Blackpool musel vyjít jako jasný přeživší, jinak nevim, jak k tomu názoru dospěl

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro FC Barcelonu a titul na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a 501. pro Iniestu a jeho dceru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
Rssa

Škoda, že neměl syna. Legendární geny se musí předávat dál

Reagovat
Footballer

Co není, může být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

a 510 pre Valdesa a jeho predkus

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
madridcan

a 511 pre Alvesa a jeho centre

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

512 pre Puyola a jeho vlašiska

Reagovat
Infi

Reagovat
madridcan

a 513 pre Shakiru,jej priatela Piqueho a jeho priatela Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, že jsem to dal do dvou...prostě jsem při psaní 500. na toho Iniestu zapomněl....

Reagovat
madridcan

ze si to ty,tak ti to odpustam

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo to neunesl

Reagovat
madridcan

Zlatan?

Reagovat
Rssa

515. pro poslední, pěkně vousatou trofej na Santiago Bernabeu

Reagovat
madridcan

stale sme v hre o vsetky tri tento rok a jedna minimalne bude Predtym ste boli vy tak dlho bez trofeje,ale to si tu este nebol

Reagovat
Rssa

3 roky bez žádné trofeje? Myslím, že ne

Reagovat
madridcan

Real titul 06/07,Real titul 07/08,Barca titul 08/09,Barca titul 09/10,za obdobie titulov Realu ste vyhrali superpohar na zaciatku sezony 06/07 a my sme vyhrali superpohar na zaciatku sezony 08/09...tato sezona myslim este neskoncila

Reagovat
Rssa

To jsou 2 roky, a vy letos máte slušně našlápnuto k prodloužení série na roky 3, uvidíme, snad se zadaří

Reagovat
madridcan

ale este neni koniec ty vestec z kolotocov

Reagovat
Rssa

Není, však jsem vyjádřil jen své přání, ty kokso

Reagovat
smazaný uživatel

521. Pro narozenou dceru Iniesty

Reagovat
madridcan

Jiri dal gol Seville

Reagovat
smazaný uživatel

mohl si ho nechat na příště

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak jak dopadla LF, hm?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Koukám, že se všichni zdržujou, protože snad žádnej zápas nevyšel podle představ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy mě na hlavu nas-ala Málaga, přidal se Sociedad ( ). Depor si musel nechat dát ten jeden kus, který mě připravil o hafo bodů ... Podržel mě akorát Negredo a to ještě z pentle. Tohle kolo je na vylíž pr-el. Teď koukám, že Atleti už dali gól v Pamploně a Lolo mojí tragédii doplnil žlutou kartou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já už se na Málagu úplně vyprd, protože vždycky udělaj opak, než se mi hodí. Na ně už jsem rezignoval. Socky mě taky hodně zklamali no, nicméně jak jsem psal v preview - že se může stát, že Hércul novej trenér nakopne a socky nemaj polsední dobou dobrou bilanci - což se taky potvrdilo. A kdybych stejně jako ty nedal Negreda (dohromady 6 hráčů Sevilly), tak mám snad 30 bodů. Takhle je to jedinej můj úspěch.

Resumé: 90 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

83 zatím. Hraje mi ještě Lolo se žlutou. Pokud by se tovedla alespoň výhra (88)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám, že se přidal i Rondón a Guardado se svojí žlutou kartou. No to je fakt něco ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lolo má za 1600 minut 4 žluté. Pravděpodobnost, že chytne další malá. Aleeeee ....... vyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, tak Osasuna už taky teče

Reagovat
Carlos Juan Pablo

poslední kola jsou o hubu, no. Výjimka bylo snad úplně to poslední, kde měli všichni kolem 150-200, ale jinak škoda mluvit...

Reagovat
Rssa

Já si pojistil dobré výsledky nasazením 2 hráčů Realu, takže moje prokletí funguje dál Jinak uvidíme, kolik vymáčknu bodů až po prohře Atletika

Reagovat
Kily

po brance Osvalda jsem měl radost a celé kolo velmi dobře rozehrané, v tuhle chvíli marně hledám adekvátní a použitelný výraz pro tu mizérii, tak se radši zdržím hodnocení a někdy příští týden se jenom ze zvědavosti podívám na součet

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zas tak zlý to nebude. Já mam vlastně body jenom za všechny v základu a Negreda. Jinak bída

Reagovat
Kily

já hraju jenom soukromej duel s Bagounem, kterej měl od začátku jedno kolo k dobru a jelikož jsem se pak jednou opil, tak jsem mu dal náskok dalšího kola. Už ho asi nedoběhnu, pro příští sezonu si budu muset dát za úkol zjistit si víc o zraněných a vykartovaných hráčích, ne to tam jen tak namrskat za tři minuty, jako v sobotu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Chápu dobře, kdo je Bagoun? Jednou ho někdo nazval ''když jde o Barcelonu, je to zanícená prdelka...'' Tak jestli vím...?

No vykartovaný máš vždycky v expreskách a zraněný? Stačí se podívat, jestli hrál v minulým kole a max. se podívat zase do expresek, jestli se od té doby nezranil.

Reagovat
Kily

jojo, to na něj odpovídá

já se vždycky sám dostanu do situace, kvůli níž si skládání sestavy sám znepříjemním. Celý týden na to kašlu, v pátek večer se mi nechce a v sobotu už na to nemám moc času, tak to tam naházim a jdu se věnovat dalším věcem

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera! Nejduležitější krok k titulu!

Jsem rád, že skončila ta serie Mourinha

Valdes

Visca el Barça!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2. bod může být paradoxně prospěšný pro Real.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je hodně vysoký level spekulací. Myslíš, že hráči nastupují na domácí zápasy pod tlakem aby nezku-vili Mouřenínovi sérii? Neblázni.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ne, jiný pohled. Třeba se zmírní jeho arogance a namyšlenost. Uvědomí si, že to s ním zas takový terno není a bude se zase jako normální smrtelník snažit vyhrávat zápasy. Minimálně na něj to bude mít vliv. Jestli pozitivní, nebo negativní uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si tedy rozhodně nemyslím. Ta ukončená série na něj nebude mít žádný vliv. Ale co může být znát na jeho chování (sebevědomí), to je prakticky prohraná liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem při dělan statistik narazil na zajímavý článek.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/mourinho-pokud-neziskame-trofej-bude-to-neuspech-123097/

Reagovat
Carlos Juan Pablo

i když tohle tam samozřejmě taky mlže hrát roli. Ani si tohle nemusíš uvědomovat, ale v podvědomí to prostě máš

Reagovat
smazaný uživatel

no to fakt ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

no, novodobej Freud z tebe asi nebude

Reagovat
Kokesh

Možná spíše pro Mourinha samotného. I ta gratulace protihráčům po zápase má něco v sobě. Někdy to prostě muselo přijít...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak jsem to taky myslel, jen jsem to napsal ve smyslu ''pro Real''

Reagovat
Kokesh

Jjo sry, nedočetl jsem tvoji další reakci.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V pohodě

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Costa válec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten si to dává

Osasuna doma ze 14ti zápasů 7 obdržených kusů (v tom je i trojka od Barci) a teď dostanou dardu od Atletů. Kdo by to čekal, že zrovna v kole, kdy mám ve fantě Lola

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Reyesi

Tak jako tak visí ve vzduchu -7 za pětku v síti

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reyes je jelito

Ale máš ještě naději: Nekounam.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio to zase ztlumil

Reagovat
Carlos Juan Pablo

mam pro tebe dobrou zprávu - jsi asi mezi nejlepšíma

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nestačí. Já musím být nejlepší.

Neb alespoň lepší než Špek

Reagovat
Kokesh

Gallas, Kaboul, King, Woodgate, Hutton, Palacios, Bale...po zranění Huddlestone, Lennon. U nás jsou out Marcelo, Benzema, Gago, Kaká a možná Cris. No každopádně to bude v úterý zajímavý.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kaká a Gago se počítají jako absence?

Cris myslím, že bude hrát určitě. Liga už se zdá být tentam a kam se teď může upnout náš pohled je LM a nejbližší cíl CdR, která už taky půjde na úkor ligy.

Chybí nám vlastně tři hráči - Marcelo, Ronaldo a Benzema

Zato horší to má právě Totte. Těm chybí podstatná část obrany a největší ztráta bude asi Bale, na kterýho fanoušci angličanů spoléhali. Na jeho a případný souboje s Marcelem, který prý neumí podle místních expertů bránit

Resumé vyplývá lépe spíš pro nás. Tottenhamu chybí podstatně víc hráčů a ještě se musí soustředit na PL, my už tenhle problém nemáme.

Bude to zajímavý sledovat, jestli se po porážce se Sportingem dočkáme nějaké změny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, on Marcelo ale neumí bránit

Reagovat
Kokesh

Umí. Ale je jednoznačně lepší dopředu, než dozadu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

On to ani nepotřebuje, protože většinou svého soupeře stejně zválcuje. Tam problém není, to spíše na druhé straně letos o třídu (či dokonce víc?) horší Ramos.

Reagovat
Kokesh

Jjo mít Real pět hráčů zraněných z obrany, tak nevím, co by si Mou počal. Jenže potíže jim můžeme dělat jen s Crisem, bez něj by to možná vypadalo jako teď proti Gijónu, hlavní je dát nějakej ten gól a samozřejmě nedostat. Lennon je po zranění (navíc i tak jsou jeho výkony dost nevyrovnaný) a Bale - to bude podle mě něco jako s Cristianem - buď nastoupí a nebo ne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No, ta zmínka o Sportingu...

Já myslím, že hlavní podíl na tom měl Xabi. Přesvědčili jsme se, že bez Cristiana můžeme hrát - v základní sestavě (bez utkání právě se Sportingem) nebyl 2x. Oba dva zápasy jsme vyhráli jednoznačným výkonem (také samozřejmě větší týmovou hrou). Se Santanderem bych dokonce řekl, že to byk jeden z našich nejlepších v sezóně.

Ale Xabi (bez minulýho utkání) chyběl v základní sestavě 5x. Dvakrát hubená výhra 1:0 (Sevilla, Mallorka). 2x jsme vyhráli o dva góly (2:0), jenže tady se dá polemizovat, jestli to nebylo kvalitou soupeře (Levante, Hércul) a do třetice utkání, v kterém XA taky chyběl, bylo s Osasunou. Tohle si asi všchni pamatujeme, jak náš poslední desetiminutový tlak nestačil a Cristiano zoufale pálil každej přímák na bránu.

Tohle je malá statistika, ale také může leccos napovědět. Podle mě chyběla Xabiho kreativní hra především. Samo chyběl i Cris i Marcelo i Benzema, ale rozhodně bych neházel tu největší tíhu na Cristiana. Bez něj bych řekl, že umíme zahrát solidně.

Reagovat
Kokesh

Jenže Crise poslední dobou zastoupil s formou hrající Benzema. Já bych klidně Xabiho nechal v takových zápasech odpočívat. Granero by ho doma nahradil s přehledem a k němu stačí postavit dalšího kreativce a né samozřejmě DM. Se skvěle hrajícím Karimem či s Cristianem, který takový zápasy umí rozhodovat sám by jsme doma nemohli takhle blbě ztratit body.

Tady v tom vidím totiž největší rozdíl. Xabiho důležitost pro tým je znát, ale dá se v těch lehčích zápasech nahradit. Jenže dalšího zakončovatele za Crise a Karima (kromě po zranění se vracejícího Pipity) prostě nemáme. Xabiho a Ozilova kreativita by tedy většinou ztroskotala na neschopnosti pořádně zakončit. Těch šancí máme každý zápas plnou řiť, vše je to většinou jen o proměňování...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Granero se mi zdá bez Xabiho poloviční. Podle mě dost chybí Marcelo, jehož náběhy a přečíslování se těžko brání. Arbeloa to hrát nemůže, proto bych čekal větší aktivitu na druhé straně od Ramose, ale ten stále více dokazuje, že je to spíše stoper...

Reagovat
Kokesh

Tak u Marcela je to jasný, dopředu pomáhá jako málokdo. Dokáže rozpohybovat statickou obranu, má skvělý pohyb jak s míčem, tak bez míče a navíc si skvěle rozumí s Crisem. Ramos je pro více lidí zatím zklamání...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Stejně zvláštní kolo. Costa hattrick, Soldado skoro sám zařídil manitu, to je ňáký celý v nerovnováze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že Soldada neměl nikdo v sestavě. Jsem si málem smíchy krupnul do plen, když jsem to zjistil

Reagovat
Xavi

To Levante je celkem malý zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jaře jsou 3. nejlepším mužstvem ligy. NEUVĚŘITELNÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsou 5 bodů od Pohárů. To je fakt neskutečný. Jak píšeš - zázrak

Reagovat
Xavi

Jj. tu druhou polovinu soutěže mají neuvěřitelnou, hlavně je třeba si uvědomit, že ani loni v segundě nebyli žádní favorité, měli a mají finanční potíže, vždyť minulý rok měli rozpočet nějak 2 nebo 4 mil. eur, takže už postup do primery byl dost nadplán a letos jak ještě odehráli první polovinu soutěže, byli jasně na odpis a teď tohle.

Reagovat
madridcan

spolieham sa nato,ze vas porazia

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jenže to tahne jeden hráč a ten až odejde (jakože se tomu tak v létě s největší pravděpodobností stane), tak budou mít krásně strmý pád.

Reagovat
smazaný uživatel

Netáhne to jen Caicedo. Teď hráli bez něj a stejně vyhráli. Jsou tam další - Juanlu, Valdo ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Juanlu, Valdo... jenže to jsou záložníci. Jsou zkušení, umí to vzít na sebe. Ale Caicedo je útočník, který víceméně jako jediný letos střílí nějaký branky. A pokud by odešel (zájem je velký, už byly i nabídky), tak netuším, koho by si mělo Levante koupit. Nechci ho zbytečně přeceňovat, ale mám pocit, že na aktuálním trhu by nebyl mladý gólový forward.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jednou - psal jsi, že to tam táhne jen jeden člověk. Podle mě netáhne. Je jich tam víc. Já si taky myslím, že to bude po téhle sezoně sešup. Ale nejen tím, že odejde Caicedo. Podle mě jich odejde víc. Ti dva, které jsem psal, asi taky. A budou určitě další.

Každopádně se vrátím na začátek - včera Caicedo chyběl a stejně se vyhrálo ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Trocha klasiky: jedna vlaštovka jaro nedělá. A obzlášť proti nevyrovnaný Málaze.

a je pravda, že Levante táhne víc kluků, ale Caicedo je ta nejvýraznější osobnost, bez který by snad nikdo jinej ve většině případů nebyl schopnej dát gól.

(původně jsem myslel táhne gólově, ale když jsem tak přemejšlel, tak on je takne celkově)

Reagovat
madridcan

600 pre madridsky Real a jeho vyhry vo vsetkych El Clasicach nech sa pan Sandro R. spamata

Reagovat
Kokesh

Však už se omluvil jantar.

Reagovat
madridcan

ja viem a na to ospravedlnenie mu mozem nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

na mě naopak udělal Rosell dojem. Tu poznámku si odpustit mohl. Od chlápka z diskuse to beru jako pošťouch. Od prezidenta (nebo kohokoliv, kdo zastupuje klub v médiích) čekám promyšlenější proslovy. Ale omluvil se. Jede se dál

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to neobratně. Udělal na mě dojem tím, že se omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

joooo, kéžby se taky jednou omluvil ten váš vidlák ...

Mimochodem je hezké, jak vyskakujete po jednou popošťouchnutí a přitom Mouřenín takovýhle sra-ky vypouští snad obkolo.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Rosell - Mourinho, Mourinho - Rosell. Já tam vidím trošku rozdíl ve funkcích a postavení. Ty ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže trenér může pouštět do mediální stoky jedno houno za druhým? No ... nakonec ... když vám to vyhovuje, tak jen houšť

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pokud bych ti to měl vyložit velice jednoduše, tak ano.

Je rozdíl mezi manažerem a prezidentem. Proto bych zmínil na druhé straně Péreze. Porovnánej Péreze s Rosellem a Mourinha s Guardiolou, když už musíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mě by vadilo i to, kdyby to řekl Pepek. A ještě o hodně víc, než u Rosella.

Jinak je ale tvůj názor ten, že když si do protivníka rejpne prezident, je to špatné, ale trenér může. Pochopil jsem to dobře?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Neřikám, že si prezident nemůže ''rýpnout''. Ale pokud už musí /chce/, tak by to mělo být promyšlenější. Ne něco plácnout a za dva dny se omluvit. Prostě trochu nezvládl situaci. Ale nic se něděje. Mně se zdá, že tohle prožívaji jenom culés.

Kdežto manažer je trochu jiný kafe. Ukaž mi některýho trenéra, kterej si nikdy nerýpnul. Je to např. běžný ''značkování teritoria''. Tenhle postup snad nepreferuje jenom ten váš svatoušek. A to ještě proto, že si chce udržet auru neviňátka. U manažerů běžný postup.

Pro mě figuruje prezident klubu na vyšší úrovni než manažer. Prezident by měl působit jako diplomat, chovat se ukázkově. A porovnáváním rejpů manažera s prezidentem, akorát ukazuješ, jak moc ti jde o pošpinění druhého

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád okolo toho chodíš jak okolo horké kaše.

Samozřejmě, že prezident má mít větší diplomatickou výbavu než trenér. Ale to jsem psal už na začátku.

"Ukaž mi nějakého trenéra, který by si nikdy nerýpnul". Co je tohle zase za kravinu? Ve velké míře rýpe Mouřenín a rýpe o tři parníky nejvíc ze všech.

Proto mě tak baví, jak moc vám teď Rosellovy (dle mě ani ne tak závažná) slova, vadí. Zrovna vám, kteří máte na lavce takovéhoto dobytka , který nerýpá jen do soupeře, ale i do sudích, svazu ...

ŽE to řešíme jen my, Culés?

[reagovat]

madridcan

04.04.2011 13:13

600 pre madridsky Real a jeho vyhry vo vsetkych El Clasicach nech sa pan Sandro R. spamata

[reagovat]

Kokesh

04.04.2011 14:13

Však už se omluvil jantar.

[reagovat]

madridcan

04.04.2011 14:47

ja viem a na to ospravedlnenie mu mozem nasrat

[reagovat]

A že se umí chovat jen Pepek? To je další řádná hloupost. Je spousta trenérů, kteří se umí chovat. Popravdě jich je určitě víc, než hulvátů vašeho typu .

Nakonec - zkus vyjmenovat ty nejhorší typy, kteří se chovají alespoň trochu jako Mourinho. Jsem zvědav. Když je to u tebe ""běžný ''značkování teritoria''"", tak by vyjmenování takové desítky podobně velkohubých lidí neměl být problém.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já jsem třeba řekl, že někdo rýpe víc než on? Že někoho média ještě víc zveličujou? Ne.

Nechápeš základní věc, že já se nesnažím hájit každý jeho krok, ale ukázat ti, jak nesmyslně se tady snažíš porovnávat dvě neporovnatelný věci. I když se mi proto těžko hledají slova a nemůžu proniknout do jádra problému.

A opravdu. Potřebu řešit máte jenom vy (ty). Čtyři řádky kluků jsou opravdu neskutečná provokace . V některých případech by bys to mohl po sobě číst. Nevim, dřív ses bavil docela normálně, teď chodíš hned do všeho útočně. Ty tvý slova taky nejsou vždycky přívětivý. A tohle od kluků nic nebylo.

Jde mi jenom o tohle: když už musíš na Mourinha vytasit špínu, tak ho porovnávej se svatouškem. Ale ne s Rosellem. S Rosellem si porovnej Péreze, jestli někdy něco žbreptne. To je celý.

Nezapomeň začít smějícim se smajlíkem a vysvětlit mi, jak jsem to vlastně myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávám jednoho běžného rýpala od vás a jednoho z Barci, který si rýpl a pak se omluvil.

A srovnávám, jak se k tomu stavíme my a vy.

A srovnávám, jak na jednu jedinou provokaci jste skočili vy a jak my musíme poslouchat pořád nějaký kecy a držet se.

Vedení diskuse, kterou praktikuju? Jak na koho. Někdo si zaslouží, abych ho šetřil. Někdo holt ne.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ano, protože je v jiné pozici. Já tohle opravdu beru jako velký rozdíl. Na postu prezidenta by omluvil asi každý.

''My'' si dáme o čerstvém tématu jednu dvě poznámky. Vy vytahujete furt to samý. Ale ne, to už bych zase přistoupil na to, co ty chceš a šel porovnávat přístup culés a nás. Takže ne. Pokud se (ještě ke všemu ty) nedokážeš přenést přes jednu poznámku, tak je mi tě upřímně líto.

''A srovnávám, jak na jednu jedinou provokaci jste skočili vy a jak my musíme poslouchat pořád nějaký kecy a držet se'' bez komentáře

4. bod namyšlenost, která ti vychází, ale tvůj systém reakcí a všeobecného je tak ohraný, že už by sis mohl dát větší práci a vymyslet nový postup, ztratilo účinnost

Reagovat
smazaný uživatel

z mé strany všechno. Jen jsem se utvrdil v různých věcech

Reagovat
Carlos Juan Pablo

pěkný

Reagovat
madridcan

a vies preco som to spomenul? Lebo je to taky trosku uder pre teba a ostatnych co len fnukali,ze len ludia z Realu maju velke reci.Sandra alebo takeho Piqueho pred Interom samozrejme nevytiahnete,tak musim ja

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je fakt neuveritelny

jednou za cas se sem prijdu podivat, prectu si souhrn atletica a najdu v nem (klasicky) pet faktickejch chyb. ne ze by se jednalo o nejaky mensi nesrovnalosti, co se napriklad prubehu zapasu tyce - to bych i pochopil -, ale zameneny a zkomoleny jmena u vetsiny golovejch akci, to je docela sila jako tresnicka na dortu nepresnej popis sergiova cervenyho zakroku. v preview potom ze oba tymy maji vyprazdneny marodky - fran merida, pandiani a ruper jsou jako vzduch? to je takovej problem stravit dve minuty tim, ze se clovek podiva na nominace tymu na jejich oficialnich strankach? tomu se rika opravdu vyborne odvedena prace...

kdo ma potom tem souhrnum a preview verit a cist je, kdyz jsou v nich s prominutim takovy hovadiny?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

tak atletico, na to holt sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

zkomoleniny jsou jeste sranda, koukni na getafe s valencii, konec tretiho odstavce je mi jasny, ze to opravil word, ale vypada to luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

a ve finale to schytal i ustari

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Husiti a je vystaráno

Reagovat
smazaný uživatel

husita a ustarano, to je dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já se přiznám, že jsem ten mač neviděl (kromě pár minut), ale věřím, že máš pravdu. A nechápu ty palce dolů. Pokud jsou tam opravdu faktický chyby, tak je dobře, že jsi to sem napsal. U mě máš naopak

Reagovat
Carlos Juan Pablo

přečti si u preview reakci Rssy na madridcana. Možná v tom najdeš trochu souvislosti, parde

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

to jako žes mu dal ten palec ironicky? To sorry, ale tohle se fakt nedalo pochopit.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nezdá se ti divný, když na něj najednou vyskočí tři uživatelé?

Ale nevadí. Příště si jenom víc všímat

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nepřijde.

Příště to napiš nějak srozumitelně. Není to o všímání.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Srozumitelně? Já nepotřebuju, aby to chápali jiní. Jsem si jistej, že on by si s tim poradil.

Reagovat
smazaný uživatel

je to veřejná diskuse, takže sem dávej soukromé odkazy, ale pak nevyčítej ostatním, že to nepochopili.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já ti nic nevyčítam. Proboha, ukaž mi kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Juan Pablo

04.04.2011 21:15

přečti si u preview reakci Rssy na madridcana. Možná v tom najdeš trochu souvislosti, parde

[reagovat]

Carlos Juan Pablo

04.04.2011 22:31

Nezdá se ti divný, když na něj najednou vyskočí tři uživatelé?

Ale nevadí. Příště si jenom víc všímat

[reagovat]

Prostě máš říct, že je v tom nějaké skryté sdělení sebykovi a patří to jemu a je to.

Reagovat
Rssa

Je to vzkaz sebykovi, že se budou vztyčovat stany, že Pablito?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vy jste hrozný šmíráci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

teď se směješ, co? Minule to byly jiný reakce

Reagovat
smazaný uživatel

myslis si, ze mineny vazne?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ano

nebo ne? takže stany jsou v pořádku?

Ale když mi nepovíš, co se stalo posledně, tak výhružka se stany platí

Reagovat
smazaný uživatel

nerad bych to tu znova resil *closed*

Reagovat
Carlos Juan Pablo

chybí smajlíky, co? njn

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale to by to bylo až moc jednoduchý

Nechápe toho, stejně pitomina

Reagovat
smazaný uživatel

palcuju Sebykuv chronicky zachvat stezovani si

Reagovat
smazaný uživatel

lol, vy jste fakt banda retardu obcas

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

a ne snad?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

se nám po tobě stýskalo, tak jsme to museli nějak vykompenzovat

Reagovat
smazaný uživatel

koukam no, furt si neco musite kompenzovat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

od tebe to zní pěkně no

Reagovat
smazaný uživatel

na co tim narazis?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

bumbání

Reagovat
smazaný uživatel

uz zas? zkuste neco originalnejsiho...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

fajčení?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, ze jsem pred rokem prestal, tak je to taky trochu mimo misu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a co je ta nová fotka, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

co zas, ty moralisto...

Reagovat
smazaný uživatel

me tady stalkujes a jeste mi budes moralizovat

Reagovat
Carlos Juan Pablo

když lžeš

Reagovat
smazaný uživatel

nevim o cem mluvis

pravo stalkovat me by ti stejne nedalo, i kdybych ti lhal

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a dko tě kurňa stalkuje?

nemáš komentoval sf na fb, thats all.. tys nestalkoval (ještě ke všemu úmyslně) yogurta na fb?

Reagovat
smazaný uživatel

ty me stalkujes

aspon nemoralizuju nad jeho profile picturem...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

si piš, každej den čekuju, vim i všechno o tobě a tvých známých

strach ze světýlka se teď obrací?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

mne jen prislo vtipny, ze usuzujes, ze kourim (i kdyby, tak co) na zaklade moji profilovky na fuckbooku, kterou sis "vystalkoval". ta fotka je mmch vic jak rok a pul stara

koukam, ze uz rozjizdime gay chat i tady

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já si nic ''nevystalkoval'' - vidim joudu s cigárem v puse, jak komentuje - kliknu (a i kdybych stalkoval, tak co? praktikuješ ty stejné způsoby)

ale jinak se nemusíš omlouvat, oni to o tobě všichni ví, takže ňáká snaha, že nekouříš, ti může být prdlačku platná... ještě začni tvrdit, že nepiješ

Reagovat
smazaný uživatel

tam totiz neni co moralizovat, leda tak padnout na kolena a pokrizovat se

Reagovat
smazaný uživatel

tak se za me a mou dusi prosim vecer pomodli

Reagovat
smazaný uživatel

to uz nema cenu, ty uz jsi obema nohama v pekle

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas co rikat - ty tam jsi uz obema svejma bradama

Reagovat
smazaný uživatel

aneb - najdete si neco novyho, nebo toho nechte. uz to zacina bejt hodne ohrana pisnicka

Reagovat
Rssa

http://totallygoats.files.wordpress.com/2011/02/pep-glory.jpg

Je vidět, že Pepek neztratil u svého mužstva na úctě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Athletic paráda, důležitá výhra pro ně.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdopak nám to padnul do boje o záchranu?

Getafe v Segundě se zdálo jako nesplnitelný požadavek, ale 5 bodů od čáry ponoru je nic. A forma (8 zápasů - 0 výher, 4 plichty, 4 prohry) je velmi nadějná .

Rozlosování mají dost těžké. Budou hrát už jen s jedním klubem, který o nic nehraje - s Mallorcou. A k tomu venku.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se k tomu pricte zvedajici se forma tymu z uplnyho spodku, mohlo by to vyjit. to by byla parada, pak uz se jen zbavit stejny umelotiny villarrealu a bude pohoda

Reagovat
Rssa

Ty si nekompromisní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ideál na zostup : Getafe, Hercules, Almeria

postup : Barca B( ) Betis, Vallecano, Celta Vigo

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by mi to vubec nevadilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne mi v PD chýbajú včeličky a sevillské derby Ak všetko vyjde ako má, budúci ročník by mohol byť velmi zaujímavý :

Atletico : vymeniť trénera, vyvážiť mužstvo, udržať Kuna, predať Forlana

Valencia : nemeniť nič

Sevilla : vyvarovať sa takému úpadku formy, ako v tejto sezóne

Villarreal : udržať káder pokope

Real : Mourinhov odchod do PL opäť všetko od začiatku

Athletic, Betis, Rayo, Sociedad by mohli solídne miešať karty s vyššie uvedenými mužstvami

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi v PD rayo chybi, konecne bychom taky snad vyhrali nejaky to madridsky derby

u atletica to chce zmenit vsechno, od vedeni pres trenery az po hrace. vypada to, ze se v lete opravdu poradnej ficak planuje, tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

ideálně bych chtěl postup Tenerife, Násticu, Betisu a Celty Vigo (dalo by se uvažovat i o Valladolidu)

reálně doufám v postup Betisu a Celty .... a i toho Raya. Čtvrtého tam teď nevyberu.

Reagovat
smazaný uživatel

No Tenerife budú radi, ak si zahrajú Segundu aj budúcu sezónu prežívajú naozaj zlé obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to tragédie. Zrovna oni ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

8 zápasů je opět ''náhodně'' vybranej vzorek, aby se tam ta výhra nedostala?

Reagovat
smazaný uživatel

tak se ale vetsinou ty vybery prave delaji

Reagovat
Carlos Juan Pablo

však jo, jenže on to začne vysvětlovat jinak

Reagovat
smazaný uživatel

je to šňůra, jak dlouho nevyhráli. Co ti k tomu mám víc říkat?

Ale můžeme se teda o "formě" bavit v souvislosti se zápasama za poslední měsíc. Takže mají z pěti zápasů 2 body. Pomohl jsi jim?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo chceš do "formy" započítávat tu poslední výhru zpřed dvou měsíců?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak děsí forma Sociedadu, kterej se zdál jasně zachráněnej, dokonce se dalo bojovat o Poháry.

A najednou jsou 6 bodů od sestupu a forma je taková, že mají z posledních 6ti mačů jeden bod.

Fůha ...

Reagovat
smazaný uživatel

toho se taky obavam, ale snad to zvladnou. to by byla obrovska skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

realne by mely byt asi ve stredu tabulky; zpocatku hrali nad pomery, ted zas pod pomery...snad bude konecny soucet rovnovazny

problem je ze Anoeta ma spis nez k nejakymu peklu ala Sadar nebo San Mames blizko k jihospanelskym stadionum, takze ten tym v nejdulezitejsich chvilich 12tyho hrace proste nema...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám o ně trochu strach. Tu výhru by to nějakou chtělo. Když koukám na jejich rozlosování, tak je to hrozný humus. Mohli by se chytit příští zápas doma proti Sportingu a pak až 3 kola před koncem proti Zaragoze. Jinak to mají šíleně těžké - Atletiko, Barca, Vale, derby, Sevilla ... Fůhááá

Reagovat
smazaný uživatel

fffuuu, to je pekne zlej los

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak to vypada hodne zle. navic vsem tem tymum porad o neco jde a to doslova o vsechno

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobre se ukopl no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a pro béčkaře, kteří jsou na postupovém místě do Primery. To je neskutečný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko pokial by mohli postúpiť, pokiaľ by hrali s kompletným kádrom (bez posúvania Thiaga, Fontasa, atd.) tak by mali reálnu šancu sa aj udržať v PD, neskutočný potenciál je v tom mužstve + Luis je ako tréner brilantný

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doufám, že se neujme toh prašivýho Getafe.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Snad ne, volných bude několik velmi dobrých týmů, nebo si dá rok pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

Tá pauza mi nejak nejde do hlavy, prečo by to robil?To potom kludne mohol ostať ešte rok v Béčku a potom nahradiť Pepa, ak sa teda rozhodne skončiť.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Pepa může nahradit, i kdyby měl rok pauzu. Třeba jsou nějak domluveni, netuším. Každopádně po něm nikdo nemůže chtít třetí rok v béčku, když asi nikdo netuší, jak dlouho může Pep být u áčka. Věřím, že nakonec zakotví v nějakém lepším týmu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

El Clásico v sobotu 16.4. od 22 hod. Snad to Mourinhovi nebude vadit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele