Primera Division - souhrn 12. kola

20.11.2010, 19:56, aktualizováno 22.11.2010, 22:53
Komentáře a souhrny
Getafe v dohrávce remizovalo se Zaragozou, ta zůstává poslední. Sevilla podlehla Mallorce a San Sebastian Atlétiku Madrid, jinak se v neděli dařilo domácím týmům, tři body berou Levante, La Coruňa, Osasuna i Espanyol. Barcelona i Real Madrid nadělovaly a zůstávají před derby suverénní...

Getafe CF - Real Zaragoza 1:1

22.11.2010 21:00

Góly: 49. Adrián Colunga (pen.) - 34. Nicolás Bertolo

Nad Míchelem se začínají stahovat mračna! Někdejší pravý záložník Realu Madrid či La Roji, dnes sedmačtyřicetiletý trenér má po domácí remíze s Realem Zaragoza nůž na krku a začíná se spekulovat o tom, že by mohl být v případě dalších neúspěchů propuštěn.

Getafe odmítlo posun do horního patra tabulky a zůstává ve středu tabulky. Blíže to má k sestupové zóně, od níž jí dělí čtyřbodová hranice. Real Zaragoza zůstává i přes důležitý import ze hřiště favorita poslední. Hosté nastoupili poprvé pod taktovou Javiera Aguirreho, ale na jejich stylu to bylo znáti pramálo. Renomovaný kouč bude potřebovat ještě chvíli času, aby Zaragoozu náležitě probudil a zachránil jí od pádu do Segundy.

Getafe nastoupilo rychle do ofenzívy a vytvořilo si několik dobrých příležitostí. Lea Franca nejprve otestova Pedro Rios, posléze pak skvělý Adrián Colunga. Následný volej Manu del Morala skončil nad brankou Zaragozy, zatímco Bertolova rána na druhé straně se jen těsně nevešla do branky.

Krátce po půlhodině hry měl dvě šance Javi Casquero, ale obě jeho možnosti vyšli vniveč. Getafe bylo lepší, útočilo, v poli převládalo, ale bylo první, které inkasovalo. Brankář Codina zbytečně vyběhl proti Gabimu, který dlouhý míč dostihl o chvilinku dříve, než brankář Getafe a krátce před ním míč lehce vypíchl. K vypíchnutému míči se dostal Bertolo, který ranou z třiceti metrů trefil naprosto odkrytou branku domácího celku.

Druhé dějství začalo pro Getafe příznivěji, neboť Florent Sinama-Pongolle zfauloval Jaime Gavilana uvnitř pokutového a zavinil pokutový kop, který bezpečně proměnil Adrián Colunga. Manu del Moral mohl záhy dokonat obrat, kdyby jen trefil z dobré pozice branku.

Na druhé straně pohrozil Sinama-Pongolle, ale veškeré naděje Zaragozy na vítězství zhatil vyloučený Ponzio. Zaragoza je vůbec nejvíce vylučovaným mužstvem v celé soutěži a pokud se tato nemorálnost Aguirreho borců nesníží, Los Manos letos rozhodně sestoupí.

Getafe hrálo přesilovku, bylo nakopnuté, ale co z toho, když se dokázalo sotva probojovat do pokutového území. El Geta měli dvě tutovky - nejprve Gavilan přestřelil, poté na něj navázal Colunga taktéž nepřesným hlavičkovým pokusem. Zaragoza bod nakonec ubránila, fanoušci Getafe si mohli ukousat nehty nad tou mizérií!

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 2:4

21.11.2010 21:00

Góly: 12. Joseba Llorente, 86. Diego Rivas - 71. Diego Forlán, 80. Sergio Agüero, 82. Sergio Agüero, 90. Simão (pen.)

V nejhezčím utkání nedělního programu prolomilo madridské Atlético čekání na výhru na půdě Realu Sociedad, a to i přesto, že téměř celý zápas prohrávalo. Obzvláště závěrečná desetiminutovka byla jak vystřižená z dramatického filmu, tu se chvíli radovali hosté, tu domácí snížili, aby nakonec Simao v nastaveném času z penalty rozhodl.

Bylo to jako prokletí! Slavné Atlético, tým každoročně stíhající svého madridského soka z Realu, na stadionu Anoeta ještě nikdy ve své historii nevyhrálo! Vskutku nevídaná věc! Pravda, dvaatřicetitisícové Estadio Anoeta stojí na svém místě až od roku 1993 a oba celky si od té doby prošly druhou ligou, i tak je však tato statistika zarážející.

A úvod utkání vůbec nenasvědčoval tomu, že by se na tradici mělo něco měnit. První šanci měl sice znovuzrozený záložník Atlética Reyes, jenž pláchl domácí obraně jako nic, avšak branku netrefil. Jenže to bylo na nějakou dobu ze strany hostujícího týmu vše. A za přílišnou pasivitu a špatný pohyb uprostřed hřiště přišel trest. Navrátilec do mateřského klubu, Joseba Llorente, využil přihrávky levonohého rychlonožky Griezmanna a nedal De Geovi v brance Atlética šanci.

"Rojiblancos" si nevzali ponaučení a aktivní Llorente řádil dál. Co chybělo, aby jen o pár minut později zvýšil vedení domácích, když ve vzdušném souboji převýšil Ujfalušiho o dobrého půl metru a hlavičkoval z vyložené pozice, jenže De Gea bravurně vyrazil. Ani tohle varování nebrali hosté vážně, a tak mohl přijít další trest. A také by s největší pravděpodobností přišel, nebýt chybně odmávaného a odpískaného ofsajdu po přihrávce Xabiho Prieta na Llorenteho, jenž pelášil trestuhodně osamocen na De Geu.

Třikrát a dost, řekli byste si. Ale kdeže, v podání Atlética se zlepšení nedostavilo a Griezmann po levé straně prošel jako nůž máslem, aby následně našel svým centrem Llorenteho, který tentokrát netrefil hostující branku.

Atlético se po této situaci přece jen zlepšilo. Důkazem budiž Aguerova dělovka jen těsně nad, nebo Forlánova technická střela z volného přímého kopu, kterou lapil gólman Bravo. Real Sociedad ještě v této sezoně neprohrál zápas, ve kterém vedl 1:0, všechny série však jednou končí a skončila i tahle.

Madridští ve druhém poločase na svého soupeře vlétli hned od úvodního hvizdu, Simaovi, Tiagovi a ani Reyesovi však nebylo přáno. Vše změnil až v jednasedmdesáté minuta uruguayský forvard Diego Forlán, který si narazil s útočným parťákem Aguerem a vyrovnal.

Strhnout vedení znovu na stranu Realu Sociedad se snažil střídající Tamudo, proti však byl pozorný De Gea. A tak Atlético zvedlo položenou rukavici a skóre otočilo. Na Ujfalušiho střílený centr z pravé strany si naběhl Sergio Aguero a nedal chilskému reprezentantovi Bravovi šanci. Trvalo jen další dvě minuty, než si Aguero našel přihrávku Forlána a zdánlivě rozhodl.

Jak se však říká, zdání klame. O další čtyři minuty později si totiž na Prietův centr naběhl Diego Rivas a znovu dal domácím fanouškům naději. Definitivně rozhodl v nastaveném času Simao, jenž proměnil pokutový kop a potvrdil historicky první výhru Atlética Madrid na stadionu Anoeta.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - RCD Mallorca 1:2

21.11.2010 19:00

Góly: 88. Luís Fabiano - 36. Michaël Pereira, 90. Pierre Webó

Kat favoritů opět udeřil! Baleárská fotbalová jízda překvapivě vyloupila Sevillu a po cenných remízách proti Realu Madrid na Estadio Iberostar, na Camp Nou proti Barceloně a výhře na Mestalle proti Valencii přidává čtvrtý, vysoce ceněný skalp jednoho z favoritů na ta nejvyšší umístění!

Mallorca se ukázala v nesmírně pozitivním světle. Její obrana byla takřka neprostupným valem, přes který se nemohla Manzanova jedenáctka dlouho dostat a kterým se pronikalo velice těžce. Sevillistas si i přesto vytvořili několik příležitostí, které však vyjma jediné zůstaly nevyužity, a to kvůli nepřesnosti v zakončení.

Hostující celek hrál spíše na brejky, nebezpečný byl však i v postupné kombinaci. Mallorce patřilo první dějství, v němž byla odvážná a během prvních dvaceti minut vyslala na Palopovu branku několik střel, z nichž nejnebezpečnější byly rána Jonathana de Guzmána a pokus agilního Michaela Pereiry, který měl zanedlouho velikou šanci.

Dvaadvacetiletý francouzský forvard ve dvaadvacáté minutě poprvé výrazněji ohrozil Palopa, když se po perfektním přiťuknutí Pierra Webó řítil na španělského brankáře sám, ačkoli mu míč poněkud utekl. Svou šancí však pohrdl, Palop naopak výtečně vyběhl.

Pereiru to však mrzet moc nemuselo, neboť o čtrnáct minut později zaznamenal po pěkné uličce Gonzala Castra svou druhou branku v tomto ročníku. Mallorca po zásluze vedla, Sevilla se marně hledala. V závěru prvního dějství se málem našla, radost domácímu celku překonal dvěma pohotovými zákroky brankář hostí Dudu Aouate, který předvedl velmi důležitý zákrok zejména proti Luisovi Fabianovi, kterému doslova ukradl míč zpod noh.

Brazilský útočník měl po obrátce první vynikající šanci, ale jeho hlavička mířila nad branku. V pětašedesáté minutě se již mohl radovat po dobré individuální akci, kterou však překazil dotek ruky, kvůli němuž gól nebyl uznán. Nešlo však o ruku Fabiana, takže by měla branka platit! Na druhé straně se v ojedinělé příležitosti objevil Webó, ale Palop byl připraven.

Obrovskou šanci měl v pětaosmdesáté minutě Luís Fabiano, ale Romaricův parádní centr za obranu nezužitkoval - jeho hlavička jen těsně míjela levou tyčku Aouateho svatyně. Nejlepší Sevillistas, brazilský reprezentant Fabiano si však nakonec zaslouženou branku připsal, když využil zmatků v obraně Mallorcy, její nedůslednosti a nedůrazu, a poslal míč podél bezmocného Aouateho.

Sevilla se z vyrovnání neradovala dlouho. V devadesáté minutě přišel šok, když Jonathan de Guzmán poslal do pokutového území dlouhý nákop z přímého volného kopu a centrovaný míč umístil do sítě Pierre Webó. Zkušený Kamerunec popravil Sevillu, která nemohla reagovat. Čas se nachýlil a rozhodčí takřka záhy po rozhodující brance utkání ukončil.

Více informací k zápasu

Levante UD - Racing Santander 3:1

21.11.2010 17:00

Góly: 24. Felipe Caicedo, 28. Felipe Caicedo, 42. Cristhian Stuani - 88. Mehdi Lacen

Nováček z Levante si na domácím hřišti poradil s Racingem Santander a dostal se před svého dnešního soupeře ze sestupového pásma.

Utkání rozhodl domácí útočník Felipe Caicedo, jenž vstřelil dvě branky v první půlhodince. Třetí gól přidal těsně před koncem první půle Stuani a Racing dokázal v úplném závěru díky Lacenovi snížit na konečných 3:1.

V úvodních minutách se hrál zajímavý fotbal ze strany na stranu. První šanci měl domácí Xisco, jehož hlavička jen těsně minula branku Racingu. Hned z protiútoku odpověděl Bolado, ani jemu se však nepodařilo otevřít skóre. A největší šanci úvodu utkání měl Juanlu, jenže proti bylo břevno.

Právě Juanlu byl u první branky zápasu, po jeho přihrávce se prosadil Felipe Caicedo, jehož prudká střela levačkou byla nechytatelná. Hned o tři minuty později přišel potvrzující gól a opět u toho byli Juanlu s Caicedem. První jmenovaný znovu přihrával a druhý jmenovaný opět střílel a Levante vedlo už o dvě branky.

Utkání ovlivnila také červená karta, který přišla již po třiceti minutách hry a dostal ji Domingo Cisma. Z přesilové hry domácí vytěžili ještě v prvním dějství i třetí gól, jehož autorem byl po přihrávce Nana Cristian Stuani.

Druhý poločas tolik vzruchu nenabídl, přesto se bylo na co dívat. Aktivní byla především domácí trojice Xisco-Caicedo-Juanlu. Právě tato trojice byla u obrovské šance Levante, po spolupráci Juanla s Caicedem pálil Xisco do tyče.

Hosté se zmohli už jen na kosmetickou úpravu skóre, když se dvě minuty před koncem prosadil po zpětné Munitisově přihrávce Mehdi Lacen.

Levante se díky výhře odpoutalo ze sestupového pásma, do kterého má nyní blíž Racing. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, pomohly jim tři rychlé branky a vyloučení.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Málaga CF 3:0

21.11.2010 17:00

Góly: 22. Adrián (pen.), 30. Diego Colotto, 83. Pablo Álvarez

O výhře Deportiva rozhodla osmiminutovka mezi dvacátou a třicátou minutou utkání. Definitivní rozhodnutí pak domácí přidali v samotném závěru.

La Coruňa byla lepší po celý průběh utkání, Málaga se do šancí prakticky nedostávala, a tak je výsledek adekvátní k vývoji. Vůbec první šancu zápasu měl Diego Colotto, jeho hlavička byla prudká, ovšem nepřesná. Poté se osmělili také hosté, jenže Dudův pokus moc šancí na úspěch neměl.

Ve dvaadvacáté minutě přišla první branka utkání, pokutový kop se štěstím proměnil Adrián. Pojišťovací gól na sebe nenechal dlouho čekat, po půlhodině hry odcentroval od rohového praporku Ruben Perez a Colottova hlavička se stala nechytatelnou.

Málaga zjistila, že takhle to zřejmě nepůjde, a tak začala také útočit. Hlavičky Stadsgaarda a Recia měly gólové parametry, to by však místo do břevna musely směřovat o pár centimetrů níže.

Ve druhé půli domácí Deportivo nepřipustilo žádné pochyby a dokázalo přidat i třetí gól. Ještě předtím to zkoušeli na druhé straně Duda, a po něm i jeho náhradník Owusu-Abeyie, jejich střelám však scházela razance.

Definitivně rozhodlo Deportivo sedm minut před koncem, kdy Pablo Alvarez obešel dva protihráče a do protipohybu brankáře zvýšil vedení svého týmu na 3:0.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Hércules CF 3:0

21.11.2010 17:00

Góly: 15. Joan Verdú, 81. Daniel Osvaldo (pen.), 90. Luis García (pen.)

Espanyol navázal na dobré výsledky z letošní sezony, když porazil na domácí půdě ambiciózní Hércules 3:0. Domácí vedli hned od úvodu a vítězství potvrdili dvěma pokutovými kopy v závěru.

Hosté přitom nezačali vůbec špatně, první dvě šance utkání měl David Tezeguet, jenže domácího brankáře Kameniho nepřekonal.

A tak přišel trest. V patnácté minutě si na Osvaldovu přihrávku naběhl Verdú a otevřel střelecký účet utkání. Tato branka Hercules zlomila a od té doby již hráli pouze domácí. Aktivní byl především útočník Osvaldo, který se dokázal třikrát v krátkém časovém sledu prodrat až do zakončení, gól z toho však nebyl.

Převahu domácích narušil jen znovu Trezeguet, Kameni však jeho razantní hlavičku zázračně vyrazil. Espanyol hrál dobře, jenže když už se před poloprázdnou branku objevil zcela volný Luis Garcia, branku úplně minut.

Do druhého dějství nastoupil Hercules s evidentní snahou o vyrovnání, ale Kikova hlavička jen olízla pravou tyč. Naděje hostů definitivně zhatila devětasedmdesátá minuta. Do samostatného nájezdu se dostal Luis Garcia, udělal kličku hostujícíu brankáři Calatayudovi, který ho fauloval a k penaltě připojil sudí i červenou kartu. Muž zápasu Osvaldo pak s přehledem pokutový kop proměnil a rozhodl.

Definitivní pojistku pak v nastavení přidal z další penalty Luis Garcia, který nedal náhradnímu brankáři Herculesiü šanci. Espanyol tak potvrdil pohárové ambice a zvítězil nad Herculesem 3:0.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Sporting Gijón 1:0

21.11.2010 17:00

Góly: 54. Masoud Shojaei

V nepříliš zajímavém utkání si Osasuna po velkém boji poradila s Gijónem v poměru 1:0, když jediný gól utkání dal v úvodu druhého poločasu Masoud. Domácí si díky této výhře polepšili a dostali se do první poloviny tabulky, oproti tomu Sporting bude mít ještě velké problémy se záchranou.

První větší příležitost utkání měl domácí David Barral, který se u rohového praporku krásně uvolnil před dva bránící hráče a z úhlu se snažil překvapit brankáře, jeho křižná střela však branku těsně minula.

To však byla pohříchu jediná velká šance prvního poločasu, k vidění byly už jen spíše náznaky. Do jednoho z nich se prodral Carmelo, jehož hlavička však ohrozila spíš než gólmana diváky v horních řadách.

Nová letní akvizice Gijónu Nacho Novo se dostal do šance po půlhodině hry, jeho střelu z hranice šestnáctky ale nadvakrát zkrotil domácí brankář Ricardo.

Jediný gól utkání padl ve čtyřiapadesáté minutě. Na Sorianovu krásnou uličku si naběhl Masoud a rozhodl utkání ve prospěch Pamplony.

Hosté se po inkasované brance zlepšili a snažili se o vyrovnání, jenže jedinou větší šanci měl v samotném závěru levý záložník De las Cuevas, kterého bez větších problémů vychytal bývalý portugalský reprezentant Ricardo.

Sporting Gijón zatím uniká sestupovému pásmu jen o skóre, naopak Osasuna si pomohla a momentálně figuruje na velmi příznivé desáté pozici.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Athletic Bilbao 5:1

20.11.2010 22:00

Góly: 19. Gonzalo Higuaín, 30. Cristiano Ronaldo, 57. Sergio Ramos (pen.), 62. Cristiano Ronaldo, 90+2. Cristiano Ronaldo (pen.) - 40. Fernando Llorente

Real Madrid zareagoval na rekordní výhru Barcelony v Almeríi a nasázel Athleticu na domácí půdě pět gólů. Hattrickem se zaskvěl Cristiano Ronaldo. Real se vítězstvím nad bojovnými Basky opět dostal na první příčku La Ligy.

Bílý balet doma nezaváhal a Athletic Club Bilbao doma rozstřílel 5 - 1. Vedle tří gólů Ronalda se poprvé v ročníku zapsal mezi střelce i Sergio Ramos, přičemž úvodní branku vstřelil Higuaín. Na konci první půle snížil tradiční střelec Athleticu Llorente.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, kouč hostů Caparrós učinil několik změn - místo Iturraspeho a Aurtenetxeho nastoupili Ustaritz a Muniain. Amorebieta se posunul do středu zálohy a Ustaritz na stopera.

Zápas začal svižně, první obrovskou šanci měl ve 4. minutě Llorente, když vyškolil Khediru a Carvalha, překonal i Casillase, ale jeho střelu odkopl Pepe. Na druhé straně předvedl po pěkné akci Di Maríi poloviční nůžky Cristiano Ronaldo, ale přestřelil. Stejně naložil i o pět minut později s přímým kopem.

Skóre otevřeli domácí v 19. minutě po akci Ronalda a pěkné přihrávce Di Maríi se středem obrany probil Higuaín a překonal Gorku Iraizoze. Další šanci na zvýšení stavu měl Ramos, ale po přímém kopu Ozila hlavičkoval vedle. Pak se proti střele Susaety zpoza vápna vytáhl Casillas, který reflexivně míč jednou rukou vyrazil.

Pak se Athletic trochu osmělil a měl i další příležitosti. Tu nejvýraznější zneškodnil Llorentemu opět Casillas. Ve 31. minutě se otřásl stadion Santiago Bernabéu radostí podruhé. Akci rozjel Higuaín, jeho přihrávku sklepl z první Ozil na Ronalda a ten střelou do protipohybu Iraizoze zvýšil na 2 - 0.

Další šance měl Higuaín, ale křižnou střelou minul, stejně jako o pár minut nato Ronaldo. Pak trošku hamounil Di María a místo přihrávky na Ozila volil střelu doprostřed branky. Baskové se probrali ve 40. minutě a snížili. Po akci Susaety se dostal ke střele ve vápně zcela volný Iraola, míč se dostal k Llorentemu, který nekompromisně zakončil.

Poslední šanci prvního poločasu měl Susaeta, ale po průniku do vápna volil střílený centr místo obloučku na Llorenteho. I druhé dějství začalo aktivně, ale dalších deset minut proběhlo bez šancí. Třetí gól Bílého baletu padl v 57. minutě po penaltě nařízené za faul na Di Maríu a překvapivě ho vstřelil Sergio Ramos.

V 62. minutě domácí opět zvýšili náskok, z trestného kopu se pěkně trefil Cristiano Ronaldo po nepochopitelné minele Iraizoze. Další průběh utkání provázelo střídání na obou stranách. K příležitosti se dostal až v 78. minutě Ronaldo, posadil San Josého, ale svou střelu příliš zakroutil a minul branku. Chvilku po něm hlavičkoval opět mimo Ramos.

Athletic měl ještě poslední šanci na snížení v 87. minutě po rohu, ale Javi Martínez napálil pouze břevno. Skóre uzavřel v nastaveném čase po faulu na vystřídavšího Granera z penalty Cristiano Ronaldo, jenž zkompletoval hattrick.

Více informací k zápasu

UD Almería - FC Barcelona 0:8

20.11.2010 20:00

Góly: 17. Lionel Messi, 19. Andrés Iniesta, 27. Santiago Acasiete (vl.), 35. Pedro, 37. Lionel Messi, 62. Bojan Krkić, 67. Lionel Messi, 73. Bojan Krkić

Barcelona doslova rozprášila Almerii, když byla po celý zápas jednoznačně lepší a svou aktivitu podpořila osmi góly. Vyrovnala tím rekord La Ligy ve výši venkovní výhry.

Barcelona na svého soupeře vlétla hned od první minuty, Villova příležitost ze třetí minuty však v brance neskončila, přesto že si o to říkala. Do samostatného úniku se pak dostal Pedro, ten však bránu netrefil a stejně se o pár minut pzději vedlo Messimu.

Ten však na gól nemusel dlouho čekat, již v sedmnácté minutě využil přihrávky Davida Villy a otevřel skóre utkání. A domácí Almería si nemohla oddychnout, hned od dvě minuty později Andrés Iniesta využil chyby obránců a zdvojnásobil vedení Katalánců. Ani to ještě nebylo vše, po Villově střele si dal vlastní gól smolný domácí obránce Santiago Acasiete a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto.

Další dva slepené góly vstřelila Barcelona deset minut před koncem první půle. Nejdříve si na skvostný pas mladíšká Fontase naběhl Pedro a upravil skóre na 4:0, pověstného "bůra" završil svou druhou trefou fenomenální Messi.

Po prvním poločase bylo vše jasné, otázka již nebyla jestli, ale kolik. Barcelona si mohla dovolit i vystřídat dvě ikony, Xaviho s Iniestou, přesto to na pohodové hře nebylo znát. Na hřiště se pak dostal i talentovaný útočník Bojan, který po hodině hry využil Messiho přihrávku a zvýšil vedení Barcelony již na šest branek.

Po dalších pěti minutách zkompletoval hattrick argentinský kouelník Messi a trvalo jen další pětiminutovku, než Bojan upravil svým druhým gólem v zápase na konečných 8:0.

Po utkání se dost hlasitě hovoří o odvolání domácího kouče Juanmy Lilla, který je kritizován za pobyt svého klubu v sestupových vodách a jedinou výhru v letošní sezoně.

Barcelona se zapsala do historických tabulek španělské Primera Division, kdy si připsala nejvyšší výhru, jaké kdy hostující tým dokázal dosáhnout.

Příští týden je na programu šlágr mezi Barcelonou a Realem, slavné El Clásico. "Blaugranas" jsou připraveni fantasticky!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Valencia CF 1:1

20.11.2010 18:00

Góly: 73. Giuseppe Rossi - 21. Aritz Aduriz

Dvanácté kolo Primera Division odstartovala remíza domácího Villarrealu s Valencií. Domácí byli po celý průběh utkání jasně lepší, přesto Rossi svým gólem zachraňoval pouze bod.

Remíza zřejmě vyhovuje spíše Valencii, která sice do východošpanělské provincie Castellon přijela s touhou zvítězit, vzhledem k předvedené hře je ale jeden bod maximem. Villarreal si zasloužil více než remízu, a to i přesto, že značnou část zápasu prohrával.

Prvních pár minut příliš vzruchu nepřineslo, za zmínku stojí jen mírný tlak domácích, zakončený Caniho ránou mimo. Branku netrefil ani aktivní Capdevila, a když už se Nilmar dostával kolem Madura do slibné střelecké pozice, záložník Valencie zatáhl za záchrannou brzdu a i za cenu žluté karty rodící se příležitost zastavil.

Úvod utkání ze strany hostů ještě nevypadal vůbec špatně, od situace z jednadvacáté minuty se však karta obrátila a na hřišti už byl pouze jeden tým, a to domácí Villarreal. V oné zmíněné jednadvacáté minutě se hosté dostali do vedení, když se po Joaquinově přihrávce prosadil nejlepší střelec "Netopýrů" Aritz Aduriz.

Domácí hráli krásný fotbal, do vyložených příležitostí se však moc nedostávali. Cani pálil z dálky prudce, ovšem jeho neumístěnou ránu zkrotil Moya. Technicky nadaný Giuseppe Rossi se na hranici šestnáctky krásně uvolnil, střelu však namířil nad branku.

Po Cazorlově rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně Gonzalo, jenže Moya zasahovat nemusel. Sám Cazorla to pak zkoušel z velkého úhlu, domácí fanoučci se ale radovat nemohli.

Druhý poločas zahájila nebezpečná střela Pabla Hernandéze, který vypálil mimo. Šance na vyrovnání z kopaček Valera, Nilmara a Gonzala v bráně neskončily, ale pak to přišlo. Ve třiasedmdesáté minutě se domácí dočkali zaslouženého vyrovnání, když se prosadit dokázal Giuseppe Rossi.

Villarrealu se objevila naděje na otočení skóre deset minut před koncem, to se totiž po druhé žluté kartě do sprch pakoval Marius Stankevicius. "Žlutá ponorka" však přesilovou hu nevyužila. Největší šanci měl v samotném závěru Santi Cazorla, toho však vychytal skvělý Moya a zachránil svému týmu bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid12102033:632
2.FC Barcelona12101133:831
3.Villarreal CF1273223:1224
4.Espanyol Barcelona1271412:1322
5.Valencia CF1263317:1221
6.Atlético Madrid1262420:1420
7.Sevilla FC1262419:1920
8.RCD Mallorca1253413:1318
9.Real Sociedad1251616:1816
10.Athletic Bilbao1251620:2316
11.CA Osasuna1243512:1315
12.Getafe CF1242616:1914
13.Deportivo La Coruña1235411:1514
14.Hércules CF1233611:1912
15.Levante UD1232713:2011
16.Racing Santander1232710:1911
17.Sporting Gijón1224610:1810
18.Málaga CF1231815:2510
19.UD Almería121658:189
20.Real Zaragoza1215612:208

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (971)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Já to nechápu...ty rošády se sestavou, s taktikou, s rozestavěním...pak dva zápasy hrajem super fotbal, pak předvedem takovouhle holomajznu...

Reagovat
-Kopy-

Prvních dvacet minut dobrý, pak dáme góla a zabalíme to...Pablo je v prdleli úplně... Celkově mam z dneška hroznej pocit......

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy tak takhle myslíte ten atak na titul

Reagovat
-Kopy-

Já chci bejt trenér Vale. To by byl koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrající nebo nehrající?

Reagovat
-Kopy-

Nehrající...chtěl bych se na to plně soustředit...ale jako kvalitativně by nebyl problém dělat i hrajícího, sice mi nevyšel poslední sraz ale jinak sem byl tři roky jeden z nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ti ten poslední žblebt nikdo nepotvrdil

Reagovat
Radin

a jka by si to postavil ty?

Reagovat
-Kopy-

Já bych hlavně před sezonou vybral jedno rozestavění (který by hráčum nejvíc sedělo) a vypiloval ho, takže podle rozestavění + s absencemi bych se vypořádal takto.

433

---------------Moya--------------

Miguel---Navarro---R. Costa---Bruno

------------Maduro--------

-----Banega--------T. Costa

Joaquin------------------Vicente

------------Aduriz/Soldado-----

4231

-----------------Moya-------

Miguel---Navarro---R. Costa---Bruno

------Maduro-----T.Costa-----

Joaquin------Isco(Chori)----Vicente----

-------------Aduriz/Soldado------------

442

-------------Moya---------

Miguel---Navarro---R. Costa---Bruno

Joaquin----Maduro---T. Costa---Vicente

----------Aduriz---Soldado---------

Naordanoval bych taktiku jak svině, presink jako Hřebík, takticky jako Mourinho, fotbalově jako Guardiola.

Reagovat
indy

Mata? Pablo?

Reagovat
-Kopy-

Mata zraněnej, Pablo totálně z formy

Reagovat
Radin

tak klasicky 4 4 2 je podle jmen asi nejzajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

To by som Vale prial

Reagovat
X-bano-X

Barca, barca, baaarca

Reagovat
$dolar$

Ach jo, Villarreal to mela byt vyhra

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

Messi zas váli

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýnu dorovnal i v lize. A to má o pár set minut odehraných míň

Reagovat
X-bano-X

jj pred zápasom som pozeral ako si stoji.

Reagovat
Footballer

Gól byl pouze otázkou času...

Reagovat
X-bano-X

Golazooo Iniestaaaaaaaa tak už len koľko to bude

Reagovat
Footballer

Hezky si Andrés narazil

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to dohrát v klidu do konce. Nezranit se, nevykartovat se

Reagovat
Rssa

Pepku střídej!!! Thiago za Xaviho, ať se šetří

Reagovat
$dolar$

Bylo by fajn, kdyby si Almeria vzala priklad z Tottenhamu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Rssa

Culés, jak hraje Fontás? Zapl jsem to až teď

Reagovat
X-bano-X

Zatiaľ žiadna práca, ale pekne si tam vodil 1 útočníka. Vidieť že si veri.

Reagovat
Rssa

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ze zrovna barca potrebuje stesti..., skoda domaci zacali sympaticky

Reagovat
Footballer

pěkně zavěsil

Reagovat
X-bano-X

Grrrrr že za stavu 0:3 na polke majú potrebné isť takto do súbojov....

Reagovat
Footballer

moc nechybělo k dalšímu

Reagovat
$dolar$

Ale ze je to celkem nuda, kdyz se vyhrava tak velkym rozdilem?

Reagovat
X-bano-X

Ja sa bavím

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooo a ten Fontasov pas

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhezčí dotyk zápasu.

Reagovat
$dolar$

Almeria, hod tam rucnik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Fontás

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooo Messi

Reagovat
Footballer

No ty volééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

uz to vidim...., sazka ze barca da gol v obou pulkach

Reagovat
X-bano-X

JOGA BONITOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Rssa

Ty vole to je válec

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už je před Ronaldem...šílená liga

Reagovat
Rssa

Jsem nestihl oslavit 4. gol a padl 5.

Reagovat
Rssa

A Fontááááááááááááááááááás nááááááááádherná kolmice na Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi zvyšuje už na 5 - 0. hosté si tak nejspíše pojistili vítězství v dnešním utkání. nejspíše jn

Reagovat
X-bano-X

Takže už sme najlepší strelci v lige chce to ešte poistiť

Reagovat
smazaný uživatel

Leo by měl co nejdřív střídat. Klidně hned. Já vím, že chce dát hattrick, že hraje o Pichichi apodobně, ale na lavce mu bude líp.

Reagovat
X-bano-X

Ja by som dal dole Xaviho na polčas a kľudne aj Lea a namiesto nich Thiaga a samozrejme Bojana

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych to udělal taky. Je třeba šetřit každý kousíček síly a minimalizovat každé procentíčko toho, že by se mohli zranit.

Reagovat
Rssa

To by bylo v prdýlce, kdyby přišlo zraněníčko

Reagovat
smazaný uživatel

vole.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě nebude. Jinak Messi patří k nejmíň faulovaným hráčům v lize, protože jim utíká, bylo na něj asi jen 11 faulů.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeden z těch faulů byl málem finální.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se snaží souboje ustát..

Reagovat
indy

a tiez preto, ze velku vacsinu faulov ustoji...nj, holt je to simulant..

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant je od vás jen Iniesta - 27 faulů na něj.

Reagovat
indy

tak na to sa uz ani sympatak Dani nechyta...obdivujem ta, ze im to kazdy zapas pocitas

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked Messiho nemam rad ... treba uznat ze bilancia v tomto roku je uchvatna : 47 zapasov - 52 golov ....to nemaju najlepsi strelci v hokeji ...waw

Reagovat
smazaný uživatel

Deset, deset, deset

Reagovat
X-bano-X

Nebuď taký upätý

Reagovat
$dolar$

Co by se stalo, kdyby Almeria odmitla nastoupit do druhyho polocasu, s tim, ze chce kontumacne prohrat

Reagovat
X-bano-X

hmmmm kontumačne by prehrala? A samozrejme dostala pokutu možno aj nejake body dole za nešportove správanie.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně...a kolik bodů by jim sebrali kdyby odmítli odehrát druhej poločas

Reagovat
X-bano-X

Kto vie, nepamätám sa že by sa už také niečo stalo. Ale tak od toho je precedenz.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobrý výkon, i když polovinu gólů si tam nasázela Almería sama. Vyzdvihl bych ale Mascherana, který se opravdu ukazuje jako fotbalista a dneska dává přihrávky jako Xavi. A samozřejmě se nádherně ukázal i Fontás, ten pas byl výborný.

Reagovat
Rssa

Masch je super, já to tu vytrvale píšu už od léta a smáli se mi. On je hodně inteligentní a dokáže se přizpůsobit každému stylu.

Reagovat
Footballer

taky jsem od začátku jeho přestup vítal

Reagovat
Rssa

Tak já byl sice pro Javi Martineze (Španěl) nebo levnější francouzskou variantu, protože Masch mi přišel zbytečně drahý a jako ukázka Rosselovi síly, že si ho může dovolit, ale jako fotbalista byl vždycky super

Reagovat
Footballer

To já jsem ho chtěl vidět v Barce už dávno...

Reagovat
Rssa

Já byl v rozpacích, protože můj druhý nejoblíbenější klub je Liverpool. Takže z jedné strany je fajn, že za něho dostali tolik peněz, ale zase za něj pořídili Poulsena, takže to úplně podělali

Reagovat
Footballer

No Poulsen a Mascherano je trošku jiná liga...

Reagovat
Rssa

to je, Poulsen je Premiere League, Masch je Primera

Ale opravdu jedna z nejhorších variant, co se nabízela

Reagovat
Footballer

Reagovat
Footballer

Ale Javi Martinéz by taky nebyl špatný, i když si myslím, že by byl dražší než Masch anebo se mi líbil Etienne Capoue z Toulouse

Reagovat
Rssa

Možná, ale zase Španěl

A víš, co se říká v Barce o Španělích? Že jsou jak Pokémoni - Gotta Catch ´Em All

Reagovat
Footballer

To já v Barce uvítám i nějaké cizince, nechtěl bych dopadnout jak současná repre Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

Javi mel byt v Realu misto Khediry..

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nebyl proti jeho příchodu, i když jsem se trochu bál karet. Ale on to zatím zvládá v pohodě, přizpůsobil se skoro okamžitě. Dokonce nevím, koho bych postavil do základu proti Madridu.

Reagovat
Rssa

Sergia, aby madridisty zase sralo, že Sergio spadl na zem po tom, co dostal několikrát loktem do ksichtu

Reagovat
Footballer

Masche

Reagovat
X-bano-X

Tak ja som bol proti ale presvedčil ma že je to pán futbalista

Reagovat
X-bano-X

Tak polčas úžasný, válec. čoho sme sa dotkli to tam padlo. Hráme rýchlejšie ako obvykle ale zas Almerie hrá pomalšie a hlavne bráni tieňovo. Na polčas Xaviho vymeniť Thiagom a Leovi možno dopriať hattrick . Fontas príjemné prekvapenie, ten pas bol ako z učebnice. Ešte si tak vychovať bekov na obe strany a máme kvalitného odchovanca na kaźdý post.

Reagovat
smazaný uživatel

žádnej hattrick. Bude se šetřit v týdnu byl někde v tramtárii s repre.

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje úsporně, není třeba ho šetřit..

Reagovat
Footballer

napravo Montoya, nalevo by snad mohl Planas

Reagovat
smazaný uživatel

Fontás je zatím dobrý, jsem překvapený. Nejlíp to v klubu bude fungovat, když Pepkovi zakážou nakupování a bude se moci dívat jen na hráče béčka:)

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodouu Chygrinskij i Zlatan byly dobrý kaufy...jenom trošku předražené

Reagovat
X-bano-X

No Chygro prakticky nehral tam by som to za dobrý kauf neoznačil, zato Ibra

Reagovat
X-bano-X

No Chygro prakticky nehral tam by som to za dobrý kauf neoznačil, zato Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stáli za hovno, když si uvědomím, co stáli. Kdyby se Messi už minulou sezonu přesunul na hrot a koupilo se křídlo, tak jsme min o 50 mega bohatší..

Reagovat
X-bano-X

Ale tie záźitky

Reagovat
smazaný uživatel

Nj bez po odchodu Čygry jsem se musel dát na adrenalinové sporty, abych uspokojil své potřeby

Reagovat
X-bano-X

Do bečka a nižšie tam je z čoho vyberať.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, mnohem víc se mi líbí pohled na hru odchovanců, než na draze nakoupené hráče. I když to občas může stát nějaký ten bodík..

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

něco na tom nápadu pravdy je ...

Reagovat
iamek

Uz se tesim jak svym detem budu vypravet nejen o hracich jako Keane, Giggs, Schmeichel, Solskjaer, Cole, Yorke, Irwin, Neville ale taky o bozskem Messim ... Zadna Krystynka, ale LEO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Not funny. Dúfam, že do druhého polčasu pôjde Thiago, Boban.

Reagovat
Rssa

Ty vole Boban už hezkou řádku let nehraje

Reagovat
blaugrana

Po piatom góle vraj volal Rosellovi, že či si môže prísť začutať.

Reagovat
Rssa

Leda tak

Reagovat
smazaný uživatel

chudačik cristianko v jednej sutaži mal viac golov ako messi a uš ani to málo nemá pokial samozrejme dnes neda dake golyki do prázdnej Messi 23golov Ronaldo14 (celkovo)

Reagovat
X-bano-X

Ale no, zas nieje potreba ho hneď znevažovať. Futbalista je to parádny, ale ako človek nič moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím že tak děravá obrana doteď dostala jenom 10 gólů a byla 3. nejlepší v lize

Reagovat
Footballer

Taky se divím

Reagovat
smazaný uživatel

děravá není, padlo jim tam sand všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda a něco si tam nakopali sami(2. a 3. gól), ale zatím nehráli s nikým s první pětky tabulky tak aby nakonec v půlce sezony nebyla ta obrana naopak nejhorší a jelikož mají nejhorší útok tak to hrubě zavání sestupem

Reagovat
smazaný uživatel

nechyběli by mi..

Reagovat
smazaný uživatel

no to mě taky ne a to platí i pro Levante ten třetí už je mě celkem šumák

Reagovat
cubinho

Tyto zápasy miluju

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo bude to rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo bude to rekord?

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta, Xavi

Keita, Thiago

Reagovat
X-bano-X

Jooo Thiagooooo

Reagovat
smazaný uživatel

akýže je kurz že to Almeria otoči?

Reagovat
X-bano-X

Adekvátny realite?

Reagovat
blaugrana

Vysoký.

Reagovat
smazaný uživatel

14 na to, že Almería prohraje o 3 a míň gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Amorebieta na levém beku = trojitý chránič holení pro Anděla.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu co to ma znamenat

jinak Amorebieta neni zdaleka takovej reznik, jak se o nem rika pocet jeho drsnejsich zakroku za celou karieru bych spocital na prstech jedny ruky...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že pověst je možná horší než realita. I když za sezonu 14, 13 a 15 žk...

A za tento zápas jsem ho nenáviděl:

http://i24.photobucket.com/albums/c10/jjpoderoso/Amorebieta.gif

http://i24.photobucket.com/albums/c10/jjpoderoso/AmorebietaII.gif

Reagovat
smazaný uživatel

nj, nastesti si takovy kousky vetsinou schovava jen na svatecni zapasy

Reagovat
blaugrana

Pepku, dnes za tie striedania.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Nejako nám upadlo tempíčko

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooooo Bojaaaaaan

Reagovat
Rssa

Božááááán to tam dal božsky

Reagovat
X-bano-X

Ale ten brankár už má slzy na krajíčku

Reagovat
cubinho

nádhera

Reagovat
Footballer

Bojááááán

Reagovat
Footballer

ještě aby si dal gól El Guaje

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nech si dá messi zo dva

Reagovat
smazaný uživatel

pripadá my to ako keby hrali zo žilinou

Reagovat
smazaný uživatel

MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si Almería nezaslouží. Ale co, deset, deset!

Reagovat
X-bano-X

Golazooooooooooooo Messi hattrick

Reagovat
Rssa

Tak ten byl snadný

Reagovat
Footballer

Nyní by už se o té desítce dalo uvažovat

Reagovat
cubinho

Meeeeesi! Meeeeeeesi!

Reagovat
C0br

messi - nejšťastnější hráč na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné Madride jsme připraveni!!!

Reagovat
X-bano-X

V 68 minúte 0:7 hmmmm to predčilo všetky moje očakávania

Reagovat
blaugrana

Tak z Almerie odletí niečo väčšie než je kanár.

Reagovat
smazaný uživatel

njn vyskušal si ako to vlastne ten Ronaldo tie goly dáva

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak zrovna teď se Leo dostal před Krystýnu i na Marce.

Reagovat
X-bano-X

Golazoooo Bojan

Reagovat
Rssa

No ty vole

Reagovat
Footballer

Kde se nacházela obrana Almérie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Tohle mi připomína 08/09... Tohle je teda něco...nemám slov...

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda koncert Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

No je to docela sranda, hlavně aby se nám to nevymstilo.

Reagovat
cubinho

Bude deset?

Reagovat
RickNash

až při Clásicu

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

To jsem nedával ani v CSMku...

Reagovat
smazaný uživatel

CSM to byly časy

Reagovat
Rssa

Messiho 3+2 by záviděl i Jágr v nejlepších letech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně tyhle rekordy jsou takové ... no ... všichni visí sílu ligy ...

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu - u Gretzkyho rekordů taky nikdo neříká, že to bylo v nejútočnějším období NHL ...

Tedy... slavme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není nejútočnější, to je nejhorší. Za 15 let, co bylo předtím, to nevím. To by tady věděl snad jen vazquez .

Reagovat
X-bano-X

Ja už hodnú chvíľu

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm myslím že teraz sa pár obrancom v istom klube začínajú ježiť vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že je to rozcvička na zopakování skore ze San Bernabeua z předloňské sezony

Reagovat
smazaný uživatel

0:8 to Almeria ještě srovná a otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se vyšťouralo, že Pepe má 4 karty a Mourinho ho nešetří .

Reagovat
smazaný uživatel

To se počítají karty i z předloňský sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, Delfín, můj oblíbený redaktor z Marcy , to před chvílí napsal a teď se to řeší, co se vlastně počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám. Docela dobrá práce, že se to povedlo takhle ututlat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to právě není moc jasný, protože to by se mu musely počítat ze zápasu, kde dostal 2 žk = 1 čk, obě žk a tak to asi není. Pokud nedostal ještě někde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už se omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, nevadí. Holt dneska musí dostat dvě.

Reagovat
X-bano-X

Ale veď tak sa to počíta nie? Piqué dostal redku po 2 žltej a tiež má kvôli tomu 4 žlté a dnes preventívne sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué jich má víc.

Reagovat
X-bano-X

No viac ako 4 nemá to by sedel povinne

Reagovat
Kily

není, pokud dostane v zápase červenou kartu za dvě žluté, tak automaticky vynechá jeden zápas za červenou kartu (pokud se samozřejmě úspěšně neodvolá) s tím, že se mu počítá jedna žlutá do trestů za pět žlutých

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes si chtěl dát taky góla?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám,že Real 3 body urve a za týden se rozhodne o podzimním mistrovy.HALA MADRID!!!!!!!!!!!!

Reagovat
RickNash

nevím, jestli je větší nonsens ten ypsilonek na konci nebo věta samotná

Reagovat
smazaný uživatel

copak?

Reagovat
RickNash

spíš ta věta, pokud se ptáš na to

Reagovat
smazaný uživatel

No předpokládám,že je to zápas podzimu a jeden tým v případě neúspěchu se bude těžko dotahovat na toho druhého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sorry že sem napsal místo i y zas tolik se nestalo

Reagovat
RickNash

jojo, ale zrovna ve zneužívání zanedbatelných gramatických chybiček ke kompromitaci uživatele s odlišným názorem se vskutku vyžívám... už jsem takovej

Reagovat
Rssa

chyba: takový

Reagovat
Rssa

Mohl by se trefit i Thiago, už mám pro něj připravenou přezdívku - THIAGOL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zajímavý sledovat střelecký dostihy Cristiana a Lionela

Reagovat
smazaný uživatel

MADRID,CABRON SALUDA AL CAMPEON!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AUPA ATHLETIC

Reagovat
RickNash

promiň, ale co znamená Aupa? díky

Reagovat
smazaný uživatel

je to vicevyznamovy slovo...baskove ho pouzivaj jako neformalni pratelskej pozdrav, rozlouceni, tady je to znamena neco jako "come on"

Reagovat
Rssa

dá se to srovnat s "vamos" ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj...neco jako Hala Madrid nebo Amunt Valencia...proste takova klasicka povzbuzujici veta

Reagovat
RickNash

díky, v tom případě Aupa Athletic! Aspoň pro dnešní večer Ale ten tým mi je sympatický už kvůli čistě baskickému kádru a kvůli Llorentemu a fanouškům. Takže pokud dneska seberete Realu bodíky, tak u mně stoupnete ještě víc

(btw. má tenhle zápas coby duel basického týmu proti madridskému "královskému" nějaký zvláštní význam?)

Reagovat
smazaný uživatel

no pro Basky to predstavuje (zejmena historicky) stret s neoblibenym "rezimnim tymem", predstavitelem centralni vlady, kterou oni jakozto velky vlastenci jejichz prani na sebeurceni nebylo nikdy brano v potaz...v minulosti to znamenalo ohromny represe (zakaz baskicky kultury, jazyka), politicky vrazdy a vezne, a tak...

Reagovat
Rssa

Rozhodčí má soucit a proto zápas ukončil 3 sekundy před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si na něj ještě tak Almeria stěžovala, že jim nenechal čas na obrat....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Hmmm ukončil to skor o 3 sekundy......zápas pohodovy, 8 gólov sa len tak nevidí, krásne akcie, nikto sa nezranil, takže spokojnosť. Len tak ďalej borci z Katalánska ::thumbsup: Mladíci hrali dobre nikto nesklamal, snaď Bojan našiel streleckú formu dnes hral ako drak, Leo klasicky úžasný, niet čo viac dodať snáď sme si nevystrieľali všetok prach a niečo ostalo aj na Classico.

Visca el Barca!!!

Reagovat
indy

no furt su to len 3 body, hlavne je vyhrat za tyzden, ked nie, tak nam to bude platne ako ked sme Atleticu dali 6

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, efektivita výborná, hra nic moc . Všichni mě zklamali, snad jen Villa potěšil. Teď musíme odpovědět .

Reagovat
smazaný uživatel

Almería:

- skore před zápasem 8:10

- skore po zápase 8:18

Reagovat
vanGomm

Ano takhle nějak mají vypadat vysledky při kurzu 1,2.

Reagovat
homeles8

takový náhoďáky, měla bejt remíza :-/

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je blázen, letos určitě překoná 50ti golovou hranici

Reagovat
smazaný uživatel

Almeria: "Byli jsme lepší, bohužel nám chyběla trocha toho štěstíčka."

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i srdíčka. Ale Acasiete to tam dorážel pěkně...

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca!

Reagovat
Filipow

Kurva.. Já čuměl! Nádhera! Messi je borec!

Reagovat
X-bano-X

Hh Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente

Reagovat
Kily

Almeria dokázala skoro neuvěřitelné, když nepřijela na domácí zápas

jinak takový strašák pro Barcelonu z poslední doby:

PSV porazilo Feyenoord 10:0 a pak prohrálo s Twente 0:1

Celtic porazil Aberdeen 9:0 a pak prohrál 0:2 na půdě Hearts

Dynamo Kyjev rozstřílelo Mariupol 9:0 a pak prohrálo 0:2 s Obolonem

Brno smetlo Slovácko 7:0 a pak prohrálo 0:1 v Českých Budějovicích

do toho jsem původně počítal i výhru Stuttgartu 6:0 nad Werderem, ale VfB pak hrálo 3:3 s Lauternem, tudíž zápasů s tenisovým skóre se tahle statistika netýká

Reagovat
smazaný uživatel

To sem se lek!

Reagovat
smazaný uživatel

je to taky strasiak , mas pravdu ... ale ci sa do tejto statistiky zapiseme aj my uvidime v pondelok 29.11

Reagovat
smazaný uživatel

som divný, keď fandím aj barce aj realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

ako pre koho , pre mna ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj sa, každý máme nejakú vadu a mama ťa ľúbi takého aký si

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kopání do mrtvol taky nemám moc rád, ale myslím, že hráči mají v tomto ohledu slušnou průpravu ze sezony 08/09.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí se teď hraje v řecku..

Reagovat
smazaný uživatel

PSV, Celtic, Kyjev a pak Brno

Reagovat
cubinho

Baskové, pojďte do nich!!!

Reagovat
božský John

To hráli borci z Almerie power play?

Reagovat
RickNash

spíš weak play

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Ronaldo by byl skvěle sehraný s mými kamarády. A je jedno, jestli by nastoupili ve žlutých, černých nebo červených dresech....

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

simulant marcelo?

Reagovat
smazaný uživatel

skokan roku

Reagovat
Filipow

No.. už jsem byl z výkonů/výsledků.. celý špatný.. ale v Almérii jsme předvedli že jsme vážně Vice než jen klub.. a teď se připravit na Madrid! Visca el Barca, Barca, Barca!

Reagovat
X-bano-X

Marcelo to je letec

Reagovat
madridcan

PIPITAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v pytli

Reagovat
DreamTeam

a je tam

Reagovat
smazaný uživatel

hm a muzou jit na parek...

Reagovat
smazaný uživatel

Bombardér.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
RickNash

Jo.

Reagovat
$dolar$

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

kto dal viac gólov ako on?

Reagovat
RickNash

Nikdo.

Reagovat
$dolar$

ja ti jen rikam, ze toho nemyslel a nejakej skret je mi u zadku

Reagovat
smazaný uživatel

a nam je u zadku niaky metrosexualny bazmek

Reagovat
RickNash

a diver

Reagovat
madridcan

reagoval na Higuaina a ty tu vytahujes Ronalda komicke trosililinku

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ja som reagoval na toho skreta ...

Reagovat
madridcan

kazdemu bolo jasne,ze naraza na Higuiana tak neviem naco tu uplne zbytocne vytahuje Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

som si neprecital cele vlakno , takze som bol mimo obliga ked som to pisal , preto ten smisne a odveci vyzerajuci prispevok ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja.

Reagovat
RickNash

Dobrej kec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je sakra takový problém správně vyslovit di María?

Reagovat
smazaný uživatel

boze jak jaaaa toho higuaina nenavidim

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

.... pre mna je rytmus totalny uboziak

Reagovat
madridcan

skor som reagoval na nazov pesnicky Ale ked uz sme prinom ako pri interpretovi tak ten album bol jeho posledny poriadny pocin...

Reagovat
smazaný uživatel

viem viem ... ja som ho nikdy neuznaval , ale myslim ze uz aj on je prehnane komercny , nie ako na zaciatku ked hadzal aurely o zem a podobne veci ....

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu skoda

Reagovat
Footballer

Suverénně nejlepší střelec NHL, Steven Stamkos, má na svém kontě z 19-ti zápasů 19 gólů. Messi má z 15-ti zápasů gólů 21 (podle zdejších statistik).

Reagovat
smazaný uživatel

keby ich mal villa aspon polovicu tak by som bol radsej ...

Reagovat
$dolar$

Jose MOURINHO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

....smrdí

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL tak tohle byla neskutecna fotbalova lahudka, pripomnelo mi to Chelsea pod Josem, za 3 vteriny se dostat pres cely hriste a dat gola to je neskutecne nadhernej orgasmus Tohle miluju!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente je borec ale Iker je Boh

Reagovat
Carlos Juan Pablo

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

uf tohle je trochu kruty

Reagovat
Navodar

nedas dostanes Ikeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

CRIIIIIIIIIIIS

Reagovat
X-bano-X

Už sa to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Pipa - Ozil - Cris = 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Baskové, zaberte

Reagovat
$dolar$

Ronaldo, proc tohle delas?

Byl bys nejlepsi nebyt tohohle simulovani

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
$dolar$

No je, ale mohl by byt jeste oblibenejsi nebyt simulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Moc si to předkopl

Reagovat
RickNash

Fucking diver

Reagovat
smazaný uživatel

Kristina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iker to vždy vie podržať, namiesto 1:1 je 2:0 čo real pokazí, Iker zachráni

Reagovat
supervizor

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, vedel, ze si to hodil moc, tak to aspon zkusil..

Reagovat
smazaný uživatel

Cris zbytočne zas tu bude nablito .. škoda, že nedáva všetky šance a Pipita tiež

Reagovat
RickNash

mimochodem, jakto že Ronaldo nedostal žlutou na ten skok? Neskutečný...

Reagovat
madridcan

do vazenia mal ist si myslim.Lahky kontakt tam bol

Reagovat
RickNash

ale hovínko

Reagovat
smazaný uživatel

manekýn diver, to je teda kombinácia

Reagovat
smazaný uživatel

manekýn diver, to je teda kombinácia

Reagovat
madridcan

skoro ako Blue Berry

Reagovat
smazaný uživatel

nerieš keď o tom nič nevieš

Reagovat
DreamTeam

Baskove jsou slabi...cekal jsem neco vic...uz tam mohli byt ctyri

Reagovat
smazaný uživatel

stejne to mohlo byt 1:2, nase sance byly mozna jednoznacnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýna už nesimuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Iniesta ze?

Reagovat
smazaný uživatel

on to spraví vždy keď cíti príležitosť

Reagovat
smazaný uživatel

CHAMALA CHAMALA

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Di Maria takovej sobec

Reagovat
smazaný uživatel

protože michal je p***

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Angel zasa hrá výborne, ale to jeho zakončenie už som ho chcel porovnávať s Robbenom, ale ten tieto obstrelovačky dával ako nič ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Robbena nema..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Robbena nema..

Reagovat
smazaný uživatel

To som nevedel.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG..

Reagovat
Godwinson

Real.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

bakalaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
RickNash

(prosímtě, nemoh bys mi doporučit nějakou dobrou literaturu o historii Baskicka? Díky moc )

Reagovat
RickNash

to vskutku nemám...

právě proto jsem se neptal tebe

Reagovat
$dolar$

Nebyl to offside?

Reagovat
madridcan

nie

Reagovat
RickNash

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ano, řekl bych, že za Lorentem byl pouze jeden obránce a druhý byl předním, takže se měl ofsajd mávat... Ale to nic nemamní na tom, že vzadu je to otřesný - hlavně Pepe tam dost hoří a ten gól jsme si koledovali. Štěstí, že přišel až za dvougólového vedení...

Reagovat
$dolar$

Jo, vsak ja nejsem nastvanej, ale podle me to offside byl

Reagovat
Tigerinho

taky se mi zdálo... nemá někdo obrázek?

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece. Baskové, vzpomeňte si, s jakejma h......a hrajete

Reagovat
X-bano-X

Hráčmi?

Reagovat
smazaný uživatel

hvězdami

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

llorente este vystriela minimalne plichtu , ja mu verim

Reagovat
Kily

měli by ti zakázat přístup k internetu během zápasů Realu, za poslední týdny jsi se stal těmi, které tady pravidelně kritizuješ

Reagovat
Navodar

Reagovat
$dolar$

Ale on za to BAN nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

protože nemám za co, dolare. Nemám za co.

Reagovat
Al Capone

za ty hovna co ti padají z huby by jsi měl...

Reagovat
Kily

ty by jsi šel taky

Reagovat
$dolar$

Ver mi nebo never, ale rika se tomu provokovani a ja za to BAN dostal... A to jsem nenapsal ani jedno sproste slovo...

Reagovat
Kily

tohle samozřejmě není pravda, chodil jsi sem týden co týden vyloženě provokovat a reagovat na fanoušky Barcelony, aby jsi ze sebe svými reakcemi udělal ještě většího tragéda, než jakými jsou oni. Když jsem pak napsal, že zase kazíš diskuzi, tak jsi mi odepsal, že je to tady stejně jenom banda přirození na č, už tehdy na icq jsem ti psal, že ten ban jsi měl za ono slovo, nechápu, proč máš potřebu to překrucovat

Reagovat
$dolar$

Hej kazis mi mou historku

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máš přece práva, tak do toho. Nicméně - nic proti pravidlům jsem nenapsal. Nebo snad ano? Máš bujnou fantazii

Reagovat
Tomanatura

Paráda Athletic Fakt bezva výkon, takto se má hrát proti velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Pome Baskovia a ne že ne Llorenteeeeeee golazoooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

C´moon Athletic

Reagovat
$dolar$

To vite ze byl offside

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal výš, taky vidím jen jediného obránce za Lorentem, takže ofsajd. Ale na druhou stranu dobře, koledovali jsme si o góla od začátku a třeba se ta dneska otřesná obrana probere...

Reagovat
$dolar$

Jak pisu vyse offside to byl, ale nejsem nijak nastvanej, Athletic si ten gol zaslouzilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jim teď už neumožnit, aby si zasloužili ještě druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

Real si ten gól zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce dvojitej

Reagovat
X-bano-X

Trošku lepší pressing a už sú tam len odkopy do neznáma, to pôjde a nie že nie

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hodně zajímavej fotbálek Real-Bilbao

Reagovat
X-bano-X

Dnes všetky 3 boli niečím zaujímavé. Zatiaľ s dnešným programom maximálna spokojnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

zatím sem se díval jenom na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo zatím hoří a Pepe tam taky udělal hrubici jak hrom,jinak dobrý,nádherná akce při Cristianovým golu

Reagovat
smazaný uživatel

peknej fotbal, athletic hraje hodne dobre

ronaldo paradni dive - skoro jak legendarni gilardino proti celticu

Reagovat
$dolar$

Ja si zas nemyslim, ze tam nebyl kontakt a klidne si myslim, ze ho vyvedl z rovnovahy, ale nemuze za to chtit penaltu...

Reagovat
X-bano-X

Po tom "údajnom" kontakte spravil 2-3 kroky a až keď uvidel že má loptu veľmi predkopnutú tak padne? Ale? Sám tomu neveríš.... a to čo nasledovalo bola len ukážka jeho blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, ked už padnúť tak skôr a nie vo chvíli ked si je vedomí, že loptu nedobehne

Reagovat
smazaný uživatel

jj možná ho vyvedl z rovnováhy,ale vypadalo to že chce pokračovat a potom když viděl že mu balon utek spadl bylo to špatně načasované a okaté

Reagovat
smazaný uživatel

no ale ta akce při golu Cristiana to byla lahůdka

Reagovat
$dolar$

Ta akce to byla neskutecna nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas - i kdyby tam nejakej minimalni kontakt byl, tak za tohle penaltu proste chtit nemuze. mel dostat navic zlutou...

Reagovat
Navodar

jasne... a ja ze odkial mi to uz bolo povedome... prejst okolo brankara 2kroky a potom tresk o zem...

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste jsem zapomnel na paradni dive marcela. uz jsem si myslel, ze z toho bude pencle...

Reagovat
smazaný uživatel

jj škoda tak půl metru a byla by

Reagovat
smazaný uživatel

To byl ofsajd, už druhej zápas v řadě nás řízli . Jinak je to šíleně bezkontaktní, hráči to asi mají zakázané chodit v té záloze do soubojů, Xabi to zkusil a hned u rozhodčího narazil. Takže skoro všechno překopáváme dlouhou přihrávkou, vypadá to skoro jako korfbal .

Reagovat
Tomekcz

vsak spanelska liga je k tam se nikoho nesmi ani dotknout aby nahodou nespadl.

Reagovat
X-bano-X

Jak náhodou? Však po dotyku

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, zlamany nohy, urvany vazy a po tricitce chodici stavebnice - to je hned lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

2 poločas jedééééémmm Real

Reagovat
smazaný uživatel

messi hatrick a villa zas hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tiez sa mi to neluuuubi , preto dufam ze v si to setri na clasico ....

Reagovat
smazaný uživatel

zatial pekny match.. Di Maria najlepsi hrac na ihrisku .. Pipita aj CR krasne zakoncenia.. len skoda toho golu Bilbaa z ofsajdu.. bude to este neprijemne ale nemam pochyby ze vyhrame

Reagovat
Tomanatura

On je fakt neuvěřitelný, poslední zápasy se zase rozjel s padáním jak malá holka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

To snad nie... ako môže pri dotyku rukou vyletieť do vzduchu noha......teda obe nohy.....Ronaldo Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo už dnes nasimuloval dva pády

Reagovat
X-bano-X

Užasne lakeť do chrbta....a jeje

Reagovat
$dolar$

Di Maria je uzasnej, prijde mi jako lepsi verze Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ANJEEEEEEEEEEEEL je paaaaan...no nech to teraz Cris premeni

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera.. Di Maria je nezastavitelny !

Reagovat
DreamTeam

naklonovat ho mimochodem vyborny tah ho stahnout na levou stranu

Reagovat
madridcan

Ramos

Reagovat
RickNash

o kurwo...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooool...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šibenice

Reagovat
X-bano-X

A je to tu...hnus velebnosti. hnus

Reagovat
RickNash

je to spíš škoda než hnus...

pentle byla...

Reagovat
X-bano-X

nn obranca ostal stáť a Di Mária proste skočil, pri pohybe DiMáriu nebol od hráča baskov žiadny pohyb na jeho zastavenie, proste sa otočil a šupol to cez nohu......

Reagovat
smazaný uživatel

Sice obránce zůstal stát a Di Maria skočil sám, ale gól Atleticu byl taky z ofsajdu, takže to rozhodčí jen vykompenzoval...

Reagovat
madridcan

madridcan20.11.2010 14:12

Dneska si myslim,ze da nejaky hrac z Realu svoj premierovy gol v sezone

merengues20.11.2010 15:21

Dneska si myslím, že dá nějaký budoucí hráč Realu svůj premiérový gól v sezoně. Tip 2-1.

Reagovat
Kily

tohle nemá cenu, že vás to ještě baví? Jdu se dívat na film, tam aspoň nevim, jak to dopadne

Reagovat
Kily

aha, on tam hraje van damme, no tak to už vim, jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

co som zle spravil?

Reagovat
Kily

no ty nejenom že víš, že Real vyhraje, ale už dokonce i víš, kdo zhruba tak dá gól, jak tě ten fotbal pak může bavit? Nějaká komise ve Španělsku by měla přistoupit k ozvláštnění pravidel a zápasy prvních dvou by začínaly za stavu 0:2, možná 0:3, pak by to bylo aspoň trochu napínavé

Reagovat
RickNash

dej mu kartu! Šmejdovi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Seeergiiiooooooooooo Raaaamoooooooooooooooooos

Reagovat
smazaný uživatel

Proc to kopal Ramos?...Divny, ze si to Cris nechal vzit..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Kristýnce dělal make-up, takže teď jsou vyrovnaní.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt odporny. nejdriv marcelo, pak dvakrat ronaldo, pricemz jednou ze sebe udela totalniho komedianta a nakonec i di maria. to je hnus, neskutecnej hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

tak!

občas mám fakt chuť jim zlámat nohy

Reagovat
smazaný uživatel

a sebe obcas nemas chut ?

Reagovat
RickNash

taky, taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria to nasimuloval?

Reagovat
RickNash

stoper tam stál a on mu kopnul do nohy a skočil

to se s tím ti Portugalci roděj nebo co? Hovada

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Portugalci?

Reagovat
RickNash

Aha, Di María neni Portugalec

Reagovat
smazaný uživatel

Tu "penaltu" bohužel ano... Nevím, zda nekoukáš po netu, ale v TV to bylo v opakovačce jasně vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě taky sere, hlavně na Ronaldovi, jinak by to byl jeden z nejlepších hráčů... Teda lépe řečeno jím je, ale tímhle si to neskutečně kazí

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne ono. z messiho se stane legenda, o ktery se bude jeste dlouho vypravet, z ronalda asi taky, ale nikdo z nej tuhle nalepku simulantsky primadony uz nesejme...

Reagovat
$dolar$

Coze je to posledni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

a goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nááááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL.. nadhera !!

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL CRONALDOOOOOOOOO

Reagovat
DreamTeam

mazec

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL..HALUUUZ

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mohl mit ctyri..

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianooo este jeden tam supne a predbehne Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

uz je pred ním :)

Reagovat
smazaný uživatel

uppps tak povedzme to inak, aj naskok treba mat

Reagovat
smazaný uživatel

maju po 13 pokial sa nemylim

Reagovat
smazaný uživatel

Ne CR má podla Marci už 14

Reagovat
Kily

jj, má jich tam 14 a stejné číslo u něho po dnešku, pokud ještě něco nepřidá, povede i spousta jiných serverů, což ale nebude nic měnit na tom, že autorem gólu proti Realu Sociedad je Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

No tečoval to Pepe naozaj vtedy

Reagovat
Kily

jj, byl posledním útočícím hráčem, který se dotkl míče předtím, než přešel brankovou čáru, navíc jeho teč výrazně změnila původní dráhu letu a byla klíčovou pro to, aby brankář nemohl zasáhnout. Už jsem to psal nedávno, je to stejné, jako když Inzaghi ve finále LM proti Liverpoolu tečoval střelu Pirla z trestného kopu, ten gól mu byl připsán také, i když k němu přišel jako impotentní k dětem

ještě jsem se rychle podíval na lfp.es a tam je pořád autorem branky Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasny, ze to byl Pepeho gol, kdyz se toho balonu dotkl. Neni co resit..

Reagovat
smazaný uživatel

ale aj tak tu na EF mali pred zapasom messi 10 a CR 11 ... takze aj ked mu uznali ten pepeho gol ako ronaldov tak by to malo byt po 13 ... marca ma asi orlie oci

Reagovat
smazaný uživatel

Marca dala Krystýně jeden navíc

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi nech ma , vsak leo ho este predbehne

Reagovat
smazaný uživatel

gorka

Reagovat
smazaný uživatel

Criiiiistiaaaanooooo Rrrroooonaldooooo sevas Leo

Reagovat
RickNash

jediný, co může Ronaldo říkát Leovi, je: "respetuosamente Hola, maestro Messi"

Reagovat
smazaný uživatel

Daj ešte niečo Ricku

Reagovat
RickNash

já jsem už teď na tenkym ledě (Google překladač) a můžu jenom doufat, že tady nikdo neumí španělsky

Reagovat
smazaný uživatel

som jediny kto ma pocit ze to clasico skonci 7:7 a strelci budu ronaldo a messi ?!...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jsi jediný kdo má v téhle době peníze na drogy

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk: proč tu neustále bliješ na Real Madrid? Blije tu nějakej madridista na Atletico?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu smysl tvyho komentare, protoze smysl vubec nedava. neboli - kdyby tu nekdo "blil" na atletico, ja mam pravo "blit" na nej?

"bliju" na real madrid? a nemam k tomu taky poradnej duvod? simulace marcela, dvakrat ronaldo a ted si angel skoci pro pentli. tohle ti prijde normalni? kdyby tohle delal kdokoliv jiny, treba barca nebo i atletico, tak na ne "bliju" uplne stejne. v zapase villarreal - valencia jsem treb nic takovyho za celpu dobu nevidel. zvlastni...

Reagovat
Kily

tam to ani nešlo, domácí vůbec neměli čas na to skočit a něco nafilmovat

Reagovat
smazaný uživatel

mě nezajímá, tak na real nečum.. jí na atletico taky nečumím a nekomentuju každou přetvářku forlána nebo každý upísknutí který je mířeno proti soupeři atletica

Reagovat
smazaný uživatel

to co rikas opet nedava smysl, nevadi.

chtel jsem se kouknout na peknej fotbal, kterej jsem v prvni puli videl, v klidu jsem zkousnul ty dve simulace, ty druhy jsem se dokonce hezky od srdce zasmal, ale tohle uz je proste moc. akorat jsem si zase zkazil vecer...

Reagovat
$dolar$

Ta penalta byla zcela po pravu...

Reagovat
RickNash

neotvírej pusu, padají ti z ní hovínka

Reagovat
$dolar$

Narozdil od tebe, dokazu psat i se zavrenou pusou...

Reagovat
RickNash

Tak to gratuluju Nicméně na přítomnosti hovínek v tvých komentech to nemá pražádný vliv

Reagovat
$dolar$

Bohuzel u tebe ma ten vliv zcela zasadni, tak zkus to priste se zavrenou pusou

Reagovat
RickNash

OK, ale nejdřív po Clásicu

Reagovat
smazaný uživatel

Borja Valero

Reagovat
smazaný uživatel

hnidopichu

Reagovat
smazaný uživatel

ten plac fandov Barcy je na nezaplatenie

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tohle opalcuješ ty, který jsi tady napsal asi 3 příspěvky o tom, jak byl ten kus Athleticu z ofsajdu?

Reagovat
$dolar$

Vtipny, poprve jsem se zeptal a podruhe jsem napsal, ze byl offside, ale ze si ten gol zaslouzi, ze nejsem za to nastvanej, mas to tady 2x, tak jsi to pochopit mohl

Reagovat
smazaný uživatel

postěžoval sis? Postěžoval

Reagovat
$dolar$

Prave, ze jsem si nikde nestezoval

Reagovat
smazaný uživatel

nikto tu neplace

Reagovat
smazaný uživatel

poplakali si tady Madristi, jak je rozhodčí říznul při tom kusu Athleticu

Reagovat
smazaný uživatel

ono najjednoduchsie je zvalit vsetko na rozhodcu , on vzdy moze za vsetko , aj za to ze hraci su neschopni , alebo ze su simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska si za to ale opravdu může sám sudí. Zkusili to na něj jednou, dvakrát, třikrát ... beztrestně. Tak to zkusili zase. Kdyby je ožlutil hned, měl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rejál vyhrává asi spáchám sebevraždu

Reagovat
smazaný uživatel

to je mamlas ten Mourinho oni vedou 4-1 a on takhle riskuje....

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu jednu vec - jak muzete mit radost z di mariovy nasimulovany pentle? jak ho tady muzete palcovat? ano, udelal tam hodne pekne jednoho hrace, ale pak proste jasnej dive. tohle je fakt hodne spatny...

Reagovat
$dolar$

Trochu krec

Bohuzel pro tebe, to byla zcela opravnena penalta

Reagovat
smazaný uživatel

zkoukni si opakovanej zaber. di maria tam skocil jak kdyby ho nekdo nakopl do rite

Reagovat
$dolar$

Ok, podivam se, videl jsem to jen jednou, ale penalta podle me byla

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

No sorry, ale tohle je 100% penalta, udelal mu klicku a obrance mu podrazil nohy... Nevim co tady predvadis

Reagovat
smazaný uživatel

pust si ten zacatek a sleduj se jak odrazil. pro efekt se jeste ve vzduchu dvakrat prekulil. takhle proste pad po faulu nevypada...

Reagovat
smazaný uživatel

*jak se

Reagovat
smazaný uživatel

ako mu prosim ta podrazil nohy ? mozno ze tam bol slabucky kontakt kolien , ale o podrazeni tu absolutne nemoze byt rec ....

Reagovat
Potty

Je to tak no.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk máš prostě mindráček .. a sem rád že ti Real jde na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

ano, mam hroznej mindracek zvlast z hracu, co nici a kazi tu hru, kterou mam tak rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Čím blíř je clásico, tím víc to tady houstne. Jsem rád (a Kily jistě taky), že tady v době zápasu nebudu. Cítím, že se to tady vážně zvrtne.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nebudu, neuvidím live

Reagovat
$dolar$

No houstne, ale je to tak z 80% tvoji zasluhou

Reagovat
Kily

možná se podívám na zápas, každopádně jinak si najdu něco lepšího na práci, než trávit hodiny a hodiny čtením diskuze o něčem, co vůbec nikam nepovede a nejvíce ze všeho bude připomínat předvolební období, kdy jsou k vidění stále ti stejní lidé, povídají stále to samé a ve výsledku to nakonec stejně nikam nevede

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, ale hrábni si do svědomí, kdo to tady nejvíc ze "starých" kurví...

Reagovat
smazaný uživatel

no cez zapas to tu bude huste (napisal by som ze to tu bude sama sra*ka ale kily by mi dal znova ban )

Reagovat
smazaný uživatel

I kdybys tu byl sám, tak by tu byla samá sračka...

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak na tento zápas sa presne hodí ten pokrik z Gijonu.....

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne..

Reagovat
X-bano-X

Si robíš srandu? Tak si to zhrnieme. Prvý polčas kopete priamak z ľavej strany hranice šestnástky za dive Marcela(prvá žlta) o pár minút na to kopete priamak z hranice šestnástky z opačnej strany po dive Di Mariu (druhá žltá), pár minút nato Ronaldo vletí do vápna a keď zistí že má loptu predkopnutú a nestihne ju teatrálne sa skláti na zem a ešte pri odkope brankára tam leží a rozčuľuje sa (tretia žltá). Stav 2:0, zníženie na 2:1 z asi 20 cm offside, bolo to tesné a toto hlavný ovplyvniť nemohol, ak by mohol tak veruže to pískne. Pencla - vymyslená po JASNOM dive od Di Mariu( štvrtá žltá a druha pre herečku) dali ste zlomový gól na 3:1 kde do konca ostávala pol hodina z vymyslenej penalty a tvárite sa akoby sa nič z toho nestalo. No a snáď posledná vec, neviem ako to je v lige ale na medzinárodnom fóre ak je tréner vylúčený tak má zákaz ovplyvňovať zápas(viď. Mourinha keď trénoval Chelsky a bol vylúčený, vtedy tam bol škandál s tým že asistent mal čiapku a v uchu vysielačku kde dostával od Mourinha pokyny - vtedy mu nič nedokázali kedže mu nemohli dokázať že to bol on kto komunikoval s asistentom) dnes sme videli ako Mourinho sa priamo radil s asistentom ktorý si to ešte zapisoval a neskor dával pokyny tuším Granerovi...... proste šaškáreň. Takže sorry ale ten pokryk pre tento zápas sedí ako uliaty.

Reagovat
X-bano-X

+ pozabudol som na ďalší Ronaldov dive v druhom polčase tak 15 minút do konca z ľavej strany pri vápne kde ucítil ruku súpera a tak si zas skočil a samozrejme že to bol priamak z cca 17 metrov a následne roh, na môj vkus na jeden zápas príliš jednostranne posúdených vecí a najmä ukážka charakterov. Častokrát sa tu vyťahuje Iniesta, áno k zemi ide rád ale nepamätám sa kedy bola na neho písknutá pencla, prípadne kedy si zalietal tak ako sme to mali možnosť vidieť včera v podaní letcov z bieleho baletu

Reagovat
madridcan

okrem Ronalda v pokutovom a Marcela(ktory keby tie nohy nevyhodil vysoko,tak tu nepoviete ani makke f,kedze to faul bol) tam vsade boli kontakty a tym padom fauly.Ci uz tie dva v pokutovom,ci tie ruky na Ronaldovych pleciach(hrac sa ho nema co dotykat).A povedat o gole Athletica,ze bol z 20 cm ofsajdu neni na mieste kedze bol vyraznejsi.Ale u toho Mourinha suhlasim toto som nepochopil ani ja a urcite sa to da najst niekde na nete co je a co nieje opravnene,ale teraz tak po ranu sa mi to hladat nechce

Reagovat
smazaný uživatel

ta madridská realita mě vždy dostane:

"... tam vsade boli kontakty a tym padom fauly"

Tohle není basket, mladej

Reagovat
madridcan

mas pravdu blba veta...Ale ked sa mu niekto podlozi nohu,chyti za dres,proste tam kontakt bol a nikoho nemusi zaujimat ci vyskoci 3 metre na zem.Si pozri penaltovy zakrok na di Mariu,jedina vec co je tam zla je,ze az velmi pritm vyskocil,ale kontakt tam bol,rozhodca bol blizko cize neni o com

Reagovat
X-bano-X

Heh tak znovu. Marcela sa protihráč nedotkol, prekrížil mu cestu a Marcela divol, tu nejde o to že divol ako keby ho niekto zozadu vzal za achilovky na oboch nohách, tu ide o to že sa ho nikto ani len nedotkol. Ronaldo na konci ucítil 1 ruku súpera na svojom ramene, zapichol obe špičky a skácal sa. Futbal je hold kontaktný šport, ku kontaktu tam dôjde vždy ale u vas to vyzerá že čo kontakt to faul Pamatám sa ako Alves dostal na Interi žltu za "udajnú" simuláciu po zákroku od Schnejdera, prečo teda títo vaši borci tú žltú resp. červenú nedostali? U Ronalda to bolo viac ako zrejmé, pri tom penaltovom zákroku, rozhodca to nepískol ale kartu nedal.......pokiaľ sa za dané veci nebude žltiť resp červenať tak to tu bude stále. A stojím si za tým čo som písal skôr, byť rozhodcom Colina už sú obaja (Ronaldo aj Marcelo) vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi Alonsem a Llorentem bylo 20 cm jo?

Reagovat
smazaný uživatel

ziadne simulacie Marcela alebo Di Mariu pred 16kou si nepametam.. to neviem kde si nabral.. ta 11ka tam to urcite Angel prihral, ale faul to bol tak ci tak.. no a Mourinho mal zakaz sediet na lavicke.. on sedel v hladisku, cize bol vlastne divak, a s tymi nemaju hraci zakazane sa rozpravat

Reagovat
X-bano-X

Podľa pravidiel, ak sa od vtedy nemenil,i vykázaný tréner nemôže ZASAHOVAŤ do zápasu a nie len sedieť na lavičke, inak by ta jeho suspendácia nemala žiadny zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych neřešil, lepší, než ty permanentní telefonický kontakty v minulosti. Mourinho umí svůj tým na zápas připravit a má kvalitního zástupce.

Reagovat
smazaný uživatel

keby to nesmie robit tak to asi nerobi ... a navyse ten jeho distanc bol prehnany..

Reagovat
smazaný uživatel

Přehnaný jsou hlavně nápady zapaterovy vlády

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si komediant

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nechápu jak může být la liga na větší úrovni než bundesliga.. hrají tam jen Real a Barca.. už ve čtvrtce soutěže je prakticky jasné kdo se o ten titul popere.

Reagovat
RickNash

taky že neni

Reagovat
Kily

tohle bylo jasné už několik měsíců před začátkem ligy

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Di Maria jalovej

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby za kazdejch 10mega v rozpoctu nad 100 odecitali jeden bod v konecny tabulce + za kazdejch 10 pod 100 jeden pricitali, pak by to byla vyrovnana soutez.

Reagovat
smazaný uživatel

JaviMar málem premiérový gól sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Mu jsem to celkem i pral..

Reagovat
madridcan

500 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se dalo cekat, ale aspon trochu sympaticky jsme zahrali...

kazdopadne jsem spis mirny optimista, mame za sebou zapas s Realem, Barcou, Villarealem, Valencii, Atleticem a Sevillou, z toho byly jen dva domaci, takze by to na konci prvni pulky, potazmo i druhy pulky sezony nemuselo vypadat uplne spatne vidim, ze jsme zase trochu zkusenejsi a silnejsi nez loni, Ferdovi to tam pada, doma se nam dari...jen skoda tech penalt, ktery nepromenujem a Gorkovych kiksu...na pohary by pri dobry konstelaci mohlo vyjit :smile::

Reagovat
smazaný uživatel

iraizosa som si vzdy prial do barcelony , dufam ze ked skonci pinto sa mi to splni

Reagovat
smazaný uživatel

no letos nekolikrat nepochopitelne kiksnul, asi je to tim ze ma svy misto az prilis jisty...ale jinak je to osobnost, ktera by se nam tezko nahrazovala...

Reagovat
Kily

jj, jste na tom mnohem líp, než po tomhle kole bude napovídat pohled na tabulku. Jsem na vás uvědavej, moc by se mi líbilo, kdybyste skončili čtvrtí za námi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moc peknej vykon, velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas , pak José KONEČNĚ prohodil křídla a skončili jste.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
madridcan

Ronaldo chod si po hattrick

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL HATTRICK HERO

Reagovat
smazaný uživatel

dalsia penalta ? to nemyslia vazne

Reagovat
$dolar$

Super, skvela odpoved Barcelone Peknej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

HAAATRICK

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli být spokojený, nebýt 2 penalt tak je to 3:1..a výkon nic moc..S Barcou to bude těžký, je letos našláplá.. Tajně doufám v remízu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

CRISTIANOOOOOOOO, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

paráda hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

tak tahle byla taky docela vtipna...

Reagovat
smazaný uživatel

Šebyku, nepovídej, obě byly jasné, spíš bych exekutory pokáral za "paradinhy"...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, myslel jsem, ze se za ne tedka nove davaj dokonce zluty. ve spanelsku ocividne ne...

Reagovat
F.Torres

pencle jasná...

Reagovat
X-bano-X

Druhá bola úplne jasná, bolo vidieť ako to ten obránca dohrával a ešte dvíhal nohu aby o ňu súper zakopol, naproti tomu prvá bol jasný dive už druhý Di Máriu v zápasu. Pískať to Collina tak je už v šatni spolu s Ronaldom.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pískať to Collina".. .. jasne ten by na 100 pro neodpiskal tu jasnu penaltu... mozno to Di Maria prihral, ale to nic nemeni na tom ze to bola penalta..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Přiznávam, penalta byla nasimulovaná, Di Maria je simulant a tu penaltu přihrál. Co se tímhle okamžikem změnilo? Penalta byla odpískána a on to proměnil. A na tom nikdo nic za počítačem nezmění, ať to jsi ty, nebo kupa fanoušků Realu...

Reagovat
X-bano-X

Je mi to fuk, ale keď niekto napíše jasná pencla tak sa mi obracia žalúdok. Real bol lepší a niečo také nepotreboval. Lenže zdá sa že či už na ihrisku alebo u fanúšikov je hlad po úspechu taký veľký, že sa ide aj cez mrtvoly, pravidlá-nepravidlá. Futbal vznikol ako gentlemanská hra a ak by niekto z tých zakladateľov videl čo sa z toho v podaní pár "hercov" vykľulo snáď by si to aj rozmyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá se dala pískat... Ale tu první uznávám, tam nám rozhodčí pomohl. Obránce zůstal stát a spíš se ještě uhýbal. Jenže Di Maria převedl divadlo, odrazil se ke skoku, sám si naskočil do nohou obránce a pád okořenil dvěma vruty - rozhodčí mu to sežral no. Bohužel je vidět, že v Ronaldovi má Di Maria dobrého učitele. Bohužel mě tohle simulování štve, samozřejmě i na hráčích mého oblíbeného klubu...

Každopádně je nesmysl říkat, že by nám rozhodčí pomohl. Kdyby odpískal ofsajd při gólu na 2:1 (a ofsajd to skutečně byl), asi bychom si to v klidu pohlídali a nikdo by tady nějakou nafilmovanou penaltu před třetím gólem neřešil...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesněji řečeno, druhá se MĚLA pískat... A tudíž se pískala správně, to aby jsi to nepochopil zase nějak blbě, jak se ti to hodí...

Jo a víš proč nešel Ronaldo na tu první? Protože viděl, že neměla být a nechtěl pak slyšet kecy od Messiho, že vyhrál nejlepšího střelce kvůli nasimulovaným penaltám...

Reagovat
vodka

ta byla ještě trapěnjší než ta první... di maria to sice přihrál, ale nemyslím si, že by se nějak moc odrážel...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me se daly obe piskat, ale taky nemusely..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, musel jsem si na chvili odskocit

tak po shlednuti nekolika opakovacek bych rekl, ze ta prvni penalta byl jasnej dive di marii a ac tam nejakej kontakt pravdepodobne byl, tak je krasne videt, jak se di maria odrazel jeste pred tim kontaktem, vyskocil jak na trampoline, dvakrat se pro efekt otocil ve vzduchu a spadnul. kazdej, kdo nekdy hral fotbal, musi vedet, ze takhle pad po faulu proste nevypada. zkratka, di maria mel za tohle dostat zlutou - argumenty, ze vyuzil nesikovnosti markela vazne neberu...

co se tyce ty druhy - tam ten faul byl jasnejsi, ale stejne to vypadalo ponekud teatralne, protoze granero jeste udelal krok nebo dva a pak se tak nejak skacel. vypadalo to proste zvlastne, ale pentle to podle me byla...

zkratka klasickej spanelskej zapas - dve kontroverzni pentle, gol z dvojityho ofsajdu a par simulaci, na ktery rozhodci klasicky skocili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šup šup aktualizovať tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

4góly z penalt, tak to už hej

Reagovat
C0br

Dokud se bude penalta počítat jako gól, tak to bude vadit jen šaškům jako jsi ty...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako,penalta je taky gól. Ještě si můžeš pobrečet nad tím,že CR kope i přímáky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

(Ale mohl dat 5 golu, skoda)..

Reagovat
fantomas

No mně, a myslim, že i jemu, to takle stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja jsem taky spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Zejtra na treninku si to budu davat jako Ronaldo dneska

Reagovat
One-Real

minule jsi se tam válel spíš jako Iniesta

Reagovat
$dolar$

To mi rika ten co mi zku...il kotnik? 3 dny jsem nemohl chodit a doted me v nem picha , ale doufam, ze zejtra uz to pujde

Reagovat
One-Real

lepší je nakopat, než dostat nakopáno a vůbec nějak hrozný zákrok to nebyl, teda aspon podle tvojí bezprostřední reakce

Reagovat
$dolar$

No ja jsem na okopavani zvyklej a nerad se dlouho valim, tak jsem z toho nedelal vedu, ale priznam se, ze jsem mel vazne dalsi den strach, ze to bude vaznejsi, ale nastesti to vypada celkem dobre Jo a priste prosimte hraj balon, ne moji nohu

Reagovat
One-Real

po bezbřehym napadání jsem byl velice znaven a potřeboval jsem trošku zbrzdit hru a zchladit tvojí anti-narcisovskou žáhu

Reagovat
$dolar$

Vsak v poho, ja ti to vratim

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný prasárny trpět nebudu...

Reagovat
Kily

no to mi připomnělo, jak ti Bagy na prvním srazu podrazil nohy, když jsi byl ve sprintu a ty jsi letěl držkou přímo k zemi. Měl jsem tehdy lístek hned do první řady, stačilo vyhnout se jednomu fofrklacku, co po mně letěl a už jsem se válel smíchy

Reagovat
smazaný uživatel

To si taky pamatuju, ovšem já tu prasárnu ustál...možná teda tohle byla jiná...

Reagovat
Kily

přibarvil jsem to, to nebudu zapírat, ale mám za to, že jsi to neustál, i když pravda, ruku do ohně bych za to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Tu kosu přes oba nárty jsem ustál určitě, ještě z toho padl pak gól... I když upřímně nechápu, jak jsme nad váma mohli ten úplně první zápas vyhrát

Reagovat
Kily

já tehdy nechápal spoustu věcí a nejvíc ze všeho to, jak jsem z pátka na sobotu mohl domů dorazit v šest s deseti pivama a minimálně patnácti rumajzlama v sobě, když jsem si jenom šel do bankomatu pro peníze na vlak. Každopádně ani to mi nezabránilo v tom podat velmi solidní výkony (aspoň co si pamatuju), včera jsem se byl odpoledne proběhnout a byl jsem velmi potěšen svou fyzičkou, holt tvrdá dřina se vyplácí, v létě se máte na co těšit, pokud se teda bude hrát na nějakým travnatým povrchu, kde nebudou trpět moje kolena a kotníky, v tom případě budu radši zase jenom kibicovat

Reagovat
$dolar$

To bude "cisty" dedecku...

Reagovat
One-Real

z úcty k tvému požehnanému věku respektuju tvé tužby

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak si už rezervujte místo v soupeřových řadách a následně dvě místa na plastice...

Reagovat
smazaný uživatel

ta kdo to bude prat

Reagovat
Shevchenko

Bože to je liga. Ale na Clásico už se fakt těším.

Reagovat
C-M@ster

Snad to nebude nuda jako obvykle, ale treba nejakejch 5:5 nebo tak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci antimadridisti, zamyslete se nad sebou...

Jinak Marcelo Carvalho Ronaldo Llorente

A samozřejmě sympatický výkon Athleticu, nejtradičnějšího týmu La Ligy Dneska nedávali jejich hráči ani žádné prasárny...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale ten palec ronaldovi je dobra provokace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně jestli ses nad sebou zamyslel. Když vstřelí hráč hattrick, nezaslouží si palec nahoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Palec nahoru si zaslouží mnohem víc Mamut, za tu přihrávku na Ronaldův gól. Ronaldo toho - soudě podle sestřihu - moc nepředvedl. Za góly děkuje Mamutovi, Gorkovi a...

Reagovat
smazaný uživatel

zamyslet by se nad sebou meli hlavne hraci realu, predevsim prave ronaldo (jak mu muzes dat palec nahoru za ty simulace a paradinhu?) a di maria...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já vím, že prohra z derby pálí, ale to brzo přejde...

Reagovat
smazaný uživatel

prohra z derby je jedna z veci, ktery me vazne nepali tohle je jedno z prvnich s cim se fanda atletica musi smirit mimo to jste si ty tri body zaslouzili a ja byl s nasim vkonecm spokojenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsme hráli, no. Abych se přiznal, v Cukrárně bych byl radši, kdybychom betonovali, prohráli 2-0 a zranili několik vašich hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl samozřejmě vtip, kdyby to nějaký Pusince hrubšího zrna nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej byl Juan Manuel Lillo ihned po zapase odvolany.... a s Pepem si ani ruku nepodal...

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

btw jak je to s tema "paradinas"? nemluvilo se o nich ze je zakazou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ono je otázkou míra té "paradinhy", ideální by bylo, že by se pak penalta neopakovala, pak by si dali všichni pozor, ale ježto je to celkem nový jev, tak si budeme muset na nějaké sankce ještě počkat...

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA vydala jasnej pokyn rozhodčím - tohle se nesmí. Ale žádnej rozhodčí to holt neřeší, takhle to kope kde kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

len spadnut na zem kopnut penaltu a ukazat tehličky klamar simulantsky

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec chudacku..

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vec me tady zarazi - proc se fans realu porad snazi omlouvat svoje simulujici hrace tim, ze sel souper nesikovne do souboje, pripadne ze tam byl kontakt a podobne? vam to principialne nevadi, ze ty vase velky hvezdy pri sebemensim souboji skacou teatralni vozembouchy? ja osobne s tim problem mam, pokud treba Susaeta nafilmuje pad - mlcim a spis se za nej v podvedomi stydim...naopak vy tyhle podvodniky ospravedlnujete

Reagovat
smazaný uživatel

resp. v podvedomi ne, vedome se za nej stydim jen se ho nezastavam a nesnazim se omlouvat, spis me mrzi ze se k necemu takovymu snizi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie že nebreč ale robite tu z neho boha za to čo by som dokázal urobit aj ja je to tak a že si to nepochopil tak to si riadny futbalovy chudáčik ty

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně - obě penalty by se za jistých okolností pískat daly, to ne že ne, ale oba dva hráči ty souboje tak nasimulovali, že bych jim dal z fleku žlutou a ještě bych je kopnul do hýždí ... a upřímně bych chtěl vidět jejich reakci po kopanci ...

Sečteno podtrženo: Real Madrid - Athletic Club 3:1

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, sporné penalty neuznáme, ale góly z ofsajdu ano . Pro tebe i pro ostatní to zjevně byly ty nejdůležitější momenty zápasu, já bych spíš vypíchl, že to byl krásný zápas s patnácti tutovkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól nebyl z ofsajdu. Byla to hraniční situace, přesně takový se maj pouštět. Navíc rozhodčí si MUSÍ být JIST, že má pískat/mávat. To znamená: pokud si není jistý, pouští.

Konec konců, při prvním gólu měl Higuaín nebo kdo nohu v momentě přihrávky evidentně před obranou Athleticu, takže to byl stejnej ofsajd, jako náš gól.

Pecky... druhou jsem neviděl, první podle mne byla. Akorát se to často nepíská, no, ale byla, ubrečenej Argentinec to udělal šikovně.

Překvapuje mne, myslel jsem, že vyhoří. Pořád si myslím, že proti silným soupeřům bude nulovej, ale v rámci ligy už patří mezi nejlepší křídla.

Což je trochu smutná vizitka pro primeru.

Reagovat
Masi
Reagovat
smazaný uživatel

Při střele ale tak to už je fakt směšný, vzhledem k tomu, že náš hráč na zadní tyči prostě nezasáhl do hry a tak to sice je postavení mimo hru, ale v žádném případě ofsajd, milý troubo

Tohle už je fakt síla... tak kluci aspoň navštivte web FIFY, stáhněte si "laws of the game", otevřete je třeba ve foxitu, najděte si kresbičky vysvětlující jak je to s ofsajdem a pak prázdně plkejte, prosímvás.

Prostě ta pravidla nejdřív projděte, hrome, a až pak se tu zesměšňujte.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jsem se zesměšnil já, přišlo mi divný, že ten hráč na zadní je Ferda.

Ofsajd to byl. Nicméně podle poslední interpetace pravidel je to složitější, protože hráč prostě něměl díky ofsajdovému postavení žádnou výhodu, je to zřejmě přesně ta pozice, která se má nechávat.

Podívej, stejně tak byl v ofsajdu Higuaín před první gólem, pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

??? Vždyť Llorente z této pozice dorážel míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, viz moje reakce na sebe, špatně jsem si tu situaci pamatoval. Podle mne tam byl zjevnější ofsajd už předtím při křížný přihrávce před bránu, myslel jsem, že se řeší ta situace. Tuhle Llorenteho situaci bych pouštěl (stejně jako Ronaldův/Nány gól Španělsku například), protože hráč ofsajdovou pozicí nezískal žádnou výhodu a tak tu uplatnění pravidla nemá smysl, což je myslím přesně v duchu toho, co FIFA chce. Prostě nemá smysl neuznat gól jen proto, že někdo stál někde o půl metru za obránci, když by gól dal tak, jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Nani to hlavickoval, az to byla za brankovou carou...

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neví. Možná ano, možná ne. Podle mne celým objemem skoro určitě ne. Podstatnější ale je, že jeho hlavička na věci nic nezměnila a tak rozhodčí měl gól uznat. A připsat Náně, holt.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me byl celym objemem. Jinak s tebou souhlasim.Ale i tak, kdyby Nani nebyl vul, neudelal by tuhle zbytecnou hloupost, ja byt Ronaldem, tak bych byl taky poradne nasranej..

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, hele, instinkt fotbalisty je do takový situace jít, koneckonců, je to správnej instinkt, protože co kdyby šel míč třeba na břevno. Nevím, nakolik v týhle situaci Nána věděla, že míč jde dovnitř, ale tohle bych mu až tak nevyčítal, protože základ je správnej.

Spíš je trapný od Ronalda, že není schopnej gól spoluhráči dopřát, že mu jde jen o něj, aspoň tak ta reakce vypadala. Kdyby rozhodčí gól uznal, Ronaldo by z něj ani neměl radost. nevím, možná se pletu, ale takhle to na mne působí.

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je v tom, ze Nani je na tom povahove dost podobne, jak Ronaldo. A tady urcite vedel, ze ten balon jde do brany, pac to bylo evidentni i v TV, proste ze sebe udelal blbecka a sobce. Ten druhej odstavec je blbost. Kdyby se ti povedla takova akce, proti nejlepsimu narodaku na svete, vitezum MS, co jeste k tomu byli da se rict v plne sestave, kterou by ti totalne a uplne zbytecne posral tvuj debilni spoluhrat (ze si chtel dat gol), nebyl bys nasranej?..Ja teda jo a to poradne. A kdyz jde o tu radost, tak ono bylo videt, ze se Ronaldo radoval a to celkem dost, ale pak ja videl, ze se piskl offside se zacal vztekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Loni nedal pentli, Benzema to dorazil do brány, tak se nešel ani radovat. Vztekal se tam, že nedal gól sám.

Reagovat
madridcan

no ked tak vyzera ,,vztek" ,tak to by som sa rad nad kazdou situaciou takto ,,vztekal"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tyhle dve situace bych moc nesrovnaval. Tehdy se jak debil zachoval, ale te jeho reakci proti ESP se nedivim..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to jsem měl zřejmě před očima, měl jsem dojem, že už něco takovýho předvedl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mi přijde, že to není moment přihrávky, v případě našeho ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain v offsidu nebyl, Llorente dokonce ve dvojitym. Neni co resit..

Reagovat
smazaný uživatel

Dvojí ofsajd, jo? To je jako co? Chápu, byl před ním i brankář. Akorát pojem dvojí ofsajd o tvém porozumění věci taky něco vypovídá.

P.S.: Není to moment přihrávky. A Gonzalo měl nohu před obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

A co to vypovida?..To, ze Llorente stal za prvnim (Pepem) i druhym hracem (Alonsem) je proste fakt a nevim, jak jinak to vyjadrit, nez dvojitym offsidem. Navic nevim, proc tu pletes golmana...

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavas jasny ofsajd Llorenteho s hranicnou situaciou Higuaina ?.. tu nohu tam mal asi narovnako.. to sa ma pustat..

Reagovat
smazaný uživatel

Llorenteho pozice se taky má pouštět, právě, protože tou pozicí nezískal žádnou výhodu. Kromě toho obrázky nejsou vůbec průkazný, protože evidentně nejde o moment přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

v momente prihravky mal Higuain tu nohu este dalej od brany.. a u Llorenteho je jasne vidiet ze stal za obrancom, ktory ho zakryval.. takze nevymyslaj..

Reagovat
Carrick

Kdy se hraje Clasico? Opravdu až v pondělí?

Reagovat
madridcan

je to vazne tak...

Reagovat
smazaný uživatel

598. Pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

599. pro ubrečené antimadridisty

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Real, Mourinha, triplete a výhru na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle letos:

Barca: 1 pro, 2 proti

Real: 5 pro, 0 proti

Výmluvná statistika

Reagovat
madridcan

proti nam sa mala kopat iba za Xabiho ruku a to este proti Atleticu nam jasnu neodpiskali za faul na di Mariu.Ej,ale si zacal poslednu dobu rypat.Ze si zosraty z realu a lezie ti na nervy to,ze sme pred vami,tak najavo davat nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ... je to statistika. A v tomhle případě neúprosná a věřím, že pro antikristy velmi velmi nepříjemná

Reagovat
madridcan

nieco ako pre teba tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

viz níže.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měla být nepříjemná Naopak je pěkný,že naši obránci ještě ani jednu "neudělali" a na druhou stranu z těch 5-ti nebyla ani jedna vyloženě vymyšlená. To že útočníci padaj ve vápně při jakémkoliv kontaktu nemusí být ani vyloženě jejich chyba,protože je mi jasný jak to do nich od malička všichni hustí a oni to maj naučené. Navíc v realu to klidně může pro rozhodčího být úplně jasný faul. To že je z opakovačky vidět jak to přihraje je věc druhá. Stejné jako u nás,od mala slýchávám od trenérů jak když ve vápně něco cítím tak mám spadnout,potom už je to o šikovnosti hráče. Já to třeba neumím a vždycky to dohrávám,ale kámoš ten padá tak geniálně,že to v realu vždycky vypadá jak jasnej faul,opakovačky naštěstí nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, tohle byl kdysi sport a hrálo se fair.

Dokonce i v Madridu, před válkou

Reagovat
F.Torres

viz Iniesta a Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

nepodezírej mne z toho, že vidím špínu jen na jedné straně, zvlášť, když na druhou stranu nepatřím. Stejnou měrou odsuzuju nefér hru Madridu, Barcelony, Athleticu, kohokoliv.

Reagovat
F.Torres

hele, kdo nevím jak jindy, ale včera a dneska si blil jen na madrid...

Reagovat
smazaný uživatel

protože zrovna včera měli letci z Madridu nejlepší formu?

Reagovat
F.Torres

podle diskuze to vypadá, že leteckej dn je tejden co tejden..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravda je ta, že Krystýna lítá už dost dlouho. Jestli na nějaký čas lítat přestala, tak si to teď, holka, vynahrazuje.

Reagovat
F.Torres

tak na obou stranách sou excelentní diveři a simulanti.. asi tak bych to uzavřel, bohužel v součastnosti je to holt moderní a téměř v každým špičkovým klubu takovej diver je...

Reagovat
smazaný uživatel

kukni na statistiku, k čemu jse nám Iniesta a k čemu vám Di María, Marcelo a Krystýna

Reagovat
smazaný uživatel

Včera?

Dneska? Jak blil, vlastně?

Reagovat
F.Torres

pořád ho pomlouváš a házíš na něj špínu, ani pomalu nechceš uznat, že Bilbao dalo gól z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel nesmysly. Já jen tvrdím, že stejně tak dal góla z ofsajdu FC Madrid.

Reagovat
Rssa

Reagovat
PJ

Ten kámoš co padá tak geniálně, je to ten kterýho myslim?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přesně on,už nám letos udělal tak 5 penalt

Reagovat
PJ

Hmm to je snad víc než Ronaldo, nechcete ho prodat do Realu? Mohli byste si za získaný prachy nechat srovnat hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jste říkali vy v sezoně 2008/09 (Barca 9/3, Real 4/6) - "holt máme šikovné útočníky ".

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bylo vidět včera

Reagovat
smazaný uživatel

Doplním bilanci za posledních 50 let, nedávno jsem na to narazil:

Real kopal 328 penalt, proti 190

Barca kopala 301 penalt, proti 236

Reagovat
smazaný uživatel

slušný rozdíl Dost to vypovídá

Reagovat
Masi

samozřejmě o šikovnosti útočníků a obránců že?

Reagovat
smazaný uživatel

jo mimochodem - pro lidi z okolí.

Na clásico je jedeme kouknout do nějaký knajpy do Brna.

Reagovat
madridcan

chudaci ludia z Brna a cele mesto ked prehrate

Reagovat
RMCF

ajéééé snad se tam nepotkáme

Reagovat
RMCF

ajéééé snad se tam nepotkáme

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jo

Reagovat
RMCF

S kamošem, kterej fandí Barceloně plánujem, že někam v Brně pujdem, akorát ještě nevíme kam přesně...

Reagovat
Biozdenda

a kam tak chodivate? ja jsem mel v Brne vzdycky celkem problem najit dobrou knajpu na fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

minule jsme byli v Chlicích. Tam to byla paráda. Fantastická atmosféra. Chtěl bych jít letos znovu tam, ale jsou nějaký problémy, takže se teprve musíme domluvit. Klidně se zúčastni

Reagovat
Biozdenda

Jako ja nejsem z Brna, jen jsem tam nejakou dobu studoval a s nasim pripojenim bylo fakt utrpeni sledovat LM na kompu, tak jsme vzdycky prolozili cele centrum a nikde nam nechteli prepnout televizi na fotbal, nebo zavirali v 10 Nakonec jsme chodili do Szegedu, ale prichazeli jsme o sestrihy z ostatnich zapasu.. Jinak diky za pozvani, ale v Brne nebudu no

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy bude známé ''místo konání''?

Reagovat
smazaný uživatel

Do clásica minulý podzim šly týmy v přesně stejné pozici. Real vedl o jeden bod a skore bylo taky relativně podobné. Je až neskutečné, jak se historie opakuje.

2009/2010

1. Real Madrid 11 9 1 1 27:8 28

2. FC Barcelona 11 8 3 0 29:8 27

2010/2011

1. Real Madrid 12 10 2 0 33:6 32

2. FC Barcelona 12 10 1 1 33:8 31

Reagovat
smazaný uživatel

A dovolte ještě jeden zajímavý poznatek:

loni byl po jedenáctém kole náskok druhé Barcelony před třetí Sevillou 2 body. Letos je situace o kolo později taková, že je díra mezi druhou Barcou a třetí Ponorkou propastných 7 bodů. Vzpoměňme, jaký byl vloni rozdíl mezi TOP 2 a zbytkem a představme si, jaký bude asi letos ...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě jeden poznatek - je to z hlavy, takže se snad nemýlím:

v den zápasu by měla Barca slavit 111. výročí založení klubu. K těm třem jedničkám bychom měli přidat i jedničku nejdůležitější - výhru

Reagovat
madridcan

ja mam lepsi napad-co keby ste fasli 1:11?

Reagovat
-Kopy-

Je to v prdeli no...Vem si že zbytek ligy si koupí posilu maximálně za 10 mega a je to pro ně už na hranici a vy si za 12 mega koupíte náhradníka na lavičku...prostě finančně jste úplně někde jinde a nechápu, že se vám pomáhá ještě s těmi televizními právy.

Reagovat
smazaný uživatel

kritizuju to tady pořád, ale není vůle s tím něco dělat. Všude na světě je normální, že se premianti s ostatními o své zisky dělí, jen ve Španělsku je tenhle paskvilový systém, kdy si každý klub prodává práva sám. Došlo to tak daleko, že před pár lety Del Nido dokonce práva na zápas Sevilla - Barcelona neprodal nikomu a všichni viděli hofno.

Reagovat
Pipo123

strašne vyrovnaná liga

Reagovat
Rssa

Takže El Clasico zase bude skoro o všem. Velmi mě těší, že Ronaldovi simulace mu v zápase s Barcou rozhodčí žrát nebude, protože Barca není Athletic (čti: u rozhodčích má větší respekt). Jsem rád, že u nás nemáme takového simulanta.

Reagovat
madridcan

toto u nas si asi myslel svoje rodne mesto alebo dedinu,lebo ked si myslel barcelonu tak sa mozme z chuti zasmiat a ist dalej...

Reagovat
Rssa

Ano, myslel jsem Barcelonu. Ukaž mi, kdo v Barceloně SIMULUJE (pozor, to není to samé jako PŘIHRÁVÁNÍ - přihrává Iniesta, ale vždy je kontakt, CR simuluje)

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta taky skáče. A pěkně mě s tím sere. Zbytečně sráží svoje výkony.

Reagovat
Rssa

Já ho neviděl nikdy spadnout opravdu z ničeho nic, tzn. byť bez sebemenšího kontaktu

Reagovat
smazaný uživatel

já jo. V LM v jednom letošním zápasu. TO skočil opravdu z ničeho nic. Prošel mezi dvěma hráčema a pak prostě skočil. Nechápal jsem, protože mohl jít v pohodě dál ...

Reagovat
madridcan

ruku na srdce-minulu sezonu to v pokutovom uzemi spravil velakrat...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj zase. Skočil. Ale nedělá to pravidelně.

Co Krystýna nadělala v posledních asi 10ti posledních zápasech, to neudělá jiný diver za celý život. Neskutečné, co mu sudí žerou (nebo mu to nesežerou, ale nedaj mu za to kartu ...)

Reagovat
madridcan

blbosti Akych poslednych desat zapasov?Minulu sezonu nespravil nic dokopy coho by ste sa mali chytit,teraz dvakrat spravi nejaku vec uz to tu riesite vkuse dookola.To ta bavi alebo co?Viem,ze Clasico sa blizi,ale provokovat takymi zbytocnostami je trosku z cestu.Je to genialny futbalista a myslim si,ze ja fakt malo pripadov co ide k zemi dobrovolne(neratam veci ked citi ruky na chrbte a podobne) a to ani nechcem podotykat kolko faulov mu odpiskanych neni,lebo maju nanho podobny nazor ako ty,pricom vyraznejsie fauly clovek ani nevidi.Btw ty rozpravas o Kristine a places ked niekto vravi skriatok.Trosku pokrytecke,ale pokracuj

Reagovat
Rssa

Stačil ten dive proti Barce. Takže žádné nic dokopy, prostě to dělal v MU, kde mu to i Sir se snažil vymlouvat, a dělá to i po přestupu

Reagovat
madridcan

no ved to je nic dokopy oproti tomu co robil v anglicku...

Reagovat
Rssa

Ale on to dělá neustále. Sem tam skočí asi každý - viz. Gerrard, Eto´o a další, co to většinou nedělají - ale CR to dělá konstantně a proto je to tak nesympatická slečinka

Reagovat
madridcan

no ok,kedze mame nanho iny nazor,tak je uplne zbytocne dalej tuto diskusiu rozvadzat...

Reagovat
Rssa

OK

Reagovat
madridcan

tak to potom aj Ronaldo prihrava No slovensky skor,ze tomu prida.Ci uz chciet riesit Abateho,ktory mu udrel do krku alebo vcera to co si chcel vymodlit penaltu-lahky kontakt tam bol,ale ani zdaleka nie na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

statistika penalt jasně ukazuje, že pukud u nás simulanti jsou, tak jim to sudí nežere.

Reagovat
madridcan

tebe odpovedal merengues,teba riesit nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

čím mě odpověděl? Zkus něco vymyslet. Ale bacha, aby ses tím obhajováním neschodil sám

Reagovat
madridcan

statistikami zeby?Kedze riesis penalty a nie pridavanie faulom alebo simulacie tak ja ti odpovedat nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

tak co já si pamatuju, tak letos už vám sudí přifoukl 3 pentle, co nemusely být, takže pokud nechceš řešit statistiku komplexně, ale vrtat se v jednotlivých případech, tak prosím

Reagovat
madridcan

Tak ja viem akurat o tej proti Espanyolu.Doma so santanderom faul zozadu na di Mariu,v Malage na Ozila a k vcerajsim som sa uz vyjadril.Ze o ja s mojimi madridskymi a ty so svojimi barcelonskymi ocami vidime inak ma neprekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

udělám asi to nejlepší, co můžu. Je neděle a jdu se věnovat jiným věcem, než hádkám o špinavém madridském Realu.

Přeju ti pěkný volný den

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle žabomyší války fakt nechápu. Při současným rozložení sil má jakýkoliv soupeř v lize proti dvěma týmům šanci jen pokud jí od těchto týmů dostane.

(Imo jí Barcelona dává raději, než Real pod Mourinhem - a proto skončí letos druhá.)

Tak proč se fans Barcelony nedokážou smířit s tím, že Real včera vyhrál? Jako kdyby byla ostuda prohrát s Realem, momentálně to prostě není ostuda, momentálně to je skutečnost. Kdybych já dal 300 000 000 - spousta nul, že? - eur za posily v jednom přestupovým okně, tak samozřejmě vím, že to už není sport, že už do ligy prostě nepatřím. Tohle je naprostá ztráta smyslu pro obzor, pro kontext. Je to mánie, posedlost, megalomanství.

Real je všeobecně pro smích, všem. Kromě jeho fanoušků, gloryhunterů a pár cvoků, které očarovaly ony nuly. (Sportovní novináře v to taky počítám.) Jenže to samozřejmě neznamená, že je Real odsouzení hodný. Jde tu o hodnotovou orientaci, mě to může připadat směšný, někdo považuje za důležitější zvítězit. Vyhrávat, všechny si podat... dalo by se říct, že lidem jako Fiorentino zřejmě chybí jakákoli elementární sociální a emoční inteligence.

Zkrátka a dobře... včerejší zápas nemá vůbec cenu řešit. Proč je pro značnou část fans anglickýho fotbalu zajímavější Championship? Z téhož důvodu, proč značná část fanoušků Primery podle mne, pokud to takhle půjde dál, přestane obě žáby na čele vůbec brát v úvahu.

Jistěže "míč je kulatý". Jen mám prostě dojem, že uspět proti Realu, pokud má fakt vynikajícího trenéra, špičkový hráče na každém postu, včetně nezbytných dříčů a pokud má motivaci, je vlastně nemožné. Poněkud deprimující pocit, musím říct

Reagovat
smazaný uživatel

U nás téměř nemožné, u vás pravděpodobné. Zatímco v LM nebo Copě si můžeme dovolit slabý zápas, tak tady musíme každý týden vyhrát a z toho taky plyne ta podrážděnost některých. Víc mě bavily časy, kdy se třeba během jednoho měsíce plichtilo v Alicante, doma s Betisem, prohrálo ve Valladolidu, ale pořád se to dalo vyhrát, pokud jsi byl za těch 38 kol nejlepší. Teď se ti hráči raději totálně vykašlou na repre, aby byli v sobotu fit na ligu. Ta liga není normální, to pravé kouzlo je pryč.

Reagovat
Kily

amen

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, taky to tak vidím. Ale takovej je vývoj, holt. Nu a právě proto tvrdím, že pro nás jsou důležitější úplně jiný zápasy, než ten včerejší, ten bylo potřeba hlavně odehrát ve zdraví na obou stranách.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky jeden z důvodů proč liga vypadá tak, jak vypadá. Přijde mi, že některé kluby jedoucí na Nou Camp či SB se víc soustřeedí na to, aby si neutrhli ostudu, nejdou hladově po bodech, ale jakoby už se viděli v dalším zápase.

Peníze ty nůžky rozevřely, ale rezignace klubů na výsledek je větší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme určitě nerezignovali, to ani nemůžeme, narozdíl od takový Almerie, tý to může bejt fuk. Na druhou stranu: co od těch klubů chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšu, že všichni...

Samozřejmě je to ze strany těch klubů pochopitelný tah, ale panující situace je toho z velké části důsledkem. Moc rád bych vynesl nebojácný Hercules na Nou Campu, ale zrovna ten zápas jsem neviděl:)

Reagovat
F.Torres

tak Gijon taky nedal Realu nic zadarmo, ale na ten zápas se nedalo absolutně koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je právě to, herkules byl nebojácný, ale kdyby Barcelona k zápasu přistoupila zodpovědně, vyhrála by. Asi.

Samozřejmě, že míč je kulatý.

Reagovat
smazaný uživatel

to je až následek, ale řešme příčinu. Příčinou je finanční rozdělení klubů v lize. Občas můžeš s malým kašpárkem udělat velký divadlo, ale začíná to být čím dál řidčí div.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluby bývaly lepší. Real koupil za rekordní peníze Zidana a Figa, měl nejlépe placené hráče na světě, rozdíl v rozpočtech byl taky obrovský, ale podívej se na naše výsledky v lize 01/02. Já si myslím, že ve Španělsku dřív dělali fotbal šikovnější lidi, ti ovšem kromě úspěchů po sobě zanechali i dluhy.

Reagovat
RMCF

jj s tou šikovností i dluhama to bude asi pravda, kde jsou ty časy kdy La Coruna nebo Vale nás dokázali prohánět, bojovat o titul a někdy ho i získat a rozdíl v rozpočtech tam byl i tenkrát obrovskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, jenže dneska jednak asi nemůžeš dělat takový dluhy, protože nepřežiješ - a Valencia se zadlužila slidně, na to, kolik vytřískala z prodejů Mendiety a spol. - takže rozdíl v rozpočtu nemusel bejt až takovej,jak to může vypadat.

A navíc tehdy se hrál ještě jinej fotbal, víc se prosazovali třeba pomalejší techničtí hráči, to už teď moc není. Možná teda hraje roli i tohle (Valeron Fran například).

Reagovat
RMCF

je to možný byl ten fotbal takovej trochu rozvážnější, teď i Primera je o něco atletičtější než dřív.

Reagovat
clinger

je to prostě nechutný.Barcelona si světový hvězdy vychovala tam je to OK. Real je za neskutečný peníze nakoupil a pak je španělská liga o ho.ně.takovýhle obchody pro mě ku.ví fotbal i sport jako takový

Reagovat
F.Torres

Reagovat
RMCF

Každej má stejnou možnost jako Real... a i tak není to tak černobílí, i ta svatá a bezchybná Barcelona vyhazuje nehorázný prachy na přestupech a na platech myslím ještě větší než Real. A jakou superhvězdu Real před touto sezonou koupil? Loni to bylo pravda trochu šílený, ale letos se nakupovali spíš mladí perspektivní hráči, u kterých málokdo věřil že z nich Jose vytahne to oc ted předvádějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Když už tu všichni mají koule na to tu psát různé konspirační teorie o možné i nemožné, přidám taky něco ze svého soudku. Ačkoliv jsem fanda Barcelony, zkusím na to jít objektivně.

Tento rok budou oba souboje jistě zajimavé, tipuji že na Nou Campu vyhraje Barcelona a na Santiaga Bernabeu vyhraje Real.

Teď to vemu tak nějak zvláště.

Real - po několika milionových nákupech si konečně po zhruba 5ti letech vybudoval tým, co je schopný vyhrát vše, kvality i předpoklady k tomu mají a pokud to nezvládnou tento rok, zvládnou to během dalších 3-5. ti let, pokud se teda Kristýna nenafoukne a neodejde za 150 mega do ameriky nebo se stane jiná nepravěpodobná haluz. Avšak mi občas připadá, že jim chybí trocha soudnosti a pokory a zejména Mou se snaží vyhrát duel mimo hřiště.

Barcelona- ze sympatického hlediska pro mě jasný favorit. Jejich styl je pravda občas hodně nudný, ale o změně stylu se v Barceloně mluvit nedá, protože se tento styl v La Masia učít téměř od Prebenjaminů. Neuvěřitelné je, že v prvním týmu působí trvale 11 odchovanců (s Thiagem od zimy 12). Do karet jim v soubojích bude hrát určitě větší týmovost, snad i bojovnost a zejména schopnost rozhodovat důležité zápasy na svou stranu ( for De Bleeckere - tvoje jméno budu mít na černé listině do konce světa ) a taky faktor Messi (všechna čest Ronaldovy, ale Messi je pro ně prostě o malej stupínek lepší čutálista )

Takže co říct na závěr, doufám že uvidíme pohlednej fotbal (s vítězstvím Barcelony ), hodně gólů (z kopaček Barcelony ) a ať vyhraje ten lepší

Reagovat
RMCF

K te týmovosti, Mourinhuv Real hraje hodně týmově, jako snad jedině pod Capellem.

Reagovat
F.Torres

to zas je diskuze jeden pan Komplex za druhým a hlavně blití na Real.. saozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem viděl včerejší divadýlko nejmenovanýho kaskadéra

Už dlouho ho za diving nikdo nevyloučil, asi by bylo na čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné! Po 12 zápasech má Messi s Ronaldem po 13 resp. 14 gólech

Reagovat
F.Torres

Reagovat
vocasisko

důležitá informace je také, že Messi odehrál 10 zápasů, Ronaldo 12

Reagovat
smazaný uživatel

Případně, že u Ronalda je nějakejch 30 procent gólů z pecek. No a? Dva kluci si hrajou na velký kluky

Reagovat
smazaný uživatel

a důležité je, že 4 kousky dala Krystýna s penalt. Ostatně - tak to bylo i loni. Fandové Realu ho pak oslaví a je vše v pohodičce

Reagovat
C0br

Hlavně, že polovina Messiho gólů jsou dorážky z malého vápna.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
asskicker

a ty ides nieco hovorit o komplexoch , ked pri kazdom znevazovani Barcelony alebo jej hracov je tvoje

Reagovat
madridcan

a fanusikovia barcelony ho potom oslavia a bude vsetko v pohodicke

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle by mě zajímalo. Zkus napsat přesnou statistiku - kolik jeho kusů bylo z malýho vápna.

Reagovat
vocasisko

podle mě je větší umění se dostat do příležitost, kde máš před sebou prázdnou bránu, než kopnout penaltu

Reagovat
Rssa

Messi doráží vlastní střely, to je větší umění než penalta

Reagovat
alcantara

odhliadnuc od toho, ze je to samozrejme nezmysel, tak nech tie goly z dorazok davaju aj ostatni, ked je to take jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáš být poslední dobou neskutečnej. A co jako,že jsou z penalt. Cítim u Tebe buď strach a nebo závist.

Reagovat
smazaný uživatel

První.

Reagovat
smazaný uživatel

strach, závist, komplex a podobné kraviny ... Vysvětli si to, čím chceš. Můj postoj k vašemu klubu se nemění až roky a hned tak se nezmění. Nemyslím si, že bych se nějak měnil poslední dobou. Jsem takový pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Když chtěl Eto´o svého času Pichichi, tak kopal všechny pencle a dokonce zkoušel i přímáky a to bylo v pořádku. Ronaldo má taky hodně asistencí, takže s tím jeho egem to tak strašné zase nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o nikdy všechny pencle za Barcelonu nekopal (až na sezonu před šesti lety jich dokonce nikdy nekopal nejvíc z týmu) a přímáky zkoušel minimálně. Což je možná škoda, protože je u nás od Ronaldinha neumí kopnout snad nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já mluvím o konkrétní sezóně...

Reagovat
X-bano-X

Ono to tiež neskúšal on prvého kola, že?

Reagovat
smazaný uživatel

A že nekopal i tu první penaltu když je takovej hajzl

Reagovat
X-bano-X

Každý ma slabšiu chvíľku, našťastie sa hneď vrátil k normálu.....

Reagovat
Masi

a lionel je taky mladší, má delší vlasy, je menší, je pomalejší, to všechno jsou vlastnosti co ho od ronalda hendikepují a proto ho budeme neustále cpát na první místo jako jediného, místo toho všímat si dvou skvělých střelců

Reagovat
madridcan

700 pre REAL MADRID

Reagovat
vocasisko

700 000 000 na další posily

Reagovat
F.Torres

posily typu Masch, Ibra, Chyrgy atd..

Reagovat
vocasisko

Masch už zapadl do systému a momentálně se mi zdá, že je o něco lepší jak Bosquets, aspoň máme konkurenci na tento post a tak oba musí předvádět skvělé výkony.

Ibra zas tak špatnej kauf nebyl, sice předraženej a vůbec se do konceptu Barcy nehodil, nicméně dát 22 gólů v nepovedené sezóně a na dalších x nahrát je skvělá bilance.

Chygriynsky fakt nevím jak se to píše, byl společně s Kerrisonem, Henriquem a Hlebem asi největší úlet minulého vedení (Cáceres - není špatnej, na levou obranu máme ale 3 lidi, na stopera teoreticky 4 + kluci z béčka co na to mají)

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to tam je? To jsou Pepkovi kaufy?

Reagovat
vocasisko

ono je to těžký, nejsem si jistej jestli to vůbec je někde napsaný... myslím že Kerrison, Hleb atd přišli v době kdy odcházel Raijkaard a přišel Pep... Pep ty hráče poslal hned na hostování, takže mi z toho nejlogičtěji vychází, že si ty hráče přivedlo vedení (nebo je podepsal ještě Raijkaard před odchodem) a tak je Pepek poslal do-pryč protože sněmi nepočítal.

Reagovat
alcantara

keirrison bola txikiho akcia, pep ho vobec nechcel a napriek tomu prisiel, tento prestup je doteraz cely taky zvlastny, ako keby bolo za nim nieco viac, henrique detto. chygyho chcel pep a mal s nim aj plany do buducna, ale rosell ho kvoli financiam predal. hleb prisiel tiez uz za pepa pocas prestavby, ale ako dopadol, vieme vsetci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byly všechny posily jako Masch, tak bych si nestěžoval

Reagovat
clinger

radši 700 000 000 000.ať dokoupí zbytek nadprůměrných světových hráčů a třeba konečně něco vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

fnuk

Reagovat
Al Capone

i když Baskové kousali tak je to naše naprosto zasloužený vítězství, druhý gol byla prostě nádhera, už se nemůžu dočkat Clásica

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Aj v Hollywoode sa oko protipól oskarov udeľujú maliny, tak prečo by FIFA nemohla zaviesť napr. Drevené krídlo - pre najväčšieho divera - ak by to bolo oficiálne a pod jej záštitou, možno by si Ronaldo uvedomil že mu to za výsmech celej futbalovej obce nestojí.

Reagovat
madridcan

taku sprostost si vymyslel sam alebo si sa s niekym radil?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

proc sprostost? mne to prijde jako docela peknej napad jak upozornit na to, ze tihle diveri jsou vsem (slusnym) fanouskum pro smich, ze tohle ve fotbale videt nechceme...

Reagovat
$dolar$

Sprostost je, ze na to upozornuje fanousek Barcelony, kde je tech diveru pozehnane...

Reagovat
X-bano-X

Jasne sú ich tisíce, čo tisíce milióny...... to mi bude vravieť človek, ktorý nefandí hráčom či klubom ale trénerovi

Reagovat
$dolar$

Nejsou jich tisice, tolik hracu v Barcelone neni...

Jestli chces konkretne, tak - Iniesta, Messi, Villa, Buzkets, Pedro, Puyol, Alves...

A co mela znamenat tva poznamka vazne nevim...

Reagovat
X-bano-X

nj sami diver najmä ten Messi, Puyol, Villa, Pedro, Busquets, Alves ....... že som ja tie divy nevidel a to sa snažím vidieť každý zápas

Reagovat
$dolar$

To zes to nevidel me opravdu neprekvapuje

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháněj to s tím humorem, dolare.

Reagovat
smazaný uživatel

az na to, ze tobe nedochazi, ze tady jde o princip, ne zase o nejaky spicovani se realu a barcy

Reagovat
$dolar$

Fakt? Ze fanousek Barcelony zminil jen Ronalda a ne toho zm°da Buzketse nebo Iniestu...

Reagovat
X-bano-X

Simulatstvo nieje diving ale čo už čakať od teba že? A prečo by som ich mal spomínať keď momentálne nič také nespravili........ Inieta naposledy letel v LM a tam som to aj komentoval, nevidím dôvod robiť rozdiely medzi hráčmi keď sa jedná o porušovanie pravidiel. Nie som totiž slepí na jedno oko ako väčšina miestnych fanúšikov pusiniek.

Reagovat
smazaný uživatel

akorat ukazujes, jaky jsi zaslepeny hlupak

mmch, ronaldovi taky rikas zm*de? protoze v tomhle je minimalne stejny, s nejvetsi pravdepodobnosti jeste horsi nez tebou zmineni. neni vina x-bano-x, ze ronaldo je po svete znamy jako nejvetsi diver a simulant (nebo minimalne jako jeden z tech nejvetsich), vcera to opet dokazal a z tohohle duvodu je to i nejlepsi priklad. tady hledej chybu asi nekde jinde (ze by u ronalda?)

a mne se ten princip ty ceny libi, at uz ji vyhraje ronaldo nebo ne...

Reagovat
Footballer

měl bys video o tom jeho skoku?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi teda myslel ronalda

Reagovat
Footballer

...koho jiného. Díky co je moc, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

mam tu i ten dive di marii, kdyby ses chtel pokochat

Reagovat
Footballer

můžeš

Reagovat
Footballer

taky hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalská škola, co? Ta jejich liga musí bejt

Reagovat
smazaný uživatel

proc ne? i kdyz myslim, ze byl cristiano docela slusnou konkurenci

Reagovat
X-bano-X

Tak o tom žiadna, konkurencia by bola silná ako pri všetkých cenách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Heh ešte by som to dával spolu s iným ocenením ako napr. najlepší futbalista kde by bolo jasné, že si po to aj príde Vidím to celkom jasne : plná sála, kopec novinárov a osobností...Pele, Maradona, Cruyff, Beckenbauer, Robson, Di Stefano......Ronaldo si ide po cenu, v sále ticho....Platiny mu ju bez slova strčí do rúk, postrčí ho k mikrofónu a zhnusený odchádza. Ronaldo začína ďakovať rodičom za charakter, trénerom od juniorov že rozvíjali jeho talent od detstva a nakoniec spomenie Mourinha ako najlepšieho trénera, ktorý ho dokáže vždy povzbudiť keď sa mu nedarí........a na pódium dopadajú prvé paradajky

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme počas ceremoniálu by boli premietané vrcholné divy nominovaných.

Reagovat
X-bano-X

Za podpory naživo spievajúceho R.Kellyho a jeho I believe i can fly

Reagovat
C0br

S každým řádkem jsi čím dál tím vtipnější. Jak to děláš?

Reagovat
X-bano-X

To robí pravidelné cvičenie a zdravá strava

Reagovat
alcantara

"Hlavně, že polovina Messiho gólů jsou dorážky z malého vápna."

ty mas na to patent, tak preco si ho pytas od ostatnych?

Reagovat
madridcan

velmi pekne spominat jeho rodicov kedze otec mu zomrel ked bol maly...Charakter je tu niekto iny

Reagovat
asskicker

a teraz co, to by nemohol podakovat svojmu otcovi, aj ked davno zomrel

Reagovat
X-bano-X

Tu je jasný príklad že niekto má problém so zrakom. Píšem že by ich spomínal on a nie že ich ja spomínam..........čo je vcelku logické že sa spomínajú rodičia pri udeľovaní cien........

Reagovat
madridcan

nemam problemy so zrakom,ale spomenies uplnu debilitu a potom ta pleties jeho rodicov...

Reagovat
alcantara

neviem ci to tu zaznelo, ale vcerajsim hetrikom prekonal leo metu 100 golov v la lige, ako stvrty hrac v historii barçy, natiahol seriu aspon 1 streleneho golu na 9 zapasov a len tak mimochodom, za poslednych 60 zapasov zaznamenal 61 golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale překoná Alcantaru?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je kouzelný, jak se Thiago Alcantara Paulinovi podobá

Reagovat
alcantara

uz ho prekonal, kedze paulino strelil vsetky svoje goly v case, ked sa este celospanielska liga nehrala. a ci da tych 357? aspon ma vyzvu do dalsich rokov, co chvila bude v polovici

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel zda překoná 357 gólů v 357 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

no, kdyby to s Primerou mělo jít tímhle směrem, tak by to možná i šlo. Loni měl 34 ligových gólů a letos má našláplo (pro mě překvapivě) na podobnou cifru.

Reagovat
alcantara

tam ma znacny deficit, ibaze by sa mu zacalo ratat spominanych poslednych 60 zapasov, v opacnom pripade moze byt doktor v klude. ajked, pri mimozemstanovi nikdy nevies...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě vyrovnala serii zápasů Realu venku z 91/92

Reagovat
alcantara

6 vyhier, skore 3:21...co si o tom mysliet, hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Co?....že na tuto bilanci navážeme i doma...nejlépe hned příští kolo

Reagovat
$dolar$

Mimo jine, uz jsem to komentoval na FB, ale jeste tady, to ze Almeria vyhodila trenera me absolutne neprekvapuje a plne s tim souhlasim, prohrat doma s Barcelonou je opravdu ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš bejt dobře zakomplexovanej.

Reagovat
$dolar$

Primo perfektne

Reagovat
alcantara

suhlas, v tejto sezone je to zatial v Primere ta najmenej pravdepodobna varianta

Reagovat
$dolar$

Je uplne jedno jak pravdepodobne to je nebo neni, je to ostuda...

Reagovat
alcantara

ostuda prehrat s terajsou barcelonou samozrejme nie je, hanbou je iba ak skore.

Reagovat
X-bano-X

Aký hráči, taký fanúšikovia -

"8:0 nad Almerií mi nic neříká. Uvidíme, jestli dají 8 gólů nám v pondělí." C.Ronaldo

Pravdepodobne mu to nič nehovorí preto, že to bolo 0:8

Reagovat
$dolar$

To mel rict, ze Barcelona vyhrala 0:8? Je jasny, ze kdyz se ho zeptaji na Barcelonu, tak rekne, ze vyhrala 8:0...

Reagovat
X-bano-X

Nie, skôr narážam na to že sa jedná o vyrovnanie rekordu ligy a on povie že mu to nič nehovorí. Je to egocentrický diver nič viac

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce překonání , doposud byla rekordem výhra Athleticu na Sadaru (Osasuna) ze sezóny 58-59: Osasuna - Athletic 1-8.

Ale abyste překonali rekordní výhru vůbec, to se budete ještě muset snažit

Reagovat
alcantara

o tej prehre pssst.

rekord sme naozaj vyrovnali, v las palmas si pamataju

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vyhrál v Las Palmas 8-0? Vy? Kdy?

Tak potom je ten náš výsledek jen nejvíc gólů na hřišti soupeře.

Reagovat
X-bano-X

3 góly hore, dole

Reagovat
smazaný uživatel

Pět, pokud to bylo na mne

Reagovat
X-bano-X

heh tak chybka ja som myslel ten 11 golový prídel od pusiniek. Musím si to lepšie naštudovať

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní rekord ligy: sezóna 31, Athletic -Barcelona 12-1

Reagovat
X-bano-X

To je kec , hnusná pomluva

Reagovat
smazaný uživatel

Typický postoj culés, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., Bata dal tehdy sedm kousků, to je taky rekord La ligy.

Reagovat
X-bano-X

Nová doba, nová doba aj keď možno by sa niekto aj teraz podujal na 7 gólov v zápase, ale veľmi tomu neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako mal asi povedať?

Reagovat
X-bano-X

No asi to že vidieť že Barcelona má TIEŽ formu a že Clasico bude mať o to väčší náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako musel povedať lebo nik iný si to ešte nevšimol, že Barca má formu? Potom by tvoje ego sa už naplnilo??

Reagovat
$dolar$

Reagovat
X-bano-X

Nie, myslím že keď sa ho spýtajú na hlavného súpera, ktorý práve vyrovnal rekord ligy tak je to je na mieste a nie to egocentrické predstavenie čo predviedol. Ale ako píšem vyššie aký hráči taký fanúšikovia

Reagovat
smazaný uživatel

oni takhle mluvit nesmějí. Úcta k soupeřům jim nic neříká. Celá filozofie klubu je egocentrická

Reagovat
smazaný uživatel

Úcta k soupeři . Čteš někdy rozhovory s Piquém nebo Alvesem? Poslední Piqué byl obzvlášť lahůdkový .

Reagovat
X-bano-X

No ono je rozdiel povedať že sme lepší, čo je samozrejmé a ak by to Ronaldo povedal, tak na tom nič zlé nevidím prípadne povedať, že ak budeme hrať svoju hru tak vyhráme, čo je tak isto pravda. Oproti tomu, to čo tentokrát vypustil Ronaldo je proste na smiech a štýl ala Mourinho. Celkom som zvedavý čo sa bude behom týždňa diať, keďže si nemyslím že Mourinho sa ovládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi jsi viděl jen nějakou zkrácenou verzi na českém webu, chápu.

Reagovat
Kily

nenaznačil už Mourinho, s jakou sestavou chce vyrukovat na Ajax? V noci jsem se díval a na Real bylo 2,15, docela lákavý

Reagovat
smazaný uživatel

Karanka říkal, že budou změny, Higuaín s Khedirou nejedou vůbec, počkal bych na nominaci, která bude asi zítra dopoledne nebo po obědě.

Reagovat
X-bano-X

jj videl som to len tuná nie originál.

Reagovat
smazaný uživatel

načo si serieš do huby

Reagovat
asskicker

to hovori ten pravy, ktory simulantov vidi len v Barcelone a v slavnom Madride nikto nidky nesimuloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

tak chyba, pomylil som si ta s Ehmmmom, snad ta taka mylka, ked som si ta zmylil s legendou EF neurazila

Reagovat
vocasisko

že je nejlepší hráč na světě, hraje v nejlepší týmu na světě, že kdo miluje fotbal musí milovat aji jeho a na závěr měl dodat že by si zasloužil kapitánskou pásku a že mu Marca všechny góly realu připisovat, aby na konci sezóny přece jen byl o gól před Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

když s Barcelonou doma prohrála v LM Chelsea vedená Mourinhem, tak to byla taky ostuda a vyhazov trenéra by tě nepřekvapil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sašo, že tě to furt baví

Reagovat
smazaný uživatel

Caicedo

Reagovat
X-bano-X

839 komentov, že to muselo byť vydarené kolo a to ešte nieje koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to děje se Sevillou a co to Manzano postavil?

Reagovat
vodka

prosim vás, jak hraje ten Caicedo? přišel mi, jako čistě silový útočník, který si s balonem nijak moc nerozumí a teď vidím 2 góly... z 8 zápasů 4, to je vážně tak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Levante jsem letos zahlídnul 2x a ani jednou nebyl na hřišti. Dneska ale celkem pěkný góly, má sice zajímavej styl, ale s brankářem si poradil s přehledem. http://www.youtube.com/watch?v=dPagKqAHg1k&feature=sub

Reagovat
homeles8

kurva hoši, tady je to dobrý, už se těšim na Clasico

Reagovat
homeles8

letos taq diskuze bude hodně ostrá, když tu fandí navíc dolar Realu a celkově je tu víc fanoušků, ale hlavně dolar x jrka to budou pecky

Reagovat
madridcan

Jiri tu nebude na Clasico

Reagovat
smazaný uživatel

uff

Reagovat
smazaný uživatel

možná si vezmu s sebou noťák. Přecejenom bych tu neměl v takový moment chybět.

Reagovat
X-bano-X

hh tak tak to si človek nemôže nechať újsť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja tu taky na Classico nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň psát správně by jsi se to mohl naučit.

Reagovat
smazaný uživatel

správně by jsi se...

Reagovat
smazaný uživatel

Že takhle neupozorníš i ty z "vlastních řad"

Reagovat
smazaný uživatel

dolar není z nikoho řad. On je úplně zbytečný přivandrovalec.

Reagovat
X-bano-X

písal som to tu 100 krát a že som sa raz upísol o druhej v noci noooooo bóóóže.

Reagovat
$dolar$

Nemam duvod...

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol do LM

Reagovat
X-bano-X

Ajeje socky potvrdzujú históriu

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfalusi zaviní gól a ještě nadává sudímu a dostane za to žlutou

Reagovat
madridcan

Sami Khedira nedohrál včerejší zápas kvůli zranění stehna. Záložníka Realu Madrid čeká návštěva lékařů, kteří teprve určí, jak vážné zranění je.

No ved samozrejme,El Clasico tak sa musi niekto zranit zo zakladu.Sa asi nedozijem Clasica kde proti sebe nastupia dva timy v plnej sile...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Khedira není taková ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, nekomentuj to ked si ho za Real videl maximalne parkrat v LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
X-bano-X

Tak nemajú za neho náhradu, iba ak bez formy hrajúceho Lassa. Podľa toho čo tam včera za pár minút predviedol by z Nou Campu zišiel do pol hoďky s redkou po 2 žltých.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Měl tam jeden taktický faul, víc nic.

Reagovat
X-bano-X

tj ale po 3 minútach na trávniku. Pride mi nejaký spomalený oproti minulej či predminulej sezóne. Nejako neverím že by proti Xavimu s Iniestom a Sergiom zápas dohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přišel v 69. a fauloval Javiho v 86., ale nechme to být. Mně se včera docela líbil, ovšem Khedira je samozřejmě o hodně lepší.

Reagovat
X-bano-X

Tak to asi nemyslíme to isté, aj keď kľudne to môže byť takto, nehádam sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Kto pozerá Socky vs atleti tak určite sa nemá na čo sťažovať, futbal v tempe, bojuje sa o každý meter. Toto kolo zatiaľ jedno z najlepších v sezóne.

Reagovat
X-bano-X

OT: Hamšíkovi zas ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

Nevies preco ho stiahol tak skoro?

Reagovat
X-bano-X

nn ja som pozeral La ligu len očkom som mrkal na livescore a vidím že dal 2 góly.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm tak socky Thiago ruka vo vápne a z protiútoku gól na 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Cenzura vládne...a to jsem nenapsal nic sprostého, no nic, ono stejně moje účinkování zde za nějakou dobu skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těší mě, že to opalcoval největší místní pokrytec, který sám na začátku roku vyzýval k umírnění situace a podmiňoval tím i své zdejší setrvání Že svými kecy diskusi ještě více zkur.il je věc další...

Reagovat
smazaný uživatel

situace se umírnila tak, že madridské kanály vypouštěly více a více smradlavého jedu (viz jakýkoliv zápas Barcelony v LM v době, kdy už nebyl ve hře Real). Než zbaběle zdrhnout, to jsem radši začal odpovídat útokem.

Reagovat
smazaný uživatel

a jen tak mimochodem - slovo "idiot" jsi poprvé použil ty. Vyčišťme si žaludek všichni sami sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nic nesliboval a slovo "idiot" se zaprvé hodilo a zadruhé jest odborným označením pro duševní poruchu třetího stupně...

Reagovat
smazaný uživatel

to máš odkud, ten třetí stupeň?

Ve skutečnosti dokonce už ani není až tak odborným označením, používají se jiné, opisné formy jako například mentální retardace. V původním významu byl idiot koneckonců sobec.

Reagovat
smazaný uživatel

debil - imbecil - idiot, možná se ta škála už změnila, ale normálně se to takhle používá/alo. A děkuji chci stručnou reakci nikoli googlo-wikipediovský komentář...

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš krátkej? Je ti doufám jasný smysl těchto slov z mého předchozího příspěvku, které ten tvůj nasvěcují světlem odhalujícím jeho nesmyslnost: "dokonce už ani není"

Reagovat
smazaný uživatel

Takže tu stupnici popíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednak je dost zavádějící nazvat to "stupněm", druhak ta stupnice je mnohem bohatší (lehká a těžká idiocie), zatřetí se tyhle termíny už nepoužívaj. A začtvrtý bys měl vzít v úvahu, že to není "odborný termín" pouze jednoho významu, protože je to přinejmenším i termín, s nímž operuje historiografie.

Zkrátka a dobře, smysl mé výtky je jasný - zašťiťuješ se tu odbornými významy, aniž bys byl odborník, místo abys měl koule uznat, že je to prostě nadávka, navíc o to hloupější, že odkazuje k ubohým mentálně retardovaným jedincům, kteří se ničím neprovinili. Čili můžeš stejně tak nadávat "ty židáku", "ty cikáně"... tyhle nadávky se taky používali. Budeš mít aspoň bohatší slovník.

Pro JFCB to platí taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ničím se nezašťiťuju, to bych po tobě nechtěl vysvětlení, nebo ano? Mimochodem, nadávka je neživotná

Reagovat
smazaný uživatel

Píši ti za jedna, učenlivý žáku.

Reagovat
smazaný uživatel

a zase vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš mi sdělovat tvůj permanentní zdejší stav, to už vím nejen já, ale i většina ostatních. A pokud je to reakce na nějaký 268. příspěvek v diskusi ke 154. článku, tak opravdu netrávím život takovýmhle hnidopišstvím, abych si něco dokazoval...

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak na tebe koukám, tak ten idiot fakt sedí.

Reagovat
X-bano-X

Už troubjejí........

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se nauč psát, když máš vysokou školu

Reagovat
X-bano-X

Nj priznávám že to vypálilo blbo, ale keď ja som sa tak tešil

Reagovat
X-bano-X

To je obrat, až mi je Sebastianu ľúto

Reagovat
X-bano-X

A gól z offside to už je moc, nieže dostanú prvý z protiútoku po neodpískanej pencle, druhý z offside a teraz treti ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, typická La liga.

Reagovat
X-bano-X

Golazooooo 2:3 to je draaaaaama

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid si včera připsal další přesvědčivý výsledek, přehrál Bilbao v poměru 5:1 a obránce Sergio Ramos hýří sebevědomím. "Našli jsme sami sebe, doufám, že udržíme současnou formu. Teď jsme zdaleka nejlepším týmem na světě," prohlásil Ramos. Už za týden čeká Real ostře sledovaný zápas v Barceloně.

to už hej nič nedokázali ale už sú najlepší na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že nic nedokázali, je přece úplně evidentní, že jsou nejlepší na světě. Když porazili Athletic.

Reagovat
X-bano-X

hh to by bol najlepší tým na svete každý týždeň iný

Reagovat
smazaný uživatel

z nejakyho zahadnyho duvodu si tohle pravo narokuje i parta hazenkarskych nazdarku, ktery jsme porazili 12:1

Reagovat
X-bano-X

hh z histórie nevyžiješ naviac tejto už aj riadna brada narástla

Reagovat
smazaný uživatel

takovou mam nejradsi

Reagovat
X-bano-X

čo iné ostáva

Reagovat
smazaný uživatel

drzet takovy rekord zahreje u srdicka ale nevim no, trofeji mame celkem dost, nezlobil bych se kdybychom pridali nejaky ten evropsky pohar

Reagovat
X-bano-X

Tak ja by som vám Európu celkom prial, kľudne aj LM ale to asi nebude, aj keď na miestenku strácate zatiaľ len 6 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ted se ukaze - mame za sebou vsechny relativne nejtezsi venkovni zapasy krom Camp Nou a pred sebou da se rict lehkej los...pokud se nam bude darit doma jako doposud a pridame body ze hrist slabsich tymu, tak nam to na nejakou Evropu snad vyjde...

Reagovat
X-bano-X

Len aby vám nepláchol Llorente, to by potom Európa bola zbytočná.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze minimalne do toho r. 2013 vydrzi, i podle jeho vyjadreni by to melo klapnout...jinak ho fans zlyncujou

Reagovat
madridcan

staci ked prejdete barcelonu a europa vam uz neujde

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Noirovi ale šlo hlavně o zisk evropskýho poháru, v tom má před náma Valencia nebo Sevilla náskok. My byli nejdál ve finále a smolně prohráli se starýma dámičkama.

Reagovat
X-bano-X

Ajo pencla a 2:4 škoda, remízka by tomu viac sedela.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzkaz pro redaktora, který dnes večer píše expresky: Chlape, vzpamatuj se a nehecuj to.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
X-bano-X

▒▓██ F █ C █B █ A █ R █ C █ E █ L █ O █ N█ A ██▓▒

Kiež by bolo viac takýchto kôl ako 12 kolo La Ligy. Visca el Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

takze ted to tu budou pouzivat vsichni, ke vsem tymum, ackoli to nema spojitost

Reagovat
smazaný uživatel

a? Snad na to nemáš patent. Nebo jo?

Například já první jsem začal používat zkratku "Vale", kterou pak začali používat i ostatní a kroutím kvůli tomu očima? Nekroutím. Je mi to jedno.

Reagovat
madridcan

hej ty si zacal pouzivat Vale?Tak ber tak,ze si tu uz dlho ako Matuzalem a ludia v diskusii sa pomenili.Lexess s tym prisiel teraz a o par rokov si tiez nikto nespomenie,ze to tu zaviedol on.Mimochodom uz ked som chodil na profutbal a fotbalportal a dostal sa az sem tak som pouzival Vale.Toto nieje zas taky vymysel ako ziarovka

Reagovat
$dolar$

Prej vymyslel Vale Ty jsi genius...

Reagovat
$dolar$

Prej vymyslel Vale Ty jsi genius...

Reagovat
rufus

Tomu říkám objev, vymyslet tuhle zkratku. Určitě to nikoho před tebou nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně, jako nikoho nenapadlo udělat takovouhle "šálu" ...

Reagovat
smazaný uživatel

▒▓██ F █ C █B █ A █ R █ C █ E █ L █ O █ N█ A ██▓▒

Reagovat
X-bano-X

Ale kde? Veď je to v klubových farbách, len ty máš čiernobiely monitor

Reagovat
$dolar$

Fans Barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt zakomplexovanej kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty mu skáčeš na špek. Čím míň si toho troubu nebudeme všímat, tím míň bude otravovat.

Reagovat
fantomas

Pěkně, Atleti.

Reagovat
smazaný uživatel

900. proti pondělkům

Reagovat
rufus

Reagovat
alcantara

904. proti pondelkovym zapoctom

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfalusi 1+1 = vlastnak a prihravka na Agüeruv gol ze stoprocentniho ofsajdu

Reagovat
X-bano-X

Ujfi kriticky nestíhal. Naviac keď sa tu písalo včera o "zárezoch" tak neviem čo majú hovoriť dnes fanúšikovia sociek. Sporné vyrovnanie, sporný gól na 2:1. Tí rozhodcovia sú v La lige z dňa na deň tragickejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to už je docela dlouhodobe trend, poslední kola se zase roztrhl pytel, ale jestli se dobře pamatuju, před dvěma lety bylo taky takový neskutečný období, který shodou okolnotí málem stálo Osasunu ligovou příslušnost, kterou zachránila až v posledním kole, kdy otočila zápas s Realem, Plašil vyrovnával a Juanfran rozhodl báječnou akcí. To bylo moc fajn, na trávník Sadaru po zpase vběhli fanoušci a oslavovali jak titul.

Osasuna má vůbec dobrý fanoušky, když kdysidávno po dlouhý době postupovala do La Ligy, jelo na rozhodující zápas do Andalusie tolik lidí, že zaplnili stadion. A 700 kilometrů nebylo na tu dobu málo.

Reagovat
smazaný uživatel

sice jsem jeste nevidel goly, ale jsem zkurvene stastnehj, ze dneska vyhrala sparticka i alteitcko a skoroval jse m i ja

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti přejeme

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že se z toho zaskorování stejně nebudeš moc pamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

vsiml jsem si ze se tim na internetu rad chlubis...neni skoda si to nechavat na fotbalove weby a nezalozit tematicky blog?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ja se takhle "chlubim" jen kdyz jsem nadrat tedka se spis stydim. asi bych mel prestat chodit po nocnich turach na internet...

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle jsi stejnej jako Andy. Ten tady jeden večer psal ožralej úplný kraviny. Asi si to nikdo neuložil, ale byla to hlína.

Reagovat
Kily

Andymu bych fungování po půlnoci zakázal, co vim, tak to nikdy nedopadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že si v součanosti zakázal chodit i před dvanáctou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mazec, úchvatné gólové dostihy mezi Messim a Ronaldem, po 12 kolech mít na kontě 14 resp. 13 gólů, hluboce smekám. Španělskou ligu nesleduji, ale musím uznat, že Barca a Real jsou v současnosti nejlepší na světě. Real ale za to u mě obdiv nemá, protože jejich politika vykupování největších hvězd mi sympatická není, nicméně Mourinho je pan trenér, který z nich zase po dlouhé době udělal tým.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to videl a musim rict paradni fotbal, socky jsou vic nez dustojnym novackem

bohuzel to zase vsechno zku*vili sudi. hlavne chybne odmavanej ofsajd llorenteho, nas gol z jasnyho ofsajdu, jesteze aspon nepiskli pentli po "ruce" tiaga (mel ji u tela). socky dobre zarizli, radost z tohohle moc nemam. remiza by tomu slusela vic, ale tri body proste beru a byl bych blbej, kdybych je nebral jak jsem napsal pod zapasem s villarrealem - tyhle chyby rozhodcich se nam stejne casem vrati a stalo se...

griezmann je neuveritelnej hrac kun reyes

perea simao co to tam do haje delal pri tom golu rivase, to fakt nechapu...

Reagovat
Kily

jj, výborný zápas, škoda, že mě v 68. minutě přepadla neuvěřitelná potřeba jít na záchod a když jsem se vrátil za stavu 1:3, tak jsem mávl rukou s tím, že je rozhodnuto a přepnul jsem na NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Jj. Griezmann je borec, už ho sleduji delší dobu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele