12. kolo
21.11.2010 17:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

Levante UD - Racing Santander 3:1

Nováček z Levante si na domácím hřišti poradil s Racingem Santander a dostal se před svého dnešního soupeře ze sestupového pásma.

Utkání rozhodl domácí útočník Felipe Caicedo, jenž vstřelil dvě branky v první půlhodince. Třetí gól přidal těsně před koncem první půle Stuani a Racing dokázal v úplném závěru díky Lacenovi snížit na konečných 3:1.

V úvodních minutách se hrál zajímavý fotbal ze strany na stranu. První šanci měl domácí Xisco, jehož hlavička jen těsně minula branku Racingu. Hned z protiútoku odpověděl Bolado, ani jemu se však nepodařilo otevřít skóre. A největší šanci úvodu utkání měl Juanlu, jenže proti bylo břevno.

Právě Juanlu byl u první branky zápasu, po jeho přihrávce se prosadil Felipe Caicedo, jehož prudká střela levačkou byla nechytatelná. Hned o tři minuty později přišel potvrzující gól a opět u toho byli Juanlu s Caicedem. První jmenovaný znovu přihrával a druhý jmenovaný opět střílel a Levante vedlo už o dvě branky.

Utkání ovlivnila také červená karta, který přišla již po třiceti minutách hry a dostal ji Domingo Cisma. Z přesilové hry domácí vytěžili ještě v prvním dějství i třetí gól, jehož autorem byl po přihrávce Nana Cristian Stuani.

Druhý poločas tolik vzruchu nenabídl, přesto se bylo na co dívat. Aktivní byla především domácí trojice Xisco-Caicedo-Juanlu. Právě tato trojice byla u obrovské šance Levante, po spolupráci Juanla s Caicedem pálil Xisco do tyče.

Hosté se zmohli už jen na kosmetickou úpravu skóre, když se dvě minuty před koncem prosadil po zpětné Munitisově přihrávce Mehdi Lacen.

Levante se díky výhře odpoutalo ze sestupového pásma, do kterého má nyní blíž Racing. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě, pomohly jim tři rychlé branky a vyloučení.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele