12. kolo
21.11.2010 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Hércules CF 3:0

Espanyol navázal na dobré výsledky z letošní sezony, když porazil na domácí půdě ambiciózní Hércules 3:0. Domácí vedli hned od úvodu a vítězství potvrdili dvěma pokutovými kopy v závěru.

Hosté přitom nezačali vůbec špatně, první dvě šance utkání měl David Tezeguet, jenže domácího brankáře Kameniho nepřekonal.

A tak přišel trest. V patnácté minutě si na Osvaldovu přihrávku naběhl Verdú a otevřel střelecký účet utkání. Tato branka Hercules zlomila a od té doby již hráli pouze domácí. Aktivní byl především útočník Osvaldo, který se dokázal třikrát v krátkém časovém sledu prodrat až do zakončení, gól z toho však nebyl.

Převahu domácích narušil jen znovu Trezeguet, Kameni však jeho razantní hlavičku zázračně vyrazil. Espanyol hrál dobře, jenže když už se před poloprázdnou branku objevil zcela volný Luis Garcia, branku úplně minut.

Do druhého dějství nastoupil Hercules s evidentní snahou o vyrovnání, ale Kikova hlavička jen olízla pravou tyč. Naděje hostů definitivně zhatila devětasedmdesátá minuta. Do samostatného nájezdu se dostal Luis Garcia, udělal kličku hostujícíu brankáři Calatayudovi, který ho fauloval a k penaltě připojil sudí i červenou kartu. Muž zápasu Osvaldo pak s přehledem pokutový kop proměnil a rozhodl.

Definitivní pojistku pak v nastavení přidal z další penalty Luis Garcia, který nedal náhradnímu brankáři Herculesiü šanci. Espanyol tak potvrdil pohárové ambice a zvítězil nad Herculesem 3:0.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele