12. kolo
21.11.2010 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Málaga CF 3:0

O výhře Deportiva rozhodla osmiminutovka mezi dvacátou a třicátou minutou utkání. Definitivní rozhodnutí pak domácí přidali v samotném závěru.

La Coruňa byla lepší po celý průběh utkání, Málaga se do šancí prakticky nedostávala, a tak je výsledek adekvátní k vývoji. Vůbec první šancu zápasu měl Diego Colotto, jeho hlavička byla prudká, ovšem nepřesná. Poté se osmělili také hosté, jenže Dudův pokus moc šancí na úspěch neměl.

Ve dvaadvacáté minutě přišla první branka utkání, pokutový kop se štěstím proměnil Adrián. Pojišťovací gól na sebe nenechal dlouho čekat, po půlhodině hry odcentroval od rohového praporku Ruben Perez a Colottova hlavička se stala nechytatelnou.

Málaga zjistila, že takhle to zřejmě nepůjde, a tak začala také útočit. Hlavičky Stadsgaarda a Recia měly gólové parametry, to by však místo do břevna musely směřovat o pár centimetrů níže.

Ve druhé půli domácí Deportivo nepřipustilo žádné pochyby a dokázalo přidat i třetí gól. Ještě předtím to zkoušeli na druhé straně Duda, a po něm i jeho náhradník Owusu-Abeyie, jejich střelám však scházela razance.

Definitivně rozhodlo Deportivo sedm minut před koncem, kdy Pablo Alvarez obešel dva protihráče a do protipohybu brankáře zvýšil vedení svého týmu na 3:0.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele