Previews

Bundesliga preview - 33. kolo

Bayern má titul, Werder a Schalke se mohou těšit na Ligu mistrů, to jsou jediné zodpovězené otázky letošního ročníku německé nejvyšší soutěže. Pozornost se nyní soustředí především na boj o záchranu, o kterou usiluje i poslední Hansa Rostock. Hned několik klubů si pak brousí zuby na Pohár UEFA...

Primera Division preview - 36. kolo

V posledním duelu 36. kola španělské nejvyšší soutěže přivítá Espanyol, jemuž už téměř o nic nejde, madridské Atlético, které bojuje o Ligu mistrů. Hosté by měli vyhrát, aby odpověděli na včerejší vítězství Sevilly, navíc mají ještě šanci předstihnout i třetí Barcelonu, na tu momentálně ztrácí šest bodů.

Bundesliga preview - 32. kolo

O titulu je v Německu sice již rozhodnuto, stále je ovšem o co hrát. Hamburk hraje o Pohár UEFA, Brémy o Ligu mistrů, severoněmecké derby tak slibuje drama. O možná poslední šanci na záchranu si to rozdají Norimberk s Duisburgem. Bayern čeká oslava titulu před domácími fanoušky a to je šance pro Bielefeld odvézt si cenné body.

Ruská Premier Liga preview - 9. kolo

Rubin Kazaň v minulém kole přišel o neporazitelnost a zpět na vítěznou vlnu se bude chtít dostat na hřišti moskevského FK. Na první pohled snadný zápas čeká Spartak, který přivítá Jaroslavl. Perm hostí Saturn, Chimki se utká s Těrekem a na závěr kola přijde souboj z popředí tabulky, čtvrté Dinamo proti páté Samaře.

El Clásico ve stínu bílého triumfu?

Španělsko čeká ve 36. kole La Ligy obvykle nejočekávanější zápas fotbalové sezóny, slavné derby mezi Realem a Barcelonou. Očekávalo se, že střetnutí bude vyvrcholením Primera División, ovšem Bílý balet si titul zajistil již v minulém kole. Přesto bude utkání mezi oběma nesmiřitelnými rivaly nepochybně záležitostí nejvyšší prestiže.

Corgoň liga preview - 28. kolo

Již jistý sestupující Trenčín přivítá doma Trnavu, která v minulém týdnu zažila zklamání z finálové porážky v domácím poháru.

Skotská Premier League preview - 36. kolo

V jedniném pondělním utkání skotské nejvyšší soutěže přivítá Falkirk na svém stadionu mužstvo Hearts of Midlothian.

Gambrinus liga preview - 28. kolo

Sparta dala nedělním zaváháním Slavii šanci ještě zdramatizovat boj o titul. V Olomouci to ale sešívané nebudou mít jednoduché.

Anglická Premier League preview - 37. kolo

Chelsea se bude snažit v Newcastlu zachovat naděje na titul. Pokud na severu Anglie prohraje, mohou začít slavit v Manchesteru, byť teoretická naděje Blues by i v takovém případě ještě doutnala.

Primera Division preview - 35. kolo

Real Madrid jede na hřiště Osasuny vyhrát a oslavit zisku titulu. V případě zaváhání Villarrealu proti Getafe mu stačí i remíza. Trápící se Barcelona chce konečně skórovat, hraje proti Valencii, Santader bude bojovat o Ligu mistrů proti Murcii. Sevilla přivítá Valladolid.

Serie A preview - 36. kolo

Takřka veškerou pozornost na sebe strhává milánské derby, i jinde však jde o hodně. AS Řím jede bojovat o naději na titul na půdu Sampdorie, Fiorentina bude hrát o Ligu mistrů v Cagliari. Také záchranářské boje slibují zajímavou podívanou, je do nich namočeno sedm týmů.

Milánské derby může rozhodnout o titulu

Jednoznačně nejsledovanější utkání na Apeninském poloostrově obstará město Milán, kde proběhne již tradiční městské derby mezi Interem Milán a AC Milán. Stadion Giuseppe Meazzy je beznadějně vyprodaný, a za jistých okolností může po tomto utkání Inter přebírat mistrovský titul.

Bundesliga preview - 31. kolo

Bayern už dnes může splnit svůj hlavní cíl letošní sezóny - zisk německého titulu. Stačí, když přiveze z Wolfsburku alespoň bod. Ve druhém nedělním utkání hostí Duisburg Leverkusen. Domácí touží po úniku ze sestupových příček, Bayer zase bojuje o evropské poháry.

Ligue 1 preview - 36. kolo

Ligue 1 může o tomto víkendu poznat svého mistra, pokud Lyon zvítězí v Nice a zároveň Bordeaux prohraje v Marseille. Rušno bude i na opačném konci tabulky. Paris St. Germain se v přímém souboji o záchranu představí na půde Toulouse...

Ruská Premier liga preview - 8. kolo

Druhý Lokomotiv může doma proti Vladivostoku snížit ztrátu na vedoucí Kazaň. V dalších sobotních utkáních uvidí diváci souboje Tomsku s Grozným a Saturnu s FK Chimki...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele