Ligue 1 - preview 6. kola

18.09.2010, 09:21, aktualizováno 19.09.2010, 10:17
Previews
Bordeaux a Lyon jsou předními týmy Ligue 1, ale letos se jim zatím vůbec nedaří. Oba celky proto potřebují ve vzájemném zápase naplno bodovat. Výkonnostní propad ve srovnání s loňskou sezonou zažívají i Lille a Auxerre. Také tento duel slibuje vyrovnanou bitvu. Naopak úsměvy vládnou v Rennes, které by v případě výhry nad PSG šlo do čela tabulky.
Paris Saint-Germain - Stade Rennes  (neděle 17:00)
Rennes zatím plní své předsezónní cíle na jedničku. Celek, jenž si již dlouho dává za úkol účast v pohárové Evropě, se po pěti odehraných kolech pohybuje na samé špici tabulky. Z druhého místa ztrácí na vedoucí Toulouse jediný bod. Dnes ho ale čeká těžký soupeř s podobnými ambicemi - pařížské SG.

Fotbalová Paříž zažívá mírnou euforii. Místní klub totiž překvapil Evropu a ze španělské Sevilly přivezl všechny tři body. Jedinou branku v zápase Evropské ligy vstřelil čtvrt hodiny před koncem záložník Nenê. Paris SG tak navázalo na skvělý výkon z ligového klání pro trápícímu se Arles. To ovládl favorit jasně 4:0, když se dvěma góly blýskl opět Nenê. Další branky přidal obránce Sakho a kanonýr Hoarau.

Obránce Sylvain Armand ale nadšení krotí a připomíná, že to není tak dlouho a jeho týmu se po třech prohrách v řadě předpovídala další tragická sezona. "V Paříží plyne všechno opravdu rychle. Po těch třech porážkách nám bylo opět říkáno, že jsme v krizi. Ale teď přišly dvě vítězství a opět nás pasují na boj o poháry, ne-li titul," říkal před utkáním zkušený Francouz pro deník Le Parisien.

"Nesmíme se touhle pastí nechat nachytat. Musíme zůstat plně koncentrovaní na své výkony a ne na řeči ostatních. Musíme stavět na svém vítězství v Evropské lize a to hned v následujícím utkání proti Rennes," ví Armand.

Také Rennes je ale momentálně na vítězné vlně. Start do soutěže se mu povedl mimořádně - vůbec nejlépe za poslední čtyři desetiletí. Po třech výhrách a dvou remízách je na skvělém druhém místě, na samé čelo tabulky pak ztrácí jediný bod. Přesto nemůže být trenér Frédéric Antonetti spokojen. I v následujícím utkání mu totiž bude chybět obránce Rod Fanni, jenž si v průběhu týdne přivodil svalové zranění.

Ve stoperské dvojici s Kaderem Manganem se tak pravděpodobně znovu objeví talentovaný Jean Kana Biyik. Ten bude muset čelit veliké ofenzivní síle, kterou Pařížští bez debat disponují. Za vše hovoří tři branky záložníka Nenêho z posledních dvou zápasů. V útoku se neztratí ani Mevlut Erding, Guillaume Hoarau a Stephane Sessegnon.

"Určitě to pro mě bude těžké. Hráči jako Erding se vždy velice těžko brání. Stejné je to i s Nenem a Sessegnonem. Hoaraua dobře znám, hrál jsem s ním přeci v Le Havru. Je to jejich srdce ofenzivy, brání se velice těžko. PSG má opravdu kvalitní útočnou řadu. Řekl jsem Kaderovi (Manganemu, spoluhráč z obrany; pozn. red.), že musí jít naplno do každého souboje. Velice se na ten zápas teším," řekl jednadvacetiletý Kana-Biyik.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.70
více informací
Lille OSC - AJ Auxerre  (neděle 17:00)
Neděle přinese souboj Lille s Auxerre. Oba týmy nezačaly sezónu ideálně a krčí se až v druhé polovině tabulky.

Domácí skončili v minulé sezóně na čtvrtém místě, letos jsou až dvanáctí. Lille se nedaří ani na evropské scéně, o čemž svědčí čtvrteční domácí zápas Evropské ligy se Sportingem, který hráči Lille nezvládli a prohráli 1:2.

Auxerre je na tom ještě hůře, aktuální pozice by na konci sezóny znamenala sestup do nižší soutěže. Přitom v minulém roce skončilo Auxerre na třetí pozici. Hosté nezazářili ani v Lize mistrů, kde prohráli v Miláně s tamním AC 0:2. Katem francouzského týmu byla nová posila rosonerri Ibrahimovič.

Auxerre je pro fotbalisty Lille "strašákem" z minulé sezóny. Oba vzájemné zápasy totiž skončily výhrou (3:2, 2:1) Auxerre. "V minulém roce nám vzali šest bodů. Letos chceme tento trend zvrátit. S touto myšlenkou půjdeme i do nedělního utkání," řekl lodivod Lille Garcia.

Domácí tým postrádá Beriu, De Mela, otazník visí nad startem Chedjoua. Na druhé straně vyřadil poraněný kotník ze hry Licatu.

Auxerre už nevyhrálo v domácí soutěži pět utkání v řadě a v neděli bude usilovat o tři body, které by vylepšilo zoufalé postavení hostujícího týmu v tabulce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girondins Bordeaux - Olympique Lyon  (neděle 21:00)
V neděli se odehraje jedno z prestižních utkání francouzské Ligue 1. Narazí na sebe Bordeaux a Lyon. Souboj těchto dvou týmů mnohokrát znamenal boj o přední příčky tabulky. V letošní sezóně je tomu ale jinak.

Lyon je v tabulce na momentálním šestnáctém místě, Bordeaux je na tom dokonce ještě hůře. Předposlední místo znamená opravdu mizerný vstup do soutěže.

Hosté si spravili chuť v utkání Ligy mistrů, kdy porazili Schalke, ale teď je na řadě opět Ligue 1. Lyon ale možná bude postrádat Gourcuffa, který se zranil a jeho start je nejistý. Pro 24letého záložníka by to mohl být velmi pikantní zápas, protože do Lyonu přestoupil právě z Bordeaux. A tam se po neúspěšném angažmá v milánském AC vypracoval v jednu z velkých hvězd francouzské nejvyšší soutěže.

O jeho momentálním zdravotním stavu ale Lyon mlčí. "Počkáme a uvidíme, jak bude jeho zranění vypadat v neděli. Pokud bude hrát, bude to pro něj zvláštní zápas. Doufám, že sklidí bouřlivé ovace, protože si je za své výkony zaslouží," nechal se slyšet lyonský kouč Puel.

Ani Bordeaux nebude připraveno v nejsilnější možné sestavě. Na hřišti se neobjeví Planus a Modeste, nad startem Wendela visí otazník.

Podle českého záložníka Plašila výsledek tohoto zápasu ovlivní další vývoj klubu v soutěži. "Hrajeme doma, tak bychom měli vyhrát. Celý týden jsme se na tento zápas připravovali," řekl Plašil a pokračoval: "Dobrý výsledek posílí naši sebedůvěru a to je důležité pro další zápasy, které nás čekají."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Sochaux - OGC Nice  (sobota 19:00)
Zatím neporažené Nice zajíždí na hřiště Sochaux. To ale momentálně vede tabulku domácích utkání. Prohrají hosté poprvé v této sezóně nebo padne domácí tvrz Sochaux? To se dozvíme v sobotu večer.

Zajímavý zápas odehraje útočník Nice Ljuboja, který se postaví proti klubu, ve kterém začínal. V Sochaux hrál 32letý srbský forvard mezi léty 1996 a 2000. Jeho poslední zastávkou byl Grenoble, ze kterého chvíli před koncem přestupního termínu odešel právě do Nice. Není tajemstvím, že Ljuboja je velkým obdivovatelem svého trenéra Erika Roye" "V každý okamžik říká ty správná slova. Dokáže dodat důvěru i hráčům, kteří dlouho nehráli."

A co říká Ljuboja na návrat na stadion Sochaux? "Bude to pro mě zvláštní pocit, ale myslím si, že to bude nakonec zápas jako každý jiný. Trenér se rozhodne, jestli budu hrát od začátku nebo ne. Ale já v každém případě nechám na hřišti všechno," dodal odhodlaně útočník Nice.

Hostům chybí Traore, kterého skolila horečka. Nejistý je start Diakiteho, který měl po minulém utkání problémy s kotníkem. Na hřišti se neobjeví ani dvojice Hellebuyck a Paisley.

Domácí věří, že se jim podaří odčinit porážku z minulého kola z hřiště Rennes. "Sice jsme minulý týden prohráli, ale mentalita týmu je silná a jsme připraveni v sobotu zvítězit," netajil se ambicemi domácí obránce Mikari.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Valenciennes FC - RC Lens  (sobota 19:00)
Ve Valenciennes se v sobotu odehraje derby mezi domácím klubem a fotbalisty Lens. Obě města od sebe dělí pouze 45 minut cesty autem a tak lze očekávat pikantní souboj.

"Je to vždy zážitek hrát takové utkání. Ať se hraje ve Valenciennes nebo v Lens. Atmosféra na obou stadionech bude vždy perfektní a diváci vidí dobrý fotbal, ve kterém nechybí ani hodně emocí," řekl domácí útočník Pujol.

Domácí výběr minulý týden remizoval s Lyonem 1:1, hosté z Lens ale dostali čtyřbrankový příděl před vlastním publikem od hráčů Lille. Přesto jsou domácí fotbalisté na pozoru. "Lens jde stále kupředu. Utrpěli sice těžkou porážku, tu ale budou chtít v sobotu odčinit," upozorňuje Pujol. "V každém případě se ale plně soustředíme na sebe, chceme vyhrát a posunout se v tabulce výš," dodal 30letý útočník.

Valenciennes bude ještě dlouho chybět Carlos Sanchez, který sice je zpět v tréninku, ale na hřišti se ještě měsíc neobjeví. Sanchez se dlouhou dobu zotavoval z vážného zranění kolenních vazů. Poraněné koleno pro tento zápas také vyřadilo Angoua. Ani hosté nebudou v nejsilnější možné sestavě. Lens chybí zraněný Sow a dále dvojice vykartovaných Roudet a Jemaa.

Trenér hostů Wallemme ví, že jeho klub není v ideální pozici, ale byl zaskočen slabým vstupem svého týmu do nového ročníku Ligue 1. "Musíme najít nějaké řešení. Budeme pracovat společně. Není moc času, ale pamatujte, ani Louvre nebyl postaven za dva dny," odlehčil nakonec kouč Lens.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Saint-Étienne - Montpellier HSC  (sobota 19:00)
V posledních dvou letech se nejúspěšnější klub Francie St. Étienne zle potácel se záchranou. A teď jako by dával zapomenout na to, že by se měl letos prát o holé přežití znovu. Naposledy dokázal vyhrát nad lídrem ligy Toulouse, do té doby jediným neporaženým týmem Ligue 1, a vysloužil si za to aktuální třetí příčku. Co teď doma proti ambicióznímu Montpellieru?

Domácí Les Verts prohráli zatím jen jedno jediné utkání, na samotný úvod podlehli venku PSG 1:3. Od té doby ale drží šňůru neporazitelnosti, která se zatím zastavila na číslu čtyři. Přitom soupeři z Rennes a Toulouse jsou v tabulce ještě výše než oni sami, tedy na druhém a prvním místě. A to hráli ještě na jejich půdách, doma se Sochaux a Lens se získali všechny body.

Žádná euforie není, alespoň to tvrdí kouč Christophe Galtier po poslední těsné výhře 1:0 v Toulouse. "Posledních šest měsíců v loňské sezóně byl na nás vyvíjen obrovský tlak. Nejsme v nějakém transu. Víme totiž, kde jsme byli poslední dva ročníky - na sedmnáctém místě," hezky vysvětlil.

Cíle kluby po prvních kolech? Nemění se. "Pořád zůstávají stejné. Zachránit se a to co nejdříve," říkal st. étiennský lodivod. "Rozhodně bychom neměli spadat do nějaké euforie, nabývat na sebevědomí. To je naše hlavní motto." Na Montpellier může do sestavy počítat s navrátilcem Bergessiem a Perrinem, zraněný je ovšem stále Sanogo.

Hosté naposledy utrpěli svou první porážku v sezóně, když doma nestačili hodně překvapivě na Nancy. Přesto jsou v tabulce jen dvě příčky za soupeřem dva body v těsném závěsu. "A už to slibuje dobrý zápas," těší se montpellierský zkušený záložník Romain Pitau. "Stadion bude asi úplně plný, bude hnát domácí dopředu. To je přesně ten typ zápasu, kde můžeme získat hodně zkušeností."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.98 - 3.20 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Monaco - Toulouse FC  (sobota 19:00)
Momentální lídr francouzské nejvyšší soutěže míří na hřiště knížecího klubu z Monaka, který doma ještě neprohrál.

Toulouse minulé kolo poprvé v letošním ročníku padlo, když těsně prohrálo se St. Etienne. Přesto se v čele Ligue 1 udrželo. Za ním se však seřadili další pronásledovatelé, a pokud bude chtít zůstat výběr kouče Casanovy na prvním místě, měl by v Monaku vyhrát.

Knížecí klub však v letošní sezóně neprohrál a v tomto trendu chce pokračovat i v sobotu. Na svém kontě má ale 4 remízy a proto mu patří až devátá pozice.

Přesto je Monako pro trenéra Casanovu jedním z favoritů soutěže. "Když vidíte jejich kvalitu a píli s jakou pracují, tak zjistíte, že to mužstvo má velký potenciál. Klidně může skončit mezi třemi nejlepšími týmy soutěže," nebál se tipovat kouč hostů.

Toulouse se musí obejít bez zraněných fotbalistů Larsena a Pentecoteho. Domácím chybí hned pětice hráčů, mimo hru jsou Traore, Alonso, Costa, Lukman a Niculaue.

V dresu hostů navíc není jistý start Braatena, který v posledním utkání podal slabý výkon, čímž rozčílil trenéra Casanovu. "Očekávám od něj daleko více. Na hřišti potřebuji jedenáct bojovníků, ne jen deset," dodal rozzlobeně lodivod Toulouse.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Nancy-Lorraine - Stade Brestois  (sobota 19:00)
Sobotní večer také přinese utkání mezi fotbalisty Nancy a Brestu. Oba celky předvádějí nevyrovnané výkony a výsledek vzájemného duelu lze jen těžko odhadovat.

V lepší výchozí pozici jsou domácí, kteří se ziskem sedmi bodů okupují 11. příčku tabulky. Nováček ligy z Brestu má na svém kontě pět bodů a je patnáctý.

Hosté se v týdnu připravovali na umělé trávě, protože s tímto povrchem se setkají jak v Nancy, tak i v úterý v Lorientu, kde sehrají zápas Ligového poháru. Určité rozdíly mezi umělou a přírodní trávou vidí i záložník Brestu Gougi. "Umělý povrch je velmi rychlý a je výhodnější pro menší hráče," řekl středopolař hostů a pokračoval: "Pro nás je ale výhodou, že zápasy na umělé trávě hrajeme právě teď. Travnaté hřiště jsou ještě ve velmi dobrém stavu a rozdíl mezi oběma povrchy není tak velký." Méně optimistický však byl jeho spoluhráč Apanga. "Musíme se rychle přizpůsobit, jinak nám to může způsobit problémy. Každopádně to pro nás není dobrá zpráva. Navíc je tady zvýšené riziko zranění."

A to by pro hosty nebylo nic příjemného, mimo hru už je Martial a otazník visí nad startem Ngoyie. Na hřišti by se ale měl objevit Toure, jehož zranění kolena nebylo vážné.

Nancy předvádí před vlastním publikem bídný fotbal a v tabulce domácích zápasů je úplně poslední bez jediného bodu a s nelichotivým skóre 0:5. "Z této situace nejsme šťastní, ale já věřím, že výhra doma zvýší naše sebevědomí a nakopne nás k dobrým výsledkům na domácím stadionu," řekl záložník domácích N'Guemo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Lorient - SM Caen  (sobota 19:00)
Loni sedmý celek tabulky z Lorientu si nevede v nové sezóně asi úplně podle představ vedení klubu. Sice je odehráno pouze pět kol, avšak jen jedna výhra a aktuální čtrnáctá příčka určitě netěší. To Cean může být v celku hodně spokojeno. Nováček ligy je na šestém místě, vyhrál v Marseille i nad Lyonem a venku uhrál bod v Auxerre.

Marseille, Lyon a Auxerre, tihle všichni se v loňské sezóně umístili na prvních třech místech tabulky a všechny tři také hrají Ligu mistrů. Cean naopak postoupil do nejvyšší soutěže jako vítěz Ligue 2. Přesto ani s jedním během pěti úvodních kol neprohrál. Ba co víc, z této mimitabulky má na kontě skvělých sedm bodů!

A to asi v Cean určitě nečekali. Především skalpy obhájce titulu a vicemistra ligy. I ona remíza v Auxerre před týdnem rovněž není k zahození. "Vůbec bychom ten zápas neměli podcenit. I když i my jsme Lyon také před dvěma týdny porazili," říkal domácí záložník Morgan Amalfitano. "Soupeř zase nebude mít co ztratit, bude to tak velmi těžké."

Hosté mají na kontě pouze jednu porážku, překvapivě tu doma s dalším nováčkem Brestem. Venku ale ještě neprohráli. Obránce Jérémy Sorbon se trochu obává umělého trávníku na lorientském stadionu, který je tam nově položen od této sezóny. "Musíme tam ale hrát, nemáme přece na výběr," na nic se nevymlouval. "Je vždy těžké připravit se na takovýto zápas. Uvidíme, jak to tedy dopadne."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Arles-Avignon - Olympique Marseille  (sobota 21:00)
Pod těžkou palbou je nováček ligy z Arles-Avignonu. A především pak hlavní trenér Michel Estevana, s jehož prací není aktuálně vůbec spokojený prezident klubu Marcel Salerno. Ten mu udělil za pět porážek v řadě velmi netradiční trest. Na pět dní svého lodivoda suspendoval z funkce. Takže Estevana nebude vést tým z lavičky v náročném utkání s Marseille.

Asi je to na tento klub příliš velký skok, vždyť před dvěma lety hrál dokonce ještě třetí nejvyšší soutěž. Co se však nestalo, loni Arles-Avignon skončil v Ligue 2 na třetím placu a postoupil do slavné Ligue 1. V ní je ovšem naprostým outsiderem. Nachází se na samotném dně tabulky s nula body na kontě a s pouhými dvěma vstřelenými brankami.

Poslední prohru 0:4 na půdě PSG už nestrpěl asistent trenéra Robert Duverne, který v pondělí na svou funkci rezignoval. Salerno nevěřil vlastním očím, co že to Arles-Avignon předvádělo v Parku princů. "Sám sebe se ptám, jestli hráči před utkáním nebrali drogy," uvedl prezident. "Je hodně těžké to přijmout. I kdybychom tam poslali náš tým do devatenácti let, dopadlo by to lépe," kritizoval mužstvo.

Jenže třeba křídelník André Ayew z Marseille, který byl v klubu loni na hostování, se v jednom z rozhovorů kouče Estevany zastával. "Je to škoda, protože klubu toho hodně dal. Má moji podporu. V zápasech mi dal volnost, díky němu jsem získal hodně sebevědomí," vzkazoval na dálku. A právě v dresu Marseille v sobotu večer zřejmě nastoupí proti svému bývalému klubu.

OM však nebude mít žádné slitování. Rovněž potřebuje body jako sůl. Na kontě má pouze pět bodů za jednu jedinou výhru a dvě remízy. V úterý se mu navíc vůbec nepodařil vstup do Ligy mistrů, doma podlehl Spartaku Moskva 0:1. V lize naposledy jen uhrál bod v Bordeaux, tak i minulý týden doma s Monakem.

A trenér Didier Deschamps z toho pochopitelně neměl vůbec radost. Už ho špatné výsledky pěkně štvou. "Jsem frustrovaný a zklamaný, že nejsme odměněni třemi body," hlesl zklamaně po zápase s Monakem. "Kdybychom neměli žádné šance, tak nic říkat nebudu, ale to nebyl náš případ. Musíme se zlepšit, mít jedinou výhru je hodně málo."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.25 - 3.70 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Toulouse FC54018:312
2.Stade Rennes53207:211
3.AS Saint-Étienne53118:610
4.OGC Nice52306:49
5.Montpellier HSC52213:28
6.SM Caen52216:68
7.Paris Saint-Germain52129:67
8.Lille OSC51406:37
9.AS Monaco51406:47
10.FC Sochaux52128:77
11.AS Nancy-Lorraine52125:87
12.Valenciennes FC51315:56
13.Olympique Marseille51228:85
14.FC Lorient51225:65
15.Stade Brestois51223:45
16.Olympique Lyon51224:65
17.AJ Auxerre50415:74
 Girondins Bordeaux51135:74
19.RC Lens51136:114
20.AC Arles-Avignon50052:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
Godwinson

Tak Montpellier dneska v TV, tak to jsem zvědav .. očekávám Aït-Fanu a Abdela konečně v základu, když je Bocaly v trestu

Jinak Toulouse už by mohlo započít cestu dolu tabulkou a Arles naopak

Reagovat
božský John

Jestli dneska Avignon neporazíme,tak je to na ručník ...hrajem sice jako bozi,ale k čemu to je

Reagovat
domingo

Dneska kouknu na Štěpány, očekávám, že HSC zničí

Janot - Ebondo, Monsoreau, Marchal, Bocanegra - Sako, Perrin, Batlles, Matuidi, Payet - Rivière.

Jourdren - Collin, Spahic (ou Stambouli), Yanga-Mbiwa, Jeunechamp - J. Marveaux, Pitau, Estrada - Belhanda, Giroud, Kabze.

Ta sestava Montpellieru je srandovní.

Reagovat
Godwinson

Prej zničí ...

Ale ta sestava je vážně zajímavá, doufám, že reálně tak vypadat nebude

Reagovat
Pipo123

tak dneska som dal 2 na OM a 1 na Nancy, docela dobré kurzy tam boli, to Nancy je doma silné ne ?

Reagovat
Pipo123

počkat vonku sa im darí viac snad to prelomia doma

Reagovat
domingo

Nancy doma všechno prohraje a venku všechno vyhraje

Reagovat
Pipo123

dneska by snad mohlo ne ? já som si ich asi pomýlil s Caen

Reagovat
domingo

Hm... Brestois hraje dobře, já tipuju plichtu. Jestli to máš jako jistotu, tak se tomu zápasu úplně vyhni, jestli risk, zkus spíš 02 nebo čistou 0...

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola super

Reagovat
REPLIKATOR

Mičola

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Lisandro

Reagovat
Godwinson

V zájmu setrvání Tigany doufám, že dneska Bordeaux vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on zustane i pres prohru. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Když dneska tipuje eurofotbal dvojku na Lille - Auxerre, tak by se to mohlo vyplnit

Reagovat
Godwinson

Tip je určitě domingův

Reagovat
domingo

Nene, já nejsem redaktor.

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky mě to napadlo Ale hlavně ať to vyjde, je jedno koho to je tip

Reagovat
domingo

Na druhé straně vyřadil poraněný kotník ze hry Licatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton potvrdil opci na Ben Arfu

Newcastle v srpnu získal na roční hostování z Marseille Hatema Ben Arfu. Manažer Chris Hughton potvrdil, že Magpies mají i opci na trvalý přestup mladého záložníka.

Marseille by to nakonec muset nemuselo, Ayew se jevi vyborne a jednou muze byt i lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

*mrzet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele