Anglická Premier League - preview 5. kola

18.09.2010, 09:16, aktualizováno 19.09.2010, 09:25
Previews
Chelsea zatím prochází Premier League bez sebemenšího zaváhání a i proti Blackpoolu bude horkým favoritem. Hlavním lákadlem ale bude duel Manchesteru United s Liverpoolem. Red Devils mají ty nejvyšší ambice, ve čtyřech zápasech ale na lídra ztratili už čtyři body. Zdaleka stoprocentní není ani Manchester City, který jede do Wiganu.
Manchester United - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Celá Anglie čeká na nedělní odpoledne, fotbalové odpoledne. Vždyť na Old Trafford proti sobě nastoupí Manchester United s Liverpoolem. Přestože tyto týmy od sebe dělí jen 30 mil, nikdy si nebudou blízké a obzvlášť nyní si nedají nic zadarmo. Potřebují totiž nakopnout.

Manchester totiž dvakrát ztratil nadějně rozehraný zápas na hřišti soupeře a ztrácí na vedoucí Chelsea už čtyři body. Psychiku příliš neposílí zejména poslední remíza s Evertonem. V tom zápase šli United do nastaveného času s dvoubrankovým náskokem, ale v 91. a 92. minutě inkasovali a Toffees získali bod za remízu 3:3. To Rudí Ďáblové dva body ztratili.

A co víc, Manchester nedokázal vyhrát ani v Lize mistrů. Přitom hrál prestižní zápas se skotskými Rangers, ale jejich obranu přelstit nedokázal a nakonec pouze remizoval 0:0. Manažer Sir Alex Ferguson byl kritizován za příliš mnoho změn, které udělal. Vždyť jich bylo deset oproti klasické sestavě. Po dlouhé době se však na hřišti objevil třeba Rio Ferdinand, který by si měl proti Liverpoolu připsat letošní ligovou premiéru. A i přes své problémy v osobním životě nastoupí Wayne Rooney, jenž nemůže zejména od hostujících fanoušků čekat přívětivou atmosféru.

Mimoto budou chybět Michael Carrick, Owen Hargreaves a také Antonio Valencia, jenž si ošklivě zlomil kotník a vrátí se až příští kalendářní rok. Koleno možná do hry nepustí Andersona.

Jestli na tom není Manchester se dvěma remízami dobře, co pak můžeme říct o Liverpoolu. Manažeru Royovi Hogsonovi se zatím nepodařilo svým svěřencům pořádně vštípit jeho styl a Reds tápou. Po čtyřech kolech mají pouhých pět bodů a pohybují se v dolních patrech tabulky. Náladu u řeky Mersey zvedla alespoň vysoká výhra nad Steauou Bukurešť v Evropské lize. V tom zápase nechal Hodgson odpočívat několik důležitých hráčů a teď věří, že se mu to na Old Trafford vrátí.

Velkým problémem Liverpoolu zůstává v letošní sezóně forma Fernanda Torrese. Španělský kanonýr se hledá, zatím dokázal vstřelit jen jedinou branku a dokud se nerozstřílí, Liverpoolu to bude vepředu skřípat. Stoper a zároveň nově jmenovaný letošní kapitán Manchesteru Nemanja Vidič ale ujistil, že nepotřebuje připomínat Torresovy schopnosti, že si na něj dá přesto velký pozor. A obrana domácích bude muset hlídat i Joea Colea, jenž se po třízápasovém trestu konečně vrací do akce. V Evropské lize se hned uvedl gólem.

Ačkoliv jich zažil desítky, na velký zápas se těší i veterán Ryan Giggs. "Nezáleží na tom, jak si oba týmy vedou. Je to vždycky jeden z největších zápasů sezóny. Je to vždycky ten zápas, na který se těšíte, na tu skvělou atmosféru. Všichni hráči chtějí ze sebe dostat to nejlepší."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Wigan Athletic - Manchester City  (neděle 16:00)
Tragický start do Premier league měl Wigan. Zdá se, že nejhlubší krizi překonal a nyní se postaví Manchesteru City, který v posledních ligových kolech rozhodně nepředvádí žádnou extratřídu.

Citizens vyhráli pouze dvakrát z posledních devíti zápasů anglické nejvyšší soutěže. Hned v pěti z těchto zápasů dokonce nedokázali přes svou ofenzivní sílu skórovat. Letos tak ještě čekají na první trefu na hřišti soupeře. Po prohře v Sunderlandu navíc pouze remizovali před svými fanoušky s Blackburnem.

Nepříliš příznivou bilanci má City se svým nedělním soupeřem, co se týče vzájemných střetnutí v Premier league. Za deset zápasů hned v polovině případů prohrálo, třikrát remizovalo a jen dvakrát vyhrálo, a to až v posledních dvou letech na vlastním stadionu.

Latics vstoupili do soutěže příšerně, poté ovšem překvapili výhrou na White Hart Lane nad Tottenhamem a naposledy si rozdělili body se Sunderlandem. I tento zápas byl důkazem, že se Wigan prosazuje především na konci zápasu, hned šest z posledních devíti gólů dal po 80. minutě. Produkce branek je pro Wigan důležitá, jeho brankáři totiž prozatím chytili pouze 39% střel.

V dresu domácích by už mohl nastoupit Victor Moses, který laboroval s kotníkem. Roberto Martínez se ale bude muset obejít bez obránce Garryho Caldwella, který se zotavuje z operace kyčelního kloubu.

Adebayor odpočíval při vítězství Citizens nad Salcburkem v Evropské lize a jeho noha mu znejišťuje start i v neděli. K dispozici bude Santa Cruz, Boateng má nad svým kolenem ještě otazníky. Do hry by určitě neměli nastoupit Balotelli, Kolarov, Tchuimeni-Nimely a Lescott.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chelsea FC - Blackpool FC  (neděle 17:00)
Chelsea je zatím letošní největší atrakcí Evropy. V jejích zápasech se pravidelně dočkáváme velkého počtu branek, vedle Premier League si teď Blues navíc počínali suverénně i v Lize mistrů. Slovenskou Žilinu porazila 4:1 a to závěr zcela vypustila.

Střelecká bilance je impozantní. V posledních 12 ligových duelech nastříleli svěřenci Carla Ancelottiho 50 branek, což jim dává průměr více než čtyřech branek na zápas. Naposledy to třemi góly odnesl West Ham, kterému se však jako prvnímu podařilo překonat gólmana Čecha.

Nyní by si Chelsea smlsla na další kořisti, nováček z Blackpoolu přijíždí na Stamford Bridge jako totální outsider, ale pozor, zdání může klamat. Tangerines totiž ze čtyřech zápasů vybojovali skvělých sedm bodů a vezou se na vlně euforie. Navíc musíme dodat, že v prvních pěti kolech hrají hned čtyřikrát venku, což je obzvlášť pro nováčka hodně nepříjemné. Po poslední senzační výhře v Newcastlu cestují 243 mil do západní Londýna s nadějí v dobrý výsledek. Nebo možná jen s tím, že nedostanou takový gólový příděl? Kdo ví.

Chelsea bude nakonec dále postrádat Franka Lamparda, jenž se zotavuje z operace kýly. Po absenci v Lize mistrů se do sestavy vrací Didier Drogba a Ashley Cole. Mimo už je pak jen Bosingwa. Blackpool by měl znovu vsadit na vítěznou sestavu z Newcastlu. Nejistý je jedině start Baptisteho, který se však do základu asi stejně nepodívá. Zranění jsou Almond, Clarke a Rachubka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 8.25 - 20.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - West Ham United  (sobota 13:45)
Na prakticky existenční duel se můžeme těšit v sobotu po obědě na Britannia Stadium. Stoke i West Ham zahájili sezónu katastrofálně a zejména manažerovi Hammers Avramu Grantovi půjde o krk. Paradoxem je, že svůj tým o víkendu nebude moci vést.

West Ham zažívá nejhorší ligový start za svojí 115letou historii. Po čtyřech zápasech se krčí na posledním místě tabulky, v kolonce bodů svítí nula, skóre 2:12. A pokud Hammers prohrají i popáté, Avram Grant asi definitivně spadne ze židle.

Přitom nebude mít své ovečky pod svou kontrolou, protože právě na hrací den připadá židovský svátek Yom Kippur, jenž každý věřící nemůže vynechat. "Yom Kippur je nejvýznamnějším židovským svátkem. Striktně se musíte postit a abstinovat, což vám zároveň zakazuje pracovat. West Ham United to respektuje a rozumí situaci," stojí v oficiálním klubovém prohlášení. Stejný osud potkal i Tala Ben Haima, jenž je rovněž židovského vyznání.

Vedle této dvojice bude hostům chybět nejspíše i Gabbidon s Hitzlspergerem, kteří bojují se svými zraněními. To Stoke má až na dlouhodobě vyřazeného Sidibeho k dispozici kompletní kádr. Jenže v tabulce to o moc valnější není. Po čtyřech kolech mají Potters pouze tři body, které navíc získali až v posledním zápase. To v posledních minutách vstřelili rozhodující gól Aston Ville.

Tony Pulis bude chtít od svých svěřenců právě stejný výkon jako proti Villans, kdy se jeho svěřenci nebáli a šli statečně za úspěchem. Jen to jim může zajistit další body. Pulis zároveň slíbil, že i navzdory úmrtí v rodině bude v sobotu, bude v sobotu stát na lavičce. A nejspíš už také nechá debutovat Eidura Gudjohnsena.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
West Bromwich Albion - Birmingham City  (sobota 16:00)
V Hawthorns nás čeká první West Midlands derby sezóny. Proti sobě půjdou West Bromwich Albion a Birmingham. Zatímco fanoušci se na zápas určitě těší, Baggies tak dobré vzpomínky na derby nemají.

West Brom totiž v předchozích 14 derby zápasech vyhrál jen jediný, v roce 2005 však porazil právě Birmingham. Jenomže to je samozřejmě málo a Baggies by rádi svou statistiku vylepšili. Po letošní první vysoké prohře 6:0 s Chelsea dokázal West Brom získat čtyři body, když porazil Sunderland a remizoval s Tottenhamem.

Nyní však stojí proti týmu Brums, kteří jsou po čtyřech kolech dosud neporaženi. Stejná bilance je i ve vzájemných zápasech, poslední čtyři Birmingham s Baggies neztratil. V letošním ročníku Premier League má zatím jedno vítězství a čtyři remízy, včetně jedné s Liverpoolem. A zatímco je Birmingham pátý od vrchu, West Brom pátý odspodu.

"Derby nemají žádná pravidla. Jsou speciální a stát se může všechno," komentoval nadcházející duel manažer domácích Roberto di Matteo, jenž nemusí řešit žádné nové zdravotní problémy u svých svěřenců a naopak se mu vrací Graham Dorrans, který poslední duel z rodinných důvodů zmeškal. Mimo hru bude suspendovaný James Morrison.

Hosté jsou bez útočníka Kevina Phillipse, ale předvést by se mohla nová posila Alexander Hleb, který vyléčil kotník. Chilský křídelník Jean Beausejour už sice vyřešil svůj problém s vízy, nicméně bude spíše na lavičce.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (sobota 16:00)
Spurs mají na White Hart Lane co splácet svým fanouškům a příležitost se jim naskýtá v pátém kole Premier league. Do Londýna přijede Wolves, které je díky více vstřeleným brankám o dvě příčky nad svým sobotním soupeřem.

Kromě čtyř tref do sítě YB Bern v předkole ligy mistrů se svěřenci manažera Redknappa před svými diváky střelecky trápí. Proti Manchesteru City si především v první půli vytvořili obrovské množství šancí, ale stejně jako při následné porážce s Wiganem nedokázali vsítit ani jeden gól. Hráči navíc potřebují získat psychickou sílu, v průběhu týdne totiž v ligovém poháru přivítá nenáviděný Arsenal.

Wolves ztratil po reprezentační přestávce neporazitelnost na hřišti Fulhamu. Fanoušci Cottagers je navíc vyhnali nelichotivými pokřiky. Po půlhodině hry Karl Henry v čistém souboji vážně zranil Zamoru. "Ty jsi ostuda Premier league," si pak v samém závěru musel od diváků vyslechnout vyloučený Berra. Kritizovanou agresivitu odnesl i manažer McCarthy, který dostal od Fotbalové asociace pokutu 75 tisíc liber.

V posledních zápasech padá a vstává úspěch Tottenhamu s výkonem Garetha Balea, ten byl u sedmi z posledních jedenácti gólů svého týmu. V sobotu si tak bude muset dát pozor na hráče soupeře, kteří se s nikým zrovna nemazlí. 74 faulů činí Wolves nejčastěji se prohřešujícím týmem, což dokazuje i třináct žlutých a jedna červená karta v posledních dvou zápasech.

Z devadesáti střetnutí se hned čtyřiačtyřicetkrát radovali hráči v bílém, loni se ovšem v obou případech museli před svým soupeřem sklonit po porážce 0:1. Díky tomu si Wolves vylepšilo bilanci na 27 výher.

Domácí manažer si nemůže stěžovat na nevytíženost marodky. Dawson, Defoe, O'Hara, Gomes a Woodgate jsou mimo hru zcela jistě. Očekává se, že Modrić nebude riskovat s poraněnou nohou a van der Vaart nemá svůj start jistý po zranění lýtka v zápase s Brémami. Po utkání v Lize mistrů by navíc mohl odpočívat King. Hosté si kromě zraněného Hunta budou muset poradit bez Berry, jehož suspendace dává šanci Richardu Stearmanovi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Evertonu se ani letos nepodařil chytit úvod sezóny a drží se na posledních příčkách tabulky. Minulý týden to s ním mohlo vypadat ještě hůře, když v 90. minutě prohrávali svěřenci Davida Moyese s Manchester United 1:3 a jejich manažer už pravděpodobně myslel na další zápas. Jenže góly z první a druhé minuty nastavení, které vstřelili Cahill s Artetou, pomohly Toffees k remíze a dost možná velkému nakopnutí.

Vždyť takový zápas musí všem hráčům zvednout sebevědomí a Everton to bude chtít potvrdit v duelu se staronovým účastníkem nejvyšší soutěže Newcastlem. Ten má výkony jako na houpačce a domácí toho chtějí využít. Newcastle sice letos dokázal například šesti góly rozstřílet Aston Villu, jenže pak se mu také povedlo doma podlehnout Blackpoolu.

A s ohledem na to, že Everton bude nabuzen, příliš bych na jejich vítězství nesázel. David Moyes také věří, že se jeho tým konečně chytne střelecky, před zápasem s Manchesterem totiž ve třech zápasech vstřelil jediný gól, teď má na kontě čtyři.

Jak již bylo řečeno, Newcastle naposledy prohrál s Blackpoolem a manažer Chris Hughton po svých ovečkách požaduje, aby se v následujícím zápase zlepšily a udržely se kolem středu tabulky. Vedle třech bodů přišli Magpies při domácí porážce také o sérii neporazitelnosti na vlastním stánku, která trvala jeden rok.

Zatímco doma to Newcastlu šlape, venku už to tak slavné není. V posledních dvou sezónách v Premier League dokázali Magpies venku zvítězit jen pětkrát! To skutečně malé číslo. A aby toho proti hostům v sobotu nebylo málo, u řeky Mersey Newcastle nevyhrává. Naposledy zde porazil Everton nebo Liverpool před 15 zápasy.

Chris Hughton chystá po prohře s Blackpoolem změny. Do základní sestavy by se mohl po dobrém posledním výkonu propracovat Hatem Ben Arfa a debutovat nejspíše budou Sol Campbell a Chiek Tiote. Davidu Moyesovi zase bude chybět zranění útočník Louis Saha a vpředu se tak asi budou pohybovat Tim Cahill s Marouanem Fellainim. Mimo hru jsou ještě Jack Rodwell a Victor Anichebe.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Bolton Wanderers  (sobota 16:00)
Villans ani Trotters nebudou hýřit vlnou optimismu po posledním ligovém kole. Bolton se navíc bude muset obejít bez několika klíčových hráčů a čtyři roky starou výhru ve Villa Parku bude obtížné zopakovat.

Manažer Coyle se bude muset obejít bez vyloučeného Cahilla a Jaaskelainena. Pro zranění bude chybět i zkušený útočník a kapitán týmu Davies. Jistě nenastoupí ani Cohen s Davisem a otazníky visí nad Gardnerem, O’Brienem a Samuelem.

Za suspendovaného brankáře zaskočil na Emirates Stadium Adam Bogdan a přes vysokou porážku si jeho výkon Coyle pochvaloval. "Nikdy jsem nečekal, že by mohl v tomto zápase Adam tak dobře zachytat. Musíte si uvědomit, že na hřišti Arsenalu jste neustále pod tlakem. Byl nešťastný z některých gólů, ale do zápasu s Aston Villou půjde s naší plnou podporou, protože on je potencionálně opravdu výtečný brankář," podržel náhradníka po prohře 1:4.

Slova Coyleovy chvály spočinula i na Kevinu MacDonaldovi, pro kterého bude sobotní zápas rozlučkou s prvním týmem Aston Villy. "Myslel jsem, že mu bude nabídnuta trvalá smlouva, protože svou práci dělal opravdu dobře. On je Aston Villa skrz naskrz a způsob jakým tým řídil, je příkladný."

Villans zatím předvádí rozporuplné výkony. Výborný start proti West Hamu pokračoval kritickým propadem na hřišti Newcastlu. Šťastnou výhru nad Evertonem zase shodila smolná prohra v derby se Stoke, kde svěřenci MacDonalda ještě deset minut před koncem vedli, ale v posledních vteřinách inkasovali na 2:1 a jeli domů s prázdnou.

Bolton uhrál doma dvě remízy, na hřišti soupeře pak zaznamenal výhru i porážku. Stejně jako jeho sobotní soupeř porazil třemi góly West Ham, jedna inkasovaná branka tak nikoho z řad hostí netrápila. Horší už byl výsledek z posledního kola, kdy Bolton neudržel poločasovou remízu s Arsenalem a po změně stran ještě třikrát inkasoval.

Aston Villa si vůbec poprvé ve své 110leté historii připsat čisté konto v prvních třech domácích zápasech. Pro dobrý výsledek Villans mluví i fakt, že již osmnáct let nepoznali hořkost porážky před vlastními diváky během měsíce září. Ve vzájemných zápasech navíc drží sedm zápasů bez tříbodové ztráty, což umocňuje posledními třemi výhrami doma - 4:0, 4:2 a naposledy 5:1. Chybět by neměl ani Ashley Young, který se trefil v předešlých čtyřech setkáních.

Bolton může získat nejvíc bodů za prvních pět kol od roku 2006, pokud v sobotním duelu s Aston Villou vyhraje. V tom jim nezamezí zraněný Delph a Weimann, naopak John Carew už by měl být po zranění fit.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Friedel, Warnock, Dunne, Collins, L Young, Downing, Ireland, Petrov, Albrighton, A Young, Agbonlahor
Bolton Wanderers - pravděpodobná sestava:
Bogdan; Steinsson, A O'Brien, Knight, Robinson, Holden, Muamba, Lee, Petrov, Elmander, Klasnic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.62 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Blackburn Rovers - Fulham FC  (sobota 16:00)
Mark Hughes se vrací do Edwood Parku, kde si vytvořil svůj manažerský kredit. Jenže nyní je tu v roli soupeře a svůj Fulham bude chtít dovést minimálně pro bod. Pak by totiž prodloužil dosavadní neporazitelnost Cottagers.

Ti ho bývalého kouče welšské reprezentace angažovali na základě výsledků právě z Blackburnu, kde se Hughes dokázal ve třech sezónách po sobě umístit v první desítce. A zatím to vypadá, že se tento tah Fulhamu vyplatil. Po čtyřech kolech je jedním z pěti týmů, kteří dosud ještě neprohráli. Ačkoliv mají Cottagers pouze jednu výhru.

Na Marka Hughese ale teď čeká skutečně těžká práce. Do konce roku je totiž mimo hru ofenzivní tahoun Bobby Zamora a problémy neustále sužují i dalšího útočníka Andyho Johnsona, tudíž má Hughes v útoku hodně omezené varianty a teprve se ukáže, jak schopný je manažer. Dobrou zprávou pro něj je alespoň možný návrat Damiena Duffa, kterého trápilo lýtko. Jistota startu není ani u Hallicheho a Stoora.

U Rovers kormidlo v prosinci roku 2008 převzal Sam Allardyce a od té doby se mu podařilo týmu vtisknout podobnou tvář, jakou vytvořil dříve Boltonu. Tedy houževnatý tým, který může překvapit každého. Naposledy dokázal s Blackburnem remizovat na City of Manchester Stadium, avšak za výkon svých svěřenců byl kritizován. Kritikům se nelíbí tvrdá hra s dlouhými nakopávanými míči. Allardyce však na to s klidem reaguje: "Hrajete to, na co máte prostředky. A jestli jsme teď tým, se kterým nechce nikdo hrát? Doufám, že ano, protože nám to dává jistou výhodu."

Domácí by měli nastoupit i s kapitánem Ryanem Nelsenem. Situace kolem startu Michela Salgada je nejasná, pravý bek si totiž v posledním zápase natáhl sval. Mimo je Andrews.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sunderland AFC - Arsenal FC  (sobota 18:30)
Arsenal se po vydařeném vstupu do Ligy mistrů chystá na svůj nepříliš oblíbený výlet do severovýchodní Anglie. Sunderland má navíc v zádech domácí výhru nad Manchesterem City.

Černé kočky jsou před vlastními fanoušky skoro neporazitelní. Za posledních dvanáct zápasů ztratily všechny body pouze jedinkrát, s Manchesterem United. Letos ztratil už prakticky jisté vítězství nad Birminghamem a následná porážka na hřišti WBA ukazovala nepříliš dobrou formu.

O to větší překvapení zajistil v poslední minutě nastavení Bent, když proměněnou penaltou rozhodl o vítězství nad Citizens. V posledním ligovém kole sahal Sunderland po všech bodech na hřišti Wiganu, když po hodině hry otevřel skóre debutující Asamoah Gyan, ten navíc přišel až po přestávce. Jenže Alcaraz tři minuty před koncem získal pro Latics alespoň bod.

Arsenal své vynikající střelecké dovednosti zatím nechává ve zdech Emirates Stadium. Šest gólů do sítě Blackpoolu, čtyři Boltonu a další šestka v zápase s Bragou. Jenže na hřišti Liverpoolu skóroval v poslední minutě jen s velkou hrstí štěstí a těsnou výhru 2:1 si připsal na hřišti Blackburnu. Na Stadionu světel se v posledních dvou letech postaral o překvapení. Předloni zde remízoval, v minulé sezóně dokonce prohrál trefou Darrena Benta.

I historická bilance není tak jasná, jak by se mohlo očekávat. Během 137 setkání slavili Kanonýři dvaapadesátkrát a hráči Sunderlandu jen o tři zápasy méně. Novodobější statistika už ale mluví výrazně pro sobotního favorita, který za posledních třináct utkání prohrál pouze loni v listopadu.

O slovu favorit by se však dalo polemizovat. V posledních devíti ligových výjezdech nedokázal Arsenal udržet čisté konto a na severovýchodě Anglie navíc vyhrál pouze dvě z devíti utkání. Naopak jasnou převahu by měl mít ve střelbě. S čtyřiceti pokusy se s Chelsea dělí o nejčastěji střílející tým, Sunderland se s třinácti střelami krčí na samém chvostu.

Ti tak těží především z práce Darrena Benta, který svému týmu loni vystřílel pokračování v Premier league. Jeho spoluhráči by se měli více koncentrovat na konci utkání, všechny čtyři letošní inkasované branky totiž dostali v závěrečné čtvrthodince.

Zároveň se budou muset obejít bez hříšníka Cattermolea, do hry možná nezasáhne ani Reid a Mensah. Výčet zraněných v barvách Arsenalu je značně výraznější. Bendtner (třísla), Diaby, van Persie a Walcott (kotník), Ramsey (zlomená noha), Vermaelen (achilovka), ti všichni si na Stadionu světel nezahrají.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.50 - 3.60 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC440017:112
2.Arsenal FC431013:310
3.Manchester United422011:58
4.Blackpool FC42118:87
5.Birmingham City41306:56
 Fulham FC41306:56
7.Aston Villa42025:86
8.Manchester City41214:25
9.Wolverhampton Wanderers41215:55
10.Sunderland AFC41214:45
11.Tottenham Hotspur41213:35
12.Bolton Wanderers41216:75
13.Liverpool FC41212:45
14.Newcastle United41127:64
15.Blackburn Rovers41124:54
16.West Bromwich Albion41122:84
17.Wigan Athletic41122:114
18.Stoke City41034:73
19.Everton FC40224:62
20.West Ham United40042:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1062)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kočky pome potrápit ty "křišťálové" kluky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se čertíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tá chelsea má teda los vidím to na 7:0

Reagovat
Arbiter

tak na Aston Villu poprvé pod tím Francouzem...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: neviete niekto co sa stalo s dolarovym uctom na fb ?

Reagovat
smazaný uživatel

konvertoval na euro

Reagovat
Arbiter

jak jako stalo?

Reagovat
Arbiter

tak už vím, co se stálo

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hodně těžkej mač, ale věřím ve vítězství...1:2 (Chamakh a Fabre)

Reagovat
bakasa

Arsenal vyhraje 3:1,dneska v noci se mi to zdálo

Reagovat
smazaný uživatel

veru každý máme iné mokré sny, že?

Reagovat
bakasa

vtipe vylez

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

sexy no..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhrá WHU !

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis 100% nasadí Fullera do základu a to bude konec nadějím WHU

Reagovat
smazaný uživatel

jo, a Kováč dá hattrick

Reagovat
vodka

nejzajímavější mač je jednoznačně BRFC - FFC, nechápu, proč to digi nedává

Reagovat
Arbiter

a co dávají?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Arbiter

Tak to taky může být zajímavé střetnutí. S hodně góly

Reagovat
smazaný uživatel

Pienaar je tam snad pořádně provětrá, s Bainesem jim to teď docela šlo

Reagovat
smazaný uživatel

Kde teď dávají zápasy PL? Na Nova sport jsem to neviděl už nějakou sobotu

Reagovat
Arbiter

byla přestávka

Reagovat
smazaný uživatel

ale ho*no prestavka zadny kolo sem ted jeste ani nevidel

Reagovat
Arbiter

tak to já mám kolo ve sklepě a můžu se na něj dívat kdykoliv se mi zlíbí

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Boban

digi tv jenom

Reagovat
smazaný uživatel

A už ani v žádnou sobotu neuvidíš. Na NOVA Sport už nedávají PL.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde teda? Já to nemůžu nikde najít

Reagovat
smazaný uživatel

Boban

18.09.2010 11:07

digi tv jenom

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale na kterem programu?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi TV.

Reagovat
13

digi tv nemam ale koukam na sopcasty. když kouknu na YES na pc tak je to pomalu lepší zážitek než poslouchat ty kecy alá komentář nova sportu

Reagovat
smazaný uživatel

YES je vetsinou v dobre kvalitě, no. když zrovna jede

Reagovat
Arbiter

dyť ti to tu dvakrát napsali, na digi tv

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako ja nechapu no takovy program teda neznam mel sem mozna tak satelit digi tv ale tak nic no

Reagovat
vodka

pokud máš satelit od digi TV, tak si nalaď Digi Sport SK, nebo jakou to má koncovku... tam to jde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Boban

musis mit satelitni pripojeni od digi tv, jinak to nechytnes...

Reagovat
Mimalu

digi sport, ktery nabizi pouze spolecnost digi tv

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale Digi Sport se stava cim dal lepsi. Je na ni vse, co potrebuju. pred par dnama pribyli slovensky programy a tam mi chybi jen sport 2. navic je hodne levna.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom nebude mít své ovečky pod svou kontrolou, protože právě na hrací den připadá židovský svátek Yom Kippur, jenž každý věřící nemůže vynechat. "Yom Kippur je nejvýznamnějším židovským svátkem. Striktně se musíte postit a abstinovat, což vám zároveň zakazuje pracovat. West Ham United to respektuje a rozumí situaci," stojí v oficiálním klubovém prohlášení. Stejný osud potkal i Tala Ben Haima, jenž je rovněž židovského vyznání.

Tohle je Premier League, ne okresní přebor

Reagovat
Arbiter

co se ti na tom nelíbí

Reagovat
Boban

pokud vim, tak i na prvni zapas chelsea (zrovna s MU) se vykaslal kvuli svatku, respektive byl den dva pred zapasem, takze tym moc nepripravil.....

Reagovat
smazaný uživatel

no a co ?

Reagovat
vodka

a co jako? to je jako kdybych tě hnal do práce na vánoce a velikonoce

Reagovat
Arbiter

mno, stejné to není, to jen v případě, že by byl zarytý křesťan

Reagovat
vodka

ok, ale vsadím se, že aj tento šašek V+V slaví... takl nevim co si bere do huby Granta...

eště by to chtělo tomasinha s dalším podobným výplodem a bude to komplet...

Reagovat
Arbiter

za první část, k té druhé, asi nechápu

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole, FUJ

Reagovat
Arbiter

chápal bych to u jistých lidí, ale u tomasinha

Reagovat
vodka

no jo, udělal ze sebe totálního hňupa... jinak až teď sem si všiml, že máš Arbitera

Reagovat
Arbiter

šak už bylo na čase

Reagovat
smazaný uživatel

Neudelal... Je...

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

židi

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za píčovinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tady je zas antifáků

Reagovat
Arbiter

Antifak? Spíš kriticky smýšlející jedinec

Reagovat
vodka

proč antifáků? antifa sú taky kreténi, ale pokud bych si měl vybrat mezi nima a kriplíkama jako ty, co volí DS, tak beru je...

Reagovat
Arbiter

Tak DS už volit nemůže

Reagovat
vodka

tak DSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tobě se nedivím ty jseš notorickej alkoholik a určitě je pro tebe lepší volit zfetovaný smažky jako je antifa že jo....ale dřív než se pohádáme tak tohleto téma ukončme

Reagovat
smazaný uživatel

Prej volit, chtěl napsat, že máš k ním určitě blíž...

Reagovat
vodka

ohó, další klišé... mimochodem, tady na okolí je většina těch tvých soukmenovců každý týden zlitá totálně do sraček, pálí jednu od druhé, ale bojují proti drogám

ono je to celkově spíš o náhledu na společnost, ta vaše je zastaralá a absolutně nic mě na ní neláká...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to chodí tam u vás na Valašsku, nebo kde bydlíš, ale znal jsem dost lidí, kteří si něco frkli aby mohli chlastat třeba dva dny v kuse a to se mi nelíbí. A zhulence o to víc nemám rád, to je jak kdybyses bavil s někým z jinýho vesmíru kolikrát. Neříkám, že je to Tvůj případ, neznám Tě, nebudu hodnotit, ale já si prostě za svýma názorama co se týče nacismu, rasismu, xenofobie atp budu nejspíš vždycky stát.

Reagovat
Arbiter

tak to mě mrzí... Btw., když jsme u té xenofobie, spadám tam taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale ty seš neškodnej

Reagovat
Arbiter

dvojnásob mrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi rasista a chtěl jsi se setkat se mnou? To je divný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se nedíval na tvý fotky...proč odkud jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to nepoznáš ani podle fotek..

Reagovat
Arbiter

no právě, myslím si, že trochu kecáš

Reagovat
fantomas

Přesně, přehání. Je prostě opálenej jak nákej španěl, nic víc, nic míň...

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie potvrdí, že nekecám

Reagovat
Arbiter

máš to v rodném listu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, hispánec ale jo, jde to poznat.

Reagovat
Arbiter

on říká, že je Rom

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Rom, jsem cikán..

Reagovat
Arbiter

to je šumák, něco jako negr a černoch...

Reagovat
fantomas

Taky přece neřikáš, že je flamenco veskrze romskej tanec. To je prostě cikánská tradice.

Reagovat
Arbiter

jsou to jen slova...

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jako říkat černochům v USA Afroameričani.. Je to prostě blbost.

Reagovat
Arbiter

asi stejná blbost rozdělovat lidí na rasy, když to rozdělování neuznává ani vědecká obec Jinak američtí černoši si na to pojmenování "Afroameričané"docela potrpí

Reagovat
smazaný uživatel

To si i zdejší cikáni taky potrpí, aby jim všichni říkali Romové To je akorát demence ale..

Reagovat
Arbiter

je to stejně zavádějící všechno to pojmenování...

Reagovat
herbage

Ty jsi Romočech?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem napůl, no.. Ale jsme neposkvrněný ghettem, takže jsme všichni relativně vzdělaní a vychovaní.

Reagovat
herbage

Sarkózy teď vyhnal Romorumuny a Romubulhary z Francie a je za nového Hitlera

Reagovat
fantomas

A Nečas se v tom případě nedávno stal takovým Goebbelsem.

Reagovat
Arbiter

provaz

Reagovat
herbage

Vždyť taky Sarkózy vzkázal té lucemburské úřednici, která do něj nejvíce šila, ať si je nastěhuje do Lucemburska a už ztichla

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Arbiter

ghetto je zlo

Reagovat
smazaný uživatel

V Ghettu vyrostou stejná hovada ze Židů, Cikánů i Němců.. Tam to není o genech.

Reagovat
Arbiter

naprostý souhlas

Reagovat
Arbiter

ale mluvíme o těch ghettech, jaká je známe teď...

Reagovat
vodka

přesně tak... a dostat se z ghetta někam do normálního života je skoro nemožné...

Reagovat
herbage

No, nevím. Už vidím židovské ghetto, jak tam hrajou streetbasketball, dealujou drogy a zdraví se "Hey brother"

Reagovat
Arbiter

spíš wazzup bro

Reagovat
herbage

No, spíš wazzup motafucka

Reagovat
vodka

bylo to myšleno, že pokud dáš odmala někoho do těch osad jaké jsou teď třeba na východním slovensku, tak z tebe vyroste to samé...

Reagovat
herbage

No to asi ano, ale to je zbytečné psát. Ale pochybuji, že by třeba Němci byli ochotni v takových podmínkách žít a co nejdříve by odtáhli někam do měst, v tomhle jsou oni šikovní

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko.. Myslíš si, že mají v genech kočovnější život než právě zrovna cikáni? Kdyby je lidi zahnali do Ghett, lidi by jimi pohrdali a těžko sháněli práci a nedostávali se do lepších škol, tak těžko někdy vyjde z Ghett jakýkoliv národ

Reagovat
herbage

Tak tady je problém v tom, že Němci jsou národ, ale Cikáni žádný národ ani stát nemají. Němci jsou zvyklý se někde usadit a tam hospodařit. Třeba v Jižní Americe v Argentině apod je spousta malých německých vesnic a komunit, které tam žijí třeba 100-200 let a okolní svět k životu nepotřebují. To Cikáni jsou zkrátka kočovníci, vždy někam přijedou a dělají převážně pomocné práce. Nyní se bavím o minulosti. Ale že by měli nějaké životaschopné společesntví a profese jako učitel, kovář, mlynař, pakeř, řežník a ti tvořili dohromady soběstačnou komunitu, to ne. Tím nepopírám, že mohli třeba dělat pekaře či řezníka, ale když se asimilovali ve většinové společnosti. Ti covyrůstali ve smíšených školách jsou dnes naprosto normální Češi jako každý jiný, třeba ty

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš, že by se z toho Ghetta udělali novej stát? Protože právě v tom společenství okolo nich je nikdo chtít nebude.. Te´d už se to třeba trochu změnilo a cikáni práci mít můžou, ale kdysi tomu fakt bylo tak, že cikány prostě na žádné tyhle funkce nepouštěli.. Třeba i vinnou toho, že se nedostali ani na školu.. Těžko z takového Němce v Ghettu uděláš učitele, doktora apod. když se nedostane do školy.. Pak přijde frustrace, lidi si myslí, že ani nemá cenu se o to pokoušet a zevlují na ulici a snaží se vydělat si všelijak.. Takhle to prostě chodí.. Ghetto je zlo.

Reagovat
vodka

Reagovat
herbage

To máš pravdu, ale proto to chce, aby se obyčejní cikání co nejvíce začlenili do společnosti, vždyť mají občanství české. Tohle není o rase, ale o tradicích. Vietnamci mají přísnou výchovu, dbají na vzdělání svých dětí a proto jsou taky většinovou společností vnímáni mnohem lépe. Základ je dobré vzdělání. Vím že ta situace je mnohdy téměř bezvýchodná, ale chce to snahu. Třeba kamarád pracuje ve skladu a o svém romském spolupracovníkovi řiká, že je to největší pracant co kdy viděl. Tohle lidé prostě ocení, nemysli si. Stejně jako řada Romů se zaměřila čistě na výchovu svých dětí a dbali na jejich vzdělání a ty pak klidně vystudují vysoké školy a i spolužáci je berou mezi sebe jako normální lidi. A o tom to je, protože sice nemají cestičku vyšlapanou, ale když je velká snaha, tak to lidé ocení a pomůžou. Jen to chce vést k pořádku a píli. Vždyť asi sám dobře víš, jak to v některých domácnostech vypadá a to vážně není otázka peněz, jeslti máš v domě bordel nebo uklizeno. To řada českých rodin žila na přelomu minulého století v mnohem větší chudobě, ale doma měli čisto a pořádek

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se to teď samozřejmě lepší.. Ghetta bývají likvidována a cikáni se hned začínají chovat jinak.. Tady v Berouně jsme měli obrovské Ghetto u kterého dokonce byla základka, fakt hnus.. Milionkrát jsem se tam popral a to jsem jen šel okolo.. Ale město je z bytů vyhnalo (neplatili nájem a kdo platil, tak jejich byty Beroun odkoupil značně nad cenou) postavily se tam nové baráky a cikáni museli jít bydlet jinam.. A najednou to jde, už jsem strašně dlouho neslyšel, že by cikán zmlátil Čecha, vidíš malé cikánčata jak chodí do školy, což dřív taky nebylo..

Prostě to chce tyhle Ghetta vymýtit, protože pokud budou žít takhle mezi sebou a budou si pořád myslet, že je nikdo nechce, tak se nic nezmění.. Jen jsem chtěl ale říct, že to prostě není geny, pokud by člověk žil v Ghettu, tak z něj vyroste stejný hovado i kdyby to byl Němec, Žid, nebo Kelt

Reagovat
smazaný uživatel

Každé ghetto má trochu jiná specifika a já fakt nevím, jak to chodí v Židovských Ghettech, každopádně si myslím, že by se určitě kšeftovalo s drogami, hráli hry které je baví a poslouchala muzika, která je baví..

Reagovat
herbage

Tak je drží dohromady náboženství, takže i když nějaké kšeftování s drogami nevylučuji, tak zkrátka bych tam žil mnohem raději než třeba v tom cikánském ghettu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nechtěl žít v žádném Ghettu..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát když koukám na ty fotky ze srazu, tak tam vypadám fakt jak cikán, ale to sem byl fakt jen opálenej.. Ale jinak to na mě nikdy nikdo nepoznal ještě..

Reagovat
Arbiter

já mám kámoše, který má příbuzné z Itálie a když byl trochu při těle a měl delší vlasy, tak jako cigán vypadal

Reagovat
Arbiter

ne odkud, ale kdo

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ono už je to zase v módě? nebo o co vám tady ide?

Reagovat
fantomas

"Striktně se musíte postit a abstinovat, což vám zároveň zakazuje pracovat" - to vypadá, jak kdyby denodenně docházel do práce ožralej - což by mohlo leccos vysvětlit.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš nechápu jaktože tento svátek neuctívá Spuds a proč nehrajou až zejtra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jsem snad něco co by nebyla pravda?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth musí zaplatit Tottenhamu milion liber za neuskutečněný přestup brankáře Asmira Begoviče. Gólman bosenské reprezentace nakonec místo do Londýna odešel do Stoke City. Kluby se na gólmanově transferu předběžně domluvily v lednu a Tottenham si tehdy v rámci částky za francouzského obránce Younise Kaboula předplatil i Begovičův přestup. Portsmouth totiž potřeboval získat víc peněz na umoření dluhů, kvůli kterým skončil v konkurzu a sestoupil do druhé ligy. Tottenham si však vymínil podmínku, že pokud brankář do Londýna nepřijde, musí mu Portsmouth milion liber vrátit. Begovič nakonec zamířil do Stoke a vedení ligy nařídilo klubu částku zaplatit. Správce zadluženého celku se chce proti rozhodnutí odvolat.

- Co to zase ty hovada zkouší? A já myslel, že už to zaplatili...

Reagovat
vladis271

Vidič novým kapitánom manU Tak Nemanja, nezabudni pásku pokrstiť ako sa patrí v nedeľu. Nech si ju v zápase vyskúša aj ďaľší hráč.

Reagovat
vladis271

aha, asi som zaspal dobu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

100. pro manchester united

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
minoLFC

a jeho prehru

Reagovat
Arbiter

mám vsázeno na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

nezajem

Reagovat
vladis271

Nič iné ako 2 nepripadá do úvahy.

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro mojí výhru nad fantomasem v tiplize

Reagovat
Arbiter

100. pro lidskou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďmě Wolves, jedem kohoutům sebrat body

Reagovat
Azza

Reagovat
herbage

Anton Ferdinand, před dnešním večerním zápasem Arsenalu se Sunderlandem, ocenil manažerskou práci Arséne Wengera.

Francouzský manažer byl v posledních dnech kritizovaný Samem Allardycem a Owenem Coylem. Obou manažerům, kteří v posledních týdnech s Arsenalem prohráli, se nelíbí, že Wenger svými prohlašeními vytváři tlak na rozhodčí a snaží se udělat své hráče nedotknutelnými.

Obránce Black Cats je však fanouškem práce Arséne Wengera.

" Nikdo nemůže pochybovat o práci Arséne Wengera. Co dosáhl s Arsenalem je neuvěřitelné."

" Hovořil jsem s několika kluky z Arsenalu, které znám z mého působení v Londýně. Všichni hovořili o Wengerovi v superlativech. Týkalo se to všeho, jakou má osobnost, jaký je trenér, jaký je manažer, prostě všechno. Nikdo o něm neřekl nic špatného."

" Podle mně, se nemůže pochybovat o práci Wengera, z důvodu jaké hráče kupuje. Takový je způsob jeho práce. Když je neporazíte, tak potom nemůžete poukazovat na to, jak hrají fotbal. Protože jeho tým hraje fotbal způsobem, jakým by se měl fotbal hrát."

" Pokud by jste se zeptali fanoušků v Anglii, který klub hraje nejlepší fotbal. Jsem přesvědčený, že většina odpoví - Arsenal, a to je především zásluha Arséne Wengera."

Reagovat
vodka

že by si byl anton vědomý problému AFC na stoperovi?

Reagovat
herbage

Jestli bude hrát zadarmo, tak toho 5. stopera klidně může v Arsenalu hrát

Reagovat
fantomas

Novej Silvestre?

Reagovat
herbage

Neboj, Wenger není hloupý. Už mu pochlebovalo více hráčů a on je stejně neagažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pulis zase s Whiteheadem a bez Guddyho a Fullera No na WHU to stacit bude tak jak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, proč bez Fullera? Co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic mu neni

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisovi

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
fantomas

Ten teda začal dělat pěkný kraviny...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem jeste prehlidl Pennanta

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, nemám rád zápasy v Sunderlandu, Fulhamu, Birminghamu, Blackburnu, apod... to zase bude dílo

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi vubec nějakej?

Reagovat
smazaný uživatel

představ si všechny....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to seš teda expert. Jsem zvědavej, jak to uděláš dneska, když se 5 zapasů hraje v 16:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema rad vyjezdy AFC na tyto tymy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, přehlídl jsem to V, omlouvám se, moje chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Behrami

Reagovat
smazaný uživatel

Green zas hyri jistotou

Reagovat
Pipo123

Green kričal jak pyč*

Reagovat
hefy

Walters hraje za Stoke? To mi teda uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dal gól Shrewsbury

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodne nezaslouzeny vedeni tymu, kterej je dopredu totalne neschopnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Shawsy jednou použil hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ho Delap trefil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dost nešťastné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

ten Stoke to je banda hračov 1.95

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke je hlavně banda hráčů, kteří hrajou tak, jak se v Anglii hrát má. Jeden z mála takových klubů...

Reagovat
Pipo123

aha klasický silový futbal ?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak . Podivej na Arsenal, ten už nemůže bejt počítanej jako anglickej klub. Snad jen že sídlí v Londýně...

Reagovat
Pipo123

jj ved Wenger potom stále plače že sa hraje moc tvrdo

Reagovat
herbage

Tak slečinkám z Lazia by pořád naložili, že by nevěděli čí jsou a navrch by si odvezli debakl 6:0. Stačí si vzpomenout na zápasy Lazia se Spartou v LM. Stačilo aby zafoukal větříček a půlka hráčů Lazia se už válela po zemi

Reagovat
Pipo123

tak ku Calciu to patrí už roky k PL simulovanie a baletky nepatrili, teraz už síce áno či už by sme dostali to ma netrápi, mne Arsenal nevadí, práve naopak, ale ked Wenger tvrdí že mu toto vadí, tak nech si zaobstará občas aj nejakých tvrdých borcov aby nemal každý rok 10 hračov off

Reagovat
herbage

Navíc když manažeři jako Pulis, Allardyce a Bruce provádí scouting po místních řeznictvích a věznicích, tak není divu že si pak Wenger stěžuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
Chazy

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, Koscielny vypadá, jako že by byl schopnej někomu občas nohu zlomit, pak si ho zas můžeš k ang. týmůmn přiřadit

Reagovat
herbage

No, toho se taky boíjím, občas chodí do soubojů jak prase a proti Braze tam měl jeden hodně ošklivej šlapák, kdy šel kolíkama napřed. Svýho času to dělal i Diaby, ale dnes už podobné koniny nedělá. Jestli Laurant někomu zlomí nohu, určitě se ho nebudu zastávat

Reagovat
smazaný uživatel

to jo... a hlavně ti jejich fanoušci mají neskutečnou úroveň, tak by se mělo fandit všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co ten Walters zas čekal? Až mu balon skočí na hlavu?

Reagovat
Godwinson

200. pro sestup West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Nááádherně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak padl? Z ničeho nic mi nefunguje Sopcast...

Reagovat
hefy

Walters vyslalm po lajně Pennanta, ale dal mu jí hodně daleko. Pennant to jen tak tak stihl a z první odcentroval přesně na Jonesovo hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesovu*

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Pennant nacentroval, Green nazachytil center a Jones dal hlavou do polodkrytej brány...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky oběma...prostě to najednou vypadlo a nejde se připojit na žadny kanál

Reagovat
hefy
Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už se koukám, dík moc. Na atdhe sem dlouho nebyl, ale vždycky tam byla půlka linků nefunkční a zbytek byl buď justin nebo se to strašně sekalo..dost dobrá kvalita

Reagovat
hefy

No, televizní kvalita to neni, ale mně to stačí. :))

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, na Sopcastu byla horší

Reagovat
Chazy

Nejlepší bývá jednoznačně veetle.

Reagovat
smazaný uživatel

Pennant, Matty, Jones Neskutečné

Reagovat
hefy

Guddy.

Reagovat
Chazy

Čet jsi rozhovor se Scharnerem někdy před týnem? Vysvětlil proč šel do týmu podobný úrovně jako Wigan - Whelan mu nechtěl nabídnout novou smlouvu :-)

Reagovat
hefy

Nečetl a jestli je to, tak jak řikáš, tak to nechápu.

Reagovat
Chazy

Tak Scharner to ocenil. Řek, že má s Whelanem skvělej vztah, ale že se s ním bavil a musel by přistoupit na velký snížení platu. Jde o to, že Whelan chtěl snížit výdaje na platy.

Reagovat
Chazy

A mimochodem, napsal jsem o Felixovi :P Príští rok ho draftuju.

Reagovat
hefy

Já Greinkeho, po tutý sezoně bude dole.

Reagovat
Chazy

No tak jeho nedostaneš ani náhodou .. určitě ne v aukci.

Reagovat
hefy

Mam šanci jako každej jinej.

Reagovat
Chazy

To třeba máš, ale když o něj usiluje tolik lidí, tak se pod cenou k nikomu nedostane :-(

Reagovat
Pipo123

Parker nejak opeknel

Reagovat
smazaný uživatel

Delapův nácvik fakt nechápu

Reagovat
Pipo123

já že na koho sa mi podobá Parker, už som na to prišiel, na herca Toby Stephens

Reagovat
smazaný uživatel

To je v hajzlu, třetí tyčka Stokies

Reagovat
smazaný uživatel

Hughtone

Reagovat
smazaný uživatel

Villans zas hraji s tim nesmyslem v zaloze, s kterym dostali sestku od NU

Reagovat
smazaný uživatel

ať jdou do řiti s tim věčnym otiráním balonu ručnikem...

Reagovat
Pipo123

já by som s tou loptou už nehral najprv ju utre a potom takého mlsného si flacne na ruky a rozotre

Reagovat
smazaný uživatel

...ale hlavně kolik času jim to trvá ten proces...

Reagovat
smazaný uživatel

"Našim cílem je Wembley, našim revírem je Emirates Stadium, naše tempo je vražedné, naši protivníci jsou Chelsea,Liverpool,M.U., muži z Arsenalu trénujou ve dne v noci, jejich úkolem je rozbrečet Fergusona."

Tak to mě rozsekalo od jednoho fans z nejmenované fans stranky :D

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Našim cieľom je titul, stále o tom trepeme, o5 rokov toho dosiahneme. Našim revírom je cesta na chirurgiu, často po nej ideme. Naši protivníci sú lopta, kopačka a brána,špeciálne posledného sa dosť bojíme. Tínedžeri s Arsenalu, trénujú tvrdo, podľa toho to tak aj dopadá. Ich úlohou je rozplakať Wengera...pravidelne je teda misia splnená

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
Bakary3

Aha..

Reagovat
smazaný uživatel

A ich tempo je fatk vražedné, fakt vražedné

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ARFAAAAAAAAAAAAAAAAA In your face lexess!

Reagovat
afc

Sliepkam ide

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na to aspoň?

Reagovat
afc

jasne,ze nie,co vlci dali gol z jednej sance?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a my klasicky zahodíme co můžeme, a že si toho dokážeme vytvořit až až! Jediný náš špatný hráč je Gallas. Řekl jsem si, že horší než na Hawthrons to být už nemůže, ale ten chlap je totálně mimo. Kdyby rozhodčí nebyl slepej, už by kopali Wolves penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

dpc aj s takou hrou, ale v 2.pol dame 3 goly, citim to v kostiach

Reagovat
smazaný uživatel

To bude osteoporóza.

Reagovat
smazaný uživatel

kosti neklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Hraji proti oblibenymu souperi no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Wolves Bale

Reagovat
smazaný uživatel

A Moyes konečne začína chápať, že Colemana musí posielať stále skôr a skôr...až nakoniec konečne posadí Hibberta. Už by bolo na čase.

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman-Arfa, to budú súboje. Začína zápas, dúfam, že marty sa pozerá

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton!

Reagovat
smazaný uživatel

nice VdV, este dame 2 a bude pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

uz len jeden :D

Reagovat
smazaný uživatel

volajte ma sibyla

Reagovat
smazaný uživatel

Romaaaaaaaan :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Aaron to je nieco nenormalne ...Pav

Reagovat
smazaný uživatel

Sliepkam ide

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Berďa Štěpánek Djokovič dobře bublal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to být OT...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbil zase raketu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dve minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odehráli skvělej zápas kluci

Reagovat
smazaný uživatel

odehráli skvělej zápas kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti Přál sem hlavně Wolves, ale když už, tak hlavně že to není remíza.

Reagovat
C-M@ster

Everton

Reagovat
Counter

Almunia, Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy, Fabregas, Song, Wilshere, Nasri, Chamakh, Arshavin

Radši bych Rosu místo Nasriho

Reagovat
afc

fajn zostava,ja som spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

stejná sestava jako proti Braze, doufejme že si taky stejně povedem...ikdyž dneska to bude úplně o něčem jiným

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte dneska někdo stream přes sopcast?Kdyžtak díky

Reagovat
smazaný uživatel

na Arsenal?

Reagovat
Side

To je gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

gól století od Cesca

Reagovat
Counter

gól roku

Reagovat
afc

zatial strasny vykon,takymto pristupom si o ten gol koledujeme

Reagovat
Lovec

Tak tak. A že ho dostaneme . Tipuju po jendom z brilantních centrů mladého Hendersona.

Reagovat
afc

s tym ja pocitam,vieme ake je obrana Arsenalu a standartky Sunderlnadu sa budu mnozit

Reagovat
Minister

čistá ruka

Reagovat
afc

Jack musi ist dole,dnes je uplne mimo a Arshavin hraje uz svoje klasicke hovno

Reagovat
Counter

dolů jde Cesc

Reagovat
Lovec

Měl nějaké zdravotní problémy před zápasem?

Reagovat
Counter

Komentátoři spekulovali, jestli si něco nepřivodil při tom gólovém nastřelení... Nebo zvrtnutý kotník. Hlavně ať to není vážné.

Reagovat
Counter

Z opakovačky to vypadalo zřejmé, kotník se mu zvlnil pořádně...

Reagovat
REPLIKATOR

Střídající Rosický převzal pásku

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš co mu je?

Reagovat
Swarley

300. pro výhru Manchesteru United

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Fabregasem?

Reagovat
REPLIKATOR

Bent se dnes určitě trefí

Reagovat
afc

pro gole sa zranil,teraz to bolo vidno

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná dvojka ti dva v obraně.kiksy jeden za druhým.neumím si představit že tihle dva to budou držet celou sezonu

Reagovat
Lovec

Otřes! Kombinace vázne, vlastně, kombinace neexistuje. Spousta nakopávaných balonů, bez nápadu, bez nabídky. Budu se moc divit, jestli dnes přivezem dom všechny tři body. A byla by to ostuda, vyhrát takovou brankou ....

Reagovat
Counter

Dowd mi pije krev

Reagovat
smazaný uživatel

krásná střela Gaela

Reagovat
Lovec

Almunia - nemusel čelit ničemu vážnějšímu. Zatím bez větších chyb.

Sagna - alibista jako vždy

Koscielny, Squillaci - asi se dám na modlení, třeba AW prozře a dopřeje Johannce trochu herního vytížení

Clichy - v jeho současné formě by snad i Traoré byl lepší volba. Nechápu nenasazení Kierana

Song - nepoznávám ho, neskutečné zhoršení oproti loňské sezoně. Jakoby mu až moc narostlo sebevědomí ...

Nasri - docela se snaží, ale nic velkého nevytvořil. Měl by hrát ze středu, to každopádně.

Jackie - Měl by hrát víc vysunutý, být iniciátorem nečekaných ofenzivních výpadů. Jack není Ramsey, hraní z hloubi pole mu nesvědčí. Evidentně.

Aršavin - odmítám komentovat, nejradši bych ho poslal v dárkovém balení s mašličkou zpět do Petrohradu se zlobným dopisem "Tohle zboží jsem rozhodně nekupovali!"

Šammach - dnes nic moc, není nebezpečný, většinou zády k brance. Když se v této pozici ocitne Bent, smrdí to problémy. V Marouanově případě nikoli.

Horší už to byt nemůže, snad se to v tom druhém zlepší ... doufám, že Boss udělal pořádnou bouřku v kabině, vážně se an to nedá dívat. Toto není Arsenal, to je banda znuděných rozmazlených pseudofotbalistů, kteří si přišli "splnit" svoje.

Reagovat
afc

za tychto 5 min sme si vypracovali viac sanci,ako za cely 1polcas

Reagovat
Lovec

Excuse me? Přísná je slabé slovo.

Reagovat
vodka

úmyslně mu dal tělo do cesty, v podstatě bodyček...

Reagovat
Lovec

Dobře, to je sice pravda. Ale. Bylo to na polovině soupeře, nebylo to nijak zvlášť zákeřné, Song měl už jednu žlutou kartu a řekl bych, že existuje mezi sudími drobné nepsané pravidlo být k již jednou trestanému hráči lehce schovívavý.

Reagovat
vitasrp

To je sice hezký, jenže všiml sis, za co vlastně Song dostal tu první žlutou?? Minimálně podle komentátora na německým Sky Sportu to nebylo jen za onen faul, ale za nepřiměřenou reakci, kdy se snad začal chytat za hlavu a máchat rukama.. To by podle mě vysvětlovalo i to, proč ho sudí při nejbližší příležitosti vylil a nesnažil se mu předtím vůbec domlouvat - na co by byl schovívavý k hráči, co se chová jako spratek, že.. A pak je jenom Songova blbost, že mu tu příležitost k vyloučení dal..

Reagovat
Lovec

Kecy

Reagovat
vitasrp

Přesně ty právě Song měl k rozhodčímu.. Jo a koukám, že tu další fan AFC hodlá ignorovat fakta a realitu.. No proč ne, když ti ke štěstí stačí In Arsene we trust..

Reagovat
Lovec

Pokrytče. Neber jméno Boží nadarmo! A když už mluvíme o faktech a realitě ...

Příjde den, příští rok, nebo ten další, nebo ten další po dalším, prostě do 5 let určitě, kdy sežehneme tu modoru sebranku na prach. Den, kdy modrou záři nad Londýnem vystřídá spartánsky červená. Amen!

Reagovat
vitasrp

Však já vám to i trošku přeju, bylo by přece smutný, kdybyste si už nikdy neužili nějakou další sezónu slávy.. Ale než k ní dojde, to bude ještě dlouhá cesta, plná utrpení, zmaru a branek v 90+ minutě..

Každopádně fan AFC se na onen okamžik musí krutě těšit, jakže to vlastně je dlouho, od zisku poslední trofeje?? A jak dlouho jste vlastně už v lize neskončili před Chelsea, hmm?? Mám takovej dojem, že už to bude celá věčnost...

Reagovat
Lovec

Chelsea je jenom otázka času. Dávám bolševikovi rok. Maximálně dva.

Reagovat
Arbiter

jojo, od posledního titulu

Reagovat
Lovec

K tomu všemu - proč nedostal kartu Bramble za daleko horší zákrok u vlasntí 16ky?

Reagovat
Lovec

To si do hajzlu dělá prdel? Za toto jako není karta?

Reagovat
Lorcan

boha jeho on to nedal!!

Reagovat
Lorcan

to bude hodně krušných posledních 10 minut, zas se bát o výsledek

Reagovat
Lorcan

ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

„Vím, že Alex není zrovna fanoušek Liverpoolu, ale mluvil jsem s ním. Požádal jsem ho, abychom o sobě nehovořili, když vedu Liverpool. Nepoložil telefon. Měl nějaké poznámky, ale nemůžu si vzpomenout jaké. Vždycky jsem si myslel, že bitvy s ostatními manažery nejsou potřeba. Fotbalová mužstva bojují, kluby bojují. Na sedmdesátitisícovém Old Trafford budete sledovat dvaadvacet hráčů, ne Alexe a mě.“

Škoda, že sme na dlho mimo B4, pretože Roy mohol byť čerstvým vetrom medzi skostnatelými a urážajúcimi manažérmi z B4

Reagovat
smazaný uživatel

ááách jo,tak jsem si přečetl,že zápas ManU vs. Liverpool píská Howard Webb,tak si můžu dopředu představit,jak to bude.. Nemyslím,že jsem zaujatý,ale jeho výkony jsou stabillně špatné.To zas bude nepísknutá pentle nebo něco podobného,ale může se stát,že zapíská dobře..Ale na to bych nevsázel..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by aspoň dát červenou Vidićovi

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dost klesnul, když už si myslí, že může uspět jenom proti deseti lidem. Škoda, souboje o titul by měly být hlavně Man Utd a Liverpoolem, ale s tímhle přístupem bude Liverpool sotva bojovat s Man City o poháry.

Reagovat
vladis271

neviem, skús okuliare, to AFC za menom znamená Arsenal F.C.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

to ale nic nemeni na soucasnem liverpoolu... nehlede na to, ze i s redkou pro Vidice by MU nejspis vyhral...

Reagovat
smazaný uživatel

po posledních výkonech man u nvm..Uvidíme,live taky hraje prd..Třeba se zopakuje vítězství jako před dvěma lety 1:4 na theatre of dreams (tehdy theatre of nightmares)

Reagovat
Boban

tak u derby doufam posledni minuty nevypustej a co se 1:4 tyce... kdo by ty goly jako mel dat?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že ti samí,co minule.Chybí tam z nich snad někdo?Jo,Dossena

Reagovat
Arbiter

ManU remizuje s letost dost tragickým Evertonem a ty si myslíš, že by jste i v 10 porazili L'pool?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban

a) ta remiza byla dosti smolna

b) LM byla pro MU spise odpocinkova zalezitost

c) Liverpool je letos hodne tragickej, jejich nejlepsi hrac Reina branku sotva ohrozi... (Torres nehlede na formu bude rad ze zapas dohraje a Gerrard se hleda)

Reagovat
Arbiter

Dost smolná remíza? LM odpočinkem? Proti Rangers na domácí půdě je remíza odpočinkem? A L'pool tragický? Nezastáváš se náhodou Arsenalu, že ztratil právě s Poolem? Máš v tom guláš

Reagovat
Boban

2 goly v nastaveni je co? videls alespon sestavu, co hrala s Rangers? Lpool tragickej je, nevim co ti na to mam rict jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tady zbytecne nesaskuj, proti Rangers bylo v sestave 10 zmen, takze se proste sily usetrily a tak on to myslel. Souhlasim, ze ztratit 2brankovy vedeni v nastaveni je pitomost, ale remizu na Evertonu nejde povazovat za ztratu.

Reagovat
Arbiter

pokud se Everton nezmátoří a bude ztrácet tak, jak ztrácel doposud, bude se moct remíza s nim považovat za ztrátu. Já vím, že to tak nebereš, protože máš karamelky rád a tobě to nedělá problém, jenže v konečném součtu vás to může mrzet...Ono jde spíš o to konstatování, že byste Pool porazili i v 10, což je konina jak hrom...

Reagovat
Boban

tak jde hlavne o zalohu a tu ma liverpool letos hroznou, pokud odjede Scholes s Fletcherem svoje, tak o body strach nemam (i v 10)...a karamelky jsou potvory, se slabsim klidne prohrajou, ale se silnejsim odehrajou casto vice nez vyrovnanej zapas....

Reagovat
Arbiter

hroznou zálohu?

Reagovat
Boban

dobre, do prumeru PL ji radit muzu...

Reagovat
Arbiter

řaď si ji kam chceš, jisté vítězství v tomhle derby ManU nemá

Reagovat
Boban

tak o tom derby je, ja jen rikam ze se ho nebojim (naopak, moc se na nej tesim)

Reagovat
smazaný uživatel

No s timhle souhlasim. O 10 hracich ja nikde ani nemluvil, to je nesmysl, protoze po vylouceni se meni veskery takticky plany.

Reagovat
Boban

tak ja nikde nemluvil o celejch 90 minutach o 10...respektive to byla spis reakce na ty neustaly blby kecy o redce a vidicovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to si muze Vidic sam Ale v klidu, do zapasu jdeme v o hodne lepsi pozici nez LFC. Sice v derby se tyhle rozdily mazou, ale porad lepsi jit do zapasu s psychickou vyhodou, nez z pozice, v jake je LFC.

Reagovat
Arbiter

Tak o psychické pohodě bych trochu pochyboval

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem o vyhode ve srovnani s LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle názory se tady opakujou už víc dní, aji u fanoušků Liverpoolu, aji u těch co jenom nemajou rádi United.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě si přeju výhru ba red devils,ale z posledních 5 zápasů,co pískal Webb mám velice špatné vzpomíky na jeho výkon..A myslím,že nejsem sám,i fanoušci jiných klubů by mohli povídat..

Reagovat
smazaný uživatel

* výhru nad red devils

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč se opjevuje neporazitelnost chelsea, když ten klub hrál zatím s průměrným až podprůměrným celkem

Reagovat
MySch017

presne tak...

Reagovat
Arbiter

Třeba proto, že s letos průměrnými či podprůměrnými týmy ostatní adepti na titul klopýtli? Navíc mají takové skóre, jaké mají?

Reagovat
Boban

podprumernymi? MU letos ztratil body s tymy, se kterejma vloni prohral a Arsenal ztratil s liverpoolem a sunderlandem...

Reagovat
Arbiter

ManU ztratil s letos tragickým Evertonem, navíc tak blbě...Já to nikterak nepřeceňuju, ale taky to o lecčem vypovídá

Reagovat
Boban

tak se vykaslali na poslednich par minut, Chelsea nejspis chytne uz rozjetej Everton...navic tohle je nejlepsi zacatek ligy za poslednich x let... mne je milejsi ztratit body "kvuli blbosti" nez nemohoucnosti....

Reagovat
Arbiter

fotbal se hraje od první do poslední minuty, pokud se na to hoši z vísky u Manžestru vysrali, je to nemohoucnost doklepnout zápas, ve kterém se vede o dva góly, vítězstvím, samozřejmě korunované blbosti

Reagovat
Boban

vsak ja rikam, ze to podelali.... jinak zapas to byl jako na Craven Cottage dobrej, dokud na to nezacali dlabat....

Reagovat
smazaný uživatel

Tož je fakt, že Chelsea hraje impozantně, ale maxwell má pravdu v tom, že jediný zápas ve kterém hrála proti dobrému soupeři, tak prohrála a to docela jasným způsobem. Mě Chelsea překvapila dost, myslel sem, že bude spíš v útlumu, ale očividně jim vyšel začátek a dokud je někdo pořádně neprověří, tak se povezou dál.

Reagovat
Arbiter

no právě jde o to, že tímto losem se můžeme skvěle rozehrát a pak na ty těžké soupeře vlítnout v poklidu A Community Shield? Pche

Reagovat
Boban

1. sirka kadru

2. forma drogby (MU se s absenci rooneyho vyrovnal dobre, stat se tohle drogbovi, tak je chelsea v hajzlu)

3. v prosinci jsem na ten vas los zvedavej....

Reagovat
Arbiter

Máme o dva hráče užší kádr, no a? Drogba je tahoun, ale i bez něj by to šlo. Není pravda, že by Chelsea byla bez něj v hajzlu. A v prosinci máme těžký los, jenže když teď ty body naženem, nějaké v prosinci ztrátit budem moct...

Reagovat
Boban

pri zraneni Lamparda bude hru tvorit kdo? nehlede na to, ze i ted byl casto jalovej...ofenzivu tahne Malouda s Drogbou a nahanet body budou vsichni, jsem zvedavej na vase zapasy s obema manchestery...

Reagovat
Arbiter

toto je poslední zápas, kdy Lamps chybí. A stejně naší zálohu táhne Essien, takže já jsem v klidu. Taky můžu vyjmenovat půlku vaších hráčů, kteří se můžou zranit a jste v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Sirka kadru hraje hodne v neprospech Chelsea, kdyz to srovnam s MU, MCFC nebo i AFC. Zakladni sestavu mate asi nejsilnejsi, ale to nemusi rozhodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jo, šířky našého kádru jsem si vědom, ale zase museli by se nám zranit skoro všichni hráči základu, abychom nenašli adekvátní náhradu a takové věci by položily každý tým

Reagovat
smazaný uživatel

No prave ze adekvatnich nahrad tam moc nemate. Kvalitni nahradniky mate 3 - Zirkov, Benny a Sturridge, mozna i Ramires, toho jsem u vas jeste nevidel. Zbytek jsou jen precenovani mladici bez ligovych startu.

Reagovat
Arbiter

Bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ten toho fakt nahraje.

Reagovat
Arbiter

no měl dlouhodobé zranění, do týdne je zpět a podle mě je to adekvátní náhrada...

Reagovat
smazaný uživatel

Po roce bez fotbalu vubec nemuzes vedet, jak na tom bude.

Reagovat
Arbiter

Souhlas Stejně jako Essien

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdil uzdravit se do letni pripravy nebo az 2 mesice po ni. Ale ty ses proste Arbiter.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Jo a Kakuta

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem ale zminil

Reagovat
Arbiter

Kakuta je skvělý a to, že nemá ligové starty, pravda není

Reagovat
smazaný uživatel

Ma v PL odehranejch 44 minut, pane jo

Reagovat
Arbiter

No a? Ligový start jako ligový start Neubírá to nic na jeho skvělé hře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Skvělý sice je, ale není náhodou zápas proti Wolves všechno, co odehrál?

Reagovat
Boban

sorry, ale to fakt nejde, to je jako rict, ze utok u Arsenalu tahne RvP, sklo jako sklo....pulku kadru si vyjmenuj, ale u vas bohate staci 2 hraci a mate utrum...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Boban

essienova nachylnost na zraneni?

Reagovat
Arbiter

tak tu roli převezme Ivanović, stejně, jak tomu bylo loňskou sezónu...

Reagovat
vitasrp

Já bych si nebyl tak jistej tím, že by absence Drogby CFC nějak rozložila, stačí si vzpomenout na loňskou sezónu a takový leden, kdy nebylo vůbec poznat, že chybí nejlepší střelec týmu.. I když chápu, že na startu letošní sezóny byl jeho přínos pro mužstvo ještě vyšší než loni, takže jeho absence by se projevila určitě, ale podle mě by si s tím Carletto dokázal poradit..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Boban

tak prave mluvim o zacatku, nehlede na to, ze Lampard je s porovnanim s lednem horsi....

Reagovat
Arbiter

Loni byl v lednu taky jalový...

Reagovat
Boban

nevim, ja videl zapasy, kde nehral drogba a tam byl o dost lepsi v porovnani s letoskem...

Reagovat
Arbiter

Je Drogba pryč z týmu? Není. Tak není důvod polemizovat nad kvalitou Lampardovy hry, zvlášť, když měl zdravotní problémy...

Reagovat
Boban

zkratka jsem na vas zvedavej, k titulu vam vloni pomohlo brzke vyrazeni z LM...letos pokud se dostanete alespon do semifinale tak to bude zajimavejsi nez vloni....

Reagovat
smazaný uživatel

plný souhlas, ikdyž LM je letos zase pořádně nabušená, tak by mě zajimalo kam se chelsea letos zase dostane...

Reagovat
Boban

vzhledem k soucasnemu kadru, bych byl prekvapen, kdyby zvladli bojovat jak o titul (do posledniho kola), tak i o LM (do finale)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatímco v PL je docela málo konkurenceschopných týmů, tak v CHL je jich kupa...

Reagovat
vitasrp

V lednu Lamps fakt jalový nebyl, nemel tu zase kraviny.. Právěže to se přešlo na 4-3-3, Frankie dostal volnost uprostřed hřiště a neskutečně se nakopl.. Dal gól Watfordu v FA Cupu, dva Sunderlandu, přičemž to byl tehdy jeho nejlepší výkon sezóny, no a zakončil to i dvěma brankami do sítě Birminghamu.. Leden se mu hodně povedl..

Reagovat
smazaný uživatel

oba Pooly bodovat, prosím! ale to bych asi chtěla moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme!

Reagovat
Arbiter

Tak já doufám, že L'pool bodovat bude. A B'pool? Pokud to hoši z Chelsea nepojmou jako trénink, tak by se to stát nemělo

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím že liverpool bychom porazit mohli

Reagovat
Boban

vzhledem k tomu, co SAF postavil proti rangers, je cokoliv jineho nez 3 body neuspech....

Reagovat
Arbiter

OT: Shay Given přiznal, že není spokojen se svou současnou pozicí v Manchesteru City. Kouč Mancini zatím preferuje mezi tyčemi Joea Harta, a Given by prý proto raději zvolil hostování v jiném celku.

Tak to jsem zvědav, jestli ho někam pustí...

Reagovat
smazaný uživatel

dolná polovica tabuľky to istí

Reagovat
hefy

OT: Marlon King brzo podepíše v Coventry.

To je neskutečný, že si tuten vylízanec ještě zahraje na anglickym stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to vemes z fotbalovyho hlediska, tak to muze byt pro Sky Blues vyborna posila, i kdyz je to totalni idiot

Reagovat
hefy

Tojo, fotbalista neni špatný, ale jestli si, nedejbože, nesedne s týmem, tak ho dokáže celej rovrátit. Tohle je hoodně velkej risk. Ale co, já Coventry stejně nijak nemusím.

Reagovat
SqueeZy

už ho pustili z vězení jo? Good for him...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 11:53 Bývalý kanonýr Tottenhamu Bobby Smith zemřel

Ve věku 77 let zemřel bývalý kanonýr Tottenhamu Bobby Smith. Tento střední útočník se 33 brankami podílel na zisku double v sezoně 1961/1962. Spurs od té doby titul nezískali.

smutne

Reagovat
smazaný uživatel

R.I.P.

Reagovat
smazaný uživatel

takže north west derby, největší zápas v anglii, stejně jako v birminghamu budu za bod rád, i když samozřejmě chci abysme vyhráli, ale bude to zatraceně těžký. Tým se ještě furt sehrává, ale na 2. půli s Bukuřeští, už se na to dalo koukat a nezlobil bych se, kdyby na stadionu našeho úhlavního nepřítele vyběhla sestava podobná, akorát doplněná o kapitána Steveho a Nanda.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako chceš aby hrál Kyrgy, Kelly, Spearing a N'Cock ?

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgiakos nejlepší stoper LFC, Kelly není dozadu horší jak Glen, a přečti si co jsem psal, Steve místo spearinga, TOrres místo Ngoga.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyrgy není špatnej stoper, ale je docela nevyrovnanej, v takovým zápase mnohem raději uvidím Aggera nebo Škrtela. A Kelly není možná dozadu horší než Glen, ale dopředu je o úplně o něčem jiným.

Reagovat
smazaný uživatel

N'Cock?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho mám hrozně rád

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že okolo půl páté už si budu solit svoje hovno... YNWA

Reagovat
kiwwi

Manchester United Set Sights On £12m Rated Newcastle United Striker Andy Carroll as Ferguson Builds for the Future

bral by som

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

A co Welbeck? Jestli by měli být v týmu oba, tak to by měl Sir Alex vyhodit Owena, prodat Machedu a spolehnout se na útočnou pětici Berbatov, Rooney, Welbeck, Carroll, Hernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim te

Reagovat
smazaný uživatel

Tož na co bude United další útočník? A k tomu další mladý talent?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jasně, nedá se tomu věřit, ale realisticky, aji když je tohle blbost, tak věřím tomu, že Ferguson ještě někoho do útoku koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Driv bude M. Owen manazerem LFC nez Carroll hracem jinyho tymu nez NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo Carrolla přinde nějaké brazilské ucho. Btw, Rooneyho přestup byl taky dost nepravděpodobný, a už je v United tak dlouho, že si ho skoro ani nepamatuju v modrém dresu.

Reagovat
kiwwi

ale ho branis zubami nechtami

Reagovat
Boban

Macheda ma super koncovku, jinak nic extra... Owena by mohl vyhodit co nejdriv.... Welbecka je ted skoda, pri absenci Valencii by mohl nabrat minuty, i kdyz by to bylo na kridle...

Reagovat
smazaný uživatel

To mas zas z te kokotiny s nazvem CaughtOffside? Hodne stary novinky vzhledem k tomu, ze Hughton uz asi pred 4 dny zopakoval, ze Carrolluv prestup je vylouceny a ze si nemusi ostatni tymy delat nadeje

Reagovat
kiwwi

hej, z tej kokotiny

ja len vravim ze by som bral, nic viac

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel jsem, ze mas uchylku ve sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, podle tady te stranky uz mel byt Rooney v Realu i Barcelone, Torres i Joe Cole v MU...

Reagovat
kiwwi

ale ved ja viem co je to za portal...ale bral by som

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Boban
Reagovat
kiwwi

zopar dobrych momentov tam mal...je fakt kurevsky rychly a aj lopta mu celkom sedi na nohe...s tymto sa da pracovat pretoze ak mas taketo atributy tak taktika a disciplina sa naucit da

Reagovat
Boban

souhlas, za 1-2 roky by mohl mit debut v Acku.. jsem na tenhle pokus zvedavej....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá na hráče s hodnotou skoro 8 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi na to koukat, ale z prvnich zaberu se mi zda patrny, ze hral na kridle a podle pozorovatelu mu tahle pozice sedi o dost vic nez hra na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

tvl víc teplá písnička u toho bejt nemůže ?

Reagovat
tomasinho

Man Utd: Van der Sar, O'Shea, Vidic, Jonny Evans, Evra, Nani, Fletcher, Scholes, Giggs, Berbatov, Rooney.

Subs: Kuszczak, Brown, Owen, Anderson, Smalling, Macheda, Gibson.

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky, Meireles, Poulsen, Maxi, Gerrard, Cole, Torres.

Subs: Jones, Agger, Jovanovic, Kyrgiakos, Babel, Lucas, Ngog.

Referee: Howard Webb (S Yorkshire)

Reagovat
MySch017

zaujímalo by ma, čo je zasa, dpce s Ferdinandom... ak Evans zasa zahrá tak tragicky ako proti Evertonu, majú sa fans Scouserov načo tešiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Rio ma teplotu.

Reagovat
vodka

Rio stejně v poslední době jistota moc není... ale dneska bych asi radši místo Evanse viděl Browna

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme presne v te sestave, kterou jsem cekal I Hodgson poskladal asi to nejlepsi, co mohl.

Reagovat
tomasinho

Lepší by bylo možná střed Meireles-Gerrard, ale bylo by to až moc ofenzivní, takže jsem spokojen. A Soto místo Škrtela.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni Royova zostava, to je Rafova...

Reagovat
tomasinho

Je to ale přesně to, co jsem psal před týdnem. Akorát Maxi místo Jovanoviče. A Soto nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to zlá zostava, ale nie najlepšia. Ja som rád, že nehrá Lucas... Najlepšia možná zostava podľa mňa:

----------------------------Reina---------------------------

Kelly----------Škrtel-----------Agger-------Konchesky

Johnson------Gerrard--------Meireles------Jovanović

-------------------------Cole-------------------------------

-------------------------Torres----------------------------

Vymenil by som len jedného stopéra podľa formy, prísť by mala ale osobnosť a poriadny stopér, ktorý by sa okamžite presadil, to platí aj o LM/LWM. Inak je tá zostava výborná... Ale to sú len špekulácie, ktoré sa prevdepodobne neuskutočnia.... Ďalej sa budem opakovať, Aggera by som skúsil presunúť do stredu pola...

Reagovat
smazaný uživatel

*Aj LB by som vymenil...

Reagovat
vodka

Kelly by hořel...

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si to myslíš ? V spolupráci s Johnsonom určite nie...

Reagovat
vodka

já co sem ho viděl, tak se mě moc nelíbí, jeden na jednoho působí v mojich očách kapánek zmateně... pokud by mu johnson pomáhal, tak by chyběl vepředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson by bol niečo podobné ako Valencia v mancs. Pravý záložník, ktorý vie aj dobre brániť(z pohľadu záložníka). Ofenzívny stred(Cole) by možnú dieru vyplnil. Kellyho si koľkorát videl ?

Reagovat
vodka

kellyho sem viděl tak 3x, to je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

v sestavě rafy by figoroval lucas

Reagovat
smazaný uživatel

*figuroval

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa nemal Meirelesa...

Reagovat
vodka

mě tam nesedí ze strany LFC akorát Minimaxi...

Reagovat
Swarley

tak ono víceméně nebylo co řešit, očekávaná sestava...už pomaloučku začínají pracovat nervy

Reagovat
Swarley

* až teda na Ria, ale ten je zase zdravotně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Steven zase na podhrotu, to smrdí průserem

Reagovat
tomasinho

Ani ne, pokud je za ním pořádný střední záložník jako Meireles.

Reagovat
smazaný uživatel

výkon Meirelese dnes bude rozhodující. Pokud si to se Stevenem nemá ve středu zálohy kdo dát, Torres i obě křídla neskutečně trpí

Reagovat
vladis271

presne tak, celé to stojí na Raulovi. Ak to zvládne môže to byť veľmi napínavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, ty maj oči otvorené a premysli si, čo napíšeš. Teraz je stred pola lepšie vyplnený, kedže hrá Meireles, narozdiel od Lucasa..

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych se mýlil, ale ta dosavadní nesehranost s týmem se podle mě projeví

Reagovat
smazaný uživatel

A ako by si postavil stred ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Steven, Raul - Jova,Joe,Babel. Jak Steven, tak Meireles bránit umí, nebál bych se toho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale tá zostavička nie je tiež zohratá, takže znovu nemáš dľa mňa pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde ale o Stevena, který pokud nemá za zády Xabiho, tak je na podhrotu otřesný, toť můj názor. Pokud se nepodaří navázat Raulovi na výkony Xabiho, bude zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak co scouseři??připraveni?? pomalu jdem na to, tak ať je to hezkej zajímavej zápas...píšu to teď, než si tu začnem ve velkým nadávat a žádat o BANány

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, hlavně ať je na co se koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

I´m ready.. Snad uvidím vše co od toho derby očekávám, obrovský nasazení, tvrdost, goly... a aspoň plichtu pro nás, i když jste vy favoriti.

Reagovat
vladis271

jáááááááááááááj vrie mi krv v žilách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Co je s Chicharitem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký Veetle nebo tak s anglickýk komentářem? YES to nevysílá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

kvalita výborná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to to nejlepší, co je k dispozici, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto čo je so sopcastom ? Nešiel ani včera

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast nešel včera žádný kanál, vypadlo to zhruba v 14:20. Dneska už jsem najel na YES, vypadá to že Sopcast problém vyřešil, ale na YES je omluva, že YES nevysílá kvůli providerovi nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nic nefunguje. Doufám, že je to jenom dočasný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast funguje, jenom Yes nejede.

Reagovat
mithro

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

vsazeno : Torres gol, vidič ČK, 3 a víc žlutých karet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
vodka

akorát sem si všiml, že na lavičce neni nikdo na křídlo...

Reagovat
Boban

na stranu se muze prinejhorsim posunout Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadne i Rooney.

Reagovat
Boban

to uz mi prijde jako extrem... aneb vzpominka na 4-6-0

Reagovat
$dolar$

Tak jedem Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec je to jinak co tak koukám, Steve SZ, raul OZ

Reagovat
smazaný uživatel

mereiles skinhead

Reagovat
smazaný uživatel

*meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Ten MU má fakt jako jeden z mála dlouhodobě pořád hezký dresy, ty letošní jsou asi nejlepší.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš ten Konchesky je kopyto .

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem asi zaspal nějak dobu a přestupy, jsem ani nevěděl, že je v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Nani ouuuu

Reagovat
Swarley

Naniiiii

Reagovat
smazaný uživatel

za tu střelu bych ho nevinil, to je těžký trefit,kort na tom trávníku mokrym, ale zadrbal to první, měl mazat na bránu a střílet.

Reagovat
Swarley

přesně tak

Reagovat
vodka

rooney to měl nechat scholesovi

Reagovat
Swarley

Scholes se zastřeluje

Reagovat
Tomekcz

Skrtel cekal az naprsi a uschne

Reagovat
mithro

skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím hoďte někdo odkaz na znělku letošní PL, nemůžu najít. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš přechod je strašnej, manu to má na pár přihrávek, ve velkym počtu dopředu a jsou tam rychle, my se s tím serem moc, a hrajem postupnej útok, kterej nám nejde.

Reagovat
vodka

Scholes no...

Reagovat
smazaný uživatel

az mi je smiesno z livpoolu .:D:D:D.. oni sa o co pokusaju? ziskaju loptu a tukaju si v stred eihriska az kym ju nestratia.. ziadne akcie nic

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam majou v tom Liverpoolu za účesy? To jim Hodgson za špatné výkony holí za trest hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak dobre Glen teda nehraje

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

zrovna sem chtěl napsat to samé

Reagovat
Swarley

i když u takového Škrtěla by to sedělo

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

centry litaj pekne snad se nakej ujme

Reagovat
smazaný uživatel

nechaem co vsetci hovoria ze torres nema formu.. ako ju moze mat ked je sam na hrote a zaloha mu nevie dat jedniu schopnu prihravku... v manutd by mu boloo lepise

Reagovat
smazaný uživatel

a seru na to, podívám se na Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Prase Evans si zase pomáhá faulama...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool hra strasne nudne. S takou zostavou by mali v utoku vsetko nicit a oni hraju jak sasovia bez myslienky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tak sem se na ten zápas těšil a zatím to je podobná hra jak proti Rangers, držení míče bez pořádných šancí. Navíc nefunguje YES a díky kostečkové grafice to vypadá jako kdyby se hrálo na obrovské kostce zmrzlého špenátu a všichni vypadajou jako Nani. A dochází mě pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast 82153 a kvalita cca jako na YES.

Reagovat
vodka

s tím pivem tě lituju

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
smazaný uživatel

nepředběhl ho, tak spadl no.. přesně to řekl komentátor : I think it was great defending by Konchesky

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se ho Konchesky dotkne někde mezi krkem a bradou a on se chytne za obličej a lehne k zemi, tohle nesnáším

Reagovat
smazaný uživatel

tam bylo hlavní, že se dostal před něj,a v podstatě se o něj opřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by tyhle 'hráče' přestali manažeři tahat na ostrovy...

Reagovat
Tomekcz

piska jak kk. Žerárda se nekdo dotkne a faul a tohle nic

Reagovat
smazaný uživatel

ztoho vašeho naniho se mi chce grcat. teplouš cikánský

Reagovat
smazaný uživatel

koncesky vypatra jak holohvala biela opica

Reagovat
smazaný uživatel

konchesky je kopyto ale aspon není simulant

Reagovat
mithro

nani

Reagovat
smazaný uživatel

Nani's revenge

Reagovat
smazaný uživatel

Tady uz mel ale dostat kartu, muze byt rad, ze piska Webb.

Reagovat
Swarley

už zase začíná pískat hovadiny...ať mě nesere...

Reagovat
smazaný uživatel

Píská dobře.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
Swarley

říkám že začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Píská dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou centry. Poulsen, Konchesky.

Reagovat
smazaný uživatel

za liverpool hraje aj poulsen? som si nevsimol striedal niekoho ci co?

Reagovat
cubinho

Haha, v základu ManU je Welšan, Skot, Angličan, Severní Ir a jako bonus i jeden Ir Hezká soudržnost

Reagovat
mithro

dufam ze Berbu bude do konca zapasu branit pri rohoh Nando

Reagovat
smazaný uživatel

jovanovič... poulsen..konchesky... všecko shit. ten hodgson nevypadá jako někdo kdo dotahne pool někam dál než waiter.. hlavně že vymlouvat se bude furt

Reagovat
Chazy

Jovanovic je Rafuv.

Reagovat
smazaný uživatel

to vím taky, ja naražím na to že ho tam furt (až na dnešek) staví...

jinak ten pool absolutně neví co kde a jak hrát. totalní matlanina. superchaoss.

Reagovat
Chazy

Jo, tak z tohodle pohledu už za to Rafa nemůže :-) ale jsem rád, že jsem Jovanovice předvídal jako tragickýho a zatím tak aji hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to musel vědět každý soudný člověk. hrači kteří přichazejí z belgicke nebo holandske ligy se statusem golový hrač, do některé z A1 lig, si myslí že to pujde samo. jovanovič i huntelaar (směju když u něho někdo používa přezdívku hunter kterou si vubec ale vubec nezaslouží) zkratka nemají na současné ligy kde hrají. nechapu co vede tak velké kluby je kupovat. kdyby radši hodgson kupil as.younga nebo agbonlahora udělal by líp. ani ten cole mi zatím vubec nesedí.

Reagovat
vodka

jovanovič neni hodgsonův nákup, Poulsen neni až tak hrozný a koncheskyho mám já osobně rád, ale je to lehký nadprůměr...

Reagovat
smazaný uživatel

hodně lehký

Reagovat
smazaný uživatel

D:D::D konchesky nadprůměr ???? no ve fulhamu možná. ale na level jako je liverpool rozhodně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zaapas. Vystrelil uz niekto na branu ? Popr Liverpool mimo nu.

Reagovat
Tomekcz

Liverpool 1 strelu 4 metry vedle United uz kolem 10 strel ale jen 3 na branu

Reagovat
Swarley

Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomekcz

Berbaaaaaa

Reagovat
terry

Že bych přinášel MU štěstí? Zapnu přenos a do minuty se Berbatov trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

neplati. Pre mna je stale 0:0 Cmon reds !

Reagovat
smazaný uživatel

Excellent. 40 minut cucim na tu nudu a pak omylem pred zahranim rohu kliknu na tlacitko pause.

Reagovat
smazaný uživatel

haha špatně ti tak to tě neučili že pause se nemačká ? D:

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neudělal schválně, chtěl jsem jen vědět, co se stane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až bude někdy ve fotbale nuda, tak ho zmáčkni znova, ať zase padne nějaké gól

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese gol,. navíc je tak marnej dneska, že Ngog by byl platnější než on.

Reagovat
FuckT

aj Skrtel by tam bol platnejsi ...alebo Sebo

Reagovat
smazaný uživatel

Torres dneska jako jedinej jezdí po zadku a jako jedinej byl schopnej ustát pár soubojů 1v1. Bohužel nikdo od nás nedokáže dát přesnou přihrávku na víc jak 5 metrů, to se pak těžko můžem dostat k bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Berbinhooooo

Reagovat
Swarley

děkujeme panu Torresovi za jeho styl bránění

Reagovat
Ligter

Berbaaa

Reagovat
Swarley

jasná ruka ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Carra To je šáša

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně hnusnej fotbal. Já chci vidět derby z předchozích 2 sezon, tohle fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze ste vyhazovali Rafu

Reagovat
vodka

tak za ten marný kádr može Rafa...

Reagovat
vodka

tento rok má berba fantastickou formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov zatial v tejto sezone skvely

Reagovat
Tomekcz

Webbe ty hov.do vzpamatuj se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hrozne piska

Reagovat
FuckT

Crraggher,torres :D jak 2 amateri...cely zapas ...ten liverpool je fakt dost zle na tom :D

Reagovat
smazaný uživatel

asi to má rád zezadu

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé gól a ještě sem našel v ledničce dva kozly.

Reagovat
smazaný uživatel

Diiimitar, Beeerbatov, one look at City and he said fuck off!!

Reagovat
Tomekcz

No tak Liverpool uz 0:0 neubetonuje

Reagovat
Chazy

A ted všichni fandit Berdychovi :/

Reagovat
Swarley

Reagovat
terry

Proč ten smajlík?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted trocha divadla

Reagovat
Chazy

Typicky.

Reagovat
Swarley

ty holky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

náhodou pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Jen by ten debilek Djoker nemusel zas simulovat.

Reagovat
terry

Stejně dostane.

Reagovat
Chazy

To víš, fanatickej nacionalista, nemůže se poprat za svojí vlast tenisem, tak se popere překonáním nasimulovanýho zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně hnusnej fotbal. Já chci vidět derby z předchozích 2 sezon, tohle fakt ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

neprehanaj

Reagovat
smazaný uživatel

nepřeháním.

Reagovat
smazaný uživatel

rozdiel je len v tom ze livpool tuka v strede a nezaklada prakticky ziadne akcia a tim brani manchestru ist dopredu.. ale uz dostali gola takze teraz to uz pojde len k lepsiemu

Reagovat
Tomekcz

hnus je to jenom ze strany Liverpoolu ten jenom betonuje a ceka az bude konec

Reagovat
smazaný uživatel

To je bída...a celkově ten zápas je dost nudnej. Kdybych byl nezaujatej, vypínám hned...šance prakticky nemáme a ten gól to jen dotvrdil....ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mancs zaslúžene, ale to bránenie jak u debilov. Nando ho bránil jak nejaký homosexuál...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecna nuda...navic chybi kvalita na obou stranach, fuj

Reagovat
mithro

Reagovat
vladis271

aaaaaaaaach humus. Rafa bral aspoň derby zostra, Roy to postavil akoby sa bál, že sa naňho Fergie urazí, že chce zo zápasu nejaké body

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis juchuuu, Nole to prezil, nema alergii v kolenu, stal se zazrak, Ajde Nole'!!!!

Reagovat
vodka

dopadl přímo na patu, to je vždycky na kokot...

Reagovat
smazaný uživatel

On je kokot, to mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Krátky súhrn? Konečne doma z nákupov

Reagovat
smazaný uživatel

pool uplně marní, manu je tlačí a zasloužili si ten gol dát. klasicky gol z rohu. pool prostě neuměji najit torres který pokračuje v křeči. cely pool je jedna velka křeč. jo a rooney se furt hádá

Reagovat
smazaný uživatel

manu tlak v prvních 30 minutách se hrálo v podstatě na jednu bránu. A jinak utrpení, nuda, děsnej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to jako Man Utd - Rangers, akorát soupeř má jiné dresy a levá strana tentokrát funguje.

Reagovat
vodka

jinak je neskutečné, jak berbova forma vzrostla a stačí k tomu funkční střed hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

chci starého Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

chcem stary liverpool

Reagovat
herbage

Chci starého Naniho a Berbatova

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

jeho "bránění" Berbatova bylo na vyfackování

Reagovat
Tomekcz

Rafa mu odesel tak chtel zkusit prefiknout Berbu

Reagovat
vladis271

nemám ťa rád.....aha mufan, takže nič nezvyklé

Reagovat
$dolar$

OT - Nepisu to poprvy, ale Djokopic je neuveritelny svine...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

to jsme tu uz resili vazne hodnekrat

Reagovat
smazaný uživatel

Čo zas urobil?

Reagovat
terry

Hraje si na "hrdinu"..

Reagovat
$dolar$

Pri podani Berdycha, simulace na pul hodiny a pak beha jak srnka...

Reagovat
smazaný uživatel

Špina.

Reagovat
Chazy

Překonal hrůzostrašný zranění :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyt se i přes těžké zranění a neunosnou bolest pere za svou vlast

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na Dolara

Reagovat
ACSMan

nevíte někdo sopcast na MU LV ?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
ACSMan

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbíjou ty sestřihy s Cantonou. Střílí jeden gól za druhým, ukázkový útočník zabiják, tvrdý na hřišti a do toho hraje ta typická francouzská letní hudba

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

"líbijou"

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale fakt pouziva

Reagovat
smazaný uživatel

ale zní to hrozně...

Reagovat
$dolar$

Zni to priserne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to líp než němčina, francouzština či nizozemština, to je hlavní

Reagovat
$dolar$

To teda nezni

Reagovat
smazaný uživatel

Francouzština zní nádherně. A Nizozemština se dobře poslouchá, je to jak konference ve vepříně. Vždycky mám pocit, že stačí někde v Amsterdamu přijít do obchodu a zachrochtat a dostaneš půlku chleba.

Reagovat
Kovi81

francouzstina tedy nadherne nezni... jestli existujou mimozemstani, tak vyluzujou zvuky podobne francouzstine nebo spanelstine (oboji nevydrzim poslouchat vic jak pet minut ) zato nemcina je moje srdcovka

Reagovat
smazaný uživatel

Co to Glen zkoušel? Dával balonu náskok?

Reagovat
Tomekcz

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Když se mu daří, tak aji bojuje

Reagovat
Tomekcz

Nani skodaaaaa to byla bomba

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

Berba to vykoumal jeste lip

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by aspon mohol vystrelit na branu. Van der Sar si moze lustit sudoku a sledovat zapas s telky

Reagovat
Tomekcz

HOLY SHI T

Reagovat
vodka

BERBAAAAAAAAAAAA legendární gól

Reagovat
$dolar$

Ty vole to byl gol

Reagovat
Swarley

Berbaaaaaaasa, oh my god

Reagovat
smazaný uživatel

Berbaaa

Reagovat
Side

Berba

Reagovat
mithro

gol sezony

Reagovat
Nikikrew

Co ti dava,tak tomuto klobuk dolu...

Reagovat
smazaný uživatel

WONDERFUL! ABSOLUTELY FANTASTIC!

Reagovat
vodka

to bude jeden nejlepších gólů v celé historii

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, navic kdyz je to v derby

Reagovat
vodka

právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Za to máš pravdu, ale to platí len pre fans

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zas nepreháňať...ale jeden z najlepších overhead kick určite.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRA SYN BOŽÍ? Pche

Reagovat
Swarley

jestli je Ibra syn boží, tak Berba je jeho otec

Reagovat
niflheim

Berba prostě krása

Reagovat
alcantara

viac takych utocnikov, akym je berbatov

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

Reagovat
kiwwi

OMFG...touch of genius!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kto videl Berbatova v minulej sezone, musi v tejto

Reagovat
andkoo

a kto ho videl predtym, tak nic nove nevidi

Reagovat
vodka

co udělá funkční střed hřiště... nemusí se stahovat mezi záložníky a hraje jak bůh...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Berba, kteryho jsem tady 2 roky branil. Love him

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Chazy

Nebyl si jediny

Reagovat
iamek

Ano taky jsem ho porad branil na pubertalnim webu United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si počas tej obrany dokonca k nemu vypracoval vzťah

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak dobrej gol to nebyl.

Reagovat
vodka

Reagovat
$dolar$

No rozhodne to nebyl jeden z nejlepsich v historii Byl hezkej, ale takovych padlo uz plno...

Reagovat
andkoo

absolutely magnificent

Reagovat
smazaný uživatel

ten liverpool je k smíchu

Reagovat
Swarley

pojď Berba, hattrick

Reagovat
13

hm konchesky naniho vůbec nestíhá.. jinak berbatov to hezky trefil

Reagovat
Tomekcz

a pridejte jim treti kus

Reagovat
smazaný uživatel

berbaaa je boh

Reagovat
smazaný uživatel

zda se mi to nebi ten reina je fakt takový chudák/smolař.. jako i on ma za sebou par kiksů a liverpool si todle skore určitě zaslouží ale on ne.... když nemá v cestě nafukací alonek tak ten balkansky traged zrovna v tomhle zapase mrdne dva goly a pak zase pulroku bude neviditelny

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOL berba ide mu karta

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem hada chcát a koně blut, viděl sem dat Crouche gól z nůžek, ale to že Berbatov skóruje DVAKRÁT v jednom zápase, to sem eště neviděl.

Reagovat
Chazy

Proti Royals dal 4....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to asi moc dlouho fotbal nesleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je nadsázka.

Reagovat
$dolar$

Co si videl delat kone?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
$dolar$

No spis jsem nevedel co znamena "blut"

Reagovat
smazaný uživatel

blinkat

Reagovat
iamek

Sakra byl jsem chcat. Link nekde ?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/82153

Reagovat
Tomekcz

jezis ale hov.n o

Reagovat
smazaný uživatel

Ta byla jasná...

Reagovat
vodka

za co do řiti?

Reagovat
vodka

áha, blbě sem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, tak ty ses komik. Rekni ze se Evans dotkl balonu...

Reagovat
vodka

mrkni se na tu reakci nad tebou

Reagovat
$dolar$

Grrr zacinam Djokopice nesnaset jeste vic

Reagovat
herbage

Hledá se starý Nani a Berbatov, ty nové vůbec nepoznávám Sice nerad, ale to byla fotbalová paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Shit, ja som stranu trafil, Sar nie

Reagovat
herbage

Dneska by na Liverpool stačili i Smalling se Silvestrem

Reagovat
smazaný uživatel

ani nám ten gol nepřeju, zasloužíme si bůra, ale třeba to pak bude aspon zajímavější.

Reagovat
Nikikrew

Akurat som chcel napisat,ze Liverpool hra velke ale velke hov*o.Nehnevajte sa na mna fanusikovia The Reds ale s takouto hrou nemozte pomyslat ani na LM.Neviem cim ti bude,bud nie su hraci zohrati alebo nemaju svoj den.Tam neni ziadnited hra velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

joooo pencle

Reagovat
Swarley

nedá!!!

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

no tak dal, no

Reagovat
niflheim

Ale taky jsem to chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

evans je chudak na druhu.. smailing je lesi...

Reagovat
vodka

SMAILING určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Smailing

Reagovat
smazaný uživatel

Leda pro fanoušky Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale. Elegenace se vrací na anglické trávníky, Dimitar je zpět, tak neuvěřitelně lehkopádný a plný baletu, jak jen on může být. Není nad krásu nadpozemského fotbalu, Messi sedí v křesle a tiše kouká. Bravo Berbo, pořád jsi world class.

Reagovat
vodka

vždycky byl... akorát teď konečně hraje útok a nestahuje se do zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy sem začal fandit. Berba + Keane

Reagovat
herbage

Na Messiho nemá ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Lionel je o třidu výš. Ale tohle byl magic moment

Reagovat
13

joooo! Stevie to dal!

Reagovat
Tomekcz

dpc za celej zapas nevystreli na branu a ted penalta a co ta ruka ty lesoune v 1. puli

Reagovat
andkoo

za to ze to zle odpiskal v 1.polcse nemal teraz piskat tuto penaltu?

Reagovat
kiwwi

no pekne sa to rozbehlo

Reagovat
mithro

njn penalta super, ak sa chytia tak ma asi vystrie znovu prist o dvojgolovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

at jde ten nani do hajzlu fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Nani je neskutečná šťetka

Reagovat
smazaný uživatel

konchesky lehký nadprůměr....

Reagovat
Tomekcz

Webbe ty hovado

Reagovat
Chazy

Reagovat
13

Poulsen a nani mi připomíná ronalda: skvělý hráč ale mě osobně neympatickej

Reagovat
smazaný uživatel

no ale na jaku p*cu to teraz odkopol

Reagovat
vodka

mám tušení, že se to nějak pojebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

kurva..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň vidíš aké dobré tušáky máme

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
$dolar$

Tak tohle mela byt jasna cervena!

Reagovat
smazaný uživatel

sere to od tý doby co nepísknul desítku pro manu.

Reagovat
smazaný uživatel

proc cervena ??? torres nemel balon to nebyla jasna golova prilezitost ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ten plesoun v ciernom mi zacina pit krv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Webb nejdřív odepřel MU pencli, teď zase Liverpoolu početní výhodu. Nevím, co si o tom mám myslet.

Reagovat
Swarley

ku*va už mě zase neserte...vedem 2:0 a už to zase úplně zbytečně začínáme je*at

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak řekl komentátor: Only yellow?

Reagovat
niflheim

Kurňa Webba jsem měl vždycky rád jako rozhodčího, ale nějak se mi otočil po MS Sice jsem fanda UTD, ale tohle mohla být červená a je tam toho víc.

Reagovat
13

To musí bejt rudá ale!!!!!!

Reagovat
vodka

dopiče pokolikáté už?

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
niflheim

bloody hell

Reagovat
Tomekcz

no a ja du blejt to sou kkti

Reagovat
smazaný uživatel

no do pici a je to tu kurvaaa 2 strely 2 gooly ja s aobesim asi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tady říkal, že je to nuda?

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Swarley

to si dělá Fletcher prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme marný jak svině a vyrovnáme, no co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši Fletch...a už je to tu...

Reagovat
justcall

jak se Fletch uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Steveeeeee !!!!!!

Reagovat
mithro

ja tomu neverim

Reagovat
niflheim

Dejte Fletcherovi dneska bílý dres

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že nejsme jedinej tým, kterýho je Liverpool schopnej potrápit

Reagovat
smazaný uživatel

Steeeeveeeeeeeeeennnn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
kiwwi

ach boze...jak sa moze takto uhnut v mure

Reagovat
vodka

drknu do něho, on se intuitivně potočil po dotyku...

Reagovat
vodka

nevadí, rozhodne Owen

Reagovat
herbage

Stývý vondr

Reagovat
13

GOOOOOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozne looserpool akurat prot nam ma take stastie... hanba celej obrane na cele s evansom a slavnym osheom

Reagovat
Nikikrew

Tak to bol teda free kick.Nadhera

Reagovat
$dolar$

A jedem POOL jeste jednoho !!!

Reagovat
alcantara

tomu sa povie pevny mur

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha kde VDS stál ? Nemá se stát náhodou na opačný straně, než je zeď ?

Reagovat
Chazy

Přeju MU, ale Fletchovi se fakt povedlo mě rozesmát přesně kvůli tomuhle si brankář tu zeď staví.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten manu z 1. poločasu ? naprosto rozdílnej poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze to neni vubec jinej polocas, o to vic je prekvapivy, ze dovolime LFC vyrovnat z niceho.

Reagovat
smazaný uživatel

já narážím spíš na vaší hru, uplně se vytratil ten váš rychlej přechod to útoku, nic vám nevychází od golu berby.

Reagovat
smazaný uživatel

No vśak, odkedy sa to po*ebalo totálne...

Reagovat
vodka

liverpool se vysunul výš a MU nemá tolik prostoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být červená jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Komu? Nesleduju to, diky.

Reagovat
$dolar$

O´shea mel dostat jasnou cervenou a dostal jenom zlutou...

Reagovat
vodka

MU mělo minutu předtím kopat penaltu...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

tak dufam ze livpool otoci aby si SAF uvedomil ze mame najlepsiu obranu na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nějaký PL Typek?

Reagovat
$dolar$

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Torres hra uplne hovno a ma obrovsky podiel na obidvoch goloch :D divny zapas

Reagovat
$dolar$

A Berdych se od toho divadla Djokopice uplne sesypal...

Reagovat
smazaný uživatel

rooney to je bida.. dole za owena alebo machedu

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Už jak Gerrard na ten přímák šel bylo jasný, že to dá.

Reagovat
Swarley

Owen na plac...dneska mám prostě zvláštní pocit, že by to mohlo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dnes nejak s tými pocitmi...ja hovorím nie. Čo vodka?

Reagovat
vodka

půjde tam, ale nepůjde vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

mě nemůžete podpořit?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď tak som to myslel, reagoval som na to, že podľa Swarleyho by to mohlo výjsť.

Reagovat
$dolar$

Pridam i svuj pocit, Liverpool vyhraje 3:2

Reagovat
Swarley

Owen už se rozcvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proti City. To taky tuším pískal Webb.

Reagovat
Tomekcz

Fletcher je ted uplne v kasi takhle to zas dos.at

Reagovat
Swarley

jedeeeeeeem ku*vaaaaa, ještě 15 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Minuly tyzden Coleman, dnes Ngog, 2 psychicke posily...

Reagovat
smazaný uživatel

jdu si ven zakouřit v domnění, že stejně o nic nepřijdu, a ono tohle... skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Mačeta, lepší než Owen...

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra makeda.. ten kkt stojí za hovno ale až přijde 93 minuta tak to přide a bude to v hajzlu...

Reagovat
smazaný uživatel

ked to dnes nevyhrame tak titul ma chelski a hovorte si co chcete... s takou obranou a este ked je rio stale chory mozeme tak akurat vyhravat nad wolves a nie mysliet na titul..

Reagovat
Nikikrew

Ryan Giggs hra paradne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Furt čekám, kdy příjde to tajné Sirovo sušenkové eso aby rozhodlo a mohl se točit ten trhák od Universalu, a ono nic

Reagovat
$dolar$

Nani je ale picus

Reagovat
vodka

BERBAAAAAAAAA true LEGEND

Reagovat
hefy

berbaa.

Reagovat
Chazy

Koukej na latics. Tevez dramaticky změnil účes

Reagovat
smazaný uživatel

TO uz sem videl v odkazu nekde

Reagovat
hefy

Po konci MU se pujdu dívat, ale sestava se mi hoodně líbí. :)

Reagovat
Side

Nani

Reagovat
alcantara

Reagovat
Tomekcz

JOO KUAAAAA BERBO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
$dolar$

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Berbaaaa

Reagovat
niflheim

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Nani.

Reagovat
Swarley

kurva a on to fakt dotáhl do hattricku

Reagovat
smazaný uživatel

Je to shooter

Reagovat
terry

Neskutečná forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Haaaaadžte šiltovkyyyyyy Wooooooooooo, Berbaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reina zase bez-šan-ce!

Reagovat
smazaný uživatel

Berba sa dnes stal legendou, doslovne. Už len to dokopať pred ich bránou. Zaslúžene.

Reagovat
Chazy

Stal se legendou a dal jeden z nejhezčích gólů historie, přeháníte to

Reagovat
vodka

legendy se rodí výjimečnýma výkonama v klíčových okamžicích, navíc ten gól je gól sezony už teď...

Reagovat
Chazy

O'Shea to rozhod v nastavení, když MU hralo v desíti, na Anfieldu, ve chvíli kdy MU potřebovalo nutně vyhrát aby byl blíž titul.. a stejně legenda není, hned se to zapomnělo

Reagovat
vodka

1. nezapomnělo, vzpomíná se to před derby furt, minimálně si to každý připomene

2. hattrick s tím gólem je pořád setsakramentský rozdíl...

Reagovat
Chazy

1. S tím nesouhlasím

2. S tím taky ne O'Sheuv gol je pro mě nejlepší moment co jsem jako fanda MU zažil.

Reagovat
vodka

O'Shea se fakt vzpomíná často, tam se neshodnem no...

toto je pro mě obdobný zážitek...

Reagovat
Chazy

Kéž by takle rychle skončila každá neřešitelná diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

A zamyslel si sa niekedy prećo je neriešiteľná? Kvôli tebe a tomu že popieraš fakt

Reagovat
Chazy

S tebou to ale samozřejmě možný není

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať...vodka to s tým gólom prehnal, ale kto nám vyhrá pamätné derby (a nehľadiac na silu live, bolo to 2:2) a to hattrickom prvým od 60 rokov starého dátumu, navyše s takým gólom, ten sa fakt v Anlii stáva legendou. Ja nič nepreháňam

Reagovat
Chazy

No nevím nevím, ale to už je hodně o individuálním posouzení.

Reagovat
vodka

to nezpochybňuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Sheasy je ešte stále za ten gól proti Live spred 4 rokov velebený čo viem. Je to pamätný moment, fakt nepreháňam. Minimálne bude hrozne dlho pamätaný, zápis do análov riadny.

Reagovat
herbage

Nani je žebrák

Reagovat
vodka

sere mě neskutečně, ale hraje skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov je saso. Cely rok nic nehra a teraz da hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si sa zasekol niekde v čase 2 roky dozadu, že áno.

Reagovat
$dolar$

rok

Reagovat
smazaný uživatel

Dva. On hral dobre aj predtým akurát zadrbával šance do ktorých sa dostal, strelecky sa trápil. To už ale tí kritici, ktorých bolo jak nasrato nevideli ani jeden...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

...A co na to Steve?

Reagovat
mithro

berba ty si proste novy cantona

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andkoo

uz viem ako to vyzera v nebi, pozeraju tam derby, ktore 3 golmi rozhodne berba

Reagovat
smazaný uživatel

Berbaaaa, ešte, že ťa máme!

Reagovat
Ligter

GOOOL Berbo ty jsi zabiják

Reagovat
kiwwi

DImiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOL berba hetrik

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni hattrick v derby od 1946

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

První hattrick hráče MU, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jemine...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak dnes je na hristi jen jeden tym

Reagovat
herbage

Spíš dvě bandy nekopů. Ještě řekni, že jste hráli dobře. Ten dnešní zápas vypadal spíš jak souboj Boltonu s Blackburnem

Reagovat
KnoxXx

dufam, ze si sa vcera pozeral na ten skvele namazany stroj

Reagovat
smazaný uživatel

berba kral strelcu

Reagovat
Swarley

UNI TED, United are the team for me, With a nick nack paddy whack give the dog a bone,

Why don't city f**k off home?

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson žije?

Reagovat
smazaný uživatel

A Berba si konečne za svoju drinu vyslúźil to, čo mal dostať uź dávno, standing-o

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl sem ho rád protože nebojoval, dokonca sem si myslel, že by byl lepší jako ofenzivní střední záložník, ale letos mu to svědčí A za ty tři góly do sítě Liverpoolu si ho lidi budou pamatovat ještě hodně dlouho.

Reagovat
mithro

a za tend ruhy gol

Reagovat
andkoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte sa tej reakcii čuduj, pána beka.

Reagovat
andkoo

co mal zomret pri tej autonehode alebo co..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som futbalovo. Ako môže niekoho niećo také vôbec napadnú´t, to mi hlava neberie.

Reagovat
andkoo

ja ta nechapem, napises taku blbost a este sa dokazes cudovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si už dočista debil? Či žije znamenalo, že dlho nehral (a to ani pred nehodou) a nemá to s jeho búračkou nič. To je fakt neuveriteľné ako ste niektorí sprostí

Reagovat
andkoo

tak ty si totalny magor, daj sa liecit a aspon trochu sleduj dianie, za co ma boh tresta ze mi dal takychto spoluobcanov

Reagovat
smazaný uživatel

ten nani to je normalní herečka

Reagovat
smazaný uživatel

Měl vůbec Liverpool střelu na bránu ze hry? Nebo ty dva góly byly jediné příležitosti?

Reagovat
Tomekcz

ano to byly jediny sance

Reagovat
smazaný uživatel

Nani to dotah až do konce

Reagovat
Tomekcz

no a ted to skonci 3:3 ne to bych se sel zastrelit snad

Reagovat
vodka

a málem sem zapomněl: Carragher dneska

Reagovat
Swarley

Dimitaaaaaaaaaaaar!!!! BERBATOV

Reagovat
herbage

Doufám že v nastavení Liverpool vyrovná, ale nemám sílu na to dále koukat. Ještě dá Chelsea Blackpoolu sedmičku a bude to komplet nahovno víkend

Reagovat
mithro

nani ako sa chudacik drzal za zadok ked odchadzal

Reagovat
13

nani je chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tož alespoň je vidět, že v PL se nastavuje spousta času ať už Ferguson chce a nebo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

4 minuty by se měly nastavovat téměř vždy. minimálně

Reagovat
$dolar$

Nastavovat by se melo tak 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně. Čistý čas zápasu je 60-65 minut. Hádat se o minutu a nebo dvě v nastavení je pitomost. Lepší je donutit týmy, aby hrály od první minuty s takovým nasazením, v jakém hrajou obvykle jenom od devadesáté.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Nani

Reagovat
terry

Drogba kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Když nehraje Terry ani Lampard tak je to pochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Mal to dostať Essien, navyše má teraz formu ako hrom.

Reagovat
terry

To už radši Čech nebo Essien.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se toho trošku bojím, Chelsea hraje skvěle až do chvíle, kdy si může na čele vytvořit náskok. Aspoň v minulé sezóně, to tak bylo, jako by Carlettovi vyhovoval 1 bodový náskok

Reagovat
smazaný uživatel

loni nebo předloni byl třetí volba čech .. ale nedivim se tomuto. drogba je další nejvyše v hierarchii páč si t prostě vybudoval nekompromisnim chovaním

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napadá ma...that s a f*ckin disgrace, f*ckin disgrace

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je v tom urcita symbolika

Reagovat
smazaný uživatel

Cist diskuse k PL, to je nekdy fakt "uchvatny" .... polovina vsech prispevku je typu: "aaaa" , "neeee", "goooool", "haha", "offside!" , "jedeem"

Reagovat
Side

Tak je nečti

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rad, ale kdyz si chces precist i to ostatni, tak se musis temahle vyblitkama prohrabavat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je preview, nezověobecňovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, pro klid duse: ano, myslim tim diskuse k jednotlivym kolum

Reagovat
Swarley

no to jsme my...kluci z Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

No a? ...ze se to neda cist, kdyz se clovek musi prohrabavat tunou tehle vyblitku, kterejch prinos je nula nula nic.

Reagovat
Ligter

Přínos? Co čekáš za přínos od diskuze, ještě ke všemu internetové?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim? co to je za vyplod? to myslis vazne to co si napsal?

...chci se docist co se v tom kole udalo, kdo jak hral, zajimavosti kolem zapasu atd. Diskusi o tom co se delo, o hracich, tymech, fanouscich. Nejak nechapu co sis jako myslel)))

Reagovat
smazaný uživatel

Proč používáš minulý čas v preview? Minulý čas najdeš v souhrnu a tam už ty emocionální výkřiky nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Však aj preto som mu to písal, nielen preto aby to nevzťahoval na všetky diskusie o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak:

...chci se docist co se v tom kole deje, kdo jak hraje, zajimavosti kolem zapasu atd. Diskusi o tom co se deje, o hracich, tymech, fanouscich. Nejak nechapu co sis jako myslel)))

Reagovat
smazaný uživatel

Sa všetko dozvieš, akurát musíš vedieť koho čítať a trochu to tu preskákať. Neprehľadné to je, súhlas, ale to podstatné vždy napíše niekto známy. Niet dôvod hundrať. Primera či Calcio takto zápasy neprežívajú/ak, tak je tam tých užívateľov menej. Tam pre zmenu riešia všeličo možné ako módu/Real-Barca, Barca-Real, ehmm-XYZ, XYZ ehm, Real-Barca, Barca-Real...prípadne k zápasu nič až o polčase 1-2ja niečo. Tak si vyber, ale frfľať je zbytočné.

Reagovat
Ligter

No chci říct jen, že jsi naivní, když v přítomnosti tolika fanoušků United a Liverpoolu (a obzvlášť když je to vzájemný zápas) se divíš příspěvkům typu ''aaaa, neee, jooo, goool '' a podobně. Každý tu holt nebude psát dvouodstavcový články o odehraných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemusi psat dvouodstavcovy clanky... akorat nechapu smysl psat do diskuse prispevek typu "goooool" a podobne - kdyz jedinej vysledek toho je zasrani diskuse a nutnost probirat se temahle kravinama k normalnim prispevkum

Reagovat
Ligter

Jasný, já tě chápu, ale prostě se s tím už musí počítat.

Reagovat
kiwwi

zdielas svoju radost resp. sklamanie s ostatnymi...nechapem co nechapes

Reagovat
smazaný uživatel

Na stadionu bych si vyřval hlasivky a zapil to pivem, u PL bohužel musí stačit ten net.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Proto me nebavi cumet na fotbal v televizi a na netu a chodim se vyradit na stadion

...a jinak muzes treba s kamosema do sportbaru a podobne. Moznosti je spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady všichni fandíjou Chelsea a nebo čerstvě Man City A sedět ve sport baru a poslouchat ty kecy dědků co víjou jak který zápas dopadne a majou to samozřejmě všecko na háku a povsázené a stejně vypadajou jako kdyby každou noc spali mezi popelnicama a snídali, obědvali a večeřali čínské polívky a gambáč desítku se mě fakt nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim lip, takovejm bych rad do oci rek co si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, hrdina čo sa potrebuje ukazovať v nejakej krčme, paráda... To bi ti ako vôbec nebolo trápne? Wohoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc hrdina co si potrebuje neco dokazovat? Ne, pokud nekdo ma blby reci tak mi rozhodne neni trapny rict mu naopak svuj nazor. Proc bych mel mlcet a nechat si srat na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako blbé reči na teba, alebo na klub? Prečo? Čo ja viem? Lebo som primárne normálny človek čo sa nepotrebuje hádať s ožranmi, ktorí tomu hovno rozumejú a ešte väčšie hovno pochopia aj napriek výkladu? Hovorím z vlastnej skúsenosti, takže si trochu seriem do huby Ale tak proste už by som to nerobil.

Reagovat
kiwwi

ja som dnes chcel ist s kamosmi pozerat do nejakeho sportbaru ale bohuzial sme nenasli nic kde by mali digi sport tv

Reagovat
herbage

Tak půlka fanoušků Manchestru jsou poloopy a takový dolar je kategorie sám pro sebe

Reagovat
herbage

*poloopi

Reagovat
KnoxXx

vtip mesiaca september

Reagovat
smazaný uživatel

A ta druhá půlka jsou fanoušci Manchesteru United.

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO je to tam ale takhle si to zas pohnojit no ty bylo na infarkt

Reagovat
Ligter

Fuj, to byly nervy. Pro Berbatova jsou tři palce málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédi scouserský...

Reagovat
andkoo

Reagovat
herbage

Za to, že jsem remizovali v Sunderlandu nemohli a dnes vydali ze sebe co mohli, takže bych jim to nezazlíval. S dnešní výhrou Manchestru jsem počítal, kdeže předloňské sněhy jsou, kdy Liverpool vypráskal Manchester na domácí půdě a to měli ještě v sestavě C.Ronalda s Tevézem. Dneska prostě jednooký porazil slepce

Reagovat
smazaný uživatel

přestaň mi to tak racionálně zdůvodňovat :D potřebuju si někde vybít vztek :D

Reagovat
herbage

Zkus zmlátit zeď, včera po prodloužení mi to pomohlo si ulevit

Reagovat
vodka

nevim co chceš, skvělý zápas, LFC hrálo akorát 20 minut, ale byl to pěkný mač... navíc gól roku a zvraty, náboj...

Reagovat
smazaný uživatel

proč sem četl "slepice"?

Reagovat
andkoo

nadherne derby, co dodat

Reagovat
iamek

Kde jsou vsichni antiberbatovci ? Ani zde nepisou ani na webu manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Tu som, ja priznavam, ze som mu nemohol prist na chut pominule sezony, ale tuto sezonu zatial OBROVSKY KLOBOUČEK

Reagovat
vladis271

fuck off...jebem nato, idem sa zastreliť. nenávidím mancs, Berbatova taky, zasraných gloryfuckerov taky... a scem ban....jebem na Vás nezvládol som to!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

hurá...škoda, dnes sa u vás nebudú žrať ho*ná ale tak za ten pocit to aj tak stojí

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je prdel nebo jsi fakt mrtvej?

Reagovat
13

dostat o shea červenou jak měl...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný zápas

Reagovat
kiwwi

och jaky som stastny, taketo vitazstvo vzdy potesi, navyse s Liverpoolom + Berba hattrick = orgazmus

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je fakt nesympatický hráč a človek, ALE je to geniálny hráč, klobúk dole. Zaslúžená prehra...

Reagovat
kiwwi

nechapem co je na nom nesympaticke...uplny pohodak podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí si o sobě, že je až moc. Něco víc než ostatní

Reagovat
vodka

těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Vodka+ale on fakt je Ale len tak by to človek o ňom, napr. narozdiel od Zlatana nepovedal. Si prežil za MU už dosť a nikdy neboli známe nejaké problémy čo sa tohto týka.

Reagovat
kiwwi

on je taky mamfpicista a hra si svoj futbal...a ked mu ide tak to je parada, ked nejde tak to si videl minulu sezonu...ja som neskutocne rad ze ho mame, to je proste hrac na ktoreho sa vzdy tesim ze co predvedie

Reagovat
vodka

je to prostě fotbalový génius...

Reagovat
smazaný uživatel

Predtym to bol u mňa výzor, jeho ľavá noha na opieranie a Spurs, teraz ale na ňom nevidím fakt nič

Reagovat
smazaný uživatel

Zisti si od fanúšikov Spurs čo spravil, potom pochopíš, keď nie, tvoja chyba.

Reagovat
vodka

tak chtěl jít výš, ale v kabině problémy nedělal do té doby vůbec, co se psalo, tak měl aj velice dobré vztahy se spoluhráčama...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím toto. Po zápase Spurs prišiel so zašpinenými kopačkami za nejakou upratovačkou(neviem presne, preto píšem, spýtajte sa fanúšikov Spurs) a povedal, vyčisti to ! Proste arogantný debilko...

Reagovat
vodka

a teď C'Mon Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sou oba týmy stejně nesympatické. S tím, že na Man City alespoň nechodí poloprázdný stadion. Před třema, čtyřma rokama sem měl Man City dokonca aji docela rád. Respektive zabírali místo jiným, tradičnějším týmům jako je třeba Nottingham, Leeds a nebo Coventry, ale nijak extrémně sem jim sestup nepřál.

Reagovat
kiwwi

wigan hra lepsie ale zasa dostanu hlupy gol

Reagovat
smazaný uživatel

gooooool

Reagovat
hefy

Carlos to ted udělal krásně, ale to byla Diameho chyba.

Reagovat
kubys

Geeeniuuus!!!

Reagovat
Shevchenko

Bude 10 ?

Reagovat
vladis271

Prvé emócie opadli, prehra bude ešte bolet, našťastie v návale hnevu akurát nešiel okolo žiadny vlak. Chlapci si zaslúžia za ten pokus o zvrat. Záverečné YNWA, tiež potešilo, narozdiel od povzbudzovania mancs vždy do 3 minút po góle a na konci, keď to už bolo jasné.

Reagovat
Godwinson

Tak když Cathcart sedí, tak to doufám, že dostanou aspoň sedmičku ...

.. jinak zase Ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ten chlap je boh

Reagovat
Kovi81

(a tim padem tvuj tata )

Reagovat
smazaný uživatel

ako toto mohlo niekoho napadnut ten chlap je neuveritelny ... messi pozeraj ....

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má Maloudu ve fantě?

Reagovat
kiwwi

skor kto nema

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

ja som spokojny s berbou ako kapitanom

Reagovat
Azza

já s kapitánskou páskou

Reagovat
kiwwi

taky tak

Reagovat
Boban

s paskou a taky berbu

Reagovat
kiwwi

tak ty si to dnes vyhral

Reagovat
Boban

jeste tevez (9), ale vcerejsek stal za prt...4 dvoubodovy hraci, aspon brankar ma 5... jinak za dnesek nejhorsi Evra...jen me zajima kdy se budou davat za dnesek bonusy....

Reagovat
C0br

To zas bude modrého onanu tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez

Reagovat
Kovi81

protoze cerveny tu asi nebyl

Reagovat
kiwwi

bol ked gerrard vyrovnal na 2:2

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

uz si vychladol?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele