Premier League - souhrn 7. kola

26.09.2015, 15:37, aktualizováno 28.09.2015, 22:54
Komentáře a souhrny
Crystal Palace uspěl na hřišti Watfordu. Manchester United porazil Sunderland a vyhoupl se do čela. Liverpool přestřílel Aston Villu, Southampton porazil Swansea a Arsenal si pro změnu zastřílel na hřišti Leicesteru City. Tottenham otočil duel s ManCity, další ztrátu zaznamenala Chelsea. Pondělní dohrávka přinesla triumf Evertonu...

West Bromwich Albion - Everton FC 2:3

28.09.2015 21:00

Góly: 41. Saido Berahino, 54. Craig Dawson - 55. Romelu Lukaku, 75. Arouna Koné, 84. Romelu Lukaku

Třikrát v řadě udržel West Bromwich čisté konto před dnešním utkáním. Everton od konce srpna nedostal gól ve dvou z těchto zápasů. Pětigólová show z The Hawthorns tak fanoušky musela překvapit i nadchnout a výrazně tak podpořila dost možná rekordní střelecké hody sedmého kola nejatraktivnější fotbalové soutěže světa - anglické Premier League.

Toffees navíc do dnešního utkání ještě neinkasovali na soupeřově půdě, jako jediní právě spolu s WBA. V Southamptonu vyhráli 3:0 a na hřištích Tottenhamu a Swansea diváci gól neviděli. Shodou okolností tak výsledek 2:3 z West Midlands přiřkl Baggies alespoň (když už ne body) právě tento primát. Na stadionech Watfordu, Stoke a Aston Villy totiž udrželi čisté konto.

A i Everton drželi fotbalisté West Bromwiche dlouho na uzdě. V prvním poločase mu dokonce nedovolili ani jednou jedinkrát vystřelit na branku a sami naopak dokázali krátce před přestávkou skórovat. Hosté udělali v rozehrávce dvě velké chyby, které po dokonalém pasu Morrisona potrestal Saido Berahino.

Klíčová pasáž duel přišla ale deset minut po změně stran. Svěřenci Tonyho Pulise sice docílili dvougólového vedení, když Bruntův rohový kop dostal do branky Craig Dawson, jenže pak osudově polevili v koncentraci. Přesně za minutu totiž Deulofeu našel ve vápně domácích hlavu Romelua Lukaku a bylo srovnáno.

Belgický forvard zažívá zvláštní sezónu. Ve druhém kole na půdě zmíněného Southamptonu jednoznačně režíroval překvapivě snadnou výhru svého týmu a byl vyhlášen dokonce hráčem týdne. V ostatních zápasech ale podobný výkon ani nenapodobil. Proti WBA si však schoval druhé dokonalé představení.

Dvacet minut před koncem mu manažer Roberto Martínez poslal na trávník kolegu Arounu Koného a těm dvěma stačilo pár společných desítek sekund. Lukaku přesným pasem uvolnil forvarda v šestnáctce a Myhill inkasoval i ze druhého pokusu mezi tři tyče.

Definitivní zvrat zápasu obstaral sedm minut před koncem sám Belgičan. Lukaku si počíhal na další Deulofeův centr, rukama nohama si před Dawsona zpracoval míč a nakonec se štěstím dostal míč do sítě. V závěru ještě mohl srovnat střídající Lambert, ale bránu v jasné pozici netrefil.

Více informací k zápasu

Watford FC - Crystal Palace 0:1

27.09.2015 17:00

Góly: 71. Yohan Cabaye (pen.)

Malé londýnské derby jako by do sedmého kola vůbec nepatřilo. Gólový průměr více než čtyři branky na utkání se Watfordu a Crystal Palace nepodařilo vyrovnat ani omylem. Ba co víc, jediný gól, který dal Yohan Cabaye, padl z pokutového kopu...

Watford tak po dvou výhrách v řadě nezískal ani bod. Na vině je především impotence v ofenzivě, kde s výjimkou prvního kola dokázal skórovat jen Odion Ighalo. Ten však po dvou senzačních kolech vyšel úplně naprázdno, a to jak z hlediska gólů, tak i z hlediska herního přínosu pro tým.

Hornets v prvním poločase branku Wayna Hennesseyho prakticky neohrozili, jelikož Capoue ji v solidní pozici nedokázal trefit. Jenže ani jejich soupeř nebyl v útoku kdovíjak nebezpečný. Cabaye z přímého kopu sice Gomese vystrašil, ale míč za jeho záda nedostal.

Po změně stran byli aktivnější pro změnu domácí - největší šanci měl hned zpočátku druhé půle Jurado, který z přímého kopu nastřelil břevno. Abdi chvíli nato střílel jen do Hennesseyho. Zazvonilo i na druhé straně, po Gaylově střele zachránila Gomese tyčka.

Rozhodnutí se fanoušci na Vicarage Road dočkali dvacet minut před koncem. Spokojení ale nebyli. Allan Nyom přesně na kraji šestnáctky sestřelil střídajícího Zahu a rozhodčí neměl na vybranou. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Yoham Cabaye, který stanovil skóre na konečných 1:0 pro Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 2:2

26.09.2015 18:30

Góly: 42. Ayoze Pérez, 60. Georginio Wijnaldum - 79. Ramires, 87. Willian

Prokletý St. James Park. José Mourinho ani napošesté v Newcastlu nedokázal zvítězit, navíc může být rád i za bod. Remízu 2:2 Chelsea zachránili až v závěrečné čtvrthodině střídající Ramires s Willianem, kteří tak odpověděli na až příliš snadno nabyté vedení domácích. Nevídaně nezodpovědné bránění Blues předtím potrestali Ayoze Pérez a Wijnaldum.

Začátek zápasu totiž patřil jednoznačně Newcastlu. Na levé obraně debutoval Kevin Mbabu, jenž nejen celý duel dobře bránil, ale už po třinácti minutách sám ohrozil Begoviće. Neuspěl však, stejně jako krátce nato Mitrović a Sissoko, kteří zamířili shodně mimo branku.

Asmir Begović se pořádně zapotil teprve po pětadvaceti minutách hry, kdy parádně zafungovala kombinace Janmaat - Ayoze Pérez. Holandský bek celou akci založil pro Péreze, jehož dělovku Begović fantasticky kryl. Šance Magpies tím však nekončila a sám Janmaat si opět narazil s Pérezem a zakončil. Znovu ale zakročil skvělý Begović.

Chelsea po sérii tří skvělých zápasů opět připomínala zbídačelý celek z průběhu srpna, který nebyl schopen se soupeřem byť ani držet krok. Ojedinělou akci po Matićově dobré práci zakončoval Fábregas, který pálil přímo do šibenice, kam včas vytrčil svou pravačku Tim Krul.

Příslušný trest stihl obhájce ligového titulu tři minuty před koncem prvního poločasu. A byl to gól, který dokonale ilustroval situaci Chelsea z úplného začátku sezóny. Sissokův dlouhý míč měl totiž na hlavě Kurt Zouma, nepochopitelně jej však pustil za sebe, kde jej precizně zpracoval a o tyčku poslal do sítě Ayoze Pérez.

Po přestávce se situace diametrálně změnila a Newcastle se deset minut prakticky nedotkl míče. Chelsea ale měla v útočné třetině velké problémy a z velkého tlaku vytěžila pouze dvě hlavičky Rémyho. Tu prvn kromě skvělého Krula zastavil i praporek čárového, ta druhá pro změnu zamířila mimo bránu.

To Magpies byli naopak smrtelně efektivní. V šedesáté minutě jim k druhé trefě stačil jediný roh a další "kousek" šokujícího bránění londýnského celku. Tentokrát po Pérezově centru neomluvitelně odflákl bránění Fábregas, od nějž se snadno odpoutal Georginio Wijnaldum. A jeho hlavička byla milimetrově přesná.

Chelsea se však nevzdala a odpověděla včas. Včas na to, aby ještě z Newcastlu odvezla alespoň bod. Mourinhovi (když už nic) dokonale vyšla střídání. Ramires byl v tu chvíli na hřišti šest minut, když si od Hazarda vzal na nějakých pětadvaceti metrech míč a fantasticky vymetl šibenici domácí branky.

Pět minut před koncem byl další žolík Willian faulován kousek od vápna, sám se chopil exekuce a svůj centr za přispění stínově hlavičkujícího Ramirese zakroutil přesně na zadní tyč. Záhy se Chelsea přiblížila dokonce úplného zvratu - další Willianův tentokrát Ramires hlavou zasáhl, ale ještě lépe zakročil Krul. Ten svým zákrokem zachránil Newcastlu alespoň bod.

Více informací k zápasu

Leicester City - Arsenal FC 2:5

26.09.2015 16:00

Góly: 13. Jamie Vardy, 89. Jamie Vardy - 18. Theo Walcott, 33. Alexis Sánchez, 57. Alexis Sánchez, 81. Alexis Sánchez, 90+3. Olivier Giroud

Už i fotbalisté Leicesteru City poznali v letošním ročníku hořkost porážky, s Arsenalem padli 2:5. Hlavní postavou atraktivního utkání byl Alexis Sánchez, jenž zavřel ústa svým kritikům a blýskl se hattrickem.

Očekávání fanoušků o ofenzivním fotbale se naplnili. Foxes i Gunners předváděli od začátku strhující podívanou, akce střídala akci. V první příležitosti se objevil Santi Cazorla, jehož střelu na brankové čáře odvrátil Ritchie De Laet. Na druhé straně prověřil Petra Čecha ze střední vzdálenosti obránce Jeffrey Schlupp a pár vteřin nato orazítkoval Jamie Vardy levou tyč.

Dvojnásobný anglický reprezentant si spravil chuť za tři minuty. Defenziva domácích dokázala ubránit slibně se rozvíjející příležitost hostů, aby následně Danny Drinkwater nádherným diagonálním pasem přes celé hřiště poslal do úniku právě Vardyho, který se dostal do šestnáctky a pak povedeným obstřelem na zadní tyč překonal Petra Čecha.

Okamžitě mohl odpovědět Theo Walcott, po krásném vysunutí od Alexise Sáncheze ho ale vychytal dobře vyběhnuvší Kasper Schmeichel. Na opačném konci hřiště zase podruhé v tomto zápase rozezvučel brankovou konstrukci Jamie Vardy, tentokráte jeho hlavičku zastavilo břevno.

Z následného protiútoku však udeřil Arsenal. Cazorla vybídl ke skórování skvělou kolmicí Walcotta a šestadvacetiletý rychlík nepohrdl - 1:1. Za čtvrthodiny už hosté dokonce vedli. Učebnicovou akci rozjel Mesut Özil, když elegantně přihrál do křídla Bellerínovi, ten okamžitě odcentroval před bránu a na zadní tyči osamocený Sánchez pohodlně dokonal obrat.

Chilského křídelníka premiérová trefa v sezóně nakopla a i po přestávce patřil k nejlepším hráčům na trávníku. Jeho zakončení z 50. a 52. minuty ještě dokázali zadáci Leicesteru zblokovat, zanedlouho už ale Sánchez podruhé skóroval - naskočil si na nadýchaný centr parťáka Özila, byl u balónu dříve než Schmeichel a netradičně hlavou zvýšil na 1:3.

Šestadvacetiletý fotbalista, jenž na Britské ostrovy přišel z Barcelony, stále neměl dost a devět minut před koncem zkompletoval hattrick. Na levé straně si obhodil Kantého a pak dokonale přesnou přízemní ranou rozvlnil síť za Schmeichelem potřetí.

V závěru pak obrana Gunners zvolnila a pustila Ranieriho družinu do hry. Druhý inkasovaný gól nechtěl připustit vynikající Petr Čech, který postupně zlikvidoval střely Vardyho, Ulloy i Kramariće. Zejména zákrok proti střídajícímu chorvatskému útočníkovi byl fantastický, jenomže míč se pak odrazil k nohám Vardyho a ten snížil na 2:4.

Arsenal však žádné drama nepřipustil a v nastaveném čase přidal definitivní tečku za dnešním parádním představením, když se po centru Nacha Monreala prosadil Olivier Giroud. Nicméně domácí se navzdory poměrně vysoké prohře za dnešní výkon rozhodně nemusí stydět.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 3:2

26.09.2015 16:00

Góly: 2. James Milner, 59. Daniel Sturridge, 67. Daniel Sturridge - 66. Rudy Gestede, 71. Rudy Gestede

Velmi zajímavý duel se odehrál na Anfield Road. Liverpool zde po dobrém výkonu porazil Aston Villu 3:2, o což se dvěma přesnými zásahy zasloužil i Daniel Sturridge. Stejná gólová porce Rudyho Gestedeho na body nestačila a Villans se propadli na sestupové příčky.

Mužstvo vedené v posledních době silně kritizovaným Brendanem Rodgersem zažilo v sobotu odpoledne start jako z říše snů. Neuběhlo ani pětašedesát vteřin, když kapitán James Milner přebral osmnáct metrů od brány přihrávku od Coutinha a z druhého dotyku utěšenou ranou k levé tyči nedal Bradu Guzanovi nárok zasáhnout.

Na druhé straně dal o sobě poprvé v utkání vědět Rudy Gestede, jeho hlavička ale mířila vedle. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že se vytáhlý forward pouze zastřeloval. Šestadvacetiletý Francouz dělal defenzivě Reds velké problémy, mezi tři tyče však nezamířil ani ve 22. minutě. Hosté pak zahrozili v prvním poločase ještě jednou, ovšem velký závar v šestnáctce kýžený gól nepřinesl.

Druhé dějství opět začali mnohem lépe domácí. Nejprve pálil Coutinho, jehož ránu zblokoval Micah Richards na roh a podobně důležitou práci odvedl za chvíli rovněž Jordan Amavi, když Guzan vyrazil pokus Milnera přímo k nohám Nathaniela Clyne, před kterým zívala prázdná brána a jen včasný obranný zákrok zmiňovaného francouzského zadáka uchránila Villans od další inkasované branky.

Ne však na dlouho. Po hodině hry si Sturridge nádherně vyměnil balón s Milnerem a rodák z Birminghamu, jenž po vleklém zranění dnes odehrál svůj druhý soutěžní zápas, excelentním kopem přímo z voleje zvýšil na 2:0.

Sherwoodova družina se ale nehodlala vzdát a v 66. minutě snížila. Jack Grealish na pravém křídle přihrál rozběhnutému Alanu Huttonovi, ten odcentroval přes bránícího Lucase Leivu a zcela nehlídaný Gestede otevřel svůj dnešní gólový účet. Liverpool si však svůj náskok vzal okamžitě zpět. Postaral se o to znovu Sturridge, který pro změnu s Coutinhem předvedl další nádhernou narážečku a pak kolem zkoprnělého Guzana uklidil míč do sítě.

Dvacet minut před koncem se o zdramatizování postaral znovu Rudy Gestede, důrazný forward se přes Mamadou Sakha prodral k centru Jordana Amaviho a vykřesal pro svůj tým jiskřičku naděje. Jenomže Villans se dnes na víc nezmohli a ještě mohou děkovat Bradu Guzanovi, že bravurně zlikvidoval střely Coutinha a Sturridge.

Více informací k zápasu

Manchester United - Sunderland AFC 3:0

26.09.2015 16:00

Góly: 45. Memphis Depay, 46. Wayne Rooney, 90. Juan Mata

Manchester United porazil Sunderland hladce 3:0 a vystřídal městského rivala Manchester City na čele tabulky Premier League. Na něj má prozatím jednobodový náskok. Hvězdou utkání se stal Juan Mata, který měl prsty ve všech třech brankách United. Další góly vstřelili Memphis Depay a konečně také Wayne Rooney, jenž ukončil ligové čekání na branku trvající přesně 999 minut.

Hladká výhra se přitom nevyvíjela vůbec snadno. První poločas byl Manchester United v ofenzivě velmi neobratný a na gólovou šanci se pořádně načekal. Old Trafford mohlo zabouřit poprvé vlastně až po první brance, která bylo pro nového lídra regulérním vysvobozením.

Až ve třetí minutě nastaveného času poslal do vápna překrásný míč Daley Blind, Juan Mata jej sklepl před prázdnou branku k Memphisu Depayovi a i přes snahu Billyho Jonese dostal balón do branky. Gól do šatny byl z pohledu výsledku utkání zcela klíčový.

Pár desítek vteřin po změně stran totiž Rudí ďáblové udeřili podruhé a to byla pro zkroušené sebevědomí hráčů Sunderlandu taková rána, že se z ní už neměli naději vzpamatovat. Tento gól by naopak mohl znamenat velkou vzpruhu pro Wayna Rooneyho, který se v Premier League trefil po více než šestnácti a půl hodinách.

Akci zakládal španělský špílmachr Juan Mata, jenž ve vápně uvolnil Anthonyho Martiala, ten na zádech udržel poslední dobou otřesného Kaboula a víceméně o Rooneyho koleno nastřelil balón za Pantilimonova záda. Definitivní tečku za utkáním mohl udělat Memphis Depay, který po Martialově vybídnutí utíkal sám na branku. Pantilimon však jeho pokus dokázal zachytit, stejně jako Matovu střelu o pár minut později.

Jeden skvělý zákrok musel předvést i David De Gea, jenž tak pomohl k čistému kontu svého týmu - prvnímu po třech duelech. A jeho spoluhráči dokonali výhru 3:0 těsně před koncem. Ashley Young pronikl po levé straně až do vápna a jeho přihrávku proměnil v gól nejdůležitější hráč zápasu Juan Mata.

Více informací k zápasu

Stoke City - AFC Bournemouth 2:1

26.09.2015 16:00

Góly: 32. Jonathan Walters, 83. Mame Diouf - 76. Dan Gosling

Bez vítězství už trpí pouze anglický severovýchod. Stoke City konečně ukončilo šestizápasovou sérii bez vítězství, když na domácí půdě udolalo houževnatý Bournemouth 2:1. O třech bodech pro tým Marka Hughese rozhodl krátce před koncem Mame Biram Diouf. Gólově se prosadili taky Jon Walters a Dan Gosling.

Zápas prakticky začal až od dvacáté minuty, jelikož úvod utkání ovlivnilo nešťastné zranění Calluma Wilsona. Ten se zranil už po několika minutách při zdánlivě nevinném souboji s Pietersem, odešel však po svých. Když se ale na hřiště vrátil, jeho vazy v koleni nevydržely první pokus o změnu směru a v té době nejlepší střelec Premier League musel být s hlavou v dlaních odvážen na nosíkách.

Otřesení hosté se těžko dostávali do zápasu, musel tak zasahovat gólman Boruć. Polský gólman si v krátkém časovém rozmezí poradil se střelou Bojana i Whelana. Bournemouth se k první střele dostal až po půlhodině hry, postaral se o ni střelec gólu minulého kola Matt Ritchie. Jeho dělovka z úctyhodné vzdálenosti však mířila přímo do míst, kde stál Butland.

Prakticky vzápětí Stoke udeřilo do černého, nutno říct, že zaslouženě. Fantastický kus práce udělal Marko Arnautović, jenž si na hranici vápna zpracoval dlouhý Shaqiriho míč, hbitou kličkou obehrál Francise a nakonec mezi nohama Cooka předložil v obležení pěti hráčů stoprocentní gól Jonu Waltersovi. Ten už jen nastavil nohu a poslal Potters do vedení.

Domácím skvěle fungovala celá levá strana, obránce Eric Pieters pro změnu těsně před změnou stran zachránil Stoke vedení. Matt Ritchie zakončoval po nezištné Tomlinově přihrávce zřejmě gólově, když trajektorii míče změnil Pietersův skluz. V závěru devítiminutového nastavení ještě Arnautović mohl sám skórovat, brejk, který sám skvostně založil, však zakončil střelou těsně vedle.

Ve druhém dějství však domácí nepochopitelně přestali hrát a přenechali aktivitu Bournemouthu. Ten držel po obrátce míč na kopačkách až dvě třetiny času a byl to výhradně on, kdo se staral o ofenzivní výpady. Po hodině hry se osmělil střídající Glenn Murray, ale z jeho střely si Butland hlavu dělat nemusel.

Cherries se za svou aktivitu dočkali vyrovnání až čtvrthodinku před koncem. Ritchie dostal míč před vápno k Pughovi, jehož nepovedená střela padla k nohám Dana Goslinga. Záložník hostí se nerozpakoval a se štěstím poslal balón přesně k tyči mimo Butlandův dosah. Za dalších pět minut vytvořili hosté krásnou akci a Gosling pálil tentokrát zpoza vápna - ale Butland nyní zasáhl dokonale.

Jenže Potters se probrali v pravý čas. V třiaosmdesáté minutě zaváhal střed obrany Bournemouthu, kam Johnson poslal přesný pas na hlavu Mameho Biram Dioufa a Stoke opět vedlo. Těsně před koncem pak domácí celek zachránil zázračným zákrokem proti Murrayho střele Jack Butland.

Více informací k zápasu

West Ham United - Norwich City 2:2

26.09.2015 16:00

Góly: 33. Diafra Sakho, 90+3. Cheikhou Kouyaté - 9. Robbie Brady, 83. Nathan Redmond

Před týdnem fanoušci West Hamu oslavovali heroické vítězství na Etihad Stadium, nyní jsou vděční za bod z domácího měření sil s nováčkem z Norwiche. Vítejte v prapodivné realitě letošní sezony Kladivářů z Boleyn Ground...

Dnešní duel značí již třetí domácí zaváhání West Hamu ze čtyř pokusů, což může uspokojit málokterého příznivce. A to platí tím spíš, když tohle sobotní odpoledne bylo charakterizováno hlavně převahou hostí a zachráněno teprve v nastavení.

Zejména úvodní půlhodinu Hammers vyloženě prospali a už po devíti minutách pustili soustředěnějšího soka do vedení. Mark Noble se přitom tehdy vytasil s nesmyslem, za který by ho profackoval i trenér v přípravce - v obranné třetině přihrával napříč téměř celým hřištěm namísto jednoduchého odkopu balonu do zámezí a bystrý Brady po vystihnutí přihrávky Tomkinsovi zavěsil.

Ani vstřelená branka West Ham nijak neprobrala a Norwich teď může jenom litovat, že se mu záhy nepodařilo využít žádnou z dobrých příležitostí k navýšení náskoku. Whittaker měl například místo střely z těžkého úhlu raději centrovat, Howsonově voleji scházely jen decimetry a Jerome zacílil do boční sítě.

Po více než půlhodině zničehonic přišla reakce ze strany West Hamu. Sakho předal míč doprava Payetovi a ten mu ho při zemi precizně vrátil do gólové pozice. Mimoto měl ještě dvě slušné šance Manuel Lanzini, do kabin se však nakonec šlo za nerozhodného stavu.

Po přestávce byl opět výrazně nebezpečnější Norwich. Adrián nejprve konečky prstů odmítl parádní gól Howsona a poté se bleskovou reakcí vyšvihl také proti Jeromeho koncovce. Na druhém konci hřiště ale bylo rovněž celkem rušno: Sakho dvakrát zajímavě hlavičkoval a své možnosti registrovali i Kouyaté s Payetem.

Delší čekání na další branku nakonec ukončil až Nathan Redmond, nový Neilův žolík. Obvykle startující záložník se tentokrát po nahrávce produktivního Hoolahana prosadil přesně 14 minut po příchodu na plac.

Norwichi však cenné venkovní vítězství přáno nebylo. V poslední minutě regulérní hrací doby ještě Russell Martin na brankové čáře odvracel pohromu v podobě Whittakerova vlastence, nakonec ale Canaries přeci jen zradila jejich známá Achillova parta - bránění standardek. Ve třetí minutě nastavení takhle Kouyaté navázal na Payetovu dodávku a Carrollovo přikopnutí.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Swansea City 3:1

26.09.2015 16:00

Góly: 11. Virgil van Dijk, 54. Dušan Tadić, 61. Sadio Mané - 83. Gylfi Sigurdsson (pen.)

Southampton porazil Swansea 3:1, připsal si druhé vítězství v sezóně a na svého dnešního soupeře se bodově dotáhl. O třech bodech pro Saints rozhodli svými góly Virgil van Dijk, Dušan Tadić a Sadio Mané.

Na první nebezpečnou střelu se na St. Mary's Stadium dlouho nečekalo. Měl ji na svědomí v nové sezóně velmi dobře hrající Jonjo Shelvey, jenž potvrdil svou dobrou kopací techniku, vypálil z nějakých třiadvaceti metrů a Maarten Stekelenburg musel předvést výborný zákrok. Na druhé straně se v nadějné příležitosti objevil Sadio Mané, ale branku těsně minul.

Chvíli nato už se však skóre měnilo. Centr od rohového praporku poslal do šestnáctky James Ward-Prowse, naskočil si na něj důrazný Virgil van Dijk a letní posila z Celticu si připsala svůj premiérový gól v novém působišti. Dalším průběh prvního poločasu už tolik zajímavý jako úvodní desetiminutovka nebyl, Stekelenburg musel podruhé v utkání zasahovat ve 23. minutě, kdy se ho snažil zaskočit někdejší hráč Saints Jack Cork. Domácí zase zahrozili po hlavičce Graziana Pellèho, který mířil nad.

Nespokojený Garry Monk o přestávce sáhl ke dvěma střídáním. Útočníka Bafétimbiho Gomise nahradil Éder a záložníka Corka ofenzivněji laděný Jefferson Montero. Tyto změny ovšem kýžený efekt nepřinesly, spíše naopak.

V 54. minutě šel Southampton do dvougólového trháku. Pellè chytrým dloubáčkem vysunul Dušana Tadiće, jehož pobídku před branku nešťastně srazil za záda Lukasze Fabianskeho skluzující Ki Sung-Yueng. Zanedlouho navíc zatloukl třetí hřebíček do hostující rakve Sadio Mané, k němuž se odrazil míč po Pellèho ráně a senegalský reprezentant s chladnou hlavou překonal Fabianskeho střelou k levé tyči.

Ještě hůř pro Swansea mohlo být v 68. minutě, Fabianski ale dokázal pokus Virgila van Dijka z volného přímého kopu zlikvidovat a nizozemský stoper se tak pro dnešek musel spokojit s trefou z první půle. Svěřenci Garryho Monka nakonec dokázali alespoň zkorigovat skóre, když pokutový kop po faulu Fonteho bezpečně proměnil Gylfi Sigurdsson.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester City 4:1

26.09.2015 13:45

Góly: 45. Eric Dier, 50. Toby Alderweireld, 61. Harry Kane, 79. Erik Lamela - 25. Kevin De Bruyne

Překvapivým výsledkem odstartovalo 7. kolo Premier League. Tottenham v domácím prostředí porazil Manchester City 4:1, přestože brzy prohrával. Zápas poznamenali nepřesné výroky rozhodčích, hned třem brankám totiž předcházelo postavení mimo hru.

Po úvodním oťukávání začali roli favorita naplňovat hosté a první vážnější zákrok musel Hugo Lloris předvést v 18. minutě, kdy ho z dálky skákavou střelou potrápil Sergio Agüero. Sedm minut nato už ale kapituloval. Citizens ubránili rohový kop, rozjeli rychlý protiútok, který táhl Yaya Touré, aby pak vysunul na ofsajdové hraně nabíhajícího Kevina De Bruyneho a ten při svém třetím startu v základní sestavě zaznamenal svůj třetí gól.

Manchester byl lepším týmem a další branku mohl přidat Raheem Sterlinga, jehož prudkou ránu k pravé tyči ale vynikající Lloris vytáhl konečky prstů mimo tři tyče. Pak se konečně osmělili také Spurs, jenomže Harry Kane potvrdil, že se mu v nové sezóně zdaleka nedaří jako v té minulé a celou situaci zazdil nepřesným zakončením.

Kane se nenechal odradit a byl nejnebezpečnějším hráčem v bílém dresu. Jeho další pokus z hranice vápna vyrážel Willy Caballero, který dnes v bráně překvapivě nahradil lehce zraněného Joea Harta. Argentinský gólman však svého kolegu nedokázal napodobit a City letos poprvé na venkovním hřišti inkasovali. Kyle Walker v jednoznačném ofsajdu odcentroval na Heung-Min Sona, jehož sice ještě vychytal Caballero, ovšem De Bruyne odražený míč odehrál pouze na kopačku Erika Diera a ten z první přízemní střelou rozradostnil White Hart Lane - 1:1.

Tottenham gól těsně před přestávkou nakopl a do druhého dějství vstoupil s velkou chutí. Netrvalo to dlouho a za svou aktivitu byl odměněn. V 50. minutě rozehrál Erik Lamela přímý kop ze strany, Caballero špatně vyběhl a Toby Alderweireld trknul balón do odkryté brány. A to nebylo všechno. Za deset minut z další standardky orazítkoval Christian Eriksen krásným projektilem spojnici a dorážející Kane měl snadnou práci. Anglický reprezentant si připsal svou premiérovou trefu v sezóně, nutno však dodat, že tato situace opět zaváněla ofsajdem.

Citizens se s takovým výsledkem nehodlali smířit a znovu začali výrazně zaměstnávat Llorise. Francouzský brankář předvedl svůj typický efektní i efektivní zákrok proti dělovce střídajícího Navase a při Sterlingově pokusu zasahovat nemusel, míč prosvištěl kousek vedle pravé tyče. V těchto chvílích se hrál opravdu strhující fotbal, na druhé straně znovu pálil Harry Kane a vyprášil Caballerovy rukavice.

Definitivní pojistku přidali svěřenci Mauricia Pochettina v 79. minutě. Střídající Clinton N'Jie na pravém křídle přešel přes Kolarova, aby pak skvělou přihrávkou našel Erika Lamelu, jenž si pohrál se svými krajany Caballerem a Demichelisem a pohodlně uzavřel na konečných 4:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United751112:516
2.Manchester City750213:615
3.West Ham United741215:913
4.Arsenal FC741210:713
5.Everton FC733111:712
6.Tottenham Hotspur73319:512
7.Crystal Palace74039:712
8.Leicester City733115:1412
9.Liverpool FC73227:911
10.Southampton FC723210:99
11.Swansea City72328:89
12.Norwich City723211:129
13.Watford FC72325:69
14.Chelsea FC722311:148
15.West Bromwich Albion72236:98
16.AFC Bournemouth72149:117
17.Stoke City71337:106
18.Aston Villa71158:124
19.Newcastle United70345:113
20.Sunderland AFC70256:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (709)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fuu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu niekto z Jedlikovej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jedlík, stačí?

Reagovat
Uwe háže buly

Spíš z Jedličkovej

Reagovat
smazaný uživatel

ano jedlikova9

Reagovat
smazaný uživatel

ja som z 5

Reagovat
Darren Fletcher

nie som, ale na vasej slavnej diske sa vzdy dobre balilo

Reagovat
smazaný uživatel

Az na ty rozhodci dobry

Reagovat
smazaný uživatel

City splaskli rychleji, než bublina z levného saponátu.

Reagovat
smazaný uživatel

*zplaskly

Reagovat
smazaný uživatel

*splaskly

Reagovat
smazaný uživatel

Z pěti gólů, tří z ofsajdu, není špatná vizitka pro rozhodčí

Reagovat
Tuxedo

Kubajs888 kde si ?

Reagovat
smazaný uživatel

veď on tipoval 4:1

Reagovat
Tuxedo

Kubajs888 kde si ?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem nevsázel

Reagovat
Matić

Man City's defence (Sagna, Kolarov, Otamendi, Demichelis) won just 2 of the 15 tackles they attempted today.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady nějaké DVD stačit nebude, tohle chci na blu-ray

A pak že jsme špatně posílili. Nebylo to dokonalé, ale - máme Tobyho. Dneska vynikající práce nejlepší obrany v lize, navíc dva góly obránců. Tohle možná čukotkáři nedocení, ale pro nás je to něco úplně nového. Po x letech máme obranu. Zrovna City a poslední výsledky s nimi dobře ukazují, o kolik je současná kvalitnější, když si dokáže poradit s Aguerem.

Jinak jsme Tottenham, ve čtvrtek dostaneme trojku v Monaku, ale dnešek...https://www.youtube.com/watch?v=sU4mDyj8DSI

Reagovat
blaugrana

Tak to je v skutku komická fotka. Ako si zakrýva ramená, tak jeho hlava vyzerá brutálne veliká. Hotový Tyrion Lannister.

Reagovat
kiwwi

To su ti Citizens, ktorým sa tu už odovzdával titul?

Reagovat
arsavin

2 týdny zpátky jsem tu někde psal, že se v PL hraje jenom o druhé místo . To je fajn, že ne

Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

stále su najväčším favoritom ... a stále lepší tip než to, že budú hrať o 4.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

sudí to sice jebali na všechny strany, ale celkově zasloužená výhra, tohle můžu

Reagovat
niflheim

Už jsem myslel, že jsi vyběhl ven nahý

Reagovat
Nikikrew

Pekna vyhra Spuds, mali to avsak velmi zjednodusene kvoli absenciam Harta, Kompanyho a Silvu.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak meli City silnou sestavu!

Reagovat
Nikikrew

Mali ale chybali im opory co sa to v hre prejavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nám chyběli Mason, Dembele, Bentaleb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ? Všichni tři klidně mohli hrát v základu, Alli je spíš AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Co staci na City, nestaci na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

že proti vám hrálo v základní sestavě 8 jiných hráčů s tím jistě nesouvisí

Reagovat
smazaný uživatel

Na vas staci i Flamini s Artetou

Reagovat
smazaný uživatel

že proti vám hrálo v základní sestavě 8 jiných hráčů s tím jistě nesouvisí

Reagovat
smazaný uživatel

stačil len Fazio, a tým sa všetko vysvetľuje

Reagovat
MCFC_8

Prehru beriem ale nie takym rozdielom a s pomocou rozhodcov, navyse s Caballerom v brane...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí vás nechali vstřelit první gól zápasu, který neměl platit (a váš jediný). Takže s nějakou pomocí rozhodčích jdi do prdele.

Reagovat
vicinda07

mozno si skurvenci dnes v tak sledovanom zapase vsimli ze hra Harryho nie je len o goloch a bol nam prinosom aj ked ich nestrielal...taky prinos pre muzstvo v bojovnosti napadani, defenzive ma maloktory hrotak

Reagovat
papanegra

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju fotbal ... vazne nikdy nevite co se stane

Reagovat
arsavin

Ale pro někoho, kdo rád sází jsou takovýhle překvapení blbý

Reagovat
smazaný uživatel

Proto sazkovy kancelari logicky prosperujou...

Reagovat
Pipo123

Aké prekvapenia ? hrať kurz 1,9 na City ? veď to je blbosť ĺudí, navyše vonku proti kvalitnému súperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno víme. Liverpool tento rok titul nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

miluješ fotbal a přitom fandíš chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Arsenal stačí.

Reagovat
kiwwi

inac Kolarov je slabucky bek smerom dozadu, to nech mi nikto netvrdi opak

Reagovat
arsavin

Tottenham

Reagovat
Zdechlina

Hm tak totenhaim klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

1962 - Tottenham scored 4+ goals in a league game against Manchester City for the first time since September 1962 (4-2). Shock.

1-4 - This was Man City’s heaviest Premier League defeat (three goal margin) since a 0-3 defeat to Liverpool in April 2011. Bump.

Reagovat
Riviera Kid

Aneb ať žije vyhlašování vítězů po pěti kolech

Reagovat
vicinda07

a to tu bolo pred zapasom výsmechu na Diera, Alliho a Lamelu odborníkos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej kokot se mohl vysmívat Dierovi a Allimu?

Reagovat
Mastný Chobot

Fašiang, samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Oslavim den, kdy ho tu konečně zase zabanujou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě *

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný zápas. MOTM Lamela, čo ten dnes odbehal, vybojoval, navyše 1+1. Bolo tam viac skvelých výkonov, Dier, Alli, Kane a hlavne Davies

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten De Bruyne? Hype už je u konce? Až na gol hrál teda hrozně.

Reagovat
vicinda07

vam to uz jebe, aky hype moze byt na chlapa co da cez 20 asistencii za sezonu...inak hral 2 ci 3 zapasy a dal 2 goly...vam to niektorym fakt jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno kolik dal golu, koukám jak hraje v poli. Gol je hezký ale když pokazíš každou druhou sehrávku, tak týmu moc nepomůžeš. Nevěřim, že se výrazněji prosadí.

Reagovat
Mononukleoza

Takže MU na první místo?

Reagovat
Hokaido

Mahréz pal tooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kdo z vás malověrných si nechal až do dnes ve Fantě Kanea a nechal mu i kapitánskou pásku, hmmm? Já ano

Reagovat
jk

Kapitána mi dělá Mahrez už snad od prvního kola Jinak Harry nechybí nikdy

Reagovat
Free_player

COYS !!! madafaka to byl vítr

Reagovat
leroy

Už to vidím, že ten chuj rozbije stopersku dvojku, jonesa da do stredu, blinda naľavo a darmiana napravo. To zas budu beci v stoji.

Reagovat
I am Mancunian

Pochettino: "We need to keep calm, like the shirt. In Spain, a lot of the kids have 'keep calm' on their t-shirts"

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

strely celkom 16-25, na bránu 7-11, držanie lopty 48-52... inými slovami, slovami Liquida, Leicester jasne lepší.

Alexis dnes aj bez gólov najlepší hráč, super výkon od neho. Druhý polčas už bol od nás menej hurá, ale stále to nebolo ideálne v tej defenzíve. Vráti sa Coq, vráti sa Belova forma a pôjde to, verím.

... A nedokážem si predstaviť, že by Theo nedal gól, keď je v základe.

Reagovat
papanegra

BR je bůh, necháme si ho další 3 sezony..

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Jen malá poznámka... Schweinsteiger je fakt naprostá worldclass kvalita.. Ten přehled na hřišti ej neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všiml jsem si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

Je blbý, když World Class Premier League by v Bayernu seděl

Reagovat
smazaný uživatel

Je hezké, že se nebojíš nepřímo říct, že je Guardiola d*bil, to se moc u fanoušků Barcelony nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

World Class premier league je teda zajímavý spojení. World class je prostě světová třída kdekoliv, proto to je taky světová třída

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Azza

Reagovat
Nikikrew

Wau to bol zapase. Odkaz pre fans inych Europskych lig, pozrite si radsej zapasy kandidata na titil so stukou ligy namiesto zapasu velkoklubov v Anglicku./

Uz davno som tak nevidel vyborny vykon z nasej strany co sa tyka druheho polcasu. Leicester mal tak dve sance z ktorych bol jeden velmi pekny gol ale inac v strede ihriska sme ich predcili a bolo vidno ze liskam pomaly dochadzali sily. MOTM jasne Sanchez, ktory sa pomaly vracia k vykonom minulej sezony. Velka pochvala aj Santimu, obom bekom, Kostovi a urcite aj Theovi. Mesutek nebol zly len potrebuje trosku viac zabrat. Tazke away 3 body, to je podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

Young je prakticky stale ked hraje nebezpecnejsi a lepsi ako Memphis, takze skor by som vyuzival teraz jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Depay si určitě zaslouží sednout, jen teda nevim ejstli zrovna v LM..

Reagovat
kiwwi

on ked nastupi od zaciatku tak je potom hrozny...musi nastupovat takto, potom vyslovene terorizuje obrancov

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

Reagovat
7C.Ronaldo

Reagovat
vodka

Reagovat
Ligter

po jak dlouhé době jsme v čele?

Reagovat
smazaný uživatel

taky už ten pocit nepamatuju

Reagovat
Ligter

přijde mi, že snad naposledy pod Moyesem po 1. kole a výhře 4:1 nad Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale pak tuším City v tom samém kole vyhrálo 5:0 a sesadilo nás.

Reagovat
Ligter

Moyesova anabáze byla fakt odsouzena k brzkému zániku

Reagovat
smazaný uživatel

@EPLStuff

Manchester United will finish a matchweek at the top of the table for the first time since Sir Alex Feguson retired.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

tušil jsem to

Reagovat
Mastný Chobot

Kedysi sme dávali 2-5 Tottenhamu, dnes to dávame Leicesteru. Vidno, že sme sa posunuli dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

ironie?

Reagovat
kiwwi

dneska skuseny profesorsky vykon, v suchom triku, sily posetrene, 3 body doma, TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
smazaný uživatel

- za mě

- za Vladise, protože ten chodí kanálama že přesedlal na Villu a ta prohrála

Reagovat
vladis271

Welbeck prestúpil späť do MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BR dnes opat ukazal kvalitu , dufam ze pri nom bude vedienie stat a neposlu ho po par nevydarenych zapasoch kade lahsie

Reagovat
kubys

Reagovat
dantetomas

ja zasa dufam, ze ho poslu kade lahsie aj po par vyadrenych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

monreal 2 asistencie

Reagovat
Mastný Chobot

a mne sa marí, že ho mám vo fante... hm

Reagovat
Cobra

Jedeme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Takto BR nevyhodia, ale som rad za Dannyho, vzdy BR nebude zachronovar rit. Sakho slaby a Can klasicky nevie branit...

Reagovat
Mastný Chobot

zaschronovať

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
stiflerovamama

Mal by to dat klasicky na 4 obrancov a Cana do zalohy. Na Everton bude ten stred Lucas-Milner slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Potěšil Sturridge ktery se dostává do formy. Rovněž Coutinho, který si připsal 2 asistence, Milner taky vyborny výkon 1+1

Ale zklamala cela obrana, pdo Rodgersem to asi nikdy nebude spolehlivy vykon.

Brendan nam na čas zřejmě ještě na postu manažera LFC zůstává...........

Reagovat
fenixLFC

sialene kolo, 7 zapasov a 31 golov

inak konecne dobry vykon od nas. uz verim tym spravam ze rodgers dostal tri zapasy lebo to ako sme na nich vyleteli, to som videl za posledne dve sezony tak trikrát. Super aktivita, pressing, kombinacie, malo to vsetko co to malo mat. Pomohlo tomu dost aj to ze sme hned z prvej sance dali gol. Ked hrame do takto zatvorenej obrany ako hrala villa v prvom polcase, tak prehodenie coutinha s milnerom bol super tah, coutinho to z hendovej pozicie riadil a milner pomahal precislovat ci uz stred alebo obidve strany a bol proste vsade, vpredu vzadu, v strede na krídlach. Skoda ze sme to nevydrzali aspon do polcasu.

Inak druhy polcas bol paradny, obe strany sa celkom vykaslali na obranu (alebo teda my branit proste nevieme). Neviem ci ville striedanie sancheza za verecouta pomohlo alebo uskodilo, pretoze smerom dopredu boli nebezpecnejsi ale vzadu-aj kvôli tomu ze sustredili vsetko na utok- nechavali strasne vela miesta a prave tam ten sanchez chybal.

Co sa nas tyka, tak z obrany mozem pochvalit skrtela ktory nic nepokazil a morena, ktory najma v prvom polcase bol skvely. emre tam gestedemu namazal na tutovku a prvy gol villans bol dost na jeho tirko, ako sa vykaslal na svojho hraca. Sakho si neodpustil ten svoj tradicny vypadok a clyne celkom priemerny vykon. Lucas-milner v prvom polcase parada, najma milner, ktory ako som uz spominal bol prste vsade. Pre mna aj napriek dvom golom dannyho jednoznacne MOTM. Coutinho trosku zacina upadat do toho sterlingovho prejavu z vlanajska, ked vsetko chce brat na seba, ale na rozdiel od neho na to tu kvalitu proste ma.

Inak co sa tyka hrotov- ings je proste neskutocny bojovnik, ten do toho ide furt naplno. Danny bol prvy polcas proste hrozny, prehral snad kazdy suboj. V druhom polcase to uz ale bol zase on, nielen kvôli golom, ale aj to ako vedel loptu podrzat a konecne aj prejst cez protihraca. V zavare mal tollko sanci ze kludne mohol dat hattrrick len za poslednu desatminutovku...Spolupraca s coutinhom mu proste sedi, s ingsom je to tiez fajn a tak ked sa vrati benteke, dufam ze to rodgers zas nedosere tym ze by ho staval namiesto hociktorého z nich, pretoze s oboma ta hra vyzera proste uplne inac ako s bentekem...Ale neverim tomu, urcite ho postavi hned ako sa bude dat...

Konecne sme dali po 11 ci kolkych zápasoch viac ako gol a tri od zosmiesnenia sliepok (ako inak nazvat ked im da gol markovic a mario ) vo februari. Jednoznacne nas najzabavnejsi zapas tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry vykon je na 2-/3, ze? Lebo okrem genialnych usekov Coutsa, Sturridga a vydarenemu dnu Milnera to bolo proti Gustedovi nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre takúto tabuľku na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

Reagovat
scholes18

West Hammers

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi vikend uz snad s Coquelinem a Gabrielem v zakladu. Alexis se konecne chytl, Ox s tim jeho pristupem naopak na facku.

Btw. neskutecne, kolik jsme toho zase zazdili

Reagovat
smazaný uživatel

6 zápasů unbeaten

Reagovat
Hachim Mastour

Krása.Takto by mal Arsenal hrať, na protiútoky a nie na držanie lopty.Netreba mať celý čas kontrolu nad zápasom.Treba nechať súpera útočiť a potom dať gól z protiútoku.Jedine tak AFC využije Mesutove kolmice a Walcottovu rýchlosť.

Reagovat
smazaný uživatel

a Alexisovu přímočarost a Nachovy náběhy

Reagovat
Mastný Chobot

31 gólov v 7 zápasoch nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

There was a moment where Bellerin overlapped on the inside and went into the box. His movement and intelligence are so good. He can dribble inside out, compared to our previous one dimensional ones who have the same set of moves and passes.

na krajneho beka uplne nevyzpitatelny hrac

Reagovat
Mastný Chobot

nevyzpitatelny? ale no tááák

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo zo srandy

Reagovat
Mastný Chobot

jaj ták, sorráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Stu je späť a Rodgers si zase oddialil vyhadzov

Reagovat
smazaný uživatel

wow 5 kusu Foxes.. hezky pekne

Reagovat
Mastný Chobot

mohlo byť aj 8, samozrejme ale aj inkasovaných mohlo byť aj 5. Bláznivý zápas, no.

Reagovat
Counter

Na velké šance tak 15:10

Reagovat
Willy Wonka

Po dnešku snad nejde být nespokojený. Celkově dobrý výkon a konečně také bez nervů, i když Sunderland je doopravdy špatnej. Jediný kdo dnes nehrál úplně dobře je Depay. Myslím, že by mu prospělo jednou začít na lavičce. DDG výborně. Obrana byla dnes také velmi dobrá, stopeři super jako vždy a i kraje hráli velmi pěkně. Valencia to po lajně krásně brousil. Blinďák je fakt rozehrávkový král. V prvním poločase střed hřiště nic moc, po příchodu maestra Bastiho nebyl problém ani zde. Ten chlapík je fakt extra třída. Rooney konečně fík a moc mu dnes sedla ta pozice za útočníkem. Tak bych to stavěl i do budoucna. Mata neskutečně produktivní. Nakonec Martial... Ten kluk mě nepřestává překvapovat, on nejenže dává góly, ale zároveň nesobecky dře pro celý tým. Prostě borec a jen tak dál. Těžko vybírat MotM, ale asi bych to dal Martialovi, Matovi nebo možná i Tonymu. Dneska zkrátka spokojenost.

Reagovat
nani92

L V G

Reagovat
Zdechlina

Konečně normální fotka ke článku

Reagovat
domingo

OT: Mam takovou pomerne specifickou prosbu.. mozna to bude znit uplne dementne, ale ja jsem fakt nikdy v zivote zadny pocitacovy hry nehral, krome Fify 99

Rad bych si rozehral nejakyho manazera na odreagovani, ale absolutne netusim, co vlastne shanet. Potrebuju neco, co rozjedu na svym prastarym laptopu z hlubin pekla - je to Lenovo ThinkPad T60, takova ta klasicka cerna hranata vec, repasovana z nejaky nemecky kancelare. Jedinej technickej detail, kterej vim, je, ze to ma dvoujadrovej procesor (nemam sebemensi tuseni co to znamena, ale stalo to vic penez nez jednojadrovej).

Existuje nejakej normalne dostupnej manazer na tenhle stroj, kterej bude mit propracovany takovy veci jako treninky, strategicky modely, zapasovou taktiku, komunikaci s hracema atd. atd.? Grafika me treba vubec nezajima, jde mi o to, abych to rozjel a aby to bylo fakt co nejvic sofistikovany po ty strategicky strance.

Pocitac ma rok vyroby 2006, takze logicky mi to vychazi na FM 2006, ale nevim, jestli to treba neni uplne na hovno. Tak kdyby mi nekdo dokazal poradit, budu rad

Reagovat
Mastný Chobot

FM-ko je skoro jedno, či je 06 alebo 16, veď tam nemá byť čo náročné, či? ja som mal ešte 2 roky dozadu starý normálny tower asi z roku 2004 a rozbehal som tam každé FM-ko, ktoré vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hrál jedině FM 2005 a CSM a obojí mě bavilo. Ty starší verze FM prý nejsou tak komplexní a dobře vypadající jako nové verze. S hráčema se moc nepobavíš a tréninky jsem sice řešil, ale tak nějak povrchně. Plusem je maximálně nostalgie, páč tam můžeš kupovat hráče jako Nedvěd a nebo Zidane. Ale na odreagování to v pohodě stačilo.

Reagovat
domingo

Tak prave CSM je uplne nahodnej algoritmus, ne? Tam jenom nastavis jestli chces hrat utok nebo obranu, postupne nebo na centry, a to je vsechno.. Ja prave shanim neco, kde si muzu vyzkouset ruzny rozestaveni, davat specificky povely hracum a tak. To muze byt prakticky textak, whatever, ale tohle by me prave bavilo.

Reagovat
Mastný Chobot

nič lepšie ako Football Manager nie je na trhu. Skús si najprv stihnuť 15 a keď ti pôjde, tak si ju kúp (alebo nekúp ako ja). Keď nepôjde, tak 14 atď.

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

CSM jo. Sice tam můžeš šašit s taktikama, ale stejně si myslím, že základem výhry je vystřídat v osmdesáté minutě. Ale aji ty staré verze FM nějaké možnosti nabízí. Rozestavení, pokyny hráčů taky. Tedy snad jenom vybírání prostoru po kterém se budou pohybovat, co mají dělat když má tým míč, co budou dělat když ne. Nějaký vliv na hru to snad mělo.

Reagovat
domingo

Respektive treba vedu malej tym a vim, ze by se mi hodil vysokej stoper s kvalitni rozehravkou, tak jdu nekam do druhy belgicky ligy, najdu si tam borce a koupim ho za 200k euro.. Trochu si s tim vyhrat, Nedvedove a Zidani me az tak nelakaj no.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyzkousis novou verzi tak je dost problem se ke starsi vracet. zda se ze tech zmen mezirocne neni tolik ale za ty roky se to nahromadi

Reagovat
fantomas

FM je v zásadě dost jednoduchá, nenáročná hra, takže si myslim, že bys to v klidu moh rozjet. I 15/16...

Reagovat
domingo

To by bylo krasny, to bych mohl zkusit nejakym experimentalnim 3-3-2-2 vytahnout Auxerre do ligy

Reagovat
smazaný uživatel

to uz mas lepsi si za ne zahrat v 2011 kde hrajou predkolo LM a maji tam hromadu mladych talentu coz je na tom nejvetsi zabava, vychovavat si vlastni hrace z juniorky ale bacha at to nestahnes s bugem bo ti budou koncit finale ligy mistru 8:6 a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to znie v dnesnej dobe divne, ja ked potrebujem odreagovat, tak si stale zapnem CSM to uz aj hadam 10 rokov, na cisto odreagovanie, nepoznam lepisu hru pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikoz neni jina alternativa nez Football manager tak to mas jednoduchy. navic je komplexni a nabizi vsechno a je super. hraju kazdy rocnik uz vic nez deset let a porad me to bavi.na steamu je demo 2010,2014,2015 takze muzes v klidu vyzkouset co ti pujde

Reagovat
domingo

Fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nebudes mit zapasy ve 3D ale to zas tolik nevadi. a muzes si nastavit velikost databaze se kterou budes pracovat. taky se kvuli rychlosti asi nevyplati mit aktivni vic nez jednu ligu

Reagovat
Ligter

to by snad i ten nejnovější Football Manager klidně mohlo utáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2006/Lenovo-ThinkPad-T60

to je tohle? žádný novější díl FM na tom rozumně rychle nepůjde, ale můžeš to vyzkoušet - vychází i demoverze

Reagovat
domingo

Jj, to je on. Ja ho normalne fakt pouzivam akorat na psani textu a net a to staci uplne v pohode, hru jsem na tom nikdy nerozjizdel, tak uvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nerozjede, pokud tam nemá více paměti, 2gb ram jsou asi minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa 99 byla dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

i Fifa 98, pak už to šlo do sr.ček

Reagovat
smazaný uživatel

salovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Co ja vim, tak na managerovky nepotrebujes zadnou vykonou grafickou kartu, stejne je tam cteni textu a hybajici se kulicky, takze to na Thinkpadu rozjedes rozhodne.

A vubec, managerovka bude bezet pomalu na kazdem PC.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je na to potřeba paměť RAM a těch 512 MB, co má, je málo

Reagovat
I am Mancunian

#mufc next 4 in PL: Arsenal (a), Everton (a) Man City (h) Palace (a) - if still top by end of October, they will become favourites.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak z tohto vydolujeme 10 bodov, začnem fakt veriť

Reagovat
smazaný uživatel

což je teda hodně velké 'if'

Reagovat
smazaný uživatel

zacina byt sranda, hlavne sa z toho neposrat, kazdopadne favoriti nie sme ani teraz, takze celkom zas nechapem, co zas skusas

Reagovat
I am Mancunian

ty si bol vzdy trosku nechapavy, vpoho

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa sam musis citit trapne, co za veci tu hadzes, takze sa nedivim tvojej utocnej reakcii

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
I am Mancunian

presne

Reagovat
I am Mancunian

"We are 5 points off top, we can't get carried away." - Rodgers

Reagovat
SunFells

Maitland-Niles v Ipswichi hráčem měsíce, tak to má být

Reagovat
Counter

Všichni pravidelně hrajou - Martínez, Toral, Wellington, Akpom, Maitland-Niles... Zatím dobré hostovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci co sleduju nasu juniorku hovoria, ze aj ked nema taky raw talent ako zelalem alebo crowley, on je najvacsia istota ze sa u nas presadi

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mastný Chobot

12 goals in 13 starts for Theo Walcott now.

No jo, tu sa ale uznania nedočká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho velmi uznavam, o tyzden ale nech si da prestavku.

Reagovat
Mastný Chobot

to je veľký zápas, on si vo veľkých zápasoch narozdiel od zbytku tímu nedáva prestávky.

Reagovat
vladis271

Rozthá ich. Konečne ste pochopili, že je to váš najlepší útočník. Za ním ohormná veľká čierna prázdnota, svbetelné roky a za nimi Giroud. A na konci, tam úplne, že svetlo odtiaľ putuje miliardy rokov niekde je Welbeck.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jazdec

jn, a teraz popis našich útočníkov daj

Reagovat
smazaný uživatel

No tak zrovna tam je v LFC posledny problem.

Reagovat
Jazdec

Tak vzhľadom na to, že nám stačil jeden útočník a takmer sme vyhrali titul, tak to úplne posledný problém LFC nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nerozumiem.

Reagovat
Jazdec

Tak aj za Suareza sme mali problém s obranou, nekvalitnou zálohou a toho istého manažéra. Aj napriek tomu sme skoro vyhrali titul. Tým chcem povedať, že schopný útočník vie zakryť ostatné aj veľké problémy. To, že strieľame jeden gól na zápas nie je len BR vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Len poopravim, ze genialny utocnik. Suarez bol za minimalne posledne desatrocie najvacsi genius v PL a taky hrac ti to vyhra aj sam. Ja som zase chcel povedat, ze utok je asi najmensi problem dnes. Goly sa nedavaju, pretoze zvysok timu je tragicky nekreativny.

Reagovat
I am Mancunian

to s tym desatrocim je snad vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
I am Mancunian

tak potom fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Proč? Je to vzhledem k Ronaldovi maximálně diskutabilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine nad cim som rozmyslal, ale nechcelo sa mi to rozpisovat. Ronaldo je o uroven vyssie este, o tom sa nemusime bavit. Avsak podmienky v akych hral on a Suarez su nezrovnatelne. Suarez dotiahol skoro k titulu tim, ktory je posledne sezony i s posilami uplne marny.

Reagovat
SunFells

Srát na podmínky, stačí hodnotit sezóny v PL. Těma Suáreze nepřevýšil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak napr. Nistelrooy dal v 1. sezone v MU 36 golov, v 2. 44 golov a v 3. 30...to je o dost lepsie nez Suarez, takze sa zas z neho netreba totalne posierat. Suarez v 4 sezonach dal 4/17/30/31 golov,to napr. Henry 5x za sebou cez 30 a najviac 39. Lampard zo zalohy 5x v rade viac nez 20 a 10x dal 10 a viac golov, Aguero tiez dava okolo 30 na sezonu a kolko krat uz sam tahal cele City... a takto by som mohol pokracovat...dôlezitost tych hracov pre svoj klub tiez netreba nejak vysvetlovat.

Reagovat
fenixLFC

suarez ale v prvej sezone odohral iba polku kedze dosiel v zime.Okrem toho nehral LM. A o dost lepsie- priemer na zapas je 0,65 pre ruuda a 0.62 pre suareza co az taky rozdiel nie je, najma ked suarez hral v totalne priemernom time

Reagovat
smazaný uživatel

Este si zabudol klasiku ze to druhe miesto v 2014 ukopal Suarez uplne sam a 14 golov Gerrarda a 10 Sterlinga a 23 Sturridga bolo uplne zanedbatelnych. Hlavne ze proti Chelsea, Arsenalu a Man City dal 0 golov, proti ManU az jeden. V dvojzapasoch s Norwichom a Cardiffom zas nastrielal 10 golov co je celkom velky kus z celkoveho poctu 30. Viem ze bol jeden z suverenne naj. utocnikov v poslednych rokoch, ale zas nadradovat ho uplne nad vsetkych je blbost.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

pozri si pocet jeho asistencii a kolko ci uz priamych alebo nepriamych asistencii mal proti tym timom co si vymenoval

Reagovat
vitasrp

Jo, tam je ta úžasná argumentace, kdy se člověk podívá a vidí 0 branek proti tý TOP 3. Málokdo si už vzpomene, že na spoustu těch branek proti těm soupeřům Suarez přihrál.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho vplyv na spoluhracov bol ohromujuci, okrem toho, ze bol genialny (g+a+driblling) bol aj naj.bojovnik z timu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ruud byl skvělý šutér, ale v lize se k Suárezovu nejlepšímu gólovému počinu nepřiblížil ani v jedné sezóně a to furt bereš ty góly. Suárez s Ronaldem přidávali kvanta asistencí a své týmy táhli trošku jiným způsobem, u branek se často činili sami. A bylo zmíněno poslední desetiletí, aby se právě Henry dal bokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henry este v sezone 2006-2007 odohral za AFC 17 zapasov, az ptm isiel do PD

Reagovat
SunFells

A?

Reagovat
smazaný uživatel

2007+10=2017 a teraz je rok 2015. Povedal si najlepsi hrac za poslednych 10 rokov. Comu nerozumies?

Reagovat
SunFells

A ta sezóna už pro relevanci téhle diskuze nestojí za zmínku, jinak se zaměstnáváš detaily ...ale tak juane, můžeš kvůli tady debilovi z toho udělat devitíletku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. !!ZMENA!!. Odteraz je premisa, ze Suarez je najvacsi genius PL za poslednych 9 rokov.

Za predosle nedorozumenie sa ospravedlnujem.

Reagovat
SunFells

Díky. Snad to pro Jeblinktona už není žádný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ok ja len pre uplnost. Si tam dal "A?" tak mi nedalo nenapisat ako som to myslel aj ked som vedel ze porovnavas sezony, ajked na zaciatku islo o hracov vseobecne preto ten dôraz na detail .

Reagovat
SunFells

Dobře

Reagovat
Counter

Jasněže není, ale nemá cenu o tom s jeho fanoušky debatovat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

lol, debilovi?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ruud dal najviac v lige 25, Suarez 31...to nieje az taky rozdiel pises jak keby Luis dal cez 40. A ako som pisal hore, z tych 30 golov dal 10 Norwichu a Cardiffu. Do siete AFC, CFC a MC dal 0 a MU az neskutocny jeden gol. Na to ze ho rovnas ku CR nic moc

Reagovat
SunFells

To je velký rozdíl a to je jen ten gólový aspekt (jak už bylo zmíněno -.-).

Reagovat
kiwwi

co Rooneyho 26 resp. 27 golov v lige v sezonach 09-10 resp. 11-12? O hernom prinose pre tim sa ani bavit nemusime

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

V 09-10 byl Rooney velice dobrý, stejně jako tuším Tévez a hlavně Drogbič. Ale tak jak Suárez nikdo z nich nepřispěl. Už jen při sledování Suárezovi hry, to byla prostě dominance, jaká v lize nebyla k vidění léta.

Reagovat
kiwwi

Kvôli driblingu, cize kvôli tej hre na oko. Co sa tyka štatistík a herného prínosu pre tím nevycnieval nad týmito. A keď si k tomu pridáš jeho psychopaticke správanie, stopky a hanbu akú narobil, tak ho radím určite pod nich

Ale je to skvelý futbalista no, o tom žiadne pochybnosti

Reagovat
SunFells

Co se týká jak statistik, tak herního přínosu, tak vyčníval nad těmito no. Herním přínosem se mu teda vyrovná Tévez, ale statisticky se ani tuším za pomocí penalt nepřiblížil.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

RVP dal v poslednej sezone za Arsenal 30 golov len v PL a spolu 37 v celej sezone. Nevravim ze Persie bol celkovo lepsi hrac, ale Suarez proste az tak neprevysuje ostatnych... ako o nom pise niekto vyssie ze je totalny fenomen a rovnat sa môze len s CR. To je prehnane.

Reagovat
smazaný uživatel

Fenomen nie. Genius ano.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom pripade PL hralo vela geniov.

Reagovat
smazaný uživatel

Vela největších geniov

Reagovat
fenixLFC

to by si musel aj tu hru sledovat nie len si vyhladat pocty golov. Suarez ich dal mraky ale jeho vplyv na celkovu hru bol este vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

ved tam pisem ze "nevravim ze Persie bol celkovo lepsi hrac", lebo viem aj o Luisovom vplyve na hru, ale na Robina v najlepsiej fazone bola tiez radost pozerat. Az tak obrovsky rozdiel to nebol ze by som povedal ze Suarez je hrac co poslednych 10 rokov nema v PL obdoby. that's all

Reagovat
SunFells

Persie byl ten rok (rok a půl ve skutečnosti) úchvatný a podle mě (no, i statisticky) byl tamté Suárezově sezóně nejblíž z těch, kteří byli zmíněni.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je dany tim ze nikdy nebude ten top hrot, kteryho arsenal nekolik let hleda. a rozhodne nenaplnit ocekavani se kterymi prisel a zacinal. u nej jsou porad videt nedostatky.navic nosi cislo 14.

Reagovat
smazaný uživatel

Beze srandy, do kterého roku ta statistika sahá?

Hraje dobře, ale nedělal bych z toho nic velkého. Když se podívám, komu dává góly, tak vidím WBA, Stoke doma, Leicester doma plus dneska ta demolice, dvakrát proti tragické AV, Brighton..Tím ho nechci snižovat, ale uznání se dočká až začne střílet góly i těm nejsilnějším týmům. Každopádně šanci by dostat měl.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc toho kopec nepromění a nadávají na něho i fanoušci arsenalu

Reagovat
SunFells

I fanoušci Walcotta

Reagovat
Mastný Chobot

zrovna pri Theovi vytiahnuť, že nedáva góly proti silným tímom

Reagovat
Counter

Tak třeba owny nepovažuje Tottenham za silný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

co já?

Reagovat
Counter

Ah, sry :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se bavíte o tak daleké historii, tak prosím.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

těch 13 startů je za poslední 3 sezony, ne?

Reagovat
afc

Od zimy hraje pravidelne. Musis Thea viac sledovat.

Reagovat
SunFells

Od zimy teda ne, trošku čutat začal na konci sezóny.

Reagovat
Mastný Chobot

nie je a aj keby bolo, tak čo to mení na veci? Theovi sa darí a ty klasicky nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas dnes fantazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nudny futbal, tesim sa na Atletico.

Reagovat
Counter
Reagovat
Pigeon

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko stal Pedro?

Reagovat
Matić

21 liber

Reagovat
nani92

200. pre náš titul

Reagovat
vladis271

v bedmintone.

Reagovat
smazaný uživatel

Fener

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
Hokaido

pro PL. Snad nejlepší fotbalová sobota, kterou jsem zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řekl, že si fanoušci Chelsea budou takhle vážit bodu z Newcastetlu.

Reagovat
Hokaido

heleďme se, kdopak nám to vylézá.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol ten 6 bodový zápas dnes, nie?

Reagovat
Miguel19

Cenný bod v boji o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, vždyť jsme mohli vyhrát.

Reagovat
Miguel19

Jj. Škoda že to tam Ramiresovi nespadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posun je vidno, no. To sa nedá popriet. Bod máme to je pre záchranu teraz viac než dôležité...

Reagovat
SunFells

Cristiano Ronaldo today:

Shots: 16

Goals: 0

Tak to už ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten musi penit

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza dvou týmů ze spodku tabulky...vlastně nic neočekávaného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
Ritchie

jen vylejzejte

Reagovat
smazaný uživatel

nebul

Reagovat
Liquid

posledních 10 minut a ještě měl dát gól Pedro a stačilo by to na obrácení stavu z 2:0 na 2:3, ale pokusím se zahrát na prognostika a tento vybojovovaný bod nám nakonec o bod zajistí 1.místo a obhajobu titulu, snad nás ty poslední minuty nakopnou a tým se zase dostane do formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bakasa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Liquid

ona vás ta sranda přejde holomci

Reagovat
fenixLFC

bohuzial, teba ta tvoja sprostost asi tazko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty Palata? Protože takovou snůšku blbostí a pokřivené logiky dokáže vyplodit snad jenom on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

tak tak, zbytečně netroškařit

Reagovat
J0EL

toto uz su kvalitne drogy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

link na MOTD prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

link na MOTD prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je?

Reagovat
SunFells

20:52 ...tak si skoro ještě tři hodiny počkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houbeles, když dá britskou ip, může normálně za chvilku koukat.

Reagovat
nani92

stačí si vo windowsew nastaviť čas na 23:25 a už môže pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Ne normálně hola nebo zenmate a živě se koukneš na jejich webovkách

Reagovat
Hokaido

wat? Vždyt se to vysílá až za dvě hodiny...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, já myslel, že nevědí, že to chytnou na webovkách a ne až to bude odvysílané.

Reagovat
Kowe

hodně blbá výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

To bude až tak za dvě hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

Magpies dneska konečně podali výkon na který fanoušci tak dlouho čekali, škoda jen té ztráty 2 bodů. Naopak asi s bodem nikdo z nás nepočítal.

Reagovat
Miguel19

Teda ale Willian ty přímáky začal kopat zajímavě. V LM stejný gól jak dnes, k tomu ta šance na konci Ramirese...snad to bude pokračovat. Musí být v základu místo Pedra/Oscara...

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Pedra. Oscara ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar musí hrát. Pedro ať si klidně sedne.

Reagovat
kissak

doufám, že McClaren příští zápas postaví stejnou jedenáctku. Mbabu překvapivě dost dobrej výkon při premiéře....

Reagovat
vitasrp

Každopádně mě teda šokuje, co v letošním ročníku předvádí Matič. Zatímco loni tu zálohu ovládal, pohyboval se ve správných prostorech (to se mu teda letos daří taky) a vyhrával prakticky všechny osobní souboje v nebezpečných prostorech - a právě v tomhle aspektu letos hoří naprosto tragicky. WBA venku bylo hrozný, na Evertonu si ho pravá strana domácích šíleně mazala na chleba, protože si ho vždycky přitáhla k lajně a jednoduchýma narážečkama se pak prokombinovala za jeho záda. A dneska byla krásnou dokumentací třeba ta šance Janmaata, který ho ve vápně prostě a jednoduše přetlačil.

Reagovat
Miguel19

Šokuje tě jenom Matič? Mě snad všichni

Reagovat
Hokaido

skoro všichni hrajou tragicky. Matič podle mě v tomhle nějak extra nevyčnívá. Mě přijdou nejhorší Ivanovič, Fabre a Eden.

Reagovat
Mastný Chobot

Coquelin > Matić

Reagovat
SunFells

Se tady někteří báli, že si druhý rok neudrží Maticovu úroveň ...teď jsou vděční.

Reagovat
SunFells

Teda já taky.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A Mourinho už konečně kritizuje výkon.

From the scale of 1 to 10, this was minus 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi nebolo čo iné kritizovať, no...

Reagovat
vitasrp

Hlavně ten rozdíl mezi první a druhou půlkou, to bylo něco tak příšernýho, že to hájit už ani neměl jak.

Reagovat
Counter

Asi už mu došly jiné výmluvy - zbývá jen kritizovat tým a sebe. Je jasné, co si vybral.

Reagovat
SunFells

Ovšem dneska poslal z lavičky dva střelce, tak buďme rádi, že se aspoň nepochválil ...neudělal to, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Spíš ty hráče bránil už dost dlouho - kritizoval teda i po zápase s CP, ale tohle bylo něco naprosto speciálního - s tím se nějaká prohra třeba s Evertonem snad ani nedá srovnat.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Jinak pokud na to budou hráči takhle srát, nebojovat a chodit si tam jak na procházce, tak bude daleko lepší, aby hráli náhradníci ( jako dneska Rami a Willian), kteří to tam alespon odmakaj na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo tohle, fakt jsem doufal, že se zvedáme....

Reagovat
SunFells

Vždyť jo, z 0:2 na 2:2 jste se zvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, speaking to the documentary host Gary Lineker in quotes reported by The Sun, said: "I miss playing with Rooney. Maybe we will play together again one day.

"He was the kid of England, everyone loved him. He was so powerful I was calling him 'Pitbull.' The power of Wayne Rooney is his mentality and strength and he never stops.

Reagovat
Hokaido

Momentálně máte po letech opravdu sympatickej tým ( de Gea, Darmian, Schweiny, Ander, Juan, Memphis, Martial), tenhle sebestřednej osel by vám to akorát rozjebal. Herním přínosem by ještě pár let určitě byl, ale na úkor megatalentů Memphise nebo Martiala...

Reagovat
smazaný uživatel

Budú hrať spolu v MLS

Reagovat
I am Mancunian

snad uz za nas nebude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Wooney?

Reagovat
vladis271

Peréz by bol úplný šialenec keby kupoval takú tlstú preplatenú lemru. Navyše to neni posterboy takže to aj tak nehrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Poche

Neskutocne aký progres sme zaznamenali od klaunov boasa a sherwooda. Este to nie je dokonalé, predsa len mame mladých hráčov ktorí sa ešte musia zlepšiť, ale veľmi sa mi páči ze ta hra má konečne systém a poriadok

Poche presne vedel co chce, zbavili sme sa odpadu, posilnili obranu a kreativitu v útoku. A keďže Levy nekúpil DM Poche tam poslal Diera a ten je tam uplne úžasný Hlavne kvôli nemu nám obranná fáza konečne funguje.

A veľmi ma prekvapuje Ali. Len tak ďalej, zatiaľ spokojnost

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne v defenzíve pôsobia organizovane. Alderweireld a Vertonghen a pred nimi Dier je dobré kombo hráčov. Dnes bol Aguero výborne bránený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak když bych měl teda utkání hodnotit nějak obsáhleji.

Za mě jednoznačně největší zklamání týhle sezóny a výkon, ze kterýho jsem asi nejvíc naštvanej - pro začátek bych úplně vypustil druhou půli a zaměřil se jen na tu první, pro kterou prostě nejde najít omluvu.

Jsem přesvědčený, že hráči nemají čistý svědomí - k tomu utkání nepřistoupili správně a nebyli jsme se schopni domácím vyrovnat v tak základních aspektech, jako je agresivita a nasazení. To je věc, kterou nejsem ochotný akceptovat - píšu o ní málokdy, protože často se to používá jako berlička, proč se prohrálo, přičemž důvody jsou někde jinde, ale jestli jsem za poslední dva roky viděl jeden zápas, kdy hráči nemakali tak, jak měli, bylo to jednoznačně dneska.

Stačí si vzpomenout na minulý týden a utkání proti Arsenalu - sice jsme ve finální třetině hřiště stále měli problémy, díky čemu jsme si nevypracovali mnoho šancí, navzdory tomu ty obvyklý mechanismy týmu fungovaly velmi dobře - napadali jsme poměrně vysoko, mezery mezi jednotlivýma řadama byly akceptovatelný, pokud jsme se rozhodli napadat, každý hráč plnil funkci tak, aby hřiště ideálně zmenšil, Oscar výrazně vypomáhal obraně, vracel se i Hazard a Matič dokázal vyhrávat osobní souboje. S míčem jsme pak dokázali pracovat rychle, hráči se přesouvali do vytipovaných oblastí v dobrý dynamice (tou oblastí myslím hlavně levou stranu a oblast okolo hranice vápna, protože tam často kombinuje trojice/čtveřice v podobě Hazard, Willian/Pedro, vysouvá se tam Fabregas a často se tam taky stahuje útočník), takže se celkově na tu hru dalo koukat.

První půle na Newcastle byla ve všech těhle aspektech naprostou tragédií - pokud dostal ofenzivní hráč míč, velmi často okolo sebe neměl vůbec nikoho, s kým by mohl kombinovat, a proto také o balón velmi často přišel. Kolikrát jste viděli, že by se Oscar vrátil do středové zóny a vypomohl středový dvojici s bráněním? Já upřímně ani jednou a nestačil jsem zírat, proč najednou zůstává viset společně s útočníkem vysoko na hřišti, když vím, že zrovna Mou tohle od svejch desítek přímo nesnáší. Jak rychle se vracel Eden a Pedro? Najednou byly zase k vidění situace, kdy byl Fabre s Matičem uprostřed hřiště, ale okolo nich byl na stranách oceán prostoru, protože se ti dva křídelníci jednoduše nedokázali dostatečně rychle zatáhnout. Čili systémově opět hrozný.

A k tomu se zároveň připojili některý famózní individuální výkony. Zouma, který před prvním gólem předvedl naprosto ojedinělou věc - naznačit výskok a nakonec se na ten balón vysrat za předpokladu, že za váma nestojí útočník (to jsem fakt ještě nikdy neviděl). Matič, který hraje přímo příšerně a nejsem schopnej rozkódovat, co se s ním proboha stalo - loni dokázal zápasy kontrolovat, dominovat středu, pohybovat se ve správných prostorech a v klíčových oblastech neprohrát jedinej souboj. Letos se sice dokáže pohybovat v dobrých prostorech, ale dělá individuálně naprostý nesmysly (viz zápas na WBA), trapně prohrává osobní souboje v nebezpečných zónách (viz šance Janmaata v první půli) a až moc snadno se nechává vykombinovat v situacích u postranní čáry (dokonalou ukázkou bylo zase pro změnu utkání na Evertonu). Oscar, který byl poprvý v týhle sezóně úplně na hovno, protože do hry nepřinesl vůbec nic - nevypomohl defenzivě, nevytvořil dobrou dynamiku a rotaci v ofenzivní fázi. Pak tam byl taky Rémy, který sice neměl pořádnou podporu, i přesto ale nebyl schopen v ofenzivě podržet snad jedinej míč a v osobních soubojích zády k brance se vůbec necítil dobře. A ostatně dalo by se pokračovat.

Ten začátek druhýho poločasu pak představoval absolutní facku - fakt přemýšlím o tom, že bych si zítra pustil první a druhou půlku ze záznamu a dělal si statistiku - kolikrát jsme ztratili balón a náš ofenzivní hráč zareagoval/nezareagoval. Kolikrát dokázal podstoupit osobní souboj, kolikrát vybojoval míč atp. Jsem si jistej, že výsledek by byl hodně zajímavý.

Sice se klasicky hned z první akce soupeře inkasovalo (v druhý půli už víckrát za půlkou Newcastle pořádně nebyl), ale těch 15 minut mi bohatě stačilo na to, abych si tak nějak utřídil myšlenky a věděl, kde byl zakopaný pes. Netvoříme si spoustu brankových příležitostí, to je jednoznačně pravda - ale vstoupit do utkání tak jako do druhý půle, nemám absolutně žádný pochybnosti o tom, že bychom utkání postupem času vyhráli - a hlavně bych mohl tvrdit, že náš výkon byl stabilní a hru jsme kontrolovali, což se o celý první části vůbec, ale vůbec říct nedá. Loni jsme na Newcastlu dokonce prohráli, ale kvalita toho výkonu v 90 minutách byla úplně někde jinde.

Kdybych hodnotil izolovaně druhou část, musel bych říct, že se mi líbila - byl to alespoň ten standard, který od tohohle týmu očekávám. Nakonec snad jenom řeknu, že se mi líbiliy změny, který Mourinho provedl - sice jsem se v tom trochu ztratil, ale měl jsem dojem, že jsme přešli do 4-3-3, kde byl v záloze nejhlouběji Fabregas a okolo něj Willian a Ramires. Vzhledem k tomu, že byl Newcastle hodně zalezlý, tak tahle pozice umožnila Fabregasovi o trochu líp řídit zápas - střední záložníci soupeře si všímali hlavně těch dvou vytažených borců a Fabre tak měl o něco víc prostoru na kolmý a dlouhý přihrávky.

Závěrem snad řeknu - celý léto jsem se bál, že budeme přesně jako Manchester City loni, a ono se to bohužel stává realitou. V létě jsme neposílili, start do sezóny jsme měli hrozný (ale to bych ještě zčásti akceptoval vzhledem k tý zvláštní struktuře přípravy), navzdory tomu takhle laciný výkony jsem doufal, že u našich hráčů neuvidím.. Jestli se to už nezopakuje, pak OK, jenže moc dobře vím, jak se to se Citizens loni pěkně dlouhou dobu táhlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě ztráta motivace po vyhraném titulu, usnutí na vavřínech, chození do zápasů s až moc velkým klidem, že se to vyhraje samo

Reagovat
nani92

pekné zhrnutie

Reagovat
kvasha16

....

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

kocovina se blbě připouští, než nastane a člověk se z ní nemůže dostat....

Reagovat
Pasha

viac takychto rozborov

Reagovat
Zaschrona

Skvele sepsano.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, co ten Wilson? Bournemouth na to neuvěřitelnou smůlu, po Mingsovi a Gradelovi další, co si zranil koleno.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Koho teď Spurs koupí v zimě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska jak Eriksen při gólu Kanea zase přesně trefil roh brány. Podle mě je v tomto v současnosti nejlepší na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale okrem toho dnes asi najhorší hráč Tottenhamu na ihrisku, po zranení no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tie komicke centrovane lopty do vapna hlavne prvy polcas nespomenes . Klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro tak komické jako dnešních 16 střel Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=MizxGngnr9M

On je v tomhle fakt z jiného světa. Ale letos zatím jen stín svého loňského já, musí se zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, samo je po zranění, ale i tak od něj čekám víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Skalak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Van Gaal: I don't care if De Gea scores the goals as long as Manchester United win

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/van-gaal-dont-care-de-10141031

Je to jasné, další poznatky Gaalovy filozofie. Na základě toho vzniká teorie - Nevadí mi, jestli dá De Gea gol, hlavně, že vyhrajeme.

A má pravdu, De Gea je jediný, kdo za celé roky u nás ještě nedal jedinou branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit, že on solidně chlastá před těmi rozhovory vždycky :-)

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to dělal taky

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

tie away dresy Sunderlandu dnes, no fuj

Reagovat
stiflerovamama

o kolkej zacina MOTD ?

Reagovat
fenixLFC

23:30...mas link?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bebe

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré ráno

Reagovat
smazaný uživatel

Juu

Reagovat
Mastný Chobot

Bebaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

Lol Schmeichel.

Reagovat
SunFells

Co?

Reagovat
Busby babes

no jak se tam proletel pred druhym golem.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Řekl bych, žes to špatně vyhodnotil. Aspoň mně se to jako selhání nejevilo. Ani neproletěl, spíš nebyl schopný zareagovat na Alexisovu hlavičku.

Reagovat
Busby babes

no nevim, sel si pro mic a byl tam pozde. debilne to vyhodnotil. Treba by to nemel ani tak, ale...

Reagovat
SunFells

Kane je huhla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos zjistil až teď? Však on má největší podkus v PL

Reagovat
Zaschrona

Tezko je treba s takovym Colemanem v tomhle porovnavat.

Reagovat
SunFells

Už předtím jsem si říkal, ale teď už mi to přišlo moc výrazné

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ale ten Harry je strašný jantar. Jak může stát v offsidu už při zahrání přímáku?

Reagovat
Counter

Protože ví, že mu to projde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramiresův gol byl fakt nádherný. Od Zoumového pasu, po Hazardův first touch, až po tu úžasnou dělovku do růžku.

Reagovat
SunFells

Özil involved in 4 of the 5 goals. No jó

Reagovat
Mastný Chobot

ale to zakončenie... to zakončenie

Reagovat
SunFells

To je hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

jaké zakončení?

Reagovat
smazaný uživatel

Přece poslední věc, která ho dělí od Zlatého míče.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesutovo

Reagovat
SunFells

S Bertrandem je to hned o něčem jiném

Reagovat
Mastný Chobot

https://pbs.twimg.com/media/CP3QxdKUYAAJ62K.jpg:large

nie že by tomu dosť vecí nenasvedčovalo, ale tu je potvrdenie o Terryho mentálnej spôsobilosti

Reagovat
smazaný uživatel

eh? Dneska seděl, tak shání práci od příštího léta, takže je mentálně naprosto způsobilý

Reagovat
Mastný Chobot

o to vôbec nejde... hľadaj ďalej

Reagovat
Counter

(jde o to parkovací místo)

Reagovat
smazaný uživatel

třeba příští gól oslaví jízdou na vozíku k rohovému praporku

Reagovat
Mimalu

a ty jsi podle té fotky poznal že tam stál déle než 3 minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman

Reagovat
fenixLFC

jezis wilson.....presne toto poznam, neskutocne ma zamrazilo ked som videl ako tam bez priciny padol

Reagovat
vodka

Butland nejlepší golman PL zatím... tolik wondersaveů nemá nikdo...

Reagovat
fenixLFC

a nielen najlepsi brankar, podla mna s mahrezom dvaja najlepsi hraci celej ligy

Reagovat
vodka

no hlavně stoke bez shawcrosse a nzonziho mají tu obranu a buildup play uplne zoufalou..

Reagovat
fenixLFC

tak ked tam maju hlena....ale vazne, oni by bez neho boli solidne v prdeli, dnes tiez chytil dve jasne sance a predchadzajuce remizy su tiez len a len vdaka nemu. si pamatam ked dve sezony dozadu nastupil namiesto begovica proti nam ked sme vyhrali 4:3 a tam nechytil skoro nic. Povazoval som ho za niekoho kto proste begovica nahradit nemoze ale tie jeho vykony su paradne

Reagovat
vodka

jim hlavne momentalne vypadla jakakoliv organizace obrany, sanci si vytvori dost, promeni malo a obrana kiksuje nehlede na hlena... pieters je letos strasny a cameron bohuzel neni stoper, wilson taky ne... nechapu, proc sanci nedostal wollscheid, ktery aspon naznaky rizeni obrany ma...

Reagovat
fenixLFC

wollscheid hral dneska a popravde som pozeral kto to vôbec je....

Reagovat
Zaschrona

Snad dostane i sanci za Albion.

Reagovat
Counter

Zas na druhou stranu, nikdo nemá takovou možnost vyniknout, jako právě Butland

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemůžeš nemůžeš brát počet wondersavů jako kritérium pro nej gólmana.

Reagovat
vodka

samozřejmě, ale to, co předvádí, je zatím nereálné... obrana je úplně na hadry a on zachraňuje skoro nemožné... van ginkel jinak zatím strašné zklamání, do obrany slabý a do ofenzivy posouvač...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch zklamání je tam víc, mě zklamal Afellay, hromadu lidí určitě Shaqiri (od toho jsem zase teda nic nečekal). Akorát Walters s Adamem jsou takové hříčky přírody, které si odehrají svůj (pro mě furt nepochopitelně vysoký) standard. Nehledě na manažera, styl hry, cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Van Ginkel...takový typický příklad hráče zničeného Paklubem. Jeden z mnoha.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ taky můžeme za to jeho vážné zranění

Reagovat
Whitemedia

tak zničeného

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fantomas

Eh?

Reagovat
vladis271

v zime vraj ideme zhánať nového brankára.

Reagovat
Mastný Chobot

lol, až teraz som si všimol, to čo sme tam predviedli pri tom druhom góle Foxes v obrane? fúú, tak to je silná káva, tá defenzíva je zlááá

Reagovat
Counter

Oni prostě za stavu 4:1 v závěru vypnuli, ne že by to tak docela odráželo hru obrany.

Reagovat
Mastný Chobot

dnes boli ale vypnutí celý zápas.

Reagovat
Counter

Ani ne. Šíleným způsobem to haprovalo na začátku, s odchodem Flaminiho / příchodem Artety se to rozhodně zlepšilo, v druhém poločase to pak bylo z valné většiny v pohodě. Až v tom závěru za jasného vedení to předčasně zabalili.

Reagovat
Mastný Chobot

a Vardy ide. 6 gólov na to, že ten hráč nie je vôbec ničím zaujímavý, je výborný počin

Reagovat
Counter

No hlavně že je nepochopitelné, proč by měl dostat pozvánku do repre na zápasy se San Marinem...

Reagovat
Trand

Není to nepochopitelné, ale nevypovídá to nic moc dobrého o kvalitě Anglie. I když musím uznat, že teď je fakt v dobré formě. Aspoň teda gólové, herně asi taky, ale neviděl jsem letos ještě Foxes, tak nemůžu soudit.

Reagovat
Zaschrona

Zajimavy uz je jen tim, ze porad maka, porad se snazi, je tymovy hrac. Spouste hracum presne tohle chybi. Navic jako bonus je dost rychlej. A ono to nespadlo uplne z cisteho nebe, v lonske sezone mel ze vsech utocniku nejvic asistenci v cele PL.

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

a pekná analýza Thea v MotD

Reagovat
Zaschrona

Pristi nedeli: Everton - Liverpool, Arsenal - Man Utd, Swansea - Spurs, Bayern - Dortmund, Atletico - Real Madrid, Athletic Bilbao - Valencia, Milan - Neapol, PSG - Marseille, Ajax - PSV ... taky se ale aspon neco z toho nemohlo hrat uz tenhle vikend

Reagovat
smazaný uživatel

1. kopanice plná dřeváků

2. sračky, které prohrají proti Manchesteru každý zápas

3. cože?

4. jo, tento zápas už má něco společnýho s fotbalem

5. jeden z největšách zápasů na světě, trenér, který posunul styl Mourinha do dokonalosti proti nejúspěšnějšímu klubu světa

6. nuda

7. to samé

8. PSG ?

9. vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Messi > Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Mido > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
bakasa

Reagovat
oli9

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

tak o tom žádná

Reagovat
M0rb1D4S

O tom pochybují jenom fanoušci Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

hrame az v nedelu?? pravdepodobne niekedy o jednej ze?

Reagovat
Zaschrona

14:30

Reagovat
fenixLFC

fuck...ale vdaka

Reagovat
Coutinho10

neeee to se kryje s derby proti Dukle

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Wazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

jsem rikal ze se trefi. jen ho stacilo vymenit ve fante za Martiala.

Reagovat
Swarley

já ho měl jako kapitána, je to všechno o důvěře

Reagovat
Busby babes

ja dal Martiala jako tripl kapitana ne ze by to byl uplne provar, ale cekal jsem vic.

Reagovat
Godwinson

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Straky škoda, Blues teda katastrofa to samé City

Reagovat
Darren Fletcher

a sme späť

Reagovat
vladis271

Gerrard si nebere servítku pri kritike bývalých manažérov, teraz a obul do Rodgersa.

Reagovat
aragorn

kde co?

Reagovat
mimi_united

Opäť topka

Reagovat
smazaný uživatel

No, už se ta tabulka začíná formovat, Arsenal a Tottenham na svých pozicích...

Reagovat
smazaný uživatel

i když my vlastně budeme rádi za 8. místo a Arsenal za 2.

Reagovat
bakasa

konečně realita

Reagovat
Busby babes

my uz jsme taky na svem.

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.youtube.com/watch?v=kfVz-9sw1eo

Top, top výkon, absolútne minimum strát, stále v pohybe, stále nebezpečný. Včera to bol od neho asi najlepší výkon, odkedy prišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tretí gól

Reagovat
kiwwi

450 minutes without Otamendi: 0 goals conceded. 180 minutes with Otamendi: 6 goals conceded

zatial to vyzera tak, ze sme o nic neprisli ked sme ho nekupili

Reagovat
Mastný Chobot

v City majú šťastia na tragických stopérov asi

Reagovat
smazaný uživatel

Docela hloupá statistika ale.

Reagovat
kiwwi

noo, bez neho hrali papierovo tazsie zapasy ako s nim...a teda zeby sa teda svojimi vykomi snazil odvratit tie goly, sa neda povedat...skor naopak - fakt nehra dobre

Reagovat
mul

aj tak si myslim,ze stopera ste mohli priviest, tych co mate su dost IP, ale zas nejaky panic buy, by vhodna volba nebol

Reagovat
kiwwi

ale koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross, Alderweireld

Reagovat
kiwwi

nikam by nas neposunuli

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mul

nejaky maldy top talent (Laportne, DeVrij), problem dostat takeho hraca do klubu ako je UTD by nemal byt problem

Reagovat
Fenri

Kdyby takova statistika po 2 (dvou!) zapasech byla u Schweinsteigera nebo kohokoli jinyho, taky bys ho tak krasne odepsal? Asi ne, zejo...

Reagovat
kiwwi

zatial...

Reagovat
Fenri

Hih, no prave, ani neni proc rikat, ze "zatim jsme o nic neprisli", protoze zatim odehral dva zapasy. Mluvit o tom, zda jste o neco prisli nebo neprisli dava smysl az po delsi dobe, tohle nema zadnou vypovidajici hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

hlavne to nezacni rozpytvavat

Reagovat
Mastný Chobot

*i

Reagovat
I am Mancunian

aspon na nieco si dobry aj s tvojim jebnutym bratom

Reagovat
Mastný Chobot

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Rozpitvávat tvůj jednoduchá myšlenkový pochod většinou už ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Darren Fletcher

vecna skoda nasej remizy s newcastlom, golu city-machedu v poslednej minute a vyhry chelsea nad arsenalom :)

Reagovat
Busby babes

OT: Adna asistenci. Aspon neco.

Reagovat
Busby babes

*Adnan

Reagovat
Carrick

Januzaj asistence, hezky to oživil po svém příchodu na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

A Shinji hraje uzasne

Reagovat
Mastný Chobot

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

jenze nehraje cele zapasy, chodi proste az na posledni desitky minut. Kdyby hral v Dortmundu v zakladu, tak mu to da strasne strasne moc. Ted je asi tak prvni utocnej hrac, kterej chodi do hry. Na druhou stranu dostat se do zakladu pres Reuse, Mkhitaryana a Kagawu je proste silene tezky - nevim uplne, co si od toho Adnan ci United slibovali.

Ale hraje docela ok. Az na to, ze je hrozne slabouckej. Snad se co nejrychleji dostane do zakladu, ikdyz nevim uplne jak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Reus nikdy úplně dlouho nevydrží ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se uplne spolehat neda ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po neděli je ta tabulka už vůbec super, tak pískej konec

Reagovat
Coutinho10

tak ve Fante zatim 60 bodu (-4) za prestupy...pomerne dobry kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl jenom 40 hrozný

Reagovat
Coutinho10

j me moc nevysly posledni 3 kola, ale tohle se povedlo a Naismitha este ve hre

Reagovat
fenixLFC

proste West ham je vtipny-z 13 bodov 9 z anfieldu, etihadu a emirates, k tomu porazit len slabucke zamky a remizovat doma s norwichom a prehrat s leicesterom... sen stavkarov

Reagovat
Infernoqt

Mourinhova škola. Bránění je lehčí než útočení.

Reagovat
Wat

Sturridge a Alexis nádhera! A Mata zase 1+1, blázen.

Reagovat
Free_player

CFC ... to vypadá, že ten portugalskej kolotočář zachvíli potáhne zas dál

Reagovat
Minister

SAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
I am Mancunian

sagaaaaaaan

Reagovat
Miguel19

Kde máme Štybyho?

Reagovat
mithro

sagan si ich povodil

Reagovat
smazaný uživatel

SAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN PICE JE TAM

Reagovat
Minister

ty vole... stále tomu neverím... to je kraaaaaaaaaaaaal

Reagovat
I am Mancunian

neskutocny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Robochelsea

Sagan

Reagovat
Usty

Bylo MOTD v sobotu vůbec?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFF SAGAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

sagiii

Reagovat
Darren Fletcher

preco to neskusal aj na TdF takto sam...

pice je to KRAL!!!!!!!!!

Reagovat
Counter
Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

sebec

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

čo spravil Sagan?

Reagovat
alcantara

Vyjadril sa k situácii vo svete

Reagovat
Mastný Chobot

ako ho poznám, tak to by bolo skôr na " " než na " "

Reagovat
vladis271

no hej, bolo to trošku naivné. Prišlo mi to ako tie priania missiek za svetový mier.

Reagovat
Darren Fletcher

presne toto som hovoril frajerke

v podstate sa nevedel poriadne vyjadrit. ale kazdy vie, co chcel povedat. a uz len za to, ze skusil nieco ine, nez ostatni

Reagovat
vladis271

ja som aj rád, že to nakoniec bolo také bezobsažné. Lebo ako s tým začal, tak som sa fakt bál nejaké veľkého trapasu.

Reagovat
Darren Fletcher

ja som sa skor tesil, ze chysta pecku zas. neskutocne pozitivne nas zviditelnuje

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime dokedy

Reagovat
Darren Fletcher

nie je to jedno?

Reagovat
alcantara

Nj, menej je často viac, platí to aj v tomto prípade.

Reagovat
vladis271

ale sranda je, že STV napcu preložila jeho vyjadrenie po závode. Vôbec nepreložili ako povedal, že posledné 2 okruhy mal krízu, necítil sa na šprint a preto zariskoval v úniku. STV

Reagovat
Minister

stal sa majstrom sveta

Reagovat
Darren Fletcher

pice a pustit polovicu hymny

Reagovat
alcantara

Čakal som slovinskú, prekvapili.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubys?

Reagovat
technecium

Thiago Alcântara je do roku 2019 pod smlouvou s Bayernem Mnichov, dres by ale možná mohl změnit dříve. Zájem o španělského záložníka jeví Manchester City, který si barcelonského odchovance vyhlédl jako náhradu za Yayu Tourého.

Je jasno, Guardiola po sezóně do City. Anglickej klub konečně přejde přes osmifinále LM, Mourinho si nadělá do kalhot atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlete někdo van Gaalovi, že Gaya s jeho 169 cm a 67 kg určitě nemůže hrát ve středu obrany. To musí být totální dement ten van Gaal

Reagovat
pepinho2

Taky jsem se smál, když jsem četl expressku třeba přejde na 352 a Gaya bude Hybš

Reagovat
kiwwi

jedine zeby si totalny dement bol ty zato, ze veris expreskam na EF

Reagovat
mul

to musi blbost urcite, mat v time najvacsi anglicky talent na LB a k nemu kupit spaniela s rovnakym statusom...

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že se o tom mluví už dlouho a ne jen na EF ty experte.

Reagovat
kiwwi

a kde sa o tom hovori?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera v noci mi to tvoje mama řekla

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Kde van Gaal prosimtě řekl, že chce, aby Gaya hrál LCB?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je takový debil, že bych i věřil, že to řekl

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Miguel19

Jenom jestli ten debil nejsi ty...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška čelzý to strašně bolí btw. proč fandíš? Čech už je v Arsenalu

Reagovat
Miguel19

A zase

Reagovat
Svatej

nandals mu to

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

spis by to chtelo nekomu, kdo pise bud tady nebo na transfermarktu ze to neni stoper no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

viete sa niekto dopátrať k niečomu ohľadom toho Flaminiho zranenia? či všetci len sme radi, že je to tak, ako to je?

Reagovat
Zaschrona

Pomalu to zacina pripominat prvni Martinezovu sezonu u nas, kdyz z tymu byla znat touha po tom uhrat dobry vysledek za kazdeho stavu, tym i kdyz udela chyby si veri, presny opak toho, co jsme predvadeli vloni. Jak jsem v polocase kritizoval Lukakua, krasne se pripomenul, proc nas stal tolik, kolik stal - jen kdyby takhle umel hrat casteji... Mam radost z Koneho, ktery mi totalne zavira hubu tim jak hraje, na hristi strasne platny hrac, jen si mohl odpustit tu zbytecnou zlutou. Pak Deulofeu - skvele videt, proc jsem si nejen ja z naseho tabora tak moc pral jeho navrat, ma na to byt fakt super hrac, jak minule v poharu, tak dneska - je super, ze kdyz ma zapas totalne na nic Barkley, tak jini hraci jsou schopni ho zastoupit. Ale nejlepsi pocit mam dneska urcite z Gallowaye, roste zapas od zapasu, predvedl asi defenzivni zakrok vecera proti Berahinovi, z nej roste super hrac. Dobre 3 body, super obrat, super jit taky jednou do derby z lepsi pozice v tabulce a po skoro petine souteze se drzet u cela tabulky. Jen tak dal.

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

budem Vam vynimocne priat v derby

Reagovat
smazaný uživatel

saso

Reagovat
I am Mancunian

najlepsie keby vyhodia brentona a prisiel by niekto ako king kenny

Reagovat
smazaný uživatel

Kt.by nas pozdvihol

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som tam aj celkom rad videl Kloppa, ako by to zvladol, podla mna by to nemusela byt tiez ziadna zaruka uspechu, ako vsetci cakaju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejaky instantny uspech snad ani nikto necaka. V prvom rade by stacilo aby sa minimalizovali zle rozhodnutia, aby sme aspo vedeli, ze je vyuzity potencial toho kadru, co by mohlo znamenat lepsie vysledky, ale kludne aj nemuselo.

V druhom rade by snad bol o niec pricetnejsi v prestupovej politike.

No a v tretom rade, velmi dolezite, ze je velka pravdepodobnost, ze Klopp by po dlhych rokoch mohol znamenat nejake lakadlo pre lepsich hracov, ktori doteraz nevidia dovod do LFC ist. Lebo peniaze,ako vieme, skratka su...

Reagovat
smazaný uživatel

ale co znamena instantny uspech? Si ako fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to mam spojene hlavne s cudzimi jazykmi (Aj, Spj), kde sa to pouziva pre "okamzity". A ked to pouzijes v slovencine, tak to pridáva špeciálnu, vtipnú konotáciu tomu. Skrátka ako ten čaj. Klopp (pytlík) okamžite zmení obyčajnú vodu v chutný čaj (metafora na káder). Instantný čaj = instantný úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Jany

Reagovat
smazaný uživatel

Zima, zima

Reagovat
smazaný uživatel

Neklam , ale vonku je, no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Prat proti vlastnimu tymu kvuli tomu, ze si preju vyhazov manazera, to ja proste nepochopim. Snad je vzdycky dulezitejsi klub nez ten typek, kterej to aktualne ridi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ber tak, ze fanusik obetuje prehru pre lepsie vyhliadky do buducna. Cisty pragmatizmus. Priat si lepsiu buduscnost aj za cenu jednej prehy v derby snad neznamena nespravny vztah fanuska ku klubu, ktoremu fandi, ale naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Jenze vzdyt ani zadna garance, ze nejaka prohra neco takoveho prinese jednak neni, stejne tak neni garance, ze ta udajna lepsi budoucnost bude skutecne lepsi. Pokud fandis proti svemu klubu, jen kvuli tomu, aby sel ten soucasny manazer pryc, tak tim jen potvrzujes to, co pisu vys - antirodgersovstvi je pro tebe dulezitejsi nez fanouskovstvi k LFC. A ja bych si teda myslel, ze fanousci bezne preji svemu klubu co nejlepsi vysledky, zvlaste pak pri samotnych utkanich. At si kazdy fandi jak chce, ale predstava, ze sektor hosti ted o vikendu na Goodisonu by nemel mit radost z golu sveho tymu, ta je fakt smesna.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri, premisa je taka, ze cim skor odide, tym menej skod bude napachynch, tym skor budu vytvorene lepsie podmienky pre dosiahnutie viac lepsich vysledkov, co si fanusikovia praju najviac. Ak k niekto vo vyssie uvedene veri, tak logicky -pre dobro svojho klubu- prehru privíta (ak by urýchlila Rodgersov odchod)

Podľa mňa to nie je tak ťažké pochopiť. Stačí oprostiť sa od zbytočných emócii a použiť na chvíľu rozum. Pripomína mi to to falošné smútenie hráča, ktorý dá gól svojemu bývalému klubu. Len preto, že v niektorých častiach spoločnosti prežívajú niektoré staré "očakávané" vzorce chovania, neznamená to, že sú rozumné.

Môžeš to zobrať aj z opačnej strany. Väčšina fanúšikov rivalov prajje Rodgersovi,aby sa ešte udržal. Hádam si nemyslíš, že ich "prorodgerstvo" znamená zradu vlastného klubu.

Celý sektor hosti samozrejme nebude pri góle smútiť, nie všetci to tak majú. Ja sa ti len snažím vysvetliť, že fandenie klubu sa môže riadiť aj inými myšlienkovými pochodmi a nemusia hneď znamenať menšiu oddanosť svojmu klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš to zobrať aj z opačnej strany. Väčšina fanúšikov rivalov prajje Rodgersovi,aby sa ešte udržal. Hádam si nemyslíš, že ich "prorodgerstvo" znamená zradu vlastného klubu.wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj prínos pre diskusiu o čomkoľvek je veľmi obmedzený, prípadne až záporný. Preto hádam nečakáš, že na toto budem raeagovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Necakam, napriek tomu reagujes, naopak, tazko je nereagovat na tie picoviny to pises teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz si pouzil vsetky svoje argumentacne tromfy, teraz mi mozes dat pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dement proste

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ale tohle je fakt WTF....

Reagovat
smazaný uživatel

No môžes to rozviesť, či si mám domyslieť, čo je za tým wtf?

To porovnanie skrátka slúži na zvýraznenie absurdity výroku "antirodgersovstvi je pro tebe dulezitejsi nez fanouskovstvi k LFC".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Hele u nás to bylo stejné u Scolariho - tam se prostě půlka fanoušků modlila za jeho odchod. A světe div se, okamžitě po jeho odchodu jsme se rozjeli. A v další sezoně double.

Jako jasně, je to naprd fandit proti svému týmu, ale ono to smysl prostě občas dává, když víš, že stačí 1 prohra, aby manažer, který týmu škodí, zmizel. A stačí jedna či dvě výhry a jeho odchod se odsune o měsíc či dva (v závislosti na umístění, části sezony, repre pauzách a podobně).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoralizuj Jaro .

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

A od Romela teda trochu nefer oslavovat saltem proti byvalemu klubu, obvykle takhle neslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak šel do toho salta, čekal jsem, že se u toho akorát zrakví

Reagovat
Free_player

Reagovat
Zaschrona

This is the first time Everton have come from 2-0 down to win 2-3 away from home in the Premier League.

A dle Martineze by mohli byt Stones i Coleman zpatky uz pro derby. A po repre pauze by mel byt zpatky Bainesy, Clev a Momo. Presne akorat pro tezke zapasy s MU a Arsenalem.

Reagovat
kvasha16

co hovoris na sudich?

Reagovat
Zaschrona

Na ty vcerejsi nebo na Atkinsona o vikendu? Ten gol Koneho se pustit podle me dal, hranicni situace, i kdyz mozna trochu mirny ofsajd. Atkinson o vikendu je hruza pro oba dva tymy, prisernej rozhodci.

Reagovat
eliskafan

Po vystřídání Naismithe za Koneho se hra zlepšila, máme Live a United doma, snad výkon bude gradovat. Lukaku dobrej

Reagovat
Zaschrona

Romelu Lukaku has now scored 45 Premier League goals since 2012/13, only Agüero (56), Suárez (54) & Van Persie (48) have more in that time.

Zas utekl Bentekemu o 2 goly. Hezke zavody mezi temahle dvema. Takove mensi merseysidske Ronaldo vs. Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neboj n naskok lukakua sa teraz bude len a len zvysovat

Reagovat
Dufan

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

a to až bude nejhůř tak vypustíme Origiho

Reagovat
fenixLFC

to akoze bude este horsie?

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
Busby babes

On this day in 2001, @ManUtd came from 3-0 down to beat @SpursOfficial 5-3 at White Hart Lane. #Classic #MUFC

To byl uzasnej zapas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Hezky ho taky pak popisoval Fergie ve sve knize.

Reagovat
Busby babes

jj, ten Sheringham jak tam nabada: hlavne je nenechte dat rychlej gol... bum 46.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli už tu byla Garyho analýza vzrůstu Tottenhamu pod Pochem:

http://www.footytube.com/video/gary-neville-on-tottenhams-growth-under-pochettino-373951?ref=tchan_o v_vidgrid

Reagovat
kiwwi

700. pre Lukakua v United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Romelu Lukaku a Christian Benteke na otázku, pod kterým trenérem by rádi pracovali.

Benteke: "José Mourinho a Pep Guardiola."

Lukaku: "Mourinho, Guardiola a Wenger. V tomto pořadí."

Reagovat
Mastný Chobot

to bolo asi predtým, než s ním Mourinho vyjebal a predal ho do Evertonu, nie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele