Premier League - souhrn 5. kola: United znovu vítězně

30.08.2022, 22:26, aktualizováno 01.09.2022, 22:53
Komentáře a souhrny
Jadon Sancho (© AFP)
Manchester United uspěl v Leicesteru a potřetí v řadě tak naplno bodoval Arsenal si zkomplikoval jinak pohodové utkání s Aston Villou, nakonec ale zvítězil. Citizens díky Haalandovu hattricku rozstříleli Nottingham, Liverpool vydřel úspěch s Newcastlem. Naopak ztratil Tottenham i Chelsea, která dokonce odjela bez bodu ze Southamptonu...

Leicester City - Manchester United 0:1

01.09.2022 21:00

Góly: 23. Jadon Sancho

Manchester United vyhrál v dohrávce pátého kola Premier League na půdě Leicesteru City 1:0. Jedinou branku zápasu obstaral v prvním poločase Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo začínal opět jen na lavičce.

Manchester na poslední chvíli dotáhl přestup velmi drahé posily, z Ajaxu přichází brazilský útočník Antony. Ten však duelu s Foxes ještě nenaskočil, a tak jej museli zaskočit jiní. Hned první větší šance skončila ve 23. minutě gólem. Odkop domácího gólmana Warda odehrál Dalot zpět na soupeřovu polovinu, kde se míče ujal Bruno Fernandes. Ten poté vysunul Marcuse Rashforda, který ještě zbystřil lépe postaveného Jadona Sancha a ten v rychlosti oběhl Warda a poslal balon do prázdné brány.

Nic dalšího však Red Devils svým fanouškům v prvním poločase nepředvedli a Leicester v úvodu letošního ročníku také úplně nejlepší formou neoplývá. Přesto však po přestávce zahrozil. James Maddison se ujal rozehrávky přímého kopu zpoza pokutového území a mířil do horního růžku. David de Gea však ukázal svou extra třídu, když tuto dělovku vyrazil k rohovému praporku. Cristiano Ronaldo se na hřiště dostal až v 68. minutě, když nahradil jediného střelce utkání. V 84. minutě se pak předvedl s akrobatickou parádou. Centru Bruna Fernandese totiž mířil mírně za něj, a tak vystřihl parádní nůžky. Střela se však od země odrazila těsně vedle domácí brány.

Kelechi Iheanacho přišel v 76. minutě za Youriho Tielemanse podpořit ofenzivu Foxes, v závěru však málem přidal pojišťovací gól United. Centr portugalského kreativního záložníka však srazil těsně nad branku a domácím fanouškům se muselo hodně ulevit. Pro ty si jejich miláčci schovali svou největší šanci až do nastaveného času. Dlouhý nákop vyslal Ndidi a našel Daku, který jej šikovně prodloužil na Justina. Ten se ale své příležitosti snad zalekl a střelu v běhu vůbec nezvládl. Mířil vysoko nad. Leicester tak v tabulce zůstává s jedním bodem poslední, United už poskočili na páté místo.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Newcastle United 2:1

31.08.2022 21:00

Góly: 61. Roberto Firmino, 90+8. Fábio Carvalho - 38. Alexander Isak

Až dramatický závěr rozhodl o vítězi zápasu pátého kola Premier League mezi Liverpoolem a Newcastlem United. Hosty přitom poslala do vedení nová posila Alexander Isak, ve druhé půli ale vyrovnal Roberto Firmino a v poslední minutě rozhodl Fábio Carvalho.

Magpies od začátku předváděli, že nepřijeli na Anfield Road jen bránit a první zajímavější příležitost si v osmnácté minutě vypracoval Ryan Fraser. Ten se po rychlém převzetí s balonem otočil a před Virgilem van Dijkem vyslal nebezpečnou skrytou ránu, která domácí branku minula ani ne o metr.

Po necelé půlhodině pak Fabiho fauloval Isaka před pokutovým územím a přímého kopu se ujal Kieran Trippier. Jeho pokus však mířil jen do rukavic připraveného Allisona Beckera.

V pětatřicáté minutě o sobě poprvé více dali vědět domácí. Luis Díaz si naběhl za obranu na perfektní průnikovou přihrávku, jenže si balon podél Popea postrčil až moc a pálil z poměrně velkého úhlu. Navíc už to nebylo úplně do prázdné brány, protože se mezi tím postavili na čáru dva obránci. Kolumbijec však nemířil vůbec přesně.

Neproměněnou šanci domácích potrestal Newcastle nejlépe, jak mohl. Alexander-Arnold převedl, jak nerozehrávat a Magpies se poté přes Almiróna a Trippiera dostali dopředu, kde předvedl ukázkovou finální přihrávku Longstaff. Na tu si naběhl Alexander Isak a vystřelil tvrdě pod horní tyčku.

Isak se ve druhé půli radoval i z druhé branky, jenže jeho gólovou radost po povedeném sólu mu zkazil pomezní rozhodčí, který odhalil ofsajd. Ten poté potvrdil i VAR. A tak se v 61. minutě dostali Reds ke srovnání. Mohamed Salah našel z pravé strany na hraně vápna Firmina, jehož střela z první na zadní tyč mířila mimo dosah Popea.

Když hlavní sudí na konci nastavoval pět minut, vše nasvědčovalo tomu, že duel skončí nerozhodně. Jenže následné okolnosti protáhli klání ještě o další tři minuty a v té úplně poslední vypukla na Anfield Road obrovská euforie. Po rohovém kopu se totiž balon pohyboval v závaru před bránou Newcastlu, hostům se jej nepodařilo odpravit do bezpečí, a tak se do něj nakonec opřel Fábio Carvalho, který vyslal skvělou ránu do horní tyčky, od které se už míč dostal do sítě.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:1

31.08.2022 20:45

Góly: 55. Tomáš Souček - 34. Thilo Kehrer (vl.)

West Ham United v londýnském derby zabral a vybojoval alespoň bod s Tottenhamem Hotspur za remízu 1:1. Hosté vedli díky vlastní brance Thila Kehrera, o vyrovnání se postaral český reprezentant Tomáš Souček.

Už v jedenácté minutě bylo na West Hamu živo. Po Perišićově centru hlavičkoval Kane, který na první pohled trefil ruku Aarona Cresswella a hlavní sudí Bankes po chvíli odpískal pokutový kop pro Spurs. Poté se však ozval VAR, který začal řešit, zda Kane svou hlavičkou netrefil nejprve Cresswellovu hlavu a až poté by balon putoval do paže. V tom případě by se totiž penalta pískat neměla. Bankes se nakonec šel na záznam sám podívat, aby poté usoudil, že to pokutový kop nebude. Domácí to zřejmě nakoplo, jelikož pár minut na to si na padající míč naběhl Declan Rice, jehož tvrdou ránu musel Hugo Lloris vyrazit.

Za chvíli měli Irons další velkou šanci. Rychlý přechod od útoku zakončoval přes couvajícího Diera Michail Antonio, jehož dělovka obletěla Llorise a orazítkovala tyčku. Hosté měli velké štěstí.

Ve 34. minutě se jako první prosadili Spurs. Ti využili chyby v rozehrávce a vydali se rychle dopředu. Kulusevski poté napravo přenechal Kaneovi, jehož zpětnou přihrávkou adresovanou Sonu Hung-minovi si do vlastní branky ve skluzu srazil Kehrer. Na konci prvního poločasu ještě mířil na Fabianského sám Son, kterého ale nakonec zklamalo zpracování a domácí gólman měl velmi lehkou práci.

V 55. minutě bylo vyrovnáno. Vladimír Coufal se rychle ujal autového vhazování, které směřovalo na Michaila Antonia. Ten byl sice zády k bráně, ale nakonec takovým jemným dloubnutím dokázal balon nasměrovat do běhu Tomáše Součka, který v akrobatickém stylu zakončil k tyči pod padajícího Llorise.

V závěru si dávali přednost Emerson a Paquetá, díky čemuž balon propadl mimo zajímavou pozici. Ještě větší šance přišla v nastavení, když Richarlison odkopl jen do Ogbonny, od toho se míč odrazil k Bowenovi a ten jej posílal na zadní tyč, kde však z pohledu domácích situaci nikdo nezavíral a stav zůstal nerozhodný.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers 0:0

31.08.2022 20:30

Góly: -

Fotbalisté Bournemouthu v pátém kole anglické Premier League na domácím hřišti remizovali s dominantním soupeřem z Wolverhamptonu 0:0. Třešně sice po celý zápas tahaly za kratší konec provazu, přesto však dokázaly díky spořádané obraně a bezchybnému Netovi vybojovat první bod po sérii tří porážek v řadě.

Bournemouth přivítal Wolves s očekáváním lepšího výsledku, než zaznamenal v minulém kole proti Liverpoolu, se kterým padl vysoko 0:9. Tento debakl stál místo hlavního trenéra domácích Scotta Parkera, na jeho místo se tak pro toto utkání postavil Gary O’Neil. Wolverhampton sice doposud sídlil se dvěma body na předposledním místě tabulky, ale po náročném losu byly The Cherries jeho prvním soupeřem ze spodní poloviny soutěže.

V úvodu utkání se toho moc neudálo a ani akce hostů v 11. minutě nevypadala nebezpečně, v tom ale ve vápně napřáhl Matheus Nunes a jeho technický balon jen o pár centimetrů minul otevřenou levou stranu brány a skončil na břevnu. Další velkou příležitost nevyužil Pedro Neto. Portugalský mladík si navedl míč před pokutové území a vypálil k pravé tyči, střela se však pouze obtočila mimo. Vlci byli na míči nadále dominantní a domácí k ničemu nepouštěli, přesto se ale kvůli obětavosti obránců a vlastní střelecké nepřesnosti prosadit nedokázali.

V úvodních minutách druhého dějství mohli naopak udeřit domácí svou první střelou utkání. O tu se postaral Dominic Solanke, který si naskočil na centr z pravé strany pokutového území a hlavičkou zakončil, José Sá byl už ale tradičně na správném místě a tvrdému pokusu vystavil stopku. Hra se následně vyrovnala a oba celky se soustředily spíše na poctivou obranu než na divácky atraktivní fotbal směrem dopředu. Gólové sucho se tak pokusil prolomit Raúl Jiménez, rána k levé tyči mu však nesedla a skončila za brankovou čárou. Na toho zase navázal Daniel Podence, jeho hlavička ale mezi tři tyče nezamířila.

Bournemouth si po první letošní remíze rozdělil body s Wolves. O další body zkusí zabojovat v sobotu 3. září na půdě Nottinghamu. Wolves se ve stejný den představí doma proti Southamptonu.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 2:1

31.08.2022 20:30

Góly: 30. Gabriel Jesus, 77. Gabriel Martinelli - 74. Douglas Luiz

Snový vstup Arsenalu do Premier League pokračoval v pátém kole nejvyšší anglické soutěže, kde si Gunners připsali výhru 2:1 nad Aston Villou, a nadále tak zůstávají v soutěži stoprocentní. Na první branku domácích z dílny Gabriela Jesuse sice hosté v 74. minutě odpověděli, na přesný zásah jeho jmenovce Gabriela Martinelliho už ale svěřenci Stevena Gerrarda reagovat nedokázali.

Fanoušci Arsenalu mohli svůj tým po dlouhém období zmaru konečně pořádně pochválit. Gunners se totiž po čtyřech kolech s plným počtem bodům nacházeli na prvním místě s dvoubodovým náskokem na úřadujícího mistra Manchester City. Opačnou situaci zažívali příznivci Aston Villy, kteří museli sledovat, jak se jejich tým trápil s jednou výhrou a třemi porážkami na 15. místě.

Pokutové území hostů připomínalo zkraje zápasu střelnici, Gunners předváděli krásný útočný festival s velkou porcí střeleckých pokusů. V hlavní roli byli opět Jesus a Martin Ödegaard, radost jim však konzistentně kazil skvělými zásahy v bráně Emiliano Martínez. Za dlouhým čekáním na gól ale stála i řada nepřesných zakončení hráčů Arsenalu, o to největší se postaral Bukayo Saka, když minul prázdnou bránu. Po řadě šancí se Kanonýři konečně dočkali. Nedůrazný pokus Granita Xhaky vyrazil Martínez nešikovně před sebe, kde právě na takový balon číhal Jesus, který již bez potíží doklepl do sítě.

Obrázek hry se neměnil ani po změně stran, Arsenal navázal na svůj drtivý tlak ze závěru poločasu a pomalu nabíral tempo k dalšímu. Villa však v obranné činnosti přitvrdila, což útočným esům Arsenalu ztěžovalo práci. Po faulu na Jesuse zahrával Ödegaard volný přímý kop ze zajímavé pozice a mířil přesně. Míč v cestě do šibenice zastavil až Martínez. Během poměrně vyrovnané pasáže přišel nečekaný zvrat. Aston Villa po jedné z ojedinělých šancí zahrávala rohový kop, který od praporku zakroutil přímo do brány Douglas Luiz. Vyrovnaný stav ale netrval dlouho, domácí získali záhy své vedení zpět, když centr na zadní tyč zakončil z halfvoleje pod břevno Martinelli.

Arsenal po výhře nad Aston Villou prodloužil svou vítěznou sérii už na pět zápasů a stále zůstává na prvním místě tabulky. Vítěznou šňůru se pokusí natáhnout 4. září na půdě Manchesteru United, zatímco Aston Villa bude o den dříve bojovat o body s Manchesterem City.

Více informací k zápasu

Manchester City - Nottingham Forest 6:0

31.08.2022 20:30

Góly: 12. Erling Haaland, 23. Erling Haaland, 38. Erling Haaland, 50. João Cancelo, 65. Julián Álvarez, 87. Julián Álvarez

Manchester City porazil v utkání pátého kola Premier League Nottingham Forest vysoko 6:0. Hattrickem se na tom podílel norský kanonýr Erling Håland, dvě branky přidal Julián Alvárez a jednu João Cancelo.

Hned od začátku sezony se na čele střelců usadila posila z Dortmundu Håland, který si za pět zápasů připsal šest branek. V duelu s Nottinghamem uběhlo pouhých dvanáct minut a měl na kontě další gól. Rohový kop rozehraný nakrátko směřoval na Phila Fodena, který odcentroval na malé vápno, kde se před svého strážce dokázal dostat Håland a nedal gólmanu Hendersonovi žádnou šanci.

Hosté se však nepoučili a tentýž hráč se radoval z další přesné trefy o jedenáct minut později. Čisté svědomí tentokrát neměl hostující brankář, kterému vůbec nesedla rozehrávka a na vlastní polovině našel jen soupeře. Citizens se poté několika rychlými přihrávkami na jeden dotek dostali až před prázdnou bránu.

Ve 38. minutě už Håland zkompletoval hattrick, už druhý v letošní sezoně, a navýšil své střelecké konto na devět zásahů, což se nikomu v Premier League do konce srpna nikdy nepovedlo. Hosté odvrátili rohový kop, domácí však následně vyslali přetažený centr, který poté hlavou letěl o jedné tyčky ke druhé, až se dostal až před bránu na malé vápno, odkud přesně hlavičkoval norský reprezentant.

Střelnice na Etihad Stadium pokračovala i po přestávce. Bernardo Silva v padesáté minutě přihrál před pokutové území, kde se zrovna nacházel Cancelo, jehož nádherná rána pravačkou zapadla přesně do horního růžku Hendersonovy brány.

Hosté už v tu chvíli byli zralí na ručník, a to ještě nebyl ani zdaleka konec jejich pekelné zkoušky. O čtvrt hodiny později se totiž domácí publikum radovalo popáté. Riyad Mahrez zkrotil skákající balon a poté za obranu vyslal Álvareze, který se z úhlu blížil na Hendersona. Domácí šikula si však poradil a tvrdou ránou k zadní tyči otevřel své střelecké konto v Premier League.

V závěru dostali hosté výhodu přímého kopu z poměrně nebezpečné vzdálenosti, jenže trefili jen dobře postavenou zeď. To Citizens nastartovalo do rychlého protiútoku, na jehož konci zakončoval Mahrez. Ten však mířil do obránce před ním, a tak se míč odrazil až k Álvarezovi, jež si prvním kontaktem balon připravil a druhým jej nekompromisně poslal pod horní tyčku.

Citizens se tak drží v těsném závěsu za stoprocentním Arsenalem, a to díky remíze s Newcastlem. Nottingham se zatím držím mimo sestupové příčky, avšak bude muset zabrat, aby na konci ročníku nemusel řešit záchranářské starosti.

Více informací k zápasu

Leeds United - Everton FC 1:1

30.08.2022 21:00

Góly: 55. Luis Sinisterra - 17. Anthony Gordon

Fotbalisté Evertonu si ani v pátém kole Premier League nesáhli na vytoužené vítězství, když remizovali na hřišti Leedsu 1:1. Skóre sice v první půli otevřeli hosté, konkrétně to byl Anthony Gordon, u kterého se v poslední době nahlas mluvilo o velkém přestupu do Chelsea. Po změně stran však přišla odpověď z kopačky Luise Sinisterry, který svým prvním gólem v nejvyšší anglické soutěži rozhodl o konečné dělbě bodů.

Hráči Evertonu nevstoupili do nového ročníku správnou nohou, jelikož v prvních čtyřech kláních ani jednou nevyhráli. Frank Lampard tak musel vymyslet, jak vyzrát na Leeds, jenž dosud posbíral sedm bodů a v předminulém kole dokonce porazil Chelsea v poměru 3:0. Obrana Toffees si navíc musela dávat pozor na útočníka Rodriga, který určitě chtěl napodobit Lee Chapmana z ročníku 1992/93 a stát se dalším hráčem Leedsu, jenž se prosadí v úvodních třech domácích zápasech nové prvoligové sezony.

Po úvodní čtvrthodině, kdy se oba soupeři spíše oťukávali, si vzaly slovo Karamelky a rovnou z toho byl vedoucí gól. V 17. minutě si za obranu výborně zaběhl Gordon, zpracoval si míč a střelou mezi nohama brankáře otevřel útočník s potenciálně astronomickou cenovkou skóre. Poločas skoupý na šance si pak pro diváky na Elland Road připravil jiný druh dramatu. Jordan Pickford si při souboji tělo na tělo s domácím kanonýrem Rodrigem počínal příliš ostře a španělský útočník musel následně střídat kvůli vyhozenému ramenu.

Okamžitě po návratu ze šaten se mohli domácí vrátit také do zápasu. Brenden Aaronson si uvnitř pokutového území navedl míč na pravou nohu a tvrdým pokusem prověřil Pickfordovu pozornost. Vedení však hostům vydrželo pouze do 55. minuty, kdy se za vápnem opřel do míče Sinisterra a přesnou ranou k tyči si letní posila z Feyenoordu otevřela gólový účet v Premier League. V 66. minutě pak sice dopravil míč do sítě Demarai Gray, praporek pomezního však šel ihned vzhůru a ofsajd potvrdil i následný přezkum videorozhodčího. Když pak v 84. minutě nezvrátil osud utkání ve prospěch Evertonu ani z velké blízkosti zakončující Nathan Patterson, bylo o dělbě bodů rozhodnuto.

Everton tak nezvítězil ani na pátý pokus a z Leedsu si odvezl pouze bod. V dalším kole, které se odehraje 3. září, bude Toffees čekat derby proti Liverpoolu. Leeds ve stejný den vyzve Brentford.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 2:1

30.08.2022 20:45

Góly: 28. Roméo Lavia, 45+1. Adam Armstrong - 23. Raheem Sterling

Southampton porazil v pátém kole Premier League Chelsea 2:1. Hosté sice po gólu Raheema Sterlinga vedli, Svatí však zásluhou kvalitního výkonu nepříznivý vývoj už do konce první půle otočili. Vítěznou branku vstřelil těsně před přestávkou Adam Armstrong. Londýňané prohráli už druhý venkovní duel v řadě a čelo tabulky se jim začalo nepříjemně vzdalovat.

Londýňané letos zatím předváděli velmi nevyrovnané výkony. Zatímco v derby proti Tottenhamu předvedli naprosto dominantní podívanou, ve které měli zvítězit rozdílem několika branek, v dalším utkání na hřišti Leedsu pak naprosto propadli. Naposledy se pak poprvé naplno předvedl Sterling, jenž dvěma góly zařídil vítězství nad Leicesterem. Ani Saints nezažívali kdovíjak povedený vstup do ročníku. Na kontě měli pouze jednu výhru, o niž se dvěma góly postaral jejich nejlepší střelec Ché Adams.

Ačkoliv byli v úvodu aktivnějším týmem domácí, s přibývajícími minutami se už s míčem na kopačkách prezentovala spíše Chelsea. První šanci měl Sterling, který ale svůj únik ani nezakončil. Chvíli nato však zvládl anglický útočník složit reparát, když mu po přiťuknutí od Masona Mounta dala obrana Svatých příliš mnoho času a přízemním pokusem poslal Londýňany do vedení. Domácí ale zvládli za chvíli vyrovnat. Po jednom z dalších rohů se dostal k míči na hraně vápna Romeo Lavia a přesnou střelou k pravé tyči otevřel svůj střelecký účet v Premier League. Do konce první půle bylo na St Mary’s Stadium ještě veseleji. Southampton sérií přesných nahrávek vyšachoval hostující obranu a Adam Armstrong propálil vše, co mu stálo v cestě, a určil poločasový stav skóre na 2:1.

Chelsea nepříznivý vývoj motivoval po návratu z šaten k větší aktivitě. The Blues okupovali obrannou polovinu domácích, k zakončení se jim ale podobně jako v první půli nedařilo příliš dostávat. Udeřit tak mohli na druhé straně opět domácí, po hlavičce Mohammeda Salisa vykopával míč z brankové čáry Thiago Silva. K nadějnému zakončení se propracovala Chelsea až v 82. minutě, kdy hlavičkoval střídající Armando Broja, domácí brankář ale s klidem jeho pokus lapil.

Domácí tedy favorizované Londýňany dokonale zaskočili a připsali si druhé letošní ligové vítězství. V dalším kole se Svatí představí 3. září na hřišti Wolverhamptonu. Chelsea si ve stejný den střihne londýnské derby proti West Hamu.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Brighton & Hove Albion 2:1

30.08.2022 20:30

Góly: 48. Aleksandar Mitrović, 55. Lewis Dunk (vl.) - 60. Alexis Mac Allister (pen.)

Fulham v pátém kole Premier League porazil na domácí půdě Brighton 2:1. Domácí poslal do vedení Aleksandar Mitrović, druhý gól Cottagers si dal jako vlastní hostující Lewis Dunk. Seagulls snížili z pokutového kopu, který proměnil Mac Allister.

Hned z kraje zápasu měl fůru práce gólman Brightonu Sánchez, který po rohovém kopu domácích musel skončit v malém vápně po balonu a vyrazit jej. Zabránil tak jistému gólu. Dvacet minut nato si první zákrok připsal i brankář Fulhamu Leno, ten měl však o poznání snazší práci, jelikož střela hostí mířil přesně na něj.

V úvodu druhého poločasu se domácí Fulham ujal rohového kopu, který však hosté dokázali odvrátit. Hra se však vrátil zpět k pokutovému území, do kterého se po levé straně probojoval Kebano, jehož prudká přihrávka na zadní tyč našla Mitroviće, který z první napálil míč do sítě. Sedm minut na to domácí obrana odvrátila Grossův centr tak šikovně, až založila rychlý protiútok, Kebano rozehrál na Pereiru, který ihned posílal balon před bránu, kde si jej ve skluzu nešťastně srazil do vlastní brány Dunk.

Živo však bylo dál, protože sotva uběhly další dvě minuty, Decordova-Reid fauloval v pokutovém území Estupiñána a hlavní sudí i po následné poradě u videa nařídil pokutový kop. Toho se úspěšně ujal Alexis Mac Allister, který zvolil tvrdou ránu. Ve zbytku duelu si Cottagers dokázali vedení pohlídat a tři body zůstaly v Londýně.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Brentford FC 1:1

30.08.2022 20:30

Góly: 59. Wilfried Zaha - 88. Yoane Wissa

V malém londýnském derby remizoval Crystal Palace v pátém kole Premier League s Brentfordem 1:1. Domácí poslal do vedení Wilfried Zaha, hostům alespoň bod zařídil Yoane Wissa.

Dva předcházející vzájemné zápasy skončily bezbrankovou remízou, a tak se dalo čekat, že ani nyní příliš mnoho branek nepadne. O tom diváky v Selhurst Parku přesvědčil první poločas, ve kterém si ani jeden tým nepřipravil žádnou větší šanci a na střely na bránu to bylo pouze 2:0.

První větší vzrušení tak obstaral až v 52. minutě domácí Olise, jehož utaženou ránu z hrany vápna musel Raya vyrážet s pomocí tyčky na roh.

Po hodině hry se pak fanoušci Eagles přeci jen dočkali vedoucího gólu. Zaha převzal míč ve středu hřiště a zpoza pokutového území vyslal nádhernou technickou střelu k levé tyči, po které se hostující brankář natahoval marně.

Když už to vypadalo, že domácí ukořistí všechny tři body, vyslal Janelt v 88. minutě centr do pokutového území, kde našel nikým nehlídaného Wissu, který tvrdou hlavičkou vyrovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC550013:415
2.Manchester City541019:513
3.Tottenham Hotspur532010:411
4.Brighton & Hove Albion53116:310
5.Manchester United53025:79
6.Liverpool FC522115:68
7.Leeds United52218:58
8.Fulham FC52218:78
9.Southampton FC52127:97
10.Chelsea FC52126:87
11.Brentford FC513110:76
12.Newcastle United51317:66
13.Crystal Palace51227:95
14.West Ham United51132:64
15.Nottingham Forest51132:114
16.AFC Bournemouth51132:164
17.Everton FC50324:63
18.Wolverhampton Wanderers50322:43
19.Aston Villa51044:93
20.Leicester City50146:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (671)

Přidat komentář
Rothbard

Mitrovič chce být za hvězdu PL?

Reagovat
Swarley

5 zapasu, 5 golu, pěkné

Reagovat
Rothbard

Do této sezóny ho beru jako útočníka pro Champ. Něco jak náš Vydra.

Reagovat
Seydou Doumbia

ted nám všem sní vajca... synek má formu jak cyp

Reagovat
rickroll

Mitrovič dal za jednu sezónu stejně gólů jako Vydra ve svých nejlepších dvou dohromady (v Champu). Nesrovnatelné.

Reagovat
bobis21

Vydra ale hrál podhrot, ne útok, takže to je spíš nesrovnatelné z toho důvodu

Reagovat
Bandita_Harry

Mitrovic ma dokopy na konte 233 golov, Vydra 107 takze je to fakt nesrovnatelne

Reagovat
bobis21

No je, protože Vydrova pozice je jiná To je jak srovnávat góly Bruna a Haalanda.

Reagovat
Chazy

Podívej se na nejhorší zápas Mitrovice a nejlepší zápas Vydry a i tak uvidíš, že je Mitrovic kvalitou jinde

Reagovat
Kily8

Reagovat
Neutron

Niektori jedinci tu isli zrovnavat Antonyho a Haalanda a tvrdit, ze ak ide o utocnych hracov tak nie je problem ich porovnat, a je u prdele, ci ide o hrotaka alebo kridlo

Reagovat
Bandita_Harry

V dnesnej dobe golovych kridiel to.zase take jablka a hrusky niesu

Reagovat
Neutron

podla mna tych golovych kridiel zase nie je tolko aby si vseobecne mohol povedat, ze kridelnik ti funguje ako ten co spravidla akcie zakoncuje. A teda nie kazde kridlo je proste golove, to rovno mozes do porovnania dat aj Saku napriklad. Jednoducho reci, ze pokial Antony nebude mat cisla ako Haaland alebo povedzme za predpokladu, ze bude mat aj Nunez dobru sezonu tak aj ako on tak to bude fail ako prasa su jednoducho uplne hlupe, a zvlast ked tieto porovnania robis iba na zaklade ceny. Ano cena je proste prestrelena a mam z jeho prestupu trosku pachut v ustach, ale porovnavat ho s top strikermi v lige je nonsens.

Reagovat
Bandita_Harry

To je samozrejme pravda tiez samozrejme si chces za tie prachy kupit hraca ktory bude rozdielovy a nejake cisla mat bude... tim nemyslim 5 zapasov 9 golov , to fakt nie

Reagovat
Neutron

Samozrejme, ze vplyv na hru a nejake tie cisla sa ocakavaju, ale isto ma vytacaju tie retardovane reci co tu niektori maju kedze od neho ocakavaju nieco co sa proste nestane a jedine kvoli cene.

Reagovat
fenixLFC

s tym ze mitrovic je o desat urovni vyssie

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kily8

Reagovat
kissak

konečně mu to začalo střílet i v EPL jen tak dál

u nás jsem ho měl hodně v oblibě stejně jako spousta fans, chtěl být sniper číslo 1 a nosit posvátnou devítku, která v té době byla obsazená a tak si vzal číslo 45, které je jejím součtem

Reagovat
Svatej

Taktickej mastermind by mohl jit do hajzlu, vic k tomu nemam..

Reagovat
Jackmaker1989

Ja len dúfam, že nové vedenie bude mať trpezlivosť, inak to Tuchel nemusí prežiť. Toto bude veľmi ťažká sezóna a TOP4 bude skôr zázrak. Kľudne tento tím môže skončiť aj mimo TOP6.

Reagovat
bluefan

A to akoze preco dufas?

Ja by som naopak dufal, ze ked trener po napumpovani 300+ mega do kadru ten mancaft nevylepsi aspon o 10 bodov, tak zasluzene poleti

A pls neargumentuj mi odchodom Rudigera a Christensena. Za prveho dostal dostatocne kvalitnu nahradu v podobe Koulibalyho a druhy bol nahradnik Silvu, ktory zatial odohral kazdu minutu.

Reagovat
John Obi Mikel

Letos budem tak desátí.

Reagovat
Jackmaker1989

Vidím to hodne podobne a reálne. Kto si myslel, že v PL môže ísť tím do sezónu bez "9", tak je blázon.

Reagovat
bluefan

vtipne je, ze v tych 2 prehrach a 1 remize, nebola absencia klasickej "9" absolutne podstatna

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
SunFells

Chaloupky pokračují v krasojízdě

Reagovat
Talker

Je nějaký zajímavý trenér volný?

Dívat se na to nedalo pod Tuchelem moc nikdy, ale alespon byly výsledky a alespon jsme měli nějakou kontrolu. Teď se na to nedá koukat, vypadáme herně ve sračkách jako pod Lampardem v prosinci a k tomu výsledky se zhoršují taky.

Reagovat
Jackmaker1989

Nič horšie ako vyhodiť Tuchela by nemohli spraviť.

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Salfovic

Nejdřív mu prodlouží smlouvu.

Reagovat
Talker

Ne

Reagovat
Jackmaker1989

Tebe príde ten káder kvalitatívne na TOP4? Skús mi povedať ktorí hráči to presne spĺňajú.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Jackmaker1989

Nechápem čomu sa tu smejete, pretože bez klasickej 9 proste v tomto ročníku v PL do 4 miesta nebudeme. Kvalita niektorých hráčov, ktorí budú hrávať v základe je absolútne tragická.

Reagovat
Seydou Doumbia

někdo v té top čtyřce být musí...jestli marní united, liverpool bez založníka nebo chelsea, někdo tam být musí...a doufám že nenapíšeš NUFC, kteří individuálně taky nemají ty hráče na kdoví jaké úrovní

Reagovat
Jackmaker1989

Uvidíme, čo sa udeje v zimnom prestupovom. Tak trojka sa rýsuje jasne, City, Tottenham a Arsenal. Otázka ako vypáli Liverpool (presne ako píšeš, bez zalohy).

Reagovat
Seydou Doumbia

jojo tu trojiku jsem taky myslel, ale je odehraných ani ne celých pět zasraných kol a tyto tři týmy jsou jediné co zatím nejsou v totální piči a depresi na sestup a sebevraždu...věřím že i spurs a arsenal budou mít nějaké problémy a nějak se to vyrovná zase

Reagovat
bobis21

City, Liverpool, Arsenal, Tottenham.

Reagovat
Slavia10

Máte top 5 gólmana v PL, máte nejlepšího beka v lize, po City a Arsenalu máte 3 nejlepší stoperskou dvojici v lize a to je otázka zda Saliba bude hrát takhle neskutečně celý rok. Mount je jeden z nejlepších záložníků v lize, Kante už není co dříve, ale furt by všude hrál základ, Jorginho by pravděpodobně také hrál ve většině klubu základ, možná škoda, že není pod Pepem. Máte největší německý talent, který bohužel má hrát AM ale hraje hrot. Máte Strerlinga, možná nejlepší anglické křídlo. Tak toho nech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Minimálně s tou stoperskou dvojicí ti někdo vypadl

Reagovat
Swarley

Martinez s Varanem budou valec

Reagovat
mesyas

Ano, ale to všechno stojí za hovno, protože James občas trenér zabije na "stoperu", Mount hraje všude možně a už ho to ani nebaví. Na papíře to vypadsá hezky, ale realita je krutá. Hráči jsou slabí, nebaví je to, nic nefunguje...Tohle je prostě chyba trenéra.

Reagovat
Talker

Právě, ten kádr potřebuje 1-2 změny a má na to hrát zajímavý fotbal. Místo toho nakoupíme půl tuctu obránců, k tomu půl tuctu ofenzivních hráčů a zálohy se nedotkneme.

Reagovat
mesyas

Záloha se nevyřešila a přitom je Kanté zraněnej(jaký to překvapení!), Loftus sklo(taky zraněný), Kova sklo(nedává fyzicky). On tam zbyl už jen železný Jorginho. Ještě týden zpátky Tuchel říkal, že nejsou potřeba záložnící, protože ti zranění tu stále jsou. Ale nevadí, že odehrou třeba ejn 1/3 sezony. Ale místo toho Fofana za 80mega a spekuluje se o Gverdiolovi za 90. Naprosto šílený. Letos už vlastně ta obrana ani nefunguje. Bude to zajímavé.

Reagovat
Salfovic

Máte top 5 gólmana v PL

Reagovat
JeséRodriguez

Celý to je vtipný, podle mě jasná ironie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Typické od tebe, jen výsměchy a biggriny

Reagovat
spider_8

Reagovat
Talker

Hele to je otázka - v současném stavu to je na 10. místo.

Na druhou stranu je tohle maximum těch hráčů? Mount je výrazně lepší, než co předvádí, Sterling alespon dává goly a z toho zbytku ofenzivních hráčů by se taky mělo něco dát vytřískat. To není tak, že by dostal bandu průměrných tragédů, kteří na CFC nikdy neměli...

Zálohu je třeba překopat, tam je potřeba špičkový hráč místo Jorginha, ale Tuchel radši chce překopat obranu a ofenzivu a za rok nechat odejít Jorginha s Kantem zdarma a být ve sračkách znova.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja s tebou súhlasím a práve preto to píšem. Ale hráči, ktorí proste budú hrávať v základe (RLC, Ziyech, Azpi, Gallagher, Pulisic a ani Broja) proste tento tím nemajú kam posunúť vyššie. Nie je tam žiadna varianta oživiť hru, prekvapiť niečím, nie je tam klasická 9 aby to tam mohlo lietať na konci zo strán. Proste je to tak, stačí sa pozrieť na kvalitu vpredu City, Arsenal, Tottenham, Liverpool.

Reagovat
Talker

Jenže to je i tím, že Tuchel z nich není schopný vytáhnout prakticky nic.

Koukni se na zápas, absolutní minimum pohybu, nikdo se nenabízel do prostoru a když už se nám 5x za poslední půl hodinu někdo nabídl, tak to hned smrdělo akcí.

Centrování ze stran hrajeme už rok a půl prakticky, středem si nejsme schopní nic vytvořit, protože střed hrajeme nekreativní. Schválně kupme DM a dejme do středu proti těm slabším týmům, které nepresují, Gallaghera s Mountem a DM.

Prostě ten přizdisráčský systém, kdy si budeme donekonečna přihrávat a hlavně neopustit pozici je mimo zvlášť když jsme pozadu. To je ten problém, proč nemáme jak oživit hru nebo překvapit.

Reagovat
Greny

On si ale ten kadr tvoří takže je za to zodpovedny

Reagovat
Eichel

Cucurella, James, Chilwell, Koulibaly, Kovacic, Kante, Sterling, Mount a kľudne aj Silva.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Fakt úctyhodný, jakou pověst si tu týpek 6 zapasema v LM vybudoval.

Reagovat
Swarley

To se nam nestane

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
vitasrp

Jj, jde o 6 zápasů v LM. Spíš je neskutečný, co všechno se Lampardovi omlouvalo a za co všechno se Tuchel hejtí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Taiger

Ty si teda naprosto neskutečnej!!!

Reagovat
kvasha16

ale Vito, preber sa

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
SunFells

Poche ....Dyche ...Ole

Reagovat
Kixi Syhimour

Na Dycheho bych se ve velkém klubu podíval

Reagovat
jk

No nevím. Viděl jsem s ním pár rozhovorů a on je fakt hodně old fashioned. Nejen takticky ale hlavně co se přístupu k hráčům a vedení klubu týče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však o to by to bylo zajímavější , návrat anglické kopané z 90. let

Reagovat
jk

No asi by z jeho přístupu byli vyšokovaní i někteří hráči v kabině.

Jinak mě je Dyche jako trenér sympatický a myslím, že je to i dobrý manažer. Ale nevím jeslti pro velký klub, třeba tu chelski no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já respektuju jeho kvalitu, takhle dlouho držet Burnley je slušný počin. Jestli je pro velký klub, to bych právě chtěl vidět

Reagovat
jk

Jako Dyche a nějaký projekt s “neomezenýma” financema by byl úlet no. Ale třeba ve Ville bych se mu vůbec nedivil, jeslti se Gerrardovi nebude dařit.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Nebude dařit? Jako ještě víc? Tam má úplně šílenou bilanci.

Reagovat
jk

MP, ok

Reagovat
masly008

Poche?

Reagovat
Svatej

Jenže teď máme celý dva zraněný hráče a jednoho vykartovanyho, co kurva chceš? Přehrávat Soton v tak zoufalých podmínkách? Hrát s takovymhle zanedbavanym kadrem bez gramu talentu fajn fotbal?

Další pesimistickej vocas, to nam tu ještě chybělo.

Reagovat
Swarley

Lampard brzo bude

Reagovat
Svatej

Bral bych hned.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Hrát mrdku a doufat v LM s timhle chcipakem, co ma klub naprosto v píči nebo to hrát s někým, komu na klubi záleží a má zájem ho zlepšovat? Ani pul vteriny nemusim vahat

Reagovat
vitasrp

Co to meleš tyvole? Normálně ses úplně pomátl, jakej chcípák a proč by měl mít Chelsea úplně v píči? Totální hovna z tebe lítaj.

Reagovat
blade115

Tobě prostě někdo tak rok zpátky nahackoval účet, to není možný kam ses od toho Mirka Dušína z dřívějška za tak relativně krátkou dobu dostal.

Reagovat
vitasrp

Já už to vysvětloval, začal jsem sledovat zápasy na notebooku, to je vždycky jenom jeden klik od psaní komentářů. A zatímco dřív jsem něco smysluplnýho napsal o poločase/na konci zápasu a tyhle věci jsem si blil pod vousy, tak teďka to bleju rovnou sem.

Reagovat
Salfovic

To je zábavnější

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
blade115

V pořádku, mi jsi díky tomu sympatičtější, když vím, že jsi taky jen člověk.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jk

Tuchel ho zničil.

Reagovat
Svatej

To má už slušnej bodycount...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
masly008

Reagovat
Svatej

Nelibi se mi zpusob jak nakládá s tymem, s vic hracema problem má než nemá. Ve srovnání s Lampardem, kterej i po nakupech mel zájem něco stavět i za cenu, ze ho to bude stat flek, je to v mych očích prostě rozdíl, kde na jednom místě sympatie cítím a na druhým ne.

Jelikož nemůžeš vystat argument s mladejma (sorry zpětně, ze jsem neodepsal, ted jsem si na to vzpomněl) tak ti to řeknu víc po tvým a pragmaticky.

Poslední hodnotnou trofej ten chlap vyhral pred rokem a pul, hra byla nejlepší s jednou vyjimkou asi 3 tydnu okolo Juventusu právě ten rok a půl zpátky a od tý doby bud stagnuje nebo se zhoršuje, přičemž měl plnou prdel casu na to ten tým něco naučit.

I pred tema monstrózníma nakupama dostal už tak nesmírně hodnotnej kadr, kterej i kdyby jsi se rozciloval sebevic, technickým talentem praskal. To je prostě fakt.

Za rok a pul ten tym naučil směrem vpřed hovno, je to dokonce jeste trapnější než na začátku a v některých metrikách to bylo i minulou sezónu horší nez pod Lampardem. Smerem dozadu je to nejen statisticky taky horší, tak za co ho mam teda chválit?

Jseš nasranej, ze tu dostává rychtu od dvou tří lidí, vážně? Takže se chytneme za ruce a společně s klapkama na očích prohlasime, ze ta chudinka s kadrem v hodnotě 700 mega nemá manévrovací prostor pro práci?

Tohle fakt neni ani zdanlive vrchol toho týmu, hrajeme zbytečně dlouho pod naše možnosti a přitom se do toho kadru narvalo peněz, ze je z toho člověku špatně a to vsechno na pokyn trenéra.

Diky skutečnosti, ze se nam podarilo prorvat do dvou finali domácích pohárů (a prosrat je) to může opticky vypadat, ze si snad vedeme přijatelně, ale skutečnost je takova, ze ty dvě finále jsou největším úspěchem tymu, co měl kvalitu na to prohánět ty dva nejlepší mancafty.

Co hůř, když si srovnám současnej Arsenal, Totenham, Pool, City i United, tak jen poslední jmenovaní jsou (a to ještě pouze možná) za náma, přičemž Tuchel přicházel do týmu, kterej též hral pod svý moznosti a mel papírově dle verejnyho mínění fandů ligy už tenkrát aspon olizovat boty Poolu.

Moje otázka teda zní - za co ho chválit? Za praci s medii v breznu? To ma stacit trenerovi aby si udržel flek? Říkat "já nevím, neptejte se furt" ?

Za práci s obranou? Načasování tomu zrovna nepomáhá a nepomahalo by ani ke konci minulyho ročníku, tak za co?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

i kdyby si ho měl pochválit jen za to, že skoro dal do držky úhlavnímu Slepičímu nepříteli, tak to prostě musíš udělat

mimochodem hodnota toho kádru je reálná a nebo vás jen ostatní oškubali?

Reagovat
mesyas

Reagovat
vitasrp

Klidně ho nechval a klidně ho kritizuj. Já jenom neberu argument s tím, jak ničí všechny mladý hráče, což je věc, na kterou ti skoro vždycky reaguju. Ale to nebylo předmětem týhle reakce

A jinak je za mě fakt velký rozdíl napsat, že se ti nelíbí, jak pracuje vs to, že je to chcípák, klub ho nezajímá a podobný nesmyslný blbosti. Kdokoliv tady napsal něco jako Tuchel out, tak jsem ho nechal bejt, je to váš názor, proč ne. Jestli by byl k mání někdo, kdo v Chelsea odvede lepší práci, tak jsem taky pro, pro mě není důležitý jméno ale to, aby se ten klub měl dobře. Když ale začneš sypat nějaký nesmyslný urážky a plácat blbosti o tom, že Tuchel měl šest dobrejch zápasů v LM atp., tak to se nezlob, ale to na tebe zareaguju.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Jackmaker1989

Ty si sa ale že úplne zbláznil. On sa mohol prvý po sezóne zbaliť a ísť do prdele.

Reagovat
Seydou Doumbia

šéfe klídek...zítra bude lépe, vychladni trošku...tvůj aktuální život nějaká forma a dění v klubu chelsea nijak neovlivní tak není důvod se nějak kvůli tomu rozčilovat, to by měl max trenér a vedení a dalši papalaši co to tam mají na starost

Reagovat
Svatej

Ja toho chlapa absolutně nedávám a fotbalem jsem si vždycky zpříjemňoval den. Teď sleduju reinkarnaci Mourinha, se vsema jeho prednostma i nedostatkama a tenhle zážitek si tak kazim.. Fakt ho nemůžu vystát

Reagovat
Seydou Doumbia

viz muj názor ve druhém komentáři zde https://www.eurofotbal.cz/clanky/lamparda-u-chelsea-nahradil-tuchel-490331/

ale to se tehda moc můj názor nehodil do krámu a každý z něj byl vystříkaný a dnes jsou zase věci úplně jinak a kdoví jak to bude pokračovat...my tu vesměs máme s jakýmkoli názorem pravdu všichni, jen se to prolíná, jednou má pravdu tahle skupina, potom druhá...bude lépe zase

Reagovat
kissak

plně se vžívám do Tvé situace neboť toto jsme zažívali několik let v Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty chudinko, tvuj oblybeny tymecek uz rok nevyhral zadnou trofej? Na, tady mas petikorunu...

Reagovat
Svatej

Jojo, ja jsem tu proslulej tim, ze o tohle mi jde.. pěkně jsi to dovedl rozlustit

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, ze ti o to az tak nejde, kdyz mate trofej/rok. Dej si 20 let pust a povime si

Reagovat
smazaný uživatel

Spis mi ale slo o to, jak se rozcilujes, ze ti Chelsea nedela dobre na curaka, jak jsi zvykly, ale prinasi ti frustraci a pritom utraceli az hanba. Zaschrona by ti o tom neco mohl povypravet.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, žádné štěstí z velkého utrácení automaticky nekouká.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Ty dneska naprosto jedeš, lepší entertainment na EF jsem nezažil!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Talker

Je fakt, že potřebujeme přestavbu týmu, takže by se nám na rok-dva zase šiknul

Stačil rok a půl s Tuchelem a potřebujeme přestavět obranu, zálohu i ofenzivu i když jsme do týmu vrazili čtvrt miliardy.

Reagovat
Swarley

Halo, fandim MU, tohle mi delame kazdy rok

Reagovat
Swarley

*my

Reagovat
mesyas

Však Tuchel už pomalinku poslal všechny koně od Lampse do hajzlu. Zbyl tam prakticky jen James a Mount. Ona ta akademie nevydává jeden talent za druhým, ještě jedno takové kolečko s Tuchelem a už nebude koho vytahovat.

Reagovat
spider_8

Problem je, ze potrebujeme prestavbu kadru asi rok potom co jsme prestavbu kadru dokoncili Si pamatuju jak jsme tu loni rikali, ze Lukaku je posledni dilek skladanky

Reagovat
Talker

Tak Lampard chtěl pustit Jorginha s Rudigerem a přivést Rice. Podle mého bychom za takového vývoje (+stoper, +Rice, -Jorginho, -Rudiger) na tom byli výrazně líp. Už samotný krok +DM by nám brutálně pomohl.

Reagovat
Kixi Syhimour

-LM

Reagovat
Talker

Hele to je otázka v tom alternativním světě. Klidně to mohl udělat Tuchel loni, tím pádem se zbavit závislosti na 3-X-X (kvůli Rudigerovi a Jorginhovi).

Reagovat
spider_8

Jo to jo, kdyby se jeste nezbavil Tomoriho, tak by ta defenzivni prestavba byla vlastne hodne dobra. Nakonec on privedl Silvu, Mendyho a Chilwella, coz jsou za me vsechno dobre nakupy.

Reagovat
Zaschrona

Nebude

Reagovat
Talker

Jak na tom vlastně jste? Sbíráte remízy, jak to vypadá herně (a co posily, budou ještě?)

Reagovat
O.Giroud

Otras, dnes to bola jedna velka hanba. Leeds vyzeral ako Manchester City a zmohli sa len na provokovanie hracov Leedsu a 20min si zobral pre seba Pickford pri rozohravkach.

Reagovat
Zaschrona

Dost smutný, že tak skvělý Leeds teda na xG prohrál a to se tam vůbec nepočítal ten gól z pochybného ofsajdu...

Reagovat
Zaschrona

Směrem dozadu vypadá struktura zatím docela solidní, rozhodně lépe než vloni. Celý tým bojuje, odvádí maximum. Z toho pohledu to nevypadá špatně. Problém je naše hra dopředu - v podstatě nejsme schopní nijak kombinovat, hra dopředu je dost ve stylu nakopni to do běhu na Gordona nebo Graye, jiná alternativa tam dohromady není, nejsme schopni držet v záloze míč. Jakékoliv posily směrem do útoku tedy zásadně vítané - snad dneska dotáhneme Ganu a i něco dopředu.

Reagovat
Cobra

Kdy se má vrátit DCL?

Reagovat
Zaschrona

Podle první prognózy 6 týdnů odpovídá tomu, že má šanci být v týmu příští týden proti Arsenalu, takže teď po derby hned další zápas.

Reagovat
Seydou Doumbia

Vy fakt chcete Maupaye a tu voskovou figurínu Almiroma ?

Reagovat
Zaschrona

Maupaye jsme už koupili, Almirona doufám ne.

Reagovat
Seydou Doumbia

RIP můj přehled, synek mi mezi těmi deseti tisíci přestupy nějak utekl voskovou figurínu by si hádám nechtěl ne?

Reagovat
Zaschrona

Moc ne, i když nám se aktuálně hodí skoro kdokoliv, nemáme nikoho pořádně na střídání.

Reagovat
lajka30

Bielsa,Jardim ,ale jestli nejsou v Chelsea blbí tak vezmou Pottera.

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli není blbej Potter, tak si počká na konec Pepka v City

Reagovat
Svatej

Pottera bych bral

Reagovat
Neutron

Frank de Boer alebo Rodgers bude

Reagovat
Mates_Matesović

Blanc!!!!

Reagovat
Gazdo

Koeman

Reagovat
Spalovač šancí

Priske?

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea v druhé půli až obdivuhodně špatná

Reagovat
Whitemedia

Tuchel out

Reagovat
Svatej

Reagovat
SpecialOne

Já vůbec netuším, jak chceme vůbec odehrát 4 soutěže s pěticí Sterling, Havertz, Pulisič, Ziyech, Broja. I početně je to málo, kvalitativně na to má jeden. Jeden chce odejít, druhý je úplná sračka, Broja č. 1 na hrot nebude. I kdyby ten Auba přišel, tak se tolik nezmění...

Reagovat
vitasrp

Tak letos to zatím vypadá, že budeme s přehledem bojovat o 6-7. místo. Ty výkony jsou příšerný, a to hrajeme proti slabším soupeřům.

A vůbec teda netuším, co s tím jako chceme dělat. Ten Havertz, ten momentálně hraje jako další megaprůser. Hrát na čtyři vzadu pořádně nemůžeme, protože pak tam Jorginho teče jako svině. A když hrajeme bez Jorginha, tak naše hra nemá smysl, protože momentálně tam pak vždycky musíme nacpat nezáložníka, což je strašně znát.

Chilwell je taky úplně v prdeli, tomu bude trvat tak dva měsíce, než se do toho dostane. Krom Broji v podstatě teď nemáme náhradníka na ofenzivní pozice, protože co předvedl Pulišič, to je normální ostuda.

A jak říkám, vůbec netuším, čím to jako chceme zlepšit.

Reagovat
Jackmaker1989

Žial, ak čakal niekto zázraky v období predaja klubu, je naivný. Keď k tomu pridám začať sezónu v PL bez klasickej 9, tak to je samovražda.

Reagovat
Busby babes

za mesic to muze vypadat uplne jinak, ja bych vam porad celkem veril.

Reagovat
Fairplay

Ronaldo už pár týdnů mohl být u nás a nevím, kdo jiný by měl prolomit to naše útočné prokletí.

Reagovat
Miguel19

Totální znechucení. S tímto se cele americké vedení, Tuchel i hráči může sebrat a jít do prdele.

Naprostá tragédie, co předvádíme. Jestli je to sabotáž od Tuchela nebo hráčů a chtějí ho odstřelit? Co to mělo kurva znamenat ten druhý poločas? My prohráváme na Sotonu a vlastně nevíme co hrát, nedáme si dvě přihrávky za sebou, nikdo tam nejezdí po prdeli. Ten výkon od Pulisica byl asi vrchol všeho.

Mám strach, co Amíci předvedou za ty 2 dny, ale v tom týmu jsou takový prachy a Tuchel s tím předvádí takovou sračku, navíc mám pocit, že ani neví co hrát.

V tom týmu není žádná síla, že bychom mohli doufat v obrat výsledku, nic.

Tuchelovi dát ultimátum na nejbližší zápasy, jinak ať jde do prdele.

Reagovat
blade115

Co s tím má co americké vedení? To zatím poctivě vodí hráče, na které trenér ukáže, třeba i za nekřesťanský prachy ...

Reagovat
Miguel19

No právě. To mi trochu sere.

Reagovat
mesyas

a co tě na to msere? Však Bély dělá všechno možné, aby splnil přání trenéra. To je naopak naprosto skvělé. Oni za to nemohou, že ty vytipované posily třeba nehrajou dobře...

Reagovat
fajdax

Ale picu, však na každou tu pozici dotahujem 2-4. volbu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tweek

Přišlo mi, že Hasenhuttle, než po závěrečném hvizdu slavit vítězství, radši šel hned podat Tuchelovi ruku a díval se mu u toho do očí, aby nedostal po piči.

Jinak Chelsea dnes opravdu špatná, no ale klidně to po pár minutách mohlo být 0-4 pro ně a bylo by po zápase. Havertz se od přestupu nikam neposunul. Pulišiče mi bylo až líto...

Reagovat
spider_8

My musime co nejdrive privest sportovniho reditele, ktery da nejakou strukturu nasi prestupove politice a bude budovat kadr s nejakym dlouhodobym vyhledem. Za poslednich 5 let jsme vystridali trenery s asi 5 ruznymi styly a vysledkem je, ze nas kadr je totalni paskvil aboslutne nesourodych hracu, na cemz ma Tuchel taky dost velky podil. Vrcholem je, ze na stopera privedeme 150 centimetroveho hrace, ktery vubec nezvlada souboje s urostlymi utocniky. Asi proto, ze jsem to videli u United nebo nevim.

K dnesku asi neni treba nic vic rikat. Asi jen to, ze je fajn ze o titul nehrajeme uz od 5. kola a nemusime klasicky cekat na zimni implozi.

Reagovat
Busby babes

je mi jasny, ze to ve ctvrtek zase poserem, ale kdyz jsem pred sezonou psal, ze se letos muzem merit s Chelsea, to bylo vysmechu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakoby pojistil sis to tím pos*áním, ale tak je páté kolo

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze je brzy, vejs to pisu, ze za mesic to muze vypadat jinak, aleporad nevidim duvod, proc bychom treba s Chelsea se letos nemohli merit.

Reagovat
Swarley

Pokud Hag zlomi/zlomil to nastaveni hracu, v klidu o tu TOP 4 muzeme hrat... City, Liverpool budeme nahanet tezko, ale zbytek se uvidi... Arsenal a Spurs vypadaji ted nejlip, ale tak to se vsechno muze menit...

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

To jsi blbě pochopil, výsměch to byl kvůli tomu, že jsi měl srabacky ambice

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mimalu

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Infernoqt

Tak trochu mi přijde, že větší problém jak v útoku má Chelsea v záloze. Tam vidím strašnou nesouhru a od toho se to potom vše odvíjí. V tom by byl čert, aby se ještě nepokusili o de Jonga.

Reagovat
pobody's nerfect

Barcelona všechny zaregistrovala. Nemyslím si, že ho teď budou pouštět.

Reagovat
Busby babes

Aerial duels won against Southampton this season:

Kalidou Koulibaly - 2/4 won

Thiago Silva - 1/5 won

Lisandro Martinez - 5/5 won

aspon zas jedna biased statistika.

Reagovat
blade115

Pozitivní je, že letošní posily hrajou skvěle - Sterling jediný je reálně nějakou hrozbou vepředu a Cucurella je úplně geniální hráč. Super taky je, že pokud se přes Jorginha a pacienta Kantého Gallagher neprosadí, tak fakt může nadávat jedině sobě.

Horší teda je, že do kádru se napumpovalo tolik prachů, ale on přitom není ani o kousek blíž tomu, abychom si mohli říct, že další příchody už nejsou potřeba. Jorginho, Azpi, Mendy, Ziyech, Pulisic, Havertz, nikdo z nich nesnese přísné měřítko. Přitom jen u Mendyho a Havertze může člověk tak nějak doufat, že je to spíš věc formy nebo taktiky. A bohužel teda čím dál tím víc to vypadá, že začíná selhávat i trenér.

Vepředu jsme čistě odkázání na individuality. Pokud se Sterling nějak dostane do šance, Mount někoho do šance dostane nebo se k někomu odrazem dostane balón, případně nedej bože nám sudí přizná penaltu, tak asi máme šanci na gól. Jinak ani náhodou, ta trojice vepředu společně absolutně nefunguje, nevědí co a jak hrát, nemá to žádný systém. Absolutně žádný náznak toho, že by ten tým věděl, jak má dát gól.

Co mě teda taky dost sere jsou standardky. My jsme úplně marní jak v jejich bránění, tak v jejich zahrávání. A na to trenér nepotřebuje nutně 300 mega na přestupy. To je něco, co se na tom tréninku prostě nacvičit dá. Ale to u nás evidentně selhává týden co týden.

Existuje šance, že zítra utratíme dalších 150 mega za Fofanu, Aubu a Zahu. A možná i dalších 90 za Gvardiola. Ale strašně smutný je, že i potom dost pravděpodobně stejný výkon předvedeme zas ... A to už si člověk tu otázku chtě nechtě položit musí, jestli se vyplatí Tuchela podržet.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Talker

No Cucurella slušně hořel dozadu, podle mého většina těch šancí soupeře šla přes něj a dopředu hodně zasekával - což podle mého je průser systémový, protože tam neměl nikoho, kdo by s ním měl spolupracovat - Sterling byl spíš ve vápně, Mount stažený do středu nebo hlouběji.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Koubic_

Ten útok jde prostě za Tuchelem, on měl v týmu snad všechny prototypy útočných hráčů a nedokázal využít ani jednoho z nich. Vždycky jsme těžili jen z wingbacků a z Mounta.

Lukaku - €113M - 8 g / 0 a (liga)

Werner - €53M - 4 g / 1 a

Havertz - €80M - 8 g / 3 a

Ziyech - €40M - 4 g / 3 a

Pulisic - €64M - 6 g / 2 a

Takže útok za 350M a dají 30 gólů za sezónu. Chápu, že většina z toho nejsou jeho přestupy, ale ty vole vždyť všichni před příchodem byli světový a každej tým nám je záviděl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manchestersky Krocan

Závidel?

Lukaku - vedelo sa o ňom, že je dement a síce sa nedalo čakať, že už po roku odíde do Interu, ale čakala sa od neho nejaká kravina, za tú sumu to bol skôr výsmech ako nejaká závisť

Werner - vôbec sa nehodil do systému, hráč, ktorý hrával v 2-členom útoku a v repre mu to dlhodobo nešlo na osamotenom hrote

Havertz a Ziyech súhlas

Pulisic - priemerak už v Nemecku

Reagovat
Koubic_

Lukaku - přicházel jako poslední dílek skládačky, Top útočník. My po jeho příchodu byli braný jako hlavní kandidáti v boji o titul, těsně za Live a City. Nemyslím si, že by někdo očekával to, co předvedl v zimním rozhovoru.

Werner - top talent a top 3 útočník v Bundes. Liverpool nám ho zaviděl nejvíc.

Pulisic - byl taky brán jako top talent pak ho posadil Sancho, když už byl náš a dohrával v BvB. Potenciál měl taky obrovskej.

Reagovat
fenixLFC

wernera vam liverpool zavidel tak moc ze sa najskor nanho vykaslal aj ked uz bolo vsetko dohodnute a az nasledne ste po nom sli

Reagovat
PP

Tyy jo, ale co čekáte? Úplně čumím, jak tady hysterčíte.. Ale máte nové složení stoperů, 3-4 hráči vám odešli na pomezí základu a lavky v útoku a do toho zraněnou středovou dvojci. Mimo City a Realu by to zamávalo s každým na světě..

Reagovat
kakinho

Přesně, aspoň někdo s rozumným názorem

Reagovat
Mimalu

Tak on současný stav je akorát horší než předtím, celkově se bídný herní projev táhne od loňské sezóny, není to úplně tak, že by se to pokazilo až teď. Já sám úplně nevím jak to vnímat, na jednu stranu těch věcí co šly proti Tuchelovi nebylo málo a spousta faktorů zapříčinila, že u nás podmínky pro práci stály fakt za hovno. Ale současně si moc nedovedu představit, jak dlouho by současný stav byl udržitelný. Mluvit o vyhazovu mi teda příjde zatím nepatřičné, ale něco se stát fakt musí

Reagovat
PP

já vím a tuto výtku beru, že se Tuchelovi nedaří najít optimální složení základní sestavy. Aby po každém zápase loni zkoušel jiné hráče, to jsem nechápal. Ale za mě vám tolik změn prostě uškodilo, teď přišli snad ještě radikálnější změny a jediné, co to chce, tak je čas.. kterého se mu od vás absolutně nedostává. Proti silným týmům vám to jde, ale se slabšíma se díky nesehranosti budete trápit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
formic81

jinak Marco Silva

Fulham letos dolu nepujde

Reagovat
Rothbard

Ten byl i v Evertonu a byl tehdy úplně tragický?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zas tak tragický nebyl, jakkoliv byl pak po zásluze vyhozen.

Reagovat
formic81

jj, tam mu to neslo, ale s Hullem a Watfordem mu to slo dobre. Na to co tam mel za material

Reagovat
Zaschrona

Tragický nebyl, měl spíš pěknou porci smůly na zranění klíčových hráčů, smolné výsledky a tragické nákupy od vedení. Přišel po něm Carlo, měli jsme tehdy ještě velké oči na okamžité výsledky.

Reagovat
Rothbard

Vím, že jsi fan Evertonu. No, já tehdy psal supr čupr analýzu (moc jich nepíšu) na Tipáči, proč si myslím, že Leicester skončí na konci sezóny lépe než Everton (a pak za méně Leicester do TOP6). Psal jsem to po 7. kole a to měl Leicester náskok 7b. Jak to dopadlo celkově víme, i když se Leicesteru na jaře tolik nedařilo a Carlo Everton zvedl, hlubokou ztrátu z podzimu už nedohnali.

A taky jsem si našel, že Silva byl tehdy tipován jako první odvolaný kouč. Tam myslím tehdy nefungovalo nic.

Reagovat
Zaschrona

On ale nebyl tragický. Vedení mu po nic moc hostování koupilo nastálo do zálohy Gomese; Gbamina, který se hned zranil; Delpha, který pokud nebyl zraněný, tak byl úplně průměrný; Moiseho Keana, který byl tragický; Sidibého na hostování jako konkurenci pro Colemana; a pak v panice na deadline Iwobiho, kterého dokázal pořádně použít až teď Lampard.

Naopak mu vedení prodalo klíčového hráče Ganu a nesehnalo náhradu za Zoumu, co se vrátil do Chelsea. Od odchodu Gany, který toho strašně moc oběhal, vybojoval a byl spojovacím článkem směrem dopředu, máme nefunkční zálohu. Od odchodu Zoumy ta obrana vypadá čím dál tím hůř.

Carlo pak dokázal trochu zlepšit tým mentálně, dohromady ale byl hlavní rozdíl v tom, že jsme přestali mít statistickou smůlu. Zpětně je i docela zázrak, co s tím týmem dokázali oba udělat. Benitez by s podobným týmem spadl.

Reagovat
SunFells

Strůjce jejich úspěchu

Reagovat
vodka

ale everton rozesral sam, po hullu jsem mu veril hodne, ale uz jsem se zklamal jak u jokanovice, tak u silvy ,ale fulhamu preju, hlavne Pereira konecne vypada jako hrac, ktery si zaslouzi hrat.

Reagovat
hona.kub

Letos to bude strašně těžká sezóna. Vesmír naznačuje, že my se zařadíme na úroveň Arsenalu posledních let a naopak Arsenal zaujme našu třetí pozici, jakožto chudého počestého City a Liverpool. Arsenal nás vystřídá má třetí pozici

Reagovat
PanAu

Nikde tam nemůžu najít na kolikate pozici nás vystřídá Arsenal.

Reagovat
hona.kub

Autokorce na mobilu mi dává zabrat, stejně jako hra Chelsea

Reagovat
PanAu

V klidu, jen rejpu, protože jsem nasranej.

Reagovat
hona.kub

*Pocestného za

Reagovat
Seagulls

Zaslúžená výhra hrali sme hlavne v prvom polčase hrozne až v druhom sa to trochu oživilo ale stále sme štvrtý a jedna prehra z piatich kôl je dobrá bilancia. Teraz hlavne zabrať doma proti Leicestru a vrátiť sa na víťaznú vlnu.

Reagovat
Seagulls

*Zaslúžená prehra

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Seydou Doumbia

jinak dnes takové hovna zápasy a zítra nevíš co si vybrat to taky miluju takové dny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
hona.kub

Reagovat
PanAu

Nas nejlepší hráč je každý zapas jpadesátiletý Silva, smutný….. Ale Boehly zkušené ví, ze nedáme top 4, tak domlouva posily už rok dopredu.

Reagovat
Miguel19

Pičo, člověku je 30 let a stejně je z toho fotbalu totálně nasranej...

Reagovat
PanAu

To už jsi dobrý děda.

Reagovat
dantetomas

Neboj, po 35 ta budu trapit uplne ine veci

Reagovat
Csaplárova past

Prave ze mlada mu nechce davat, tak mu zbyl jen ten fotbal.

Reagovat
Manik...

Za mlada má dost času ji vyměnit

Reagovat
Cobra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
r.mrazik

jake?

Reagovat
kvasha16

do pici, ja este nemam ani 30 a tie ma viac trapia ine veci.. je to zle?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Bukayo Saka says he is confident he will be staying and signing a new deal #AFC

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
havrys99

Reagovat
Golasso

Reagovat
ashburtongrove

djourou?

Reagovat
smazaný uživatel

no vsak ja sa budem velmi tesit len nech uz to podpise

Reagovat
Taiger

Snad to bude mít opačnej efekt, Auba po podpisu bída, Saka před podpisem bída, tak snad to rozjede

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
pobody's nerfect

Levé koleno bych tipl

Reagovat
Mastný Chobot

Tesny ale povedal by som ze je. Ramenom a kolenom

Reagovat
blade115

Reagovat
O.Giroud

ved ti tam dali aj ciary

Reagovat
bluefan

ja vam fandim a prajem, ale ano, toto je ofsajd... koleno ma vas hrac tak 10cm za ciarou, kdezto posledna cast tela obrancu je prave na ciare

Reagovat
eibe

levé koleno na 99%

Reagovat
icemike

Vždyť je celkem jasný

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kvasha16

ako myslim ze tesny offside, ale ta priecka nakreslena od toho utocnikovho kolena sa mi zda strasne neprirodzena z tohto uhla mi pripada ze by mala ist viac vlavo

Reagovat
Busby babes

to se ti zda, ten uhel kamery na obrazku zkresluje. oni si to na pocitaci daji do roviny a pak to casto vypada trochu jinak. ztim jsem nevidel, ze by v PL ty cary udelali blbe. Jake pak na zaklade toho delaj rozhodnuti, to uz je jina. Ale v zasade je uz dva roky pravidlo, pokud se ty dve cary dotykaji, je to onside. takze je tam mirna vyhoda pro utocniky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea bez utoku bude mit ponekud slozitou sezonu. Dalsi obrance OK, ale nevim. Asi chce hrat Tuchel na 1:0

Reagovat
jk

Spíš 0:1

Reagovat
Svatej

na chvilku jsem vcera zkousel ignorovat skore a mel jsem dojem l, ze pasivně kontrolujeme vysledek

Reagovat
jk

My jsme úplně stejně prohráli se Saints v minulé sezóně. Tuchel je “taktický génius” a třeba v tom zápase s námi si Conteho povodil neskutečně. Být to jen problém zápasu se Southamptonem tak řeknu, že Hasenhüttela dokáže ten tým prostě dobře takticky připravit a je to pravda, ale Tuchel má s tím útokem v chelski fakt asi problém.

Viděl jsem vás jen v tom zápase s námi a v prvním poločase to byla jasná dominance na hřišti, ale přesto to bylo 1:0 gólem obránce z rohu, který my jsme ještě bránili fakt hloupě. Já si vlastně ani nevybavuji, nějaké extra nebezpečí kromě náběhů Sterlinga za obranu, kde Mount stahoval dobře Romera a nějakého protiůtoku, který myslím Havertz zadrbal.

Reagovat
Svatej

Ten system ze startu fungoval i relativně nsmerem vpřed, protože ohrozoval prostory, ktery týmy běžně nebrání stejně jako u 4obrancivych systémů, ale jak se na to soupeři teď lip pripravuji, není už najednou žádnej prostor pro překvapení a Tuchel nic novyho nevymyslel, umi jen dobře eliminovat soupeře.. průser prostě, podle mě nebude schopnej tu ofenzivu něco naučit

Reagovat
jk

Tak mě se Tuchelovi práce fakt líbí, to přepínání postavení vypadá super. A přijde mi, že mu to fakt funguje, ale jen tak do 2/3 hřiště. Ostatně on tím vyplňováním prostor sám nutí soupeře hrát v bloku a nakonec jeho hráči nemají prostor kudy útočit

Když my sme přešli na 424 a otevřel se vám prostor na krajinách hřiště tak bylo vidět jak to tam najednou začalo lítat, James se z té free role v obraně přesunul na wingbacka a kdyby Havertz nebyl poleno mohli jste vést už po tom prvním protiůtoku.

Reagovat
Muffi

Tucheluv problem s ofenizivou s Chelsea vubec nesouvisi.

On umi tym pripravit takticky a v tomhle smeru prejet spickoveho manazera a diky zamereni na obranu ma docela vysledky, problem ale je, ze posledni dve angazma byl v tymech, kde mel dost prostredku i hracske kvality, aby udaval trendy a ne jen reagoval. Kdyz nedal do poradku ofenizivu v PSG v lize za 2,5 roku, stezi mu to pujde v CFC, kde nema Neymara s Mbappem, kteri by ho zachranovali a souperi nejsou takovi smatlaci.

Pokud sectes Psg a CFC dava to zhruba 4 roky a souhrnne tak 2,5plus se na to neda divat.

Vzit ho United, da je do poradku, budou hrat o LM a mozna ji vyhraje ale honit se s Pepkem a Kloppem a delat v PL 90 bodu, na to vazne nema.

Reagovat
Ranoth

ako vtej Chelsea su dobry blazni ked sa rozhodli odohrat sezonu bez utocnika s Havertzom na hrote oni nemaju KDB a Silvu v zalohe aby si take nieco mohli dovolit

Reagovat
Csaplárova past

V Chelsea ještě budou vzpomínat na Abrahama. Pak mu to sice tolik nestřílelo, ale určitě by se v dnešní Chelsea neztratil. Byl to aspoň muž na pravé pozici.

Havertz nemá na to hrát na hrotu ani jinde v sestavě. Nepatří vůbec do základní sestavy. Sterling taky musí spálit 5 tutovek aby pak dal jeden gól. Ten by se mi líbil na křídle ...

Reagovat
mesyas

Opravil bych te na “pak dostal od Tuchela asi 100minut” a bez nejakeho duvodu ho odstavil. Abraham byl jediny utocnik ktery tam daval nehak goly, ale Tuchel stavel havertze nebo wernera. Co je smutnejsi je, ze timo tu uz neni a havertze ceka podobny osud.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Jójo... Ja se tu za Tammyho rval jak lev a přišel si jak blázen. To byl taky neskutečně stupidní obchod

Reagovat
mesyas

Já si úplně pamatuju jak se z něj dělal tragéd, který umí jen máchat rukama, ale nakonec jsme si nechali(nebo spíše Tuchel) tu nejhorší dvojici. Co je horší je, že na trhu už není žádný dorý útočník. Všechno mladíci a vzhledem k tomu, že se poslal pryč Tammy tak takový příchod Osimhena za pálku by vzbudil další smích.

Tammy měl nejlepíš přepočet gol/minuty a dostal od Tuchela 2 zápasy, kde dal gol a zabránil golu. On někdy má takový nefér metr pro ty mladé hráče, že může zahrát jak bůh, ale další zápas stejně skončí na lavičce.

Reagovat
Csaplárova past

Tohle vždycky vychytají City. Koupili Aguera za nějakých 45mio a jak dlouho tam byl? 10 let? Teď Haaland a zase za smešné peníze. A zase mají na 10 roků pokoj a semtam se koupí jen někdo k němu, náhradník apod. Chelsea za ty útočníky utratila hrozný kotel prachů a v poslední dekádě tam byl schopný jen Costa, a ten tam byl jak dlouho než ho vyštípali ... 2 roky?

Ale za jedno má Chelsea můj obdiv - i přesto hraje o čelo a chybějící góly útočníků dokáží vynahradit všichni hráči ze sestavy. Ale prostě nekoho, kdo ti dá těch 15 nebo 20 gólů v lize prostě potřebuješ ...

Jako dostat gól na 0:1 s vědomím toho, že nemáš strikera ... to je špatná situace ...

Reagovat
BaggioRoberto

Ale oni tam ty utocniky meli, jenom na ne nehrajou. Chelsea ma proste zakodovanou svoji hru, kde nikdy utocnik neda 30 golu za sezonu a stejne budou hrat vysoko. Oni hrajou na 1 gol za zapas.

Reagovat
Csaplárova past

Oni hrají na 1:0 právě proto, že ty útočníky nemají

Když teda pominu první Mourinhovu éru. Za Ancelottiho to byla jiná jízda

Reagovat
BaggioRoberto

Ale ti hraci, co tam chodi byli jinde dobri. V Chelsea byli za kopyta i Sevcenko, Torres, Salah. Neni to ze jste ty utocniky nemeli. Vy znich vysavate zivot. Tohle sedelo za jedinymu Drogbovi.

Reagovat
eder

Přesně.

Reagovat
Csaplárova past

I kdyz ti asi rozumim, tve priklady jsou trochu mimo. Salaha srovnavas se Sevcenkem a Torresem. Jenze Salah byl narozdil od techto dvou hodne mlady a rozhodne tam nesel jako hotovy hrac. Sevcenka Mourinhovi privedl i kdyz ho nechtel a celkove se to neslo ve spatne atmosfere. Kdyz te trener nechce a nehodis se mu do stylu, je to nejspis BIG Problem.

Po Drogbovi se chytl Costa a Hazard. To jsou dva, bohuzel dalsich pet se nechytlo. A nezapominej na Abrahama, ktery goly daval a odesel z jinych duvodu ...

Obdiv si Chelsea zaslouzi, ze i bez snipera hraje o celo, v zapasech se silnymi byva konkurence schopna a nebo udelali Ligu Mistru ....

Reagovat
BaggioRoberto

Ja netvrdim ze to byly pripady jako pres kopirak, jenom ze se v Chelsea trapila rada kvalitnich utocniku. Stejne si umim predstavit, ze by Havertz se Ziechem byli v Poolu nebo City top. Wernerovi holt sedi Bundesliga a v PL mu to nesedlo. Mozna kdyby hral za mensi klub, bez obrich ocekavani. Lukaka nechapu, protoze ten jinak daval goly vsude. A co se vam nelibilo na Abrahamovi to nevim.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mastný Chobot

Justin Kluivert transfer from AS Roma to Fulham is off - 23yo Netherlands midfielder refused work permit. Despite featuring for #OGCNice on loan last season, lack of recent appearances for #ASRoma meant he failed to meet FA criteria & appeal was not allowed @TheAthleticUK #FFC

BREXIT MEANS BREXIT

Reagovat
SunFells

Úplná kokotina, že je něco takového možné. Chudáci ve Fulhamu ho řešili takovou dobu.

Reagovat
kissak

dnes je tedy poslední přestupní den, kdy se přestupy budou realizovat do půlnoci?

Reagovat
Mastný Chobot

do zajtra do 23:59

Reagovat
kissak

díky

Reagovat
nani92

za Romana by už Tuchel dnes letel..

Reagovat
hona.kub

a bylo by to správné rozhodnutí, z té hry bolí oči...

Reagovat
iamek

Intensive talks over Pierre-Emerick Aubameyang from Barcelona to Chelsea continue today. Complicated by 33yo suffering broken jaw during home robbery - expected to be out for a number of weeks. Loan also being considered

Reagovat
Svatej

Jestli ti zloději zaridi, ze Auba neprijde, tak si je najdu a pošlu jim neco, co pokryje naklady na cestu

Reagovat
Miguel19

Spíš zařídili, že koupíme útočníka, co měsíc nebude moct hrát..

Reagovat
Whitemedia

Tuchel pořád není out?

Reagovat
hona.kub

nezbývá nám nic jiného, než si z Realu na rok vypůjčit Hazarda, horší než Pulisic nebude...

Reagovat
eder

To je dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

Na miesto pohodového víťazstva o 3 góly ďalšie vybojované víťazstvo proti slabému súperovi. Modlím sa ku všetkým bohom nech Ode, Ramsdale a Zinch sú ok na MU, lebo nebude dobre. Prečo mám pocit, že vždy pred zápasom s MU sa nám zraní xy hráčov?

Reagovat
Trand

Ke dnešku:

Celkem pohodová výhra, druhej poločas tak dobrej nebyl, ale Villa nic neměla. Moc s emi nelíbil Martinelli, Saka byl dnes v mezihře super, ale to zakončení zase haprovalo. Potřebuje gól. Villa dnes naprosto tragická, kromě faulů nic nepředvedli.

K sezóně zatím:

Na můj vkus Mikel málo rotuje a pozdě střídá. Ale jinak není moc co vytknout, skvěle jsme využili lehkého losu a 15 z 15 možných bodů je sen. Navíc se na to většinou dobře dívá. Doufám že dotáhneme ještě posilu na CM a zbytečně si tak nezkomplikujeme skvěle rozehranou sezónu. Zatím bych ty naše výsledky nepřeceňoval, opravdu jsme hráli většinou proti velmi slabým soupeřům, ale mám z toho dobrý pocit.

Reagovat
mimi_united

Arsenal <3

Reagovat
Nikikrew

Prvy polcas super az na zakonenie, druhy teda docela o nicom co sa tyka ofenzivy ale nastastie AV bola marna tak vela prace sme nemali. Zaciatok ako z krasneho sna ale ten los bol docela lahky. Najviac ma stvu tie zranenie. Odegard by chybal aj ked uz 2 polcas bol neviditelny. Zinch sa musi dat dokopy asap. Potrebujeme zajtra nutne aspon 1 CM a kridlo. Prichadza EL a nahusteny program a tazsi superi, az to nas preveri ci bude top4 realita.

City totalny valec zatial

Reagovat
Nizzie

Reagovat
PP

Hezky, důležité je vítězství, obdržený gol opět z kategorie komických jako minule.

Moc hezky se na nás dívá, ty kombinace v rychlosti, to je paráda. Bohužel hrajeme hrozně lehkovážně.. vlastně si kluci jen tak hrají a prozatím nám to výsledkově vychází.

Klíčové pro nás bude nemít více zraněných hráčů ze základu..

Reagovat
SunFells

Proti jednomu z nejlehčích soupeřů doma a před zápasem venku na Old Trafford je dát Nketiahovi 8 minut po jeho předchozím výkonu vtip. Vtip. Měl startovat.

Dnes jsem viděl říjnový program a pokud nepřijde plnohodnotné křídlo poté co se pustil Pepe, tak mi bylo potěšením tě Bukayo vidět hrát.

Reagovat
SunFells

Na Sambim je vidět že nehraje s velkým sebevědomím, čekám že na OT bude dost nejistý.

Reagovat
Mastný Chobot

What? Podľa mňa teda prvom polčase hral s dosť veľkým sebavedomím, dovoľoval si pasy, dribling, prihrávky slabšou nohou. V druhom sa ale vytratil skoro úplne.

Reagovat
mr.Silver

Nulová rotace je to, co Artetu odlišuje od Pepka

Reagovat
SunFells

Dřív neměl s čím rotovat ale teď je posraný že když něco změní tak přestane vše fungovat.

Reagovat
mr.Silver

No jo, a to Nketiah dneska zase ukázal skvělý pohyb s míčem i bez něj. Škoda no, ale nebrečme, máme 15/15 bodů, to je prostě famózní start do sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
wesleyborland

Naopak. Dneska začal už po 60 minutě tam poslal Tomyho. Problém vidím v tý posranosti. Měl za Saku jít Vieira a ne Holding a změna na 532

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Přesně, dopadne jak Jackie. Tohle přetěžování mladých nemůže dopadnout dobře.

Reagovat
mr.Silver

Spurs dobrá tragédie, za týden dostanou s takovým přístupem 5:0.

Reagovat
Golasso

Jako když jsem se na posledních cca 20 minut díval optikou fanklubu defenzivního fotbalu, tak ten zápas měl všechno. Beton italský i anglický, mizerné zakončení, 7 žlutých. Spurs se polepšili a tentokrát si dojem z defenzivy nekazili ani brejkama. Škoda obou gólů. Přesto hodnotím maximální známkou 0/0.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Čenda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cobra

Reagovat
wesleyborland

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

Reagovat
xjert02

Reagovat
PP

S jejich štěstím??

Reagovat
SpecialOne

Coufal se Součkem výborní. Spurs budou mít také problémy pokud budou takhle nevýrazní.

Reagovat
smazaný uživatel

S bodom z WHU som spokojný. Vadí mi len to, že sme pri nabitom programe využili jedno striedanie. 45 min sme hrali o 10,5 hráčoch bez zraneného Højbjerga. Načo je tam Sarr vôbec, keď sa nedostane ani cez zrakveneho hraca na hrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Conte je konzerva.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Tak Conte je ten typ trenera co ma svoje kone a tie hra a nikdy moc nerotuje ci? Aspon tak mi vzdy prisiel. Inak by uz Son davno sedel na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi. Neviem. Ale prišlo 7 nových posíl + Sarr a on furt z lavičky nemá kým oživiť?! Come on.

Reagovat
Nizzie

Ne, že nemá, on spíš nechce, viz. jak tvrdí kolega výše, má své koně, své postupy a dokud mu to výsledkově vychází, nic měnit nechce. To samé dělá i u nás Arteta a vůbec tomu nerozumím.

Reagovat
Mates_Matesović

Druhá půle úplně o ničem, výkon jak za Mourinha. V sobotu snad bez Sona, Richarlison tam za 10 minut předvedl 4krát tolik co on.

Reagovat
Kily8

To čítam po každom zápase.

Reagovat
tuny

Protože to asi vidí všichni kromě Conteho.

Reagovat
Thelvin

Co to jako bylo, Conte? lavičku a střídání máš k čemu? WHU nás v druhým poločase naprosto přejel a jen zázrakem jsme udrželi remízu. Ne díky našemu umu, ale díky neschopnosti West Hamu proměňovat šance

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, West Ham

Reagovat
vceradnesazitra

Haaland se párkrát omylem trefil, ale stejně shoří

Reagovat
matZz

Tohle měl být pro nás zápas za 3 body. Son je mimo, po každý akci jen vyčítavý pohledy proč mu nikdo nenahrál. Hojbjerg po Riceově skluzu neviditelnej, Bissouma se bál hrát. Ta obrana je šílená. Sanchez si pokaždý 4x přehodí míč ze jedné nohy na druhou než zjistí, že proti němu stojí napadající hráč je a v hajzlu. Klasicky si neumíme pohlídat hráče nabíhající z 2. vlny do vápna. Emerson je jen o trochu lepší Aurier. 3 naprozo zbytečný žlutý karty, to je naprostej amatérismus. Jsem zvědavej, jestli zítra něco předvedeme... prostor na zlepčení je obrovskej.

Reagovat
Cobra

Jediné, v čem je Royal lepší než Aurier je v nedělání zbytečných penalt. Jinak absolutně v ničem, on má fakt nulový impact na hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Benta chybel jako prase. Yves-Hojbjerg je silene nekreativni dvojka. Nejakeho ofenzivniho universala, co by zahral kridla a AM by to chtelo jako sul

Reagovat
smazaný uživatel

Plus teda jestrasna skoda, ze Ndombele je takovy kus hovna. Hrac jeho profilu by nam otevrel neskutecne moznosti. Schopnost dostat se ve stredu hriste z precisleni, projit zobkliceni 2-3 hracema jak nuz maslem a vyslat do kontru tu horni trojku, to bysme hrozne moc potrebovali.

Reagovat
Jesfey

Tak měl zůstat, místo toho jsme si nechali 4 defenzivní záložníky, kteří nám jsou do útoku k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele je nepouzitelny bohuzel.

Reagovat
Jesfey

I tak do útoku užitečnější než Bissouma nebo zraněný Hojbjerg. Jen jeho přihrávky by stačily.

To stejné se dá říct i o Lo Celsovi nebo například Mourovi, kterému se na tom středu hřiště dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Moura je zraneny. Gia jsme si meli nechat, ale tak Conte vi lip. Ndombele nevydrzi v tempu PL ani polocas. Fotbalista je to od boha, ale pokud za nas nechce hrat tak co...

Reagovat
matZz

myslím na něj často, ale Premier League prostě není soutěž pro něj, doufám, že v Itálii bude kralovat

Reagovat
John Obi Mikel

West Ham Newcastle Aston Villa

Reagovat
mr.Silver

Wow, Carvalho jak zajebal.

Reagovat
Golasso

No asi jen krátce k dnešku. Zase se zadrháváme. Střílení gólů vázne. Zbytečné nervy kvůli bizarním gólům. Hromada zranění klíčových hráčů. Nedotažený přestupák, kdy nám doslova chybí 1-2 hráči, abychom ten kádr poslali na úplně jiný level I přes výsledky solidní náběh na same old shit, ale třeba to tentokrát zlomíme.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
81Tomas

Jaka hromada ze chybi?

Reagovat
Golasso

Partey, Elneny, Zinchenko, včera nedohrál kvůli zranění Odegaard a kdoví, jak na tom po včerejšku bude Ramsdale.

Reagovat
iamek

Uff to je desivy počet. Snad poskladate základní jedenáctku na nedeli :/

Reagovat
Beči

Však ten tým předvádí obrovskou mentální sílu a jezdí na tom hřišti po prdeli. V loňské sezóně by se po inkasovaném gólu okamžitě složili a rozhodně by nedokázali vždy odpovědět.

Reagovat
Golasso

Snad máš pravdu, ale s hodnocením mentální síly bych ještě počkal. Až se nesesypeme ani proti silným soupeřům a budeme mít výsledky v klíčových momentech sezony, tak budu optimističtější.

Reagovat
PP

Ale prosimtě.. jaká hromada? 3 hráči, z toho jeden je z lavky nejsou problém. Co mají říkat v Chelsea třeba.. Co je problém, tak adekvátní náhrady. Je to o fous lepší než loni, ale pořád naše bolístka - CM/DM přetrvává.

A same old shit je úplně mimo. Na ten fotbal se moc hezky dívá.. mohlo by to být míň napínavé, ale za mě rozhodně spokojenost. Už jsi zapomněl těch 5 let co bylo??

Reagovat
Golasso

No právě, já to hodnotím i v kontextu neadekvátních náhrad, celkově ještě pořád relativně úzkého kádru na některých postech a toho, že hráči jako totálně klíčový Partey a Tierney budou nejspíš skleněnky i letos, přičemž jejich přímé náhrady jsou zraněné taky. Elneny dlouhodobě a Zinch snad jen krátce, ale trochu mě děsí, že prý marodí s kolenem. Teď se vynořily spekulace o DM, tak snad to vyjde, komentář jsem psal ještě předtím.

Same old shit jsem myslel to střídání euforie ze šňůry dobrých výsledků a delších výpadků, které obvykle souvisely s naší neschopností pravidelně skórovat a náchylností na laciné góly. A zraněními.

Reagovat
PP

Jsem si říkal.. Jo, rosteme a padáme se zdravou základní jedenáctkou. Jen to CM.. prostě to, že se nám zraní Elneny a máme problém, tak je špatně. On do určitých zápasů není špatná volba, ale proti slabším týmům to je o oči.

Trošku mě sere, že Arteta nestřídá dřív, ale jak na potvoru byly ty poslední 2 zápasy díky naší nemohoucnosti těsné až do konce, takže chápu jeho strach o výsledek. Snad není zraněný Ode a Ramsey..

Reagovat
Jesfey

Opět otřesný fotbal, jediné pozitivum na té prohře je to, že Conte je o něco blíž k vyhazovu. Ofenzivní hráče pošleme pryč a ejhle, koho to do toho útoku dáme. Jakýkoliv tým s alespoň trošku snažící se zálohou nás přejede, většinu akci obstarávali na levé straně Davies s Perišičem a to už je vážně ostuda.

Rozhodčí opětovně mimo.

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool to je futbal

Reagovat
Salfovic

Co to bylo? To někde Klopp vyštrachal tabuli po Fergusonovi?

Reagovat
Kixi Syhimour

Marriner nebyl zbabělec

Reagovat
havrys99

Reagovat
mr.Silver

Kloppo-time

Reagovat
REPLIKATOR

Karma

Reagovat
Igner Farnsworth

Nastavil 5 minut a z toho 3 minuty leželi hráči newcastlu na zemi tak to protah

Reagovat
Pony Slaystation

tak by se to mělo dělat vždy a všude, především v LM

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kixi Syhimour

Nazdaaaaaaaaaaaaarrrrrr, strašně důležité

To má Newcastle za to polehávání

Reagovat
kissak

Oni nelehali schválně proste nemohli, totálně vydundaný.

Reagovat
Chazy

Newcastle

Reagovat
kissak

Gratulace Poolu, zaslouženě za ten druhej poločas.

Isak vypadá dobře, tak snad mu to půjde.

Reagovat
O.Giroud

zakoncenie ma paradne a od toho druheho golu ho delili milimetre, skoda toho zdrzovania ale tak Pope prisiel z Burnley, Lascellesovi aj tak stale nieco je a Joelinton je Joelinton skor ma prekvapil Almiron, ze tam neprelezal pol zapasu

Reagovat
kissak

Tak s ASM, Brunem případně Wilsonem by zápas také vypadal jinak. Nikdo nemohl počítat, že zopakujeme zápas s MC.

Reagovat
avicii

Isak bude pre vás super

Reagovat
REPLIKATOR

Spravedlnost! Newcastle nechutný polehávání a zdržování. Takový hnus jsem v PL dlouho neviděl

Reagovat
Luc-Luc

dulezite vitezstvi proti polehavajicimu betonujicimu souperi, za druhou puli naprosto zaslouzene...Elliott a Carvalho vyborni

Reagovat
mickey mouse

wow wow wow

Reagovat
Svandik68

To byl ale hnus. 13 rohů a jeden víc na hovno než druhej. Bohorovnost VVD a TAA ve mně vyvolává fyzickou bolest. Proč tam chodí zápas co zápas už někdy v 60. minutě Tsimikas je mi záhadou, nepředvedl zatím vůbec nic. Záloha zoufale nekreativní, přechodová fáze kostrbatá a nakonec přijde nákop od beka kamsi do prdele. Pochvalu si zatím zaslouží tak maximálně Elliott, Díaz a Fabinho si hraje svůj standard. Carvalho se po příchodu na hřiště jeví dobře, ale přijde mi slabounký, mohl by trochu zesílit. Bobby si neodpustí nějakou tu lacinou ztrátu, ale je to miláček, zakončení ukázkový. Salahovi to bohužel ale vůbec nelepí. Tak snad nás tenhle gól v závěru nakopne, protože jestli v tomhle chceme pokračovat, tak to bude tuhej boj o TOP4.

Reagovat
ondris

Až tak čierne by som sa na to nepozeral. I keď väčšinu z toho vidím rovnako. Carvalho mi príde postavou už teraz celkom v pohode. Časom určite pôjde aj silou hore. V tom by som videl paralelu s Coutinhom. Len už by s ho rád videl aj na viac minút.

Reagovat
Svandik68

Carvalho-Fabinho-Elliott by mohlo být docela zajímavý. Fabinho s Hendem vedle sebe jsou hrozně statičtí a jakmile dostaneme gól a máme dobývat, tak tam chybí jakýkoli prvek překvapení. Otázka je, jestli by to s naším bráněním ve dvou lidech, protože beci se zásadně nevrací, nebyla úplná sebevražda. On ten Carvalho dokonce i vypadá jako Coutinho

Reagovat
ondris

Jo. Na papieri to vyzerá ľúbivo, len v skutočnosti by to už také terno zrejme nebolo. Plus s VVD v súčasnej forme. Také PSG sme dali dole so zálohou Gini, Hendo, Milner.

Reagovat
fenixLFC

fabinho-hendo nie je staticke, ved tak bezne hravaju aj v najsilnejsom zlozeni. problem je ze hendo je nalavo polovicny, on musi hrat vpravo a tam istit trenta. pride mi, ze elliot sa tlaci dopredu podstatne viac ako hendo, co nam na tej strane stale otvara obranu. a zaroven bez thiaga vlavo chyba kreativita. takze ked za normlanych okolnosti mame kreativnych hracov vlavo aj vpravo, tak bez thiaga mame len jedneho a este zle isteneho

druhy problem je ale firmino. nehodnotim ci hra dobre alebo zle, ako skor typologiu toho hraca. jeho stahovanie dozadu a uvolnovanie miest davalo zmysel ked tam mohli nabiehat mane so salahom. lenze ked je vlavo diaz, tak je to ovela vacsi hracicka nez mane, viac sa tlaci do tvorby nez do zakoncenia. v momente jak je fimrino stiahnuty tak nema moznost pre koho tvorit. ale to sa snad zlepsi s navratom darwina alebo jotu, teda klasickeho hrotaka/poachera

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je právě v jištění TAA naprosto příšerný. Rozdíl je v tom, že když hraje Thiago, tak dokážeme kontrolovat hru a mít jí pod kontrolou, ale Hendo je v téhle formě strašně splašený a jeho technické nedostatky jsou tím daleko víc vidět.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cubazi

Reagovat
cubazi

Reagovat
Pony Slaystation

ale místní fans napíší, že kreativního záložníka netřeba. Zápas od zápasu je to evidentnější

Reagovat
smazaný uživatel

Za co si zaslouží pochvalu Fabinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, psal jsi o standardu, nicméně ten teda taky nehraje

Reagovat
mr.Silver

Balogun další gól a áčko

Reagovat
SunFells

Z pentle, ale vybojoval si ji sám. Totéž Pepe

Reagovat
Nizzie

Reagovat
avicii

Až kým sa väčšina zranených hráčov nevráti to bude celkom trápenie, dobre ze už bude Darwin, Jota začína trénovať a Thiago asi tiež.. No a chápem zamer kúpiť záložníka len v prípade správneho hráča, zatiaľ najväčšiu radosť robia Carvalho a Elliott takže šance si fakt zaslúžia

Reagovat
jk

Conte on the non-penalty decision: "I said to him (the referee) with a smile, I said you have taken the right decision and then the VAR called you and the VAR for sure embarrassed the referee because to make him change the right decision was really really strange."

Moc nechápu proč se nedrží toho, že výkony rozhodčích nekomentuje. Tady bylo lepší mlčet, i když frustrace z toho výkonu je na místě.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
John Obi Mikel

Conte

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Cobra

Reagovat
Pony Slaystation

Conte to má v hlavě posunutý, vždy na tu stranu, kam je potřeba

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Bissouma mal byt vylúčený a on ešte bude tliachat kktiny

Reagovat
Kixi Syhimour

JJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEDDDDDDDDEEEEEEEEEMMMMMMMMMEEEEEEEEE

Takhle jsem si už dlouho nezařval

Každopádně dnes poklona těm dvěma mladíkům, zápas vybojovali oni. Na Elliottovi ta hra momentálně stojí a padá, ze začátku zápasu mi přišlo, že u něj akce pravidelně končily, ale nakonec to zvedl a rozjel. K tomu ukazuje neuvěřitelný fyzický fond, Milner by byl hrdý. V tuhle chvíli od něho chceme kvůli zraněným strašně moc.

Carvalho znovu po střídání u důležitého momentu, stejně jako proti United, Bournemouthu nebo Crystalu. Na to že chodí z lavičky, tak se ukazuje slušně.

Největší problém jsou teď ty první poločasy, s tím se musí co nejrychleji něco udělat, takhle to dál nepůjde. Jde to ruku v ruce se současným stavem obrany, který rozhodně není ideální. Záloha trpí kvůli zraněním, Henderson si potřebuje sednout. Útok možná nefunguje ideálně, nicméně Salah nakonec 2 asistence, Diaz je neúnavný a sice se mi Firmino zase nelíbil, nicméně ten gól dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Elliott je skvělej. Jednoznačně zatím nejlepší záložník v této sezoně, ikdyž konkurenci teda nemá skoro žádnou.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pobody's nerfect

Henderson prý hamstring. Fakt by mě zajímalo, jak to poskládáme na derby. Jinak dnes zkušeně na Origiho.

Reagovat
Kixi Syhimour

proto se tak loudal na střídání

Tak zranění klasika, bohužel to asi bude Jones

Reagovat
fenixLFC

no, strasne moc. minule kolo siel dole v polcase

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš jsem myslil, že ta hra jde hlavně přes něho, protože Henderson to nedá a naši křídelní obránci nejsou zrovna v ideálním rozpoložení. Stavíme to na teenagerovi.

Reagovat
fenixLFC

tak ale staviame to na teengerovi uz od nastupu trenta

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kolo šel dolů v poločase, protože byl zraněný.

Reagovat
fenixLFC

nebol, malo to byt preventivne a najma to nic nemeni na tom ze hral polcas

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo to preventivní z důvodu možného zranění, které cítil o poločase. To už je slovíčkaření.. nebylo to z důvodu výkonosti a za toho stavu už to bylo celkem jedno. Zatím si maže všechny ostatní záložníky na chleba.

Reagovat
fenixLFC

wut? chapes vobec na co reagujem? hovorim o tom ze nechceme po nom vela v tom zmysle ze by musel hrat vsetko. mame kopec zranenych a aj tak sme ho zvladli rotovat. o jeho vykonnosti nehovorim ani pol slova

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, omlouvám se. Myslel jsem, že reaguješ na to, že na něm naše hra stojí a padá. Moje chyba.

Reagovat
Jajinek
Reagovat
r.mrazik

Haaland je normalni blazen...neskutecny,co ten kluk predvadi...

skoda,ze ho Ole nepresvedcil...je naprosto bozi

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Salfovic

To by si dal.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
r.mrazik

byl by v pohode

Reagovat
SunFells

deluded. Přesvědčit ho nemohl Ole, ani klub. Jen peníze a ty mu dal každý nápadník a ještě jich během kariéry posbírá.

Reagovat
Busby babes

zas City je perfektni masina i bez nej, dostava se do skvelych pozic, dokonale spojeni. Jeho vyber mista je uzasnej, takze by ty goly daval i u nas, ale asi ne tolik no.

Reagovat
Busby babes

a teda takhle ono to: Ole nepresvedcil... klub nepristoupil na ty vykupku no. A co si budem, pokud bychom na to ve 2020 pristoupili a sel k nam a ne do BVB, tak dneska uz u nas taky nehraje.

Reagovat
r.mrazik

mozna ne,mozna jo...kazdopadne i tak to byla chyba ho nepodepsat

Reagovat
cr7sux

U nás řádí Tecl, v Anglii Haaland

Reagovat
Mönchengladbach

Rád bych viděl Standu proti Erlingovi, bohužel City se nedokázalo kvalifikovat do EKL.

Snad Haaland udrží formu a holt příští rok, Standa zraje jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frezi

Je moc scifi záloha Carvalho-Fabinho-Elliot? Tí dvaja mladíci spolu s Diazom sú jediné na čo sa dá momentálne pozerať

Reagovat
frezi

Aj keď Carvalho je zatiaľ veľmi efektívny impact sub, čiže pochybujem, že ho tam Klopo v najbližších zápasoch nasadí, skôr Milnera.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého je daleko reálnější záloha Elliott - Fabinho - Jones, ale záleží jak je na tom Jones po zranění.

Reagovat
frezi

Tak to je úplne mimo, Jones sa do základu dostane jedine na Mickey mouse cup

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by byl zdravý Thiago, Henderson i Keita, tak bys měl asi pravdu. Takhle budeš asi mimo spíš ty.

Reagovat
Beči

Abys měl takhle ofenzivní zálohu, musela by na 100% fungovat obrana, což se momentálně rozhodně neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona nefunguje ani záloha. Henderson včera ani nevím, že hrál a Fabinho je bohužel taky dost mimo. Takže to jde ruku v ruce. Ale na derby snad bude připraven Matip, takže by se to mohlo trochu zlepšit.

Reagovat
Zdechlina

Top of the league

Reagovat
oli9

Ten Haaland je prostě bestie, to je neuvěřitelné. Čekal jsem, že bude dávat góly ale že až takto.

Jinák lfc za 3 body to je hlavní ale z prdele klika

Reagovat
Luc-Luc

nejhorsi je, ze ma jenom 22 a to nejlepsi pred sebou

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen začátek, co z toho, když by se ted nebo za týden/dva zranil až do vánoc- a co si budeme, stát se to může

Reagovat
John Obi Mikel

Klasický Luckerpool

Reagovat
Beči

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
deporpepa

Ten kluk má 9 gólů za 5 zápasů?? Vždyť to nemá ani Standa Tecl

Reagovat
eder

Standa ale hraje v podstatně těžších podmínkách...

Reagovat
deporpepa

To jest pravda, ale před tím klukem z Norska prostě klobouk i s příčeskem...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal v neděli 4.9.2022 poprvé ztratí a nakonec skončí mimo top 4. Konec hlášení.

Reagovat
Pony Slaystation

owny, hodně na sílu, hleď si kokothamu

Reagovat
SunFells

Ztratí a neskončí, uprav si hlášení

Reagovat
CHONG

Haaland je fakt bestie, na jednu stranu by se chtělo říct, že jsme neměli ztrácet čas s tím pařížským bafuňářem, na druhou stranu by ale případné angažování Haalanda asi muselo jít ruku v ruce s odstřelením Benzína, co by byl nesmysl, tak třeba za dva roky...

Reagovat
PanAu

Má vykupku asi 150 mega ne? Skončí Benzema a mate ho.

Reagovat
ttopi

Nemusí chtít. Výkupka samotná ještě neznamená vyhráno.

Reagovat
tuny

Snad včerejší výkon otevře Levymu a Contemu oči a dneska se s něčím překvapivým vytáhneme, protože na naší rozehrávku se nedá koukat. Davinson si vymění třikrát balon s Emersonem a pak pod tlakem odpálí balon ke stoperům soupeře. Dier je aspoň schopnej trefit prostor, kde je Kane, ale od Davinsona je to fakt odkop jak do brambor. Někdy se jim náhodou povede dostat balon po zemi na Kulusevskiho, to je naše jediná šance, jak se dostat na pravé straně k nějaké aktivitě. Na druhé straně Davies a Ivan celkem fungují, ale ta pravá strana je fakt tragédie a náš střed je dopředu úplně mrtvej. Navíc na lavičce jeden (!!!) ofenzivní hráč + zraněnej Lucas a odcházející Gil.

Přání na dnešní DD je někdo jako Adama Traore, kterej by mohl alternovat jak na RWB, tak v případě potřeby i ve předu a někdo kreativní, kdo bude schopný hrát v tom našem středovém doublepivotu a nebude se bát zkusit nahrát balon dopředu.

Realita na DD bude asi nějaké hostování třeba Jamese z Leedsu v případě odchodu Gila.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybel Cuti a Benta, coz tu pravou stranu uplne ochromilo. Za Rodriga by byla lepsi volba Skippy, taky zraneny. Docela bych chtel videt i Dohertyho. Tak ci tak, WHU proti nam klasicky hraje svuj cup final, bod u nich neni zadna tragedie.

Jinak ale souhlasim, ofenzivniho univerzala na pomezi zakladu by to chtelo jako sul.

Reagovat
tuny

Rodriga si člověk v zápase normálně vůbec nevšimne, teda až do chvíle, kdy jednou nehraje a najednou tam hrozně chybí, to jsem popravdě vůbec nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Šedá eminence.

Reagovat
Cobra

Reagovat
j_mrazik

Liverpool dal gól v 98. Minutě? Já to vypnul v 93.

Reagovat
REPLIKATOR

Díky, to nám pomohlo

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Gedofrey

Já už o poločase Ale ona hrála i Marseille

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přestupové okno se uzavírá zítra 03:30 ráno, je tak? Nebo půlnoc?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

nebo dneska 23:00?

Reagovat
tuny

V Anglii v 23:00 (o půlnoci našeho času)

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yes, díky!

Reagovat
wesleyborland

Tak Gerrard další? Doufám, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj hoši

Prosím vás asi už to tu parkrat bylo ale chtěl bych jet do Anglie na fotbal, ma někdo nějakou dobrou zkušenost z koupením lístku?? Děkuji za každou normální odpověď

Reagovat
kolouch

fcb profil Lístky na Premier League. Osobní zkušenost

Reagovat
kolouch

vlastně mají i web www.listkynafotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
vitasrp

Já ti kdyžtak taky mohou pomoci vstupenky sehnat, ale záleží, na jaký klub by ses rád podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liverpool

Reagovat
vitasrp

No, tam je to docela v háji bohužel. Mám tam sice zaplacený členství, ale to nestačí, musíš mít ještě kliku jako sviňa. Ony tam jsou dvě vlny předprodeje, jedna v červenci na první půlku sezóny, druhá v listopadu na druhou.

Funguje to tak, že si vytvoříš žádost o lístky, na jaký duely bys je eventuelně chtěl, klub to pak vezme, udělá loterii a tvoji žádost buď vylosují jako úspěšnou nebo ne. Já si zažádal o lístky na skoro každý domácí zápas Liverpoolu na podzim a neklaplo vůbec nic no. Můžu zkusit zase na druhou půlku sezóny, ale fakt nevím, jak pořídím.

Reagovat
xjert02

na top kluby pres zaplacene clenstvi... na ty "kategorie B" pres ad hoc registraci... mohu max. pomoct s Arsenalem

Reagovat
aramaki

Cauko. Chceli by sme ist na Arsenal o tyzden v nedelu na Everton, poradil by si ci vobec a ako sa to da riesit? Diky.

Reagovat
martin.b

Gerrard on Luiz: "Douglas has got a year to go and it is one of those really touchy situations where the club has to do what is best for the club, even if it is not necessarily best for me."

Konečně bychom měli back-up za Fabinho, jestli by zvládl hrát zleva/zprava už si tak jistej nejsem, ale ve dvojici s Fabinhem/Thiagem by byl asi v poho. Tipuju ale, že o něj ani zájem nemáme

Reagovat
Bandita_Harry

Hovori sa aj o Arthurovi z Juve hostovacka, aspon daco Obe moznosti vyzeraju dobre, snad sa nieco z toho podari

Reagovat
martin.b

už jsem zaznamenal, za mě totální úlet teda mnohem radši bych toho Douglase, ale toho Villans nechtěj pustit ač velkej zájem má Arsenal.

Reagovat
Bandita_Harry

Akoze ano o tom Arthurovi niesu moc dobre spravy aj ohladne zivotospravy, pozeral som a on nebyva ani v nominacii Juve na zapasy, ale ak je Hendo zraneny, tak niekoho tam potrebujeme a nastastie to je iba hostovanie...

Reagovat
iamek

Chelsea and Barça in positive, direct contact to finally complete Pierre Aubameyang deal in the next hours. It’s now really close.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krisa

v porovnání se současným Havertzem to bude upgrade bych řekl

Reagovat
hona.kub

A v čem konkrétně? Je mu 33 let, teď je na tom psychicky v řiti a možná vydrží hrát nějak slušně max. 2 roky, pokud se nezraní. Za 30mega je to panic buy jak sviňa....

Reagovat
Kenneth

To jako vazne uvazujete dat 30 mega za Aubu? No kurva, momentalne snad neni smesnejsi tym na prestupovem poli nez jste vy.

Reagovat
Miguel19

Ne, neuvažujeme.

Reagovat
krisa

však v klidu, jen jsem napsal svůj názor si tam nechte v útoku Havertze

Reagovat
Mastný Chobot

Nakoniec 7m + Alonso? To zas nie je bohvieaký predaj od Barcelony. Aspoň oproti tým 30m, čo sa spomínalo na začiatku

Reagovat
EZ

To je dobrá kokotina od nich teda

Reagovat
Kiss Me Polka!

14

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
tweek

Reagovat
mr.Silver

Co tam zkoušel

Reagovat
Euphael

Reagovat
martin.b

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Pony Slaystation

ty vole, všude kamery, ale klauniády se nezbavíme. Ti hráči snad nemají mozek...

Reagovat
krisa

by mě zajímalo, jestli se pak zpětně aspoň trochu stydí, když jsou za úplné dementy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ttopi

Na Chicharita nemá

Reagovat
avicii

Reagovat
krisa

noo, nemá talent

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

fanoušci a jeho chyby se mu dostaly moc do hlavy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Odpad

Reagovat
bbbauch

Je, ale co to zkousel Jesus? Proc do nej tak nabiha, kdyz ma mic v ruce?

Reagovat
SunFells

Snaží se ho blokovat, aby mu znemožnil rychle rozehrát. Sem tam si zapni zápas, děje se to často.

Reagovat
bbbauch

Erik pls

Reagovat
xjert02

Reagovat
kvasha16

Reagovat
stiflerovamama

Hendo zranený, hamstring, to je tak na 2-3 týždne, musíme reagovať.

Reagovat
O.Giroud

tak prisiel Jones a na lane mame Thiaga

Reagovat
Bayern +

Po polčase by som bol s remízou proti 3. tímu tabuľky spokojný, ale po tej úbohosti Spurs v druhom polčase sme to mali mať za tri body. Bohužiaľ máme mega smolu v premieňaní šancí už od druhého kola na Forest.

Herne to bolo konečne ok, Bowen sa začína preberať, Antionio a Rice po dlhšej dobe výkon hodný opory timu a Kerher aj napriek smolnemu začiatku angažmán bude pre nás vďaka jeho rozohrávke a long passes super hrac.

Reagovat
martin.b

@SkySportsNews

Wolves are in advanced talks to sign West Ham defender Craig Dawson.

nebyl Dawson celkem klíčovej stoper v poslední sezoně ?

Reagovat
vodka

přišel Kehrer, uzdravil se Ogbonna

Reagovat
smazaný uživatel

Dawson hral vela a bol uplne tragicky, fans Whu zacinaju prave oslavovat

Reagovat
Bayern +

Tak to vôbec, všetky fan stránky WHU ho opisujú ako jedného z najväčších miláčikov tribun, dokonca padali komentáre na úroveň Rice či Noble.

Ak si sledoval WHU pravidelne (čo asi nie), tak tragické mal možno tri-štyri zápasy. Inak pre nás výborný hrac, symbol prechodu zo 17. na pohárové priečky ligovej tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

ukaz mi ktore stranky? stranky Whu ktore vidim ja, tak sa raduju, ze to bol totalny traged

Reagovat
kolouch

Tragicky nebyl, naopak se pri te marodce v obrane minulou sezonu dalo o jeho vykony oprit. Samozrejme ma svoje limity a obcas jde na jeho vrub nejaky gol, ale urcite bych jeho pusobeni ve WHU oznacil za povedene

Reagovat
kolouch

Chce být blíž rodině v Manchesteru.. Momentálně by byl stoper č.4. Místo něj má přijít Bednarek.

Reagovat
Bayern +

Presne tak. Je to kvôli rodine v Manchesteri.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
stiflerovamama

Artur

Reagovat
stiflerovamama

Arthur

Reagovat
iamek

Jinaci panic buy/loan

Reagovat
martin.b

sice jen loan, ale moc naše vedení nepoznávám, toho línýho kluka u nás fakt vidět nechci, to dopadne ještě hůř než akce Saúl v Chelsea :D

Reagovat
Maresma

No, co chces delat, kdyz penize nemas a nutne potrebujes zaloznika. Zajimavejsi jmena proste na hostovani nechodi…

Reagovat
Miguel19

Jste mohli zkusit Gilmoura

Reagovat
SCELO

Reagovat
martin.b

kdyby byly jediným problémem peníze, už dávno je u nás Tchouamani/Bellingham nebo někdo v podobné kvalitativní/cenové úrovni, jenže oni primárně nebyli k dispozici nebo upřednostnili jinej klub...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Tak tohle asi připravený nebylo

Reagovat
avicii

No ešte že len hosťovanie

Reagovat
Hlahart

Jestli se chytne do Barca formy, mohl by být super. Ale má to trochu příchuť přestupu na Saula spíše

Reagovat
iamek

V Barceloně někdy měl formu? Jeden z nejhorších hráčů, co jsem tam viděl. Vždyť i počet minut, co tam odehrál je nízký. Fans Barcelony ho pokud se nepletu dost nemeli rádi a v Juve to stejne

Reagovat
Hlahart

Já ho teď někdy minulý týden taky viděl spojeného s námi a byl k tomu nějaký článek + statistiky, že v Barceloně byl dobrý. Ale mám to fakt jen z toho, jeho hru nasledovanou nemám

Reagovat
iamek

Prumer na zapas má 56 minut za dvě sezóny v Barceloně a celkově 3+4. V Barceloně podle TM hrál hlavně CM. V Juve točil CM a DM a měl 1+0 . A navíc každou sezónu má několik zranění.

Na druhou stranu tam Pool nemá zase tolik co ztratit. Hostovani, 125k týdne plat.

Reagovat
martin.b

tak goly/asistence se od něj nečekaj, já se spíš bojím, že bude úplně mimo co se týče pressingu a vysoké intenzity... navíc fakt nemám rád tyhle season loans bez opce, z toho už smrdí, že jde jen o jednoroční řešení a vlastně nikdo nepočítá s další spoluprácí... a to nemluvím o jeho injury history

Reagovat
iamek

Třeba půjde do sebe a nakopne ho to. Pročítám reálce fans barcy na TW a tam ho měli rádi za jeho začátek angažmá. Nejvíc se kritizují jeho večírky, alkohol, drogy a podobně. Na Copě prý chytil dokonce nějakou pohlavní nemoc

Reagovat
avicii

Toto k nám tak nepasuje, v posledných rokoch si dávame záležať dosť na profile hráča

Reagovat
martin.b

takže si chceme zopáknout Balotelliho jo, tvl jde to s náma z kopce, už máme horkou hlavu Darwina co bude sbírat redky, teď ještě floutka, kterýho beztak jen lákaj britský zlatokopky

Reagovat
avicii

No tu som celkom rad ze sa nečaká s ďalšou spoluprácou

Reagovat
patas92

To si jich asi moc neviděl Měl problémy s fyzičkou, proto chodíval brzo dolů. Já ho měl ale docela rád, byl hodně dobrý na míči, odolný proti presingu, to mi v tehdejší záloze ke spokojenosti stačilo. Byl to spíš takový posouvač, ale po záložnících Liverpoolu se moc kreativita nevyžaduje bych řekl. Na Kloppův fotbal je ale dost málo běhavý a málo silový, mi přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

"Byl hodně dobrý na míči, odolný proti presingu, to mi v tehdejší záloze ke spokojenosti stačilo."

Myslím, že tímhle si víceméně i popsal dnešní Liverpool.

Reagovat
rominhoFCB

Aj mne sa pacil. A to sme z neho nedostali maximum. Valverdeho treningy za moc nestali a ak uz stratil chut chodit po diskotekach, tak to moze byt pre Liverpool zlata bana. Klopp vie s hracmi pracovat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
rominhoFCB

Silovy hrac to nie je, a to je asi dovod, preco ho prave chcu, aby mal aj hracov s inym profilom, nie ?

A ak v Barcelone zrovna neriesil formu po zraneni, tak skvelel diktovat tempo hry, co bolo prave vdaka behavosti, nie ?

V Juve som ho ale nesledoval.

Reagovat
Petrinho17

V Barcelone nebol zlý. Horšie bolo jeho správanie mimo ihriska. Futbal bol pre neho v poradí hodnôt až niekde na 3.-4. mieste..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Tak ked sa hovorilo o tom pravom tak tento by mi nenapadol ani vo sne

Reagovat
rominhoFCB

Zeby som vam zacal fandit ? Alebo aspon jednym ockom sledovat ?!

Reagovat
Kily8

Reagovat
fenixLFC

za mna v klidu. hostovacka, plat ma v juve nejakych 120k takze ziadny problem a aj keby nevysiel tak nas to nezabije. ked by bol dobry alebo do rotacie tak win pre nas

Reagovat
Chittak_LFC

Arthur

Reagovat
martin.b

https://twitter.com/romeoagresti/status/1565259843249774592?s=20&t=5G34FuGwWuJ4iR-KwS1cng

kluci ještě teď nevěří, jak málo úsilí stačí pro získání smlouvy v dalším top top klubu

Reagovat
Miguel19

Edson Alvarez will NOT train with #Ajax. Mexican wants club to cooperate with his departure to Chelsea. (via @MikeVerweij) #CFC #DeadlineDay

Edson Alvarez delivered the message to Ajax again on Thursday morning. He does not train and wants to go to Chelsea. His head is already in London. (Telegraaf)

Jako chudáci ve vedení Ajaxu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
martin.b

za měsíc se jim povede prodat tři hráče za dvojnásobek jejich reálné hodnoty, not bad

Reagovat
iamek

Kterého dalsiho def hráče chcete? Moc jich nemáte.

Btw out 4-6 týdnu

Reagovat
Miguel19

Tak defenzivního záložníka nemáme aktuálně ani jednoho.

Jinak už to vypadá jenom na DM a Aubu.

Reagovat
Mastný Chobot

Včera im to isté spravil nejaký mamlas, ale kvôli Evertonu, nie?

Reagovat
Busby babes

ja bych vedeni Ajaxu zas tolik nelitoval. Oni nastavi cenu, pak jim nekdo tu raketu nabidne a oni reknou ne... tak jasne, ze to ty hrace nasere, kdyz vidi, ze za ne nekdo nabizi fakt velky prachy, ze to ani neni, ze by na tom Ajax vylozene nejak tratil...

Reagovat
vodka
Reagovat
cr7sux

Reagovat
masina_LFC

Celé leto sa hovorí o tom, že nemáme záujem o Tielemansa, lebo je lenivý a potom vezmeme Arthura na hosťovanie, ktorý je ešte lenivší a IP To už by som bral radšej toho Tielemansa za 30 na prestup

Reagovat
fenixLFC

takze by si bral hraca na trvaly kontrakt s platom ktory mu budeme musiet paltit do skoncenia kontraktu aj ked nam nesedi do stylu+zaplatit 30 mega namiesto hraca ktory je zdarma a ked nevyjde tak holt pojde prec a platit mu budeme maximalne rok....zaujimava preferencia

Reagovat
Mastný Chobot

500. pre najlepšieho Nóra v Premier League - Martina Odegaarda

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
VasAFC

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
eder

Ano, hned po John Arne Riisem!

Reagovat
Neutron

Nenapisal v akom casovom obdobi, takze by som ratal s tym, ze mysli aktualne.

Reagovat
eder

Aktuálně by byla lepší Norka...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
cristiano.K.

Ole,ole,ole

Reagovat
mr.Silver

Jack Rosser: Arsenal are making a late move to sign Douglas Luiz from Aston Villa, prepared to bid up to £25million. More on @TheSunFootball shortly. #AVFC #AFC

Reagovat
EZ

Ten roh asi fakt stál za to

Reagovat
Miguel19

Jakože nedáte požadovaných 25 mega za Tielmanse, kterého chcete a pak to dáte za Luize?

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta asi chce niekoho defenzívnejšieho/pracovitejšieho dozadu

Reagovat
Mastný Chobot

(stále je možné, že Tielemans príde za rok zadarmo ako priama náhrada za Xhaku)

Reagovat
mr.Silver

Nevěřím, že Xhaka za rok odejde, má smlouvu do 2024, pokud letos uhrajeme TOP 4, tak si zaslouží zahrát LM. Imho dostane extenstion o rok a pustíme ho až v 2024.

Reagovat
Mastný Chobot

Však nemusí, jeden rok budú hrať spolu a v 2024 mu Xhaka prenechá štafetu úplne, ako píšeš.

Reagovat
Kinky7

tak hlavne arteta zna luize uz z city

Reagovat
xjert02

Reagovat
mr.Silver

No tak asi toho Tielemanse zas tak nechceme Je to úlet no, panic buy, který nás nikam neposune, jelikož je to hráč na úrovni Elnenyho, ale asi ho Arteta zná z MC.

Reagovat
avicii

No oproti Elnenymu to bude posun o kus si myslím

Reagovat
Kily8

Reagovat
EZ

Wtf jak na úrovni elnenyho

Reagovat
mr.Silver

Tady se z Elnenyho děla hrozný šupák

No ale jen ať se Luiz ukáže, moc mu u nás nevěřím.

Reagovat
wesleyborland

Luiz je upgrade, protože zastoupí jak Parteye na 6 tak zahraje i solidní box to box 8. Oproti Elnenymu je techničtější.

Reagovat
Kily8

Reagovat
xjert02

Reagovat
SunFells

Požadovaných kde?

Reagovat
mr.Silver

Ornstein už to taky potvrdil, Dendoncker z Wolves do Villy, asi hotovo.

Reagovat
SunFells

I Ornstein. Proboha.

Reagovat
mr.Silver

[Relevo] Bellerin is the chosen one for Barca. The operation is very advanced. He will arrive for free.

The chosen one

Reagovat
FUnk

vitej v chelsea

Reagovat
xjert02

Reagovat
cr7sux

Reagovat
stiflerovamama

No tak budúce leto/január od nás očakávam do zálohy riadne delá keď sme to teraz vyriešili takto. Čo sa týka Arthura, v Barce sa mi celkom páčil, silný na lopte a ako vyššie niekto písal, odolný proti pressingu. Ale ťažko predpovedať čo od neho čakať, hlavne nech je zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je celkem jasné, že priorita je Bellingham + další zapracování Elliotta, Carvalha, Bajcetice a Clarka. Kdyby ne, tak by koupili třeba toho Nunese.

Reagovat
dantetomas

Arthur? No do pici

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

Hlavne ze to teda musi byt "ten pravy"...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť teď motáš dvě odlišný věci dohromady.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Arthur přichází jen protože se včera zranil Henderson. Jinak by se počkalo na "toho pravého", tudíž Bellinghama a nepřišel by nikdo.

Reagovat
eder

Psst, někdy je lépe neinformované nechat vykoupat ve vlastním vyděšení...

Reagovat
Bandita_Harry

Ty ocom ?

Reagovat
eder

Reagovat
Bandita_Harry

Takze prichadza hrac kvoli zraneniu v time ktore ani nevieme ake je vazne, a "ten pravy" mal byt hrac ktoreho sa rozhodneme kupit TOTO leto.

Ja proti tomu hostovaniu nic nemam, ked to nevyjde tak sa vrati do Juve a smitec. Len to vyzera tak ze Dendoncker, Tielemans aj Douglas Luiz su k dispozicii za "drobne". Co by mohlo byt lepsie riesenie ako Arthur...

Reagovat
O.Giroud

zraneny Jones, Thiago, Keita, Ox a potrebujeme praveho a vratil sa Jones, vracia sa Thiago a zrani sa Henderson a zrazu uz nepotrebujeme "praveho" ale proste niekoho

ale tak aspon je to hostovanie a mozno este budeme lutovat, ze tam nie je nejaka opcia a Klopp z neho vymacka maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi těmi, co jsi vyjmenoval a Arthurem je ten, že jsou za prvé dražší a za druhé, že je Liverpool nepotřebuje, protože by blokovali cestu Bajceticovi a dalším. Arthur je na hostování bez opce a bude podobný případ jako Kabak. Odehraje si půl sezony a pak přijde "ten pravý". Tehdy to byl Konaté a teď snad Bellingham.

O zranění nikdo neví jak je vážné, ale bohužel se stalo 31.8., což je den před koncem přestupového období, takže se nemůže čekat.

Reagovat
fenixLFC

takze hore kritizujes panic loan ale stvrtina/tretina top targetu cislo jedna na buducu sezonu zaplatena teraz za panic buy je vlastne za drobne

Reagovat
Bandita_Harry

Oki, mali sme dva top targety na toto leto ani jeden u nas nieje, lepsie vrabec v hrsti.. Islo len o to ze by to boli mozno lepsie moznosti, ale rad sa necham prijemne prekvapit Nakoniec toho jedneho vrabca v hrsti mame

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

@David_Ornstein Arsenal understood to have made 3rd offer for Douglas Luiz. Latest proposal said to be £25m. Aston Villa adamant he’s is not leaving. 24yo did #AVFC recovery session today & has been in Birmingham this eve. #AFC still pushing @TheAthleticUK #DeadlineDay

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal’s third bid for Douglas Luiz has been rejected. [@JackRosser_]

Celý deň ním zajebeme, pustíme preč AMN a nakoniec nebudeme mať nič. Well played, Edu

Reagovat
blaugrana

Pjanic?

Reagovat
SunFells

pjanic buy

Reagovat
blaugrana

ste neuskutocnili

Reagovat
SunFells

My tak nečiníme, třeba se obrátit na Chelsea a MU.

Reagovat
SunFells

Rejected. Za mě dobrý ...leč špatný, že se to křídlo nepořešilo. Chápu, že nebylo moc možností za únosnou cenu, ale bude to bolet. To už by i Noa Lang na hostování s opcí byl dobrý ....A Noa Lang nikam nakonec nejde, tak mu třeba hňupovi

Reagovat
Busby babes

V suchem triku. Ale herne druhej polocas bida a uplne zbytecne. misto abychom hrali po zemi, tak jsme to zacli nesmslne nakopavat dopredu na Rashe nebo Ronalda. Pritom v zaloze jsme je takhle prehravali. Skoda no, ale tak snad pouceni pro priste. Rash spatnej. Nic mu neslo a ani moc nemakal. Aspon ze ten gol vyresil dobre. Ale druhej polocas se vytratil. To same McTominay. Druhej polocas spatny.

Tohle v nedeli stacit nebude. Aspon, ze smerem dozadu to bylo dobry. Casemiro zatim vypada hodne dobre, pozicne uplne jinde, dneska parkrat pak zkazil, ale jinak i rozehraval velmi slusne. Dal bych ho v nedeli do zakladu misto Scotta, Antonyho misto Rashe.

Reagovat
Hlahart

Casemiro pod tlakem rozehrává fakt skvěle

Reagovat
vodka

on na prvni dobrou to posle sice na nejblizsiho zaloznika, ale to de facto zrusi cele braneni, protoze naraz neni potreba. navic to takhle parkrat poslal z prvni zaroven jako zachyceni pasu, Fred by na to potreboval 3 doteky a dve rozhlednuti

Reagovat
iamek

Ty vole doufám, že Antony zvládne běhat více než 55 minut. Ta fyzicka Rashe a Sancha těžké wtf. Bruno, Mctominay a Eriksen s bypassem běhají cely zapas, ke konci sprintuji a ti dva nic. Ronaldo po vystridani fajn mezihra, podržel balon, ale řešení u vápna klasické sobecké. MOTM dneska Varane. Nehorazna bestie. Martinez taky dělo. Malacia po vymyšlené zlute kartě už hrál moc najistotu a pár zajímavých brejku pohřbil. Dalot dneska taky slušný výkon. Casemiro zvláštní pohyb ala Harry, ale hezky hned z jedné dával přihrávky dopředu. První poločas slušný, ale druhé peklo. Jako přes kopírák se Saints. Každopádně s takovým výkonem nás Arsenal roztrhá na cucky.

Reagovat
iamek

A teda velké pozitivum, ze hraci chápou na co mají a co ne a nevymýšlí blbosti u vlastního vápna a raději to nakopnou dopředu.

Reagovat
Busby babes

jako me prijde, ze jsme tam meli za zapas jeste tak 5-6 precisleni a situaci, ktere jsme proste meli vyresit daleko lepe. Az si tohle sedne, skonci takovej zapas 0:3 a bude klid. hrajem jako tym, dozadu je to velmi dobre, dopredu je videt, co chcem hrat, hraci to chapou a snazi se o to... uvidime v nedeli no.

Reagovat
iamek

Souhlas, že hrajeme jako tým. Ten rukopis ETH tam jde vidět. Hlavně v prvním poločase spousta nahrávek na jeden dotek, pohyb, nabízení se a agresivita. Nemůžeme čekat, že během pár zápasu začneme zázračně vyhrávat. Btw pod OGS a RR jsem si jistý, že takový zápas by se prohrál.

Reagovat
iamek

A hlavně potřebujeme zpět Martiala.

Reagovat
Busby babes

jj, souhlas s obojim. Ta obranna 4, jak pred nima je lepsi system celeho tymu najednou vypada uplne jinak.

Reagovat
Busby babes

jj, i na tom je videt, ze je to najednou proste tym. Tohle jsou fajn momenty, co pomuzou.

Reagovat
vodka

tak tohle presne by mel i AWB

Reagovat
ACSMan

Kdo by to byl řekl před sezonou, že budou padat takové věty.

Reagovat
Busby babes

en Hag: "We can be dangerous in the transition moments. There were many spaces in the second half but did not explore them that well. We should have scored a second goal."

tohle je presne ono

Reagovat
xjert02

No, je tam posun, ale aby si takhle idealne vse sedlo musis mit bud cas nebo prachy a k tomu Pepa, nebot he knows. Gunners udelali spostu prace od prichodu Artety, vse si pomalu seda, a presto se s Villou vysledkove trapili/nadreli. Chci rict, ze "az si tohle sedne" neni az tak blizka budoucnost, jak si kazdy fanousek preje - tady a ted.

Jinak ocekavate, ze Casemiro bude "chraneny" jako kdyz hral za Real nebo za sezonu sebere 2-3 CK, coz by kazdy jiny hrac mel, za ty jeho zakroky?

Reagovat
Kily8

Nerozumieš tomu, to sú len fejsbukové reči. Vieš prečo má Casemiro v jeho veku, takú hodnotu? Napriek tomu, že nedáva veľa gólov, nemá dribling? Práve preto, že vyhráva súboje, hrá veľmi tvrdo, ale čisto. Akú predstavu máte na fejsbuku, že sa na nejakom tajnom mieste u Sorosa stretnú rozhodcovia z Laligy a dohodnú sa, že nebudú dávať Casemirovi karty?

Reagovat
Busby babes

ne, rozhodci v La Lize jsou jen hrozne spatni no. a rozhodci v PL jsou kazdym rokem horsi...

Reagovat
Busby babes

tak ja nerikam, ze si to sedne za tyden.

ad chraneny Casemiro... hele vraci se Howard Webb jako sef rozhodcich a ob tyden tu ctu, jak nam rozhodci jdou na ruku, tak si myslim, ze bude ok.

Reagovat
wild

Bez kapitana len 1 inkasovany gol v 3 zapasoch

Smerom dopredu je to slabe, tam proste chyba kvalita. Elanga je squad player, urcite nie do zakladu v PL. Momentalne to plati aj o Rashfordovi. On je mimo uz snad 2 roky..

Martial stale zraneny. Aspon ten Sancho sa prebera. Snad Antony rychlo zapadne. A som rad, ze Ronaldo zostava, pretoze ho este budeme potrebovat

Reagovat
kissak

Dnes vypadá, že už dochumelilo a nic velkého překvapivého se nechystá.

Dobrou.

Reagovat
Swarley

Podobne jak minuly zapas, smerem dopredu to je porad bida, ale alespon smerem dozadu je to ted v pohode... Ta stoperska dvojka super, tohle by mohlo fungovat, Varane absolutne fantasticky prehled o hre, neskutecne to cte... Prvni pulka super, kompaktni, sebevedoma alespon smerem dozadu a i na balonu to bylo v klidu... Finalni faze o dost horsi...

Na druhou puli zapomenout, to byla sracka... Tri body jsou zaklad...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ofenzíva zle, ale na druhej strane myslím, že byť tam miesto Rasha ozajstný hrot, ktorý situácie rieši úplne inak, tak už dávno tam máme aj druhý gól, potrebujeme nutne Martiala..

Reagovat
Swarley

Za me je ideal do dalsi sezony Ronaldo i Martial (pokud se nestane zazrak a nerozehraje se) out a misto nich nejake mlade delo na hrot...

Reagovat
Grahf

utok sa musí hodne zlepšiť, 5 golov je uboha vizitka, posledný leicester dal viac.

Reagovat
iamek

Ale máme o 8 bodu víc. #fdf

Reagovat
Swarley

Tak to je dost o celkove pohode, nabrat sebevedomi... Pokud to bude fungovat dobre dozadu a bude na to spoleh, tak se postupne bude ladit i ofenziva... Antony to zvedne...

Reagovat
xjert02

jj, mate 3 vyhry v rade a vzhledem ke kvalite hry je to vlastne nad plan... proste chvilku bude trvat, nez si vse sedne - herni system a k tomu odpovidajici hraci, kteri teprve budou muset dojit... ups and downs zakonite spojeni se soucasnym slepencem ... vse samozrejme podporena koncepcni prestupovou politikou

Reagovat
nani92

Aurier posila č. 22

Reagovat
avicii

Arthuro už ofiko

Reagovat
avicii

*Arthur

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

OFFICIAL: James Garner is an Everton player. Fee that eventually could rise to 15.5m

Manchester United have sell on around 15% and no buyback. 4 yrs+1 contract

Reagovat
Busby babes

snad se mu bude darit.

Reagovat
Freedo

Měl na áčko?

Reagovat
Busby babes

vypadalo to, ze by mohl preskocit McTominaye, ale asi ne no. Po prichodu Casemira by to mel tezky, hral by pohary a obcas nejakej zapas PL imho.

Reagovat
r.mrazik

teoreticky mozna,

prakticky se to nikdo nedozvi,protoze sanci nedostal

radeji jsme si nechali freda a mctoma...a nadejnyho garnera pustili pryc

Reagovat
mr.Silver

Aní křídlo ani CM to jsou amatéři fakt.

Reagovat
Trand

Takže jsme nepřivedli ani CM ani křídlo? Ale za to jsme pustili Hectora zadarmo a AMN na hostování, paráda

Reagovat
xjert02

... za mne dobre... Hectorovi jsme splnili sen a on odevzdal pro Arsenal za karieru vse, co mohl... u AMN se asi nesetkavaji myslenky Artety a hrace o vyuziti, tak proc ne ... zaroven Arteta asi vnima, ze nez delat "panic buying", je lepsi dat sanci lidem uvnitr... dost to psychologicky pomaha... a nezatezovat flexibilitu kasy do dalsiho prestupoveho okna... za mne souhlas... dale nejdulezitejsi vec... lidi, co v oboru jsou za hvezdy, neco tvrdili o Artetovi... klub mu dal sanci navzdory vsem dutohlavum typu AFTV a dalsim skeptikum a ukazuje se, ze ti "chvalici" (zainteresovani vedi kdo a co jsou zac) vedeli, co v Artetovi vezi a neplacaji nesmysly...klub je stale v transition fazi, ktera je dle meho vnimani vedena velmi dobre (porovnejte jak dlouho se trapi uspesnejsi klub MUFC), o cemz dle meho svedci i to, ze Emirates je hlasite a jednolite, jako uz opravdu dlouho nebylo.... Zkratka a dobre, do kuchyne nevidime, ale zkusenosti a schopnost pouceni se z chyb by cloveku meli pomahat vnimat veci komplexneji. Snad je to me "pojednani" aspon trochu srozumitelne.

Reagovat
Trand

Dobrý no, akorát Hector je Barceloně úplně k ničemu, divil bych se, pokud by za ně odehrál víc než 10 zápasů. Ale ok, nebudu z toho dělat tragédii, 5 mega sem, 5 mega tam, spíš jde o princip. Procenta z dalšího prodeje jsou taky dost bizarní, když podepsal smlouvu na jeden rok. AMN u nás zřejmě nemá budoucnost, ale víc by se mi zamlouvala možnost ho přímo prodat nebo si ho nechat v kádru v případě že jsme nepřivedli posilu, což se stalo. Jaký má smysl další hostování? Evidentně se s ním nepočítá zájem o něj byl, tak proč ho neprodáme?

Já tady nechci kritizovat za každou cenu, Zinchenko, Saliba i Jesus patří mezi nejlepší hráče sezóny, máme 15 bodů z 15, lepší začátek jsme si přát lepší ani nemohli. Ale právě proto mě to tak rozčiluje, střílíme se sami do nohy. Partey mívá u nás problémy se zraněníma plus je vyšetřovaný policií, Elneny je zraněný a rázem nám zbývá maximálně Sambi. Jak tohle může přijít někomu v pořádku? Před pár dny jsem tu psal, že z toho nemám dobrý pocit a že mi to přijde podobné jako s útočníkem v zimě, kdy lidi psali že na 100% musí útočník přijít, že není možné aby nepřišel. A hle, máme tady to stejné znova, akorát teď je to ještě stokrát horší, protože možnosti byly, jen jsme nikoho nedotáhli. A fanoušci už to zase omlouvají, že je to v pohodě, že klub ví co dělá. Sorry, ale tohle je za mě prostě neskutečnej amatérismus a mrzí mě to o to víc, jak ta sezóna celá dobře začala.

Reagovat
johnnie_boy

Dlouhou dobu tvrdim, ze nasi nejvetsi slabinou je momentalne nas management

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Ragnar Lothbrok

pořád to samý dokola

Reagovat
Mastný Chobot

To smrdí hroznou amatérčinou a pokazilo to celý ten dobrý dojem z prestupového okna. Aspoň mne teda určite.

Reagovat
Trand

Jj, vidím to stejně.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
REPLIKATOR

Rodgers out

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Trust the process

Reagovat
xjert02

a v pripade Arsenalu snad ani nic jineho nechci. Pokemonstvi nesedi k dlouhodobemu pristpu Arsenalu.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

to byla samozřejmě ironie..

Reagovat
havrys99

Škoda, že letos není AoN, jak Edu nedokázal dotáhnout Tielemanse, Danila, Luize někoho na křídlo a tři sekundy před půlnocí se podařilo rozvázat kontrakt Bellerinovi

Reagovat
johnnie_boy

Jak to hezky zacalo, tak teda ten konec je hroznej. Edu s Garlickem jsou fakt strasny matlaci, to neni mozny Nedokazat privest hrace, ktery ma rok do konce smlouvy a chce prestoupit do Arsenalu. Jsem zvedavej jak to Arteta vyresi, protoze tech zapasu (vcetne EL) bude hodne.

Reagovat
Csaplárova past

Leicester dobře v prdeli. Tohle přestupové období projeli a pěkně na to dojedou. Nevím co si mysleli, že Fofanu udrží? V lednu je každý o těch 80mio oškube ...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa musime modlit, aby Varane ostal zdravy, on ak sa rozohraje, tak to je o parnik najlepsi obranca v time, Martinez mu evidentne sedi, s Harrym tam vobec takuto chemiu nebolo citit no..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele