5. kolo
30.08.2022 20:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Aleksandar Mitrović (© AFP)

Fulham zdolal Brighton, pomohl vlastní gól

Fulham v pátém kole Premier League porazil na domácí půdě Brighton 2:1. Domácí poslal do vedení Aleksandar Mitrović, druhý gól Cottagers si dal jako vlastní hostující Lewis Dunk. Seagulls snížili z pokutového kopu, který proměnil Mac Allister.

Hned z kraje zápasu měl fůru práce gólman Brightonu Sánchez, který po rohovém kopu domácích musel skončit v malém vápně po balonu a vyrazit jej. Zabránil tak jistému gólu. Dvacet minut nato si první zákrok připsal i brankář Fulhamu Leno, ten měl však o poznání snazší práci, jelikož střela hostí mířil přesně na něj.

V úvodu druhého poločasu se domácí Fulham ujal rohového kopu, který však hosté dokázali odvrátit. Hra se však vrátil zpět k pokutovému území, do kterého se po levé straně probojoval Kebano, jehož prudká přihrávka na zadní tyč našla Mitroviće, který z první napálil míč do sítě. Sedm minut na to domácí obrana odvrátila Grossův centr tak šikovně, až založila rychlý protiútok, Kebano rozehrál na Pereiru, který ihned posílal balon před bránu, kde si jej ve skluzu nešťastně srazil do vlastní brány Dunk.

Živo však bylo dál, protože sotva uběhly další dvě minuty, Decordova-Reid fauloval v pokutovém území Estupiñána a hlavní sudí i po následné poradě u videa nařídil pokutový kop. Toho se úspěšně ujal Alexis Mac Allister, který zvolil tvrdou ránu. Ve zbytku duelu si Cottagers dokázali vedení pohlídat a tři body zůstaly v Londýně.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusím jít zlehouka proti bookmakerovi. Tip 1. Aktuální kurzík. 3,26-3,39-2,36. Vím , jaké budou jeho další kroky.

Reagovat
smazaný uživatel

3,4-3,3-2,34. Přesně dle očekávání opět reagovala buznička. Opět nevyužito znalostí. Jaksi chybí to nejzákladnější-vata.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele