Premier League - preview 5. kola: Leicester - Manchester United

30.08.2022, 08:31, aktualizováno 01.09.2022, 08:39
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Manchester United bude chtít potvrdit zlepšené výsledky na King Power Stadium proti Leicesteru City, jenž zůstává jedním ze tří týmů čekajících na plný bodový zisk...
Leicester City - Manchester United  (čtvrtek 21:00)
Manchester United se po nepovedeném startu do sezony zřejmě rozběhl a navázat na předchozí vítězství bude moci na hřišti nejhoršího týmu ligy. Leicester zatím dokázal jen remizovat v úvodním kole.

Foxes jsou na startu nového ročníku ve skutečně bídném rozpoložení. S Brentfordem přišli o vedení a jen remizovali, následně zejména kvůli bídné defenzivě nestačili na Arsenal, Southampton a posledně ani Chelsea. Na jejím hřišti obdrželi dvě góly hned po pauze z kopačky Sterlinga, Barnes poté jen korigoval na konečných 2:1. V týdnu předtím úplně nepřesvědčili ani v Carabao Cupu, kde na hřišti Stockportu uspěli až v penaltovém rozstřelu.

Red Devils nevstoupili do nové éry pod Erikem ten Hagem vůbec dobře a podlehli jak Brightonu, tak Brentfordu. Následně ovšem zabrali a šokovali na Old Trafford Liverpool, o víkendu pak díky Fernandesově trefě ze startu druhé půle odvezli tři body ze Southamptonu. Jednalo se tak o první venkovní úspěch United od únorového vítězství Leedsu.

V jejich prospěch navíc nehovoří ani vzájemná bilance na King Power Stadium, kde v posledních třech zápasech jednou remizovali a dvakrát prohráli, přičemž v těchto duelech obdrželi hned devět branek. V minulé sezoně v říjnu schytali porážku 4:2, ačkoliv díky Greenwoodovi vedli. Tielemans se Söyüncüem však otočili a po Rashfordově vyrovnání v závěru skórovali Vardy s Dakou. Dubnová odveta v Manchesteru viděla, jak hosty posílá do vedení Iheanacho, načež srovnal na konečných 1:1 Fred.

Leicester v utkání nemůže počítat s Jamesem Maddisonem, jenž utrpěl zranění ve víkendovém zápase. Dlouhodobě absentují rovněž Bertrand s Pereirou. Hosté zatím nemají k dispozici Antonyho, zranění trápí rovněž Martiala s Lindelöfem.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Amartey, Evans, Justin - Soumaré, Dewsbury-Hall - Pérez, Praet, Barnes - Vardy
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - Casemiro, Eriksen - Sancho, Fernandes, Elanga - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 3.89 - 2.06
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers  (středa 20:30)
Ligový nováček Bournemouth se v pátém kole Premier League utká s Wolverhamptonem. Domácí musí rychle zapomenout na poslední duel, ani hostům se však zatím letos vůbec nedaří.

Bournemouth vstoupil do nové sezony s krutým losem. V prvním kole Aston Villa, kterou doma dokázal porazit. Následoval však Manchester City, Arsenal a Liverpool, od něhož Cherries schytali debakl 0:9 a pakovat se musel manažer Scott Parker, kterému nepomohl ani fakt, že se jeho tým musel měřit s těmi nejlepšími. Uvolněné místo zaujal Gary O’Neil s asistenty Shaunem Cooperem a Tommy Elphickem.

Musí se také vypořádat s poměrně početnou marodkou, díky které nemohou nastupovat s tím nejlepším, s čím do sezony vstoupili.

Wolves si zatím připsali pouze dva body za remízy s Fulhamem a Newcastlem, jedinou soutěžní výhrou v letošní sezoně tak zůstává pohárové utkání s Prestonem, který Wolverhampton porazil 2:1. Proti Newcastlu se navíc Wolves prosadili po 302 minutách, s čímž přišel pomoci ze Stuttgartu útočník Saša Kalajdzić.

V poslední šesti venkovních kláních však svěřenci manažer Lageho uhráli jen jediný bod. Proti Bournemouthu však mají kladnou bilanci, ve čtyřech vzájemných soubojích dokázali třikrát vyhrát. Ten úplně poslední se odehrál v červnu 2020 a Wolves vyhrál 1:0 díky přesné trefě Raúla Jiméneze.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Travers - Lerma, Mepham, Senesi - Smith, Tavarnier, Cook, Billing, Zemura - Solanke, Moore.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Jonny, Collins, Kilman, Nouri - Nunes, Neves, Moutinho - Guedes, Jiménez, Neto.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.28 - 2.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Aston Villa  (středa 20:30)
Arsenal jako jediný prochází Premier League bez ztráty bodu a v pátém kole vyzve Aston Villu, která zatím jen jednou vyhrála. Manažer Steven Gerrard se tak dostal pod tlak, ze kterého se bude muset pokusit vymanit.

Gunners se v létě podařilo výborně posílit, kromě snipera Gabriela Jesuse přišel z Manchesteru City ještě Oleksandr Zinčenko, bez kterého se však nyní musí Arsenal obejít, jelikož se léčí z poranění kolene. Kvůli zranění stehna chybí také Thomas Partey či Mohamed Elneny. Svěřenci manažera Mikela Artety zahájili letošní ročník ve velkém stylu a ve čtyřech zápasech si připsali plný počet bodů se skóre 11:3.

Poslední vítězství 2:1 nad Fulhamem bylo o to cennější, že "Kanonýři" dokázali vývoj zápasu otočit ve svůj prospěch až v 86. minutě. Arsenal tak zažívá nejlepší vstup do Premier League za posledních osmnáct let, naposledy se to podařilo sezoně v 2003/04, během které ani jednou neprohrál.

"Každý jejich zápas je fyzicky velmi náročný, taková bitva. Přesně to čekáme i nyní. Villa je top tým se skvělou sestavou a já očekávám náročné utkání. My se musíme poučit z předcházejícího kola, abychom si zbytečně nekomplikovali život. Pořád je co zlepšovat, podíváme se na videozáznam a probereme si chyby, které nastaly," uvedl Arteta.

Villans v nové sezoně zatím dokázali porazit jen 2:1 Everton, jinak odcházeli jako poražení. Na rozdíl od jiných soupeřů ze soutěže se však Ville vyhýbají zranění, momentálně má na marodce jen Diega Carlose kvůli poraněné Achillově šlaše.

Naposledy se Gerrardovi svěřenci utkali s jiným londýnským celkem West Hamem, se kterým padli 0:1. Zápas mnoho pohledných akcí nenabídl a Aston Villa bude muset svou hru v dalších kolech určitě zlepšit. Po Arsenalu navíc čeká partu okolo Coutinha další velmi těžká zkouška, utká se s Manchesterem City. A tak se mohou snadno propadnout do míst, kde by se neradi ocitli.

Na Emirates Stadium se však Villans poměrně daří, dokázali zde vyhrát už čtyřikrát, vícekrát to dokázali pouze Chelsea a Citizens. Z posledních deseti středečních klání jich však devět nevyhráli.

Poslední vzájemný souboj spolu Arsenal s Aston Villou svedli v březnu a tehdy hostující Gunners vyhráli 1:0, když se po půl hodině hry prosadil Bukayo Saka.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Tomiyasu, Saliba, Magalhaes, Zinchenko - Odegaard, White, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Ngoyo, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Luiz - Buendía - Bailey, Watkins.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.43 - 6.52
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Nottingham Forest  (středa 20:30)
Manchester City o víkendu otočil duel s Crystal Palace a připsal si na konto důležitou výhru. Svěřenci Pepa Guardioly sice zaspali začátek utkání, pak ale naplno ukázali, proč jsou považováni za hlavního adepta na titul. Středeční večerní klání by každopádně mělo nabídnout poklidnější podívanou, na Etihad totiž míři nováček z Nottinghamu a cokoliv jiného než pohodlná výhra domácích by bylo překvapením.

Citizens zatím začali sezónu tak, jak se od nich čekalo - v poměrně dominantním stylu. Rychle se chytla také nová akvizice v podobě útočníka Haalanda, který si v posledním utkání s Crystal Paalce připsal dokonce hattrick. Citizens na úvod sezóny porazili West Ham, následovala demolice Bournemouthu, načež svěřenci PEpa Guardioly odehráli strhující utkání na půdě Newcastlu, kde vydolovali remízu 3:3. O víkendu pak otočili klání s Crystal Palace z 0:2 na 4:2 a ukázali, proč jsou opět hlavním adeptem na zisk mistrovského titulu.

Nottingham sezónu zahájil nepříliš povedeným výkonem na půdě Newcastlu, kde díky dvěma brankám v druhém poločase padl 2:0. Pak ale i s pořádnou porcí štěstí doma přehrál West Ham United těsně 1:0, načež o týden později nováček vybojoval bod na půdě Evertonu. O víkendu pak Forrest nestačili na Tottenham, který díky dvěma brankám Harryho Kanea zvítězil 2:0.

Manchester City bude postrádat stopery Akého a Laporteho, nejistá je ještě situace u záložníka Grealishe. Nottingham naproti tomu bude kvůli svalovým problémům postrádat Orela Mangalu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 13.00 - 31.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Tottenham Hotspur  (středa 20:45)
Středeční program Premier League přinese také londýnské derby, ve kterém na sebe narazí celky West Hamu a Tottenhamu. Zatímco Kladivářům se začátek sezóny vůbec nepovedl a až díky nedělní výhře na půdě Aston Villy se odlepili ze dna ligové tabulky, Tottenham může být se svým startem maximálně spokojen.

Kladiváři se v prvních třech zápasech výsledkově trápili a neuhráli ani jeden ligový bod. V prvním klání poměrně hladce podlehli favorizovanému Manchesteru City, když Součka a spol. zabil dvěma brankami kanonýr Haaland. O týden později měl West Ham kotel smůly a krom toho ještě neproměnil pokutový kop, kvůli čemu odjížděl z půdy nováčka z Nottinghamu s prázdnou. Následoval další nemastný, neslaný výkon a domácí porážka s Brightonem. Až v neděli West Ham konečně zabral a díky brance Fornalse přivezl tři body z půdy Aston Villy. David Moyes bude doufat, že to pro jeho celek bude tolik potřebný impuls.

To Tottenham zatím naplňuje předsezónní predikce, dle kterých by svěřenci Antonia Conteho mohli být tím třetím celkem v pořadí za Liverpoolem a Manchesterem City. Spurs nejprve jasně porazili Southampton 4:1, následovala vydřená remíza na Stamford Bridge, kterou vystřelil až v nastaveném čase hlavou kanonýr Kane. Poté si - byť s výraznými obtížemi - Kohouti poradili na domácí půdě s Wolverhamptonem a o víkendu pak díky dvěma brankám Kanea vyloupili stánek nováčka z Nottinghamu.

V táboře West Hamu visí otazníky nad stavem Bena Johnsona a Aarona Cresswella. Tottenham se musí obejít bez Cristiana Romera a Bryana Gilla, k dispozici by také ještě neměl být Lucas Moura.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.30 - 3.60 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Newcastle United  (středa 21:00)
Zajímavou bitvu slibuje utkání pátého kola Premier League mezi Liverpoolem a Newcastlem United. Domácím se úvod ročníku nevyvedl podle plánů a jsou až devátí, hosté však mají jen o bod více a patří jen sedmá příčka.

Reds se navíc musejí obejít bez několika opor, svalové problém trápí Thiaga Alcantaru, Alexe Oxlade-Chamberlaina či Dioga Jotu, kvůli vyloučení nemůže hrát nejnovější posila Liverpoolu Darwin Núñez. Svěřenci kouče Kloppa se zřejmě po ospalém úvodu ročníku, kdy za tři kola získali jen dva body, konečně začali dostávat do formy, což odnesl nováček z Bournemouthu. Ten schytal na Anfield Road debakl 0:9, na čemž se podíleli dvěma góly Luis Díaz a Roberto Firmino, po jednom přispěli Virgil van Dijk, Harvey Elliott, Trent Alexander-Arnold a Fabio Carvalho. O poslední chybějící zápis se vlastní brankou postaral Chris Mepham. Reds se tak do formy začínají dostávat na poslední chvíli, příští týden už je totiž čeká úvodní duel základní skupiny Ligy mistrů v Neapoli.

"Čisté konto proti Bournemouthu pro nás moc znamenalo a obzvlášť pro brankáře Alissona. Doufám, že jsme odstartovali sérii duelů bez obdržených branek. Co se týká posílení kádru v posledních dnech přestupového okna, budeme se snažit být aktivní," uvedl na předzápasové tiskové konferenci trenér Liverpoolu Jürgen Klopp. "Mohl bych vám tu vyjmenovat jména, která jsou pro nás zajímavá, ale nechci. Pokud někoho přivedeme, všichni se to včas dozví."

Newcastle sice tak velkou marodkou jako jeho příští soupeř netrpí, bude se však muset obejít bez kanonýra Allana Saint-Maximina, kterého trápí poranění stehna. S podobným problémem je mimo hru i další útočník "strak" Callum Wilson, zranění zřejmě na hřiště nepustí ani brazilského záložníka Bruna Guimarãese. Na poháry aspirující Newcastle však zatím zanechává hodně smíšené dojmy. Zaujala remíza 3:3 se silným Manchesterem City, bezbrankový duel s Brightonem či dělba bodů ve Wolverhamptonu po výsledku 1:1 určitě bohaté majitele příliš nenadchly. Pozitivem zůstává, že svěřenci Eddieho Howea ještě letos neprohráli, navíc je nyní posílil švédský útočník Alexander Isak z Realu Sociedad, který se stal nejdražší posilou v historii klubu.

"Jsme v lepší pozici než při minulé návštěvě Liverpoolu, kdy jsme byli ve složité situaci. Nyní hrajeme fotbal, který po hráčích chci a věřím, že s ním máme budoucnost. Tenhle zápas nás opravdu velmi otestuje, ale nevidím důvod, proč bychom se měli bát. Klidně můžeme vyhrát," prozradil pro klubový web manažer Newcastlu Eddie Howe.

Poslední vzájemný souboj Liverpoolu s Newcastlem proběhl v dubnu v St. James Parku, Reds zde vyhráli 1:0 díky brance Nabyho Keity.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Allison - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Elliott, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Díaz.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Schär, Botman, Burn - Murphy, Longstaff, Joelinton, Targett - Almirón, Wood, Fraser.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.38 - 11.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - Brighton & Hove Albion  (úterý 20:30)
V Premier League startuje první anglický týden této sezóny a v úterý je na programu duel mezi Fulhamem a Brightonem. Oba týmy začaly sezónu v dobré formě, a tak se máme na co těšit.

Fulhamu se na domácím stadionu daří, naposledy zde porazil nepříjemný Brentford 3:2, když v poslední minutě zápas rozhodl srbský snajpr Aleksandar Mitrović. Pro ligového nováčka z Londýna šlo o první vítězství v sezóně, následně však prohrál 0:2 na půdě čtvrtiligového Crawley Townu v ligovém poháru a o víkendu podlehl londýnskému Arsenalu, i přes povedený výkon, 1:2.

Se začátkem letošního ročníku je dozajista spokojen trenér Brightonu Graham Potter. Racci se mohou spolehnout na skvělou defenzívu, když v dosavadních čtyřech utkáních inkasovali pouze jednou, a to na Old Trafford. Od té doby udržel Brighton čisté konto ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech. V lize naposledy doma porazil Leeds United 1:0.

Za zmínku stojí i fakt, že poslední dva vzájemné zápasy těchto týmů skončily bezbrankovou remízou.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Robinson, Mbabu, Adarabioyo, Tete - Palhinha, Reed - Cairney, Pereira, Decordova-Reid - Mitrović
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Veltman, Webster, Dunk, Lamptey - March, Mac Allister, Caicedo, Trossard - Groß, Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.30 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Brentford FC  (úterý 20:30)
Souboj celků ze středu tabulky otevře páté vložené kolo Premier League. Crystal Palace si zatím připsal čtyři body a patří mu dvanáctá příčka, Brentford má o bod více a je desátý.

Crystal Palace o víkendu narazil na velmi těžkého soka a s Manchesterem City prohrál 2:4. Eagles vedli o dvě branky díky vlastnímu gólu Johna Stonese a přesné trefě Joachima Andersena. Ve druhém poločase však nejprve snížil Bernardo Silva a poté si hattrick připsal Erling Haaland. Čtyři body za úvodní čtyři kola však mohou brát svěřenci Patricka Viery alespoň jako částečný úspěch, jelikož mají za sebou už i duely s Arsenalem a Liverpoolem.

Brentford naposledy změřil síly s Evertonem, se kterým na domácí půdě remizoval 1:1. Hosty poslal do vedení Anthony Gordon, za Bees poté vyrovnal Vitaly Janelt. Obě vzájemná utkání s Palace skončila v minulém ročníku bezbrankovou remízou, a tak se dá i nyní předpokládat, že mnoho branek padat nebude. Navíc, když Brentford neprohrál více než dvě třetiny duelů s londýnskými celky.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Clyne - Schlupp, Doucoure, Eze - Olise, Mateta, Edouard.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Roerslev, Banka, Mee - Hickey, Janelt, Norgaard, Jensen, Henry - Mbeumo, Toney.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.11 - 3.51 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (úterý 20:45)
Chelsea se v úterním utkání střetne se Southamptonem. V utkání, které se odehraje ve večerních hodinách na jihu Anglie, se bude Chelsea snažit o tříbodový zisk a o snížení ztráty na čelo tabulky, rivalové z Arsenalu již totiž mají pětibodový náskok. Domácí naopak budou rádi za jakýkoli bodový příděl, do zápasu budou vstupovat jako jasní outsideři.

Na lavičku Chelsea se po jednozápasové odmlce vrací hlavní trenér Thomas Tuchel, který si již odpykal trest za potyčku. Do sestavy se pravděpodobně vrátí Kalidou Koulibaly, a tak lze očekávat návrat k pětičlenné obranné formaci. Tu by mohl vyztužit i Wesley Fofana, pokud se tedy včas podaří dotáhnout jeho přestup. Hostům však určitě bude chybět střední záložník Conor Gallagher, jenž se nechal v minulém utkání proti Leicesteru nesmyslně vyloučit. Blues ale i přesto dokázali Foxes porazit 2:1, a to zejména díky nové posile. Raheem Sterling se blýskl skvělým výkonem a dvěma góly, nechybělo moc a mohl mít na svém kontě i hattrick. Tuchelovi naopak může dělat starosti situace v brance, protože gólman Mendy vyrábí v posledních zápasech hrubé chyby, někteří fanoušci dokonce volají po změně. Dočkáme se opět nejdražšího brankáře světa, Kepy Arrizabalagy, mezi třemi tyčemi?

Svěřenci trenéra Ralpha Hasenhüttla předvedli v sobotním utkání proti Red Devils bojovný výkon. Ani ten nicméně nestačil na body, když Southampton s Manchesterem United prohrál 0:1 po brance Bruna Fernandese. Southampton sice nebyl daleko od vyrovnání, ale doplatil na nedokonalost v koncovce, když ani jedna ze 17 střel neskončila v síti De Gey. Saints touží po první domácí výhře, v tabulce jim patří 13. příčka a získali zatím jen čtyři body. O jedinou ligovou výhru Southamptonu se postaral dvěma góly na King Power Stadium Ché Adams. Skotský reprezentant se dvakrát prosadil i v zápase ligového poháru proti třetiligovému Cambridge United a zajistil klubu postup po výhře 3:0.

Southampton čeká náročná práce, vždyť proti svému úternímu soupeři dokázal vyhrát pouze jednou z předchozích 15 střetnutí. V loňské sezóně se kluby střetly třikrát, když na sebe narazily i v Ligovém poháru. V něm postoupila Chelsea po penaltovém rozstřelu. I v lize se dvakrát radoval londýnský celek, a to po výhrách 3:1 a 6:0.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Walker-Peters, Bella-Kotchap, Salisu, Djenepo - Ward-Prowse, Lavia - A.Armstrong, Aribo, Elyououssi - Adams
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Mendy - Chalobah, Silva, Koulibaly - James, Jorginho, Loftus-Cheek, Chilwell - Mount, Sterling - Havertz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.19 - 4.08 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leeds United - Everton FC  (úterý 21:00)
V úterý večer se na Elland Road utká domácí Leeds United s liverpoolským Evertonem. Leedsu se letos doma daří a bude to chtít potvrdit i proti trápícímu se soupeři, který ještě v ročníku nevyhrál.

V létě si mnozí kladli otázku: "Jak se podaří Leedsu, který se loni jen s velkou dávkou štěstí zachránil v Premier League, nahradit největší opory, a to Raphinhu a Kalvina Phillipse?" A Jesse Marsch to, zdá se, dokázal. Do klubu přišlo hned sedm nových tváří. Mezi nejvýraznější z nich rozhodně patří ofensivní záložníci Brenden Aaronson s Luisem Sinisterrou. První jmenovaný rychle prorazil do základní sestavy a minulý týden na Elland Road vstřelil vítěznou branku Leedsu v zápase proti londýnské Chelsea. V utkání se prosadil ještě Jack Harrison a Rodrigo, který je se čtyřmi brankami nejlepším klubovým střelcem.

Sám Rodrigo vstřelil v této sezóně o gól více než celý Everton, i tato statistika o něčem vypovídá. Hosté se po čtyřech odehraných kolech krčí na sestupové osmnácté příčce a na svém kontě mají pouze dva body za remízy proti Nottinghamu a Brentfordu. O zlepšení ofensivních čísel se má postarat nová posila Toffees Neal Maupay. Ten by se v úterý měl dočkat prvních minut v tomto ročníku a pomoct trenérovi Franku Lampardovi, pod kterým se začíná kývat manažerská židle.

V loňské sezóně se ve vzájemném zápase těchto týmů na Elland Road body dělily, když zápas skončil remízou 2:2. V únoru se Evertonu podařilo Leeds porazit rozdílem třídy, tehdy o výhře 3:0 rozhodli obránci, trefil se Coleman, Keane a v závěru se prosadil i Gordon.
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Kristensen, Koch, Llorente, Struijk - Roca, Adams - James, Aaronson, Harrison - Rodrigo
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Keane, Coady, Tarkowski - Patterson, Davies, Iwobi, Mykolenko - Gordon, Maupay, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.67 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC440011:312
2.Manchester City431013:510
3.Tottenham Hotspur43109:310
4.Brighton & Hove Albion43105:110
5.Leeds United42117:47
6.Chelsea FC42115:67
7.Newcastle United41306:46
8.Manchester United42024:76
9.Liverpool FC412113:55
10.Brentford FC41219:65
11.Fulham FC41216:65
12.Crystal Palace41126:84
13.Southampton FC41125:84
14.Nottingham Forest41122:54
15.Aston Villa41033:73
16.West Ham United41031:53
17.AFC Bournemouth41032:163
18.Everton FC40223:52
19.Wolverhampton Wanderers40222:42
20.Leicester City40136:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1213)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele