5. kolo
30.08.2022 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Wilfried Zaha (© AFP)

Crystal Palace remizoval s Brentfordem

V malém londýnském derby remizoval Crystal Palace v pátém kole Premier League s Brentfordem 1:1. Domácí poslal do vedení Wilfried Zaha, hostům alespoň bod zařídil Yoane Wissa.

Dva předcházející vzájemné zápasy skončily bezbrankovou remízou, a tak se dalo čekat, že ani nyní příliš mnoho branek nepadne. O tom diváky v Selhurst Parku přesvědčil první poločas, ve kterém si ani jeden tým nepřipravil žádnou větší šanci a na střely na bránu to bylo pouze 2:0.

První větší vzrušení tak obstaral až v 52. minutě domácí Olise, jehož utaženou ránu z hrany vápna musel Raya vyrážet s pomocí tyčky na roh.

Po hodině hry se pak fanoušci Eagles přeci jen dočkali vedoucího gólu. Zaha převzal míč ve středu hřiště a zpoza pokutového území vyslal nádhernou technickou střelu k levé tyči, po které se hostující brankář natahoval marně.

Když už to vypadalo, že domácí ukořistí všechny tři body, vyslal Janelt v 88. minutě centr do pokutového území, kde našel nikým nehlídaného Wissu, který tvrdou hlavičkou vyrovnal na konečných 1:1.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele