Premier League - souhrn 38. kola: Man City obhájil titul, Burnley sestupuje

22.05.2022, 18:58
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Manchesteru City (© AFP)
Manchester City otočil zápas s Aston Villou a obhájil titul s jednobodovým náskokem na Liverpool, jenž zdolal Wolves. Pozici favoritů naplnily Chelsea, Tottenham i Arsenal. Manchester United podlehl Crystal Palace, přesto půjde do Evropské ligy, neboť West Ham neudržel vedení nad Brightonem. Burnley nestačilo na Newcastle a stalo se třetím sestupujícím...

Arsenal FC - Everton FC 5:1

22.05.2022 17:00

Góly: 27. Gabriel Martinelli (pen.), 31. Edward Nketiah, 56. Cédric Soares, 59. Gabriel Magalhães, 82. Martin Ødegaard - 45+3. Donny van de Beek

Arsenal porazil v zápase posledního kola Premier League Everton 5:1, přesto si však zahraje "pouze" Evropskou ligu, jelikož Tottenham porazil 5:0 Norwich. Za kanonýry skóroval Gabriel Martinelli, Edward Nketiah, Cedric Soares, Garbiel a Martin Odegaard, za hosty dal čestnou branku Donny van de Beek.

Domácí mohli střelnici otevřít už ve dvanácté minutě, když Gabriel Martinelli zakončoval z bezprostřední blízkosti. Gólman Begovic však vytáhl parádní reflex a střelu domácího fotbalisty vytáhl mimo tři tyče. Čtvrt hodiny na to už se ten samý hráč mohl radovat ze vstřeleného gólu. Alex Iwobi totiž v pokutovém zemí zahrál rukou, čehož se původně sudí nevšiml. Upozornil jej ale VAR a po shlédnutí záznamu zněl verdikt jasně. Penalta. Té se ujal Gabriel Martinelli a brankář Begovic skočil na druhou stranu, než mířil balon.

Ve 31. minutě už ti bylo o dva góly. Edward Nketiah se při rohovém kopu zorientoval v pokutovém území ze všech nejlépe z malého vápna pohotovou hlavičkou doklepl míč za záda bezmocného Begovice. Ten se poté mohl jen bezmocně dívat po svých spoluhráčích, kteří zřejmě ještě stále byli v šatně.

Hosté se ještě těsně před přestávkou vrátili zpátky do hry. Obrana Gunners naprosto trestuhodně zaspala a Donny van de Beek si našel bez větších obtíží přihrávku Dominica Calverta-Lewina z pravé strany a pohodlně balon z malého vápna uklidil do odkryté brány Aarona Ramsdalea.

Arsenal však nechtěl nechat nic náhodě a ve druhém poločase přepnul zpět na vyšší obrátky. To hosté poprvé naplno poznali v 56. minutě, kdy Gunners přidali svou třetí branku. Domácí měli secvičený signál při rohovém kopu, Cedric Soares byl úplně volný na hranici vápna, dostal přízemní centr do pokutového území a z první poslal parádní dělovku pod břevno brány Evertonu.

O tři minuty později už to bylo 4:1. A kanonýři se opět trefili po rohovém kopu. Ten sice obrana Toffees v první chvíli ubránila, balon se však dostal jen za pokutové území, odkud poté s trochu štěstí prošel ke Gabrielovi, který si odskočil od svého strážce, otočil se a poslal míč podél gólmana Begovice ke vzdálenější tyči.

Hosté nebyli schopni dalšího snížení, a tak se Arsenal prosadil ještě jednou a v 82. minutě dokonal pověstného "bůra". Norský šikula Martin Odegaard si naprosto skvěle vypracoval svoji gólovou situaci a technickou střelou na zadní tyč dal už pátou branku Arsenalu v utkání. Ani vysoká výhra však nakonec postup do Ligy mistrů nezařídila, Gunners si stejně jako Manchester United zahrají v příští sezoně Evropskou ligu.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Leeds United 1:2

22.05.2022 17:00

Góly: 78. Sergi Canós - 56. Raphinha (pen.), 90+4. Jack Harrison

Premier League napsala další krásnou pohádku. Kromě Manchesteru City, který vyhrál titul, dnes prožívá happyend taky Leeds, který se dokázal zachránit. A způsob, jak ke třem bodům došel, byl jednoduše fantastický. Rozdílovou trefu měl totiž na svědomí Jack Harrison v posledních vteřinách hry!

Leeds potřeboval bodovat a doufal v zaváhání do té doby sedmnáctého Burnley. Splnilo se mu vlastně obojí, i když to hodně dlouhou dobu tak nevypadalo. Po Eriksonově centru se pověsil do vzduchu Wissa a poslal míč hlavou nad bránu. Leeds málem poslal do vedení mladíček Joe Gelhardt, ale jeho gól nemohl kvůli ofsajdu nakonec platit.

Plno práce měl i mladý brankář Illan Meslier, který musel vyškrábnout krásný lob Jensena nad bránu. V obraně dnes Leeds působil hodně nejistě a další hrubku v jeho řadách mohl potrestat Bryan Mbeumo. Jeho křížná rána nakonec ale minula vzdálenější tyč. Mbeumo se objevil i v první šanci druhé půle, ovšem jeho samostatný náběh zlikvidoval brankář Meslier skvělým reflexem.

Leeds druhou půli začal skvěle, když se v 54. minutě dočkal po faulu na Raphinhu penalty. Tu po faulu Rayi proměnil sám faulovaný a Leeds vedl. A to až do 78. minuty, kdy se jeho fandové dočkali nepříjemné sprchy. Mbeumo táhl rychlý brejk po straně, předal míč Wissovi a ten krásným centrem oslovil Sergiho Canóse.

Jenže ten za svlečení dresu dostal žlutou kartu a jen o dvě minuty později fauloval opět za žlutou! I proto Leeds pocítil šanci. Bylo to ale pořádné drama. Dlouho dobýval bránu gólmana Rayi a zdálo se, že s jeho nadějemi je konec. Jenže v posledních vteřinách hry odvrátili domácí obránci Raphinhův centr jen k Jacku Harrisonovi a jeho bomba potvrdila Leedsu záchranu!

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 3:1

22.05.2022 17:00

Góly: 50. Jöel Veltman, 80. Pascal Groß, 90+2. Danny Welbeck - 40. Michail Antonio

Brighton porazil v duelu 38. kola Premier League West Ham United 3:1. Skóre sice otevřel hostující Michail Antonio, poté se však trefili Joël Veltman, Pascal Gross a Danny Welbeck. Hammers tak provázali možnost zahrát si Evropskou ligu, jelikož Manchester United prohrál, zahrají si Evropskou konferenční ligu.

Dlouho to vypadalo, že diváci v Brightonu se fotbalem v závěru sezony moc bavit nebudou. Ve čtyřicáté minutě se to však změnilo, když hosté otevřeli skóre. Domácí velmi nedůrazněli bránili po autovém vhazování na pravé straně a míč propadnul k Michailu Antoniovi, ten se s ním otočil a vyslal nechytatelnou dělovku pod horní tyčku. Výstavní gól.

Seagulls se však asi o přestávce v šatně dobře poradili, protože ve druhé půli jim stačilo jen pět minut a bylo vyrovnáno. Gross poslal do vápna centr, který si našel March a balon sklepnul pro rozběhnutého Joela Veltmana, který se s ním ještě otočil a vyslal parádní ránu k vzdálenější tyči. Welbeck měl na noze druhý gól Brightonu v 63. minutě. Z úhlu se dostal až před brankáře Fabianskiho a zvolil technický obstřel, který však branku West Hamu o pár centimetrů minul.

Domácí však nakonec přeci jen ujali vedení v osmdesáté minutě. Brighton kombinoval na levé straně, poté balon dostal do pokutového území, kde si poradil obrana kladivářů. Míč se však nakonec ocitl na kopačce Pascala Grosse, který využil nabídky svého spoluhráče a vystřelil. Fabianski určitě nemohl mít čisté svědomí, jelikož si míč srazil lacině do sítě.

Welbeck měl další šanci pět minut před koncem, ale znovu selhal. K balonu se dostal po krásném centru Lampteyho, ale hlavičce nedokázal dát dostatečnou razanci, a tak se stala snadnou kořistí pro brankáře Hammers.

Pojistku však nakonec v nastaveném čase přidal Danny Welbeck. Tentokrát už se mu po rohovém kopu hlavička povedla, navíc ji precizně umístil a definitivně tak potvrdil výhru svého týmu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Newcastle United 1:2

22.05.2022 17:00

Góly: 69. Maxwel Cornet - 20. Callum Wilson (pen.), 60. Callum Wilson

Diváci na Turf Moor si na další zápas nejvyšší anglické soutěže budou muset počkat minimálně rok. Rozhodlo o tom poslední kolo tohoto ročníku, ve kterém domácí Burnley nestačilo na rozjetý Newcastle a po prohře 1:2 se s Premier League po šesti letech loučí. Za hosty se dvakrát prosadil Callum Wilson, domácí dokázali pouze snížit, a to prostřednictvím gólu Maxwela Corneta.

Burnley bojovalo v tomto zápase o udržení se v nejvyšší soutěži a pro stoprocentní jistotu potřebovalo vyhrát. Ovšem tyto plány se začaly hatit v 19. minutě, kdy ve vlastním pokutovém území zahrál rukou Nathan Collins a rozhodčí Pawson odpískal pokutový kop. K němu se postavil Callum Wilson a ránou k tyči poslal hosty do vedení.

Na další velkou příležitost čekali diváci až do 60. minuty, ve které střílel Bruno Guimarães jen těsně nad. O minutu později však navýšení vedení přeci jen přišlo. Na konci rychlého protiútoku stál opět Callum Wilson a svým druhým gólem v utkání překonal brankáře Popea.

Burnley vrátil alespoň špetku naděje v 69. minutě Maxwel Cornet, když se dostal k odraženému míči a nedal Dúbravkovi šanci - 1:2. Závěrečný nátlak, ve kterém neproměnili své šance Weghorst s Cornetem, však další branku nepřinesl.

Domácí porážkou zakončilo Burnley svou neúspěšnou sezónu. Se ziskem 35 bodů končí na sestupové osmnácté příčce a příští rok se pokusí o návrat mezi elitu. Newcastle se výhrou v tomto utkání vyšvihl na konečnou 11. příčku.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Watford FC 2:1

22.05.2022 17:00

Góly: 11. Kai Havertz, 90+1. Ross Barkley - 87. Dan Gosling

Fotbalisté londýnské Chelsea se v nedělním zápase posledního kola střetli se sestupujícím Watfordem. V 11. minutě otevřel skóre zápasu Kai Havertz. Diváci museli na další gól čekat až do úplného závěru, ve kterém nejprve srovnal Gosling, ale vedení domácím vrátil střídající Ross Barkley, a zařídil tak Chelsea zisk posledních tří bodů.

V základní sestavě Blues se v Premier League objevil po více než pěti letech brazilský záložník Kenedy. Trenérovi Thomasovi Tuchelovi se za důvěru odvděčil hned na začátku utkání. Na okraji pokutového území převzal balón a prudkým centrem jej poslal před branku. Na hranici malého vápna se ocitl nehlídaný Kai Havertz a bez problému zakončil do odkryté svatyně - 1:0.

Watford se nechtěl rozloučit s Premier League porážkou a dělal vše pro to, aby získal alespoň bod. Po půlhodině hry propadl centrovaný míč až na nohu Kika Femeníy, který vyslal nebezpečný projektil na Mendyho branku. Senegalský brankář však míč dokázal vyrazit na roh.

Další důležitý zákrok si Mendy na své konto připsal na začátku druhého poločasu. Pokutovým územím soupeře až příliš snadno prošel João Pedro, nicméně ani on překonat Mendyho z dobré příležitosti nedokázal.

Chelsea se začala strachovat o výhru, nicméně Tuchel se rozhodl pro poněkud nečekané střídání, když po hodině hry ze hřiště odešel stoper Antonio Rüdiger, pro kterého to bylo poslední utkání v dresu Chelsea, a vystřídal jej střední záložník Ross Barkley. Právě on o nedlouho později mohl zvýšit na 2:0, jeho střelu však Bachmann skvěle vyškrábl nad břevno.

V 87. minutě přišlo srovnání. Na levé straně hřiště byl Masina naprosto sám a naservíroval do vápna exklusivní centr. Na zadní tyči si naběhl Dan Gosling a přesnou hlavičkou prostřelil Mendyho. Vyrovnaný stav však dlouho nevydržel. O tři minuty později se o zisk tří bodů pro domácí postaral střídající Ross Barkley, když i s kusem štěstí dokázal dostat balon do sítě.

Na lavičce hostů se se svojí trenérskou kariérou rozloučil zkušený Roy Hodgson. S Premier League se loučil také legendární rozhodčí Mike Dean. Chelsea se může těšit na základní skupinu Ligy mistrů, Watford naopak čekají zápasy v Championship.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Manchester United 1:0

22.05.2022 17:00

Góly: 37. Wilfried Zaha

Crystal Palace porazil na závěr letošní sezony v domácím duelu Manchester United 1:0 Jediný gól zápasu si připsal Wilfried Zahájení. Nový trenér Red Devils Erik ten Hag bude mít určitě na čem pracovat.

První zajímavou příležitost měli domácí ve 27. minutě, když vedli balon prostředkem hřiště. Míč se poté dostal na levou stranu k Wilfriedu Zahovi, který přešel přes obránce a vyslal střelu na zadní tyč, pro kterou se musel natáhnout gólman David de Gea. Ten už však byl krátký o deset minutě později, když se domácí ujali vedení díky trefě Wilfrieda Zahy. Ten totiž uspěl v souboji s obráncem, následně si míč navedl do vápna a zakončil do dolního rohu branky. Španělský brankář hostů byl s defenzivní hrou svých spoluhráčů hodně nespokojený.

Manchester se ve druhém poločase překvapivě nedostal k žádné vážnější akci ani šanci, domácím jednobrankové vedení stačilo, a tak duel skončil 1:0. Red Devils však přesto končí na šestém místě zajišťujícím postup do Evropské ligy, protože jejich konkurent v boji o tuto příčku West Ham padl s Brightonem. Crystal Palace končí na dvanáctém místě. United tak může těšit alespoň třetí místo Cristiana Ronalda v tabulce střelců, ačkoliv část sezony kvůli zranění vynechal, nasázel velmi solidních osmnáct branek a nechal před sebou pouze duo Mohamed Salah a Son Heung-Min.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 4:1

22.05.2022 17:00

Góly: 49. James Maddison, 74. Jamie Vardy, 81. Ayoze Pérez, 90+5. Ayoze Pérez - 79. James Ward-Prowse (pen.)

Leicester v posledním utkání sezony nabídl svým fanouškům perfektní podívanou, diváci viděli pět branek. A čtyři z nich padly do sítě brankáře McCarthyho, jehož hned dvakrát pokořil střídající Ayoze Pérez. Southampton dnes na body jednoznačně neměl.

Leicester se pokoušel napravit smolnou sezonu a v posledním domácím utkání hostil Southampton. I ten šel do zápasu s vědomím, že mu vlastně nic nehrozí. Hrozilo mu ale brzké inkasování. Už v šesté minutě se uvolnil obránce Castagne a poslal hlavičkou míč jen těsně nad bránu! Jinak se ale první poločas ničím zajímavým chlubit nemohl.

Leicester sice svého soka přehrával a měl míč častěji na kopačkách, jenže ty kopačky byly dost daleko od brány McCarthyho, takže mnoho škody "Svatým" nadělat nemohly. Jamie Vardy se sice pokoušel o několik zakončení, jenže buď mu nevyšel krok, nebo neměl dostatečně přesnou mušku, nebo si s ním poradila hostující obrana.

První půle rozhodně nenadchla, ale odcházet po ní domů by bylo hodně unáhlené. Druhých pětačtyřicet minut totiž nabídlo skvělou podívanou. "Liškám" stačilo jen pět minut na prolomení hostující obrany. Jamie Vardy se dostal do samostatného náběhu a brankáře McCarthyho sice nepřekonal, jenže dobíhající James Maddison si už poradil snadno - 1:0.

Jamie Vardy byl dnes při chuti a neustále zkoušel pozornost svého protivníka, ale konečně mu to vyšlo až v 74. minutě. Povedlo se mu nabrat rychlost u vápna Saints, v něm si zasekl míč a v klidu ho uklidil do sítě! A tohle ujištění Leicester potřeboval, protože jen o pár minut později snížil James Ward-Prowse gólem z penalty po faulu domácího záložníka Tielemanse. Zápletka byla na světě.

Domácí ale byli dnes odpoledne ve formě a pouhé dvě minuty poté si vzali zpět dvoubrankové vedení. James Maddison dostal u vápna soupeře dostatek času a vykouzlil fantastickou nahrávku na Péreze, který se do dráhy letu míče krásně položil. Krásná asistence a skvělý gól.

A nebyla to jediná trefa zkušeného střelce. Střídající útočník totiž celou kanonádu završil ještě v 6. minutě nastavení. Perfektní práci odvedl Ademola Lookman, který obešel ve vápně soupeře a nahrával pod sebe. Tam se objevil právě Pérez a zavěsil nechytatelně po břevno - 4:1 pro "Lišky", které tak trochu zahojí nepodařenou sezonu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 3:1

22.05.2022 17:00

Góly: 24. Sadio Mané, 84. Mohamed Salah, 89. Andrew Robertson - 3. Pedro Neto

Liverpool si doma sice poradil s Wolverhamptonem, ale na titul to nestačilo. Ani tři góly v síti brankáře Sá nebyly dost, protože Manchester City v souběžně hraném utkání otočil s Aston Villou.

Úkol byl jasný. Liverpool hrál do poslední chvíle o titul, ale k němu potřeboval dvě věci. Jednak musel sám porazit svého soka, Woilverhampton, a jednak potřeboval pomoc od Villans v souběžně hraném utkání s Manchesterem City. Jenže veškeré plány manažera Kloppa se začaly brzy bortit. Už ve třetí minutě se totiž hostujícímu brankáři povedlo brilantním nákopem vyšachovat celou obranu Reds. Míče se chopil Raúl Jiménez a jeho krásnou nahrávku uklidil do sítě dobíhající Pedro Neto!

Liverpool se náhle ocitl před náročnou zkouškou vlastních schopností i morálky. Trochu mu mohl ulehčit Luis Díaz, který dostal perfektní nahrávku za obranu a postupoval sám na brankáře "Vlků", ale José Sá se překonat nenechal! Další hrůzostrašný moment domácí přežili v 19. minutě, když pálil velmi nebezpečně volný Leander Dendoncker. Bránu gólmana Alissona ale těsně minul.

A pak už se dočkali i domácí. Zaplněný a napjatý Anfield Road ve 24. minutě aplaudoval jak práci Thiaga, tak především zakončení Sadia Maného. Rychlý útočník uprchl svým strážcům a samostatný náběh zakončil neomylně - 1:1. Pořád to ale Líverpoolu nestačilo. Dnes musel jednoznačně vyhrát.

Přitom si musel dávat pozor na vlastní omyly v obraně. Jeden takový mohl před koncem poločasu potrestat Hwang, jenže ten si v samostatném úprku neporadil s Alissonem. Pět minut po změně stran málem zbořil Anfield Sadio Mané gólem na kýžených 2:1, jenže jeho radost zastavil ofsajd potvrzený VARem. Reds se hnali za vedoucí trefou, protože City v těchto chvílích prohrávali s Aston Villou.

Jenže Citizens dokázali během několika minut neskutečně otočit skóre a Liverpool se nadále trápil. Šest minut před koncem se ale s góly roztrhl pytel. Po rohovém kopu se pověsil do vzduchu Matip a přihrál míč na Mohameda Salaha, který jej pohotově dopravil do sítě. Krátce poté si po nahrávce od Firmina připsal poslední gól letošní ligové sezony i Andrew Robertson, ale spolu s celým Anfieldem už tušil, že ani tenhle gól Reds k titulu stačit nebude. A jeho tušení se nakonec potvrdilo, takže dnešní těžce vybojovaná výhra nad Wolves je dost hořkosladkým zakončením.

Více informací k zápasu

Manchester City - Aston Villa 3:2

22.05.2022 17:00

Góly: 76. Ilkay Gündogan, 78. Rodri, 81. Ilkay Gündogan - 37. Matthew Cash, 69. Philippe Coutinho

Manchester City otočil vývoj utkání posledního kola Premier League a porazil Aston Villu 3:2, díky čemuž oslavil svůj čtvrtý titul během pěti let. Hosté při tom vedli díky trefám Matthewa Cashe a Phillipha Coutinha 2:0 a vypadalo to, že pro titul si dojde Liverpool. Poté však nastala neuvěřitelná pětiminutovka, během které se dvakrát trefil Ilkay Gündogan a jednou Rodri.

První zajímavější akci převedli domácí ve 24. minutě. Kevin De Bruyne vedl balon přes půl hřiště, poté jej posunul doleva na Gabriela Jesuse, který na hranici vápně předa Philu Fodenovi, jehož křižná střela po zemi jen těsně minula tyčka brány Villans. Prvním skórujícím celkem se tak překvapivě stala ve 37. minutě Aston Villa. Citizens uprostřed hřiště nepohlídali rozběhnutého Ramseyho, který poté hru roztáhnul doleva na Digneho. Ten poté poslal do pokutového území parádní centra, na který si naskočil Matthew Cash a poslal balon za Edersonova záda. Útočný výlet se obránci Villas vydařil na jedničku.

Citizens mohli odpovědět v 51. minutě. Joao Cancelo dokázal na pravé straně přejít přes svého strážce a poté poslal skvělý pas za obranu na Gabriela Jesuse, kterému však v kritickém momentu selhala mířidla a míč poslal vysoko nad. Čtyři minuty na to šel sám na bránu na druhé straně Ollie Watkins, který sice Edersona dokázal svým obloučkem překonat, meruna však poté zamířila těsně vedle tyčky.

V 69. minutě museli být domácí fanoušci naprosto opaření, jelikož Aston Villa přidala druhý gól. Brankář Olsen poslal od své brány dlouhý nákop na soupeřovu polovinu, kde jej ještě hlavou prodloužil Watkins. Philliphe Coutinho si balon ideálně posunul podél obránce a následně zamířil přesně k tyčce. Ederson ani nestihl po střele skočit.

Domácí tým však nic nezabalil a v 76. minutě zahájil noční můru fanoušků Liverpoolu. Raheem Sterling na pravé straně svým pohybem oklamal svého strážce a poslal do pokutového území nadýchaný centr. Na ten si na zadní tyči naskočil Ilkay Gündogan, na jehož hlavičku byl Olsen krátký.

Dvě minuty na to už bylo vyrovnáno. Oleksandr Zinčenko na levé straně všem utekl, zavezl balon až do pokutového území a poté na hranici vápna našel úplně volného Rodriho, který z první poslal balon k tyči. Mimořádně povedený pokus domácí středopolaře vrátil Citizens do zápasu a boje o titul.

Ten City nakonec získali díky vítěznému gólu Ilkaye Gündogana z 81. minuty. Obránce Mings sice zastavil dlouhý pas z hloubi hřiště, jenže míč se poté odrazil pouze ke Kevinu De Bruynemu, který jej potáhl do vápna a našel na zadní tyči svého německého spoluhráče, který rozjásal tribuny.

Více informací k zápasu

Norwich City - Tottenham Hotspur 0:5

22.05.2022 17:00

Góly: 16. Dejan Kulusevski, 32. Harry Kane, 64. Dejan Kulusevski, 70. Heung-min Son, 75. Heung-min Son

Nedělní odpolední zápas posledního kola Premier League mezi Norwichem a Tottenhamem přinesl hned pět branek. O všechny se postarali hostující hráči, když se dvakrát střelecky prosadili Švéd Kulusevski a Korejec Son, jednou se také trefil Harry Kane.

Spurs šli do utkání s jasným cílem - vyhrát a nedat šanci rivalovi Arsenalu, aby je v ligové tabulce předskočil. A na hřišti to šlo poznat už od úvodních minut. První gólovou příležitost měl v osmé minutě na kopačce Pierre-Emile Højbjerg, nicméně nedokázal využít přihrávky Kulusevkého a branku Tima Krula přestřelil. Hostující fanoušci se však začali radovat o pár minut později. Højbjerg, tentokrát v roli přihrávajícího, našel přesně Bentancura, který přihrál Kulusevskému před prázdnou branku - 1:0.

Ojedinělou šanci Norwiche měl Milot Rašica, nicméně ve dvacáté třetí minutě těsně minul branku Huga Llorise. Po půlhodině hry to už bylo o dva góly, když Bentancur využil obrovské chyby v rozehrávce soupeře a poslal balon před odkrytou branku. Tam si jej našel Harry Kane a hlavou zvýšil na 2:0.

Před poločasovou přestávkou mohl další branku hostů přidat krajní obránce Ben Davies, s jeho ránou z dálky si však poradil nizozemský brankář Tim Krul. Ten se vyznamenal i na začátku druhé půle, když dvakrát nepovolil skórovat Sonovi. Nejprve povedeným zákrokem zneškodnil střelu korejského křídelníka a následně si s ním poradil i v souboji jeden na jednoho.

I přestože Tottenham vedl, nedokázal se Norwich dostat z obranného bloku. Další obrovskou šanci měl Kulusevski v šedesáté druhé minutě, ale nedokázal využít odkryté branky soupeře. Svoji druhou trefu v utkání ale přeci jen vstřelil o dvě minuty později, když přešel přes bránícího hráče a nádhernou střelou z kraje pokutového území vymetl šibenici - 3:0.

Další skvělý fotbalový moment byl k vidění o pět minut později. Střídající Lucas Moura patičkou posunul míč na Sona, který se rázem objevil sám před brankářem Krulem a svým 22. gólem v sezóně zvýšil na 4:0.

Pomyslný hřebíček do rakve odevzdanému zasadil Norwichi Tottenham v 75. minutě. Střelou zpoza vápna dal na konečných 5:0 Korejec Son.

Drtivá výhra zajistila Tottenhamu čtvrtou příčku v ligové tabulce a postup do základní skupiny Ligy mistrů. Naopak Norwich zakončil svůj roční pobyt v anglické nejvyšší soutěži na posledním dvacátém místě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City38296399:2693
2.Liverpool FC38288294:2692
3.Chelsea FC382111676:3374
4.Tottenham Hotspur382251169:4071
5.Arsenal FC382231361:4869
6.Manchester United3816101257:5758
7.West Ham United381681460:5156
8.Leicester City3814101462:5952
9.Brighton & Hove Albion3812151142:4451
10.Wolverhampton Wanderers381561738:4351
11.Newcastle United3813101544:6249
12.Crystal Palace3811151250:4648
13.Brentford FC381371848:5646
14.Aston Villa381361952:5445
15.Southampton FC389131643:6740
16.Everton FC381162143:6639
17.Leeds United389111842:7938
18.Burnley FC387141734:5335
19.Watford FC38652734:7723
20.Norwich City38572623:8422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
ACSMan

twenty times

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace - Manchester United 1:0

Reagovat
ACSMan

Norwich - Tottenham 0:5

Reagovat
Nizzie

Arsenal - Everton 5:1, o co tu vlastně jde, vypisujou se všechny výsledky, nebo jen střílíte?

Reagovat
ACSMan

Informujeme se vzájemně o výsledkách našich klubů (přiznám se, že už jsem ho věděl předtím)

Reagovat
Nizzie

Tak jsem to pochopil.

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ste rozumeli, tuto MU fanúšik sa chcel len utešiť že MU vyhrali ligu 20krát a zakryť tým ostudné 6 miesto, ktoré skoro nemali nebyť zakopnutia WHU a so sťastím sa dostali aspon do boja o euro cup.

Reagovat
Neutron

Reagovat
ACSMan

ták jsem rád, že to někdo odhalil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som rád, že som ťa odhalil

Reagovat
Benzema

Pre mna ste aj tak najlepši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LokoLFC

Gerrard se proste rozhodnul, ze nam ten titul vzdy v dulezite chvili zesere.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Manchester United stylové zakončení sezony.

Reagovat
Whitemedia

57:57

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
ACSMan

je vidět, že máme vyvážený mančaft

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Čenda

Reagovat
Salfovic

Eurofotbal má prsty všude

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To tam je nejdražší obránce v historii fotbalu.

Reagovat
Seydou Doumbia

s tím slovem obránce bych brzdil

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
J0EL

trapas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bbbauch

Šílenost

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Oni sú tak zúfalí ze len naše druhé miesto ich zachranilo od toho aby nadobro skončili zo sledovaním futbalu

Reagovat
O.Giroud

Skoda, no z TOP 4 sme nevyhrali ani s jednym, takze sme ju pekne "urcili" a Burnleyyyyy doleeeee

Reagovat
Arnar Resmusonn

Parádní konec roku dva totálně našlapané týmy si to nadálku rozdali až do konce....skvělé a už teď se těším na další rok

Gerrard dojebal LFC už druhý titul, jednou když uklouzl proti Chelsea a dneska jako trenér Villy.

Reagovat
O.Giroud

Steve mohol byt hrdina, neviem co sa tam stalo ze to tak prejebali to uz fakt radsej mohli dostat 3:0 do polcasu

Reagovat
Arnar Resmusonn

On to nemá v DNA, jen odešel a začal Liverpool vyhrávat trofeje jako dalo se to čekat, city jsou absolutní válec.

Reagovat
Infernoqt

Naprosto ostudný výkon. Zase jsem se přesvědčil, že tady 4 posily stačit nebudou. Tam je potřeba celý nový kádr.

Reagovat
Arnar Resmusonn

A nebýt prohry WHU tak by to byla až konferenční liga...ikdyž si říkám, zda United vůbec poháry potřebuje. Jestli by nebyla lepší sezona jen v anglii

Reagovat
Infernoqt

Rozhodně byla, říkal to i Rangnick. Čeká nás přestavbová sezona.

Reagovat
Kincl

To bude docela ostuda nevyhrát EKL ne?

Reagovat
Infernoqt

Díky selhání West Hamu jsme v EL. A teď je jen otázkou, zdali Hag dokáže s týmem nějaký zázrak nebo jestli přijdou posily, které nás nakopnou. Se současnou formou bychom nepostoupili ani ze skupiny EL.

Reagovat
Seydou Doumbia

ostuda by bylo tu soutěž vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, když to říkal Rangnick, tak to určitě bude pravda

Reagovat
Nebelung

A je to kvalitou? Není to spíš tím, že na to serou?

Reagovat
Infernoqt

Přehrál nás Brighton, Crystal, Norwich... prakticky každý, komu jsme čelili. To je dlouhodobý problém. Na hřišti se mi opravdu nelíbí žádný hráč, dokonce ani Bruno, který opět dneska asistoval na gól soupeře. Hrozný.

Reagovat
Nebelung

A právě, když i Bruno, který měl fantastickou loňskou sezonu, hraje blbě, tak problém není v kvalitě. Je třeba se zbavit někoho, kdo dělá bordel v kabině a stahuje s sebou další.

Ovšem mně tento stav vyhovuje. Menší konkurence o LM

Reagovat
Selänne

Problém je v typologii hráčů. A taky nekvality na nejdůležitějších postech - stopeři + střed zálohy + útok.

Reagovat
Infernoqt

Takže vlastně všude :D

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil ten zoufalec na lavičce, takže určitě bude líp

Reagovat
Talker

Tak je otázka, zda to nebude trenérem a tím, že půlka kádru ví, že jde do prdele.

Reagovat
kiwwi

a co ta druha polka kadru?

Reagovat
Salfovic

Neznáte nějaký web, kde se vám zobrazí tabulka dle libovolného období (třeba od desátého do dvacátého kola)? Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je bůh. Vzhůru do LM.

Reagovat
Salfovic

V té se mu vždycky daří

Reagovat
DidusIneptus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
čolo

Na jakém místě Vás vlastně přebíral?

Reagovat
janinho

tusim na deviatom.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah se nakonec dělí se Sonem o krále střelců.

Reagovat
O.Giroud

Ale vyhral to Salah. aspon myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli to oba

Reagovat
O.Giroud

Ale cenu dostane len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
O.Giroud

tak uzivajte no

Reagovat
avicii

Delí sa to

Reagovat
O.Giroud

Ale teda ten Salah je hrozny ani vystrelit uz nevie ani neviem ci ho chcem vobec vidiet vo finale

Reagovat
81Tomas

A koho jineho bys tam chtel videt?

Reagovat
O.Giroud

Kludne Maneho a Jotu v utoku a nie opacne.

Reagovat
O.Giroud

Ale ked bude hrat Salah tak si nehodim slucku, neboj

Reagovat
81Tomas

No mne prave Jota prijde taky dost jalovej

Reagovat
O.Giroud

No Jotovi viac sedi ked dostane loptu a maximalne spravi jeden dva kroky a zakoncuje takto z kridla musi tahat tu loptu a potom to akurat strati

Reagovat
fenixLFC

nie, deli sa to. dve sezony dozadu to mali dokonca traja

Reagovat
O.Giroud

ved nebolo to vtedy ked sa delil s Aubom tka ju vyhral on lebo mal menej zapasov?

Reagovat
fenixLFC

nie, dostal ju aj on aj auba aj mane

Reagovat
Nizzie

Auba dvě sezóny dozadu.

Reagovat
O.Giroud

tak neviem preco mam zafixovane, ze som sa ja alebo niekto hadal s nejakym fanusikom Arsenalu, ze by to mal mat auba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bohužel

Reagovat
DidusIneptus

Aston Villáci se na posl. chvíli nechali podplatit!!!

Reagovat
Edgewalker

Mno, sice to na LM těsně nestačilo, ale i tak jsem spokojený. Na to jaké máme ucha a na lavičce bývá často tak maximálně jeden schopnější hráč, je to skoro až zázrak bojovat do posledního kola o TOP 4. Teď to chce v létě vhodně doplnit a posílit a zbavit se ještě toho zbytku dřev (sorry Pepé) a snad se tým další sezonu opět herně posune

Reagovat
aramaki

Reagovat
avicii

Gratulácia City, ale pekne sme vás nakoniec po naháňali super sezóna na anglickej pôde, vyhrať ligu majstrov a bude to super aj na európskej scéne, zatiaľ výborná sezóna, ak vyhráme v sobotu tak fantastická

Reagovat
El Cid z City

Díky, pokud vyhrajete, budete ji mít ještě lepší než my, konečně vám může jednou v roce člověk fandit!

Reagovat
smazaný uživatel

6. v rade v tabuľke vyššie ako Arsenal. Nezvyknem sa vyjadrovať na adresu Gunners, ale dnes si to užívam. Bol to dobrý boj dokonca a sladký koniec pre nás. Teší ma to. Liga Majstrov je pre nás obrovský úspech. Dovolím si napísať, že Január a prestupové okno rozhodlo. My sme priviedli rozdielových hráčov, Arsenal zostal stáť na mieste a v kvantite sa ešte oslabil.

Reagovat
O.Giroud

Burnleeeey

Reagovat
Golasso

My jsme si to projebali v zápasech, které jsme měli kvalitou zvládnout i bez lednových posil. Určitě by nám lednová posila bodla, ale není to hlavní důvod. Ten je zatím v hlavách.

Reagovat
Čenda

příchod Conteho, to byl zlom. Ale gratulace, byl to dobrej boj.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
aramaki

Mas pravdu. Z dlhodobeho hladiska sme ale urobili vyborny krok a mozem sa s tebou stavit, ze toto bola na dlhu dobu posledna sezóna, ked ste skoncili nad Ars. V kazdom pripade gratulacia a uzite si to

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Pravda

Reagovat
PH8

za tu první část, jen si to užívejte. Ta druhá část - my ani nepotřebovali rozdílové hráče ale hloubku týmu. Konkrétně aby nám nemusel v základu při pár zranění hrát Cedric, Nuno, Sambi/Elneni a ze střídačky byl jen ESR a Laca/Eddie.

Reagovat
REPLIKATOR

Většina fanoušků už byla smířená předem, takže nemůžeme být zklamaná. Ale bylo to docela napínavý dnes I tak pěkná ligová sezóna. Bodů jsme nahráli hodně, akorát City prostě zase uhrálo ještě více

Reagovat
LokoLFC

Co je peknyho na tom, ze jsme druzi a Villa si necha dat 3 goly za 5 minut? To je jakoby tvoje zivotni laska zila s tvym nejlepsim kamosem a tys mel radost, ze jsi jeji kamarad.

Reagovat
Seydou Doumbia

to s holkou by nasralo více, tohle je jen fotbal

Reagovat
LokoLFC

Jak jen fotbal?

Reagovat
Seydou Doumbia

Už to není jako dříve, kdy člověk hltal každý zápas v tv a neměl na výběr s 20 tisíc zápasů co sledovat, miliardy informací atd...tehda byl člověk rád za pl o víkendu v telce občas a lm v týdnu, v časopisu si se dozvěděl více informací a jinak si hrál fifu dnes se furt mění hráči, trenéři, vše je to takové bez identity že už na tom moc nezáleží...a ani mě to přímo neovlivnuje, jestli vyhraje live nebo city, jasně přál jsem to city, ale kdyby to vyhrál liverpool tak to je stejně jedno, jsou podstatnější věci než kopani do balonku, tohle je spíš legrace

Reagovat
Gimme

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Seydou Doumbia

čekal bych rozvinutější odpověd teda

Reagovat
LokoLFC

Co na to chces odpovedet, proste nejsi fanousek nakyho klubu.

Reagovat
Seydou Doumbia

jsem, Lyonu, jen už to nehrotím jako kdysi kdy na tom opravdu záleželo...daleko více záleží na osobním životě než na tom kdo vyhrává titulky a lm zkrátka jsem z toho vyrostl a došlo mi že to není nejdůležitější a že ti hráči nejsou žádní extra myslitelé

Reagovat
ratusek

Reagovat
LokoLFC

Pavle Karochu?

Reagovat
Nizzie

Laďa, 13 let

Reagovat
Front hell

Reagovat
Al Capone

Reagovat
CHONG

Přál jsem Live, ale City parádní otočka, hezky to od nás okoukali Jinak Conte je fakt king.

Reagovat
aramaki

Uhrat so skúseným mancaftom, finalistom LM upotene 4. miesto vs hrat o LM s najmladsim mancaftom do posl. kola. Neviem, nieco mi tam nesedi. Ale samozrejme vsetko je zasluzene, to nespochybnujem a budem Tot priat, aby sa v LM ukazal v lepsom svetle ako v kont. lige

Reagovat
wwwx

Mně nesedí, proč Tottenham každý rok zaplatí na platech méné než Arsenal a má posledních 6 sezón lepší výsledky.

Reagovat
aramaki

Posledné roky Wengera a nekompetentné vedenie po nom. Preto ten radikalny rez napr. v zime s Aubom. Tipnem si, ze o rok to bude presne naopak.

Reagovat
Muffi

Spurs se drzi platove dost zkratka, navic z vetsiny hracu udelali hvezdy az oni.

Reagovat
masly008

Můžeš popsat ty hvězdy?

Já jich tam moc nevidím.

Son byl už hvězda v Bayeru.

Kane je odchovanec.

Lloris byl už při příchodu repre gólman.

Kdo jsou teda ty hvězdy?

Reagovat
Cotton

Brighton měl skvělou sezónu, pro mě byli jedním z adeptů na sestup

Reagovat
Seydou Doumbia

Cucurella a Bissouma do týmu sezony

Reagovat
cristiano.K.

tak to se moc nevyznáš

Reagovat
kiwwi

v tipovacke boli stvrtym najtipovanejsim timom na zostup (po Watforde, Norwichi a Brentforde)

Reagovat
O.Giroud

Brighton s Potterom ma blizsie k Europe nez k zostupu, akurat by uz konecne mohli trochu rozumnejsie posilnit utok

Reagovat
aramaki

Uhrat so skúseným mancaftom, finalistom LM upotene 4. miesto vs hrat o LM s najmladsim mancaftom do posl. kola. Neviem, nieco mi tam nesedi. Ale samozrejme vsetko je zasluzene, to nespochybnujem a budem Tot priat, aby sa v LM ukazal v lepsom svetle ako v kont. lige

Reagovat
aramaki

Toto bola reakcia na Chonga.

Reagovat
Mates_Matesović

Jak to chvilkama vypadalo dost bledě, tak nakonec super sezona. Největší zásluhy na tom má samozřejmě Conte (díky Paratici), ale bez dobře nastavenejch hráčů by to nešlo. Son, Kulusevski, Romero a Kane asi nejvíc klíčoví, ale i zbytek týmu od března předváděl stabilní výkony. Teď vhodně posílit a vidíme se v srpnu.

Reagovat
Beči

Připomíná mi to titul City v sezóně 11/12, taky obrat během pěti minut.

Jsem teď pěkně nasraný, ale zároveň strašně hrdý na to, co Liverpool dokázal a jací jsme bojovníci.

Už podruhé jsme skončili bod za hegemonem sezóny, asi je to i smůla. Ale nevěšme hlavu a pojďme se soustředit na finále Ligy mistrů.

A současně i sebereflexně gratuluci MC k titulu, mají opravdu úžasný tým

Reagovat
avicii

Ja napríklad vôbec nie som nasraty, proste to dopadlo ako sa už asi čakalo.. Už to treba sústrediť na sobotu

Reagovat
O.Giroud

len nam ta Aston Villa nemusela davat taku nadej

Reagovat
Beči

Já jsem nasraný jen vzhledem k tomu, že Villa vedla 2:0 a v tu chvíli jsem zase začal snít o tom, že ten titul na poslední chvíli urveme, před zápasem jsem v to nedoufal. Ale jak říkám, City jsou úžasní a nedá se zde mluvit o nějakém nezasloužém haluzáctví, takže v pohodě.

Reagovat
Luc-Luc

Presne, meli si nechat podle ocekavani nalozit 4 do pulky a vsichni by byli v klidu, takto nam zbytecne pokazili odpoledne

Reagovat
Beči

Je to tak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Muffi

Spis smutny z toho, ze 90+ zase nestacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUD > zlatan

Reagovat
Front hell

nejde mu to nepřát.

Reagovat
Orlandiiik

COYS, těším se na LM

Reagovat
Nizzie

Tak gratulace City k titulu! A gratulace i Tottenhamu k 4. místu. Asi to tak letos zkrátka mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Smoula14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Infernoqt

Ralf Rangnick finishes with a winning record of 37.9% - the worst of any Manchester United manager for 50 years since Frank O’Farrell in 1972 [@sampilger]

Reagovat
avicii

Ze to bude tak zle si asi nikto nemyslel

Reagovat
Luc-Luc

Majstrstyk ho tam nahirovat, to jsou fakt klauni uz se tesim, jak v prosinci budou vyhazovat Ten Haga

Reagovat
Infernoqt

Snad ne. Zrovna Hag má herní projev, který potřebuje čas k aplikaci. Myslím si, že se s tím počítá a že se příští sezonu od nás neočekávají zázraky. Samozřejmě se nás bude snažit dostat zpět do LM, ale po výkonech v letošní sezoně to sebevědomí bude hodně nízko.

Reagovat
LokoLFC

Vyborne, ze zustava jako poradce.

Reagovat
kiwwi

poradca pri prestupoch a aj to len vo velmi obmedzenom rezime, kedze ide trenovat Rakusko...bude to len pro forma

Reagovat
J0EL

A to sa vyplati

Reagovat
bbbauch

Tak oko na talenty bezesporu ma, tak co je na tom na vysmech?

Reagovat
J0EL

Narazal som na to ako to napisal kiwwi, ze to bude len "pro forma".

Reagovat
bbbauch

Jo tak

Reagovat
J0EL

Tak ako nieco robis len "pro froma", tak to velmi nema zmysel.

Reagovat
bbbauch

Ja nevim kde to info kiwwi vzal, ale doufam, ze to zadny “pro forma” neni. Samozrejme nebude mit nejaky rozhodujici slovo, ale bylo by fajn kdyby se ty prichody i s jeho pomoci resily vic koncepcne. V tom verim, ze by nam mel byt uzitecnej.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Koukam neni moc tezky se ti dostat do hlavy

Reagovat
Nizzie

Nevím, kdo tu reaguje téměř na cokoliv, co napíšu, jak malá podrážděná ču*ka.

Reagovat
bbbauch

Rekne nekdo, kdo mi na kazdej prispevek lepi smajliky. Vem si prasek a bud v klidu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vodka

Reagovat
O.Giroud

to asi Busby necakal, ze takto dopadne po tom zaciatku

Reagovat
r.mrazik

byl totalne sileny...

Reagovat
Muffi

10-7-7 v lize celkem, od brezna 3-2-6.

Zajimavy je, ze takhle ve vlnach jeli celou sezonu. Na zacatku 5 zapasu, 13 bodu, pak 5 bodu z 8 zapasu, pak 14 zapasu a 8-5-1, nacez prisel brezen.

Reagovat
Kincl

Jinak neskutečný, že dokázal Pep ten tým nakopnout o půli v šatně. Doufám, že příští rok to zas bude jízda mezi Liverpoolem a City a že se přidá ještě Chelsea, protože si myslím, že zbytek bude rád bojovat za TOP 4

Reagovat
Kincl

Jinak může se stát cokoliv, ale pokud Haalandovi bude držet zdraví + ho ukočiruje Pep tak to bude hodně našlapaný tým

Reagovat
Registrujisejenproto

jj, nakopnul je tak moc, že v 69. minutě dostali na 0:2

Reagovat
REPLIKATOR

Burnley sestup konečně

Reagovat
Coutinho10

Leedsu jsem absolutně nevěřil, ale jako jméno do PL patří, takže dobře, ikdyž ten tým samozřejmě už není, co býval

Reagovat
O.Giroud

Leeds je uz nudny, snad aspon tie zapasy s ManUtd budu za nieco stat. Lebo inak mozu ist hned buduci rok oni, cakal som od nich viac. Ale teraz som rad, ze sa zachranili lebo miesto nich ide dole Burnley

Reagovat
Coutinho10

j jako Burnley mi nakonec až tolik nevadilo, ikdyž samozřejmě byly období, kdy člověku lezlo dost na nervy a přesně jak píšeš, tak od Leedsu jsem čekal taky víc, zvlášť po tý 1. sezoně, ale byl to spíš propadák a záchrana skoro zázrak, takže se z toho můžou jedině poučit a zkusit nalákat nějaký posily díky svému jménu a progresivnímu trenérovi, ale pokud nezaberou, tak jasnej kandidát na sestup příští sezonu

Reagovat
O.Giroud

Trochu uz vyzerali futbalovejsie ked ziskali Corneta aj Weghorsta(aj ked toho moc rychlo superi precitali). Ale Leeds som sa tesil hlavne na zapasy s ManUtd ze velice rivali a Leeds si tam chodil akurat pre 5ku

Reagovat
Coutinho10

jj i Vydra byl v závěru dost dobrej...možná mít ho k dispozici, tak to dali, těžko říct...j Leeds se i v jiných zápasech často sesypal mi přišlo, jsem zvědavej, co předvedou další sezonu

Reagovat
O.Giroud

on tusim vzdy ked zacne hrat dobre tak sa odfajci na nejaku dobu

Reagovat
Coutinho10

j, má to nějaký prokletý

Reagovat
DidusIneptus

,,Bravo'' Arabové, bez peněz nikam nelez!

Reagovat
Kincl

To je ale dobrá investice, investovali prachy a vyhráli titul v Anglii

Reagovat
DidusIneptus

Alejo,ale po jaký době.

Reagovat
Kincl

Vždyť to za posledních 7 let vyhráli 4x

Reagovat
Salfovic

Zas tak dlouho to netrvalo, navíc snad začínali ve druhé lize.

Reagovat
kissak

Bez peněz do žádného vrcholového sportu nelez.

Reagovat
Coutinho10

tak velká škoda nakonec....Aston Villa se bohužel po vystřídání Coutinha sesypala Gerrard

Reagovat
Nizzie

Gerrard jen potvrdil svoje "kvality".

Reagovat
Luc-Luc

Arteta taky, kdyz je opet bez LM

Reagovat
Nizzie

Klopp taky, když je opět bez titulu.. The fuck is this?

Reagovat
Luc-Luc

Jo, je to nymand

Reagovat
Salfovic

Všichni tři máte pravdu

Reagovat
REPLIKATOR

aspoň že má novou smlouvu

Reagovat
O.Giroud

uvidime buducu sezonu, proti nabudenemu ManCity sa drzali dobre aj ked to posrali

Reagovat
C-M@ster

Říkal jsem si, že by to byl velkej příběh, kdyby Gerrard „získal” pro Liverpool titul takto, ale asi to tak mělo být.

Musíte se spokojit s výhrou v LM.

Reagovat
Coutinho10

j jako mrzí to hlavně z toho důvodu, že to mohl bejt fakt historickej moment a najednou se ten sen začal přibližovat, ikdyž my pořád nevedli, ale přesně jsem se bál, že i za stavu 0:2, pokud City dá 1. gol, tak nebude jediný a bohužel jako už několikrát dokázali zápas otočit...mrzí to dost, tak můžeme max. vyrovnat na 3 trofeje MU z 99, ikdyž ta PL tomu u nás chybí

Reagovat
O.Giroud

na to ze dali v 70. na 0:2 tak aby uz za v podstate v 80. min bolo 3:2 to je fakt skoda

Reagovat
LokoLFC

Kokoti proste...

Reagovat
Čenda

Tak Mikeli, příští sezonu top4 a finále EL, bez pardonu. Budes mit další přestupák, budeš tu dost dlouho, abys neměl výmluvy. Opovaž se během následujícího roku stěžovat na to, ze hraješ Evropu nebo ze mas moc zápasů a málo hráčů tvl.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Seydou Doumbia

stěžovat si bude, ale to každý trenér na něco tak se to alespon vyrovná

Reagovat
aramaki

Ten ton si nezasluzi. Vytiahol klub zo sraciek, dal mu viziu. Napriek "len" 5. fleku robi vybornu robotu.

Reagovat
Nizzie

Odvádí dobrou práci, výbornou ne, kdyby dělal výbornou práci, dnes se těšíme z fleku zajišťujícího LM.

Reagovat
aramaki

Niekedy je to trocha aj o stasti a o samotnych hracoch. Tych cervenych kariet bolo dost a s tym z pozicie trenera tazko nieco robit. Niektore boli uplne nonsense. Ale angl. rozhodcovia robili chyby aj v zapasoch konkurentov, takze vyhovarat sa na to neda. Tie tri body boli fakt o chlp. Ak by neurobil poriadky s deadwoodom, tak by som mu tu LM vycital aj ja.

Reagovat
Čenda

Pokud by ten deadwood jen uklidil, tak ok. Ale taky nejakej dotahnul, obhajoval ho, opakovane stavěl a stále tvrdil, jak je prinosnej. Willy pozdravuje. Cedric je taky jeho práce. Ano, mas pravdu, uklidil většinu odpadu, ale tvl to by snad udělal kazdej manažer. Co by provedl Conte? By tam z Mustafů a Mkchytaryanů zbyly jen fleky na odjezdový rampě.

Reagovat
aramaki

Ved ano, ale napr. Conte je vynasany do nebies. Btw. Cedric odohral dobru sezonu. Po zraneni Takehira som cakal biedu, ale Cedric to slusne zaplatal. Na konci uz stratil formu.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo, ale ten závěr byl dost prosraný...tam bylo jasný že kdo uhraje lm bude za boha a kdo ne bude za sráče, jinak to rozdělený nebylo v přímém souboji se spurs

Reagovat
aramaki

To ano. Zariskovali, Tierney a Partey chybali dost, ta LM by sa uhrala s nimi, tomu verim.

Reagovat
Golasso

Jo, jenže to jsou spíš momentální dojmy. Spurs by určitě chtěli s dlouho budovaným kádrem, postaveným kolem hráčů se zkušenostmi i kvalitou, hrát někde na úrovni Liverpoolu, ne se ještě 2 kola před koncem křesat o TOP 4 s naší dětskou křížovou výpravou a nakonec to urvat o 2 body, protože mlaďochům v klíčových chvílích selhala hlava. My jsme tak nějak splnili, co jsme měli, i když jsme zklamaní, že toho nebylo víc.

Reagovat
aramaki

Detskou krizovou vypravou ale inak

Reagovat
J0EL

Ako vacsinou s tebou suhlasim, ale je prilis skoro tvrdit, ze "nas vytiahol zo sraciek". To este ani zdaleka. Zbavili sme sa deadwoodu a hracov, ktori nemali zaujem za nas viac bojovat, mame mlady perspektivny tim a celkom fajn vyhliadky. Ak najdeme slravne posily, tak top4 je proste minimum. V opacnom pripade musi ist. Uz nebudu ziadne vybovorky. Casu dostal dost. COYG!

Reagovat
aramaki

Moze byt. O rok to bude drsne, prida sa aj Newcastle, United zacnu prestavbu. Ale verim, ze ten 4. flek bude. Podmienkou je kvalitny utok, to zn. nie Nketiah.

Reagovat
Nikikrew

Výbornú nie

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

bez debaty

Reagovat
fenixLFC

tak nam nakoniec sezonu fakt odpiskala ta stupidna prehra s leicesterom. ale tak ako tak famozny zaver, od aguerooo si nepamatam ze by koniec sezony bol tak napinavy a o nieco slo. pred sezonou sme mali byt radi za stvrte miesto, v januari ci kedy sme stracali 10 bodov a nakoniec to bol boj doslova do poslednej minuty...

aj ked je to este predcasne hovorit kedze pre nas sezona este neskoncila, tak je urcite famozna. nie je z toho quadruple (ktore bolo aj tak nerealne) ale aj keby nevyjde LM, tak mat dve trofeje, druhe miesto a finale LM, to je neskutocne. predstava ze by sme mali quadruple a este vypadol aj everton, fakt neviem cim by sme to chceli v dalsej sezone prekonat

tak ako tak, tato sezona bola uzasna. nic neslo podla planov a minimalne polovica ligy bude ked nie nasrana/smutna, tak urcite aspon rozpoltena ako ju hodnotit. kopec sklamani medzi timami a iba par pozitivnych prekvapeni. k tym pozitivnym patri urcite tottenham, ktory ju ale budu hodnotit pozitivne len kvoli tomu ze zmenili rozhodnutie, s ktorym chceli sit do sezony. nuno bol pruser ako remen. newcastle sa spamatal az s novymi majitelmi ale howe urobil kus prace. brighton konecne v top10, ten tim na to mal uz vlani. vieira neskutocne prekvapil a aj ked sa to nebude fans arsenalu pacit, 5. miesto a navrat do europy je pre nich urcite nadplan...

co sa tyka tych sklamani, tak ako fanusika liverpoolu potesi ze o najvacsom trapase sa rozhoduje prave medzi evertonom a united everton aspon ku konci sezony zabojoval takze najvacsi trapas sezony je urcite united. osobne som sklamany nielen z leicesteru (a ich branenia standartiek) a west hamu (zavislost najskor na antonivoi a potom na bowenovi), u ktorych si europa vybrala svoju dan. a rovnako za ocakavania zaostala chelsea, ktora mal bojovat o titul a pritom sa k tomu ani nepriblizila...

najkrajsie na tom vsetkom je ze je to dalsia sezona, ktora skoncila (az na majstra) uplne inak ako sa cakalo. malo byt uplne jasne kto bude v LM a realita je odlisna. uz teraz sa tesim na dalsiu sezonu

Reagovat
cristiano.K.

docela dobrej souhrn, ale proč my bychom měli být rádi za čtvrté místo, nechápu...to tu plácal akorát Oliver.

Reagovat
fenixLFC

tak pred sezonou bola drviva vacsina tipov (nie tu ale obecne) a predikcii ze s ronaldom a lukakom budu tito dvaja bojovat o titul so city a my sme zostavali hodne bokom co sa tyka predpovedi. plus sa ocakaval nastup west hamu a leicesteru. plus nikto netusil ako na tom bude virgil

Reagovat
cristiano.K.

mělo to být vyrovnanější, ale pořád jsme byli před sezonou druhý největší favorit na titul, kádrově i v sázkových kanceláři.

Reagovat
smazaný uživatel

Naše sezóna skončila dost pod očekáváním. Aspoň jednu trofej jsme si zasloužili. Nevadí, příští rok snad budeme důstojnějším soupeřem v boji o PL a konečně prolomíme smůlu v domácích pohárech.

Reagovat
Coutinho10

WHU prováhal velkou šanci poskočit na 6. místo zaručující EL

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infernoqt

David de Gea: "The new manager and staff are already looking for new players. Hopefully, they bring good ones with good character."

"Ones who want to stay, stay at the club. Ones that don't want to stay go out. You don't have to stay here."

Tvl, ta atmosféra tam musí bejt fakt na dně . A tady někdo pochyboval o tom, že se nám porvali v kabině.

Reagovat
Talker

Zvlášť když to říká DDG, který měl snad taky zaječí úmysly pár let zpátky, ne?

Reagovat
r.mrazik

jednu dobu mel...jenze nepindal,nebrecel...cekal,jestli se domluvi a kdyz ne,tak podepsal novy kontrakt a dal tomu dava maximum

to se s jinymi srovnat neda

Reagovat
Seydou Doumbia

to byl ale závěr doby, kdy to ještě byl fotbal...od té doby to šlo do piči

Reagovat
Infernoqt

No právěže moc nebyl, to je z roku 2015, tam jsme pod Gaalem hráli strašně nudný fotbal. Sezonu na to přišel Mourek a začal přestavbu. A tři sezony po Mourkovi začal přestavbu Solskjaer. A ted začne přestavbu Hag.

Reagovat
Seydou Doumbia

myslel jsem to obecně že tehda to ještě hraničně něco mělo společnýho s fotbalem, dnes už nic moc

Reagovat
Infernoqt

No letos jsme hráli sice nejhorší fotbal v celé naší historii PL, ale Gaal a Moyes tomu značně konkurovali. Líbil se mi jen jarní úsek 2015 pod Gaaelem, kdy hrál 4141, jinak to totálně zabíjel.

Reagovat
r.mrazik

To ne...mourek vyhrál El a byl druhý

Ole byl druhý a hráli jsme fajn fotbal zezacatku

Reagovat
čolo

Reagovat
avicii

Fantasticka sezóna

Reagovat
Swarley

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Mates_Matesović

<3

Reagovat
cristiano.K.

at jde radši dělat kung pao ze slepice

Reagovat
Svatej

Tak nejlepší tým historie nebude mít ligu, to je toho..

Reagovat
Swarley

Na nejlepsi tym historie staci jeden cely covidovy titul, tam neni o cem

Reagovat
Svatej

To byla zase class 20... ale chápu, taky se mi ty pojmy pletou

Reagovat
O.Giroud

Ale vam trochu lepilo ne?

Reagovat
Svatej

Coco?

Reagovat
O.Giroud

aby vrabejkove quadruple zilo aj po dnesku

Reagovat
Blbos_Dlaha

Super sezona. City ma netesi, ale boli najlepsi.

A trochu horka prichut kvoli tomu ze to Arsenal nakoniec nezvladol, ale ten tim podla mna momentalne na viac nema. Chce to prichod aspon 2-3 rozdielovych hracov a podla mna aj ineho trenera, ale Arteta by este 1 sezonu mal dostat nech ukaze ci tam je nejaky progres z jeho strany alebo nie.

Reagovat
wesleyborland

Jak není progres? Ten tým probíhá přestavbou, je nejmladší v lize, je logické, že bude mít výkyvy, navíc nechtěli předraženě investovat v zimě a riskli to bez posil a dopadlo to tak jak dopadlo, bohužel i trochu smůly bylo. Loni i předloni by na LM 69 bodů stačilo, letos bylo potřeba 71. Progres tam teda vidět je.

Reagovat
MCFC_8

Slippy G Teraz sa mi smeje, ale 20 minut pred koncom...ale zasluzene mame 4.titul za poslednych 5 sezon Krasne vyvrcholenie sezony a drzim palce Liverpoolu vo finale LM

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
avicii

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nemůžou dosáhnout na quadruple, tak všichni musí přát LM pro Live.

Reagovat
mistr129

přesně, ještě že to dneska City nedojebali, to nevím komu bych ve finále fandil

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
mistr129

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Balotelli 5 branek, domácí vedou 7:0

Reagovat
Tigerinho

Tak snad ještě dva.

Reagovat
Registrujisejenproto

před zápasem jsem nevěřil, v druhém poločase dobrých 15 minut už ano, nakonec to dopadlo očekávaně

velká škoda, že v té cca pětiminutovce mezi 70.-75. minutou LFC nepřidalo gól na 2:1 vlastně v žádný moment zápasu nebyli na průlběžném prvním místě. věřím, že kdyby ten gól dali, v Manchestru by to na stadiónu bylo z publika slyšet a cítit a hráči City by se sesypali.. gratulace City, ale škoda, Fraudiolovi se fakt přát nedá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Na finále LM snad s VVD a Thiagem a Real by se měl dát porazit i přes to, že se síly moc nepošetřily už teď se těším na sobotu jak malý

Reagovat
O.Giroud

Snad sa Arnold dobre pripravi, nech nema kolotoce ale nechcem tu moc zas provokovat Ujfalusiho

Reagovat
BaggioRoberto

City super, gratulace. Burnley je mi lito, oni byli v lize snad 7 let s temer nemennym kadrem bez hvezd, sympataci.

Reagovat
J0EL

Naopak, je fajn ze su konecne prec. Tento styl futbala "ala Stoke City" uz do PL proste nepatri

Reagovat
fenixLFC

boli aspon ozivenim a niecim odlisnym od zvysku sutaze

Reagovat
Nizzie

Asi jako Stoke no, prostě nuda.

Reagovat
Seydou Doumbia

oživení byl Leeds loni, Burnley prostě jen klasičtí angličti kopači

Reagovat
penepi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Luc-Luc

Klasicti anglicti kopaci nemaji v anglicke lize co delat

Reagovat
Seydou Doumbia

dnes už ne, není rok 2000

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

nadherne ozivenie teda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
J0EL

"ozivili" to a uz mozu ist konecne do prdele

Reagovat
Nikikrew

a nikdy sa nevratit

Reagovat
BaggioRoberto

cocote

Reagovat
eibe

Dobře jim tak, nemají mít takové hnusné logo, jak kdybych ho maloval prstem na mobilu.

Reagovat
andkoo

bez Dycheho mohli kludne ostat

Reagovat
penepi

Škoda, že ten 100. gól tam nepadol, ale inak všetko ako má byť.

Reagovat
kissak

MC a Pool si jedou svou vlastní Superligu. Jakpak tomu bude v příští sezóně?

Reagovat
Ranoth

snad ako naposledy ked sme prehrali titul o bod

Reagovat
avicii

ale bez pandémie

Reagovat
vladis271

Reagovat
O.Giroud

100+ bodov alebo ManCity

Reagovat
Luc-Luc

Pristi sezonu Shity s Halandem, to bude nehratelny pro kohokoli...ledaze by se jim zrakvil na delsi dobu a De Bruyne k tomu

Reagovat
Seydou Doumbia

blbost, je to PL... po titulu Lestru není nic jistý už

Reagovat
vladis271

zas nás bude každý pred sezónou odpisovať a zas budeme jediný kto bude schopný s City držať krok.

Reagovat
kissak

Byla to ale opravdu krásná sezóna, jak pro skalní fandy pak i pro nezaujatého diváka.

Kouzlo EPL.

Reagovat
O.Giroud

buduci rok si to s nami a ManCity rozdate o titul? ci nam este date nejaky ten rok nech si uzijeme

Reagovat
Wazza228

Mně se teda zas tolik nelíbila.

Reagovat
ACSMan

Přidávám se, nevím čím by to mohlo být

Reagovat
kissak

vždyť Lestr neskončil zase tak špatně

Reagovat
Noustress

Leeds bomba, napriek tým početným marodkam

Reagovat
Swarley

dobry, ze se zachranili...

Reagovat
kissak

jsem zvědavej zdali udrží Bamforda, Raphinhu či Phillipse

Reagovat
eibe

Reagovat
Nieuwendyk

Díky díky, byl jsem tam, jsem tu asi jedinej, nebo je nás pár, dlouho jsem tu nebyl, ale věřili jsme do konce, MOT ALAW

Reagovat
Csaplárova past

Vsechna cest Spurs, skvela snura v poslednich deseti zapasech. Kane a Son nakonec navazali na vykony z lonska.

Gerrard potopil Liverpool ... opet diky nemu Reds bez titulu

United ... to je skandal, 58 bodu ... ostuda.

Reagovat
papanegra

Gerrard je fakt mrdka..

Reagovat
cristiano.K.

jj, City porazí AV v 18/20 zápasů, ale tupci to budou vyčítat Gerrardovi

Reagovat
Swarley

To uz je jak ty trictvrtaky, stacilo dat devet z deseti

Reagovat
Nizzie

Reagovat
papanegra

Ano, při tom průběhu zápasu nakonec zklamal a těžce nezvládl.

Nezklamal poprvé, jako hráč, tak lidsky a teď i jako kouč.

Reagovat
cristiano.K.

Bylo to strašně blízko přitom tak strašně daleko. Dnes jsme ani v jeden moment nebyli blíž titulu.

Před sezonou jsem tvrdil, že pokud budeme hrát do posledních kol o titul, tak to bude úspěch, což jsme splnili. Teď už jde jen o to, jak moc ta sezona bude úspěšná.

Neskutečný rozdíl, když točíš během sezony v podstatě jen tři stopery, místo devatenácti stoperských dvojic z minulé sezony. Je to masakr, v podstatě celá naše základní "11" aspiruje do all stars celé sezony a titul z toho není. Do toho přišel Diaz, bez něj bychom nebyli tak úspěšní.

Gratulace City, titul si jednoznačně zaslouží, ale bylo férovější, kdyby z posledních pěti let měl jen tři Snad nám bude přát štěstí v LM, ten tým si to zaslouží, úžasná sezona.

Reagovat
forrest

Bylo to tak strasne blizko, ale zaroven daleko…

Cristiano.K, z rane prace mladeho filozofa, L.P. 2022

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Leeds

Reagovat
vladino10

Hovorím no, Gerrard je pre Liverpool symbol neúspechu obdobia

Reagovat
Blbos_Dlaha

Ako meme je to vtipne, ale realne fakt neviem co s tym dneskom ma Gerrard

Reagovat
Luc-Luc

Prohral s Villou na City, uplnej nymand

Reagovat
vladino10

opäť slippy

Reagovat
LokoLFC

Proste aura.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wwwx

All or nothing.

Reagovat
cristiano.K.

V ročníku 96/97 stačilo Fergimu na titul 75 bodů, dneska ti nestačí 92 bodů

Reagovat
O.Giroud

92 je nic, ked ti nestacilo ani 97

Reagovat
cristiano.K.

cokoliv nad 90 bodů je skvělá sezona u jakýhokoliv týmu a měla by být titulová.

Reagovat
O.Giroud

co narobime na jednej strane uctyhodne, na druhej az zufalost , ze z 3 titulov je jeden.

Reagovat
wwwx

V ročníku 79/80 stačilo Liverpoolu 60 bodů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jednak to bylo 42 zápasů a hlavně 2 body za vítězství.

Reagovat
wwwx

Detail

Reagovat
Zark

Reagovat
protiproudu

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace City

Reagovat
Infernoqt

Snad si to ti dva fanoušci přečtou.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Salfovic

Tento klub zde má 117 fanoušků, z nichž 58 jej má jako hlavní klub

Reagovat
Swarley

To ma zaplaceno u PJ šejk, to jsou jak ty jejich udajne vyprodane domaci zapasy

Reagovat
Kinky7

ahaaaaa. to jsem nevedel. asi ma spatne cislo uctu. Hned mu brnknu ze mi nic nechodi

Reagovat
čolo

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Každopádně abych to uzavřel. Doufám, že Hag dostane čas, abychom ho hned v zimě nevyhazovali, pokud se nebude dařit. Teď začne koncepční práce, pojedeme od znova, tak ať to hned v zimě nevzdáme. Konečně máme trenéra, u kterého si na rozdíl od Oleho mohu říct, že mu v té koncepční práci věřím.

Reagovat
pingla

když už jsme to takhle pojebali, tak alespoň vidět ty ksichty Robertsona, Salaha a spol, jak jsou opět druzí, to zahřálo na srdíčku

Reagovat
LokoLFC

Kdo fandi United, nema srdce...

Reagovat
smazaný uživatel

Největší klub v Anglii - a to foorévrr!

Reagovat
smazaný uživatel

o tom se vam muze jen zdat no

Reagovat
pingla

jo že, loni druzí, ale může se nám o tom jen zdát no dementíci v řadách LFC tady opravdu stále jsou

Reagovat
smazaný uživatel

loni druzi kdo resil nejaky loni? ale jo to se vam darilo, jste byli druhy i v EL

Reagovat
forrest

Nezvladame… co?

Ale druhy misto, taky misto!

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladate no

Reagovat
Svatej

Conte je mistr.

Reagovat
Whitemedia

kde?

Reagovat
Nizzie

Loni v Itálii.

Reagovat
Whitemedia

Tak to má saint nějak moc velký delay.

Reagovat
Nizzie

No, asi IE.

Reagovat
Diskostu

Škoda tej Aston Villy vo Finále LM fandím Realu zaslúžia si to viac to poniženie PSG a City bolo epické...Aj ked škoda ak by Pool skončil bez veľkej trofeje...

Reagovat
vceradnesazitra

Scouseři mají prd, sranda tým Arsenal nedal LM, dementní Burnley konečně spadlo a Leeds přežil. Nakonec ta sezona dopadla celkem ok

Reagovat
Liveral

Mohamed Elneny has signed a 1-year contract extension with Arsenal.

Reagovat
O.Giroud

lepsie nez 4-year

Reagovat
Blbos_Dlaha

dobry nahradnik

Reagovat
PH8

Frajer co ti odehraj kvalitně 2-3 zápasy a nemusíš mít strach, že sám do*rdá zápas. V pohodě do kabiny a nenadává na svoji roli

Reagovat
J0EL

nehcapem ten zbytocny hejt. Uzitocny squad player.

Reagovat
PH8

Naopak jsem si říkal, že je škoda že si na něj Arteta nevzpomněl dřív když vypadl Thomas v té naší sérii CP, Brighton, Southampton místo Sambiho.

Reagovat
smazaný uživatel

v 22/23 udrieme späť

Reagovat
Panini Calciatore

Slippy G zase prihral titul superovi

Reagovat
patas92
Reagovat
vladis271

Tak bude ten EF zraz v BA na finále LM alebo nie?

Reagovat
romeo351

Takto má vypadat souboj o titul

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Salfovic

Kdo to ,,nedávno´´ zkoušel u nás? Potočný? Byť to dopadlo trošku jinak.

Reagovat
ttopi

Ta koloběžka ale hrozná, nekonečná

Reagovat
Cobra

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Miguel19

On ještě hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

mit jeho v tuto sezonu, tak mame lm

Reagovat
Beči

SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

jediný supermario je mario HOLEK

Reagovat
Agent z Melmacu

Gerrard na tlačovke

Reagovat
Tomanatura

Doufam, ze o tomto obdobi nekdo z hracu Utd napise ve sve biografii. Nic se neda delat, snad bude pristi sezona lepsi. A doufam, ze Pep pujde jednou zpatky do Spanelska, at se ma zase o co hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je stale o co hrat

Reagovat
O.Giroud

o FA Cupy a League Cupy mozno inak je to cakanie na zranenia v ManCity, aspon to zatial tak vyzera no

Reagovat
fenixLFC

ved tento rok sme si to posrali sami bez ohladu na city a nejake ich zranenia

Reagovat
fenixLFC

ale suhlasim ze rozdiel s haalandom bude v tych vzajomnych zapasoch ktore na ich stranu asi zlomi. a bez toho aby sme ich porazili titul mat nebudeme

Reagovat
Swarley

Ted jeste s Halandem, to bude totalni peklo... Alespon tu silenou krizi mame v tomhle obdobi, kdy to drti Pepek...

Reagovat
Talker

Já chápu, že pro fanouška MU to vypadá jako neskutečná dominance, protože boj o titul můžou přestat sledovat už v srpnu prakticky dekádu, ale ve výsledku stačilo, aby Liverpool 2x vyhrál zápas místo remízy a Guardiola měl za poslední 4 roky 1 titul.

Reagovat
forrest

Pro fanouska Chelsea je to v podstate nemlich to samy ale…

Reagovat
Svatej

To úplně ne střídáme ligy, ligy mistrů a poháry Uefa, my jsme vcajku a sezona je zábavná furt

Reagovat
Svatej

+ Guardiolu v lize jsme dokazali presrat mi ted doslo

Reagovat
Tomanatura

To ano, ale Liverpool ma vynikajici generaci, kterou bude tezko nahrazovat, City a Pep si koupi, na co ukazou a funguje jim to. Dlouhodobe se jim rovnat nejde. Liverpool jede na 120% celou dobu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Luc-Luc

Nejde, nez se etabluje Newcastle, tak se bude hrat o druhy misto...potomuz jenom o treti

Reagovat
cristiano.K.

je o co hrát, Liverpool to dokazuje třetím rokem.

Reagovat
EZ

Unpopular opinion: futbal je staged rovnako ako wwe.

Reagovat
EZ

Zacali to prehanat s tym otacanim zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

find god

Reagovat
Čenda

Optimistický pohled fanouška Arsenalu asi takto(vypůjčeno): Chelsea bez Abry půjde snad rychle a jistě do prdele, Slepicim odejde Conte a snad i Kane se Sonem, přinejhorším zestarnou, United se točí v kruhu, Newcastle snad bude ještě příští sezonu bojovat sam se sebou, ostatní nas nemůžou ohrožovat. Z tohoto pohledu je Arsenal jediný, kde se (snad) buduje něco smysluplně, dlouhodobě a funkčně. Hmm, souhlas? V reálu bude Mikel cim dal vetsi Pep(ty špatný stranky), Saku a Odeho atd nám někdo zkoupí a ještě nas pošlou do Championship, protože se zjistí, že to, co jsme udělali Gunnersaurovi, je proti Helsinský deklaraci o zacházení se zvířaty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale už slušná zoufalost.

Reagovat
Muffi

U Saky by se vam ta LM letos dost hodila

Pokud vas dotahne pristi rok do LM nejakou silenosti jako 17+15 a bude vas nejlepsi hrac, bez podepsane smlouvy se o nej servou naprosto vsichni.

Reagovat
Nizzie

Záleží, jak to má srovnané v hlavě, ještě má na takový přestup čas, což bylo vidět na konci sezóny. Ale jednou určitě se o něj top kluby prát budou, pokud bude pokračovat ve vývoji jako doposud. Ale zase je to odchovanec a produkt akademie, to nám zase trochu hraje do karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

to musel byt nekdo z aftv...

Reagovat
Čenda

možná, ja to nasel v komentech na arseblogu

Reagovat
Svatej

Gunner revival

Reagovat
PH8

Reagovat
SunFells

Maddison nakonec ještě udělal 12+8, jeho výstup bude vždycky silný.

Reagovat
Jackmaker1989

Taká otázka, ten druhý gól Leedsu mal platiť? To nebol offside?

Reagovat
SunFells

Nebyl, Rodrigo v offsidu Rayovi ve výhledu nezavazel.

Reagovat
mesyas

upff, už jsem si myslel jak tu budu číst hovna od "nejlepší tým historie" fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, zakonceni sezony proste famozni. Sice jsme potrebovali kolaps Arsenalu, se kterym jsem uz vubec nepocital, ale od toho Brightonu tusim, pro to vic udelat nemohli. Nechci tady mit prehnanou pozitivistickou onanii, furt se muze Conte a Levy do mesice dohadat, Kane zacne zase trucovat, Real napadne, ze Sonny by nemusel byt spatna low budget verze Mbappeho a vsechno pujde do prdele. Ale uz jsem to tu parkrat psal, takhle dobry pocit jsem z toho tymu nemel od finale ligy mistru. Vylepsit obranu, mozna upgrade za PEH, 2. golmana a ten tym muze myslet jeste vys. Son 23+7, Kane 17+9, Kulu za pul sezony 5+8. Dohromady 45+24. Fakt doufam, ze Kaneovi nebude jebat, protoze rozbijet tohle trio by byla hrozna skoda. COYS!

Reagovat
Eichel

Má vôbec Kane kam inam ísť? Mne z toho vychádza, že zostane už len preto, že s ním nie je úplne kam a do Chelsea ho nikdy Levy nepustí.

Reagovat
masly008

Real?

Reagovat
masly008

UTD?

Reagovat
Nizzie

Newcastle?

Reagovat
masly008

Man UTD

Reagovat
Nizzie

Já Tě pochopil, já jen doplnil další tým.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Eichel

Ronaldo

Reagovat
Eichel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

o kolko bodov by mali viac spurs ako my keby ich conte trenoval od zaciatku sezony? zistime dalsi rok, ale ten rozdiel uz ocakavam priepastny

Reagovat
smazaný uživatel

inak

We just finished below Spurs for the 3rd time in the three seasons under Arteta. They have had four different managers in that time frame

Reagovat
smazaný uživatel

Ma presne 2b na zapas, takze v 38 zapasech by dal 76b. Taky jsem popravde cekal vic. Pokud tady bude a dostane posily, po kterych bude touzit, tak 80b by mel byt cil. Teda aspon za me.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Butthurt mi ted budes komentovat vsechny prispevky? Go get a life kid

Reagovat
Nizzie

Ano.

Reagovat
Svatej

A mezitím pohled nás všech ostatních

https://ibb.co/SXxRycg

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsou mezi prvním, druhým a třetím místem takové mini schody, když se třetí místo těm prvním dvěma ani zdaleka bodově neblíží?

Reagovat
bbbauch

Nejsem autor, nevim, skoro bych rekl ze to nekdo akorat predelal a nevsimal si veci mimo point?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fff

Nakoniec vcera ocakavany vysledok s tym, ze sme asi prisli o Thiaga pre finale LM. To moze byt to najhorsie co vcerajsok priniesol .

Reagovat
LyEX

Dúfam, že fanúšikov, ktorí napadli Olsena vyjebú doživotne a záznamy City poskytne FA na vylúčenie zo všetkých štadiónov a polícií. Svine, aby si dieťa nemohol vziať na štadión (nie len v Anglicku, ale FR, SK, ČR, PL je toho príkladom), stále tie isté ožraté opičie existencie, ktoré nechodia pozerať na futbal, len si uľaviť od úbohého a patetického života.

Reagovat
Luc-Luc

Plastic fans neunesli vyhru, normalka

Reagovat
Front hell

Reagovat
LyEX

Ty si "takový ten místni píčus", keby si aj ty dostal ban, hneď by bol Liverpool sympatickým klubom pre ostatných . Drž si tu laťku.

Reagovat
Luc-Luc

ban by mel dostat ten vas ropnej hnus za podvadeni s FFP, to stejny i ten druhej ropnej hnus z PSG

Reagovat
Front hell

Dobrá křeč

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Ban by měla dostat většina zdejších čobolů. Jeden dement vedle druhého, samozřejmě čest vyjimkam, ale ty patříš jednoznačně do první skupiny

Reagovat
PH8

Já nevím jak je to na Slovensku, ale standardně se ti tyhle "hovada" shlukují v nějakých sektorech a pak máš jiné sektory, kam naopak můžeš vzít klidně celou rodinu a každému dát jiný dres. Ale souhlas s tím že jsou to *****.

Reagovat
LyEX

Na štadióne áno, ale napríklad prišiel si MHD, chcel si si dať pivo, alebo proste nechcelo sa ti vychádzať z parkoviska na štadióne 2 hodiny (ako tomu bolo na Bayerne) a opice v nálade vyhnala ochranka, tak nestihli spraviť bordel pri štadióne, preto ho robia kde sa dá, rozbíjajú zastávky, strkajú do ľudí, hulákajú po každom, klasické "na čo čumíš" a podobne, nedajbože máš dres súpera, tak si nepriateľ č. 1 a podobne, decko nechceš pustiť z rúk a jednou sa braní ťažko.

Reagovat
Kinky7

2 už chytli a dostali celoživotní ban. Kreténi

Reagovat
kiwwi

VYHODNOTENIE TIPOVACKY:

Celkovy vitaz: johnnie_boy (2. Freewa, 3. LANESRA)

Najlepsi tiper zapasov: Freewa (2. johnnie_boy, 3. LANESRA)

Najlepsi tiper bonusov (zostupujuci, vitaz a strelec): Malresi (keby nebol zaslepeny, tak mohol mat plny pocet bodov )

Najviac tipov na bonusove otazky:

Zostupujuci: Watford, Norwich, Brentford

Tim s najlepsim strelcom: Chelsea

Vitaz PL: Man City

gratulujem vitazom, vidime sa dalsi rok, dufam, ze vo vacsom pocte (z celkoveho poctu 33 tipujucich vydrzalo tipovat do konca len 13 )

Reagovat
Mastný Chobot

To je to cez kicktipp appku? Ja sa priznám, že som 3-4x zabudol natipovať a potom už som nemal chuť, lebo mi všetci ušli (to isté ako s fantou...). Ale na budúci rok si dám pozor

Reagovat
johnnie_boy

Tipovacka byla vyrovnana az do konce, stejne jako boj o titul

Jinak dost lidi odpadlo, coz se ani moc nedivim, taky jsem to kolikrat otipoval na posledni chvili

Reagovat
kiwwi

toto bolo dost dobre

Someone scammed Anfield that Aston Villa made it 3-3 and Anfield went crazy

https://v.redd.it/bbpw7cnpk2191

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
martin.b

Reagovat
j_mrazik

Já přepínal mezi těmi zápasy a říkal jsem si, proč najednou fanoušci slaví... Myslel jsem, že má přenos zpoždění a celou dobu čekal, kdy dá Aston Villa 3. gól.

Reagovat
Luc-Luc

jo, komentator se taky odmlcel, asi checkoval livesport nebo neco nechapu, jak se toto muze stat v dnesni dobe internetu

Reagovat
Kinky7

Na Anfieldu údajně je strašně špatný signál když je plno - takže vždy

Reagovat
LokoLFC

To se na Etihad stat nemuze.

Reagovat
Kinky7

to plno nebo ten signal?

Reagovat
LokoLFC

Hadej

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Front hell

Zase ti co chodí slaví pravidelně titul,že

Reagovat
Front hell

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

a ja som sa čudoval prečo sa radujú keď na druhom streame stále vyhrávalo City 3:2

Reagovat
Čenda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

som to písal počas zápasu, keď som nechápal, čo sa radujú, refreshoval livescore o 106, ale chvalabohu žiadna jobovka

Reagovat
Grahf

toto je ešte lepšie, fans vbehli na ihrisko a oslavovali a až potom zistili, že z titulu nič

https://www.youtube.com/watch?v=5f0aUXCVqCM&ab_channel=ilyasispir

Reagovat
cristiano.K.

taky mě to donutilo přepnout na City vs AV

Reagovat
Kixi Syhimour

Klasika

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Front hell

Reagovat
Cobra

Admin se posral ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Admin lokálního portugalského účtu s 50k sledujícími (což je 0,7 % toho, co má hlavní Spurs účet)? Tak určitě.

Reagovat
Cobra

Je to oficiální účet Spurs v Portugalsku. Je mi jedno kolik má sledující, ten tweet je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

To se občas stane, že se admin nechá unést, zvlášť po včerejšku. Neber to tak vážně, tu nadsázku v tom tweetu musí vidět každej.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
FUnk

asijsky pele

Reagovat
PH8

Sezonu nám do*rdaly zranění a výpadky formy. To je u Arsenalu klasika. Snad se ten tým trochu prohloubí a příští rok to bude aspoň o to 1 místo lepší. Gratulace City, Tottenhamu, Leedsu a United.

Reagovat
vladis271

"Dokážem si predstaviť, že pre ľudí, ktorí celé dianie sledovali doma v televízii, to muselo byť ešte horšie než pre nás. Keď fanúšikovia Liverpoolu videli, že Aston Villa vyhráva 2-0, určite si pomysleli 'OK, wau, možno by z toho mohlo dačo byť.' Ja som si toho nebol vedomý, v hlave som mal stav 1-0 a zmenu stavu by som si ani neuvedomil. Všetky príbehy počujem až teraz po zápase. V jeden moment som najprv počul, že je 3-2 a o sekundu neskôr, neviem kto s tým začal, som si myslel že Villa vyrovnala. Bol to fajn moment, lenže o sekundu všetci hovorili, že sa nič nestalo. Pri všetkých týchto veciach by som popravde radšej preferoval, keby City viedlo tak 5-0 po 10 minútach, hrali by ste a bolo by fajn. Samozrejme, že to takto všetko komplikuje. Sezóna bola tak tesná a nakoniec je z toho len 1-bodový rozdiel. V živote som sa naučil, že ak zostanete na správnej ceste, ak v nej budete pokračovať, dočkáte sa odmeny. Dnes z toho nebola maximálna odmena. Avšak, dostaneme ju. Je len na nás, aby sme pokračovali ďalej a presne to aj spravíme."

Ten chlap je gem. Nwepochybujem, že daľší titul v PL s ním príde skoro. Ale teraz si podme po LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kdy vychází nová série Nothing or Nothing?

Reagovat
Nizzie

To bys měl vědět nejlíp, zažíváš to rok co rok.

Reagovat
masly008

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
tony223

Liverpool have signed Fabio Carvalho from Fulham with the forward set to officially join on 1 July. The 19-year-old played a key role in the Cottagers' promotion to the Premier League, scoring 10 goals and providing eight assists. The clubs previously agreed a fee for a move in January but the deal collapsed on deadline day.

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Blasphemer

Máte link na aktuální diskuzi k fantasy? Mně se to nějak vytratilo.

Reagovat
cristiano.K.

Pohrávám si myšlenkou, že kdybychom měli Diaze na celý ročník, že jsme ten titul udělali.

Reagovat
j_mrazik

Fantasticky k vám zapadl.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Leeds do PL prostě patří, takže papá Burnley

Reagovat
Spasitel

City zaslúžený titul a budúcu sezónu s Haalandom môžu byť ešte silnejší som zvedavý čo bude s Chelsea ale horšie to byť nemôže jak koniec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte? Má někdo na překvapení a zaútočení na LM kromě WHU a tradičních velkých klubů v příští sezóně? Třeba Brighton nebo Vlci?

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná MU, jinak asi nikdo. Newcastle to bude delší proces a nepůjde to tak rychle a zbytku nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton i Leicester skončili vysoko. WHU ztratili dost možná zbytečných bodů. Otázka, zda ty kluby přijdou o své klíčové hráče a jak posílí. Ale Moyes asi není trenér, co by s WHU mohl prohánět ty úplně nejlepší.

Reagovat
Seydou Doumbia

Whu moc nevěřím abych řekl pravdu dle mého půjdou dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Na Rice sice mají opci, ale to by jeho konec prodloužili maximálně o rok. A pokud si postaví hlavu, tak to nemá smysl. Takže ideálně ho prodat nejpozději příští zimu. A to pak asi půjdou dolu. Jestli nemá Moyes vyhlídnutou náhradu za 80 mega

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro další krásný ročník PL za námi

Reagovat
ACSMan

Co to povídáš, nemáš vůbec vkus. Hrozná sezóna.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele