Premier League - souhrn 38. kola

13.05.2018, 18:00
Aktuality
Poslední tajenky Premier League jsou vyřešeny. Místa zaručující Ligu mistrů si pohlídali Liverpool i Tottenham. Reds jasně přejeli Brighton a Mohamed Salah překonal gólový rekord Premier League. Spurs zase v divoké přestřelce zdolali Leicester. Sestup má definitivně potvrzený Swansea, která na závěr prohrála se Stoke. Ani výhra by ale bývala nestačila...

Burnley FC - AFC Bournemouth 1:2

13.05.2018 16:00

Góly: 39. Chris Wood - 74. Joshua King, 90+4. Callum Wilson

Burnley se nedokázalo rozloučit s úspěšnou sezónou slušným výsledkem. Clarets se sice v prvním poločase dostali do vedení, avšak soupeř z Bournemouthu si dvěma brankami po změně zajistil vítězství. Rozhodující zásah přišel až v nastaveném čase z poslední akce zápasu.

Domácímu mužstvu scházel zraněný útočník Barnes, jehož v sestavě nahradil Wood. Manažer Cherries Eddie Howe dal v posledním utkání sezóny šanci dosud méně vytěžovaným hráčům. V základní jedenáctce se objevili Mings, Hindman, Daniels, Mousset a Ibe.

Do první šance se po deseti minutách hry tlačil stoper Clarets Tarkowski, jehož hlavička po rohovém kopu neohrozila gólmana Begoviće. Na druhé straně byl blízko skórování Daniels, který nebezpečně pálil v pokutovém území, avšak brankář Pope byl proti střele včas na zemi. Aktivní Daniels vybídl domácího strážce svatyně k dalšímu zákroku ve 27. minutě. Následně však převzalo iniciativu Burnley a kýžené ovoce sklidilo pět minut před přestávkou. Westwood si naběhl na míč vzduchem a jeho pokus uklidil do branky Wood.

Hosté se pokusili odpovědět ještě před odchodem do kabin. U jejich další akce byl znovu Daniels, jehož pobídku poslal King hlavičkou vysoko nad branku. Po změně stran se jako první dostal k zakončení Aké, jeho hlavička však postrádala přesnost i razanci. V 59. minutě jej napodobil další nepřesným zakončením spoluhráč Ibe. Bournemouth se vyrovnání dočkal v 74. minutě. K míči se po závaru v šestnáctce dostal King a střelou k tyči překonal domácího brankáře.

Cherries vyrovnávací branka povzbudila a v závěru toužili po zisku tří bodů. V 90. minutě se k nebezpečné střele dostal Wilson a jen o chlup minul pravou tyč. Při poslední akci zápasu se však hosté dostali do přečíslení, které přesně zakončil Wilson. Bournemouth tak až v nastaveném čase rozhodl o svém hubeném vítězství.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Bromwich Albion 2:0

13.05.2018 16:00

Góly: 70. Wilfried Zaha, 78. Patrick van Aanholt

Když do letošní sezony vstoupilo Crystal Palace hned sedmi porážkami za sebou, navíc bez jediného vstřeleného gólu, obavy z boje o záchranu byly zcela namístě. Pod vedením Roye Hodgsona se však londýnský celek dokázal z této tristní bilance otřepat a v posledním kole naopak čelil sestupujícímu klubu v podobě West Bromwiche Albion, zatímco samotní Eagles si i díky nedělní výhře 2:0 zajistili konečné jedenácté místo.

Bujará atmosféra v Selhurst Parku neskomírala ani navzdory matné první půli, která nabídla spíše boj ve středu pole než plejádu šancí. Samotný úvod utkání přitom nabídl několik slibných střeleckých pokusů, když se jen těsně netrefili Milivojevič, resp. Krychowiak, a Wilfried Zaha záhy ztroskotal na brankáři Fosterovi, jenž i v protipohybu dokázal nohou jeho pokus vyrazit.

Po změně stran již domácí měli výrazně navrch a dvacet minut před koncem se jim povedlo převahu zohlednit i na výsledkové tabuli. V sedmapadesáté minutě povedená kombinace po levé straně, zakončení Zahou po centru Van Aanholta ještě gól nepřinesla, ale když oba hráči Eagles předvedli úplně to samé o třináct minut později, počínal si již Zaha v zakončení přesněji a poslal svůj tým do vedení.

O poklidné dohrání zápasu se osm minut nato postaral aktivní Patrick van Aanholt, jenž stál na konci rychlé kombinace ve středu hřiště, obešel Fostera a poslal míč do odkryté branky již ve třetím zápase za sebou. Darren Moore na lavičce West Bromwiche tak utrpěl svou vůbec první porážku, ovšem bez ohledu na tento výsledek již bylo jasné, že birminghamský klub si v příštím ročníku zahraje druhou nejvyšší soutěž.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Arsenal FC 0:1

13.05.2018 16:00

Góly: 38. Pierre-Emerick Aubameyang

Tak dlouho se Arsenal na hřištích soupeřů v Premier League trápil, až se na osmý pokus londýnskému klubu přece jen zadařilo. V posledním kole letošní sezony si Kanonýři poradili s nováčkem z Huddersfieldu, kterého navzdory nevýraznému výkonu porazili 1:0. O jedinou branku utkání se postaral Piérre-Emerick Aubameyang, jenž svou povedenou půlsezonu v novém působišti korunoval jubilejním desátým gólem.

Již před samotným utkáním se Arséne Wenger dočkal vřelého přijetí včetně tzv. "Guard of Honour" v podání všech hráčů, rozhodčích i realizačního týmu a ve dvaadvacáté minutě vzdali francouzskému manažerovi hold halasným potleskem také diváci na znamení jeho dvaadvaceti let služby Arsenalu. Wenger děkovně tribunám pokynul, ovšem ze samotného zápasu v tu chvíli nemohl mít příliš dobrý dojem. Lépe totiž do utkání vstoupili domácí, kteří si vypracovali hned několik výtečných šancí. Stephen Mounié si ale na brankáře Ospinu nepřišel a Tom Ince po skvělé pobídce Pritcharda trestuhodně přestřelil.

Po velmi matné úvodní půlhodině se hosté přece jen vzpamatovali, začali se více prosazovat, a nakonec si do přestávky vypracovali i vedení. V osmatřicáté minutě lahůdková akce typická pro Wengerův Arsenal v nejlepších letech vyústila v přihrávku Aarona Ramseyho napříč malým vápnem, kde číhal jako vždy připravený Piérre-Emerick Aubameyang a od svého lednového příchodu z Borussie Dortmund si připsal již desátý zásah sezony spolu se čtyřmi asistencemi.

Po změně stran Arsenal upadl opět do počáteční letargie, zatímco Huddersfield nastoupil se snad ještě větší vervou než do první půle. Ve finální fázi ovšem byla přílišná snaha Terriers spíše na škodu, a tak vedení hostí přetrvávalo a nic na tom nezměnila ani křižná přízemní rána Ince, kterou Ospina vytěsnil konečky prstů.

Utkání se v závěrečné půlhodině proměnilo v hektickou podívanou s šancemi na obou stranách a takřka neexistujícím středem hřiště. Jak Lacazette, tak střídající Welbeck ale ve výtečných příležitostech selhali a na opačné straně zase Mooyovu radost zhatilo nastřelené břevno. Když pak Ospina nadvakrát zpacifikoval i hlavičku Jorgensena v samém nastavení, mohl si Arséne Wenger definitivně oddechnout a radovat se z vůbec první venkovní ligové výhry v tomto kalendářním roce. A zároveň té vůbec poslední.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion 4:0

13.05.2018 16:00

Góly: 26. Mohamed Salah, 40. Dejan Lovren, 53. Dominic Solanke, 85. Andrew Robertson

Letošní Premier League se nejen díky Manchesteru City stala kolbištěm všemožných rekordů, ale svojí měrou přispěl i Liverpool, přesněji Mohammed Salah. Egyptská hvězda zaznamenala 32 ligových branek, čímž zlomila veškeré předchozí rekordy. Co je důležitější, Liverpool vyhrál 4:0, zajistil si Ligu mistrů i na příští rok a může se začít připravovat na vrchol - finále Ligy mistrů proti Realu Madrid.

Liverpool měl na Anfield Road jasný úkol, zvítězit a nedat případně paté Chelsea možnost obsadit čtvrtou příčku. Svěřenci Jürgena Kloppa vzali úkol zodpovědně a Brighton začali mačkat od úvodní minuty. Domácí dokonce měli kopat dvě penalty, ale ani jednu sudí Friend neodpískal. Tlak Liverpoolu ale stejně skončil gólem, ve 26.minutě posunul Solanke balón na Mohammeda Salaha, který byl v jasné pozici a přesnou střelou rozjásal Anfield Road. Egyptský útočník vstřelil už svojí 32. branku v Premier League a stanovil tak nový rekord.

Úvodní branka spustila liverpoolskou mašinu na plné obrátky a Brighton byl pod dalším tlakem. Salah klidně ohl přidat další gól, ale obránce Duffy jeho pokus na brankové čáře odhlavičkoval. Pět minut před odchodem do šaten domácí navýšili vedení, na centr Robertsona si naskočil Dejan Lovren a Ryan inkasoval podruhé.

Kloppovi svěřenci válcovali Brighton i po změně stran a ten nastolenému tempu vůbec nestačil. Dominic Solanke po dravém průniku Salaha zvyšoval na 3:0 a poslední branku si schoval Andrew Robertson na 85.minutu. Liverpool jasně zvítězil a v Premier League obsadil konečnou čtvrtou pozici, která mu zajišťuje start v Lize mistrů i pro příští rok.

Více informací k zápasu

Manchester United - Watford FC 1:0

13.05.2018 16:00

Góly: 34. Marcus Rashford

Manchester United i v posledním zápase šetřil brankami, ale s Watfordem má za výhru 1:0 tři body. Vyprodaný Old Trafford se loučil se záložníkem Michaelem Carrickem, pro kterého to byl poslední zápas kariéry.

Dalo by se říci, že Carrick byl posledním pozůstatek slavné Fergusonovi éry. S týmem vyhrál všechno co se dalo, včetně prestižní Ligy mistrů. Ve finále proti Chelsea odehrál celé utkání a navíc uspěl i v penaltovém rozstřelu.

Byl to právě Michael Carrick, který měl prsty v jediné brance zápasu. Ve 33.minutě vymyslel krásný pas za obranu, kterého se zmocnil Mata a přihrávkou nabídl jasný gól Marcusi Rashfordovi. Anglický talent nezavhál a Manchester United vedl nad Watfordem 1:0. Ďáblové mohli před koncem prvního poločasu o vedení přijít, ale Richarlison hlavou skvělého Romera nepřekonal. José Mourinho v tomto zápase nechal odpočívat několik hráčů včetně brankáře Davida De Gey. Argentinský Romero ho však skvěle zastoupil.

Žádná hitparáda se ale na Old Trafford neodehrávala. Šancí bylo málo a je to velká škoda, protože oba celky už neměly o co hrát a mohly si zápas naplno užít. Obecenstvo v Divadle snů si i tak zápas užívalo, skandovalo jméno Michaela Carricka i Alexe Fergusona. Carrick odcházel z hrací plochy pět minut před koncem, kdy ho vystřídal Paul Pogba.

Watford krom jediné šance v prvním poločase nic moc nevymyslel a na Manchesteru nakonec prohrál nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Chelsea FC 3:0

13.05.2018 16:00

Góly: 23. Dwight Gayle, 59. Ayoze Pérez, 64. Ayoze Pérez

Byť malá, šance na Ligu mistrů žila. Chelsea potřebovala porazit Newcastle a zároveň prohru Liverpoolu doma s Brightonem. Žádné velké vyhlídky, ale maličká naděje to byla. No a Blues se s ní popasovali podle svého. Na hřišti nováčka soutěže bez okolků rupli 3:0, přičemž v prvním poločase prohráli na střely dokonce 11:0. Antonio Conte jako by už vyhlížel nové angažmá...

Nové dresy, stará mizérie. Chelsea nastoupila třeba i s Rossem Barkleym a předvedla naprosto nedůstojný výkon. Za celé dějství se prakticky nedostala do nebezpečné blízkosti soupeřovy brány, vždyť za 45 minut neokázala ani jednou vystřelit!

Naopak Newcastle hrozil v jednom kuse. Už v první desetiminutovce tvrdě pálil Dwight Gayle, jehož výkon na rozdíl od účesu á la cibulka diváky neurazil. Bývalý útočník Crystal Palace se z gólu radoval až přesně v polovině úvodního dějství. Murphyho nepovedené zpracování mířící do brány ještě Courtois skvělé vyškrábl, ale trestuhodně nehlídaný Gayle pohodlně hlavou doklepl míč do sítě.

Že by to Chelsea nakoplo? Kdeže. Během čtyř minut pronikl obranou Shelvey pálící mimo a znovu zkoušel své štěstí Gayle. Courtois ale překonán nebyl ani krátce před pauzou, kdy zpoza vápna střílel Pérez. Na lepší časy se z pohledu Blues blýsklo až po obrátce. Barkleyho centr nádherně patičkou prodloužil akrobat Giroud a Dúbravka musel vytáhnout perfektní zákrok, aby míč dostal zpod břevna.

Namísto zvratu ale přišel totální kolaps mezi 59. a 63. minutou. Mizerná hlavička jednoho ze stoperů, otřesný odkop Bakayoka a nakonec rána Shelveyho, kterou do branky tečoval Ayoze Pérez - 2:0. Malé intermezzo v podobě spálené gólovky od Barkleyho, a pak už centr Shelveyho, Ritchieho sklepnutí a další snadný gól Péreze - 3:0.

Kdysi vášnivý Antonio Conte jen stál u postranní čáry a bezradně si mnul bradu. V závěrečné půlhodině neúspěšně zakončoval Moses a Giroud, žádnou další gólovku už ale finalista FA Cupu nevyprodukoval a na duel s Man Utd se navnadil tím opravdu nejhorším způsobem.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 0:1

13.05.2018 16:00

Góly: 90+4. Gabriel Jesus

100 bodů! Slovy jedno sto bodů. Až ve čtvrté minutě nastaveného času se Manchester City dočkal kýženého gólu na hřišti Southamptonu, který suverénnímu mistrovi zajistil pokoření bájné tříciferné hranice. Slavit navíc mohou oba týmy společně, protože domácí tým se díky dnešní prohře Swansea udržel v Premier League.

O trojici sestupujících bylo prakticky rozhodnuto už před zápasem, chtělo to jen definitivní pojistku. Rozdíl mezi Swansea a Southamptonem byl sice tříbodový, dále byl však přítomen ještě devítigólový odstup ve skóre. Saints tak stačilo umlčet ďábelskou ofenzivu Citizens nějakou tu půlhodinku, aby se stroj nerozjel, a vše bylo v suchu.

A to se jim v prvním poločase dařilo vskutku excelentně. Anglický mistr za celých 45 minut netrefil prostor tří tyčí, což mimo jiné znamenalo i to, že fotbal zrovna nepřetékal atraktivitou. Southampton byl překvapivě blízko gólu po sedmi minutách, Hoedtovu dobrou hlavičku totiž zastavilo až břevno. Stoper nebezpečně napřahoval ještě v polovině úvodního dějství, i když tentokrát mimo.

Až po změně stran Manchester City prokázal, proč za celý ročník nasázel neskutečných 106 gólů. Citizens v některých pasážích zamykali soupeře v jeho vápně a neúnavně obléhali šestnáctku Southamptonu. Po hodině hry se jako první blýskl Raheem Sterling, jehož tečovaná střela orazítkovala tyčku.

Následovala hlavička Stonese pod břevno, rána De Bruyna těsně vedle - vše ale pod dozorem výtečného McCarthyho. Na druhé straně naopak musel za vyběhnuvšího Edersona Fernandinho, který Tadicóvu střelu odkopával z brankové čáry. Tak blízko byl Southampton vítězství, až bylo skoro nespravedlivé, že nakonec ze zápasu odešel úplně bez bodu. Díky záchraně to ale svěřence Marka Hughese mrzet nemusí.

Ve čtvrté minutě nastavení každopádně Kevin De Bruyne vykouzlil patnáctou asistenci v sezóně, Gabriel Jesus vysoký a dlouhý míč skvěle zpracoval a přeloboval bezmocného McCarthyho v bráně Saints. Hráči Manchesteru City i Pep Guardiola začali slavit, jako kdyby jim gól zajistil titul, ale není divu - 100 bodů v Premier League znamená ještě víc - pomyslnou nesmrtelnost.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Leicester City 5:4

13.05.2018 16:00

Góly: 7. Harry Kane, 49. Erik Lamela, 53. Christian Fuchs (vl.), 60. Erik Lamela, 76. Harry Kane - 4. Jamie Vardy, 16. Riyad Mahrez, 47. Kelechi Iheanacho, 73. Jamie Vardy

Londýnskou přestřelku vyhrál Tottenham, který se raduje po devítigólovém bláznivém průběhu. Leicestr v průběhu vedl dokonce o dvě branky, avšak Kohouti se dokázali zvednout a otočili výsledek. Velkou měrou přispěli k obrátce zejména Erik Lamela a Harry Kane.

Domácím již v posledním zápase až o tolik nešlo a podle toho vypadala jejich sestava, ve které se objevilo několik nových tváři. Jmenovitě šlo o Walkera-Peterse, Alderweirelda, Rose, Mouru a Lamelu. Po vyléčeném zranění se vrátil taktéž záložník Dier. Lišky sužuje rozsáhlá marodka a také jejích základní jedenáctka doznala mnohých změn. Mezi tři tyče se postavil Jakupović, levý kraj obrany obssadil Fuchs a ve středu zálohy se znovu uvolnilo místo pro Silvu.

První poločas začal gólovou smrští. Již ve čtvrté minutě zafungovala spolupráce Mahreze s Vardym a druhý jmenovaný hlavou překonal brankáře Llorise. Za dalších 180 minut však využil samostatný únik Kane a vyrovnal stav utkání. V 16. minutě nejdříve poslal navštívenku na Jakupoviće Dier, aby se záhy urodilo na druhé straně. Po zmatcích v obraně Kohoutů napálil míč za Llorisova záda Mahrez a bylo to 2:1 pro hosty.

Tottenham toužil po vyrovnání, avšak Wanyama se ve 20. minutě pouze zastřeloval. O něco blíže skórování byl Moura, ale ani on se netrefil mezi tři tyče. Ve 27. minutě podržel Spurs Lloris, který po Vardyho přiklepnutí vychytal Graye. Další chybu domácích mohl potrestat Vardy, ale nezacílil přesně. Čtyři minuty před přestávkou rozehrál Mahrez přímý kop na Maguira, avšak ani on nenavýšil vedení Foxes.

Po změně stran se opět spustily gólové hody. Tři minuty po startu druhé půle napřáhl z dálky Iheanacho a krásnou střelou poslal Leicester do dvoubrankového vedení. Domácí však za minutu odpověděli pěknou kombinací, na jejímž konci snížil Lamela, který zužitkoval pobídku od Walkera-Peterse. A již v 53. minutě bylo vyrovnáno. Lucas v pokutovém území posunul patou na Lamelu, jenž svou druhou trefou v utkání zařídil stav 3:3.

Liškám chtěl vedení v 57. minutě vrátit aktivní Maguire, jenže opět nedokázal prověřit Llorise. Po hodině hry se Tottenham dostal poprvé v zápase do vedení. Další pěknou akci opět zakončila dvojice Walker-Pieters a Lamela, a druhý jmenovaný zkompletoval hattrick. Leicester chtěl srovnat za deset minut, avšak po Mahrezově přihrávce střílel Iheanacho pouze slabě a Lloris se příliš nezapotil.

Přestřelka pokračovala i v závěru utkání. V 73. minutě se po Mahrezově pobídce dostal do šance Vardy a tvrdou střelou po břevno srovnal skóre. Hned za tři minuty se však na útočné polovině Kohoutů uvolnil Kane a technickou střelou vstřelil pátou branku svého týmu. V bláznivém zápase mohl srovnat Iheanacho, ale opět našel připraveného Llorise. Poslední minuty si již domácí hráči pohlídali a se stadionem Wembley se rozloučili divokým vítězstvím.

Více informací k zápasu

West Ham United - Everton FC 3:1

13.05.2018 16:00

Góly: 39. Manuel Lanzini, 63. Marko Arnautović, 82. Manuel Lanzini - 74. Oumar Niasse

Na letošní sezonu nejspíše příznivci West Hamu United nebudou vzpomínat s radostí, ovšem alespoň v posledním kole se s nimi jejich oblíbený klub rozloučil vítězstvím. Triumf týmu Davida Moyese na domácí půdě je pak o to sladší, že přišel proti Evertonu, který v Premier League na hřišti West Hamu prohrál vůbec poprvé od roku 2007 a na jeho lavičce sedí Sam Allardyce, někdejší manažer Hammers.

Na výhře 3:1 má největší podíl Manuel Lanzini jakožto autor dvou branek, jednu pak přidal Marko Arnautović, zatímco za hosty korigoval Oumar Niassé. Everton navzdory prohře zůstal v ligové tabulce na osmé příčce, West Ham letos končí třináctý.

Od samého počátku měli více ze hry domácí a brankář Jordan Pickford měl co dělat, aby zlikvidoval přízemní ránu Marka Noblea. Přesto se United dočkali průlomu skóre ještě do přestávky, když přihrávka Kouyatého skončila až u Manuela Lanziniho, jenž přesnou ranou k pravé tyči poslal svůj tým do vedení.

Po změně stran evertonští upustili od hry na tři obránce, ovšem výsledek to přineslo pramalý. V třiašedesáté minutě totiž zdálky napřáhl Marko Arnautović, jehož jedovka se ve vzduchu před Pickfordem řádně zavrtěla a zastavila ji až rozvlněná síť. Deset minut nato sice hosté snížili skóre zpět na rozdíl jedné branky zásluhou Niassého, jenž se prosadil zblízka po rohovém kopu, který sám vybojoval předešlou střelou, již Adrián konečky prstů vyrazil na tyč, avšak ani skóre 2:1 nemělo dlouhého trvání.

Osm minut před koncem uťal jakékoli naděje liverpoolského klubu na vyrovnání aktivní Lanzini, když převzal míč od Pabla Zabalety, postrčil si jej do středu hřiště a excelentní ranou pravačkou zakroutil míč přesně k tyči, od níž se míč odrazil za Pickfordova záda do třetice. West Ham tak zvítězil 3:1, ovšem budoucnost Davida Moyese na lavičce Hammers zůstává i tak značně nejistá, stejně jako v případě jeho evertonského protějška Sama Allardyce.

Více informací k zápasu

Swansea City - Stoke City 1:2

13.05.2018 16:00

Góly: 14. Andy King - 31. Papa Alioune N'Diaye, 41. Peter Crouch

Swansea potřebovala vyhrát a potřebovala vyhrát vysoko. V domácím zápase proti Stoke se dostala do vedení a vykřesala jiskru naděje. Legendární Peter Crouch ale spolu s Ndiayem opět skóroval a věnoval důstojnější konec v Premier League právě Potters. Ti elitní soutěž nakonec neopouští na posledním místě, díky výhře 2:1 z Walesu odjíždějí alespoň s mírně pozitivní náladou. Labutí píseň Swans bude naopak hodně smutná...

Ta matematika byla neúprosná. Swansea dělilo od Southamptonu kromě tří bodů taky devět gólů, takže záchranu by domácím přinesly například výsledky 4:0 a 0:6 (Southampton hrál doma s Man City). A tak není divu, že jakmile k hráčům v bílém nepřicházely zprávy o drtivém vedení anglického mistra, zmar narůstal.

Jo, ve čtrnácté minutě bylo na Liberty Stadium hodně veselo a tehdy v útrobách stadionu začala jiskřit naděje. Skvělý Andy King si narazil s oběma bratry Ayewy a vlétl do podezřele otevřené obrany Stoke. Zakončil k tyči a Swansea vedla 1:0. Jenže to bylo všechno.

Naopak už po půlhodině hry načali hostující Potters svůj zvrat. Rychlý brejk vedl Shaqiri a parádním obloučkem přes Fabianskiho jej dokončil Badou Ndiaye. Ještě do poločasu našel Sorensen přímým kopem hlavu legendárního Petera Crouche a Stoke otočili na 2:1.

Po změně stran Swansea dělala, co mohla, Butlanda v bráně soupeře prověřila ve druhém půli hned sedmkrát. Ale nebylo to k ničemu, blíž gólu byl navíc soupeř, Shaqiri ale penaltu neproměnil. Leon Britton se tak v závěrečné půlhodině na hřišti rozloučil s kariérou nejen sestupem, ale i porážkou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City383242106:27100
2.Manchester United38256768:2881
3.Tottenham Hotspur38238774:3677
4.Liverpool FC382112584:3875
5.Chelsea FC382171062:3870
6.Arsenal FC381961374:5163
7.Burnley FC3814121236:3954
8.Everton FC3813101544:5849
9.Leicester City3812111556:6047
10.Newcastle United381281839:4744
11.Crystal Palace3811111645:5544
12.AFC Bournemouth3811111645:6144
13.West Ham United3810121648:6842
14.Watford FC381181944:6441
15.Brighton & Hove Albion389131634:5440
16.Huddersfield Town389101928:5837
17.Southampton FC387151637:5636
18.Swansea City38892128:5633
19.Stoke City387121935:6833
20.West Bromwich Albion386131931:5631

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (462)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

No nic, hezká PL sezóna, díky všem týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

City nakonec nejdominantnější sezona v historii PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Reagovat
Mindas

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ovsem prvni titul byl nejlepsi. Fandim od roku 2002 - neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

To ti byly 3, Kubajsi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Takže žádnejch since1880? BAN

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100 bodů v Premier League, to je válec.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný zápas. Příští sezonu bych poprosil o více prostoru pro KWP, Auriera ideálně pryč, poslat nějakým zoufalcům, např. Chelsea, ti ho chtěli. Harrymu ta zlatá kopačka nevyšla, ale nevadí, alespoň jsme potvrdili dominanci nad Liverpoolem. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád , že někdo toho auriera taky tak vnímá nedíval jsem se moc často na spurs , ale když jsem je viděl tak aurier nejhorší na hřišti a to jsme na začátku minulého léta o něj měli zájem ještě , že tak

Reagovat
Kixi Syhimour

My jsme to 3. místo vyměnili za finále Lm. To mi přijde dobrý

Reagovat
Bandita_Harry

nechaj ho dominanta

Reagovat
LokoLFC

Dominanci nad Liverpoolem chlape, co beres?

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulku PL

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nie LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se dostanete do finále a ostatní se z toho mají posadit na prdel? Že Spurs jsou za posledních 9 let 8krát v pohodě nad LFC vypovídá víc o tom, kdo je lepší tým.

Reagovat
tomasinho

Letos to teda bylo v pohodě jak prase. Doplatili jsme na tu LM a stejně to prakticky bylo o gól. Wow, radši budu za váma o dva body a hrát finále než vypadnout v osmifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Jak ti vychází tato tabulka pravdy s Arsenalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou? Od doby, co vy jste byli naposledy v evropském finále, oni vyhráli nejprestižnější soutěž dvakrát, UEFU jednou a byli ve třech dalších finále. Holt malý čokl musí štěkat nejvíc. Za posledních 18 let jste taky v pohodě lepší 8krát a z nejlepšího období za dlouhý roky jste zatím nedokázali vytřískat vůbec nic. Právě to, že za úspěch považuješ umístění nas někým, komu se taky extra nedaří, ukazuje, jak malej klub jste.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ nemáte titul a ste oňho ani nebojovali, oba kluby majú top4, je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi toho swansea bylo líto a taky rangela kterej takovej konec si snad nezaslouží nikdo když jsem si všímal sotonu tak těm hráčům to tam bylo i jedno škoda no naopak stoke a WBA jsem rád hlavně za ten stoke

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade chcem už po niekoľkýkrát zagratulovať City k titulu a všetkým prekonaným rekordom. 100 bodovej hranici v PL som neveril, nakoniec to dokázal Guardiola. Klobúk dole. Inak ďalšia skvelá a pamätná sezóna, spokojnosť s obsadením top four aj zostupujúcimi. Salah 32 gólov, Kane 30. Stalo sa vôbec niekedy, že boli dvaja 30góloví strelci v jednej sezóne?

Reagovat
smazaný uživatel

V sezóne 1993/94 Andy Cole 34 gólov a druhý Alan Shearer 31 gólov.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, ale to nebylo na 38 zápasů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No áno. Vtedy hralo v Premier league 22 teamov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ked je guardiola taky macher, tak nech pride trenovat tatran presov.... ked s tymi lemrami dokaze nieco urobit, tak potom je to fakt pan trener.

Reagovat
twelwer

Keby to videl v prešove tak sa asi obesí

Reagovat
icemike

Mno, dle statistiky lze soudit, že příští sezóna titul

Reagovat
smazaný uživatel

mozno keby ste bez poharov

Reagovat
icemike

EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Evropská liga je pohár

Reagovat
Bandita_Harry

si ho pochopil tusim

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten bude mít Arsenal

Reagovat
Snatus

Vše špatně, takže příští sezonu titul.

Reagovat
icemike

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Příští sezona je Liverpoolu, to ví každý.

Reagovat
Carrick

Přesně tak, přijde přece Keita.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

united s mourinhovou legendarnou tretou sezonou (ano, bola to vzdy druha ale to nevadi, v tretej to uz musi vyjst!) k tomu tottenham pokracujuci v zbierani trofeje za trofejou...uff to bude tazke aby sa vam to podarilo

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace k prvním bodům, které si vezete domů, ve 2018!

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

LM v suchom triku, bolo by aj druhe miesto, ale tak finale LM je finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

LM v suchom triku, bolo by aj druhe miesto, ale tak finale LM je finale LM

Reagovat
fenixLFC

prenecha lamela svoje goly kaneovi?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to robil? Ani to nie je možné.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

spytajme sa eriksena

Reagovat
Elliasson

100 bodů v Premier League? Wow!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Auba Příští sezonu strci Harryho a Salaha strelecky do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

urcite na to ma

Reagovat
Minister

Nechápem ten výsmech. 10 gólov z 13 zápasov je skvelé. Ak by to takto pokračovalo aj budúcu sezónu, tak 30 gólov dať môže.

Reagovat
Mastný Chobot

odkedy prišiel, tak je najgólovejší hráč ligy, nie? a to ešte stále pôsobí, že sa musí prispôsobiť hre

Reagovat
Bandita_Harry

myslim si ze takych 25 fikov da, ci bude kral strelcov samozrejme nebude zalezat len na nom

Reagovat
Manik...

Reagovat
Remt

taky bych rekl, ze kvalitu na to byt jedním z nejlepsich strelců má, je ale rozdíl jestli hrajete v golovych tymech jako LFC nebo City a nebo v Arsenalu tam by to bylo o to obdivuhodnější.. když jsem je viděl v EL teď, tak to je vážně komedie.. centry do vápna kde nikdo není atp

Reagovat
Kixi Syhimour

Rafa

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

sice drama až do posledního kola, ale dobrá sezona v PL + jasná LM účast na další sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Ligová sezona hrozná, ještě že je konec!

Příští týden vyhrajeme aspon ten FA Cup ať to není ostuda

Reagovat
Kixi Syhimour

No nejen ligová, jenom ten FA Cup jste nějak zvládli

Reagovat
Tuxedo

Ešte nič nezvládli aj keď to bude súboj hluchého so slepím

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nepojede Shelvey na MS, tak je Southgate fakt hlupák.

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

je no

Reagovat
smazaný uživatel

zbohom arsene a vdaka za vsetko!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
xjert02

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

arry Kane's PL goal tally increases for a 5th successive season

13/14 - 3

14/15 - 21

15/16 - 25

16/17 - 29

17/18 - 30

Reagovat
Kixi Syhimour

A prý, že to je jen hype

Reagovat
Counter

Ukázková four season star.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mindas

Reagovat
icemike

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt tazke ked zacal s 3

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

stacilo mu na to dat 3, 4, 5, 6

hlupak

Reagovat
Hachim Mastour

Dobrá logika ale vo futbale to pre útočníka takto nefunguje no. Fakt ľahké streliť 4 sezóny po sebe 20+ gólov.

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
El Cid z City

Jaj,škoda,že za sebou na mundialu nebude mít hráče jako byvavali gerrard a scholes,finále by nebylo pouhou utopií..

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang, Zlatan, Pogba, Mkhitaryan (twice), Coutinho, Yaya Toure, David Silva, Boateng, Kante, Firminho, Mane et all all been signed without CL football. Money talks - and both Arsenal and Chelsea will spend big this summer.

Reagovat
smazaný uživatel

Spain: 100 - Real Madrid 2011/12 and Barcelona 2012/13

Italy: 102 - Juventus 2013/14

Germany: 91 - Bayern 2012/13 (34 games per season)

France: 96 - PSG 2015/16

Reagovat
smazaný uživatel

Umístění v první polovině tabulky a 1.června jde do kin film o Bobby Robsonovi. Krásný konec sezony. Ještě LFC roznést na kopytech Madrid a je zaděláno na pěkný léto!

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Celkom ma tesi, ze ta obrana sa vcelku zlepsila. 4. najlepsia v lige, rovnako ako Chelsea, iba o 2 goly viac ako Spurs a o 13 menej ako Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

No, my jsme Teda měřítko

Reagovat
Counter

Viděl jsem nějaké stats, že od příchodu VVD se to dost zlepšilo, hlavně počet soupeřových Big Chances šel výrazně dolů.

Reagovat
cristiano.K.

dostali jsme devět golů od února v PL, což je neskutečný, jak se příchodem Dijka zlepšila naše obrana i Karius má na tom svůj podíl.

Reagovat
nani92

konečne je táto strašná a nudná sezona za nami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeš fandit United i další sezónu, mám pro tebe špatnou zprávu...

Reagovat
celeb

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

easy sezona na wembley,za rok to budou hvězdný války o titul mezi city a spurs no a ten zbytek nemá cenu ani komentovat

Reagovat
Kopac

Ze ty to ti este skusas ked vsetci na teba totalne jebu

Reagovat
Hachim Mastour

Je škoda, že nezostúpil Soton. Veľmi by sa to hodilo k Stoke a West Bromu, pretože tieto tri tímy nás v každej sezóne pravidelne oberajú o body.

Ozil>Eriksen https://bit.ly/2rLaSWD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

A teraz sa pozri ty šašo na to hlavné, porcia minút

Reagovat
smazaný uživatel

100 bodů, o parník nejlepší útok i nejlepší obrana. V lize to byla tenhle rok jízda. Škoda toho, že se ten titul nevyhrál už proti United doma, to by byla teprve třešnička na dortu v lize pro tuhle sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

CONTE VEN

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Palace nakonec 11. místo, Roy

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

to je mazec, po rozjezdu sezóny by na tohle nevsadil nikdo

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

neskutocny vykon, hlavne po prvych 7. prehrach v rade bez jedineho streleneho golu. Ako bez srandy, je Royov vykon porovnatelny s Pepkovym. Dotiahnut tento potapajuci sa vrak na 11. miesto je doslova zazrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nádherný zápas na konec sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Liga jednoho týmu, jak na to může někdo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

hovoríš o španielsku?

Reagovat
Hachim Mastour

jn už štvrtý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Gratulace Salahovi, zaslouženě ten rekord zlomil. Teď tu pohádku dokončit i v Lize mistrů.

Reagovat
oli9

Reagovat
Swarley

zase vítěz na blití, je nejvyšší čas s tím začít něco dělat...

hodnocení sezóny je jednoduché...když to není titul, je to prostě málo..a z mého pohledu má Mourinho poslední rok s tím něco udělat, pak může zase o dům dál...snad přes léto mladé udržíme a dobře posílíme...

Reagovat
Swarley

a jinak tedy obrovský dík Carrickovi...to už je další hráč, u kterého si pamatuju v podstatě celou kariéru u nás a o to víc vzpomínek to pak je...ze začátku to rozhodně neměl lehké, ale postupně se vypracoval v nejdůležitější hráče sestavy...byly i sezóny, kde byl vůbec ten nejdůležitější ze všech a je obrovská škoda, že byl většinu své kariéry tak nedoceněn...ať už fanoušky ostatních klubů a nebo přímo vedením repre Anglie, ale o to víc chuti měl do zápasů MU, kde ho všichni fanoušci zaslouženě uznávali...

je těžké navázat na generaci hráčů jako Scholes, Giggs nebo Gary, ale stejně jako u Wazzy, tak i u Carricka bych se nebál použít slovo legenda...těžko dosáhnout level těch úplně největších legend, ale 12 víceméně výborných sezón je rozhodně slušný zápis...jeho klid bude chybět, ale snad se přenese na lavičku a bude se mu v nové roli dařit...

Reagovat
Ligter

Reagovat
cristiano.K.

po pěti letech si nezvykli

Reagovat
oli9

Salah král

Reagovat
smazaný uživatel

Hype liga.

Reagovat
smazaný uživatel

španielska telenovela

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika bez trofeje, ale progres tam určitě je. Nové WHL by mohlo pomoct.

Reagovat
Svatej

30 bodu na lidra, to ke silenost .... Ja doufam, ze i s pomoci medii se rozjede poradna boure a vyhaze se pulka toho mancaftu. Conte nam ukazal, ze i s prumerakama jako je Moses, Pedro, Cahill a Alonso dokaze za pomoci opravdu kvalitnich hracu vyhrat celou ligu, tak by bylo hezky mu zas dat neco fotbalovyho, aby s tou ligou mohl zas zatocit. Jen s trema opravdu hodne kvalitnima hracema to vyhrat nejde,z toho se neslozi ani poradna osa tymu.

Za me vykopnout Zappu, Drinka, Cahilla, Pedra, ale i srace Courtoise, Alvara, Barkleyho, Bakayoka a zacit hezky znova. Na sanci ceka Loftus Cheek, Hudson odoi a Abraham, takze by bohate stacilo koupit jednoho opravdu hodne kvalitniho hrace do kazdy rady, doplnit temahle trema a bylo by to blizko mymu osobnimu idealu.

O Hazarda uz ani moc obavy nemam. Ten s timhle jeho pristupem k fotbalu za Real hrat nemuze, tam to neni o chybejici motivaci, proste na to totalne nema hlavu.

Christensen ma sice slozity zacatky, kdy tesne po startu vypadal skvele a s pribyvajicima zapasama naopak pekne tragedil, ale rozhodne podrzet. Potencial ma jako prase.

Manchesteru gratuluju k titulu. Mrzi me, ze tak vybehli se vsema tema nasima rekordama, ale neda se rict nic spatnyho, protoze byli fakt fenomenalni.

Sympataci a prekvapeni roku za me Liverpool. Snad tu LM vyhrajou, jejich fotbal je uzasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

půlku těch hráčů jsme koupili na začátku nebo půlce sezóny, a ty už bys je hned zase vyhodil a nahradil čím přesně? Dalšími průměráky? Mladíky, které Conte určitě hned nasadí? .. Hodně kvalitní hráči se očividně hledají těžko, jinak bychom je měli v týmu už dávno, ale vyhazovat půlku týmu je teď prostě blbost.

Reálně odejdou tak Pedro, Courtois a možná jeden z nově příchozích. Ale na jejich pozici zase přijdou další průměráci... Z mladíků možná zůstane Abraham jako trojka, pokud to ovšem sám bude chtít..

Reagovat
Svatej

Me je fuk,ze prisli nedavno. Meli cas se predvest a ukazali, ze nas tahnou k zemi. Muzes mit v tymu kopyto, ktery svy nedostatky kompenzuje jinak, ale ve chvili, kdy pocet kopyt jasne prevysi pocet fotbalistu, je to proste pruser a ja nechci, aby jsme so to uvedomovali tak hrozne pomalu jako posledne s Torresem, kterek vypadl az po x letech. Ti hraci nam nic nedali, nic jim nedluzime, takze bych se s nima vubec neparal a poslal je do haje.

Reagovat
Snatus

Reagovat
Svatej

Měl jsem napsat Conte out, abych dostal tvůj ceněný paleček

Reagovat
Snatus

Přesně tak. Do příště to, prosím, zlepši.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Courtoise? co spravil, ze je z neho zrazu srac?

Reagovat
Svatej

kéž by to bylo zničehonic ... Není týdne, kdy by se nebil do hrdi za svou kvalitu a počet předvedených zákroků, věčně fnuká kvůli odchodu, chytá průměrně... hroznej spratek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Nedělní zápas s Evertonem má být údajně pro trenéra Davida Moyese jeho posledním na lavičce West Hamu. Píše do Daily Mail.

tak to bych čekal, že to s ním zkusí dál...

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze on nechce pokracovat, ne?

Reagovat
Swarley

No to je taky varianta, já nic bližšího nečetl. Že by měl lepší nabídku?

Reagovat
Busby babes

ja bych mu ten Arsenal pral. btw. porad by mu u nas bezela smlouva. jeste pristi sezonu.

Reagovat
Swarley

jako to já taky, ale na to bych to úplně neviděl a pak mi přijde, že zrovna West Ham by mohl být v klidu...očekávání velká, ale zase slušný rozpočet...

jinak ok no, trenérů máme plnou prdel a nic z toho...

Reagovat
kolouch

Tohle me uprimne sere. Kdyz hra konecne nejak vypada, tak zacneme od zacatku s novym trenerem

Reagovat
Swarley

jako přijde mi to zvláštní...jediná možnost je, že má nějakou lepší nabídku, ale moc lepších variant mě pro něj nenapadá...vy ten rozpočet máte slušný a lepší klub na restart v PL těžko najde...

ale ta nechám se překvapit, kam teda půjde...

Reagovat
smazaný uživatel

City 100 bodů! Wooooooooow! Nepamatuju.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm to nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, masakr. Nejsem kronikář abych od boku střílel, že to je rekord.

Reagovat
Busby babes

V podstate docela nudna sezona. O titulu rozhodnuto pred Vanocema a zajimavy byl vlastne jen boj o zachranu. City paradni sezona, zbytek proste spatny. Druhe misto ok, ale je to malo. Pozitivum je, ze je tam videt aspon nejakej progres, 81 bodu je velky zlepseni. Sezona jinak jak na houpacce, nekolik skvelych zapasu, nasledovane naprosto bidnyma. Vetsinou s kluby ze spodu tabulky.

V lete musime posilit kraje obrany a stred zalohy, to musi byt priorita. Udrzet nase mlade a bude to ok. Ten tym ma rozhodne na to aby hral podstatne lepe nez letos ukazoval, tohle musi Mourinho zvladnout, dostat to z nich. A taky dat tomu tymu nejakou tvar, protoze je to zatim takove meh.

Blind, Darmian, Fella, Romero out, pokud by prisla nejaka dobra nabidka za Younga a Tonyho, nebal bych se je taky pustit. Stejne tak asi u Smallinga nebo Jonese.

Reagovat
Nikikrew

No co, ako ste tipovali pred zaciatkom sezony?

http://www.eurofotbal.cz/clanky/stoke-city-dotahlo-prichod-choupo-motinga-370853/?forum=1#forum

Cca v strede stranky ( 08.08.2017 13:42#)

Ja som trafil iba jedno

Reagovat
Busby babes

ja jen treti misto tottenhamu.

Reagovat
Swarley

já taky, jen tu Chelsea...

Reagovat
Kowe

Vrabejka

Reagovat
Honza Matoušek

Byl nejblíž.

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka, "prispieva" tu ešte?

Reagovat
Mastný Chobot

1. MC

2. MC, Tottenham, MU, Arsenal

3. Bournemouth, Huddersfield, Swansea

4. Kane

5. De Bruyne

6. De Bruyne

7. Pep

posraný Salah s Liverpoolom, ale inak vcelku fajn

Reagovat
Maresma

1. City

2. City, ManUtd, Arsenal, LFC

3. Swansea, Brighton, Stoke

4. Kane

5. De Bruyne

6. Kane

7. Pep

první vyhozený trenér: de Boer

Salah to všechno kazí

Reagovat
Lacko_Boh

na to že na tu furt čumíš nič moc

Reagovat
Mastný Chobot

tvoja hlava

Reagovat
Lacko_Boh

ja nemôžem za to že si dal do crypta všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim 2 - vitez + nahravac. Nejlepsi trener asi pujde Pepovi? Takze defakto 3. Jinak z top 4 jsem trefil tri tymy a ze sestupujicich jednoho. Celkem dobry. Akorat jsem vubec necekal to jak pojede Liverpool/Salah.

Reagovat
Kixi Syhimour

to nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman

Vitaz a najlepsi trener easy

TOP4 miesto Chelsea ManU - prekvapili

Zostupujuci - uplne mimi

Reagovat
Nikikrew

njn na tom som sa dobre zasmial

Reagovat
fenixLFC

my sme tu anketu robili v nasej FB diskusii trafil som majstra top 4, dvoch z troch do EL jedneho vypadavajuceho, najviac asistov a jedneho vypdavajuceho

Reagovat
Hokaido

Naštěstí jsem netipoval, to by zase byla ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohidil jsem City s Liverpoolem, jinak bych mel Top4 do puntikh... a tim to tak konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sestupujici ti jednout vyjit musi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Trafil som TOP 2, Swansea, nahrávača a trénera.

Reagovat
LAM

Otázka na někoho kdo sleduje West Ham pravidelně:

Jak pravidelně hraje Lanzini?Má na to hrát na MS?Proti Itálii se mě dost líbil a dokázal bych si ho v týmu představit.

Reagovat
kolouch

Lanzini je ve West Hamu opora, nastupuje pravidelne v zakladu. Letos ho ale trochu pribrzdily zraneni. Za Argentinu ma jen par startu, ale myslim, ze jako hrac na lavicku by jet mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Každý, kto hrá za West Ham, nemá na to hrať MS.

Reagovat
Zaschrona

Uz jsme vyhodili toho manazera, asistenta manazera, DoF a CEO?

Reagovat
Mastný Chobot

bral by si Wengera?

Reagovat
Zaschrona

Urcite ano. Ale vzhledem k tomu, ze si ho neumim predstavit pracovat pod DoF, tak je to asi uplny sci-fi.

Reagovat
Swarley

nebo Moyese zpátky?

ale jako Wenger by byl v Evertonu super...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Everton by potreboval nejaký nový impulz. Príchod Jokanoviča a odchod Rooneyho a Jagielku.

Reagovat
Zaschrona

Jagielka je zrovna snad nejmensi problem ve stredu nasi obrany. Keane je obrovske zklamani, Williamsovo chovani na hristi bylo prisernost, vykony jeste horsi. A Holgate s RFM byli dlouhodobe zraneni, stejne jako Mangala. Zustava uz jen Jags, u ktereho si i vzpominam na jeho povedene zapasy, to u ostatnich mam snad jen u Holgata.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton potrebuje LB, 2xCB, 2x krídlo a fakt dobrého utočníka.

Pickford - Coleman, CB, CB, LB - Schneiderlin, Gueye - RW, Sigurdsson, LW - CF

Lookman by tiež mohol dostať viac priestoru podľa mňa.

Reagovat
Zaschrona

CB, LB, CM, kridlo, utocnik jsou minimum podle me. Na stopera a do stredu zalohy potencialne i vic hracu. K tomu zrejme dvojka do brany. A doufam, ze neprodame Lookmana, v Lipsku se prosadil hezky, musi dostat sanci. Uvidime i co Onyekuru a Besic, tem se taky na hostovani darilo.

Do utoku to neni tak akutni. Tosun byl dobry, pokud dostal podporu od spoluhracu, kterou ale vetsinou nedostal, protoze s 7 defenzivnimi hraci na hristi to jde tezko. DCL je porad hodne mlady, Niasse jako stridajici hrac zvladl byt solidni. Idealne by to samozrejme nekoho chtelo, ale mame v tymu mnohem zasadnejsi problemy...

Reagovat
smazaný uživatel

S útokom nesúhlasim. Ale to je len moj názor ako fanúšika PL. Ak chce Everton preniknúť medzi TOP 6, musím priviesť útočníka schoúného dať min. 15 gólov.

Reagovat
Zaschrona

Tosun na to průměr má dle odehraných minut na gól. Hlavně ale budeme snad hrát úplně jinak. Negativní styl Koemana i nekoukatelny hnus Samuela mají snad daleko tomu, co chceme dlouhodobě hrát. Útočníci se podle téhle sezóny těžko hodnotí.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní Kaneův gól za 2 mega v merit money

Reagovat
mithro

smutne je, ze v amerike bude s touto sezonou spokojnost. keby dal QF LM, tak dokonalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je úžasné, že sa Huddersfield nakoniec zachránil. Skvelý výsledok, fakt to nikto nemohol čakať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

200. pro Manchester United, mistra v pristi sezone.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
avicii

Nie to mu si byt klasicka rozdrbavacka na tretiu sezonu v Joseho podani

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

bojím sa, že si ten titul v buducej sezone pekne odtrpíme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

201. pro 200. Manchester United, mistra v pristi sezone za rok na stejnem miste zde.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HRAJ FIFU (na nejlehci obtiznost) A SLEDUJ VSE MIMO REALNY FOTBAL

Reagovat
mithro

ale teda, skor cakam joseho meltdown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ligter

fanoušek United si přeje titul pro svůj klub a škála reakcí, jak kdyby to věnoval Cardiffu

Reagovat
Busby babes

chtel jsem trosku popichnout mistni Scouser sekci...

Reagovat
Busby babes

a az nevyhrajem, tak se ti stejni prijdou vysmat s tim, ze jsme byli jasnej favorit na titul. Logic bitch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/aaronramsey/status/995715782205231104

aaron a arsene, dvaja najvacsi milacikovia

Reagovat
smazaný uživatel

on the contribution of African players to his career…

I had in my whole life African players and I opened a school in Africa with one of my friends. People like Yaya Toure, like Kolo Toure, like Eboue and Gervinho, they came all out of this school!

kua to som ani netusil

Reagovat
Mastný Chobot

dobrý ojeb, Gervinho určite žiadnu školu nikdy nedokončil

Reagovat
smazaný uživatel

jeho v tej skole hlavne urcite sikanovali

Reagovat
Swarley

bola hudebná a hráli mu na cello..

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mastný Chobot

skvelý suchár

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák, celou pubertu poslouchal jenom Yaya yaya yaya yaya yaya yaya yaya toure, kolo kolo kolo kolo kolo kolo toure..

Reagovat
Fenri

Reagovat
salami

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
nani92

Wenger určite nemá twitter

Reagovat
Rssa

Pekna sezona, snad Klopp dokaze pristi rok postoupit o ten krucek vice aby LFC realne bojoval do konce sezony o titul.

City a Pepek

Salah

Reagovat
Hokaido

Vardy si tak nějak bez velký pozornosti došel pro 20 golu v sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně bych ho bral jako alternativu za Firmina.

Reagovat
salami

do Liverpoolu by svym stylem perfektně zapadal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

keby sme ho kúpili pred tým Eurom, tak dnes máme možno aj o titul viac. Reálne si to myslím.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

lol Barca

Reagovat
Nikikrew

Tak sezona je konecne za nami a treba povedat ze opat velmi neuspesna. Away zapasy boli uplny trapas ale aspon na Emirates sme hrali azda najlepsie futbal od 2006. Nejdem dakej rozoberat nasu sezonu ale nasledne riadky venujem iba Arsenovi

22 rokov, 1235 zapasov, 3krat titul v PL, 7krat vitaz FA cup, 1 invincible and one Arsene Wenger

Ak ma pamat neklame tak to bol rok 2003 kedy sme golom Marka Vidiku na Highburry prehrali 2:3 a zaroven aj definitivne prisli o sancu na titul ktory neskor ziska ManUtd. Odvtedy som sa zazral do Arsenalu co bude pretrvavat iba vecne.

Sezona 2003-2004 - samozrejme najlepsie sezona pod Wengerom a zaroven aj pre Arsenal samostatny. Wengerball ma velmi uchvatil a ako maly som sa bavil futbalom Arsenalu. Vtedajsi kader rozoberat je zbytocne nakolko na ihrisku pobehovalo 11 uzasnych hracov a dalsi cakali na svoju prilezitost. Co ma najviac bavilo a naplnalo bol ten rychly kombinacny futbal s mnozstvom kolmych prihravok a hra na jeden dotyk. Ten tym mal vsetko, bohuzial ten zapas doma s Cheslea ( LM) pokazila uz tak uspesnu sezonu.

Sezona 2004-2005 opat uspesna sezona. Wenger zacina davat sancu Cescovi ktory v 17 sa chopil sance a hraval pravidelne v zaklade. Na konci sezony uspech v podobe FA cupu. Bohuzial po tejto sezone nam zacali v klube dlhe trofejove suchoty ktore teraz preziva nastastie aj Tottenham. Na Highburry sme hrali tu pravu tvar Arsenalu a vybudovali sme ,,pevnost'' na ktorej sa iba tazko vyhravalo. Bohuzial presun na ES si vybral veku dan. Odchod najma skusenych a kvalitnych hracov znamenal koniec nadeji bojovat o tituly namiesto toho sme sa museli zmierit iba s bojom iba o top four. Vynimka bola iba sezona 2007/2008 kde sme mali naozaj velku sancu ziskat titul, bohuzial ,,cierny" den v Birminghame nam ho zobral. V tu sezonu Wenger zlozil paradny kader z mladych hracov ktory preukazali ze pravom hraju za velkoklub. Hraci ako Hleb, Fabre, Adebayour hrali najlepsiu sezonu vo farbach gunners a opat v to mal zasluhu najma trener.

Verim, ze prechod na novy stadion je vzdy narocny a zacat si zvykat na vsetky nove veci vyzaduje urcity cas aby klub prejavil tu domacu vyhodu aj v bodoch. S prihliadnutim na obmedzeny rozpocet a odchody hracov treba uznat ze Wenger vykonaval fantasticku robotu. Dosiahnut top4 je narocne ale on ju zaisitl takmer kazdu sezonu. Mozno to niekto bere ako neuspech ( necudujem sa) ale klub ukazoval stabilitu co bolo velmi dolezite, hrat kazdy rok Ligu majstrov.

Od seozny 2014 po prichode Mesuta sme mali byt samozrejme viac konkurencieschopny a Wengerovi zacal pomaly utekat vlak. Nase away zapasy s top6 tymami boli strasny az na jednu vynimku v 2015 na City ( och Santi ). Dovtedy som sa Wengera zastaval ale po zapase v Mnichove kde sme dostali vyprask 5:1 som si uvedomil ze nema uz co viac ponuknut v tyme a preto som aj rad ze tento rok sa rozhodol odist co vyhovuje vsetkym stranam .

Dakujem za hodnoty ktore si do klubu priniesil a drzal si sa ich, dakujem za krasny wengerball ktory som si dosuta uzival, dakujem za prichod Henryho ako moj idol vo futbale, dakujem zato ze sme mohli vidiet postupny progress u mladych hracov z ktorych sa stali uzasny futbalisti, dakuem za presun na ES ktory je naozaj nadherny, dakujem za styl hry ktory si aplikoval,dakujem za vsetko, legenda

Najkrajsi zapas pod AW : tottenham vs Arsenal 2:2 ( 2004)

najnezabudnutelnejsi zapas : Arsenal vs Barcelina 2:1 ( 2011)

najtrapnejsi zapas : ManUtd vs Arsenal 8:2 ( 2011)

najhorsi zapas : Bayern vs Arsenal 5:1 ( 2017)

najbolavejsi zapas : Barcelona vs Arsenal 2:1 ( 2006)

Kazdemu odporucam si precitat knihu o Wengerovi kde sa toho popilsalo a povedalo na jeho adresu vela. Anglicky hraci prestali chlastat a zacali sa poriadne stravovat, vybudoval moderne treningove centrum za peniaze ziskane predajom Anelky do Realu, o jeho filozofie, pristup k hracom atd.

Naozaj dakujem Arsene za vsetko, vyrastat pri takej legenda bola pocta. Pre mna urcite najlepsi trener Arsenalu a verim ze bude este po vela, vela rokov. Ta jeho praca a stopa zostane navzdy zakorenena v tomto klube a verim ze dalsi nasledovnici budu cerpat z jeho roboty. Merci Arsene, nikdy nezabudnem a trenuj dalej!

Na Arsenal channely na YT som nasiel toho vynimocne video ktory zobrazuje timeline jeho posobenia v Arsenali, vid below

https://www.youtube.com/watch?v=5RRuYr76BBE

Reagovat
SCELO

to si co dovolujes,reagovat takymito obrazkami ? teraz si sa pekne vyfarbil, aky naozaj si...

Reagovat
Bakary3

Opet jsi jen potvrdil, ze jsi hloupej a nevychovanej pitomec.

Co jsem si tak vsiml, tak nikoho nezajimaji spis ty tvoje nesmysly, kterym se kazdej mozna tak vysmeje.

Reagovat
smazaný uživatel

cisty zebrak nani92

Reagovat
Nikikrew

guess what, jebly zostane navzdy jeblym

Reagovat
Civers

Reagovat
Bakary3

Me chytil Arsenal v ty sezone 05/06, nadhernej fotbal..

Pak prichod Rosy..

Ve hre rychlost, narazecky, technika, krasny...

Skoda, ze ta hra hodne skomirala..

Ale Arsena zboznuju, mel svoje mouchy, kdo je nema, ale jeho laska a oddanost klubu je uzasna.

Stejne tak jako principy, na kterych Arsenal postavil, ikdyz i on a pozdeji pochopil, ze to uz musi byt trochu jinak.

Skoda, ze odchazi takhle, ale bohuzel to pouto ke klubu mu nedovolilo odejit uz driv..

Zaslouzi jen diky a pokazdy, kdyz ho na Emirates uvidim mezi fandy, me to asi jako kazdyho fandu Arsenalu zahreje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Nikikrew

ta sezona nebola zla, v Lige majstrov sme hrali paradne, skoda toho finale to asi Wengera najviac stve

Suhlasim so vsetkym

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

anketa- najlepsi a najhorsi zapas vasho klubu v PL tuto sezonu, prekvapenie a sklamanie z vasich hracov?

Reagovat
nani92

najlepšie zápasy do zápasu s Vami, najhoršie takmer každý nasledujúci, prekvapenie Lukaku, sklamanie stopéri

Reagovat
blade115

Muselo být ohromné překvapení, že Lukaku je velký, černý a dává góly.

Reagovat
nani92

jop, nečakal som, že sa až tak chytí a že s ním budeme môcť odohrať kompletnú sezonu bez rotovania

Reagovat
blade115

Čekal bych třeba McTominaye, možná i Matiče, ale Lukaka teda vůbec, no. Vždyť pro tohle jste za něj ty prachy dávali.

Reagovat
nani92

prachy nie su všetko, stačí s pozrieť ako sa u vas uakzal Morata..ja som mu veril, ale prekvapil ma o level viac ako som od neho čakal..ked spomínaš McTominaya, tak to by som skôr upravil svoje sklamanie a dal tam Herreru

Reagovat
blade115

Přitom jen pokračuje v trendu - 15/16 25 gólů, 16/17 26 gólů, 17/18 27 gólů...

Reagovat
Swarley

Měřit ten jeho letošní přínos jen podle počtu gólů je kravina...

Reagovat
nani92

Keby šlo len o góly, tak si môže Rashford baliť kufre..Lukaku ma prekvapil aj svojim prínosom do hry

Reagovat
blade115

Ale to neměla být kritika, podle mě je super. Akorát jsem to teda zjevně na rozdíl od tebe očekával.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Interesting fact - Lulaku je až 6. nejlepší útočník v lize.

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

to rikam porad, ze v lete musime poradne posilit.

Reagovat
smazaný uživatel

* 6.nejlepší střelec v lize

Reagovat
oddy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdyz vlastnite klub mimo PL?

Reagovat
mr.Silver

nejlepsi zapas asi ten prvni v lize s Foxes, nejhorsi byly ty dve potupne prohry se City - na to se vubec nedalo koukat, prekvapeni Aubameyang, zklamani - Kos a Mustafi.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je proboha Aubameyang za překvapení?

Reagovat
Mastný Chobot

tak asi nečakal, že bude hneď od prvého zápasu lepší než Kane a najgólovejší hráč ligy, no

Reagovat
smazaný uživatel

Huh? Něco jsem zaspal?

Reagovat
nani92

asi to, že za ten polrok nebol vážne zranený

Reagovat
mr.Silver

Ve 13 zapasech 10+4 v takto rozesranem tymu necekal snad nikdo, moc hezky se uvedl, pristi rok bude top v lize

Reagovat
cejen13

Nebyl si to ty, kdo prohlašoval, jak je to špatný nákup a že se nechytne?

Reagovat
smazaný uživatel

plačky, ropáci, Vertonghen, Aurier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nebyl náhodou Vertongen váš nejlepší stoper už loni?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, ale zároveň byl jedním z mála hráčů, kteří se od minula zlepšili, což je v jeho věku...překvapivé. Ne že by měl velikou konkurenci, z akademie nic, posily slabé.

Reagovat
tomasinho

Náš nejhorší asi na Spurs, noční můra, jediný, který když jsem koukal, tak jsem vypl dříve. Nejlepší těžko říct, skvělých jich bylo dost, možná hned v úvodu s Arsenalem nebo pak výhra doma se City.

Překvapení pro mě Robertson určitě a svým způsobem i Milner a jeho návrat do zálohy v dobré formě. Zklamání je těžké, nevím, jestli je dobré házet tam Lallanu, který ani nehrál v podstatě. Možná teda za mě Matip, který pořádně nepřehrál ani Lovrena.

Reagovat
fenixLFC

jj spurs bolo asi jasne, to bolo strasne utrpenie sledovat. nebyt tych poslednych 10 minut proti city tak je to uplne dokonaly vykon.

co sa tyka hracov tak robertson a samozrejme salah. absolutne som necakal ze zazije taku sezonu a dobre mi vypalil rybnik to musim uznat najma ma ale fascinuje ako sa zlepsil pocas sezony. neviem ci to bolo sebavedomie ale stale bol lepsi a lepsi v zakonceni. a co sa tyka sklamania tak aj ked to bude napriek cislam vyzerat divne tak mane. minulu sezonu bol famozny, tuto mal sice goly a vsetko ale neskutocne ma sral. zakoncenie, spracovanie, pol sezony jeho klasicka snaha dostat sa cez niekoho z kroku, solovanie...neviem ci je to tym ze siel nalavo ale nepacil sa mi zdaleka tak ako vlani

Reagovat
smazaný uživatel

Mane začal hrát po odchodu Coutinha výborně.

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

až na poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson je jasný. I TAA překvapil.

Zklamání těžko říct. Myslím, že zklamali hlavně ti od kterých se to očekávalo.

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi zapas byl asi prvni zapas proti WHU, Rooney hattrick vcetne golu z pulky, navic to byl posledni zapas Unswortha a zacalo byt zaroven celkem jasne, ze to s tim bojem o zachranu asi nebude tak zhave...

Nejhorsi zapas je temer nemozne vybrat, tech bylo tolik... kdyby mel zustat, tak asi ten zapas dneska proti WHU, po tak dlouhe dobe ve funkci to byl vrchol ubohosti.

Prekvapeni - Bez Pickforda by to tuhle sezonu bylo mnohem tezsi, ackoliv mel i slabsi zapasy. a porad se muze zlepsovat. Holgate na stoperu, asi Martina, mel i zapasy, ktere zvladl celkem se cti. A asi Tosun, pokud mel podporu od spoluhracu a dostaval balony do sanci, tym nezklamal, navic se celkem snazi. A pak urcite Niasse, ktery prokazal, ze umi byt z lavicky platny hrac a na hristi se snazi co muze, i kdyz je to fakt unikatni drevak.

Zklamani - Keane byl pomaly, nepusobil moc jiste, za me velke zklamani. Brutalne spatny byl WIlliams, ten by mel odejit jako jeden z prvnich. Bolasie byl po navratu ze zraneni strasny, za me bychom se ho taky meli zbavit. Davies mel smulu, ze byl vetsinu sezony uplne spatne pouzivany trenery, ale i tak ho zasahla typicka druha sezona v PL, musi na sobe makat, hlavne na zpracovani. Klaassen nechapu proc dostal tak malo prostoru, ale jinak nez jako fail hodnotit nejde. Schneiderlin byl po vetsinu sezony brutalne spatny, vypadal jako hrac, ktery to ma uplne ukradene, za me by mel jit. A pak zklamal i Rooney, v druhe pulce sezony jakoby mu uplne dosla stava, asi dobre, ze pujde do Ameriky. Veliky zklamani byl taky Mirallas, ktery uz se u nas snad nikdy neobjevi a to stejne Sandro. Specialni kategorie pak je ale Barkley, ale to uz je na fanouscich Chelsea...

Reagovat
Zaschrona

TL,DR: Zapasy proti WHU; prekvapeni Pickford, Holgate, Martina, Tosun, Niasse; zklamani Keane, Williams, Bolasie, Davies, Klaassen, Schneiderlin, Rooney, Mirallas, Sandro, Barkley.

Reagovat
fenixLFC

mne pride ze tie vase prestupy sa vam nepodarili az na pickforda ani jeden. tolko hracov prichadzalo s velkymi ocakavaniami a sklamanie za sklamanim...keane schnederlin rooney gylfi bolasie sandro klaasen..cim vacsie prachy davate tym to horsie pre vas dopadne...alebo je to tym hypom? a to myslim bez rypania

Reagovat
Zaschrona

Gylfi nezklamal, Walcott taky ne, na druhou stranu taky nijak extra neoslnili. Tosun je celkem ok. Ale jinak souhlas, nakupy v Moshiriho ere jsou zatim do znacne miry prusvih. Nejlip se jevi mladi hraci predevsim do budoucna jako Pickford, Lookman, DCL, Onyekuru, Vlasic. Snad se to ted zmeni, behem par dnu mame potvrdit noveho DoF z PSV.

Reagovat
Fenri

Burnley doma (z ocividnych duvodu), Liverpool na zacatku sezony (vicemene nalajnoval jak budem hrat celou sezonu), Maitland-Niles, cela obrana Arsenalu (tam se fakt neda vybrat, to bylo strasny, jeden jako druhej - ale tak nejak to zastresuje Mustafi)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší - poražení Mourinha při debutu Dubravky, kdy vychytal nulu.

Nejhorší - 0-3 doma s Watfordem, ostudný výkon.

Reagovat
Nikikrew

najlepsi zapas - proti Evertonu 2:5

najhorsi zapas - klasicky na Liverpoole 4:0

Reagovat
Busby babes

nejlepsi s vama, nejhorsi s WBA. Na obou jsem byl. Prekvapeni Young, zklamani, tam je seznam dlouhej. Ale asi Henrikh no.

Reagovat
smazaný uživatel

Next season will make it two seasons without Champions League football, another huge loss of income. You guys really think Gazidis and Co will take the risk with Arteta? it's a HUGE risk. Allegri has always been top 1 target. Don't let the media fool you guys #AFC

Believe what you want fellas but it's basically all done. As I said a few days ago, Arteta is a smokescreen for Max Allegri. It's pretty much done. Announcement in 1-2 weeks as I said last week. Benvenuto Allegri #AFC

Reagovat
Trand

Nagelsmann

Reagovat
Mastný Chobot

zdroj, moj?

Reagovat
Amos

Nagelsmanna bych bral taky, ale Allegri je TOP

Reagovat
Busby babes

dneska vsude pisou, ze Allegri zustava v Juve.

https://twitter.com/BBCSport/status/995912415119372288

Takze klasicke, malem jsme podepsali?

Reagovat
Ondiis

Já to vidím na Emeryho na EL dobrej asi no

Reagovat
PP

ani hovno..

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Hokaido

Vypadá jako italský instalatér.

Reagovat
Manik...

Reagovat
bbbauch

mario

Reagovat
kiwwi

Dr. John W. Thackery

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Turci spolu

Reagovat
havrys99

Reagovat
pingla

2 němci a turek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
niflheim

Už jsme vyhodili toho blba?

Reagovat
kaaspis
Reagovat
niflheim

dobrý

Reagovat
mithro

on este miesto assistenta bude teraz vladnut sam, to bude jizda

Reagovat
Busby babes

jako kdyby Faria mel nejakej extra vliv... co myslis, ze se jako zmeni?

Reagovat
kaaspis

na složení základní jedenáctky asi vliv neměl žádný. Ale zajímalo by mně jestli za tím odchodem jsou vlastní ambice, nebo třeba rozdíl názorů.

Reagovat
Busby babes

vlastni ambice. jsou spolu 17 let, pochybuju, ze se najednou zacli hadat.

Reagovat
mithro

tak on vraj nebol uplne yes man. plus, velkrat mal posobit ako dobry policajt, ked jose bol jose

Reagovat
Busby babes

no z toho, co se o nem psalo, tak to uplne nebyl clovek, kterej by mel na veci jine nazory nez Mourinho. Vyznavali podobnou filosofii.

Reagovat
mithro

mne trochu vadi, ze chce povysit prave borca od u18, ten tam za dva roky odviedol kus prace a ten futbal tam je uplne inde ako to co predvadza mourek. takto pojde kyvat na lavicku k nemu?

Reagovat
Busby babes

tak zalezi jak to bude. McKenna by porad mel zustat u U18, ne? a Carrick ma byt vyhledove assistent manager, az si dodela licence a zauci se.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Snad si Dan nebude sedět na penězích, přijít o Poche by mrzelo víc než odchod jakýhokoli hráče.

Ale líbí se mi, že Poch má ambice ten tým pořádně posílit, letos v létě budeme potřebovat těch hráčů docela hodně.

Reagovat
icemike

Podle guardianu jsou náklady na stadion už miliarda. To se Levymu nedivím, že nechce utrácet.

Reagovat
Zaschrona

Nenahraditelny neni. Ale byla by to skoda, to jo...

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Jako nezlobil bych se

Reagovat
vladis271

no lenže to by bolo nahovno časovanie pre vás. Aby po nom neskočila Chelsea.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

jj, potrebovali bychom aby jeste rok v Tottaci zustal.

Reagovat
mul

pokojne aj Juve, PSG

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka je, jestli mu Chelsea je schopna poskytnout neco extra vic. Taky jdou stavet stadak(i kdyz jen rekonstruovat) a ten tym by potreboval podle me vetsu investice nez tym Spurs. A nevypada to, ze by Roman chtel otevrit trezor, aby stihal sejka. Neudelal to pro Conteho, proc by to delal pro Poche? Ja bych se nedivil PSG, pripadne Realu, pokud by nevyhral LM.

Reagovat
Lacko_Boh

a ten Arsenal je uplne vyluceny?

Reagovat
Lacko_Boh

teda, ak dufame ze tych 50mega co ma dostat novy manazer je iba bulvarny nonsens. Dufam Mi cisto ide o to ci by bol Poche schopny mat tak v pici a ist do Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekolikrat rekl, ze Barca a Arsenal nepripada v uvahu a ze radeji ukonci karieru a pujde farmarit do argentiny. On neni takove prase, aby si takhle nasral do huby.

Reagovat
Lacko_Boh

Aj tak som ho nechcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze realnej je jen Real pokud by skoncil Zidane.

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Jediné co mu můžeme nabídnout, že od nás hráči nebudou chtít zdrhat kvůli platům no. Ale jinak asi nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak no.

Reagovat
cristiano.K.

Zidane nemá důvod odcházet a Real nemá důvod ho měnit.

Reagovat
fenixLFC

keby sa nam zazrakom podarilo vyhrat LM tak by ho bol perez schopny poslat do riti, najma ked by mohol mat pocheho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Poche a jeho nula týmových trofejí je vedle ZZ strašně velké lákadlo no.

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak taky jde o to jaké týmy který z nich trénuje. Pochettino zase dokáže hrát lepší fotbal, který by s kvalitou hráčů v Realu mohl vést k trofejím taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Napis to Floremu, at mame klid.

Reagovat
Lacko_Boh

taky

Reagovat
Swarley

Musí rok počkat, pak ideální náhrada.

Reagovat
Lacko_Boh

Dobe poleno pod Giggsove kolena. Preskoci alebo spadne?

Uvidime.

Reagovat
Swarley

Přeřízne

Reagovat
Busby babes

hehe, ta nova stodola vas prijde draho koukam.

Reagovat
Lacko_Boh

krasny stadion budu mat

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to hrozne doomsday scenario. Hrozne o nej nechci prijit. Tezko rict jake ma pozadavky, ale pokud by treba slo o navyseni platu s hranou 150, aby se udrzel Toby a prestupovy budget dejme tomu 100 mega na tohle leto, tak ja rikam pojdme do toho.

Reagovat
Busby babes

ja bych teda tipoval, ze Tobyho zpenezite. Mate Sanchese, Vertongena, na kterych to muzete postavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravdepodobne neni jediny. Vloni to byl Walker, kdyby Rose nebyl zraneny, tak sel taky, spekuluje se, ze Moose nechce prodlouzit, ktereho Poch oznacuje za motor a stabebni kamen tymu. Mozna citi, ze jestli neudelame ten odvazny krok, tak se mu vsechno co tu 4 roky budoval rozsype pod rukama. To dare is to Do!

Reagovat
Mates_Matesović

Exclusive: Mauricio Pochettino wants £150M overhaul for #thfc squad including many big signings and significant departures. [The Telegraph]

To je tak na 3-4 použitelný hráče, tohle by mu snad Levy dát mohl.

Reagovat
Busby babes

150 mega mu imho neda. Leda by za 80+ prodal. Coz proc ne. Toby za 35-40? Rose za 20? pak jeste nekdo a maj to...

Reagovat
smazaný uživatel

No chance. Levy bude chtit byt spis v plusu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me prvni cislo, co je napadlo a pustili to ven. Za prve si myslim, ze Poch bude mit konkretnejsi pozadavky, nez nejaky budget. Dejme tomu 2-3 konkretni jmena, co chce privest, 2-3 mena koho se chce zbavit. K cemu je rict nejakou cifru v dnesnim fotbale... A za druhe si nemyslim, ze Poch nebo nekdo z jeho tymu tak neprofesionalni, aby uz pred jednanim s Levym vytruboval do sveta nejake cifry. Tim by to akorat totalne zazdil.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidim na jednoho top hráče do středu zálohy jinak nemá cenu nikoho jiného přivádět,pokud nedržíme tobyho a rose tak samozřejmě náhrada bude potřeba,ale tam stačí někoho za pár kaček, nebo dat sanci CCV ,ten mel vybornou sezonu a jdou za ním samé chvály.Prodat wanyamu,sissoka,nkoudou,llorente,dát šanci jansenovi nebo někomu z juniorky na hrot,Za ty prodeje by to mohlo hodit 50-60 mega což by stačilo za top středáka jinak kdyby sel rose a toby = dalsích 60cca mega takze bych to nevidel tak hrozne + pokud da levy 50 mega na prestupy tak je to uplne v pohode

Reagovat
cristiano.K.

úžasná sezona nejen díky LM

Reagovat
Coutinho10

jeste nekonci

Reagovat
fff

Liverpool finish the season with the joint-4th best goals against record in the PL.

After game 9 (Spurs away) they were the sixth worst.

For the 29 games since, they've been the best.

Reagovat
vladis271

sú vraj nejaké rumoury, že Salaha ideme predlžovať a dáme mu 200 týždenne.

Reagovat
EXoRcIsT

len mu ich dajte zasluzi si

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelöf odejde na hostování?

Achjo. Já už se zas těším na konec přestupovýho období.

Reagovat
Busby babes

naprosta kravina. on toho letos neodehral zas tak malo. v minutach je 11. a ze stoperu odehral vic akorat Smalling.

Ze o nej maji jinde zajem chapu, ale neverim, ze bychom hopustili.

Reagovat
iamek

Snad ne proboha. Sel strasne nahoru postupem casu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele