38. kolo
13.05.2018 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Watford FC 1:0

Manchester United i v posledním zápase šetřil brankami, ale s Watfordem má za výhru 1:0 tři body. Vyprodaný Old Trafford se loučil se záložníkem Michaelem Carrickem, pro kterého to byl poslední zápas kariéry.

Dalo by se říci, že Carrick byl posledním pozůstatek slavné Fergusonovi éry. S týmem vyhrál všechno co se dalo, včetně prestižní Ligy mistrů. Ve finále proti Chelsea odehrál celé utkání a navíc uspěl i v penaltovém rozstřelu.

Byl to právě Michael Carrick, který měl prsty v jediné brance zápasu. Ve 33.minutě vymyslel krásný pas za obranu, kterého se zmocnil Mata a přihrávkou nabídl jasný gól Marcusi Rashfordovi. Anglický talent nezavhál a Manchester United vedl nad Watfordem 1:0. Ďáblové mohli před koncem prvního poločasu o vedení přijít, ale Richarlison hlavou skvělého Romera nepřekonal. José Mourinho v tomto zápase nechal odpočívat několik hráčů včetně brankáře Davida De Gey. Argentinský Romero ho však skvěle zastoupil.

Žádná hitparáda se ale na Old Trafford neodehrávala. Šancí bylo málo a je to velká škoda, protože oba celky už neměly o co hrát a mohly si zápas naplno užít. Obecenstvo v Divadle snů si i tak zápas užívalo, skandovalo jméno Michaela Carricka i Alexe Fergusona. Carrick odcházel z hrací plochy pět minut před koncem, kdy ho vystřídal Paul Pogba.

Watford krom jediné šance v prvním poločase nic moc nevymyslel a na Manchesteru nakonec prohrál nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 prani 1:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Posledný mohykán odchádza tak hádam vyhráme 2:0 a mohol by nejaký gol dať

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United vs Watford Full Match And Highlights=>http://www.replaymatches.com/2018/05/manchester-united-vs-watford-full-match.html

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele