Premier League - souhrn 32. kola: Citizens vedou o jedenáct bodů

16.04.2021, 22:57, aktualizováno 22.04.2021, 22:54
Komentáře a souhrny
Radost hráčů Leedsu (© AFP)
Manchester City zvládl souboj s Aston Villou a na čele má jedenáctibodový náskok na United. Nečekané zaváhání si připsal West Ham, před který se remízou s Brightonem posunula na čtvrtou příčku Chelsea. Leicester neměl problémy s WBA, Leeds si podělil body s Liverpoolem, Everton v páteční předehrávce remizoval s Tottenhamem a nerozhodný výsledek zaznamenal také Arsenal.

Leicester City - West Bromwich Albion 3:0

22.04.2021 21:00

Góly: 23. Jamie Vardy, 26. Jonny Evans, 36. Kelechi Iheanacho

Fotbalisté Leicesteru City zvládli duel 32. kola Premier League s West Bromwich Albion, který porazili 3:0. Domácí rozhodli už v první půli, když se postupně trefili Vardy, Evans a Iheanacho.

Hostující obránce Conor Townsend udělal hned ve třetí minutě obrovskou chybu, když se na pozici posledního nechal obrat o míč Kelechim Iheanachem, který utíkal sám na brankáře Johnstona. Chtěl ho obejít, ovšem gólman WBA se nenechal vyšachovat a dokázal se zvednout ze země včas na to, aby zablokoval zakončení útočníka Leicesteru nohama. Poté ještě pálil nad James Maddison.

O dvacet minut později už se však domácí ujali vedení. Kelechi Iheanacho si seběhl pro míč na půlku, kde ho zády k bráně soupeře sklepl na Youriho Tielemanse. Ten krásnou kolmicí za obranu vysunul Timothyho Castagneho, jenž z první nahrál již zcela osamocenému Jamiemu Vardymu a ten balón poslal nad padajícího brankáře Johnstona.

Uběhli tři minuty a Lišky znovu slavily, tentokrát po rohovém kopu. Centr Youriho Tielemanse nedokázal na přední tyči odehrát hlavou do bezpečí Matt Phillips. Ten balón jen lízl za sebe, kde si ho našel Jonny Evans, který přesně umístěnou hlavičkou nedal brankáři West Bromu šanci.

Hosté úplně odpadli a po chvíli se na ně valila další katastrofa. Timothy Castagne měl před sebou na pravé straně volný prostor a toho využil. Doběhl až k šestnáctce a přízemní střelou orazítkoval vzdálenější tyč Johnstonovy brány.

Ve 36. minutě už to bylo o tři branky. Thomas předal na levé straně míč Jamiemu Vardymu, který nasadil jesličky O'Sheaovi a dostal se do pokutového území. Následně nahrál před bránu Kelechimu Iheanachovi, který přes padajícího protihráče zakončil do protipohybu Johnstona.

Leicester mohl před přestávkou přidat ještě jeden zářez do pažby. Po centru Castagneho z pravé strany si našel v pokutovém území míč Kelechi Iheanacho, který zhruba ze sedmi metrů přestřelil bránu.

Po hodině hry měli hosté snad jedinou větší příležitost udělat něco se skóre. Po standardní situaci brankář Schmeichel boxoval míč, ale u toho se srazil s Kylem Bartleym a zůstal ležet na zemi. Rozhodčí ale ještě pustil ke koncovce Darnella Furlonga, který trefil právě spoluhráče Bartleyho. Nebýt jeho zásahu, směřoval by balón do prázdné brány.

Leicester si už poté pohodově dokráčel pro tři body a dál hájí třetí příčku. West Brom je šest kol před koncem předposlední se ztrátou devíti bodů na záchranu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester City 1:2

21.04.2021 21:15

Góly: 1. John McGinn - 22. Phil Foden, 40. Rodri

Družina manažera Pepa Guardioly sice zahájila utkání s Aston Villou katastrofálně, rychle se ovšem oklepala a ještě do přestávky stanovila konečný výsledek zápasu. Manchester City se tak po dalším zisku tří bodů již téměř dotýká trofeje pro vítěze Premier League.

Domácí přitom prožili úvod jako z říše snů. Krátce po výkopu poslal Mings dlouhý pas na Watkinse, ten přihrál před bránu McGinnovi, jenž po 20 sekundách poslal "Villans" do vedení. A celek z Birminghamu nadále pokračoval v aktivní hře a hosté dlouho nevěděli, kde jim hlava stojí. Pokusy Traorého a Watkinse nicméně obránci Manchesteru zablokovali.

Gólman Aston Villy Martínez se poprvé musel činit ve 20. minutě, kdy jej prudkou přízemní střelou prověřil Mahrez. Dvě minuty nato už ale "Citizens" rozvlnili síť. Krásnou akci, která se jistě zařadí do zlatého fondu probíhající sezony, rozjel Foden přenesení hry napravo k Mahrezovi, ten rozběhl Silvu, který před bránou našel znovu Fodena a mladý Angličan uklidil míč přesně k tyči - 1:1.

Villans mohli odpovědět ve 28. minutě, kdy brankář Manchesteru Ederson uklouzl při odkopu od brány, avšak rychlý brejk domácích zakončil Ramsey pouze ránou do boční sítě. A tak se hosté mohli o dvanáct minut později ujmout vedení. Silva po rohovém kopu vrátil balón před bránu, kde si na centr naskočil Rodri, jenž předčil vyběhnutého Martíneze a hlavou zařídil obrat ve skóre.

Jenže ještě před odchodem do kabin si Citizens situaci zase zkomplikovali. Stones totiž tvrdě nakopl unikajícího Ramseyho, a byť stoper hostů původně viděl jen žlutou kartu, rozhodčí Bankes po zhlédnutí videozáznamu nakonec svůj verdikt přehodnotil a Stonese rovnou vyloučil ze hřiště.

Jedenáct minut po změně stran ale domácí o svou výhodu přišli. Cash totiž po ztrátě míče fauloval Fodena, a jelikož viděl v utkání již druhou žlutou kartu, musel podobně jako Stones předčasně do sprch.

S úbytkem hráčů se snížilo také množství příležitostí. Ve druhé půli stojí za zmínku jen dalekonosné pokusy hostující Fodena, Zinčenka a Gündogana, z nichž však ani jeden nemířil mezi tři tyče. Aston Villa už se z deseti hráči na hřišti také nezmohla na větší odpor.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Brighton & Hove Albion 0:0

20.04.2021 21:15

Góly: -

Chelsea na víkendový výkon z duelu s Manchesterem City nenavázala a po bezkrevném představení se musela spokojit s bodem za remízu 0:0. Svěřenci Thomase Tuchela nedokázali překonat pozornou obranu hostujícího celku a v duelu si ani nevypracovali mnoho možností ke skórování. V druhém dějství to tak dokonce byli hosté, kteří měli k vítězství překvapivě blíže.

Oba celky do zápasu vyrukovali ve formaci 3-4-3 a na hřišti se dlouho neodehrálo vůbec nic zajímavého. Fotbalisté Brightonu bránili své protivníky velmi těsně a zejména v záložní řadě jim nedovolili se s míčem otočit, proto se fotbalisté Chelsea prosazovali jen velmi těžce. Jako první lehce zahrozil Pulišič, ten ale z nadějné pozice pálil mimo. Největší šanci první půle měl po dvaceti minutách Havertz, ke kterému se štěstím doputoval odražený míč, německý reprezentant z hranice penalty ovšem pálil pouze do rukavic brankáře Sancheze.

Ani druhá půle nepřinesla žádnou oku lahodící podívanou, ba naopak. Defenzivní přístup Brightonu ovšem slavil úspěch, favorit totiž začal být čím dál nervóznější a poté, co Thomas Tuchel změnil formaci na 4-2-3-1, se hosté dokonce mohli dostat do vedení. Nejprve se po ztrátě Jorginha hnal do velké šance Lallana, ten ale z hranice vápna těsně minul vzdálenější tyč brankáře Kepy. O tři minuty později Brighton znovu vybojoval míč na polovině Chelsea a byl to tentokráte Welbeck, který se za vápnem odhodlal k zakončení, které skončilo na tyči. Dorážku téhož hráče pak zablokoval stoper Rüdiger.

Chelsea si ani v posledních minutách nevypracovala žádný velký tlak, přesto ale měla dvě nadějné možnosti, které připadly na kopačky střídajícího Girouda. Ten ale po zpětném pasu Odoie pálil nejprve mimo, v nastaveném čase zase po standardní situaci Mounta hlavičkoval slabě do rukavic Sancheze. Na remíze 0:0 pak nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Whitea.

Více informací k zápasu

Leeds United - Liverpool FC 1:1

19.04.2021 21:00

Góly: 87. Diego Llorente - 31. Sadio Mané

Liverpool v pondělní dohrávce předvedl nepřesvědčivý výkon a díky brance Llorenteho z posledních deseti minut klání si odváží pouze bod za remízu 1:1. Na hráčích hostujícího celku se s největší pravděpodobností podepsaly bouřlivé spekulace ohledně založení nové Super ligy, svěřenci Jürgena Kloppa působili především v druhé půli nekoncentrovaným a unaveným dojmem, za což nakonec zaplatili vyrovnávací brankou a ztrátou dvou bodů.

Utkání začaly oba celky postupným oťukávaním a na první větší příležitost si diváci museli několik desítek minut počkat. Zhruba v polovině první půle ovšem pokazil jednoduchou přihrávku Fabinho a do úniku se díky tomu dostal útočník Bamford. Ten ale samostatný nájezd nevyřešil vůbec dobře, v rozhodující chvíli si míč ukopl a v zakončení tak jen nastřelil vyběhnuvšího Allisona. O pár minut později zahrozili také hosté a hned z toho byla branka - krásný dlouhý míč Joty našel rozeběhnutého Aarnolda, který se k míči dostal dříve než domácí brankář a míč předložil před prázdnou branku osamocenému Manému, který se již mýlit zkrátka nemohl. Do poločasu mohl ještě vedení hostí pojistit Jota, ten ale v nadějné pozici tentokrát nebyl přesný.

Po změně stran přišel velký tlak domácího celku, který si vypracoval hned několik vyložených šancí k vyrovnání. Nejprve po rohovém kopu neuspěl na zadní tyči Costa, který na dlouhou nohu míč vysoko překopl. O chvíli později se do velké šance proháčkoval z levé strany Harrison, toho ale perfektním zákrokem vychytal brankář hostujícího celku. Vyrovnat mohl po krásném pasu Aylinga také Bamford, jeho padáček z hranice vápna ovšem skončil na břevně branky Alissona. A skórovat se nepodařilo ani Robertsovi, který se po přiťuknutí Ocampa ocitl tváří tvář Alissonovi, jenže jej v zakončení dokázal pouze nastřelit.

Liverpool dokázal kontrovat pouze únikem Salaha, který ale v zakončení brankáře Mesliera nepřekonal. A když to vypadalo, že by Liverpool hubené vedení mohl přeci jenom udržet, nedali si hosté pozor na rohový kop a hlavičkující Llorente míč z malého vápna konečně dopravil do sítě. V nastaveném čase mohl ještě Jürgena Kloppa rozjásat hostující Chamberlain, ten ovšem z hranice vápna pálil pouze do rukavic Mesliera, a tak se hosté museli spokojit s jedním bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Manchester United - Burnley FC 3:1

18.04.2021 17:00

Góly: 48. Mason Greenwood, 84. Mason Greenwood, 90+3. Edinson Cavani - 50. James Tarkowski

Manchester United zvládl duel 32. kola Premier League s Burnley, když vyhrál 3:1. Dvě branky si připsal talentovaný Mason Greenwood, v závěru pak přidal pojistku Edinson Cavani. Za hosty srovnával na 1:1 James Tarkowski.

Burnley zahrozilo hned v první minutě. Po nákopu do pokutového území si na míč naskočil Wood, ale jeho branka nemohla platit kvůli ofsajdu. Praporek rozhodčího vyletěl nad hlavu už na hřišti a VAR verdikt potvrdil.

V desáté minutě měli obrovskou šanci také domácí. Na parádní centr z pravé strany si naskočil Paul Pogba a Bailey Peacock-Farrell konečky prstů vytlačil míč na roh. O dvacet minut později se Marcus Rashford z levé strany dostal do šestnáctky a hostující gólman musel vytáhnout další parádní zákrok. Dělovku domácího hráče směřující pod břevno musel vyrazit na rohový kop.

Rashford si ve 39. minutě naběhl na přihrávku na hranici velkého vápna a poslal míč před bránu. Dobíhající Greenwood na balón ve skluzu nedosáhl, jinak by zřejmě otevřel skóre. To se mu povedlo až na začátku druhého poločasu. Celou akci rozjel Luke Shaw, který rozběhl Rashforda, jenž odcentroval do vápna. Fernandes míč ještě pustil za sebe a osamocený Mason Greenwood prostřelil bezmocného brankáře.

Uběhly však jen dvě minuty a hosté dokázali vyrovnat. Na centr od rohového praporku si na malém vápně naskočil James Tarkowski a hlavou poslal míč k tyči.

Domácí celek si dvacet minut před koncem mohl vzít zpět ztracené vedení. Shaw poslal centr do vápna, jenže Bruno Fernandes hlavou nechal vyniknout hostujícího brankáře. Manchster United se však s remízou smířit nechtěl, a nakonec druhou branku přidal v 84. minutě. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Mason Greenwood, který zakončil levačkou z hranice velkého vápna a Jack Cork si jeho pokus nešťastně tečoval do sítě.

"Rudí ďáblové" mohli potvrdit svůj triumf v poslední minutě. Greenwood poslal míč do šestnáctky, kde zakončoval Scott McTominay, ale hostující brankář vytáhl parádní zákrok. Vzápětí měli United další tutovku. Greenwood z těsné blízkosti hostujícího brankáře nepřekonal. Následně ještě střílel Fernandes, ale na brankové čáře zakročil James Tarkowski.

Svěřenci manažera Solskjaera se však nakonec třetí branky přeci jen dočkali. Pohlednou akci rozjel Mason Greenwood, který přihrál na Fernandese. Portugalec ještě našel přihrávkou na levou stranu Van de Beeka, který poslal pobídku před prázdnou branku a Edinson Cavani nezaváhal.

Manchester United tak stále drží naději na titul, ačkoliv na Manchester City ztrácí šest kol před koncem osm bodů. Burnley je sedmnácté.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC 1:1

18.04.2021 14:30

Góly: 90+7. Edward Nketiah - 59. Josh Maja (pen.)

Malé londýnské derby mezi Arsenalem a Fulhamem dopadlo dramatickou remízou, s níž nebude spokojen ani jeden z celků. Přestože měli po celý zápas více ze hry domácí, vypracované šance se jim nedařilo proměnit a do vedení šel zničehonic Fulham díky proměněné penaltě Joshe Maji. Hosté si však pro velecenné tři body v boji o záchranu nedošli, neboť v poslední sedmé minutě nastavení přece jen alespoň srovnal střídající Eddie Nketiah.

Zatímco Arsenal po další laciné ztrátě zůstává devátý a bude čím dál více upírat svou pozornost vstříc Evropské lize, Fulham stejně jako v minulém kole přišel o lepší bodový zisk v samém závěru a na sedmnácté Burnley ztrácí šest bodů, přičemž Clarets mají ještě utkání k dobru.

Domácí v první půli hrozili především skrze aktivního Gabriela Martinelliho, ale mladý forvard nejprve zamířil nepřesně a podruhé jeho únik zneškodnil brankář Areola. V 21. minutě mohl naopak na druhé straně udeřit Maja, jehož tečovaná rána nechala brankáře Ryana zkamenělého, ale míč doskákal těsně vedle. V závěru poločasu se pak "Kanonýři" zdánlivě ujali vedení, když Ceballos poslal hlavou do sítě Bellerínův centr, jenže gól nakonec neposvětil videorozhodčí, jenž našel v průběhu gólové akce velmi těsné postavení mimo hru v podání Bukaya Saky. Když pak vzápětí kvůli ofsajdu neprošel ani zásah Emila Smithe Rowea, přetrvával o přestávce bezbrankový stav.

Po změně stran se od Arsenalu očekávala čím dál aktivnější honba za průlomem skóre, který však přišel na druhé straně. Zákrok Gabriela na Leminu posoudil sudí Pawson, resp. jeho asistent jako penaltový, a jelikož nebyl proti ani jeho kolega u videa, dostal Josh Maja jedinečnou příležitost poslat hosty do vedení, kterou vzápětí suverénně proměnil. Domácí kouč Mikel Arteta zareagoval nasazením dua Pépé-Partey, a právě první jmenovaný měl hned obratem vyrovnání na dosah, když jeho hlavičku na brankové čáře zastavil Tosin Adarabioyo.

Další nepříjemností v už tak nepovedeném zápase pro "Kanonýry" bylo zranění nejlepšího střelce Lacazetta, jenž musel kvůli svalovým potížím přepustit své místo Nketiahovi a přidává se tak na marodku vedle Piérra-Emericka Aubameyanga, což potenciálně pro Artetu představuje výraznou komplikaci pro semifinále Evropské ligy proti Villarrealu. V tomto zápase však Lacazettův náhradník dovedl nepříznivý vývoj alespoň trochu zachránit. V sedmé minutě nastavení, kdy na rohový kop doběhl do pokutového území Fulhamu i sám brankář Ryan, a dokonce sám hlavou přizvedl míč na zadní tyč pro Ceballose, se po ráně španělského záložníka míč odrazil právě pro Nketiaha, jenž zblízka snadno skóroval do odkryté branky a stanovil konečné skóre 1:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sheffield United 1:0

17.04.2021 21:15

Góly: 60. Willian José

Wolverhampton Wanderers porazil v duelu 32. kola Premier League Sheffield United. Jedinou branku duelu si připsal Willian José.

Ve 20. minutě si míč postavil Aït-Nouri a ve vápně se děly zajímavé věci. Po sklepnutí Williana Josého si to balon po několika odrazech zamířil až pod břevno, kam však vyskočil Norwood a poslal jej svému brankáři, který uklidnil situaci.

Ve dvaatřicáté minutě byl znovu v akci Rayan Aït-Nouri, který z hranice vápna zakončil prudkou střelou, kterou však Ramsdale dokázal zkrotit.

Po hodině hry se Enda Stevens ocitl v pokutovém území ve velmi zajímavé příležitosti, jenže trefil pouze bránícího soupeře. To byl jeden z nejdůležitějších momentů utkání, protože z následného protiútoku vstřelili domácí rozhodující branku. Adama Traoré unikl na pravé straně, načež předložil míč do pokutového území do prostoru, kde snadno zakončoval Willian José.

Dnešní prohrou tak Sheffield United zpečetil svůj osud v letošním ročníku a definitivně padá do druhé ligy, jelikož již nemá ani teoretickou šanci na záchranu. Wolves jsou dvanáctí.

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United 3:2

17.04.2021 13:30

Góly: 36. Issa Diop (vl.), 41. Joelinton, 83. Joseph Willock - 73. Issa Diop, 78. Jesse Lingard (pen.)

West Hamu vůbec nezvládl duel na půdě Newcastlu United a po několika individuálních chybách odchází zaslouženě poražen po výsledku 2:3. Hammers si na porážku zadělali už v první půli, kdy inkasovali dva laciné góly a navrch byl ještě vyloučen stoper Dawson. V druhém dějství se sice hosté semkli a utkání dokázali dokonce srovnat, poslední slovo měli ale nakonec domácí, kteří díky získaným třem bodům udělali velmi důležitý krok směrem k záchraně.

West Ham do zápasu nevstoupil vůbec dobře, jeho hráči v úvodních minutách působili hodně ospalým dojmem a dopouštěli se mnoha technických chyb. Po jedné takové musel protiútok soupeře hasit stoper Dawson, za což byl odměněn žlutým kartónkem. A jak se později ukázalo, jednalo se o jeden z klíčových momentů zápasů. Stoper West Hamu si totiž po pětadvaceti minutách hry špatně zpracoval balón a bezmyšlenkovitě vlétl do souboje s hostujícím Joelintonem, kterého nepříjemně podrazil. Hlavní sudí domácím poskytl výhodu, míče se zmocnil Saint-Maximin, který vlétl do rozhozené obrany hostí a na branku Fabiańskiho vyslal přízemní křižnou střelu. Tu dokázal na brankové čáře zastavit obránce Diop, jenže pouze tak nešťastně, že si balón následně patičkou tečoval do branky. A aby těch špatných zpráv pro hosty nebylo málo, hlavní sudí se následně vrátil k zákroku stopera Dawsona a po druhé žluté jej vyloučil.

Newcastle vycítil šanci a hnal se dopředu, druhý gól přišel těsně před poločasem a byl to dáreček z dílny brankáře Fabiańskiho. Ten totiž neudržel jednoduchý centr z rohového kopu a balón mu vypadl přímo před útočníka Joelintona, který jej zblízka dopravil do sítě.

V druhém poločase ovšem Newcastle trestuhodně přestal hrát, zatáhl se do hluboké defenzivy a čekal, s čímž hosté vyrukují. V nebezpečné pozici nejprve Bowen a pak i obránce Coufal, ani jednomu se však skórovat nepodařilo. To dokázal až po centru Bowena hlavičkující stoper Diop a hosté tak byli rázem zpátky ve hře. Jen o pár minut později pak zcela nesmyslně zahrál rukou domácí obránce Clark a kopala se penalta, kterou ranou o tyč proměnil záložník Lingard.

Když už to vypadalo, že by Hammers mohli zápas otočit, ozvali se zase i hráči domácího celku. Po hezké kombinaci s nejprve do vyložené šance propracoval záložník Murphy, jeho střelu ještě z brankové čáry zvládl vykopnout obránce Johnson. Ani ten už hosty v 82. minutě neuchránil od dalšího inkasovaného gólu. To si totiž na nadýchaný centr Ritchieho naskočil záložník Wilock a prudkou hlavičkou pod břevno upravil na konečný stav 3:2 pro Newcastle.

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur 2:2

16.04.2021 21:00

Góly: 31. Gylfi Sigurdsson (pen.), 62. Gylfi Sigurdsson - 27. Harry Kane, 69. Harry Kane

Souboj dvou celků usilující o účast v evropských pohárech na příští ročník dopadl vlastně nic neříkající remízou. Situace v průběžném pořadí se po tomto pátečním výsledku se nepohnula vůbec směrem kupředu, Everton zůstal osmý, Tottenham sedmý. Tenhle mač nabídl celkem čtyři góly, o dva z nich se dokázal postarat Gylfi Sigurdsson, další dva zařídil Harry Kane.

Velmi vlažné byly úvodní chvíle tohoto klání, a to ze strany obou týmů. V 5. minutě jaksi vyzkoušel svoje střelecké schopnosti Sigurdsson, nezakončoval ale v tuhle chvíli ještě tím nejlepším způsobem, až ve 22. minutě jeho spoluhráč Richarlison hostujícího brankáře Llorise napřímo stačil prověřit, nicméně ani on přesný zásah svou pravačkou zkrátka nezaznamenal.

Tottenham naopak o pár chvil později svého soupeře vyučil z produktivity a okamžitě využil hned svou první příležitost tohoto duelu. Stoper Keane nešťastně přizvedl míč hlavou po centru zleva od Ndombélého, jeho kolega z obrany Holgate na situaci reagoval nedobře, a tak meruna propadla k volnému Kaneovi, který z vyložené pozice propálil gólmana Pickforda.

Avšak vedení Spurs nevydrželo příliš dlouho. Ve 30. minutě po přihrávce Sigurdssona srazil ve vlastním vápně Rodrígueze vracející se Reguilón a rozhodčí Oliver neváhal nařídit penaltu. K té se postavil Sigurdsson, který nabídnutou šancí nepohrdl a zkušeně zacílil do protipohybu Llorise. Do poločasu se Rodríguez dvakrát snažil překonat Llorise, ovšem ani jednou neuspěl.

První větší možnost dějství druhého si vytvořili hosté, a to prostřednictvím Alderweirelda, jeho hlavička však skončila v 57. minutě jen na brankové konstrukci. Naopak v 62. minutě se zaradovali ze vstřelené branky domácí, to když si Coleman, který byl na hřišti po svém střídání sotva pár desítek vteřin, vyměnil rychle na pravém kraji hřiště balón si Richarlisonem.

Následný přízemní pas prvně jmenovaného doplachtil k nabíhajícímu si Sigurdssonovi, jenž levačkou zacílil přesně ke vzdálenější tyčce. Jenomže v 68. minutě bylo opětovně srovnáno, v šestnáctce si totiž zase hrubě neporozuměli Keane s Holgatem, míče se chopil Kane, jenž rozvlnil síť podruhé v zápase. Ten pak mohl zkompletovat hattrick, trefil ale jen jednu z tyčí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City33245469:2477
2.Manchester United32199464:3566
3.Leicester City32185958:3759
4.Chelsea FC321510750:3155
5.West Ham United32167953:4255
6.Tottenham Hotspur331581056:3853
7.Liverpool FC32158954:3853
8.Everton FC311471043:4049
9.Arsenal FC321371244:3646
10.Leeds United321441450:5046
11.Aston Villa311351344:3544
12.Wolverhampton Wanderers321181332:4141
13.Crystal Palace311081333:5238
14.Southampton FC321061640:5836
15.Newcastle United32981535:5335
16.Brighton & Hove Albion327131233:3834
17.Burnley FC32891526:4533
18.Fulham FC335121625:4327
19.West Bromwich Albion32591828:6224
20.Sheffield United32422617:5614
Zbývající zápasy
17.04. 16:00Southampton FC - Crystal Palace

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (373)

Přidat komentář
PH8

Son hrál jo? Já myslel že je do konce sezony out po tom brutálním zákroku s United.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak se mi to zdá, nebo James prostě jenom zakopl o trávník a je z toho penalta?

Reagovat
Kantos

Zdálo se mi to stejne.. ale zas neukazali dobrej zaber. Oliver piska sebemensi kontakt.

Reagovat
smazaný uživatel

to s penaltou nemalo nic spolocne, ale dobre im tak, zmrdom

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho out! Kane je asi mimo, bez neho nemame vo finale ziadnu sancu. Dnes mizerny vykon. Reguilon, Hojbjerg, Son, Aurier otras.

Reagovat
Busby babes

Harryho je tam skoda. Ten cervenej dres by mu docela slusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Vy už jste pohřbili lepší útočníky

Reagovat
r.mrazik

Jaký?

Reagovat
PH8

Lepší asi ne, ale např. Falcao, Ibra, Lukaku, Owen, Sanchez, RVP + DiMaria, Depay si angažmá u vás za rámeček nedají

Reagovat
PH8

Owena si tam nenašel se stejnou fotkou?

Reagovat
Neutron

tvl Owen? Ten musel prist ku nam aby konecne vyhral PL, ten bol marny uz v Reale. RVP?? Ako vazne? Ibra? Lukaku???

Falcao, Sanchez, DiMa a Depay to nerozporujem to boli celkom zle prestupy...

Reagovat
PH8

RVP těžil z formy, kterou získal v Arsenalu a po 2 letech (ve 30) byl pro vrcholový fotbal odepsaný. Lukaku mohl být úplně jinde, když se podíváš jak se mu daří a jak se mu dařilo na každém hostování. Ibra po angažmá u vás taky vypadal, že na vrcholový fotbal uz to není a šel dožívat do USA a ještě vás celé angažmá urážel

Reagovat
Busby babes

mas tam fakticky spatne snad skoro vsechno nebo ignorujes spousty veci.

Reagovat
Neutron

To co za bullshit si napisal ako prepac, ale toto je picovina od zaciatku po koniec.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
sunakashi

Ty jdi a naliskej si pred zrcadlem za tu picovinu co jsi napsal...

Reagovat
PH8

Nejsi moje žena, abys mi tohle říkal

Reagovat
Busby babes

Owen? Ibra? Jak jsme pohrbili Ibru, kdyz nas tahnul nez se zranil a pak na jeho misto prisel Lukaku...

Reagovat
r.mrazik

asi bych souhlasil jen se Sanchezem a Depayem

Reagovat
Rezan

RVP a Owen so konečně splnili svůj sen, RVP ještě s oceněním pro nejlepšího střelce.

Reagovat
PH8

Ale za cenu prodeje duše ďáblům.

Reagovat
Rezan

nic není zadarmo

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

nah, my ho nechceme

Reagovat
Gunner14

Harry Kane now holds the record for scoring the most Premier League goals without having won the title (164).

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/EzIBJvfXMAEhUYR?format=jpg&name=large

bude to s tim Shearerem zajimavy. pokud neodejde do zahranici tak Wazzu da urcite. Ale ten Shearer... muselo by mu vydrzet zdravi a vykonnost na 20+ golu jeste tak 3-4 roky. a u tech utocniku se to okolo te 30 dost lame a casto tam je propad. coz pak kdyby hral treba do 38 a mel porad tech 10 golu za rok, tak by mohl dat...

Reagovat
Gunner14

Podle mě to bude chtít určitě pokořit, takže stráví kariéru v PL. Teď jestli mu to dovolí Levy ale

Reagovat
spider_8

Lamps tam jediný záložník mezi útočníky, šílený

Reagovat
sunakashi

jo to je fakt pozoruhodne!

Reagovat
Salfovic

Nebyla by nějaká tabulka i včetně období před PL ?

Reagovat
Gazdo

Bolo by ale smutne keby taky hrac stravil karieru v Tottenhame bez titulu. Keby ten Tham ten titul aspon mal v najblizsej dobe vyhrat ale to asi nehrozi

Reagovat
Detektiv

Shearera da uplne na pohodu... pokud neprestoupi do La Ligy....

Reagovat
Busby babes

uplne napohodu nevim no. musi mit minimalne dalsi 3 20+ golove sezony, pak asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit Mourinha teď a dostat aspoň nějaký boost na finále, jinak to bude katastrofa.

Reagovat
iamek

Reagovat
Rostyg

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho post-match:

"Independent of the result - which is not bad and is not good - the team was positive in many, many aspects of the game. We were perfect, no. We were bad, also no."

Reagovat
janinho

gratulujem Levymu. asi len on sám vedel čo sleduje angažovaním Zuzeeeho. najväčšia sranda bude ak je pravda to že jeho prepustenie by bolo pre klub príliš drahé tak ta karavána potiahne ešte rok.

Reagovat
Salfovic

Mourinho je portugalskej Gula.

Reagovat
Neutron

az na to, ze Gula toho proti Mourinhovi vela nevyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Keane je strasny priemerak, az shit, hrozny stoper

Reagovat
Nikikrew

Aspoň ten Spurs by sme mohli trhnut v lige keď už nič iné

Reagovat
PH8

St. Totteringham Day a výhra v EL a budu to brát jako ok sezónu.

Reagovat
Nikikrew

aj ja

Reagovat
PH8

Do piči, nemůžeme prostě porazit vidláky, když Slepice ztratí

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Nikikrew

Lol to ake góly Everton daroval Spurs

Reagovat
Tommy the Gunner

Žuzé

Reagovat
PhilipS

Ztratit body s timhle Newcastlem je trága. Jde to za mistrem pasivity Moyesem. Začít s pěti obráncema byla vražda.

Souček byl dneska monstrózní. Aspoň bod by si zasloužil.

Reagovat
Coutinho10

tak tato prohra hodne boli, kdyz jsi v 10 a vyrovnas na 2:2 a pak hned jako by ses uspokojil a hned o to prijdes

Reagovat
cristiano.K.

pro anglický koeficient bude nejlepší, když se do LM dostane CFC a LFC. Lišky a kladiváři EL ideál.

Reagovat
Coutinho10

tak tam je koeficient vpohode, nemuseji se bat, ze by prisli o nejake mista nebo neco...porad verim, ze to LFC s WHU muze dat na ukor Leicesteru a Chelsea, ale ty zraneni a tahle tezka prohra to hodne komplikuje

Reagovat
Salfovic

Reagovat
spider_8

Řešit anglický koeficient

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

tak pro anglický fotbal obecně

Reagovat
smazaný uživatel

vrabejka pls

Reagovat
Taiger

Ty si blbej, ach jo

Reagovat
fenixLFC

norwich nieeee jojo klub spat v lige kde vydrzi sezonu maximalne dve ten brentford to musi zosrat rok co rok...ale norwich fakt nie, podobne zbytocna existencia ako west brom s tym ze oni maju aspon pekne dresy

Reagovat
Realita

Přitom venkovní WBA to samé co Norwich :-D

Reagovat
PH8

To je škoda Snad bude ztrácet i chelsiki a Leicester no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad bude

Reagovat
Counter

Prosím prosím Tammyho do Arsenalu

Reagovat
John Obi Mikel

Na rozšíření naší agentury je ještě celkem mladý. Ale Emerson může být v létě váš.

Reagovat
Walter_Sobchak

*Alonso

Reagovat
J0EL

Ten by nas vytrhol no

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak pre Arsenal by to bol dobrý útočník. My pôjdeme asi po väčších rybách.

Reagovat
J0EL

Vzdy ked idete po "vacsich" rybach, tak je z toho pruser.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak raz sa to podarit musi A Costa pruser nebol, niekoho takeho by som si predstavoval . Haaland je asi utopia a isto by u nás vyhorel.

Reagovat
Taiger

Máme Baloguna a ty chceš Tammyho Nepiš pls

Reagovat
John Obi Mikel

Super Newcastle. Tak snad to pak s Brightonem nezkazíme.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JackDaniels.

Bomba.... Veľmi dôležitá výhra v boji o záchranu faktor Dubravka zrejme naozaj účinkuje, ako hovorili fanúšikovia NU keď síce Darlow chytal vyborne, ale body neboli žiadne..

Reagovat
vladis271

OT: to sa nám to rusi zas vyfarbili.

panslavizmus je nazvrhlejšie zmýšľanie ever.

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš hodně jednoduchej

Reagovat
vladis271

to budeš skorej ty.

Reagovat
smazaný uživatel

dookola zasierat diskusie

Reagovat
Taiger

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
iamek

Co jiného od takových zmrdu čekat? Snad tohle vyřeší Sputnik a dostavbu JE.

Reagovat
RadekVonCZE

Miluju slovanskou kulturu a nebál bych se říci, že jsem z velkého procenta slovan, ale panslavismus je fakt blbost.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Alan_Shearer

To je samozrejme naprosto absurdni idea no. Nektery slovansky staty mam rad, ale v tyhle globalni dobe na nejaky narodnostni bratrstvi nehraju. Ani Slovaky nijak zvlast neberu, jen je vyhoda, ze jim rozumim.

Reagovat
Busby babes

jeden nam vladne.

Reagovat
Salfovic

a do temnoty svázal.

Reagovat
PH8

Reagovat
Busby babes

fakt nechapu, proc se tolik lidi k nim porad tak obraci. co od nich kdy prislo dobryho?

Reagovat
Whitemedia

Amerika být zlá, Putin být super sympatickej chlap.

Reagovat
Busby babes

uz jen za ten botox je to debil.

Reagovat
fenixLFC

hlavne ked pre "nas slovanov" dava vacsi zmysel sa obraciat na poslko nez rusko ktore je odlisne skoro vo vsetkom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Taiger

Netahej to sem pls dokola, dík

Reagovat
vladis271

budem si sem ťahať čo chcem a ty mi do toho nebudeš kecať.

Reagovat
Taiger

Nemas kamose nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Man City FA Cup

Reagovat
iamek

Chelsea paráda. Tuchel pan

Reagovat
Busby babes

Treble neni pro kazdeho no...

Reagovat
smazaný uživatel

rusko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YoungPyo1882

Reagovat
Gunner14

22:15 Chelsea se zajímá o Coronu

Jesús Corona by mohl po sezóně vyměnit Portugalsko za Anglii. Zájem o mexického reprezentanta má Chelsea, která s ním byla spojována již v loňském roce.

Tak jestli týpka s takovýmhle jménem nedotáhnou, tak další důvod proč nemít rád Chelsea

Reagovat
r.mrazik

Když to nemůžeš porazit, kup to...

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden se rozhodne, zda Mourinho bude vyhozený s jakýms takýms respektem, nebo jako totální odpad. Chelsea dneska ukázala, že momentálně nejsou zdaleka neporazitelní, tak se není na co vymlouvat.

Reagovat
Gunner14

Si myslíš že je porazíte bez Kanea jo?

Reagovat
mul

https://www.sporcle.com/games/pigginteabreak/prem5managers?playlist=premier-league---part-2&creator=SporcleEXP&pid=19823b23Gc

Kvíz - posledných 5 trénerov v kluboch PL ( nezahŕňa zmeny v tejto sezóne). 69 / 100

Reagovat
Nikikrew

ja rovnych 50, bieda

Reagovat
Tommy the Gunner

56/100

Reagovat
pingla

59/100

Reagovat
Thab

72

Reagovat
mr.Silver

Martinelli je super, a bude ještě lepší

Reagovat
Nikikrew

pod pod preview

Reagovat
Mastný Chobot

Hanebný výsledok

Reagovat
Arnar Resmusonn

Fulham zpět dole a Arsenal bez pohárů a bude klid

Reagovat
Luc-Luc

Jsem zvedavej, jestli Arsenal dlouhodobe udrzi Saku a Martinelliho, zajimavi hraci...dneska Fulhem moc nestihal, to mel Arsenal v pohode vyhrat

Reagovat
Gunner14

Trapas no, nevyužité šance, VAR zase řádil a do toho se zranil Laca Ryan za hlavičku na konci

Reagovat
mr.Silver

To byl zase výkon. Partey na drogách, Nketiah za 20 minut neudělal dobře úplně nic, a Elneny je totalní šupák, který nemá v Arsenalu, co dělat.

Další dosraný zápas. Pokud je tam matematická šance na LM, tak mají hráči makat a jet na krev zápas co zápas. Tady to vypadalo, že to mají všichni úplně v piči. ESR a Saka v koncovce zápasu úplně vyždímani, ale Nelsona nebo Williama do hry prostě nepustí. Gabriel je náš NEJHORŠÍ stoper, totalní zmatkař, a i když byla ta penalta nafilmována, tak toto je opět jeho chyba (která už letos?).

Arteta na to nemá, po sezoně by měl skončit, tým je naprosto nekonzistentní, v obraně panuje chaos, a hlavně - hráčům chybí jakákoliv motivace, což jde v první řadě za Artetou.

Reagovat
mr.Silver

Ty vole, on dál gol ten šupák Tak ok, udělal dobře jednu věc, trefil z metru prázdnou bránu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Gabriel je kvalitní, poctivý, silný stoper, který umí hrát ve vzduchu. Pokud u vás hraje jako totální šupák, tak je problém v klubu ne v něm. Kdyby místo do Leicesteru/Sevilly šel do Arsenalu přímo Koundé a Fofana tak jsou podobní tragédi jako on. Co je u vás tak špatně?

Reagovat
Golasso

"Gabriel je kvalitní, poctivý, silný stoper, který umí hrát ve vzduchu." To se tak nějak nevylučuje s tím, v čem je jeho problém - organizace hry a schopnost neřešit situace zkratkovitě.

Ale je to ještě mladík, podle mě je tohle věc, co se zlepší s věkem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Aha tak pokud je dobrý v tom v čem byl v L1 tak super...ale zárověn s tím vším být nejhorší stoper v ARSENALU je prostě těžce v piči

Reagovat
Golasso

Na většině se neshodneme, ale s tím Gabrielem na stoperu víceméně souhlasím. Netvrdil bych, že je vyloženě nejhorší, ale minimálně se mezi fans hodně přeceňuje. Dělá hrozně moc zbytečných faulů, většinou kolem vápna, ale někdy i ve vápně ... Má sice super "fyzickou hru", na kterou se dobře dívá, ale na druhou stranu pravidelně zmatkuje. ... Škoda, že dnes nehrál Marí místo něj

Reagovat
Gunner14
Reagovat
masly008

Tak xhaka hraje většinou to samé,prostě mají hrát na jistotu.

Reagovat
mr.Silver

Ani nádohou, Xhaka dokáže dát míč do běhu, Eleneny toto za 5 let v Arsenalu neudělal snad ani jednou. Je to průměrál, který nemá v Arsenalu co dělat.

Reagovat
mr.Silver

náhodou*

Reagovat
PhilipS

nech tam nádohu. Lepší

Reagovat
Front hell

Ale udělal. Nevím proti komu,ale dál uličku jak fabregas v dobách své největší slávy. Ale to je asi jediná co si vybavím

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
J0EL

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Klasik no, s takymi hracmi nemozeme ocakavat lepsie vysledky

Reagovat
Golasso

Hory se zelenaly, jak jsem v ten moment ku%voval

Reagovat
Neon

Pyramid Pirlo

Reagovat
dondinho

Bude nějaký mediální výstup z toho jak si to dnes užili Glen se Stevem ?

Reagovat
fenixLFC

Any club who joins the European Super League will be banned from the Premier League, the FA Cup, Serie A, La Liga and UEFA competitions.

Their players are also at risk of being stopped from joining up with their national teams and, potentially, representing them at World Cups and European Championships, according to a joint statement.

neda sa vytvorit nejaky kompromis ze by zostali v klasickej lige a hraci mali zakaz chodit na reprezentacid?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
ajouki

Arsenal do Super Ligy. LOL. Být jejich fanouškem, tak už organizuju před stadionem protesty. Hrát dalších 18 zápasů s velkou pravděpodobností prohry, mají se na co těšít. Jejich účast bych připodobnil k nasazení domácího jihokorejského týmu do zimních olympických her.

Reagovat
Gunner14

Slabý troll

Reagovat
ajouki
Reagovat
forrest

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
forrest

Bohužel pro vás aktuálně skoro realita...

Reagovat
J0EL

Tak urcite

Reagovat
aileroan

spíš bych řekl že musí oslavovat, vypadá to asi na nejjistější cestu do Evropských pohárů

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Uff ještě že jsme to uhráli, Burnley klasický hnus, k tomu jim šel na ruku Moss, gól neměl platit, žlutá pro Wooda za faul na Deana a třešnička na dortu kdy nedal červenou za faul na Donnyho!

Reagovat
Busby babes

Tradicni mrdka zapas s Burnley za nama. Ja se tak tesim az jednou spadnou, to je fakt nejdebilnejsi tym v PL. Tentokrat i s bodama pro nas, coz nebyva tak caste v posledni dobe.

Shaw super u dvou golu, jednou dobre rozjel akci, jednou vyborne odebral balon/prerusil akci, nevim jak to nazvat. To bylo docela klicove, tam jsme meli rozhozenou obranu.

Co se v PL posuzuje jako faul a co ne, to uz netusi asi vubec nikdo. Jinak u toho inkasovaneho tradicne fuckup AWB a s Maguirem tam pak Tarkowski zametl no, ale to je tezky, z mista vs rozbehnutej hrac. Ja bych to jako faul nepiskal, ale uz nam teda letos neuznali gol kvuli mensim vecem.

Mason, Pogba, Rash, Bruno dobrej vykon, Bruno z nich asi nejslabsi, ale i tak...

8 bodu, muzem snit. Liga mistru, ze ktery nas pak vylouci uz by mela byt zajistena

Reagovat
smazaný uživatel

My jednou náskok 8 bodů promrdali, ale City si to pohlidaji takže hlavně udržet 2 místo a vyhrát EL

Reagovat
Dawon

Slava...ale teda oba stoperi mi dneska prisli naprosto sileni, nevyhrali snad jediny souboj U Lindelofa je na to clovek uz tak nejak zvykly, ale ze takhle silove nezvlada i Maguire je teda dost prekvpive...Hendo dneska poprve vypadal fakt hodne nejiste, hrubka pri tom neuznanem golu a pak tam mel jeste snad dalsi 2 vybehy kdy byl uplne mimo, snad to byly jen ojedinele blikance.

Kazdopadne parada, utrpeni s Burnley sme prezili, 5. ligova vyhra v rade, 2. misto zase o chlup bliz, jen tak dal Ted nas ceka snad poprve v tehle sezone tyden pauza bez zapasu, tak snad se to vyuzije poradne na regeneraci a doleceni mensich zraneni.

Reagovat
Busby babes

U Henda se da tohle cekat. proste nikdy netrefis vsechny vybehy spravne, takze se obrn, ze jednou za x zapasu prijde kiks.

Reagovat
mithro

dnes od neho hrozny zapas. ale tak, ak bude stat tretinu, co david. uvidime, mna zatial stale nepresvedcil, strieda vyborne momenty s pickfordovkami

Reagovat
cristiano.K.

Lindelof je tragéd, snad u vás vydrží co nejdéle.

Reagovat
iamek

Luke Shaw vs Burnley:

91% pass accuracy

22 final third passes

6 chances created

3 attempted take-ons

3 successful take-ons

3 ball recoveries

2 attempted tackles

2 successful tackles

2 interceptions

Most Premier League goals scored for Man Utd before turning 20 years old:

Wayne Rooney (15)

Mason Greenwood (15)

Reagovat
j_mrazik

A ty mladíci celkově, nejen za ManUtd?

Reagovat
supporter

Francis Jeffers – 17 goals

Alan Smith – 17 goals

Nicolas Anelka – 19 goals

Wayne Rooney – 30 goals (15 Man UTD, 15 Everton)

Robbie Fowler – 35 goals

Michael Owen – 46 goals

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Detektiv

Owen celkem zvire

Reagovat
cristiano.K.

však se mu předvídala neskutečná budoucnost, ten měl vyhrávat zlaté míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak vyhral

Reagovat
cristiano.K.

množné číslo

Reagovat
iamek

OT:

My two cents: there’s a report in the making in addition to press conferences and journalists who will ask important questions in DC starting to be rolled out on Monday. In addition to a congressional hearing. The Czechs got a “friendly” opportunity to take action themselves

Had the Czechs not done so now, they would have faced an international and domestic scandal of epic proportions come Monday. They had no choice but to come clean. It is shameful that it has taken them so long. Truth is finally out and we can thank the Biden administration.

No ty vole

Reagovat
Golasso

Takže to vláda tajila delší dobu a pustila to ven až na nátlak USA?

Reagovat
Nikikrew

vyzera to tak

Reagovat
iamek

Ano. Šílený.

Reagovat
Busby babes

jj, to je to, co jsem psal. Ze s tim museli ven, protoze se na to zacli ptat novinari. Respekt to mel ocividne nachystane, Seznam o tom taky vedel a posilal smsky Buresovi a Hamackovi a oni za hodinu sli s tiskovkou...

Plus o tom ocividne vedeli v US a v pondeli by s tim vysli sami a byla by to jeste vetsi ostuda.

Plus je porad fakt otazka, jestli to nebyl uz nejakej zoufalej krok od BISky, aby na to upozornili. Protoze jinak HAvlicek zve Rosatom k Dukovanum, Hamacek, Zeman a Bures chtej dovazet vakcinu...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Muffi

Nejlepsi je Chmatacek.

On o tom vedel a presto kvuli touze po moci a kradeni poslal Sosany do chrtanu Zemanovi, chtel jet zebrat do Moskvy a ted se tvari, jak chtel Rusy mast.

Reagovat
mithro

cim dalej tym lepsie

Reagovat
Grahf

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United now have 66 points after 32 Premier League matches, the same total they finished on in each of the past two seasons

Letos už snad dáme víc bodů ne?

Reagovat
Busby babes

If it goes through, the Super League will use the NBA model.

The play-offs will have teams play 3 matches against each other (instead of 7 in NBA), the first team to win 2 goes through. The aggregate score will NOT matter.

hele dejte nas a Chelsea parkrat dohromady a po 3 zapasech 0:0 to vsechny prestane bavit a jeste se radi vrati k zapasum s Burnley.

Reagovat
Dawon

Ja vim ze jsem s timhle nazorem asi ve znacne mensine, ale mi to proste zni naprosto uzasne Chapu ze pro fandy tymu, ktere by tam nehraly, by to bylo dost na hovno, ale mit proste tyden co tyden zapasy top tymu, ja nevim co vic by si clovek mohl prat

Reagovat
Busby babes

proste domaci soutez, je domaci soutez. Liga mistru nebo obecne evropske pohary je bonus navic.

A na druhou stranu to neznamena ani lepsi zapasy. Posledni roky se dost nadava na to, jak je LM nuda, porad se potkavaji ty same tymy, zapasy moc atraktivni nejsou a tak...

Reagovat
Dawon

No ze je to tak ted neznamena, ze se to nemuze zmenit...chapu ty argumenty proti, ale za me osobne se mi ta myslenka zkratka libi

Reagovat
Busby babes

jasne. v tomhle budu asi konzerva. Je jasny, ze ty formaty funguji jinde, ale ja porad nejvis radim premier league a pak evropsky souteze. Uz ted je dost na hovno, jak ty nejbohatsi bohatnou a ubyva konkurence. A misto aby se premyslelo jak tohle nejak zmenit, tak se udela pravej opak. Ted ty nejbohatsi zbohatnou jeste vic a bude to na ukor tech mensich klubu.

Pro ne je tohle naprosta katastrofa. Penize z TV prav pujdou brutalne dolu, tim padem nebudou schopni udrzet tak kvalitni hrace, tim padem kvalita soutezi pujde dolu atd atd.

Nebo znas nejakou druhou ligu v NHL, NBA nebo NFL na kterou by realne lidi koukali? defakto kdo nekouka na tohle, kouka na univerzitni tymy a to je vsechno...

Reagovat
Dawon

No v tom mas samozrejme pravdu, ale tak trochu sobecky reknu, ze je mi to asi holt celkem jedno A ve finale ikdyz mas NHL nebo NBA, tak porad mas v Evrope kvalitni hokej a basket, na ktery se diva tuna lidi a toci se tam taky pomerne velke penize, takze bych to zas asi nevidel tak cerne.

Navic by to zase dalo sanci na trofeje tymum, ktere na to jinak nadeji nemaji, a ve finale verim, ze treba fandove Evertonu by radeji vyhrali nejakou oklestenou PL nez hrali navzdy okolo 7. mista bez jakekoliv nadeje na trofej.

Reagovat
Busby babes

nejvis.

Reagovat
Dawon

Reagovat
fenixLFC

ja ti neviem, mna tie zapasy vacsinou moc nelakaju a cela ich sila je v tom ze su pomerne vynimocne

Reagovat
Dawon

A to ja bych teda naopak celkem uvital hrat behem jednoho tydne s Realem a Juve misto Granady a Burnley

Reagovat
Busby babes

ale to je prave to. Tak mame mit vykonnost na to, abychom hrali v LM a ne v EL.

Reagovat
Dawon

Tak rek bych, ze ji aktualne docela i mame...problem je v tom, ze se ti na podzim nepovede jeden zapas a si za to "trestany" cely zbytek sezony a musis si zase rok pockat. Tohle by tady naprosto odpadlo.

Pohary jsou do znacne miry o stesti a o par (ne)povedenych momentech. Fakt si nemyslim, ze je Chelsea aktualne jeden ze 4 nejlepsich tymu sveta, ale jsou mezi top 4 v LM, protoze meli pomerne jednoduchy los a protoze Tuchel hraje fotbal, ktery v poharovych soutezich tradicne byva velmi uspesny. To ze uz ve ctvrtfinale na sebe narazi dva ze tri nejvetsich favoritu je hrozna skoda a zase to tomu dalsimu vyvoji LM podle meho znacne uskodilo. Zadne takove veci se ti v lize proste stavat nebudou.

Reagovat
Busby babes

".problem je v tom, ze se ti na podzim nepovede jeden zapas a si za to "trestany" cely zbytek sezony"

ale to se ti preci stane i jinde. a klidne i v tom novem formatu. muzes mit smulu, zrani se ti na par zapasu klicovej hrac a hned sezona v haji... jen tam ji pak s klidem odepises no.

Reagovat
Dawon

No to si prave vubec nemyslim diky te vyrovnanosti...a obzvlast kdyz tam bude playoff, tak spatny usek sezony muzes v pohode pozdeji otocit.

Reagovat
Busby babes

hele jak to, ze se ti to nebude stavat, kdyz format PO tam bude taky? Tam pak to stesti hraje velkou roli uplne stejne.

Reagovat
Dawon

No do toho PO se ale dojde po nejake sezone, nebude se tam nic nahodne losovat, takze se ti nestane, ze se potkaji dva nejlepsi tymy uz ve 1/4 finale napriklad, navic pri tomhle formatu precejen bude trochu vic kladen duraz na nejaky skill, protoze se ti nemuze napriklad stat, ze postoupis nejakym retardovanym golem z venku.

Reagovat
Busby babes

stejne jako se do LM dojde po nejake sezone... a stejne jako se muzes dostat do ctvrtfinale LM po tom, co vyhrajes suverenne skupinu, ale PO se hraje za dva mesice, mezitim ti odejde forma, zrani se dva hraci a dostanes bidu a vypadnes...

Reagovat
Dawon

Do LM se dojde po predchozi sezone, kdy se toho pak behem leta muze hodne zmenit. A skupina v LM je kraticka + je tam zase element nahodneho losu, ktery drasticky ovlivni jeji prubeh.

Ale jako to uz asi zabihame do zbytecnych detailu Holt se shodnem, ze se neshodnem...ja budu zvedavy jak to dopadne, treba se to fakt uskutecni a vubec to nebude takove, jak si to v hlave predstavuju a dam ti pak zapravdu...ale treba to taky bude bozi, kdovi

Reagovat
Busby babes

ale to ja jsem taky zvedavej jak to dopadne. Jen bych uplne nepredstiral, ze tam je nejakej sportovni duvod. uvidime no.

A jo, neshodneme se.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dawon

Proc tohle btw nazyvaji nejakym NBA modelem? Playoff na x viteznych zapasu je snad naprosto bezna praxe v kazdem druhem sportu

Reagovat
Busby babes

to uz je jen drobnost. proste si vyberes US sport, kde je to bezny.

Jinak to playoff jeste neni zas takova zmena. system doma venku a kdyz to skonci remizou, tak se hraje dodatecnej zapas. to uz tu driv bylo.

Reagovat
Dawon

Jo, jen me to tak pobavilo, ze napisou, ze budou pouzivat NBA model...akorat vlastne s jinym poctem zapasu, takze to nebude vubec NBA model

Reagovat
Nikikrew

Ak sa tato liga potvrdi, co bude s ligou, LM poharmi? Neviem si to realne predstavit.

Reagovat
Busby babes

ty kluby je hrat nebudou. vstupem do te Superligy bude znamenat, ze nebudou hrat PL, FA Cup a tak...

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

bud s tim pocitaji nebo je ty souteze vyhodi.

Reagovat
iamek

Nebylo by to zase málo zápasu v sezóně? + každý zapas strasne těžký = zase menší šance pro odchovance

Reagovat
Busby babes

to je tem klubum fuk, tem jde o to, aby ziskali prachy z TV prav.

Reagovat
iamek

To je smutné

Reagovat
Dawon

no tak sance pro odchovance je urcite ta hlavni vec, co ty tymy pri reseni superligy trapi

A proc malo zapasu? pokud by tech tymu bylo opravdu jen 12, tak by treba mohl hrat kazdy s kazdym 4x v zakladni casti. To uz je snad jen a jen na nich, jaky format si nastavi.

Reagovat
iamek

To by bylo 48 zápasu. Letos půjdeme cca na 60 ne? Tak mělo by to trápit aspoň ty kluby. Ty investice do akademie nejsou malé a takhle by to dost ztratilo smysl . Co když daji za TV práva stejne prachy třeba klubům v PL? Tak se na to zase vykaslou?

Reagovat
Dawon

48 zapasu + playoff, kde bys mel potencialne treba dalsich 9...ale tak vsak porad budou mit zajem na to si vychovat vlastni kvalitni hrace "zdarma" a nemuset nakupovat. Navic by me nejak neprekvapilo, kdyby se k tomu vazala i nejake "beckova" liga, neco jako v PL U23 a to by vyvoji tech mladych zase taky urcite prospivalo, protoze by obecne hrali casteji proti kvalitnejsim souperum. Navic samozrejme bys mel nadale moznost hostovacek.

Reagovat
fenixLFC

len detail, je to 44 zapasov

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ne, resi jedine: penize z TV prav. A proc resit co zajima nejakych 100K lidi, co jsou ty fans, co chodi na stadiony, kdyz vic vydelame na tom bilionu lidi po celem svete.

Reagovat
Dawon

Tak holt je to logicke...ve fotbale sou takove prachy prave diky tomu bilionu lidi po celem svete, ne diky lidem na stadinoech...ti sou ve finale naprosto nepodstatni.

Reagovat
Busby babes

to si povime az pak nebude zadna atmosfera na stadionech, jak je to nepodstatny.

Reagovat
Nikikrew

uf dufam ze na tuto pakarnu Arsenal neskoci. To by mohlo pochovat cely klub

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Wazza228

Cože, to jako fakt? Já myslel, že to prostě nahradí LM a EL. To je pěkná debilita

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf
Reagovat
Busby babes

Every club that joins the reported European Super League will receive over $425M just for accepting the invitation for joining the competition #mufc #mujournal

[

@nytimes

]

Reagovat
mithro

tak to je jasne, preco tam Joel a spol isli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, neverím, že by ma to bavilo...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

26 goals & 10 assists in 57 starts for Mason Greenwood at Man United. 19 years old

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda nevím, jestli je úplně nutné znázorňovat cestu přes 3 země, o kterých všichni ví, kde leží (až na Novu evidentně) do mapy

Reagovat
Whitemedia

Co je a není nutné nech laskavě na Nově, oni tomu rozumí lépe.

https://youtu.be/LK87xOODkYU?t=14

Reagovat
Trand

Na druhou stranu bez Novy by nevznikly takovýhle skvosty:

https://www.youtube.com/watch?v=iKso4buDWH8

Reagovat
Kixi Syhimour

Neuvěřitelné

Reagovat
SunFells

Reagovat
Infernoqt

Spočítá někdo, o kolik zápasů to přinese v sezoně více?

Reagovat
mithro

a o kolko menej?

Reagovat
Busby babes

bud rad, aspon Kane nebude chtit odejit.

Reagovat
Whitemedia

Jestli Tuchel neudělá LM na příští sezonu, tak OUT!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Ted by byla sranda, kdyby UEFA stopla současné evropské soutěže na protest proti superlize :D

Reagovat
Infernoqt

The Champions League and Europa League have been cancelled temporarily. [

@BBCSport] ... jen jsem otevřel Twitter

Reagovat
Busby babes

jen BBC nic takoveho nepise.

Reagovat
smazaný uživatel

kua ja som sa celkom tesil na tie zapasy v el, ako zabojujeme o lm, ze to bude konecne napinave a bud sa to hrat nebude alebo to stratilo zmysel

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

Tohle je proste problem tech zahranicnich majitelu, kteri k tem klubum a mestum nemaji zadny vztah. Pro Glazery je uplne fuk, jestli neco, co se bude jmenovat Manchester United, bude hrat na Old Trafford nebo v Tampe nebo v Cine. Hlavne, ze si to miliarda Cinanu pusti v TV. Oni neridi fotbalovy klub, ale financni portfolio. A kdyby jim vyslo, ze vic penez vydelaji tim, ze na Old Trafford budou sazet redkvicky, tak by to taky udelali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Reagovat
Ligter

Reagovat
avicii

Reagovat
The Krupy

Zase Agnelli je z rodinnej firmy a vidíš..

Reagovat
ajouki

Breaking: Tottenham have sacked Jose Mourinho. Full story to follow @TeleFootball #thfc

Prachy za Super Ligu využili správným směrem

Reagovat
Busby babes

Mourinho prvnim vyhozenym managerem Super league.

Reagovat
smazaný uživatel

The Special One

Reagovat
Busby babes

pockej na ten spin jak to je kvuli tomu, ze nesouhlasil s ESL.

Reagovat
fenixLFC

Keby niekoho zaujimalo, ako by vyzerala tabulka keby su kluby diskvalifikovane a ich zapasy odstranene. Everton by nemal istu LM ani ked odide 5 timov pred nim

West ham 21 15 4 2 39 24 49

Leicester 22 12 4 6 39 24 41

Leeds 22 13 0 9 38 27 39

Aston Villa 22 10 4 8 29 22 34

Everton 21 10 4 7 28 24 34

Crystal Palace 22 9 5 8 27 27 32

Newcastle 23 9 5 9 30 34 32

Southampton 21 9 3 9 26 25 30

Wolves 22 8 6 8 23 34 30

Brighton 22 5 11 6 25 25 26

Burnley 21 6 8 7 22 23 26

Fulham 23 4 10 9 21 28 22

Reagovat
Zaschrona

To Liverpool taky ne.

Reagovat
Busby babes

vcera jeden fanousek psal do football weekly: will Everton finish 7th anyway?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Ta prvá trojka je naprosty luxus, sympatickejsie kombo sa už ani nedá do top 3 narvať.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prokaučovaný zápas, Klopp se jenom dívá, jak nás herně drtí, s letošní sezónou končím, už jsem si vytrpěl dost.

Reagovat
kissak

To by si měl být fanouškem Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

snad nas uz zajtra vyjebu pls

Reagovat
Luc-Luc

horrorova druha pule a remiza s odrenyma usima, bezte do prdele Henry ven

Reagovat
fabec1222

Tak poslední ročník PL si Lívrpůl asi do análů nezapíše.

Reagovat
stiflerovamama

Tak sme krásny deň zakončili ešte krajšie, Za ten druhý polčas sme si nezaslúžili ani bod. Prvý polčas to bolo v pohode, druhý sme totálne odišli, absolútna rezignácia na nejakú hru, nedokázali sme absolútne podržať loptu v zálohe, Wijnalduma a Thiaga som ani nevidel pri lopte. A samozrejme nemohla chýbať tradičná hitparáda dojebaných finálnych fáz, na tých tragédov vpredu sa už fakt nemám silu pozerať. Firmino sa len obzerá ako keby bol prvý krát na ihrisku, behá ako keby bol prvý krát na ihrisku, to je pre nás celú sezónu totálne nulový zbytočný hráč. Klopp zase rezignoval na nejakú reakciu na priebeh, veď preboha v 60 min mal Leeds 70 držanie lopty, úplne sme čakali na ten gól.

Fuj do piči, takto sa to nerobí do psej matere, totálny hnus a frustrácia pre mňa ako sme si zase odjebali zápas.

Reagovat
stiflerovamama

A teda LM, ak nejaká bude je pre mňa pasé, s týmto nemáme šancu.

Reagovat
Banikovec7

Dobry bod pro Leeds v boji o ctvrte misto v LM, jak na to ve stredu zareaguje Aston Villa?

Reagovat
stiflerovamama

Je mi z nás do plaču fakt....

Reagovat
mithro

Leeds United

@LUFC

FULL TIME: #LUFC hold Super League side Merseyside Reds to a 1-1 draw after late Llorente equaliser

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
stiflerovamama

Tiež som myslel, že nás práve toto môže namotivovať pred zápasom, veď hráči za to nemôžu, a mohli dokázať, že ani si to vybojujú na trávniku, a my potom predvedieme také odovzdané hovno.

Reagovat
fenixLFC

to su zas kripli. doteraz ziadny tim co hra LM nestratil ani bod

Reagovat
Mastný Chobot

je to proste banter, zasmej sa

Reagovat
mithro

neberte sa tak vazne, cez vikend proti united bude to iste.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stiflerovamama

A nechápem prečo tam do piče nedá toho Shaqiriho, neverím, že by podal horšie výkony ako Firmino a Mané. Veď preboha stále dookola je to o tom istom, absolútnej neschopnosti vo finálnej fáze, neviem fakt kde už má taký Firmino klesnúť výkonmi aby konečne sedel.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz ne od zacatku, tak to mel prostridat kolem 60. minuty, ale on akorat cumel..

Reagovat
stiflerovamama

Úplné čakanie na gól + tie striedania aj keď neskoro tiež neboli dobré, že to dohral do konca práve Firmino, ktorý tam pobehoval ako na verejnom korčuľovaní a nemal pre našu hru žiadny význam .....

Reagovat
stiflerovamama

Jediný kto u mňa má kredit je Milner, ktorý to vždy neskutočne odjazdí a je príkladom pre všetkých. Keď to porovnám s takým Firminom, ktorý od 50 min vyzeral, že ho každý pohyb stojí nesmiernu námahu, tak je to neporovnateľné. Ten chlap odišiel úplne aj pohybovo. Ako som už písal, spolu s Maném mi pripadajú ako po mŕtvici, keď sa znovu všetko učia od začiatku.

Reagovat
vitasrp

A měl i pěkný rozhovor, kdy řekl, že se mu ten projekt nelíbí a doufá, že se to nezrealizuje.

Reagovat
vitasrp

A Neville versus Klopp, to se poseru, to je fakt dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hovorili?

Reagovat
Whitemedia

Raději čti, co hovořil ten magor z Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nalozil nevillovi ze ked bol united najbohatsi bol tam, ked najviac plati sky sport je tam.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Strasnej nezvladajko

Reagovat
Euphael

Reagovat
Whitemedia

Sarri je v kontaktu s Tottenhamem

(football-italia.net)

Kéž by to vyšlo, tenhle maník nemůže v super lize chybět

Reagovat
fenixLFC

vazne leeds prisiel s tym debilnym statusom? leeds, ktory na rovnakom principe spoluzakladal premier league a odtrhnutie od Football league????

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Minister

Neplač už...

Reagovat
fenixLFC

zatial skor placete len vy co ste proti lige a kopkate ako sa da

Reagovat
smazaný uživatel

earn it - ako chelsea, city ? rozdiel medz napr. newcastlom a chelsea/city/psg ze ropáci si vybrali iný klub.

Reagovat
Infernoqt

Florentino Perez: "If we have more money, it will be better for EVERYONE, because we will be able to sign players from smaller clubs for a lot of money and help them too."

Reagovat
emanuel habasko

Filantrop Perez

Reagovat
Busby babes

protoze to se ted nedeje...

Reagovat
Grahf

a prečo to neotočiť? Dajme tie prachy niekomu inému a ten kúpi hráčov z realu a tým im pomôže

Reagovat
13

Gerrard po zapase v Rangers, bezkrevne vykony napric sezonou, nejvetsi oblibenci Mane a Firmino uz asi rok nekopli spravne do balonu, prazdny Anfield a do toho tahle šaškárna se superligou...

Ani za Hodgsona jsem z toho nebyl takhle znechuceny.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Witcher

Leicester s WHckama si to nakonec rozdají o titul to sou zvraty.A Kolář si všechny namazal na chleba ,teď si na pohodu přestoupí do klubu že superligy a bude vysmatej

Reagovat
Bady86

Dneska tipuju rezignaci Jurgena

Reagovat
cristiano.K.

ta druhá půle včera od nás byla příšernost. Remíza je zasloužená. Chlapci včera měli pocit, že jim vítězství spadne do klína samo a ono nic

Reagovat
Trapper

Reagovat
iamek

Brighton . White a Bissouma bude v létě hodně zajímavé zboží. Teď už v TOP 4 začínám věřit

Reagovat
stiflerovamama

Dúfam, že pojdeme po Whitovi my.

Reagovat
Salfovic

I ty odvážný jinochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nám všem neseberou body

Reagovat
vodka

ten MacAllister bude taky casem hodne hot, myslel jsem teda,ze je to nejaky skot, ale ma zajimave naznaky. Potterova nejvetsi sranda je ale Burn na wingbacku

Reagovat
stiflerovamama

Mne sa napríklad McAllister vôbec nepáčil keď hral túto sezónu, a to som do neho vkladal nádeje keď vám (myslím) dal minulú sezónu taký pekný gól.

Čo sa týka Burna sranda ako sranda, vždy keď som videl, že proti nám hrá na kraji tak som čakal, že ho Salah zničí a vždy to bolo naopak. On mi práveže na svoju výšku príde dosť rýchly a naopak v hlavičkovaní mi príde neistý.

Reagovat
Busby babes

A to chteli do superligy...

Reagovat
Whitemedia

S tímhle klidně můžeme jít hrát Super Ligu.

Reagovat
Miguel19

Totální shit posranej..

Hrajeme o LM a totálně vyhoříme s WBA, Brightonem atd..

S tím ať jde Tuchel do prdele. 3-4-3 je v takových zápasech totálně na píču.

S tím losem, LM a FA můžeme na LM zapomenout.

Reagovat
Talker

Tuchel si to postavil pohárově. Sice vyhráváme proti silným klubům, ale jinak je to tragédie.

Reagovat
Hlahart

Přitom by to měl mít z PSG nacvičený naopak

Reagovat
Vrana17

Zklamání, no co už jsme 4. Taky jsme mohli prohrát.

Reagovat
stiflerovamama

Už sme mohli byť pred Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

počkej......to jako vážne nejlepší střelec chelsea, která letos utratila necelých 300 mega, má 6 golu a tomáš souček ze slavie praha hrajíce za west ham united ma 9? čelsí ne-é

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahah

Reagovat
John Obi Mikel

Zaváhal West Ham, zaváhal Liverpool -> musíme zaváhat taky.

Reagovat
spider_8

A to jsem si říkal, že letos už to určitě nebude souboj kriplů...

Nechápu, na co jsme si v zimě nechávali Gilmoura, když stejně místo něj hraje utavený Mount mimo pozici.

Reagovat
Talker

3-4-3 je skvělá taktika proti velkým týmům, ale proti těm menším tam prostě chybí ti hráči dopředu. Sice se dá Mount do zálohy, ale nedá se tam CHO na wingbacka a Azpi chybí na RCB.

Tuchel nás posunul v organizaci, rozehrávce a dalších věcech, ale tohle lpění na jednom systému nám prostě nefunguje, stejně se to zesralo i Lampardovi, když trval na 4-3-3. To je pátá remíza v lize, z toho 4 0:0. V posledních 8 zápasech 3 výhry.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to divné, protože Tuchel je právě známý svojí flexibilitou... Asi se to prostě blbě sešlo dnes.

Reagovat
Talker

Dnes? Vždyť jsme pod ním neodehráli jediný zápas v jiném rozestavení - jediný rozdíl je to, kdo na tom hřišti je a částečně úkoly.

Ale jak říkám, bavíme se tu o 3 vyhraných zápasech v lize z posledních 8.

Reagovat
smazaný uživatel

No jednou myslím zkusil hrát na 4 obránce a byli jsme hrozně děraví. Podle mě to chce pořádnou přípravu a půjde to. Uvidíme další sezonu.

Reagovat
Talker

Je možné, že v jednom zápase to zkusil z těch cca 20, co u nás odehrál...

Reagovat
mesyas

tak on s tím kádrem moc udělat nemůže, postavíš koholiv do útoku tak je marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

| UEFA offered crazy money to Premier League clubs to leave Super League.

@mundodeportivo

#rmalive

Reagovat
Zaschrona

Bullingham also told the meeting that the FA would refuse to grant Governing Body Endorsements – essentially work permits – for overseas players at clubs that participated in the Super League.

Brexit zachránil fotbal.

Reagovat
Hlahart

No, nevím. To, že by to v EU nešlo, ještě neznamená, že by to mimo EU šlo.

Reagovat
Bayern +

Presne kvôli tomuto som po zápase na Newcastli napísal, že sa z pohladu WHU nič nedeje a Chelsea s LFC budú držať krok

Reagovat
Svatej

13 zápasů v lize a z toho 7 výher. To je dost průměrnej výsledek na to, že většinu těch výher posbíral Tuchel během toho nástupního psychickýho boomu. Navíc už ani ta obrana nepůsobí tak odolně a nepropustně i s 3 stoperama v týmu.

Možná by jen stačilo nemrzačit nejlepšího hrota týmu na tribune, nebo, cojávim, hrát s víc jak 3 ofenzivníma hráčema z 11ti. Taky by nebylo špatný zkusit proti určitým týmům změnit strategii a postavit to jinak.

Poslat Wernera na hřiště byl taky tah skutečnýho mistra. Zápas, ve kterým se ani technickej hráč typu Pulišiče nedokázal odpoutat od hráče, protože nedostal ani milisekundu prostoru na zpracování míče a Thomas maestro tam pošle týpka, kterej má potíže se zpracováním a vedením míče i ve chvíli, kdy ho nikdo nenapadá.

Mount podal tak špatnej výkon, že jsem očekával, že ho během druhýho poločasu Tuchel potrestá tím, že znovu vystřídá Odoie, aby mu ukázal, že takhle teda ne. Kéž bychom tak měli mimo Jorginha hráče, kterej je svou typologií schopnej nejen hrát odzadu, ale ještě je i schopnej si poradit s pressingem soupeře.

Reagovat
Sharpcfc

Jako Tuchel ma v tomhle dvoji metr. Abrahama s Odoiem strida o polocase nekdy i pred polocasem, ale Ziech, Werner atd ne. Je to smutne, ale vcerejsi neuspech jde z velke casti na nej. Vymlouvat se na SL, ze ji meli hraci v hlave je chaba vymluva. Navic jak zminujes typologii Jorginha, tak ten vcera byl tezky pruchodak - samozrejme mohl za to i Mount, ktery proste neni CM.

Hlavne, ze si nechaval Gilmoura v lednu a realne ho pouzil jen v FA cup, kde o nic neslo. Pritom vcera mel jasne hrat.

Jestli letos se uhraje top4, tak to bude maly zazrak vzhledem k prubehu poslednich ligovych zapasu. Sobota hodne napovi o nasazeni hracu a predevsim vysledku proti kladivarum.

Reagovat
jk

Tak Havertz byl v tabulkách ball retention hodně vysoko když přicházel z BL. Tomu by nemělo dělat problém držet a posouvat ty balóny pod tlakem ne? Ale hraje vejš no, to je pravda.

Reagovat
Miguel19

No zrovna v tomhle byl Havertz včera jediný schopný. Ale hovno z toho.

Na Ziyecha stačilo zadupat a byl na zemi nebo bez balonu..

Reagovat
Svatej

Miguel to už popsal, ale ať odpovim po svým - Havertz si přesně tuhle konkrétní úlohu i celkem odehrál, jenže narozdíl od Abrahama, kterej v tom taky není vůbec špatnej, nemá chladnou hlavu v případě, že je potřeba pohotově zakončit a kdyby dal tu svoji velkou šanci v prvním poločase z penalty, tak dost věřím tomu, že bychom to v pohodě udrželi. Stojim si za tím, že v takový situaci by Kai skóroval 2-3x z 10, mezitím co Abraham 5-6x z 10.

Navíc i navzdory tomu, že je obecně v týhle disciplíně silnej, se na můj vkus dostává pořád do nedostatečnýho počtu situací, ve kterých tu přednost využije.

V ideálním případě by měli hrát oba (Tammy i Kai) a pokud chce být Tuchel dál úchylnej na to 3-4-3, tak ve trojici s Mountem. James je náš nejlepší bek, ale přesto místo něj musí být Odoi, aby dostal tým alespoň jednoho křídelníka, co se na tý lajně udrží.

Ziyech na základ výkonnostně momentálně nemá nárok a Pulišič je furt tak na 60% svých možností. Jinými slovy očekávej, že budou tihle dva příští zápas znovu v základu...

Reagovat
jk

Já se přiznám, že jsem chelski pod Tuchelem viděl naprosto minimálně. Jen jsem si všiml, že Havertze nasazuje u třeba na hrotu.

Napsal jsme to vlastně jen jako možné východisko z toho zoufání, že nemáte nikoho kdo by byl schopný uklidnit ten tlak soupeře na balón. Navíc pokud jak píšeš, je Havertz scheisse v zakončení, jeho zasunutí hlouběji do pole proti pressujícím soupeřům mi dává smysl.

Reagovat
mesyas

bude sranda kdyby Abraham už neodehrál minutu a zakončil sezonu jako nejlepší střelec týmu

Reagovat
Svatej

Největší sranda bude, až ho odkoupí WHam nebo Arsenal a on jim vystřílí v další sezoně vyšší místo v tabulce. Strašně se budu těšit na ty diskuze, kdy stejní klauni, kteří ho grilují v podstatě na denní bázi a odepisují, jako by šlo o třetiřadýho chípáka, obrátí s tím, že jsme přišli o dalšího Lukaku a jak je kurva možný, že to klub dopustil.

Reagovat
mesyas

Ano, přesně tenhle scénář vidím jako reálný Já vůbec nechápu proč tu šanci nedostane. Hůř než Werner, Havertz nebo Ziyecha hrát prostě nemůže. Za takový výkon jako co předvědlo to ofenzivní trio včera by Abrahama sundal už před prvním poločasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som ho bral do LFC .

Reagovat
Busby babes

Tuchel ven?

Reagovat
Svatej

Vůbec bych s tím neměl problém.

Reagovat
Busby babes

jinak se mi docela libi, kdyz proti temhle tymum hrajem my, co hluboko zalezou, tak se tu Ole kritizuje jako ze nemame plan a nacviceny automatismy (strasnej paskvil tahle fraze) a tak, a pak je hezky to same cist od fans Chelsea nebo Poolu.

Reagovat
icemike

Tak ole už je tam Trochu déle, to by už nějaky system chtělo. Ale na druhou stranu pořád nebyla a nebude poradna příprava. Covid, ME, MS...

Reagovat
Busby babes

hele to neni vylozene kritika Tuchela, ale posledni dobou i u Poolu vidam komenty ve stylu: no jak zalezou, tak jsme v haji a nic nevymyslime... a to je to Klopp.

Reagovat
aragorn

Jenže u nás je to formou hráčů... loni betonovali taky skoro všichni a vyhrávali jsme.

Reagovat
Busby babes

hmm, takze bez nejlepsich hracu v top forme nejde prekonat hluboky blok? uz chapes kam tim mirim?

Reagovat
Busby babes

skoro jako by to pak zaviselo na tom, jestli Salah neco vymysli...

Reagovat
Svatej

Hmm ta kritika ale přichází taky hlavně od vlasntího tábora ne? Naopak v mých očích jste vy mimo City ti poslední, kdo si může stěžovat na trenéra (resp ostatní mají víc daleko důvodů než vy).

Ole není žádnej taktickej mág a i když ta hra není nějak snadno definovatelná jako Pepova psychárna nebo Kloppův pověstnej heavy metal, tak to funguje vcelku dost spolehlivě. Příjde mi to s ním jak se Zidanem. Desetkrát nepochopíš, jak může takovej trenér dělat výsledky, protože tam prostě nevidíš nic vyloženě speciálního, ale ono to pracuje daleko líp, než u většiny právě těch ''speciálních'' trenérů.

Otevřeně, ten váš kádr není ani základní sestavou a ani celkovou šířkou kádru o 10 bodů lepší než náš nebo Poolu, přesto nás bodově naprosto válcujete. Když není výrazně lepší kádr, tak si musí klub počínat dobře na jiným místě.

Reagovat
Busby babes

jj, primrne od naseho tabora. jen je hezky videt, ze to je problem i jinde. skoro jakoby hrat proti dobre organizovanemu hlubokemu bloku bylo tezky, nebo co... muj koment je spis kritika tehle reci nez kritka Chelsea/poolu.

Reagovat
Busby babes

jinak Ole a jeho system nesystem... Zakladni prvky tam jsou, jak chceme hrat a tak. A pak je tam dana velka volnost jednotlivym hracum takove to: express yourself, co casto zminuje. Jdi se tim fotbalem bavit... zvlast u tech utocnych hracu. A to je imho taky dobrej zpusob jak hrat fotbal... Jen tady se obcas dela, ze kdyz nehrajes to same co Pep/Klopp/nekdo dalsi kdo bude zrovna v trendu, tak ses sto let za opicema, zvlast kdyz treba prohrajes zapas.

Reagovat
Talker

Tak on má Liverpool špatnou sezonu... Ty předchozí jim bylo jedno, jestli soupeř zaleze nebo ne a dokázali je rozstřílet. Stejně tak Citizens, kteří zas byli loni slabší.

My se ale reálně ani nesnažíme to nějak prolomit a sázíme na faily soupeře a pár individuálních okamžiků, které za zápas mohou přijít. Ale systémově to neřešíme - přinejlepším se tam hodí CHO na wingbacka, ale ani ten nehraje pravidelně. Přitom je to jeden z našich konzistentně nebezpečných hráčů.

K tomu máme na hřišti 3 ofenzivní hráče, pak se dá s přivřením oka říct stárnoucí a pomalý Alonso, James, který není čistě ofenzivní bek a pak 2 defenzivní záložníky (včera s Mountem, kterému to nesedlo). Přičemž Pulisicovi nebo Havertzovi letos vyšlo tak 5 zápasů, Ziyechovi taky, zbytek je to spíš nemastné neslané od nich.

On se Tuchel hypoval, jak využívá různá rozestavení, nebojí se to měnit, hrábnout do toho. Místo toho se hraje 3-4-3 a maximálně se nějak zarotuje a místo Wernera hodí na hrot Havertz. Fakt jsem čekal, že přejde v zápasech proti slabším na nějaké 4-2-3-1 nebo 4-4-2, prostě systém, který překvapí. Nebo tam hodí na wingbacka alespon toho CHO a ideálně na RCB Jamese.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/utdarena/status/1384821746126229505

jinak tady je docela podrobnej rozbor naseho zapasu s Burnley. Dal si s tim praci, screeny a tak, imho se tam da videt, ze mame nejake principy, nacvicene veci...

Reagovat
mesyas

Ole ale odvádí výbornou práci ne? První rok by se dalo napsat, že to 3. místo byla náhoda, ale letos to už je 2. místo a je vidět to zlepšení.

Reagovat
jk

Ryan Mason, nejmladší manažer v historii PL.

Pokud prohráváš v prvním poločase, nemůžeš ztratit vedení v posledních 15 minutách.

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z najhorších prvých polčasov v sezóne. V druhom ale už úplne iný tím. Super reakcia po druhoim góle, kto by to bol čakal.

Reagovat
Mates_Matesović

Viděl jsem jenom druhou půli (asi jsem měl štěstí) a výkon byl dobrej. Teď zkusit vyhrát v neděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dutohlaví Angličané zřejmě nikdy neslyšeli o "Csaplárově pasti".

Reagovat
Jardin

Takže Guard of honor od Chelsea nebo Newcastlu?

Reagovat
smazaný uživatel

Opadne nouzový stav a admini EF zas chlastaj...ten první odstavec článků zas po panáku vodky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele