32. kolo
17.04.2021 21:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Willian José (© AFP)

Sheffield United si připsal další prohru, tentokrát s Wolves

Wolverhampton Wanderers porazil v duelu 32. kola Premier League Sheffield United. Jedinou branku duelu si připsal Willian José.

Ve 20. minutě si míč postavil Aït-Nouri a ve vápně se děly zajímavé věci. Po sklepnutí Williana Josého si to balon po několika odrazech zamířil až pod břevno, kam však vyskočil Norwood a poslal jej svému brankáři, který uklidnil situaci.

Ve dvaatřicáté minutě byl znovu v akci Rayan Aït-Nouri, který z hranice vápna zakončil prudkou střelou, kterou však Ramsdale dokázal zkrotit.

Po hodině hry se Enda Stevens ocitl v pokutovém území ve velmi zajímavé příležitosti, jenže trefil pouze bránícího soupeře. To byl jeden z nejdůležitějších momentů utkání, protože z následného protiútoku vstřelili domácí rozhodující branku. Adama Traoré unikl na pravé straně, načež předložil míč do pokutového území do prostoru, kde snadno zakončoval Willian José.

Dnešní prohrou tak Sheffield United zpečetil svůj osud v letošním ročníku a definitivně padá do druhé ligy, jelikož již nemá ani teoretickou šanci na záchranu. Wolves jsou dvanáctí.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele