Premier League - souhrn 31. kola: Vydrův gól Burnley nestačil, City padli

09.04.2021, 22:58, aktualizováno 12.04.2021, 23:07
Komentáře a souhrny
Mohamed Salah (© AFP)
Manchester City nestačil na oslabený Leeds United a doma prohrál podruhé z posledních tří zápasů. Konečně doma zvítězil Liverpool, jenž otočil zápas s Aston Villou. Chelsea s přehledem zvládla duel na hřišti Crystal Palace. West Ham pokračuje v boji o Ligu mistrů, porazil doma i Leicester, Manchester United našel recept na Tottenham...

Brighton & Hove Albion - Everton FC 0:0

12.04.2021 21:15

Góly: -

Brighton má v tomto ročníku Premier League záchranářské starosti a každý bod tak pro něj může mít v konečném účtování obrovskou cenu. Nyní v dohrávce 31. kola sehrál nesmírně vyrovnanou bitvu s Evertonem a nakonec se s ním rozešel smírně v bezbrankovém poměru. V tabulce se nachází na patnácté pozici se třiatřiceti body a sedm kol před koncem disponuje sedmibodovým náskokem na osmnáctou sestupovou příčku Fulhamu.

Klub z Liverpoolu naopak nedokázal zvítězit popáté za sebou a z předchozích čtyř ligových soubojů vybojoval pouhé dva body, proto mu patří osmé místo s osmačtyřiceti body. Po úvodní opatrnější čtvrthodině si nadějnější možnost vypracovali domácí, ale ránu z první v podání Modera ukryl ve svém náručí pozorný brankář Olsen. Krátce po odehrané půlhodině stanul ve slibné pozici Maupay, ovšem jeho tečovaný pokus proletěl o decimetry vedle protější tyče.

Ihned na to napřáhl ze střední distance Bissouma a horní tyčku minul zhruba o půl metru. Po změně stran se obrázek hry příliš neměnil, Brighton pozorně bránil a jeho protivník se vůbec k ničemu nedostával. Přesně v polovině druhého dějství vystřelil z hranice pokutového území aktivní Maupay a jeho technický pokus o kousek přeletěl břevno. Mírný favorit tohoto pondělního střetnutí se poprvé ozval až zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem.

Na pravé straně šestnáctky protivníka se zjevil James Rodriguez, avšak z hodně ostrého úhlu na gólmana Sáncheze nevyzrál. Nicméně od tohoto okamžiku opět řádil výběr vedený koučem Grahamem Potterem. Během krátké chvíle totiž byli zablokováni Welbeck s Trossardem a mezitím těsně netrefil levou tyč Maupay.

V 78. minutě se musel vytáhnout Olsen, jelikož bravurním způsobem odvrátil za svou branku hlavičku Dunka. V poslední minutě základní hrací doby mohl Everton z ničeho nic udeřit, jenže když střídající Iwobi střílel z patnácti metrů příliš vysoko, tak se výsledek již nezměnil.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Southampton FC 3:0

12.04.2021 19:00

Góly: 32. Matheus Pereira (pen.), 35. Matt Phillips, 69. Callum Robinson

Fotbalisté West Bromwiche Albion porazili ve 31. kole Premier League Southampton 3:0 a připsali si tak druhé vítězství o tři branky v řadě. Tři body zařídili Pereira, Robinson a Phillips.

Domácí fotbalisté sice po zajímavé akci dostali míč ve čtvrté minutě do sítě, jenže Diagne si podle verdiktu asistenta rozhodčího nepohlídal své postavení a branka kvůli ofsajdu neplatila. Další velkou šanci měl West Brom o osm minut později. Do vápna se dostal Conor Townsend, jenže jeho technický projektil brankář vyrazil levou nohou.

V jednatřicáté minutě hostující gólman podrazil Pereiru a hlavní sudí odpískal pokutový kop. Toho se ujal Mathues Pereira, který zakončil doprostřed branky. Po třech minutách bylo na domácí straně ještě veseleji. Mbaye Diagne se po levé straně prohnal na hranici velkého vápna, vyslal střílenou přihrávku na zadní tyč a Matt Phillips doklepl míč do branky.

Ve druhém poločase se hra poměrně uklidnila, až domácí celek dokázal v 69. minutě udeřit jako blesk z čistého nebe. Callum Robinson si naběhl na přihrávku mezi stopery, ustál souboj s Vestergaardem a levačkou prostřelil Forstera.

Che Adams ještě mohl v 80. minutě pro hostující celek vykřesat naději. Po průniku po pravém křídle střílel pravačkou, ale jeho přízemní pokus prolétl kolem zadní tyče. Úplně největší šanci na snížení však měli hosté v třetí nastavené minutě. Ve vápně byl faulován Djenepo, kterého poslal k zemi Conor Townsend. K penaltě se postavil James Ward-Prowse, ale Sam Johnstone jeho ránu vyrazil. Hořká tečka pro Southampton za dnešním zápasem.

Domácí zůstávají předposlední, záchraně se přiblížili na osm bodů. Southampton je čtrnáctý.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Arsenal FC 0:3

11.04.2021 20:00

Góly: 33. Alexandre Lacazette, 72. Gabriel Martinelli, 85. Alexandre Lacazette

Po sérii nepovedených výsledků a s klíčovou čtvrteční odvetou proti pražské Slavii čekalo londýnský Arsenal papírově ideální střetnutí proti suverénně nejhoršímu týmu Premier League v podobě Sheffieldu United. "Kanonýři" skutečně potvrdili roli favorita, díky trefám Martinelliho a Lacazetta zvítězili 3:0 a vůbec poprvé po předlouhých čtrnácti zápasech napříč všemi soutěžemi uhájili i čisté konto.

Zatímco domácí zůstávají i nadále beznadějně poslední, Arsenal poskočil zpět na deváté místo s dvoubodovým odstupem za Evertonem, který má však dva zápasy k dobru. Pro Arsenal je však důležitější získaná psychická pohoda před zmíněným čtvrtfinále Evropské ligy proti Slavii, kterou kazí snad jen zranění Bukaya Saky, o jehož vážnosti zatím nejsou žádné zprávy.

Po ohlášení základních sestav se očekávalo, že právě Saka obsadí pozici levého obránce, ovšem po úvodním hvizdu byl opak pravdou. Mladý anglický reprezentant se pohyboval v roli ofenzivního záložníka za Alexandrem Lacazettem, zatímco levou stranu defenzivy obhospodařoval především při držení míče Granit Xhaka s pomocí Daniho Ceballose. Toto netradiční rozestavení Arsenalu prospělo a všichni tři zmínění hráči podali na svých postech kvalitní výkony.

Dalším pozitivem pro Mikela Artetu pak jistě musí být i výkon Gabriela Martinelliho, jenž jako obvykle hýřil nadšením i střeleckou chutí a jen za první poločas si připsal tři pokusy na ohrožení brankáře Ramsdalea. Pozadu pak nezůstal ani Nicolas Pépé, jenž si rovněž řekl o udržení základní sestavy i pro čtvrteční duel.

Při absenci nemocného Piérra-Emericka Aubameyanga zůstal na hrotu Alexandre Lacazette, jenž si stejně tak spravil chuť po neproměněných šancích se Slavií, a to hned dvěma zásahy. Ten první přišel po půlhodině hry, kdy Arsenal zápasu dominoval a vykouzlil lahůdkovou kombinaci mezi Lacazettem, Sakou a Ceballosem, jehož šikovná patička vyslala francouzského útočníka do vyložené šance a Lacazette přízemní střelou na zadní tyč poslal Arsenal do poločasového vedení.

Po změně stran se "Kanonýrům" zprvu nedařilo hubený náskok rozmnožit, ovšem v 71. minutě jejich pocuchané nervy přece jen uklidnil neúnavný Martinelli. Brazilský forvard byl ve správnou chvíli na správném místě, aby doklepl do odkryté branky ránu Pépého, jenž předtím vystihl nedbalou rozehrávku soupeře. Pět minut před koncem pak pohodový triumf hostí dokonal Lacazette, jehož vysunul do samostatného úniku lahůdkovou kolmicí Thomas Partey, a nedělní kapitán Arsenalu chladnokrevně poslal míč do Ramsdaleova protipohybu přesně k tyči.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester United 1:3

11.04.2021 17:30

Góly: 40. Heung-min Son - 57. Fred, 79. Edinson Cavani, 90+6. Mason Greenwood

Ani na hřišti Tottenhamu neskončila série Manchesteru bez porážky. United naopak opět zvítězili a bezpečně zůstávají v tabulce na druhém místě. O rozhodující trefu se postaral novic v útoku Edinson Cavani. "Spurs" po další ztrátě zůstávají mimo pozice zaručují účast v příští sezoně evropských pohárů.

Zatímco do sestavy Tottenamu se po problémech s testem na koronavirus vrátil pravý obránce Aurier, na straně United došlo po úvodním čtvrtfinále Evropské ligy proti Granadě ke dvěma zásadním změnám. Vedle Cavaniho se v bráně hostů objevil Henderson, jenž dostal přednost před De Geou.

Po úvodním hvizdu se dlouho nebylo moc na co koukat. Trochu vzrušení přinesla snad jen 17. minuta, kdy se míč příhodně odrazil pro Rashforda, jehož zakončení však na rohový kop srazil bránící Dier. I to ovšem byla jen uvadající růže mezi trním.

Více emocí vyvolala situace ze 34. minuty. Pogba prostrčil merunu za obranu Spurs na Cavaniho, který překonal gólmana domácích Llorise a zdánlivě poslal "Red Devils" do vedení. V samém zárodku akce nicméně McTominay udeřil Sona do obličeje, což sudí Kavanagh nakonec s kolegy u videa odhalil a kvůli prohřešku záložníka Manchesteru nemohl branku uznat.

Jako první se tak z regulérní branky radovali "Kohouti". Krásnou souhru čtyři minuty před přestávkou rozjel Ndombélé přihrávkou na Kanea, jenž balón propasíroval na nabíhajícího Lucase, ten vyhledal u druhé tyče ještě lépe postaveného Sona, který už překonal Hendersona.

Jako první se jedenáct minut po změně stran pokusil vyrovnat McTominay, jehož ránu z dálky vyrazil Lloris. Vzápětí ale zazářil jiný středopolař United Fred. Ten si nejprve vyměnil míč s Fernandesem, následně totéž učinil s Rashfordem, pak Brazilec vyzval ke střele Cavaniho, jehož ještě vychytal Lloris, avšak k dorážce se dostal právě Fred, který tak pohlednou akci sám zaslouženě zakončil - 1:1.

Spurs chtěl znovu do vedení dostat 60. minutě Son, avšak Henderson byl proti. Za další tři minuty se na druhé straně parádně opřel do míče Fernandes, jenže Lloris předvedl snad ještě lepší skok a balón vyrazil na rohový kop. Skóre se neměnilo ani v 73. minutě, kdy Kane pálil po posunutí od Sona z úhlu přímo do Hendersona. Vzápětí kontroval Greenwood, jenž ale střílel do boční sítě.

V 79. minutě to tedy Greenwood zkusil jinak. Brilantním centrem nalezl hlavu Cavaniho, který s přehledem překonal Llorise a dokonal obrat ve skóre. Pět minut poté skóroval Cavani málem do vlastní brány, když rohový kop Tottenhamu odvrátil riskantně na tyč. Vyrovnání se domácí nicméně nedočkali, naopak v šesté minutě ještě jednou inkasovali. Pogba v otevřené obraně Kohoutů přihrál do strany Greenwoodovi, který propálil Llorise ránou na přední tyč.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 3:2

11.04.2021 15:05

Góly: 29. Jesse Lingard, 44. Jesse Lingard, 48. Jarrod Bowen - 70. Kelechi Iheanacho, 90. Kelechi Iheanacho

Poslední zápasy West Hamu United jsou si podobné takřka jako vejce vejci. Londýnský celek se již potřetí za sebou ujal s velkou zásluhou Jesseho Lingarda vedení 3:0, které následně ve zbytku zápasu buď to zcela prohospodařil, anebo se musel o zdánlivě jednoznačné vítězství obávat až do konečného hvizdu. Proti Leicesteru, stejně jako v minulém kole na půdě Wolverhamptonu, se to West Hamu podařilo, a tak i nadále drží výtečné čtvrté místo.

Leicester sice utkání zdramatizoval dvěma góly Kelechiho Iheanacha, jenž se stejně jako Lingard těší brilantní formě, ovšem na vyrovnání již nedosáhl. Foxes sice i přesto zůstávají na třetím místě, ale jejich náskok před svým nedělním soupeřem se již ztenčil na rozdíl jediného bodu a další těžkotonážní protivníci v podobě Chelsea a Liverpoolu číhají hned v závětří.

Hostům nečekaně vyvstaly potíže v podobě absencí Jamese Maddisona, Ayozeho Péreze a Hamzy Choudhuryho, kteří podle všeho porušili koronavirová opatření, což manažera Brendana Rodgerse přinutilo ke změnám v základní sestavě oproti minulému zápasu s Manchesterem City. Přestože si hráči Foxes vedli na úvod zápasu solidně, po půlhodině hry i tak inkasovali jako první. Propadnuvší centra Masuakua vrátil do nebezpečného prostoru Vladimír Coufal, jehož pas přetavil v excelentní ránu z voleje Jesse Lingard a Kasper Schmeichel byl na jeho ránu krátký.

Těsně před poločasovým odchodem do kabin navíc Lingard zaúřadoval podruhé, a to když Diopův zdánlivě obyčejný nákop dopředu uvolnil Jarroda Bowena, jenž přihrál Lingardovi před odkrytou bránu ke svému již sedmému zásahu v dresu "Kladivářů" od lednového příchodu na hostování z Manchesteru United. Lingard s Bowenem si navíc krátce po změně stran vyměnili role, když druhý jmenovaný upravil skóre na drtivých 3:0 po Lingardově pasu do šestnáctky pro Tomáše Součka, jenž Bowenovi následně připravil palebnou pozici. Absence Michaila Antonia na hrotu útoku tak vůbec nebyla znát.

Leicester však stejně jako Arsenal i Wolverhampton v předešlých kolech nesložil zbraně ani za takto nepříznivého vývoje a ještě utkání dokázal zdramatizovat. Hosté využili toho, že jejich soupeř poněkud polevil s cílem nabytý náskok udržet, a v 70. minutě skórovali poprvé, když Iheanacho využil Masuakuovy ztráty míče a prosadil se tvrdou ranou z hranice šestnáctky. Nigerijský útočník se pak v první z šesti minut závěrečného nastavení zapsal na střeleckou listinu ještě jednou, když k němu v hloubi pokutového území propadl centr Albrightona, ovšem víc toho již hosté nestihli.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Newcastle United 1:2

11.04.2021 13:00

Góly: 18. Matěj Vydra - 59. Jacob Murphy, 64. Allan Saint-Maximin

Newcastle nezačal utkání na hřišti Burnley nejlépe, avšak díky Allanu Saint-Maximinovi se hosté radovali z důležité výhry. Právě záložník z Francie totiž režíroval obrat ve skóre, jenž se udál po změně stran. "Clarets" tak stejně jako v předchozím kole neudrželi nadějný náskok.

Do vedení šli přitom jako první domácí. Wood v 18. minutě zatáhl míč z levé strany do pokutového území, kde před bránou našel zcela osamoceného Vydru, pro něhož už nebyl problém zblízka překonat brankáře Newcastlu Dúbravku. Za dalších jedenáct minut mohl náskok Burnley navýšit Brownhill, jenže exekuce přímého kopu z výborné pozice se mu vůbec nevyvedla.

Ve 38. minutě se blýskl gólman Clarets Peacock-Farrell, jenž zblízka vychytal Gaylea. Těsně po změně stran se zase musel činit Dúbravka, jehož z voleje po rohovém kopu prověřil Lowton. V 59. minutě už ale hosté vyrovnali. Saint-Maximin připravil na pravé útočné polovině palebnou pozici pro Murphyho, který se z rohu pokutového území trefil ke vzdálenější tyči mimo dosah Peacocka-Farrella.

Za dalších pět minut se Saint-Maximin prosadil znovu. Jeho akce začala převzetím přihrávky od Shelveyho na polovině hřiště, poté francouzský fotbalista postupoval s míčem až vápnu Burnley, kde obalamutil Tarkowskiho a přízemní střelou levou nohou dokonal obrat. Domácí už se na odpověď nezmohli, pouze Vydra pálil v 73. minutě do boční sítě. Tři body tak putovaly na sever Anglie.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Chelsea FC 1:4

10.04.2021 18:30

Góly: 63. Christian Benteke - 8. Kai Havertz, 10. Christian Pulisic, 30. Kurt Zouma, 78. Christian Pulisic

Chelsea napravila svůj výbuch z utkání s West Bromwichem, když po vynikajícím výkonu přehrála Crystal Palace jednoznačně 4:1. Favorit do utkání vlétl jako uragán a rychle se ujal zaslouženého dvoubrankového vedení. Třetí branku přidal ještě do konce první půle Zouma, a i když se domácím podařilo v druhém dějství zásluhou Bentekeho snížit, poslední slovo nakonec měla stejně Chelsea, která svého soka přehrávala po celých devadesát minut a zaslouženě si tak odváží všechny tři body.

Fotbalisté Crystal Palace se ještě pořádně nestihli pomazlit s míčem a už prohrávali. Už po osmi minutách se míč dostal k na pravé straně osamocenému Mountovi, ten parádním centrem našel na malém vápně Pulišice, který ale tentokráte ještě tutovku nevyužil, poněvadž v zakončení nastřelil pouze brankáře Guaitu. Chelsea to však nemuselo mrzet, jen o pár desítek vteřin později totiž vybojoval balón Havertz, narazil si s Hudsonem-Odoiem a pěknou technickou ranou na zadní tyč otevřel skóre. Tentýž hráč o dvě minuty později našel ve vápně osamoceného Pulišiče, který dělovou ranou z úhlu poslal hosty už do dvoubrankového vedení.

Domácí byli jako opaření a vůbec se nemohli dostat do tempa, naopak třetí gól mohl po hezkém pasu Jorginha a krásném zpracování přidat Havertz, jenže v zakončení jej vychytal domácí brankář. Třetí přesný zásah tak přidal až osm minut před koncem prvního dějství Zouma, který si naskočil na volný přímý kop Mount a hlavičkou nedal Guaitovi žádnou šanci. Do poločasového hvizdu se ještě v nadějné pozici ocitl Mount, jeho ránu z hranice vápna ovšem domácí brankář zlikvidoval a Rüdiger, jehož hlavičku odvracel z brankové čáry Van Aanholt.

Na startu druhé půle se blýskl hezkou akcí Chilwell, v zakončení ovšem branku domácích nenalezl. Crystal Palace po změně stran dokázalo už přece jenom častěji udržet míč na svých kopačkách a odměnou mu tak byla první střela na branku - a hned gólová. Po více než hodině hry se na levé straně hezky uvolnil Schlupp a parádním centrem našel hlavu Bentekeho, který zblízka skóroval. Na zdramatizování zápasu to ale nestačilo - patnáct minut před koncem pláchl po pravém křídle James, před branku vyslal prudký centr, který bránící Cahill dokázal jen tečovat přesně do pohybu Pulišiče, který ze dvou metrů propálil vše, co mu stálo v cestě. Pátý gól mohl přidat v posledních minutách Havertz, kterého našel pohlednou kolmicí střídající Ziyech, německý reprezentant však tentokráte v zakončení nebyl úspěšný a utkání tak skončilo jasnou výhrou hostí v poměru 4:1.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Aston Villa 2:1

10.04.2021 16:00

Góly: 57. Mohamed Salah, 90. Trent Alexander-Arnold - 43. Ollie Watkins

Fotbalisté Liverpoolu porazili v zápase 31. kola Premier League Aston Villu 2:1 a po dlouhé době se jim na domácí půdě podařilo vyhrát. Hosty sice v první půli do vedení Watkins, ve druhé půli však za Reds skóre otočili Salah a Alexander-Arnold.

Vedoucí gól favorita visel ve vzduchu ve třinácté minutě. Jotovi se nahrávka nepovedla ideálně, ale Mings si neodpustil obrovské zaváhání, když mu balón podjel pod pravou nohou. Tváří v tvář gólmanovi byl najednou Mohamed Salah, který zakončil těsně vedle pravé části brankové konstrukce.

Liverpool sice po většinu času první půle útočil, ale ve 43. minutě inkasoval tvrdý direkt v podobě gólu do šatny. McGinn nahrál na hranici šestnáctky Olliemu Watkinsovi, jenž potvrdil roli nejlépe skórujícího hráče týmu, střela levačkou propadla Alissonovi pod levou rukou.

Domácí chtěli ještě před poločasovou přestávkou na inkasovanou branku odpovědět. Jota si po levé straně naběhl za obranu, načež počkal na doplnění. Na střed posléze nahrál Robertsonovi, jehož pokus srazil obránce pouze k Robertu Firminovi, jenž zvedl balón do volné horní poloviny brány. Liverpool se však radoval předčasně. Postavení Dioga Joty nebylo v pořádku, v době nákopu za obranu již byl za posledním obráncem.

V 57. minutě však už dal Liverpool branku zcela regulérní. Robertson křižným projektilem na Martíneze nevyzrál, ale odražený balón si našel Mohamed Salah, který hlavičkou uklidil balón do odkryté brány.

O pár minut později však byla Aston Villa blízko druhému gólu. Watkins našel Trézégueta, jehož točená střela skončila na levé tyči a vrátila se do hry. Egypťan ještě zabojoval a zakončoval podruhé, rybičkou ale z velkého úhlu poslal míč mimo bránu.

Už to vypadalo, že domácí na Anfield znovu ztratí. V nastaveném čase však dokonali obrat a přiblížili se zisku důležitých tří bodů. Proti Alcantarově střele z voleje předvedl Martínez fantastický zákrok, ale špatně odkopnutý balón si zpracoval na kraji velkého vápna Trent Alexander-Arnold, který technickou střelou na zadní tyč rozvlnil síť.

Liverpool minimálně do zítřka poskočil na pátou příčku, Aston Villa je desátá.

Více informací k zápasu

Manchester City - Leeds United 1:2

10.04.2021 13:30

Góly: 76. Ferrán Torres - 42. Stuart Dallas, 90. Stuart Dallas

Manchester City opět bušil do obrany protivníka, jenže protiútoky Leedsu byly tentokrát smrtící. Hosté přitom hráli více než polovinu utkání bez vyloučeného hráče, přesto díky dvoubrankovému příspěvku Stuarta Dallase nečekaně zvítězili na půdě vedoucího mužstva ligy.

Již v úvodní čtvrthodině se hosté předvedli s několika slibnými protiútoky, které však vždy skončily neúspěšně kvůli nepřesné finální přihrávce. V 19. minutě se do pokutového území Leedsu vřítil z levé strany Sterling a po zasekávačce mohl předložit míč některému z lépe postavený spoluhráče. Anglický křídelník ale vzal situaci na sebe, což byla chyba, neboť jeho nedůraznou střelu po zemi bez potíží lapil hostující brankář Meslier.

O tři minuty později měli domácí další slibnou příležitost, jenže Torres ani Jesus neprostřelili po rohovém kopu hradbu těl před sebou. Po půlhodině hry se Torres znovu dostal k zakončení, avšak jeho hlavička po standardní situaci rozehrané Zinčenkem rovněž Mesliera nezaměstnala. Ten zůstal v klidu i posléze po dvou nepovedených střelách Sterlinga.

Ve 42. minutě už meruna skončila v síti, z gólu se ale neradoval Manchester City, jak by se dle očekávání předpokládalo, nýbrž hostující United. Hélder Costa s Bamfordem připravili palebnou pozici pro Dallase, jehož přízemní rána se od tyče odrazila za záda zkoprnělého gólmana Edersona.

Brzo po překvapivém gólu se ovšem situace pro Leeds výrazně zkomplikovala. Cooper při obranném zákroku trefil vedle míče také nohu Jesuse a od sudího Marrinera, který si celou situaci prohlédl na videu, obdržel obránce Whites červenou kartu. Domácí mohli přesilovku využít ještě před odchodem do kabin, jenže Stones po centru od Zinčenka z volného kopu hlavičkoval těsně vedle tyče.

Osm minut po změně stran podržel oslabené hosty Meslier, který výborným zákrokem zastavil dělovku Zinčenka. Za dalších sedm minut již neměl strážce svatyně United moc starostí s technickým pokusem Stonese. Vzápětí se zblízka jen o fous netrefil Bernardo Silva a kousíček chyběl také pumelici Gündogana z 67. minuty. O čtyři minuty později již musel Meslier vytěsnit ránu Fernandinha. Tlak Sky Blues gradoval...

...a v 76. minutě už domácí vyrovnali. Bernando Silva převzal na hranici ofsajdu průnikovou přihrávku od Fernandinha, balón se poté dostal Torresovi, jenž konečně překonal Mesliera. Manchester se po kontaktním gólu chystal na rozhodující úder, musel si však hlídat zadní vrátka. V 85. minutě se totiž za obranu City dostal Raphina, tomu ale v rozhodující chvíli nevyšla klička na Edersona.

Jenže v první minutě nastavení už neměli domácí tolik štěstí. Alioski dokonale vyslal do úniku Dallase, který prostřelil Edersona a nechal explodovat gejzír radosti na straně Leedsu.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wolverhampton Wanderers 0:1

09.04.2021 21:00

Góly: 90+2. Adama Traoré

Páteční předehrávka jednatřicátého kola mezi dvěma trápícími se kluby v podobě Fulhamu a Wolverhamptonu spěla k tak trochu očekávané bezbrankové remíze, s níž nemohl být spokojen ani jeden ze zúčastněných, avšak v 92. minutě šokoval všechny přítomné Adama Traoré parádní dělovkou z ostrého úhlu, díky níž Wolves výhrou 1:0 ukončili svou pětizápasovou šňůru bez ligového vítězství. Fulham naopak pohrdl další možností dotáhnout se na sedmnáctý Newcastle a má opět o krůček blíže nenáviděnému sestupu.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka kuriózně nepřinesla ani jednu jedinou přesnou střelu na bránu, což jen dokládá dlouhodobou nemohoucnost v zakončení na obou stranách. Jako první zahodil slibnou příležitost Willian José, na druhé straně pak pro změnu selhal Ruben Loftus Cheek. Na samém sklonku poločasu zdánlivě prolomil ofenzivní trápení zmíněný Willian José, když Podenceho jemný centr po dobré průnikové přihrávce Semeda uklidil zblízka do sítě, jenže gólová akce neobstála u videorozhodčího kvůli extrémně těsnému ofsajdu Podenceho.

Po změně stran následoval snad ještě nezáživnější herní projev než v první půli a vše nasvědčovalo dělbě bodů, když se v druhé minutě nastavení přece jen zničehonic zrodila gólová akce. Fabio Silva vyslal rychlým pasem z vlastní poloviny do úniku rychlonohého Adamu Traorého, jenž se sice pod tlakem bránícího hráče ocitl v ostrém úhlu, avšak s ničím se nerozpakoval a tvrdou ranou na přední tyč zaskočil i brankáře Aréolu, jenž jen marně proplachtil vzduchem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City32235467:2374
2.Manchester United31189461:3463
3.Leicester City31175955:3756
4.West Ham United31167851:3955
5.Chelsea FC31159750:3154
6.Liverpool FC31157953:3752
7.Tottenham Hotspur311471052:3549
8.Everton FC301461041:3848
9.Arsenal FC311361243:3545
10.Leeds United311431449:4945
11.Aston Villa301351243:3344
12.Wolverhampton Wanderers311081331:4138
13.Crystal Palace311081333:5238
14.Southampton FC311061539:5636
15.Brighton & Hove Albion317121233:3833
16.Burnley FC31891425:4233
17.Newcastle United31881532:5132
18.Fulham FC325111624:4226
19.West Bromwich Albion31591728:5924
20.Sheffield United31422517:5514

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (497)

Přidat komentář
kattos

Ten Areola je šílenej.Sice občas vytasí skvělé zákroky, ale neskutečně nespolehlivej brankář.

Reagovat
Remt

Toto by opravdu měl mít

Reagovat
Horcmen

bez něho by byl Fulham v háji dávno, v PSxG letos druhý nejlepší gólman za Martínezem

Reagovat
kattos

Reagovat
Hlahart

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Areola

Reagovat
smazaný uživatel

wow tak to vypada ze Balogun podepise. Takze Laca prodat..

Reagovat
kris_kros

Dobre meno

Reagovat
Lojd

prestavam verit v titul

Reagovat
Busby babes

Tak Fulham po tom vzepjeti slusne odesel. Pokud Newcastle bude ted bodovat, tak je asi jasno...

Reagovat
Manchestersky Krocan

to už viac verím, že by sa nejakým zázrakom zachránilo WBA ako Fulham, ale podľa mňa zostupujúci už zostanú v tomto zložení

Reagovat
cristiano.K.

ani jeden z těch týmů není schopen udělat serií tří výher

Reagovat
Noustress

pre mňa nočná mora, že sa znova záchráni Burnley s tým ich defenzívnym antifutbalom

Reagovat
fenixLFC

wba je uplne out

Reagovat
Hafna

Tušil jsem ze to City můžou posrat a stejne jsem je na ten tiket hodil

Reagovat
Luc-Luc

nas bude vic takovych

Reagovat
Hafna

Jelikož nesazim kurzy pod 1,4 tak jsem se chtěl na to vykaslat, ale nakonec jsem tam dal ze City vyhrajou a padnou max 4 góly s kurzem kolem 1,7...

Reagovat
Luc-Luc

ja jsem to hodil k Liverpoolu, abych si trosku nahnal kurz, necekal jsem, ze by mohli mit problem i v pozmenene sestave

Reagovat
Hafna

Chápu... celkove jsem se ale zase nechal unést, mám kombika a snad v každé skupině mám někoho kdo je mezi LM zápasy Bayern, Chelsea, Liverpool, PSG, Man city, Porto a Dortmund... no uvidime

Reagovat
Noustress

Najvyšší čas postaviť Rodáka

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak Areola nezostane

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu bude patřit příští sezóna v Championschip. Na Premier League nemá

Reagovat
LokoLFC

Gini a Milner proste nemuzou hrat zaklad v tymu jako je Liverpool. Milner ma bejt na lavce jako mentor a Gini v tymu typu Bolton. K tomu mame africkeho genia Keitu za 50 mega, kterej je bud zranenej nebo hraje uplny hovno.

Reagovat
LokoLFC

Utok krom Joty nema ani smysl hodnotit, to je dalsi pribeh sam pro sebe... obranu uz vubec ne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Však hrál Milner dobře, moc nechápu tu kritiku na něj, vždy si odehraje svoje.

Reagovat
LokoLFC

Co svoje si odehraje? Jeho standard uz proste nepatri do zakladu LFC...

Reagovat
Kixi Syhimour

Však taky základ nehraje, ne?

Prostě jsme jenom v situaci, kdy máme záložníky v čudu, tak musí nastupovat. Dneska skvělý kapitán, v záloze byl platný, ale je samozřejmé, že nebude dávat přihrávky dopředu jako de Bruyne.

Celkově je to stále platný náhradník, univerzál, ideální do konce zápasů, kdy své neuvěřitelné zkušenosti může velmi dobře uplatnit.

Reagovat
LokoLFC

Ano, nahradnik... dnes klidne mohl hrat Shaq, Thiago...

Reagovat
Kixi Syhimour

Thiaga asi šetří na Real, Shaqiri je jiný typ hráče. Naprosto normální, že dnes nastoupil vezmeme i v potaz, že Jones je mimo. A své si odehrál

Reagovat
avicii

Peknú sracku si tu dal zo seba..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LokoLFC

Peknou sracku hrajeme uz 4 mesice, ale jo, obhajujte to tady do kola...

Reagovat
avicii

Pre boha a kde to obhajujem

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

pravdu mas iba s tym keitom, inak si mimo

Reagovat
LokoLFC

Ja jsem mimo no, vyskedky ale hovori jinak...

Reagovat
fenixLFC

yup si mimo, pri tom by som zostal

Reagovat
LokoLFC

Ok, pokud je tohle tvuj argument, tak jsi mimo ty...

Reagovat
fenixLFC

jojo za vysledky moze milner ktory ani nehrava a wijnaldum ktory je z tej zalohy jediny uchadzajuci. ten tim ma problemy uplne niekde inde nez u wijnalduma a hlavne je vtipne ze zaklad v time ako liverpool nemoze hrat hrac ktory s nim vyhral za posledne dva roky LM a PL a ma po fimrinovi najviac odohranych minut...

Reagovat
LokoLFC

Ano, za nase vysledky muze z nejvetsi casti zaloha, ktera dopredu ani dozadu nepomaha. Milner uz na to nema a Gini je x mesicu bez formy. Shaq aspon dokaze neco vymyslet dopredu, Ox uz asi nikdy sanci nedostane... kde tedy mame problem? Je tedy argument, ze na zaklad staci mit pohary? Je tedy jedno, ze hrajes prumerne az podprumerne, ale kdysi jsi hral ok, to te asi opravnuje hrat do smrti...

Reagovat
fenixLFC

Gini je x mesicu bez formy...okej po tomto mi mohlo dojst ze dalej citat je strata casu...wijnaldum zahral hovno proti realu, to je pravda, ale inak bol furt ok. ale podla toho ako od neho ocakvas tu istu rolu co od shaqiriho alebo oxa tak fakt by bolo vhodne pochopit co sa vlastne chce od wijnalduma, co on fabinha, co od thiaga a co od tych dvoch zmienovanych

Reagovat
LokoLFC

Ano, Gini je bez formy. On, ani Milner aktualne nedosahuji kvalitou na zaklad ve spickovem klubu. Ja od Gini chci jedine, aby sel na lavku a prenechal obcas zaklad kreativnejsim hracum.

Reagovat
smazaný uživatel

Gini bol spolahlivy v tom najnabitejsom programe na konci roku, teraz uz neviem ci je vystaveny alebo uz hlavou v Barcelone aj som rad, ze odide. Len ma mrzi, ze zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

emi je najlepsi brankar v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VTID94

Reagovat
PH8

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Už som šiel písať, že sme najhorší majster v histórii PL a že Thiago je najhoršia posila v histórii LFC v PL (ok ešte Carroll, Benteke)... Ale šampión TAA nás vyslobodil z múk.

Díky šampióni, menovite - Robbo, TAA, Phillips, Fabs, Milner, Gini, Jota, Salah.

Mané by sa mal spamätať a proti Realu by mal tiež sedieť.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne TAA, to je borec proste so srdcom scousera.

Reagovat
cubazi

Mané je už len tienom z minulych sezon... nechapem čo sa stalo. Po sezone musí odisť

Reagovat
Kixi Syhimour

s tím Thiagem zase, jestli chceš nejhorší posilu, tak ta hrála v úterý místo něho

Reagovat
cubazi

Keita je ešte len spametáva že hrá PL...to je nonsens čo to je za hráča...naplul by som skautovi do tváre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

Ale Keita je fakt veľký "provar".. Ja si pamätám jeden zapas kde zahral exceletne, tuším proti Hudersfieldu, inak si s ním nespája žiaden dobrý zápas a to pozerám všetky zápasy od roku 2012.. Moje sympatie stratil vtedy keď mal nalomene zdravie a išiel reprezentovať s zranil sa na dlhší čas.. Z fleku by som ho predal

Reagovat
smazaný uživatel

netrep...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Ja si zase naopak myslím, že dnes by to bol pre Keitu vhodný zápas.

Reagovat
Remt

jj, kdyby se při něm 3x nezranil, tak by v tomto zápase mohl být opravdu dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Vám šibe niektorým? V tejto sezóne sa vždy po zranení vrátil zahral tragicky akurát proti Realu. Kvôli jednému zápasu ho zatratime? Koľko zlých zápasov zahral Thiago? 7?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak kvůli jednomu zápasu?

Však si úplně opomněl, že se na něho absolutně nedá spoléhat, ta zranění jen tak nezmizí. Co na tom, že zahraje docela dobře (a pořád ne rozdílově), když pak bude zase zraněný, nebo se bude dostávat do formy. To je za 50 milionů strašný flop.

Reagovat
smazaný uživatel

Túto sezónu zahral tragicky len proti Realu a robíte z neho hráča typu Plessis. Áno, ide o flop, ale len kvôli zdraviu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně jsem snad i zapomněl proti čemu všemu hrál, takže je to možné.

A ano většinový podíl na jeho neúspěchu u nás mají zranění, což ale pořád hraje roli. Je mi samozřejmě líto, že je pořád na marodce, ale i to se musí započítat do té cenovky. Věřím, že kdyby hrál pravidelně, tak by i výkony šly nahoru, nicméně s tím se bohužel u něj nedá počítat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ze toho teda nahral tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

521 minút stačí na hodnotenie

Reagovat
fenixLFC

tebe rozhodne hlavne ked 225 minut odohral v prvych 4 kolach...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dmnt, Milan.

Reagovat
fenixLFC

mea culpa ze som cakal od teba nejake rozumne argumenty

Reagovat
Remt

Já na nějaký sentiment nehraju, tým je v podstatě firma a tak se na to musí i nahlížet. Kdyby jsi měl firmu, platil by jsi někomu kdo do té práce nechodí nebo lépe řečeno někomu z koho nemáš žádný profit a jen mu platíš obrovský plat? Nikdo netvrdí že za ta zranění může (Až na to že jel tuším na AfCon skoro zraněný a dodělal se tam, za to mohl) ale jak říkám.. Dívej se na to tak že vedeš firmu a z těch zaměstnanců musíš mít nějakej profit. Jakej profit byl z Keity? Kolik důležitých utkání svým přínosem na hřišti rozhodl? Kolikrát byl rozdílový? Neříkám že každý nákup musí byt bargain typu Robertson ale tohle je prostě flop jako prase. Bez ohledu na to zda to je nebo není kvůli zraněním. Sentiment stranou, kdyby někdo nabídl 25-30, poslal bych ho pryc, umyl si nad tim ruce a sel dal. Ne kazdy nakup se musi povest ale ne kazdyho hrace si musis vydrzovat s velkym platem jako treba Real Balea az do konce kontraktu..

Prostě zpeněžil bych ho dokud to jde a dokud má ještě smlouvu. Asi jako Umtit v Barce. Top světový stoper? Možná jednu sezonu, jaký je z něj od té doby užitek? Udržovat si v týmu nonstop zrakvence je o hovně. Ox, Matip to samé - pryč..

Reagovat
Setwo

Odohral jeden excelentný zapas proti zostupujecemu Hudersfieldu.. Fandil som mu dokedy sa neznicil vtedy za repre... Keby to boli aspon MS... Ale neboli

Reagovat
Luc-Luc

Keita je epic fail za ty penize, co prisel, velky spatny

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Fail kvôli zdraviu, nie že by na to nemal. Proste máme smolu, že sa v lfc ukázal ako IP hráč.

Reagovat
Setwo

Je to provar... Na PL musí mať hráč aj fyzickú odolnosť to nie je len o smole.. Proste na to nemá hrať v tejto lige

Reagovat
danielfc

nemá na LFC a PL gule

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Sa mi zdá ze mate veľmi krátku pamet co za borcov za nás hralo..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tím myslím z těch poslední posil, hlavně pod Kloppem, našli by se i jiní hráči, nicméně i tak Keita za ty prachy je to strašná posila.

Reagovat
avicii

Aj vďaka zraneniam.. No a bol drahy.. Keď hral za Lipsko strašne som ho k nám chcel, ved to bol prototyp hráča pre nás..

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, to kombo zranění a cena z něj právě dělá ideálního kandidáta.

S odstupem času to byl dle mého neuvážený nákup, sezónu tam měl skvělou, ale taky to byla jeho první. Navíc on by se ještě víc hodil do toho heavy metalu, který jsme v sezóně kdy přišel přestali hrát.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hai

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

rikal jsem to celou dobu a mel tu na to tema vyzivny diskuze... fakt zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem pokladať za najhoršiu posilu hráča, ktorý podával dobré výkony, keď bol zdravý... Najhoršia posila je pre mňa hráč, ktorý podával zlé výkony, a taký Keita nie je... Torres Chelsea, Carroll, Benteke atď,

Reagovat
Svatej

Tak ja nemyslel přímo nejhorší posilu. Jenom hodne zlou posilu. A sorry za odepisovani, zapominam na to

Reagovat
smazaný uživatel

Kixi Syhimour písal o najhoršej, no . Pohodka Leoník

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslel jsem to spíš jako Svatej, v tom příspěvku jsem počítal i s tou závorkou z tvého příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
papos182

Jen tak z hlavy me napada horsi Markovic, ktery sel taky za 20m.

Reagovat
smazaný uživatel

njn, to bol exot, ale Thiago hrá fakt zle, myslí si, aký je skvelý a nepotrebuje sa ani hýbať. Následne spraví faul na červenú, aby si zjednal rešpekt, hrozný kokotik.

Reagovat
smazaný uživatel

Budúcu sezónu od neho čakám už zlepšenie, inak bude flop aj on. Rozhodne na to má.

Reagovat
j_mrazik

Hmmm, to zní jako Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By som ho chytil pod krk byť jeho protihráč a klasicky mi prežehlí členky ako mnohým, čurák krpatý, zasran.

Reagovat
Mastný Chobot

Nice egotripek

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik, pls.

Reagovat
Remt

To bych řekl že mu dost křivdíš. Ano, nehraje svůj strop, to určitě ne. Ale "nepotrebuje se ani hybat"? Vzdyt zapas co zapas odebere micu jak svina.. To ze pri pressovani zbytecne tvrde faule je pravda, to ano. Ale o tom ze by na to sral nemuze byt snad ani rec..

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy sa už ani poriadne nehýbe, konkrétne včera a proti Realu.

Reagovat
Remt

tuším hrál s Milnerem a Fabinhem proti Arsenalu a tam jejich zálohu naprosto zničili. To už jsi zas ale asi zapomněl. (neříkám že jejich zaloha byla nejak oslniva, jen rikam ze tento zapas byl velice povedeny)

Reagovat
YNWA__MSN

Thiago je jeden z nejlepších záložníků na světě a jestli nedokážeš docenit jeho kvalitu, tak je mi tě líto

Reagovat
Benzema

No tuto sezónu ma od najlepších založnikov kurevsky ďaleko, ale nezatracujem ho ešte, keďže tuto sezónu snáď každý náš hráč hrá pod svoje možnosti.

Reagovat
cristiano.K.

Thiago bude v příští sezoně hvězda a maká na hřišti víc než jsme všichni čekali. Ano, měl i slabé zápasy a čeká se od něj víc, ale to co si napsal je šílenej bulshit.

Reagovat
Remt

Maká neskutecne... prijde mi zvlastni ze to nevidi vsichni..

Reagovat
cristiano.K.

však kromě Olivera ho nikdo vyloženě nehajtuje

Reagovat
PH8

Baloteli byl podobný průser.

Reagovat
cristiano.K.

u toho to bylo jasné už při přestupu.

Reagovat
stiflerovamama

Utrpené víťazstvo, ale dôležité 3 body. Hodnotiť sa mi to moc nechce, nebolo by to moc pozitívne, takže sa idem tešiť len z troch bodov.

Ale nedá mi predsa len spomenúť Maneho, žolík, ktorý za 20 min pokazil 4 prihrávky v útoku, raz v stredovom kruhu prišiel o loptu keď asi ani on sám netušil čo chce urobiť, a teda tá posledná akcia keď to neprihral Jotovi, ale tak úžasne to zakončil bola čerešnička na torte. Ten chlap sa momentálne ani nemôže obtriet o zaklad, on nám reálne v posledných zápasoch viac škodí ako robí niečo užitočné.

Reagovat
Luc-Luc

To, co Mane predvedl za tech par minut, to je uroven nekde mezi Mitroglem a Choupem z PSG, klub by mel vydat nejaky prohlaseni, co se mu stalo, protoze tohle neni mozne upracovana vyhra, skoda, ze to tam nepadlo Thiagovi, ale i za Trenta jsem rad, snad mu to pomuze do dalsich zapasu...proti Realu ale moc sanci nemame, snad to odehrajem aspon se cti

Reagovat
VTID94

Mings Emi

Reagovat
LokoLFC

Staci stridat Jurgene no, ale chapu, kreativni Milner a Gini je vic jak "zpomalovac" utoku Shaq...

Reagovat
Luc-Luc

taky nechapu, ze Shaqa nestavi vic, ta jeho prihravka na Thiaga byla paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Kurevsky nezasloužena výhra Poolu.

Reagovat
avicii

To by som nepovedal.. Trochu kruté pre Villu to hej..

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, prečo? Mali sme viac šancí ako Vill a nakoniec sme aj o jednu viac premenili...

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool City

Reagovat
Vsadim gule

Nevím, proč se jim smejes. Ligu vyhrají s prstem v nose

Reagovat
avicii

keby bola naša útočná trojka vo forme rokov minulých, tak táto kríza vôbec není, lebo aj keď obrancovia Kabak a Philips nie sú nejaké klenoty futbalu tak si to odmakaju a práve to ze by sme dávali každý zápas 2-3 góly tak sme inde.. Celá tá neistota pramení s tej ofenzívnej trapenky..

Reagovat
cubazi

Hlavne ide oto že aj ked sa Salahovi nedarí tak dokaže dať gol, zatial čo Mané z Firmonim su o 2levely nižšie ako Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

o titul by sme asi nehrali, ale o tom, ze by sme neuhrali TOP 4 by sa nam ani nesnivalo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

posledné mesiace áno. Ale kríza nezačala hlavne kvôli ofenzíve, ofenzíva na krízu doplatila stratou sebavedomia (hlavne Mané a Bobby)...

Reagovat
avicii

Ako všetko to na seba nadvezuje

Reagovat
LokoLFC

takze ja jsem mimo, ale podle tebe hrajeme dobre, jen chybi "kdyby" jeste si tady palcujete prdele... nase zaloha stoji za hovno a tim padem i nas utok stoji za hovno... takze to zakoncim tak, aby si odbornik jako ty prisel na sve... "kdyby ostatni hrali hur jak my, tak hrajeme dobre"... opravdu genialni myslenka, ze vlastne staci dat kazdej zapas dat 3 goly...

Reagovat
avicii

Pod tým kdyby len uvádzam hlavnú myšlienku prečo hráme tak zle a mame zle výsledky.. Fakt nechápem kde obhajujem našu hru, kritizoval som to tu dosť často, zaťial co sme väčšinou tvrdili že je to hlavne obranou tak útok je zúfalí možno ešte viac a co je na tom zarážajúce že ten není zdecimovany zraneniami.. Viditeľne nerozumieš písanému textu..

Reagovat
LokoLFC

Zle hrajeme, protoze nase obrana hraje zle, nase zaloha hraje ultra zle, nas utok hraje zle... zaloha je proste motor tymu... a jelikoz zaloha hraje spatne, logicky hraje spatne i utok a obrana... dokazeme drzet pumlic, to je jediny, kreativita 0... nelze ocekavat, ze utok bude mit 3 roky v kuse nadpozemskou formu a utahne celej tym...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne Firmino s Manem nevedia uz ani prihrat, ale dovod je ten ze pred prihravkou im v hlave blikne, ved hra Milner s Ginim to musim dojebat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LokoLFC

A z ceho maj kurva prihravat, kdyz se k nim dostane mic, kdyz uz ma souper 8-9 hracu za micem... to by me fakt zajimalo...

Reagovat
cristiano.K.

to taky není pravda ta poslední věta a můžeme se o to přít donekonečna. Obrana hraje poslední čtyři zápasy ve stejném složení a máme z ní větší jistotu? Určitě ne. V záloze zase na můj v kus až moc rotujeme. Na útočníky máme zase největší nároky po těch neskutečných dvou sezonách, a proto přišel Jota a vytváří tlak na Bobbyho a Maného.

Na stopera zase potřebujeme lídra, v záloze to ustálit a oni zase ti vepředu budou dávat goly.

Reagovat
VTID94

Ten Mings stoji za hovno fakt. Konsa super. V lete potrebujeme kvalitného stopéra nech stojí čokoľvek

Reagovat
avicii

Mings je drevo, sa čudujem ze je aj v repre

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda aby to nezapadlo.

Já bych fakt strašně rád potkal toho člověka, který odsouhlasil, že k tomuhle bude VAR primárně používán. To je tak neuvěřitelná hovadina, která je naprosto kontraproduktivní a fotbalu tyhle milimetry vůbec nepomáhají. Ten systém ani nemůže být přesný, když rozhodují tak malé jednotky, tak nelze snad zachytit přesný moment přihrávky, či kde končí rukáv . Fascinuje mě, jak to snad FA nevidí, nebo já nevím, že to je naprostá hovadina. Navíc pořád mám v hlavě ten Sonův gól na podzim proti nám, kde naopak VAR vyšel vstříc útočícímu hráči, aby to snad pak po celý zbytek sezóny neudělal (to není nic proti Spurs). Normálně bych toho člověka poslal do Haagu k soudu.

Kdyby alespoň ten VAR fungoval v jiných otázkách, jenže tam taky solidně pokulhává. VAR se naprosto bojí zasáhnout a upravit verdikt rozhodčího, který již dal na hřišti i když je nepochybně mylný, což je nejvíce vidět u penaltových situací, kdy i přes tenhle systém procházejí ve vápně ruce (například Kantého na Anfieldu, ale to nic proti Chelsea, vyžrali si to s VARem v první půli), fauly (loni City na půdě Bournemouthu), simulace či dokonce fauly útočících hráčů (Fernandes na půdě Villy loni).

Jistě má VAR i své klady a pomáhá v otázkách například jasných ofsajdů, který pomezní omylem mávne. Nicméně současná podoba je opravdu k smíchu a musí se změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Já to nechápu, v NFL to funguje úplně skvěle. Každá důležitá situace (ztráta míče, skórování,..) se automaticky přezkoumává a každý trenér má za zápas 2x možnost vzít si "challenge", což je přezkoumání akce rozhodčím u monitoru (dokonce 3x, pokud je v předchozích dvou pokusech úspěšný). Pokud mu rozhodčí nedají za pravdu, ztratí timeout, což je poměrně důležitá součást hry, zvlášť pokud jeho tým prohrává, je to jeden z mála způsobů jak zastavit čas. No a pointa je v tom, že pokud rozhodčí u monitoru nenajdou zřetelný důkaz o tom, že se rozhodčí na hřišti rozhodl špatně, tak zůstává rozhodnutí stejné, ale pokud najdou důkaz, tak se rozhodnutí změní. Nejsou tam srabové jako v PL, kteří se bojí rozhodnutí opravit, aby náhodou nedejbože někdo nekritizoval rozhodčího. A i když se párkrát za sezónu stane nějaká chyba, tak se dá říct, že ten systém funguje fakt dobře. Challenge se teda nemůže používat na fauly, ale to už je věc druhá, přeci jenom fotbal a americký fotbal jsou rozdílné sporty. Každopádně nechápu, proč se ve fotbale nezavede něco podobného a proč se neinsiprují. To, jak funguje VAR teď je fakt vrchol trapnosti a akorát otočil spoustu lidí proti videu.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
aileroan

Reagovat
Salfovic

Což byl možná snad i záměr.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PH8

To nechápu. Přezkoumává se automaticky každá situace, nebo jen když si vezme Challenge?

Reagovat
Trand

Přezkoumává se každá důležitá situace jako skórování nebo změna míče, challenge si může vzít trenér v situacích jako je například zachycení přihrávky (šlo o těsnou situaci a rozhodčí na hřišti rozhodli, že hráč byl třeba špičkou kopačky mimo hřiště, ale trenér to viděl jinak a může požádat o přezkoumání). Jako já nevím, jak moc znáš pravidla, ono se to poměrně těžko vysvětluje.

Reagovat
PH8

Vidím každou sezónu tak 5-6 zápasů a furt mi půlka věci uniká. Ale chápu.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Všechno špatně. U ofsajdů by měla být nějaká tolerance. A rozhodčí u VARu by měl mít mnohem větší zodpovědnost.

Nejvtipnější je, když se rozhodčí do VARu dívá a stejně rozhodně blbě.

Reagovat
papos182

Není už na čase, aby hrál TAA na jiné pozici, vys? On je dozadu opravdu priserny a naopak dopředu skvělý, centry i střely.

Reagovat
fenixLFC

nope, vyssie by nemohol vyuzit radu prednosti. ono to bude aj defenzivne lepsie ked ho bude istit VVD alebo niekto kvalitny.

Reagovat
Manchestersky Krocan

akých predností? ten chlapec je smerom dozadu príšerný a v zálohe/na krídle by bol oveľa platnejší

Reagovat
Talker

Osobně myslím, že je efektivní právě díky tomu, že má před sebou křídlo, které mu svým pohybem vytváří hromadu prostoru. Navíc Liverpool hraje stylem, který potřebuje agresivní, ofenzivní krajní beky, kdybys tam dal někoho defenzivně laděného, tak to podle mého fungovat nebude.

Reagovat
PH8

Reagovat
fenixLFC

som ras ze to talker vysvetlil za mna

Reagovat
danielfc

Reagovat
smazaný uživatel

nepreháňajme:)

Reagovat
cristiano.K.

ještě dva roky vydrž

Reagovat
Whitemedia

Tammyho je mi docela líto..

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě asi jednu příležitost dostane, ale tím neprodloužením si to asi zabil. Teď ho budem chtít v létě prodat a víc příležitostí dostane Kai.

Reagovat
Svatej

Nemuzu se mu divit. Zachazi se s nim jak s hovnem uz dlouho a i fanouskovsky je nedocenovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Přes Halanda by si stejně nekopnul.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Talker

Tak ono taky aby chtěl prodloužit, když taky nehraje... Má letos 1500 minut (polovinu co Werner, jen o 300 víc, než Giroud), vidí, že na hrotu hraje i Havertz a k tomu se mluví o tom, že chceme koupit dalšího hrotáka.

Kdyby podepsal, tak to znamená jen to, že bude mít náročnější hledání nového angažmá a bude mu hrozit, že stráví 3 roky na hostováních.

Reagovat
Salfovic

Smlouvu má do konce příští sezony ?

Reagovat
Mimalu

nn, léto 2023

Reagovat
John Obi Mikel

Taky se mu nedivim, zvlášť když chceme v létě Haalanda/Lukaka.

Reagovat
smazaný uživatel

bereme

Reagovat
Unai

Liverpool vyhral doma, opakujem hlasenie Liverpool vyhral doma

Reagovat
cristiano.K.

Nějakou takovouhle výhru jsme potřebovali. Být Fabinho na stoperu, tak jsme ten gol, který šel přes Kabaka nedostali. Pokud Matip zůstane, tak bych Kabaka nebral. VVD,Matip,Gomez, Phillips, případně Fabs.

Reagovat
cubazi

Kabak nato nema ani rychlostne ani rozumovo

Reagovat
cristiano.K.

neřikám,že na to nemá, ale zatím platí Phillips>Kabak a za jistých okolností at klidně zůstane (odchod Matipa)

Reagovat
Bandita_Harry

na lopte je fakt dobrý

Reagovat
oli9

A navíc je Turek

Reagovat
Malresi

Matip a Gomez sú moc IP na to, aby u nás boli CB č. 2 a 3. Minimálne jedného z nich (za mňa Matipa) by sme sa mali v lete zbaviť a kúpiť iného CB. Otázkou je aj VVD, ten po tak vážnom zranení môže byť taktiež viac náchylný na zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

preto by sme pri najlepšom potrebovali stopéra svetových kvalít, ale s tým nerátam pri našich vlastníkoch imho.

Reagovat
Remt

co ten Caleta Car?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, či na to má / má na to byť top.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
LokoLFC

Na Matipovi nemuzes stavet, ten je furt zranenej. Stoper do zakladu musi prijit, coz Kabak samozrejme neni.

Reagovat
oli9

Chudák Fab... Měl by hrát v záloze pak zas na stoperu, zase naopak

Reagovat
cristiano.K.

úděl obojživelníků

Reagovat
smazaný uživatel

Matip s Gomezom za 2 sezony odohrali 30 zapasov a panko chce ist do dalsej sezony v rovnakom zlozeni. Optimizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden stopér je potrebný a Matip (žiaľ) preč.,,

Reagovat
cristiano.K.

pět možností na stopera je akorát, tak tam bude místo Matipa Kabab nebo někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát mám zapnutú reprízu Chelsea, vysvetlí mi niekto, prečo Rudiger neprihráva Chilwellovi do vyložených pozícii, resp. keď je voľný?

Ben musí byť rasista .

Reagovat
Whitemedia

Rudiger je rasista.

Reagovat
Mato178178

On predsa nemôže byť rasista keď je černoch tvoje meno je rasistické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Pohádali se někdy o vánocích a pak to takhle hrají pořád. Jakmile je tam alonso, tak problém s nahráváním rázem není

Reagovat
smazaný uživatel

oki ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ich ale tréneri za takmer pol rok od toho neodhovoria mi tiež hlava neberie, jak malé deti...

Reagovat
icemike

Jeden zápas jsem to sledoval a rudiger poprvé nahrál na chilla snad v 70. Minutě. Vždy se podíval, balón posunul a nahrál raději jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, on je kkt .

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra goal a Burnley prohra = ideální stav.

Reagovat
nani92

Fernandes in his first 9 league games for Manchester United

• 6 goals, 5 assists, 2 penalties

Lingard in his first 9 league games for

West Ham

• 8 goals, *4 assists, 0 penalties

Reagovat
Salfovic

Lingard jede na Zlatý míč

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham to nemá špatně rozjeté, navíc ten los je docela přívětivý. Na druhou stranu uvidíme, jak jim to půjde proti betonářům, navíc se jim docela kupí zranění a ono ten tým nevypadá psychicky úplně stabilně...

Nicméně vypadá to, že se bude hrát o 2 pozice, vzhledem k tomu, že náskok Leicesteru se znovu tenčí a konec sezóny mají brutální + hrají ještě v FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Vydra? To že Longard nejlepší hráč PL víme dávno

Reagovat
Bayern +

Oh, každý zápas prežívať takéto nervy...

Každopádne luxusné tri body, po dnešku je už aj Leicester zhoditeľný z prvej štvorky a okrem Manchesterov ešte fakt nemá nikto nič isté, to bude boj. Dúfam, že sa presadíme aj proti slabším súperom... No a dnes ešte dúfať výhru United.

Reagovat
montaigne33

Hrozné nervy!!! A zbytečné... Bohužel, hráči jako Ben Johnson, Benrahma(=technik, hračička- ale zatím bez většího přínosu) nikdy nepomohou ke zklidnění- naopak... SUK a CUF asistence

Reagovat
Coutinho10

zase ten zaver WHU...po nekolikaty vedou 3:0 a malem to zase ztratili musej to dohravat vic v klidu a ne takto hazardovat s tak dobre rozjetyma zapasama ale jinak klicovy 3 body

Reagovat
PhilipS

Sakra na tyhle koncovky nemám nervy. Masuaku už byl úplně v hajzlu. Nechápu, proč ho tam Moyes nechal do konce.

Dneska překvapivě musím pochválit Noblea. Odehrál super zápas. Dobře vykrýval prostory i rozehrával. Vypadal dneska o deset let mladší. MOTM Lingard, za ním Bowen.

Dneska vypadl i Cresswell. Slušně se to hroutí. Jestli s tímhle kádrem a absencema dokážou tu Ligu mistrů ukopat, tak nechápu nic.

Reagovat
Luc-Luc

videl jsem poslednich 20 min a prislo mi, ze WHU dost nestihal a vylozene si o vyrovnani koledovali, tipuju, ze v top4 nakonec skoncime spolecne s Chelsea

Reagovat
Ranoth

nasa velka vyhoda je v tom, ze na Anfielde hrame uz len 3 zapasy takze verim, ze to dame

Reagovat
Kixi Syhimour

No jo, jenže jeden z těch venkovních je na Old Trafford

Reagovat
Ranoth

ty uz maju 2. miesto v kapse a budu sa sustredit na EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Derby nevypustí, ale budeme muset těžit z jejich únavy, no

Reagovat
Luc-Luc

to bude remiza, zbytek zapasu, pokud vyhrajem, tak verim, ze top4 dame

Reagovat
LokoLFC

Oni tak hrajou no, daji goly a zatahnou se.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy chce začať whu strácať?

Reagovat
Coutinho10

Leicester bude ztracet

Reagovat
smazaný uživatel

a chelsea?

Reagovat
Coutinho10

tu budeme muset trumfnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

lišky budou rádi, když budou pátí. Mají dva slabé týmy doma, když to dají, tak se budou držet.

Reagovat
EXoRcIsT

To by bola krasa keby sa do LM dostali West Ham aj Leicester

Reagovat
LokoLFC

Jeden z tech tymu to 100% neda. Osobne tipuji Lestr, Rodgers to klasicky na konci zesere. Navic maj tezkej los.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže my to asi tiež nedáme, Chelski má široký káder a majú formu...

Reagovat
Luc-Luc

Chelsea ma na druhou stranu dost tezkej los

Reagovat
smazaný uživatel

No bude tesné, musíme vyhrať všetkyn zápasy...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
danielfc

jo, a potom ich v skupine vyradí Slávia a Besiktas

Reagovat
Bayern +

Nech aj Crvena Zvezda, hlavne, že tam budú.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

To by byla nádhera a zvláště pak ve skupinách LM

Reagovat
REPLIKATOR

Všimli jste si, že West Ham dostává hromadu gólů po akci soupeře přes jeho levou stranu? Proti Arsenalu všechny 3, dnes oba dva taky z levé strany... Velká slabina, naopak zase pochvala pro Coufala napravo, že z jeho strany góly moc nepadají.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Jesfey

Nevyrovnanost v rozhodování rozhodčích v téhle lize je vážně tristní. Lamela před několika týdny dostal za stejnou ruku do obličeje druhou žlutou, tady se spekuluje nad tím, jestli to je vůbec faul. Obecně se divím, jak ten Tominay vůbec ten zápas mohl dohrát, to vážně nepochopím.

Reagovat
Kixi Syhimour

United zaslouženě

Reagovat
avicii

A pre nás dobre

Reagovat
iamek

Suché triko. Povinné tři body . Pogba famózní a Dean ve vzduchu top top top . Cavani a ty jeho nabehy <3.

Spurs trapni až to bolí

Reagovat
iamek

Pogba nesmí odejít

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste nenahraditelny hrac, absolutny top

Reagovat
iamek

On proste nepůjde nahradit

Reagovat
Busby babes

nepujde, prootze zadny takovy hrac proste neni.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

Už dostane ten zlatý mic5?

Reagovat
smazaný uživatel

urcite skor jak Henderson

Reagovat
oli9

O tom to ale nepíše pod každým zápasem 10 lidí v diskuzi

Reagovat
Hlahart

snad ne.. po tom posledním půl roce mi přijde, že by to pro něj ani nedávalo vysloveně moc smysl, pokud by to nebyl třeba Real, nebo nechtěl z nějakýho důvodu do Francie...

Reagovat
iamek

Juve nebo Real. Jinde to nevidím. U Realu maximálně doufat, ze dani balík za Mbappeho a na PP už nezůstane. Juve ty prachy vždycky umělo nějak sehnat :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Čemu se směješ?

Reagovat
EXoRcIsT

pff ED odpoji fax jak pri DDG a mozu ist do rici

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Real Pogbu urcite chtit nebude, to te muzu uklidnit uz ted.

Reagovat
misinho7

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne zasluzene, krasna ukazka toho, kam posunul Ole United odkedy prisiel a co urobil Jose s Tottenhamom. Nehovoriac o tom, ze Tottenham je neuveritelny odpad na cele so Sonom, v lete mozme Kanea vyslobodit

Reagovat
ManUnited

Mason je zlatíčko když si tu hru zbytečně nekomplikuje tak je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok a hra podľa mojho očakávania. United zaslúžene. Pogba nasadil beast mode v druhom polčase, a spolu s Cavanim vyhrali zápas. Sissoko s Lamelom opať raz k ničomu, príchodom prvého menovaného sme prišli o stred poľa. Na obranu by som nebol veľmi kritický, pretože góly boli top top.

Reagovat
Dawon

V druhem polocase paradni vykon a nakonec zaslouzena vyhra Pogba a Cavani dneska uzasni, Greenwood paradni oziveni a dneska bych hodne vyzdvihl i Hendersona, rekl bych ze mozna jeho nejlepsi zapas za nas zatim

Reagovat
Miguel19

7 zápasů do konce, dvě místa LM a 4 týmy. Tak uvidíme..

Reagovat
iamek

Podle losu bych to viděl na vás a Pool. Rodgers to klasicky posere v závěru a navíc ten los mají asi nejtěžší. Náš los se mi taky nelíbí, ale 9 bodu + lepší skoro už snad udrzime.

Reagovat
Miguel19

Vy už jste v pohodě, navíc největší favorit na EL. Takže výborná sezona.

My prej máme taky těžkej los, k tomu dost možná 2 těžké zápasy s Realem..

Reagovat
cristiano.K.

s kým dvojzápas?

Reagovat
Mato178178

Ešte sa tu zabúda na everton ktorý má 2 zápasy k dobru

Reagovat
Luc-Luc

Everton

Reagovat
Beči

A co je k smíchu? Vyhrají dva zápasy a mohou být o bod za Chelsea

Reagovat
Bayern +

United gratulácia, raz za uhorský rok som vám musel fandiť, tak aspoň, že to, narozdiel od včerajších zlých výsledkov dnes vyšlo na výbornú. Ešte teda Sheffield by mohol bodovať...

Reagovat
Devil

Se divím, že pro toho rýžojeda nepřiletěl vrtulník po tom brutálním pohlazení......naštěstí stačil doktor s asistentem.

Spravedlnost se ale nakonec dostavila a United si o něco upevnil druhou příčku.....

GGMU

Reagovat
LokoLFC

Za to Fernandes je snad nejodpornejsi hrac vsech dob, ten se vali i kdyz na nej fouknes.

Reagovat
Diskostu

Bruno je kral PL...

Reagovat
Bayern +

Tak to si asi ešte nevidel Lingarda

Reagovat
mimi_united

Slušné komplexy

Reagovat
LokoLFC

Jasny, ja mam komplex, ze tady fan united breci, ze Son simuloval (coz ani simulace nebyla), kdezto opakovane simulace Fernandese jsou uplne ok...

Reagovat
Devil

Většinou to dělají děti v MŠ, že odvádějí řeč na jiné témata, když se jim nelíbí daná realita........ale i tak ne ne...Suarez byl daleko horším zjevem v prostorech premier league

Reagovat
LokoLFC

Za to plakat po jasnem faulu a jeste rasove urazet je uplne dospele ty mentale...

Reagovat
Devil

člověk, který protestuje proti urážkám a při tom už v reakci na to sám vulgárně uráží - je hloupí člověk ......

A já jsem ze staré školy ,když lidé byli ještě normální a nikomu nevadilo říct o černým, že je černý.......nevidím na rýži a jídle nic rasistického

Reagovat
LokoLFC

Tak jsi evidentne primitiv, je jasny, ze ti unikaji souvislosti.

Reagovat
Devil

Vzhledem k tomu,že poučuješ druhé o urážkách a jsi to pouze ty kdo tu neustále uráží je zřejmé , že primitiv jsi ty ty souvislosťo

Reagovat
LokoLFC

Vzdavam to.

Reagovat
Devil

Reagovat
EXoRcIsT

za mna jednoznacne Diego Costa

Reagovat
LokoLFC

To je dalsi pacient, ten by se hodil do tymu s Fernandese. Tam by se nemerila statistika drzeni mice, ale kolik toho prolezi za zapas.

Reagovat
Devil

Tady to vidím na velký komplex,nebo na nepříliš velkou znalost historie PL ohledně hráčů, kteří se opravdu valeli....

Reagovat
LokoLFC

Zrcadlo nelze no.

Reagovat
Devil

Každopádně příští sezónu to na Anfieldu s LM moc růžově nevypadá že?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Reagovat
AC Sparta Praha good

Reagovat
vicinda07

Ako keby sme nevedeli ako to dopadne ked vedieme + este za remizoveho stavu pride Sissoko za Lo Cesla (cize defenzivne striedanie)... To iste dokola, nepoucitelni hraci alebo skor coach... Top 4 neni sanca, a uhrat aspon EL tiez nebude sranda... Najhorsia sezona za posledne roky, Jose musi ist kedze situacia sa skor zhorsuje, neni dovod aby ostaval, za rok a pol posunul muzstvo akurat dole

Reagovat
jk

GLC po tak dlouhé pauze těžko odehraje 90minut

Reagovat
Jesfey

Sissoko sotva vůbec něco odehraje, dřív to zahrával na svou fyzičku, ale teď už se absolutně nesnaží.

Reagovat
jk

Sissoko až na několik málo vyjímek byl a pořád je hrozný flop.

Reagovat
mimi_united

PogBEST

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

Tak vam treba Spurs uzite si Mourinha

Reagovat
iamek

Granada dneska šetří hodně hráčů základu. Ti nám ještě ve čtvrtek zatopí.

Reagovat
smazaný uživatel

a cim nam zatopi, vsak to su taki spanielski kopači na styl Burnley, ak sa na to uplne nevysereme, tak to dohrame uplne v pohode

Reagovat
iamek

Jeden nahodacek ze startu s může být zajímavé. Navíc out Shaw, Harry a Mctominay. Bailly to taky podle všeho nestihne a obrana Lindelof - Tuanzebe vzbuzuje docela obavy.

Reagovat
Infernoqt

Ty mi přijdeš jako takovej životní pesimista :D

Reagovat
cristiano.K.

jasně, jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný druhý poločas, José klasicky autobus a očekávaně to posral, u nás skvělý Dean, aktuálně zasloužená jednička, dál Bruno, Fred, Pogba, Cavani a po příchodu výborný Greenwood, který rozhodl zápas! Utekly jsme Leicesteru, potvrdili druhé místo a trošku snížili náskok City, což je sice vedlejší, ale potěší! Díky borci!

Reagovat
Salfovic

Kolikátej je to už obrat ManU? A není to rekord?

Reagovat
iamek

José Mourinho: "My opinion was we didn't deserve this result at all. We were unlucky because maybe Pogba should get a red card for an elbow on Serge Aurier."

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelny pocit, ze trenuje iny tim, nez je ten ktoremu fandis kazdopadne toto je uz smutna podivana ako velmi je on aj jeho tim zufaly

Reagovat
Bayern +

Ktovie či by ešte zvládol nejaký betón v takom Newcastli alebo Burnley, či by aspoň s takými tímami ešte dokázal byť úspešný alebo by to ani nevzal... pretože vo väčších kluboch dajme tomu Spurs a vyššie je to hrozný tragéd a akurát si robi hanbu na záver inak skvelej kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kariéra ve velkých týmech (pokud tam Tottenham patří) je u konce, jakmile ho vyhodí už bude rád za nějaký Newcastle nebo nějaký tým doma v Portugalsku

Reagovat
Hokaido

Nabízí se ta portugalská repre. Tam bych mu nějaký úspěch přál. Ale kdo ví, jestli by na to ještě měl takticky, protože ten vlak už mu prostě bez debat ujel.

Reagovat
Manchestersky Krocan

A červenú pre Greenwooda lebo jeho strela mohla Llorisovi zlomiť prsty..boože u nás bol už celkom normálny, ale vidím, že u Spurs je to znova ten starý plačko

Reagovat
r.mrazik

Ten už je úplně v prdeli

Reagovat
EXoRcIsT

Most points gained from winning positions in the Premier League this season:

28 - Man Utd

27

26

25

24

23

22

21

20

19

18

17

16 - Leicester City

Reagovat
Dawon

Spise from losing positions, ne?

Reagovat
EXoRcIsT

ja som to len skopiroval z twitteru

Reagovat
pingla

v tomhle musí každý fanoušek umývat nohy Olemu a hráčům, že na to prostě nekašlou a hrabou

Reagovat
pawiel_afc

Ahojte, mohol by som Vás poprosiť o vyplnenie tohto krátkeho dotazníka?

Vopred ďakujem.

https://www.survio.com/survey/d/O9W6O3E0F4A9S5L5Y

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by chtělo napsat, o co se vůbec jedna, o jaké firmě ty údaje vůbec mám vyplňovat?

Reagovat
mikelinos

tam kde pracuješ?

Reagovat
Hlahart

jako je to strašný, ale to asi všechny kvalifikační práce vznikající na těhlech online dotaznících. Jen mě děsí, kolik jich je..

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane: "I think [Harry] Kane fancies #mufc, I just have that feeling." #mulive [@footballdaily]

Reagovat
smazaný uživatel

Čudujem sa, že toho Mourinha ešte nevykopli. Tottenham by mohol mať veľký potenciál.

Reagovat
Whitemedia

Vyhazov bude nákladný a proto to pořád odkládají.

Reagovat
Mastný Chobot

Pohodové víťazstvo bez stresu, tých bolo za posledné roky asi toľko, čo takých prihrávok, ako dal Partey Lacazettovi pri treťom góle. Laca MotM. Jediné, čo ma mrzí, je, že Arteta nemal odvahu dať pár minút Azeezovi alebo Nelsonovi.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

typický Arsenal po kolikáté už? Když už o nic nejde, tak to jde. Nechápu, co ti hráči mají v hlavě

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte ma celkom zaujal to, čo Arteta vymyslel s LB. Xhaka ako klasický LB, Ceballos, ktorý sa pri buildupe sťahoval na pozíciu LM (tam, kde sa pohybuje Tierney) a Martinelli, ktorý vďaka tomu mal priestor robiť nábehy, pričom sme zároveň prečíslovali zálohu Sheffieldu (keďže tam zbiehali aj SacaLaca). Neviem, či to bude fungovať aj proti menším šupákom ako tento Sheffield, ale dnes to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Už se těším, až ve čtvrtek budou Pépé s Martinellim zpátky na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia trochu zhorší terén a půjde do nich tvrdě. To bude na křehký Arsenal bohužel stačit.

Reagovat
xjert02

Mohlo by. To tak obcas v PO byva. Dost zalezi na pristupu sudich. Ve sve dobe byl Bayern schopen porazit Barcu pouze za prispeni "upravy terenu" a doufani v prizen sudich, kdyz necha tvorici tym okopavat jak zahradku a karty necha v kabine. Dnes je Bayern jinde, ale lidi jsou lidi a taktiky se nezmenily ;)

Reagovat
Golasso

Aby nebyl Martinelli spíš na marodce... i se Sakou ... Já Martinelliho taky moc rád viděl hrát, ale trnu u každého souboje, jestli se zranil nebo ne

Reagovat
Golasso

Dneska pěkné , jsem moc rád, že Gabi hrál a dal gól. I když teda Sheffield nebyl moc měřítko. ...

Každopádně doufám, že si dneska Laca seřídil mířidla a vydrží mu to... kdyby takto fungoval proti Slavii, tak jsme vyhráli. Laca dneska MOTM

Btw, co je to s tím Olem, Sonem, Mourinhem a krmením jakýchsi dětí?

Reagovat
mr.Silver

Gabriel Martinelli attempted more shots (3) than the entire Sheffield United team combined (2) in the first half.

Reagovat
mr.Silver

Sakra, to tam mělo být:

Gabriel Martinelli has now had more shots on target (3) than Willian in the Premier League this season (2).

Reagovat
Hokaido

Ježiš, jak já jsem rád, že je pryč z Chelsea.

Reagovat
Busby babes

Jinak si myslim, ze Kane si tou sestiletou smlouvou posral druhou pulku sve kariery. Spurs dolu nepujdou a pro nas ani City nebude mit 28 letej utocnik cenu 100+ mega.

Jeden z nejlepsich utocniku v PL a realne mu hrozi, ze ve sve kariere nevyhraje vubec nic.

Reagovat
Hokaido

Na jednu stranu by bylo hezký vidět Spurs pravidelně někde kolem osmýho místa, ale na druhou stranu bych vážně nechtěl vidět Kanea v City, což by se nabízelo, kdyby odcházel. Dokonalej útočník pro Guardiolu, byl by tam schopný zlomit Salahův rekord, a možná i ve více sezonách.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Busby babes

ono i u nas by byl skvelej. A my a City jsme asi jedini, kteri by si ho mohli dovolit a zaroven na tu pozici potrebuji hrace.

I kdyz mohli dovolit, my jsme par 28-29 letych hracu za velky penize privedli a byl to posledni dobou spis velkej pruser, tak bych rekl ze budem ted opatrnejsi a druha vec je, ze po Covidu mozna ani my nebudeme mit tolik penez. navic proc davat takove penize za Kane, kdyz za obdobne castky muzes privest Haalanda nebo treba i zkusit Mbappeho, ktery jsou vyrazne levnejsi.

Fakt silene spatny rozhodnuti podepsat smlouvu na 6 let s Levym. kdyby podepsal takovou tu klasiku na 4, tak dneska ma uzasnou pozici si vybrat klub, jaky chce. a kdyby se Spurs darilo, tak se mohl rozhodnout zustat... takhle se o tu moznost proste pripravil.

Podobne to ma treba i Grealish.

Reagovat
Busby babes

*vyrazne mladsi. Vyrazne levenjsi samozrejme nebudou.

Reagovat
skorpikk

No mě třeba napadá van persie jako příklad, ale to už je asi nějakej ten pátek no :-D

Reagovat
Busby babes

to je posledni dobrej prestup takoveho hrace. ale taky uz je to 9 let.

Reagovat
skorpikk

Tak jsem si udělal malej průzkum za posl. 6 let (v době kdy odcházel van persie)

Příchody hrotovejch útočníků jsou vesměs všechno věkově starší buď na hostovačku nebo s koncem smlouvy a asi ne v top formě (Falcao, Ibra, Ighalo). Jedinou vyjímkou byl Lukaku, kterej přišel do MU za 85M€ ve formě a podle čísel šel pomalu dolu a prodal se za 65€.

Teď teda nějakej mladej Amad Diallo z Atalanty, ale toho neznám a zatím skoro nehrál.

Reagovat
Wazza228

Ono taky záleží, jaký pozice chceme posílit. Mluví se o CB, DM, RW... Přitom hráči, o které prý máme zájem, jsou taky pěkně drazí, takže nečekám, že bychom se nějak utrhli ze řetězu alá CFC tohle léto. Grealish, Rice, Koundé, Torres, Aarons, Haaland, Sancho, Kane -> hráči, o kterých se mluví, z čehož nikdo není nijak extra levnej.

Pak je otázka, co bude naší prioritou. Stoper by se hodil, ale hlavně někdo kvalitní a ne IP jako Bailly, WB by potřeboval konkurenci jako Shaw nalevo, DM chybí dlouhodobě, ale zároveň je střed zálohy jediná pozice, kde je hodně hráčů.

Útok potřebuje posílit asi nejvíc, protože tam máme nespolehlivé hráče, kteří neudrží formu dlouhodobě. I z toho důvodu bych bral spíše Kanea, který je v nejlepších letech, zná ligu a umí si najít prostor i zakončit (navíc má skvělý čísla i v tom Mourkovo antifotbalu). Grealish by byl taky super, ale bez zakončovatele by to byl zase jen hráč, co by to většinou neměl komu nahrát. Nebál bych se ani dát Rashe napravo, mně se líbí, když tam hraje a naše křídla si často mění pozice, takže by se dostal i nalevo.

Reagovat
Nikikrew

Chlapec to posral np. Uz 2 rok mohol byt v top klube. Ano je sympaticke ze zotrvava v materskom klube, beriem ale treba si dat na vahy co je pre uspesnu karieru dolezitejsie

Reagovat
iamek

OT: Harry dneska devátá žlutá karta. Kdyz dostane v dalším zápase žlutou, tak stop na dva zápasy?

Reagovat
Hokaido

Jop, příští zápas je jedinej ale, od dalšího už tu stopku mít nebude.

Reagovat
iamek

Díky. To se ho vyplatí raději nestavět.

Reagovat
Wazza228

On nemůže hrát ani v EL ne? Nevěřím, že by nehrál dva zápasy za sebou, když je zdravej.

Reagovat
Dawon

to asi moc nehrozi...tak snad je schopny si to v jednom zapase pohlidat no

Reagovat
Wazza228

Určitě dostane nějaký pokyny, ale stát se to může, stačí špatnej zákrok.

Reagovat
xjert02

Hlavne je to protezovanej tlouk. Radeji bych hral s Vardym, nez s timhle hracem.

Reagovat
vitasrp

Jestli bude chtít odejít, tak se nejspíš bude muset zachovat jako parchant, podat žádost o přestup, nenastoupit do přípravy, odmítnout trénovat, prostě tlačit na přestup, co nejvíce to půjde, aby tu pozici Tottenhamu co nejvíc zhoršil. A ani pak teda není jistý, že by mu ten přestup vyšel.

Reagovat
Busby babes

jj, defakto by musel spalit vsechny mosty. coz mi neprijde moc realny.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nikikrew

Asi najlepsi away vykon, aj ked sice WHU no...

Len dufam, ze vo Stvrtok bude hrat Pepe, Saka / ESR a Martinelli, hore Lacca ktory bol dnes perfektny.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo ESR snad Odegaard

Reagovat
Nikikrew

este nebude fit zevraj

Reagovat
Studni

Sheffiled, proti WHU by to bylo super Ale jinak souhlas, taky doufám, že bude hrát na křídlech Pepe a Martinelli, akorát se bojim že Saka nebude zdravej a bude tam hrát Willian

Reagovat
vodka

nějaký stream online na motd 2?

Reagovat
smazaný uživatel

To by som aj ja rád vedel, kde sú streamy na motd, Maťo.

Reagovat
PH8

Dnes ten první gól byla krásná vzpomínka na starý Arsenal.

Reagovat
PH8

U toho gólu United na 1:1 nepochopím, že zrovna pod Mourinhem se 2 hráči hlásí o offside a nechají dorážet hravě z druhé vlny

Reagovat
Radin

Lingard je neskutečný. V podstatě táhne ofenzivu West Hamu individuálně sám. Bowen je taky dobrý, ale Lingard je jinde momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

it's matsuyama bitch!!

Reagovat
Busby babes

letos to byla docela nuda. Hral dobre, ale ostatni to dost srali.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to včera bavilo, schauffele a jeho nevyrovnanost, nervózní autista, který stejně hraje slušně, selhání favoritů v celém turnaji, i když je pravda, že jinak to poslední kolo byl docela šíleně, že zalatoris měl velkou ztrátu, zahrál mírně nadprůměrne a stejně skoro vyhral

Reagovat
Busby babes

ja cekal, ze se mu nekdo aspon priblizi a bude nejake drama na zaver, ale defakto kdyz se to na jeden moment stalo, tak to Shauffele poslal do vody no.

Zalatoris byl hezky prekvapeni. ale to skoro vyhral je rekl bych prehnane. dle konecneho vysledku to tak vypada, ale realne ve hre posledni den vlastne vubec nebyl.

Jinak jasne, porad je to spickovej golf a bylo uzasne sledovat, co dokazou zahrat. Nektere rany zas neskutecny, co oni dokazou vytvarovat, to je uzasny.

Jsem dost zvedavej na ty zmeny pravidel ve vybaveni profiku, protoze oni fakt uz hrajou 4 pary stylem drive + wedge a ta hriste timhle stylem rozstrili. Navic to povede k jednomu stylu hry, coz by mohla byt skoda.

Reagovat
niflheim

Být Josém, tak ten vyrovnávací gól omlátím hráčům o hlavu ... je tam VAR a oni raději ve dvou zvedají ruce místo toho, aby hlídali odražený balón nebo Freda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

same manager, different players

Reagovat
kiwwi

tu sa budu lamat nejake rekordy, mam taky pocit - sialene cisla

Reagovat
Busby babes

ale fatk by me zajimalo cim to je. Ze nedokaze ty hrace namotivovat nebo jak to nazvat, na tu druhou pulku zpaasu. On jim preci nezakazuje utocit. fakt hrozne divny a velkej Joseho problem...

Reagovat
r.mrazik

Protože tam nemá terryho a další, kteří by to udrželi

Reagovat
Busby babes

kdyz to je obecnej problem. Hraci jako terry uz proste nejsou nikde. I u nas je nejvetsi vudce Harry a pak asi McTominay? tenhle typ hracu uz moc nevidim.

Reagovat
r.mrazik

pravda. i kdyz ja myslel hlavne kvalitou

jak v obrane,tak v zaloze,kdy to tehdy u modraku mel

ted to nema,takze ma slozitejsi ty stavy udrzet

navic tim jeho stylem hry si pro to vlastne i sam jde

dat prvni gol a pak to zatahnout

Reagovat
vodka

myslím, že střídáním si vůbec nepomáhá a navíc mi přijde, že spurs často odchází i fyzicky

Reagovat
Hlahart

Protože když vedou, tak je jeho strategie hrát na to, aby neprohráli. Manchester hrál včera na to, aby vyhráli, což je trochu jiný přístup. Koneckonců to jeho střídaní Lo Celso - Sissoko je úplně signature move od něj pro to, jak dostat gol v posledních 15 minutách...

Reagovat
Busby babes

ja mam s timhle trochu problem obecne a dlouhodobe, u Joseho zvlast. Je tam 11 chlapu, kteri jsou dospeli. Moznost trenera ovlivnit probihajici zapas neni takova. mas par stridani a to je v zasade vsechno. Kdyz mas situaci, ze muzes jit do utoku, on tam preci nestoji na lajne a nekrici na ty hrace: stuj, zustan vzadu a nechod dopredu... pro me je to fakt zvlastni. Jestli jim to rika mimo zapas a oni se pak boji, ze je posadi, kdyz by to porusili.. ale zatim nikdo s nicim takovym neprisel a on je za to pak kritizuje... coz u Joseho nemusi nic znamenat, to je jasne.

Reagovat
Hlahart

Já myslím, že to není o nějakých výslovných pokynech ale prostě nastavení mindsetu. Podívej se na to, jak se naši hráči plahočili pod Mourinhem a teď i když jim to nejde, tak žerou trávu a makají na to, aby to otočili. Žádná údržba. Naopak jim zase nejdou začátky zápasů, což bude mít pravděpodobně kořeny v nějaké příbuzné oblasti

Reagovat
Dawon

Tak ale jasne, ze jim neco takoveho muze rikat - nekrici to sice na ne na zapase z lavicky, ale urcite maji nejake takticke pokyny kdy, jak a v jakem poctu "muzou" jit utocit...a tipuju ze zrovna Mourinho je trener, ktery bude na tyhle veci hodne pes.

Reagovat
Busby babes

ale tak oni pul sezony hrali uplne jinak, ze jo. v tom je to divny. pokud by tak hrali celej rok, tak to chapu... Ale tak ve vysledku co, jsem rad, ze tohle nemusime uz resit.

Reagovat
Dawon

Protoze u nej je to podle me takova "security blanket" ke ktere utika hned, jak vsechno dokonale zazracne neslape. Ten zacatek roku jim vychazel skvele a nebylo nutne na to nejak moc sahat, ale jak trochu zacly ty vyseldky a hra skripat, tak se vratil k tomu, co zna nejlip - tzn totalni vrazda fotbalu. Samozrejme tohle je jen takova moje osobni teorie, muze to byt nesmysl Ale takhle zvenku mi to tak pripada

Reagovat
Busby babes

jasne, chapu. jo, mozny to je. Ja vlastne jen rikam, ze takhle zvenku neni ten duvod moc videt.

Reagovat
Mato178178

To isté bolo aj v Chelsea a u nás ...si pamätám druhú sezónu keď na začiatku zničili everton 3:6 a potom v druhej polovici sezóny to bolo všetko o gól a nejak to už dotiahli do konca

Reagovat
vodka

tak je to ale samozřejmě o taktické přípravě a tréninku během týdnů a zápasů. Když je furt driluje na defenzivní postavení a na to, jak nedostat gol, tak je logické, že se budou držet na těch svých určených poziích a dopředu prostě chodit tolik nebudou.

Reagovat
r.mrazik

tak to,ze tu obranou linii vzdy postavi tak nizko je ale jeho prace

pocet hracu,ktere pusti smerem dopredu je taky jeho prace

Reagovat
Busby babes

ad to stridani... no to muze byt snaha eliminovat Pogbu, kterej zacinal dominovat. porad za stavu 1:1 tam zase poslal Lamelu misto Ndombeleho. to by mi naopak ukazovalo na snahu vyhrat zapas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal have made an approach for Fluminense youngster Matheus Martinelli. [@geglobo]

Len preto, aby sme mali Gabriela, Martinelliho a Gabriela Martinelliho som za

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Busby babes

Premier League's hapless, pedantic application of VAR ruining games. Accidental by McTominay. No consistency: if you check McTominay on Son, you check Lo Celso on Rashford. Whatever happened to Clear and Obvious? Mike Riley risks making English football a laughing stock.

Tohle je presny k tomu vcerejsku. Nakonec nas to srat nemusi, ale ty vole, pokud VAR bude rozhodovat takhle, tak fakt nevidim pointu v tom ho vubec mit. V cem to vylepsuje hru? letmej dotek tvare a prehlednuti rozhodcim je najednou clear and obvious a minulej tyden Maguire vs Welbeck ne? Nebo i jen v ramci toho jednoho zapasu situace u Rashe s Lo Celsem jak pise... fakt fraska.

Reagovat
ajouki

https://theathletic.com/2511464/2021/04/12/ornstein-united-dont-want-sancho-repeat-with-haaland-camavinga-to-reject-rennes-deal-ramsey-happy-at-juventus/

Manchester United are guarded against entering into another transfer saga with Borussia Dortmund for striker Erling Haaland after spending 10 weeks trying to negotiate a lower fee for his team-mate Jadon Sancho last summer.

United executives will privately be urged to assess whether Haaland is a viable option, and exit the race quickly if the cost is judged too high, so that other centre-forward targets can be pursued, report Laurie Whitwell and David Ornstein.

V United se poučili z minulého léta? Dělají vše proto, abych je neměl v létě za co kritizovat.

Reagovat
Busby babes

to se teprve uvidi. Jsem hlavne zvedavej na ty dalsi moznosti. Kane je stejne drahej a navic neprodejnej...

DCL je zas o level niz a bude taky drahej.

Reagovat
Hlahart

Ty jo DCL ne snad..

Reagovat
Hlahart

Jinak... neměl by na to Abraham?

Reagovat
Busby babes

toho bych zas nechtel teda ja.

Reagovat
smazaný uživatel

no presvedcit Cavaniho este na jeden rok a dostat Martiala zas do formy a sustredit sa na cb a dm

Reagovat
ajouki

Jsem zvědav jaké budete mít složení ofenzívy na konci léta. Už jsem to psal několikrát, ale od přestupu Martiala jste tu útočnou trojku neposílili. Přišel Diallo, ale to není posila s okamžitým impaktem. Zbytek byl hit-and-miss a vlastní zdroje. Letos to dobře doplňuje Cavani, ale opět krátkodobé řešení.

Reagovat
vodka

stejně je priorita DM, který dokáže hrát sám i s Pogbou v doublepivotu...

Reagovat
Hlahart

Snad. A čeká nás taky pořádný exodus - Romero, Perreira, Mata, Jones (snad), Lingard (asi), DDG (za mě snad), Dalot (snad), případně Williams. Ty odchody co půjdou za nějakou protihodnotu se nám musí nutně povést. Teď bude důležitá každá libra pro prodloužení Pogby a posílení

Reagovat
vodka

proč Williams?

Reagovat
Hlahart

Tak z jeho vývoje letošní sezóny to vypadá, že u nás asi budoucnost nemá...

Reagovat
Dawon

Zbavit se DDG teda bude s jeho platem a klesajici formou hrozne tezke a uprimne moc neverim, ze by se to podarilo....z toho seznamu je v podstate asi jedina jistota Romero, kteremu konci smlouva a mozna jeste Mata (tam si nejsem jisty, jestli mu konci letos nebo za rok). Jinak Pereira a Jones maji smlouvy do 2023 ( ) a tezko si predstavit nejaky velky zajem o ne.

O Lingarda zajem bude ve WHU, ale otazka je, jestli si to nakonec nerozmyslime a nenechame si ho (coz by podle me byla chyba). U Dalota nevim, jak moc o nej budou stat v Milane, ale taky ma smlouvu jeste dva roky bohuzel. A vsichni tihle okrajovi nic moc hraci se budou obzvlast letos prodavat fakt blbe. No a u Williamse by asi byla idealni hostovacka, dalsi takhle zabitou sezonu si uz fakt nemuze dovolit, ale prodavat ho by byla podle me zase velka skoda.

Reagovat
Busby babes

o Matovi uz se psalo, ze by snad mel byt domluvenej s Valencii. Tak uvidime, co z toho bude.

Reagovat
Dawon

Snad jo...jako jen Mata a Romero uvolni pomerne slusny kus penez na platech a kdyby se podarilo prodat i DDG (klidne i za nejake drobne, jen at se zbavime toho platu), tak by to byla nadhera...ale jsem skepticky no, neni to uplne nase nejsilnejsi stranka

Reagovat
r.mrazik

de gea za zadny drobny jit nemuze,porad ma obrovskou kvalitu a co by za takoveho golmana dala treba chelsea..

Reagovat
Dawon

jasne, kvalitni golman to porad je, ale uplna topka uz to proste neni a ten jeho plat je naprosto sileny...a kdo potrebuje posilit na golmanovi a zaroven si ho muze dovolit? bojim se ze seznam tech tymu bude naprosto prtavy, jestli se vubec nekdo takovy najde.

A pak se teda nabizi otazka, jestli ma smysl mit na lavicce hrace co bere +- 350k tydne a pravdepodobne bude navic nasrany, ze nehraje a nebo ho radeji prodat pod cenou, ziskat neco z prodeje a usetrit hrozne moc na platu?

Reagovat
r.mrazik

podle me to tedy topka stale je

v PL je lepsi mozna tak allison

do top10 brankaru na svete stale patri

Reagovat
smazaný uživatel

ako co sa to zas ide z Davida robit nie je fer

Reagovat
Dawon

Tak to fakt dost zasadne nesouhlasim no Bohuzel ta jeho chybovost sla v poslednich letech fakt hrozne nahoru a mnohokrat nas jeho hrubky primo staly body - a to je presne to, co top golman fakt delat nemuze.

A jako ja nikde nerikam, ze je to neschopny traged, ale kdo ti zaplati astronomickou sumu a plat golmanovi, jehoz vykonnost proste konsistentne klesa uz nekolik let? Kdyz sem psal drobne, tak sem tim samozrejme nemyslel, ze ho prodame za 2,5 mega, ale asi tezko nam za nej aktualne nekdo nabidne 50...a kor v situaci, kdy uz je zdanlive dvojka jak v tymu, tak v reprezentaci - to nas fakt nestavi zrovna do silne vyjednavaci pozice, protoze je asi kazdemu jasne, ze nechceme mit na lavicce dvojku, ktera ma top 10 plat v lize a ze se ho potrebujeme zbavit.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

a osobně si myslím, že furt Hendersona vytlačí

Reagovat
r.mrazik

i to je vlastne dost mozny,i kdyz Dean jde kazdy zapas nahoru...bude to zajimave sledovat,kazdopadne ani jeden nemuze skoncit jako dvojka,protoze kvalitu maji velkou oba dva

Reagovat
Hlahart

Tak zrovna Valencie nemá žádný peníze, ne?

Reagovat
iamek

Šel by zadarmo. S platem půjde taky brutálně dolu myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jonesyho si nechat a kludne dat novu zmluvu, on k nam uz patri navzdy

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Jako dvojka se spekuluje Sam Johnstone. To by byla paráda. Další odchovanec . I když určitě má na to být jednička někde v PL. 28 let je na golmana docela málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální dvojka za Deanem A Granta už bych taky poslal do pici, jako trojka může být ten Bishop

Reagovat
Hlahart

Grant tam nikdy nebyl od chytání. Prej je hrozně oblíbenej v kabině a má přínos na trénincích brankářů

Reagovat
iamek

Ale 30k týdne je za tohle fakt moc

Reagovat
Wazza228

Občas je i rozhodčí, takže plat je adekvátní vzhledem k počtu jeho funkcí

Reagovat
Busby babes

nejdriv se musime zbavit tech asi 15 golmanu pod smlouvou.

Reagovat
iamek

Smlouvy konci - Grant, Romero, Perreira, Mastný a Woostone. Kovář půjde na hostovani. Bishop a Henderson podepsali smlouvy nedávno. Z dorostu ze do rezervy posune snad Mee ( chce ho Fulham ) a jeden Švéd. V dorostu bude chytat Vítek a Wooster. Naopak těch gólmanů bude ještě málo

Problém bude akorát DDG.

Reagovat
Busby babes

ja myslel primarne Romera a DDG. ten zbytek bere drobny.

Reagovat
iamek

Grant a Perreira dohromady kolem 45-50k týdne. To není málo pro naprosto zbytečně hráče. Perreira teď chytal po dlouhé době a dostal sedmicku

Reagovat
Wazza228

O Pereirovi José snad mluvil jako o budoucí jedničce Portugalska, ne?

Reagovat
Busby babes

fakt? to bych nerekl, ze ho tak moc chvalil. Ale on dva roky zpatky fakt vypadal, ze by na jednicku nekde v PL mohl mit.

Reagovat
Wazza228

Říkal tohle no. Taky si ho v tý době pamatuju, jak se o něm mluvilo o dost víc než o Deanovi, o kterém jsem v té době slyšel jen opravdu málo.

“We have a third goalkeeper that I think will be the best Portuguese goalkeeper of the next generation so anyone in goal I trust completely.”

Mourinho backed the 23-year-old to become the finest Portuguese stopper ‘of the next generation’.

https://www.nottheoldfirm.com/analysis/what-former-manchester-united-boss-jose-mourinho-said-hearts-signing-joel-pereira/

Reagovat
Busby babes

ok. no tenkrat to tak mohlo i vypadat, respektive ze by se mohl na ten level posunout...

Reagovat
vodka

to mourinho placal i o vejcich v chelsea, Dalotovi atd atd

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ajouki

Hlavně ať dále chytá Henderson a je na ME jedničkou Anglie.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Pochybujem, že David odíde. S tým jeho platom moc záujemcov nebude a vidím to reálne iba na PSG, možno Atletico ak odíde Oblak, Real má Courtoisa, Barca Stegena a taky plat by mu nedala, v Taliansku by si ho mohli dovoliť Juve a Inter a tam je Szcz a Handa. V rámci Anglicka je možná iba Chelsea, ale tento prestup môžme asi vylúčiť

Reagovat
Grahf

Szcz má byť nejaké merítko? Však to je čistý priemer. A Handanovič v Interi už dlho nebude.

Reagovat
Busby babes

a hlavne Inter prej ma financni problemy a mozna bude muset prodavat. docela se mluvi o Lukaku. Takze by si tezko mohli dovolit DDG.

Reagovat
SunFells

Má. A pro De Geu za poslední snad už 3 roky tím spíš má.

Reagovat
Busby babes

zas on nebude chtit sedel na lavicce. Takze by me zas tolik neprekvapilo, kdyby bych ochotny jit s platem dolu.

Reagovat
iamek

PSG, Inter Milan and Real Madrid are among a host of clubs monitoring Jesse Lingard's situation ahead of the summer transfer window. Lingard is yet to make a decision about his future but his preference is to play Champions League football next season.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod 100 mega bych nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Ve světě, kde by Lingard stál 100, by potom Kane musel stát min. 500.

Reagovat
r.mrazik

jenze to by bylo ve svete,kde slepice hrajou LM

Reagovat
smazaný uživatel

To na to nemá vliv.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ze to na to vliv

Reagovat
Hlahart

Kdyby nakonec skončil v Realu, to by bylo skvělý

Reagovat
Busby babes

konecne by Messimu ukazal, kdo je nejlepsi!!

Reagovat
r.mrazik

lingard>>>donny

Reagovat
Dawon

Hlavne ho fakt prodejme, dokud tu cenu ma...ja se hrozne bojim, ze si ho ve snaze usetrit na posilach radeji nechame treba na prave kridlo a on spadne zpatky do te bidy, kterou predvadel posledni roky

Reagovat
iamek

Nechávat si ho je naprostá blbost. Takovou formu a cenu nebude mít už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Síce sme včera prehrali, ale veľmi sa mi páčil výkon Rodona. Reguilón je momentálne z formy, Aurier je Aurier a na Diera sa nedá spoľahnút. Ale Rodon rozhodne pozitívny výkon. Dúfam, že dokonca sezóny odohrá všetky zápasy. V lete top priorita je CB k nemu, niekto skúsený a kvalitný. Sen je Škriniar, ale asi Inter ho nepustí. Navyše mi bez LM.

Reagovat
Mates_Matesović

Škriniar je úplně bez šance, Inter za něj chce strašnej nesmysl. Budu spokojenej, když se dotáhne ten Andersen.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ten, uplne som na neho zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte som dnes čítal o Boatengovi. Za mňa super posila. Skúsený hráč, zadarmo. Trochu IP, ale na sezónu s opciou, ak by mal záujem, by som ho skúsil. Vyhral čo sa dalo.

Reagovat
Mates_Matesović

Jo, stopery budeme potřebovat dva a Boateng by asi špatnej nebyl. Akorát zatím bych teda ty potenciální jména moc neřešil, když ani nevíme, kdo bude od příští sezóny trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal’s Ainsley Maitland-Niles has been awarded Man of the Match for his performance in West Brom’s 3-0 win over Southampton this evening. [Sky]

Reagovat
Mastný Chobot

Pritom doteraz každý zápas, čo som videl, tak mi tam pripadal navyše na tom ihrisku. A stále má 0+0.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral si cele zapasy? ja som nevidel, ale hra kazdy zapas a boli dobre referencie aj doteraz..kazdopadne asi na tu zalohu nakoniec ma skoda ze sme ho tak dokurvili a stratil roky

Reagovat
Mastný Chobot

Videl som možno 2 a pol zápasu, takže určite nie som najpovolanejší na hodnotenie, ale prišiel mi tam dosť zbytočný. Ono to je aj tým, ako WBA hrá, ale aj tak som nejako nevedel, čo je jeho úlohou v tej zálohe. Mal minimum kontaktov, do súbojov moc nechodil, ponuku veľmi nerobil (ani nebolo treba, keďže WBA to vždy radšej aj tak nakoplo)...

Včerajší zápas som ale nevidel. Tak či tak si ja osobne myslím, že na zálohu u nás nemá ani kvalitu, ani vhodné predispozície. Tú laxnosť z neho už asi nikto nikdy nedostane.

Reagovat
Golasso

To jsou dost silná slova a zatím ne moc pádné argumenty. Uvidíme, jak se mu bude dařit dál.

Reagovat
iamek

Manchester United are in talks to purchase the licence of Central Coast Mariners and relocate the club to Sydney. United have held length discussions with Mariners owner Mike Charlesworth in the UK and want to turn the club into a sister club of United.

Na co nám to bude?

Reagovat
Busby babes

Marketing. Nebo hledame klub pro legendu Phila Jonese.

Reagovat
iamek

Jsem počítal, že takový klub najdeme v Evropě kvůli hostovani mladých hráčů a oni tohle

Reagovat
icemike

Melbourne City vs Sydney United

Reagovat
adam77

Vydra má formu 5 posledních zápasu 3 góly!

Reagovat
Zaschrona

Bod dobrý, ale bohužel se ta hrůza dala čekat, 13 zdravých hráčů A týmu před zápasem, po zápase už jen 12, kdy je hlavně záloha zas v naprosto nefunkčním stavu. Snad se to dá co nejdříve trochu dohromady, jinak je tahle sezóna zase ztracená.

Reagovat
Hlahart

OT: Chápe někdo, jak může dojít k tomu, že někdo někoho navrhne ministrem na místo, který není volný a zároveň navrhne za ministra někoho, kdo to vůbec nechce dělat? My tady fakt prožíváme úplně nový zážitky, o kterých by se nám 5, 10, 15 let zpátky ani nezdálo...

Reagovat
Busby babes

holt silnej Honza Hamacek. Je to hrozna komedie. Na driuhou stranu asi dobre, protoze Birke by byl snad jeste horsi nez ten Zaoralek. A na treti stranu by zas asi paradne reprezentoval narod, kde je Kamenak nejnavstevovanejsi film a do Narodniho lidi chodi v teniskach.

Reagovat
Hlahart

Birke je fakt totální buran, no. Ale kdyby mělo být výběrový kritérium pro kandidáta na MK to, aby ten člověk buran nebyl, tak by to ČSSD fakt neměla šanci dát dokupy. Já si vůbec nedokážu představit, že by se ten shitstorma jenom za ty poslední dva týdny (vakcíny 2x, deníček, tohle) někdo v minulosti politicky prožil. Absolutní krize elit

Reagovat
r.mrazik

to je uplnej ulet.

Hamacek je totalni lopata. Viz treba i ted ty testo do skol...

Silenost...navic Birke na kulturu? vzdyt je horsi jak picus Stanek...oni jsou fakt kokoti i tim,jak lezou Emanovi do prdele...

nehlede na to,ze Hamacek hned druhy den chce jet do Ruska

a pak se kouknes na ty panaky,co tam zustali a nevidis zadnou kvalitu...Petricek byl ok, mozna i Zao na kulture...ale jinak? debil vedle debila

a to tam jsou vemena z SPD jako Koten,co se Stankem doporucili ochranku Lipovsky a dalsi...

hele....peklo...totalni peklo

chtelo by to nejakou demosku

Reagovat
Hlahart

Tak zrovna hodnocení toho, že je Petříček ok, právě odpovídá té totální krizi elit... Ten by za normálních okolností neměl dělat nic víc, než maximálně náměstka...

Reagovat
r.mrazik

ale jo, tady jde videt,v jakych srackach to tu je,kdyz loni byl za hrdinu Hamacek a ted Petricek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
vodka

mně to už přijde jako nějaká virtuální realita, která zkouší, kdy už si dáme ty brýle důle, protože děj je už moc absurdní...

Reagovat
iamek

Tak Bailly měl odmítnout novou nabídku smlouvy a měl oznámit, ze v létě chce přestoupit jinam. My ho prodat musíme, protože o rok později by šel zadarmo. Myslím, ze prodej bude fajn pro obě strany i když ho mám rad a kdyby byl fakt zdravý, tak je naprostá špička.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
wild

DDG? Romero Jones Bailly Mata Lingard Pereira Cavani? To by uvolnilo dost penazi na platy a snad aj prestupy

Urcite musi prist stoper a utocnik - idealne fakt top hraci do zakladu a mozeme realne nahanat City

Reagovat
iamek

DDG, Grant, Romero, J.Perreira, Bailly, Jones, Dalot, A. Perreira, Mata, Lingard, Chong, Cavani ... Možná Pogba.

Solskjaer ještě bude muset hrát

Reagovat
wild

Dalota by som nechal ako backup. Grant J Pereira a Chong ani "neviem" ze su hracmi MU..

Reagovat
iamek

Ti tři berou týdne dohromady cca 95k liber. Podle Google má Chong 45-50k týdne

Reagovat
wild

Akoze z pohladu budgetu nieco uvolnia, to je jasne. Ale myslel som to skor z tej stranky, ze na ihrisku resp poctu hracov v muzstve si ich nikto ani nevsimne ak odidu

Reagovat
Hlahart

Tak pokud má tolik, tak ho neprodáme

Reagovat
iamek

Sam teď řekl v rozhovoru, ze chce zůstat v Belgii a je ochotný jit s platem dolu. Nechce už hostovani.

Reagovat
Dawon

Otazka je, jestli by prichod top hrota nezabil Greenwooda z dlouhodobeho hlediska, protoze si porad nemyslim, ze jeho budoucnost je na kridle...ja bych se osobne treba nejak drasticky nebranil variante, kdy by se mnohem radeji podepsalo top kridlo a Mason by se zkousel uz naplno jako hrotak. A v takovem pripade by bylo naprosto idealni udrzet jeste na rok Cavaniho jako zkusenou a obstojne kvalitni alternativu k nemu

Reagovat
iamek

Dneska se jede, že místo Cavaniho přijde Ings, protože by měl být za dobrou cenu. Mason na křídlo nepatří, takže top RW by bylo fajn i když to zase může zabit Dialla.

Reagovat
Hlahart

Proto je ideální Sancho, který zahraje pod hrotem všude

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

Reagovat
Dawon

Tak Diallo je furt neoverene mimino a v tuhle chvili by mu pozice jako rotace na obou kridlech bohate stacila - tech kvalitnih variant je tam malo + tam mame Rashforda a teoreticky Martiala, kteri fit celou sezonu velmi pravdepodobne nevydrzi, takze toho prostoru by bylo az az, ikdyby prislo top kridlo...a az (jestli) by z neho byla topka za nekolik let, tak zas muze byt vsechno jinak v tom tymu, takze to bych ted fakt nejak moc neresil.

Ale Greenwood uz je precejen stabilni a docela overeny hrac acka a toho prostoru by potreboval o dost vic, navic narozdil od kridel je ten hrot holt jenom jeden a kdyby prisel nejaky top strelec, tak by ho pravdepodobne do sestavy moc nepoustel, coz by podle me byla velka skoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele