Premier League - souhrn 30. kola: Tottenham uspěl s West Hamem

18.03.2022, 23:12, aktualizováno 20.03.2022, 19:31
Komentáře a souhrny
Heung-Min Son (© AFP)
Souboj dvou londýnských aspirantů na Ligu mistrů skončil vítězství Tottenhamu - ten zdolal West Ham 3:1. Leicester zahájil nedělní program výhrou nad Brentfordem. Arsenal proměnil jeden ze dvou zápasů k dobru a cenným venkovním vítězstvím na půdě Aston Villy odskočil Manchesteru United na čtyři body. Wolverhampton nenaplnil očekávání a doma nestačil na Leeds, přestože vedl už o dvě branky. Hosté předvedli parádní obrat, který završil vítěznou brankou v nastavení Ayling...

Tottenham Hotspur - West Ham United 3:1

20.03.2022 17:30

Góly: 9. Kurt Zouma (vl.), 24. Heung-min Son, 88. Heung-min Son - 35. Saïd Benrahma

Tottenham zvládl důležitý souboj s městským rivalem a po vlastním gólu Kurta Zoumy a dvěma přesným trefám Sona si připisuje kýžené tři body za porážku West Hamu. Antonio Conte tak stále živí naději na stíhací jízdu za umístěním v první čtyřce, naopak Kladiváři pokračují v neslaných, nemastných ligových výkonech z posledních týdnů a s bojem o evropské poháry to budou mít ještě pořádně těžké.

Pro West Ham se utkání na půdě Tottenhamu nevyvíjelo dobře už od prvních minut. Už po devíti minutách hry totiž zbytečně přišel o míč Masuaku, do pokutového území vtrhl Kane, který přízemní přihrávkou našel Sona, jehož zakončení si nešťastně do vlastní sítě srazil stoper Zouma. Vyrovnat mohl hned o minutu později Antonio, který využil hrubice v rozehrávce domácích zadáků, jeho prudká rána z úhlu ale minula vzdálenější tyč. První čtvrthodinka nabízel vskutku vynikající podívanou a na další loženku diváci čekali jen dalších 90 sekund. To potáhl rychlý protiútok Kulusevski, na vápně si vyměnil míč s Kanem a přízemní přihrávkou oslovil Sona, jehož ránaa v pádu orazítkovala tyč! Korejský reprezentant se ale po 24 minutách hry přece jen dočkal přesného zásahu, když si naběhl na kolmici Kanea a prudkou ranou prostřelil Fabianskiho. West Hamu se ale ještě do poločasu podařilo snížit, na rohový kop totiž nejvýše vystoupal Dawson, který prodloužil míč na zadní tyč, kde si jej našel nabíhající Benrahma a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Po deseti minutách hry mohl stav utkání srovnat Antonio, po Cresswelově centru na něj zívala odkrytá svatyně, kanonýr hostí ale neutáhl nárt a branku vysoko přestřelil. Další šanci na vyrovnání měl Yarmolenko, ten ale z velkého úhlu minul. Dvacet minut před koncem se po rychlém kontru hezky uvolnil Kulusevski, nezvládl ale zakončení, když pálil vysoko nad. Definitivní klid na kopačky Tottenhamu mohl přinést obránce Reguilon, ten ale nezvládl samostatný únik a nakonec pálil jen slabě do připravených rukavic Fabianskiho. Tottenham nakonec o své body nepřišel a dvě minuty před koncem přidal pojistku, když dlouhý nákop Llorise hlavou prodloužil Kane a aktivní Son si pak hravě poradil s nájezdem na brankáře Fabianskiho.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brentford FC 2:1

20.03.2022 15:00

Góly: 20. Timothy Castagne, 33. James Maddison - 85. Yoane Wissa

Leicester City se po porážce na půdě Arsenalu dostal zase na vítěznou vlnu, když v domácím prostředí přehrál nováčka z Brentfordu 2:1. Pomohla mu k tomu zejména vydařená první půle, kterou ozdobily výstavní trefy Castagneho a Maddisona. Hosté se sice v druhé půli zlepšili a zásluhou Wissy utkání také zdramatizovali, nic víc už však do konce nestihli. Leicester se tak posouvá na desátou příčku tabulky, Brentford zůstává patnáctý.

Jako první zahrozil v páté minutě Maddison, jeho střela ze střední vzdálenosti ale ještě neměla gólové parametry. Skóre se totiž poprvé měnilo až po dvaceti minutách hry, když se do balónu za šestnáctkou opřel obránce Castagne a trefil se neskutečným způsobem do vzdálenější šibenice. Brentford mohl odpovědět hned záhy, když se na penaltě objevil zcela osamocený Noergaard, ten ale pálil slabě jen do připraveného Schmeichela. A tak se naopak síť rozvlnila na druhé straně - k rozehrávce volného přímého kopu se postavil Maddison, svůj projektil zakroutil senzačně přes zeď a natahující se brankář Raya už nedokázal míč vytáhnout z bližší šibenice.

Na startu druhého dějství mohl definitivní pojistku přidat Iheneacho, ten ale samostatný nájezd vyřešil prachbídně a svým zakončením vůbec netrefil hostující svatyni. Na druhé straně mohl dvacet minut před koncem po centru Henryho snížit hlavičkující Mbeumo, jenže branku přestřelil. Úspěšný tak byl až pět minut před koncem základní hrací doby útočník Wissa, který se za vápnem opřel do míče a přidal další výstavní kousek. Brentford to ale dvakrát těšit nemohlo, jeho hráči se totiž na vyrovnání už nezmohli, a tak z Leicesteru po porážce 2:1 odjíždějí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Arsenal FC 0:1

19.03.2022 13:30

Góly: 30. Bukayo Saka

Arsenal zvládl těžký souboj na hřišti Aston Villy a díky brance Saky zvítězil 1:0. Gunners si tak upevnili čtvrté místo v tabulce a Mikel Arteta si může pochvalovat způsob, jakým jeho svěřenci odpověděli na středeční porážku s Liverpoolem. Naopak Steven Gerrard od svého celku zřejmě očekával více, Aston Villa totiž v tomto utkání zůstala za očekáváním.

V úvodních minutách byla aktivní převážně pravá strana Arsenalu, po třech minutách zde pláchl Bukayo Saka, ve vápně našel volného Odegaarda, který míč předal Smithu-Rowovi, který ale z výhodné pozice branku překopl. Domácí celek odpověděl nebezpečným centrem McGinna, na který ale nikdo z útočících hráčů nedosáhl. Po deseti minutách zase pálil Partey, z hranice vápna však mířil pouze do míst, kde se nacházel brankář Martinez. Velkou šanci pak hosté spálili po dvaceti minutách hry, kdy spolu krásně zakombinoval Odegaard se Sakou, druhý jmenovaný našel na malém vápně osamocenou dvojici Lacazette - Smith-Rowe, jenže oba fotbalisté si spíše překáželi a druhý jmenovaný pálil těsně vedle.

Po třiceti minutách už se ale fotbalisté Arsenalu mohli radovat. Po standardní situaci si na hranici pokutového území našel balón Bukayo Saka, který bez rozpaků vypálil a k radosti hostujících fanoušků prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Na startu druhého dějství pálil nepříjemně Odegaard, jeho projektil ale obrana domácích zblokovala na rohový kop. Na druhé straně zase musel na poslední chvíli odklízet Gabriel před nabíhajícím Watkinsem. Po hodině hry přišla silnější pasáž Aston Villy, nejprve mohl vyrovnat záložník McGinn, jeho kroucená rána však těsně minula vzdálenější tyč Lenovy branky. Jen o pár chvil později pak skončila Watkinsova tečovaná střela dokonce na tyči.

Aston Ville se ale vyrovnat nepodařilo. Arsenal přežil i drtivý nápor v nastaveném čase, ve kterém nebezpečně pálil Ings, jehož ránu ovšem obrana Arsenalu zablokovala. V posledních vteřinách ještě nebezpečně zkoušel štěstí z volného kopu Coutinho, jeho projektil ale Leno vytěsnil, a tak se mohl se svými spoluhráči radovat ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leeds United 2:3

18.03.2022 21:00

Góly: 26. Jonny Otto, 45+11. Trincão - 63. Jack Harrison, 66. Rodrigo, 90+1. Luke Ayling

Na úvod 30. kola anglické Premier League předvedli fotbalisté Leedsu neuvěřitelný obrat, když ve Wolverhamptonu vyhráli 3:2. Po poločase sice vedli Vlci o dvě branky, krátce po změně stran se však nechal vyloučit Raúl Jiménez a nastartoval hosty k velkému výkonu. Hřebíček do rakve domácích zatloukl až v nastavení Luke Ayling a rozhodl tak o zisku tří bodů pro svůj tým.

Nově jmenovaný trenér Leedsu Jesse Marsch v minulém kole na třetí pokus konečně zvítězil, čímž se mu podařilo alespoň dočasně vzdálit svůj klub sestupovým příčkám. Americký kouč přišel do slavného celku s jasným úkolem zpevnit naprosto katastrofální defenzivu. Ta zatím inkasovala 65 branek, což byla vůbec nejhorší bilance v celé soutěži. Vlci se na druhé straně drželi velmi solidní sedmé příčky a i přes své nevyrovnané výkony mohli stále reálně pomýšlet na účast v evropských pohárech.

Leeds vstoupil do klání mnohem aktivněji. Už po šesti minutách oslovil Daniel James centrem z levé strany Rodriga, který sice zvládl zakončit, bohužel pro hosty však jen těsně vedle levé tyčky. Za dalších pět minut se po chybě v rozehrávce Wolverhamptonu k míči dostal Patrick Bamford, avšak ani ten nemířil přesně. Nakonec to ale byli domácí, kteří se ve 26. minutě ujali vedení. Joao Moutinho vysunul přesným pasem Francisca Trincaa, jenž posléze našel v pokutovém území osamoceného Jonnyho Otta, pro nějž to tak byl ideální způsob, jak oslavit svůj 100. zápas za Wolves. Ve druhé nastavené minutě napřáhl Trincao z poměrně velké dálky, k jeho smůle však jen rozezvonil pravou tyč. Nakonec se ale tento Portugalec, zapůjčený do Wolverhamptonu z Barcelony, stihl ještě do konce poločasu prosadit, když v 11. minutě dlouhého nastavení přesně zamířil do levého dolního rohu branky Illana Mesliera.

Situaci pro svěřence Bruna Lageho po osmi minutách druhého dějství pořádně zkomplikoval Jiménez. Mexický útočník viděl po ostrém zákroku na Mesliera druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchu. Hráči Leedsu naskytnuté početní převahy bleskurychle využili a v rozmezí tří minut se jim podařilo vyrovnat. Nejprve v 63. minutě dorazil po dvou nezdarech Aylinga míč do sítě Jack Harrison a o chvíli později využil zmatku v obraně Vlků Rodrigo. V závěru utkání The Whites svůj tlak vystupňovali a vstřelili zasloužený třetí gól. Ayling se zakončením z otočky trefil přesně mezi nohy Josého Sá a v táboře Pávů tak mohla propuknout euforie.

Leeds tedy opět zvítězil a vypadá to, že mu léčba novým trenérem začíná prospívat. O třetí triumf v řadě se Pávi pokusí po reprezentační přestávce, kdy 2. dubna přivítají Southampton. Wolverhampton se ve stejný den představí doma proti Aston Ville.

Více informací k zápasu

Norwich City - Chelsea FC 1:3

10.03.2022 20:30

Góly: 69. Teemu Pukki (pen.) - 3. Trevoh Chalobah, 14. Mason Mount, 90. Kai Havertz

Chelsea vyhrála předehrávku třicátého kola s Norwichem City 3:1. Za domácí se dokázal trefit jen Teemu Pukki z penalty, za hosty skórovali Trevoh Chalobah, Mason Mount a Kai Havertz.

Domácí hned ve třetí minutě předvedli, jak se nemají bránit standardní situace. Hráči Norwiche totiž ve svém pokutovém území měli velkou početní převahu, přesto si centr Masona Mounta od rohového praporku našel Trevoh Chalobah a hlavou míč usměrnil do sítě.

Další velká šance Blues přišla deset minut po úvodní brance. Přihrával opět Mount, který ve vápně našel Havertze, jenž se s míčem šikovně otočil, uvolnil se, ale nechal vyniknou brankáře Tima Krula.

Tihle dva si své role za pár desítek vteřin vyměnili a Chelsea sklízela ovoce. Havertz tělem obelstil svého strážce v pokutovém území, poté na penaltě našel Mounta, který si šikovně posunul míč kolem Ozana Kabaka a balon poslal nekompromisní dělovkou pod břevno Krulovy brány.

Šance Chelsea přicházely dál a dál. V akci nebyl nikdo jiný než dvojice Mount - Havertz. Ti si totiž ve 22. minutě dvakrát vyměnili balon, poté první jmenovaný pálil z voleje a rána mířila těsně nad břevno. O šest minut později si na Mountův centr od rohového praporku naskočil naprosto osamocený Andreas Christensen, jeho hlavička ale doletěla do boční sítě.

Pět minut před koncem první půle se Mountův centr odrazil před pokutové území k Mateo Kovačićovi, který na nic nečekal a vyslal povedený halfvolej, který se otřel o pravou tyčku. Po přestávce Blues pokračovali s náporem, když se za obranou objevil Mount, kterého však vychytal Krul.

V 66. minutě vysvitla naděje pro Canaries. Centr Leese-Meloua totiž viditelně trefil do ruky Chalobaha, hlavní sudí však nechal hru pokračovat a velkou šanci neproměnil Pukki. Hlavní rozhodčí se však v přerušené hře přeci jen šel podívat na celou situaci znovu a po shlédnutí videa odpískal pokutový kop pro domácí celek. Toho se ujal právě finský útočník, jenž zvolil opačnou stranu než brankář Mendy.

Chelsea v závěru toužila po pojišťovací brance a blízko k ní byl v 86. minutě Lukaku. Toho našel v pokutovém území Loftus-Cheek, ale střelu belgického útočníka domácí dokázali srazit na rohový kop.

Blues si ale nakonec mohli oddechnout v 90. minutě. N’Golo Kanté pronikl parádně do vápna, kde poté našel Havertze a ten se levým nártem luxusně trefil do horního růžku za bezmocného Krula.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City29224368:1870
2.Liverpool FC29216275:2069
3.Chelsea FC28178357:1959
4.Arsenal FC28173844:3154
5.Tottenham Hotspur291631047:3651
6.Manchester United29148748:4050
7.West Ham United301461049:3948
8.Wolverhampton Wanderers301441231:2646
9.Aston Villa291131541:4036
10.Leicester City271061142:4636
11.Southampton FC298111036:4535
12.Crystal Palace29713939:3834
13.Brighton & Hove Albion297121026:3633
14.Newcastle United297101232:4931
15.Brentford FC30861633:4730
16.Leeds United30781534:6729
17.Everton FC27741629:4725
18.Watford FC29641929:5522
19.Burnley FC273121222:3821
20.Norwich City29452018:6317
Zbývající zápasy
20.03. 15:00Watford FC - Everton FC
19.04. 00:00Liverpool FC - Manchester United
20.04. 00:00Manchester City - Brighton & Hove Albion
20.04. 00:00Newcastle United - Crystal Palace
21.04. 00:00Burnley FC - Southampton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (516)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Muzete dat pryc to tlacitko s nastavenim cookies? Staci jednou odsouhlasit a pak se to nemusi zobrazovat ne? Ja fakt nevim proc to na me musi vyjizdet pri refreshi kazdy strany, a jeste k tomu s tak debilni animaci.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio

Prohlížeč od Samsung + AdGuard a neuvidis to ani jednou.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

Musí byť od 1.2. prístupné jedným kliknutím podľa novej legislatívy

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Cookies se zpravidla schvali/neschvalni jednou a pak by to cloveka nemelo otravovat. A to i pod novou legislativou. Tohleto agresivni vyskakovani po kazdym refreshi je hrozne uzivatelsky neprivetivy a nikde na zadnym jinym webu jsem to fakt nezaregistroval.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Freedo

Reagovat
FUnk

Reagovat
C-M@ster

A pak že Csaplárova past nefunguje...

Reagovat
Benzema

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

To bylo cute jak tam začali objímat Lena, lásky

Partey MOTM, naprosto vynikající, střed bossoval neskutečně

Reagovat
SunFells

Partey v 2022 nejlepší pivot v lize Konečně je u něj vidět nějaká konzistence, snad mu to vydrží.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nikikrew

Akoze nie uplne idealny vykon ale 3 body su to co sme potrebovali. Partey pre mna jednoznacne MOTM, dnes tam kralovsky bossoval. Dobre vykony Ode, White, Leno, Tierney. Naopak co tam preboha vyvadzal Pepe tak to bolo na facku. Ten chalan je psychicky docela v prdeli. Ma to tazke ked prakticky nehrava ale toto bolo z jeho strany velmi odflaknute.

Eddie dnes len potvrdil ze na Arsenal nemal ani zdaleka, snad v lete pojde inde. Teraz repre prestavka, hlavne nech sa hraci nezrania pretoze si to urcite nemozeme dovolit

Reagovat
wesleyborland

Tak od 60minuty už tahali nohy po zápase s Poolem.

Reagovat
wesleyborland

Do té doby Villa nic.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Samozrejme ešte Saka

Reagovat
Taiger
Reagovat
SunFells

Neves smutně kouká

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

to je Ronaldo?

Reagovat
Taiger

Bral bych ho k nám jako žolíka místo Nketiaho

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

Podle mě Bruno, pokud je nějaký smajl, který ho charakterizuje, tak tento - instantní ublíženost

Reagovat
SunFells

Snad to Ramsdale nebude mít na dlouho, Leno naší kontrole nad hrou moc nepomáhal.

Reagovat
SunFells

Mikel Arteta says Arsenal goalkeeper Aaron Ramsdale will be out for a few weeks.

To je smůla hlavně i pro Ramsdalea, nyní ten tlak na Southgatea aby z něj udělal jedničku byl veliký.

Reagovat
O.Giroud

Boli ho ruka z tej strely Jotu?

Reagovat
PH8

Takhle se ve slovenštině vážně skloňuje, nebo to je nějaký slang?

Reagovat
Neutron

Co z toho myslis

Reagovat
PH8

Celý mi to přijde nějaký paťatý, ale nejvíc to 'Jotu'

Reagovat
O.Giroud

Nic ine mi tam nepasuje no jedine, ze by si tam chcel Jotua, ale mozno to mam zle neviem nie som slovencinar ale to nemal byt utok proti Arsenalu alebo Aaronovi, to len take rypnutie do SunFellsa, ked si robil "srandu" zo zranenia Trenta

Reagovat
masly008

A co takhle Joty.

Reagovat
O.Giroud

To je po skor po cesky.

Reagovat
fenixLFC

to je iba po cesky

Reagovat
Remt

To je jediný správný skloňování, všechno ostatní je špatně, protože to vypadá hrozně

Reagovat
PH8

1. Pád Kdo, co? Jota, Procházka, Patera

2. Pad Od koho, čeho? Od Jotu, od Procházku, od Pateru

Takhle to je fakt správně?

Reagovat
fenixLFC

https://www.kvizy.eu/slovensky-jazyk/tvary-slova/hrdina

jojo, podla hrdinu sa sklonuju muzske zivotne konciace na a

Reagovat
PH8

A ještě nemáte vokativ.

Reagovat
Remt

Aha, ono to má nějaký pravidla, mě vždycky prislo že tam to sklonovani vy Slováci házíte jen tak od boku a doufáte že to zkousnem

Reagovat
fenixLFC

tak to si mozme pvoedat aj my tak ako cestina, aj slovencina ma nejake sklonovacie vzory

Reagovat
Neutron

Reagovat
bbbauch

Expert na cestinu je tu

Reagovat
fenixLFC

vidis, ty nie si expert na nic

Reagovat
bbbauch

zase zmizis jak para nad hrncem az ti zacnou lidi psat, ze fakt meles picoviny

Reagovat
fenixLFC

dobre

Reagovat
fenixLFC

mas to spravne

Reagovat
Remt

Tohle jsem taky nikdy nepochopil a neztotožnil se s tím jak Slováci některé výrazy skloňují, však to nejde vůbec přes jazyk

Reagovat
PH8

Ještě bychom proti tomu mohli protestovat.

Reagovat
SunFells

Nn, kyčel z faulu van Dijka

Reagovat
Mastný Chobot

Bayraktar zložil ďalšieho súpera, skvelé Partey a Ode tiež výborní

Reagovat
Golasso

Tohle vůbec nebyl lehký zápas, ale 3 body se vezou . MOTM Partey, neskutečný hráč. Pepého snad zase dlouho neuvidím, takto se o šanci nebojuje.

Reagovat
Golasso

Jinak nebyl ten přímák na konci jejich první střelou na bránu?

Reagovat
SunFells

Jj

Reagovat
Golasso

Tak to je mazec . Když si vzpomenu na ty loňské venkovní zápasy, tak jsme se neskutečně posunuli. Loni by nás v takovém zápase AV mlela.

Reagovat
Front hell

Třeba předloni jsme tam ani nevystřelili na branu. Loni nás tam taky přestříleli

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

Gerrard

Reagovat
SunFells

O tom to vůbec není.

Reagovat
Golasso

Reagovat
aramaki

asi ano, ale za tie prasarny ho nemusim. To je jeho styl, co ordinuje hracom? Rangers detto.

Reagovat
fenixLFC

tak snad mas toto tvrdenie podporene aj niecim inym ako jednym zapasom arsenalu a zapasom so slaviou

Reagovat
Nizzie

Myslíš vzorek skoro každého zápasu, když vedl Rangers a nyní Villu?

Reagovat
eder

Já jsem pár zápasů Villans v poslední době viděl a rozhodně jsem nenašel důvod k domněnce, že Gerrard "ordinuje hráčům prasárny", natož k takovému tvrzení.

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

To je samozřejmě v pořádku.

Reagovat
Nizzie

Tak ono je to dáno také tím, že k těmto praktikám se snižuje ve chvíli, kdy jeho tým utkání nezvládá a jednoznačné tahá za kratší konec, což se v poslední době s Villans až tak často nedělo a v Rangers také spíše sporadicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by lepší rovnou napsat, že prostě nemáš Gerrarda rád a nepsat hovadiny?

Reagovat
Nizzie

Ne.

Reagovat
merlick

Pepe hral dobre posledne zapasy, tento nic moc.

za Mikelov pristup a okamzite odpisanie. Ste jak uctovnici, len odpisujete

Reagovat
Nizzie

Šancí měl zrovna Nico více než dost a vždy zklamal.

Reagovat
merlick

od navratu z africkeho poharu samotny G-O-D Mikelito hovoril aky je skvely, proti Wolves rozhodol a ostatnych 15 min co nastupoval bol tiez fajn. Naposledy to bola bieda no.

Reagovat
Nizzie

No šance dostával v průběhu celého angažmá u nás.

Reagovat
merlick

keby tak dostal aspon z 5% take sance ako napr Granit, ten tu moze zajebat aj Gunesaura a za 3 zapasy sa mu vrati kapitanska

Reagovat
Nizzie

Tak Granit, byť se mi to nelíbí, má důležitý přínos pro naši hru, maká v trénincích, je dobrý v kabině, to se bohužel o Nicovi říct nedá.

Reagovat
masly008

Ty na ty tréninky a do kabiny chodíš? Jsem nikde nečetl, že ný Pepe zajebával tréninky nebo dělal problémy v kabině.

Jediný rozdíl je, že na Xhakovu pozici teď nikdo není.

Jsem zvědav jak bude v pohodě až se koupí lepší CM a on bude sedět. Pak se pozná jak je v kabině super.

Ale až se to stane tak dle mě on radši odejde.

Reagovat
Nizzie

Arteta a předtím i Emery se vyjadřování, že tréninková morálka Nica není úplně v pořádku. Problémy v kabině nedělá, nebo alespoň o ničem nevím, ale to ani netvrdím. Byť přiznávám, že z původní reakce to tak možná vyznělo. Granita mají rádi všichni v kabině, nebo alespoň se tak o něm vyjadřují, ale to měli i Aubu a nikde není napsáno, že se to nemůže změnit, nebo že nevejde v nemilost Artety až se koupí hráč dle jeho představ. Koneckonců, na odchod jsou zralý oba, jak Nico, tak Granit.

Reagovat
SunFells

Co se týče Xhaky, tak ten je profesionalitou dost známý. Není důvod se však domnívat, že by Pepe profesionální nebyl, jde čistě o to, že není dost vhodný a komplexní typ do Artetove ideje a na jeho pozici hraje dost významný hráč.

Taky si myslím, že Xhaka spíš odejde. Nakonec chtěl jít už poslední léto, dost možná na základě Artetova záměru hrát 433, kam on taky dlouhodobě nepasuje.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Reagovat
Jollae

CUTEEEEEEEE

Reagovat
Taiger

A abych nezapomněl

Profík Leno > Ubrečenec Martinez

Reagovat
rominhoFCB

Hot news ! Bukayo Saka will move to Barcelona at the end of season. Transfer Fee 80 millions euro.

Reagovat
masly008

A nebude to už moc? Haaland, Mbape a ještě Saka?

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

80? To je půlroční hostování?

Reagovat
rominhoFCB

Az taky dobry je, ze sa ti 80 mali ?

Reagovat
Minister

Áno

Reagovat
Front hell

A taky bude hrát za 5000 liber jako Aubua?

Reagovat
afc

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tweek

Hot news

Reagovat
off-olda

Je to anglicky, tak to bude pravda.

Takový přestup jsem nečekal.

Reagovat
EZ

*Hovnews

Reagovat
Spasitel

Gerrard je trápny tréner s tým kádrom sa dá viac mal ostať v Škótsku

Reagovat
Taiger

Viera lepší jak Gerrard i Lampard

Reagovat
wesleyborland

O parník.

Reagovat
masina_LFC

jj, veď už je tam celé 4 mesiace a sú na 9. mieste... strašné fakt a má o 0,6 bodu na zápas viac ako Smith

Reagovat
Wazza228

Gary Neville feels Man United should try and prize Diego Simeone from Atletico Madrid.

Reagovat
Taiger

Nesympaťák k nesympaťákům, to by sedělo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
Wazza228

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí jeho názor nikoho nezajímá

Reagovat
Front hell

Tak to máte společné

Reagovat
Pace to P.M.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wesleyborland

Proč by šel do horšího?

Reagovat
j_mrazik

To by Ronaldo odešel/nehrál.

Reagovat
SunFells

Chce Neville i Dycheho? Jako Dyche je super trenér, ale tohle by pro MU měla být cesta? Protože tohle si tu v podstatě přeje.

Reagovat
Mimalu

to by bylo geniální, po x letech pod Olem teň s Rangnickem jako poradcem kdy se Manchester vydal nějakým směrem to celé zahodit a vybrat si trenéra s naprosto rozdílnou filozofií

Reagovat
masly008

Ale UTD žádnou filozofii nemají.

Reagovat
Mimalu

nesouhlasím, až na Ronalda to v posledních letech skládali poměrně smysluplně a akorát jim chyběl trenér, který by tu sestavu posunul o level výš. Se Simeonem by potřebovali tak půlku sestavy vyměnit, aby jeho příchod dával smysl

Reagovat
masly008

Jediný kdo by měl jistotu by byl Harry big head

Reagovat
EZ

Pekne Arsenal

Reagovat
stuff

Inak pri vyhre anglickeho timu v tohorocnej LM by slo z pl 5 timov?

Reagovat
gocii

Ne, je tam chelsea, live, man city. Ti si ji zajisti i tak, jen v pripade ze whu vyhraje el

Reagovat
wesleyborland

Jo mělo by to být pouze v případě výhry WHU v EL.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nizzie

Reagovat
Frony

Reagovat
VasAFC

Reagovat
wesleyborland
Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, zase přichází repre pauza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
oddy

A to se k tomu vyjadřoval i Young. Co jim všem mrdlo v palici?

Reagovat
Nizzie

Úplně šílené, za chvíli nejlépe hrát fotbal bez emocí, odehrát si svoje a jít na párek

Reagovat
Neutron

neskutocne ublizena doba je

Reagovat
Golasso

... koukám, že soupeře solidně vysíráme s těmi oslavami. To je jedině dobře.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
SunFells

Reagovat
PH8

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Arsenálik. 4 body + zápas k dobru na skorumpovaný Mančéster a hypoteticky -2 na modrý londýnsky paklub. Well done, Mr. Arteta. I did not like you, but... Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship.

Reagovat
Whitemedia

FERRARIIIIII

Reagovat
Busby babes

Red Bull.

Reagovat
Whitemedia

Nezájem, mám zpět milované Italy

Reagovat
Busby babes

jj, Ferrari vypada velmi dobre tak snad to zase nejak neochcali.

Reagovat
Nizzie

Jak se Perez roztočil, mírně jsem se pousmál, no karma prostě funguje. Ale nádherná velká cena.

Reagovat
Busby babes

presne. No snad Mercedes makne a dotahne se vykonnostne na Ferrari a Red bull.

Reagovat
Whitemedia

Snad ne, alespoň letos by mohli dát pokoj. Rád bych zažil sezonu, která nebude furt dokola o Mercedesech.

Reagovat
Busby babes

ja bych radsi videl sezonu, kde mezi sebou budou bojovat 3 tymy a ne jen 2.

Reagovat
Whitemedia

A já bych rád sezonu, kdy budu uchcávat závod co závod z toho, že je Ferrari na bedně.

Reagovat
Nizzie

Já bych to samé chtěl s McLarenem opět, ale letos asi nic no.

Reagovat
Whitemedia

McLareny asi ve velkých problémech. Vzpomněl jsem si na všechny ty vtípky a meme na Sainzův účet, když podepsal s Ferrari a ono se to nakonec takhle krásně vyvrbilo.

Reagovat
Trand

Karma pro Pereze? Však ten nic neudělal Co si tak pamatuju, tak to byl Lewis, kdo ho vloni vytlačil v Turecku prakticky až do boxů a zůstal nepotrestán.

Reagovat
Nizzie

Karma pro Red Bull. Perez je zlatíčko.

Reagovat
Trand

V tom případě v pořádku

Reagovat
Minister

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

Někde na ef diskuze F1?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
TopinB

Reagovat
Swarley

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Moyes totální prokauč, takhle blbě s námi naposled hrál Everton.

Kane a Son naprosto top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Důležitá výhra, sice trochu s nervama, ale naprosto zasloužená.

V létě každopádně vypakovat Reguilona s Emersonem a přivést nový wingbacky, protože tohle se fakt nedá.

Reagovat
matZz

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
smazaný uživatel

Son ❤️

Kane ❤️

Kulusevski ❤️

Romero ❤️

Reagovat
Frony

Kulusevski je fakt parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Povedený přestup

Reagovat
Frony

Vůbec jsem mu nevěřil, ale našel jsem si čas na pár zápasů Tottenhamu a hodně jsem si ho oblíbil skvělej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si rozumí se Sonem a Kanem. To bude úderná trojce

Reagovat
O.Giroud

Juve si moze buchat hlavu, este za 30 mega ci kolko to vychadza

Reagovat
Frony

Dobře jim tak, ještě by nemuseli dát LM a přijít o Dybalu zadarmo

Reagovat
Mastný Chobot

dobrý je

Reagovat
Blbos_Dlaha

mne sa od spurs este viac paci bentancur. pripomina mi Vieiru. dynamo, zviera s genailnymi pasmi. aspon teda co som zatial videl

Reagovat
Nizzie

Na to aby ti připomínal Vieiru je málo černej.

Reagovat
Blbos_Dlaha

ale no...

Reagovat
Nizzie

Byl to for

Reagovat
FUnk

betancur ma hlavne vetsi vliv na tvorbu hry a prinesl klid, to nam strasne chybelo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fiGO232

https://www.youtube.com/shorts/HpSiE6Wn1U8

hm, odkiaľ to asi odpozeral...?

Reagovat
Nizzie

Jo jo, úplně stejná situace. Podobnou sračku bych čekal od jkčka.

Reagovat
fiGO232

Tá prehnaná reakcia na minimálny kontakt je podľa mňa úplne rovnaká

Reagovat
Nizzie

Jo, jenom jednoho sundala přihrávka, proti druhému šel borec kolikama na břicho. Naprosto stejné.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oddy

Reagovat
Mastný Chobot

Son je hrozná pička. Na to, aká bola okolo neho pár rokov dozadu aura, že je to sympaťák, lebo sa stále smeje jak autista, tak sa pravidelne vyfarbuje jak hrozný čuráčik

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Smoula14

Pravidelně?? Mojí otázkou nijak neobhajuji to dnešní simulování

Reagovat
Nizzie

Ano pravidelně.

Reagovat
jk

Statistiku

Reagovat
Nizzie

Jo jo, statistiku toho, že se pravidelně vybarvuje jako čuráčik..to může vypadnout jen z tebe

Reagovat
Whitemedia

Ty jsi hrozně agresivní, to škodí tvému zdraví.

Reagovat
Nizzie

To si z čeho usoudil proboha.

Reagovat
Whitemedia

Protože kdykoliv se objeví slepice, tak startuješ.

Reagovat
Nizzie

Aha ok no nechám tě při tom

Reagovat
Nizzie

Jo, to měla být otázka, místo tečky měl být otazník.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Ja by som sa radsej moc neozyval ked v Arsenale je este 100x vacsi smejd Tierney A taktiez zaujimave ze tolko fans Arsenalu sleduje zapasy spurs ze to mozu takto zhodnotit, to by som nebol povedal, myslel som si ze som snad jediny kto fandi obom klubom

Reagovat
Mastný Chobot

Však Tierney mi vadí takisto, aj som to tu písal.

Reagovat
Blbos_Dlaha

okej potom. ja to neobhajujem, Son je strasny picus v tomto. futbalista vynikajuci, a byval velky sympatak, ale pride mi ze je coraz nafukanejsi. stale viac a viac vyplakava, vala sa, sem tam zakerne fauluje. neviem preco...

Reagovat
Nizzie

Co je divného, že sleduješ zápasy klubu, který je tvým největším rivalem v boji o flek a navíc je to tvůj největší rival vůbec?

Tierney určitě není 100x větší šmejd, zatím "jen" simuluje jak malá tupá holka, ale to je vše, navíc za to ho odsuzujeme zcela jasně i my.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Mne to pride zvlastne, neviem co by som z toho mal pozerat zapasy timu ktory nemam rad, ale vsak je to tvoja vec

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Sorry, špatný smajlík, měl být tento:

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
masly008

A nenapadlo tě že se dívají protože chcou vidět prohru spurs?

Reagovat
jk

Tak proto pak nezvládá když se nedočká

Reagovat
Nizzie

Je zajímavé, že se k tomu vyjadřuješ zrovna ty, který je tu vidět jen když my prohrajeme, teď se nám daří a po vás s ownym tu nebylo ani ň.

Reagovat
John Obi Mikel

Spurs ho zkazili

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Son je stále sympaťák

Reagovat
Nizzie

Reagovat
avicii

super hráčik ale toto co dnes predviedol to divadlo tak to musí byť aj jeho rodine na grcanie

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Se divím, že u toho následného postrkování nespadl ještě Requilon.

Reagovat
jk
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

:-*

Reagovat
Front hell

Však ten za to tady dostava od fans Arsenalu pravidelnou bídu

Reagovat
Nizzie

Ooo teď si mi to nandal.. zaprvé, jasně jsem řekl, že Tierney je za tohle koko*, za druhé to zkusil letos zatím jen asi 3x, takže do Sonovych "kvalit" ma daleko, no a za třetí si narozdil od Sona hned uvědomil, že udělal chujovinu a dál, Son si to vlastně taky uvědomil a v tu chvíli spustil ještě vyšší pi*a mód.

Reagovat
jk

A kolikrát to udělal Son?

Reagovat
Nizzie

Neřeším jen toto konkrétně, ale chování jako celek, pokud sis nevšiml. Takže kolikrát udělal tuto konkrétní sračku netuším. Za to vím, že to nebylo poprvé a že podobné excesy jsou u něj poměrně časté.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Á opět došli argumenty co.

Reagovat
Nizzie

*došly

Reagovat
jk

*nedošly

Reagovat
Nizzie

Ano, přesně tak totiž reagují lidé, kteří argumenty mají. No tak pošli, jak se staráš o kočky, ať to dnes máme za sebou.

Reagovat
Euphael

ty vole, kdyz to srovnam s reakci RvP https://www.youtube.com/watch?v=7kDO6sGoT0o

Reagovat
Mastný Chobot

He could've killed him

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Busby babes

jj, sympatak Son.

Reagovat
Chittak_LFC

Jestli tohle uvidí Kim a udělá si z toho závěry o Jihokorejské armádě, tam zítra vyhlásí JK válku a bojů se zúčastní osobně na svém bílém koni.

Reagovat
PP

panebože.. Normálně bych mu dal stopku na příští zápas za ne nesportovní, ale nestoudné chování.

Reagovat
masly008

Já chápu že se složil. Když nemáš páteř tak je to hned.

Reagovat
O.Giroud

co ja viem, podla reakcii som cakal nieco horsie nepoviem keby sa tam zacne valat a kricat

Reagovat
PP

Škoda.. Slepice s Kladivama měla být remízka.. Každopádně o čtvrtý flek to vypadá na bitvu mezi náma, Mufanama a Slépkama..

Reagovat
Blbos_Dlaha

Ale MU tam podla mna nebude. Proti Spurs ich zachranil Ronaldo a nie prilis isty Lloris inak ich Tottenham celkom jasne herne prevallcoval.

Kedy ma byt NLD? To moze mat riadne grady asi sa tam bude rozhodovat

Reagovat
PP

Tak my tam máme 4-5 sakra těžkých zápasů.. Začínáme teď na Crystal Palace a poté máme trojlístek Chelsea, MU a WHU.. pak už to jde.

A NLD jsem zvědavý.. zvedli jste se díky dealu s Juve slušně, až jsem na Juventus za to nasraný, ale kdy bude, to netuším taky.

Reagovat
Blbos_Dlaha

Nemam pochybnosti o tom ze Arsenal top 4 da. Necudoval by som sa keby este predskocili aj Chelsea. Ale hej aj Tottenham bude este nebezpecny, ta dvojka z Juve to tam riadne pozdvihla.

*"zvedli ste se..."* Nie som cistokrvny spursfan. Fandim obom, ale v NLD budem ako vzdy priat Arsenalu

Reagovat
PP

Reagovat
Nizzie

Jednou vyhrají a už tu slepice po týdnech klidu zase kdákají.

Reagovat
jk
Reagovat
Nizzie

:-*

Reagovat
havrys99

Auba gól v El Clasicu, chybí mi

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne ze sme za neho nedostali nic, to je fakt trapne

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
merlick

Reagovat
SunFells

sebemrskač

Reagovat
Trand

Jsem rád, že se mu daří.

Reagovat
Nikikrew

Auba dáva góly jedna radosť v PD a za nas beha Nketiah...

Reagovat
Mastný Chobot

Pokiaľ dáme LM aj bez neho, tak mi to nebude vadiť. Aspoň je on šťastný, to mu prajem

Reagovat
Nikikrew

Pokiaľ nedáme?

Reagovat
Mastný Chobot

Ak to bude spôsobené absenciou gólov a poriadneho útočníka, tak to bude samozrejme obrovský prejeb zo strany Artetu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Frony

Auba za nás byl poslední měsíce naprosto příšernej, klidně by jsme mohli být teď v půlce tabulky, kdyby furt hrál. Bez něj jsme mnohem lepší.

Reagovat
Nikikrew

Hlupost, ale uplna. Auba je tak skuseny hrac ze sa dokaze chytit jednym zapasom, vid teraz v Barcelone.

Hovorim ze musi hrat zo zakladu? Z lavicky urcite prospesnejsi ako iny hraci nemyslis? Navyse davame hodne malo golov, nasa hra je zalozena na pevnej defenzive co nie je zle ale hravat na 1:0 nie vzdy musi vyjst

Reagovat
Frony

Vycházím z toho co předváděl poslední měsíce, prostě to přestalo fungovat a jen se trápil. Navíc měl problémy s Artetou, ten odchod pomohl úplně všem.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

To este nemozes tvrdit predsa, taketo zhodnotenie mozeme podat v Maji po 38 kole.

Reagovat
SunFells

Ne, to dost jednoduše vidíš na výsledcích.

Reagovat
Nikikrew

Hej....mozme prehrat 3 zapasy po sebe a sme za Spurs....Ale ano progress rozhodne je co je potesujuce

Reagovat
SunFells

A pořád bychom na tom výsledkově byli lépe než s ním, až takový je v tom rozdíl.

Reagovat
Nikikrew

Dobre no, mozes si povedat ked Auba bude hrat LM a my mozno nie (dufam ze sa mylim)

Reagovat
SunFells

Eeh, co by to s tím mělo co dělat? Ty vole

Reagovat
Nikikrew

Len to ze sme prisli o kvalitneho hraca ktory bude uspedny inde, trocha frustrujuce aspon pre mna. Myslim si, ze debatu mozme ukoncit,k nicomu nevedie

Reagovat
SunFells

Takže nic. Osobně asi budu spíš radši aby byl úspěšný než neúspěšný. Ale to jak byl úspěšný v Arsenalu jsem viděl, stále dokola. A furt to není důvod proč odešel, stále dokola.

Reagovat
Frony

Tvrdím, že se trápil a tvrdím, že měl problémy s Artetou, obojí můžu tvrdit s naprostou jistotou. Šancí se znovu nastartovat dostal víc než dost a šance, že by se vztahy mezi ním a Artetou urovnaly byla nulová, což sám nepřímo potvrdil v rozhovoru.

Reagovat
Nikikrew

Reagoval som nato, ze to prospelo vsetkym stranam, nato by som si este pockal...

Reagovat
Frony

Minimálně v tom krátkém období nám to prospělo určitě už jenom tím, že se vyčistil vzduch v kabině a i kdyby jsme šli výsledkově dolů, tak je to pořád lepší než mít v kabině hráče, který půjde proti trenérovi. Nedokážu si představit jak by ta spolupráce mohla dál fungovat.

Reagovat
Nikikrew

Auba bol v kabine oblubeny, tam bol len problem s trenerom.

Reagovat
SunFells

Byl oblíbený jako člověk.

Reagovat
Frony

To přece ale nic nemění na tom, že to na tu kabinu musí mít špatný vliv. Ještě když se jedná o kapitána, který by měl jít příkladem.

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Jen dodám, že Ornstein referoval o nekomfortnosti kabiny s tím, že Aubameyang měl u Artety zastání a platil pro něj trochu jiný metr.

Reagovat
oddy

Reagovat
Front hell

Akorát že na ten jeden zápas kterým by se chytnul jsme čekali rok a půl.

Reagovat
SunFells

Máte přímou ukázku toho, v čem nás limitoval a jak se mu nedařilo, je úplně jedno co teď dělá v jiném (a jednodušším) prostředí. Navíc o to co předváděl na hřišti v konečném důsledku vůbec nešlo. A Arsenalu se daří od jeho odchodu jen víc, tak co tady řešíte?

Reagovat
Nikikrew

Pozri, chapem co chce hrat Arteta a Auba sa do toho systemu nehodi. Ide mi o to ze zadarmo sme sa zbavili top hraca ktory mohol kludne naskakovat z lavicky ked to bude potrebne (nebudeme vzdy viest). Proti Liverpoolu by bol platnejsi kedy nam chybal ten zabijak v 16tke po prienikoch Martinelliho.

Nie nie je to uplne jedno. Ukazuje svoju kvalitu na ihrisku Real Madrid ktory je svetovy klub a preto tvrdim, ze v pripade nekvalifikovnia sa do top4, bude to aj strata Aubu

Reagovat
SunFells

Aubameyang tím zabijákem v šestnáctce ale už rok a půl nebyl.

A znovu, tohle není podstatné, on neodešel kvůli tomu, že suckoval.

Tak si ten světový Real zapni, ta jejich obrana tě pobaví. Popravdě, Xavi hraje dost shodný systém jak Arteta, tak třeba ti to pomůže pochopit a ocenit.

Reagovat
SunFells

A jinak jasně, že šel zadarmo zamrzí, ale jediná jeho možnost byla Čína, kterou odmítl, takže byla k dispozici už jen Barcelona bez peněz. Finančně projeb, ale od Arsenalu je nakonec sympatické, že mu splnil přání. A nemyslím že by nám peníze za Aubameyanga v létě nějak chyběly.

Reagovat
Nikikrew

Ja ten zapas pozeram a nechapem ten tvoj vysmech ze svetovy ked je, ci nie je na zaklade jedneho zapasu?

Hej no ten Xavi co povedal ze Auba bol dar z nebies...

Btw viem ze odisiel kvoli discopline, ja vyhradne hovorim o kvalite hraca

Reagovat
SunFells

Pro ně to byl dar z nebes, když neměli žádné runnery a ani možnosti na trhu. Co tím chceš říct?

Tak pokud to vidíš, tak čemu se jakože divíš? Validní je snad počínání týmu co proti tobě hraje, ne značka za jakou hraje. A počínání toho týmu je strukturálně i instinktivně tragické.

Reagovat
Nikikrew

https://www.thesun.co.uk/sport/17955244/aubameyang-gift-heaven-barcelona-xavi/

Xavi je maximalne spokojny s treningovym procesom a nasadenim. Za taku protihodnotu je jasne ze to je dar z nebies...len my sme sa zbavili stale vyboneho hraca ktory to ma stale v nohe. Nehladaj nic za tym zlozite, staci pozriet jeho statistiky a vykony co predvadza v Spanielsku

Reagovat
SunFells

Nerozumím, proč mi tu mluvíš o Xavim.

A já ti řekl, že stačí pozriet jeho statistiky a hlavně výkony u nás poslední rok a půl, my máme k dispozici přímou projekci jak užitečný byl nám, to je podstata.

Reagovat
Nizzie

Ty já bych byl s tím soudem na Aubu hooodně opatrný, on začal ve velkém stylu i u nás, a stejně jako v Dortmundu šel po pár letech disciplinárně i herně do kytek. Nikde není napsané, že za rok, možná dva, tak nebude končit i v Barce. Aubu sleduju téměř celou kariéru, ale on není ten profík, kterého chceš, aby šel všem příkladem, on si především ten život užívá a to po svém. Nese to s sebou jistá rizika, která šla u nás v posledním roce a půl do kytek a Arteta chce stavět vítězný tým. Tam nemůžeš mít hráče, který si dovolí to, co si Auba zřejmě dovolil a ještě k tomu jako kapitán. Já v tomhle rozhodnutí stojím za Artetou, ikdyby se Liga mistrů neudělala, protože tohle je rozhodnutí s delším horizontem, než půl rok.

Horší je pro mě fakt, že nepřišla náhrada, ale i to dokážu zkousnout, protože, jak jsem již několikrát psal, jsem rád za to, že nepřišel někdo jen proto, aby někdo přišel. Že zkrátka chceme přivést hráče, které chceme, ne žádné Chamakhy, Williany, Luize apod.

Pořád nechápu, proč se řeší otázka peněz, když peníze zjevně v těchto případech nebyly podstatné. Arsenal mohl Aubu prodat do číny nebo kam, ale Auba si to nepřál a zůstal by u nás, kde by bral raketu jako kráva za to, že by stejně nehrál, protože už na jeho konci angažmá u nás Arteta upřednostňoval Nketiaha. Takže to bylo buď jsme mohli kývnout na nabídku z číny, kterou Auba odmítl a tudíž by zůstal = velká finanční zátěž jeho platu, nebo jsme ho mohli pustit jít do Barcy, což sám chtěl, ušetříme velkou část jeho platu. Nikdo jiný za Aubu peníze nenabídl, takže nevím, co furt kdo kalkuluje s tím, že jsme mohli z něj něco vytřískat, když nemohli.

Reagovat
Nikikrew

Ale ved ja samozrejme schvalujem to ze ho Arteta posadil a zobral mu kapitansku pasku. Disciplina ma byt na prvom mieste a nikto nemoze mat vynimku. Moj cely originalny prispevok bol najma o tom ze za nas beha Eddie a Auba si dava goly v Spanielsku. Mna stve najviac ze nikto do toho utoku neprisiel a ze sme odkazany na Laccu ktory nie je strelec, to je cisty fakt. To ze tu mam spor so SunFellom ohladom jeho prinosu do Arsenalu je vec druhorada a stojim si za tym ze by bol pre tim stale platnym hracom.

Reagovat
Nizzie

Ale to je právě to, v čem se mýlíš, pro tým by už v žádném případě přínosem nebyl a byl by jen přítěží. I kdyby Auba u nás zůstal, hrál by Eddie a byli bychom odkázaní na Lacu a ještě bychom přišli o spoustu peněz. Arteta Aubu prostě odstavil, ať už je za tím cokoliv, a i kdyby v klubu zůstal, už by další šanci od Artety nedostal, to je zřejmé. Jedinou variantou, kdy by Auba zůstal a byl pro tým platný, by bylo v případě, že by přišel nový trenér.

Reagovat
Nikikrew

Dajme stranou to, ze by sancu nedostal u Artety a ze by bol len pritazou v kabine...ja cele svoje vlakno viac menej len tvrdim ze objektivne ten hrac by klubu urcite viac dal ako Eddie. Ci sa akoze pletia Barcelona kde ten momentalny impact je enormny ale v Arsenali by bol horsi Auba? Travni na Nou Campe je iny ako na Emirates? ....

Reagovat
Nizzie

Jenomže právě objektivně to netvrdíš, protože opomínáš ten dost podstatný faktor jeho výkonu, a sice, že v Arsenalu už by si prostě nekopl. A to opomenout nemůžeš.

Ano defacto jako příměr v tomhle je pro Aubu na Nou Campe trávník zelenější a v Arsenale by Auba góly nestřílel. V Barce mu ty podmínky teď sedí, sedí mu ten styl hry. Stejně jako mu seděla změna prostředí po konci v Borussii a příchodu k nám, je takovým hráčem, není hráčem, který by v klubu vydržel dlouho.

Hráče vybírá trenér, a ty nemůžeš opomenout fakt, že když trenér toho hráče postavit nechce, nechce s ním pracovat, tak je jeho přínos pro klub nulový a tudíž v takovém případě má momentálně i Eddie pro Arsenal větší přínos, než Auba, kdyby zůstal. To je to objektivní. Nebo v čem by podle Tebe měl Auba větší přínos než Eddie, když by nehrál?

Reagovat
merlick

troska oxymoron, u nas nebol platny rok a pol, ale barcelona co hra "zhodny" styl ako Arsenal tak v nej ziari. Tak ako je to teda lesnik?

Reagovat
SunFells

Oxymoron no, ty žalude Z toho je asi jasný závěr ne?

Reagovat
Nizzie

Já ti rozumím, jak to myslíš, a také mě sere, že vůbec odešel a že zadarmo, ale Arteta si prostě čistí ten klub. Auba měl disciplinární prohřešky a evidentně ne jen jeden (mimochodem, když končil v Dortmundu, bylo to obdobné a věř mi, že to obdobně skončí i v Barce). Arteta dal jasně najevo, že si hráči nemohou dělat co chtějí a že budou za své chyby a prohřešky potrestáni.

Samozřejmě, ruku v ruce s tím jde i o riziko, že pokud se LM neudělá, bude to především proto, že nechal odejít takového hráče, který by za určitých okolností mohl být platnější, než někteří, kteří zůstali.

Reagovat
fenixLFC

tak zadarmo. zbavili ste sa jeho obrovskeho platu. nedava zmysel mat tak draheho hraca ktoreho chces pouzivat maximalne ako nahradnika ked sa nedari. tie usetrene prachy su vo vysledku bonus tak ako tak. v pripade nekvalifikovania sa do top4 to bude skor kvlaitou konkurencie nez tym ze by auba urobil nejaky rozdiel. neurobil..

Reagovat
Nikikrew

Mam taky pocit ze mu cast platu stale platime takze sme sa nezbavili. Auba ten rozdiel by mohol spravit, ako to robil prave v minulosti. V Barcelone ho zatial robi dokonale

Reagovat
fenixLFC

ked mu platite cast platu tak ste sa casti platu predsa zbavili nie...? v tej druhej casti sa nezhodneme, v arsenal/PL uz by mu psenka nepokvetla, v la lige sa celkom chytil. je sice otazka na ako dlho a ci to nie je len prvotna euforia ale to je celkom fuk. vam by bol proste nanic

Reagovat
Nikikrew

To je super logika, platime cast platu a Barcelona z toho profituje. A ze mu psenka nepokvetla, tak si daj titul prorok no...v PD ukazuje cosi ine...

Reagovat
Front hell

Proč pořád ignorujes jeho sezónu a půl,kdy hrál tragicky?

Reagovat
Nikikrew

Je pravda ze ten rok a pol hral tragicky beriem, ale tu sa odkazem na originalny prispevok kde som presvedceny ze by bol ovela prinosnejsi ako Eddie (nic proti nemu). Navyse skuseny hrac sa vie chytit 1-2 zapasmi nemyslis?

Reagovat
SunFells

Je pravda ze ten rok a pol hral tragicky beriem

x

Navyse skuseny hrac sa vie chytit 1-2 zapasmi nemyslis?

Reagovat
Nizzie

to už je hodně wtf..

Reagovat
Nikikrew

Minulý rok Bol väčšina hráčov bez formy, ved to bola jedna z najhorších sezón čo som videl nemyslíš?

Keď ti to je tak vtipné tak sa pozri do Španielska ako sa chytil po tom 1,5 ročnom nezmare

Reagovat
SunFells

Není to sice ani pravda, ale smál jsem se tomu, jak sis ten fail dokázal vyvrátit sám na třech řádcích. S tím Španělskem už zase zpíváš tu stejnou iracionální. Ach bože chlapci, nežeňte se.

Reagovat
Nikikrew

Jasne no z tvojho ponimania vlastne je Arteta asi boh a najlepsie co nas mohlo stretnut....Ziadny fail som si nevyvratil, to vidis asi len ty...Davno som sa ozenil, jedno dieta uz skoro 3 roky, druhe na ceste cize toho chlapca si vies kam mozes strcit....(predpokladam ze napises nejaku ubohost ze este horsie v kontexte s diskusiou, usetri ma tym pls aspon toto skus pochopit...)

Reagovat
SunFells

Nepochopil si, nevadí.

Reagovat
Front hell

Jak Eddie asi určitě. Na druhou stranu mít hráče s takovým platem na posledních 15 minut. Plus hráče který si tak trošku dělá co chce a rozbourava kabinu. U nás se nedokázal chytnout ani za 50 zápasů které na to měl.

Reagovat
Nikikrew

Rozburavanie kabiny je dost prehnane nemyslis? To ze mal konflikt s trenerom (aj ked bol kapitam) si ti hraci vedia uvedomit a neriesia to. Cast platu stale odvadzame (pokial viem) navyse stale je pointa ta, ze nas caka este vela tazkych zapasov a rotacia by mozno iba prospela. Takto sme skoncili na lavicke len s Eddiem ktory nema dostatok skusenosti.

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

v barcelone ukazuje aku ma ako hrac hodnotu. u nas bola jeho hodnota znicena. je to amaterizmus minimalne z toho pohladu, ze sme za neho nic nedostali. podla mna v barce nechapu ake mali stastie

Reagovat
SunFells

viz výš a fakt bych až tak nebrečel kvůli deseti milionům, které ti nikdo nechtěl dát.

Reagovat
Nizzie

Pořád nechápu, proč se řeší otázka peněz, když peníze zjevně v těchto případech nebyly podstatné. Arsenal mohl Aubu prodat do číny nebo kam, ale Auba si to nepřál a zůstal by u nás, kde by bral raketu jako kráva za to, že by stejně nehrál, protože už na jeho konci angažmá u nás Arteta upřednostňoval Nketiaha. Takže to bylo buď jsme mohli kývnout na nabídku z číny, kterou Auba odmítl a tudíž by zůstal = velká finanční zátěž jeho platu, nebo jsme ho mohli pustit jít do Barcy, což sám chtěl, ušetříme velkou část jeho platu. Nikdo jiný za Aubu peníze nenabídl, takže nevím, co furt kdo kalkuluje s tím, že jsme mohli z něj něco vytřískat, když nemohli. My jsme neměli možnost A, B, C. Měli jsme jen A a B, přičemž za A znamenalo si ho nechat a platit ho, za B znamenalo ho pustit do Barcy a ušetřit. Nic jiného. Hlavně prosím nepiš, že se měl prodat v létě, když ho v létě nikdo nechtěl a tudíž by za něj zase nikdo nic nezaplatil, nebo že se mu měla prodloužit smlouva, protože to by bylo jako hodně mimo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

Oukej, teď Aubova asistence...

Tohle Lacazette nemá ani za nic

Reagovat
SunFells

Eh

Reagovat
O.Giroud

tak mu pomohla zmena timu resp. ligy, zbytocne nad nim plakat. V Arsenale by to mozno bolo uz len neustale trapenie

Reagovat
masly008

Jako myslíš tu patičku? Tu kterou dal Laca na Saku?

Reagovat
Front hell

Sledujete vy vůbec zapasy Arsenalu. Protože kdyby jo,tak nemužeš napsat tuhle sračku

Reagovat
Nikikrew

https://www.youtube.com/watch?v=DkTgg0fKSkI&ab_channel=satrialangit

Ale kde, Lacca je v tychto patickach majster

Reagovat
martin.b

Chelsea měla v CL nakonec nejlehčí los koukám

Reagovat
SunFells

Gerrard on Saka: He’s a good player, he’s an outstanding talent, I love him, but he can’t complain about that [physical] side... I’m sitting here now with screws in my hips, I’ve had about 16 operations,.., and that’s all off the back of earning a living in English football.

To je idiot

Reagovat
ashburtongrove

Se z něj stal docela brzo trenérský dinousaur jsem zvědavej jestli mu to půjde ve Ville nebo si ho začnou přehazovat týmy jako Watford a dřív Newcastle atd

Reagovat
Frony

Nedivím se, poslední dva roky byla velká většina fans nechutně toxická

Reagovat
Mastný Chobot

Napriek tomu sme minimálne tu na ef tí najsympatickejší

PiJák by mohol spraviť anketu tu

Reagovat
Frony

To určitě jsme <3

Reagovat
r.mrazik

to uz davno neplati...

Reagovat
Nizzie

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, jste nejsympatičtější, až na výjimky vylistované tu - https://bit.ly/3D6zqxu

Reagovat
Nizzie

Zas bulíš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nizzie

Jste tak miloučcí. :-*

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

:-*

Reagovat
Nizzie
Reagovat
masly008

Reagovat
Remt

Souhlasím že z těch větších týmů tu máte jednu z těch nejsympatičtějších zakladen fanoušků, potkávám tu spoustu zvláštních lidí ale vy jste většinou v poho

Reagovat
Remt

Samozřejmě to druhé místo v anketě je čistej skandál a výmysl a vůbec to neodráží realitu

Reagovat
Remt

Kampaň! To je to správné slovo, je to kampaň!

Reagovat
O.Giroud

neviem, uz to bude Newcastle lebo uz lietate v oblakoch a zacina sa to prejavovat.

Reagovat
merlick

tak niektory ludia fandia klubu, nie zamestnancom. Musis podporovat kazdeho v klube aby si nebol toxicky? Zaujimavy postoj

Reagovat
Nizzie

Já teda nevím, ale nezaznamenal jsem tu žádného typka typu adama od Úček. Nebo se pletu?

Reagovat
Nizzie

Aa špatná reakce, měla být níž na SunFellse

Reagovat
Frony

To jsi z toho co jsem napsal jako vyčetl kde?

Reagovat
merlick

neviem kde sa berie to presvedcenie ze treba podporovat subjekt v kazdom aspekte. To teraz kebyze si v Rusku tak podporujes kazdy krok liderstva lebo.. treba im drzat palce? Ze su niektore aspekty zle a su ludia ktori nane poukazuju, tak to je dost odvazne nazyvat ich toxickymi.

Ten klub sa dost zasadne zmenil, a mne to osobne nevyhovuje. Fandil som kedysi inemu arsenalu, teraz je to pragmaticky, strojovy tim bez gentlmenstva a elegancie.

Reagovat
Frony

Já myslím spíš výhrůžky hráčům, kteří neměli formu nebo za nás dokonce ještě neodehráli ani zápas, ale tak hlavně, že si odpovídáš za mě a vkládáš mi do úst úplný sračky, který se ti z nějakýho důvodu zrodily v hlavě. Jinak teda srovnání s Ruskem to nebudu ani komentovat a poslední věta je úplná sračka, máme mladý sympatický tým, který Arteta změnil k nepoznání a vytváří něco co jsem u nás řadu let neviděl. Zápasy si užívám nejvíc za posledních 6-7 let a jestli ti to nevyhovuje je mi upřímně úplně u prdele.

Reagovat
Nizzie

Takže si fandil Arsenalu v minulém století? Protože tým bez gentlemanství jsme už hodně dlouho (koneckonců fotbal není sport pro gentlemany) a eleganci současný tým dle mého názoru rozhodně nepostrádá. Nevím, co si představit pod pojmy pragmatický a strojový tým.

Reagovat
SunFells

"fandové Arsenalu v posledních letech jsou považováni i směrem ke svému klubu považováni za velmi toxické a negativní"

Tu by se o tom mohlo vykládat

Reagovat
PP

však v pořádku.. Jsme nároční..

Reagovat
SunFells

Spíš se zdá, že některé věci jsou tu náročné pro "nás".

Reagovat
Svatej

To je právě prdel, já tu vaši fanbase mám naopak zdaleka nejraději právě v době, kdy se vám tak nějak přestalo dařit.

Reagovat
Nizzie

Já teda nevím, ale nezaznamenal jsem tu žádného typka typu adama od Úček. Nebo se pletu?

Reagovat
SunFells

adam je troll

Reagovat
FUnk

tohle je vysledek arsenalfanTV

Reagovat
merlick

posledne roky sa zacalo fandit uspechu a ine stranky isli do uzadia. To pritiahlo a aj zmenilo kopu ludi na mentalitu "sveta bohatych"

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nikoho nepřekvapí

Reagovat
Nizzie

Vy až v polovině tabulky taky ne.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle tabulce určitě ne.

Reagovat
Nizzie

Ne, spoustu lidí to překvapí, protože oba dva fanoušci Spurs, co tu jsou, jsou moc fajn lidi, čekali bychom vás tedy úplně na chvostu.

Reagovat
Mastný Chobot

EXCL: Arsenal have held an initial conversation with Bukayo Saka camp over a new contract. 20yo’s deal runs to 2023 + 1yr option in #AFC favour. Club recently met agent & made intentions clear. Formal talks + offer expected to follow soon @TheAthleticUK

Ten by mal dostať kontrakt do 2040

Reagovat
fff

Mal by ist k nam radsej .

Reagovat
SunFells

Radšej pro vás, ne pro něj. Pozdě už.

Reagovat
fff

April 2: Watford (h)

April 5: Benfica (a)

April 10: Man City (a)

April 13: Benfica (h)

April 16: Man City (Wembley)

April 19: Man United (h)

April 24: Everton (h)

April 30: Newcastle (a)

Sialeny mesiac pre LFC a strasne sa na to tesim.

Reagovat
masina_LFC

snáď ešte aspoň jednu trofej spravíme

Reagovat
ďuriLFC

27 este snad prve semifinale LM

Reagovat
Busby babes

Jinak jeste k nasemu zapasu se Spurs:

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1503488878744850441

Kiwwi a jeste nekdo meli teda pravdu, Romero nebyl v offsidu.

+ Telles definitely correct. Dier borderline and would have stood if the ref gave it.

coz jsem si tak nejak myslel, ze by tak bylo. Kdyby to rozhodci odpiskal, tak to VAR neotoci.

Reagovat
vladis271

Keby mi niekto ponukol len ligu a nic ine odtrhnem mu ruku a zdrham prec. Tie kecy o quadrouple co idu z anglicka su sialena kravina.

Reagovat
Busby babes

ja doufam, ze to poserete s nama.

Reagovat
fff

Keby som si mohol vybrat jednu veci z tych troch, tak PL.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Zase by se tu objevilo spousta vocasu, kteří by to svalili na Covid nebo na válku na Ukrajině nebo na něco jinýho co by se dělo ve světě jako minule

Reagovat
fenixLFC

a koho by to zaujimalo?

Reagovat
Remt

Mě minule tu radost maličko kazili teda

Reagovat
fenixLFC

mne teda vobec

Reagovat
Remt

No vožral jsem se samozřejmě tak jako tak ale stejně

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

tak ono sa to hovori len ako potencialna moznost ked sme este furt vo vsetkych sutaziach co sa prilis nestava (ci uz nam alebo inym ). pochybujem ze niekto v to realne veri, uhrat quadruple je narocne aj v FM

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hai

Reagovat
Busby babes

Ten Auba se v La Lize hezky rozjel. Rekl bych, ze jeden z mala prestupu, ktery prospel vsem stranam.

Reagovat
FUnk

ale aby odesel zadarmo

Reagovat
Busby babes

tak Arsenal neco na platu taky usetril. plus se zbavil hrace, se kterym meli problemy.

Reagovat
FUnk

to chapu, pro obě strany dobře, ale takový hráč by se měl aspon minimálně zpeněžit...

Reagovat
Front hell

něco málo se z něho vytriskat mělo.

Reagovat
merlick

vsak mu platime cast platu

Reagovat
Busby babes

diky, ze se mnou souhlasis. Podstatne slovo ve tve vete je ta CAST.

Reagovat
Remt

Jak je to teď vlastně s platem? A jak to bude s platem Auby celou sezónu? On je hráčem Barcelony nebo bude od příštího roku?

Reagovat
SunFells

Arsenal mu tuto půlsezónu hradí část jeho zredukovaného platu, po ní už s ním nemá nic.

Reagovat
Remt

Ok takže od příští sezony on podepisuje novou smlouvu s Barcou ok? To jsem zvědavý jaký plat je s ním nynější Barča schopná podepsat

Reagovat
SunFells

Už ji má podepsanou, akorát se ty podmínky v létě změní.

Reagovat
fenixLFC

to vies, barca mu plati 5 tisic tyzdenne...

Reagovat
Remt

To jsem taky slyšel ale nevím co je na tom pravdy

Reagovat
SunFells

to je nesmysl

Reagovat
SunFells

Mike Dean will retire from refereeing the Premier League at the end of the season.

Reagovat
Nikikrew

Hurá

Reagovat
Nizzie

Jupí mohl by s sebou vzít pár těch dalších nestíhajících dědků co dělají, že pískají.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá zpráva, ale očekávám, že do konce sezóny uvidíme ještě několik show s ním v hlavní roli. Jen aby to nebylo opět v náš neprospěch.

Reagovat
merlick

Reagovat
VasAFC

Tak to maj spurs letos asi poslední šanci udělat LM

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

už by mohl skončit i Moss

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

A Atkinson a Oliver a Tierney a Coote nebo jak se jmenuje ten jantar.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
gocii

Tak on od dalsi sezony bude u VARu

Reagovat
Kincl

Už chápu ty nadávky na něj tady občas https://www.facebook.com/watch?v=488177932964788 :D

Reagovat
Remt

Ten kluk je prostě šéf:-D

Reagovat
masly008

Je boží. Nejlepší je jeho trasemark- no look defens

Reagovat
J0EL

take dlhe video failov nemal ani Mustafi svojho casu nie?

Reagovat
VasAFC

Přesně ten mě napadl , tomu do takového levelu ještě moc chybělo

Reagovat
Front hell

King Harry

Reagovat
r.mrazik

za par veci nemuze,ale jinak je to sileny sestrih...achjo

Reagovat
avicii

borec

Reagovat
Busby babes

kolikrat ty tyhle bullshit sestrihy jeste budou...

uz ta prvni akce. souper mu to testne tecne = Maguire je debil. v zapeti to v pohode rozehraje, souper to mine, opet trochu tesne = ma jen kliku...

Reagovat
Front hell

Možná do té doby,dokud se najde někdo kdo ho bude pořád bránit.

Reagovat
Busby babes

tam mozna prestante s nesmyslnou a prehnanou kritikou... ale whatever.

Reagovat
Front hell

A nebo se zkus jednoduše nad nějaké věci povznést. A prostě je přeskočit. V životě není jen United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jollae

Prestaň už zaslepene všetko obhajovať...áno, niektoré veci neboli vyslovene jeho chyba...ale v celom toom zostrihu to je proste peklo, kolko gólov alebo zbytočných šancí čo vznikli kvôli nemu...niektoré situácie a súboje bráni ako stopér zo šiestej ligy ktorý ešte nestihol vytriezvieť...a to je proste fakt...momentálné je proste úplne mimo a mal by max sedieť na lavičke.

Reagovat
SunFells

Je tam pár drobností, ale jeho provedení je často dřevácké, jeho postoj a rozhodování je často úplně wtf.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dawon

bohuzel

Reagovat
Dawon

Ja na jednu stranu souhlasim, ze tyhle sestrihy sou casto zavadejici, ale zrovna u nej...u kvalitniho obrance tohle nenastrihas za celou karieru a u nej uplne suse za 4 sezony a to tam ani zdaleka neni vse

Jeho neohrabanost a nepohyblivost je proste strasne komicka...pominu treba nejake ty minely v rozehravce, to se fatk stane kazdemu, ale kolikrat tam brani jak kuzel a necha se obejit jak nekde v pripravce, to je fakt ostuda pro takoveho hrace.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
mul

Ja mám pocit z videa, že väčšina je z tejto sezóny A hej, niektoré tam nemali byť, ale to nemení na fakte, že od 80 M stopéra čakáš lídra ( ako napr VVD, Silva, Dias). A miesto toho máš v tejto sezóne hráča, ktorý je ako časovaná bomba.

Reagovat
Dawon

Bohuzel je to tak no...kdyby stal 30, tak asi nikdo takhle nebrbla, ale takhle se to tezkou zkousava...ta obrana teoreticky mela byt perfektne poresena a misto toho sme zase znovu v situaci, kdy potrebujem jednoho stopera a asi i RB, abysme se mohli merit s nejlepsima

Reagovat
Busby babes

hele jasne, ze letos nema dobrou sezonu, nikdo tu ani nerika opak.

Reagovat
VasAFC

To je šílené

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

https://cultofcalcio.com/atalanta-beat-bologna-as-moustapha-cisse-makes-headlines/

This kid left Guinea as a 16 year old orphan, arrived in Italy then played for an 8th tier refugee team. Got scouted and signed by Atalanta last month as an 18 year old and scored the winner away at Bologna on his debut 15 minutes after being subbed on. Heart warming stuff

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

09:10 Saka dostane vylepšenou smlouvu

Arsenal plánuje prodloužení smlouvy s Bukayem Sakou, jenž se dočká výrazného navýšení platu. Odchovanec Gunners si má ze současných 36 tisíc eur týdne polepšit na 144 tisíc eur týdne.

Není to trochu moc pro 20 letýho týpka? Neřeším jestli si to za svoje výkony zaslouží nebo ne, ale nezpůsobí to buď že ve svým věku s tolika penězi trochu ztratí motivaci se zlepšovat, nebo že výkony udrží a zlepší a Woolwich si ho např. za 5 let už platově nebude moct dovolit, protože nebude mít už kam zvyšovat?

Sice není tak brutálně přeplacený jako byl např. před 3 lety Rashford, kterému se stal případ 1, ale Woolwich má menší kupní sílu než Účka, takže případ 2 je pravděpodobnější.

Reagovat
SunFells

Zdroj je shit, ale 120K do 2027 by bylo dost dobrých.

Reagovat
Dawon

Tak zas realisticky by pravdepodobne za 2-3 roky dostal zase novou smlouvu, pokud by v tech vykonech pokracoval, co si budem povidat Takhle to proste v dnesni dobe funguje

Ale jinak co jineho tomu tymu zbyva, takoveho hrace pustit nemuzes, musis mu ty prachy dat...a pak jen doufat, ze nezapomene hrat fotbal jako treba Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě můžeš nechat doběhnout smlouvu a pustit zadarmo.

Reagovat
Dawon

Muzes no...ale neni to preferovana varianta

Reagovat
SunFells

A 120K ti dává dobrou možnost podepsat s ním na počátku nejvíc produktivního období stále do 200K, vždyť je to úplně k jeho kvalitám a očekáváním rozumné.

Reagovat
Dawon

Jasne, vsak ja proti tomu nic moc nenamitam Prijde mi to prave celkem i v norme

Reagovat
SunFells

Okej, já vím jak si to myslel, jen mi to přišlo zrovna zvláštní zmiňovat u Saky.

Takhle nechápu třeba jak se něco takového může dít kolem Haalanda, tam bude kromě nesmyslu pro Raiolu další x desetimilionová provize pro jeho tatu za to že ho vynosil v koulích a samotný plat bude takový, že nevím kam se při dalších smlouvách chtějí posouvat

Doufám, že kdokoliv toto nabídne tak na tom strašně shoří, protože toto není v mnohem větším měřítku zdravé.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on uz je dva roky nas klucovy hrac

Reagovat
Trand

Mně to přijde asi ještě i míň než bych čekal.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/GFFN/status/1506235418760851463

Top 5 earners in the Premier League, per L’Équipe (gross/month):

1 | Cristiano Ronaldo (Man United) - €2.63m

2 | Kevin de Bruyne (Man City) - €2.06m

3 | David de Gea (Man United) - €1.93m

4 | Jadon Sancho (Man United) - €1.85m

5 | Raphaël Varane (Man United) - €1.62m

jako aspon to jsou 4 nasi nejlepsi hraci... ale ze by mel Sancho 390K liber tydne se mi teda nejak nezda...

Reagovat
SunFells

Tam by aj polovina byla mindfuck, ale je to MU. Každý jeden z MU je v té tabulce špatně.

Reagovat
Busby babes

tak u DDG vime, ze ta smlouva byla prepalena. U Ronalda a Varane to chapu, ten Sancho mi prijde divnej...

Ted jsem videl, ze taky pisou, ze Simeone bere prakticky dvakrat vic nez kdokoliv jinej. ma 3.3 mega mesicne, Pep ma 1.9. divny

Reagovat
SunFells

Tak to asi nebude dobrý zdroj.

Reagovat
Busby babes

L’Équipe, tak tezko rict.

Reagovat
SunFells

Na přestupy jsou marní, s tímto to asi nebude jiné.

Reagovat
Busby babes

ok, dik.

Reagovat
vodka

Simeone měl tu poslední smlouvu podepsat za obrovskou raketu, tam vím určitě, že měl být v tu chvíli podpisu nejlíp placený trenér světa.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SunFells

To by bylo dobře směšné.

Reagovat
vodka

tehdy jsem to cetl ve smyslu toho, ze atletico za ty roky vytahl z lvl dejme tomu valencie skoro na uroven realu a barcy, tak to dostal jako odmenu.

Reagovat
SunFells

Měli mu postavit sochu, toto je šílenost.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Grahf

tak city nemá zmysel do toho rátať, tam im priplácajú pod pultom, aby obišli ffp.

Reagovat
Busby babes

tohle jsem asi jeste nikde nevidel, ze by delali..

Reagovat
Grahf

čakáš, že ti to ukážu?

Reagovat
Busby babes

spis by me zajimalo, kde o tom nekdo psal?

Reagovat
Grahf

fakt chceš veriť, že ich top hráči berú menej než hráči united?

Reagovat
sunakashi

Mno taky si myslim ze to muzou obejit,tak jako vsechno.ale je to jen muj subjektivni pocit.ale tak to se do diskuze jeste smi,ne?

Reagovat
Front hell

Tak zase oni je můžou aspoň lákat na trofeje.

Reagovat
Busby babes

vzhledem k tomu, jak preplacime, tak by me to neprekvapilo. Jako fakt jsem nikde nevidel, ze by hrace platili nekde pokoutne bokem, jeste kvuli FFP, ktery uz nikoho moc nezajima, tresty jsou smesny... a navic oni tohle obchazi pres ty sponzorske smlouvy s ostatnima firmama majitele.

Reagovat
Busby babes

navic teda u hracu by to pak byl problem i jinak, treba danove priznani a tak. A zas, pokud by to meli v danich, tak by se to pak objevilo i v novinach. Nevim, jestli sami hraci maji treba konkretni sponzorske smlouvy s Emirates nebo tak, a dostavali by tak tu cast bokem takhle...

Reagovat
SunFells

O tom teda nepochybuj

Reagovat
Svatej

Ja trochu jo

Reagovat
Eichel

Paul Pogba on his future: “We have to be honest, I am not satisfied over the last 5 years, but not at all. This year, it’s dead, we will win nothing again. Whether it is with Manchester or in another club, I want to win trophies”, he told Le Figaro.

Tak kam s ním?

Reagovat
O.Giroud

PSG

Reagovat
Busby babes

taky mi prijde, ze nikdo jinej moc nepripada v uvahu. leda by sel do Newcastlu...

Reagovat
Busby babes

bohuzel jeho nekonzistentni vykonnost je jeden z duvodu proc ty trofeje nemame no. Nevyslo to, move on. Jakkoliv asi bude chybet, technicky je to nas nejlepsi zaloznik, ten jeho strop je hrozne vysoko, ale u nas se mu na ten strop nedari konzistentne dosahovat.

Reagovat
r.mrazik

do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Repre pauza a Pogba, to proste vies, ze sa vzdy nejak vyplače

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Pogba: "Didier Deschamps entrusted me with a role that I know, but, at #mufc, do I really have a role? I ask the question and I don't have the answer." [Le Figaro]...klasika

Reagovat
Eichel

ty vole, to je král

Jeho musí byť fakt radosť mať v tíme.

Reagovat
Busby babes

to je fakt kaspar. mel x roli, zadna se mu nelibila, tak se mu pokazdy hledala nova...

Reagovat
Busby babes

a nejlepsi je, ze ve francouzskem narodaku ma roli, u ktere v United breci, ze ji nechce.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Wazza228

Manchester United have interviewed Erik ten Hag, confirmed as per @ChrisWheelerDM @SamiMokbel81_DM. Meeting took place this week. #MUFC

Man Utd are happy with his English level - but final decision will involve many factors.

The board will interview other candidates too.

Tak snad.

Reagovat
Busby babes

me asi vic zajima jak je ten Hag happy s vedenim Manchesteru.

Reagovat
Wazza228

To teprve uvidíme každopádně jsem viděl, že se prý ptal i na budget a plány do budoucna, tak snad ho alespoň jedna odpověď uspokojila (na tu druhou podle mě nezná odpověď ani samotné vedení )

Reagovat
Busby babes

Wazza v HOF premier league. Spolu s Vierou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele