Premier League - souhrn 29. kola

07.03.2020, 15:25, aktualizováno 09.03.2020, 22:51
Komentáře a souhrny
Liverpool dal zapomenout na poslední nezdary a před vlastními fanoušky si poradil s Bournemouthem, Reds vyhráli 2:1 a navýšili náskok na čele tabulky, neboť Manchester City nestačil v městském derby na United. Před Red Devils zůstává o tři body Chelsea, která rozstřílela Everton. Vyhrály také Arsenal a Leicester...

Leicester City - Aston Villa 4:0

09.03.2020 21:00

Góly: 40. Harvey Barnes, 63. Jamie Vardy (pen.), 79. Jamie Vardy, 85. Harvey Barnes

I když se na první gól čekalo téměř celý poločas, nakonec si Leicester v duelu s Aston Villou připsal hladké vítězství. Skóre otevřel Barnes, po pauze dvěma trefami navyšoval Vardy a účet uzavřel znovu Barnes.

Úvod utkání příliš akce nenabídl. Ze hry měli jednoznačně více hráči Foxes, dlouho se ale nemohli dostat k žádnému ohrožení branky. Až po půlhodině si na Pereirův centr naskočil Iheanacho, jenž hlavou z malého vápna minul. Úspěšnější už byl Harvey Barnes. Ten si po Albrightonově dlouhém pasu obhodil vybíhajícího Reinu, zasekl a do prázdné brány zakončil.

Reina své zaváhání napravil krátce po pauze, to totiž v samostatném úniku vychytal Iheanacha. Po hodině hry zahrál rukou ve vlastním vápně Mings, což rozhodčí posoudil jako penaltu a to mu bylo posvěceno i VARem. Exekuce se ujal Jamie Vardy a s přehledem proměnil.

Tentýž hráč navyšoval i na 3:0. Rychlý protiútok vedl po levé straně, odkud se mu nepodařilo nacentrovat. Míč se k němu však odrazil nazpět a Vardy trochu zřejmě překvapil gólmana ranou na bližší tyč. Nedlouho poté svůj druhý gól v zápase zapsal i Harvey Barnes. Albrighton poslal z pravé strany přízemní centr, který si našel právě Barnes a střelou z první rozvlnil síť.

V nastavení ještě mohl dvakrát asistující Albrighton sám skórovat, avšak pálil příliš vysoko. I tak Leicester snadno zvítězil a dočasně se dotáhl na druhé Citizens na rozdíl pouhých čtyř bodů. Aston Villa je nadále předposlední.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 2:0

08.03.2020 17:30

Góly: 30. Anthony Martial, 90+6. Scott McTominay

Manchesterr United v rámci devětadvacátého kola porazil na Old Trafford rivala Manchester City 2:0. V prvním poločase stadion poprvé rozjásal Anthony Martial, druhou branku přidal v závěrečném nastavení Scott McTominey.

Ze začátku utkání byli aktivnější hosté, kteří si také v desáté minutě vypracovali první šanci. Agüero potáhl míč na levé křídlo, předal Fodenovi, který skvěle nešel na druhé straně vápna Sterlinga. Sterling si míč zpracoval a vyslal zatočenou přízemní ránu, kterou ale De Gea vyrazil.

Po půl hodině hry poprvé zahrozili domácí. Martial vybojoval míč od Fernandinha na rohu vápna, popoběhl kousek směrem k brance a následně poslal zajímavou ránu mezi nohama Otamendiho, ale Ederson si s ní poradil.

O pár chvilek později však brazilský gólman neměl čisté svědomí. Bruno Fernandes poslal míč z přímého kopu kousek před sebe, kde si ho chtěl převzít Agüero, ale Anthony Martial ho přesprintoval a z voleje napálil míč do branky. Největší chyba jde ale za gólmanem Edersonem, kterému míč propadl pod rukama, i když si na něj sáhl.

Citizens vletěli do druhého poločasu jako velká voda. Agüero vsítil gól, ten ale neplatil. Pomezní sudí měl nahoře praporek, takže Argentinec ani neslavil. Všechno ještě kontroloval VAR, ale milimetrový ofsajd zde opravdu byl.

O minutu později Otamendi přihrál k brance Edersonovi, tomu ale míč od nohy odletěl a blížící se Martial ho málem dokopl do branky. Přepadl však přes Edersona a nohou narazil do tyčky. Domácího útočníka museli ošetřit lékaři.

V 61. minutě byl stoper Otamendi kousek od vyrovnání. Po rohovém kopu, který odehrál Gündogan, Argentinec usměrnil míč těsně nad horní tyčku. Chyběl opravdu kousíček.

V další příležitosti United už hostující gólman své spoluhráče podržel. Bruno Fernandes totiž sprintoval na pravé straně od poloviny hřiště, následně zmátl soupeře a vypálil. Ederson ale míč vytáhl nad břevno.

Obrovskou příležitost měl čtvrt hodiny před koncem hostující Sterling. Mahrez nabíhal po pravém křídle a následně odcentroval k puntíku přímo na anglického reprezentanta. Ten ale uklouzl a míč do branky nedostal.

V 97. minutě United potvrdili svou výhru a opět v tom měl hlavní zásluhu soupeřův brankář Ederson, který nesmyslně hodil míč mezi dva hráče City, jako první se k balonu dostal Scott McTominay a parádní ránou ho dostal do úplně prázdné branky.

United se díky výhře vrátili na páté místo o dva body před šestý Wolverhampton a o tři za čtvrtou Chelsea. City jsou se sedmibodovým náskokem druzí.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 4:0

08.03.2020 15:00

Góly: 14. Mason Mount, 21. Pedro, 51. Willian, 54. Olivier Giroud

Chelsea v rámci 29. kola Premier League porazila na domácí půdě Everton 4:0. Za Blues se trefili Mason Mount, Pedro, Willian a Olivier Giroud. Hosté navíc za celý zápas pouze jednou vystřelili na branku, jinak byl gólman Kepa bez práce.

První šanci domácí měli už v sedmé minutě. Před Willianem se otevřel pravý kraj hřiště, odkud dobře odcentroval na Mounta, ale Pickford díky dobrému postavení střelu bez přípravy vyrazil.

Po čtvrthodině hry už však byl gólman Evertonu bezmocný. Mason Mount napravil nevyužitou šanci z úvodu zápasu, když si znovu vyměnil míč s Pedrem a po přihrávce z levé strany z otočky nechytatelně vystřelil po zemi k Pickfordově pravé tyči.

O pár minut později bylo pro hosty zle ještě více. Giroud po nahrávce Gilmoura z jedničky vysunul Pedra, jenž se řítil sám na Pickforda a nedal mu sebemenší šanci zasáhnout. Všemu předcházel nepřesný nákop Holgatea.

Ve 26. minutě však Zouma propadl ve středu hřiště a nabídl hostům rychlý brejk dva na dva. Richarlison v něm posunul balón před Calverta-Lewina, jehož oblouček o kousek minul vzdálenější tyč.

Domácí celek znovu udeřil na začátku druhé půle. Barkley převzal balón od Pedra a posunul ho kousek doprava na Willana, jehož rána zhruba z dvaceti metrů zapadla z jeho pohledu k levé tyči.

V 54. minutě už byl Everton zralý na ručník. Teprve druhý roh celého zápasu zrealizoval Willian nakrátko, z levého křídla odcentroval až s drobnou prodlevou a přesně našel Oliviera Girouda. Francouzský útočník byl ve správný čas na správném místě a zblízka jednoduše zakončil.

Everton se ani ve zbytku zápasu na nic nezmohl a domácí jej už dohráli v klidném tempu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Tottenham Hotspur 1:1

07.03.2020 18:30

Góly: 13. Chris Wood - 50. Dele Alli (pen.)

Fotbalisté Burnley v rámci devětadvacátého kola Premier League dokázali remizovat na domácí půdě se Spurs 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase Chris Wood, na začátku druhé půle vyrovnal z penalty Dele Alli.

Už v šesté minutě Lloris musel být v pozoru. Z dálky natáhl ke střele uzdravený útočník Burnley Chris Wood, ale z voleje branku Tottenhamu těsně přestřelil.

Burnley dál bylo lepším týmem. Velké zmatky vznikly po rohovém kopu před brankou Tottenhamu a jeden z hráčů dokonce vykopával míč už z brankové čáry. To byla velká šance domácího týmu.

Tlak Clarets vyvrcholil ve třinácté minutě. McNeil z levé strany nakonec nadvakrát odcentroval. Míč odvrátil hlavou Alderweireld, ale jen na nohu Rodrigueze. Jeho ránu sice Lloris vyrazil, ale pouze před sebe, kde byl připraven dorazit míč do sítě Chris Wood.

Hned z kraje druhého poločasu však Ben Mee ve vápně zavadil o Lamelu, ten upadl a Tottenham kopal penaltu. Té se ujal Dele Alli a zatímco on ze svého pohledu zamířil k pravé tyči, gólman Pope si vybral opačnou stranu.

O pět minut později se penalty dožadovali domácí. Po poměrně ostrém zákroku skončil na zemi Chris Wood, rozhodčí však nechal hru běžet dál.

V 84. minutě mohl být za hrdinu Matěj Vydra. Ve vápně se díky štěstí dostal k volnému míči, rychle se otočil a vypálil, ale Lloris předvedl výborný zákrok.

Totteham je momentálně osmý, Burnley má o dva body méně a je desáté.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 1:0

07.03.2020 16:00

Góly: 78. Alexandre Lacazette

Naděje Arsenalu na účast v evropských pohárech zůstává naživu. Kanonýři sice na domácí půdě proti West Hamu United nepředvedli nijak dominantní výkon, ovšem z vyrovnaného duelu s šancemi na obou stranách nakonec vzešli vítězně díky gólu dvanáct minut před koncem, kdy se prosadil střídající Lacazette, a protáhli tak svou stávající sérii na tři vítězství v řadě a osm ligových zápasů bez porážky. West Ham naopak další prohrou zůstává na hraně sestupu.

Hosté do londýnského derby nastoupili zhurta a než se hráči Arsenalu v sestavě s debutantem Pablem Marím stihli rozkoukat, mohli snadno inkasovat hned ze startu. Už po dvou minutách publikum na Emirates Stadium zalapalo po dechu, když nenápadná střela Jarroda Bowena skončila na tyči, a nedlouho poté se West Ham ocitl dokonce v přečíslení dvou na jednoho, avšak Michail Antonio nezvládl tíhu okamžiku, poslal nabíhajícímu Sebastianu Hallerovi přihrávku na paty a z gólové šance tak nebylo ani jakékoli zakončení.

Teprve pak se ke slovu dostal i Arsenal a branková konstrukce sehrála svou roli i na druhé straně poté, co Sokratis Papastathopoulos otřel míč o břevno z Aubameyangova povedeného centru. Také ve zbytku první půle bylo před oběma brankami rušno především díky aktivitě driblérů Antonia s Pépém, ale ani jejich nadějné průniky průlom skóre nepřinesly. Když pak Antonio po Diopově hlavičkovém přistrčení netrefil branku ani z bezprostřední blízkosti a Eddie Nketiah neuspěl s žádostí o pokutový kop u sudího Atkinsona kvůli nešikovnému zákroku Ngakii, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran již byli domácí o poznání aktivnější a Lukasz Fabianski jen díky včasnému vyběhnutí zvládl zneškodnit velkou šanci Nketiaha. Pozorný však musel být nadále i Leno, jehož neúnavný Antonio přinutil k výtečnému reflexivnímu zákroku, a německého brankáře posléze potrápila i další rána Bowena. Frustrace Arsenalu z neměnného skóre jen přiživil další sporný moment v šestnáctce West Hamu, kde Diop okatě držel nabíhajícího Lacazetta, avšak jak Atkinson, tak videorozhodčí situaci jako penaltovou nevyhodnotili.

Když už se pomalu zdálo, že se oba týmy budou muset smířit s neuspokojivým bodem za remízu, Arsenalu se přece jen s notnou dávkou štěstí přece jen podařilo skórovat. Ani tentokráte se však celý incident neobešel bez patřičného nervového vypětí, neboť trefu Lacazetta po Özilově přistrčení rozhodčí zprvu neuznali v domnění, že se německý záložník nacházel v době zablokování Aubameyangovy střely v ofsajdu. Jak ovšem odhalily opakované záběry, Özil se proti pravidlům neprovinil a gól byl po důkladném přezkoumání uznán.

Závěrečné minuty na rozdíl od zpackaného zápasu Evropské ligy s Olympiakosem tentokráte Kanonýři zvládli, a přestože se v tabulce stále nachází až na deváté příčce, čtvrtá Chelsea je Arsenalu vzdálena pouze na pět bodů. To West Ham zůstává mimo sestupové pásmo jen díky lepšímu skóre a čeká jej boj o holé přežití. Dobrou zprávou pro hosty je alespoň uzdravení Tomáše Součka, který do utkání nakoukl alespoň na poslední desetiminutovku.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Watford FC 1:0

07.03.2020 16:00

Góly: 28. Jordan Ayew

Letošní ročník anglické Premier League se vyznačuje nebývale vyrovnaným středem pole s velmi tenkou hranicí mezi pohárovými ambicemi a tuhým bojem o záchranu, kde lze plynule přebíhat z jednoho pólu k druhému v rozmezí několika týdnů. Živoucím důkazem je aktuálně Crystal Palace, které se ještě před měsícem po sérii sedmi kol bez vítězství nebezpečně přibližovalo sestupovému pásmu, a nyní zničehonic po sérii tří výher v řadě zakončené sobotním triumfem nad Watfordem může snít o pohárové Evropě.

Jak už je u Eagles dobrým zvykem, všechny tři jejich zmíněné výhry skončily shodným skóre 1:0. Roli střelce zastal letošní talisman londýnského klubu Jordan Ayew, jenž vynahrazuje střelecké trápení největší hvězdy klubu Wilfrieda Zahy a již osmým ligovým zásahem vystřelil Palace na jedenácté místo s pouhou čtyřbodovou ztrátou na pátý Wolverhampton. To Watford nedokázal navázat na šokující vítězství proti Liverpoolu a zůstává sedmnáctý jen o skóre před Bournemouthem.

Hosté přitom do utkání nastoupili plní oprávněného sebevědomí a Abdoulaye Doucouré brzy prověřil brankáře Guaitu ranou z úhlu. Veškerá převaha Hornets však přišla vniveč, zatímco tým Roye Hodgsona udeřil takřka z první vážnější akce. Poté, co domácí zatlačili soupeřovu defenzivu do vlastní šestnáctky, posunul James McArthur míč Jordanu Ayewovi na hranici šestnáctky, a přestože nejlepší střelec Eagles zdánlivě v obklopení třech protihráčů neměl prostor k zakončení, povedlo se mu tvrdou ranou trefit přesně k tyči a Ben Foster ve watfordské brance plachtil vzduchem marně.

Zbytek první půle jako už mnohokrát dříve přinesl nezáživnou podívanou, v níž před samotným fotbalem hrálo prim slovní i fyzické pošťuchování mezi Wilfriedem Zahou a hráči soupeře, což přineslo akorát rozjitřené emoce na obou stranách a plejádu žlutých karet. Co se šancí týče, hosté se proti houževnaté obraně Palace zmohli pouze na střely zdálky, s nimiž si Guaita zvládal poradit, i když se na to proti pokusu Deeneyho pořádně nadřel.

Víc toho však hosté ve vypjatém utkání směrem dopředu neukázali, a naopak mohli v závěru inkasovat, když se málem ekvilibristicky prosadil Christian Benteke a Foster musel zasahovat proti další ráně Ayewa. Hodgsonovu družinu však tyto neproměněné šance mrzet nemusí, neboť i tak slaví cenný tříbodový triumf po výsledku 1:0.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Norwich City 1:0

07.03.2020 16:00

Góly: 36. Billy Sharp

Fotbalisté Sheffieldu United na domácí stadionu v rámci 29. kola Premier League porazili Norwich 1:0. Zápas jediným gólem rozhodl v prvním poločase Billy Sharp. Norwich doplatil na špatnou produktivitu, která jej stála všechny tři body.

Domácí zahrozili už ve čtvrté minutě. McBurnie se dostal do první gólové šance v utkání. Jeho hlavičku z prostoru kolem penaltového puntíku dokázal zlikvidovat Krul.

Domácí byli dále aktivní. Výborně to udělal Sharp, který na sebe navázal tři protihráče a poté uvolnil Stevense. Jeho centr do vápna odvrátil jeden z bránících hráčů na roh

Ve 14. minutě zahrozili i hostující fotbalisté. Pukki se nejprve dostal z rohového kopu k hlavičce, míč se k němu vrátil zpět, jenže nejlepší střelec Norwiche trefil z malého vápna pouze tyč.

Ve 36. minutě šel Sheffield do vedení. Tlak domácích sílil, Lundstram poslal do vápna nadýchaný centr, který Sharp dokázal zatlouci za záda bezmocného Krula.

Po chvíli měl další šanci Lundstram, jeho povedená rána mířila jen těsně vedle tyče brankáře Krula.

V 64. minutě domácí zahrávali další rohový kop. Míč se dostal k Bashamovi, který si obehrál ve vápně soupeře a poté z úhlu těsně minul branku střelou na zadní tyč.

Norwich jako by snad ani žádné body získat nechtěl. Jinak by se snad ani nedaly vysvětlit tutovky po rohovém kopu, které hosté zahodili. Henderson je hrdinou okamžiku, protože na brankové čáře pochytal dvě tutovky. Byli to Vrančić a Drmić, kteří nedokázali dokopnout míč za brankovou čáru.

Ještě jednu příležitost si hosté dokázali vypracovat. Na levé straně se ve vápně dostal ke střele Lewis, jeho pokus ovšem Henderson dokázal vyrazit.

Sheffield se díky výhře posunul na šesté místo, Norwich zůstává poslední.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Newcastle United 0:1

07.03.2020 16:00

Góly: 79. Allan Saint-Maximin

Souboj Southamptonu s Newcastlem o to, který z týmů učiní důležitý krok vstříc záchraně, vyšel lépe druhým jmenovaným. Magpies na stadionu St. Mary’s vyválčili v dramatickém střetnutí plném konzultací s videorozhodčím těsnou výhru 1:0 díky trefě Alaina Saint-Maximina a se ziskem 35 bodů mají setrvání v nejvyšší anglické soutěži na dosah.

Výkon Saints výrazně poznamenalo brzké vyloučení Moussy Djenepa, a i když domácí brankář Alex McCarthy svůj tým dlouho držel výbornými zákroky včetně lapeného pokutového kopu, nakonec jedenáct minut před koncem přece jen inkasoval a nezabránil tak čtvrté prohře Southamptonu z posledních pěti kol. Přesto se tým Ralpha Hasenhüttla nadále drží v solidní sedmibodové vzdálenosti od sestupových příček.

Onen inkriminovaný moment s červenou kartou přišel v 28. minutě, kdy Djenepův průnik zastavil vhodně načasovaným skluzem Hayden, jenže domácí křídelník svůj pohyb již nedokázal zastavit a šlápl svému protihráči na vytrčenou nohu. Sudí Graham Scott zprvu celou situaci přešel, ovšem na radu videorozhodčího využil přistaveného monitoru k opětovnému přehrání celého zákroku a Djenepovi vzápětí ukázal červenou kartu. Tomu tak návrat do základní sestavy po osobním volnu kvůli smrti matky hrubě nevyšel a bude Saints chybět i v dalších třech kolech.

Už tak nespokojené domácí publikum si muselo na sklonku první půle prožít další horkou chvilku, když Sofiane Boufal ve snaze založit rychlý protiútok postrčil kupředu skákající míč ve vlastní šestnáctce skloněným ramenem, ovšem dle verdiktu videorozhodčího se jednalo o hru rukou a následoval tak pokutový kop. Přestože jej Matt Ritchie nezahrál vůbec špatně, jeho prudkou přízemní ránu k tyči brankář McCarthy brilantním zákrokem zvládl zastavit a udržel tak do přestávky nerozhodný stav 0:0.

Zatímco v první půli měli hosté po Djenepově vyloučení výrazně navrch a nebýt skvělého McCarthyho, snadno se mohli ujmout vedení, po změně stran a neproměněné penaltě jejich sebevědomí opadlo a další šance dlouho nepřicházely. Jedenáct minut před koncem však Yan Valery zaváhal u zdánlivě neškodného centru za obranu, nechal se předskočit bleskově rychlým Alainem Saint-Maximinem a křídelník Newcastlu celou akci zakončil pohotovým zakončením přesně k tyči, od níž se míč odrazil za brankovou čáru. Newcastle tak ukončil dlouhé čtyřzápasové čekání na gól a zvítězil 1:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion 0:0

07.03.2020 16:00

Góly: -

Fotbalisté Wolverhamptonu v rámci devětadvacátého kola Premier League remizovali na domácí půdě s Brightonem 0:0. Oba celky vstřelily pouze jednou nabránu, i přesto si několik šancí dokázaly vytvořit.

Na první šanci si diváci museli počkat až do třiatřicáté minuty. Hostující stoper Webster hlavou jen prodloužil míč před Raúla Jiméneze, který z pravé strany šestnáctky zakončoval efektním volejem. Mířil ale vedle bližší tyče.

Jinak se však fanoušci na Molineux Stadium museli pořádně nudit. Až v 76. minutě domácí vystrašili svého soupeře. Traoré dovezl míč do pokutového území, kde ho předal Danielovi Podencemu. Jeho střelu hosté zablokovali a balón se odrazil k Raúlovi Jiménezovi. Ten našel prostor mezi nohama protihráčů, ale balón nakonec směřoval přímo na brankáře Ryana.

Největší tutovku si však Wolves schovali až do nastaveného času. Doherty nahrál z pravé strany míč do šestnáctky, kde ho Jiménez sklepnul proti noze Leandera Dendonckera. Ten však pálil nad břevno.

Wolves jsou po bezbrankové remíze na páté příčce, dnes se však před ně mohou dostat United. Brightonu patří patnáctá příčka.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth 2:1

07.03.2020 13:30

Góly: 25. Mohamed Salah, 33. Sadio Mané - 9. Callum Wilson

Fotbalisté Liverpoolu museli v rámci 29. kola Premier League otáčet domácí utkání s Bournemouthem. Ten poslal už v deváté minutě do vedení Callum Wilson, za domácí poté skórovali Salah s Maném.

Domácí fanoušci byli natěšení na další ligový zápas, jenže už v deváté minutě dostali studenou sprchu. Dotírající Callum Wilson si v souboji s Gomezem dost možná pomohl faulem, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Došlo tak k parádní kombinaci, při které Lerma nahrával před prázdnou branku, kde měl velice snadnou práci právě Callum Wilson.

Pro Liverpool mohlo být ještě hůře. V 15. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Aké a jeho zakončení musel Adrián vyrazit nad bránu.

O tři minuty později poprvé zahrozili domácí. Napadající Billing vytlačil kombinujícího Wijnalduma až ke středovému kruhu, jenomže hosté si nepohlídali kolmici na Firmina, jenž na brankáře nevyzrál.

Domácí se dostávali čím dál více do hry a ve 24. minutě poprvé rozvášnili Anfield Road. Střídající Simpson chtěl vyvézt míč od svého pokutového území, jenomže naprosto nepochopitelně chtěl přejít přes Maného, který ho obral. Poté se k míči dostal Mohamed Salah, jenž levačkou zamířil přesně k bližší tyči.

Po chvíli byl obrat dokonán. Van Dijkovi se povedl u středového kruhu vystihnout rozehrávku soupeře, načež dokonalým způsobem vysunul do úniku Sadia Maného. Ten měl před sebou pouze brankáře Ramsdala, kterého překonal střelou pravou nohou.

V 62. minutě mohlo být vyrovnáno. Fraser se totiž dostal až před Adriána, kterého se snažil přehodit. To by se povedlo, jenomže vracející se Milner odkopl míč z brankové čáry.

Domácí se museli o tři body strachovat i v závěru. Aké servíroval míč před prázdnou branku Wilsonovi, který naprosto nepochopitelně netrefil míč, nýbrž pouze trávník. Tento komický moment nakonec stejně skončil ofsajdem.

Domácí po výhře i nadále s obrovský náskokem vedou anglickou ligu, Bournemouth je osmnáctý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC29271166:2182
2.Manchester City28183768:3157
3.Leicester City29165858:2853
4.Chelsea FC29146951:3948
5.Manchester United29129844:3045
6.Wolverhampton Wanderers291013641:3443
7.Sheffield United281110730:2543
8.Tottenham Hotspur291181047:4041
9.Arsenal FC28913640:3640
10.Burnley FC291161234:4039
11.Crystal Palace291091026:3239
12.Everton FC291071237:4637
13.Newcastle United29981225:4135
14.Southampton FC291041535:5234
15.Brighton & Hove Albion296111232:4029
16.West Ham United29761635:5027
17.Watford FC29691427:4427
18.AFC Bournemouth29761629:4727
19.Aston Villa28741734:5625
20.Norwich City29561825:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele