29. kolo
09.03.2020 21:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Vardy s Barnesem rozhodli o hladkém vítězství Leicesteru

I když se na první gól čekalo téměř celý poločas, nakonec si Leicester v duelu s Aston Villou připsal hladké vítězství. Skóre otevřel Barnes, po pauze dvěma trefami navyšoval Vardy a účet uzavřel znovu Barnes.

Úvod utkání příliš akce nenabídl. Ze hry měli jednoznačně více hráči Foxes, dlouho se ale nemohli dostat k žádnému ohrožení branky. Až po půlhodině si na Pereirův centr naskočil Iheanacho, jenž hlavou z malého vápna minul. Úspěšnější už byl Harvey Barnes. Ten si po Albrightonově dlouhém pasu obhodil vybíhajícího Reinu, zasekl a do prázdné brány zakončil.

Reina své zaváhání napravil krátce po pauze, to totiž v samostatném úniku vychytal Iheanacha. Po hodině hry zahrál rukou ve vlastním vápně Mings, což rozhodčí posoudil jako penaltu a to mu bylo posvěceno i VARem. Exekuce se ujal Jamie Vardy a s přehledem proměnil.

Tentýž hráč navyšoval i na 3:0. Rychlý protiútok vedl po levé straně, odkud se mu nepodařilo nacentrovat. Míč se k němu však odrazil nazpět a Vardy trochu zřejmě překvapil gólmana ranou na bližší tyč. Nedlouho poté svůj druhý gól v zápase zapsal i Harvey Barnes. Albrighton poslal z pravé strany přízemní centr, který si našel právě Barnes a střelou z první rozvlnil síť.

V nastavení ještě mohl dvakrát asistující Albrighton sám skórovat, avšak pálil příliš vysoko. I tak Leicester snadno zvítězil a dočasně se dotáhl na druhé Citizens na rozdíl pouhých čtyř bodů. Aston Villa je nadále předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele