29. kolo
07.03.2020 18:30 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Tottenham opět ztratil, tentokrát remizoval na Burnley

Fotbalisté Burnley v rámci devětadvacátého kola Premier League dokázali remizovat na domácí půdě se Spurs 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase Chris Wood, na začátku druhé půle vyrovnal z penalty Dele Alli.

Už v šesté minutě Lloris musel být v pozoru. Z dálky natáhl ke střele uzdravený útočník Burnley Chris Wood, ale z voleje branku Tottenhamu těsně přestřelil.

Burnley dál bylo lepším týmem. Velké zmatky vznikly po rohovém kopu před brankou Tottenhamu a jeden z hráčů dokonce vykopával míč už z brankové čáry. To byla velká šance domácího týmu.

Tlak Clarets vyvrcholil ve třinácté minutě. McNeil z levé strany nakonec nadvakrát odcentroval. Míč odvrátil hlavou Alderweireld, ale jen na nohu Rodrigueze. Jeho ránu sice Lloris vyrazil, ale pouze před sebe, kde byl připraven dorazit míč do sítě Chris Wood.

Hned z kraje druhého poločasu však Ben Mee ve vápně zavadil o Lamelu, ten upadl a Tottenham kopal penaltu. Té se ujal Dele Alli a zatímco on ze svého pohledu zamířil k pravé tyči, gólman Pope si vybral opačnou stranu.

O pět minut později se penalty dožadovali domácí. Po poměrně ostrém zákroku skončil na zemi Chris Wood, rozhodčí však nechal hru běžet dál.

V 84. minutě mohl být za hrdinu Matěj Vydra. Ve vápně se díky štěstí dostal k volnému míči, rychle se otočil a vypálil, ale Lloris předvedl výborný zákrok.

Totteham je momentálně osmý, Burnley má o dva body méně a je desáté.

Autor: Petr Procházka / fantasyfootballscout.co.uk, livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lloris - Aurier, Alderweireld, Dier, Davies - N´Dombelé, Winks - Lucas, Lo Celso, Lamela - Bergwijn

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele