29. kolo
07.03.2020 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sheffield těsně porazil poslední Norwich

Fotbalisté Sheffieldu United na domácí stadionu v rámci 29. kola Premier League porazili Norwich 1:0. Zápas jediným gólem rozhodl v prvním poločase Billy Sharp. Norwich doplatil na špatnou produktivitu, která jej stála všechny tři body.

Domácí zahrozili už ve čtvrté minutě. McBurnie se dostal do první gólové šance v utkání. Jeho hlavičku z prostoru kolem penaltového puntíku dokázal zlikvidovat Krul.

Domácí byli dále aktivní. Výborně to udělal Sharp, který na sebe navázal tři protihráče a poté uvolnil Stevense. Jeho centr do vápna odvrátil jeden z bránících hráčů na roh

Ve 14. minutě zahrozili i hostující fotbalisté. Pukki se nejprve dostal z rohového kopu k hlavičce, míč se k němu vrátil zpět, jenže nejlepší střelec Norwiche trefil z malého vápna pouze tyč.

Ve 36. minutě šel Sheffield do vedení. Tlak domácích sílil, Lundstram poslal do vápna nadýchaný centr, který Sharp dokázal zatlouci za záda bezmocného Krula.

Po chvíli měl další šanci Lundstram, jeho povedená rána mířila jen těsně vedle tyče brankáře Krula.

V 64. minutě domácí zahrávali další rohový kop. Míč se dostal k Bashamovi, který si obehrál ve vápně soupeře a poté z úhlu těsně minul branku střelou na zadní tyč.

Norwich jako by snad ani žádné body získat nechtěl. Jinak by se snad ani nedaly vysvětlit tutovky po rohovém kopu, které hosté zahodili. Henderson je hrdinou okamžiku, protože na brankové čáře pochytal dvě tutovky. Byli to Vrančić a Drmić, kteří nedokázali dokopnout míč za brankovou čáru.

Ještě jednu příležitost si hosté dokázali vypracovat. Na levé straně se ve vápně dostal ke střele Lewis, jeho pokus ovšem Henderson dokázal vyrazit.

Sheffield se díky výhře posunul na šesté místo, Norwich zůstává poslední.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele