Premier League - souhrn 29. kola

07.03.2020, 15:25, aktualizováno 09.03.2020, 22:51
Komentáře a souhrny
Liverpool dal zapomenout na poslední nezdary a před vlastními fanoušky si poradil s Bournemouthem, Reds vyhráli 2:1 a navýšili náskok na čele tabulky, neboť Manchester City nestačil v městském derby na United. Před Red Devils zůstává o tři body Chelsea, která rozstřílela Everton. Vyhrály také Arsenal a Leicester...

Leicester City - Aston Villa 4:0

09.03.2020 21:00

Góly: 40. Harvey Barnes, 63. Jamie Vardy (pen.), 79. Jamie Vardy, 85. Harvey Barnes

I když se na první gól čekalo téměř celý poločas, nakonec si Leicester v duelu s Aston Villou připsal hladké vítězství. Skóre otevřel Barnes, po pauze dvěma trefami navyšoval Vardy a účet uzavřel znovu Barnes.

Úvod utkání příliš akce nenabídl. Ze hry měli jednoznačně více hráči Foxes, dlouho se ale nemohli dostat k žádnému ohrožení branky. Až po půlhodině si na Pereirův centr naskočil Iheanacho, jenž hlavou z malého vápna minul. Úspěšnější už byl Harvey Barnes. Ten si po Albrightonově dlouhém pasu obhodil vybíhajícího Reinu, zasekl a do prázdné brány zakončil.

Reina své zaváhání napravil krátce po pauze, to totiž v samostatném úniku vychytal Iheanacha. Po hodině hry zahrál rukou ve vlastním vápně Mings, což rozhodčí posoudil jako penaltu a to mu bylo posvěceno i VARem. Exekuce se ujal Jamie Vardy a s přehledem proměnil.

Tentýž hráč navyšoval i na 3:0. Rychlý protiútok vedl po levé straně, odkud se mu nepodařilo nacentrovat. Míč se k němu však odrazil nazpět a Vardy trochu zřejmě překvapil gólmana ranou na bližší tyč. Nedlouho poté svůj druhý gól v zápase zapsal i Harvey Barnes. Albrighton poslal z pravé strany přízemní centr, který si našel právě Barnes a střelou z první rozvlnil síť.

V nastavení ještě mohl dvakrát asistující Albrighton sám skórovat, avšak pálil příliš vysoko. I tak Leicester snadno zvítězil a dočasně se dotáhl na druhé Citizens na rozdíl pouhých čtyř bodů. Aston Villa je nadále předposlední.

Více informací k zápasu

Manchester United - Manchester City 2:0

08.03.2020 17:30

Góly: 30. Anthony Martial, 90+6. Scott McTominay

Manchesterr United v rámci devětadvacátého kola porazil na Old Trafford rivala Manchester City 2:0. V prvním poločase stadion poprvé rozjásal Anthony Martial, druhou branku přidal v závěrečném nastavení Scott McTominey.

Ze začátku utkání byli aktivnější hosté, kteří si také v desáté minutě vypracovali první šanci. Agüero potáhl míč na levé křídlo, předal Fodenovi, který skvěle nešel na druhé straně vápna Sterlinga. Sterling si míč zpracoval a vyslal zatočenou přízemní ránu, kterou ale De Gea vyrazil.

Po půl hodině hry poprvé zahrozili domácí. Martial vybojoval míč od Fernandinha na rohu vápna, popoběhl kousek směrem k brance a následně poslal zajímavou ránu mezi nohama Otamendiho, ale Ederson si s ní poradil.

O pár chvilek později však brazilský gólman neměl čisté svědomí. Bruno Fernandes poslal míč z přímého kopu kousek před sebe, kde si ho chtěl převzít Agüero, ale Anthony Martial ho přesprintoval a z voleje napálil míč do branky. Největší chyba jde ale za gólmanem Edersonem, kterému míč propadl pod rukama, i když si na něj sáhl.

Citizens vletěli do druhého poločasu jako velká voda. Agüero vsítil gól, ten ale neplatil. Pomezní sudí měl nahoře praporek, takže Argentinec ani neslavil. Všechno ještě kontroloval VAR, ale milimetrový ofsajd zde opravdu byl.

O minutu později Otamendi přihrál k brance Edersonovi, tomu ale míč od nohy odletěl a blížící se Martial ho málem dokopl do branky. Přepadl však přes Edersona a nohou narazil do tyčky. Domácího útočníka museli ošetřit lékaři.

V 61. minutě byl stoper Otamendi kousek od vyrovnání. Po rohovém kopu, který odehrál Gündogan, Argentinec usměrnil míč těsně nad horní tyčku. Chyběl opravdu kousíček.

V další příležitosti United už hostující gólman své spoluhráče podržel. Bruno Fernandes totiž sprintoval na pravé straně od poloviny hřiště, následně zmátl soupeře a vypálil. Ederson ale míč vytáhl nad břevno.

Obrovskou příležitost měl čtvrt hodiny před koncem hostující Sterling. Mahrez nabíhal po pravém křídle a následně odcentroval k puntíku přímo na anglického reprezentanta. Ten ale uklouzl a míč do branky nedostal.

V 97. minutě United potvrdili svou výhru a opět v tom měl hlavní zásluhu soupeřův brankář Ederson, který nesmyslně hodil míč mezi dva hráče City, jako první se k balonu dostal Scott McTominay a parádní ránou ho dostal do úplně prázdné branky.

United se díky výhře vrátili na páté místo o dva body před šestý Wolverhampton a o tři za čtvrtou Chelsea. City jsou se sedmibodovým náskokem druzí.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Everton FC 4:0

08.03.2020 15:00

Góly: 14. Mason Mount, 21. Pedro, 51. Willian, 54. Olivier Giroud

Chelsea v rámci 29. kola Premier League porazila na domácí půdě Everton 4:0. Za Blues se trefili Mason Mount, Pedro, Willian a Olivier Giroud. Hosté navíc za celý zápas pouze jednou vystřelili na branku, jinak byl gólman Kepa bez práce.

První šanci domácí měli už v sedmé minutě. Před Willianem se otevřel pravý kraj hřiště, odkud dobře odcentroval na Mounta, ale Pickford díky dobrému postavení střelu bez přípravy vyrazil.

Po čtvrthodině hry už však byl gólman Evertonu bezmocný. Mason Mount napravil nevyužitou šanci z úvodu zápasu, když si znovu vyměnil míč s Pedrem a po přihrávce z levé strany z otočky nechytatelně vystřelil po zemi k Pickfordově pravé tyči.

O pár minut později bylo pro hosty zle ještě více. Giroud po nahrávce Gilmoura z jedničky vysunul Pedra, jenž se řítil sám na Pickforda a nedal mu sebemenší šanci zasáhnout. Všemu předcházel nepřesný nákop Holgatea.

Ve 26. minutě však Zouma propadl ve středu hřiště a nabídl hostům rychlý brejk dva na dva. Richarlison v něm posunul balón před Calverta-Lewina, jehož oblouček o kousek minul vzdálenější tyč.

Domácí celek znovu udeřil na začátku druhé půle. Barkley převzal balón od Pedra a posunul ho kousek doprava na Willana, jehož rána zhruba z dvaceti metrů zapadla z jeho pohledu k levé tyči.

V 54. minutě už byl Everton zralý na ručník. Teprve druhý roh celého zápasu zrealizoval Willian nakrátko, z levého křídla odcentroval až s drobnou prodlevou a přesně našel Oliviera Girouda. Francouzský útočník byl ve správný čas na správném místě a zblízka jednoduše zakončil.

Everton se ani ve zbytku zápasu na nic nezmohl a domácí jej už dohráli v klidném tempu.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Tottenham Hotspur 1:1

07.03.2020 18:30

Góly: 13. Chris Wood - 50. Dele Alli (pen.)

Fotbalisté Burnley v rámci devětadvacátého kola Premier League dokázali remizovat na domácí půdě se Spurs 1:1. Skóre otevřel v prvním poločase Chris Wood, na začátku druhé půle vyrovnal z penalty Dele Alli.

Už v šesté minutě Lloris musel být v pozoru. Z dálky natáhl ke střele uzdravený útočník Burnley Chris Wood, ale z voleje branku Tottenhamu těsně přestřelil.

Burnley dál bylo lepším týmem. Velké zmatky vznikly po rohovém kopu před brankou Tottenhamu a jeden z hráčů dokonce vykopával míč už z brankové čáry. To byla velká šance domácího týmu.

Tlak Clarets vyvrcholil ve třinácté minutě. McNeil z levé strany nakonec nadvakrát odcentroval. Míč odvrátil hlavou Alderweireld, ale jen na nohu Rodrigueze. Jeho ránu sice Lloris vyrazil, ale pouze před sebe, kde byl připraven dorazit míč do sítě Chris Wood.

Hned z kraje druhého poločasu však Ben Mee ve vápně zavadil o Lamelu, ten upadl a Tottenham kopal penaltu. Té se ujal Dele Alli a zatímco on ze svého pohledu zamířil k pravé tyči, gólman Pope si vybral opačnou stranu.

O pět minut později se penalty dožadovali domácí. Po poměrně ostrém zákroku skončil na zemi Chris Wood, rozhodčí však nechal hru běžet dál.

V 84. minutě mohl být za hrdinu Matěj Vydra. Ve vápně se díky štěstí dostal k volnému míči, rychle se otočil a vypálil, ale Lloris předvedl výborný zákrok.

Totteham je momentálně osmý, Burnley má o dva body méně a je desáté.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United 1:0

07.03.2020 16:00

Góly: 78. Alexandre Lacazette

Naděje Arsenalu na účast v evropských pohárech zůstává naživu. Kanonýři sice na domácí půdě proti West Hamu United nepředvedli nijak dominantní výkon, ovšem z vyrovnaného duelu s šancemi na obou stranách nakonec vzešli vítězně díky gólu dvanáct minut před koncem, kdy se prosadil střídající Lacazette, a protáhli tak svou stávající sérii na tři vítězství v řadě a osm ligových zápasů bez porážky. West Ham naopak další prohrou zůstává na hraně sestupu.

Hosté do londýnského derby nastoupili zhurta a než se hráči Arsenalu v sestavě s debutantem Pablem Marím stihli rozkoukat, mohli snadno inkasovat hned ze startu. Už po dvou minutách publikum na Emirates Stadium zalapalo po dechu, když nenápadná střela Jarroda Bowena skončila na tyči, a nedlouho poté se West Ham ocitl dokonce v přečíslení dvou na jednoho, avšak Michail Antonio nezvládl tíhu okamžiku, poslal nabíhajícímu Sebastianu Hallerovi přihrávku na paty a z gólové šance tak nebylo ani jakékoli zakončení.

Teprve pak se ke slovu dostal i Arsenal a branková konstrukce sehrála svou roli i na druhé straně poté, co Sokratis Papastathopoulos otřel míč o břevno z Aubameyangova povedeného centru. Také ve zbytku první půle bylo před oběma brankami rušno především díky aktivitě driblérů Antonia s Pépém, ale ani jejich nadějné průniky průlom skóre nepřinesly. Když pak Antonio po Diopově hlavičkovém přistrčení netrefil branku ani z bezprostřední blízkosti a Eddie Nketiah neuspěl s žádostí o pokutový kop u sudího Atkinsona kvůli nešikovnému zákroku Ngakii, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran již byli domácí o poznání aktivnější a Lukasz Fabianski jen díky včasnému vyběhnutí zvládl zneškodnit velkou šanci Nketiaha. Pozorný však musel být nadále i Leno, jehož neúnavný Antonio přinutil k výtečnému reflexivnímu zákroku, a německého brankáře posléze potrápila i další rána Bowena. Frustrace Arsenalu z neměnného skóre jen přiživil další sporný moment v šestnáctce West Hamu, kde Diop okatě držel nabíhajícího Lacazetta, avšak jak Atkinson, tak videorozhodčí situaci jako penaltovou nevyhodnotili.

Když už se pomalu zdálo, že se oba týmy budou muset smířit s neuspokojivým bodem za remízu, Arsenalu se přece jen s notnou dávkou štěstí přece jen podařilo skórovat. Ani tentokráte se však celý incident neobešel bez patřičného nervového vypětí, neboť trefu Lacazetta po Özilově přistrčení rozhodčí zprvu neuznali v domnění, že se německý záložník nacházel v době zablokování Aubameyangovy střely v ofsajdu. Jak ovšem odhalily opakované záběry, Özil se proti pravidlům neprovinil a gól byl po důkladném přezkoumání uznán.

Závěrečné minuty na rozdíl od zpackaného zápasu Evropské ligy s Olympiakosem tentokráte Kanonýři zvládli, a přestože se v tabulce stále nachází až na deváté příčce, čtvrtá Chelsea je Arsenalu vzdálena pouze na pět bodů. To West Ham zůstává mimo sestupové pásmo jen díky lepšímu skóre a čeká jej boj o holé přežití. Dobrou zprávou pro hosty je alespoň uzdravení Tomáše Součka, který do utkání nakoukl alespoň na poslední desetiminutovku.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Watford FC 1:0

07.03.2020 16:00

Góly: 28. Jordan Ayew

Letošní ročník anglické Premier League se vyznačuje nebývale vyrovnaným středem pole s velmi tenkou hranicí mezi pohárovými ambicemi a tuhým bojem o záchranu, kde lze plynule přebíhat z jednoho pólu k druhému v rozmezí několika týdnů. Živoucím důkazem je aktuálně Crystal Palace, které se ještě před měsícem po sérii sedmi kol bez vítězství nebezpečně přibližovalo sestupovému pásmu, a nyní zničehonic po sérii tří výher v řadě zakončené sobotním triumfem nad Watfordem může snít o pohárové Evropě.

Jak už je u Eagles dobrým zvykem, všechny tři jejich zmíněné výhry skončily shodným skóre 1:0. Roli střelce zastal letošní talisman londýnského klubu Jordan Ayew, jenž vynahrazuje střelecké trápení největší hvězdy klubu Wilfrieda Zahy a již osmým ligovým zásahem vystřelil Palace na jedenácté místo s pouhou čtyřbodovou ztrátou na pátý Wolverhampton. To Watford nedokázal navázat na šokující vítězství proti Liverpoolu a zůstává sedmnáctý jen o skóre před Bournemouthem.

Hosté přitom do utkání nastoupili plní oprávněného sebevědomí a Abdoulaye Doucouré brzy prověřil brankáře Guaitu ranou z úhlu. Veškerá převaha Hornets však přišla vniveč, zatímco tým Roye Hodgsona udeřil takřka z první vážnější akce. Poté, co domácí zatlačili soupeřovu defenzivu do vlastní šestnáctky, posunul James McArthur míč Jordanu Ayewovi na hranici šestnáctky, a přestože nejlepší střelec Eagles zdánlivě v obklopení třech protihráčů neměl prostor k zakončení, povedlo se mu tvrdou ranou trefit přesně k tyči a Ben Foster ve watfordské brance plachtil vzduchem marně.

Zbytek první půle jako už mnohokrát dříve přinesl nezáživnou podívanou, v níž před samotným fotbalem hrálo prim slovní i fyzické pošťuchování mezi Wilfriedem Zahou a hráči soupeře, což přineslo akorát rozjitřené emoce na obou stranách a plejádu žlutých karet. Co se šancí týče, hosté se proti houževnaté obraně Palace zmohli pouze na střely zdálky, s nimiž si Guaita zvládal poradit, i když se na to proti pokusu Deeneyho pořádně nadřel.

Víc toho však hosté ve vypjatém utkání směrem dopředu neukázali, a naopak mohli v závěru inkasovat, když se málem ekvilibristicky prosadil Christian Benteke a Foster musel zasahovat proti další ráně Ayewa. Hodgsonovu družinu však tyto neproměněné šance mrzet nemusí, neboť i tak slaví cenný tříbodový triumf po výsledku 1:0.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Norwich City 1:0

07.03.2020 16:00

Góly: 36. Billy Sharp

Fotbalisté Sheffieldu United na domácí stadionu v rámci 29. kola Premier League porazili Norwich 1:0. Zápas jediným gólem rozhodl v prvním poločase Billy Sharp. Norwich doplatil na špatnou produktivitu, která jej stála všechny tři body.

Domácí zahrozili už ve čtvrté minutě. McBurnie se dostal do první gólové šance v utkání. Jeho hlavičku z prostoru kolem penaltového puntíku dokázal zlikvidovat Krul.

Domácí byli dále aktivní. Výborně to udělal Sharp, který na sebe navázal tři protihráče a poté uvolnil Stevense. Jeho centr do vápna odvrátil jeden z bránících hráčů na roh

Ve 14. minutě zahrozili i hostující fotbalisté. Pukki se nejprve dostal z rohového kopu k hlavičce, míč se k němu vrátil zpět, jenže nejlepší střelec Norwiche trefil z malého vápna pouze tyč.

Ve 36. minutě šel Sheffield do vedení. Tlak domácích sílil, Lundstram poslal do vápna nadýchaný centr, který Sharp dokázal zatlouci za záda bezmocného Krula.

Po chvíli měl další šanci Lundstram, jeho povedená rána mířila jen těsně vedle tyče brankáře Krula.

V 64. minutě domácí zahrávali další rohový kop. Míč se dostal k Bashamovi, který si obehrál ve vápně soupeře a poté z úhlu těsně minul branku střelou na zadní tyč.

Norwich jako by snad ani žádné body získat nechtěl. Jinak by se snad ani nedaly vysvětlit tutovky po rohovém kopu, které hosté zahodili. Henderson je hrdinou okamžiku, protože na brankové čáře pochytal dvě tutovky. Byli to Vrančić a Drmić, kteří nedokázali dokopnout míč za brankovou čáru.

Ještě jednu příležitost si hosté dokázali vypracovat. Na levé straně se ve vápně dostal ke střele Lewis, jeho pokus ovšem Henderson dokázal vyrazit.

Sheffield se díky výhře posunul na šesté místo, Norwich zůstává poslední.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Newcastle United 0:1

07.03.2020 16:00

Góly: 79. Allan Saint-Maximin

Souboj Southamptonu s Newcastlem o to, který z týmů učiní důležitý krok vstříc záchraně, vyšel lépe druhým jmenovaným. Magpies na stadionu St. Mary’s vyválčili v dramatickém střetnutí plném konzultací s videorozhodčím těsnou výhru 1:0 díky trefě Alaina Saint-Maximina a se ziskem 35 bodů mají setrvání v nejvyšší anglické soutěži na dosah.

Výkon Saints výrazně poznamenalo brzké vyloučení Moussy Djenepa, a i když domácí brankář Alex McCarthy svůj tým dlouho držel výbornými zákroky včetně lapeného pokutového kopu, nakonec jedenáct minut před koncem přece jen inkasoval a nezabránil tak čtvrté prohře Southamptonu z posledních pěti kol. Přesto se tým Ralpha Hasenhüttla nadále drží v solidní sedmibodové vzdálenosti od sestupových příček.

Onen inkriminovaný moment s červenou kartou přišel v 28. minutě, kdy Djenepův průnik zastavil vhodně načasovaným skluzem Hayden, jenže domácí křídelník svůj pohyb již nedokázal zastavit a šlápl svému protihráči na vytrčenou nohu. Sudí Graham Scott zprvu celou situaci přešel, ovšem na radu videorozhodčího využil přistaveného monitoru k opětovnému přehrání celého zákroku a Djenepovi vzápětí ukázal červenou kartu. Tomu tak návrat do základní sestavy po osobním volnu kvůli smrti matky hrubě nevyšel a bude Saints chybět i v dalších třech kolech.

Už tak nespokojené domácí publikum si muselo na sklonku první půle prožít další horkou chvilku, když Sofiane Boufal ve snaze založit rychlý protiútok postrčil kupředu skákající míč ve vlastní šestnáctce skloněným ramenem, ovšem dle verdiktu videorozhodčího se jednalo o hru rukou a následoval tak pokutový kop. Přestože jej Matt Ritchie nezahrál vůbec špatně, jeho prudkou přízemní ránu k tyči brankář McCarthy brilantním zákrokem zvládl zastavit a udržel tak do přestávky nerozhodný stav 0:0.

Zatímco v první půli měli hosté po Djenepově vyloučení výrazně navrch a nebýt skvělého McCarthyho, snadno se mohli ujmout vedení, po změně stran a neproměněné penaltě jejich sebevědomí opadlo a další šance dlouho nepřicházely. Jedenáct minut před koncem však Yan Valery zaváhal u zdánlivě neškodného centru za obranu, nechal se předskočit bleskově rychlým Alainem Saint-Maximinem a křídelník Newcastlu celou akci zakončil pohotovým zakončením přesně k tyči, od níž se míč odrazil za brankovou čáru. Newcastle tak ukončil dlouhé čtyřzápasové čekání na gól a zvítězil 1:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion 0:0

07.03.2020 16:00

Góly: -

Fotbalisté Wolverhamptonu v rámci devětadvacátého kola Premier League remizovali na domácí půdě s Brightonem 0:0. Oba celky vstřelily pouze jednou nabránu, i přesto si několik šancí dokázaly vytvořit.

Na první šanci si diváci museli počkat až do třiatřicáté minuty. Hostující stoper Webster hlavou jen prodloužil míč před Raúla Jiméneze, který z pravé strany šestnáctky zakončoval efektním volejem. Mířil ale vedle bližší tyče.

Jinak se však fanoušci na Molineux Stadium museli pořádně nudit. Až v 76. minutě domácí vystrašili svého soupeře. Traoré dovezl míč do pokutového území, kde ho předal Danielovi Podencemu. Jeho střelu hosté zablokovali a balón se odrazil k Raúlovi Jiménezovi. Ten našel prostor mezi nohama protihráčů, ale balón nakonec směřoval přímo na brankáře Ryana.

Největší tutovku si však Wolves schovali až do nastaveného času. Doherty nahrál z pravé strany míč do šestnáctky, kde ho Jiménez sklepnul proti noze Leandera Dendonckera. Ten však pálil nad břevno.

Wolves jsou po bezbrankové remíze na páté příčce, dnes se však před ně mohou dostat United. Brightonu patří patnáctá příčka.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - AFC Bournemouth 2:1

07.03.2020 13:30

Góly: 25. Mohamed Salah, 33. Sadio Mané - 9. Callum Wilson

Fotbalisté Liverpoolu museli v rámci 29. kola Premier League otáčet domácí utkání s Bournemouthem. Ten poslal už v deváté minutě do vedení Callum Wilson, za domácí poté skórovali Salah s Maném.

Domácí fanoušci byli natěšení na další ligový zápas, jenže už v deváté minutě dostali studenou sprchu. Dotírající Callum Wilson si v souboji s Gomezem dost možná pomohl faulem, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Došlo tak k parádní kombinaci, při které Lerma nahrával před prázdnou branku, kde měl velice snadnou práci právě Callum Wilson.

Pro Liverpool mohlo být ještě hůře. V 15. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Aké a jeho zakončení musel Adrián vyrazit nad bránu.

O tři minuty později poprvé zahrozili domácí. Napadající Billing vytlačil kombinujícího Wijnalduma až ke středovému kruhu, jenomže hosté si nepohlídali kolmici na Firmina, jenž na brankáře nevyzrál.

Domácí se dostávali čím dál více do hry a ve 24. minutě poprvé rozvášnili Anfield Road. Střídající Simpson chtěl vyvézt míč od svého pokutového území, jenomže naprosto nepochopitelně chtěl přejít přes Maného, který ho obral. Poté se k míči dostal Mohamed Salah, jenž levačkou zamířil přesně k bližší tyči.

Po chvíli byl obrat dokonán. Van Dijkovi se povedl u středového kruhu vystihnout rozehrávku soupeře, načež dokonalým způsobem vysunul do úniku Sadia Maného. Ten měl před sebou pouze brankáře Ramsdala, kterého překonal střelou pravou nohou.

V 62. minutě mohlo být vyrovnáno. Fraser se totiž dostal až před Adriána, kterého se snažil přehodit. To by se povedlo, jenomže vracející se Milner odkopl míč z brankové čáry.

Domácí se museli o tři body strachovat i v závěru. Aké servíroval míč před prázdnou branku Wilsonovi, který naprosto nepochopitelně netrefil míč, nýbrž pouze trávník. Tento komický moment nakonec stejně skončil ofsajdem.

Domácí po výhře i nadále s obrovský náskokem vedou anglickou ligu, Bournemouth je osmnáctý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC29271166:2182
2.Manchester City28183768:3157
3.Leicester City29165858:2853
4.Chelsea FC29146951:3948
5.Manchester United29129844:3045
6.Wolverhampton Wanderers291013641:3443
7.Sheffield United281110730:2543
8.Tottenham Hotspur291181047:4041
9.Arsenal FC28913640:3640
10.Burnley FC291161234:4039
11.Crystal Palace291091026:3239
12.Everton FC291071237:4637
13.Newcastle United29981225:4135
14.Southampton FC291041535:5234
15.Brighton & Hove Albion296111232:4029
16.West Ham United29761635:5027
17.Watford FC29691427:4427
18.AFC Bournemouth29761629:4727
19.Aston Villa28741734:5625
20.Norwich City29561825:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

Za mě rozhodně zlepšený výkon, stejně to pořád není ono, ale je to posun oproti Watfordu a 2. půlí s Chelsea.

Reagovat
O.Giroud

tak to by bol posun aj keby kazdy zahral priemer

Reagovat
Kixi Syhimour

to je pravda

Ale snad nám to vítězství pomůže i s psychické stránky. Souhlasím, že řešení finálních situací bylo na facku (jak píše stiflerovamama), ale alespoň tam nějaké ofenzivní situace byli.

Ale obrana samozřejmě stále slušně hapruje, uvidíme , jak se to vyvine, protože toto stále ve středu stačit nebude.

Reagovat
O.Giroud

ja len dufam, ze proti Atleticu sa bude viac strielat lebo ak to vsetko zas budeme cpat do prazdnej brany tak to bude utrpenie

Reagovat
Kixi Syhimour

zase ne z nějakých nesmyslných pozic, ale dneska tomu taky trochu chybělo více střelby.

Dneska mi ten výkon připomínal trochu začátek sezóny, taky ty výkony nebyly nějak extra přesvědčivé (leč vítězství zasloužená, v drtivé míře)a obrana nebyla jistá, ale body se uhrávaly.

Reagovat
Kixi Syhimour

*z

Reagovat
Coutinho10

nadeje pred LM

Reagovat
stiflerovamama

Tak o krok bližšie k titulu ale za mňa opäť rozpačitý výkon. Neistý v obrane, riešenie ofenzívnych situacii zase veľa krát na facku, biedna forma kľúčových hráčov. Toto v stredu stačiť nebude. Osobne ak bude Hendo fit, by som tu zálohu chcel vidieť bez Fabinha, ten totálne nestiha.

Reagovat
Kixi Syhimour

za Hendersona, ale pochybuju, že by hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Prý nějaká šance je..

Reagovat
REPLIKATOR

Další nepřesvědčivý výkon. Aspoň že 3 body jsou doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě třikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Momo MOTM.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Rash

Reagovat
Kixi Syhimour

Líbil se mi, ale u toho gólu měl mít na starosti Lermu si myslím a na něho se slušně vykašlal.

Reagovat
fenixLFC

plusy- uz len tri vyhry a je to v suchu

minusy- ked sa trapime s bournmouthom co je tim ktory nam v lige sedi asi najviac zo vsetkych, tak je proste nieco zle

Reagovat
avicii

To bolo zas slabé.. Titul je bližšie ale proti Atlethicu budeme potrebovať možno najlepší výkon sezóny v čase keď sme najviac s formy

Reagovat
vladis271

preboha, nvm čo sa bude musieť stať aby sme cez Atlétov prešli. Tá obrana je čistý chaos.

Reagovat
Coutinho10

slavit titul na Etihadu by bylo hodne zajimavy, pokud do te doby my ani oni nezavahame

Reagovat
vladis271

bude nám tam stačiť xko??

Reagovat
fenixLFC

Ano

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
nani92

ako môže Liverpool vyhrávať stále s takou sračkou, to mi fakt hlava neberie

Reagovat
smazaný uživatel

Raz za dekadu sa to stat moze

Reagovat
Filipow

*3 dekády

Reagovat
O.Giroud

aura sampionov

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

EZ

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
GazzaPalo

To ako fan united by si mal najlepšie vedieť.S tou "srackou"vyhrali niekoľko titulov.

Reagovat
smazaný uživatel

Sracky jsou z mufc

Reagovat
oli9

Tak čekat že to budeme celý rok válcovat je blbost. 3 body jsou hotovo

Reagovat
YNWA__MSN

Harry Wilson sledoval dnešní zápas na Anfieldu v tréninkove soupravě LFC Měl by podle vás dostat příští rok šanci v A tymu Liverpoolu? Třeba prodat Shaqiriho a nechat si mladyho odchovance na lavicce.... Možná z něj Klopp dostane ještě víc

Reagovat
O.Giroud

Predat

Reagovat
fenixLFC

urcite nie, jedine co ma tak su strely z dialky a standartky, zbytocny hrac pre lfc....

Reagovat
avicii

Predať aj zo Shaqirim.. Prakticky nám to z veľkej časti vykryje Wernera a tiež ktovie co Origi, tuto sezónu pre nas nemal taky prínos, možno sám bude chcieť odísť.. A asi by som sa tomu nebránil.. Miesto neho Rashica trebárs

Reagovat
smazaný uživatel

Brewster lepsi

Reagovat
YNWA__MSN

Brewster mi přijde jako Solanke II

Reagovat
oli9

Já jsem jeden z mála komu se líbí, technika, střela.. Ale už to o něm říkám 3 roky a nikdy nezůstane... Já bych ho sezónu nechal u nás a dal šanci, přece jen s tou naší kvalitou týmu by se ještě zlepšil a po roce u nás by se rozhodlo jestli na to má nebo ne

Reagovat
YNWA__MSN

Já jsem taky jeden z mála kdo ho má rád. Poslední 2,5 roku na hostováních válí a šanci si určitě zaslouží. Má na to. Doufám, že bude součástí A týmu LFC v příští sezoně a pak se uvidí. Elliott hostování, Brewster taky a Shaqa možná prodat.... Kecy typu, že umí jenom střílet fakt neberu

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kapřík

Je mnohem lepší než tu většina píše, vypracoval se na oporu Bournemouthu a viditelne roste. Ale u vás by mu asi psenka nekvetla, potřebuje ještě čas a hrát, aby byl komplexnejsi. To by u vás asi dostal leda pri vyrazne marodce. Vidím to spíš na přestup někam do středu tabulky - Sheffield, Everton, Tottenham .

Reagovat
YNWA__MSN

Everton?!

Reagovat
Taiger

Důležitý 3 body, většina hrozná bída, Laca musí hrát od začátku příští zápas se City

MOTM za mě Luiz, Leno hned za ním

Reagovat
Kixi Syhimour

West Ham si teda minimálně bod klidně odvézt mohl.

Reagovat
Hachim Mastour

Dani pošéfil. , Most touches (121), Most passes completed (86), Most recoveries (14), Most interceptions (6), Most tackles (5), Most fouls won (2)

Reagovat
PhilipS

"Experti" mu tady dávali zlatou malinu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
Taiger

Však ty si chtěl na začátku sezóny prodat Aubu, u have no room to talk

Reagovat
PhilipS

v půlce sezóny

Reagovat
Taiger

To je snad ještě horší tvl

Reagovat
Ondiis

Hlavně k nám chtěl Mourinha

Reagovat
Taiger

WTF TO VÁŽNĚ?

Reagovat
merlick

Reagovat
Minister

Reagovat
Taiger

Ztráty tam ale nejsou co?

Reagovat
Hachim Mastour

Aké straty? Veď mu lopta drží na kopačke ako prilepená. Nemôže mať 100% úspešnosť prihrávok.

Reagovat
Taiger

Drží jako přilepená a několikrát vyslal WHU do protiútoku, k

Reagovat
Hachim Mastour

2x

Reagovat
masly008

Jednou to bylo poté co dával míč hrotovi na soupeřovu 16 a ten se nechal předběhnout.Takový Xhaka založí před naší 16 náhrou přes střed hřiště.

Reagovat
jacobT

V defenzíve hral dobre, ale smerom dopredu sa mi dnes teda vôbec nepáčil. Často držal loptu až príliš dlho.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak to uz asi nesestoupime

Reagovat
fenixLFC

ta liga je vtipna soton po prehre s evertonom posledny, potom na prelome roku chytil formu a bol skoro na dostrel europy. teraz su zas 14....

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Filipow

sranda liga

Reagovat
Nikikrew

Slaby vykon preto je vyhra o to sladsia.

Ono nie je jednoduche hrat proti hlbokemu bloku ale my sme sa ani moc tych sanci nevytvorili. Celkovo je to take staticke, bez napadu a nejakej myslienky. Vdaka bohu za Ozilov rozum a super zakoncenie od Lacu.

Ciste konto potesi, najma po vacsich sanciach West Hamu. Dnes Luiz potesil, Mari celkom solidny, urcite treba aj pochvalit Saku.

Remiza by bola asi spravodlivejsia ale hra sa na goly . Sme zachraneni

Reagovat
Largo

Vykon opet nic moc, ale tri body dulezity. Salah 70 golu za prvnich 100 zapasu. Nejlepsi v historii Reds.

Reagovat
O.Giroud

este ze nema formu, to by len bolo cislo

Reagovat
Taiger

Suarez

Reagovat
Bandita_Harry

Ne

Reagovat
Kopac

co sa tyka statistiky nie, herne jednoznacne jo

Reagovat
Bandita_Harry

To áno

Reagovat
eder

Ten nastoupil za LFC celkem ve 110 ligových zápasech, ve kterých nastřílel celkem 69 gólů.

Reagovat
Largo

Ne

Reagovat
LokoLFC

Neni pravda, jestli jsem dobre cetl. Nekdo tam ma 72.

Reagovat
eder

V rámci historie Premier League je Salah se 70 góly opravdu nejlepší. Ten "někdo" se 72 góly v prvních 100 zápasech je Roger Hunt, ale ten první tři sezóny hrál s Reds druhou ligu.

Reagovat
LokoLFC

Typek tam nema v ramci PL, ale v historii Reds.

Reagovat
PP

to je jeden z největších progresů v současném fotbale. Když si ho vemu v AS, kde to byl takový dražší Libor Sionko nebo Láďa Krejčí, tak hned první sezonu mi zavřel hubu jak nikdo v poslední dekádě.

Reagovat
Largo

I v AS umel bejt rozhodujici. Ale uznavam, ze v Liverpoolu se z nej stalo delo.

Reagovat
ADM

Tak ja si pamatám, ako ešte za AS mochol pochovať Real na Bernabeu 3 gólmi snad za 20 minút, len to by musel vedieť kopnuť do lopty pred súperovou bránou. Markatný progres urobil v zakončení, inak to v sebe mal no..

Reagovat
Muffi

Takže borec dá za 2 roky v Serii A v 65 zápasech 30 gólů a je to jen dražší Sionko.

Chytráci z EF a jejich namyšlenost nikdy nezklame.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho prekaučoval prvý polčas. Nikdy nikdy nám nefunguje hra na troch stopérov, a stále to skúšame. Prečo? V druhom polčase zmena rozostavenia a ihneď zlepšenie. Remíza za priebeh zápasu asi zaslúžená. LM si nezaslúžíme, ani náhodou. Ani Son alebo Kane by nám v tomto systéme nepomohli. Som na vážkach, či podporiť Mourinha alebo nie. Bolo by asi fér dať mu šancu a jedno leto, ale na druhej strane ak budeme predvádzať henten futbal, tak by som sa na to vykašľal.

Reagovat
jk

Jasně, že tyhle neustálé změny rozestavení a různé experimenty jdou za Mourinhem. Ale v prve řadě je třeba říct, že kdyby ten Kane byl k dispozici tak není třeba tyhle věčné ústupky dělat a mohlo by to vypadat úplně jinak. Ten napiču systém furt José zkouší právě kvůli těm absencím.

Já bych ho osobně po sezóně klidně odstřelil. Bude to stát méně než posila na kraj obrany a pokud by byl k mání někdo kdo tomu dal nějakou vizi tak je to lepší než nějaké doufání v trofej s Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten druhý odstavec ja by som pokojne siahol po Hassenhutelovi ak by to bolo možné.

Reagovat
fenixLFC

hasenhutl ma problem, ze ma iba jeden plan. ked mu ten enfunguje, je v hajzli. v dlhodobej sutazi mu to funguje, ale v poharoch vzdy kvoli tomu vyhorel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len chcem, aby Tottenham hral znovu atraktívny futbal. Ako za Pochettina, Redknappa. Bez ohľadu na to, že sa niekde kvalifikujeme. Teraz sledujem futbal ako za trest. Nebaví ma to a to je pre mňa to najdoležitejšie. Southampton naproti tomu hrá veľmi pohladný futbal, baví ma.

Reagovat
Nikikrew

Lo Celso iny frajer. Nastaveny cas a pokazi 2 lahke prihravky z coho mali domaci takmer sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Inak N´Dombelé dolu na polčas. Čo sa s týmto chlapom deje? 60mil libier by som si predstavoval úplne inak, Zatiaľ to vyzerá na poriadny flop.

Reagovat
O.Giroud

ale on hral dobre nie? akurat sa vzdy zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Bol a osobne som si myslel, že ho brzdia zranenia. Ale teraz je "zdravy", ale je úplne mimo. Fyzicky nevyzerá dobre, futbalovo áno. Snáď je ešte stále zranený a po sezóne sa dá dokopy.

Reagovat
O.Giroud

len ci ho nezdeptali nejak tie zranenia

Reagovat
ajouki

Zdravý mi nepřijde. Působí na mě jako postřelená zvěr, kdy se při každém sprintu rozbíhá se sebezapřením.

Reagovat
matZz

nevěřím tomu, že by ho Mourinho stavěl, pokud by měl nějaký regulérní zranění. Proč by to dělal? Jeho výkony v poslední době nejsou jinak fenomenální, že by nás jeho přítomnost na hřišti měla nějak spasit. Do toho středu máme i bez Sissoka možností hodně, většinou navíc chodí na hřiště až jako střídající, jeho minuty mohl klidně sbírat Gedson, Dier, Skipp...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Svatej

Arsenal už téměř na dostřel LM

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Mourinho má pravdu ohľadom Ndombelého. Každý to vidí a on to povie. To sa mi na ňom páči. Viem, že Ndombelé je človek a nemože ovplyvniť prestupovú sumu, ale jednoducho hráč musí makať. Futbalovo na to určite má, ale to srdce a fyzička tam jednoducho nie je.

Reagovat
masly008

To si říkali fans všech těch klubů kde byl, než takhle rozesral kabinu, která ho odstřelila a klub se pak dával 2 roky dokupy po něm.

Ale jo já vám ho přeju.

Reagovat
Tolstobik

Mourinho si vzdycky vyhlidne obetniho beranka, to je u nej klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď povedal pravdu, aká obeta. Každý to videl. Každý čakal viac. A kde hovorí inak, je farizej.

Reagovat
smazaný uživatel

verejne kritizovať hráča to sa nerobí. Má ho kritizovať medzi 4 očami nie verejne. A preto vydrží max do konca sezóny. V Totenhame začal trochu skoro :)

Reagovat
johan14

Niekedy je to jediná možnosť ako toho hráča prebrať zo spánku, facka v pravej chvíli je lepšia ako 10 hodín vysvetľovania...

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, ale facka na verejnosti ešte nikoho nespasila

Reagovat
Svatej

Tohle je furt podle myho ta lepší varianta, se kterou se dá snaž něco delat.. Lepší fotbalově nadanej "lenoch" než snaživý kopyto, alespoň teda podle mě.

Reagovat
Talker

Kritizovat zrovna hráče, kterého pronásledují zranění, sotva je v ideální formě a kondici a spíš se snaží dostat nějak reálně do pohody mi přijde naprosto mimo. Zvlášť, když jde o jeho první sezonu v PL a zvyká si na ní.

V takovou chvíli těžko můžeš čekat 100% výkony, když má ještě v hlavě předchozí zranění a získává teprve tu jistotu.

Reagovat
matZz

dřív aspoň když nastoupil, tak vypadal, že ho jen brzdí zranění a jinak je world class, teď poslední zápasy je fakt špatnej, neběhá a Skipp toho dneska předvedl mnohem víc.

poslední zranění měl v polovině ledna, přesto není schopný dostat svoji fyzičku na nějakou rozumnou úroveň. připomínám, že on letos odehrál plných 90 minut jen 3x, z toho 2x v prvních dvou kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jj...u nás nemakali Shaw a Martial

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Matiča odstrelil pár krát.. Asi nebude úplne ten problém len na strane hráčov

Reagovat
vodka

Matič by pod ním hrál i kdyby měl jednu nohu...

Reagovat
cristiano.K.

100. pro postup LFC přes Atletico

Reagovat
Front hell

Bude potřeba ještě lepší výkon jako proti bournemouthu. Atleti vám dva góly nenabidnou na zlatém podnose.

Reagovat
avicii

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

bez sance, ak sa nebude strielat z dialky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Newcastle definitivně zachráněn

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec, 40b je daleko

Reagovat
cristiano.K.

bude stačit letos méně a 3-5 bodů uděláte.

Reagovat
johan14

Spurs nehrali prvý polčas dobre a tak by sa hodilo napísať, že remíza je zaslúžená. No gól dostali neregulárny , keďže tam bola ruka, ktorú videorozhodca z nepochopiteľných dôvodov nevidel. Takže sliepky mali včera vyhrať aj keď výkon ich obrany to je katastrofa, Mourinho už musí byť z nich na prášky, každý center do šestnástky zaváňa pruserom, nech to zloží hocijako. V hre o LM sú stále, len nemôžu dostávať toľko gólov, lebo nebudú hrať ani EL.

Ako je to s City, keď dostanú trest od UEFA, tak môžu hrať EL?

Reagovat
O.Giroud

Ved ich vylucili z európskych súťaží nie konkrétne z LM

Reagovat
Hokaido

Burnley - Spurs xG 3,35 vs 1,14. To hrál Tottenham fakt tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

áno

Reagovat
cristiano.K.

přitom druhý poločas chodili často do přečíslení, ale šílená finální fáze.

Reagovat
pingla

Klopp řekl, že "faul" na Gomeze byl jasný a očividný

Reagovat
avicii

Veľa rozhodcov by to pisklo, 50 na 50 zákrok podľa mna

Reagovat
pingla

I v MOTD se shodli, že to faul byl. No já nevím, já v tom ten očividný faul prostě nevidím... sporný zákrok je to určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když se experti shodli že to byl faul, ale tobě se to nezdá je to výsměch na Kloppa ano?

Reagovat
pingla

samozřejmě, že ano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

logický

Reagovat
avicii

tak ten vysmech s tvojej strany je zbytocny Olemu si sa za nedofukane lopty asi nesmial

Reagovat
pingla

O tom nevím a samozřejmě je to k smíchu

Reagovat
Front hell

Být to naopak tak řekne že on není kompetentní,aby se k tomu vyjadřoval. Taky bych to viděl 50 na 50.

Reagovat
pingla

Reagovat
cristiano.K.

každý manažer, který by byl v tomto případě poškozen by řekl to samé, zbytečné řešit.

Reagovat
Infernoqt

Ten Everton je strašně trapnej. Nepředvedl ani z pětiny takový výkon jako proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

09:36 Tottenham přišel také o Bergwijna

Další útočník se ocitl na marodce Tottenhamu. Londýnskému klubu dlouhodobě chybějí Harry Kane a Son a nyní se k nim přidal Steven Bergwijn. Nizozemský fotbalista si blíže nespecifikovaný zdravotní problém odnesl ze včerejšího souboje s Burnley a hrozí mu, že přijde o odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Lipsku.

zrušte ten klub

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

Já jsem si z toho dělal před pár dny srandu, ale on u vás regulérně v příští sezoně bude hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

ak hej tak sme fakt v riti

Reagovat
Mimalu

u nás to zřejmě padne na délce kontraktu, jestli mu dáte ty požadované tři roky, tak to gl

Reagovat
fenixLFC

evidentne sa everton snazil posetrit sily na zapas s nami ale nastupit mohli

Reagovat
spider_8

Paráda. Sice jsme z toho zápasu mohli vytřískat i větší zlepšení skóre, ale co už. Člověk nemůže mít všechno a takhle to aspoň pro Carla není takové ponížení. Stejně je ale zajímavé, jak si Lamps vytírá zadek se svými bývalými trenéry, kteří jsou mnohem zkušenější. Tři vítězství nad Mourinhem a teď jednoznačné i nad Carlem. Navíc všechno to bylo hlavně o tom, že je Lamps přetaktizoval, v čemž tedy obecně zatím nijak zvlášť nevyniká.

Reagovat
Zaschrona

No, fotbal dost možná aktuálně nemá větší talent než Billyho Gilmoura. Famózní výkon.

Z našeho pohledu vyrovnaná největší porážka v trenérské kariéře Ancelottiho. A po příštím pondělí bude téměř určitě zas ještě hůř... A vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby zas zbytečných a nesmyslných 90 minut dostal Gylfi Sigurdsson. Aktuálně bohužel jeden z nejhorších hráčů v celé lize. Tom Davies na PL bohužel nejspíš nemá, zatímco Sidibé fakt nemůže hrát krajního beka. Hrozivý výkon.

Reagovat
Svatej

Tohle ti opalcuju rad

Reagovat
smazaný uživatel

co s iwobim? a kde je podla teba lepsi, na kridle alebo v strede?

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že ve středu hřiště, má tam víc prostoru tvořit s balónem, pro mě dost nepochopitelně ho ale Ancelotti skoro nestaví, vždy mi přijde, že je asi náš nejtvořivější hráč, který se snaží balon primárně posunout kupředu, ať už driblinkem nebo pasem. U většiny ostatních to bohužel je spíš ten opačný směr...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Davies ztratil ten mladistvý hlad, co měl že startu své kariéry. Škoda ho

Reagovat
Zaschrona

Myslím, že měl jít někam na hostování, kde by hrál pravidelně a dostal jasně určenou roli a mohl s tím svým sebevědomím se posouvat kupředu. Tady má jednou za čas lepší zápas, ale obecně mi nepřijde, že by týmu byl nějak extra prospěšný, reálně nemá žádnou přednost, ve všem je max průměr. Asi bohužel...

Reagovat
raduinho

Reagovat
Svatej

Gilmour základ, nahned.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kapřík

famózní výkon. Kdyz k tomu prictu zdraveho RLC, v Chelsea krystalizuje zajímavá anglická záloha.

Reagovat
Kapřík

Teda britská

Reagovat
Steven666

Reagovat
smazaný uživatel

Famózní výkon, který by se měl zase začít stávat standardem. Gilmour nastavil standard a dodržel. Tak se mi to líbí. Doufám, že bude takhle hrát ve většině zápasů, protože je mi jasné, že nemůže být vždy muž zápasu. Snad to nejsou jen dva zápasy, které vyšly a nepřijde zase ta šeď, protože takovým výkonům se fandí opravdu jinak. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nám nenalosovali v LM Juventus. Chelsea tenhle rok podává nejlepší výkony zejména proti bývalým trenérům.

Reagovat
danielfc

ManU a ManCity, futbal by mohol byt zaujímavý, je to predsa len derby ale toho plaču a simulovania čo tam predvádzajú, to je hrozná vizitka PL. Okrem toho opäť jednostranné komentovanie na Premiersport, ja viem, že sú tam všetci fanušikovia ManU ale to sa nedá počúvať.

Reagovat
mimi_united

Tú TOP 4 si zaslúžime, urobili sme obrovský progres a to je dlhodobo zranený Pogba a akutálne aj Rash

Reagovat
Svatej

Achjo, ty účka jsou fakt jak švábi

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola celkom hanba tuto sezonu

Reagovat
stiflerovamama

Pepek prehrať oba zápasy s Olem

Reagovat
nani92

nemáte začo, Liverpool

Reagovat
vladis271

palte dopce, ste ich mali dať dole na konci minulej sezóny, za dnešok vám dakovať určite nebudeme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
cristiano.K.

nemáme

Reagovat
merlick

Ukazkovy zapas dilemy ci utd hrali tak dobre alebo city bolo take slabe. City bolo slabunke, Utd ukazkovych 15 min v prvom polcase.

Mohlo to skoncit kludne aj 4:0, keby utocnici Utd sem tam aj prihrali alebo zdvihli hlavu

Dik utd, teraz bude city iba nasrate a v stredu nam da patku

Reagovat
avicii

Už sa teším na to ako Hendo dvihne ligovu trofej nad hlavu a oslávime 19. titul

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ještě rozjebme ty Španěly

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

jak City tak my.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
bbbauch

3 body proti city beru vzdy jakymkoli zpusobem. Ole

Jestli se James nenauci myslet fotbalove, nic jinyho nez bezec z nej nebude. Bruno z nej byl hotovej

Reagovat
Busby babes

super odmakany. Na muj vkus jsme se v druhe puli moc zatahli, ale v zasade z toho nic moc pro City nebylo a my hrozili z brejku. James tam mel vyresit dva lepe a ten gol mohl/mel prijit driv. David Beckham, teda Scott pak paradne potrestal tu chybu.

Maguire az na ty housle od Kuna dobry, nejlepsi hrac asi Tony. Gol, hodne toho odpracoval, dokazal podrzet balon, kdyz bylo treba... Dobrej vykon. Fred a Matic taky.

Reagovat
Dawon

V tom prvnim polocase bych teda Martiala vystrelil na mesic, jak sme tam byli 3 na 2, bruno uplne sam na penalte a on dal malou domu Edersonovi Nastesti pak teda napravil, takze budzi mu vse odpusteno Jinak oba s Jamesem tu roli na hrotu plnili paradne, jen ta finalni faze by chtela vypilovat, ten druhy gol fakt mel prijit mnohem mnohem driv, uplne klidne uz v prvnim polocase

Reagovat
Busby babes

jj, to jsem i psal v prubehu. tam to zazdili no. Holt sli do zakonceni sami. Martial bylo horsi, James zakoncil slusne... pak tam zazdil jinej brejk no, tam bylo skoda, ze si asi na ten pas Brunovi neveril... ale je to mladej kluk, to prijde.

Reagovat
Dawon

Jojo, rozhodne je to fajn prislib do budoucna, protoze to v cem aktualne zaostava, je zrovna takova vec, ktera prave s tim vekem docela casto muze prijit

A teda Scott krasne, sice prazdna brana, ale tohle rozhodne neni easy trefit

Reagovat
vladis271

2 wins. AKo takto, ak sa chcem vyhnúť anticlimaxu a strašnej nude posledné 2 mesiace sezóny musíme Atlétov v stredu zožrať zaživa.

Reagovat
Dawon

Hrozne hrozne dulezita vyhra, prvni polocas z nasi strany vyborny, tam sme city fakt k nicemu nepustili a byli sme pravidelne hodne nebezpecni...asi to uplne klidne mohlo byt i 2:0 a nikdo by moc nemohl protestovat.

V druhem polocase uz nas teda zamkli vyrazne vic a golem to tam dost smrdelo, ale ve finale me asi nenapada nejaka vylozene tutovka, kterou bysme jim dovolili.

Ighalo i za tech par minut hrozne super vykon, dokazal podrzet mic, uklidnit hru, tahle nouzovka na posledni chvili se fakt zatim jevi jako hodne solidni volba.

James jestli dokaze zlepsit finalni fazi, tak z nej muze byt fakt paradni hrac, on se svojim pohybem a rychlosti dokaze dostat fakt do hromady nebezpecnych situaci, jen to finalni reseni fakt zatim hrozne pokulhava.

A teda chudak Bruno, on tam ma bozi nabehy z druhe vlny a nejak mu to tam nikdo nechce nahrat

Reagovat
Busby babes

z tech sanci si vzpomenu na Sterlinga v prvni puli a Jesus to tam netrefil v druhe?

Reagovat
Kixi Syhimour

Sterling v té druhé tam zakončoval když z křídla přihrával Mahrez, to bych možná přidal

Reagovat
Busby babes

to je asi to, co pisu, jen to teda nebyl Jesus ale Sterling.

Reagovat
Dawon

Budu zvedavy na xg, tipuju ze tam na tom budem asi vyrazne lip, protoze oni fakt nemeli nic moc no...jen v te druhe pulce to tak nejak pocitove bylo fakt mnohem horsi

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

jinak vtipny je, ze ten Martialuv gol ma mensi xG nez ten Scott.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole si zase namazal Pepka na chleba. Famózně odmakaný zápas, takhle to má prostě vypadat, když se hraje proti kvalitnějšímu týmu. City nás prvních patnáct minut drtili, ale pak už jsme na šance snad i vyhráli. A AWB zase dokázal uhlídat Sterlinga.

Z dnešního zápasu:

God tier: Bruno, Fred, DDG

TOP tier: Martial, Maguire, AWB

Love tier: Ighalo (to je prostě miláček, navíc za tu chvíli hrál zase naprosto parádně - takovej Lukaku před tím, než přibral)

Reagovat
bbbauch

Ighalo je regulerne muj oblibenec.. za takovou chvili si me fakt ziskal a to ty vykony nejsou uplne hlavni. Je na nem strasne moc znat jak chce hrat pro klub.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/R_o_M/status/1236621008657944581

Jemu to nejde neprat. Kopacky po prestupu rikaj casto, jak uz jako mali fandili... ale u nej to je pravda. A ze se mu ten sen splni v 31 letech, kdy uz v to ani nemohl doufat... uzasny. On je fakt jak fanousek, co ho pusti na hriste, kdyz vidis, jak se raduje.

Reagovat
bbbauch

Prave tohle i myslim plus to, jak popisoval co rikal agentovi v momente, kdy se mu ozvali..

Reagovat
ManUnited

tyjo mně Harry přišel hrozně nejistej dneska

Reagovat
masly008

Tak víš jak, vždycky se slabší týmy hecnou na ty lewpší než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky nám to právě úplně nešlo

Reagovat
PP

Kurvafix.. City nám loupne 3 goly do poločasu a budeme rádi, že nedostaneme debakl. Učka porazí City, aby ruply s náma rozdílem třídy.. Zvláštní ročník letos.

Reagovat
noustres

To je konspirace

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě PL

Reagovat
niflheim

Ole je Robin Hood, bohatým bere, chudým dává.

Reagovat
Miguel19

United naprosto zaslouženě. Velmi dobrý výkon.

Reagovat
Adyss

Liverpool može oslavovat titul o 2 týždne? či kedy to vychadza

Reagovat
Kixi Syhimour

Teoreticky i za týden s tím, že na Goodisonu už budeme mistři.

Nicméně City minimálně (a asi oba) duely vyhrají.

Takže když takhle by to vycházelo na Crystal doma, za 2 týdny.

Reagovat
afc

Pre Guardiolu pekná blamáž, aby trikrát prehral s takým niktošom ako je Ole, tak to je na okamžitý vyhadzov.

Reagovat
noustres

Tak když je vykopli z pohárů? Musí to zakamuflovat, aby ho vyhodili oni.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hona.kub

Barkley dnes dvě Áčka, to de, na to jakej je to dřevák...

Reagovat
ManUnited

Dneska super výkon, jen Harry mi přišel trochu nejistej ale City ikdyž drželi míč 72% času tak měli dvě šance? Super odbráněný a McTom třešnička na dortu

Reagovat
Kixi Syhimour

Navíc ty šance jste jim dali sami, ne? Fascinující jak si nic sami nevytvořili.

Reagovat
ManUnited

jo to máš nejspíš pravdu, teď z hlavy už nevím přesně jak to bylo, každopádně Shawovi ta pozice skvěle sedí, AWB je dobrej dlouhodobě, ještě bych viděl radši Baillyho/Axela v základu místo Victora a ta obrana bude parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledních 14 zápasů 10x nula, no. Awb a Maguire pro nás z tohohle pohledu byly super posily

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Neni pohľad, z ktorého by pre nas Maguire nebol super posila..

Reagovat
Busby babes

ten KDB jim strasne chybel.

Reagovat
smazaný uživatel

United letos: 3x chelsea

3x city

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icemike

A přitom to není skoro ani na EL

Reagovat
smazaný uživatel

2 vyhry od titulu

Reagovat
Ranoth

som zvedavi ci Jozef skonci po sezone

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju, nicméně jen ať klidně jde do Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo boží

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad bychom toho dokázali využít, ale stejnak nevypadá, že by někam odcházel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme. Rozhodně mu bude Končit Dilva a to je další z těch "starých" harcovníků se spoustou zkušeností..

Reagovat
vladis271

inak, dokedy to máme ohlásiť toho Wernera?

Reagovat
Kixi Syhimour

https://www.thisisanfield.com/2020/03/timo-werner-dropped-by-leipzig-after-encouraging-big-team-transfer/

Snad ho fakt dotáhneme , ještě to chce nějakého kreativnějšího záložníka a na střídačku nějakého beka, případně stopera, odejde-li Lovren.

Reagovat
avicii

Pochybujem ze kúpime zaloznika aj keby sa nejaký tvorca zišiel.. LB a CB plus útočník

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky pochybuju, neboj , jen jsem chtěl napsat svůj názor

Reagovat
cubazi

Tento hráč je fakt talent. Houssem Aouar

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz se dostává do parádní formy

Reagovat
Kixi Syhimour

za 100 , no

Reagovat
smazaný uživatel

Bayer mi přijde dlouhodobě na přestupovém trhu na prd. Jak příchody tak odchody nic moc. Bůh ví kolik by to nakonec bylo. A peněz stejně musíme mít tři prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se ti? Největší hvězdy odchází za malé částky a příchozí taky nic moc.

Reagovat
cubazi

Nie, je to hipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Není. On bude skvělej.

Reagovat
cristiano.K.

kreativnějšího záložníka?

Však se ani všichni tři (Ox,japonec a Keita) nevejdou na lavičku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže ani jeden z nich není tak kreativní, jak bychom potřebovali. Navíc Keitu s Oxladem podle mě Klopp nehraje přímo jako kreativního záložníka, nicméně to by nehrál asi ani s někým jiným.

Reagovat
cristiano.K.

no jsou to ti nejvysunutější, takže já je tak beru.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mají k tomu nejblíže z té zálohy, takže v pohodě, jen já bych si to představoval ještě jinak

Reagovat
cristiano.K.

ani jeden z těch tří neodejde, takže je šance nulová na změnu.

Reagovat
fenixLFC

niekedy do dubna

Reagovat
EXoRcIsT

Bude to zniet trochu namyslene ale bol to lahsi zapas ako som cakal

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedivím se ti, já docela čekal že vás přejedou jako v poháru u vás, ale pohřbil to Guardiola se sestavou a šetřením de Bruyneho (nicméně klidně hrát mohl si myslím, hrál proti Arsenalu, ale odpočinul by si proti Burnley).

Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je šetření KdB, druhá, že tam nechal Fodena plácat se celý zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

taky jsem nepochopil, prohrávají a on tam pošle LB, místo evidentně rozhozeného Fodena, když má na lavičce alespoň Silvu. Nicméně třeba to už vzdal a chtěl prostě dát Fodenovi celé derby a de Bruyneho neriskovat.

Nicméně prý má de Bruyne poraněné rameno, tak třeba mu křivdím.

Reagovat
fenixLFC

skor veril ze zo strany nieco vymyslia. a meny je v tvorbe sanci uplne niekde inde nez zinchenko. len nevie branit, najma brejky, tak nehral zaklad. ked uz ale museli tlacit, tak davalo zmysel ho tam davat. za mna celkom logicke rozhodnutie. v podstate tam poslal dalsie kridlo namiesto stredaka, najma ked stred bol ucpany

Reagovat
Kixi Syhimour

Vím o tom, že je na tom rozhodně lépe vpředu, ale stejně by mi přišlo lepší hodit tam zkušeného Silvu, navíc na krajích to podle mě nemělo ani smysl zkoušet, zvlášť když Mendy hraje na straně wan Bissaky, ale každý to vidí jinak.

Reagovat
fenixLFC

skor mi nedavalo zmysel priviest dalsieho stredaka ked stredom to proste neslo. jedine sance do zavretej obrany mali po stranach. skor som nechapal rpeco siel dole aguero, mali hrat obaja s jesusom. ked teda za tym zas nie je zranenie, kedze mu tam davali lad na koleno

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já bych sundal Fodena a dal nahoru Silvu, takže by vlastně další střeďák nepřišel. Nesouhlasím, že by měli šance jenom po stranách a když už tak ne na straně wan Bissaky, ale to už mi přijde, že máme prostě rozdílné pohledy.

Reagovat
mesyas

"nenadanější anglický mladík, víc talentu než Messi"

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Kdy že se má vyhodnotit, jestli budou City hrát tu LM nebo ne?

Jinak čeká nás z těch silných týmu ještě Lester, City a Pool, kterýmu už ale snad o nic nepůjde. United tím jejich otravným nalipnutim beru jako největší hrozbu a u nich jsem se na to díval spíš naopak - jen 2 těžký zápasy, kde budou zaručeně bodovat

Zajímavý každopádně je to, že se z toho zdánlivě jasný ho určení míst pro příští ročník LM stává docela zajímavá hromadná rvačka. Leicesteru dochází dech, City ztrácí a Arsenal se zvedá. Byla by poradna prdel, kdyby se pořadí od druhyho do sestyho místa určoval až v posledním zapase ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravděpodobné, že se o tom odvolání nestihne tuto sezonu rozhodnout, takže nejspíš by zákaz platil až od přespříští sezony

Reagovat
masly008

Arsenal se zvedá trošku bodově,ale herně ani ne.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

S Liškama už jsme hráli 2x

Reagovat
oli9

Bude super když hráči city v zápase s nama budou dělat uličkou pro mistry

Reagovat
masly008

Jste pro ně jen další tým z 18.Jediný rival co mají jsou účka. Bylo by to jeko by jste to vyhráli a šli uličkou kdekoliv jinde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesouhlasím.

Sice nejsme rivalové, ale pro některé to může být skladký pocit, vidět "ropné a miliardářské City, kteří ani z takovými financemi nejsou schopni ligu letos uhrát" dělat nám uličku.

Reagovat
masly008

Jako myslíš že ti hráči řeší nějaké finance klubu? Nebuď naivní.A vy to taky nemáte jen na odchovancích ne?

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemyslím hráče, myslím fanoušky

Reagovat
masly008

Ale tak to max ti vaši ne? Ostatním je šumák kde to vyhrajete poprvé v historii PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, jo ty jsi to myslel jako ze strany City, že? Aha, sorry, tak City to asi nijak extra vadit nebude.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
El Cid z City

Miliardářské City by řešily možná lišky, pochybuji,že hráči jako VVD,Mané,Salah mají komplexy jako třeba ty z toho,že si City koupí Mendyho,Rodriho,Jesuse nebo Bernarda. Nepříjemné na tom může být jen ta samotná ulička,ale pořád lepší,než prohrát a udělat vás mistrem, takhle už o nic nepůjde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Viz masly008, sorry jestli jsem to špatně pochopil, ale vztáhnul jsem to spíš na fanoušky, hráči tohle tolik neřeší samozřejmě, ale naopak pro ně by to mohl být dobrý pocit po tom loňském zklamání

Reagovat
El Cid z City

Vzhledem k tomu,že fanoušků jsou nejspíše miliony,tak je skoro jisté,že se do nějakého jejich pocitu trefíš,sám to tak určitě budeš cítit,jak tě tak občas tady čtu. Ale přijde mi,že ti prostě nestačí titul,který máte možná od prosince,chceš aby byl nějak vyšperkovanej,s emocema, vím o čem mluvím, ten loňský byl mnohem sladší než ten předloňský,dlouho dohrávat ligu s titulem není úplně ono.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně to je vcelku jedno, řešil bych asi jenom United.

Věřím, že ten loňský byl emocionálně cennější pro tebe, nicméně já si myslím, že tady to je fakt jedno, čekáme 30 let, užijeme si to tak i tak

Reagovat
El Cid z City

No právě proto mi přijde nějaká ulička jako úplná pitomost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jasně, tak to píšu v tom druhém příspěvku, do toho se nedokážeš vžít, nicméně si myslím, že někteří prostě budou rádi obohaceni o to vidět vás dělat uličku, co tak čtu.

("to je jedno" bylo myšleno ke způsobu zisku titulu, nikoliv uličce, tam si prostě myslím, že někteří budou rádi)

Reagovat
vladis271

ulička môže byť milá. Ale ja osobne by som ten titul radšej vyhral u Vás než v zápase s CP a ptm uličku u Vás.

Reagovat
Kixi Syhimour

A věz, že na druhou stranu ty neznáš pocit, být tak strašně 2x blízko a znovu to nevyhrát proti tomu samému soupeři a teď si myslím, že ta sorta fanoušků nebude malá, která ráda uvidí konečně City proti nám v tomto smyslu prohrát.

Reagovat
El Cid z City

Myslím,že by jste to vyměnili za titulovej gól z 95.min. proti účkám v posledním kole.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to ano, uličku proti City bychom za toto vyměnili

Reagovat
Kixi Syhimour

A jinak teda zrovna já nemám komplexy z vašich nákupů , však já proti vašim nákupům nic moc nepíšu, maximálně vyzdvihnu, že prostě máte větší finanční prostředky než my.

Reagovat
Kixi Syhimour

Navíc konečně bychom to byli my, kdo by z toho souboje City vs. LFC vyšel vítězně, po dvou trpkých porážkách.

Reagovat
El Cid z City

S účkama by to bolelo,jestli je to Arsenal,Chelsea,Liverpool nebo Tottenham je úplně jedno(pokud by netrénoval Mourinho).

Reagovat
masly008

Reagovat
iamek

Reagovat
Boban

vau, naposledy se oba ligove zapasy s city vyhraly v sezone 09/10, hezky vyroci...

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire musi hrat so zranením, na jeho výkonoch to nie je veľmi vidieť, ale furt mam z neho pocit, ze ho niečo bolí

Reagovat
cr7sux

Tak momentalne ma tusim zase kotnik..

Reagovat
iamek

Teď si aspoň týden kluci odpocinou. Los v EL nám v tomhle hodně pomohl.

Reagovat
ManUnited

Lask bych teda nepodceňoval

Reagovat
icemike

Tak má všechny hráče united před sebou, ten pohled občas zabolí

Reagovat
blade115

Na City vůbec není spoleh, měli ty sráče rozmáznout a byl by klid.

Reagovat
forrest

Copak, snad se nezacinas bat...

Reagovat
blade115

Samozřejmě, že začínám. Jedna náhodná výhra a zas z vás budou ti staří nesnesitelní otrapové.

Reagovat
Godwinson

Pořád jsou bžilion bodů za Liverpoolem, takže to nebude tak hrozný

Reagovat
blade115

Však oni už si vymyslí nějaký důvod, proč letošní úspěch Liverpoolu není vlastně ani tolik úspěch.

Reagovat
Godwinson

To máš docela pravdu, po té prohře na Watfordu jsem něco zaregistroval

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Aspon si obcas dame pauzu, narozdil od nekoho...

Reagovat
Busby babes

jeste ze v tomhle u tebe vysledky Chelsea nehrajou roli...

Reagovat
blade115

Konzistentně férový a nezaujatý milius.

Reagovat
Busby babes

ja o sobe netvrdim, ze jsem nezaujaty.

Reagovat
blade115

Však to tvrdím já o sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Ta záloha Fred,Pogba, Fernandes by mohlo být do budoucna hodně zajímává. Snad k ní nikdy nedojde Ederson zápas blbec.

Reagovat
iamek

Jak jsem viděl Fodena v základě, tak jsem měl strach, ze nás tenhle megatalent zničí. Nic. Super výkon <3. Konečně tam vidím hráče, kteří za ten klub nechají má hřišti vše. Bruno to solidně poblaznil . Oleho nákupy zatím nemaji chybu. Nakonec jsem rad, ze i ten Matic ještě podepsal. Garner muže v klidu má hostování aspoň. Dneska hrál dobre.

Reagovat
Busby babes

Foden to udelal pro rodinu. Tata a brachove fandi United...

Reagovat
iamek

Aspoň někdo v rodině má rozum

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "I haven't beaten Pep three times, my players have. I do believe in my ability to improve the team."

This season, Man Utd academy graduates have scored more PL goals against Man City (2) than Man City academy graduates have scored in the competition altogether (0).

Reagovat
mimi_united

Inak Oleho nákupy - Maguire, James, Bruno, Bissaka zatiaľ všetko super hráči

Reagovat
Busby babes

k tomuhle, ono to vypada, ze ty zpravy, kdy jsme prekopali ten pristup k posilam asi fakt jsou pravdive. Sice Woodward porad rozhoduje, coz by jeste chtelo zmenit, ale asi se tam neco zmenilo k lepsimu... snad to bude pokracovat.

Reagovat
masly008

Fakt i ten James? Mi příjde fotbalově úplně tupý.

Reagovat
Whitemedia

prostě běžec, za ty prachy ho na lavičce přežiješ..

Reagovat
iamek

3 + 6, nejvíc faulovany hráč. 22 let, 15 mega, první sezóna. Do te doby druhá liga. To nejsou vůbec špatný čísla. Až začne řešit lip brejkove situace, tak to bude fajn hráč do rotace. Navíc na hřišti vždycky nechá úplně všechno. Takové hráče teď potřebujeme.

Reagovat
iamek

Takový Pepe má zatím 4 + 6, ale ten půjde nahoru. Stejně jako James.

Reagovat
masly008

Tak já to beru vždy tak že kupuješ hráče do základu aby on vytlačil stávající na tu lávku.Hned na lávku můžeš mít odchovance.

Reagovat
Manchestersky Krocan

čo je to za blbosť? niekedy sa hráči kupujú iba na rozšírenie kádru, nie vždy do základu..ako príklad v Liverpoole Minamino, Shaqiri...James sa kúpil ako talent na lavičku, to, že z útoku odišli dvaja hráči a okrem neho nikto neprišiel + skvelý forma na začiatku sezóny + zranenie Rashforda mu zaručilo oveľa viac minút ako sa pôvodne plánovalo

Reagovat
masly008

No však a k čemu jim ti hráči jsou? Vám odešl jen 1 ne? Alexsis se po sezoně vrátí z dovolené ne?

Reagovat
Swarley

hráč využitelný na více pozicích, odmaká si to, do brejků výborný a když měl formu, tak hrál opravdu skvěle...nejsilnější základ ne, ale do širšího kádru rozhodně ano...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
forrest

V tomhle zápase se s Kloppem hezky předháněli v trapnosti.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Busby babes

On Billy Gilmour:

Roy "I was at home with a cup of tea and a bit of chocolate, with no volume on and I got out of my seat and said who is this kid in midfield"

Gary "Wouldn't it be easier to turn the sound on?"

Roy "I didn't want to listen to the commentators" https://t.co/aB1FBv9932

Reagovat
Whitemedia

A před zápasem

Roy Keane on Billy Gilmour:

„In a funny way, this Everton game will be a harder test for him because the other night I think Lallana was his midfield opponent and my daughter is probably stronger than him.“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

hypoval jsem ho tu už nějakou dobu, konečně jsem byl na nějakým místě s predstihem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

mě by fakt dost zajímalo, co se stalo Fredovi a proč vypadal 2 sezony jako hráč, co přišel z futsalu/beach footballu. Letos jakmile dostal tu de facto vynucenou šnůru zápasů (kterou si podle výkonů prostě nezasloužil) jeho výkony rostly a cca od té půlky prosince je jeden z nejdůležitějších hráčů, nejde posadit a tu roli box to box teď hraje fakt skvěle. Přitom předtím nebyl schopný vyhrát osobní souboj (to by se dalo cca tu sezonu tolerovat), dát správné tempo přihrávce (to se už moc tolerovat nedalo). Momentálně je ale rozdílový, jako klobouček, takhle se vyhrabat z největšího transfer flopu

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Souhlas...to je neskutečná proměna

Reagovat
vodka

si počkej na proměnu andrease

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

ten to nestihne do myho duchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Mně přišel i v minulé sezóně proti nám na Emirates slušnej, ale to bylo asi spíš ojedinělý podle těch ohlasů tady. Snad se mu bude dařit, je to sympaťák.

Reagovat
Tomanatura

On ty momenty mel loni obcas, ted mu asi stouplo sebevedomi diky tomu, ze hraje. dle meho mu strasne ublizoval Pogba na hristi, s nim hrat nemuze.

Reagovat
Zaschrona

Zkušenosti, adaptace, čas. Ale popravdě řečeno mě to moc nepřekvapuje, on byl vloni taky problém v tom, že on zrovna není prototyp záložníka do systému, který se snažil hrát Mourinho. A navíc zas platí, že nikdo obvykle není zas až tak špatný, jak se o tom dotyčném zrovna píše. Statisticky byl dobrý v dost ohledech už vloni, patřil třeba ke špičce ligy v přihrávkách dopředu.

Reagovat
Talker

"Gylfi Sigurdsson. Aktuálně bohužel jeden z nejhorších hráčů v celé lize. "

Reagovat
Zaschrona

Je možný, že to už trochu přeháním, ale fakt mi pije krev.

Reagovat
vodka

částečně beru, zase tak tragický nebyl a dost úseků hry měl dobrých, ale zároveň tam bylo strašně moc wtf momentů, kdy posral úplně základní přihrávku, stupidně ztratil na posledním atd. (fakt jak kdyby přišel z toho plážového fotbalu).

Jinak k té statistice, že dával balon dopředu se moc nejde divit, když se často stahoval hodně do hloubky..

Reagovat
Zaschrona

Jasně, zas to nemá cenu obracet, že hrál nějak dobře, obecně prostě nehrál. A co se té statistiky týká, ono ale pořád i v tom nejkrajnějším případě má i tohle význam, hráč tím roztahuje hru na délku, tím vytváří víc prostoru pro spoluhráče, ono je pořád v každé situaci nejlehčí přihrát jen do strany či ještě hůř dozadu.

Reagovat
Swarley

bude dobrej

Reagovat
ajouki

Možná by si alespoň nějakou zmínku zasloužil OGS, který podíl na jeho vzestupu rozhodně má.

Reagovat
cristiano.K.

takový váš Wijnaldum, řekl bych i možná pohyblivější a zbrklejší.

Reagovat
Cechino

je skvely, me se libi v poslednich tydnech i Matic.. super zakroky, umi dat paradni prihravku, najednou uplne jiny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to preto, že hráte konečne systematicky. + Fernandes sa chytil tej 10, ktorá vám tak chýbala a zrazu vyzerá MU ako komplexný tím

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey gol a asistencia proti interu

Reagovat
Mastný Chobot

Kokos Fekir je presne hracik co nam neskutocne chyba. Mat takeho hraca, tak sa zachranime o 5 kol skor.

Reagovat
Godwinson

Ten Gilmour je zlatíčko. Sice vypadá, že by byl ideální adept pro Klusáka do klučičí verze V síti, ale je skvělej

Reagovat
Remt

joo, takoveho kolouska by si nejedna "puma" na Xchatu pridala

Reagovat
Talker

On už si na podzim dával ty poháry úplně v pohodě, ale šance další nedostal. Je super vidět, že je teď dostává (i když především díky zraněním 3 hráčů, kteří by jinak byli před ním). Snad si mezitím, než se vrátí, vybuduje rozumnou pozici.

Reagovat
fajdax

Už tu pozici má. Každopádně pokud se všichni uzdraví tak máme v záloze obrovskej přetlak. Jorginho, Kante, Kovacic, RLC, Gilmour, Mount, Barkley

Reagovat
Godwinson

Já z něj byl nadšený už v tom jeho prvním startu ani nevím, proti komu to bylo. Ale z McEachrana jsem byl tuším nadšenej ještě víc, takže ještě raději počkám

Reagovat
Raylan

Tam se tehdá hodně nepovedlo to hostování. On na top fotbal asi neměl parametry, byl dost pomalej, ale tenhle zápas si pamatuju a taky jsem mu dost tehdy věřil. https://www.youtube.com/watch?v=yYwP0GTUIiU

Reagovat
Talker

Tak McEachran na tom byl technicky i fotbalovým myšlením výborně, tam byl spíš problém v nějakém sebeuspokojení a v přístupu. Asi mu neprospělo to, že byl tím (jediným) zlatým chlapcem akademie tehdy, takže pro něj musela být facka, když šel do Swansea a byl před ním Gylfi a následně hrál v Champu proti "řezníkům".

Teď ti kluci cítí asi větší konkurenci, takže moc polevit nemohou - třeba v záloze RLC, Mount, Gilmour, Gallagher - a to Gallagher vyhrál loni academy award v konkurenci třeba právě Gilmoura a budou se tam tlačit další.

Reagovat
Kapřík

Ta Vaše rostoucí britska záloha je bez nějakýho přehánění prostě parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se taky herně líbí celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kiwwi

Mctominay goal with Titanic music

https://v.redd.it/cey4nudihll41

Reagovat
RadekVonCZE

Srdcař a lídr

Reagovat
bbbauch

Je skvelej

Reagovat
Kapřík

To je skvělý.

Reagovat
Cechino

Reagovat
Noustress

Villa totálny pojeb

Reagovat
Whitemedia

Jsou úplně k hovnu, stejné zklamání jako u Fulhamu..

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kapřík

Je to tak. Tam je Grealish, pak dlouho dlouho nic, pak Mings a možná Targett a McGinn. Ti když přestoupí tak tímhle sestupem PL o nic nepřijde.

Reagovat
Noustress

to je blbosť, Wesley, Luiz, Hourihane + mladí angláni Konsa Hause Davis sú určite zaujimaví hráči pre PL, problém je akurát v tom že sa im zranila takmer celá osa tímu a nemajú dostatočne širokú súpisku čo sa skrátka v zimnom prestupáku vyriešiť nedá. Vypadá to byť čoraz menej reálne ale tú záchranu im prajem

Reagovat
Kapřík

No, Davis toho zatím ukázal dost málo na to, abys ho tam zarazoval a Konsa (50 % základní sestavy) a Hause jsou součástí nejhorší obrany v lize a že by to nějak zachranovali se mi nezdálo. Ale třeba se mýlím a ještě se v jiných podminkach ukážou. S Luizem a Hourihanem máš pravdu, to bych jim krivdil. Wesley jaro nehraje, tak ho nepočítám. Zranění jsou problém, ale toho kádru bych čekal mnohem víc. Osobně spíš přeju záchranu Bournemouthu, West Hamu nebo Brightonu.

Reagovat
Noustress

tak to už je o subjektivite kto ti je/nieje symatický, Cherries by mi zrovna nevadili

Reagovat
Kapřík

Jasně, je to dost individuální. Úplně nesympaticky není třeba ani Norwich, tam ty individuality jsou dost zajimavy - Krul, Max, Hanley, Godfrey, asi i Lewis a Byram (přitom druhá nejhorší obrana v lize), pak samozřejmě Todd, nebo McLean a Pukki. Jenže dohromady jsou strašně jalovi a nezkušení. Je vetsinou utrpeni koukat na jejich bezzuby snazeni.

Škoda, nejspíš dopadnou jen jako supermarket pro důslednější týmy a první půjdou Max a Todd.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

v čem, je jako zajímavý Wesley?

Reagovat
Mastný Chobot

vie, kde je Trenčín

Reagovat
martin.b

Totálně nezodpovědní a laxní, strašně mi připomínaj Fulham z loňska. Oba přivedli takřka celou novou XI. a není u nich vidět žádnej týmovej duch a obětavost.

Reagovat
Busby babes

Tak ve ctvrtek se bude hrat bez divaku. Jsem na to zvedavej, neprekvapilo by me, kdyby se nakonec evropske pohary letos zrusily. I kdyz ta pravdepodobnost je mala, spis se to bude hrat bez divaku.

Reagovat
Nikikrew

Nech sa zrušia aj tak to je nuda

Reagovat
niflheim

Minimálně LM nezruší, je v tom moc peněz.

Reagovat
r.mrazik

hlavne ze jezdi metro a o vikendu zajdeme na chodov potkat se s dalsimi tisicovkami lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Já potkám jen během cesty do práce v MHD víc lidí než na zápase Dukly za celej rok a jedeme s velkou části z nich docela dlouho, takže z toho taky nejsem moudrej.

Reagovat
r.mrazik

je krasne videt,jak se v tom tragicka vlada placa...ale jako ostatni veci,jako EET a dalsi sracky,tak dopadnou na lidi...a nekteri jim za to jeste zatleskaji,jak jsou zdebileny

Reagovat
Kapřík

Je to tak. Nikdo ani neví jak přišli na číslo 100. Doteď to stejně jenom mělo vypadat že něco dělají. Ani nehlidali všechny přechody. Ale abych byl fér, i další vlády v EU se v tom pěkně plácají. Uvidíme, jestli budeme mít v Evrope koule na ty čínský opatření a jestli už nebude pozdě.

Reagovat
vodka

ja ani nevim, proc by jako ty prechody hlidat, kdyz inkubacni doba je az 14 dni

Reagovat
Kapřík

Protože nastal čas zahájit masivní letakovou kampaň. Říkejte si tomu třeba extrém...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

hele a co si predstavujes, ze by se jako melo vlasnte delat, to by me zajimalo?

Reagovat
Kapřík

Rozdíl mezi náma a Itálii je asi 14 dní. Bude holt nutná celoplošnýa karanténa jako v Číně. Zákaz vycházení bez rousek atd. V USA se nákaza dostala do jednoho duchodaku a vymlatila 3/4 osazenstva. Vláda nedělá zas tak málo oproti Evrope, ale je to chaoticky a vůči Číně, kde už je nákaza na ústupu (i když absolutním číslům absolutně nevěřím) je to málo. Snad už to chápou, profesor Prymula už má větší slovo.

Reagovat
Busby babes

ta opatreni odpovidaji imho tomu v jake fazi se nachazime. Ve chvili, kdy tu nebyl ani jeden nemocnej, tak asi nema cenu zavadet plosnou karantenu (ktera btw neni ani v Cine) a zastavovat ekonomickej chod zeme.

Reagovat
Kapřík

No, jak říká nahoře Vodka, problém je, ze inkubacni doba je asi 14 dní. Takže když se ti projeví první nakazenej tak to mezitím mohl roznest stovkám dalších. A ze to tu bude vedeli všichni tydny dopředu, však to šíření sledujeme online. No, ekonomiku nakonec zastavíme stejne a navrch budou možná i mrtví. Ale chápu, že politicky body se získávají jinak a bylo to těžko pruchodny.

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

tohle je jedno z dobrych rozhodnuti. Uplne stejne se postupuje v jinych statech. Zaviraj se skoly, rusi se sportovni nebo kulturni akce, kde se planovane sejde vic lidi. Jde ti o to ten napor rozlozit v case a nemit najednou par tisic lidi s vaznyma komplikacema...

Reagovat
r.mrazik

ale jasne...jen jdou z extremu do extremu ze jo...nejdriv megabiatlonova akce a pak 100 lidi...tolik nas jede rano autobusem,ve kterym sedime pul hodiny

Reagovat
Busby babes

biatlon byla akce, ktera se v ten moment konala a byla v situaci, kdy nemocni cestovali z te italie. Ted jsme v uplne jine situaci, kdy se to u nas uz siri samo...

Reagovat
r.mrazik

ja ten biatlon beru...jen tech sto lidi mi prijde postaveny na hlavu,to je vse

Reagovat
Busby babes

jak rikam, sto nebo tisic, je to v zasade fuk.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Obvykle Babiše kritizuju, ale teď nějak nevím, co by měl udělat jinak. Omezení akcí je logická možnost, protože nejsou nezbytné. Metro (a MHD celkově) tak nějak klíčové je, pokud nechceš kompletně udělat zákaz vycházení nebo brutální omezení. Ve výsledku to tady roztrušují i taxikáři.

Podle mého rozumné kroky. Sice bych asi ocenil, aby si z toho nedělal PR a komunikoval to někdo, kdo tomu rozumí, ale tak chápu, že takovou příležitost ukázat se jako silný vůdce si nenechá ujít.

Reagovat
iamek

Já jsem jeho největší odpůrce na světě, ale kdyby to neudělala vláda a vypukla tady nějaká vetsi epidemie, tak mu zase otlucou o hlavu tohle. Každopádně má aspoň vymluvu, proč je státní rozpočet v nejhorším stavu od roku 91

Reagovat
r.mrazik

hh...

jinak na epidemii neni potreba Bures...staci hygienicky stanice a jejich doporuceni

jak rikal Svoboda...proboha uz vse je vymyslene,nedelejte z toho bramboracku

Reagovat
iamek

Já je beru jako celek, protože to hygiena, ministerstva, stbak atd nějak spolupracuji. Jinak měl jsem docela štěstí. Od listopadu - začátku března jsem měl 7 leteckých výletu a to byl ještě klid . Bylo by nepříjemné rušit tolik věci.

Reagovat
r.mrazik

docela stesti...

Reagovat
Busby babes

nestaci. Potrebujes soucinnost statu. A to bez vlady proste nejde.

Reagovat
r.mrazik

no ano...ze ti pak reknou,co se rusi a zakazou hromadny akce

ale vymyslet pitomosti jako praskani spoluzaku co byli lyzovat v italii a dalsi veci...?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

„Za druhé chci vyzvat, prosím vás všechny hoteliéry, ubytovny Airbnb, aby skutečně prověřovali, kdo u nich bydlí. Ten případ té studentky, ona byla Airbnb,“ odkázal Babiš na novou formu sdíleného ubytování.

„Zítra jdou děti do školy. Bylo by dobré, aby se učitelé nebo spolužáci zeptali, jestli někdo nebyl v těch oblastech, které jsou vlastně nakaženy,“ prohlásil premiér. U dětí se však zatím koronavirus neprojevil.

Reagovat
Busby babes

oni to komunikuji priserne, to nepopiram. Bures je proste buran a vidlak, na tom se nemeni nic.

Reagovat
r.mrazik

silny vudce,co se v tom placa...

jinak...teprve ted resi rousky,teprve ted resi dychaci pristroje (poptavka jako ostatni zeme okolo)

krizovy plan na pandemii tu uz mame...vse je vymyslene...hygienicke stanice vi svoje

nejdriv udelaji omezeni na biatlon a pak jim mrdne a udelaji omezeni na 100 lidi...

komedie na tiskovkach,kde je bures,ken a schillerova (proboha proc??) radeji nekomentuju,protoze je bizar jak prase

ale aspon bude na konci roku mit duvod,proc je schodek rozpoctu tak vysoky ze jo

Reagovat
Busby babes

omezeni na biatlon byla v situaci, kdy nakazeni byli v Italie nebo v kontaktu s nekym z Italie. Ted tu mas prvni pripady, kdy nevis zdroj nakazy a najednou hrajes uplne jinej sport, to je ten velkej rozdil a v uplne jiny situaci, proto prisla dalsi opatreni. Obe jsou spravna, jak ten biatlon, tak i ted tech 100 lidi. Mohlo to byt 500, mohlo to byt 1000, princip je stejny...

Reagovat
r.mrazik

princip ano...ale mohli dat rovnou tech lidi 10...sto se spatne pocita

Reagovat
Busby babes

skoda, ze se te nezeptali no.

Reagovat
r.mrazik

byl bych na tom stejne jako bures a ken

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

ten biatlon byla kravina minimalne z toho pohledu, ze ten samy vikend byl v brně veletrh, na ktery se sjelo taky 50 000 lidi ze vsech moznych koutu...

Reagovat
Busby babes

tohle je fakt tak hrozne hloupa argumentace. Na fotbal nebo koncert jit nemusis. Do prace uz jo, do nemocnice se treba taky nejak dostat musis.

Reagovat
r.mrazik

ani do prace covece nemusis...

Reagovat
Busby babes

ne? a kde pak koupis potraviny? kdo te pak osetri v nemocnici? Nemuzes preci uplne omezit veskerej chod zeme, to muze prijit pozdeji.

Reagovat
r.mrazik

ja mluvil o tobe...ty pracujes v nemocnici?

Reagovat
Busby babes

ne. A ja z domova v klidu pracovat budu. Jen ne kazdej pracuje v kanclu od kompu...

Reagovat
r.mrazik

no nekecej...

Reagovat
Busby babes

no ty tu jedes: MHD porad jede, tak je to k hovnu... srovnavas nesrovnatelne MHD vs fotbalovej zapas...

Reagovat
r.mrazik

ja srovnavam to,ze se stejnym mnozstvi lidi se setkas v metru,stejne jako na zapase...a na dukle ani to...

Reagovat
Busby babes

jenze tam je proste obrovskej rozdil v ucelu toho shromazdeni lidi. Nehlede na to, ze kdyz ti odpadnou sportovni a kulturni akce, tak i v tom metru nebo MHD obecne bude lidi min.

Ty defakto rikas, ze by meli vyhlasit zakaz vychazeni, jinak ze je vsechno zbytecne.

Sorry, ale to srovnani s MHD je uplne mimo.

Reagovat
r.mrazik

ale jasne,ze tam je rozdil v ucelu,to nikde nepopiram...

ja jen rikam,ze limit 100 lidi je smesny z toho duvodu,ze mnohem vice lidi potkas,az pujdes z prace nakupovat

Reagovat
mikelinos

a jak by si postupoval ty, když tyhle omezení jsou podle tebe kokotina?

Reagovat
r.mrazik

uz v lednu o preventivnich opatrenich chteli v parlamentu diskutovat...ANO to shodilo...takze se melo zacit uz tehdy

treba pripravou ochrannych pomucek pro doktory,pripadne resenim nejakeho planu...a ne to delat za behu a tak chaoticky

neni to kokotina z principu...100 lidi je usmevnych...vsichni si to maji nejak rozhodnout,takze fotbal nevi,hokej nevi...kina nevi...

a nejvetsi prdel je bures jako nejvetsi zachrance na tiskovkach a u neho Ken...no komedie

a tedy...kam niz se bude dat jit pozdeji,kdyz ted je tedy "jen" 40 pripradu? klece v agrofertu misto slepic a stane pravo?

Reagovat
masly008

Tak trochu mi přijde, že ač by Babiš udělal cokoliv, tak by sis našel něco co by bylo špatně co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozny Lojza

Reagovat
r.mrazik

Babiš? To teda jo...už jsi bonzl spolužáka že byl v Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne si to potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo argumentační linii, ot ad hominem. Ty jsi tak jednoduchý, že ti to normálně závidím, jak máš snadný pohled na život.

Reagovat
masly008

Reagovat
r.mrazik

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/malo-testu-malo-nakazenych-cesko-v-poctu-proverenych-lidi-zaostava-92280

Nejsou rousky, nejsou dýchací přístroje...nejsou testy..

Soukromá testovací laboratoř naopak vlacena médií...

Ale jo...odborníci na svém místě

A teda...balík do Číny nám vrátili, protože to trvalo moc dlouho...

Reagovat
r.mrazik

Jj. Tohle se dá říct na cokoli...tak ještě že toho kluci hodně udělali

Reagovat
mikelinos

mně to chaotické nepřijde, v únoru nebyl důvod nějaká opatření vydávat, teď ty důvody jsou tak se snaží vláda riziko eliminovat. Jak víš, že se nejede podle nějakého plánu?

K té hranici 100 lidí je asi jedno, jestli se sejde 99 nebo 150, jde o to eliminovat akce s většími počty účastníku a protože na nějaká doporučení zpravidla sereme tak se to nějakým způsobem nařídilo.

To že ministr působí vtipně a neodpovědně je věc druhá.

Reagovat
mul

hromadný protest proti COVID - 19

Reagovat
mul

ked nebude koncert alebo zapas, tak aj menej ludi zas bude v MHD. Preventine opatrenia tohto charakteru nemaju uplne zamedzit sireniu, ale mozu zmiernit "peak" virusu a tym a odlhacit potrebne kapacity lekarov v realnom case.Ak by na nejaký týždeň zatvorili nákupné centrá, kiná (toto fakt nepotrebuješ pravidelne k životu), tak by opäť mohol byť zmiernený peak.

Reagovat
protiproudu

To se jen debilové nakazí navzájem. Žádná škoda. Soudný člověk se tomu vyhne obloukem.

Reagovat
fff

Hendo v poriadku na zapas proti AM, snad nadviaze formou tam, kde skoncil.

Fabinho po zranenie je zialb absolutne mimo zatial. Som zvedavy, ako tu zalohu Klopp posklada, Hendo a Gini podla mna jasny zaklad a uvidime, ci dostane sancu Ox alebo mozno aj Keita, ktory prave proti superovi ako AM moze byt skvela volba.

Kazdopadne sa bojim aj o Adriana, sice s nim vyhravame, no vobec na mna neposobi istym dojmom a pokial dostaneme zajtra gol, tak neviem, ci sme v aktualnej forme schopni dat 3.

No uvidime ako dopadne LM, ja sa hlavne tesim z toho, ze uz snad dame ten titul a to je zaklad.

Europsky superpohar, Majstri sveta klubov, LM a hlavne dlho ocakavany titul v lige. Klopp tusim na zaciatku vravel, ze do 4 rokov budeme mat nejaku tu trofej, z tohto pohladu prekonal vyrazne ocakavania. A net spent mensi nez Bournemouth ci Everton .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

K tomu ctvrtymu odstavci - jak jsem se mu vysmal po tom, co zacal taky nakupovat draze a poprel svoje slova, tak tady za to kloboucek. Co slibil, to splnil a myslim ze predcil i ty nejdivocejsi ocekavani

Reagovat
bbbauch

Patymu*

Reagovat
Whitemedia

Arsenal, Tottenham Hotspur and Bayern Munich all keen on Willian with Chelsea yet to agree fresh terms with the forward | @Matt_Law_DT @mcgrathmike

Arsenal jistej

Reagovat
iamek

MANCHESTER UNITED have reportedly ramped up their transfer fee of Chris Smalling to £25m with Spurs, Arsenal and Everton all keen on the defender.

Reagovat
Mastný Chobot

to mi chodte do piči s takými posilami

Reagovat
bbbauch

Smalling by Arsenalu nahodou trochu pomohl

Reagovat
Ondiis

"Náhodou", "trochu" .. to chceš prostě

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kapřík

To je ale bestseller, kdo by to byl řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp was not happy about being asked about the coronavirus again. Klopp: "Your job is to transport information and I hope you do it better than you ask questions to be honest"

už nezvládá, kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

A zaregistroval si jak reagoval když se ho zeptali poprvé?

Reagovat
Swarley

Předpokládám, ze jak kktko

Reagovat
Busby babes

naopak, vyborne. Neni odbornik ale fotbalovej trener, tak proc se ho na to vubec ptaji...

Reagovat
Swarley

Ale do počasí fušuje pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

u made my day, ty swarlos

Reagovat
Busby babes

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Swarley jak kktko zareagovať musel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

presne...stacilo by,aby prisli na EF...

Reagovat
Busby babes

tady vzdycky radi poradime.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Believe Danny Drinkwater's future at #avfc is tonight in doubt after the midfielder was involved in a training ground bust-up with team-mate Jota. Sent home by Dean Smith and expected to be fined by the club.

to je hrozný hovno..

Reagovat
M0rb1D4S

Toho se zbavíme jenom v případě, že mu někdo předčasně ukončí kariéru

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Whitemedia

Hezky jste ho vychovali

Reagovat
fenixLFC

takze city- arsenal sa skrz potencialny koronavirus u arsenalu nebude hrat...

Reagovat
Busby babes

to by mohl byt konec letosniho roku, pokud by nekdo fakt onemocnel. Arsenal uz hral s WHU...ti zas dal..

Reagovat
Nikikrew

No su to skoro 2 tyzdne co sme hrali s Olympiacosom. Inkubacna doba je cca taka a zatial hraci nejavili ziadne symptony pokial viem. Ono staci ak jeden hrac to chyti a je problem

Reagovat
Busby babes

vsak to pisu, pokud. ale zatim to vypada ok.

Reagovat
Mastný Chobot

No nič, rozlúčte sa s titulom

Reagovat
Ondiis

Olympiacos s náma teda pěkně vyjebal. Vyřadí nás z EL a ještě nám pěkně od cesty nakazí tým

Reagovat
wild

Zruste celu PL kym je este cas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele